2024.04.19. - Emma

Nehezen viselik Jennifer Aniston hisztériáját a kollégái

Nehezen viselik Jennifer Aniston hisztériáját a kollégái
Nehezen viselik Jennifer Aniston hisztériáját a kollégáiEgyetlen szó elég ahhoz, hogy Jennifer Anistont Amerika kedvencéből a rendezők rémálmává változtassa: Angie. A színésznő teljesen kitért a hitéből, amikor megtudta, hogy legújabb filmje, a nyáron forgatott Squirrels to the Nuts másik fő karakterének ugyanaz a keresztneve, mint a Brad Pittet annak idején tőle elszerető ősellenségnek, Angelina Jolie-nak – kotyogta ki egy stábtag. Az eredeti forgatókönyv szerint a szereplőt Angie-nak hívták volna, amin Jen teljesen kiakadt. Akárhányszor meghallotta ezt a nevet, teljesen kikészült.
A menetrend szerint egy hétfői napon kezdődött volna a forgatás, de Jen csak szerdán érkezett, mert nem volt hajlandó addig elindulni, amíg mindenhol át nem írták a nevet.


Angie nevét Izzyre változtatták, a karaktert Imogen Poots alakítja. A módosítás azonban nem enyhített Jennifer Aniston dívaattitűdjén. „Jen azt akarta, hogy a forgatás ideje alatt az összes személyes kiadását állja a stáb, annak ellenére, hogy tudta, hogy ez egy alacsonyabb költségvetésű film, és a legtöbb színész az ilyesmit tiszteletben tartja. Nem így Jen, aki nemcsak az ötcsillagos szállást követelte ki magának, hanem azt is, hogy csapatát a stáb kontójára vigye el minden este a legdrágább éttermekbe vacsorázni… Az összes személy közül, akivel eddig a filmiparban dolgoztam, Jen volt a legidegesítőbb” – tette hozzá a produkció név nélkül nyilatkozó munkatársa.