rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Óriásbébi született Debrecenben

 • Share on Tumblr

  A családot és az orvosokat is meglepte az augusztus 8-án Debrecenben született Erdõs Zselyke, aki 6300 grammal és 63 centivel látta meg a napvilágot.

  loading...

  Az ultrahangfelvételek alapján az orvosok sem számítottak arra, hogy Magyarország talán legnagyobb babája fog megszületni a debreceni Kenézy Kórházban, amely egyben az ápolóként dolgozó édesanya munkahelye is. A második gyermekként érkezett kislány császármetszéssel jött világra, vasárnap óta pedig már hajdúböszörményi otthonukban jár csodájára a rokonság és a sajtó is.

  „Nem mutattak ki cukorbetegséget a babánál, és a családban sem tudunk hasonló esetrõl, a terhesség alatt pedig nem szedtem magzatvédõ szereket, így rejtély, mitõl nõtt ilyen nagyra a kislányom” – mondta a boldog anya. Mint mesélte, a kis Zselyke nagyon jól érzi magát otthon, éjszakánként nagyokat alszik, nappal pedig sok vendéget fogadnak, hiszen a látogatók is tudják, valószínûleg az ország legnagyobb csecsemõjében gyönyörködhetnek.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Rablás helyett szexeltek a betörõk!

  Meghökkentõ dolgot tapasztalt egy nyugdíjas nõ az amerikai Conway városban, mikor hazaérkezve tágra nyitva találta a bejárati ajtót. Egy szeretkezõ pár látványa fogadta, akik eredetileg ki akarták õt rabolni.

  A 70 éves néni épp a reggeli bevásárlókörútjáról tért haza, amikor meglátta, hogy az ajtaját felfeszítették. Ám még jobban megdöbbent, amikor látta, hogy a két betörõ a rablás helyett inkább egymással volt elfoglalva a nappaliban. Az ismeretlen nõ és férfi elszelelt, miután látták, hogy lebuktak.

 • Charlize Theron hosszú évek után dobta pasiját!

  Hollywood férfi lakosságának talán több oka van az örömre, mint csupán az, hogy kiosztották a legjobb zenészeknek járó díjakat most vasárnap. A szõke istennõ, Charlize Theron újra szingli. A források szerint dobta Stuart Townsendet, akivel kilenc éve volt együtt. A kapcsolatukat szimbolizáló gyûrû nélkül látták a színésznõt.

 • Pénz nélkül, szeretettel mûködik az italautomata

  Pénz nélkül, szeretetért ad kólát az automata.

 • Titkos üzenetet rejt Lincoln órája

  Washington - A polgárháború kezdetérõl szóló üzenetet hordoz Abraham Lincoln elnök aranyórája. A legendás elnök soha nem tudott a titkos üzenetrõl, amelyet az amerikai történelmi múzeum leplezett le.

 • A híd hajóútja

  Lehajózott egy 100 méter hosszú híd a Hudson folyón New Yorkba. A 2400 tonnás monstrumot két uszályra rakták és úgy utaztatták két héten át, hogy "leváltsa" a 109 esztendõs Willis Avenue hidat, amely összeköti Manhattan felsõ részét Bronx déli negyedével.

 • Árpa büszke a Mónika Show sikereire

  Nem túl szép, egy hajszállal sem szexisebb, mint az átlag háziasszony és...

  Árpa Attila egy televízió mûsor felvételén mondta el, milyen büszke arra, hogy az õ ötlete volt a Mónika Show, és a mûsor sikeres lett. „Nem a mûfajra vagyok büszke, amelyben fogatlan cigányok összeverekednek délutánonként, hanem az elért sikerekre” - mondta a producer.

