rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Halott csecsemõt találtak Borsodban

 • Share on Tumblr

  Megszülte, majd ellátatlanul hagyta csecsemõjét egy 36 éves vattai nõ; a gyermek meghalt, az anya ellen tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bûntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a rendõrség - tájékoztatta Gaskó Bertalan, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje szombaton az MTI-t.

  loading...

  A rendõrök pénteken orvosi bejelentés alapján mentek ki egy vattai családi házhoz, ahol egy helyi asszony mások elõtt titkolt terhességét követõen szült, és kivérzett állapotban szállítottak kórházba - ismertette az esetet Gaskó Bertalan.

  A rendõrök a ház egyik szobájában, egy ágynemûtartóba téve, plédbe bugyolálva találtak rá a halott újszülött kislányra, akin az orvosok már nem tudtak segíteni.

  A rendelkezésre álló adatok szerint az asszony otthonában életképes, érett gyermeket hozott a világra. A hat gyermekét nevelõ 36 éves anya tettét családi körülményeivel és rossz anyagi helyzetével indokolta.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Elõadás közben elhunyt egy fiatal színész Szegeden

  Elõadás közben elhunyt a debreceni Csokonai Színház fiatal színésze, Nagy László Zsolt egy szegedi vendégszereplésen lett rosszul - tudatta színháza.

 • A Kidman-bébi Sydneyvel ismerkedik

  Sydney - Nicole Kidman Oscar-díjas színésznõ arra kérte a sydneyi médiát, hogy kicsit vonuljanak a háttérbe, amíg megmutatja négyhetes kislányának a várost.
  Kidman és férje, Keith Urban szerdán éjjel érkezett az Egyesült Államokból, ahol kislányuk, Sunday Rose világra jött. "Keith és én arra kérjük a sajtót, hogy adjanak nekünk egy kis idõt, amíg körbesétálunk Sydneyben, hogy megmutassuk a kisbabánknak a városunkat" - mondta a 41 éves filmcsillag csütörtökön egy helyi rádiónak nyilatkozva.

 • Megasztárosok Talmával

  A legutóbbi élõ Megasztár V. adását követõen a versenyzõk a Talmácsi-ringen töltöttek egy napot, ahol nem a táncpróbáké, az énekóráké volt a fõszerep, hanem a kikapcsolódásé, az önfeledt szórakozásé.

 • Hat feleség okozta a férfi halálát

  Uroka Onoja gazdag nigériai férfi volt és a gyakorlatilag a pénze vitte a sírba. Megengedhette magának, hogy hat felesége legyen, de a kielégítésükhöz már nem volt energiája.

 • Madonna segíti Ozzy Osbourne lefogyását

  Az 54 éves díva szárnyai alá vette Ozzy Osbourne lányát, és eltökélte lefogyasztja a dundi celebet.

 • Nem akarják többé a Last Christmast Bulgáriában

  A bolgárok többsége nem bírja már elviselni a brit popduó, a Wham karácsonyi slágerét, a Last Christmast: egy internetes közvélemény-kutatás során a szavazók a legidegesítõbb karácsonyi dalnak választották.

 • Megan Foxnak sürgõsen dada kellett

  Megan Fox utasította a férjét, hogy sürgõsen szerezzen be egy dadát a kisbabájuk mellé, mert ha tovább folytatódnak az alvás nélküli éjszakák, arra bizony rámegy a házasságuk.

 • Több tízmillió jent adtak egy tonhalért

  Rekord árat hozott az év elsõ halárverése a tokiói Cukidzsi halpiacon, ahol 32,5 millió jent, azaz 82,4 millió forintnak megfelelõ összeget fizettek egy tonhalért.

 • Ittasan ment a KRESZ-vizsgára!

  Ittassága miatt nem engedtek vizsgázni egy növendéket Romániában egy autóiskolában - elméletbõl.

  A 20 éves nõ pár perccel a vizsga megkezdése után kuncogni kezdett, hangosan beszélt a többi vizsgázóhoz, kikiáltotta a - szerinte - helyes megoldásokat és boldogan újságolta, hogy mindent tud.

 • Nem mehet Brad Pitt édesanyja az esküvõre

  Brad Pitt annyira összeveszett édesanyjával, hogy kijelentette: a mama nem jöhet az esküvõre. Angelina és az anyuka közötti ellentét van a háttérben.

