rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Titokban nõsült meg a vízilabdázó

 • Share on Tumblr

  Egy év jegyesség után titokban feleségül vette modell barátnõjét az olimpikon vízilabdázó Varga Dániel.

  loading...

  Az esküvõ megszervezése nagyrészt a menyasszonyra, Dobár Évára hárult, hiszen Dánielnek az olimpia miatt kevés ideje jutott a családjára és a nagy nap megszervezésére. A sportoló és kedvese igyekeztek mindent a legnagyobb titokban tartani, ám a közösségi oldal lebuktatta õket, ott ugyanis kiderült, hogy összeházasodtak.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Halmaradékból készült rágó a fehér fogakért

  Rejkjavík/Helsinki - Tõkehalenzimekbõl készült fogápoló termékcsaládot fejlesztett ki a Zymetech nevû izlandi cég az amerikai és az ausztrál hadsereg megbízásából.

  A katonák szájhigiéniájának érdekében bevetendõ termékek hatóanyagait a halak belsõségeibõl nyerik - közölte Jón Bragi Bjarnason biokémikus, a cég vezetõje a Morgunbladid címû napilapban.

 • Csukott szemmel, egyszerre két ember haját vágja a kínai fodrász

  Igen különleges szolgáltatással csábítja vendégeit egy kínai fodrász, akinek a borsos ár ellenére mindig van munkája. A végére pedig egy kis extrával dobja fel a frizurát.

 • Két tonnás sajttortát készítettek Mexikóban

  Két tonnás sajttortát készítettek Mexikóban, ami világcsúcs. Ha valakinek sok vendége lesz, és meg akarja csinálni, íme a recept: végy szûk egy tonna túrót, ugyanennyi joghurtot, 3,5 mázsa tortalapot, negyed tonna cukrot, másfél mázsa vajat meg 55 cukrászt, hogy megcsinálják.

  Utóbbiakból lehet kevesebbet is, de akkor nem csak 60 órán át tart a munka a tortagigászon - amelynek tetejét eperrel díszítették és ízesítették, ám hogy mennyivel, arra nem tért ki az AP amerikai hírügynökség.

 • Megszúrkáltak egy férfit a VI. kerületben!

  Súlyos sérüléseket szenvedett az a 36 éves férfi, akit egy IV. kerületi szórakozóhelyen szúrtak meg az éjszaka. A férfit egy szóváltást követõen szúrták meg, sérülései nyolc napon túl gyógyulnak.

 • Tóth Vera zaklatta volt barátját

  Tóth Vera (22) nem bírta elviselni, hogy egykori szerelme, Dobos András egy másik nõ mellett találta meg a boldogságot, ezért zaklatta a szerelmespárt...

 • Az Avatar itthon is a legsikeresebb film

  Még a Jégkorszak 3-at is beelõzte James Cameron filmje itthon eddigi, közel nyolcszázmillió forintos bevételével.

 • Szívinfarktust kapott a táncdalénekesnõ Kovács Erzsi!

  A számtalan örökzöld slágerérõl híres táncdalénekesnõ, Kovács Erzsi szombat este tizenegy órakor szívinfarktust kapott a kórházban, ahol súlyos mûtéte óta lábadozott.

  Az énekesnõn múlt hét csütörtökön daganateltávolító mûtétet hajtottak végre orvosai, a komplikációmentes operáció azonban megviselte szívét. Miután infarktust kapott, átszállították egy szívklinikára, ahol sikerült stabilizálni az állapotát.

  A mûvésznõt jelenleg is az intenzív osztályon kezelik, de orvosai remélik, hogy hamarosan a saját lábán hagyhatja el a kórházat.

 • Elhunyt 93 éves korában Robert S. McNamara!

  Elhunyt 93 éves korában hétfõn Robert S. McNamara volt amerikai védelmi miniszter, a vietnami háború egykori fõ irányítója.

  A The New York Times nekrológja szerint ezzel talán a 20. század legnagyobb befolyású amerikai védelmi minisztere távozott az élõk sorából.

 • Forgatás közben megsérült Halle Berry

  Legújabb filmje forgatási helyszínérõl mentõ vitte kórházba Halle Berryt.

