rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Óriásbébi született Debrecenben

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  A családot és az orvosokat is meglepte az augusztus 8-án Debrecenben született Erdõs Zselyke, aki 6300 grammal és 63 centivel látta meg a napvilágot.

  Az ultrahangfelvételek alapján az orvosok sem számítottak arra, hogy Magyarország talán legnagyobb babája fog megszületni a debreceni Kenézy Kórházban, amely egyben az ápolóként dolgozó édesanya munkahelye is. A második gyermekként érkezett kislány császármetszéssel jött világra, vasárnap óta pedig már hajdúböszörményi otthonukban jár csodájára a rokonság és a sajtó is.

  „Nem mutattak ki cukorbetegséget a babánál, és a családban sem tudunk hasonló esetrõl, a terhesség alatt pedig nem szedtem magzatvédõ szereket, így rejtély, mitõl nõtt ilyen nagyra a kislányom” – mondta a boldog anya. Mint mesélte, a kis Zselyke nagyon jól érzi magát otthon, éjszakánként nagyokat alszik, nappal pedig sok vendéget fogadnak, hiszen a látogatók is tudják, valószínûleg az ország legnagyobb csecsemõjében gyönyörködhetnek.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Egy 91 éves nõ két napot töltött az autója alatt

  Egy 91 éves nõ két napot töltött az autója alatt, beszorult az autó alá miközben a kulcsait kereste az Egyesült Államokban, miközben a kulcsát kereste.

  A postás azt vette észre, hogy még a ládában vannak az elõzõ napi levelek, és keresni kezdte az asszonyt. A nõt intenzív osztályon ápolták, a kulcsot az autó ajtajában találták meg.

 • Walt Disney csatorna Magyarországon!

  A Walt Disney Company szeptember 19-én indítja el a Disney csatornát Magyarországon – írja a mai Napi Gazdaság.

  A csatorna két megkülönböztetett korcsoportot céloz meg: a 2-5 éveseket, illetve a 6-14 éveseket és szüleiket.

 • Felébredt a halott

  Csak a temetkezési vállalkozó hihetetlen ösztönén múlt, hogy nem temettek el élve egy idõs méhészt Lengyelországban. Jozef Guzy (76) épp a mézet gyûjtötte be az erdõszélen álló kaptárjaiból, amikor hirtelen rosszul lett és összeesett. A felesége hívta a mentõket, akik megállapították, hogy az öregúr halott, és elszállíttatták a holttestet.

 • Magyar lány lehet Amerika szépe

  Washington - Magyar származású lány, Julianna Erdesz lehet Amerika szépe; a 24 éves szépség Nevada szövetségi állam nevében verseng a címért.

  Az állam fõvárosában, Carson Cityben élõ Julianna szülei a kommunizmus elõl menekülve hagyták el Magyarországot, õ az Egyesült Államokban látta meg a napvilágot. A család korábban öt éven keresztül egy lakókocsiban volt kénytelen élni, mivel a lány azóta elhunyt apja súlyos beteg volt, és a drága kezelés miatt pénzügyi gondjaik támadtak. Julianna a nehéz idõszakban támogatta szüleit.

 • Kutyasimogatás és per

  Perre vitte vitáját volt férjével egy német asszony, aki a férfinél maradt szeretett kutyáját akarta meglátogatni.

 • Ganxsta Zolee fizetés nélkül távozott az Ötös csatornától

  Fizetés nélkül eresztette szélnek a személyzet nagy részét az Ötös csatorna.

  A társaság vezetõje néhány hónappal ezelõtt ugyan világverõ stratégiát dolgozott ki a televíziózás terén, a hirtelen csõdbe jutott csatorna azonban nem futott valami jól.

  Tulajdonosváltással próbálják menteni a menthetõt az Ötös csatornánál, de még közel sem biztos, hogy valaha is megkapják fizetésüket a mûsorvezetõk és dolgozók.

