rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Titokban nõsült meg a vízilabdázó

 • Share on Tumblr

  Egy év jegyesség után titokban feleségül vette modell barátnõjét az olimpikon vízilabdázó Varga Dániel.

  loading...

  Az esküvõ megszervezése nagyrészt a menyasszonyra, Dobár Évára hárult, hiszen Dánielnek az olimpia miatt kevés ideje jutott a családjára és a nagy nap megszervezésére. A sportoló és kedvese igyekeztek mindent a legnagyobb titokban tartani, ám a közösségi oldal lebuktatta õket, ott ugyanis kiderült, hogy összeházasodtak.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Szexi kalóz szerepben Madonna

  Miután minden egyes újság és magazin Lady GaGával van tele, Madonna gondolt egyet, és megmutatta, hogy még õ is igazi divatikon, akinek kivételes a stílusa. Az Interview magazin szerkesztõsége nagy költségbe verte magát e hónapban. Elõször is Madonnát rakták a címlapra, akinek a tiszteletdíja egy város néhány havi költségvetésével vetekszik. Másodszor pedig a Photoshop szakemberek is szép túlórabért kaptak, hogy eltüntetessék sztárjuk természetes kinézetét. Madge ugyanis legalább egy tízessel fiatalabbnak tûnik a fotókon, mint amennyi valójában.

 • Milliókért vacsorázott Gorbacsovval Hugh Grant

  Moszkva - Forintban számolva több mint 78 milliót fizetett Hugh Grant brit filmszínész, hogy Mihail Gorbacsovval vacsorázhasson.

  Grant 250 ezer fontért szerezte meg a vacsorameghívást a volt szovjet pártfõtitkár rákkutatási alapítványának jótékonysági árverésén. Ugyanekkora összeget ajánlott egy meg nem nevezett üzletember is. "Nemrég láttam vendégül mindkettejüket" - mondta Gorbacsov. Az alapítvány Raisza Gorbacsova, a 77 éves Nobel-békedíjas politikus 1999-ben elhunyt feleségének a nevét viseli.

 • Fizetõs önelraboltató szolgáltatás

  Emberrabló szolgáltatás mûködik Franciaországban, de csakis saját kérésre.

 • A Rajnába szeretkezték magukat

  A Rajnába szeretkezte magát egy pár autóstul Németországban. Hogy ne fázzanak, járatták a kocsi motorját, ám szex közben egy heves mozdulattal véletlenül sebességbe "rakták" a jármûvet, mely a folyónak ment.

 • Sziget - Akár tucatnyian is lehetnek egy sátorban

  Sátorlakók szélsõségei!?

  Budapest - Olyan sátor is akadt az idei Sziget fesztiválon, amelyben tizenketten laktak, az átlag azonban 3-4 fõ sátranként.

  A legtöbb helyen általában néhány centiméterre helyezkednek el egymástól a sátrak; szerkesztõségünknek nyilatkozó szigetlakók egy része szerint ez túl zsúfolt, más részük viszont egyenesen családiasnak nevezte a többiek fizikai közelségét.

 • Úszik a boldogságban Ian Somerhalder és Nikki Reed

  Úszik a boldogságban Ian Somerhalder és Nikki ReedA Vámpírnaplók sztárja sosem volt még olyan boldog, mint jelenlegi barátnője, Nikki Reed mellett. Úgy tűnik, Ian Somerhaldernek egy kis fétise van a vámpírlányokat alakító színésznőkkel, hisz Nina Dobrev után most épp Nikki Reed barátjaként lubickol a szerelemben. Az élet szép. Rengeteg szeretetet és támogatást kapok egy rakás embertől. Ha akarnék se tudnék boldogabb lenni." - nyilatkozta a színész. Egyébként talán nem véletlen, hogy Ian pont Nikkinek csapja a szelet, hisz mindketten megőrülnek az állatokért, szeretett házi kedvenceik pedig még közelebb hozták őket egymáshoz.

 • Csáo szerelmi tetkóját

  Peter André alig várja, hogy exfeleségét, Katie Price-t idézõ tetoválása eltûnjön a bõre színérõl.

 • Méreginjekcióval végeztek ki egy gyilkost texasban

  Kivégeztek méreginjekcióval egy háromszoros gyilkost Texasban szerda hajnalban - közölték a szövetségi állam igazságügyi hatóságai. Az elítélt, a 32 éves Leon Dorsey, egyrendbeli emberölésért kiszabott börtönbüntetésének letöltése alatt vallotta be, hogy egy másik, kettõs gyilkosságot is elkövetett.

 • Helikopterrel ment bevásárolni két férfi Romániában

  A légi jármûvel az autóparkolóban landoltak, ami eléggé meghökkentette a vásárlóközönséget.

