rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Samuel L. Jackson kapta idén a 23. American Cinematheque Award-ot

 • Share on Tumblr

  Samuel L. Jackson nagyon meghatódott: a színésznek George Lucas nyújtotta át az American Cinematheque Awardot.

  Samuel L. Jackson kapta idén a 23. American Cinematheque Award-ot.

  A díjat a színészi karrier méltó elismeréseképpen, 1986-ban alapították, és adták át elõször.

  A kitüntetésben eddig olyan színészek részesültek, mint a tavalyi gyõztes Julia Roberts, George Clooney, Al Pacino, Tom Cruise és Nicole Kidman.

  loading...

  Sztárok egész sora – köztük Justin Timberlake és Sharon Stone – jelent meg a díjátadón, akik együtt ünnepeltek a díjazott Samuel L. Jacksonnal.

  A díjátadó után Jackson így nyilatkozott: „Teljesen meg vagyok hatódva.”


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermeke

  Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermekeMegszületett Katherine Heigl és Josh Kelley kisfia. A Grace Klinika egykori színésznője és dalszerző férje harmadik gyermeküket Joshua Bishopnak nevezték el. A párnak ez az első közös gyermeke, korábban két kislányt fogadtak örökbe. Naleigh Moont 2009-ben Dél-Koreából, Adelaide Marie Hope-ot pedig három évvel később, szintén Koreából vette magához Heigl és férje. Heigl korábban azt nyilatkozta, hogy őt is meglepte, hogy 38 évesen a teherbe esett. Egyáltalán nem számított rá, és azt mondja, örökbefogadott lányaikkal is teljes lett volna az életük.
  Most egy kicsit még teljesebb lett.

 • Rottweiler ölte meg a valóságshow-sztár 4 éves kislányát!

  Borzalmas tragédia rázta meg Oregon állam ezen a hétvégén: a History csatornán nálunk is nagy sikerrel futó Ax-Men valóságshow ismert arcának, Jesse Browningnak négyéves kislányát szétmarcangolta a család rottweilere! Az Ax-Men négy fakitermelõ csapat mindennapjait mutatja be, Jesse Browning igen képzett oregoni favágó, aki családjával az erdõ szélén tengeti mindennapjait.

 • A boldog tizenévesek közül többen válnak

  Aki boldog tizenévesen, boldogabb lesz felnõttként, mégis nagyobb az esélye, hogy felbomlik a házassága - erre jutottak brit kutatók.

 • Két egypetéjû ikerpárt szült egyszerre egy nõ

  Két egypetéjû ikerpárt szült egyszerre egy nõ az Egyesült Államokban, amire az esély 1 a 70 millióhoz. Mind a négy gyermek fiú - adta hírül hétfõn a Houston Kórház, ahol a gyerekeket a világra segítették császármetszéssel.

 • Nyereséggel zárt a VOLT Fesztivál és a Balaton Sound!

  Pénzügyileg is eredményes volt idén a Sziget Kft. által eddig megrendezett két fesztivál. A hétvégén zárult, harmadik alkalommal megtartott Balaton Soundot követõ elsõ számítások szerint a rendezvény – a 2008-as évhez képest mintegy 50 százalékkal magasabb – 200 millió forintot meghaladó eredménnyel zárt.

 • Feloszlatta magát a simontornyai cigány kisebbségi önkormányzat

  Feloszlatta magát a simontornyai cigány kisebbségi önkormányzat, miután a testület nem tudta elfogadni idei költségvetését - közölte hétfõn az önkormányzat volt elnöke az MTI-vel.

  Góman József a múlt pénteki döntés elõzményeirõl elmondta: tavaly október óta próbálta összehívni az öttagú testületet, sikertelenül. Az utolsó ülést megelõzõ napon egy képviselõ lemondott a mandátumáról, s pénteken ugyan határozatképes volt a testület, de a három képviselõ nem tudta elfogadni az önkormányzat idei költségvetését.

 • Mentõautóban szavazott egy igen eltökélt 92 éves hölgy az Egyesült Államokban

  Mentõautóban szavazott egy igen eltökélt 92 éves hölgy az Egyesült Államokban.A nõ pár éve agyvérzést kapott, nem tud járni és csövön át táplálják.

  Szavazni viszont nagyon akart, ezért mentõautóval vitték a legközelebbi választási központba, ahonnan kimentek hozzá, és kivitték neki a mentõautóba az elektronikus "szavazógépet". A hölgy boldog elégedettséggel nyomta meg a neki tetszõbb jelölt gombját: Barack Obamáét.

 • Mellbimbópiercingje van Rihanna-nak!

  Egyre több olyan dolog derül ki Rihannáról, ami arra utal: a szexis énekesnõ igazi lázadó vadóc!

  Nemrégiben csillagokból álló tetoválást varratott tarkójára, majd a vállára római számokat tetováltatott, ami a születési évét takarja fordított irányban.

  Nem sokkal késõbb az a pletyka röppent fel, hogy a lányokkal is szívesen hancúrozik, ha úgy adódik a helyzet.

