rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • 26 ujj!

 • Share on Tumblr

  Egy huszonnégy éves indiai férfinak van a legtöbb ujja, mármit a kezén és a lábán összesen.

  loading...

  Haramb Ashok Kumthekar kéz kezén tizenkét ujj van, a két lábán pedig tizennégy. Ezzel nem hivatalosan neki van a világon a legtöbb ujja kezén-lábán. A Guinness Rekordok Könyvében egy honfitársa szerepel csúcstartóként, Devendra Harne, neki tizenkét ujja van a két kezén, és tizenhárom ujj a két lábfején.

  Haramb Ashok Kumthekar azért nem lehet csúcstartó, mert bár minden plusz ujjában van ugyan csont, de nem mind számít ujjnak, mivel nem mindegyikben futnak idegek, ami azt is jelenti, hogy nem mindet tudja mozgatni, nem mindegyikkel tud tapintani. Ennek ellenére a férfi büszke az extra ujjaira, bár elismeri, hogy néha igen nehéz cipõt vagy kesztyût vásárolnia magának.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Fegyverrel pózolók után vizsgálódnak a rendõrök

  Pózolj fegyverrel! Az interneten egyre több fotó jelenik meg éleslõfegyverrel fotózkodó fiatalokról.

  Egy napilap utánajárt, mit tesz a rendõrség a félelmet keltõ pozõrök megfékezésére. Több közösségi oldalon a feltett képek alá még azt is feltüntették, hogy éleslõfegyver látható a képen, egyesek még azt sem titkolták, hogy hozzátartozójuk rendvédelmi szervezetnél dolgozik, és az õ szolgálati fegyverével játszadoznak.

 • Miley Cyrus férjhez ment?!

  Miley Cyrus férjhez ment?!Már többször felröppentek arról hírek, hogy a sztárpár összeházasodott, azonban most előkerült egy kép, amin Miley fehér ruhában van. Miley Cyrus és Liam Hemsworth tavaly januárban jöttek össze újra, 2 év szünet után. Azóta Miley-t teljesen kicserélték, nincsenek cikis ruhái és botrányokba sem keveredett mostanában, ami állítólag Liam-nek köszönhető. Pár hónappal a kibékülésük után pedig az énekesnő már újra az eljegyzési gyűrűjét hordta, és mindenki azt pletykálta, hogy az esküvőt tervezik. Azóta már többször is felröppentek hírek arról, hogy titokban összeházasodtak.

 • Hét év után derült ki, hogy hiányos a kirakós

  Hét év küszködés után derült ki egy brit nyugdíjas számára, hogy hiányzik monstre kirakósdijának egyelten darabkája.

 • Csökken a benzin és a gázolaj ára is!

  Csökkenti 4 forinttal a 95-ös benzin és 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból hétfõn az MTI.

  A Mol egy hete bruttó 2 forinttal csökkentette a gázolaj és 4 forinttal a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát. A mostani csökkentéssel a gázolaj átlagára 278 forintra csökken, a benzin átlagára 296 forintra esik.

 • 'Hamis' mangalicahúst szállítanak Magyarországról Japánba!

  Piaci feltételezések szerint "hamis" mangalicahúst szállítanak Magyarországról Japánba, ahol azt a piaci ár alatt értékesítik - mondta Kovács László, a szegedi Pick Szeged Zrt. elnök-vezérigazgatója.

 • Új kastélyt kapott a dán trónörökös

  Új kastélyba költözhet Frigyes dán trónörökös és ikrekkel várandós felesége, valamint két gyermekük.

 • Pete Doherty õrizetben!

  Minden értelemben a felhõk felett lebegett Pete Doherty angol zenész; a rocksztárt kábítószer-birtoklásért vették õrizetbe a genfi repülõtéren.

  A Babyshambles nevû banda kábítószeres botrányairól is ismert énekesét másfél órán át tartották õrizetben az elmúlt héten. Az esettel a továbbiakban az államügyészség foglalkozik, a hatóság pénzbírságot is kiszabhat.

 • Barátok közt 3D-ben?

  A háromdimenziós technológia úgy tûnik hamarosan beszivárog a mozikból a nappalinkba. Köszönhetõen a média legnagyobb vállalatainak és azoknak a cégeknek, akik a technológiát le is tudják gyártani.

  Ezen a héten tartják Las Vegas-ban az év legnagyobb elektronikai vásárát (CES), ahol az elõzetes hírek szerint számos újítás is elõtérbe kerül majd. A cégek egyébként is abban bíznak, hogy itt tudnak elsõként a vásárlóikhoz szólni, és olyan technológiát bemutatni nekik, amelyek megváltoztathatják a mindennapjaikat. A nehézséget az jelenti a 3D átültetésében a nappaliba, hogy a hollywoodi stúdióknak meg kell egyezniük a szabványban.

