rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Titokban nõsült meg a vízilabdázó

 • Share on Tumblr

  Egy év jegyesség után titokban feleségül vette modell barátnõjét az olimpikon vízilabdázó Varga Dániel.

  Az esküvõ megszervezése nagyrészt a menyasszonyra, Dobár Évára hárult, hiszen Dánielnek az olimpia miatt kevés ideje jutott a családjára és a nagy nap megszervezésére. A sportoló és kedvese igyekeztek mindent a legnagyobb titokban tartani, ám a közösségi oldal lebuktatta õket, ott ugyanis kiderült, hogy összeházasodtak.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Sienna Miller mûmellet viselt a G. I. Joe forgatásán

  Megsértõdött Sienna Miller a G. I. Joe címû akciófilm forgatásán, mert Stephen Sommers rendezõ kerek-perec közölte vele: mûmellet kell viselnie, mivel kisfiú alkata nem illik az általa játszott szerephez.

  "Értékelem az õszinteséget, de azért mégiscsak sértõ, hogy elégedetlen az alakommal. A Bárónõt alakítom a filmben, aki igazi végzet asszonya, ezért testre feszülõ bõrcuccokban jár-kel. A bõr alá kaptam a két mûmellet. Fura volt, de igyekeztem viccesen felfogni az egészet." - dohogott Sienna Miller.

 • Vasalásban állított fel rekordot egy német férfi

  Egy 28 éves német férfi 58 órán és 40 másodpercen át vasalt megszakítás nélkül és ezzel új rekordot állított fel.

 • Gyilkossággal vádolták, majd 200 milliós kártérítést kapott

  Hétszázezer font (208 millió forint) kártérítést kapott egy brit férfi, akit azzal vádoltak, hogy meggyilkolt egy ex-modellt, de végül mégis ártatlannak bizonyult - közölte a férfi ügyvédje szerdán.

  Colin Stagg-et korábban azzal vádolták, hogy õ ölte meg a 23 éves Rachel Nickellt. A lányt még 1992-ben fényes nappal egy London délnyugati részén lévõ parkban szexuálisan zaklatták, majd 49 késszúrással végeztek vele.

 • 20 millióra perlik a világhírû sorozat íróját

  Húszmillió dollárra perli Nicollette Sheridan a Született feleségek egyik íróját, Marc Cherryt. A szõkeség állítja: Cherry megütötte, majd kirúgatta a sorozatból.

 • Dakota Johnsonnak felfelé ível a karrierje

  Dakota Johnsonnak felfelé ível a karrierjeMelanie Griffith nagyon büszke lányára, Dakota Johnsonra, akit kiválasztottak Anastasia Steele szerepére A szürke ötven árnyalata című filmben. Dakota EL James regényének filmadaptációjában Charlie Hunnam mellett fog játszani, aki Christian Greyt alakítja majd. Griffith az interneten osztotta meg, mennyire örül lánya sikerének. „Az én gyönyörű gyermekem, Dakota lesz Ana Steele A szürke ötven árnyalatában! Vigyázat, itt jön a jövő szupersztárja! Nagyon büszke vagyok!”Griffith és Don Johnson lánya eddig olyan filmekben játszott, mint a 21 Jump Street – A kopasz osztag és az Ötéves jegyesség.

 • Megölte gondozóját egy medve

  A hasonló balesetek nem ritkák Oroszországban. Az ápoló a barnamedve ketrecének kitakarításához ugyan az elõírásoknak megfelelõen átküldte az állatot egy külön elzárható részbe, de azt elfelejtette bezárni. Az állat megtámadta gondozóját, s megölte az 55 éves férfit - jelentette az Interfax hírügynökség.

 • Kifütyülték Catherine Deneuve francia színésznõt!

  Olaszországi szereplése közben kifütyülték Catherine Deneuve francia színésznõt, miközben a nézõk a jegyek árát követelték vissza.

  A 65 éves Deneuve Michele Placido olasz színésszel közösen francia és olasz nyelven tartott felolvasást a toscanai Marina di Pietrasantában rendezett kulturális fesztiválon.

