rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Óriásbébi született Debrecenben

 • Share on Tumblr

  A családot és az orvosokat is meglepte az augusztus 8-án Debrecenben született Erdõs Zselyke, aki 6300 grammal és 63 centivel látta meg a napvilágot.

  Az ultrahangfelvételek alapján az orvosok sem számítottak arra, hogy Magyarország talán legnagyobb babája fog megszületni a debreceni Kenézy Kórházban, amely egyben az ápolóként dolgozó édesanya munkahelye is. A második gyermekként érkezett kislány császármetszéssel jött világra, vasárnap óta pedig már hajdúböszörményi otthonukban jár csodájára a rokonság és a sajtó is.

  „Nem mutattak ki cukorbetegséget a babánál, és a családban sem tudunk hasonló esetrõl, a terhesség alatt pedig nem szedtem magzatvédõ szereket, így rejtély, mitõl nõtt ilyen nagyra a kislányom” – mondta a boldog anya. Mint mesélte, a kis Zselyke nagyon jól érzi magát otthon, éjszakánként nagyokat alszik, nappal pedig sok vendéget fogadnak, hiszen a látogatók is tudják, valószínûleg az ország legnagyobb csecsemõjében gyönyörködhetnek.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Mézmintákat hamisítottak

  Ismeretlen tettes ellen tett ügyészségi feljelentést az Aranynektár Kft. hivatali visszaélés miatt, mert feltételezésük szerint meghamisították az általuk leadott mézminták hatósági vizsgálati eredményeit.

  Az élelmiszerellenõrzõ hatóság az elmúlt évben 500 mintából végzett vizsgálatot és csupán a minták egy százalékánál merült fel minõségi kifogás.

 • Jurassic Park 4

  “Nos, elkezdjük a Jurassic Park 4 munkálatait. És teljesen más lesz, mint amit eddig láttak. Szakítunk azzal, ahogyan az elsõ hármat bemutattuk, egy egészen új trilógiát vezetünk fel a negyedik résszel. Ez minden, amit elárulhatok.” - nyilatkozta Joe Johnston, akinek legújabb filmje a Farkasember hamarosan a hazai mozikba is látható lesz.

 • Felrobbant a karja a testépítõnek

  A 34 éves brazil body builder rendelkezett a világ legnagyobb bicepszével, amelyet 90 centisre gyúrt az évek folyamán.

 • Csokival fogyott 95 kilót

  A Floridában élõ férfi szívrohama után határozta el, hogy lejjebb ad 190 kilójából. Peter Ajello naponta 24 ezer kalóriát vitt be a szervezetébe, volt rá példa, hogy egy nap 77 csirkeszárnyat is bekapott, mindössze tíz perc leforgása alatt.

 • Sajtos sör immár a briteknél is

  Sajtos sört kreált egy brit fõzde - csaknem egy évvel azután, hogy egy osztrák cég elõrukkolt ilyen itallal.

 • Hármas ikreket szült egy ausztrál nagymama

  Sydney - Hármas ikreket szült egy 47 éves ausztrál asszony, aki egyébként már kétszeres nagymama.

  A természetes úton fogant három kisfiú császármetszéssel jött világra múlt csütörtökön egy brisbane-i kórházban.

 • Hûtõszekrényében éldegélt egy kínai szakács

  Egy étterem jókora hûtõszekrényében éldegélt egy kínai szakács Nagy-Britanniában, mígnem a bevándorlási hatóság nem bukkant rá az illegális vendégmunkásra.

  A szakács leszedte a hûtõ ajtaját, hogy beférjen az ágya. A hûtõ feltehetõen nem üzemelt, vagy legalábbis nem teljes "gõzzel". A férfit - mivel lejárt a vízuma, visszatoloncolták Kínába.

 • Táskarabló sas után nyomozott a rendõrség

  Táskarabló sas után nyomozott a rendõrség Ausztriában.

  A madár egy 69 éves asszony retiküljét ragadta el Kundl városában, a nyílt utcán, majd leszállt a járdán, kinyitotta a táskát, és mohón megvizsgálta tartalmát.

 • Gyermeket vár Konta Barbara

  Kisbabát hord a szíve alatt Konta Barbara, a Barátok közt egykori sztárja. Barbara a párjával, a focista Németh Norberttel decemberre várják elsõ közös gyermeküket.

  "Már az ötödik hónapban járok, úgyhogy a nagy pocakom miatt le sem tudnám tagadni, hogy valóban kisbabánk lesz.

  Rettentõen boldogok vagyunk a párommal, és nagyon várjuk már, hogy karácsonykor hármasban tölthessük az ünnepeket. Életem legszebb szentestéje lesz" - mesélte Barbara.

