2024.05.13. - Szervác, Imola

Dukai Regina nem áll jól karrier téren

Dukai Regina nem áll jól karrier téren
A gyönyörû modell nem csak szépségével, hanem hangjával is szeretne érvényesülni végre. Regina bár a fellépések számáról nem panaszkodik, mégis nagy szívfájdalma, hogy saját lemeze még a mai napig nem jelent meg. A szõke szépség azt is elmondta, hogy ha tehetné, akkor a korongján a rock zenéktõl a musicalekig minden hallható lenne, és legalább olyan sokszínû lenne, mint Õ maga.

Dukai Regina fényképezõgépek elõtt, Dukai Regina mikrofonnal. Melyik a jellemzõbb? Egyenlõre legtöbbször vakuk villanásaiban láthatjuk a szõkeséget, de nem tagadja: nagy álma egy saját lemez is.
"Nem mondom, hogy jól állok az énekesi karrierem tekintetében, hiszen még mindig nincsen lemezem. Helyette viszont vannak fellépések, ahol az ember produkálhat" - meséli Dukai Regina, aki legközelebb egy Whitney Houston visszatérését ünneplõ koncerten fog színpadra állni több hazai hírességgel együtt.

Regi egyébként pontosan nem tudja meghatározni, hogy mi az a stílus amit énekelni szeretne, hiszen szinte minden mûfajban megtalálja önmagát. "Nem nagyon szeretek választani. Imádom a rockzenét, mert apukám mellett úgy nõttem fel, hogy rengeteg ilyet hallgattam, anyukám révén pedig rengeteg musicalt hallgattam, amit szintén imádok. Ezek mellett szeretem az RNB-t is, tehát ha nekem lehetne lemezem, akkor ezek mind rajta lennének" - mondta el interjújában Dukai Regina, aki jelenleg az újkori rockzenében éli ki magát.