rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Óriásbébi született Debrecenben

 • Share on Tumblr

  A családot és az orvosokat is meglepte az augusztus 8-án Debrecenben született Erdõs Zselyke, aki 6300 grammal és 63 centivel látta meg a napvilágot.

  Az ultrahangfelvételek alapján az orvosok sem számítottak arra, hogy Magyarország talán legnagyobb babája fog megszületni a debreceni Kenézy Kórházban, amely egyben az ápolóként dolgozó édesanya munkahelye is. A második gyermekként érkezett kislány császármetszéssel jött világra, vasárnap óta pedig már hajdúböszörményi otthonukban jár csodájára a rokonság és a sajtó is.

  „Nem mutattak ki cukorbetegséget a babánál, és a családban sem tudunk hasonló esetrõl, a terhesség alatt pedig nem szedtem magzatvédõ szereket, így rejtély, mitõl nõtt ilyen nagyra a kislányom” – mondta a boldog anya. Mint mesélte, a kis Zselyke nagyon jól érzi magát otthon, éjszakánként nagyokat alszik, nappal pedig sok vendéget fogadnak, hiszen a látogatók is tudják, valószínûleg az ország legnagyobb csecsemõjében gyönyörködhetnek.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Batman a saját családját verte

  Sok rajongó és Batman kedvelõ számára sokként hatott a hír, hogy a 34 éves Batman, azaz Christian Bale vasárnap ütötte-verte azaz bántalmazta saját családtagjait.

  Édesanyjáról és testvérérõl van szó- állítja az angol bulvárlap.

  Nem akarták lecsukni, vagy fogságba tartani, amíg nem tisztázódtak a körülmények, hiszen Bale nyakán volt másnap az angliai Batman premier, ahol a fõszereplõnek csakugyan illik megjelenni.

 • Ashlee Simpson dobta Vincent Piazzát

  Ashlee Simpson úgy döntött, ideje dobnia Vincent Piazzát.

 • Különös Guiness rekord dõlt meg

  Rekordot döntöttek hot dogból. Több mint 200 méternyi kiflibe töltött virsli készült Paraguayban.

 • Felhõkarcolókra mászik rákos társaiért

  Egy 56 emeletes toronyházra mászott fel egy férfi az Egyesült Államokban. Dan Goodwin akciójának célja az volt, hogy inspirálja a rákbetegeket, hiszen neki a mászás segített meggyógyulni.

 • Rekorddugó Brazíliában!

  Kétszázkilencvenhárom kilométer hosszú dugó alakult ki szerda estére Brazíliában, Sao Paulóban. A heves esõzések, az esti csúcsforgalom, valamint az ünnepek miatt korábban kezdõdött hétvégi kirajzás okozta a mega gépkocsiáradatot.

  Az este hétkor órakor észlelt 296 kilométeres sor szinte megfelel a Bécs-Prága közötti útvonal hosszúságának.

 • Megszûnik a zöldkártya

  Januártól megszûnik a zöldkártya, az autók környezetvédelmi vizsgálatát egyszerre végzik majd a mûszaki vizsgával.

  "2010. január elseje után akiknek mûszakit kell csináltatniuk az autójukon, már nem kell majd külön zöldkártyáshoz is elmenniük, hanem egy lépésben, egyszerre tudnak mindent elkészíttetni az autójukhoz" - mondta Lovas Károly Róbert, a Nemzeti Közlekedési Hatóság elnökhelyettese a közszolgálati televízió csütörtök esti hírmûsorának.

 • Népkonyhán bukkant fel a First Lady

  Washington - Népkonyhán bukkant fel az amerikai First Lady: Barack Obama elnök neje nem rászorulóként járult az ingyenkonyhához, hanem maga osztogatott ételt a meglepett washingtoni hajléktalanoknak.

 • Hihetetlen! Óra alatt szexeltek a rajzteremben!

  A rajzteremben szerelmeskedett két diák a szeghalmi Tildy Zoltán Általános Iskolában.
  Az eset még a múlt héten történt. A diáklány másnap számolt be szüleinek az esetrõl, akik azonnal a rendõrséghez fordultak.

  A 13 éves, hatodikos lány és a 16 éves, nyolcadikos fiú ellentmondásosan számolt be a történtekrõl. A lány azt mondta a szüleinek, hogy védekezett, s megerõszakolták õt, míg a fiú beszámolója szerint a lány önként adta oda magát neki.

 • Vak(si)szerencse: 'mellélottózott' és megnyerte a fõnyereményt

  Roanoke (Indiana állam) - Vak(si)szerencsével ütött meg lottófõnyereményt egy férfi az Egyesült Államokban: otthon felejtette a szemüvegét és véletlenül melléikszelt a szelvényen.

