rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Lemezkiadót váltott a Rolling Stones

 • Share on Tumblr

  Nagy változások történnek mostanság a Rolling Stones háza táján. Az örökifjú csapat a minap lemezkiadót váltott. A zenekar exkluzív szerzõdést írt alá a világ egyik legnagyobb könnyûzenei kiadójával, a Universal Music-kal.

  A világhírû együttes az elmúlt évek során sem a legutolsó lemezcéggel dolgozott együtt, hiszen az EMI istállójához tartoztak. Állítólag innen azóta távoznak a legnagyobb nevek, mióta 2007-ben egy Terra Firma nevû cég megvásárolta a kiadót.

  loading...

  "A megállapodás értelmében nem csupán a Rolling Stones jövõbeni lemezeinek, hanem a Sticky Fingers, a Black and Blue, valamint a Brown Sugar és az Angie dalainak jogai is hozzánk kerültek" - közölte a Universal.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Judy könyvet ír

  A Groovehouse énekesnõje könyvet ír. Judy a balesetérõl, az azt követõ fájdalmas éveirõl és a felépülésérõl számol be az olvasóknak.

  "Nagyon zavar, hogy az emberek nincsenek tisztában azzal, miért kellett annyiszor plasztikai sebészhez fordulnom.

  Nem tudja szinte senki, hogy egy orvosi hiba miatt szorultam ennyi mûtétre.

 • Az Intim részek szereplõje megnõsült

  Az amerikai rádiós pénteken vette feleségül menyasszonyát, Bette Ostroskyt New Yorkban, írja a People magazin.

  A Le Cirque étteremben megrendezett esküvõn többek között részt vett Joan Rivers, Barbara Walters, és Howard Stern mûsorvezetõ társa, Robin Quivers.

  „Beth volt a leggyönyörûbb menyasszony, akit valaha is láttam. A fogadalmuk igazán szívbõl szólt. Gyengéd, lágy és gyönyörû volt. Mindenki elsírta magát”, tudhattuk meg Stern egyik barátjától, Dominic Barbarától.

 • Nyomáspróba: huszonketten egy telefonfülkében

  Moraga (Kalifornia) - Huszonkét diák préselte be magát egy telefonfülkébe az Egyesült Államokban, de egyikük sem telefonált, csupán elõdeiket utánozva tartottak "nyomáspróbát".

 • Egy 15 éves fiúnál 4 kiló kokaint találtak a reptéren

  Túl nehéz kofferral érkezett vissza a nyugat-afrikai Nigerbõl Európába az 15 éves német fiú, aki gyanús lett a hamburgi reptér vámosainak.

  A cipekedõ fiú csomagjának ellenõrzésekor, testméreténél nagyobb ruhák kerültek elõ a bõröndbõl, így a szakemberek átvilágították a tinédzser poggyászát. Ekkor derült ki, hogy a bõrönd dupla fenekû, melyben 4 kiló fehér kokaint rejtettek el.

 • 99 éves szélhámost fogtak

  Feltehetõen a világ szélhámos-korelnökét leplezték le Kínában: egy 99 éves bácsi 750 ezer jüant - 23 millió forintot - csalt ki egy amerikai állampolgártól.

  Az aggastyán azt mesélte be áldozatának, hogy korábban tartományi kormányzó volt és kormánykapcsolatai révén el tudja intézni Amerikában befagyasztott bankbetétek feloldását, nevezetesen, hogy hozzáférhetõvé váljon a polgárháború végén Tajvanra menekült kínai nacionalistáknak az Egyesült Államokba kimentett vagyona.

 • Pornómesét fordítottak az eredeti helyett Kínában

  El kellett távolítani a könyvespolcokról a Grimm-mesék egyik új kiadását Kínában, mivel a kiadó tévedésbõl a világhírû történetek pornográf változatát fordíttatta le.

 • Tömeges másolás miatt robbant ki botrány a romániai érettségin

  Bukarest - Több tucatnyi egyforma dolgozat, másolás miatt vizsgáról kidobott diákok, iskolák illemhelyiségében talált "puskák" - ilyen esetektõl volt hangos az idei romániai érettségi vizsga, amelynek "hanyag" megszervezése miatt az oktatási miniszter menesztését követelik.

 • Nyert a hazánkban forgatott klipp

  Katy Perry Budapesten forgatott videója nyerte el az 2011-es MTV Video Music Awards legjobb klipnek járó díját.

 • Renée Zellweger nem vállalja a hízást még Bridget Jones kedvéért sem!

  Csak ruhatöméssel vállalja Renée Zellweger a Bridget Jones-történet harmadik részét, a sok hízás és fogyás ugyanis nagyon megterheli a szervezetét. A bestsellerbõl készült film újabb folytatását jövõre kezdik forgatni.

