2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Válófélben a milliárdokat nyerő házaspár

Válófélben a milliárdokat nyerő házaspár
Válófélben a milliárdokat nyerő házaspárMajd' kiugrott a bőréből Adrian and Gillian Bayford tavaly augusztusban, amikor a házaspár ölébe hullott 148 millió font (53 milliárd forint). Úgy tűnik azonban, hogy a valaha összegyűlt második legnagyobb lottónyeremény nem hozta meg számukra a boldogságot. A feleség a sajtósa útján bejelentette: házasságuk végképp megromlott, és hamarosan el is válnak. A férj elmondta, hogy elköltözött 6 millió fontos (2 milliárd forintos) kastélyukból, és birtokba vett egy mindössze félmilliós (180 millió forintos) házat a közelben.
A válóokot nem akarták nyilvánosságra hozni. Miután nyertek, Gillian Bayford még nagyon várta, hogy a család több időt tölthessen együtt, ahelyett, hogy a megélhetéshez szükséges pénzt hajszolnák. Az asszony éjszakai műszakban dolgozott asszisztensként egy közeli kórházban, a férfinak pedig egy kis lemezboltja volt, amit azóta bezárt.


A lottónyertesek sorsát nyomon követi a szervező cég, és tapasztalataik alapján a szerencsés házaspárok mindössze 2 százaléka válik el. Szerintük 99 százalék épp olyan boldog, vagy még boldogabb, mint a nyeremény előtt.