 • Vasrudas 'udvarlókergetés'

  Deltona - Vasrúddal kergette ki tizenéves lánya szobájából annak pucér "udvarlóját" egy megdühödött farmer az Egyesült Államokban, ami azután 10 ezer dollár - 1,4 millió forint - óvadékába került.

 • Som Lajos jobb lába lebénult

  Hetek óta kórházban ápolják Som Lajost, a Piramis együttes gitárosának lebénult a jobb lába.

  A zenész - elmondása szerint - egyik pillanatról a másikra nem érezte a lábfejét és a lábszárát, így mentõ vitte be az intézménybe.

  Most csak járókerettel tud menni, leginkább csak fekszik a kórteremben. Naponta félórát gyógytornázik, így már - mint mondja - kicsit tudja mozgatni. Som Lajos az újságnak leszögezte, hogy egy pillanatra sem adja fel, mindenképp meg akar és meg is fog gyógyulni.

 • Családi okok miatt elmarad Bebéék esküvõje

  Elhalasztotta esküvõjét a Back II Black frontembere!

  Bebe elhalasztotta az esküvõjét! A Back II Black frontembere augusztus 9-én egy, a Mátrában lévõ kis kápolnában akarta elvenni kedvesét, a pár azonban az új tervek szerint csak jövõ tavasszal mondja ki a boldogító igent. Vajon mi történt?

  "Családi okok miatt máshol és máshogyan fogjuk megtartani, valószínûleg csak jövõ tavasszal" - erõsítette meg a hírt a Popdarálóban táncosként dolgozó Ági a Blikknek. Az énekes nem kívánt nyilatkozni az üggyel kapcsolatban.

 • Pénzbéléses bõrönd Odüsszeiája

  Akaratlanul 60 ezer fontot - 18 millió forintot - adományozott egy idõs férfi Nagy-Britanniában egy jótékonysági bolton keresztül ismeretleneknek.

 • A meleg és biszexuális fiatalokat ugyanolyan kihágásért gyakrabban büntetik meg

  A különféle kihágást elkövetõ tizenévesek közül nagyobb valószínûséggel büntetik meg azokat, akikrõl úgy tudják, hogy homoszexuális vonzódásuk vagy kapcsolatuk lehet - állapították meg amerikai kutatók.

 • Vízbe fulladt egy 25 éves fiatalember a soproni Tómalom fürdõben!

  Vízbe fulladt egy 25 éves fiatalember kedden a soproni Tómalom fürdõben. A szerencsétlenül járt férfi rosszul lett, amikor a barátjával beúsztak a tó mély vízébe.

  Társa segítséget hívott, mivel egyedül nem tudta kimenteni. Mire kiemelték a vízbõl, már eszméletlen állapotban volt, és életét vesztette a soproni fiatalember.

 • Egy ötéves indiai kislány 74 kiló és 105 centi magas.

  Halálra eszi magát egy ötéves indiai kislány: már 74 kiló, pedig csak 105 centi magas.

  Heti étekadagja 10 kiló rizs - legalább -, 24 tojás, 6 liter tej, 5 kiló krumpli. Szülei alig 2 ezer forintnyi összeget keresnek hetente, így valósággal a szájuktól és másik két gyereküktõl kell megvonni a falatot, hogy falánk lányuk nyugton maradjon. Ha ugyanis nem kap enni, bõg, ordít, sikoltozik és még kövekkel is megdobálja szüleit.

 • Divat lett a cipõdobálás!

  Megpróbálták cipõvel megdobni hétfõn a kínai miniszterelnököt, miközben elõadást tartott a Cambridge-i Egyetemen - jelentették hírügynökségek a helyszínrõl.

  A lábbeli nem találta el Ven Csia-paót (Wen Jiabao), tõle egy méterre, a pódiumra esett. A kínai kormányfõ a világgazdasági válságról tartott elõadást, amikor hallgatóságának egyik tagja felállt, feléje hajította fél pár cipõjét és közben azt kiáltotta: "hogy lehet, hogy az egyetem hasra vágódik ez elõtt a diktátor elõtt?"

 • Feladta magát a Facebookon támadó "Spamkirály"

  Feladta megát a Szövetségi Nyomozó Irodának (FBI) a Spamkirály néven elhíresült Sanford Wallace, aki 27 millió nem kívánt üzenetet küldött szét a Facebook szervereirõl.

 • Óvszert nyalt fagyi helyett

  Élelmiszerbiztonsági botrány forgatja az ukrán gyomrokat: egy kelet-ukrajnai nõ jégkrémében használt óvszert talált. A fagyit gyártó cég megfenyegette, amikor panaszt tett.

  Irina Burlacsenko, a kelet-ukrajnai Krasznodonban egy sárgabarackízû, elõre csomagolt, csokoládébevonatú jégkrémet vásárolt, a gyermekének. Mielõtt a kicsinek odaadta volna az édességet, õ is megkóstolta. Az elsõ leharapott darab nyomán egy használt gumióvszer fordult ki a fagyiból.