 • Armani egymillió dollárt adakozott mûvészeti oktatásra

  New York - Egymillió dollárt (240 millió forint) adományoz New York-i iskolák számára Giorgio Armani. A világhírû divattervezõ a mûvészeti programok gondozására szánja az iskoláknak adott pénzt.

  Az olasz mester legújabb, zászlóshajónak szánt üzletének New York-i megnyitóján jelentette be az adományt kedd este. Az összeg olyan állami iskolákhoz jut, ahol támogatják a mûvészeti programokat, és ahol több hátrányos helyzetû diák tanul.

 • Snoop Dog két évig nem léphet Norvégia területére

  Snoop Dogg amerikai rapper két évig nem léphet Norvégia területére.

 • Összeköltözik az X-Faktor két legjobb énekesnõje

  Az X-Faktor két legjobb énekesnõje, Antal Timi és Csobot Adél határon túlról jöttek, és mivel itthon szeretnének karriert, így Budapestre költöztek, egyelõre közös albérletbe.

 • Négyszáz kecskét öltek meg szélturbinák Tajvanon!

  Négyszáz kecskét öltek meg szélturbinák Tajvanon - az utóbbi három évben. A szélerõmûvek nem feldarabolták az állatokat lapátjaikkal, hanem zajukkal végeztek velük.

  Azután, hogy nyolc szélturbinát állítottak fel egy tajvani félszigeten, a közelben élõ pásztor kecskéi sorra megdöglöttek. Bár az erõmûvek nem hangosak, mégis keltenek annyi zajt, hogy éjszaka a kecskék nem tudnak aludni tõle és a krónikus kialvatlanság végzett velük.

 • Romantikus vasútállomás Japánban

  Romantikus vasútállomás JapánbanA japán vasútállomáson romantikában nincs hiány. A szerelmes párok zárándokhelye lehet ez megálló. A romantikus utazók odacsalogatása érdekében szívecskékkel és a szerelemre utaló egyéb motívumokkal díszített vasútállomást nyitottak Japánban. A Koijamagata állomás falait és födémjét, valamint a padjait, kerítését, sőt még a kukákat is rózsaszínre festették a hét végén befejeződött felújítása során, a megálló nevét pedig immár egy szív alakú tábla jelzi. Remélik, hogy \"fiatalok és öregek egyaránt felkeresik majd a megállót, hogy ott beteljesedhessen a szerelmük.\"

 • Madonna férje szerint házasságukkal minden renben

  Beszélt házasságáról Madonna férje Guy Ritchie és ezzel megtörte a hónapok óta tartó hallgatását. Az angol rendezõ igencsak meglepte az újságírókat, amikor kijelentette: a Madonna hûtlenkedéseirõl szóló pletykák hamisnak, házasságuk pedig tökéletes.

  – A házasságunkkal minden a legnagyobb rendben van! – közölte határozottan Guy Ritchie, Madonna férje a People magazin újságírójával, majd mosolyogva hozzátette: – Legalábbis én így tudom.

 • Szaeed Ahmed al-Mahtum az olimpia legtehetõsebb versenyzõje

  Sok milliomos fordult meg az olimpián, a jelentõs sportágak nagyságai dollárban és euróban is nyolc számjegyû összegeket keresnek. Mégis egy sportlövõ a krõzus közöttük.

 • Paris Hiltont hazazavarták!

  Megelégelte Paris Hilton részeg pózolását egy ajtónálló Londonban, és a karjánál fogva rángatta be kocsijába a milliárdos szállodalánc-örökösnõt.

  Paris épp egy elõkelõ londoni bárban töltötte az éjszakát, és hajnali négy óra felé, távoztában belefutott a paparazzókba.

  Erõsen illuminált állapotban pózolni kezdett nekik, de a kidobóember megragadta a lány karját, és határozott mozdulatokkal a már elõállt kocsi felé taszigálta.

