rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Óriásbébi született Debrecenben

 • Share on Tumblr

  A családot és az orvosokat is meglepte az augusztus 8-án Debrecenben született Erdõs Zselyke, aki 6300 grammal és 63 centivel látta meg a napvilágot.

  loading...

  Az ultrahangfelvételek alapján az orvosok sem számítottak arra, hogy Magyarország talán legnagyobb babája fog megszületni a debreceni Kenézy Kórházban, amely egyben az ápolóként dolgozó édesanya munkahelye is. A második gyermekként érkezett kislány császármetszéssel jött világra, vasárnap óta pedig már hajdúböszörményi otthonukban jár csodájára a rokonság és a sajtó is.

  „Nem mutattak ki cukorbetegséget a babánál, és a családban sem tudunk hasonló esetrõl, a terhesség alatt pedig nem szedtem magzatvédõ szereket, így rejtély, mitõl nõtt ilyen nagyra a kislányom” – mondta a boldog anya. Mint mesélte, a kis Zselyke nagyon jól érzi magát otthon, éjszakánként nagyokat alszik, nappal pedig sok vendéget fogadnak, hiszen a látogatók is tudják, valószínûleg az ország legnagyobb csecsemõjében gyönyörködhetnek.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Snoop Dog két évig nem léphet Norvégia területére

  Snoop Dogg amerikai rapper két évig nem léphet Norvégia területére.

 • Újra gyermeket vár a Jóban Rosszban egykori fiatal színésznõje

  Nem akartak még második babát, de ha már így alakult, Viki azt mondja, megszüli a gyermeket. A színésznõ már a negyedik hónapban van.

 • 140 milliót bukott Lady Gaga

  Lady Gaga a bécsi koncertje elõestéjén mocskosul lerészegedve ment le kártyázni egy kaszinóba, és elképesztõen sokat veszített a Black Jacken.

 • Vélhetõen a világ legöregebb pezsgõjére bukkantak svéd búvárok

  Vélhetõen a világ legöregebb, fogyasztható pezsgõjére bukkantak svéd búvárok a Balti-tengerben egy elsüllyedt hajó gyomrában.

 • Megint kikaptunk a szerbektõl!

  Megint nem tudta legyõzni vízilabda-válogatottunk a szerbeket. Az olimpiai bajnok magyar válogatott hosszabbítás után 10-9-es vereséget szenvedett a szerb csapattól a római vizes világbajnokság férfi vízilabda tornájának keddi negyeddöntõjében.

 • Súlyos testi sértés miatt eljárás indult ifj. Knézy Jenõ ellen

  Súlyos testi sértés miatt eljárás indult ifjabb Knézy Jenõ ellen, a feljelentõ maga a sportriporter felesége. Az asszony azt állítja, hogy a sportriporter egy családi vita közben eltörte az állkapcsát, és kidobta közös lakásukból gyermekével együtt.

  A kapcsolat azért futott zátonyra, mert a riporter egy televíziós munkatársával megcsalta az asszonyt, aki szembesítette a vádakkal a férjét. Knézy állítólag ebben a vitában ütötte meg többször is a feleségét, majd kitette az utcára. Bartal Gyöngyi szüleivel együtt késõbb visszament a lakásba holmijaiért, de a férj nem engedte be õket.

 • Hét másodperc alatt elfogytak a McCartney-jegyek

  London - Hét másodperc alatt elkelt az összes jegy Sir Paul McCartney áprilisi Las Vegas-i koncertjére.

  A brit sztárzenész a Hard Rock Hotel and Casino New Joint elnevezésû új koncertcsarnokát nyitja meg elõadásával április 19-én.

 • Az internetes közösség fel van háborodva ByeAlex gyõzelmén

  Szombaton ért véget a Dal döntõje, a nézõk pedig úgy döntöttek, hogy ByeAlex képviselheti Magyarországot a nemzetközi dalversenyen. Az internetes közösség pedig fel van háborodva.

 • Adománygyûjtés venezuelai módra: plasztikai mûtét a jutalom

  Rendhagyó ötlettel állt elõ egy venezuelai politikus a parlamenti választás kampányában: adományért cserébe sorsjegyet ad, amellyel ingyenes plasztikai mûtétet lehet nyerni.

 • Kizsigerelt majmokat találtak egy bõröndben

  Kizsigerelt majmokat találtak egy férfi bõröndjében az Egyesült Államok egy repülõterén.Az utas Közép-Afrikából érkezett a "konyhakész" hússzállítmánnyal. Akadt kofferjában még egy jókora szarvasdarab meg szárított marhahús is.

