2024.04.19. - Emma

Kivételesen alkohol nélkül ünnepelt Lindsay Lohan

Kivételesen alkohol nélkül ünnepelt Lindsay Lohan
Kivételesen alkohol nélkül ünnepelt Lindsay LohanDina Lohan születésnapi buliján megjelentek a gyermekei is – Lindsay, Ali és Michael Jr ezúttal kólával és vízzel oltották szomjukat. Nemrég Lindsay Lohan a Twitteren köszöntötte fel 51. születésnapját ünneplő édesanyját: „Boldog születésnapot anyuci! Nagyon szeretlek téged!” Természetesen személyesen is találkoztak és együtt ünnepelték a családdal és a közeli barátokkal a nagy napot. Ám a korábban tőlük megszokott alkoholmámor helyett csak diétás kólát és szódavizet fogyasztottak, és így is remekül szórakoztak.
Ki is jár nekik a pihenés, hiszen nemrég Dinát ittas vezetésért és gyorshajtásért vitték be a rendőrök. Úgy látszik, belátta, hogy alkohol nélkül is jól érezheti magát Lindsay-vel, aki kész arra, hogy normális életet éljen.
A színésznő ugyanis, mióta kijött az elvonóról, szeretné rendezni az életét és szerencsére rengeteg támogatója akad, köztük Oprah Winfrey is, aki szerint a sztár ezúttal tényleg komolyan gondolja, hogy változtatni akar az életén.