rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Pápás óvszert osztogatnak Pünkösdkor

 • Share on Tumblr

  Egy diplomáciai botrány ihlette azt az óvszert, amibõl kétezer darabot tosztogatnak szét Hollandiában.

  loading...

  Egy holland szexshop kétezer óvszert oszt szét, amiken a pápa képe látható. A gyártó ezzel a szexuális úton terjedõ betegségekre és a nem várt terhességekre próbálta felhívni a figyelmet. Az akció másik célja, hogy kifejezzék, nem értenek egyet a Vatikán fogamzásgálás-ellenes elveivel.

  Az óvszer borítóján egy pápa alakja látszik, aki egyértelmûen XVI. Benedekre hasonlít, de az arcvonásait lehagyták. “Azt mondtam, nem! Mi meg azt mondjuk, igen!” - olvasható a csomagoláson.

  Az óvszert egy egy hónappal ezelõtti diplomáciai botrány ihlette, ami után a brit külügyminisztérium kénytelen volt bocsánatot kérni a katolikus egyházfõtõl. A pápa látogatása elõtt ugyanis egy olyan javaslatcsomag került nyilvánosságra, amiben brit köztisztviselõk azt javasolták, hogy XVI. Benedek áldjon meg egy melegházasságot, és adjon ki pápás óvszert. A szöveg célja az volt, hogy gúnyt ûzzön az egyház tanításaiból.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Az autóvezetõk 15 százaléka szexelt már vezetés közben

  Egy nemzetközi felmérés szerint az autóvezetõk 15 százaléka elismerte: elõfordult, hogy szexelt vezetés közben.

 • Szórakoztató útifilm növényeknek

  A növények számtalanszor játszottak fontos szerepet mozifilmekben a Gyilkos paradicsomok támadásától az Avatarig, de arra - eddig - még senki sem gondolt, hogy maguk a növények is lehetnének nézõk.

 • A High School Musical fõszereplõje milliókat keres

  Zac Efron aláírta a szerzõdést a Karib-tenger kalózai negyedik részére. Amerikai lapértesülések szerint 12 millió dollár üti a markát a tengeri kalandért.

  A fent említett összeg pedig majdnem a kétszerese annak, amennyit a szintén Disney produkcióval, a High School Musical szériával keresett. Nem rossz zsebpénz egy 20 éves ifjúnak.

  Habár még csak most írták alá a szerzõdést, Zacet már egy évvel ezelõtt felkérték, hogy gondolkodjon el a jól fizetõ lehetõségen.

 • Esküvõ a fellegekben

  London - Egymás mellett szálló repülõgépek tetején ülve mondta ki a boldogító igent egy angol pár.

  A 23 éves Katie Hodgson klasszikus menyasszonyi ruhában ült egy kétfedelû repülõgép szárnyán, amely a házasságba repítette. Võlegénye, a 24 éves Darren McWalters egy ugyanolyan géphez szíjazva repült mellette, a valamivel fellettük szálló pap pedig egy légi kommunikációs rendszer segítségével adta össze a kalandvágyó szerelmeseket 300 méter magasságban.

 • Megette anyu pénzét egy kutya!

  Egy rakoncátlan kis öleb ezúttal nem a gyerekek házi feladatát falta fel, hanem anyu pénzét és számláit. Az arany tojást tojó tyúk talán kamu, ám az észak-karolínai család utolsó reménye most tényleg az, hogy buksi ürüléke 20 és 100 dollárosokba lesz csomagolva.

  Kelley Davis, az anyuka pszichoterapeutaként keresi a mindennapi betevõt, a lába kélt 400 dollár prémium volt, amit a klinikán töltött plusz óráiért kapott. Múlt hét pénteken az összeget bankba akarta vinni, ám rémülten látta, hogy a papirpénzek nyom nélkül eltûntek a tárcájából.

 • Autóban született meg a kisfiú, pont mint az apukája negyven évvel ezelõtt

  Horvátországban a kórházba tartó autóban született meg egy kisfiú, akinek az édesapja is ugyanígy jött a világra negyven évvel korábban.