 • Kötelezõ oktatás a kutyatulajdonosoknak Salzburgban

  Bécs után Salzburg tartományban is kötelezõ lesz vizsgát tenniük a kutyatartóknak, ahol bizonyítaniuk kell, hogy értenek az állattartáshoz.

 • Újra facér Leonardo DiCaprio

  Leonardo DiCaprio és Erin Heatherton a hírek szerint véget vetettek tíz hónapja tartó románcuknak. Az Eredet sztárja és a Victoria´s Secret modell úgy határoztak, hogy ideje továbblépni és barátságban ugyan, de kiadták egymás útját.

 • A világ legnagyobb pljeskavicáját sütötték meg Dél-Szerbiában

  Nem hivatalos világrekordnak számító, több mint félmázsás pljeskavicát sütött két szerb specialista Leskovacon.

 • Férfisztriptízre vitte el négy diáklányát egy tanárnõ!

  Férfisztriptízre vitte el négy diáklányát egy tanárnõ az Egyesült Államokban, aminek végeredményeként távozott állásából.

  A 47 éves, középiskolai pedagógus nem maga szorgalmazta a kirándulást, hanem a 17-18 éves lányok kérték, akik valamennyin pompongirlök, azaz sportcsapat- és drukkerbuzdító táncosok.

 • 30 évig volt a halott magzat a nõ hasában

  Az 59 éves asszony évtizedeken keresztül panaszkodott, hogy fáj a hasa, de csak most jutott megfelelõ orvosi ellátáshoz.

 • 145 éves a világ legidõsebb embere?

  Az idei, tízévente megtartott,indonéziai népszámlálás során egy 145 éves asszonyra bukkantak, aki 31 évvel idõsebb, mint a világ eddig nyilvántartott legöregebb embere - közölte a helyi média.

 • Tizenötezer dollárt költött fehérnemûkre Katie Holmes

  A hölgy többé nem Mrs. Cruise, éppen ezért végre beruházott néhány magassarkú topánkára, no meg sok-sok vérpezsdítõ göncre is. Sokak szerint új pasi van a láthatáron.

 • Tíz meccse eltiltást kapott a "belga Vinnie Jones"!

  Tíz bajnoki mérkõzésre szóló eltiltást kapott Axel Witsel belga labdarúgó, akinek kíméletlenül durva belépõje következtében egy lengyel játékos vasárnap rendkívül súlyos sérüléseket szenvedett.

  A Standard Liege-t erõsítõ hátvéd az Anderlecht elleni találkozón olyan erõvel taposta meg az elé becsúszó Marcin Wasilewskit, hogy annak bal lába kicsavarodott, sípcsontja és szárkapocscsontja több helyen eltört.

 • Paris Hilton félmeztelenül pózol

  Paris Hilton a halhatatlan, aki már bizonyította énektudását és sikeresen átvészelt egy szexvideó botrányt is, végre újra azt teszi amihez a kritikusok szerint igazán ért.

  Hilton kisasszony visszafogott pózokban és testét takargatva állt modellt az orosz CQ magazinnak.

  A Hollywood-i sztárok eközben sorra támadják õt, volt olyan, aki úgy nyilatkozott róla, hogy "a siker nem összetéveszthetõ a tehetséggel".

 • A Star Trek-et levetítették az ûrben!

  A Star Trek galaktikus sikere folytatódik: a Nemzetközi Ûrállomásra (ISS) is felsugározták a kultsorozatból készült új feldolgozást, s egy ûrhajós már meg is nézte laptopon.

  A Paramount Pictures jelentette be, hogy átküldték a J. J. Abrams rendezésében készült sci-fit a NASA houstoni központjába, s onnan csütörtökön juttatták fel az ûrállomásra. Michael Barratt pénteken látta az Enterprise ûrhajó elsõ kalandját az állomás Unity egységében.

 • Új világrekordot állított fel egy 47 éves orosz férfi

  A Himalája egy 6543 méter magas csúcsáról elrugaszkodva állított fel világrekordot az orosz Valerij Rozov bázisugró.

 • Négyes ikrek születtek!

  Négyes ikreket szült hétfõn egy nõ Kolozsváron. A három kislány és a kisfiú császármetszéssel jött világra. Hosszú évek óta ez az elsõ eset, hogy a kolozsvári klinikán négyes ikrek születtek.

  A nõgyógyászati klinika által hétfõn kiadott közlemény szerint a négy csecsemõ - Antonia, Andra-Cristina, Ana-Maria és Luca-Stelian - egészséges, súlyuk 1300 gramm és 1700 gramm között van.

