rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Taxisbecsület: 4 milliót vitt vissza

 • Share on Tumblr

  Több mint 4 millió forintnyi pénzt és ékszert talált taxijában New Yorkban egy szegény sofõr, mégis visszaszolgáltatta.

  loading...

  A 28 éves, bangladesi bevándorló férfi egy hátrahagyott kézitáskában bukkant a pénzre és az ékszerekre, továbbá több útlevélre. A feledékeny utasok repülõtérre igyekeztek a taxival, hogy vakációra menjenek. A pénzt üdülésükre vitték magukkal, és miután felfedezték, hogy elhagyták, a rendõrséghez fordultak, ám az nem sok reménnyel kecsegtette õket.

  A taxis közben felfedezte a táskát, kinyitotta, de csak hogy lakcímre bukkanjon, a pénzt meg sem számolta. Talált egy címet, és 80 kilométert autózott, míg odaért, ám a házban senki sem volt otthon. Hátrahagyta mobiltelefonszámát egy üzenettel, és nem sokkal késõbb már hívták. Visszaautózott, és átadta a táskát.

  A taxis "fõállásban" diák, és azért kezdett taxizni pár hónapja, mert csökkentették munkaidejét - és persze bérét a gyárban, ahol dolgozott. A sajtó érdeklõdésére bevallotta, hogy a talált pénz révén több ideje lett volna a tanulásra, de a becsülete fontosabb. Még a felkínált jutalmat sem fogadta el, mondván, komolyan veszi az iszlám tanításait.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Megszületett Mark Owen harmadik gyermeke

  Mark Owennek, a Take That együttes énekesének kedden megszületett harmadik gyermeke.

 • Leharapta bal karját a krokodil

  Leharapta karját a krokodil egy 18 éves amerikai fiúnak, Kasey Edwardsnak.
  Csak lélekjelenlétének köszönhetõen élte túl egy 3 méteres aligátor támadását Kasey. A bal karját ugyan letépte a gyilkos állat, de az életéért küzdõ fiúnak a hadakozás közben valahogy sikerült kiszúrnia a hatalmas állat szemét, így az végül elmenekült.

  Kasey Edwards csak egy kicsit úszkálni barátaival a floridai Okeechobee-tó közelében található csatornában, mikor megtámadta a krokodil.

 • Mostohaanyja beperelte Mel Gibsont

  Mostohaanyja Mel Gibsont okolja és pereli válása miatt.

 • Bolgár csillagászok felfedezték a Taurus egyik új kisbolygóját

  Bolgár csillagászok felfedezték a Taurus egyik új kisbolygóját - jelentette be a Szófiai Kliment Ohridszki Egyetem különleges kutatások központja.

  A felfedezést már elismerte az amerikai Harvard Egyetem Naprendszeri Kistest Kutatóközpontja is.

 • Whoopi Goldberg elhagyta káros szenvedélyét

  A színésznõ már hosszú ideje dohányzik, de most elhatározta, hogy egészségének megõrzése érdekében végleg felhagy káros szokásával.

 • Elhunyt a világ legidõsebb férfija

  138 éves korában meghalt a világ legidõsebb férfija - jelentette be szerdán az aggastyán családja az India nyugati részén lévõ Dzsaipurban.

  Habib Miyan, aki hétfõn hunyt el, bekerült az indiai Limca címû rekordok könyvébe is. Bár soha nem tudott bemutatni hivatalos születési bizonyítványt, ami tanúsíthatta volna idõs korát, de saját bevallása szerint 138 éves volt.

  Nyugdíjra jogosító okmányai szerint viszont 1879 május 20-án született: eszerint idén lett 129 éves.

 • Nem mindennapi ajándékkal lepte meg a nagyszülőket a Beckham házaspár

  Nem mindennapi ajándékkal lepte meg a nagyszülőket a Beckham házaspárA Beckham házaspár megengedhetné magának, hogy bébiszitterek vegyék körbe gyerekeiket. Ők mégis a nagyikat választják. Amióta David Beckham nyugdíjas futballista és családja az Egyesült Államokból visszaköltözött a jó öreg Angliába - a nagyszülőkkel madarat lehet fogatni. Természetesen Victoria és David szülei egyaránt igyekeznek kivenni részüket a feladatokból, elsősorban a gyerekekre vigyáznak. Victoria ugyanis soha nem szeretett volna bébiszittereket, nevelőket felvenni, mindig is igyekezett egyedül helyt állni családja mellett.