 • George Clooney és felesége ikreket várnak

  George Clooney és felesége ikreket várnakMiután Beyoncé bejelentette, hogy ikreket vár, sorra érkeznek az újabb bejelentések. Igaz, hogy Jason Statham és csodás modell barátnője "csak" egy gyerkőc érkezését várják, de George Clooney és Amal is dupláznak! A színész barátja, Matt Damon elárulta, hogy mikor Clooney elárulta neki a nagy hírt, majdnem sírva fakadt, annyira örült a pár boldogságának. Julie Chen, a The Talk műsorvezetője pedig legutóbbi műsorában jelentette be a hírt, melyet egyébként Clooney is megerősített. Clooneyék két és féléve házasodtak össze, most júniusban pedig érkeznek a gyerekek. Gratulálunk!

 • Fiúnak neveli lányát Angelina Jolie

  Nem elég, hogy Shiloh Nouvel (4) testvérével, az örökbe fogadott Zaharával ellentétben állandóan farmerban és kapucnis pulcsiban közlekedik, a haját is úgy viseli, mint egy vele egykorú kisfiú.

 • Melltartójával mentette meg életét

  Bécs - Melltartójával mentette meg az életét egy 24 éves nõ Ausztriában, miután lezuhant egy szikláról: a fehérnemût rádobta egy drótkötél-felvonó kocsijára, hogy tudassa hollétét.

  Az amerikai turistát eltûnése után hegyi mentõcsapatok keresték ugyan, ám rossz irányban, és két nap után, gondolva, hogy úgyis halálát lelte, felhagytak a mentéssel. A nõ sérülése miatt képtelen volt járni és összesen hetven órát töltött az igencsak fagyos éjû terepen, amikor levette melltartóját és sikeresen rádobta egy felvonóra.

 • Álrendõr lopott Rákóczifalván!

  Rendõrnek adta ki magát egy férfi Rákóczifalván és egy nõtõl azzal az ürüggyel vitte el a nála lévõ összeget, hogy pénzhamisítási ügyben nyomoz.

 • Masszírozási világrekord született Thaiföldön

  Masszírozási világrekordot döntöttek Thaiföldön: 641 embert dögönyöztek egyszerre egy bangkoki sportcsarnokban 12 percen át.

 • Ellopta az õt mentõ mentõautót egy férfi

  Ellopta az õt mentõ mentõautót egy férfi az Egyesült Államokban.A 20 éves kaliforniai illetõ kocsijával fáknak ütközött éjszaka. Amikor megérkeztek hozzá a mentõk, megtagadta, hogy elláthassák sérüléseit, ehelyett bepattant a kocsijukba, és elhajtott.

  A mentõk elképedve bámultak utána.Ezek után a rendõrség is akcióba lépett, üldözõbe vette a mentõtolvajt, de csak abroncslyukasztó vastüskeútzárral tudta elfogni.

 • Megölte magát a tinédzser, csapata veresége miatt

  Nem tudta feldolgozni kedvencei bukását egy fiatal szurkoló Haitin és öngyilkosságot követett el. A 18 éves fiú a brazilokért szorított.

 • Lezuhant a hegyi mentõk helikoptere az olasz Alpokban!

  Lezuhant a hegyi mentõk helikoptere hétfõn az olasz Alpokban, a fedélzetén utazók közül hárman életüket vesztették, egy negyedik utas életveszélyesen megsérült. A légi jármû sziklafalnak ütközött a Mont Blanc közelében, olasz oldalon elektromos vezetékek karbantartása közben. A baleset oka egyelõre ismeretlen.

 • Tragédia! Tóth Gabinak nem lehet kisbabája!

  Tóth Gabi számára soha nem adatik meg az anyaság öröme.

  Az énekesnõnek fájdalmasan korán, alig 18 évesen - egy életmentõ mûtét után, melyben eltávolították a petefészkét - kellett szembenéznie.

