rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Óriásbébi született Debrecenben

 • Share on Tumblr

  A családot és az orvosokat is meglepte az augusztus 8-án Debrecenben született Erdõs Zselyke, aki 6300 grammal és 63 centivel látta meg a napvilágot.

  loading...

  Az ultrahangfelvételek alapján az orvosok sem számítottak arra, hogy Magyarország talán legnagyobb babája fog megszületni a debreceni Kenézy Kórházban, amely egyben az ápolóként dolgozó édesanya munkahelye is. A második gyermekként érkezett kislány császármetszéssel jött világra, vasárnap óta pedig már hajdúböszörményi otthonukban jár csodájára a rokonság és a sajtó is.

  „Nem mutattak ki cukorbetegséget a babánál, és a családban sem tudunk hasonló esetrõl, a terhesség alatt pedig nem szedtem magzatvédõ szereket, így rejtély, mitõl nõtt ilyen nagyra a kislányom” – mondta a boldog anya. Mint mesélte, a kis Zselyke nagyon jól érzi magát otthon, éjszakánként nagyokat alszik, nappal pedig sok vendéget fogadnak, hiszen a látogatók is tudják, valószínûleg az ország legnagyobb csecsemõjében gyönyörködhetnek.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Dévényi Tibi bácsi dolgozni megy az EFOTT-ra

  Dévényi Tibi bácsi idén harmadszorra látogatja meg az egyetemisták buliját.

  Az EFOTT-ra azonban nem szórakozni megy, hanem szigorúan dolgozni.

  "Idén a fiam is csatlakozik hozzám, hiszen õ a lemezlovas. Egymást sajnos nem tudjuk meghallgatni, mivel egy idõben lépünk fel. Õ is nagyon jól zenél, és mint mondta, könnyíti a dolgát az, hogy a Dévényi név jól cseng a szakmában" - áradozott a dj.

 • Nyolc éve hibás a szerszám Stohl Andrásnál

  Állítólag nyolc évvel ezelõtti balesetekor olyan sérülést szenvedett, ami miatt naponta egyszer képes együttlétre.

 • Hatalmas lehetõségtõl esett el Király Linda

  Kudarcot vallott Király Linda, még Schobert Norbinak sem sikerült lefogyasztania.

 • Akár öt év börtönt is kaphat a részegen szoptató kismama!

  Akár öt év börtönt is kaphat egy amerikai kismama, amiért részegen szoptatta 6 hetes gyermekét.

  A 36 éves asszonyt bûnösnek találta a bíróság gyermeke elhanyagolásában, gondatlanságban. Orvosok szerint, ha egy anya részegen szoptat, akkor alkohol kerülhet gyermeke szervezetébe is.

 • Minél hamarabb gyereket szeretne Justin és Jessica

  Igaz még csak pár napja kelt egybe Hollywood álompárja, úgy hírlik, máris a babaprojekten dolgoznak. A Timberlake házaspár nem húzza az idõt, Justin szerint pedig õ nagyon is jó apuka lenne.

 • Ő a világ legmagasabb ötévese

  Ő a világ legmagasabb ötéveseEz a fotó az Indiában élő Karan Singh-ről szeptember 18-án készült, ahol egy tornasorban áll vele egykorú barátaival. Elhinné, hogy még csak öt éves? Pedig így igaz. Az indiai kisfiú a világ legmagasabb ötéves gyereke, már most 154 centiméter magas. Csecsemőként is hatalmas méretekkel büszkélkedhetett, amikor megszületett 63 cm volt és 7 kiló volt, ezzel már akkor bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe. Azt tudják honnan örökölte: Karen édesanyja ugyanis még nála is magasabb, 213 centi! Ki tudja mit hoz a jövő és felnőttként mekkora lesz Karen!

 • Fizethet a bár, mert ittasan hagyta vezetni sztriptíztáncosát

  Százezer dollár kártérítést kell fizethet egy éjszakai bár egy volt szriptíztáncosnõjének, mert engedte, hogy ittasan induljon haza autójával.

 • Az ifjú hollók csoportosan támadnak!

  Az ifjú hollók néha csapatokba verõdnek, hogy elcsenjék a felnõtt madarak zsákmányát – állítják norvég kutatók.

  Az egyébként magányos állatok azért változtattak viselkedésükön, mert így elõnyhöz juthatnak.

