rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Óriásbébi született Debrecenben

 • Share on Tumblr

  A családot és az orvosokat is meglepte az augusztus 8-án Debrecenben született Erdõs Zselyke, aki 6300 grammal és 63 centivel látta meg a napvilágot.

  loading...

  Az ultrahangfelvételek alapján az orvosok sem számítottak arra, hogy Magyarország talán legnagyobb babája fog megszületni a debreceni Kenézy Kórházban, amely egyben az ápolóként dolgozó édesanya munkahelye is. A második gyermekként érkezett kislány császármetszéssel jött világra, vasárnap óta pedig már hajdúböszörményi otthonukban jár csodájára a rokonság és a sajtó is.

  „Nem mutattak ki cukorbetegséget a babánál, és a családban sem tudunk hasonló esetrõl, a terhesség alatt pedig nem szedtem magzatvédõ szereket, így rejtély, mitõl nõtt ilyen nagyra a kislányom” – mondta a boldog anya. Mint mesélte, a kis Zselyke nagyon jól érzi magát otthon, éjszakánként nagyokat alszik, nappal pedig sok vendéget fogadnak, hiszen a látogatók is tudják, valószínûleg az ország legnagyobb csecsemõjében gyönyörködhetnek.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Sas támadott meg egy parkoló Zsiguli-t Ukrajnában

  Sas támadott meg egy parkoló Zsiguli autót az a Donyeck-Mariupol országút mentén Ukrajnában. A ragadozó madár az utastérben kifüggesztett plüssnyúlra vadászott, és a szélvédõt bezúzva a sofõrre zuhant. A zsákmányt sejtõ szárnyas ragadozó olyan nagy erõvel törte be az üveget, hogy zúzódásokat okozott a sofõr mellkasán.

 • Megtarthatja házasságát a transzszexuális férfi

  Karlsruhe - Döntött a német alkotmánybíróság: "házasember" maradhat az a ma 79 éves transzszexuális férfi, aki 2002-ben nõvé operáltatta át magát. A taláros testület szerdán hozta meg határozatát, amelynek értelmében a házasságot, amelyet a férfi 56 évvel ezelõtt kötött, nem kell felbontani akkor sem, ha közben már nõ lett. A kérelmezõ, akinek frigyébõl három gyermek született, 2001 óta nõi keresztnevet használ és 2002-ben mûtét révén is nemet változtatott, majd a karlsruhei alkotmánybírósághoz fordult annak érdekében, hogy ismerjék el nõnek, ám ne bontsák fel házasságát - ez az eddigi jogszabályok szerint ez nem lett volna lehetséges.

 • Bankba tette 91 kilónyi pénzét a koldus

  Kalkutta - Bankszámlát nyitott az indiai Kalkuttában egy koldus, és mindjárt 91 kilogrammnyi pénzt helyezett el rajta.

  Laksmí Dász elmondta csütörtökön a BBC brit hírszolgálati rádiónak, hogy ez az élete megtakarítása; negyven éve kéreget, azóta, hogy kiskorában megbetegedett gyermekbénulásban.

 • Fábry Sándor összetörte magát!

  Súlyosan megsérült Fábry Sándor. A showman a összetört bordákkal és egyéb sérülésekkel állt közönsége elõtt az Esti Showder legutóbbi felvételén.

 • Elvesztette babáját a várandós Lily Allen

  Terhességének hatodik hónapjában elveszítette babáját Lily Allen brit popsztár.

 • Pornót szûrõ keresõmotor muszlimoknak!

  A muszlim vallási elõírásoknak nem megfelelõ ("haram") tartalmakat kiszûrõ keresõmotor indult (imhalal.com).

  A keresõ figyelmezteti a felhasználókat, ha olyan kifejezés után kutakodnak a neten, amely nem eléggé erkölcsös egy hívõ számára.

 • Gyilkos tv Ausztriában

  Szörnyethalt Ausztriában egy gyerek, mert rázuhant egy tévékészülék.

  A hétéves fiú egy pénztárcát próbált levenni a tévérõl, amely egy falipolcon volt a szülõi ház egy szobájában. Amikor a gyerek felnyúlt a tárcáért, a készülék rázuhant és maga alá temette. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínre érkezõ mentõk már nem tudták megmenteni. A szülõk sokkos állapotba kerültek, pszichológusok kezelik õket.

 • Ház eladó kerti vasúthálózattal

  Saját vasúthálózattal árulnak egy családi házat Nagy-Britanniában: a hátsó kertben játékvasút van 330 méter hosszú sínpályarendszerrel.

 • SMS-ben értesülhetnek a szülõk a gyermekeik jegyeirõl

  Mostantól SMS-ben értesülhetnek gyermekeik elõmenetelérõl az Ungvári 5. sz. Középiskola tanulóinak szülei - írja a Kárpátinfo.net hírportál.