 • Shakira aláírt a Live Nation-nél

  Shakira 10 éves szerzõdést írt alá a Live Nation céggel. A szerzõdés magában foglalja a lemezkiadást, turnék szervezését, merchandise jogokat és a szponzorációs ügyleteket.

  A 31 éves kolumbiai énekesnõnek még 3 lemezre van szerzõdése az Epic kiadóval, egy angol és egy spanyol nyelvû albumra, illetve egy válogatásra. Természetesen a lemezkiadási jog csak ezután száll át a Live Nation-re.

  A szerzõdés többi része azonnal érvénybe lépett, a Live Nation már el is kezdte szervezni az énekesnõ új turnéját.

 • Sienna Miller mûmellet viselt a G. I. Joe forgatásán

  Megsértõdött Sienna Miller a G. I. Joe címû akciófilm forgatásán, mert Stephen Sommers rendezõ kerek-perec közölte vele: mûmellet kell viselnie, mivel kisfiú alkata nem illik az általa játszott szerephez.

  "Értékelem az õszinteséget, de azért mégiscsak sértõ, hogy elégedetlen az alakommal. A Bárónõt alakítom a filmben, aki igazi végzet asszonya, ezért testre feszülõ bõrcuccokban jár-kel. A bõr alá kaptam a két mûmellet. Fura volt, de igyekeztem viccesen felfogni az egészet." - dohogott Sienna Miller.

 • Viagrát adnak a tigrisnek, hogy fogságban is szaporodjon!

  Az egyik kínai állatkert vezetõi így próbálják rábírni az állatot arra, hogy fogságban is szaporodjon.

  A Jiangxi tartományban mûködõ Jiujiang Állatkert egy másik intézménytõl vett kölcsön egy hím tigrist, hogy meglévõ nõstényükkel együtt új utódot hozzanak a világra.

  Az utódnemzés azonban nem várt akadályokba ütközött.

  Ezért az állatorvosok úgy döntöttek, hogy Jing Jingnek a kék pirulára van szüksége.

 • Szexképek miatt beperelték a McDonald's-ot!

  Beperelte a McDonald's-ot egy férfi, aki azt állítja, hogy a gyorsétterem dolgozói az ott felejtett telefonjáról feltöltötték az internetre felesége meztelen képeit.

  Pert indított a McDonald's és a hálózat egyik éttermének vezetõje ellen egy amerikai férfi, és hárommillió dollárt követel az õt ért sérelmek miatt, és költözése költségeinek megtérítésére. Philip Sherman azt állítja, hogy a McDonald's fayetteville-i éttermében hagyta a mobiltelefonját, és amikor felhívta õket, az ott dolgozók megígérték, hogy vigyáznak a készülékre, amíg visszamegy érte.

 • Hangosabb zenére gyorsabban iszik a vendég

  Hangosabb zenére többet és gyorsabban iszik a vendég, nagyobb kortyokban hajtja le italát - fedezték fel francia "kocsmakutatók", pontosabban alkoholizmussal foglalkozó tudósok.

 • Elkezdõdött a rendõrgyilkos pere!

  Megkezdõdik csütörtök délelõtt a Komárom-Esztergom Megyei Bíróságon annak a férfinek a pere, aki a vád szerint lelõtt egy rendõrt még tavaly februárban Esztergomban.

  Tavaly februárban Esztergomban egy járõrt küldtek ki a kertváros egyik házához, mert bejelentés érkezett, hogy ott egy 53 éves férfi veri az édesanyját. Az idõs asszony a kiérkezõ járõröknek elmondta, hogy fia bezárkózott a nyári konyhába.

 • Mutasd a kalóriát!

