rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Óriásbébi született Debrecenben

 • Share on Tumblr

  A családot és az orvosokat is meglepte az augusztus 8-án Debrecenben született Erdõs Zselyke, aki 6300 grammal és 63 centivel látta meg a napvilágot.

  loading...

  Az ultrahangfelvételek alapján az orvosok sem számítottak arra, hogy Magyarország talán legnagyobb babája fog megszületni a debreceni Kenézy Kórházban, amely egyben az ápolóként dolgozó édesanya munkahelye is. A második gyermekként érkezett kislány császármetszéssel jött világra, vasárnap óta pedig már hajdúböszörményi otthonukban jár csodájára a rokonság és a sajtó is.

  „Nem mutattak ki cukorbetegséget a babánál, és a családban sem tudunk hasonló esetrõl, a terhesség alatt pedig nem szedtem magzatvédõ szereket, így rejtély, mitõl nõtt ilyen nagyra a kislányom” – mondta a boldog anya. Mint mesélte, a kis Zselyke nagyon jól érzi magát otthon, éjszakánként nagyokat alszik, nappal pedig sok vendéget fogadnak, hiszen a látogatók is tudják, valószínûleg az ország legnagyobb csecsemõjében gyönyörködhetnek.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Amy Winehouse lehányta a kölcsönzött ruháját!

  Ismét bajban van a sztár. A 25 ezer fontért kölcsönzött elegáns ruhák itt-ott szétszakadva és sárosan kerültek vissza gazdájukhoz, Harvey Nicholshoz.

  A zûrös Amy ismét alakított. Most a drága pénzen vett selyem és szatén holmikra nem vigyázott.

  Egy barátja azt mondta: "Felvette az egyik ruhát és elment benne bulizni.

  A vége persze az lett, hogy nagyon berúgott. Enyhén szólva nem volt szép látvány."

 • Jön a második baba Palikéknál

  Marsi Anikó hivatalosan is bejelentette, hogy õ és férje, Palik László második gyermeküket várják. A mûsorvezetõ június 5-ére van kiírva, így nagyjából három év korkülönbség lesz a jövevény és a házaspár idõsebb gyermeke, Vilmos között.

  Marsi még nem tudja, hogy milyen nemû lesz a baba, de elmondása szerint teljesen mindegy. Hiszen, ha egy kislány érkezik a fiú mellé az is csodálatos, de ha még egy kisfia lesz, akkor idõsebb korában a két fiú által lesz elkényeztetve.

 • Alec Baldwin szerint hálátlan dolog Oscar-díjátadót vezetni

  Alec Baldwin nem túl diplomatikusan üzent az Oscar-díjátadó szervezõinek. „Hálátlan és nagyon kemény feladat Oscart vezetni” – mondta Alec Baldwin, aki soha többé az életben nem kívánkozik a hollywoodi filmünnnep moderátori szerepkörébe.

 • Vadszamarak növelik a kínai nõk szexéhségét?

  A Northern Territory News c. ausztrál lap beszámolója szerint egy Hong Kong-i vállalat minden évben megpróbál közel egymillió szamárbõrt beszerezni, hogy ezt hagyományos gyógyszerek gyártásához tudják felhasználni.

  A cég leginkább Dél-Amerikából szerzi be a bõröket, de mostanában Ausztráliára is odafigyel - írja a MediPress.

  A Sydneyben élõ exportõr, John Fleming máris az északi vidéken élõ vadszamarakra akar vadászni, azért, hogy el tudja azokat adni.

 • Déli sírban feküdt az északi katona

  Az "ellenség" sírjában feküdt egy polgárháborús katona csaknem 90 éven át az Egyesült Államokban, de leszármazottai immár korrigálták a tévedést.

 • Jerzy Buzek lett az Európai Parlament új elnöke

  Jerzy Buzek volt lengyel kormányfõt választotta meg az Európai Parlament (EP) új elnökévé kedden Strasbourgban a 736 fõnyi testület.

  A 69 éves Buzek a júniusi választások után tartott elsõ ülésen nyerte el a parlament támogatását, amelyben a jobbközép pártok alkotják a legnagyobb erõt. Ez az elsõ alkalom, hogy az egykori szovjet tömb egyik volt tagállamának képviselõje kapja meg a nagyrészt ceremoniális, ugyanakkor tekintélyes tisztséget.

 • Natalie Cole énekesnõnek a húga felajánlotta egyik veséjét!

  Az énekesnõnek a húga felajánlotta egyik veséjét, hogy megmenthesse életét, írja a FemaleFirst.

  Natalie Cole-t 2008-ban diagnosztizálták Hepatits C-vel, és szeptember óta veseelégtelensége van, és csakis a transzplantáció segíthet rajta.

