rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Dukai Regina nem áll jól karrier téren

 • Share on Tumblr

  A gyönyörû modell nem csak szépségével, hanem hangjával is szeretne érvényesülni végre. Regina bár a fellépések számáról nem panaszkodik, mégis nagy szívfájdalma, hogy saját lemeze még a mai napig nem jelent meg. A szõke szépség azt is elmondta, hogy ha tehetné, akkor a korongján a rock zenéktõl a musicalekig minden hallható lenne, és legalább olyan sokszínû lenne, mint Õ maga.

  Dukai Regina fényképezõgépek elõtt, Dukai Regina mikrofonnal. Melyik a jellemzõbb? Egyenlõre legtöbbször vakuk villanásaiban láthatjuk a szõkeséget, de nem tagadja: nagy álma egy saját lemez is.

  loading...

  "Nem mondom, hogy jól állok az énekesi karrierem tekintetében, hiszen még mindig nincsen lemezem. Helyette viszont vannak fellépések, ahol az ember produkálhat" - meséli Dukai Regina, aki legközelebb egy Whitney Houston visszatérését ünneplõ koncerten fog színpadra állni több hazai hírességgel együtt.

  Regi egyébként pontosan nem tudja meghatározni, hogy mi az a stílus amit énekelni szeretne, hiszen szinte minden mûfajban megtalálja önmagát. "Nem nagyon szeretek választani. Imádom a rockzenét, mert apukám mellett úgy nõttem fel, hogy rengeteg ilyet hallgattam, anyukám révén pedig rengeteg musicalt hallgattam, amit szintén imádok. Ezek mellett szeretem az RNB-t is, tehát ha nekem lehetne lemezem, akkor ezek mind rajta lennének" - mondta el interjújában Dukai Regina, aki jelenleg az újkori rockzenében éli ki magát.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • A Kidman-bébi Sydneyvel ismerkedik

  Sydney - Nicole Kidman Oscar-díjas színésznõ arra kérte a sydneyi médiát, hogy kicsit vonuljanak a háttérbe, amíg megmutatja négyhetes kislányának a várost.
  Kidman és férje, Keith Urban szerdán éjjel érkezett az Egyesült Államokból, ahol kislányuk, Sunday Rose világra jött. "Keith és én arra kérjük a sajtót, hogy adjanak nekünk egy kis idõt, amíg körbesétálunk Sydneyben, hogy megmutassuk a kisbabánknak a városunkat" - mondta a 41 éves filmcsillag csütörtökön egy helyi rádiónak nyilatkozva.

 • Akár 1500 dollárba is kerülhet a Bon Jovi ingyenes koncert!

  Akár 1500 dollárt is elkérnek már két jegyért a New York-i jegyüzérek Bon Jovi szombati, Central Parkba meghirdetett koncertjére, holott a város ingyen osztotta ki a hatvanezer belépõt.

  A jegyeket párosával adták ki: minden jelentkezõ kettõt kaphatott azzal a megjegyzéssel, hogy a belépõket nem lehet eladni. A The New York Post címû napilap jelentése szerint azonban hétfõn már 267 ajánlat szerepelt az eBay honlapján. Az ár a 99 centtõl 1500 dollárig terjedt.

 • Autóval szeretkezõ

  Igazán szeretheti az autókat egy férfi az Egyesült Államokban: szextetten érték eggyel.

  Az illetõ részeg volt, ezért nem tudott ellenállni a csábításnak egy elhagyatott, csendes utcán.

 • Kislánya született az egykori Playboy-nyuszinak

  Az egykori Playboy-nyuszinak kislánya született, de a nevérõl egyelõre nem döntöttek.

 • Több száz milliót kapott fél évre Jackson orvosa

  „Az életemet is rábízom bármikor"- mondta róla az énekes.

  620 millió forintnyi tiszteletdíjért küldte a halálba orvosa Michael Jacksont? „Michael az O2 Arénába tervezett visszatérõ show elõtt három hónappal mutatta be a producernek, Randy Phillipsnek az orvost – mondta a News of the World címû lapnak a producer egyik asszisztense.

 • Füstbe ment nyeremény

  Egy órán belül füstbe ment egy férfi kaszinóban nyert pénze az Egyesült Államokban, mert leégett a háza.

 • Dollármilliókkal teli olajoshordókat találtak Salvadorban

  Dollármilliókkal teli mûanyag olajoshordókat találtak a salvadori hatóságok egy tanyán Penitente Abajo város közelében, mintegy 60 kilométerre a fõvárostól, San Salvadortól.

 • Feladta magát a Facebookon támadó "Spamkirály"

  Feladta megát a Szövetségi Nyomozó Irodának (FBI) a Spamkirály néven elhíresült Sanford Wallace, aki 27 millió nem kívánt üzenetet küldött szét a Facebook szervereirõl.

