rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Taxisbecsület: 4 milliót vitt vissza

 • Share on Tumblr

  Több mint 4 millió forintnyi pénzt és ékszert talált taxijában New Yorkban egy szegény sofõr, mégis visszaszolgáltatta.

  loading...

  A 28 éves, bangladesi bevándorló férfi egy hátrahagyott kézitáskában bukkant a pénzre és az ékszerekre, továbbá több útlevélre. A feledékeny utasok repülõtérre igyekeztek a taxival, hogy vakációra menjenek. A pénzt üdülésükre vitték magukkal, és miután felfedezték, hogy elhagyták, a rendõrséghez fordultak, ám az nem sok reménnyel kecsegtette õket.

  A taxis közben felfedezte a táskát, kinyitotta, de csak hogy lakcímre bukkanjon, a pénzt meg sem számolta. Talált egy címet, és 80 kilométert autózott, míg odaért, ám a házban senki sem volt otthon. Hátrahagyta mobiltelefonszámát egy üzenettel, és nem sokkal késõbb már hívták. Visszaautózott, és átadta a táskát.

  A taxis "fõállásban" diák, és azért kezdett taxizni pár hónapja, mert csökkentették munkaidejét - és persze bérét a gyárban, ahol dolgozott. A sajtó érdeklõdésére bevallotta, hogy a talált pénz révén több ideje lett volna a tanulásra, de a becsülete fontosabb. Még a felkínált jutalmat sem fogadta el, mondván, komolyan veszi az iszlám tanításait.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Lindsay Lohan-t újra letartóztatták

  Lindsay Lohan sosem volt híres jó magaviseletérõl, így nem meglepõ, hogy ismét botrányba keveredett. A színésznõt tegnap hajnali négykor nyilvánosan letartóztatták New York egyik utcáján.

 • Szívesen szülne gyermeket huszonéves párjának Jennifer Lopez

  A gyönyörû énekesnõ bejelentette, hogy huszonéves párjának, Casparnak is szülne gyereket.

 • Párizsi luxus a nagyvilágban

  Lafayette a világ egyik legnagyobb luxus áruháza.

 • Elloptak egy 24 raklap nyers császárszalonnát

  Elloptak egy 24 raklap nyers császárszalonnát szállító teherautót Bagon; a 30 millió kárt okozó bûncselekmény kapcsán a rendõrség hat embert fogott el, és kezdeményezték elõzetes letartóztatásukat - közölte a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság (PMRFK) szerdán az MTI-vel.

  A nyerges vontatót és a hozzá kapcsolt hûtõkocsit még január 7-én hajnalban lopták el egy bagi benzinkútról. Február 9-én a tulajdonos hirdetést adott fel, hogy nagy mennyiségben vásárolna császárszalonnát. A jelentkezõkkel felvette a kapcsolatot és másnapra Budapestre beszéltek meg találkozót, ahol két ember várta.

 • Johnny Depp Csodaországban

  Várhatóan 2010-re készül el az Alice csodaországban címû mese új filmadaptációja, melyben Johnny Depp fõszerepet kap.

  A produkcióban a legújabb technikai megoldásokat alkalmazzák a készítõk.

  A film rendezõje Tim Burton lesz, aki egyébként Depp régi barátja és munkatársa. Olyan filmekben dolgoztak együtt, mint a Sweeney Todd, vagy a Charlie és a csokigyár.

 • Bujkál a szexképeit mutogató tanárnõ!

  Nem érdemelte meg ezt! – mondta a pedagógus osztályában tanuló egyik diák. – Ez egy kis gimnázium, mindenki tudja, hogy ki adta ki a képeket. Nem jó tanuló, de Eszti néni mindig adott neki lehetõséget.

  – Nagyon megdöbbentette a tanári kart és a diákokat az eset, hiszen egy kedves kollégánkról van szó, aki jól végezte a munkáját. A négy év alatt, amíg itt dolgozott, semmi furcsa nem volt a viselkedésében – mondta el Olasz Istvánné igazgatónõ.

 • Szirota Jennifert figyelteti édesapja

  Megfigyelés alatt áll Szirota Jennifer! Édesapja, Ciki a saját embereit állította a Budapesten egyedül élõ lány mellé, akik nemcsak segítik õt, hanem szemmel is tartják minden lépését.

 • Bekötik Uma Thurman fejét

  Bekötik a Kill Bill szupernõjének a fejét. Összeházasodik Uma Thurman és Arpad Busson, svájci üzletember.