  Az énekesnõ megkérte családját, hogy ne ajánlják fel neki veséjüket. Azonban a húga, Timolin titokban mégis kivizsgáltatta magát, hogy alkalmas-e donornak.

 • Gyermeket vár Alicia Keys

  Elsõ gyermekét várja Grammy-díjas énekesnõ. A 29 éves amerikai R&B sztár Swizz Beatz producerrel él együtt, és hírek szerint magánceremónia keretében még idén össze is házasodnak.

 • A Grand Canyonba zuhant autójával egy férfi

  A Grand Canyonba zuhant autójával egy férfi hétfõn a Grand Canyonnál.

  A rendõrség nem zárta ki az öngyilkosságot a férfi halála ügyében, aki összesen 185 métert esett, mielõtt meghalt.

 • Szórakoztató útifilm növényeknek

  A növények számtalanszor játszottak fontos szerepet mozifilmekben a Gyilkos paradicsomok támadásától az Avatarig, de arra - eddig - még senki sem gondolt, hogy maguk a növények is lehetnének nézõk.

 • Fûvisszanövesztésre kapott felszólítást

  Fûvisszanövesztésre, gazosításra, falevél-visszahordásra kapott felszólítást és 28 napos határidõt egy nyugdíjas férfi Nagy-Britanniában helyi önkormányzatától.

  Az illetõ négy éve költözött herefordi házába, és gondos gazda lévén, rendszeresen és rendesen nyírta a háza elõtti út menti füvet, összeszedte a lehullott faleveleket.

  A túlzott rendezettség azonban bánthatta az önkormányzatot - talán mert nagyon megmutatta, mennyivel elhanyagoltabb a többi közterület, melyet neki kellett volna gondoznia -, ezért felszólító levelet küldött a férfinak.

 • Több százan futottak az utolsó villamos után

  Több százan futottak az utolsó villamos utánSzeged - A tavalyi siker után idén már a II. Éjszakai Jótékonysági Villamosfutást rendezték meg Szegeden, a szegedi Nagyállomás és a Szeged Plaza között. A szabályok idén is egyszerűek voltak: a kiindulási ponttól a sínek mentén futott a tömeg, a nevezési díjakból befolyt összeget pedig jótékony célra ordították. Május 8-án már másodjára tartották meg az Éjszakai Jótékonysági Villamosfutást. A verseny célja az volt, hogy minél több sportolni és jótékonykodni vágyó embert gyűjtsön össze, akik szeretik a kihívásokat.

 • Öttagúvá vált a Kowalsky meg a Vega

  A korábban trióként, vendégzenészekkel koncertezõ Kowalsky meg a Vega zenekar tagcserékkel kezdte az évet, és öttagúra bõvült. Kowáék leigazolták Debrecen rockistenét, a cívis város rocksulijában dobot oktató, és a Tankcsapdánál eddig dobtechikusként dolgozó Sódert, azaz Vajda Pétert. A zenekar ötödik nagylemeze javában készül, hogy májusban megjelentesse a CLS Music.

 • Elkelt az atombunker

  Bõ 90 millió forintért kelt el egy atombunker Nagy-Britanniában internetes árverésen. A kikiáltási ár mindössze 500 font - 150 ezer forint - volt. A licit során vagy negyven árajánlat érkezett a honlapra.

 • Barátságnak indult, szerelem lett belõle

  Charlize Theronnak már jó ideje nem volt komoly kapcsolata, de most úgy tûnik, hogy végre rátalált a szerelem, méghozzá a Modern család címû sorozat egyik fõszereplõje személyé­ben.

 • Sylvester Stallone rendõrök elõl menekült

  Az amerikai színész közlekedési kihágást követett el, ezért rendõrök üldözték Beverly Hillsben.

 • Nyakában felejtették a pengét!

  Edith McQueenre késsel támadt három éve egy nõ a lakása közelében. Ügyvédje, Chad Roberts elmesélte, hogy McQueent kétszer megszúrták és a helyi ügyeleten kezelték sérülésit.

  Az õt ellátó orvos a kórtörténetben leírta, hogy McQueen a nyakán szúrt sebbel érkezett. Azt is lejegyezte, hogy a sebet kitisztította és összevarrta; majd a nõ gyógyultan távozott.

 • Csak pletyka, hogy újra összeáll a Spice Girls

  Melanie Chisholm szerint csak pletyka, hogy újra összeállna a Spice Girls egy ausztráliai turné erejéig 2014-ben.

 • Szigorú feltételekkel szabadult Lohan

  Szigorú feltételekkel szabadult Lindsay Lohan a börtönben és rehabilitáción eltöltött több mint egy hónap után. Ha megszegi azokat, megint rács mögött találja magát - rendelte el szerdán egy Los Angeles-i bíró.

