rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Titokban nõsült meg a vízilabdázó

 • Share on Tumblr

  Egy év jegyesség után titokban feleségül vette modell barátnõjét az olimpikon vízilabdázó Varga Dániel.

  loading...

  Az esküvõ megszervezése nagyrészt a menyasszonyra, Dobár Évára hárult, hiszen Dánielnek az olimpia miatt kevés ideje jutott a családjára és a nagy nap megszervezésére. A sportoló és kedvese igyekeztek mindent a legnagyobb titokban tartani, ám a közösségi oldal lebuktatta õket, ott ugyanis kiderült, hogy összeházasodtak.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Bombariadó a szegedi bíróságon!

  Közveszéllyel fenyegetés vétsége miatt indult büntetõeljárás egy férfi ellen, aki hétfõ délelõtt a rendõrség központi számán bejelentette, hogy felrobbantja a bíróság épületét Szegeden.

 • Bikákkal ûzik el a szexet?

  Bikákkal tervezik elûzni a pásztorórázó párokat egy mezõrõl Nagy-Britanniában. Surrey megyei önkormányzatának vezetõségében merült fel az ötlet, miután 300 puttenhami lakos panaszlevéllel fordult a hatósághoz.

 • Hatéves kisfiú cseréltette ki a helytelen közlekedési táblát

  Hatéves kisfiú pirított rá a St. Louis megyei útfelügyeletre, amely panaszára kicserélt egy helytelen közlekedési táblát.

 • Sikosítót oszt szét a brazil kormány

  Az immár hagyományosan járó nõi és férfi óvszerek mellé idén elsõ ízben 15 millió tasak sikosítógélt is szétoszt ingyen a rászorulók között a brazil kormány az AIDS-prevenció részeként.

  Az egészségügyi minisztérium tavaly 20 millió gumióvszert osztott szét az AIDS és más, nemi úton terjedõ betegségek megelõzése céljából. Az idei 15 millió tasak sikosítógélt a legveszélyeztetettebb rétegek - a homoszexuálisok, a transznemûek és a szexmunkások - kapják, hogy biztonságosabbá tegyék a legkockázatosabb szexuális aktust, az anális közösülést.

 • Húsos babkonzerv miatt késelte meg bátyját!

  Húsos babkonzerv miatt késelte meg bátyját egy férfi az Egyesült Államokban.

  A két fivérnek már igazán benõhetett volna a feje lágya, elvégre 54 és 63 esztendõsek, mégis annyira összevesztek a konzerven a konyhájukban, hogy a fiatalabb késsel támadt bátyjára.

 • Szurikáták születtek Miskolcon!

  Néhány hét alatt csaknem duplájára nõtt a Miskolci Állatkert szurikáta-állománya. A hattagú csapatban két nõstény volt, amelyek most összesen öt kölyköt nevelnek, így összesen tizenegy szurikáta él az állatkertben.

  Az elsõ három kölyök április 29-én érkezett, majd június 9-én újabb két kisragadozó született a csapatba.

 • Új amerikai örület a baby cowboy csizma!

  Amerikában új õrület veheti kezdetét, mert egy cég cowboy-csizmákat gyárt kisbabáknak hat hónapos korig.

  A minicsizmák bõrbõl készülnek, a bélésük selyem és igény szerint még sarkantyú is van rajtuk. Színük fekete vagy rózsaszín, és az interneten is megrendelhetõek. Az eddigi fogadtatás meggyõzte a gyártót, hogy nyereséges lesz az üzlet.

 • Imádkozás közben elesett, beperelte a templomot

  Vallásos áhitat miatti elzuhanásáért követel kártérítést egy templomtól egy férfi az Egyesült Államokban, méghozzá elég sokat: 2,5 millió dollárt - 430 millió forintot.

  Az 54 éves illetõ még tavaly júniusban esett el imádkozás közben, állítása szerint a szent révület miatt. "Valódi jelért" fohászkodott Istenhez, amikor megingott és elzuhant, jól beütve a fejét, hátát, egyebét a templom kövezetébe. Azóta kétszer is mûtötték, de még mindig fáj a háta és mindkét lába. A 2,5 millió dollárt orvosi kiadásai, kiesett jövedelme, továbbá szenvedései miatt követeli.

 • Utcát neveztek el Tarantino-ról!

  Mivel a világhírû rendezõ a német Babesberger Stúdióban forgatta legújabb filmjének nagy részét, a hatalmas terület egyik utcáját Tarantino utcára keresztelte a stúdió vezetése.

 • Közel 7 kilós baba született!

  Szokatlanul nagy, 6,7 kilogrammos babája született egy 39 éves román asszonynak. A Botosani megyében élõ család tizedik gyermekeként – az átlagosnál több mint kétszer nagyobb – császármetszéssel világra segített kislány 58 centiméter hosszú.