 • Kontaktlencsét kapott egy macska Nagy-Britanniában

  Az ok: a szemüveg állandóan leeshetett volna róla.

  A valódibb ok: megromlott a 15 éves állat látása szemhéjbefordulás - entrópium nevû betegség - miatt.

  Ernest, a kandúr már jó ideje ki se nyitotta szemeit, ám miután megkapta kontaktlencséit, ismét nézeget - adta hírül a Sky News brit sajtóorgánum.

 • Cher lánya hivatalosan is férfivá válna

  Cher lánya bírósági úton kérelmezte, hogy hivatalosan is változtassák meg nemét és nevét.

 • Heidi Klum hatalmasat esett az Emmy-díjátadón - képekkel!

  Heidi Klum valószínûleg egyik legrosszabb rémálmát élte át a hétvégi Emmy-díjátadón, ahol mûsorvezetõként egy hatalmasat zakózott. Rögtön be is lilult a feneke, amit a sokk elmúltával, már mosolyogva mutogatott a kameráknak.

  A hosszúcombú német modell volt a vasárnapi Emmy-díjátadó háziasszonya. Heidi nagyon izgult a feladat miatt, aminek végül meg is lett a következménye. Amikor mûsorvezetõ-társával, Tom Bergeronnal épp egy laza kis táncjelenetet adtak elõ, az úriember fogása bizony meglazult a hölgy gazella testén, és Heidi nagyot koppant a csillogó padlón.

 • Hangosabb zenére gyorsabban iszik a vendég

  Hangosabb zenére többet és gyorsabban iszik a vendég, nagyobb kortyokban hajtja le italát - fedezték fel francia "kocsmakutatók", pontosabban alkoholizmussal foglalkozó tudósok.

 • Szagresszív választási harc

  "Szagresszív" kampányt folytat Kaliforniában egy képviselõjelölt: postai küldeményeihez szagmintát mellékel.

 • Az idén 57. alkalommal ünneplik a pedagógusnapot!

  Az idén 57. alkalommal ünneplik június elsõ vasárnapján Magyarországon a pedagógusnapot és köszöntik az oktatásban dolgozókat. Magyarországon 1952 júniusa óta köszöntik a pedagógusokat, ekkor adták át elõször a kiváló tanítói és tanári okleveleket az ország legjobb oktatóinak.

 • Khloé Kardashian költözött be Justin Bieber házába

  Khloé Kardashian költözött be Justin Bieber házábaKhloé Kardashian röpke 7,2 millió dollárért vette meg a Justin házát, és a hírek szerint már be is költözött. Miután a 29 éves Khloé Kardashian szakított kedvesével, Lamar Odommal, mindenképpen szeretett volna Kourtney közelében maradni, aki az utca másik végében lakik. Így abszolút jó ötletnek tűnt, hogy ő vásárolja meg Justin Bieber házát. Justinnak azért kellett túladnia a házon, mert nagyon nem jött ki jól a szomszédokkal - egyszerű könnyedséggel elüldözték őt. Khloé a saját házát a The Big Bang Theory csodálatos színésznőjének, Kaley Cuocónak adta el.

 • Elvették Maradona lányának a jogsiját!

  Lefoglalták Maradona nagyobbik lányának autóját, mert megtagadta az alkoholvizsgálatot.

  A 21 éves színésznõnek egy Buenos Airestõl 400 kilométerre délre található üdülõhelyen, Mar del Platán vették el a jogosítványát, és 1500 pezót (91 ezer Ft) kell fizetnie - bírság és egyéb költségek címén.

 • Britney Spears megkezdte öt éve elsõ turnéját

  New Orleans - Öt éve elsõ turnéját kezdte meg Britney Spears New Orleansban. Az utóbbi idõben hullámhegyet és hullámvölgyet megjárt énekesnõ a helyi Arénában csaknem telt ház elõtt lépett színpadra kedd este.

 • Végtagbénulásos brit férfi szelte át az Atlanti-óceánt

  Elsõként szelte át végtagbénulásos vitorlázó az Atlanti-óceánt. A dél-angliai Southamptonból származó Geoff Holt december 10-én kezdte meg útját a Kanári-szigetekhez tartozó Lanzarote és a brit Virgin-szigetek között. A 4300 kilométeres szakaszt a férfi Lehetetlen álom (Impossible Dream) nevû, 18 méter hosszú hajóján tette meg, közben gyakran szenvedett szélhiánytól és mechanikai problémáktól.