 • Égõ házából menekült ki Nick Nolte

  Los Angeles/Malibu - Kisebb sérüléssel menekült ki égõ házából kedden Malibuban Nick Nolte.

  A 67 éves amerikai színész a kezén sérült meg könnyebben, és enyhe füstmérgezést szenvedett, de kórházi kezelésre nem szorul - közölte Sam Padilla, a Los Angeles megyei tûzoltóság illetékese.

  A tüzet rövidzárlat okozta a nappaliban. A színész a kezén sérült meg, amikor kitört egy ablakot, hogy elmeneküljön a lángok elõl.

 • Csáo szerelmi tetkóját

  Peter André alig várja, hogy exfeleségét, Katie Price-t idézõ tetoválása eltûnjön a bõre színérõl.

 • Megfulladt egy focista gonoszmentesítõ fürdésben

  Harare - Krokodilban gazdag folyóba fulladt egy focista Zimbabwéban, amikor csapatával fürdõzéssel próbálta mentesíteni magát a gonosz szellemektõl egy meccs elõtt.

  A Midland Portland Cement 16 játékosa edzõi parancsra úszkált egyet a Zambéziben "gonosztalanítási" céllal. A folyónak erõs a sodra a fürdõzés helyén - Victora Falls üdülõváros mellett -, ráadásul krokodilok és vízilovak is bõven akadnak benne. Amikor a csapat végre kijöhetett a partra, már csak 15-en voltak.

 • Túl sokat énekelt, megkéselték

  Kuala Lumpur - Túláradó éneklése miatt késeltek meg egy férfit Malajziában egy karaokebárban.

  A 23 éves illetõ nem csak azzal dühített fel több vendéget, hogy nem volt hajlandó abbahagyni kornyikálást, hanem hogy a színpadot, illetve a mikrofont sem adta át másnak. Végül elverték és megkéselték. A férfi még ki tudott menni a bárból, ám hamarosan összeesett és meghalt.

 • Hujber Ferenc kiírták a TV2 sorozatából a Valami Amerika 2 forgatása miatt

  Fél éve nem forgat Hujber Ferenc a TV2 kórházsorozatában a Valami Amerika folytatásának felvételei miatt.

  A Jóban Rosszban Rónai doktorát alakító színész nem távozott végleg a képernyõrõl, a forgatókönyvet úgy alakították, hogy a szívtipró doki bármikor visszatérhet a Csillagvirág Klinikára.

  Hujber egyébként a nyáron terhes feleségével együtt egy barátjához költözött.

 • Pap ejtett teherbe egy 18 éves lányt

  Pennsylvania-ban egy katolikus iskola papja teherbe ejtett egy 18 éves lánytanulót.

 • Michael Jackson orvosa felfüggesztette az újraélesztést egy tanú szerint

  Michael Jackson magánorvosa elkezdte ugyan a cardiopulmonalis újraélesztést (CPR) a haldokló popsztáron, de felfüggesztette azt, és nem hívta azonnal a mentõket, hogy legyen ideje összegyûjteni a szobában a gyógyszeres fiolákat. Ezt állítja Jackson logisztikai igazgatója a nyomozóknak tett vallomásában.

 • Pitt melegeket támogat!

  Brad Pitt pénzadománnyal segíti a melegházasság betiltása elleni kampányt

  Los Angeles - Brad Pitt százezer dollárt (17 millió forint) adományozott a kaliforniai melegházasság-törvény megmentésére.

  Elõször fordul elõ, hogy egy amerikai államban, ahol már engedélyezték az azonos nemûek házasságát, népszavazást tartanak a törvény visszavonásáról. A novemberi voksolás elõtti kampányt támogatta meg a hollywoodi sztár a melegek melletti egyértelmû kiállásával és pénzadományával.

 • Augusztusban vezeti oltár elé Palácsik Tímeát Andy Vajna

  Eredetileg júniusra tervezték, de végül csak augusztusban vezeti oltár elé Palácsik Tímeát a világhírű producer, Andy Vajna. Nem Pesten, hanem a mesés Hollywoodban lesz az esküvő.

 • Az elsõ közismert homoszexuális személy Barack Obama kormányában

  Barack Obama megválasztott amerikai elnök a Fehér Ház környezetminõségi tanácsának élére Nancy Sutley Los Angeles-i polgármester-helyettest fogja kinevezni, aki az elsõ közismert homoszexuális személy kormányában - szivárgott ki szerdán a megválasztott amerikai elnök környezetébõl.

 • Két egymást követõ napon ugyanazokat a lottószámokat húzták ki!

