rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Dukai Regina nem áll jól karrier téren

 • Share on Tumblr

  A gyönyörû modell nem csak szépségével, hanem hangjával is szeretne érvényesülni végre. Regina bár a fellépések számáról nem panaszkodik, mégis nagy szívfájdalma, hogy saját lemeze még a mai napig nem jelent meg. A szõke szépség azt is elmondta, hogy ha tehetné, akkor a korongján a rock zenéktõl a musicalekig minden hallható lenne, és legalább olyan sokszínû lenne, mint Õ maga.

  Dukai Regina fényképezõgépek elõtt, Dukai Regina mikrofonnal. Melyik a jellemzõbb? Egyenlõre legtöbbször vakuk villanásaiban láthatjuk a szõkeséget, de nem tagadja: nagy álma egy saját lemez is.

  loading...

  "Nem mondom, hogy jól állok az énekesi karrierem tekintetében, hiszen még mindig nincsen lemezem. Helyette viszont vannak fellépések, ahol az ember produkálhat" - meséli Dukai Regina, aki legközelebb egy Whitney Houston visszatérését ünneplõ koncerten fog színpadra állni több hazai hírességgel együtt.

  Regi egyébként pontosan nem tudja meghatározni, hogy mi az a stílus amit énekelni szeretne, hiszen szinte minden mûfajban megtalálja önmagát. "Nem nagyon szeretek választani. Imádom a rockzenét, mert apukám mellett úgy nõttem fel, hogy rengeteg ilyet hallgattam, anyukám révén pedig rengeteg musicalt hallgattam, amit szintén imádok. Ezek mellett szeretem az RNB-t is, tehát ha nekem lehetne lemezem, akkor ezek mind rajta lennének" - mondta el interjújában Dukai Regina, aki jelenleg az újkori rockzenében éli ki magát.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • A világ egyik legdrágább tetoválása

  Az angol származású modell a Calvin Klein márkának köszönheti világsikerét. Kate Moss azonban sokkal több, mint egy modell, hiszen ünnepelt stílusikon, akinek a testét egy igazi kincs díszíti.

 • Idõs hölgynek álcázta magát egy bankrabló Németországban

  Aprócska idõs hölgynek álcázta magát egy bankrabló Németországban, minek következményeként a rendõrség letartóztatott öt valódi öreg nõt, bár csak rövid idõre.

  A bandita Hamburgban ment be egy fiókba hosszú kabátban, vastag szemüveggel, sállal a szája elé tekerve, odacsoszogott a pénztárhoz, kedvesen rámosolyogott az alkalmazottra, és elõrántott egy pisztolyt.

 • Kábítószer-csmpészek elleni bevetésen vett részt Vilmos herceg

  Kábítószer-csempészek elleni bevetésen vett részt a katonai kiképzésének aktuális szakaszát a Karib-tengeren töltõ Vilmos herceg - közölte a londoni védelmi minisztérium.

  A 26 éves herceg - aki a második a brit trónöröklési sorban - az Iron Duke nevû vízi járõr fregatton teljesít szolgálatot két hónapon keresztül.

  A herceg a bevetés idején egy Lynx helikopteren tartózkodott, amely egy, a feltételezések szerint kokaint szállító hajót üldözött.

 • Elhunyt a Vészhelyzet sorozat szülõatyja

  Elhunyt Michael Crichton (a képen balra) amerikai szerzõ, producer, rendezõ. A Vészhelyzet címû sorozat szülõatyja rákos volt.

  A halál kedden érte, Los Angelesben - derült ki a hivatalos internetes oldalán közzétett bejelentésbõl. Crichton 66 éves volt. Könyvei világszerte több mint 150 millió példányban keltek el.

  A Jurassic Park és az Androméda-törzs, a Kongó, A gömb, a Zaklatás és a Twister csak néhány cím a megfilmesített írásai közül.

