rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Születési helye: könyvtár

 • Share on Tumblr

  Denver - Könyvtárban szült egy nõ az Egyesült Államokban, de nem olvasgatás közben.

  A hölgy buszsofõr, és vezetés közben kezdett vajúdni. Jobb híján leállította járatát és bement a denveri közkönyvtárba segítségért, mondván, mindjárt megszül. A baba a "helyi Gutenberg-galaxis" elõcsarnokában jött a világra, a könyvtár dolgozói bábáskodtak a szülésnél, míg meg nem érkeztek a mentõk.

  loading...

  A könyvtárosok nagyon örültek az újszülöttnek, s bár az anyának még a nevét sem tudják - bemutatkozgatni nemigen volt idõ -, virágot akarnak küldeni neki.

  A denveri kórház szóvivõje elmondta, hogy az anya jól van, de lánykája állapotára nem tért ki a magánügy védelmére vonatkozó szabályokra hivatkozva.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Hitler-festmény függhetett Freud rendelõjében

  A pszichoanalízis zsidó származású atyja, Sigmund Freud rendelõjének falán ott függhetett Adolf Hitler egyik festménye - adta hírül pénteken a The Daily Telegraph internetes kiadása.

  Egy brit aukciósház árverésre bocsátja a náci diktátor egy 1910-ben datált akvarelljét, amelynek a hátoldalán lévõ felirat arról tanúskodik, hogy a festmény a pszichoanalitikus bécsi rendelõjébõl származik.

 • Rájár a rúd az orosz milliárdosokra!

  Rájár a rúd az orosz oligarchákra, akiknek egykor mesés vagyonát igencsak megcsapolta a világméretû pénzügyi válság. Az amerikai Forbes magazin becslése szerint a 25 leggazdagabb orosz üzletember mintegy 180 milliárd dollárt veszített a tõzsdéken végigsöprõ bessz és vállalataik értékének csökkenése következtében.

  Roman Abramovics, az angol Chelsea labdarúgóklub tulajdonosa, aki vagyona nagy részét az Evraz holdingba fektette, hat hónap leforgása alatt hatalmasat bukott a londoni tõzsdén. Az Evraz itt jegyzett részvényeinek az értéke 28-ról 3,2 milliárd euróra zuhant.

 • Forgatás közben megsérült Halle Berry

  Legújabb filmje forgatási helyszínérõl mentõ vitte kórházba Halle Berryt.

 • Katy Perry botrányos esküvõje

  Nyomozást indított az indiai rendõrség egy luxushotel menedzsere ellen az énekesnõ és Russell Brand brit komikus túl hangos esküvõje miatt.

 • Fábry Sándor hibázott! Közúti balesetet okozott!

  Súlyos közlekedési balesetet okozott Fábry Sándor! A showman épp hazafelé tartott leányfalui otthonába, amikor a település fõutcáján négy autót is összetört. A humorista elismerte felelõsségét.

  "A mûvész úr nagyon erõszakosan vezetett, szlalomozva, elõzgetve, gyorsan haladt, már messzirõl kiszúrtam a visszapillantóban. Inkább jobbnak láttam lehúzódni és elengedni, különben leszorított volna engem is az útról. A baleset épp elõttem történt, én is alig tudtam lefékezni."

 • A pókertörvényrõl döntenek!

  Ma szavaz a parlament arról a szocialista módosító indítványról, amelynek célja az élõjátékos póker legalizálása, azaz megadóztatása, az on-line szerencsejáték továbbra is adómentes pénzforrás lehet.

  A szerencsejáték-törvény Juhászné Lévai Katalin, Keller László és Halmai Gáborné által jegyzett módosításától félmilliárd forintos éves adóbevételt remélnek, és a befolyt összegbõl az "esélyek bankját" hoznák létre.

 • Esküvõi ruhában fotózza a legidõsebb párokat egy kínai amatõr fényképész

  Esküvõi ruhában fotózza a legidõsebb párokat egy kínai amatõr fényképész, esélyt adva nekik ezáltal egy friss esküvõi képre. Az egyik pár együttes életkora 204 év!

 • Nyolc település kap városi rangot

  Sólyom László köztársasági elnök július 1-jével nyolc településnek adományozott városi címet - jelentette be Gyenesei István önkormányzati miniszter. Városi rangot kapott Bodajk, Fertõszentmiklós, Hajós, Halásztelek, Isaszeg, Pusztaszabolcs, Rudabánya, Zamárdi.

  Magyarország 3129 települése között ezzel 306-ra nõ a városok száma. Várossá válik Bodajk (Fejér megye), Fertõszentmiklós (Gyõr-Moson-Sopron megye), Hajós (Bács-Kiskun megye), Halásztelek (Pest megye), Isaszeg (Pest megye), Pusztaszabolcs (Fejér megye), Rudabánya (Borsod-Abaúj-Zemplén megye), Zamárdi (Somogy megye).

