rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Óriásbébi született Debrecenben

 • Share on Tumblr

  A családot és az orvosokat is meglepte az augusztus 8-án Debrecenben született Erdõs Zselyke, aki 6300 grammal és 63 centivel látta meg a napvilágot.

  Az ultrahangfelvételek alapján az orvosok sem számítottak arra, hogy Magyarország talán legnagyobb babája fog megszületni a debreceni Kenézy Kórházban, amely egyben az ápolóként dolgozó édesanya munkahelye is. A második gyermekként érkezett kislány császármetszéssel jött világra, vasárnap óta pedig már hajdúböszörményi otthonukban jár csodájára a rokonság és a sajtó is.

  „Nem mutattak ki cukorbetegséget a babánál, és a családban sem tudunk hasonló esetrõl, a terhesség alatt pedig nem szedtem magzatvédõ szereket, így rejtély, mitõl nõtt ilyen nagyra a kislányom” – mondta a boldog anya. Mint mesélte, a kis Zselyke nagyon jól érzi magát otthon, éjszakánként nagyokat alszik, nappal pedig sok vendéget fogadnak, hiszen a látogatók is tudják, valószínûleg az ország legnagyobb csecsemõjében gyönyörködhetnek.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Négyfülû macska Nagy-Britanniában

  Két éve fogadta be egy brit házaspár Chicagóban járva a négyfülû macskát, amit egy bártulajdonos próbált rátukmálni vendégeire. Egy chicagói bárban találtak rá a négyfülû cicára a gazdái. A bár tulajdonosa a betérõ vendégeknek kínálta a nemrég született kismacskákat.

  A 66 éves Valerie és férje Ted elõször nem akartak újabb háziállatot, miután nemrég vesztették el kedvencüket, de amikor a négyfülû teremtmény felkapaszkodott Ted vállára és elszunyókált, nem tudták otthagyni a nyolchónapos kölyökmacskát, akit végül Yodának neveztek el a Csillagok háborúja szereplõje után.

 • Lelõttek négy rendõrt!

  Ismeretlen fegyveresek megtámadták a közlekedésrendészet egyik ellenõrzõ posztját a dagesztáni bujnaki járásban, ás négy rendõrt megöltek, késõbb pedig egy szaunában három fiatal lányt lõttek agyon.

 • Az Osbourne házat akarja magának Jessica Sipmson

  Már tizenkétmillió dolláros árajánlattal készült az énekesnõ, amikor megtudta, hogy a Beverly Hills-i Osbourne-ház kigyulladt. Most a kárfelmérésnél és a hezitálásnál tart a dolog.

 • Díszhal választja ki a luxusvilla nyertesét!

  Halával választatja ki értékes ingatlanjának új tulajdonosát egy brit üzletember. A férfi 675 ezer fontot (210 millió forintot) érõ lancashire-i luxusházát sorsolja ki díszhalával.

  Ahhoz, hogy valakinek esélye legyen nyerni, elõbb helyesen meg kell fejteni egy sudoku-rejtvényt, majd ha szerencséje van, akkor a beküldött pályázatát érinti meg egy érzékelõ képernyõn a kopoltyús. A nevezési díj 50 font, a határidõ 2010. február elseje.

 • Szexoldalon hirdette magát egy tanárnõ

  Csütörtökön felmondott a marcali Berzsenyi Dániel Gimnázium egyik tanárnõje, miután valaki megtalálta az interneten a szexképeit.

  A diákok között futótûzként terjedt a hír, hogy a pedagógus intim helyzetekben látható a társkeresõ oldalon, így ez az iskola vezetése elõtt sem maradhatott sokáig titokban. Pénteken szülõi értekezletet hívtak össze, hogy lecsillapítsák a kedélyeket.

 • Apa lett Matthew McConaughey

  Los Angeles - Matthew McConaughey hollywoodi filmsztár brazil barátnõje egészséges kisfiúnak adott életet hétfõn este.

 • Olcsóbb lesz az Orosz Vodka

  A "vodkaminisztérium" feldobja az oroszokat

  Moszkva - A helyi sajtóban "vodkaminisztériumnak" keresztelt újsütetû orosz állami alkoholhivatal csökkentené a vodkát terhelõ adót, hogy az ország kedvenc italához olcsóbban juthassanak hozzá az állampolgárok - jelentette az Izvesztyija címû napilap.

 • Janics Natasa férjhez megy!

  Elkelt Janics Natasa! A háromszoros olimpiai bajnok kajakozónõ elfogadta a jegygyûrût kedvesétõl, akivel szeptemberre tervezik az esküvõt.

  Janics Natasa férjhez megy egy magyar vállalkozóhoz. Csányi Szilárd Szeged egyik legendás éttermének felújításán dolgozik, reményei szerint hosszú távon is jól jövedelmez majd a családi vállalkozás.