 • Nyolc hálószobás nyaralót vásárolt Jennifer Lopez

  Jennifer Lopez nyaralót vett New York egyik legjobb negyedében, az ingatlanért 9,95 millió dollárt fizetett. Az ingatlan 790 négyzetméter és 12.000 négyzetméteres területen helyezkedik el.

 • Britney húga megint terhes!!!

  Három hónappal elsõ gyermeke születése után újra gyermeket vár Jamie Lynn Spears - tudta meg a National Enquirer.

  Britney Spears 17 éves húgát sokkolta a dolog, õ ugyanis azt hitte, hogy szoptatás alatt nem lehet teherbe esni. Jamie Lynn állítólag nem hogy nem örül, hanem halálosan kétségbe van esve az újabb, nem várt terhesség miatt.

  "Jamie Lynn nyolchetes terhes, és teljesen ki van borulva emiatt, akárcsak az édesanyja. Még nem döntötték el, hogy mi legyen" - mondta a lapnak a tinilány egyik közeli ismerõse.

 • Lady Gaga tarolt a Brit Awards gáláján

  Triplázott Lady Gaga: a Brit Awards mindhárom olyan kategóriában nyert, amelyben jelölték. A legrangosabb brit könnyûzenei elismerés idei, 30. díjkiosztó gáláján, a londoni Earl's Court rendezvénycsarnokban õ vehette át kedd este az év legjobb külföldi énekesnõje, az év külföldi felfedezettje, valamint - a The Fame címû lemeze után - az év legjobb külföldi albuma díját. A hazaiak közül Dizzee Rascal és Lilly Allen kapta az év legjobb férfi és nõi elõadójának járó elismeréseket.

 • Pirner Alma egyszerre két pasival

  A világbajnok showtáncos az egyiptomi tengerparton egy luxusszállodában pihente ki fáradalmait. Az egyhetes utazásra két jóképû férfi is elkísérte. Lehet, hogy a szõke szépségnek már egy férfi nem elég?

 • Újabb gyanúsítottak a VII. kerületi ingatlanügyben

  Tíz újabb gyanúsítottat hallgatott ki júliusban a Központi Nyomozó Fõügyészség a VII. kerületi ingatlanügyben - közölte a fõügyészség vezetõje szerdán az MTI-vel.

  Kiderült az is, hogy Hunvald György polgármestert már fontosabb ügyekben intézkedõ hivatalos személy által kötelességszegéssel, üzletszerûen, folytatólagosan elkövetett vesztegetéssel is gyanúsítják.

 • A mosógépben kapott kiképzést a macska

  A világ legtisztább macskáját mondhatja magáénak az a brit nõ, aki véletlenül kimosta cicakölykét.

 • Charlie Sheen meglõtte Travolta nejét

  Szépreményû ifjúként kezdte, ám Charlie Sheen nem tudott a csúcsra jutni, labilis lelkiállapota miatt rendre botrányokba keveredett. Sorozatunk második része Sheen szexbotrányáról szól.

 • Eladó a sex.com

  Eladó a szakértõk szerint legismertebb internetes azonosító, a sex.com - írta egy a domének eladására szakosodott német társaság közleményében.

 • Charles Dickens-nek viszonya volt a sódgornõjével?

  Árverésre kerül egy aranygyûrû, belsõ oldalán Charles Dickens nevével, mely bizonyítéka lehet, hogy az angol írót (1812-1870) gyengéd szálak fûzték sógornõjéhez, Georgina Hogarthhoz.

  A 0,9 karátos gyémánttal ékesített gyûrût Hector Charles Bulwer Lytton Dickens leszármazottainak tulajdona, és február 21-én lehet majd licitálni rá. A gyûrût Lord Alfred Tennyson ajándékozta Charles Dickensnek, egyik legjobb barátjának, és az író hagyatékaként 1870-ben kerülhetett Hector Dickenshez, aki mindig is a nagy író leszármazottjának tartotta magát.

 • 90 centivel alacsonyabb férfit szeret a húszéves lány

  A húsz éves Ameena Ahmed Shaikh és a harminckét esztendõs Arif Ibrahim Tambe nem a világ legszebb párja, de szívbõl szeretik egymást. A fiatal asszony elsõ látásra beleszeretett az apró férfiba, aki elõször észre sem vette õt.

