rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Óriásbébi született Debrecenben

 • Share on Tumblr

  A családot és az orvosokat is meglepte az augusztus 8-án Debrecenben született Erdõs Zselyke, aki 6300 grammal és 63 centivel látta meg a napvilágot.

  loading...

  Az ultrahangfelvételek alapján az orvosok sem számítottak arra, hogy Magyarország talán legnagyobb babája fog megszületni a debreceni Kenézy Kórházban, amely egyben az ápolóként dolgozó édesanya munkahelye is. A második gyermekként érkezett kislány császármetszéssel jött világra, vasárnap óta pedig már hajdúböszörményi otthonukban jár csodájára a rokonság és a sajtó is.

  „Nem mutattak ki cukorbetegséget a babánál, és a családban sem tudunk hasonló esetrõl, a terhesség alatt pedig nem szedtem magzatvédõ szereket, így rejtély, mitõl nõtt ilyen nagyra a kislányom” – mondta a boldog anya. Mint mesélte, a kis Zselyke nagyon jól érzi magát otthon, éjszakánként nagyokat alszik, nappal pedig sok vendéget fogadnak, hiszen a látogatók is tudják, valószínûleg az ország legnagyobb csecsemõjében gyönyörködhetnek.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Michael Jackson apja szerint gyilkos a fia orvosa

  Újabb keresetet nyújtott be fia halálának ügyében Joe Jackson Los Angelesben. A Jackson-klán feje már korábban pert kezdeményezett Conrad Murray orvos ellen, egy szövetségi törvényszéken, az ügyben eljáró bíró azonban nyáron úgy döntött, állami szinten kell folytatni az ügyet.

 • Sarka Kata terhesen is vállal aktot - szánalmas

  Sarka Kata szóban már beleegyezett, hogy kíváncsi szemek elé tárja gömbölyödõ testét. Férje nem rajong az ötletért, hogy áldott állapotban álljon modellt.

 • Megnõsült a Back II Black frontembere

  Megnõsült a Bebe and the Change és a Back II Black zenekar énekese. Bebe könnyek között fogadott örök hûséget Bélának becézett szerelmének.

 • Istenes Bence megcsókolta Iszak Esztert

  Az RTL Klub és a Viva Tv legújabb üdvöskéi, Istenes Bence és Iszak Eszter egy párt alkotnak. A fiatalok még a nyáron tetszettek meg egymásnak, de románcuk csak mostanában tudott kibontakozni.

 • Nem engedték be a "meleg kutyát" az ausztrál étterembe

  Bocsánatot kell kérni és kártérítést is fizetni egy ausztrál étteremnek attól a vak embertõl, akit egy pincér nem engedett be vacsorázni, mivel azt hitte vakvezetõ kutyájáról, hogy az állat meleg.

 • A nyertes nem vette át a tobola fõnyereményét - egy luxuskoporsót

  Egy dél-olaszországi városban a tombola fõdíja egy luxuskoporsó volt, ám a nyertes nem volt hajlandó átvenni, de még csak másnak ajándékozni sem.

  San Marcóban már mindenki az ügyrõl beszél, mert a nyertes tudni sem akar a nyereményrõl, amelyet oda is ajándékozhatna bárki másnak.

 • Rókavizelettel vert vissza vécépapír-támadást egy férfi az Egyesült Államokban

  Rókavizelettel vert vissza vécépapír-támadást egy férfi az Egyesült Államokban. A vécépapír nem magától rontott az 50 éves illetõ Minnesota államban lévõ házára, hanem tizenévesek fegyvereként: azzal szórakoztak az ifjak, hogy rendszeresen teleragasztották vele az épület falát.

 • Katy Perry lett az év nõi elõadója

  Katy Perry a legizgalmasabb és leghatásosabb nõi zenész.

 • Öngyilkos akart lenni az óriásmellû nõ

  Sheyla Hershey, a világ legnagyobb mellû nõje mesterséges kómában van, mert öngyilkosságot kísérelt meg.