 • A sok balszerencse után, óriási öröm érte a házaspárt

  A sok balszerencse után, óriási öröm érte a házaspártMiután a féj és a feleség is elvesztette a munkáját, el kellett adniuk imádott otthonukat, amit már nem tudtak többé fenntartani. Most hihetetlen öröm érte őket. Sorozatos szerencsétlenségek után végre rámosolygott a szerencse Wayne és Desiree Home-ra. Az 57 éves házaspár sok nehézségen ment át az utóbbi időben: mindketten munkanélküliek lettek, és a koruk miatt nem sok kilátásuk volt új állásra. Anyagi nehézségeik miatt meg kellett válniuk imádott családi otthonuktól, és egy kis lakásba kellett költözniük, ráadásul pont akkor, amikor az asszony vastagbélrákkal küzdött.

 • Évekig nem láthatja fiát Michael Douglas

  Évekig nem láthatja fiát Michael DouglasCameron Douglas a rácsok mögött is drogozik, ezért magánzárkába tették, ahol még a szülei sem látogathatják. Nem elég Michael Douglasnek, hogy válságban van a házassága, még apaként is súlyos csapás érte. Börtönben ülő legidősebb fiát nem láthatta január óta, és nemrég közölték vele, hogy ez az állapot így marad még körülbelül két évig. Cameron ugyanis magánzárkában ül, amiért folyamatosan megbukik a börtön drogtesztjein. Más módja pedig nincs annak, hogy távol tartsák az illegális szerektől, csak az, ha mindenkitől messze elzárják.

 • Halottidézõ szeánszokat tartott szexuális szolgáltatásokért cserébe

  Meztelenre vetkõztette nõi klienseit az a pszichiáter, aki privát rendelõjében halott idézõ szeánszokat tartott Nagy-Britanniában.

 • Majd ötven év után kereste meg egykori megmentőjét

  Eady Rothstein ötéves volt, amikor 1964-ben egy New York-i strandon belepottyant a mélyvízű medencébe, és ha nincs ott, vagy nem cselekszik megfelelően az akkor 21 éves úszómester, a lányka megfulladt volna. A férfi ismerte az újraélesztési technikát - a mesterséges lélegeztetéssel párosított szívmasszázst -, amely tudás akkoriban még ritkaság számba ment.

 • Ismét vétett az alkoholtilalom ellen Lindsay Lohan

  Vétett próbaidõre helyezésének feltételei ellen Lindsay Lohan amerikai színésznõ, emiatt a bíróság újabb kétszázezer dollár fizetésére kötelezte.

 • 522 év börtönre ítélték!

  Bõ félévezred börtönbüntetést kapott egy férfi az Egyesült Államokban.

  Bár nem idõs, még csak 27 éves, mégsem valószínû, hogy letölti az 522 évet és kilép a kaliforniai börtön kapuján nagyot szippantva a szabad levegõbõl 2531. április 7-én. Ha igen jól viselkedik és harmadolják büntetését, akkor is csak 174 esztendõ múlva szabadulna, 201 évesen.

 • Talma látogatást tett egy makói óvodában

  Világbajnok motorosunkról köztudott, hogy ahogy tud, segít és szívesen vesz részt jótékonysági akciókban. Érkezett a közelmúltban egy édesapától egy felkérés, melyben árverés céljából személyes tárgyakat kért a versenyzõtõl, aki a jó ügy érdekében hezitálás nélkül ajánlotta fel a tavalyi szezon során a brnoi versenyen viselt csizmáját és kesztyûjét, valamint még néhány dedikált pólót.

 • Demi Moore nem vesztegeti az idõt, újabb fiatal hódolóra lelt

  Demi Moore nem bánkódott sokáig, amiért egy szakítást valamint válási papírokat kapott karácsonyra, és már szerzett magának egy ifjú pasit.