 • Elefánttól mentette meg kisfiát

  Közelharc árán szabadította ki egy anya kétéves gyermekét a babakocsiból, amelyet ormányával megragadott és a levegõbe emelt egy elefánt egy dániai szórakoztató parkban - írta csütörtökön a Dagbladet Holstebro-Struer címû regionális dán napilap.

  "Úgy harcoltam, mint egy õrült, hogy kiszabadítsam a fiamat" - mondta el a lap internetes honlapján a kétéves Malte édesanyja, aki - akárcsak a kétéves kisfiú - csak számos kék folt árán szabadult a Rambo névre hallgató nõstényelefánt ormányából.

 • 80 milliós Audi A8-sal jár Gyurcsány Ferenc!

  Körülbelül 80 millió forintot ér az a speciális eszközökkel felszerelt Audi A8-as autó, amelyet Gyurcsány Ferenc miniszterelnök használ.

  A páncélozott autók összesen körülbelül 240 millió forintba kerültek.

  Összesen három kocsit vásároltak, ezekben többnyire a kormányfõ, Sólyom László köztársasági elnök, illetve azok a Magyarországra látogató vezetõk utaznak, akiket fokozottan védeni kell.

 • Igazolja mindenki, hogy él és ellenõrizze, hogy mennyire házas!

  Igazolja mindenki, hogy él és ellenõrizze, hogy mennyire házas! - lényegében ezzel a felhívással fordult a Dél-afrikai Köztársaság kormánya a lakossághoz.

  Az ok: bûnözõk elõszeretettel "halatnak meg" papíron élõket, hogy felvegyék életbiztosításukat. Így aztán sokan meglepõdnek, amikor szembesülnek azzal, hogy már nem élnek - papíron.

 • Világraszóló elismerésben részesült a Budapesti Corvinus Egyetem

  Harmadik helyen végzett a Budapesti Corvinus Egyetem általános menedzsment mesterképzése a Financial Times idei ranglistáján, amelyen ötven intézményt rangsoroltak - közölte az egyetem az MTI-vel szerdán.

 • Véletlenül elpostázta macskáját

  Véletlenül elpostázta a macskáját is egy csomagban a rokonainak egy nõ Németországban.

  Miközben különféle ajándékokat rakott egy nagyobb dobozba, magyaros nevû macskája, Janosch egy óvatlan pillanatban beszökkent és elbújt a küldeményben. 700 kilométerrel odébb, két nap múlva bontották ki a csomagot, amelybõl igen nyugodt hangulatban szökkent ki a kandúr.

 • Feszültséget keltett a nyugtató pucérséta

  Teljesen ellentétes eredményt hozott egy férfi meztelen sétája Németországban: az illetõ azért mászkál pucéran, mert ettõl megnyugszik, ám legutóbbi portyája pánikba ejtette.

 • Százhúsz centis uborka

  Jó eséllyel a világ eddigi leghosszabb uborkája termett egy brit nagymamának: 119 centi és 4 milliméter hosszú.

 • Egyre több férfi tesz zaklatás miatt panasz Amerikában

  Tíz év alatt a kétszeresére nõtt a férfiak által szexuális zaklatás miatt benyújtott panaszok száma az Egyesült Államokban.

 • Laptopkamerával kémkedõ iskolát perelnek Amerikában

  Szülõk indítottak pert egy amerikai középiskola ellen, amely az otthoni használatra kiadott laptopok webkameráin keresztül a diákok után kémkedett.

 • A világ legnagyobb nyusziját legyõzte testvére

  A rekordok nem tartanak örökké, de jelen esetben a dolog legalább családon belül maradt! Nemrégiben még Ralph nyuszi volt a világ legnagyobb nyula, ám õ eltörpül az új rekorder, Darius mellett, aki nem mellékesen Ralph testvére!

 • Mount Obama névre kereszteltek egy hegyet Amerikában!

  Mount Obama névre keresztelik át Antigua, az Atlanti-óceán és a Karib-tenger találkozásánál fekvõ közép-amerikai szigetország legmagasabb hegyét.

