rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Óriásbébi született Debrecenben

 • Share on Tumblr

  A családot és az orvosokat is meglepte az augusztus 8-án Debrecenben született Erdõs Zselyke, aki 6300 grammal és 63 centivel látta meg a napvilágot.

  Az ultrahangfelvételek alapján az orvosok sem számítottak arra, hogy Magyarország talán legnagyobb babája fog megszületni a debreceni Kenézy Kórházban, amely egyben az ápolóként dolgozó édesanya munkahelye is. A második gyermekként érkezett kislány császármetszéssel jött világra, vasárnap óta pedig már hajdúböszörményi otthonukban jár csodájára a rokonság és a sajtó is.

  „Nem mutattak ki cukorbetegséget a babánál, és a családban sem tudunk hasonló esetrõl, a terhesség alatt pedig nem szedtem magzatvédõ szereket, így rejtély, mitõl nõtt ilyen nagyra a kislányom” – mondta a boldog anya. Mint mesélte, a kis Zselyke nagyon jól érzi magát otthon, éjszakánként nagyokat alszik, nappal pedig sok vendéget fogadnak, hiszen a látogatók is tudják, valószínûleg az ország legnagyobb csecsemõjében gyönyörködhetnek.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Hóesést érzékeltek a Marson

  Hóesést érzékelt a Marson az amerikai ûrkutatási hivatal (NASA) Phoenix Mars-szondája - jelentették be kedden a programban részt vevõ tudósok. A szonda víz korábbi jelenlétére utaló mészkövet is talált.

  A hóesést a Phoenix egyik lézeres mérõeszköze észlelte a vörös bolygó északi sarkvidéke felett, nagyjából három kilométeres magasságban. Azt nem lehet biztosan tudni, hogy a csapadék elérte-e a bolygó felszínét. A szonda kalcium-karbonátot is talált a bolygó felszínén, amely arra utal, hogy valamikor víz folyt a Marson - közölte az arizonai egyetem egyik munkatársa.

 • Rihanna visszatért erõszakos exéhez

  Rihanna mindenkit meglepett a döntésével, hogy visszatért erõszakos szerelméhez, Chris Brown-hoz. Az énekesnõ ráadásul nem a férfi balhorgát, hanem ex-barátnõjét tartja veszélyesebbnek.

 • Elárverezik Harry Potter szülõanyjának 'szülõszékét'!

  Elárverezik Harry Potter szülõanyjának "szülõszékét", azt az ülõbútort, amelyen JK Rowling megírta varázslóinasos elsõ két regényét.

  A szék mostoha körülmények tanúja: Rowling egy skóciai szinte fûtetlen önkormányzati lakásban ücsörgött rajta, miközben segélyeken élt, depresszióval küszködött és egyedül nevelgette kislányát.

 • 16 motivációs lecke Bruce Lee-től Neked, csak úgy, szeretetből!

  16 motivációs lecke Bruce Lee-től Neked, csak úgy, szeretetből!Ha egy valódi, hiteles életű harcművésztől szeretnél tanulni bölcsességet, akkor azt hiszem, Bruce Lee igazán alkalmas személy lesz erre. Bár mindössze 33 éves volt, amikor meghalt, mégis a mai napig az egyik legnagyobb hatású harcművésznek számít. Rövidnek tűnő élete mégis teljes élet volt, és olyan hatalmas célokat ért el, amikre mások talán 10 élet alatt sem lettek volna képesek elérni. Bruce Lee valami olyan megfejthetetlen élettapasztalattal és bölcsesség birtokában volt, amely normál emberi mércével megmérhetetlen.

 • Ausztriában is súlyos pusztítást végzett az éjszaka végigsöpört vihar!

  Ausztriában is súlyos pusztítást végzett a közép-európai térségen péntekre virradó éjszaka végigsöpört vihar.

  A szél fákat döntött ki, villanyvezetékeket szaggatott le, megrongált háztetõket és gépkocsikat. Egy sérültet életveszélyes sérülésekkel ápolnak.

 • Kertész Imre Nobel-díjas magyar író Jean Amery-díjat kapott!

  Kertész Imre Nobel-díjas magyar író kapta idén esszéíró munkásságáért a Jean Amery-díjat – közölte csütörtökön a Klett-Cotta kiadó Stuttgartban.

  A 12 ezer euróval járó díjat kétévente adják át a frankfurti könyvvásáron.

 • Állatvédõk tüntettek az Olsen-lányok ellen

  Az ikrek dedikáltak, közben az aktivisták tüntettek.

  Nagy tömeg gyûlt össze, hogy ha csak egy pillanatra is, de láthassák kedvenceiket. A rajongók mellett azonban az ellendrukkerek is megjelentek.

  Az Olsen-lányok könyve nemrég jelent meg az Egyesült Államokban.

  Egy dedikálás pedig jó ok arra, hogy akik nem szeretik õket, azok is hallassák a hangjukat.