 • Sok munkája miatt elfelejtett elmenni saját esküvõjére egy kínai férfi

  Elfelejtett elmenni saját esküvõjére egy férfi Kínában, mert annyira sok volt a munkája.

 • 50 ezer dugós kép

  Tirana - Ötvenezer parafa dugóból rakott ki egy képet Saimir Strait albán mûvész.

  A dugómozaik gitározó fiút ábrázol és az albán fõváros, Tirana egy luxusszállodájában tekinthetõ meg.

 • Elhunyt Kim De Dzsung volt dél-koreai elnök!

  Meghalt kedden Kim De Dzsung volt dél-koreai elnök.

  A 85 éves egykori államfõ júliusban került kórházba tüdõgyulladással, halálát szívelégtelenség okozta egy szöuli kórházban. Kim 1998-tól 2003-ig volt Dél-Korea államfõje.

 • Kilencedszer is férjhez megy Elizabeth Taylor?

  Elizabeth Taylor kilencedszer is beevezhet a házasság révébe: celebhírek szerint az élõ hollywoodi legenda az utóbbi idõben nagyon közel került a nála több mint húsz évvel fiatalabb Jason Wintershez.

 • Balogh Imre esett ki a Megasztár 4-bõl!

  A zsûritagoknak nehéz feladata volt a végsõ szavazáson, hiszen olyan két versenyzõ között kellett dönteniük, mint Balogh Imre és Nkuya Sonia.

  A zsûri pedig Soniat választotta be a Megasztárok közé, Imre nem folytathatja tovább a versenyt, de így sem kesereghet, hiszen több mint tízezer jelentkezõ közül a 10. helyen végzett.

  Imre 23 éves, debreceni lakos, s ami a csillagjegyét illeti Vízöntõ. Divatstílus-iskolát végzett, nagyon érdeklik a kreatív dolgok.

 • Focilabda vissza nem adása miatt ejtették a vádat a 89 éves néni ellen

  Ejtették a vádat a focilabda vissza nem adása miatt õrizetbe vett 89 éves néni ellen az Egyesült Államokban. Az ügyész úgy ítélte meg, hogy a tények alapján nem büntethetõ a hölgy, akit letartóztatása után a média igencsak felkapott, immár tévémûsorba is hívják rendíthetetlensége okán.

  Az idõs hölgy nem azért kobozta el a labdát, mert focizni támadt kedve, hanem mert nem kedveli szomszédja öt gyerekét, akik állandóan átrúgják hozzá labdáikat, bár nem szándékosan.

 • Nem sikerült a rekordkísérlet a milliárdosnak

  Két rekordot döntött volna Richard Branson, ha sikerül átszelnie a La Manche-t. Õ lett volna a leggyorsabb és egyben legidõsebb sárkányszörfös, de félúton feladta.

 • Szánalmas! Ajándékautomatát loptak Heves megyében!

  Üzletek elé kihelyezett, pénzzel mûködõ ajándékautomatákat vitt el, illetve próbált meg ellopni két férfi Heves megye három településén - tájékoztatta hétfõn az MTI-t a rendõrség.

  A Hatvanban, Csányon és Horton elkövetett bûncselekményekkel 170 ezer forint kárt okozott a két elkövetõ, akiket néhány óra alatt elfogtak a nyomozók - közölte Soltész Bálint.

 • Christina Aguilera meztelenül tölti el vasárnapjait - képekkel

  Christina Aguilera értelmezésében egy bébiszitter nem csak azért van, hogy a szülõk távollétében vigyázzon a gyerekre.

  Szerinte akkor is jól jön, ha anyuci és apuci egy kis gyengédségre vágyik. Az énekesnõ és férje ezért elõszeretettel tárcsázza ínséges idõkben a bébicsõszt.

  Az énekesnõ már korábban is elkotyogta, hogy a hét minden hetedik napján meztelen vasárnapot tartanak, amikor 24 óráig ki sem kelnek az ágyból.


