rss
 • Adatlap - dkny


 • Név:
  Csak belépett felhasználóknak

  E-mail cím:
  Csak belépett felhasználóknak

  Nem:
  Csak belépett felhasználóknak

  Születési idő:
  0000-00-00

  Regisztráció időpontja:
  2007.12.23. 09:50

  Bemutatkozás:
  Csak belépett felhasználóknak

  Aláírás:


 • Cikkajánló

 • Göncz Kinga lemond a külügyminiszteri posztjáról!

  Göncz Kinga külügyminiszter vezeti az MSZP európai parlamenti listáját - jelentette be Gyurcsány Ferenc, az MSZP elnöke, miniszterelnök szombaton Budapesten a választmány ülése után; a miniszter május 1-vel lemond posztjáról.

  A választmány és az országos elnökség által készített listát három nõ vezeti: Göncz Kinga után Herczog Edit és Gurmai Zita szerepel azon. A választmány egyhangúlag hagyta jóvá a listavezetõ személyét. Göncz Kinga május 1-jével lemond posztjáról - közölte Gyurcsány Ferenc, megjegyezve, hogy április 20-án jelöl új külügyminisztert.

 • Elvették szüleitõl a kis Adolf Hitlert

  New York - Elvette szüleitõl az illetékes amerikai gyámhatóság a hároméves Adolf Hitler Campbellt.

  A kis Adolf decemberben került bele a hírekbe apja révén, aki panaszt tett egy élelmiszerüzlet ellen, amiért az elutasította, hogy ráírják a fiú születésnapi tortájára azt, hogy Adolf Hitler. Most a gyámhatóság két testvérével együtt elvette szüleitõl és más családnál helyezte el.

  Egyik testvére a JoyceLynn Aryan Nation keresztneveket viseli. A két utóbbi név magyar fordítása: árja nemzet.

 • Végre megtartotta az esküvõt a sztárpár?!

  A sajtó évek óta tûkön ülve várja a Jolie-Pitt esküvõt, és úgy tûnik, hogy elérkezett a pillanat, amire mindenki várt.

  Az egyik brit lap január 1-jén számolt be a hírrõl, hogy a sztárpár a karácsonyt a karibi Turks- és Caicos-szigeteken, Donna Karan nyaralójában töltötte, és titokban összeházasodtak.

  Ott volt hat gyerekük, Brad szülei, Jane és William, valamint testvérei, Doug és Julie is. A hírt egyelõre nem cáfolták, de nem is erõsítették meg.

 • Katus Attila és Molnár Andrea lett a Szombat esti láz 3 bajnoka!

  Nyolc pár kezdte meg az RTL Klub táncversenyét, végül Stohl András és Katus Attila kerültek párjaikkal a döntõbe.

  Nagy csata volt, végül az aerobik világbajnok lett a parkett ördöge.

  A Szombat esti láz döntõjében a Stohl András-Südi Iringó és a Katus Attila-Molnár Andrea páros mutatták meg, mit tudnak a latin amerikai táncok terén. Fergeteges chachacha-t és túlfûtött tangót mutattak be, sõt volt egy diszkó-tánc is, afféle risza-viadal.

 • Indulatkezelési tréningre ítélték Justin Biebert

  %%kep1%%Indulatkezelési tréningen kell részt vennie Justin Bieber kanadai popsztárnak, akit az év elején vad utcai autóversenyzés miatt tartóztattak le Miamiban. Howard Srebnick, Bieber védőügyvédjének közlése szerint szerdán egyezséget kötöttek az államügyészséggel. Bieber beismerte bűnösségét két kevésbé terhelő vádpontban, a gyorshajtás és a letartóztatással szembeni ellenállás vétségében. Ejtették azonban azt a vádat, hogy alkoholos és drogos befolyásoltság alatt vezetett volna. A tizenkét napos terápia mellett az énekest arra ítélték, hogy ötvenezer dollárt fizessen be egy jótékonysági szervezetnek.

 • Hírajánló

 • Megoperálták a hatujjú kislányt!

  Jobb kezén hat ujjal és hüvelykujj nélkül született egy kínai kislány, de hatévesen megoperálták.

 • Húsért cserélnek szexet a csimpánzok

  Washington - A nõk vélhetõen megsértõdnének azon, amit a nõstény csimpánzok természetesnek tartanak: húsért cserébe szexet vár a hím, amint arról német kutatók beszámoltak kedden.

 • Súlyosan megvertek egy buszsofõrt!

  Súlyos fejsérülést szenvedett egy buszvezetõ, aki hûsölni ült be a forróság elõl egy sörözõ teraszára az Örs vezért terén.

  A vendéglõ teraszán szóváltásba keveredett egy ismeretlen férfival, aki megütötte. A délután négy órakor történt esetet követõen a jármûvezetõt a mentõk súlyos fejsérüléssel szállították kórházba.

 • Travoltát rajongói: Hajborotválás!

  John Travolta végre túllépett a kopaszodástól való félelmén, ebben segítettek neki a hûséges rajongói is leborotválták hajukat, úgy ahogy a színész is tette legújabb szerepe kedvéért. Travolta többször változtatta meg külsejét egy-egy szerep kedvéért, sõt a Hairspray címû musicalben még nõi ruhába is bújt.

 • Sebészeten kötöttek ki a hiszti miatt

  A sebészeten kötött ki az az öt éves fiúcska, aki nem akart szót fogadni szüleinek, mérgében pedig lenyelte a lakáskulcsot. Természetes úton esélytelen volt a kijutásuk, csak a mûtét segíthetett.

 • Apró ajánló