rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Karaoke világcsúcs!

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  446 órán át karaokéztak Finnországban egy klubban, amivel jócskán megdöntötték az eddigi, 214 órás világcsúcsot.


  Ugyanakkor üröm örömükben, hogy nem sikerült a 600 órás célt elérni egy aprócska hiba miatt: véletlenül két órán belül másodszor is bekerült ugyanaz a dal a repertoárba, ami szabályellenes.

  Az új rekord azonban így is hivatalos elismerést nyert Guinnesséktõl és egészen pontosan: 446 óra 4 perc 5 másodperc. A régit kínaiak tartották.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Halálos balesetet okozott az exvilágbajnok bokszoló

  A korábbi nagypehelysúlyú világbajnok Jorge Barrios Buenos Airesben közlekedési balesetet okozott, amelyben egy 20 éves, várandós nõ életét vesztette.

 • Kapd be és edd meg az iPhone-t

  A csokis süteményre akkora az igény, hogy az azt kézzel készítõ szigetországi pékség alig gyõzi teljesíteni a megrendeléseket.

 • 1,5 millió forintos büntetést kapott Kocsis Korinna

  1,5 millió forintos büntetést kapott Kocsis KorinnaMásfél millió forintot követel Kocsis Korinnától a Magyarország Szépe Kft. A Sarka Kata által vezetett cég azért szeretné bevasalni rajta az összeget, mert a fiatal szépség visszautasította a TV2 A Szépségkirálynő című műsorában a harmadik legszebb lánynak járó koronát, ezzel pedig megszegte a korábban aláírt szerződést - számol be a napilap. - Hosszas mérlegelés után úgy döntöttünk, hogy csak a ráfordított költségeket kérjük vissza Korinnától, mint például a szállás, a felkészítés vagy a tévéfelvétel ráeső anyagi vonzata. Így jött ki a másfél millió forint.

 • Cigarettacsempészek buktak le Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

  Cigarettacsempészek buktak le Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, összesen több, mint 35 millió forint értékû dohányárut foglaltak le tõlük a pénzügyõrök.

  A vámnyomozók Sonkádon tetten értek három férfit, amikor 30 ezer doboz, 16 millió forint értékû, ukrán zárjeggyel ellátott cigarettát akartak elrejteni egy kertben. Az elkövetõk menekülni próbáltak, de nem sikerült elfutniuk, elfogták õket.

 • Barátok közt 3D-ben?

  A háromdimenziós technológia úgy tûnik hamarosan beszivárog a mozikból a nappalinkba. Köszönhetõen a média legnagyobb vállalatainak és azoknak a cégeknek, akik a technológiát le is tudják gyártani.

  Ezen a héten tartják Las Vegas-ban az év legnagyobb elektronikai vásárát (CES), ahol az elõzetes hírek szerint számos újítás is elõtérbe kerül majd. A cégek egyébként is abban bíznak, hogy itt tudnak elsõként a vásárlóikhoz szólni, és olyan technológiát bemutatni nekik, amelyek megváltoztathatják a mindennapjaikat. A nehézséget az jelenti a 3D átültetésében a nappaliba, hogy a hollywoodi stúdióknak meg kell egyezniük a szabványban.

 • Megváltoztatta esküvõi terveit Jennifer Aniston

  A Jóbarátok címû sorozat egyik legsikeresebb színésznõje végre megtalálta a boldogságot, méghozzá Justin Theroux személyében. A pár az esküvõre készül, azonban egy nagyon fontos dolgon változtattak.

 • Ejtették a gyilkosság vádját az amstetteni rém ellen

  Ejtették a gyilkosság vádját Josef Fritzl ellen. Az amstetteni rémet korábban azért gyanúsították emberöléssel, mert a lányától, Elizabeth-tõl született ikerpár egyik tagja a megfelelõ ellátás híján néhány nappal világra jötte után meghalt.

