2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Nem mindennapi önfotók

Nem mindennapi önfotók
Nem mindennapi önfotókVannak emberek akik szeretnek izgalmasan élni, ezt mutatják az alábbi képek is, amelyen különböző emberek akik meglepő vagy ijesztőbbnél ijesztőbb önfotókat készítettek magukról. Összegyűjtésre kerültek a legveszélyesebb selfik, azaz önfotók. Van akit egy cápa sem rémiszt meg, más szédítő magasságban lógva is csak az önfotózásra gondol. Van itt emberi fejet bekapó teve és végzetesen rossz irányba repülő baseball-labda is. Az összeállítás alapján nyugodtan kijelenthetjük: bizonyos emberek nem csak a telefonjukat nem féltik, hanem az életüket sem.
Íme néhány durva selfie:

Fogalmunk sincs, mit csinál a képen látható úriember, de az biztos, hogy olyan magasságban lóg, amit még nézni is rossz. Az pedig, hogy ebben a pózban hogy tudta még magát is lefotózni, valószínűleg örök rejtély marad. Azért reméljük, túlélte.


"A fickó, aki sosem látta a Cápa című filmet" - jegyzi meg találóan a Mashable. Bár ez itt egy cápaketrec, az összkép így is piszok félelmetes.


Ez viszont már tényleg nem vicc, egy teve óriásit tud harapni, és a képen látható nőnek éppen a fejét próbálja meg elválasztani a testétől. Erős a gyanúnk, hogy ez a selfie eredetileg a merénylő teve nélkül készült volna el.


Ez az első látásra igazán meghitt kép talán a legdurvább mind közül, ugyanis egy baseball-labda irdatlanul nagyot tud ám ütni. Nagyon reméljük, hogy végül nem találkozott a képen mosolygó szőke lány koponyájával.


A bónusz pedig nem is igazi selfie, hanem egy kép, amit egy selfiezésről készítettek. Azt is tudni, hogy a bátor - vagy inkább őrült- fickó egy Houstonban rendezett bikafuttatáson játszott az életével.