 • Kalandosra sikeredett a színésznő nyaralása

  Kalandosra sikeredett a színésznő nyaralásaMeglehetősen kalandosra és kissé rémálomba illőre sikeredett Nagy Alexa nyaralása. Anyukájával ment pihenni Thaiföldre a Barátok közt sztárja, s már az út elején rosszul lett. A hosszú repülőúton magasra szökött a láza, így a landoláskor azonnal kórházba kellett mennie. Az első napokat kénytelen volt pihenéssel tölteni.
  - Kaptam egy injekciót, és két napig pihenésre voltam ítélve. A kalandok csak folytatódtak a dzsungelben, ahol laktunk. Esős évszak lévén ugyanis olyankor még az áram is kimaradt.

 • Lehalkíttatott ovis diszkó

  Wellington - Ovis diszkót halkíttatott le a hatósággal egy túl jó fülû vagy túl rossz idegzetû szomszéd Új-Zélandon.

  Az óvodások szüleikkel és az óvónénikkel együtt ropták a kacsatáncot és ugrándoztak egyéb, koruknak megfelelõ dalocskákra, amikor a hatóság emberei megjelentek és közölték: vagy csendesebben vigadnak vagy sehogy, különben véget vetnek a mulatságnak.

 • Aki megeszi a hamburgert 200 fontot kap - 30 centi az átmérõje és 4 kilót nyom

  Kétszáz fontot - 60 ezer forintot - fizetnek Nagy-Britanniában annak, aki megeszik egy hamburgert.

 • Megégette magát Szorcsik H. Viki

  Szorcsik H. Viki néhány hete rettenetesen megégett. Forró olaj ömlött a lábaira, amelynek következtében sokáig járni sem tudott. A legdurvább az volt a balesetben, hogy fájdalmait, azóta is fájdalomcsillapítók nélkül kell viselnie, hiszen szoptatja kisfiát, Andrist.

 • Mozogjunk! Michelle Obama lefogyasztaná a kövér gyerekeket

  Elindította a gyerekkövérség elleni kampányát Michelle Obama, az amerikai first lady kedden; fõleg az egészséges táplálkozás elveire és a sok testmozgás fontosságára akarja felhívni a szülõk és a gyerekek figyelmét.

 • Amy Winehouse haldoklik?

  Tegnap este Amy Winehouse orvosai megmondták az énekesnõnek, hogy tulajdonképpen haldoklik, és ha nem hagyja abba a kábitószerezést, akkor legközelebb nem fog túlélni egy, a hétfõ estihez hasonló összeomlást.

  Az eddig is nyilvánvaló volt, hogy Amy Winehouse ezzel az életmóddal hamarosan Jimi Hendrix, Jim Morrison, vagy éppenséggel Janis Joplin nyomdokaiba lép, és még mielõtt betöltené a harmincat, tragikus körülmények közt elhalálozik.
  Azt azonban elõször jelentették ki orvosai, hogy a 24 éves énekesnõ gyakorlatilag haldoklik.

 • Horváth Csaba lehet az MSZP új fõpolgármester jelöltje!

  Az MSZP budapesti szervezete a jövõ hét szerdán indítja el a jelölési folyamatot, a párt fõpolgármester-jelöltjét pedig még a decemberi pártkongresszus elõtt megnevezik.

  A posztra Horváth Csaba jelenlegi fõpolgármester-helyettes tûnik befutónak - írja hétfõi számában a Népszabadság.

 • Adel titokban ment férjhez

  Még elsõ gyerekük születése elõtt, egy titkos szertartáson összekötötte életét Adele és võlegénye.

 • Betiltotta a Gandhi képével díszített luxus töltõtollak forgalmazását az indiai bíróság

  Betiltotta a Mahatma Gandhi indiai politikus képével díszített luxus töltõtollat egy indiai bíróság.