  A csecsemõt, akit Michael névre kereszteltek a rém, a ház kazánjában égette el. Ügyvédei azonban azt állítják, Elizabeth egészségi állapota annyira megromlott a föld alatt töltött évek során, hogy a csecsemõ normális körülmények között sem tudott volna életben maradni. Ezzel Fritzl megmenekült az életfogytiglani börtönbüntetéstõl.

 • Csúfolják egymást a Megasztárosok!

  A Megasztár-ház két nevettetõje, Lakatos Krisztián és Fekete Dávid szerint nélkülük unalmasabb lenne a többiek élete. A fiúk elõször csak a szobán osztoztak, ám mostanra egymás bizalmasaivá váltak.

  "Ha valakire rábízom a legbensõbb titkaimat, elvárom, hogy ne áruljon el. Biztos vagyok benne, hogy Dáviddal a Megasztár után is tartjuk majd a kapcsolatot, még akkor is, ha sikerül a tervem, és kijutok New Yorkba" - jelentette ki Lakatos Krisztián. Fekete Dáviddal állandóan ugratják egymást és gúnyneveket ragasztanak a másikra.

 • Vándorjegygyûrû: az autós elvesztette, a motoros megtalálta

  Pittsburgh - Autója tetején felejtette és ezért elvesztette az út közepén egy 23 éves fiatalember a kedvesének vásárolt gyémánt eljegyzési gyûrût, ám egy "szelíd motoros" megtalálta és visszaadta.

  Az elvesztõ igen keményen megdolgozott - másodállást is vállalva - a 3 ezer dollárért (fél millió forintért) vett gyûrûért, így igen bánatos volt elvesztése miatt.

 • Balogh Imre esett ki a Megasztár 4-bõl!

  A zsûritagoknak nehéz feladata volt a végsõ szavazáson, hiszen olyan két versenyzõ között kellett dönteniük, mint Balogh Imre és Nkuya Sonia.

  A zsûri pedig Soniat választotta be a Megasztárok közé, Imre nem folytathatja tovább a versenyt, de így sem kesereghet, hiszen több mint tízezer jelentkezõ közül a 10. helyen végzett.

  Imre 23 éves, debreceni lakos, s ami a csillagjegyét illeti Vízöntõ. Divatstílus-iskolát végzett, nagyon érdeklik a kreatív dolgok.

 • Gyermeket szeretne Sandra Bullock

  Eddig csak a szakmai sikerek és karrierjének egyengetése állt a gyönyörû színésznõ figyelmének középpontjában, amióta három évvel ezelõtt hozzáment a hírhedt Jesse Jameshez, azóta egyenesen kicserélték Sandra Bullockot.

  Immár ugyanis nem a filmvilág a mindene, hanem arra törekszik, hogy valóban hosszú távú, kiegyensúlyozott kapcsolatban élhessen választottjával. Most már olyannyira foglalkoztatja a gyermekvállalás gondolata, hogy hajlandó nemet is mondani egy-egy munkára, és igyekszik minél egészségesebb életmódot folytatni.

 • Leszbikus mégis gyermeket vár az énekesnõ

  Gyermeket vár Alanis Morissette. Az énekesnõ éveken át volt leszbikus, majd a nyáron derült égbõl villámcsapásként hozzáment egy rapperhez, aki azóta teherbe is ejtette.

 • Kristen Stewart újra az ujja köré csavarta Robert Pattinsont

  Kristen Stewart újra az ujja köré csavarta Robert PattinsontRobert Pattinson újra felvette a kapcsolatot Kristen Stewarttal. A látszólag véget nem érő szerelem új fordulatot vett: miután Robert hosszú hónapokat töltött azzal, hogy különböző lányokkal múlassa az idejét, újra kikötött Kristen Stewart mellett. A színész ezen döntését nemcsak barátai, de családja sem veszi jó néven, hiszen jól tudják mindannyian, Kristen nem épp a legideálisabb menyasszony-jelölt Robert számára. Sőt, úgy tűnik, valójában csak szórakozik Robbal. Abban a pillanatban, ahogy újra az ujja köré csavarta, már rögtön kifelé táncol a kötöttségből.