 • Hasonlóan vélekedik a szerelemrõl Katy Perry és Selena Gomez

  Amikor Selena Gomez és Justin Bieber búcsút intettek egymásnak, hétrõl hétre az õ szakításukkal foglalkoztak a tengerentúli lapok. A napokban az énekesnõ az egyik amerikai magazinnak adott interjújában elmondta: valóban továbblépett és pozitívan tekint a jövõbe.

 • Csõdbe ment Bajor Imre?

  Csupán két hónapig üzemelt Bajor Imre étterme, a Kicsihuszár – írja a Bors.

  A színész nagy összegû hitelt vett fel, hogy megnyithassa mûvészklubját, de úgy tûnik az üzlet nem jött be. Bajor és kollegái azonban nem ennyire pesszimisták.

  Csupán átmeneti szünetrõl beszélnek, szeptemberben újra kinyitnak.

 • Vadidegenekhez ment be fürdeni

  Vadidegenekhez tévedt be zuhanyozni egy részeg fiatal az Egyesült Államokban.

 • Leépít a Shell!

  A vezetõ európai olajipari vállalatnál, a brit-holland Royal Dutch Shell társaságnál olyan átalakításokra kerül sor, melyeknek akár 24 ezer állás is áldozatul eshet.

  Errõl a Shell július 1-tõl hivatalába lépõ új vezérigazgatója beszélt szerdán.

 • Magyar íjászok megdöntöttek egy 1226-ban felállított íjászrekordot

  Két magyar sportoló megdöntött egy 1226 óta érvényes íjászrekordot a Nyílegyenes Távlövõ Bajnokságon, az íjász távlövés rekordját még a Mongol Birodalomban állították fel.

 • A fehér szalag címû film kapta az Arany Pálmát!

  Az osztrák Michael Haneke Das weisse Band (A fehér szalag) címû filmje nyerte el vasárnap az Arany Pálmát a 62. Cannes-i Filmfesztiválon.

  A két és fél órás fekete-fehér dráma az elsõ világháború kitörése elõtt egy észak-németországi kis faluban játszódik, témája a puritán világ gyermeknevelési módszereibõl születõ erõszak.

 • A Fõvárosi Bíróság elutasította Orbán Viktor keresetét!

  Elutasította ma Veres Jánossal szemben benyújtott keresetét elsõ fokon, nem jogerõsen a Fõvárosi Bíróság.

  A Fidesz-elnök azt sérelmezte, hogy a volt pénzügyminiszter 2008. december végén a Népszavának adott nyilatkozatában azt mondta: „ki mint él, úgy ítél, ha Orbán Viktornak lehetõsége lenne rá, biztosan ellopná a Nemzetközi Valutaalaptól (IMF) kapott pénzt”.

 • Elkapták a dél-kínai kannibált!

  Egy négyéves kislány darabjait találták meg egy dél-kínai férfi hûtõszekrényében; az illetõ állítólag kedveli az emberhúst.

  A Guangzhou Daily jelentése szerint az A Hi (A He) becenévre hallgató idénymunkást azután leplezték le, hogy kantoni lakása környékén vérnyomokat találtak. A lakásból kiszivárgó vércsíkot állítólag a gyermek nagyanyja fedezte fel.

 • Tiger Woods-sztoriból pornófilm

  Nem lehet elfelejteni Tiger Woods félrelépését, pontosabban szexbotrányát. Errõl most egy pornófilm gyártó cég is tesz.

 • Ryan O'Neal és fia dutyiba került

  Los Angeles - Letartóztatták Ryan O'Neal filmszínészt és fiát, mert kábítószert találtak a házukban - jelentette be a Los Angeles-i seriff szóvivõje.

  A rendõrség szerda reggel rutinellenõrzést végzett a 67 éves O'Neal malibui otthonában, mivel a sztár fia, Redmond június óta hároméves próbaidejét tölti kábítószerezés miatt.

  A hatósági emberek az apa és a fiú lakrészében is kábítószert találtak, ezért mindkettõjüket elõállították.

 • Figyelmetlenségének köszönheti a több milliárdos nyereményét

  Figyelmetlenségből egy dollárral többért vett lottót egy négygyerekes egyedülálló anya az Egyesült Államokban, de remek befektetés volt, mert 14 milliószorosan térült meg.

 • Nyert a hazánkban forgatott klipp

  Katy Perry Budapesten forgatott videója nyerte el az 2011-es MTV Video Music Awards legjobb klipnek járó díját.