 • Több milliós borravalót hagyott ott a nem mindennapi vendég

  Több milliós borravalót hagyott ott a nem mindennapi vendégA három illinoisi pincérnőnek minden oka megvan az őszinte mosolyra és boldogságra. A három hölgy fejenként ugyanis 5 ezer dollár, vagyis összesen 3,4 millió forintnak megfelelő borravalót kapott egy idegen vendégtől. Az egyik felszolgáló először visszautasította a pénzt, de a vendég ragaszkodott hozzá, hogy fogadja el és menjen el tanulni, és tegye könnyebbé az életét. A nagylelkű hölgy vendég nevét nem fedte fel az étterem. Az egyszer biztos a felszolgáló hölgyek nem felejtik el soha a nem mindennapi vendéget.

 • Férfisztriptízre vitte el négy diáklányát egy tanárnõ!

  Férfisztriptízre vitte el négy diáklányát egy tanárnõ az Egyesült Államokban, aminek végeredményeként távozott állásából.

  A 47 éves, középiskolai pedagógus nem maga szorgalmazta a kirándulást, hanem a 17-18 éves lányok kérték, akik valamennyin pompongirlök, azaz sportcsapat- és drukkerbuzdító táncosok.

 • Legóból építenek házat!

  Emberi léptékû Legolakóházat épít - sokak segítségével - egy brit tévémûsor-vezetõ, de csak pár napig lakik majd benne.

  James May a Lego játék elemeibõl rak(at)ja össze házát, amely normál méretû lesz, és vécével meg zuhanyozóval is felszerelt. Utóbbi kettõ persze már nem kockákból készül.

 • Kylie Minogue és Andrés Velencoso külön utakon folytatják tovább

  Kylie Minogue és Andrés Velencoso külön utakon folytatják továbbKylie Minogue és Andrés Velencoso tökéletes párosnak tűntek, és sokan arra tippeltek, hogy az oltárig is eljutnak. Ám a szexi pár nem hogy nem házasodik össze, de már nincsenek is együtt. Kylie a menedzsmentjén keresztül jelentette be, hogy néhány napja szakítottak a tőle tíz évvel ifjabb modellel. A különválás mögött az elfoglaltságaik állnak. Nem arról van szó, hogy valamelyikük félrelépett volna. Az ausztrál minibombázó jelenleg kétlaki életet él - Los Angelesben új albumát készíti Beyoncé férje, Jay Z felügyelete mellett, Londonban pedig az angol Voice Mestereként forgat.

 • Csapágygolyóval csúzlizta be egy busz ablakát!

  Egy kollégium hetedik emeleti ablakából lõtte be az egyik helyi járatú autóbusz ablakát egy húszéves tanuló hétfõn Nyíregyházán. A támadásban senki nem sérült meg, a jármûvön tartózkodó egy utas távolabb ült a betört ablaktól.

  A csúzlizó tanuló kihallgatásakor a rendõröknek azt mondta, hogy õ nem akarta eltalálni a buszt, csak arra volt kíváncsi, milyen messze repül a csapágygolyó.

 • Hét NATO-katona halt meg!

  Hét NATO-katona - köztük négy francia és két amerikai és egy brit - halt meg a hét végén összecsapásokban vagy balesetben Afganisztánban. A francia katonák halálát nem harci cselekmény, hanem baleset okozta. A két amerikai és a brit katona életét pokolgép oltotta ki.

 • Lemondott a perverz fociedzõ

  Egy obszcén email miatt lemondott posztjáról Steve Cain, az új-zélandi junior labdarúgó-válogatott szövetségi edzõje.

 • Chuck Berry halálhírét keltették, miután lemondta koncertjét

  Chuck Berry halálhírét keltették spanyol lapok, miután a rock-legenda egészségügyi okokra hivatkozva, az utolsó pillanatban lemondta koncertjét Carracedo Monastery-ben.

  Az énekes már régóta panaszkodik arra, hogy fájdalmai vannak a színpadon.

  Egyre többen aggódnak Chuck Berry állapota miatt, miután a 82 éves amerikai énekes-gitáros-zeneszerzõ az utolsó pillanatban visszamondta teltházas fellépését Spanyolországban.