 • Egymillió dollárra pereli Florida kormányzóját az egykori Talking Heads frontembere

  Egymillió dollárra perelte be Charlie Crist floridai kormányzót az egykori Talking Heads együttes frontembere, David Byrne, mert a politikus engedély nélkül használta fel a zenekar egyik számát kampányában.

 • Travoltát rajongói: Hajborotválás!

  John Travolta végre túllépett a kopaszodástól való félelmén, ebben segítettek neki a hûséges rajongói is leborotválták hajukat, úgy ahogy a színész is tette legújabb szerepe kedvéért. Travolta többször változtatta meg külsejét egy-egy szerep kedvéért, sõt a Hairspray címû musicalben még nõi ruhába is bújt.

 • Eltûntek a párizsi szerelmes lakatok

  Egyetlen éjszaka alatt tûnt el Párizsban kétezer szerelmes lakat, amelyeket az évek során párok erõsítettek a Pont Des Arts híd rácsára érzelmeik bizonyítására.

 • Megalázó helyzetbe hozták Kembe Sorelt

  Megalázó helyzetbe hozták Kembe SoreltMaga sem érti, miért kerül folyton megalázó helyzetbe a Jóban Rosszban népszerű sorozatának színésze, Kembe Sorel. Pontosabban érti, csak nem akarja elfogadni. Legutóbb közterületen igazoltatta a készenléti rendőrség, és minden magyarázat nélkül azzal gyanúsították, hogy marihuánát fogyaszt. Kembe Sorelt annyira megviselte az incidens, hogy közösségi oldalán fakadt ki, elpanaszolva, hogy állandóan dílernek nézik. \"Ülök a padon, sörözgetek a 12. kerületben a Sportkórháznál. A készenléti rendőrség két egyenruhás kollégája megszólít, hogy adjam a papírjaimat.

 • 40 milliárd forintnak megfelelő fontot nyert a szerencsés autószerelő

  40 milliárd forintnak megfelelő fontot nyert a szerencsés autószerelőElvitte minden idők egyik legnagyobb angliai lottónyereményét, 108 millió angol fontot (40 milliárd forint) egy autószerelőként dolgozó férfi, Neil Trotter. A férfi a magyar szokásoktól eltérően – de az angol hagyományokat követve – felfedte kilétét a nyilvánosság előtt. Neil Trotter ezt követően elmesélte, hogy élettársával mindössze egy-egy üveg sört ittak, amikor megtudták, hogy övék a mesés nyeremény. A férfi azt is elárulta, hogy pénteken munka közben ugrott be egy lottózóba, mert érezte, hogy szerencséje lesz.

 • Michael Jackson álca mögött?

  Döbbenetes dolgot állít több amerikai honlap és a The Sun címû brit napilap: Michael Jackson életben van. A legendás énekes a hajmeresztõ teória szerint Dave Dave néven él, és egy égési baleset áldozatának adja ki magát.

 • Kirabolták Rob Stewartot, de a rabló nem tudta beindítani a Porschéját

  Rod Stewart kénytelen volt segíteni a Porschéját tõle fegyverrel elraboló férfinek az autó beindításában, mivel a bûnözõnek ez magától nem sikerült.

 • Dolly Parton: 65 évesen jött az intim tetoválás

  Megint változtatott természet adta külsején Dolly Parton, csak ezúttal nem a plasztikai sebészével, hanem egy tetoválómûvésszel.

 • A légitársaságot perli sérült szilikonmellei miatt

  Beperelt egy svájci légitársaságot Irene Ferrari orosz modell, mert a Moszkvából Zürichbe tartó repülõúton a gép erõs turbulenciába került, s emiatt megsérültek mellimplantátumai.

 • Megnõsült VV Béci

  Feleségül vette barátnõjét (Adrit) VV Béci. A zenei életben Young G néven ismert egykori valóságshow szereplõ több éve van együtt kedvesével. A lagzira az eljegyzés után 1 hónappal már sor került, de nem azért kapkodták el, mert gyereket várnak.

 • 40 kilót fogyott a McDonald's-nak köszönhetõen

  Közel 40 kilót fogyott egy amerikai férfi, aki fél éven át szinte csak McDonald's éttermekben evett. Természetesen nem hamburgereket, sült krumplit és csokishake-eket, hanem jobbára salátákat fogyasztott.

  A 42 éves illetõ McDonald's-kúrája elején még 130 kilót nyomott 170 centis magassága ellenére, de most már csak 92 kiló. Az üzletember fogyásához az ösztönzést két gyermekétõl kapta, bár felesége se bánja a súlyvesztést.

