rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Óriásbébi született Debrecenben

 • Share on Tumblr

  A családot és az orvosokat is meglepte az augusztus 8-án Debrecenben született Erdõs Zselyke, aki 6300 grammal és 63 centivel látta meg a napvilágot.

  Az ultrahangfelvételek alapján az orvosok sem számítottak arra, hogy Magyarország talán legnagyobb babája fog megszületni a debreceni Kenézy Kórházban, amely egyben az ápolóként dolgozó édesanya munkahelye is. A második gyermekként érkezett kislány császármetszéssel jött világra, vasárnap óta pedig már hajdúböszörményi otthonukban jár csodájára a rokonság és a sajtó is.

  „Nem mutattak ki cukorbetegséget a babánál, és a családban sem tudunk hasonló esetrõl, a terhesség alatt pedig nem szedtem magzatvédõ szereket, így rejtély, mitõl nõtt ilyen nagyra a kislányom” – mondta a boldog anya. Mint mesélte, a kis Zselyke nagyon jól érzi magát otthon, éjszakánként nagyokat alszik, nappal pedig sok vendéget fogadnak, hiszen a látogatók is tudják, valószínûleg az ország legnagyobb csecsemõjében gyönyörködhetnek.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Megválasztották Miss World 2010-et

  Az amerikai versenyzõ, Alexandria Mills nyerte a Miss World 2010 döntõjét, amelyet szombaton tartottak a dél-kínai Hajnan-szigeten (Hainan) lévõ Szanja (Sanya) tengerparti üdülõhelyen.

 • A bank hibájából sikkasztással vádolják a házaspárt!

  Egy amerikai házaspár folyószámláján egy napon megjelent 37 millió forintnak megfelelõ dollár, ám õk egy szót sem szóltak, hanem vettek egy házat Floridában, és odaköltöztek.

  A házaspár azt állítja, hogy nem vette észre a hibát, mivel a férj jól menõ vállalkozó, és elõfordult már, hogy nagy összeget utaltak a számlájára. Ám a rendõrség ezt az ürügyet nem vette be, és eljárás indult a házaspár ellen sikkasztás vádjával.

 • Tizenöt hegymászót megölt az ár!

  Tizenöt hegymászót megölt, a csoport másik felét pedig csapdába ejtette a nagy esõzések miatt lezúduló ár és az azt követõ földcsuszamlások Délnyugat-Kínában.

  A mentõalakulatok 15 holttestet és 16 túlélõt találtak, négy embert pedig még keresnek a Csungcsing (Chongqing) közelében található Tancsanghszia-szorosban (Tanzhangxia).

 • Üres lakásokat kerestek a betörõk a Facebookon

  Három betörõ New Hampshire államban valószínûleg a Facebook státuszok alapján választotta ki áldozatait: azokhoz törtek be, akik biztosan nem voltak otthon. A kár mintegy 200 000 dollár.

 • Félmillió pelenkás dollár pénzmosodai útja

  Mexikóváros - Bepelenkázott dollárokra bukkantak, összesen 490 ezerre - 70 millió forintnyi összegre - katonák Mexikóban rutinellenõrzés során.

 • Romantikus vasútállomás Japánban

  Romantikus vasútállomás JapánbanA japán vasútállomáson romantikában nincs hiány. A szerelmes párok zárándokhelye lehet ez megálló. A romantikus utazók odacsalogatása érdekében szívecskékkel és a szerelemre utaló egyéb motívumokkal díszített vasútállomást nyitottak Japánban. A Koijamagata állomás falait és födémjét, valamint a padjait, kerítését, sőt még a kukákat is rózsaszínre festették a hét végén befejeződött felújítása során, a megálló nevét pedig immár egy szív alakú tábla jelzi. Remélik, hogy \"fiatalok és öregek egyaránt felkeresik majd a megállót, hogy ott beteljesedhessen a szerelmük.\"

 • Kylie Minogue nem zsűrizik többet a Voice-ban

  Kylie Minogue nem zsűrizik többet a Voice-banEgy évad után otthagyja az angol tehetségkutató zsűrijét az ausztrál énekesnő, és a turnéjára koncentrál. Kylie egy évad után nem vállal több zsűrizést. Bár támogatottjának nem sikerült megnyernie a sorozatot, az elválás mégis békés, az énekesnő és a sorozat producere is megköszönték egymásnak a lehetőséget és sok sikert kívántak a másiknak jövőbeli pályafutásukhoz, ugyanakkor nem zárták ki a folytatás lehetőségét. Minogue közelgő világkörüli turnéjával magyarázta, hogy nem lép fel többet a műsorban, de mint mondta, nincs ideje részt venni a produkcióban.

