rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Titokban nõsült meg a vízilabdázó

 • Share on Tumblr

  Egy év jegyesség után titokban feleségül vette modell barátnõjét az olimpikon vízilabdázó Varga Dániel.

  Az esküvõ megszervezése nagyrészt a menyasszonyra, Dobár Évára hárult, hiszen Dánielnek az olimpia miatt kevés ideje jutott a családjára és a nagy nap megszervezésére. A sportoló és kedvese igyekeztek mindent a legnagyobb titokban tartani, ám a közösségi oldal lebuktatta õket, ott ugyanis kiderült, hogy összeházasodtak.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • A Gucci új, jótékonysági arca lesz Rihanna

  A Gucci új, jótékonysági akciójának arca lesz Rihanna. A divatház az Unicefet szeretné támogatni azzal, hogy limitált szériás ruháiból befolyt összeget a szervezetnek ajánlja fel. Ezeket a ruhákat a Grammy-díjas énekesnõ népszerûsíti majd, aki saját bevallása szerint maga is szeret jótékonykodni.

  A barbadosi énekesnõben egyre több divatház lát nagy reklámértéket. Néhány hónappal ezelõtt a Piaget luxusóra gyár kereste meg, hogy csuklójára akaszthasson egy termékét.

 • Ne szólj be, mert fanszõrt kapsz!

  Washington - A saját szõrébõl sütött bele pár szálat egy éttermi szakács egy marhasültbe az Egyesült Államokban egy elégedetlenkedõ vendégnek.

 • Ónebuló: 38-szor bukott érettségin

  Újdelhi - 38. alkalommal érettségi vizsgázott egy nyugdíjas Indiában, de megint megbukott.

  Mégsem adja fel.

 • A dél-afrikai elnök mindegyik feleségét egyformán szereti

  Az üzleti és politikai elit tömege elõtt vette védelmébe a többnejûség gyakorlatát Jacob Zuma, a Dél-afrikai Köztársaság elnöke, aki a zulu kultúra elfogadására szólított fel. Mint mondta, õ mindegyik feleségét egyformán szereti.

 • Thaiföldön ragadt az MTV mûsorvezetõje! Veszélyben a mûsora!

  Veszélybe került a Swung holnap esti élõ adása: a mûsorvezetõ Erdélyi Zsolt ugyanis Thaiföldön ragadt.

  Erdélyi csak sms-ben tud kommunikálni a csatornával, és nem biztos, hogy a holnapi élõ adásra Budapesten lesz.

  A magyar MTV felkészült minden lehetõségre, de bíznak benne, hogy Zsolt idõben hazaér.

  A thaiföldi zavargások miatt ragadt az ázsiai országban a Swung mûsorvezetõje, Erdélyi Zsolt.

 • Lindsay Lohan nem fogadta el a Playboy 700 ezer dolláros fotózását

  A Sawf News értesülései szerint a Playboy 700 ezer dollárt (kb. 119 millió forintot) fizetett volna a színésznõnek, ha 2008 elején félmeztelenre vetkõzik a magazin egyik jubileumi száma kedvéért.

  Lohan egyik embere azonban visszautasította az ajánlatot arra hivatkozva, hogy meztelenkedésrõl szó sem lehet, nem akarják megismételni a New York magazinos felvételeket. A színésznõ ezeken a fotókon Marilyn Monroe Bert Stern által készített képsorozatát elevenítette fel, a Playboyban pedig Ann-Margret elõtt szerettek volna tisztelegni a Lohanról készült fotókkal.

 • Madonna egy baseballsztárral csalja férjét?

  A New York Yankees játékosa Alex Rodriguez és Madonna feltûnõen sok idõt töltenek együtt.

  Egy konditeremben ismerkedett meg az énekesnõ és a sportoló. Habár Madonna tagadta, hogy bármi is lenne közte és Rodriguez között.

  Közös menedzserüknek Rodriguez elment Madonna koncertjére, Madonna pedig megnézte, hogyan kell baseballozni, sõt esténként is összefutnak Madonna lakásán.

 • Újabb pofon Gesztesinek

  Havas Henrik videoblogjában arról beszél, hogy örül volt kolléganõje boldogságának. Persze a nézõket ezúttal sem kíméli meg cinikus megjegyzéseitõl.

 • Hogy néz ki Pamela Anderson!

  A színésznõ szigorúan megtiltotta, hogy közeli felvételeket készítsenek róla

  A 41 éves színésznõ egyes bennfentesek szerint amiatt aggódik, hogy a nézõk felfedezik rajta az öregedés jeleit. "Pamela még mindig fantasztikusan néz ki, de érthetõ, hogy a show-ban annyira jól szeretne mutatni, amennyire csak lehetséges" - nyilatkozta a brit Daily Expressnek a stáb egyik tagja, aki azt is hozzátette: "Pam elég régóta van a szakmában ahhoz, hogy tudja, melyik kameraállás nem éppen elõnyös számára".