 • Lady GaGa bárkivel bárhol párosodik

  Szépsége vitatható, de tehetsége nem. Lady GaGa szende kóristalányból vált botrányhõssé és világsztárrá. A harmadik részbõl csillapíthatatlan szexuális étvágyáról olvashatnak.

 • Kiskorúnak nézték Emma Watson-t

  Kínos helyzetbe került a minap Emma Watson, akitõl egy reptéri ellenõr kérte el a papírjait, mivel kiskorúnak nézte õt. A színésznõ saját Twitter oldalán osztotta meg sérelmeit.

 • Hogyan látjuk az embereket?! - A kiteregetett ruha esete

  Hogyan látjuk az embereket?! - A kiteregetett ruha eseteEgy fiatal pár új házba költözik. Első reggel, reggelizés közben a fiatalasszony kinéz az ablakon, és látja, hogy a szomszéd teregeti a ruhákat. „Milyen koszosak azok a ruhák” - mondja a férjének, „lehet, hogy nem tudja, hogyan kell rendesen mosni. Talán mosószappanra lenne szüksége.” A férj végighallgatja, és csendben fogyasztja a reggelijét. Ez így megy a következő napokban is: amikor a szomszéd kiteregeti a ruhákat, a fiatalasszony ugyanazokat a megjegyzéseket teszi rá. Egy hónappal később a feleség meglepődve veszi észre, hogy a szárítókötélen tisztára mosott ruhák sorakoznak, és meg is jegyzi a férjének:

 • Kocsifogó horgászok

  Autót "fogott" egy horgászó házaspár az Egyesült Államokban, méghozzá nem is egyet.

 • A bíró csomagtartójában bujkált

  Tanult a leckébõl, és a továbbiakban mindig bezárja majd kocsiját egy bíró, miután egy szökevényt a csomagtartójában találtak meg.

  A Macomb Daily címû helyi újság szerint a bíró leparkolt a kisváros bíróságának épülete elõtt, autóját nyitva hagyta, majd dolgozni ment. Idõközben a bírósági zárkából megszökött egy 16 éves vádlott. A rendõrök már több mint egy órája keresték, amikor egyiküknek gyanús lett egy fotó, amely a bíró parkoló autója mellett hevert.

 • Miért nem nyerhetnek a férfiak a nőkkel szemben?

  Miért nem nyerhetnek a férfiak a nőkkel szemben?Miért nem nyerhetnek a férfiak a nőkkel szemben? Ha megcsókolod, nem vagy úriember. Ha nem csókolod meg, nem vagy férfi. Ha mindennel egyetértesz, amit mond, papucs vagy. Ha nem értesz egyet vele, akkor nem figyeltél. Ha elegáns vagy, nyálas szépfiú vagy. Ha nem vagy elegáns, akkor igénytelen vagy. Ha figyelmes vagy, azt gondolja, valami rosszat tettél. Ha nem vagy figyelmes, nem szereted. Ha sok szexre vágysz, akkor csak a teste kell neked. Ha nem vágysz sok szexre, akkor nem szereted. Ha a haverjaiddal mész el, akkor zülleni mész. Ha a barátnőivel megy el, akkor igényes szórakozás történik. Ha valamit mondasz, azt akarja, hogy rá figyelj. Ha rá figyelsz, azt akarja, hogy mondj valamit.

 • Dühkezelõ tanfolyamra ítéltek egy dühkezelés-oktatót

  Dühkezelõ tanfolyamra ítéltek az Egyesült Államokban egy volt lekészt, aki maga is dühkezelési szakértõ és oktató.

 • 9/11 hatása még ma is érzõdik

  A Világkereskedelmi Központ ellen 2001. szeptember 11-én elkövetett terrortámadás rombolásából származó por és füst még hosszú évekkel késõbb is okozhat fejfájást.
  "Tudjuk, hogy sok embernek fájt a feje, akik közvetlenül 9/11 után a Világkereskedelmi Központ körül dolgoztak vagy laktak, de ez az elsõ olyan tanulmány, amely több évvel az esemény után vizsgálja a fejfájásokat" - nyilatkozta a tanulmány szerzõje, Sara Crystal, a New York-i Orvostudományi Egyetem kutatója.

 • Embereket csempésztek egy répát szállító kamionban!

  Harminc határsértõt találtak a vámosok szerdán Nagylaknál egy sárgarépát szállító lengyel kamionban, amely Görögországból Magyarországra szállította a zöldséget.

  A görög sofõr ellen, õrizetbe vétele mellett, embercsempészés és kábítószerrel való visszaélés bûntett miatt a makói rendõrkapitányság indított eljárást.

 • Szépséghiba: négy éven át volt huszonkét éves

  Megfosztottak szépségkirálynõi címétõl egy 27 éves nõt Nagy-Britanniában, mert kiderült, hogy hazudott koráról - valójában túl öreg hozzá.

 • Luxusbirtokon nyaral Beyoncé és családja

  Beyoncé egy New Yorkhoz közeli birtokot választott ki: itt tölti az augusztus családjával.

