rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Óriásbébi született Debrecenben

 • Share on Tumblr

  A családot és az orvosokat is meglepte az augusztus 8-án Debrecenben született Erdõs Zselyke, aki 6300 grammal és 63 centivel látta meg a napvilágot.

  loading...

  Az ultrahangfelvételek alapján az orvosok sem számítottak arra, hogy Magyarország talán legnagyobb babája fog megszületni a debreceni Kenézy Kórházban, amely egyben az ápolóként dolgozó édesanya munkahelye is. A második gyermekként érkezett kislány császármetszéssel jött világra, vasárnap óta pedig már hajdúböszörményi otthonukban jár csodájára a rokonság és a sajtó is.

  „Nem mutattak ki cukorbetegséget a babánál, és a családban sem tudunk hasonló esetrõl, a terhesség alatt pedig nem szedtem magzatvédõ szereket, így rejtély, mitõl nõtt ilyen nagyra a kislányom” – mondta a boldog anya. Mint mesélte, a kis Zselyke nagyon jól érzi magát otthon, éjszakánként nagyokat alszik, nappal pedig sok vendéget fogadnak, hiszen a látogatók is tudják, valószínûleg az ország legnagyobb csecsemõjében gyönyörködhetnek.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Gyűlöli a hírnevet Robert Pattinson

  Gyűlöli a hírnevet Robert PattinsonA 27 éves színész azon gondolkozik, hogy nyugdíjba vonul és felhagy a színészkedéssel. Robert Pattinson gyűlöli a hírnevet, így nagyon szenved attól, hogy mindenhova lesifotósok követik, és árgus szemekkel figyelik minden egyes lépését. A hírnév következményei azok, amiket Kristen meg ő mindig kritizáltak és ez azóta sem változott meg. Robert nagyon nehezen viseli az ismertséget, annak ellenére, hogy imádja a munkáját. Biztos vagyok abban korábban az tette elviselhetőbbé, hogy Kristennel együtt élte át ezt a poklot – mondta a bennfentes.

 • Kibékült Kelemen Anna és Havas Henrik

  A Bors információi szerint újra szent a béke a szõke celeb és Tanár Úr között. Sõt, még az is elképzelhetõ, hogy elkészül Annácska botrányos életérõl szóló könyv, a Méhkirálynõ második kötete. Kelemen Anna kibékült Havas Henrikkel, akire azután haragudott meg, hogy a TV2 felfügesztetett mûsorvezetõje a blogjában arról írt, lehet, hogy a szõke celeb újra kokainozik - írja forrásaira hivatkozva a Bors.

 • Tizennyolcadik gyerekét hozta világra egy Kanadában élõ román asszony

  Abbotsford - Tizennyolcadik gyermekét hozta világra a héten egy Kanadában élõ román asszony.

  A 44 éves nõ, aki családjával 1990-ben vándorolt be az észak-amerikai országba, eddig kilenc lányt és nyolc fiút szült.

 • Turisztikai látványosság lett egy hóbagoly a Texel szigeten

  Hóbagoly tartózkodik az Északi-tenger egy holland szigetén, a ritka madárvendég jelenléte érdeklõdõk százait vonzotta Texel szigetére. A hétvégén akkora volt a kíváncsiak rohama, hogy hatalmas torlódások alakultak ki a sziget közútjain - számolt be az eseményrõl hétfõn a holland madártani szövetség (DBA).

  A hóbagoly (Nyctea scandiaca) az uhu és a szakállas bagoly mögött a harmadik legnagyobb termetû bagolyfaj Európában. A tojók, amelyek a baglyok esetében mindig nagyobbak, mint a hím egyedek, 65 centiméter testhosszúságot is elérhetnek.

 • Ugyanolyan ruhába volt felöltözve a szerelmespár

  Ashton Kutcher és Mila Kunis szerelme még nagyon friss, annak ellenére, hogy már évek óta ismerik egymást. A két színész még csupán nemrég talált egymásra, de most minden szabad percüket egymással töltik.

 • Megismételték az esküvõt a rosszul sikerült képek miatt

  Bár az esküvõi albumba nem a valódi házasságkötéskor készült képek kerültek, viszont legalább szépek.

 • Christina Aguilera nem csak férfiakkal bújt ágyba

  A sztár lányokkal is ágyba bújt, amit megelégelt a férje.