 • Sütõbe rakta gyerekét

  A 33 éves Larry Long részegen bölcsõnek nézte a konyhai sütõt és belerakta 5 hetes csecsemõjét.

 • A világsztár bevallotta: neki a legkisebb a világon a férfiassága

  Egy spanyol férfinak különösen nehéz lehet kijelenteni, hogy férfiassága "s" méret alatti... Enrique Iglesias, a spanyol szívtipró énekes nemrégiben õszinte kijelentéssel sokkolta rajongóit Melbourne-i koncertjén.

 • Feszültséget keltett a nyugtató pucérséta

  Teljesen ellentétes eredményt hozott egy férfi meztelen sétája Németországban: az illetõ azért mászkál pucéran, mert ettõl megnyugszik, ám legutóbbi portyája pánikba ejtette.

 • Húsz hektárnyi terület égett le Heves megyében!

  Húsz hektárnyi száraz füvel borított bozótos terület égett le a Heves megyei Tiszanána határában.

  Az oltásban a hevesi, illetve a tiszafüredi önkéntes tûzoltók is részt vettek, a tûz már-már veszélyeztette a faluszéli ingatlanokat. A lángokat, mintegy másfél óra alatt eloltották.

 • Saját fiával szexelt az anya

  A 32 éves nõ négy év börtönt kapott, de változatlanul nem érti, hogy miért.

 • Tisztaságmánia miatt vált!

  Egy német nõ évekig elviselte férje beteges tisztaságmániáját, ám végül betelt a pohár, és beadta a válópert.

  A férj éjjel-nappal takarított, törölgetett, mosott, mosogatott, fürdött, mert tisztaságmániája nem ismert határt. A feleség tizenöt éven át tûrte férje különös viselkedését, részben azért, mert így mentesült a házi munkák alól, ám végül betelt a pohár.

 • Rendõrséget hívott, pedig anyja csak fürdeni küldte

  A rendõrségtõl kért kétségbeesetten segítséget egy 22 éves férfi Lengyelországban, mert anyja ki akarta takaríttatni vele a szobáját.

  A hatóság embereinek nem mondta meg, hogy pontosan mirõl van szó, csak annyit, hogy kínozzák.

  A rendõrök a megadott varsói címre száguldottak, ahol kiderült: az anya egyrészt fürdésre szólította fel "kisfiát", másrészt rendrakásra.

 • Milliókat talált új lakásában a szerencsés férfi, de nem tartotta meg a pénz

  Milliókat talált új lakásában a szerencsés férfi, de nem tartotta meg a pénzBecsületességéért ünneplik a norvég ingatlanbrókert, aki csaknem 350 ezer koronát (12 millió forintot) talált a kandalló alá rejtve új lakásában, és ahelyett, hogy megtartotta volna, jótékony célra ajánlotta fel. Vemund Thorkildsen két hete találta meg az eldugott pénzt, amikor épp egy barátjának mutatta meg új oslói lakását. Szerették volna kipróbálni, hogy vajon át lehet-e rakni a kandallót egy másik szobába, ezért elmozdították egyik kövét. A kő alá dugva egy borítékot találtak, amelyben majdnem 350 ezer korona volt norvég bankjegyekben.

 • Kim Kardashian és Kanye West kapcsolata harmadik taggal bõvült

  A reality sztár és zenész kedvese, Kanye West még mindig egy párt alkot, de kapcsolatuk immár háromtagúvá bõvült. A celebhölgy ugyanis beszerzett egy házi kedvencet.

 • Együtt megy kollégiumba egy négyes iker

  Ugyanarra a fõiskolára jár majd továbbtanulni egy New York-i négyes iker. A 17 éves "kvartett" - Grace, Erin, Bobby és Danny Mele - egyaránt a Hartwick College növendékei lesznek.

 • Jude Law nem engedi fiának, hogy tetováltasson

  Jude Law megtiltotta tinédzser fiának, hogy 18 éves kora elõtt tetoválást csináltasson magának.

 • 45 métert zuhant kamionjával - lábtöréssel megúszta

  A sofõr Argentína legfontosabb hídjáról hajtott a mélybe. Hihetetlen módon egy lábtöréssel megúszta a balesetet.

 • 16 lábujjal született egy kisbaba Kínában!

  Mao még hatalma csúcsán hirdette meg a „harcot a természet ellen”. Meg is lett az eredménye: Kínában a legnagyobb a környezetszennyezés, aminek minden évben százezrek esnek áldozatul.