  Volt egy olyan idõszak, amikor azt hitte, meg fog õrülni - vallotta Tóth Gabi az újságnak, hozzátéve: nem adja fel. Ezt a jobb karjára tetováltatta és nagyon komolyan gondolja, hajlandó elmenni a végsõkig, hogy anya lehessen.

 • Testdublõre van Britney-nek és Aguilera-nak!

  Egy húszéves, Rachel Carr nevû brit lány a testdublõre több világsztárnak, köztük Britney Spears-nek és Kylie Minogue-nak is.

  A tökéletes alakú szépség mindeddig titkolta, hogy õ szerepel Britney és Christina Aguilera klipjeiben és reklámjaiban is, hiszen míg Britney-nek melleit, addig Kylie-nak a fenekét, Christinának pedig a hasát adta "kölcsön" egy-két videóhoz.

  A fiatal szépség nem egyszer a sztárok ruhapróbáira is elment, olyannyira egyformák a méreteik.

 • Meggyilkoltak egy tizenévest - két fiatalkorú a tettes

  Két fiatalkorú megölte társát Hajdúnánáson - közölte Kelemen Éva rendõr hadnagy csütörtök este.

 • Bono elvállalta a keresztapaságot

  Brad Pitt és Angelina Jolie keresztapát keresnek az ikreknek. Bono elfogadta a megtisztelõ feladatot. A U2 frontembere azonnal igent mondott a felkérésre, bár lehet, hogy akkor még nem tudta: a sztárpár komoly szerepet szán a gyereknevelésben a keresztapának.

  Brad óriási U2 rajongó, így már évek óta barátok a zenésszel. Angelinára pedig mély benyomást tett egy jótékonysági projekt kapcsán, sõt még a feleségével Ali Hewson-nal is jól kijön. Az álompár ikrei, Knox Leon és Vivienne Marcheline július 12-én születtek Nizzában.

 • Óriási: 229 centi magas a kínai kosaras

  Óriási: 229 centi magas a kínai kosarasJao Ming kínai profi kosárlabda-játékos, a világon az egyik legismertebb távol-keleti sportoló. A Houston Rockets centere, az NBA első kínai játékosa. Aktív éveiben ő volt a legmagasabb profi kosaras az amerikai ligában: 229 centiméter magas és 141 kilogramm. Mellette kisebbségi komplexussal küzdöttek az NBA kosarasai is, de egy normál méretű ember egyenesen eltörpül. Íme néhány fotó, ami elég szemléletesen bizonyítja milyen magas is a 229 centiméteres profi kosárlabdázó, mellette szinte mindenki eltörpül.

 • A madárinfluenza H5N1 vírusa fertõzött meg egy négyéves kisfiút Egyiptomban!


  A madárinfluenza H5N1 vírusa fertõzött meg egy négyéves kisfiút Egyiptomban, és ezzel hetvenre nõtt a legnépesebb arab országban elõfordult madárinfluenzás esetek száma.

  A kórházba szállított kisfiú valószínûleg a háztájiban nevelt beteg baromfiktól kapta el a vírust.

 • A szcientológia segítségével fogyókúrázik Kirstie Alley

  Kirstie Alley egy új fogyókúrás termékcsaládot dobott piacra, ami többnyire vitaminokból és táplálék kiegészítõkbõl áll. A program igénybevétele havi 10 dollárba kerül, és elvileg arra is hivatott, hogy lelki támaszt nyújtson a fogyni vágyóknak. A színésznõ, aki évek óta küzd a súlyával a nyilvánosság elõtt, már régóta ígérgeti, hogy saját fogyókúrás módszerrel fog elõállni.

 • Obama és Lady Gaga fej-fej mellett a Facebookon

  Tovább folytatódik a "harc" Barack Obama amerikai elnök és Lady Gaga popsztár között a Facebook közösségi portálon: az énekes után már a politikus is 10 milliós rajongótábort tudhat magáénak.