 • Felhagyott a motorozással a Jóban Rosszban színésze

  Baronits Gábor megfogadta, hogy többé nem ül motorra. A színész azért mondott le errõl a szenvedélyérõl, mert kis híján belehalt egy súlyos balesetbe.

 • Lindsay Lohan gyémánt ékszereket tervez!

  Lindsay Lohan karrierje ezennel meg van mentve!

  Na jó nem, de legalább most belevág valami GDP termelõ foglalkozásba.

  A Sephora kozmetikai üzletlánc ugyanis most felkérte az énekes-, színésznõ leszbikát, hogy tervezzen nekik gyémánt ékszereket.

 • Kelendõ a királyi étkészlet

  Minden elõzetes várakozást felülmúlóan kelendõ a brit trónörökösi jegyespár hivatalos eljegyzési ajándéka.

 • A High School Musical fõszereplõje milliókat keres

  Zac Efron aláírta a szerzõdést a Karib-tenger kalózai negyedik részére. Amerikai lapértesülések szerint 12 millió dollár üti a markát a tengeri kalandért.

  A fent említett összeg pedig majdnem a kétszerese annak, amennyit a szintén Disney produkcióval, a High School Musical szériával keresett. Nem rossz zsebpénz egy 20 éves ifjúnak.

  Habár még csak most írták alá a szerzõdést, Zacet már egy évvel ezelõtt felkérték, hogy gondolkodjon el a jól fizetõ lehetõségen.

 • Cheryl Cole a legjobban öltözött sztár

  Cheryl Cole brit énekesnõt választotta a világ legjobban öltözött sztárjának a Glamour magazin.

 • A kis Eli orr nélkül született

  A kis Eli orr nélkül születettAz anyuka, Brandi McGlathery csak akkor tudta meg, hogy mi a helyzet, mikor először a kezébe adták a babát. Eli a kis száján keresztül normálisan tud lélegezni, az evéssel vannak gondjai néha, így egy gégemetszés után sokáig a kórházban tartották, s csak nemrég engedték haza. Ettől eltekintve Eli teljesen normális és boldog kisbaba, egyedül hangot nem ad ki, amikor sír, szülei pedig úgy szeretik, ahogy van.

 • Szabad Fucking Hell néven sört forgalomba hozni

  Szabad Fucking Hell néven sört forgalomba hozni - mondta ki az európai védjegyek engedélyezésében illetékes, spanyolországi székhelyû Belsõ Piaci Harmonizációs Hivatal.

 • Váratlan betegség miatt kórházba vitték Janet Jacksont

  "Váratlan betegség" miatt kórházba vitték Janet Jackson amerikai énekesnõt Montrealban, nem sokkal a hétfõ estére tervezett koncertje elõtt.

  A W&W Public Relations közleménye szerint Jackson a koncert elõtti hangpróbán hirtelen rosszul lett, egyelõre megfigyelés alatt tartják a kórházban. Állapotáról nem közöltek további információt.

  Rövid idõn belül ez a második koncert, amelyet a 42 éves énekesnõ lemond.

 • 160 millióval zárult a brazil lány szüzességéért folyó aukció

  Öt országból tizennégy férfi versengett a 20 éves brazil Catarina Migliorini szüzességéért.

 • Pomponanya: lányának adta ki magát, hogy pomponlánykodhasson

  Green Bay - A saját lányának adta ki magát egy anya az Egyesült Államokban, hogy pomponlánykodhasson, azaz csapatbuzdító táncoslány lehessen.

  A nõ 33 éves, lánya 15. Bár kissé túlkorosnak tûnt, mégis felvették lánya papírjaival az "új" iskolába Wisconsinban. Lánya egyébként Nevada államban él anyai nagyanyjával.

 • Törvényben korlátozná a pattogatott kukorica árát egy izraeli képviselõ

  Törvényben korlátozná a pattogatott kukorica és más, mozikban kapható rágcsálnivalók árát egy izraeli képviselõ.

 • Több száz milliót kapott fél évre Jackson orvosa

  „Az életemet is rábízom bármikor"- mondta róla az énekes.

  620 millió forintnyi tiszteletdíjért küldte a halálba orvosa Michael Jacksont? „Michael az O2 Arénába tervezett visszatérõ show elõtt három hónappal mutatta be a producernek, Randy Phillipsnek az orvost – mondta a News of the World címû lapnak a producer egyik asszisztense.

