2024.03.29. - Auguszta

Fülöp-szigeteki lány nyerte a 63. Miss World szépségversenyt

Fülöp-szigeteki lány nyerte a 63. Miss World szépségversenyt
Fülöp-szigeteki lány nyerte a 63. Miss World szépségversenytA 63. Miss World szépségversenyt egy Fülöp-szigeteki szépség nyert, aki 126 ország indulóját utasította maga mögé szombaton Balin. Megan Young az Egyesült Államokban született, de 10 éves kora óta a Fülöp-szigeteken él. 23 éves, és filmművészetet tanul. Kisebb szerepeket már sikerült szereznie, de ő inkább rendező szeretne lenni. Célja, hogy önmaga maradhasson, és átadhassa tudását a világnak. A szépség első udvarhölgyének a francia lányt, Marine Lorphelint, második udvarhölgyének pedig Miss Ghánát, Carranzar Naa Okailey Shootert választották.
A Miss Worldöt eredetileg az indonéz fővárosban, Jakartában tartották volna, de a helyi muszlim szervezetek hevesen tiltakoztak a nők eltárgyiasítása ellen, ezért végül Bali szigetén került sor a világversenyre, ahol alternatív muszlim szépségversenyt is rendeztek.

Magyar versenyzőnk, Rákosi Annamária a legjobb húsz szépség közé sem került be sajnos, ennek ellenére nagyon büszkék vagyunk rá.