rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Titokban nõsült meg a vízilabdázó

 • Share on Tumblr

  Egy év jegyesség után titokban feleségül vette modell barátnõjét az olimpikon vízilabdázó Varga Dániel.

  Az esküvõ megszervezése nagyrészt a menyasszonyra, Dobár Évára hárult, hiszen Dánielnek az olimpia miatt kevés ideje jutott a családjára és a nagy nap megszervezésére. A sportoló és kedvese igyekeztek mindent a legnagyobb titokban tartani, ám a közösségi oldal lebuktatta õket, ott ugyanis kiderült, hogy összeházasodtak.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Lassan állt el a tévé elõl, farba lõtte apja

  Oregon (Wisconsin állam) - Túl lassan állt el a tévé elõl egy 9 éves fiú, ezért farba lõtte apja légpuskával.

  Az eset az Egyesült Államokban történt, az apa nem verte nagydobra. A gyerek viszont megírta egy iskolai fogalmazásban a - megfogalmazása szerint - "fájdalmas délutánt apuval, amikor meglõtt légpuskával".

 • Emma Stone visszatérne eredeti nevéhez

  Emma Stone visszatérne eredeti nevéhezA színésznő szívesen használná eredeti nevét, de sajnos erről már lecsúszott. Az köztudott, hogy a sztárok közül sokan nem születési nevükkel csináltak karriert, és a legtöbben örülnek is neki, hogy jobb csengésűre válthattak. Azonban Emma Stone rájött, hogy szüleitől kapott nevét jobban szereti, így ismét változtatna. A Kaliforniai álomban nyújtott alakításáért Golden Globe-ot nyert Emma Stone, eredetileg Emily Jean Stone-ként lett anyakönyvezve, ami valóban jól hangzik, nem lett volna feltétlen szükség a váltásra.

 • Letartóztatták, amiért állítólag megölte virtuális férjét

  Letartóztattak egy nõt Japánban, amiért állítólag megölte virtuális férjét egy népszerû videojátékban. A jelentések szerint a 43 éves nõ tajtékzott a dühtõl, amikor megtudta, hogy digitális férje elvált tõle a Maplestory elnevezésû internetes játékban.

 • Erdõhegyi Brigitta nem mutat meg mindent

  Az énekesnõ állítja: szemérmes ember. Erdõhegyi Brigitta a magazinfotózásba is hosszas egyeztetés után ment bele. Az volt az egyik feltétele, hogy nem látszódhat belõle több, mint a strandon.

 • Nyolc lipicai ló pusztult el Szilvásváradon!

  Nyolc, különbözõ korú lipicai csikó hullott el, nem fertõzõ, úgynevezett fûbetegségben a Szilvásváradi Állami Ménesgazdaság állományából - közölte Heves megye fõállatorvosa.

 • Michael Jackson újra túrnézni akar!

  Michael Jacksonról szinte már lemondtak a rajongói, az énekes egészségi állapota egyre csak romlott az utóbbi idõben, olykor csak tolókocsiban volt képes közlekedni és 1996 óta nem indult nagyobb koncertkörútra.

  A popkirály azonban bejelentette, hogy jövõre egy harminc állomásos indul készül és jelenleg új lemezéhez gyûjt anyagot Las Vegasban.

  Jacko jövõ héten készül véglegesíteni a turné részleteit.

 • Ganxsta Zolee fizetés nélkül távozott az Ötös csatornától

  Fizetés nélkül eresztette szélnek a személyzet nagy részét az Ötös csatorna.

  A társaság vezetõje néhány hónappal ezelõtt ugyan világverõ stratégiát dolgozott ki a televíziózás terén, a hirtelen csõdbe jutott csatorna azonban nem futott valami jól.

  Tulajdonosváltással próbálják menteni a menthetõt az Ötös csatornánál, de még közel sem biztos, hogy valaha is megkapják fizetésüket a mûsorvezetõk és dolgozók.

 • Gyorsabbak a kövér madarak

  Kutatók megállapították, hogy a vonuló kerti poszáták közül a kövérebbek rövidebb szünetet tartanak repülés közben, mint soványabb társaik. A tudósok egy olaszországi szigeten tanulmányozták, hogy menyit idõznek ott vonulás közben a madarak.

