rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Halott csecsemõt találtak Borsodban

 • Share on Tumblr

  Megszülte, majd ellátatlanul hagyta csecsemõjét egy 36 éves vattai nõ; a gyermek meghalt, az anya ellen tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bûntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a rendõrség - tájékoztatta Gaskó Bertalan, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje szombaton az MTI-t.

  loading...

  A rendõrök pénteken orvosi bejelentés alapján mentek ki egy vattai családi házhoz, ahol egy helyi asszony mások elõtt titkolt terhességét követõen szült, és kivérzett állapotban szállítottak kórházba - ismertette az esetet Gaskó Bertalan.

  A rendõrök a ház egyik szobájában, egy ágynemûtartóba téve, plédbe bugyolálva találtak rá a halott újszülött kislányra, akin az orvosok már nem tudtak segíteni.

  A rendelkezésre álló adatok szerint az asszony otthonában életképes, érett gyermeket hozott a világra. A hat gyermekét nevelõ 36 éves anya tettét családi körülményeivel és rossz anyagi helyzetével indokolta.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Daniel Radcliffe a leggazdagabb brit fiatal

  A Harry Potter filmek sztárja végzett a 30 év alatti brit milliomosok toplistájának élén. A fiatal színész becsült vagyona körülbelül 46 millió font, amihez az utolsó két filmmel még körülbelül 25 milliót csap hozzá. De már így is 15 millióval elõzte meg a második hely birtokosát, a 25 éves Keira Knightleyt, aki „csupán” 30 milliós vagyonnal rendelkezik jelenleg.

 • 30%-kal emelkedik a parkolás Pesten!

  Átlagosan csaknem 30 százalékkal drágulnak június 1-jével a 2001 óta változatlan parkolási díjak, kibõvítik a fizetõövezeteket, és családonként csak két kerületi parkolási engedélyt adnak ki, ebbõl az egyikért a teljes ár felét kell fizetni - rögzíti a Fõvárosi Közgyûlés rendelete.

 • Keresik az ország legszexisebb sztriptíz táncosnõjét

  Keresi az ország legjobb rúdtáncosát Pirner Alma sztriptíz világbajnok. A válogatásra profikat, amatõröket egyaránt vár.
  A táncoslányok a jótékonykodásra is gondolnak, a nevezésbõl befolyt összeget a Noé állatotthonnak ajánlják fel.

  Hazánkban elõször rendeznek rúdtáncbajnokságot, ahol megválasztják a Miss PoleDance Hungary-t.

  A versenyt szeptember 6-7-én, a Budapesti Erotika Kiállítás ideje alatt rendezik. 5000 forint a nevezési díj, de a befolyt összeget a Noé állatotthonnak ajánlják.

 • Fárasztó a diétázásba kezdett Robbie Williams

  Robbie Williams fárasztó diétázásba kezdett, hogy formába lendüljön a BRIT Awards díjátadóra - le is adott közel 11 kilogrammot.

 • Telefonkártya ultraortodox ügyfelek részére!

  A Bezek izraeli telefontársaság új típusú, "kóser" telefonkártyát bocsát ki kifejezetten az ultraortodox ügyfelek részére, mivel a kártya nem engedi felhívni a rabbinátus által letiltott telefonszámokat - jelentette be a cég pénteken.

  Az új chipkártya felhasználói nem hívhatják például a szexvonalakat, valamint a rádiói híreit kínáló telefonos szolgáltatásokat, amelyeket a vallási hatóságok "illetlennek" nyilvánítottak.

 • Édsanya lett Jennifer Love Hewitt

  Édsanya lett Jennifer Love HewittÉletet adott első gyermekének Jennifer Love Hewitt, de előtte még gyorsan férjhez ment. Jennifer Love Hewitt nem szereti túlfoglalkoztatni a sajtósát, így mostanság minden nagy dolgot párosával jelent be. Júniusban azt közölték egyszerre a világgal, hogy eljegyezte Brian Hallisay és első gyereküket várják, ma pedig eme két szép ténynek a következő állomásait. Vagyis, hogy titokban összeházasodtak valamikor, és hogy megszületett a babájuk. A pici egy egészséges kislány, aki az Autumn James nevet kapta a szüleitől, ha már úgyis ősz van.

 • Megválik szeretett otthonától Pamela Anderson

  Évek óta húzódó anyagi vergõdés után a Baywatch sorozat ikonikus sztárja megválik szeretett Malibu-i otthonától.

 • Bámulatos névváltoztatás és kétnyilas, mosolygó aláírás

  Bámulatosra változtatta nevét egy Kovács úr az Egyesült Államokban: Smithbõl (Kovácsból) Awsome (Bámulatos) lett.