  A pár a Times-ban feladott hirdetésben közölte a hírt a nagyvilággal.

  Uma Thurman színésznõ és bankár barátja, Arpad Busson a The Times-ban hirdetést adtak fel, melyben bejelentették eljegyzésüket, bár egyelõre nem árultak el további részleteket az esküvõrõl.

 • Szakított barátjával Joss Stone

  Az énekes Joss Stone újra független, miután szakított barátjával.

 • Elfogták a szegedi bankrablás nõi elkövetõjét!

  Elfogta a rendõrség a két héttel ezelõtti szegedi bankrablás elkövetõjét kedden Magyarcsanádon.

  A 23 éves nõ nem ismeretlen a rendõrség elõtt, korábban rablás, lopás, hamis vád, közokirat-hamisítás miatt indult ellene eljárás.

 • Robbantani akart Ozy könyvbemutatóján

  Bomba szakértõket kellett hívni Ozzy Osbourne pénteki könyvbemutatójára, miután elkaptak egy férfit, akinél házilag készített tûzijáték volt. Az énekes éppen dedikálta az önéletrajzát, amikor a rendõrök kiszúrtak egy férfit, aki bent a floridai könyvesboltban rágyújtott egy füves cigire.

 • Harry Potter fõhõse dyspraxiás

  Harry Potter fõhõse dyspraxiás – írja a Swaf News. Dyspraxia szokatlan ügyetlenségben mutatkozik meg, amely nem függ össze intellektuális visszamaradással, érzékelési zavar miatti ügyetlenséggel és neurológiai rendellenességgel sem.

  Pusztán a céltudatos mozgások és gesztusok nem hajthatók végre. Radcliffe-nek például a cipõje befûzésével gyûlik meg a baja.

  A színész az iskolában ettõl függetlenül jól teljesített, bár nagyon kellett küzdenie azért, hogy mindent elérje, amire vágyott.

 • Edward Nino Hernandez a világ legkisebb embere

  Edward Nino Hernandeznek hívják a világ legkisebb emberét. A 24 éves kolumbiai férfi hetven centiméter magas.

 • Jerry O'Connel nyilvánosan bocsánatot kért feleségétõl

  Kínos helyzetbe hozta magát Jerry O' Connel színész: egy amerikai talkshow-ban felesége terhességével viccelõdött.

  Jerry neje, Rebecca Romijn ikreket vár a sztártól, aki szerint Rebecca "óriási" lett. Jerry megbánta a jelzõt, és a People magazin hasábjain próbált szépíteni kijelentésén:

  "Megbántam, hogy óriásinak neveztem a feleségemet. Azt akartam vele mondani, hogy a teste bizonyos részei folyamatosan növekednek. Minden porcikája nagyon aranyos.

 • Kivel sexelne Lady Gaga?

  Lady Gaga újabb pletykákra adott okot szexuális identitásával és magánéletével kapcsolatban: bevallotta, bele tudna szeretni egy másik lányba.

 • Hatvanmillió forint kártérítés egy görögnek, akit töröknek tüntettek fel egy svéd joghurton

  Közel 60 millió forintnak megfelelõ kártérítést üti a markát annak a görög nyugdíjasnak, akit egy svéd joghurtgyártó töröknek feltüntetve használt egy terméke reklámarcaként.

 • A rossz idõ miatt nem sikerült a Guiness-rekord

  A rossz idõ miatt nem tudott rekordot dönteni az az iraki-amerikai páros, amely két kertiszéken ülve 350 héliummal töltött léggömb segítségével emelkedett a magasba Oregon államban szombaton.

 • Étvágyölõ tapasz ramadán böjthöz

  Ankara - Étvágycsökkentõ tapaszokkal próbálnak "könnyedebben" böjtölni a ramadán alatt Törökországban.

 • Amy Winehouse rakoncátlankodó mellei

  Amy Winehouse-nek más tervei voltak a hétvégére: összebútorozott volna Usher-rel, a híres hip-hop-sztárral, hogy felvegyenek egy új számot. Ehhez képest kórházba kellett szállítani, mert fájtak az új mellei.

 • Csillagot kapott Hugh Jackman

  Az X-Men filmek sztárja a 2487-es számú csillagot kapta.

 • Angelina Jolie és Brad Pitt közös alapítványa kórházat épít Etiópiában

  Angelina Jolie és Brad Pitt közös alapítványa kórházat épít Etiópiában, írja az imnotobsessed.com. „Egy TBC-re és AIDS-re szakosodott kórházat fogunk építeni Etiópiában.