 • Átadták a kambodzsai fõváros elsõ felüljáróját

  Átadták a forgalomnak a kambodzsai fõváros, Phnom Penh elsõ közúti felüljáróját.

 • Karaoke világcsúcs!

  446 órán át karaokéztak Finnországban egy klubban, amivel jócskán megdöntötték az eddigi, 214 órás világcsúcsot.


 • Gyémántot evett ki egy eljegyzési gyûrûbõl!

  Gyémántot evett ki egy eljegyzési gyûrûbõl egy malac Nagy-Britanniában.

  A gyûrût viselõ nõ egy gazdaságban barátkozott a disznókkal, és úgy ismerkedett velük, hogy az orruk elé tartotta a kezét, hadd szaglásszák meg.

 • Kincsvadászok fulladtak meg a Fülöp-szigeteken

  Aranyrudak után kutatva fulladt meg öt kincsvadász a Fülöp-szigeteken.

 • Szörnyriasztó sprayt dobtak piacra az ijedõs gyerekeknek

  Számtalan kisgyerek rettegve bújik ágyba estérõl estére, félve az ágy alatt vagy a szekrényben bujkáló, csak rá leselkedõ szörnyektõl. Az õ problémájukra jelenthet megoldást az új "szörny elleni spray".

 • Elakarták rabolni Fekete Pákó kisfiát, Bencét

  A nigériai lakodalmas énekes gyermekével sétált, és miközben tolta a babakocsit, kapott egy telefonhívást, pár másodperce fordult el és mire visszanézett, már csak az üres kocsit látta.

  "Alig hiszem el, hogy ez a borzalmas dolog velem történt meg! Megfagyott a vér az ereimben a gondolattól, hogy elveszítem õt. Egy rohanó alakot láttam magam elõtt és éreztem, hogy a fiam ott van annak az elmebeteg embernek a mocskos kezében. Még életemben nem futottam olyan gyorsan, mint akkor. Tudtam, ha itt nem szerzem vissza, lehet, hogy soha nem látom viszont."

 • Lindsay Lohan alul szeret lenni a szexben

  Lindsay Lohan alul szeret lenni a szexben, amikor a leszbikus barátnõjével Samanthaval szeretkezik.

  "Lindsay és Samantha papás-mamást játszanak és minden percét élvezik. És, igen, egy ágyban alszanak!" - tájékoztatta egy bennfentes az amerikai Star magazint. "Mind a kettõjüknek meghatározott szerepük van a kapcsolatban, Lindsay a passzív fél, a feleség, és ez bejött nekik."

  Meg nyilván azok a szexuális játékszerek is, melyeket nemrégiben szereztek be.

 • A Harry Potter sztárja korházban

  Daniel Radcliffe súlyos gyomorbántalmakra panaszkodott, orvosa tanácsára inkább berobogott a kórházba.

 • Kiszel Tündének hárommilliós kártérítés jár

  A naptárkirálynõ pert nyert az apasági botrányát kirobbantó lappal szemben.

 • Baleset érte Florence Welchet koncert közben

  Komolyabb baj nem történt, de igencsak ijesztõ és kellemetlen helyzetben találta magát Florence Welch, a Florence and The Machine énekesnõje egy fellépése kellõs közepén.

 • Pornómesét fordítottak az eredeti helyett Kínában

  El kellett távolítani a könyvespolcokról a Grimm-mesék egyik új kiadását Kínában, mivel a kiadó tévedésbõl a világhírû történetek pornográf változatát fordíttatta le.

 • 10 éves Balázs Pali fogadott gyermeke

  Balázs Pali, a többszörös aranylemezes énekes, egy évtizede él közös háztartásban fogadott gyermekével, Ricsivel, a barna törpeuszkárral, aki a napokban ünnepli 10 éves születésnapját.

 • Kelendõ a királyi étkészlet

  Minden elõzetes várakozást felülmúlóan kelendõ a brit trónörökösi jegyespár hivatalos eljegyzési ajándéka.