  Az "elektronikus ellenõrzõ" havi 15 hrivnyába (450 forint) kerül, ha heti rendszerességgel akarják követni gyermekeik iskolai elõmenetelét a szülõk. Aki napi szinten szeretne SMS-értesítést kapni, annak havonta 35 hrivnyába (1050 forint) került a tanintézmény szolgáltatása. Az elektronikus ellenõrzõt egyelõre az 5-10. osztályosok szülei fizethetik elõ.

 • Fejest ugrott a 80 centis vízbe!

  Súlyos sérülésekkel kellett mentõhelikopterrel kórházba szállítani egy fiatalembert Balatonvilágos közelében, a férfi feltehetõen nyaki gerincsérülést szenvedett.

  A parttól 150 méterre egy stégen találták meg a 26 éves férfit, akirõl hozzátartozói elmondták, hogy akkor sérült meg, amikor fejest ugrott a nem egészen 80 centiméteres vízbe. A stégre már õk emelték ki, így találtak rá a vízimentõk.

 • Durva: 16 évig nem evett

  Egy ritka betegségnek köszönhetõen hat hónapos kora óta nem érzett sem éhséget, sem pedig szomjúságot a húszéves Molly Smith.

 • Ellopták, eladták, megtalálták az újszülöttet

  Mexikóváros - Az anya karjából ragadtak ki egy két és fél hónapos gyereket egy mexikóvárosi klinika elõtt, majd a csecsemõt azon nyomban el is adták 2000 pesóért (nem egészen 30 ezer forint) - de végül sikerült megtalálni és kiszabadítani.

 • Esküvõt ült a 103 éves egyiptomi aggastyán

  Harmadszor nõsült egy 103 éves, az egyiptomi Sohag tartományban élõ földmûves.

 • Megszületett Flóra, Gerendás Péter kilencedik gyermeke

  Gerendás Péter mögöttt igazi "termékeny" élet áll. Igaz ez a karrierjére és a magánéletére is.

  A temérdek lemezzel rendelkezõ énekes a szakmai sikereken túl a magánéletben is boldog. Néhány héttel ezelõtt született meg ugyanis kilencedik gyermeke.

  A legújabb jövevény, Flóra a legnagyobb egészségnek örvend, hisz alig három nap után már haza is engedték mamájával együtt az orvosok.

 • Nem akarják temetéssel szomorítani családjuk: elajándékozták csontvázuk

  Nem akarja temetésével elkedvetleníteni családját és barátait a brit pár, ezért még életében elajándékozta csontvázát.

 • Melltartóra kötelezhetik beosztottaikat

  Melltartó viselésére kötelezhetik beosztottaikat a fõnökök Németországban egy bírósági döntés eredményeként.

 • Rockzenekart alapított Csifó Dorina

  Dorina meglepõ módon egy rockzenekart alapított és ezentúl énekesként is megmutatja tehetségét. A C.S.I.F.O nevet viselõ együttes már az elsõ fellépésen is túl van, egy díjátadó gálán mutatkoztak be a közönségnek ahol osztatlan sikert arattak.

  A Tinisztár elárulta, egy keményebb, rockosabb stílust képviselnek, amit õ maga is évek óta szívesen hallgat. Kedvencei leginkább a régi rockbandák, így olyan zenekarok hatották rá, mint az AC/DC vagy Billy Idol.

 • Végighúzta a fogával saját kocsiját New York közepén egy 91 éves férfi

  A fogával képes elhúzni egy kocsit egy 91 éves bácsi. Mike Greenstein-nek volt kitõl tanulnia: apja a híres erõember, „Mighty Atom" volt.

 • Öt évet kapott Michael Douglas kábítószerkereskedõ fia

  Öt évi börtönbüntetést szabott ki egy New York-i bíróság Cameron Douglasra, az Oscar-díjas Michael Douglas fiára, akit kábítószer-kereskedelem miatt tartóztattak le tavaly nyáron.

 • Másnak adta ki magát aktus közben

  2011 februárában került hadbíróság elé Kenni Dinnell mérnök technikus ügye – a férfit azzal vádolják, hogy 2010 júliusában megerõszakolt egy másik tengerészt.

  A hivatalos bírósági iratok szerint Dinnell egy barátja, Greg Robertson kabinjában töltötte az estét, a késõbbi áldozat és egy másik, meg nem nevezett hölgy társaságában.

  Kicsivel késõbb elhatározták, hogy a bázisról bemennek Portsmouth belvárosába néhány italra – az ismeretlen hölgy idõközben hazament, így már csak hárman maradtak.