 • Neglizsé Nap - Fehérnemûben dolgoztatták a nõi alkalmazottakat

  A vártnál nagyobb sikere lett a tajvani Audrey fehérnemûgyár felhívásának, amelyben arra biztotta nõi alkalmazottait, hogy november 21-én egész nap neglizsében dolgozzanak. Az üzem ki is kiáltotta a dátumot Neglizsé Napnak, abból az alkalomból, hogy ezen a napon sikerült legtöbbet eladni a gyár új termékeibõl. A felhívásra a nõi irodisták 90 százaléka pozitívan reagált, azaz lenge alsóruhában koptatta aznap a számítógép billentyûzetét.

 • Melegházasságot kötött George Takei, a Star Trek egykori fõszereplõje

  Megházasodott George Takei, a Star Trek címû sorozat egykori fõszereplõje. A hetvenegy éves, homoszexualitását nyíltan vállaló színész huszonegy éve él együtt partnerével, Brad Altman (54) üzletemberrel.

  A pár Los Angelesben mondta ki a boldogító igent, buddhista ceremónián, barátai és számos Star Trek szereplõ elõtt.

  Kalifornia állam június óta engedélyezi az egynemûek házasságát, a döntés után rengeteg meleg pár élt ezzel a lehetõséggel.

 • Lopott autóban aludt!

  Autómosóban és lopott kocsiban szundikált el egy autótolvaj Ausztráliában.

  A 30 éves férfi hajnalban hajtott be az automata mosóba, de mivel egy óra múlva még mindig nem jött ki, és a kocsija sem mozdult, az állomás felügyelõje telefonált a rendõröknek. Õk ébresztették a tolvajt, akinek autóján két különbözõ rendszám volt.

 • Koppant Sandra Bullock!

  Egy modell kifecsegte, hogy viszonya volt az Oscar-díjas színésznõ férjével. Sandra Bullock egy hete még kimondhatatlanul boldog volt, de egy sokkoló hír azonnal visszarántotta a sokszor keserû valóságba. Kiderült, hogy az a férfi, akinek az Oscar-gálán olyan szívélyesen köszönte meg a támogatást, megcsalta. A színésznõ teljesen összezuhant, és lemondta filmje, a The Blind Side európai sajtókörútját.

 • Elbocsájtották a rendõrt - államellenes zenét hallgatott

  Teljesen tönkretettek egy magas rangú rendõrnyomozót, akinek összes bûne mindössze annyi volt, hogy találtak a mobilján egy zeneszámot. A rendõrt azóta kirúgták az állásából és családjával együtt utcára tették a lakásukból.

 • Plágium a Kaposvári Egyetemen

  A Kaposvári Egyetemen gazdaságtudományi kar három végzõse egyszerûen átemelte dolgozatát valamilyen korábbi szakmai írásból - írja a Somogyi Hírlap. A diplomamunkákat bíráló tanárok vették észre a plágiumot.

  Nemcsak a gazdaságtudományi, hanem a pedagógiai és a mûvészeti karon is plagizáltak a hallgatók.

 • Amy Winehouse lehányta a kölcsönzött ruháját!

  Ismét bajban van a sztár. A 25 ezer fontért kölcsönzött elegáns ruhák itt-ott szétszakadva és sárosan kerültek vissza gazdájukhoz, Harvey Nicholshoz.

  A zûrös Amy ismét alakított. Most a drága pénzen vett selyem és szatén holmikra nem vigyázott.

  Egy barátja azt mondta: "Felvette az egyik ruhát és elment benne bulizni.

  A vége persze az lett, hogy nagyon berúgott. Enyhén szólva nem volt szép látvány."

 • Jennifer Lawrence újévi fogadalma 2013-ra

  Jennifer Lawrence újévi fogadalma 2013-ra, hogy megpróbál sokkal jobban kiállni magáért.

 • 51 éves és dédnagymama lett

  Az 51 éves lengyel Teresa Gruca nagyon fiatalon, 16 évesen szülte meg elsõ gyermekét. Rá 16 évre pedig nagymamává vált, aztán megint 16 év múlva dédnagymama lett belõle.
  Jelenleg õ a legfiatalabb dédnagymama Lengyelországban.

 • Elfújta a szél a Mikulást

  Egy amerikai Mikulás igencsak bánhatta, hogy hõlégballonra nyergelt át a hagyományos rénszarvasfogatról, mivel az erõs szél több kilométer távolságba sodorta Utah államban.

loading...