rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Születési helye: könyvtár

 • Share on Tumblr

  Denver - Könyvtárban szült egy nõ az Egyesült Államokban, de nem olvasgatás közben.

  A hölgy buszsofõr, és vezetés közben kezdett vajúdni. Jobb híján leállította járatát és bement a denveri közkönyvtárba segítségért, mondván, mindjárt megszül. A baba a "helyi Gutenberg-galaxis" elõcsarnokában jött a világra, a könyvtár dolgozói bábáskodtak a szülésnél, míg meg nem érkeztek a mentõk.

  loading...

  A könyvtárosok nagyon örültek az újszülöttnek, s bár az anyának még a nevét sem tudják - bemutatkozgatni nemigen volt idõ -, virágot akarnak küldeni neki.

  A denveri kórház szóvivõje elmondta, hogy az anya jól van, de lánykája állapotára nem tért ki a magánügy védelmére vonatkozó szabályokra hivatkozva.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Király Linda hazajön a Megasztár döntõre!

  Király Linda egyelõre Amerikából kíséri figyelemmel a Megasztárt. Az énekesnõ biztos benne, hogy a tehetségkutató mûsort végül öccse nyeri meg, így készül a nagy hazautazásra.

  Király Linda a tervek szerint december 15-én érkezik Magyarországra, így ha ma este Viktor versenyben marad, a december 20-i Megasztár-döntõn a Király család hiánytalanul szurkolhat neki.

  "Már az elsõ pillanattól kezdve úgy éreztem, hogy Viktor nyeri a versenyt."

 • Mindenki felfigyelt a Fair vezetõ programot népszerûsítõ hírességekre

  Budapest egyik legforgalmasabb keresztezõdésében több tucatnyi Fair vezetõ matricával kezében állt az autósok elé Dammak Jázmin, Terecskei Rita, Fresh Viki és Komonyi Zsuzsi. A négy híresség a piros lámpánál kampányolt a körültekintõbb, biztonságosabb vezetésért.

 • Étvágyölõ tapasz ramadán böjthöz

  Ankara - Étvágycsökkentõ tapaszokkal próbálnak "könnyedebben" böjtölni a ramadán alatt Törökországban.

 • Két hétig élt a könyvtárban a hajléktalan

  Közel két hétig élt egy New Jersey-i könyvtár alagsorában egy hajléktalan férfi, akinek jelenléte senkinek sem keltette fel figyelmét.

 • Egy teljes év hazugság nélkül

  London - Bõ két hét híján egy teljes éven át nem hazudott egy brit férfi. Február 21-én jár le fogadalma, és már nagyon várja a dátumot.

  A 43 éves Cathal Morrow könyvet írt tapasztalatairól. Fõbb megpróbáltatásai közül a South Wales Evening Post címû brit lapnak kiemelte azt, amikor felesége rendre megkérdezte, hogy nem tûnik-e túl nagynak a feneke egy-egy ruhában. Udvariaskodás helyett a férj kénytelen volt azt válaszolni, hogy: de.

 • Győzikének nem lehet többé gyereke

  Győzikének nem lehet többé gyerekeGyőzike újra belevágna a családbővítésbe, ám a TV2 Édes Élet című műsorának sztárjánál három évvel ezelőtt kiderült, hogy nemzőképtelen. A helyzet azonban talán így sem reménytelen. A legfrissebb vizsgálati eredményből kiderült Győzike állapota a három évvel ezelőtti helyzethez képest csak rosszabbodott. - Nem lepett meg a hír, csak inkább fáj, hogy nem lehet kisfiam - kezdte Győző. Azt mondta a doktor, hogy nem reménytelen a helyzet, de egy különleges és költséges eljárás segítségével tudna csak újra teherbe esni Bea.

 • Új hóbortnak hódol Justin Bieber

  Nemrég megszerezte a jogosítványát Justin Bieber, aki egy ideig az autókat gyûjtötte. Miután szép sorjában beszerezte a drágábbnál drágább járgányokat, most egy új hóbortja lett: az úgynevezett sagwayeket gyûjti.

 • Nem ismerkedhet meg VV Annamari választottjával

  Csalódottan értesült VV Annamari az RTL Klub döntésérõl, miszerint mégsem ismerheti meg a produkció keretein belül Bence gazdát, akibe a képernyõn keresztül beleszeretett.

 • Fûvisszanövesztésre kapott felszólítást

  Fûvisszanövesztésre, gazosításra, falevél-visszahordásra kapott felszólítást és 28 napos határidõt egy nyugdíjas férfi Nagy-Britanniában helyi önkormányzatától.

  Az illetõ négy éve költözött herefordi házába, és gondos gazda lévén, rendszeresen és rendesen nyírta a háza elõtti út menti füvet, összeszedte a lehullott faleveleket.

  A túlzott rendezettség azonban bánthatta az önkormányzatot - talán mert nagyon megmutatta, mennyivel elhanyagoltabb a többi közterület, melyet neki kellett volna gondoznia -, ezért felszólító levelet küldött a férfinak.