 • Horváth Éva bokszolni tanul Miló Vikitõl

  Profi tanárt választott magának Horváth Éva, amikor elhatározta, hogy bokszedzéseket vesz. A modell a profi ökölvívó világbajnok Miló Viktóriától vesz leckéket, de mint mondja: nem tervezi, hogy kesztyûre cseréli a mikrofont.

  "Viki többször volt vendégem a Cool televízióban, ahol mindig mutatott egy-egy gyakorlatot. Megtetszett nekem ez a sportág, fõleg, amikor az edzõm megmondta, hogy kiváló zsírégetõ. Egyelõre fõleg kesztyûzünk. Késõbb szeretnék komolyabb ütéseket is megtanulni, hogy ha kell, meg tudjam védeni magam" -mesélte a modell

 • Romániában bekamerázzák a temetõket!

  Bûnmegelõzési szándékkal a viráglopásokat és a sírkõrombolásokat megelõzendõ bekamerázzák a romániai Brassóban a város legnagyobb temetõjét.

  A készülékekkel a bejáratot és a nagyobb sétányokat figyelik majd, a város szélén található temetõben.

 • 24 aranyrudat találták egy repülőgép mellékhelyiségében

  24 aranyrudat találták egy repülőgép mellékhelyiségébenÖsszesen egymillió dollárnál is többet érnek azok a gazdátlan aranyrudak, amelyet takarítók találtak Indiában, egy repülőgép fedélzetén. A Jet Airways légitársaság gépe több nemzetközi út után a kelet-indiai Patna városából Kolkata repülőterén szállt le, ahol útja végeztével rutinszerűen átvizsgálták. A 24 aranyrudat a mellékhelyiségben találták meg, két táskában. Az összesen egy kilogrammnyi arany becsült piaci értéke 70 millió rúpia. A csomagot eddig senki sem kereste. Kína mellett India a világ legnagyobb aranyfogyasztója.

 • Újabb hat sportoló pekingi olimpián leadott doppingtesztjében mutattak ki tiltott szert

  Hat sportoló összesen hét, pekingi olimpián adott doppingtesztjében mutatták ki a CERA nevû tiltott szert, amely az EPO vérdopping legújabb generációs változata.

  A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) a lebukott sportolók nevét egyelõre nem közölte, ugyanis elõbb a nemzeti ötkarikás bizottságokat értesíti az esetekrõl, s majd az õ feladatuk lesz, hogy nyilvánosságra hozzák a vétkesek nevét.

 • Húszmillió gumióvszer ingyen a karnevélra

  Közel húszmillió gumióvszert oszt szét a brazil kormány a karneváli szezon végéig a nemi úton terjedõ betegségek elleni küzdelem jegyében. Már évek óta milliónyi óvszert küld szét az országban farsang idején a brazil egészségügyi kormányzat. Az idei akció vasárnap kezdõdött és az ötnapos karnevál végéig, február 6-ig tart.

 • Utálja barátja Britney Spears zenéjét

  Egy diszkóban csendült fel Britney Spears egyik száma, ami nem tetszett a barátjának, Jason Trawicknek. A fiú kijelentette, hogy utálja ezt a dalt, és különben is, túl hangosan énekel a sztár.

 • Anyja személyében új osztálytársat kapott egy brazil iskolakerülõ lány

  Anyja személyében új osztálytársat kapott egy megátalkodott iskolakerülõ brazil lány: a mama feladata lesz, hogy elvegye kedvét a lógástól.

 • Példátlan jótékonyság - szétosztja nyereménye egy részét a lottónyertes

  Példátlan jótékonyság - szétosztja nyereménye egy részét a lottónyertesJótékony célja ajánlja fel több mint 72 millió eurós (mintegy 22 milliárd forintos) nyereménye több mint kétharmadát az EuroMillions nemzetközi lottó eddigi hetedik legnagyobb franciaországi nyertese. Bár a lottómilliomosok körében nem ritkaság a jótékonykodás, a nyereményből közérdekű célra felajánlott összeg aránya példa nélkül áll Franciaországban. Az egyedül élő, gyermektelen férfi több mint 72 millió eurós nyereményéből 50 millió eurót oszt szét országos hatáskörű karitatív szervezetek között.