 • Valóságos istennõt vett feleségül

  "Valóságos" istennõt vett feleségül egy tajvani férfi: miután a "földi" pártalálásban nem volt szerencséje, Lótusz Tündérrel, egy taoista istennõvel kötött házasságot.

 • Guy Ritchie öregszik

  Guy Ritchie idén 40 éves

  Csinált két ragyogó (és legalább egy csapnivaló) filmet, a köztudatban mégis inkább Madonna férjeként ismert a brit Guy Ritchie, aki szeptember 10-én lesz negyvenéves.

  Ritchie büszkén hangoztatja munkásszármazását, de az igazsághoz tartozik, hogy anyja - válása után - egy angol fõrendhez ment feleségül.

 • Testõrök védték meg Zimány Lindát

  Testõrök védték meg Zimány Lindát a minap egy budapesti szórakozóhelyen. Amiket régebben csak az amerikai filmekben láthattunk, már valósággá vált Magyarországon. Egyre több ismert mûvész érzi úgy, hogy testõr nélkül sehova.

  Zimány Lindát nemrégiben önkéntes testõrei védték meg egy, a hírességek által kedvelt szórakozóhelyen.

  A szõke modellt épp mosdóra menet akarta lekapni az egyik mámoros állapotú vendég.

 • Vélhetõen a világ legöregebb pezsgõjére bukkantak svéd búvárok

  Vélhetõen a világ legöregebb, fogyasztható pezsgõjére bukkantak svéd búvárok a Balti-tengerben egy elsüllyedt hajó gyomrában.

 • Miért koldul az álkoldus?

  Genova - Genova Portoria negyedében az utóbbi idõben nagyon elszaporodtak a koldulók. Portoria a város kereskedelmi központja, itt van a vasútállomás, a tartomány, a megyeszékhely, sõt, a prefektúra is.

  A rendfenntartóknak nincs könnyû dolguk, ám az egyik fõtörzsõrmester küldetésének tekinti az álkoldusok kiszûrését, és bírságot szab ki rájuk a büntetõ törvénykönyvnek egy olyan paragrafusa alapján, amely bünteti azokat, akik visszaélnek mások jóhiszemûségével - írta a Corriere della Sera címû olasz napilap.

 • Imádkozás közben elesett, beperelte a templomot

  Vallásos áhitat miatti elzuhanásáért követel kártérítést egy templomtól egy férfi az Egyesült Államokban, méghozzá elég sokat: 2,5 millió dollárt - 430 millió forintot.

  Az 54 éves illetõ még tavaly júniusban esett el imádkozás közben, állítása szerint a szent révület miatt. "Valódi jelért" fohászkodott Istenhez, amikor megingott és elzuhant, jól beütve a fejét, hátát, egyebét a templom kövezetébe. Azóta kétszer is mûtötték, de még mindig fáj a háta és mindkét lába. A 2,5 millió dollárt orvosi kiadásai, kiesett jövedelme, továbbá szenvedései miatt követeli.

 • Bodrogi Gyulát a XIII. kerület díszpolgárává avatták!

  A XIII. kerület díszpolgárává avatta szerdán Tóth József polgármester Bodrogi Gyula színmûvészt, rendezõt, Marton László rendezõt, a Vígszínház volt igazgatóját és Spiró György írót, mûfordítót és irodalomtörténészt az Angyalföldi Mûvelõdési Központban.

 • Tûzoltók vágták le a bilincset

  A tûzoltók szabadítottak ki egy nõt Angliában, akit az ágyhoz bilincselt a párja, de az aktus után nem találták a kulcsot.