 • Újra facér Leonardo DiCaprio!

  Nincs szerencséje a modellekkel Leonardo DiCaprionak. Gisele Bündchen után most izraeli barátnõjével, Bar Raffaelivel is szakítottak. A csinos ex bizony nem sokáig búslakodott. A hírek szerint akadt elég udvarlója a szerencsejáték fõvárosában.

  "Bar-nak egy belevaló pasira volt szüksége. Vadászott. Egyszerûen csak jól érezte magát" - mesélte egyik barátnõje. A 33 éves Di Capriot azonban megviseli a szakítás. Õ a barátaival ment bulizni New Yorkban és bizony jó pár pohár vodkát megivott.

 • Halálos beteg Ozzy Osbourne fia

  Szklerózis multiplexben szenved Jack Osbourne amerikai valóságshowsztár, Ozzy Osbourne rocksztár és Sharon Osbourne médiaszemélyiség fia.

 • Lady Gaga Oscar-díjas színésznõ akar lenni

  Lady Gaga nem bír magával, nem elég, hogy egyedi stílusával olyan klipjei vannak, melyek kilógnak a sorból, megvásárolja Michael Jackson több ezer dollárt érõ ereklyéit, ennek fejébe még a pop-király neverlandi birtokát is, most elhatározta, hogy addig nem áll meg, míg Oscar-díjas színész nem válik belõle.

 • Különleges elvonón a botrányos sorozatsztár

  Nem hagyományos elvonón van Charlie Sheen, aki megkezdte a leszoktató kúrát a drogokról és az alkoholról. Ahelyett, hogy intézetbe vonult volna, inkább egy szakértõ csapatot toborzott maga köré, akik segítenek majd neki megszabadulni káros szenvedélyeitõl.

 • Már Magyarországon is lehet pénzért alibit venni

  A Magyar Hírlap szerint már Magyarországon is mûködik olyan ügynökség, amely pénzért alibit biztosít annak, akinek erre szüksége van.

  A lapnak név nélkül nyilatkozó vállalkozó hangsúlyozta: bûncselekményhez nem nyújt segítséget, de minden más esetre több típusú alibit is tud biztosítani. Példaként említette, hogy az adott idõben érkezõ, sürgõs munkára szólító telefonhívásért négyezer, a tárgyalással elöltött estéért hatezer, az egész napra szóló esküvõi meghívóért tízezer, a vidéki munkaért pedig 15 ezer forintot kér.

 • "Munkahelybarát" oldalt indított a Playboy

  A hölgyeket - a megszokottól eltérõen - ruhástul mutatják be. A TheSmokingJacket címû oldal a leírások szerint a munkahelyeken is nézegethetõ, és "szatirikus ellenszere a lélekölõ munkaidõnek".

 • Belehalt az online játékba - 3 napig játszott a férfi

  Kómába esett és meghalt egy harmincéves férfi, miután három napon át gyakorlatilag szünet nélküli játszott online Peking egyik internetkávézójában.

 • Élete legboldogabb időszakát éli Liptai Claudia

  Élete legboldogabb időszakát éli Liptai ClaudiaClaudia közvetlen környezete szerint a csinos műsorvezető élete talán legboldogabb korszakát éli. A barátok szerint megfiatalította őt párja, aki nagyon jó hatással van rá. Az ismerősök bíznak abban, hogy végre beteljesülhet a nagy családról szőtt álom. Claudia kislánya, Panka is találkozott már Benivel, és megtalálták a közös hangot. Így nem csoda, hogy a tévés környezetének egyik prominens tagja már odáig merészkedett, hogy Claudia az együtt töltött viszonylag rövid idő ellenére akár szülni is hajlandó a 26 éves Benjáminnak.

 • A jedizmus után heavymetal-vallás

  Újabb vallással gazdagodhat Nagy-Britannia: a heavy metallal.

 • Erotikus fotózást vállalt Bíró Ica

  Erotikus fotózást vállalt Bíró Ica egy magazinnak. Az 51 éves egykori Metal Lady teste felfedéséért közel egymillió forintot kapott.

  Ica nem gyõzte hangsúlyozni, hogy plasztikai sebészt csak tévébõl látott, szóval testén minden természetes, ezt orvosi vizsgálatokkal is hajlandó bizonyítani.

  A hírek szerint a cisztáitól Indiában légzéstechnikával megszabadult Ica szépségszalonja nem megy jól, és életmódkönyvéért sem kapta meg a szerzõi jogdíjat, így jól jön a fotózásért kapott pénz.