 • A földrengést túlélõ disznó lett az év állata Kínában

  A májusi szecsuáni (Sichuan) földrengést 36 napon át a romok alatt átvészelõ disznó nyerte az év állata címet Kínában.

  Az összedõlt ól csapdájába esett sertés több mint egy hónapos fogsága alatt faszenet evet és esõvizet ivott. A hízóból fogyó lett: kiszabadításakor csont és bõr volt, egy helyi üzletember vette meg és a Csu Csiencsiang (Zhu Jiangqiang), azaz az "Erõs Disznó" nevet adta neki.

 • A világ legdrágább biciklijei

  Stockholm - A világ eddigi legdrágább kerékpárjaival rukkolt ki egy skandináv iparmûvészcég.

  A bicikliket nem futószalagon gyártja, csak igen szûk mennyiségben, mivel áruk darabonként 18 millió forint. Összesen tíz készült belõlük, mindegyik kézi munkával - már amennyire a szerszámokat nélkülözni lehetett. A biciklik aranyozottak - 24 karátossal vonták be fém részeiket, cicomaként pedig 600 Swarovski kristály csillog vázukon.

 • Szexis naptárat adtak ki munkanélküli mexikói légikisasszonyok

  Szexis ruhákban pózoló mexikói légikisasszonyokról jelent meg naptár, méghozzá a képeken szereplõ hölgyek saját kiadásában.

 • Eva Mendes az Egyesült Államok mindegyik államában szexelt!!!

  A csábos színésznõ azonban hamar lehûtötte a kedélyeket: az 50 állam nem azt jelenti, hogy ennyi pasija volt.

  "Amikor fiatal voltam rengeteget jártam az országot a barátommal, és szerettünk mindent kipróbálni" - mesélte az egyik bulvárlapnak.

  És hogy melyik államban volt a legjobb és a legrosszabb szeretkezni? Nos, a színésznõnek erre is megvolt a válasza. "Arizonában és Coloradóban volt a legfantasztikusabb. Talán a tiszta levegõ, a csend, vagy a végtelen horizont tette, de fantasztikus volt" - mondta.

 • Kiszáll a mûsorból az X-Factor mentora

  Meglepõ döntést hozott az X-Factor népszerû mentora, aki úgy döntött, hogy több sikeres évad után kiszáll, távozik a mûsorból.

 • Kilencvenöt évesen ment nyugdíjba egy amerikai postai alkalmazott

  Kilencvenöt évesen hagyta abba a munkát egy amerikai postai alkalmazott, aki mostantól már csak utazgatni akar.

 • Földcsuszamlás egy bányarobbantás miatt!

  Kõbányában hajtottak végre robbantás Kína középsõ részén, amikor a detonáció miatt földcsuszamlás alakult ki.

  A lezúduló föld,-és sziklatömeg több embert maga alá temetett. A mentõerõk eddig négy áldozatot találtak meg, három munkást még eltûntként tartanak nyilván.

 • Homoszexuális pingvinpár tojást akart lopni!

  Egy hím pingvinpárt - ami nem ritka ennél a állatfajnál - elkülönítettek a többi pingvintõl az északkelet-kínai Harbinban, mert az egyik hím-nõstény pingvinpártól megpróbálta elcsenni a tojást.

  A lopási kísérletre az egyik állatgondozó figyelt fel, és úgy döntött, máshová zárja a madarakat. A pingvinek szaporodása nem egyszerû folyamat, fogságban pedig még nehezebb.

 • Újabb baba Barátok Közt

  Rövid ideig szerepelt a Barátok Köztben Füredi Nikolett, aki hamarosan anyai örömök elé néz. A Berényi Miklós ügyvédjét alakító színésznõ a Budapesti Operettszínháztól is búcsúzik egy idõre.

 • Közúti baleset áldozata lett egy autójában szeretkezõ brazil pár

  Úttest szélén parkoló autóba rohant egy nyerges vontató egy ködös brazíliai országúton, megölve a kocsiban szeretkezõ párt.