2024.04.19. - Emma

Pezsgõ éjszaka a Forma 1-es bulin

Gyönyörû lányokkal koccintott Edvin Marton és Tóth Tibi, a Hooligans gitárosa a Forma 1-es Magyar Nagydíj utáni exkluzív partin.
A két sztárt a Freixenet pezsgõ csinos hölgyei kínálták a különleges itallal, amit õk nem utasítottak vissza. Edvin és Tibi nagyon élvezték a bulit, annak ellenére, hogy egyikük sem rajongója a száguldó cirkusznak.

Edvin Marton és Tóth Tibi nem a F1 legnagyobb követõi, de abban egyetértettek, a futam utáni különleges mulatságot kár lenne kihagyni.

- Rajongok a versenyautókért, ennek ellenére a Forma 1-et nem követem, csak néha nézek meg egy-egy futamot. – árulta el a hegedûmûvész, aki szívesen koccintott a szépséges pezsgõlányokkal a Symbol-ban - Eddig még nem próbáltam a Freixenet pezsgõt, pedig nagyon ízletes. A száraz italokat kedvelem, amibõl szerencsére el is csíptem az utolsó pohárkával. – tette hozzá nevetve Edvin.

Tóth Tibi nem szokott pezsgõzni, csak különleges alkalmakkor koccint a buborékos itallal.

- A barátaim beszéltek rá, hogy tartsak velük a mulatságra. Mostanában ugyanis nem nagyon bulizom, mivel decemberben ünnepeljük a Hooligans fennállásának 15. évfordulóját egy hatalmas koncerttel, amire már most nagy erõkkel készülünk. Azért kivételes alkalmakkor belefér egy-két pohár ital, ahogy most is. – mondta el a rocker.