 • Koós Réka elvált

  Hivatalosan is elvált nõ lett Koós Réka. A színésznõ a történtek ellenére boldog, hiszen kiegyensúlyozott párkapcsolatban él zenész barátjával és megkapta álmai musical fõszerepét. Réka ugyan egyedülálló anyaként áll helyt, és neveli gyermekét, de jelenlegi párja, Reggel Ferenc és szülei mindenben támogatják õt.

  Koós Réka tavaly költözött külön férjétõl, Tóth Gergelytõl, kislánya, Rozi édesapjától. A pár szakításától hangos volt a sajtó, sokáig találgatták, hogy a pár együtt vagy külön folytatja-e útját.

 • Burgess Benji tengerentúlon épít karriert

  Radics Gigi után Burgess Benji is a tengerentúlon építi a karrierjét. A fiatal énekes már szerepet is kapott egy musicalben.

 • Pasimegõrzõ a párizsi bevásárlóközpontokban a leértékelések idején

  A leértékelés alatt hagyja párját az ingyenes pasimegõrzõben! - ezzel az újítással próbálják meg a párizsi bevásárlóközpontok rábírni a nõket arra, hogy még több idõt töltsenek vásárlással.

 • A próbaidõ alatt korán kellett kelni, ezért inkább a börtönt kérte

  A próbaidõben túl korán kellett kelnie, így úgy döntött, hogy inkább börtönbe vonul!

 • Elbocsájtások a TV2-nél!

  Kollégáinak hét százalékától búcsúzott el tegnap, egyetlen délelõtt a TV2.

  A kereskedelmi csatornán reggel sorra hívták be az irodába és rúgták ki azonnali hatállyal az esetenként évek óta ott dolgozó munkatársakat.

  A 35 hirtelen menesztett tévés közül 11-nek a csatorna egyik vezetõ arca és fõszerkesztõje, Bárdos András mondta el a szomorú hírt, faarccal, mindenféle lelkizés nélkül.

 • Jogosítványhamisítót fogtak Mátészalkán!

  Harminc-negyven hamisított jogosítványt értékesített tavaly nyár óta egy 47 éves férfi Mátészalka környékén - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje.

  A nyomozók szerdán tartottak házkutatást az egyik környékbeli községben, ahol a férfi a mûhelyét üzemeltette, s ott bélyegzõket, kitöltetlen jogosítvány-nyomtatványokat és a hamisításhoz szükséges más eszközöket foglaltak le - mondta Fülöp Gergely.

 • Szakított a Ginny Weasley-t alakító Bonnie Wright és kedvese

  A Ginny Weasley-t alakító Bonnie Wright és Jamie Campbell Bowner a Halál ereklyéi Harry Potter filmek forgatásán kerültek közelebbi kapcsolatba. A páros néhány hónap együttjárás után el is jegyezte egymást.

 • Több milliós borravalót hagyott ott a nem mindennapi vendég

  Több milliós borravalót hagyott ott a nem mindennapi vendégA három illinoisi pincérnőnek minden oka megvan az őszinte mosolyra és boldogságra. A három hölgy fejenként ugyanis 5 ezer dollár, vagyis összesen 3,4 millió forintnak megfelelő borravalót kapott egy idegen vendégtől. Az egyik felszolgáló először visszautasította a pénzt, de a vendég ragaszkodott hozzá, hogy fogadja el és menjen el tanulni, és tegye könnyebbé az életét. A nagylelkű hölgy vendég nevét nem fedte fel az étterem. Az egyszer biztos a felszolgáló hölgyek nem felejtik el soha a nem mindennapi vendéget.

 • Colin Farrell majdnem belehalt alkoholizmusába

  A nõk által körülrajongott szexi ír színész elárulta, 14 éves korában kezdett el inni, s a leszokás kishíján csak az utolsó utáni percben sikerült.

  "Akkor már nagyon súlyos függõ voltam. A leszokás az elején pedig mindennél nehezebb volt. De akkor már nem volt más választásom, mert a totális összeomlás szélén álltam.

  Már haldokoltam. Örülök, hogy végül sikerült kitörnöm abból a körbõl, óriási szerencsém volt" - mondta Farrel.

 • Szellemek ûzte család: 52 szobásat hagytak hátra

  London - Kísértetek elõl költözött el 52 szobás házából egy család Nagy-Britanniában.

  Az ingatlant tavaly vették, 3,6 millió fontért - csaknem 1,1 milliárd forintért -, ám már elsõ éjjel megkezdõdött a kísértetjárás. A hatfõs - amúgy arab származású család - kopogásokat hallott a falakon, rejtélyes alakokat látott és vérfoltokat fedezett fel másfél éves fiuk paplanján. Utóbbi volt az utolsó csepp a pohárban, a házaspár négy gyerekével, a fiukkal és 7, 5 és 3 éves lányaikkal azonnal, már másnap kiköltözött.