 • Kábító mellek Ugandában

  Gázálarcban a legbiztonságosabb bárokba menni férfiaknak Ugandában, ha nem akarnak mellcsapdába esni.

  Újabban a merészen dekoltált nõk kloroformot permeteznek "dombormûveikre", meg közé, a kapatos és rámenõs férfivendég pedig elájul ettõl. Aztán pucéran tér magához, általában mindenét elviszik, õ pedig semmire és senkire sem emlékszik, csak arra, hogy kezdett belemelegedni egy kívánatos aktusba.

  A rendõrség immár felhívásban figyelmeztetett a módszerre.

 • Járókelõkre lõtt köpõcsõbõl egy nõ Amerikában

  Járókelõket lõtt mellbe köpõcsõbõl egy nõ az Egyesült Államokban, mert nagyon tetszett neki, ahogy meglepõdtek.

 • Égõ házából menekült ki Nick Nolte

  Los Angeles/Malibu - Kisebb sérüléssel menekült ki égõ házából kedden Malibuban Nick Nolte.

  A 67 éves amerikai színész a kezén sérült meg könnyebben, és enyhe füstmérgezést szenvedett, de kórházi kezelésre nem szorul - közölte Sam Padilla, a Los Angeles megyei tûzoltóság illetékese.

  A tüzet rövidzárlat okozta a nappaliban. A színész a kezén sérült meg, amikor kitört egy ablakot, hogy elmeneküljön a lángok elõl.

 • Megvadult elefántcsorda taposott halálra két embert

  Megvadult elefántcsorda taposott halálra két embert az indonéziai Szumátra szigetén, amikor egy falu lakói több mint 80 elefántot próbáltak meg elûzni földjeikrõl dobok, zseblámpák és lándzsák segítségével, mert azok a termést dézsmálták.

 • Tóth Vera zaklatta volt barátját

  Tóth Vera (22) nem bírta elviselni, hogy egykori szerelme, Dobos András egy másik nõ mellett találta meg a boldogságot, ezért zaklatta a szerelmespárt...

 • Fejest ugrott a 80 centis vízbe!

  Súlyos sérülésekkel kellett mentõhelikopterrel kórházba szállítani egy fiatalembert Balatonvilágos közelében, a férfi feltehetõen nyaki gerincsérülést szenvedett.

  A parttól 150 méterre egy stégen találták meg a 26 éves férfit, akirõl hozzátartozói elmondták, hogy akkor sérült meg, amikor fejest ugrott a nem egészen 80 centiméteres vízbe. A stégre már õk emelték ki, így találtak rá a vízimentõk.

 • Mikulásmentes övezetet!

  Mikulásmentes övezet kialakítására szólít fel egy katolikus segélyszervezet Németországban, mert megelégelte, hogy reklámfigurának használják Szent Miklós "utódát", akihez ráadásul nem sok köze maradt.

 • Britney Spears szexbotránya

  Britney Spears szexvideója újabb botrányt szült. A TMZ.com értesülései szerint Britney Spears és Adnan Ghalib ismét egy pár. Nagy egymásra találásuknak azonban vajmi kevés köze van a szerelemhez - legalábbis az énekesnõ részérõl.

  A celebportál informátorai azt rebesgetik, hogy egy szexkazetta áll a háttérben, ami még januárban készült, mikor a pár Mexikóban vakációzott.

  "Britney retteg, hogy Adnannak szexvideója van róla. Ki akarja szedni a kezei közül."

 • Apa lett A. J. McLean, a Backstreet Boys énekese

  Apa lett A. J. McLean, a Backstreet Boys együttes tagja, Felesége, Rochelle DeAnna Karidis kedden hozta világra lányukat, Avy Jaymest.

 • Három napig tart majd Jennifer Aniston esküvõje

  Jennifer Aniston szeret flancolni, és most sem hazudtolta meg magát – a színésznõ három napig tartó esküvõi mulatságot tervez.

 • 44 év után megkerült pénztárca

  Denver - 44 év után került meg egy ellopott pénztárca egy iskolai vécébõl az Egyesült Államokban.

  1964-ben emelték el akkor még bakfis tulajdonosától. Az iskolát a minap bontani kezdték és emiatt bukkant rá a tárcára egy munkás a nõi vécében egy falrésbe dugva.

 • Tiszteletbeli FBI-ügynökké nevezték ki Efrem Zimbalist jr. amerikai színészt

  Tiszteletbeli FBI-ügynökké nevezték ki Efrem Zimbalist jr. amerikai színészt, aki a hatvanas és hetvenes évek The FBI címû tévésorozatának legendás nyomozóját alakította.