 • Százévesen szerzett bizonyítványt egy mexikói asszony

  Százévesen szerzett bizonyítványt egy mexikói asszonySzázévesen szerzett bizonyítványt egy mexikói asszony. A tanfolyam egy évig tartott. Manuela Hernández Velázquez egy népiskolába iratkozott be Oaxaca szövetségi államban. Az asszony egy évig tartó tanulmányai végeztével vehette át bizonyítványát szerdán. Gyerekkorában Dona Manuelita – ahogy környezetében emlegetik – csak egy évig járt iskolába: nem tanulhatott, mert dolgoznia kellett. Az asszonynak nagy szenvedélye az olvasás, rendszeres újságolvasó. „Gond csak a látásommal van, szemüvegre van szükségem” – mondta.

 • A mindennapi fürdés szennyezi a környezetet

  Egyre több vegyszer kerül ki a környezetbe, vissza a vízkészletekbe a fürdéskor használt samponokból, testápolókból és gélekbõl - állapította meg egy amerikai kutatás.

 • Szexszel fizettette ki tiszteletdíját egy ügyvéd!

  Szexszel fizettette ki tiszteletdíját egy ügyvéd az Egyesült Államokban egy védencével.

  Az ügyvéd férfi, védence 18 éves lány. Utóbbi 2300 dollárral - bõ fél millió forinttal - tartozott, és õ javasolta a szextörlesztést.

 • 1,8 millió évesnek becsült kõbaltákat találtak

  Minden eddiginél régebbinek, nagyjából 1,8 millió évesnek becsült kõbaltákat találtak régészek Malajziában. A hét korrekordgyanús baltát az ország északi részén, Perak szövetségi állam területén tárták fel még tavaly júniusban. A leletegyüttest azóta Tokióban vizsgálták.

  Az elemzések alapján a kõbalták 1,83 millió éve készülhettek - mondta pénteken Mokhtar Saidin kutatásvezetõ, a malajziai tudományegyetem õsrégésze.

 • Kötelezõ az fehérnemû és a nadrág viselete!

  Munkaköri követelmény lett a bugyi, az alsógatya és a dezodor használata a közalkalmazottaknak egy floridai városban.

  Brooksville vezetõsége döntött úgy, hogy beveszi a szokatlan feltételeket az új munkaruhakódexbe, aki nem tartja be, elbocsátható.

 • 'Már nem csupán sci-fi az emlékezet célzott kitörlése'

  Washington - Amerikai kutatóknak sikerült kitörölniük kísérleti állatok egyes meghatározott emlékeit. "Az emlékezet célzott kitörlése már nem csupán a sci-fi történetek része" - olvasható a georgiai (USA) orvosi fõiskola kutatóinak tanulmányában, amely a Neuron címû szaklapban jelent meg. Joe Tsien és kollégáinak reményei szerint az eljárással a jövõben segíteni lehet majd olyan embereken, akiket traumás emlékek kínoznak.

 • Szegedi Ifjúsági Napok 2011 összefoglaló - Dübörögve zárult az idei fesztiválszezon

  Elhagyták az Újszegedi Partfürdõt a fesztiválozók. Az ország legzöldebb nyárzáró fesztiválja a SZIN színpadon Kelis koncertjével ért véget, Danko Jones-szal a Pepsi Színpadon és erõs hip-hoppal a Borsodi Malátabárban.

  A fesztivál elsõ három napja alatt soha nem volt még olyan meleg, mint idén, így az Újszegedi Partfürdõ két medencéje az idei fesztivál legnépszerûbb helyszínei közé lépett elõ az augusztus végi SZIN-es nyárban. A fesztivál idején a Borsodi Malátabárban közel félezer használt sörösdoboz kelt új életre.

 • Doyle Bramhall karjai közt vígasztalódik Renee Zellweger

  Renee Zellweger továbblépett a Bradley Cooperrel való sikertelen románcán. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy mostanság már Sheryl Crow volt pasija, Doyle Bramhall karjai közt landol esténként.

 • Másodállásban marihuánát termesztett

  Egy idõsödõ - és nyilván nyugdíjas éveire spóroló - tejesember másodállásban bizonyos kuncsaftjait nemcsak az "élet, erõ és egészség" italával, hanem némi marihuánával is kiszolgálta - jelentette be egy brit vizsgálóbíró.

  A 72 éves tejkihordó az észak-nyugat-angliai Burnely városában rótta reggeli köreit, és közben hát- és egyéb fájdalmaktól szenvedõ kortársainak kínálta az enyhet adó füvet. Vásárlói cédulákat hagytak a bejáratnál rendelésükrõl.

 • Az elsõ guminõt magyar színésznõrõl mintázták volna Hitlerék

  "Kurvák helyett guminõt a németnek :D"

  Hitler megelégelte, hogy katonáit tizedeli a szifilisz, ezért készíttetett egy babát, amely kielégíti a nemi vágyaikat. Ez a gumibaba lehetett a késõbbi Barbie õse.

  A náci katonák meglehetõsen sok betegséget szedtek össze, miután francia prostituáltakkal háltak, ezért Adolf Hitler elrendelte, hogy készítsenek olyan babát, amely ki tudja elégíteni katonái nemi vágyát.