 • Csillagot kapott a hollywoodi Hírességek Sétányán Jennifer Lopez

  Csillagot kapott a hollywoodi Hírességek Sétányán Jennifer LopezJennifer Lopez nagy megtiszteltetésben részesült: csillagot kapott a hollywoodi Hírességek sétányán. A 43 éves színésznő-énekesnőé a 2500. csillag, amit énekesi karrierjéért kapott. „Meg vagyok hatva! Ez olyan, nem is tudom, szürreális, pedig tényleg valóság. Nagyon szuper! Ez egy mérföldkő a karrieremben, ami arra inspirál, hogy még keményebben dolgozzam., és még nagyobbat merjek álmodni.” – mondta Jennifer az ünnepségen. Jane Fonda, az American Idol tehetségkutató műsor producere, Nigel Lythgoe és Pitbull is jelen voltak az eseményen.

 • Chelsea Clinton kenyai rajongója nem adja fel

  Annak ellenére sem adja fel a reményt Chelsea Clinton kenyai imádója, hogy a volt amerikai elnök lánya idén férjhez megy, és bizony máshoz.

 • Nagypapa lesz Charlie Sheen

  A színész legidõsebb lánya, Cassandra babát vár. Denise Richards közölte a nagyvilággal a hírt, hogy Charlie kezdhet hozzászokni a nagyapa megszólításhoz, mert legidõsebb lánya anyai örömök elé néz.

 • Szörfösre támadt egy cápa Hawaii-on

  Egy férfi épp a szörfdeszkáján ücsörgött a vízben Hawaii partjainál, amikor egy cápa ráharapott jobb combjára - írja az MTI.

  A férfi a kezével próbálta szétfeszíteni az állat állkapcsát, ami nem valószínû, hogy sikerült volna, ha a cápa magától nem segít: elengedte a combot és tovaúszott.

  A 40 éves férfi szerint a ragadozó csupán megkóstolta, aztán békén hagyta.

 • Késelés miatt letartóztatták a Taxi sztárját

  Párizs - Letartóztatták Samy Naceri francia színészt. Bírósági értesülések szerint azzal vádolják, hogy megkéselte volt barátnõje partnerét a nyílt utcán Párizsban.

  Luc Besson Taxi címû sorozatának sztárját hivatalosan fegyveres erõszakkal és gyilkossággal való fenyegetéssel vádolják - közölte Naceri ügyvédje. Hozzátette, hogy ejthetik a vádakat, ha a nyomozás során nem tárnak fel egyértelmû bizonyítékokat.

 • Betiltották a sztriptízt Izlandon

  Az utolsó sztriptízbárt is bezárják június végéig Izlandon. A Frettabladid címû lap szerint az izlandi parlament, az althing a kormány által javasolt teljes tilalmat ellenszavazat nélkül elfogadta. Harmincegy igen szavazat mellett csupán két, konzervatív függetlenségi párti képviselõ tartózkodott.

 • Gyorsan jött szülés a ház elõtti gyepen

  Fullerton - Egy kaliforniai asszony második gyermeke olyan hirtelen jelezte jövetelét, hogy mit volt mit tennie, a vásárlásból éppen hazafelé tartva leparkolt a háza elõtt, és egyedül megszülte kislányát a gyepen.

  A 36 esztendõs nõ kocsijában kétéves alvó kisfiával indult volna a fullertoni bevásárlóközpontból az orvosához ellenõrzõ vizsgálatra, amikor megérezte, hogy arra már nem lesz ideje. Miközben hazahajtott, riasztotta a mentõket, ám mire a segítség megérkezett, már karjában ringatta az újszülött Mary Claire-t, aki hat héttel korábban jött világra.

 • Megkérték Lindsay Lohan kezét

  Barátnõje, Samantha Ronson megkérte Lindsay Lohan kezét - értesült a brit Star magazin.

  A lap forrásai szerint Sam egy 50 ezer font, azaz több mint 16 millió forint értékû gyémánt gyûrût vásárolt Lindsay-nek, s két héttel ezelõtti mexikói nyaralásuk alatt fel is húzta azt az ujjára, mégpedig nem is akárhogyan.

  "Sam este 9 óra körül lehozta Lindsay-t a parthoz, ahol már meg volt terítve nekik egy gyönyörû asztal, Sam mindent elõre megszervezett, még mexikói zenészek is voltak."

 • Michael Douglas elégedett fia büntetésével

  Életmentõnek nevezte a fiára kábítószervádak miatt kirótt ötéves börtönbüntetést Michael Douglas, aki a 2010 április 20-i ítélethirdetés óta elõször szólalt meg.

 • A világ legdrágább karácsonyfája Abu-Dzabiban

  A világ legdrágább karácsonyfája ragyogott fel 2010-ben Abu-Dzabiban: a sivatagi ország egyik szállodájában felállított fenyõfa díszei több mint 11 millió dollárt érnek.

 • Beyoncé nehezen találja az egyensúlyt a család és a karrier között

  Beyoncénak nehézséget okoz, hogy megtalálja az egyensúlyt a család és a karrier között. Az énekesnő-színésznő kislánya, Blue Ivy 2012-es születése után, főleg a kezdeti időszakban érezte úgy, hogy hatalmas kihívás az idővel és a teendőkkel való zsonglőrködés.

loading...