 • 101 éves korában halt meg az a öt hónapja házasodott férfi

  A hétvégén, 101 éves korában halt meg egy észak-olaszországi sebészorvos, aki júliusi esküvõje révén vált híressé, amikor hûséget fogadott 98 éves arájának.

  Giuseppe Rebaudit - ahogy a helyiek hívták, Pippót - otthonában, házvezetõnõjének karjaiban érte a halál. Egy közeli falu temetõjében helyezték örök nyugalomra, családjának sírboltjában.

 • Etyek: vége

  ETYEK – Nagyon úgy fest, a korábban grandiózus tervekkel beharangozott etyeki filmstúdió, az „Etyekwood” nem lesz más, mint hiú ábránd. Ugyan kísérleti jelleggel forgattak már ott amerikai filmet, a Hellboy 2-t, ám a hírek szerint már be sem fejezik az építkezést, mivel az állam nem tudja garantálni a filmkészítõk 20 százalékos adókedvezményét. Információink szerint a hollywoodi producer Andy Vajna (63) már ki is szállt az üzletbõl, s a kivitelezõ Demján Sándor (64) egyre pesszimistább a jövõt illetõen.

 • Nem engedte egy bíró, hogy egy bûnös Bûnös legyen

  Nem engedte egy bíró, hogy egy bûnös Bûnös legyen az Egyesült Államokban, nevezetesen, hogy egy elítélt hivatalosan felvegye a Sinner, azaz Bûnös "keresztnevet".

  A kérelmezõ egy 23 éves férfi, aki egy nebraskai börtönben csücsül. Indoklásként vallását hozta fel, amely az õsi, pogány skandináv hiten alapul és legfõbb istenként Thort imádja. Az ügyben döntõ bíró - Lancaster megyéé - azonban így ítélte meg, hogy az indok gyenge.

 • Mischa Barton véletlenül megmutatta mellét - képpel!

  Mischa Barton a londoni divathéten mutatta meg - véletlenül - mellét.

  A sztároktól megszokott módon kellemetlen helyzetbe került, ami a szemfüles fotósok figyelmét nem kerülte el.

  Mischa Barton színésznõ játszott többek között a Nothing Hill és a Hatodik érzék címû filmekben.

  De az igazi sikert számára a Narancsvidék címû sorozat hozta.

 • Paris Hiltonnak bekötik a fejét?

  Paris Hiltonra menyükként hivatkoznak barátja szülei. Doug Reinhardt és az örökösnõ nemrég eltöltöttek egy hetet a fiú szüleinek luxusvillájában egy Karib-tengeri szigeten, elhintve a pletykát, hogy hamarosan összeházasodnak.

 • Egy kilométeres a világ legnagyobb kolbásza

  A világ legnagyobb grillkolbászát készítették el a hét végén a spanyolországi Huesca melletti Graus városka lakói.

  A Guinness-rekordvárományos kolbász egy kilométer hosszú, és 1,1 tonna disznóhúst használtak fel hozzá készítõi. 25 négyzetméteres grillrácson sütötték meg 600 kilónyi faszén felhasználásával - jelentették a spanyol televíziók.

 • Tûzoltók mentették ki a mobilvécébe ragadt férfit

  Tûzoltókat kellett hívni egy részeg férfihoz a pennsylvaniai Lebanonban, mert pucéran beragadt egy mobilvécé tartályába. A rendõrség szerint a 31 éves fickó szorult helyzetében a mobiltelefonján hívott segítséget.

 • Hat úszóvilágbajnokságot töröltek el!

  Hat, közelmúltban elért világcsúcsot nem hitelesített a Nemzetközi Úszószövetség (FINA), mivel azokat az érintettek olyan ultramodern dresszben érték el, amely akkor még nem volt engedélyezve.

 • Lindsay Lohan lesz a Mély Torok

  Lindsay Lohan amerikai színésznõ játssza Linda Lovelace szerepét a világhíres pornósztár életérõl szóló filmben.

 • Húszmilliót keres a legjobban fizetett metróvezetõ

  Több mint 60 ezer fontos - 20 millió forintos - az éves jövedelme a legjobban fizetett londoni metrószerelvény-vezetõnek a túlórapénzek, a béren kívüli juttatások és a kedvezmények beszámításával.

 • Újra szingli a Jóban Rosszban Halász Gergõje

  Szakított barátnõjével a Jóban Rosszban sztárja.

 • Belefulladt az 5000 literes whiskyvel teli fatartályba

  A Glenfiddich társaság munkatársa egy ötvenezer literes fatartályba esett bele, ami csurig volt whiskyvel. A tûzoltók hiába próbálták kimenteni: a férfi megfulladt. A rendõrség öngyilkosságra gyanakszik.

loading...