rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Óriásbébi született Debrecenben

 • Share on Tumblr

  A családot és az orvosokat is meglepte az augusztus 8-án Debrecenben született Erdõs Zselyke, aki 6300 grammal és 63 centivel látta meg a napvilágot.

  Az ultrahangfelvételek alapján az orvosok sem számítottak arra, hogy Magyarország talán legnagyobb babája fog megszületni a debreceni Kenézy Kórházban, amely egyben az ápolóként dolgozó édesanya munkahelye is. A második gyermekként érkezett kislány császármetszéssel jött világra, vasárnap óta pedig már hajdúböszörményi otthonukban jár csodájára a rokonság és a sajtó is.

  „Nem mutattak ki cukorbetegséget a babánál, és a családban sem tudunk hasonló esetrõl, a terhesség alatt pedig nem szedtem magzatvédõ szereket, így rejtély, mitõl nõtt ilyen nagyra a kislányom” – mondta a boldog anya. Mint mesélte, a kis Zselyke nagyon jól érzi magát otthon, éjszakánként nagyokat alszik, nappal pedig sok vendéget fogadnak, hiszen a látogatók is tudják, valószínûleg az ország legnagyobb csecsemõjében gyönyörködhetnek.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • 180-nal száguld a világ leggyorsabb asztala

  Az asztalt és a hat széket formáló karosszériájú autón "gõzölgõ" teáskanna és sült csirke is volt.

  Megépítõje a 47 éves Perry Watkins, aki szeretne felkerülni a Guinness Világrekordok listájára a leggyorsabb bútor kategóriában. Asztalát Fast Foodnak (gyorsételnek) nevezte el - adta hírül a The Daily Telegraph címû brit lap.

  A bútorautó csúcssebessége 208 kilométer per óra volt a fél kilométeres távon.

 • Beszeda Gábor mindent idejét új lakása rendberakásával tölti

  Beszeda Gábor szerint a természetgyógyászat csodákra képes, rendszeresen meditál, idõnként böjtöl, ezáltal sokkal jobban érzi magát.

  Az RTL Klub mûsorvezetõje néhány hete megvásárolta elsõ saját otthonát, ezért mostanában minden idejét a lakás csinosítgatásával tölti.

  "Imádok barkácsolni, fúrni-faragni. Új otthonomban van egy kis mûhelyem is, ezért jó néhány szerszámot be kellett szereznem."

 • Téves tévés gyõztes

  Ausztrália legnagyobb tévés baklövését követte el egy modellverseny mûsorvezetõnõje: téves gyõztest hirdetett ki élõ adásban.

 • Mûfogsort lopott a Harry Potter film egyik sztárja

  Színészberkekben szokás, hogy egy búcsúzó darab esetén, ha mód nyílik rá, a kellékekbõl, díszletekbõl mindenki elvisz valamit emlékbe. Így tett Helena Bonham Carter is.

 • Gyerekrontó texasi tinédzser

  Fort Worth - Nyolc év börtönbüntetést kapott az a texasi tinédzser, aki egy barátjával azzal szórakozott, hogy két- és négyéves unokaöccseinek szájába nyomott marihuánás cigarettát, megköhögtetve a kicsiket.

  A történtek úgy derültek ki, hogy a Fort Worth-i rendõrség betörésbõl származó holmik után átkutatta a házat, ahol a bûnügyekkel kapcsolatba hozott 18 esztendõs Demetris McCoy lakott. A vizsgálat során találták meg a hajmeresztõ videót, ami megörökítette a kicsik bántalmazását - közölte a Star-Telegram címû helyi napilap csütörtöki tudósítása.

 • Három napig a hó alatt! Túl élte!

  Három nap után élve ástak ki a hó alól egy 55 éves nõt a kanadai Ontario államban. A Hamilton Spectator címû helyi lap szerint csodaszámba megy, hogy az 55 éves ancasteri iskolatitkár nem túl télies öltözete ellenére ilyen hosszú idõn át túlélte a nagy hideget.

  A nõ a heves hóviharban elakadt autójával az országúton és gyalog egy közeli farmra ment, ahol azonban maga alá temette a hó. Egy mentõkutya kaparta ki a hókupacból, amelybõl csak az arca látszott ki.

 • Janet Jackson anya lesz?

  Janet Jackson egy rádióban készített riport során tudta meg, hogy terhes! Nagyon elcsodálkozott, amikor a KIIS-FM rádióban a riporter a férje egy állítólagos korábbi nyilatkozatára utalva azt mondta, hogy Jackson hamarosan anyai örömök elé néz.

  A riporter azt állította, Jackson férje Jermaine Dupri azt nyilatkozta, feleségével családot alapítanak, amint befejezi aktuális turnéját. Jackson erre visszakérdezett, hogy mikor is mondta ezt a férje. A riporter csak ennyit mondott: "Azt hiszem készen áll arra, hogy apa legyen".