 • Pizza kontra hamburger

  Kénytelen volt átkeresztelni feltalálója azt a szardíniai töltött pizzát, amely a McDonald’s nevét utánozta, ráadásul az eset újraélesztette a hagyományaikhoz ragaszkodó olaszok harcát a multinacionális gyorsbüfé ellen.

 • Majdnem minden vagyonát elvesztette Rihanna

  Majdnem minden vagyonát elvesztette RihannaRiRi ugyan a világ egyik legmenőbb sztárja és milliókat keres, de így is majdnem minden vagyonát elvesztette. Bár nehéz elképzelni, hogy az énekesnő egész nap a számlák felett görnyed, azért az még tőle is durva, hogy hagyta elúszni minden pénzét! Pedig így történt, ugyanis egy olyan könyvelővel dolgozott együtt, aki totál felelőtlenül kezelte a pénzügyeit. Az énekesnő azt állítja, hogy majdnem csődbe jutott miatta 2009-ben. Az év elején még 11 millió volt a számláján, ám év végén csupán 2 milliót mutatott a mérleg.

 • Több milliót nyert, mehet a börtönbe

  John Racener egy darabig csak a börtönben költhet a védelmére abból a több millió dollárból, amit 25 éves kora ellenére máris magáénak tudhat. Nagy bajban van az idei World Series of Poker (WSOP) Main Eventjének második helyezettje, John Racener. Könnyen elõfordulhat, hogy börtönbe kell vonulnia.

 • HIV-vírussal fertõztek meg veterán katonákat

  Az idõs emberek zöme szájsebészeti és fogászati kezelés során kerülhetett kapcsolatba a halálos kórral, az AIDS betegséget okozó vírussal, és más kórokozókkal, többek közt hepatitis vírussal is, miután az intézmény egyik sterilizálógépe egy éven át hibásan mûködött.

 • Maratoni mûveltségi- és sportvetélkedés Zalaegerszegen

  Maratoni, 24 órán át tartó mûveltségi- és sportvetélkedést rendeznek szombat-vasárnap Zalaegerszegen, a landorhegyi iskola játéktérré átalakított tornacsarnokában.

  Az elsõ zalai 24 órás vetélkedõ a 40-50 fõs csapatok seregszemléjével szombat délután kezdõdik a Dísz téren. A jelmezbe öltözött játékosok cirkuszi sátraikban mutatkoznak be, majd a bohócok, zsonglõrök, légtornászok együtt vonulnak a rendezvény helyszínére - tájékoztatta Fodor Tamás, a Retro 73 Ifjúsági és Kulturális Közhasznú Egyesület elnöke.

 • Piros lap helyett bugyit rántott elõ a bíró

  Lap helyett bugyit rántott elõ zsebébõl egy futballbíró Brazíliában egy amatõr mérkõzésen, amikor kiállított egy játékost.

 • 61 évesen szerzett diplomát, 40 évig volt diák

  Werner Kahmann, a kölni egyetem volt hallgatója egyetlen dolgot bán abban, hogy már diplomás: fizetnie kell az állatkertbe, és nem utazhat ingyen.

 • Eladónak öltözve loptak tv-t!

  Eladónak és „vevõnek” öltözött két nõ lopott jókora tévét egy áruházból az Egyesült Államokban.

  Az eladónak öltözött tolvaj ráadásul valódi alkalmazottakat is bevont az akcióba: velük emeltette a vásárló kocsira a 132 centi képátlójú síktévét, amelynek ára 1300 dollár (300 ezer forint).

 • Kínai bõrcsizma miatt rohadt a lába!

  A Franciaországban élõ Veronique Homer a kórházban kötött ki egy egész hétre, miután súlyos bõrfertõzést kapott egy Kínában készült csizmától.

  Az asszony régi álma volt egy eredeti bõrbõl készült lábbeli, ehelyett kis híján amputálni kellett alsó végtagjait, mert a csizmában található mérgezõ anyagoknak köszönhetõen hatalmas fájdalmas kelések nõttek a lábfejére.

  Veronique csizma helyett egy jó ideig mezítláb kénytelen közlekedni.

 • Önkielégítést végzett a buszon

  Elszenderült a Szeged és Mórahalom között közlekedõ buszon, majd erõs nemi vággyal ébredt egy férfi. Szeméremsértés miatt indult ellene büntetõeljárás.

 • Hatalmas halemlékmû Lettországban

  Hatalmas emlékmûvet állítottak egy apró hal, a sprotni tiszteletére Lettországban. Az elismerést azért kapta sprotni, mert fontos eledele Lettországnak, továbbá exportcikke, lévén a legnagyobb sprotnikonzervgyártó a világon.