 • Még a forgalom is leállt Angelina Jolie-tól

  Még a forgalom is leállt Angelina Jolie-tólA több ezer rajongó szinte extázisba esett Angelina Jolie látványától. Az sem vont le az értékéből, hogy mellette volt a férje. Angelina Jolie új filmje, a Rendíthetetlen bemutatójára érkezett meg Sydneybe. Alig néhány órával azután, hogy repülőjárata landolt, férjével, Brad Pitt-tel éppen csak átöltözött a szállodában, és már a Sydney Állami Színház előtt mosolyogtak rajongóikra. Akik nem pár százan, de több ezeren gyűltek össze az utcát elzáró kordonok mögött, hogy, ha csak egy pillanatra is, de láthassák a végzet asszonyát és az egyik legamerikaibb szupersztárt, Brad Pittet.

 • Rúzsa Magdi átalakult!!!

  Az új album elsõ kislemeze, a Rövid Utazás címû dal, amelyhez készült videoklip már látható a zenei csatornán, a dal pedig hallható a rádiókban.

  „A lemez címe Iránytû, hiszen jó, ha tudod, merre tartasz. Két kivétellel, én írtam a dalok szövegét, így még mélyebben meg tudom mutatni magamat.

  A lírai énem és a dübörgõs, pimasz arcom is sokkal erõsebb, kifejezõbb, mint korábban. A zenék egy része a zenekarommal közösen született a stúdióban” - mesélte Magdi.

 • Szaga miatt bocsájtották el

  Magasra csaptak az indulatok a németországi Kölnben, mert egy jó nevû cég elbocsátotta egyik építészét, akinek a fõnöknõ szerint túl erõs izzadságszaga volt.

 • Bebe fülig szerelmes

  Úgy tûnik, még mindig fülig szerelmes Bebe, a Back II Black együttes frontembere, aki szinte el sem engedi barátnõje, Ágica kezét.
  Az énekesre eddig nem volt jellemzõ, hogy aktuális barátnõjét nyíltan felvállalja. Ám Ági, aki a TV2-n futó Popdaráló táncoslánya, olyannyira betáncolta magát az énekes szívébe, hogy karácsonykor már a gyûrûváltásra is sor került.

 • Százhúsz centis uborka

  Jó eséllyel a világ eddigi leghosszabb uborkája termett egy brit nagymamának: 119 centi és 4 milliméter hosszú.

 • Még több gyereket szeretne Angelina Jolie és Brad Pitt

  Még több gyereket szeretne Angelina Jolie és Brad PittBővíteni szeretné családját a sztárpár. Angelina Jolie és Brad Pitt szeretnének még egy saját gyermeket és egy örökbefogadottat. Jelenleg 6 gyermeket nevelnek (3 saját, 3 örökbefogadott). Angelina Jolie úgy döntött eljött az idő, hogy újra gyermeket vállaljon. A nemrég kettős emlőeltávolításon túlesett színésznő már elég erős ahhoz, hogy újra anyai örömök elé nézzen. A Brangelináékat ismerő benfentes szerint egy kisgyermeket Jordániából szeretnének adoptálni. Nemrég Angelina ENSZ munkája miatt meglátogatta az ott élő embereket és elhatározta, hogy innen ment meg egy kis árvát.

 • Óvszert talált a sörben!

  Van, aki a levesében hajszálat, esetleg a bevásárlóközpont kivijében skorpiót talál. Olyanra viszont, hogy valaki a dobozos sörben használt óvszert találjon, még nem volt példa.

  Pontosan ez történt viszont a 48 éves brit Derek Halliday-jel, aki besétált az Asda nevû hipermarketbe és gyanútlanul leemelt a polcról egy doboz sört. Az Asda természetesen elnézést kért a vásárlótól és megígérték, kiderítik, hogyan történhetett ilyen "gyalázatos dolog".

 • Megfosztotta a Mikulástól általános iskolai osztályát egy tanítónõ

  Megfosztotta a Mikulástól általános iskolai osztályát egy tanítónõ Nagy-Britanniában: felfedte, hogy nem létezik, mire jó pár tanulója sírva fakadt.

  "A szüleitek teszik az ajándékokat a karácsonyfa alá, nem a Mikulás" - mondta hétévesekbõl álló osztályának, amikor a gyerekek a karácsonyvárás izgalmairól beszéltek.

 • Salma Hayek nem megy férjhez, felbontották az eljegyzést!

  Salma Hayek szakított võlegényével, Francois-Henri Pinault francia üzletemberrel.

  Cari Ross, a világhírû mexikó színésznõ szóvivõje pénteken New Yorkban jelentette be, hogy felbontották az eljegyzést. A szakítás okáról semmit nem közölt.

  Hayek júniusban maga is tagadta, hogy küszöbön állna a régóta tervezett menyegzõ. "Nem biztos, hogy idén nyáron férjhez megyek Franciaországban" - mondta újságíróknak.