rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Börtönbüntetésre ítéltek, mert farmernadrágban dolgozott

 • Share on Tumblr

  Börtönbüntetésre ítéltek Malajziában egy taxisofõrt, mert farmernadrágban dolgozott.

  A délkelet-ázsiai országban törvény szabályozza, hogy a taxisofõröknek munka közben fekete nadrágot, fehér inget és cipõt kell viselniük, szó sem lehet farmernadrágról, papucsról vagy szandálról.

  loading...


  A jogszabály megszegéséért akár hat havi börtönbüntetést, vagy ennek megváltásaként 571 dolláros (112 145 forint) pénzbüntetést is kiszabhatott volna a bíró.

  A 31 éves sofõr elismerte bûnösségét, így a bíróság elegendõnek ítélte az egynapi elzárást, illetve a majd 4 ezer forintnyi pénzbírságot - olvasható a The Star címû napilap internetes kiadásában.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Fegyveres rablás áldozata lett Pelé

  Pelét kirabolták!!!- jelentette vasárnap a brazil média.

  Késekkel és pisztolyokkal felfegyverzett fiatal férfiak feltartóztatták a háromszoros világbajnok futballsztár gépkocsiját a Sao Paulo állam déli részén fekvõ Santos város térségében, egy szegénynegyed közelében.
  Fegyvert fogtak a 67 éves Pelére, s elrabolták arany nyakláncát, mobiltelefonját és karóráját.

  Brazíliában gyakoriak az ehhez hasonló országúti fegyveres rablások, túlnyomó részük a nyomornegyedek közelében történik.

 • Már VV Anett is énekel?

  VV Anett (anyakönyvi nevén Béres Anett) a ValóVilág egykori lakója énekesi karriert szeretne. A szõke szépség ugyanis hamarosan egy klippben tûnik fel, amelyben az énekesõi szerepben tetszeleg.

  "Igazából nem én énekelek, csak tátogtam, playbackrõl ment a dal. A Disco Express nevû együttes videoklipjérõl van szó, aminek forgatása egyébként nagyon nagy buli volt. Az egészet úgy vállaltam el, hogy szóltam: csak akkor csinálom, ha a zene legalább olyan hangerõvel szól közben, hogy a saját hangomat ne halljam."

 • Egy Madonna rajongó meg akarta ölni Guy Ritchie-t

  Egy fanatikus Madonna-rajongó zavarta meg a minap Guy Ritchie új filmje, a Sherlock Holmes forgatását Manchesterben. A tinédzser beviharzott a díszletek közé és azzal fenyegõzött, hogy megöli Guyt.

  A popdívától éppen váló rendezõ csupán néhány méterre volt a kamasztól, amikor az betört a díszletek közé és egy késsel hadonászva õrjöngeni kezdett.

  "Hol van Guy? Megölöm" - üvöltötte, mire egy biztonsági ember azonnal a földre teperte.

 • Pénzben fürdette gyermekét a bankkártya-csaló

  Több mint tízmillió forintnyi pénzt csalt ki egy román férfi bankkártya-hamisítással Angliában.

  A rabolt pénzhegy tetejére ültette kilenchónapos kisfiát, hogy a róla készült képpel bizonyítsa, úszank a pénzben, amióta Angliában élnek. A Romániába elküldött felvétel vezette nyomra a rendõrséget.

  Némely szülõ csörgõt vagy plüssjátékot ad gyerekének, Fraudster Adu Bunu ellenben kilenc hónapos fiát rabolt pénzhalommal ajándékozta meg.

 • Clooney aggódó apaszerepben

  Aggódó apát játszik George Clooney következõ filmjében, amelyet az Oscar-díjas Alexander Payne (Kerülõutak) rendez.

 • Cigarettacsempészek buktak le Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

  Cigarettacsempészek buktak le Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, összesen több, mint 35 millió forint értékû dohányárut foglaltak le tõlük a pénzügyõrök.

  A vámnyomozók Sonkádon tetten értek három férfit, amikor 30 ezer doboz, 16 millió forint értékû, ukrán zárjeggyel ellátott cigarettát akartak elrejteni egy kertben. Az elkövetõk menekülni próbáltak, de nem sikerült elfutniuk, elfogták õket.