  Két egymást követõ napon ugyanazokat a lottószámokat húzták ki az egyik Nemraska állambeli szerencsejáték-irodában. Az efféle véletlen esélye: egy a millióhoz.

  Nem történt csalás, a lottószámokat a számítógép szabályosan állapította meg, némi magyarázatot csak az adhat erre a véletlenre, hogy ez nembraskai lottó három számjegyû. Az egyik napon kihúzták az 1-et, a 9-et és 6-ot, aztán másnap ugyanezeket ugyanebben a sorrendben.

 • Autóbalesetett szenvedett Márk!

  Autóbalesetet szenvedett ma reggel az énekes, Márk.

  Azt, hogy pontosan mi történt, egyelõre nem lehet tudni.

  Mindezt az RTL Klub Reggelijébõl tudtuk meg. Az énekes éppen a mûsor felvételére igyekezett, amikor balesetet szenvedett.

  A mûsorvezetõk elmondták, valószínûleg az esõ is hozzájárult a szerencsétlenséghez. Természetesen, hamarosan beszámolunk a részletekrõl is.

 • Történelmi híd eladó

  Hidat árul az Egyesült Államokban Maryland állam közlekedési hivatala.

 • Aranybánya a szennyvíz

  Tokió - Valóságos aranybánya a szennyvíz Japán egyes részein, hozama jobb a nemesfémbõl, mint kiváló - valódi - aranybányáké.

  Nagano megyében a Szuva szennyvíztelepen 1 kiló 89 deka aranyat nyernek tonnáként szennyvíziszapból. A Hisikari aranybányában - amely nem csak Japánban, hanem a világon is az egyik leggazdagabbnak számít a nemesfém koncentrációját illetõen - ugyanakkor egy tonnányi kõzet csak 20-40 gramm arany ad.

 • 78 millió forintot kapnak részenként a sorozatsztárok

  78 millió forintot kapnak részenként a sorozatsztárokDúsgazdagok lettek az Agymenők sztárjai! A hetedik évad forgatásán minisztrájkba kezdett a három főszereplő, Johnny Galecki, Kaley Cuoco és a gyíktestű Jim Parsons. A mindent elsöprő nézettség gyors megállapodást eredményezett a producerek és a sztárok között: a szereplők fejenként 350 ezer dollárt, azaz 78 millió forintot kapnak minden egyes epizód után. Huszonnégy részes évaddal számolva másfél milliárd forint plusz pár millió „zsebpénz” jut a színészeknek a szezon végére, így az egyik legjobban kereső sorozatsztárok lettek.

 • Keira Knightly szeret meztelen jeleneteket forgatni

  Meglepõ titkot árult el magáról a színésznõ. Bevallotta kifejezetten szeret meztelen jeleneteket forgatni.

 • Közúti baleset áldozata lett egy autójában szeretkezõ brazil pár

  Úttest szélén parkoló autóba rohant egy nyerges vontató egy ködös brazíliai országúton, megölve a kocsiban szeretkezõ párt.

 • Del Potro leiskolázta Nadalt!

  Az argentin Juan Martin Del Potro meglepõen könnyedén legyõzte a spanyol Rafael Nadalt, ezzel bejutott a férfi egyes döntõjébe az amerikai nyílt teniszbajnokságon.

  A mérkõzés nagyon egyoldalú volt, errõl mindent elárul, hogy a korábbi világelsõ Nadal összesen hat játékot tudott nyerni hatodik helyen kiemelt riválisa ellen.

 • A pókertörvényrõl döntenek!

  Ma szavaz a parlament arról a szocialista módosító indítványról, amelynek célja az élõjátékos póker legalizálása, azaz megadóztatása, az on-line szerencsejáték továbbra is adómentes pénzforrás lehet.

  A szerencsejáték-törvény Juhászné Lévai Katalin, Keller László és Halmai Gáborné által jegyzett módosításától félmilliárd forintos éves adóbevételt remélnek, és a befolyt összegbõl az "esélyek bankját" hoznák létre.

 • Új területen próbálná ki magát Robert Pattinson - az erotikus mûfaj felé kacsingat

  A fiatal sztár jelenleg az Alkonyat filmsorozat utolsó részében látható a mozikban, majd késõbb állítólag az új Star Warsban is szerepet fog kapni. Addig azonban egy teljesen új területen is ki szeretné próbálni magát.

 • Jean-Paul Belmondo a rendõrség kezében!

  Egy feltételezett kölcsön ügyében kihallgatta a rendõrség Jean-Paul Belmondót; a legendás színész legújabb barátnõjének férje után nyomoz a belga rendõrség.

 • Katasztrofális idõjárást jósol a klímakutató

  A jövõben várható idõjárást jelzi elõre Heidi Cullen éghajlatkutató a The Weather of the Future (A jövõ idõjárása) címû könyvében.

loading...