 • Meghalt Dennis Hopper

  Hetvennégy éves korában szombaton meghalt Dennis Hopper amerikai filmszínész. Halálát prosztatarák okozta.

 • Enyhébb büntetést kapnak ugyanazért a bûnért a nõk

  Enyhébb büntetést kapnak a nõk egy frissen közölt tanulmány szerint ugyanazért a bûntettért, mint a férfiak.

 • 46 évig jogsi nélkül vezetett

  Jogosítvány- és balesetmentes 46 esztendõ után legalább két évig nem vezethet egy 60 éves spanyol férfi, mert lebukott egy közúti rutinellenõrzésen.

  Negyvenhat év hosszú idõ, de messze nem világcsúcs. A rekordot egy holland férfi tartja, akinek autóját szintén csupán rutinszerûen állították meg a rendõrök még 2007-ben. Mint kiderült, a kocsi sohasem volt mûszaki vizsgán, a 85 éves korában lebukott úr meg autóvezetésin, jóllehet 67 éve vezetett balesetmentesen.

 • Sms-ben is el lehet vállni?

  Egy párszavas mobiltelefonos szöveges üzenet épp elég volt egy szaúdi férfi számára, hogy elváljon feleségétõl - számolt be az Arab News címû újság csütörtökön.

  Az Irakban tartózkodó férfi sms-ben közölte feleségével, hogy többé nem tekinti magát férjének. A férfi saját családjával nagyvonalúbb volt, két rokonát telefonon értesítette a válásról - írja a napilap. A Vörös-tenger partján fekvõ Dzsidda bírósága azt követõen hagyta jóvá Szaúd-Arábia elsõ ismert sms-es válását, hogy a két rokon megerõsítette: szóban értesültek a férj szándékairól.

 • Dopeman részegen ismerte meg új kedvesét

  Igencsak meglepõdtek a Mr. és Mrs. forgatásán részt vevõ nézõk, amikor Dopeman (36) megjelent barátnõjével. A rapper alig egy hónapja, részegen ismerte meg Imolát, akit máris élete párjaként visz magával.

 • Kínos videók nyilvánosságra kerülésétõl tart Taylor Swift

  Taylor Swift komolyan aggódott, amikor egyik barátja, Ed Sheeran elvesztette a mobiltelefonját az egyik zenei díjátadó gálán, ugyanis azon több ostoba videó is található, melyek az énekesnõtõl származnak.

 • Kim Kardashian újra babát vár?!

  Kim Kardashian újra babát vár?!Ugyan a tavalyi évben már felröppent a hír arról, hogy érkezik a harmadik KimYe-bébi, a sztárpárnak egyáltalán nem foglalkozott a témával. Októberben Kim Kardashiant megtámadták Párizsban és több milliárd forintnyi ékszert loptak el tőle, ezt a traumát pedig azóta sem heverte ki. November végén pedig Kanye West került pszichiátriára. Ráadásul Kim orvosa óva intette, hogy KIm bevállaljon egy harmadik gyereket, ugyanis az előző kettő terhességénél is súlyos komplikációk merültek fel. Most viszont lehet, hogy mégis összehoztak egy kistesót?

 • Az áramszünet kopaszít

  Megszépülés helyett félig kopaszon mehetett haza a fodrásztól egy nõ az Egyesült Államokban áramszünet miatt.

 • Fábry Sándor hibázott! Közúti balesetet okozott!

  Súlyos közlekedési balesetet okozott Fábry Sándor! A showman épp hazafelé tartott leányfalui otthonába, amikor a település fõutcáján négy autót is összetört. A humorista elismerte felelõsségét.

  "A mûvész úr nagyon erõszakosan vezetett, szlalomozva, elõzgetve, gyorsan haladt, már messzirõl kiszúrtam a visszapillantóban. Inkább jobbnak láttam lehúzódni és elengedni, különben leszorított volna engem is az útról. A baleset épp elõttem történt, én is alig tudtam lefékezni."

 • Kristen Stewart furcsa szokása látott napvilágot

  A Twilight Bellájaként híressé vált színésznõrõl gyakran olvasunk furcsa dolgokat, de a legújabb hír sokkal több, mint különös. Egy belsõ forrás szerint, ugyanis a színésznõ Robert Pattinson alsónemûit hordja.

loading...