  A 91 esztendõs mûvész meghatottan vette át hétfõn a tiszteletbeli nyomozójelvényt Robert Mueller FBI-igazgatótól, aki nagy hatásúnak nevezte Zimbalist egykori játékát, amely szerinte FBI-ügynökök nemzedékeinek szolgált például.

 • Kapós mentõ: megfogta a lezuhanó gyermeket

  Elkapott egy 4 és fél métert zuhanó gyermeket egy férfi Törökországban egy bevásárlóközpontban, amivel valószínûleg az életét mentette meg.

 • Elhunyt a 28 évig kómában fekvõ milliomos asszony

  76 éves korában egy New York-i otthonban elhunyt Martha "Sunny" von Bülow. Az asszony 1980 óta feküdt kómában. Gyerekei szerint második férjemérgezte meg a milliomos asszonyt, de ezt sohasem sikerült bebizonyítani.

  Meghalt Martha "Sunny" von Bülöw, a híres milliomos nõ, aki 1980 óta feküdt kómában. A hölgy Martha Crawford néven született 1932-ben és édesapjától hatalmas, 75 millió dolláros vagyont örökölt, alig négy évesen. Ettõl kezdve a bulvárlapok állandó szereplõjévé vált.

 • Rekord méretû követ mûtöttek ki egy férfiból!

  Példátlan nagyságú, több mint egy kilogramm súlyú bélhólyagkövet távolítottak el egy betegbõl a debreceni Kenézy Kórházban - közölte rendkívüli sajtótájékoztatón Szûcs Miklós urológus fõorvos kedden Debrecenben. A szakember szerint nemcsak Magyarországon, de a világon sehol nem operáltak még ki ilyen rekordméretû követ.

  Az orvos tájékoztatása szerint a páciens - egy 48 éves debreceni férfi - húgyhólyagját daganat miatt 12 éve eltávolították. Akkor bélbõl alakítottak ki úgynevezett bélhólyagot, amely azontúl tárolta a vizeletet.

 • Gyermeket vár Alicia Keys

  Elsõ gyermekét várja Grammy-díjas énekesnõ. A 29 éves amerikai R&B sztár Swizz Beatz producerrel él együtt, és hírek szerint magánceremónia keretében még idén össze is házasodnak.

 • Lego robotokkal versenyeznek magyar diákok Zürichben

  Egy jegesmedvét kellett a kutatóállomásra szállítaniuk Zürichben hévízi diákoknak, akik a nem kis feladatot robot segítségével hajtották végre. A hévízi Bibó gimnázium 9. osztályosaiból álló ötfõs csapatnak persze nem egy igazi fehérbundás mackót kellett elvinniük, hanem az általuk programozott Lego robotjukkal versenyeztek.

  A két lány és a három fiú ugyanis a First Lego League elnevezésû verseny európai döntõjén vett részt, ahol osztrák, svájci, cseh, lengyel és szlovák csapatokkal mérkõztek meg.

 • Metróállomáson szült egy brit nõ

  Közel másfél évszázados fennállása során másodszor fordult elõ, hogy a londoni metróban jött világra egy kisbaba. A brit fõváros földalatti-hálózatának illetékesei pénteken megerõsítették, hogy a közelmúltban egy lengyel nõ adott életet gyermekének a Kingsbury metróállomáson.

  Julia Kowalska lánytestvérével utazott a metrón december 19-én, amikor a nyugat-londoni megállóban rátörtek a fájások, és már csak az állomásfelügyelõ irodájáig jutott el, ahol egészséges kislánya született.

 • Megszületett Laila Ali, minden idõk legjobb nõi bokszolójának elsõ gyermeke

  Curtis Muhammad Ali augusztus 26-án született - közölte honlapján a Los Angelesben élõ nagyközépsúlyú kiválóság helyi idõ szerint csütörtökön.

  A kisfiút legendás nagyapja, Muhammad Ali és apja, a korábbi amerikaifutballista Curtis Conway után nevezték el.

  A 30 éves sportoló otthon akart szülni, de "bizonyos laboreredmények átírták a tervet" - nyilatkozott Ali szóvivõje. Thea Ellis részleteket nem közölt, csak annyit mondott, hogy "a mama és a baba egészséges és boldog".

 • Egycentes érmékkel Guinness-rekord

  Fort Scott (Egyesült Államok) - Önkéntesek százai bizonyították be a héten, hogy sok kicsi valóban sokra megy. Az egyesült államokbeli Kansas államban, Fort Scott városban egycentes érmékbõl három nap alatt 64 kilométer hosszú utat raktak ki, amivel megdöntötték a korábbi Guinness-rekordot.

  Az akció kedd estétõl péntek estig tartott. Összesen 33 790 dollár gyûlt össze az egycentesekbõl, és a pénzt jótékonysági célra fordítják.

loading...