 • Meztelenül próbált szellemeket fotózni temetõben

  Kísérteteket próbált lencsevégre kapni egy temetõben az Egyesült Államokban éjszaka egy meztelen férfi, ám csak õt kapta lencsevégre a sírkert biztonsági kamerája.

 • Vizsga közben vajúdni kezdett, de átment

  A vizsga írásbeli volt, 3 órás. A chicagói hallgató jogi államvizsgáján érezte, hogy rátörnek a fájások, de összeszedte minden tudását, amelyet a szülési tanfolyamon tanult és igyekezett lélegzése mélyítésével idõt nyerni, de közben lóhalálában szántotta a sorokat.

 • A madárinfluenza H5N1 vírusa fertõzött meg egy négyéves kisfiút Egyiptomban!


  A madárinfluenza H5N1 vírusa fertõzött meg egy négyéves kisfiút Egyiptomban, és ezzel hetvenre nõtt a legnépesebb arab országban elõfordult madárinfluenzás esetek száma.

  A kórházba szállított kisfiú valószínûleg a háztájiban nevelt beteg baromfiktól kapta el a vírust.

 • Perel a Didikirály!

  Pákó kiakadt, amikor a családi nyaralásról hazatérve egyik ismerõse tájékoztatta arról, hogy állítólagos szeretõje elvesztette közös magzatukat. Mint ahogy azt a Bors megírta, Pákó állítólag több hónapon keresztül csalta élettársát egy nõvel, aki terhes is lett a fekete mûvésztõl. Az állítólagos szeretõ azt mondta, gyereket is várt a didikirálytól.

 • Rosszlányok Lexikona

  Bankok - Lexikonokat általában nyelvészek és tudósok szoktak összeállítani. Nos, ezt cáfolta meg Thaiföldön az Empower (szabad fordításban: Képesek vagyunk) Alapítvány, amely nemrég kiadta a Rosszlányok Lexikonát.

 • 2011-ben indul a Függetlenség napja 2

  Folytatást kap a 96-os A függetlenség napja. Roland Emmerich már régóta tervezgetett egy második részt Will Smithszel a fõszerepben

 • Szomszédai állataival szexelt

  Az 50 éves férfit szomszédja vette észre, amint egy kancával közösül a román Konstanca megyei Potârnichea faluban.

 • Juszt Lászlót tíz nap közmunkára ítélte a bíróság

  Tíz nap közmunkára ítélte a bíróság Juszt Lászlót, amiért mûsorában beszólt a hûtlen kezeléssel, csõdbûntettel és csalással vádolt Baumag-vezérnek, Balázs Lászlónak. A tévé ügyvédje elfogadja a büntetést.

  Senki se lepõdjön meg, ha a közeljövõben egy árokparton vagy egy parkban Juszt Lászlóval találkozik, miközben gereblyével vagy seprûvel a kezében szorgoskodik.

  Elõfordulhat ugyanis, hogy a külföldön már bevett szokásként mûködõ büntetés alapján a televíziós tíz napos kaszálásba kezd.

 • Obama lányaiból babák készültek!

  Egy amerikai játékgyártó cég, a Ty Inc. legújabb játékkollekciójának, a "TyGirlz Collection" keretében Obama lányait forgalmazza babaformában.

  A nevük, Sweet Sasha és Marvelous Malia. A cég szóvivõje ugyanakkor azt nyilatkozta, hogy a hasonlóság és a nevek ellenére a babáknak semmi közük Obama lányaihoz.

  Ez azonban igen érdekes véletlen egybeesés lenne, ami a jelenlegi Obamát körülvevõ és belõle pénztcsináló üzeletemberek ismeretének függvényében nehezen elképzelhetõ.

 • Orosz név mellett döntött Kondákor Zsófi és Kembe Sorel

  Francia, magyar és még kongói neveken is törte a fejét Kondákor Zsófi és Kembe Sorel.

 • Hasonlítani akart a hírességre, ezért 70 kilót fogyott

  Christina Staggs és a hollywoodi színésznõ, Angelina Jolie közötti hasonlóságot többen felismerték. Az asszony még jobban akart hasonlítani a hírességre, ezért hatalmas fogyókúrába kezdett. Ezúttal sikerült 70 kilótól megszabadulnia.

 • Két régi barátnõrõl kiderült, hogy testvérek

  London - Harmincévnyi barátság után derült ki két barátnõrõl, hogy testvérek, méghozzá édestestvérek.

  Még csecsemõ korukban örökbe adták õket, és csak bakfisként találkoztak ismét: ugyanabban az áruházban dolgoztak. Nagyon összebarátkoztak, de aztán a sors külön utakra terelte õket. Csak nemrégiben látták újra egymást, 44 és 45 évesen, annak köszönhetõen, hogy nõvérük - aki 46 esztendõs - családfáját kezdte kutatni. Igencsak meglepõdtek a régi "testvéri" barátnõk, amikor szembesültek testvériségükkel.