  Vége a felelõtlen habzsolásnak: New York városa júliustól könyörtelenül megbírságolja azokat az étteremláncokat, amelyek nem tüntetik fel a fogások kalóriáit az étlapjukon. Az állami Étteremszövetség bíróságon támadta meg a rendelkezést, mondván az elhízás elleni küzdelem támogatására hozott törvény az éttermek, vendéglátóhelyek szólásszabadsághoz való jogát sérti, amelyet az alkotmány elsõ kiegészítése biztosít minden polgár számára.

 • Pucéran zárta ki magát a lakásból

  Kizárta magát a házából anyaszült meztelenül egy alvajáró férfi Németországban, majd pedig autóstoppolt.

 • Ököllel támadt az autóbusz vezetõjére két ittas férfi!

  Ököllel támadt a Székesfehérvár-Bakonycsernye között közlekedõ menetrend szerinti autóbusz vezetõjére két ittas férfi.

  A sofõr nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

 • Füstszag miatt kényszerleszállás Ferihegyen

  Technikai leszállást hajtott végre kedd délután a British Airways Londonból Isztambulba tartó járata Ferihegyen, mert a gép személyzete füstszagot érzett a fedélzeten.

  A landolás során senki nem sérült meg - közölte a Budapest Airport szóvivõje. A Boeing 767-es rendben földet ért – tette hozzá Hardy Mihály.

 • Keira Knightley: 'Teljesen tanulatlan vagyok!'

  A Karib-tenger kalózai címû film sztárját sok fiatal irigyli. Szép, gazdag, híres, és a legsármosabb színészekkel - pl. Colin Firth, Johnny Depp - dolgozott együtt.

  A 23 éves csontsovány színésznõ mégis úgy érzi, valami kimaradt az életébõl.

  "Hétéves voltam, amikor a színészettel kezdtem foglalkozni.

  Tizenhét évesen a Csavard be, mint Beckham címû film pedig meghozta nekem az igazi sikert."

 • Kettõs életet élt két feleséggel egy férfi az Egyesült Államokban

  Egy háztömbben élt kettõs életet két feleséggel egy férfi az Egyesült Államokban, de vége a duplázásnak: lebukott és bíróság elé kerül.

  A 61 éves férfi feltehetõen szereti a kényelmet, ezért "bigámiázott" egymáshoz ily közel élõ asszonyaival. A hölgyek nem tudtak egymásról, az elsõ feleség 22 éve ment hozzá a férjéhez, a második 3 esztendeje ment hozzá a férjhez. Mindkét asszony ötvenes éveiben ját.

 • Újra rátalált a szerelem Katie Holmes-ra

  Már majdnem egy éve, hogy Katie Holmes elhagyta Tom Cruise-t, de azóta nem igen látták randevúzni. A legújabb pletykák szerint azonban végre rátalált a szerelem.

 • Hihetetlen! Ikreket szült egy hatvan éves nõ!

  Hatvanévesen lett elõször anya egy kanadai nõ. Ikreket szült, a kisfiúk egészségesek és az édesanya is jól van, az idõskori terhesség azonban komoly orvosetikai kérdéseket vet fel - tudósított a CBC tévécsatorna helyi idõ szerint csütörtökön.

  Ranjit Hayer mindig is akart gyereket és évtizedek óta sikertelenül próbált teherbe esni. Indiában is járt egy mesterséges megtermékenyítésre szakosodott orvosnál, aki becsapta, és eltûnt a befizetett pénzzel. Ezután hosszú évekig spórolt párjával egy újabb kezelésre, magas kora miatt azonban Kanadában egy orvos sem vállalta el, ezért újra Indiába ment és felkeresett egy másik szakértõt.

 • Halra cserélik az ópiumot az afgán földmûvesek

  Saracha - A hatóságok erõfeszítéseinek köszönhetõen változás indult meg Afganisztánban, az egykor ópiumtermesztésbõl élõ földmûvesek kifizetõdõ alternatívát találtak a haltenyésztésben az ország keleti részén fekvõ Nangahár tartományban.

 • Szilveszter gazda az interneten is keresi az igazit

  A Szombat Esti Láz szereplõje már többször is randevúzott olyan hölgyekkel, akiket a Facebookon ismert meg.