  Azt tervezzük, hogy Zahara majd átveszi az irányítást, ha nagyobb lesz”, mondta Jolie, majd hozzátette: „Az alapítványunk következõ útja Ázsiában lesz, hogy figyelemmel tudjuk kísérni a burmai helyzetet és hogy folytassuk a munkánkat Kambodzsában. Ráadásul a fiúk is szeretnének már menni, úgyhogy elvisszük õket is, ha Knox és Viv már egy kicsit nagyobb lesz”.

 • Hetedik gyermeküket várja a Jolie-Pitt páros

  A pletykák szerint Angelina Jolie és Brad Pitt azért kezdett szép lassan kihátrálni a filmezésbõl, mert a hetedik gyereküket várják.

 • Lady Gaga tarolt a parfümpiacon

  A Pokerface énekesnõjének fogyott el idén a legtöbb parfümje az Egyesült Királyságban. A statisztikák alapján a Fame névre hallgató illat a legnépszerûbb a briteknél.

 • Gregor Bernadett túltette magát a váláson

  Gregor Bernadett négy év házasság után döntött úgy, hogy elválik a férjétõl. A kérdés már csak az: két gyermekkel hogyan tovább? A színésznõn nyoma sincs a depressziónak.

  "Lelkileg megerõsödtem. A mi munkánkhoz hozzátartozik, hogy bármennyire is óvjuk a magánéletünket, nagy része a nyilvánosság elõtt zajlik" - mondja Gregor Bernadett.

  Berni mostanában elég sokat dolgozik, elõfordul, hogy párhuzamosan forgat és színpadon játszik. Nem gondol a múltra, csak elõre néz.

 • Rihannát választották a világ legkívánatosabb nőjének

  Rihannát választották a világ legkívánatosabb nőjénekLezajlott Kaliforniában a Spike TV Guys' Choice Awards díjátadója, ahol Sandra Bullock mellett Rihanna is hazavihetett egy díjat: őt kiáltották ki az idei év legkívánatosabb nőjének. A kategóriák győzteseit a Spike televízió nézőinek szavazatai alapján hirdetik ki. Idén Rihanna aranyszarvacskát kapott, hiszen őt ítélték meg a világ legkívánatosabb nőjének! A barbadosi szépség mindig is előkelő helyen volt a sztárok között, mostantól pedig hivatalos lett, hogy ő a férfiak kedvence! Múlt héten a CFDA divatgálán is kitüntették Ririt – az év divatikonjának választották.

 • 5,2 milliárd forint tartozik az APEH-nek!

  Az APEH 2009 elsõ negyedévében 176 adózónál összesen 42,8 milliárd forint adóhiányt állapított meg.

  A lista élén a budapesti székhelyû Ldebran-Trade Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. áll, a bírságokat is beleértve 5,2 milliárd forint tartozással.

 • Autófosztogató került rendõrkézre Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

  Autófosztogató került rendõrkézre Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a férfi Tiszaújvárosban és Miskolcon károsította meg az autósokat.

  A tiszaújvárosi strand parkolójában több autót tört fel egy 33 éves miskolci férfit, akirõl kiderült, Miskolcon is számos hasonló bûncselekményt követett el.

 • Szinte kiürítették London belvárosát Tom Cruise miatt

  A sztárt több ezer londoni átkozta tegnap reggel, amikor legújabb forgatása miatt gyakorlatilag kiüríttette a város központját.

 • Megvénült Madonna

  Hiába megannyi mûtét és fiatal szeretõ, Madonnán nyomot hagyott az idõ vas foga. Az énekesnõrõl készült legutóbbi fotón jól látszik, hogy bizony nagyon megöregedett.

 • Betiltották a 13-as számot!

  Egy új-zélandi városban, Palmerston Northban betiltották a 13-as számot, hogy senkinek se kelljen 13-as házszám alatt laknia, s ne legyen emiatt balszerencséje.

  A város vezetõsége úgy döntött, hogy nem lesz 13-as házszám a városban, tehát a páratlan oldalakon a 11. után a 15. fog következni mindenütt. Ezzel el akarják kerülni, hogy bárkit balszerencse érjen a 13-as szám miatt, vagy azt, hogy az emberek a 13-as szám miatt ne vegyenek meg bizonyos ingatlanokat.

loading...