 • Újra szingli Bozsek Márk

  Újra szingli Bozsek MárkBozsek Márk januárban ismerkedett meg a csinos barátnőjével, ám a kapcsolat nem bizonyult hosszú távúnak a lány költözése miatt. \"Tudtam, hamarosan elhagyja az országot, és én nem mehetek vele. Bár korábban arról volt szó, hogy én is megyek Angliába, mert egy angol producer érdeklődését felkeltette az egyik dalom, végül változott a terv. Nem bántam meg a döntést, és megtanultam, mindig a mának kell élni. Ez a lányokkal való kapcsolatomra is kihat. A romantikus pillanatok csak akkor érnek valamit, ha teljesen átadod magad nekik.

 • A TV2 nem vizsgálja Liptai Claudia botrányát

  A csatorna a hatóságokra bízza a mûsorvezetõ parkolásikártya-ügyének tisztázását. Liptai Claudia hallgatásba burkolózott azóta, hogy az újságok megírták: mozgáskorlátozottnak kiállított parkolási kártyát használt múlt hét szerdán a Révay utcában.

 • Szexboltért harcoló nyugdíjasok

  Varsó - Szexboltért harcolnak nyugdíjasok egy lengyel városban, miközben a fiatalabb helybeliek be szeretnék záratni.

  A nemzedéki szexellentét Raciborzban borzolja a kedélyeket. A szexbolt nemrégiben nyitott, és az aktív életkorúak tüntetni kezdtek ellene. Az idõsebbek körében azonban nagyon sikeres, napi élelmiszer-bevásárlásuk után rendre betérnek a szexboltba is és ragaszkodnak az üzlethez.

 • Kenyérben sült egér

  Egeret is kapott kenyerébe egy vásárló Nagy-Britanniában, utána meg 17 ezer fontot - bõ 5 millió forintot - a legnagyobb brit élelmiszergyártó cégtõl.

 • Hat úszóvilágbajnokságot töröltek el!

  Hat, közelmúltban elért világcsúcsot nem hitelesített a Nemzetközi Úszószövetség (FINA), mivel azokat az érintettek olyan ultramodern dresszben érték el, amely akkor még nem volt engedélyezve.

 • Stohl András a Playboynak pózolt

  Buciról az újságnak adott interjújához készítették a képeket, melyeken kicsit James Bond-ként, kicsit Bruce Willis-ként ábrázolták õt.

  Az akcióhõs imidzs egyáltalán nem véletlen, hiszen az RTL Klub mûsorvezetõje már több filmben alakított félelmet nem ismerõ férfit, ráadásul az új James Bond filmekben õ adja a hangját a 007-es ügynöknek.

  - James Bond különösen a szívem csücske, már csak azért is, mert nagyon bírom Daniel Craiget!

 • Hogy néz ki Pamela Anderson!

  A színésznõ szigorúan megtiltotta, hogy közeli felvételeket készítsenek róla

  A 41 éves színésznõ egyes bennfentesek szerint amiatt aggódik, hogy a nézõk felfedezik rajta az öregedés jeleit. "Pamela még mindig fantasztikusan néz ki, de érthetõ, hogy a show-ban annyira jól szeretne mutatni, amennyire csak lehetséges" - nyilatkozta a brit Daily Expressnek a stáb egyik tagja, aki azt is hozzátette: "Pam elég régóta van a szakmában ahhoz, hogy tudja, melyik kameraállás nem éppen elõnyös számára".

 • Rendhagyó módon neveli kutyáit Courteney Cox

  Courteney Cox jó példát mutatva tanítja kutyáit, így közösen pisilnek a gyepre.

 • Medvehúst tartalmazó kolbászt foglalt le a rendõrség Monoron

  Medvehúst tartalmazó kolbászt és szalámit foglalt le a rendõrség a Pest megyei Monor egyik húsüzletében. A szokatlan ínyencséget Romániából hozta Magyarországra az üzlet tulajdonosa, azonban nem tudta, hogy a macihúsos felvágott az Európai Unió területén tiltott áru.

  Brummoghatott magában I. József vecsési lakos, amikor a Nemzeti Nyomozóiroda (NNI) és a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium (KVvM) megjelent húsüzletében, és az ott talált mintegy 17-18 kilogramm barna medvehúst tartalmazó szalámi és kolbász eredetérõl kérdezték.

 • Esküvõjük közben hallgatták ki az ifjú párt

  Esküvõje közben hallgatott ki a rendõrség egy párt Németországban. A 34 éves menyasszony és 36 esztendõs võlegénye ráadásul nem gyanúsítottak, hanem áldozatok: meglopták õket, laptopjukat és több esküvõi ajándékukat vitték el ismeretlenek a võlegény elõzõ esti legénybúcsújáról.

loading...