 • Már össze is költözött az Alkonyat álompárja

  Úgy tûnik tényleg kellett a külön töltött idõ az Alkonyat-filmek két sztárjának, Kristen Stewartnak és Robert Pattinsonnak. A pár most újra együtt van, Kristen állítólag babát vár, összeköltöztek és már az esküvõt is tervezgetik.

 • Tûz ütött ki a Mátrai Erõmûben!

  Személyi sérülés nem történt, de a berendezésekben 500-700 millió forintos kár keletkezett, miután tûz ütött ki hétfõ hajnalban Visontán, a Mátrai Erõmûben.

  A lángokat a fél egy után érkezett riasztást követõen reggel hat órára fékezték meg gyöngyösi, az egri, a hatvani és a hevesi tûzoltók, valamint a cég saját tûzoltósága - közölte a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivõje.

 • 82 feleségétõl válik egy nigériai férfi

  A nigériai férfinak ugyanis azt javasolták, hogy a Korán elõírásainak megfelelõen csak négy asszonyt tartson meg

  El kell válnia 82 feleségétõl annak a nigériai férfinak, aki 86 nõt vett el. Mohammed Bello Abubakar beleegyezett a sokszoros válásba, hogy elkerülje a kilakoltatást, ami a vallási szabályok megszegéséért járt volna - jelentette vasárnap az AFP francia hírügynökség a NAN nigériai hírügynökségre hivatkozva.

 • Keira Knightly szeret meztelen jeleneteket forgatni

  Meglepõ titkot árult el magáról a színésznõ. Bevallotta kifejezetten szeret meztelen jeleneteket forgatni.

 • Fájdalmas gyermekkoráról mesélt Drew Barrymore

  Barrymore nem akar olyan lenni, mint az anyja – A színésznõ õszintén mesélt Oprah-nak életérõl. Kiderült, édesanyja nem volt ott az esküvõjén.

 • Eladja Kristen Stewarttal közös otthonukat Robert Pattinson

  Robert Pattinsont olyan sok közös emlék fûzi a házhoz, ahol kedvesével, Kristen Stewarttal laktak, hogy úgy döntött, eladja az ingatlant.

 • Orosz Barbi régebben kórboncnok akart lenni

  A vörös démon az internetes sztártévének beszélt arról, hogy gyermekkorában kórboncnok akart lenni. Ez a cél olyannyira a szenvedélyévé vált, hogy éveken át készült a boncasztal mögé, de végül a fizika közbeszólt és mûsorvezetõ lett belõle. Barbitól egyébként nem idegen az orvosok világa, hiszen édesapja is ezzel foglalkozik: háziorvos és nõgyógyász.

  A színészbõl lett mûsorvezetõvel a nemrég Budapestre érkezett CIS kiállításon találkoztunk, ahol a nyomozati titkok mellett Orosz Barbi régi titkos álmára is fény derült. "Volt gyerekkoromban egy olyan szenvedélyem, hogy én kórboncnok akartam lenni. Édesapám orvos.

 • Nem borotválkozott Oszama bin Laden miatt

  A terroristavezér iránti gyûlölete miatt nem borotválkozott csaknem tíz éven át egy tanár az Egyesült Államokban.

 • Máris érkezik a baba Ashton Kutcher-ékhez

  Máris érkezik a baba Ashton Kutcher-ékhezNéhány héttel eljegyzésük után kiderült, hogy Mila Kunis állapotos – sokak szerint az esküvő is korai volt. Biztosan nem jelenhet meg mostanában az egyik alkoholgyártó cég arcaként Mila Kunis, hiszen a napokban kiderült, hogy vőlegényével, Ashton Kutcherrel gyermeket várnak. Korábban még arról szóltak a hírek, hogy a pár Londonba költözik Kunis munkája miatt és Kutcher boldogan követi majd. A hírek szerint már a lánykérés is furcsán zajlott, hiszen Kutcher egy forgatás után, egy bevásárlóközpontban kérte meg barátnője kezét, aki persze boldogan igent mondott.

loading...