 • Barbra Streisand árverésre bocsátja személyes tárgyaitjótékonyság céljából!

  Négyszáz személyes tárgyát bocsátja árverésre jótékonysági célból Barbra Streisand. Kalapács alá kerül többek között a 67 éves színésznõ által annak idején a Funny Lady és az Ilyenek voltunk címû filmben viselt egy-egy ruha, valamint a Vejedre ütök címû film több berendezési tárgya, egy régi fonográf, amelyet a színésznõ még tizennyolc évesen vásárolt, ruhák, könyvek bútorok, festmények, sõt szõlõszüretelésre használt eszközök.

 • Gyilkolt a kakas

  A 35 éves Jose Luis Ochoát egy illegális kakasviadalon sebezte meg egy állat - a férfi a kórházban belehalt sérüléseibe.

 • Elhunyt a debreceni fociedzõ

  72 éves korában elhunyt Sidó Csaba, a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola labdarúgó-szakosztályának trénere, technikai vezetõje.

 • 'Jé! Ez a rabló az apám!'

  Dallas - Családon belüli rablás történt egy pizzázóban az Egyesült Államokban: a pénztárosnõ döbbenten ismert rá a rablóban az apjára.

  Családja többi tagja sem volt messze: anyja és férje kint várt a rabló apukára egy autóban.

 • 102 éves volt: meghalt Sztálin kedvenc balerinája

  102 éves korában meghalt az orosz balett legendája, Marina Szemjonova - a moszkvai Bolsoj Színház. Szemjonova egyike volt a szovjet korszak elsõ príma balerináinak, akirõl úgy tartották, hogy Sztálin kedvence volt.

 • Szegedi Ifjúsági Napok 2011 összefoglaló - Dübörögve zárult az idei fesztiválszezon

  Elhagyták az Újszegedi Partfürdõt a fesztiválozók. Az ország legzöldebb nyárzáró fesztiválja a SZIN színpadon Kelis koncertjével ért véget, Danko Jones-szal a Pepsi Színpadon és erõs hip-hoppal a Borsodi Malátabárban.

  A fesztivál elsõ három napja alatt soha nem volt még olyan meleg, mint idén, így az Újszegedi Partfürdõ két medencéje az idei fesztivál legnépszerûbb helyszínei közé lépett elõ az augusztus végi SZIN-es nyárban. A fesztivál idején a Borsodi Malátabárban közel félezer használt sörösdoboz kelt új életre.

 • Elkelt az atombunker

  Bõ 90 millió forintért kelt el egy atombunker Nagy-Britanniában internetes árverésen. A kikiáltási ár mindössze 500 font - 150 ezer forint - volt. A licit során vagy negyven árajánlat érkezett a honlapra.

 • Szétosztotta a talált pénzt az ifjú!

  Egy 16 éves amerikai fiú talált egy táskát az árokban, és kiderült, hogy 18 ezer dollár van benne száz dolláros bankjegyek formájában, de nem tette el a nagy summát, hanem szétosztogatta iskolatársai közt.

  A rendõrség felgöngyölítette az ügyet, és megállapította, hogy egy drogüzér hagyta az árokban a táskát, mivel a közelben marihuanát és egy mérleget is találtak.

 • Anna Kurnyikova kidobta Enrique Iglesias-t?

  A világ legszexisebb sportolónõje kidobta popsztár barátját, de az énekes egyelõre nem akarja elfogadni a történteket.

  Anna Kurnyikova összeveszett kedvesével, és kidobta a házból. Enrique Iglesias szerint nincs komoly baj, már kibékültek egymással, de a lány nem akarja visszafogadni õt. Tényleg csak mosolyszünetrõl van szó?

  Közel hat éve tart az egy internetes szavazáson legszexisebb sportolónõnek választott Anna Kurnyikova és Enrique Iglesias kapcsolata, de a fiatalok csak hat hónapja költöztek össze.

 • Pataky Attila már nem bujkál fiatal barátnõjével

  Nincs több bujkálás és tagadás: Pataky Attila kéz a kézben mutatkozott az egyik fõvárosi rockkoncerten fiatal kedvesével, Erikával. Ezek szerint a hír igaz, az Edda frontembere és egykori felesége is kezdi megszeretni újdonsült életvitelét.

  Néhány hete robbant a hír, mely szerint zátonyra futott Pataky Attila házassága. Több helyen is azonnal fotók jelentek meg róla és az állítólagos harmadikról, akit kezdetben megpróbált titkolni a pár. Mára azonban egyértelmû: Erikának hívják az új kedvest.