 • A Black Friday elsõ áldozata: agyontaposott alkalmazott

  Washington - Megvan az elsõ halálos áldozata Amerikában az ünnepi vásárlási õrületnek; a hálaadás ünnepe utáni nagy leértékelések napján egy New York állambeli áruháznál a boltba özönlõ vásárlók agyontapostak egy éjjeliõrt. Az Egyesült Államokban Black Fridaynek (fekete pénteknek) nevezik a hálaadás utáni vásárlási szezon elsõ napját. Az elnevezés eredete az 1960-as évekig nyúlik vissza: az óriási forgalomnak köszönhetõen régen sok kiskereskedõ üzlete ettõl a naptól vált éves szinten jövedelmezõvé, a könyvelésben ekkortól írták fekete tintával a számokat.

 • Kutyaeledelt eszik 1 hónapig

  A Daily Mail keddi beszámolója szerint furcsa kísérletbe fogott egy Las Vegas-i táplálkozás szakértõ. Mike Konowalski elhatározta ugyanis, hogy egy hónapon át csakis kutyaeledelt fogyaszt. Már nyolcadik napja falja a konzerveket és jutalomfalatokat.

 • Egy jó erős rúgással mentette meg édesapja életét a 9 éves kislány

  Egy jó erős rúgással mentette meg édesapja életét a 9 éves kislányA 9 éves Izzy McCarron édesapja Colm, egy rejtélyes allergiás reakció után összeesett. A lány természetesen meg próbálta újraéleszteni, ám amikor rátette a kezeit apja mellkasára rögtön rájött, hogy nem lesz elég erős hozzá. \" Miután rájöttem, hogy a kezeim túl gyengék lesznek, belerúgtam egy nagyot! Anyukám már megmutatta, hogy hogyan kell újraéleszteni valakit, azonban én túl gyenge vagyok még. Eleinte nagyon megijedtem, de aztán eszembe jutott ez az ötlet. A mentősök azt mondták, hogy akár orvos, vagy nővér is lehet majd belőlem.

 • Íme a világ leghülyébb táblája

  Alig egyetlen négyzetméternyi gazos területet véd FÛRE LÉPNI TILOS! táblával egy önkormányzat Nagy-Britanniában.

 • Megdobogtatja a nõi szíveket a piros szín

  Jobban tetszik a nõknek a piros színt viselõ férfi - állapították meg német kutatók.

 • Aranylapokból van a világ legdrágább WC papírja

  Aranylapokból van a világ legdrágább WC papírjaTulajdonképpen némileg hibás a cím, mert nem papírból van. Amit a Toilet Paper Man webáruház kínál, az bizony huszonkét karátos aranylapokból van. Az ára is ennek megfelelően alakul: 1 376 900 ausztrál dollár. Értéke miatt a terméket személyesen szállítják házhoz, és furcsa árukapcsolással egy üveg pezsgő is jár mellé. Hogy milyen érzés lehet használni? Az el sem tudjuk képzelni, de elég röhejes lehet, ha két biztonsági ember áll a vécéajtó előtt, miközben benn kínlódik valaki. De ezek szerint van akinek erre van igénye.

 • Elhunyt Vaszilij Akszjonov, az orosz antiszovjet író!

  Hetvenhat éves korában hétfõn elhunyt Vaszilij Akszjonov, - ahogyan saját magát nevezte - "az orosz antiszovjet író", aki a Szovjetunió és a sztálinizmus csípõs bírálatáért húsz évet töltött számûzetésben.

  Halálhírét özvegye, Maja Akszjonova közölte.

 • Három lefejezett holttestet találtak az országúton

  Három személy, köztük egy rendõrnõ lefejezett holttestére bukkantak egy mexikói országúton csütörtökön száz kilométernyire a fõvárostól - közölték igazságügyi források.

 • Miley a melegek miatt törölte Twitterjét?

  A fél Twittervilág még mindig nem tudta megemészteni, hogy Miley Cyrus letörölte profilját az oldalról, fõleg, mert a sztár mindig csak annyival indokolta meg szörnyû tettét, hogy „a Twitter rossz”.

 • Ráfagyott egy vadlúd az Egyesült Államokban egy folyóra

  Ráfagyott egy vadlúd az Egyesült Államokban egy folyóra.

  A buta liba túl hosszasan ücsörgött a Clinton-folyó jegén Detroit egy külvárosában. Búvárok és hajósok siettek megmentésére. Elõbb langyos vízzel próbálták elérni, hogy a jég ne marasztalja tovább a liba farát, aztán inkább körbevágták a jeget a madár körül. Nagyjából egy órán át küszködtek, míg kiszabadították az állatot a jégfogságból.

 • Szentpétervári néma bulik

  Moszkva - A szentpétervári ifjúság körében egyre népszerûbbek a néma bulik, ahol a résztvevõknek tilos akár egyetlen szót is kiejteniük.

  A város központjában az új divat kedvelõit immár két éjszakai szórakozóhely várja, ahol a látogatók egymással, ahogy a személyzettel is csupán jelbeszéddel, vagy írásban értekeznek. A beszédtilalom megszegõit a néma kidobóemberek távolítják el a szórakozóhelyrõl - olvasható a Newsru címû orosz hírportálon.