 • Jennifer Aniston a 30 Rock címû vígjátéksorozatban szerepel

  Jennifer Aniston szerepelni fog a 30 Rock címû vígjátéksorozatban.

  Az NBC-n futó sorozatban már szerepel Alec Baldwin is, aki nem csak emelte a vígjáték fényét, de emelte is annak a színvonalát.

  Aniston menedzsere megerõsítette a hírt – mármint, hogy szerepelni fog ebben a produkcióban -, de azt nem tudni még kit kell majd alakítania.

 • Russel Crowe különvált feleségétõl

  Russel Crowe ausztrál filmsztár különvált feleségétõl 9 évi házasság után.

 • Több szexet ajánl a brazil miniszter az egészségesebb életért

  A rendszeres testgyakorlás, különösen a szex az egyik legjobb mód arra, hogy a brazilok távol tartsák maguktól a krónikus betegségeket - közölte José Gomes Temporao egészségügyi miniszter.

 • Szabó Zsófi nem akar többet Berki Krisztiánról beszélni

  Bár nincs férfi az életében, egyáltalán nem szomorkodik Szabó Zsófi. A szép színésznõnek abból azonban elege van, hogy még mindig együtt emlegetik Berki Krisztiánnal.

 • 23 emeletet zuhant, de túlélte

  Kivetette magát egy Buenos Aires-i szálló 23. emeleti éttermébõl egy asszony hétfõn, majd rázuhant egy parkoló taxi tetejére.

 • Begurul Gyõzike, ha fikázzák

  Gáspár Gyõzi bármit nehezebben visel a kritikánál. A showman bármire képes, csak hogy bebizonyítsa, igenis sikeres, nézett és érdekes a mûsora, dacára annak, hogy nagyon sok helyen lehúzták.

 • Gyilkosokat véd Johnny Depp

  Újabb különc kijelentésével sokkolta rajongóit Johnny Depp (46); a sztár azt állította három sátánista gyilkosról, hogy ártatlanok.

 • Hat autót tört össze parkolás közben porschéjával a hölgy

  A sofõr parkolás közben ment neki féltucat álló autónak és egy embernek is.

 • Pingvinesküvõ egy kínai állatkertben

  Párzási idõszak lévén, az egyik kínai állatkertben azt találták ki a gondozók, hogy egy hím meg egy nõstény pingvint szertartásosan összeadnak.

  A két pápaszemes pingvin remekül festett ünnepi öltözékében, a võlegény a vörös nyakkendõben, a menyasszony pedig szintén vörös blúzban, miközben elhangzott a nászinduló.

 • Gyermekgyilkos gall légionáriusok nyomai Nagy-Britanniában

  Gall légionáriusok követhették el ezerhétszáz évvel ezelõtt azt a gyermekgyilkosságot, amelynek sietve elföldelt áldozatát Vindolanda római erõd kaszárnyájának padlója alatt fedezték fel brit régészek.

 • Kalóz DVD-t árul a maffia magáról

  Róma - A nápolyi maffiáról szóló film DVD-jének kalózkiadását árulja a nápolyi maffia.

  A film egy sikerkönyv alapján készült, címe Gomorra és a maffia valódi arcát mutatja be.

  Roberto Saviano írta, csupán Olaszországban 1,2 millió példánya kelt el, több mint 40 nyelvre fordították le már eddig. A 29 éves szerzõ ugyanakkor az életéért retteg, amióta megtudta, hogy a nápolyi maffia halottnak akarja karácsonyra. Állandóan rendõrök vigyázzák.

 • Újra szakított Rihanna és Cris Brown

  Rihanna és Chris Brown újra külön utakon járnak – ezt maga a rapper mondta el egy ausztrál rádióműsorban. Mindketten saját dolgukkal foglalkoznak, a személyes és szakmai kötelezettségek álltak kapcsolatuk útjába.

loading...