 • Nászéjszaka Szaddám Huszein ágyában

  Bagdad - A pénznek nincs szaga Irakban sem és a háború és terrorizmus sújtotta ország minden eszközt megragad, hogy megnyíljon a világ turistái elõtt. Legújabb kínálatukat ifjú házasoknak ajánlják: töltsék nászéjszakájukat Szaddám Huszein ágyában.

 • Íme a világ leghülyébb táblája

  Alig egyetlen négyzetméternyi gazos területet véd FÛRE LÉPNI TILOS! táblával egy önkormányzat Nagy-Britanniában.

 • Sharon Stone-nak 24 éves a szeretõje!

  Sharon Stone-ról mindig tudtuk, hogy szívesen választ nála jóval fiatalabb pasikat. Ezúttal sem hazudtolta meg önmagát.

  A színésznõ ezúttal is olyan férfi oldalán mutatkozott, aki a fia is lehetne. Az aktuális kiszemeltje ugyanis mindössze 24 esztendõs.

  Chase Dreyfous keble minden bizonnyal dagad a büszkeségtõl, hogy az 50 évesen is vonzó szupersztárral mutatkozhat.

  A pár még júliusban ismerkedett össze egy jótékonysági rendezvényen.

 • Madonna a legdögösebb nők között

  Madonna a legdögösebb nők közöttMadonna, Emma Stone és az amerikai first lady, Michelle Obama is szerepel azon a listán, amellyel a Harper’s Bazaar a világ legdivatosabban öltöző 150 nőjét mutatja be. A divatmagazin először állította össze a 150 legjobban öltözött nő listáját a lap 150. évfordulója alkalmából. A februári szám címlapján Madonna fotója látható. A világszerte számos magazint, köztük a Harper’s Bazaart is kiadó Hearst Magazine szerkesztői szavaztak kedvenceikre a lista összeállításához. “A listáink többé-kevésbé fedik egymást. Ezek a nők közismertek az egyéni stílusukról. Ez is az egyéniségüket dicséri” – számolt be róla Bailey.

 • Bankba tette 91 kilónyi pénzét a koldus

  Kalkutta - Bankszámlát nyitott az indiai Kalkuttában egy koldus, és mindjárt 91 kilogrammnyi pénzt helyezett el rajta.

  Laksmí Dász elmondta csütörtökön a BBC brit hírszolgálati rádiónak, hogy ez az élete megtakarítása; negyven éve kéreget, azóta, hogy kiskorában megbetegedett gyermekbénulásban.

 • Metzker Vikit akarja a Playboy király Hefner

  Szentiványi Dundika után Metzker Viki lesz a következõ magyar playmate, aki személyesen találkozhat Hugh Hefnerrel.

  A magyar Playmate-verseny tavalyi gyõztese két hetet tölt majd a Hefner-villában, míg az amerikai Playboynak fotózzák.

  Metzker természetesen nagyon izgul már, egyébként pedig imád repülõn utazni és "elegáns, külföldi márkaüzletekben vásárolgatni" - tudhattuk meg még a járulékos információkat a projektrõl.

 • Bugyirablót fogtak Miskolcon

  Hat év fegyházbüntetésre ítélte a bíróság elsõ fokon azt a férfit, aki tavaly két nap leforgása alatt négy lányt is kirabolt Miskolcon, s egyiküktõl még a rajta lévõ bugyit is elvette.

  A különös bûncselekmény elkövetõje fiatal kora ellenére többször is áll már eljárás alatt: többször ítélték el, fõként lopás és okirattal való visszaélés miatt.

  A tettest 16 éves korában pedig három évre javítóintézetbe küldték erõszakos közösülés miatt.

 • 6 villámcsapást élt túl a férfi

  Dacol a természet erejével egy kubai földmûves, akibe 23 év alatt hatszor csapott villám, de túlélte.

 • Csábító tehén?

  Egy 18 éves indonéz férfi azt állítja, azért szexelt egy tehénnel, mert az "elcsábította". Szerencsétlen állatot vízbe fojtották.

 • Elhunyt Bob Bogle, a The Ventures együttes alapító tagja!

  Elhunyt 75 éves korában vasárnap Bob Bogle, a The Ventures együttes alapító tagja és szólógitárosa.

  Az 1958-ban alakult amerikai The Venturest az angol Shadows-zal és a svéd Spotnicksszal együtt a világ legjobb gitárzenekarai között emlegették.

 • Tuningolt babakocsija van egy brit babának

  Extrém extrákkal felszerelt babakocsija van egy 12 hónapos brit fiúcskának: apja ellátta DVD-lejátszóval, porszívóval, palackmelegítõvel, rendszámmal és még sok egyébbel.