 • David Hasselhoff visszatér!

  David Hasselhoff visszatér egyik korábbi sorozatsikerébe. Igaz, egy nálunk kevésbé ismertbe...

 • Kivájt belû narancsokban csempészett kokaint

  Kivájt belû narancsokban csempészett kokaint egy 76 éves holland férfi Olaszországban, majd a római repülõtéren lebukott.

  A biztonsági õröknek gyanús lett, hogy miért cipel magával bõröndnyi narancsot, mire a férfi C-vitamin szükségletére hivatkozott.

 • 17 ember halt meg a thaiföldi áradásokban

  A vízszint emelkedése ráadásul nem állt meg. Az ország területének több mint egy negyede víz alatt áll, és a megáradt folyók Bangkok egy részét is eláraszthatják.

 • Lemondott az anyaságról Kylie Minogue

  Lemondott az anyaságról Kylie MinogueAz ausztrál minibombázó úgy érzi, hogy a sors nem neki találta ki a gyerekvállalást, ezért nem kergeti többé legnagyobb álmát. Egész életében, de főként húga, Dannii terhessége óta arra vágyik Kylie Minogue, hogy anya legyen. Ám eddig egyik vőlegényével sem sikerült odáig eljutnia, hogy gyereket vállaljon. Most pedig már úgy gondolja, hogy soha nem is lesz anya. Az elmúlt néhány hónapban átgondolta az életét, és arra jutott, hogy számára nem írták meg a fentiek az anyaságot, ezért elengedte az álmát.

 • Fecskendõs támadások Urumcsiban!

  A biztonsági erõk fokozott jelenléte ellenére újabb fecskendõs támadásokat hajtottak végre az északnyugat-kínai Hszincsiang-Ujgur autonóm terület (Xinjiang Uygur Zichiqu) székhelyén, Urumcsiban - közölték szerdán kínai tömegtájékoztatási eszközök.

 • Kitüsszentette a golyót az orrából

  Hihetetlen szerencséje volt egy olasz férfinak: nemcsak túlélte azt, hogy szilveszterkor meglõtték, hanem sikerült is megszabadulnia a golyótól, mégpedig tüsszentéssel.

 • Drogfutár a Facebookon

  A fõként nigériai és dél-afrikai férfiak gyanútlan áldozataiknak díjat ajánlanak fel arra az esetre, ha csomagjaikat elszállítják. A férfiak a Facebookon ismerkednek meg a lányokkal, bizalmukba férkõznek, és aztán ráveszik õket, hogy szállítsanak számukra.

 • Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermeke

  Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermekeMegszületett Katherine Heigl és Josh Kelley kisfia. A Grace Klinika egykori színésznője és dalszerző férje harmadik gyermeküket Joshua Bishopnak nevezték el. A párnak ez az első közös gyermeke, korábban két kislányt fogadtak örökbe. Naleigh Moont 2009-ben Dél-Koreából, Adelaide Marie Hope-ot pedig három évvel később, szintén Koreából vette magához Heigl és férje. Heigl korábban azt nyilatkozta, hogy őt is meglepte, hogy 38 évesen a teherbe esett. Egyáltalán nem számított rá, és azt mondja, örökbefogadott lányaikkal is teljes lett volna az életük.
  Most egy kicsit még teljesebb lett.

 • Kínában él a sírás bajnoka

  Igazi látványossággá lett Kínában az 56 éves Zsu An-ting (Ru An-ting), aki szabályozni tudja könnyezését és képes textilre írni könnycseppjeivel méghozzá akár 3 méter távolra spriccelve.

  Ru már gyermekkorában felfedezte ritka képességét, de csak tíz évvel ezelõtt kezdett komolyan könny-edzeni. A kitartó gyakorlásnak köszönhetõen ma már három méterre is képes "elsírni".

 • Beújjít a U2

  "Kinek van szüksége egy újabb U2 albumra, ha az nem egy óriási rock durranás? Valami igazán rendkívülit kell tennünk ahhoz, hogy érdemes legyen kikelnünk az ágyból" - nyilatkozta Bono a készülõ új U2-lemez kapcsán.

  Persze, azért Bono-ék az elmúlt éveket sem töltötték munka nélkül.