 • Sorshúzáson akarja kiárusítani a lakásait

  Sorshúzáson akarja "kiárusítani" egy spanyol befektetõ azokat a lakásokat, amelyeket eddig nem sikerült eladnia egy Barcelona közelében épült lakótelepen.

  A Grupo de Empresas Rob nevû ingatlancég lakásonként 7000 - egyenként 50 euró (13 ezer forint) címletû - sorsjegyet bocsát ki, így 350 ezer eurós bevétele lenne egy-egy lakásból. Összesen 31 lakást sorsolna ki ezen a módon.

 • Szexistennõként tér vissza Britney Spears

  Tökéletes alak, szexis mozdulatok, pimasz pillantások - így tér vissza egy igazi pophercegnõ.

  Napvilágot láttak Britney Spears új, premier elõtti videoklipjének elsõ képei.

  A hosszú, magánleti válság, drog- és alkoholproblémák, valamint idegösszeomlás miatti kényszerszünet után visszatérõ énekesnõ a fotók tanúsága szerint jobb formában van, mint valaha. Csinos, szexis és tele van energiával.

 • Pénz nélkül, szeretettel mûködik az italautomata

  Pénz nélkül, szeretetért ad kólát az automata.

 • Gisele Bündchen váltja Carmen Electra-t

  Carmen Electra ideje lejárt a Max Factornál, és nem akárki, hanem a világ egyik legkeresettebb szupermodellje, Gisele Bündchen váltja õt!

  A hosszúcombú brazil szépség októbertõl veszi át a stafétát Carmentõl, tehát a Max Factoros reklámdömpingre még várnunk kell.

  A jó hír viszont az, hogy addig is itt vannak például az Arena magazin legfrissebb Gisele felvételei, melyek feltételezhetõen jóval merészebbek, mint amilyenekkel a Max Factor plakátjain találkozhatunk majd.

 • Tetemes összeget fizettek a gyémánttal kirakott vuvuzeláért

  Tetemes összeget, 17 ezer eurót (4,8 millió forint) fizettek egy osztrák aranymûves által gyémántokkal és fehérarannyal díszített mûanyag vuvuzeláért.

 • Vagyonosodási eljárás Body Sylvi ellen

  Vagyonosodási eljárás indult Bódi Sylvi ellen! Feltûnt a gyönyörû playmate állandó utazásai és költséges életmódja az átlagembernek, sõt az APEH képviselõinek is.
  Már csak az a kérdés: szúrópróbaszerû ellenõrzésbe esett bele, vagy valamelyik „jóakarója” feljelentette?

  Maldív-szigetek, Ausztria, Franciaország, Portugália, Brazília, Bali, Tunézia, Hollandia, Olaszország. Nem egy utazási iroda akciós ajánlatait soroltuk fel, hanem azokat az országokat, amelyekben Bódi Sylvi az idén, vagyis az elmúlt hat hónapban megfordult.

 • Mentõautóban szavazott egy igen eltökélt 92 éves hölgy az Egyesült Államokban

  Mentõautóban szavazott egy igen eltökélt 92 éves hölgy az Egyesült Államokban.A nõ pár éve agyvérzést kapott, nem tud járni és csövön át táplálják.

  Szavazni viszont nagyon akart, ezért mentõautóval vitték a legközelebbi választási központba, ahonnan kimentek hozzá, és kivitték neki a mentõautóba az elektronikus "szavazógépet". A hölgy boldog elégedettséggel nyomta meg a neki tetszõbb jelölt gombját: Barack Obamáét.

 • Az amerikai rendõrség lecsapott a garnéla-tolvajra!

  Az amerikai rendõrség lecsapott a garnéla-tolvajra, aki kizárólag erre a tengeri ínyencségre specializálta magát.

  Nem tudni, mi áll a háttérben, csupán annyit tudni, hogy az amerikai tolvaj csak garnélarákot lop az áruházakból, semmi más nem érdekli.

loading...