 • Csapó Gábor vizilabdázó 58. születésnapját ünnepli

  58 éves Csapó Gábor vízilabdázó, aki könyvet írt szerelmeirõl, de az igaziak nem is szerepelnek benne.

  Csapó Gábor azon egykori kiváló sportolók közé tartozik, aki kedvelt közremûködõje a beszélgetõs mûsoroknak és tévéshow-knak, egyrészt mert úgymond "nagy dumás", másrészt van is mirõl mesélnie.

  A sportmûsorokban órákig sorolhatná világraszóló sikereit: Európa- és világbajnoki gyõzelem, és mindezek betetõzéseként az 1976-os montreali olimpia aranyérme.

 • Pars Krisztián 4. lett kalapácsvetésben a berlini vb-n!

  Pars Krisztián elsõ számú esélyesként nem tudott érmet szerezni, s a negyedik helyen végzett férfi a berlini atlétikai világbajnokságon, hétfõn.

  Az idén a vb-ig 18 versenyen veretlen, olimpiai ezüstérmes magyar versenyzõ két érvényes kísérlettel, s 77,45 méterrel zárt.

 • Victoria Beckhamnek nem tetszik a reggeli Beckham

  Az énekesnõ-divattervezõ híresség a brit Vogue februári számában osztott meg részleteket az olvasókkal házasságáról.

 • Perverz és durva hivatal - Nem adták össze siketnéma párt, mert nem mondtak igent

  Lima - Nem adott össze egy siketnéma párt egy anyakönyvvezetõ Peruban, mert azok nem tudták kimondani a boldogító igent.

  Az América nevû tévé jelentése szerint a hivatal embere, Carlos Montalvo azzal érvelt a házasság megkötése ellen, hogy a hatályos jogszabályok tiltják ilyen fogyatékkal élõk egymással házasodását.

 • Ajándék memóriakártyákkal fürkészik ki a brit üzletemberek titkait Kínában

  A brit belsõelhárítás azzal vádolja Kínát, hogy memóriakártyákba rejtett kémprogramokkal próbál hozzáférni brit üzletemberek számítógépéhez - írta a Sunday Times brit lap.

 • Van már pénz az emberrepítõre

  Végre összejött a pénz az emberrepítõ gyártására, a légi jármûre, amely kétputtonyos hátizsákszerûség, és amely 200 lóerejével és két légcsavarjával képes embert reptetni.

 • Több milliót nyert, mehet a börtönbe

  John Racener egy darabig csak a börtönben költhet a védelmére abból a több millió dollárból, amit 25 éves kora ellenére máris magáénak tudhat. Nagy bajban van az idei World Series of Poker (WSOP) Main Eventjének második helyezettje, John Racener. Könnyen elõfordulhat, hogy börtönbe kell vonulnia.

 • Kustánczi Lia lebukott!

  A szexi modellrõl senki nem gondolná, hogy él-hal a csokoládéért, most azonban kiderült, hatalmas mennyiségben fogyasztja.

  "Legfõképpen akkor csokizom, amikor szomorú vagyok, nagyon jó hatással van rám..."

  "Senki nem hinné, de én fogyókúra közben is eszem, hiszen mivel magas a kalóriatartalma, elég energia van benne, mégsem olyan káros, mintha megennék egy tál rakott krumplit!" - nevetett Lia.

 • Alvó gyerek mellett pornózott

  Hogyan lehet megteremteni a luxuskörnyezetet egy pornófilmhez? Ha a fõszereplõje egy gazdag család nevelõnõje. Linda Lane így tett szert egy villára Seattle-ben.

 • 40 kilót fogyott a McDonald's-nak köszönhetõen

  Közel 40 kilót fogyott egy amerikai férfi, aki fél éven át szinte csak McDonald's éttermekben evett. Természetesen nem hamburgereket, sült krumplit és csokishake-eket, hanem jobbára salátákat fogyasztott.

  A 42 éves illetõ McDonald's-kúrája elején még 130 kilót nyomott 170 centis magassága ellenére, de most már csak 92 kiló. Az üzletember fogyásához az ösztönzést két gyermekétõl kapta, bár felesége se bánja a súlyvesztést.

 • Maga már 14 éve nem él!

  Bukarest - Igencsak meglepõdött egy férfi Romániában, amikor közölték vele, hogy azért nem kaphat új személyi igazolványt, mert meghalt, méghozzá már 14 éve.

  A 65 éves temesvári illetõ azért kért új személyit, mert meg akarja látogatni Olaszországban élõ fiát.

  "Azt mondták a hivatalban, hogy meghaltam 1994-ben tüdõbajban. Meg azt is, hogy a közeli városban vagyok eltemetve" - mondta a román sajtónak.

loading...