 • Megszületett Lilly Allen második kislánya

  A brit énekesnõ életet adott legifjabb lányának, Marnie Rose Coopernek.

 • Imelda Marcos nincs is oda a cipõkért

  Az óriási cipõgyûjteményérõl híressé-hírhedtté vált egykori Fülöp-szigeteki first lady azt állítja, hogy tulajdonképpen nincs is oda a cipõkért.

 • Kiitták a kocsmát

  Csaknem teljesen "kiszáradt" egy kocsma Ausztráliában: hirtelen annyira megszaporodott a vendégsereg, hogy szinte az utolsó cseppig megittak mindent.

 • Letartóztattak egy kakast az Egyesült Államokban

  Kakast vett õrizetbe a rendõrség az Egyesült Államokba.

  A tarajos bûne, hogy túl harcias volt: rátámadt Benton belvárosában egy nõre és annak gyermekére, de másokkal is ellenségesen viselkedett, megpróbálta útjukat állni. A sok panasz hatására a rendõrök megelégelték a kakas kakaskodását és lecsukták, de nem cellába, hanem a rendõrség épületének hátsó udvarába rakták.

 • Öngyilkos lett egy kecske az állatkertben

  Öngyilkos lett egy kecske egy kanadai állatkertben, bár nem szándékosan: felakasztotta magát.

  A kecske egy kötélre kötözött labdával játszott, amelyet a nyakára gabalyított, majd pedig lelépett a farönkrõl, amelyen addig ugrabugrált. Élettelenül himbálózó tetemére hamar felfigyeltek a Calgaryban lévõ állatkert emberei, és megpróbálták mesterséges lélegeztetéssel életre kelteni a kecskét, ám hiába.

 • 6 villámcsapást élt túl a férfi

  Dacol a természet erejével egy kubai földmûves, akibe 23 év alatt hatszor csapott villám, de túlélte.

 • Szexi naptárat készített Cheryl Cole

  Cheryl Cole ismét bizonyítékát adta szexi naptárjával, hogy az angol nõk is gyönyörûek.

 • Férjhez ment Alyssa Milano, a Bûbájos boszorka!

  Férjhez ment Alyssa Milano, a Bûbájos boszorkák címû film egyik fõszereplõje.

  A 37 éves színésznõ választottja David Bugliari, aki Hollywood több sztárjának is az ügynöke. A boldog ara lába alatt igazi fû és virágok voltak leszórva, csodaszép ruháját pedig az egyik legnevesebb tervezõ, Vera Wang álmodta meg.

 • Apa lett Snuppy, a világ elsõ klónozott kutyája!

  A világ elsõ klónozással létrehozott kutyája apa lett, jelentették be csütörtökön dél-koreai kutatók.

  A Snuppy nevû afgán agár spermájával szintén klónozásból származó két szukát termékenyítettek meg a Szöuli Egyetem tudósai.

  Ebbõl születtek most meg a kölykök, így õk a világon az elsõ klónozott szülõktõl való kutyakölykök. A kiskutyák május 14. és 18. között jöttek világra, egyikük elpusztult, de a többi 9 életben maradt és egészséges - közölte a kutatásvezetõ.

 • Nem szállt fel az ukrán repülõgép, mert tökrészeg volt a személyzet

  A személyzet erõs ittassága miatt kedden nem tudott elindulni a krími Szimferopolból az ukrán Donbassaero légitársaság kijevi járatának gépe.

 • Kanye West balhéja

  Kanye West megpróbálta letagadni a hatalmas hisztit, amit szemtanúk elõtt levágott egy Los Angelesbõl New Yorkba tartó repülõn. A sztároknak úgy tûnik valahogy mindig stresszesebb a repülés, mint az átlagembereknek. A rappert nem a gyerekzsivaj borította ki, mint Ivana Trump, és nem is ejtették túszul, mint Joan Riverst.

 • Családalapításra készül Katy Perry?!

  Az egyszer már elvált énekesnõ jelenleg a hetedik mennyországban érzi magát, amit John Mayernek köszönhet, akivel a kezdeti nehézségek után, most úgy tûnik, hogy nemsokára családot alapít.

 • Más kontójára szívatta zsírját

  Más kontójára szívatta zsírját és nagyobbíttatta melleit egy nõ az Egyesült Államokban, amiért fél év börtönt kapott.

 • Ámor Szexakadémia nyílt Berlinben!

  Új interaktív kiállítás nyílt „Ámor Szexakadémia” címmel Berlinben, amelynek látogatói tanácsokat kapnak szexuális életük jobbá tételéhez.

  A „Végül – egy kiállítás azok számára, akiknek mindent meg kell érinteniük” mottójú bemutatón ötven interaktív vitrin, tárgy és filmrészlet vezeti végig a látogatókat a férfi és a nõi test intim területein, s ad megszívlelendõ tanácsokat a sztriptíztõl, a tökéletes orgazmus eléréséig.

 • 40 millió forintot nyert a sztár focista a lottón!