  Lejcsou városában csodájára járnak annak a kisfiúnak, aki tizenhat lábujjal – egyenletesen elosztva a két lábfején – jött a világra. A három és fél kilós babának a kezein öt-öt ujja van, viszont egyik sem hüvelyk. Kínában harminc másodpercenként valami fogyatékossággal jönnek a világra újszülöttek, szerencsétlen gyerek ezek egyike.

 • Halottnak hitték a babát, de a szülés után kiderült mégis él

  Az orvosok halottnak nyilvánították a kisfiút, õ azonban mindenkit alaposan meglepett. Csodák pedig igenis vannak.

 • 94 évesen hunyt el New York legidősebb taxisofőrje

  94 évesen hunyt el New York legidősebb taxisofőrjeKilencvennégy évesen elhunyt Johnnie Footman, New York városának legidősebb aktív taxisofőrje, aki több mint hat évtizedes pályafutása során olyan hírességeket fuvarozott, mint Rock Hudson vagy John Wayne filmszínészek. Footman februárig érvényes taxiengedéllyel rendelkezett, de kora előrehaladtával egyre ritkábban és lassabban taxizott. Az utóbbi években már csak a hét néhány napján, a legutolsó hónapokban pedig már egyáltalán nem vezetett, bár az őt foglalkoztató taxitársaság központjába rendszeresen bejárt, még a halála előtti napon is ott volt.

 • 170-nel száguldozott a nagymami!

  Az idõs angol hölgy 107. születésnapja alkalmából azt kérte, hogy egy sportautóval száguldhasson, s ehhez kapott egy sofõrt meg egy belépési engedélyt a kenti versenypályára.

  Dulcibella King-Hall négy kört tett meg 170 kilométer per órás sebességgel a kenti versenypályán, s miután segítettek neki kikászálódni a BMW M3-asból, és átültették tolókocsijába, kijelentette, hogy igazán mehetett volna gyorsabban is a sofõr.

 • 3 hónapos koncertturnét mondott le Mága Zoltán

  „Az egész úgy derült ki, hogy egy partin koktélokkal kínálgattam, de nem akarta elfogadni. Azt hittem, nincs kedve hozzá, de aztán nagy nehezen elmondta, hogy várandós. Aztán azt is bevallotta, hogy a születésnapomra tartogatta az örömhírt, de a jó hangulatban nem tudta magában tartani."

 • Megölte magát a tinédzser, csapata veresége miatt

  Nem tudta feldolgozni kedvencei bukását egy fiatal szurkoló Haitin és öngyilkosságot követett el. A 18 éves fiú a brazilokért szorított.

 • Elhunyt Bauer Sándor fotóriporter!

  Elhunyt hétfõn Bauer Sándor fotóriporter, az MTI örökös tudósítója. Bauer körültekintõ alapossággal tudósította a jogelõd MAFIRT-ot már 1947-ben különféle politikai és kulturális eseményekrõl.

  Jóvoltából az MTI birtokában lehetnek olyan páratlan felvételek, mint a „kék cédulás" választások nyomán kialakult kormányválság megoldását követelõ százezres tömegmegmozdulás a Hõsök terén, vagy a Magyarországra látogató Hawlet John canterbury érseki helynök és Tildy Zoltán köztársasági elnök találkozója.

 • Whoopi Goldberg új filmsorozata csak az interneten látható!

  Whoopi Goldberg igazi újító, új filmsorozata csak online lesz elérhetõ.

  Az Oscar-díjas színésznõ egy néhány epizódos sci-fi sorozat fõszereplõje lesz, amely kizárólag az Internetrõl lesz letölthetõ. A hat részbõl álló, egyenként 5-5 perces sorozat egyes részeit január 15-étõl hetente teszi közzé a Fearnet.com címû internetes portál.

  A Stream címet viselõ sci-fi sorozat nem az elsõ kirándulása lesz a Ghost sztárjának, hisz 1980-ban már szerepet vállalt a Star Trek-ben.

 • Tom Cruise-tól kért tanácsot Will Smith egy szexjelenethez

  Róma - Will Smith barátjától, Tom Cruise-tól kért tanácsot, hogyan viselkedjék egy szexjelenetben, mert ez volt az elsõ alkalom, hogy idegen nõvel kellett szeretkezést szimulálnia.

  Az amerikai színész filmbeli partnere a Seven Pounds címû filmben, Rosario Dawson színésznõ elmondta, hogy Smith nagyon ideges volt, és folyton õt kérdezgette, hogyan is csinálják, míg végül Smith a forgatáson jelenlévõ Cruise-tól kért tanácsot. Cruise azonban nem is értette, mi a baj, hiszen õ mindig is idegen nõkkel szerepelt ilyen jelenetekben.