 • Karambolozva érkezett a rendõrségre a karambolért berendelt

  Bridgeport - A rendõrség garázsában is karambolozott egy olyan férfi az Egyesült Államokban, akit karambolozás miatt rendeltek be kihallgatásra.

 • Tizenkét hordó sör II. Erzsébetnek!

  Valóban a windsori kastély volt annak a több mint egy hektoliternyi sörnek a rendeltetési helye, amelyet II. Erzsébet dél-angliai rezidenciája kapott. Az a Windsori Kastély azonban sokkal profánabb funkciókat lát el, mint a világ legnagyobb lakott kastélya.

  A királyi lak személyzete kissé meglepõdött, amikor megérkezett a falakon belülre egy kamion 12 hordónyi sörrel. Aztán némi telefonálgatás rávilágított a szokatlan mennyiségû ital eredetére: a szállítólevélen szereplõ "Windsori Kastély" a rezidenciától nyolc kilométerre található sörözõ neve.

 • Saját fiával szexelt az anya

  A 32 éves nõ négy év börtönt kapott, de változatlanul nem érti, hogy miért.

 • Újra nyitott ajtóval robogott a metró Budapesten

  Két hónapon belül másodszorra robogott nyitott ajtóval a 3-as metró egyik szerelvénye.

 • Vízbe fulladt egy 25 éves fiatalember a soproni Tómalom fürdõben!

  Vízbe fulladt egy 25 éves fiatalember kedden a soproni Tómalom fürdõben. A szerencsétlenül járt férfi rosszul lett, amikor a barátjával beúsztak a tó mély vízébe.

  Társa segítséget hívott, mivel egyedül nem tudta kimenteni. Mire kiemelték a vízbõl, már eszméletlen állapotban volt, és életét vesztette a soproni fiatalember.

 • 78 milliárd forintot keresett keresett Madonna a turnéjával!

  Rekordot döntött Madonna! A popsztár a most befejezett 85 állomásos Sticky and Sweet turnéjával 408 millió dollárt, azaz 78 milliárd forintot keresett.

  Madonna ezzel minden idõk legnagyobb koncertbevételét érte el, igaz, az elõzõ, 194 millió dolláros (37 milliárd forintos) bevételi rekordot is õ tartotta korábban.

 • Buddha 14 figyelmeztetése

  Buddha 14 figyelmeztetéseHa az elme, amely egy hatalmas erő, a szellemi fejlődésre, a belső utazásra irányul, akkor egyre finomabb és tisztább erőket ismer meg, míg végül az ember elérheti a legmagasabbat, azaz megvilágosodhat, és képes lehet létrehozni a megvilágosult társadalmat, amely teljes összhangban van a külső és belső természettel. Ha viszont az elme, nem törődve a következményekkel, erejét gátlástalanul az anyagi szintre összpontosítja, amely a világban működő erőknek pusztán csak a legdurvább szintje, akkor létrejön az anyagi világban újabban tapasztalható példátlan burjánzás.

 • A férfiak is lehetnek vásárlásmániások

  Ugyanúgy elkaphatja a vásárlási láz a férfiakat is, mint a nõket - állapították meg német kutatók.

 • A Harry Potter sztárja korházban

  Daniel Radcliffe súlyos gyomorbántalmakra panaszkodott, orvosa tanácsára inkább berobogott a kórházba.

 • 150 ezer eurót fizetett egy tetoválásért

  Egy német mûgyûjtõ 150 ezer eurót (35 millió forint) fizetett egy svájci férfi hátán lévõ tetoválásért - írja a Független Hírügynökség.

  A megállapodás értelmében a Szûz Máriát ábrázoló képet évente háromszor kiállíthatják, és a férfi halála után a mûalkotás az új tulajdonoshoz kerül.

 • Megsütötte szeretõjét a szakács

  Bûnösnek találta egy leedsi esküdtszék azt a homoszexuális brit szakácsot, aki megölte volt szeretõjét és a férfi néhány darabját meg is sütötte.

  A 36 éves Anthony Morley idén áprilisban vágta el ex-kedvese, Damian Oldfield torkát, miután vacsoráztak, ittak, majd együtt töltötték az éjszakát. A szakács több darabot is kihasított a halott combjából és mellkasából, majd az egyik seben egy bankkártyát helyezett el.

loading...