 • Képeslap-rekord egy szlovéniai településen

  Egy kisebb garzonba be sem férne az a képeslap, amelyet a minap vett át egy szlovén város polgármestere, ezzel a küldõ esélyessé vált a korábbi képeslap-rekorder cím elorozására.

 • Férfit akar Gregor Bernadett!

  Gregor Bernadett harmadszorra is válik, de már jelzi: nem ódzkodik egy újabb szerelemtõl, sõt házasságtól sem. A szakításban már rutinos színésznõ vágyik a szerelemre, a támaszra a lassan tizenhárom éve családfenntartó anyuka.

  "A két gyermekem erõt ad nekem. Mellettük nem engedhetem meg magamnak azt a luxust, hogy összetörjek. Fizikailag nagyon hiányzik a férfi az életembõl. Már csak azért is, hogy végre ne nekem kelljen a karton tejet hazacipelnem" - panaszkodja a színésznõ, aki nem titkolja, azért már a szerelemre is nagyon vágyik. Arra az érzésre, amikor az ember elveszíti a fejét.

 • Mickey Rourke a sexrekorder

  Az amerikai színész állítása szerint volt, hogy egyetlen éjszaka során 14 különbözõ nõvel szeretkezett. Az 57 éves Rourke azt is elárulta, hogy mindez egy londoni, hétvégi kiruccanás alkalmával történt. Igaz, azt nem volt hajlandó megmondani, mikor is zajlott le ez a Rekordok könyvébe illõ szex váltó.

 • Lánya szeme láttára gázolták halálra az apát

  Saját életével fizetett egy hõs apuka, hogy megmentse 11 éves kislányát. Egy õrült autós gázolta el õket, ám az apának még volt annyi lélekjelenléte, hogy az autó elõl ellökje kislányát. Az elkövetõt még mindig keresik.

 • Lemondott a perverz fociedzõ

  Egy obszcén email miatt lemondott posztjáról Steve Cain, az új-zélandi junior labdarúgó-válogatott szövetségi edzõje.

 • Jamie Oliver fõz a G20-csúcs résztvevõinek, de csak 'egyszerû' ételeket

  London - Jamie Oliver fõz a húsz legnagyobb fejlett és fejlõdõ gazdaság (G20) áprilisi londoni csúcstalálkozója résztvevõinek bankettjén, ahol a gazdasági válságra való tekintettel szolid árú ételsort majd szolgálnak fel.

  A The Times online kiadása szerint ugyanis Gordon Brown brit miniszterelnök el akarja kerülni a tavalyi japán G8 csúcs malõrjét, ahol 18 fogásos vacsorával kedveskedtek egy olyan tanácskozás résztvevõknek, amely a nemzetközi élelmiszerválság hatásait volt hivatott tompítani.

 • Egy héten át halott anyjával egy négyéves osztrák kisgyerek

  Bécs - Egy héten át élt egy négyéves kisgyerek halott anyja mellett egy bécsi lakásban, és csak azután hívott segítséget.

  Az osztrák fõváros rendõrkapitányságának tájékoztatása szerint a szörnyû eset még szeptemberben történt, Döblingben. A harminchárom éves anya kábítószer-túladagolásban halt meg.

 • Mi a legviccesebb az emberben?

  Mi a legviccesebb az emberben?Mindig fordítva gondolkodnak: gyorsan fel akarnak nőni, hogy aztán az elveszett gyermekkor után sóhajtozzanak. Feláldozzák az egészségüket, hogy pénzt keressenek, aztán meg odaadják minden pénzüket, hogy egészségesek legyenek. Annyira sóvárognak a jövő után, hogy nem törődnek a jelennel, így aztán sem a jelent, sem a jövőt nem élik meg. Úgy élnek, mintha soha nem halnának meg, és úgy halnak meg, mintha soha nem éltek volna. EZÉRT a boldogsághoz nélkülözhetetlen: vedd észre a pillanat szépségeit, mert az élet túl rövid ahhoz, hogy ezt ne így tedd!

 • Nem csatlakozik Victoria Beckham az újra összeálló Spice Girls együtteshez

  Victoria Beckham képviselõje rövid úton lelõtte azokat a híreszteléseket, melyek szerint az énekesnõbõl divattervezõvé lett sztár is csatlakozik az újra összeálló Spice Girls együtteshez, annak ausztráliai turnéjára.

 • Kórházba került Michael Jackson fivére

  Mellkasi fájdalmak miatt kórházba szállították Randy Jackson énekest, Michael Jackson fivérét.

loading...