 • Súlyos autóbalesetett szenvedett Palcsó Tamás

  Palcsó Tamás, a korábbi Megasztár zenei tehetségkutató mûsor egyik szereplõje a súlyos sérültje annak a közlekedési balesetnek, ami vasárnap hajnalban történt Budapesten, a XXIII. kerületben - értesült az MTI; a hírt a TV2 szóvivõje megerõsítette.

  Az Ócsai úton a személygépkocsi - amely Dabas irányába ment - ismeretlen okból mintegy 50 métert sodródott, majd egy benzinkút melletti útjelzõ oszlopnak ütközött, ami az autó közepéig befúródott - tudta meg az MTI tudósítója a helyszínen.

 • Rózsaszín korcsolyapálya Moszkvában

  Rózsaszín korcsolyapálya nyílt a Moszkvai Állami Egyetem Botanikus kertjében.

 • Durva rablóbanda került rendõrkézre Budapesten

  Idõs emberek kifosztására szakosodott bûnözõket fogtak el a Heves Megyei Rendõr-fõkapitányság munkatársai Budapesten.

  A brutális kegyetlenséggel fellépõ társaság csaknem két tucat, az ország különbözõ helyén elkövetett támadással hozható összefüggésbe. A bûnözõket akkor érték tetten, amikor be akartak törni egy idõs ember házába április 21-én Zuglóban.

 • Négyszeresére drágult a patkányhús Kambodzsában

  Több mint négyszeresére drágult az ínyencfalat az idén Kambodzsában.

  Éves szinten 37 százalékos volt az általános drágulási ütem - a központi bank legfrissebb becslése szerint -, a patkányhús kilója pedig már 100 forintnyi összeg közül jár, holott tavaly még csak 24 forintnyit kértek el a piaci árusok a bontott patkányért.

  A legkapósabb persze a "szabad tartásban" nevelkedett mezei patkány, amely fokhagymával ízesítve igen népszerû csemege lett az ázsiai országban.

 • J-Lo még csókolózni sem hagyja válófélben lévõ férjét

  Jennifer Lopez bekeményített: eddig sem állhatta válófélben levõ férje új barátnõjét, de most új szabályokat is hozott.

 • Bono elvállalta a keresztapaságot

  Brad Pitt és Angelina Jolie keresztapát keresnek az ikreknek. Bono elfogadta a megtisztelõ feladatot. A U2 frontembere azonnal igent mondott a felkérésre, bár lehet, hogy akkor még nem tudta: a sztárpár komoly szerepet szán a gyereknevelésben a keresztapának.

  Brad óriási U2 rajongó, így már évek óta barátok a zenésszel. Angelinára pedig mély benyomást tett egy jótékonysági projekt kapcsán, sõt még a feleségével Ali Hewson-nal is jól kijön. Az álompár ikrei, Knox Leon és Vivienne Marcheline július 12-én születtek Nizzában.

 • Poszívómúzeum

  Nagy-Britannia elsõ porszívómúzeumát teremtette meg egy korábban takarítóként dolgozó brit férfi, aki már gyermekkora óta rajong a zajos masinákért.

 • Jean-Paul Belmondo beperelte a volt feleségét!

  Jean-Paul Belmondo beperelte a volt feleségét, amiért az nem engedi hozzá közös lányukat, Stellát. Az asszonynak ugyanis komoly problémái vannak Belmondo jelenlegi párjával, aki ellen pénzmosás miatt folyik eljárás.

 • Mosolyszünet Cameron Diaz és Paul Sculfor között

  A Charlie Angyalai címû film sztárja, mostanában a modell Paul Sculforral randizgatott, ám három hónap együttjárás után idõt kért a modelltõl, hogy át tudja gondolni a helyzetet.

  Úgy tûnik, nem Paul az igazi Cameronnak. A bájos szépség egyik barátja elmondta, hogy a színésznõ mostanában nagyon sokat gondol Matt Dillonra.

  "Diaz unja magát Paul Sculfor mellett, nem hiszem, hogy hosszúéletû lesz ez a kapcsolat."

 • Boltban felejtette a nyertes lottószelvényt, azóta se jelentkezett érte

  Boltban felejtette a nyertes lottószelvényt, azóta se jelentkezett érteLottómilliomost keres egy spanyol város: a szerencsejátékos ugyanis a nyertes szelvényét a boltban felejtette, ahol vásárolta, és több mint egy év alatt sem jelentkezett érte. A 4,7 millió eurót (1,4 milliárd forintot) érő szelvényt La Corunában vásárolta valaki tavaly júniusban egy lottózóban. A szelvényt egy másik vásárló találta meg, és odaadta az üzlet vezetőjének. A város közzétette: bárki viheti a nyereményt, aki meg tudja mondani, hogy mikor és hol adták el a szelvényt. A polgármester a település honlapján jelentette meg a felhívást az elveszett és talált tárgyak hirdetései között.