 • A mezõkövesdi Vasember 24 métert úszott jég alatt

  Minden különösebb védõfelszerelés és búvárruha nélkül vetette bele magát a matyó fõváros Kavicsos-tavának két méter mély jeges vízébe Bajzáth László, a mezõkövesdi Vasemberként ismert tûzoltó vasárnap.

 • Balogh Imre esett ki a Megasztár 4-bõl!

  A zsûritagoknak nehéz feladata volt a végsõ szavazáson, hiszen olyan két versenyzõ között kellett dönteniük, mint Balogh Imre és Nkuya Sonia.

  A zsûri pedig Soniat választotta be a Megasztárok közé, Imre nem folytathatja tovább a versenyt, de így sem kesereghet, hiszen több mint tízezer jelentkezõ közül a 10. helyen végzett.

  Imre 23 éves, debreceni lakos, s ami a csillagjegyét illeti Vízöntõ. Divatstílus-iskolát végzett, nagyon érdeklik a kreatív dolgok.

 • Pierce Brosnan úgy érzi, túl gyorsan örgeszik

  Pierce Brosnan nem tervezi, hogy nagyszabású partival ünnepli közelgő, hatvanadik születésnapját, holott kerek évfordulóhoz érkezik.

 • Hetvennégy évesen legboldogabb az ember

  Hetvennégy éves korban a legboldogabb az ember, legalábbis brit és német kutatók szerint, akik különbözõ korosztályok képviselõit faggatták arról, mennyire elégedettek az életükkel.

 • 20 golyót lõtt barátnõje arcába

  A férfi hétfõn délelõtt Dunaújvárosban lõtt rá egykori szerelmére. A mûanyag golyók csak kisebb sérüléseket okoztak a 21 éves lánynak, de a rendõrök szakértõk véleményét várják annak megállapítására, hogy milyen sérüléseket okozhattak volna, és mire alkalmas a fegyver.

 • Kutatók a kínai jeti nyomában

  Kínai kutatók egy csoportja külföldi segítséget kér azért, hogy újabb expedíciót indíthassanak az ország "jetije", a helyben jeren vagy vadember néven ismert lény felkutatására.

 • Brasch Bence alaposan megjárta a tetoválásával

  Brasch Bence alaposan megjárta egy friss tetoválással.

 • 9 éves kisfiát ültette a volán mögé egy részeg férfi Floridában

  9 éves kisfiát ültette a volán mögé egy részeg férfi Florida délnyugati részén, majd a rendõrség kérdésére azt válaszolta csak vezetni tanította a gyereket.

  A középvonalon kacsázó teherautóra hamar felfigyeltek a hatóságok, és mikor megállították az autót, a 27 éves férfi azt mondta, csupán vezetni tanította fiát. Az apa beszéde zavaros volt, lehelete bûzlött az alkoholtól és képtelen volt egyenesen járni. Ráadásul a rendõrök még egy felbontott sörösdobozt is találtak a jármû hátsó ülésén.

 • Rögtönzött minikoncertet adott az ittas Kim Wilde

  Rögtönzött minikoncertet adott az erõsen ittas Kim Wilde az egyik éjszakai londoni metrójárat utasainak.

 • A Hilton új vállalatnév és logó bevezetését jelentette be!

  A Hilton a világ egyik vezetõ szálloda lánca új vállalatnév és logó bevezetését jelentette be.

  A Hilton új neve, a Hilton Worldwide a társaság globális tevékenységi körét hivatott jelölni, az új logó pedig a Hilton gazdag történelmi múltját, jövõbeni céljait és a kiváló szolgáltatások iránti elkötelezettségét idézõ motívumokból áll össze.

 • Hordozható ágy, a természetbe?!

  Kényelem mindenekfelett

  "Kényelem mindenekfelett" lehetne a jelszava egy svájci cég új kreációjának, amely hordozható díványt kínál azoknak, akik teljes komforttal kívánják élvezni a természetet.

 • 6500-ra nõtt a megrongálódott házak száma a viharban Szabolcsban!