 • Sorshúzáson akarja kiárusítani a lakásait

  Sorshúzáson akarja "kiárusítani" egy spanyol befektetõ azokat a lakásokat, amelyeket eddig nem sikerült eladnia egy Barcelona közelében épült lakótelepen.

  A Grupo de Empresas Rob nevû ingatlancég lakásonként 7000 - egyenként 50 euró (13 ezer forint) címletû - sorsjegyet bocsát ki, így 350 ezer eurós bevétele lenne egy-egy lakásból. Összesen 31 lakást sorsolna ki ezen a módon.

 • Facérok a Szökés sztárjai

  Dominic Purcell és felesége tavaly októberben döntöttek a különköltözés mellett. A pár házassága valószínûleg Rebecca elviselhetetlen féltékenysége miatt ment tönkre. Az ausztrál színész ugyanis gyakran panaszkodott arra, hogy felesége jelenetei miatt alig tud a munkájára koncentrálni.

  A szakítás után a sorozat készítõi abban reménykedtek, hogy Dominic összeszedi magát, és újra formába lendül, ehelyett pocsékabbul van, mint elõtte, csak árnyéka egykori önmagának.

 • Jim Carrey nagyapa lett

  Jim Carrey amerikai színész fiunokája a Jackson Riley Santana nevet kapta.

 • Sms-ben is el lehet vállni?

  Egy párszavas mobiltelefonos szöveges üzenet épp elég volt egy szaúdi férfi számára, hogy elváljon feleségétõl - számolt be az Arab News címû újság csütörtökön.

  Az Irakban tartózkodó férfi sms-ben közölte feleségével, hogy többé nem tekinti magát férjének. A férfi saját családjával nagyvonalúbb volt, két rokonát telefonon értesítette a válásról - írja a napilap. A Vörös-tenger partján fekvõ Dzsidda bírósága azt követõen hagyta jóvá Szaúd-Arábia elsõ ismert sms-es válását, hogy a két rokon megerõsítette: szóban értesültek a férj szándékairól.

 • Elhunyt Kim De Dzsung volt dél-koreai elnök!

  Meghalt kedden Kim De Dzsung volt dél-koreai elnök.

  A 85 éves egykori államfõ júliusban került kórházba tüdõgyulladással, halálát szívelégtelenség okozta egy szöuli kórházban. Kim 1998-tól 2003-ig volt Dél-Korea államfõje.

 • Jogosítványszerzésre kötelezhetik az orosz kerékpárosokat

  Moszkva - Jogosítványszerzésre kötelezhetik az orosz kerékpárosokat, már amennyiben az orosz parlament, azaz az Állami Duma elfogadja két területi - a Krasznodari és Belgorodi - törvényalkotószerv elõterjesztését.

 • Újabb taggal bővült a Kardashian család

  Újabb taggal bővült a Kardashian családMegszületett Kourtney Kardashian harmadik gyereke. Harmadszor is anya lett Kourtney Kardashian! A reality-sztárnak kisfia született, ráadásul pont első gyermeke ötödik születésnapján! A családnak immáron két oka is van, hogy ünnepeljen december 14-én, bár Mason szülinapját a baba érkezése miatt kicsit korábban, november végén megünnepelte a család. Kourtney és férje, Scott Disick már nagyon várta a fiú érkezését: "tökéletesen illik majd a famíliánkba" - nyilatkozta korábban a várandós híresség, arra utalván, hogy a fiú érkezésével javul a nemek aránya a hatalmas, nők által dominált klánban.

 • Nepáli fiatalember a világ legkisebb férfija

  Hatvanhét centiméter magas nepáli fiatalember a világ legkisebb férfija. "Nagyon boldog és izgatott vagyok" - mondta Magar, aki eddig a világ legkisebb kamaszának címét viselte.

 • Terry Black gyermekeit Anettka neveli fel

  Anettka eleget tesz a ráktól és a haláltól tartó elõadó, Terry Black végakaratának.

  A mûsorvezetõ megígérte, hogy ha baj érné az egykori transzvesztita mûvészt, felneveli annak két örökbe fogadott gyermekét.

  "Terry régi barátunk, 2002 óta dolgozunk együtt, így természetes: ha Terrynek bármi komoly baja lenne, azon leszek, hogy a gyermekekrõl, ameddig tudok, gondoskodom" - ígéri Anettka.

 • Robot anyakönyvvezetõ állt szolgálatba Japánban

  Mesterséges intelligenciával bíró robot adott össze most elõször egy ifjú párt Japánban.

 • A Magna veheti meg az Opelt!

  A General Motors (GM) a dpa német hírügynökség értesülése szerint kész eladni az Opelt a kanadai-osztrák Magna autóipari beszállító vállalatnak.

  Az üzlet részleteit késõbb dolgozzák ki. A Magna az orosz Sberbankkal és GAZ autógyárral társulva kívánja megvásárolni az Opelt.