  Baldwin Spencer, Antigua miniszterelnöke elmondta, hogy az ez idáig Boggy Peak-ként közismert hegycsúcs "átkeresztelõjére" idén augusztus 4-én kerül sor, igencsak szokatlan ajándékkal kedveskedve így az akkor 48. születésnapját ünneplõ Barack Obamának.

 • Szexklub a múzeumban

  Szexklub költözött egy bécsi múzeumba, az osztrák fõváros egyik jellegzetességének számító Szecesszió Házába.

 • Gyermekeivel tölti a karácsonyt Tom Cruise

  Tom Cruise elárulta, hogy a családja körében fogja tölteni az év legszebb ünnepét.

 • Bámulatos névváltoztatás és kétnyilas, mosolygó aláírás

  Bámulatosra változtatta nevét egy Kovács úr az Egyesült Államokban: Smithbõl (Kovácsból) Awsome (Bámulatos) lett.

 • Letartóztattak egy kakast az Egyesült Államokban

  Kakast vett õrizetbe a rendõrség az Egyesült Államokba.

  A tarajos bûne, hogy túl harcias volt: rátámadt Benton belvárosában egy nõre és annak gyermekére, de másokkal is ellenségesen viselkedett, megpróbálta útjukat állni. A sok panasz hatására a rendõrök megelégelték a kakas kakaskodását és lecsukták, de nem cellába, hanem a rendõrség épületének hátsó udvarába rakták.

 • 41 évig várt a nõjére

  41 év után elveheti teherbe ejtett barátnõjét

  London - 41 év, szülõi eltiltás miatti kapcsolatszünet után végre elveheti feleségül 1967-ben teherbe ejtett barátnõjét egy férfi Nagy-Britanniában.

  A hölgy szülei tiltották meg, hogy a pár találkozhasson, mert igencsak dühösek lettek, amikor kiderült mindössze 16 éves lányuk várandóssága.

 • A libamáj fogyasztás ellen harcol Roger Moore!

  Roger Moore brit színész, a felejthetetlen James Bond újra csatába indult a libamáj ellen, elítélte elõállításának módját és "nevetségesnek" minõsítette fogyasztását.

  A színész levelet írt a londoni Selfridges igazgatójának, felajánlva, hogy megvásárolja az áruház teljes libamájkészletét, mivel ez az ínyencség a libák tömésének eredménye.

 • Új amerikai örület a baby cowboy csizma!

  Amerikában új õrület veheti kezdetét, mert egy cég cowboy-csizmákat gyárt kisbabáknak hat hónapos korig.

  A minicsizmák bõrbõl készülnek, a bélésük selyem és igény szerint még sarkantyú is van rajtuk. Színük fekete vagy rózsaszín, és az interneten is megrendelhetõek. Az eddigi fogadtatás meggyõzte a gyártót, hogy nyereséges lesz az üzlet.

 • 6500-ra nõtt a megrongálódott házak száma a viharban Szabolcsban!

  Még mindig érkeznek épületkár-bejelentések a vasárnapi vihar után az érintett Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településeken, így az összesítésben a hétfõn jelzett 6.000-rõl 6.500-ra nõtt a tornádószerû szél és a teniszlabdányi jégdarabok miatt megrongálódott lakóházak száma - közölte a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság vezetõje.

 • Bradley Cooper 18 évvel fiatalabb modellt választott maga mellé

  Cooper hónapokkal ezelõtt szakított Zoe Saldanával, de már itt is az új választott. Bradley Coopert nem elõször látták nyilvánosan a végzetesen vonzó és üde, fiatal modellel Suki Waterhouse-zal.

 • Harminc éve elveszettnek hitt fiát találta meg egy amerikai anyuka a Myspace segítségével

  Harminc éve elveszettnek hitt fiát találta meg egy amerikai anyuka a Myspace segítségével. A fiú rosszul írta be a saját nevét egy keresõoldalon és a találati listán rátalált anyja Myspace profiljára.

  Harminckét évvel ezelött adta örökbe a gyerekét Terry Fuller utahi anyuka, anyagi nehézségek miatt és azért mert azt szerette volna, ha a fiú egy szeretõ családban nevelkedik. A fiatalkori döntését azóta megbánta, és létrehozott egy Myspace profilt, melynek segítségével az örökbeadott fiúra próbált rátalálni.

loading...