  Még mindig érkeznek épületkár-bejelentések a vasárnapi vihar után az érintett Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településeken, így az összesítésben a hétfõn jelzett 6.000-rõl 6.500-ra nõtt a tornádószerû szél és a teniszlabdányi jégdarabok miatt megrongálódott lakóházak száma - közölte a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság vezetõje.

 • Angelina Jolie Pakisztánban kampányol

  A színésznõ célja, hogy felhívja a figyelmet az áradások sújtotta ország helyzetére.

 • Több milliót találtak, de visszaadták a tulajdonosának

  Kristy Allen és matematika tanár férje a helyi kisboltba mentek vásárolni, amikor egy kék zacskót vettek észre az egyik kuka tetején. A Clarksville-i (USA) fiatalasszony arra kérte a férjét, hogy nézze meg a zacskót, mert úgy néz ki, mint egy pénzeszsák.

 • Újra együtt Justin Bieber és Selena Gomez?!

  Nagyon úgy fest, hogy Justin Bieber és Selena Gomez ismét egymásra találtak. Az énekes közös képet tett fel magáról és Selenáról, de nem sokkal rá törölte is a képet. A fotón a két sztár meghitten öleli át egymást.

 • 100 éve hûtötték be a különleges whiskyt

  Több mint száz éven át pihent a Déli-sarkvidék fagyott talajában az a különleges skót whisky, amelyet most új-zélandi régészek olvasztanak fel fokozatosan. Nem megkóstolni, elemezni akarják.

 • Egymillió dollárra pereli Florida kormányzóját az egykori Talking Heads frontembere

  Egymillió dollárra perelte be Charlie Crist floridai kormányzót az egykori Talking Heads együttes frontembere, David Byrne, mert a politikus engedély nélkül használta fel a zenekar egyik számát kampányában.

 • Csapágygolyóval csúzlizta be egy busz ablakát!

  Egy kollégium hetedik emeleti ablakából lõtte be az egyik helyi járatú autóbusz ablakát egy húszéves tanuló hétfõn Nyíregyházán. A támadásban senki nem sérült meg, a jármûvön tartózkodó egy utas távolabb ült a betört ablaktól.

  A csúzlizó tanuló kihallgatásakor a rendõröknek azt mondta, hogy õ nem akarta eltalálni a buszt, csak arra volt kíváncsi, milyen messze repül a csapágygolyó.

 • Hatvan méteres, buldózeres zuhanást élt túl egy tiroli munkás

  Igazán látványos munkahelyi balesetet élt túl egy tiroli munkás Terfensben egy kavicsbányában.

 • Eltűnik a cigánypecsenye elnevezés a hannoveri önkormányzati menzákról

  Eltűnik a cigánypecsenye elnevezés a hannoveri önkormányzati menzákrólNem használják többé a cigánypecsenye elnevezést a németországi Hannoverben az önkormányzati fenntartású étkezdékben, a városvezetés ezzel egy helyi civil szervezet kezdeményezésére reagál. A Forum für Sinti und Roma (Fórum a szintikért és romákért) nevű egyesület eredetileg a cigánymártás (Zigeunersauce) kifejezés ellen tiltakozott a húsételekhez használt csípős szósz gyártóinál. A szervezet arra hivatkozott, hogy a négercsók kifejezést sem használják már, a cigánymártás pedig ugyanúgy rasszista, ezért legfőbb ideje új elnevezést keresni a szósznak.

 • Nászútja alatt fojtották meg a szépségkirálynõt

  Holtan találtak hotelszobájában egy ír nõt kedden Mauritiuson. A helyi rendõrség azt közölte, hogy a nászutaspár egy ötcsillagos szálloda medencéjénél idõzött, mielõtt vacsorázni indult volna.

 • Új villába költözik Berlusconi

  Új villába költözik Milánóban Silvio Berlusconi.

 • Vámpírsztár házasság

  Egybekelt a hét végén Anna Paquin és Stephen Moyer. A Tru Blood - Inni és élni hagyni címû vámpírsorozat hozta össze õket.

 • Be akartak törni a Lost színészéhez

  A Lost egyik szereplõje nyugodtan hívta a rendõrségi segélyhívót: valaki be akart törni a házába.

loading...