 • Kocogott, amikor elcsapta egy kisrepülõ

  Egy kényszerleszállást végrehajtó kisrepülõgép az egyesült államokbeli Dél-Carolina államban elütött egy férfit, aki éppen a tengerparton gyalogolt vagy kocogott.

 • Katy Parry bevalotta: spanxot visel

  Bár Katy Perry alakja irigylésre méltó, bevallotta, ahhoz, hogy elégedett legyen a testével, spanxot kell viselnie, ugyanis nincsen ideje elég testmozgásra.

 • Megtalálták a Metallica eltûnt rajongójának maradványait

  Megtalálták az Egyesült Államokban annak a fõiskolai diáklánynak a maradványait, aki még tavaly októberben tûnt el a Metallica charlottesville-i koncertjét követõen – tette közzé a USA Today.

 • Teherbe esett a második férfi

  A második átmûtött amerikai férfi jelentette be, hogy gyermeket vár. Az oregoni Thomas Beatie volt az elsõ, aki nõként született, s már félig átmûttette magát férfivá, amikor úgy döntött, megmaradt méhében kihord még egy gyermeket.

 • Postán küldte vissza zsákmányát a bolti tolvaj

  Visszaküldte postán zsákmányát egy lelkifurdalással küszködõ bolti szarka Nagy-Britanniában. A zsákmány egy habszifon volt, értéke 70 font, mintegy 25 ezer forint.

 • Czippán Anett lesz Gombos Edina utóda

  Megtalálták Gombos Edina utódját! A TV2 mûsorvezetõ-jelöltjei közül végül Czippán Anett lett a befutó, aki Szekeres Nórához hasonlóan már gyermekként megismerkedett a kamerákkal és a stúdió légkörével a Kölyökidõ címû mûsorban.

  A huszonnégy esztendõs Czippán Anett Egerben média-magyar szakos-hallgatóként végzett, dolgozott a városi televíziónál és rádiónál egyaránt.

  Az Aktív új mûsorvezetõje - Somogyi Zoltán társaként - szeptemberben lép képernyõre

 • Jó üzlet macsó papának lenni

  A Gesztesi Károly (44), Bochkor Gábor (43) és Árpa Attila (36) élményei nyomán született könyv ugyanis karácsonyig az eladási listák élére került.

  Az óriási sikerre való tekintettel Árpa Attila máris a folytatáson gondolkodik. – Abszolút elégedettek vagyunk, hiszen a Macsópapák a top tízben szerepel. Talán nem tûnök szerénytelennek, ha azt mondom, némileg azért kézenfekvõ volt, hogy nem lesz bukta – mesélte a Blikknek Árpa Attila, aki a bevételbõl nem lánya, Amina hozományát gazdagítja, hanem a folytatást tervezi.

 • Meghalt a 'kétfejû' bangladesi csecsemõ

  Dakka - Váratlanul belázasodott és légzési nehézségek következtében meghalt a hétfõn született "kétfejû" bangladesi csecsemõ - közölte csütörtökön a jessore-i kórház egyik orvosa.

  A születési rendellenesség mellett talán a család szegénysége is közrejátszott abban, hogy a Bangladesben páratlan szenzációt keltõ történet így ért véget. A Dakkától 135 kilométerre lévõ Kesobpurban világra jött, két szájjal táplálkozó, de egyébként csak egy gyomorral - és fiú nemi szervvel - rendelkezõ bébi akkora szenzációt keltett, hogy több mint százezer ember sereglett a kis helyi kórházba.

 • 13 centimétert emelkednek a tengerek Kína partjainál

  A következõ harminc évben 13 centimétert emelkednek a tengerek Kína partjainál - jelentette be a kínai Állami Tengerészet Hivatal. Az elmúlt 30 évben Kína partjainál évente átlagosan 2,6 millimétert emelkedett a tengerek vízszintje, és ez 0,8 milliméterrel haladja meg a világátlagot - olvasható a kínai tengerek változásáról készült hivatali beszámolóban.

  A Dél-kínai-tenger, a Sárga-tenger és a Kelet-kínai-tenger közül évi 2,9 milliméterrel ez utóbbi szintje emelkedett a leggyorsabban.

 • Tömegverekedés Pécsen egy 15 éves lány miatt

  Tömegverekedés volt pénteken este Pécsett, az egyik uránvárosi nagyáruház parkolójában. A csetepatéban összesen tizenegyen vettek részt, az egyik csoport nyolc, míg a másik három fõbõl állt.

  A rendõrség közlése szerint a konfliktus egy tizenöt éves leány miatt robbant ki, pontosabban õ szította a verekedést.

 • Két év börtönre ítélték Cindy Crawford zsarolóját

  Két év börtönre ítélte egy német bíróság azt a férfit, aki megzsarolta Cindy Crawfordot a topmodell lányáról készített fotóval.

loading...