 • Macskagyásza miatt hajtott szembe sztrádán a forgalommal

  Macskája gyászolása miatt 90 kilométeren át szembe hajtott a forgalommal autópályán egy férfi Japánban.

 • Félmilliárdos autót tört össze egy német az autópályán

  Egy közel félmilliárd forint értékû szupersportkocsit tört össze Németországban egy autós, aki 200 kilométeres sebességgel száguldott az A3-as autópályán.

 • Botrány kerekedett! Esztergomban elbontották az áruház elõtti rámpát!

  Meglepetésszerûen, az érintettek értesítése nélkül elbontották az esztergomi Bástya áruház felsõ szintjére vezetõ rámpa közepét, ezzel megnehezítették az épület megközelítését - mondta el az áruház tulajdonosa, aki szerint az önkormányzat a bontással el akarja lehetetleníteni az ingatlant, mert útjában áll egy városi szálloda- és fürdõkomplexum építésének.

 • Párosával engedik haza a nyolcasikreket!

  Hazaengedtek a kórházból két kisfiút a január végén koraszülötten világra jött kaliforniai nyolcas ikrek közül.

  Kedd éjszaka fotósok és kíváncsi szomszédok gyûrûjében gördült be az édesanya, Nadya Suleman új házának garázsába az autó, amivel a 2,27 kilógram súlyú Noah és az ugyanakkora Isaiah érkezett.

 • A finnek a legjobb fedettpályás aranyásók

  A finn csapat nyerte a fedettpályás aranyásás északi bajnokságát.

 • Lilu és Albert Györgyi összeszólalkozott élõ adásban

  Albert Györgyi legújabb párkapcsolata volt a téma a mai Reggeliben.

  A beszélgetés közben a riporter, és a mûsor egyik háziasszonya, Lilu kicsit összeszólalkoztak.

  Természetesen a szerelem volt a téma.

  A riporternõ úgy tarja, hogy több, sikertelen házasságot követõen az ember már nem lelkesedik egy kapcsolat után úgy, mint régen.

 • Súlyosan megsérült Arnold Schwarzenegger fia

  Egy szörfbalesetben sérült meg a volt republikánus kaliforniai kormányzó és filmszínész 13 éves fia, akit azóta az intenzív osztályon ápolnak.

 • Betonkeverõvel kavarta a mártásokat egy étterem

  Betonkeverõvel kavarta egy étterem mártásait Svédországban, amire azért derült fény, mert egy vendége csavart kapott a kebabjába.

 • A Google mégis behódolt Kínának

  Úgy tûnik, mégis van vesztenivalója az amerikai vállalatnak Kínában, mivel feladták korábban szigorúan megfogalmazott elveiket.

 • Ejtették a vádat Britney Spears ellen

  Az amerikai énekesnõ ellen emelt gyermekbántalmazási vádat ejtette a Los Angeles-i gyámhivatal.

 • Krumpliért szexelt egy örömlány az Egyesült Államokban

  Krumpliért szexelt egy örömlány az Egyesült Államokban: 30 dollárnyi sültkrumplisziromért. Nem csinált jó boltot, mert 1142 dollár büntetést kapott a rendõrségtõl.

  A 36 éves nõ Oklahoma Cityben állt rá, hogy krumpliért "iparkodjon", ám nem azért, mert megõrül a burgonyáért, hanem mert kuncsaftjának nem volt pénze.

 • Perrel fenyeget a francia elnök a Sarkozy-vudubabák miatt

  Párizs - Ügyvédje útján perrel fenyegette meg Nicolas Sarkozy francia elnök azt a francia kiadót, amely õt ábrázoló vudubabát hozott forgalomba egy "használati utasításul" szolgáló kézikönyvvel együtt.

  Az eddig húszezer példányban kibocsátott Sarkozy-baba testrészeire az államfõ elhíresült idézeteit nyomtatták, s arra biztatták a vásárlókat, hogy szurkáljanak tût az olyan mondatokba, mint a "Tûnj el te szánalmas seggfej", amely tavaly szaladt ki a száján, mikor valaki nem akart kezet fogni vele.

 • Az idén 57. alkalommal ünneplik a pedagógusnapot!

  Az idén 57. alkalommal ünneplik június elsõ vasárnapján Magyarországon a pedagógusnapot és köszöntik az oktatásban dolgozókat. Magyarországon 1952 júniusa óta köszöntik a pedagógusokat, ekkor adták át elõször a kiváló tanítói és tanári okleveleket az ország legjobb oktatóinak.

loading...