 • Átúszta a Csatornát a végtagok nélküli francia férfi

  Teljesítette a nyár elején bejelentett tervét a karok és lábak nélkül élõ francia férfi, akinek sikerült átúsznia a La Manche csatornát.

 • Apjáról fiúra száll a kollégiumi szoba is

  Igen szorosan jár apja nyomában egy egyetemista fiú az Egyesült Államokban: ugyanazon az egyetemen véletlenül ugyanazt a kollégiumi szobát kapta, amit egy kilincs bizonyít.

  Az apa éppen három étvizeddel ezelõtt koptatta ugyanazokat a padokat, székeket és talán ugyanazt az ágyat, bár utóbbit feltehetõen cserélték, ahogy valószínûleg a székek sem a régiek.

  Az MTI szerint annak a valószínûsége viszont, hogy idõvel éppen ugyanazt a szobát kapja apa és fia, jóval csekélyebb, mivel az egyetemhez 8 ezer kollégiumi szoba tartozik.

 • Sörösdobozból fizetik az esküvõt

  Gyõzött az egymás iránt érzett szerelem és a környezettudatosság: összegyûjtötte a megfelelõ mennyiségû fémdobozt az az amerikai jegyespár, amely a visszaváltásból akarta fedezni az esküvõ költségeinek egy részét.

 • Verõembert küldött az apa a lányára

  Pacific (Montana állam) - Verõemberrel akarta megruháztatni lányát egy apa az Egyesült Államokban.

  Nem lustaságról van szó, és nem nagyon rakoncátlan kislányról, akinek állandó elpáholásába már belefáradt atyja, hanem felnõtt nõrõl, anyáról. Éppen ezért akarta megveretni az apja, mert lánya megtagadta tõle, hogy láthassa az unokáját.

 • A WC-be küldte a pincér a szoptató anyát Gödöllõn

  Az interneten tette közzé panaszát egy édesanya, akit egy pincér szólított fel a szoptatás abbahagyására az egyik gödöllõi étteremben. A pincér a nõi WC-t ajánlotta az édesanyának, amit az nem fogadott el és diszkréten, a falnak fordulva megszoptatta fél éves babáját.

 • Nem okozott halláskárosodást Justin Bieber

  Nem okozott halláskárosodást Bieber.

 • Felélte minden vagyonát, mert halálos betegnek hitte magát

  Elköltötte minden megtakarítását, az a 69 éves férfi, aki azt hitte csak hónapjai vannak hátra. Amikor felélte minden vagyonát, kiderült mégsem beteg.

 • Méhcsipísbe halt bele a vadász

  Méhcsípés okozta egy vadász halálát a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Pamlény térségében.

 • A Spice Girls a legsikeresebb visszatérõ zenekar

  A Vodafone Live Music Award díjra szakmabeliek jelöltek, a díjakról viszont a közönség döntött.

  A szervezõk szerint a lányzenekar valószínûleg azzal nyert a rock mesterei elõtt, hogy világkörüli turnéra indultak, míg a Zep csupán egyetlen koncertre állt össze tavaly decemberben.

  A díjazottak között volt az immár 25 éve együtt zenélõ Primal Scream is, amely a legjobb koncertteljesítményével szerzett elismerést.

 • Perverz és durva hivatal - Nem adták össze siketnéma párt, mert nem mondtak igent

  Lima - Nem adott össze egy siketnéma párt egy anyakönyvvezetõ Peruban, mert azok nem tudták kimondani a boldogító igent.

  Az América nevû tévé jelentése szerint a hivatal embere, Carlos Montalvo azzal érvelt a házasság megkötése ellen, hogy a hatályos jogszabályok tiltják ilyen fogyatékkal élõk egymással házasodását.

 • Gregor Bernadett egykori párja kitálal

  Egyesek szerint Gregor Bernadett nem búslakodott sokáig tönkrement házasságán. A színésznõ, miután kirúgta a férjét, rövid románcba bonyolódott. A hírt nem erõsítették meg, így nem tudni, hogy igaz-e a szóbeszéd vagy mindössze rosszindulatú pletykáról van szó.

  "Nem kell érte aggódni" - mondta Erdélyi László zenész, Bernadett egykori párja, aki mára igaz barátja lett a színésznõnek. "Megtalálta önmagát, és már nem arról szól az élete, hogy egyik kapcsolatból a másikba rohan.

 • Lemondott Románia moldovai konzulja, szexbotránya miatt!

  Lemondott Románia moldovai konzulja, miután egy olyan videofelvétel került nyilvánosságra, amelyen egy fiatal hölggyel szeretkezik.

  A Curentul címû román napilap honlapján videofelvételt tett közzé, amelyen Nuica a konzulátus egyik moldovai állampolgárságú alkalmazottjával szeretkezett.