 • Sebeõk János hajléktalan akar lenni

  Sebeõk János író, csodabogár ezúttal is sokakat meghökkentett az ötletével, hajléktalan akar lenni egy rövid idõre, hogy megtudja, milyen lehet az utcán élni. A nagy lehetõség holnapi adásában Sebeõk János tesz látogatást A Nagy Lehetõség szereplõinél.

  A különc filozófusnak ugyanis az az ötlete támadt, hogy egy rövid idõre kipróbálja, milyen hajléktalannak lenni. Ellátogatott hát A Nagy Lehetõség szereplõihez, hogy elsõ kézbõl tudja meg, milyen az utcán élni. A versenyzõknek azonban finoman szólva nem tetszett az ötlet, így Sebeõk János jól megkapta a magáét!

 • Michael Jackson visszatért Kaliforniába

  Los Angeles - Luxusvillát bérelt Michael Jackson a Los Angeles-i Bel Air elitnegyedben, szóvivõje szerint azért, hogy közel legyen a szórakoztatóipar központjához, "ahol a fontos dolgok történnek".

  Az 50 éves mûvész 2005-ben, a felmentéssel zárult gyermekmolesztálási per után költözött el Kaliforniából, Neverland nevû birtokáról. Most havi 100 ezer dollárért vett ki egy villát. A bérleti szerzõdés egy évre szól. Lehet, hogy ezalatt új otthont épít magának - közölte Tohme Tohme szóvivõ.

 • Harry Potter fõhõse dyspraxiás

  Harry Potter fõhõse dyspraxiás – írja a Swaf News. Dyspraxia szokatlan ügyetlenségben mutatkozik meg, amely nem függ össze intellektuális visszamaradással, érzékelési zavar miatti ügyetlenséggel és neurológiai rendellenességgel sem.

  Pusztán a céltudatos mozgások és gesztusok nem hajthatók végre. Radcliffe-nek például a cipõje befûzésével gyûlik meg a baja.

  A színész az iskolában ettõl függetlenül jól teljesített, bár nagyon kellett küzdenie azért, hogy mindent elérje, amire vágyott.

 • Kisgyermekes anyuka tette helyre az ordibáló Justin Biebert

  Csúnyán kiosztotta egy kisgyermekes anyuka Justin Biebert. A kanadai tinibálvány hatalmas kíséretével egy menetrend szerinti járatra szállt fel Új-Zélandon, ahol elképesztõ ramazurit csapott.

 • Kedvtelésbõl hamisít és adományoz festményeket

  Puszta kedvtelésbõl hamisított és adományozott festményeket egy férfi az Egyesült Államokban.

 • Brad Pitt magán vagyonából épül újjá New Orleans

  A Katrina hurrikán tombolásának ötödik évfordulóján Brad Pitt is elment New Orleansba, hogy segítsen.

 • Elhunyt az RTL KLub Reggeli címû mûsorának fõszerkesztõje

  Gregorich András a magyar televíziós szakma egyik legmeghatározóbb alakja volt.

  Évtizedekig dolgozott a Magyar Televízióban, majd 1999 óta több nagy sikerû mûsor készítését irányította az RTL Klub-on, mint például a Csíííz, a Való Világ, a Survivor, a Dzsungelparty vagy a Nemzeti Vágta.

 • Nyolc éve hibás a szerszám Stohl Andrásnál

  Állítólag nyolc évvel ezelõtti balesetekor olyan sérülést szenvedett, ami miatt naponta egyszer képes együttlétre.

 • Megfulladt a kéményben a kitartó szeretõ

  Szerelme házának kéményébe szorulva lelte halálát egy nõ az Egyesült Államokban. A 49 éves orvosnõ nem tudott bejutni kedvese házába, ezért felmászott a tetõre, levette a kémény zárósapkáját, majd pedig belebújt, hogy a kürtõn át lejusson.

 • Gombás szív Valentin napra

  Valentin napon a legnépszerûbb ajándék a csokoládé vagy más édes kis ajándékok, de most egy japán pizzahálózat úgy döntött: az olasz étel is lehet a szerelmesek ajándéka.

 • Kutya telefonált a rendõrségre Nagy-Britanniában

  Kutya telefonált a rendõrségre Nagy-Britanniában, ám ezt nem tudta a diszpécser és a legrosszabbtól tartott, mivel csak ennyit hallott: "Gyere elõ vagy mi! Én figyelmeztettelek!".

  A fentieket nem a kutya mondta, hanem egy férfi, fenyegetõ hangon. Utána csend lett, a vonal megszakadt. A rendõrség visszahívta a számot, és kiderült, hogy csupán egy család kutyája csente el a hordozható telefont, kiszaladt vele a kertbe és elbújt.

 • Hatéves kisfiú cseréltette ki a helytelen közlekedési táblát

  Hatéves kisfiú pirított rá a St. Louis megyei útfelügyeletre, amely panaszára kicserélt egy helytelen közlekedési táblát.