2024.03.28. - Gedeon, Johanna

A vőlegény gyógyíthatatlan betegsége miatt hozta előre az esküvőt egy brit pár

A vőlegény gyógyíthatatlan betegsége miatt hozta előre az esküvőt egy brit pár
A vőlegény gyógyíthatatlan betegsége miatt hozta előre az esküvőt egy brit párA brit férfinél nyáron gyógyíthatatlan rákot diagnosztizáltak, és miután megtudta, pár hónapja van csak hátra, gyorsan megszervezte az esküvőjét. Most abban bízik, az első házassági évfordulóját azért még megéli. A 39 éves Andre Timberlake-Evans élettársával két hét alatt megszervezte az esküvőjét, miután közölték a férfival az orvosok: gyógyíthatatlan agydaganat van. A szakemberek szerint pár hónapja van csak hátra, ám a férfi azt reméli, legalább az első házassági évfordulóját megéli. A férfi és felesége most azt tervezi hogy nászútra mennek.
A férfi és barátnője pénteken mondta ki a boldogító igent és Timberlake-Evans állítása szerint a szomorú diagnózis ellenére igyekszik minden idejét azokkal tölteni, akiket valójában szeret. "Furcsa az, amikor tudod életed legszebb napja van, de közben végig tisztában vagy vele, mindjárt vége az egésznek, mert ketyeg az órád" - mondta Timberlake-Evans, aki állítása szerint most már meg tud becsülni minden egyes napot, ami megadatik neki.


A férfi júniusban döbbent rá, hogy valami nincs rendben vele, mert egyszer csak nem tudott megszólalni, letargikussá vált, és másokat sem igen értett meg. Miután megműtötték, kiderült, nem jóindulatú daganata, hanem egy nagyon agresszív rákja van, és nincs sok ideje hátra. A férfi és felesége most azt tervezi hogy nászútra mennek.