  A Millió Dolláros Hotel filmzenéje például a Berlini Filmfesztiválon nagy sikert aratott. Az albumot szinte teljes egészében a U2 írta és szerezte.

 • Vasszûz zúz a Sziget nulladik napján!

  Az Iron Maiden a napokban kezdi világkörüli turnéját Mumbai-ban, Indiában. A zenekar örömmel jelenti be, hogy a világ legnagyobb stadionjai és fesztiváljai között, fellép Budapesten 2008. augusztus 12-én, kedden, a Sziget nulladik napján.

 • Interneten árverezte el szüzességét

  Interneten árverezte el szüzességét egy 19 éves új-zélandi lány, hogy a befolyó pénzbõl fizesse egyetemi tanulmányait.

 • Beköltözött új otthonába India leggazdagabb embere

  Beköltözött új otthonába India leggazdagabb embere: a 27 szintes épület Mumbaiban 197 milliárd forintnyi összegbe került.

 • Egyre több férfi tesz zaklatás miatt panasz Amerikában

  Tíz év alatt a kétszeresére nõtt a férfiak által szexuális zaklatás miatt benyújtott panaszok száma az Egyesült Államokban.

 • Egy 15 hónapos kisfiú megölte nõvérét!

  Akaratlanul megölte 4 éves nõvérét egy 15 hónapos fiúcska az Egyesült Államokba: a lány játékból bemászott a mosógépbe, öccse pedig bekapcsolta.

  A gép elöltöltõs, és egyetlen kapcsolóssal el lehet indítani, a gomb pedig csak fél méter magasan van. A kislány legalább két percig volt a vízzel teli gépben, mígnem anyja észrevette, mi történik.

 • Nem közösült eleget a feleségével - elvesztette a pert

  A francia bíróság ítélete szerint közel három millió forintnyi eurót köteles fizetni volt feleségének az a férfi, aki nem teljesítette kellõ mértékben házassági kötelességét.

 • Több százmilliós adócsalás miatt hallgatták ki Növényi Norbertet

  A volt olimpiai bajnokot órákon át faggatták ki a Vám- és Pénzügyõrség óbudai központjában a nyomozók.

 • Lovaggá ütötték Juszt Lászlót!

  A máltai lovagrend magyar képviselõi egy ünnepélyes rendezvényen közölték, a televízióssal, hogy milyen kitüntetésben részesül.

  Juszt László elmondta, nem számított rá, hogy lovaggá ütik. Hozzátette, a szava is elállt, amikor megtudta, hogy korábban kik kapták meg ezt az elismerést. Korábban többek közt Jacques Chirac volt francia elnököt, valamint Kofi Annant, a volt ENSZ-fõtitkárt avatták lovaggá.

 • Ingyenes koncertet ad Demjén Ferenc

  Legalább kétórás koncertet ad pénteken a Millenáris Parkban Demjén Ferenc, az elhangzó dalok átfogják négy évtizedes eddigi pályafutását.

  Az énekes a koncert után viszont legközelebb mások elõadásában hallgatja majd a dalait, õ ugyanis a Music Television által kezdeményezett MTV Icon sorozat egyik idei kiválasztottja; július 11-én Siófokon tizenkét elõadó játssza el dalait.

 • Már össze is költözött az Alkonyat álompárja

  Úgy tûnik tényleg kellett a külön töltött idõ az Alkonyat-filmek két sztárjának, Kristen Stewartnak és Robert Pattinsonnak. A pár most újra együtt van, Kristen állítólag babát vár, összeköltöztek és már az esküvõt is tervezgetik.

 • Gördeszka a föld felett

  Íme, egy futurisztikus közlekedési eszköz legyõzi a gravitációt.

 • Kórházba szállították Nicolas Sarkozy-t!

  Kórházba szállították vasárnap Nicolas Sarkozy francia elnököt, mert kocogás közben rosszul lett és elvesztette eszméletét a Versailles-ban lévõ La Lanterne rezidenciáján.

  Az Elysée-palota szerint az elnök "jól van", és hétfõ reggel elhagyja a kórházat. A francia elnök környezetében úgy tudják, hogy Sarkozy a szívritmust szabályozó bolygóideg túlterhelése miatt vesztette el eszméletét.