  Százötvenezer eurót, mintegy 40 millió forintot nyert a hagyományos karácsonyi lottójátékon Mario Martinez, a spanyol élvonalban szereplõ Numancia labdarúgója.

  "Eddig soha nem játszottam, most is csak a karácsony miatt próbálkoztam, mert ez egy különleges húzás" - nyilatkozott a 23 éves játékos, akinek éves fizetése 200 ezer euró.

  Martinez az õszi idény során korábban sem állt hadilábon a szerencsével, az õ nevéhez fûzõdik ugyanis az a gól, amellyel alakulata legyõzte az FC Barcelonát még a bajnokság nyitányán. A katalánok azóta sem szenvedtek vereséget.

 • Biciklis fenyõfafutárok

  Biciklis karácsonyfafutárok is szállítanak fenyõket egy amerikai nagyvárosban. Az oregoni Portlandban lehet külön igényelni ezt a szolgáltatást a zöld szemlélet - mármint a környezetbarát szállítási eszköz - jegyében.

 • Britney Spears húga nem tudja felnevelni kislányát?

  Britney Spears félti húga, Jamie Lynn újszülött kislányát. Az énekesnõ szerint ugyanis anyja, Lynnie el akarja venni a kislányt, és ugyanúgy sztárt akar faragni belõle, ahogyan két lányából is. Méghozzá bármi áron.

  A 17 éves Jamie Lynn Spears decemberben jelentette be, hogy terhes 19 éves barátjától, Casey Aldridge-tõl, és márciusban már a pár eljegyzésétõl volt hangos a média.

  Most, hogy a fiatalabb Spears kisasszony megszülte lányát, itt az újabb lehetõség, hogy a családról beszéljünk.

 • Szingli lett Kustánczi Lia!

  Kustánczi Lia szakított 16 évvel idõsebb barátjával. A Bár 2.0 mûsorvezetõje kissé csalódottnak érzi magát, és már vágyik egy igaz szerelemre.

  "Majdnem másfél hónapig voltunk együtt. Kezdetben minden szép volt, de érdekesek a férfiak: olyan kijelentéseket tesznek egy kapcsolat kezdetén, amelyet nem gondolnak át rendesen" - sopánkodott a fekete szépség, majd a szakítás okát is megtalálta: "A korkülönbséggel semmi problémánk nem volt. Az életvitelünket viszont nem tudtuk összeegyeztetni. Kicsit csalódott vagyok, de most munkával és szórakozással vidítom fel magam. Vágyom az igazira, de nem görcsölök."

 • Különbözõ évben születettek az egypetéjû ikrek!

  Különbözõ évben, hónapban és napon született egy ikerpár az Egyesült Államokban: a "fürgébb" még tavaly, a lustább csak az idén.

  Nagy életkorkülönbség azonban nincs köztük, mindössze 26 perc. A két fiúcska Rochesterben látta meg a napvilágot, pontosabban az "éjvilágot", mivel egyikük az óesztendõ utolsó napján éjfél elõtt 9 perccel született, másikuk pedig az újév elsõ napján, éjfél után 17 perccel.

  A gyerekek egypetéjû ikrek, apjuk szintén iker.

 • Megfagyott az ablakon kidobott csecsemõ

  Egy Németországban dolgozó romániai prostituált kidobta az ablakon a karácsony éjszakáján született kisbabáját.

 • A Fehér Ház lemezgyûjteménye

  Washington - Barack Obama amerikai elnök új otthonában, a Fehér Házban hamar felfedezte, hogy az alagsor több mint 2 ezer vinil lemezt rejt.

  A Fehér Ház lemezgyûjteménye Richard Nixon elnöksége idején jött létre, amikor az amerikai lemezgyártók társasága (RIAA) javasolta az elnöknek, hogy a könyvtár mellett legyen a Fehér Háznak ilyen gyûjteménye is.

 • Újra facér Leonardo DiCaprio!

  Nincs szerencséje a modellekkel Leonardo DiCaprionak. Gisele Bündchen után most izraeli barátnõjével, Bar Raffaelivel is szakítottak. A csinos ex bizony nem sokáig búslakodott. A hírek szerint akadt elég udvarlója a szerencsejáték fõvárosában.

  "Bar-nak egy belevaló pasira volt szüksége. Vadászott. Egyszerûen csak jól érezte magát" - mesélte egyik barátnõje. A 33 éves Di Capriot azonban megviseli a szakítás. Õ a barátaival ment bulizni New Yorkban és bizony jó pár pohár vodkát megivott.

 • Szexkurzus idõsebb pároknak a válás elkerüléséért Malajziában

  Szokatlan lépéssel igyekszik megállítani a válások számának növekedését egy malajziai tartomány: Terengganu tartomány hatóságai az idõsödõ házaspárok fogyatkozó libidóját teszik felelõssé a házasságok kríziséért, ezért hétvégi szemináriumokat szerveznek számukra, amelyekkel a párok szex iránti érdeklõdését igyekeznek újra felkelteni.