2024.04.19. - Emma

Hírességek és múltbéli hasonmásaik

Hírességek és múltbéli hasonmásaik
Hírességek és múltbéli hasonmásaikÚjabb hírességek kerültek gyanúba, hogy vámpírok/hegylakók/ufók vagy csak szimplán halhatatlanok. Vagy ha nem is ezen különös lények egyike, de az biztos, hogy a régmúltban felfedezhető egy-egy hasonmásuk, sőt van akinek több is. Issac Stevens tábornok Washington állam későbbi kormányzója elég fontos szereplő volt a történelemkönyvben ahhoz, hogy senki se tudja mikor és hol halt meg, ráadásul sírja helye is ismeretlen. Persze, hiszen ma is él, csak Brad Pitt álnéven mozifilmekben szerepel napjainkban.

Két fénykép következik John Travoltáról. A bal oldali 1890-ben 22 éves korában, a jobb oldali 2009-ben 141 éves korában készült.

És most jön az igazi dráma, amit álmotokban sem gondoltatok volna. Sylvester Stallone valaha pápa volt. Nézzétek meg a kódexből vett bizonyítékunkat, hogy ő tulajdonképpen IX. Gergely pápa.

Megfejtettük, hogy Leonardo Di Caprio miért oly népszerű a finom lelkű nők körében. Nos azért, mert csak álcázza, hogy férfi és valójában a századelőn még Judy Zipper néven nőként tengette hétköznapjait

Nicolae Grigorescu híres író és festő volt, aki később Orlando Bloomra változtatta a nevét és elfként futott be nagy karriert.