 • Robbanásveszélyes csapvíz

  Fort Lupton (Colorado állam) - Vízrobbanástól retteg egy nõ az Egyesült Államokban, sima csapvízétõl.

  A hölgy nem bolond, inkább a vízvezetéke bolondult meg: földgáz szivárog a csõrendszerbe. Ezért aztán a Colorado államban élõ nõ minden perce egy ideje rémálom: attól tart, hogy elég egy szikra konyhájában vagy a fürdõszobában és levegõbe repül minden.

 • Halra cserélik az ópiumot az afgán földmûvesek

  Saracha - A hatóságok erõfeszítéseinek köszönhetõen változás indult meg Afganisztánban, az egykor ópiumtermesztésbõl élõ földmûvesek kifizetõdõ alternatívát találtak a haltenyésztésben az ország keleti részén fekvõ Nangahár tartományban.

 • Szívesen szülne gyermeket huszonéves párjának Jennifer Lopez

  A gyönyörû énekesnõ bejelentette, hogy huszonéves párjának, Casparnak is szülne gyereket.

 • Három év szabadságvesztést kapott a szerencsjátékozó szerzetes

  Húszezer eurót lopott a kolostorából és játszott el kaszinóban egy szerzetes a nyugat-ukrajnai Ternopil megyében; tettéért három év szabadságvesztésre ítélte a bíróság.

  A fiatal szerzetes, aki két évet töltött el a kolostorban, az ajtózárak cseréje során másolatot készített a fõapát cellájának a kulcsáról. Ennek segítségével idén márciusban belopózott a zárkába és a pénzesdobozból elemelt három borítékot 17 ezer euróval és három ezer eurónak megfelelõ más valutával - jelentette kedden az UNIAN hírügynökség.

 • Homoszexuális gyereket akar Robbie Williams

  A brit énekes vágya, hogy minél elõbb apa lehessen; akármilyen áron.

 • Násznéppel teli busz zuhant egy víztározóba

  Násznépet szállító busz zuhant egy víztározóba Dél-Indiában, a balesetben legalább 29-en - zömében nõk és gyerekek - meghaltak - közölte szerdán egy rendõrségi illetékes.

 • Valódi könnyeket hullatott a klipforgatáson az énekesnő

  Valódi könnyeket hullatott a klipforgatáson az énekesnőMiley Cyrus elárulta, legutóbbi klipjében, a Wrecking Ballban hullatott könnyei igaziak voltak. Az énekesnő elárulta, kiskutyája nem sokkal a klipforgatás előtt halt meg, így nem volt nehéz valódi érzelmeket produkálnia. „Igazi volt. A kutyám nemrég pusztult el.” Miley nemrég azzal botránkoztatta meg a világot, hogy Robin Thicke-vel való fellépésén a koreográfia többeknél kiverte a biztosítékot. „Nem érdekelnek a negatív reakciók, mert nem először fordult elő ilyen a poptörténelemben. Madonna és Britney is megcsinálta, szinte minden VMA során valaki történelmet csinál.

 • Életveszélyesen megsérült Rippel Ferenc

  Rippel Ferencet néhány napja megrázta az áram, amikor feleségével egy barátnõjüknél járt vendégségben.

 • 9 éves kisfiát ültette a volán mögé egy részeg férfi Floridában

  9 éves kisfiát ültette a volán mögé egy részeg férfi Florida délnyugati részén, majd a rendõrség kérdésére azt válaszolta csak vezetni tanította a gyereket.

  A középvonalon kacsázó teherautóra hamar felfigyeltek a hatóságok, és mikor megállították az autót, a 27 éves férfi azt mondta, csupán vezetni tanította fiát. Az apa beszéde zavaros volt, lehelete bûzlött az alkoholtól és képtelen volt egyenesen járni. Ráadásul a rendõrök még egy felbontott sörösdobozt is találtak a jármû hátsó ülésén.