 • Más kontójára szívatta zsírját

  Más kontójára szívatta zsírját és nagyobbíttatta melleit egy nõ az Egyesült Államokban, amiért fél év börtönt kapott.

 • A forgalom korlátozásáért megbüntették a Mikulást!

  A forgalom korlátozásáért megbüntették a Mikulás (azaz az olasz Karácsony Apó) kocsiját, amely éppen a vasárnap délutáni Télapó-futamra tartott.

  Valójában a szekeret egy trailer szállította, amelyet a verseny helyszínéül szolgáló dél-tiroli Levico Terme településének szigorú csendõrei feltartóztattak. A vezetõnek a szállítólevél hiányát és a forgalom akadályozását rótták fel. Ezen szabálysértésekért 250 eurós pénzbüntetés fizetésére kötelezték.

 • Luxus irodaházba költözik hamarosan a MÁV központja!

  Luxus irodaházba költözik hamarosan a MÁV központja. A 27 ezer négyzetméter alapterületû épület bérleti díja évi 4,77 millió euró plusz áfa.

  Ez 300 forintos árfolyamon számolva, valamint az egyéb költségeket is hozzávéve évente 1,77 milliárd forint. Mivel az árfolyam nem fix, akár a 2 milliárd forintot is elérheti – olvasható a Magyar Hírlap cikkében.

 • Madonna és Rodriguez szexvideója!

  Alighogy megnyugodhattunk Madonna felbomló félben lévõ házassága felõl, ismét elkezdhetünk aggódni a díva magánéletéért. Egy névtelen operatõr ugyanis pikáns videofelvételek közzétételével fenyegetõzik, amelyek árnyékot vethetnek Madonna és Guy Ritchie házasságára.

  Nem mintha meglepõ lenne egy hirtelen elõkerülõ szexvideó Madonna fõszereplésével, hisz Guy Ritchie-vel kötött házasságáig közismerten aktív és sohasem palástoltan sokszínû szexuális életet élt, s ennek részleteibe bizony több ízben is betekintést nyerhetett a közönség.

 • Megfosztotta a Mikulástól általános iskolai osztályát egy tanítónõ

  Megfosztotta a Mikulástól általános iskolai osztályát egy tanítónõ Nagy-Britanniában: felfedte, hogy nem létezik, mire jó pár tanulója sírva fakadt.

  "A szüleitek teszik az ajándékokat a karácsonyfa alá, nem a Mikulás" - mondta hétévesekbõl álló osztályának, amikor a gyerekek a karácsonyvárás izgalmairól beszéltek.

 • Nem elégedett a külsejével Celin Dion

  Nem elégedett a külsejével Celin DionCeline Dion nem elégedett a küllemével. A 45 éves híres énekesnő szívesen változtatna egyet és mást magán, amikor a tükörbe néz. Hogy mi zavarja a legjobban, most elárulta. - Gyakran gondoltam rá, hogyan lehetne egyik-másik ráncot eltüntetni – mondta a My Heart Will Go On kanadai énekesnője. - És nagyon örülnék, ha az orrom kisebb, az állam pedig kevésbé hegyes lenne – tette hozzá. Az is eszébe jutott már, hogy botoxkezelésnek veti alá magát, de aztán ezt elvetette, mivel a kezelés túlságosan megköti az arcizmokat.

 • Hét NATO-katona halt meg!

  Hét NATO-katona - köztük négy francia és két amerikai és egy brit - halt meg a hét végén összecsapásokban vagy balesetben Afganisztánban. A francia katonák halálát nem harci cselekmény, hanem baleset okozta. A két amerikai és a brit katona életét pokolgép oltotta ki.

 • Elhunyt Bob Bogle, a The Ventures együttes alapító tagja!

  Elhunyt 75 éves korában vasárnap Bob Bogle, a The Ventures együttes alapító tagja és szólógitárosa.

  Az 1958-ban alakult amerikai The Venturest az angol Shadows-zal és a svéd Spotnicksszal együtt a világ legjobb gitárzenekarai között emlegették.

 • Egy szegedi könyvtárban pornóoldalakat böngésztek!

  A szegedi Somogyi-könyvtár vezetõi megelégelték, hogy több látogató pornóoldalakat böngészett a számítógépeken, ezért egy speciális programmal szûrik ki a szerintük oda nem illõ honlapokat.

  A szoftvert már több iskolában is használják, a programot otthon a családok is letölthetik. Ezzel tudják szabályozni, hogy a gyerekek mennyit használhatják az internetet és azt is, hogy azon milyen oldalakat nézhetnek meg.

 • A volt amerikai elnök üzent a magyar áldozatok hozzátartozóinak

  „Nagyon sajnáljuk, ami történt” – üzente Bill Clinton a philadelphiai hajóbaleset áldozatait gyászolóknak. Az USA exelnöke a diákokat képviselõ ügyvéden keresztül fejezte ki együttérzését.

 • Volt partnere mellett keresi a vigaszt Katie Holmes

  Úgy tûnik a színésznõ egyik volt partnere mellett keresi a vigaszt Tom Cruise után.

loading...