 • Internettel vagy a mobilukkal puskáznak az amerikai fiatalok!

  Mobiltelefonjuk vagy az internet segítségével puskáznak az amerikai kamaszok dolgozatíráskor és a vizsgákon – derül ki egy tanulmányból.

  A megkérdezett serdülõk több mint a fele beismerte, hogy internet segítségével puskázott, míg több mint egyharmaduk maroktelefonját használta ugyanarra a célra.

 • Megbocsátott felesége a csalfa Tiger Woods-nak

  Sajtóértesülések szerint Elin Nordegren három és fél után beadta a derekát és visszafogadta a csalfa milliárdost.

 • Két nap a halott mamával

  Két napot töltött halott édesanyjával a lakásba bezárva egy három- és egy négyéves kislány Angliában, mire a szomszédok meghallották segélykiáltásaikat.

 • A Spice Girls a legsikeresebb visszatérõ zenekar

  A Vodafone Live Music Award díjra szakmabeliek jelöltek, a díjakról viszont a közönség döntött.

  A szervezõk szerint a lányzenekar valószínûleg azzal nyert a rock mesterei elõtt, hogy világkörüli turnéra indultak, míg a Zep csupán egyetlen koncertre állt össze tavaly decemberben.

  A díjazottak között volt az immár 25 éve együtt zenélõ Primal Scream is, amely a legjobb koncertteljesítményével szerzett elismerést.

 • Samuel L. Jackson kapta idén a 23. American Cinematheque Award-ot

  Samuel L. Jackson nagyon meghatódott: a színésznek George Lucas nyújtotta át az American Cinematheque Awardot.

  Samuel L. Jackson kapta idén a 23. American Cinematheque Award-ot.

  A díjat a színészi karrier méltó elismeréseképpen, 1986-ban alapították, és adták át elõször.

  A kitüntetésben eddig olyan színészek részesültek, mint a tavalyi gyõztes Julia Roberts, George Clooney, Al Pacino, Tom Cruise és Nicole Kidman.

 • Hatalmas lehetõségtõl esett el Király Linda

  Kudarcot vallott Király Linda, még Schobert Norbinak sem sikerült lefogyasztania.

 • Ma feküdt be a szülészetre Gwen Stefani

  Az énekesnõ az In Touch Weekly értesülései szerint ma, csütörtökön, helyi idõ szerint 10 órakor fekszik be a Los Angeles-i Cedars-Sinai kórházba, hogy császármetszéssel világra hozza második gyerekét.

  Stefani egyébként elõzõleg is itt szült, Kingston nevû kisfia azóta két éves, és állítólag õ adhat majd nevet újszülött kistestvérének. "Gwen nagyon várja már a babát, mert nagyon sokat hízott a terhessége alatt. Alig várja, hogy már találkozzon végre az új gyerekével, és visszakaphassa a testét" - nyilatkozta egy ismerõse a lapnak.

 • Top 5 botrány 2007: Az ámokfutó Lohan

  Lindsay Lohan jó hírére már régen keresztet lehetett vetni, de amit idén mûvelt a tehetsége helyett botrányaiból élõ színésznõ, az már tényleg komoly túlzás: az évet kórházban kezdte, majd egybõl bevetette magát az éjszakai élet forgatagába – ez önmagában nem lett volna még baj, ha legalább idõnként józanul lehetett volna látni. Májusban elvesztette az uralmát Mercedese fölött. A rendõrség egyrészt ittasan találta, másrészt a kocsi végigkutatása után kokain is elõkerült.

 • Kilencvenéves vadvízi tutajos

  Vadvízi tutajozással ünnepli meg 90. születésnapját egy brit dédmama. A Linlithgow-ban élõ Gean Hodson úgy véli, egy nyugodt ebéd a barátaival túl szolid lenne. Orvosa eltanácsolta az ejtõernyõzéstõl, mely a matróna elsõ ötlete volt.

 • Visszavarrták egy macska fél pofáját

  Visszavarrták egy macska fél pofáját az Egyesült Államokban, miután - nagy valószínûséggel - letépte egy autó hûtõjének ékszíja.

  A 4 éves Edgar három napra eltûnt otthonról, és nemhogy lógó orral, hanem pofával tért vissza: a fél "arca" leszakadva lifegett.

  Gazdasszonya elájult, amikor meglátta, de aztán csak-csak magához tért és elrohant a cicával egy állatsebészetre.

 • Szalonnaszeretõ párt 1,6 méteres, mázsás szalonnatortával

  Az ukrajnai Luckban megalakult a szalonnaszeretõk pártja. A zsíros "politikai" esemény az éves szalonnaünnepen történt.

  A fesztiválon elkészült a világ legnagyobbnak mondott szalonnatortája, amely több mint hatórás munkát és egy mázsa szalonnát "vett fel" - olvasható a RIA Novosztyi orosz hírügynökség honlapján.

loading...