 • A kórházban akasztják fel magukat a dolgozók

  Sorozatos tragédiák helyszíne lett egy bukaresti egészségügyi intézmény. Az Elias kórház menedzserének halála után egy nappal felakasztotta magát az intézmény adminisztrátora. Az 57 éves Mihai Robut az épület alagsorában találták meg.

 • 2011-ben indul a Függetlenség napja 2

  Folytatást kap a 96-os A függetlenség napja. Roland Emmerich már régóta tervezgetett egy második részt Will Smithszel a fõszerepben

 • A született feleség belehabarodott Pénelope Cruz öccsébe

  A Született feleségek sztárja Pénelope Cruz öccsével vigasztalódott az ünnepek alatt.

 • A német boltosok is elõszeretettel lopnak!

  A kereskedelemben dolgozók is sokat lopnak, nemcsak a vevõk Németországban...
  A kereskedelem minden országban milliárdokat veszít a bolti lopások következtében. Ennek mérséklésére évrõl-évre számos új ötletet mutatnak be az EuroCIS nevû düsseldorfi szakvásáron, ahogyan teszik majd azt a február elejei szakmai seregszemlén. A felmérésekbõl kiderül, hogy az alkalmazottak lopásai legalább akkora veszteséget okoznak, mint a vásárlóké.

 • Robbanásveszélyes csapvíz

  Fort Lupton (Colorado állam) - Vízrobbanástól retteg egy nõ az Egyesült Államokban, sima csapvízétõl.

  A hölgy nem bolond, inkább a vízvezetéke bolondult meg: földgáz szivárog a csõrendszerbe. Ezért aztán a Colorado államban élõ nõ minden perce egy ideje rémálom: attól tart, hogy elég egy szikra konyhájában vagy a fürdõszobában és levegõbe repül minden.

 • 160 millióval zárult a brazil lány szüzességéért folyó aukció

  Öt országból tizennégy férfi versengett a 20 éves brazil Catarina Migliorini szüzességéért.

 • Leharapta bal karját a krokodil

  Leharapta karját a krokodil egy 18 éves amerikai fiúnak, Kasey Edwardsnak.
  Csak lélekjelenlétének köszönhetõen élte túl egy 3 méteres aligátor támadását Kasey. A bal karját ugyan letépte a gyilkos állat, de az életéért küzdõ fiúnak a hadakozás közben valahogy sikerült kiszúrnia a hatalmas állat szemét, így az végül elmenekült.

  Kasey Edwards csak egy kicsit úszkálni barátaival a floridai Okeechobee-tó közelében található csatornában, mikor megtámadta a krokodil.

 • Vedd meg Viktória királynõ bugyiját

  Kalapács alá kerül Nagy-Britanniában egy - centire - nagyjából ugyanolyan bõ, mint - évre - öreg bugyi, amely feltehetõen Viktória királynõé volt.

  Az alsónemû derékbõsége, avagy kerülete 127 centi, és kb. ennyi esztendõs is a bugyi. Viktória királynõ egy udvarhölgye révén jutott hozzá az áruló család. A fehérnemûbe VR betûket hímeztek, melyek Victoria Reginát (Viktória királynõt) jelenthetnek. Az 1890-es években feszíthetett benne a brit uralkodó, hetvenes éveit taposva igencsak kigömbölyödve.

 • Lehúzta a wc-n saját péniszét!

  Az orvosok megmentették annak a 45 éves szerb férfinak az életét, aki – eddig ismeretlen okokból – levágta saját nemi szervét.

  Egyelõre annyit tudni, hogy Ratko Dudics vélhetõen figyelmetlenségbõl fosztotta meg önmagát a fütyitõl, azonban senki nem érti, hogy csinálhatott ekkora õrültséget… Még bizarrabb a történet, ha hozzátesszük, hogy szerencsétlen Dudics pont egy wc-csésze fölött nyisszantott, így fallosza beleesett a kagylóba.

 • Kiszûrhetõ a szex, az erõszak és a trágár beszéd a YouTube-ról

  A felhasználók ezután maguk dönthetik el, hogy látni kívánják-e a YouTube irányelvei alapján is erõszakosnak vagy szexet sugallónak minõsített felvételeket.

 • Hargitai Beát hideg vízzel lehetett észhez téríteni

  Az playmate-rõl ma megtudhattuk: gyerekkorában annyira hisztis volt, hogy csak hideg vízzel lehetett észhez téríteni. Mint az Aktívnak nyilatkozó nagymamája elárulta: a kicsi Beácska egy idõ múlva már tudta, hogy ez jön, így már hiszti közben azért hisztizett, hogy "hideg vizet, azt ne".

  Hargitai Beának még ma is vannak hisztis pillanatai, de a vágóképek szerint sose akkor, amikor vadiúj szerelmével, a kolumbiai macsóval kell romantikáznia. Igaz is, a mai adásban egyszer se hangzott el a kolumbiai macsó szókapcsolat, úgyhogy kénytelenek voltunk legalább mi leírni.

loading...