 • Aranylapokból van a világ legdrágább WC papírja

  Aranylapokból van a világ legdrágább WC papírjaTulajdonképpen némileg hibás a cím, mert nem papírból van. Amit a Toilet Paper Man webáruház kínál, az bizony huszonkét karátos aranylapokból van. Az ára is ennek megfelelően alakul: 1 376 900 ausztrál dollár. Értéke miatt a terméket személyesen szállítják házhoz, és furcsa árukapcsolással egy üveg pezsgő is jár mellé. Hogy milyen érzés lehet használni? Az el sem tudjuk képzelni, de elég röhejes lehet, ha két biztonsági ember áll a vécéajtó előtt, miközben benn kínlódik valaki. De ezek szerint van akinek erre van igénye.

 • Ötös ikreket vár egy leszbikus ausztrál nõ

  Ötös ikreket vár egy fiatal ausztrál leszbikus nõ.v A váratlanul nagy gyermekáldás esélye egy a hatvan millióhoz, hiszen Melissa Keevers nem esett át semmilyen, a termékenységet fokozó kezelésen.

 • A luxuscikkeket gyártó Chanel francia cég is megérezte a válságot

  A luxuscikkeket gyártó Chanel francia cég az év végével mintegy 200 alkalmazottjától kénytelen megválni.

  La Tribune címû francia lap online kiadása szerint a válság nem kíméli e céget sem, amelynek forgalma a CGT szakszervezet adatai szerint az idén stagnál.

 • Új villába költözik Berlusconi

  Új villába költözik Milánóban Silvio Berlusconi.

 • Megszületett Gálvölgyi János 3. unokája!!!

  Hatalmas az öröm a Gálvölgyi családban: tegnap bekopogott a gólya, és óriási unokát hozott. A harmadik utód 4 kiló negyven dekával látta meg a napvilágot, s az Ádám nevet kapta.

  A háromszoros nagypapa egykor az Amatõr Színjátszó Mozgalomban ismerkedett meg Gács Judittal, akivel ma is boldogságban és egyetértésben élnek.

  Lányaik, Eszter és Dóra igazán nem fukarkodnak a nagyszülõket boldoggá tévõ unokákkal, most jött a harmadik csöppség.

 • Ötvenezer dollárt nyert kaparós sorsjegyen egy hajléktalan férfi

  Ötvenezer dollárt nyert kaparós sorsjeggyel egy hajléktalan férfi az Egyesült Államokban, de továbbra is sátrazni akar, ugyanakkor nem feledkezik meg sorstárs ismerõseirõl: legalább nyolcuknak ad 100 dollárt - hozzávetõleg 22 800 forintot.

 • Buddha 14 figyelmeztetése

  Buddha 14 figyelmeztetéseHa az elme, amely egy hatalmas erő, a szellemi fejlődésre, a belső utazásra irányul, akkor egyre finomabb és tisztább erőket ismer meg, míg végül az ember elérheti a legmagasabbat, azaz megvilágosodhat, és képes lehet létrehozni a megvilágosult társadalmat, amely teljes összhangban van a külső és belső természettel. Ha viszont az elme, nem törődve a következményekkel, erejét gátlástalanul az anyagi szintre összpontosítja, amely a világban működő erőknek pusztán csak a legdurvább szintje, akkor létrejön az anyagi világban újabban tapasztalható példátlan burjánzás.

 • Vallott a szupermodell: anyám szörnyû dolgot mûvelt

  Lydia Hearst gyönyörû arcával és testével világmárkák reklámarcaként járta be a világot, miközben saját édesanyja terrorcselekményekben vesz részt.

loading...