  "Mindenféle biztosítás nélkül szálltak le, ráadásul elég erõs szél volt, így könnyen nekimehetett volna a helikopter egy villanyvezetéknek vagy -dúcnak" - mondta egy szemtanú a román sajtónak.

 • Orgia a Rendõrtiszti Fõiskolán!

  Orgián kapták a hallgatókat a Rendõrtiszti Fõiskolán. Egy kollégiumi szobában két fiú és két lány elégítette ki egymást erõsen ittas állapotban, késõbb pedig a kiürült sörösüvegek is segédeszközzé váltak.

  A csoportos szexrõl egy ötödik társuk felvételt is készített, majd felrakta a világhálóra. Mindez még december 21-én történt, az iskola vezetõsége pedig nagyjából két héttel késõbb értesült a történtekrõl. Fórizs Sándor, az intézmény rektor-helyettese a lapnak azt mondta, hogy azóta már mind az öt érintett önszántából elhagyta az iskolát.

 • Cher lánya már hivatalosan is férfi

  Immár hivatalosan is férfi, és a Chaz nevet viselheti Cher és Sonny Bono amerikai énekespár lánya egy csütörtöki bírói döntés nyomán.

 • A légitársaságot perli sérült szilikonmellei miatt

  Beperelt egy svájci légitársaságot Irene Ferrari orosz modell, mert a Moszkvából Zürichbe tartó repülõúton a gép erõs turbulenciába került, s emiatt megsérültek mellimplantátumai.

 • Megfosztotta a Mikulástól általános iskolai osztályát egy tanítónõ

  Megfosztotta a Mikulástól általános iskolai osztályát egy tanítónõ Nagy-Britanniában: felfedte, hogy nem létezik, mire jó pár tanulója sírva fakadt.

  "A szüleitek teszik az ajándékokat a karácsonyfa alá, nem a Mikulás" - mondta hétévesekbõl álló osztályának, amikor a gyerekek a karácsonyvárás izgalmairól beszéltek.

 • Világhálós esküvõi képei miatt bukott le egy bigámista

  Az internet bukatott le egy bigámista ausztrál férfit: újdonsült felesége döbbenten szembesült a világhálón férje elõzõ esküvõjének és feleségének fotóival.

 • 82 feleségétõl válik egy nigériai férfi

  A nigériai férfinak ugyanis azt javasolták, hogy a Korán elõírásainak megfelelõen csak négy asszonyt tartson meg

  El kell válnia 82 feleségétõl annak a nigériai férfinak, aki 86 nõt vett el. Mohammed Bello Abubakar beleegyezett a sokszoros válásba, hogy elkerülje a kilakoltatást, ami a vallási szabályok megszegéséért járt volna - jelentette vasárnap az AFP francia hírügynökség a NAN nigériai hírügynökségre hivatkozva.

 • A Disznók kocsmabartere: krumpliért, halért sör, whiskey

  London - Közvetlen árucserébe fogott egy brit kocsma: krumpliért, halért, kopasztott csirkéért, vadnyúlért is ad sört, whiskyt és egyéb italt.

  Persze pénzért is lehet inni a Disznókban - ez a neve: Pigs, az edgfieldi pubnak. Akármivel azonban nem lehet fizetni, csakis olyan élelmiszer-alapanyaggal, amely használható a kocsma étlapján szereplõ fogások elkészítéséhez.

 • Az ifjú hollók csoportosan támadnak!

  Az ifjú hollók néha csapatokba verõdnek, hogy elcsenjék a felnõtt madarak zsákmányát – állítják norvég kutatók.

  Az egyébként magányos állatok azért változtattak viselkedésükön, mert így elõnyhöz juthatnak.

 • Dustin Hoffman szájon csókolta a One Direction egyik tagjára

  Dustin Hoffman nem tudott ellenállni a kísértésnek, amikor a One Direction szívtiprói közelébe került, és rámászott a tinibanda egyik tagjára.

 • 14 ezer pár hamis márkajelzésû sportcipõt foglaltak le Nagykanizsán

  Csaknem 14 ezer pár hamis márkajelzésû sportcipõt foglaltak le Nagykanizsán, egy kamion vámvizsgálata során.

  A zalaegerszegi Vám- és Pénzügyõri Hivatal munkatársai egy szállítmány forgalomba bocsátása elõtti vámeljárását végezték, amikor kiderült, hogy a vámkezelésre szánt sportcipõk márkajelzése nem eredeti.

 • Megan Fox nem szerepel a Transformers 3-ban

  Nem játszik Megan Fox a Transformers harmadik részében. A Paramount Pictures filmstúdió közlése szerint a huszonnégy éves színésznõ nem vesz részt a sikersorozat újabb epizódjának forgatásán, de részleteket nem árultak el. Egyelõre az sem világos, ki fogja helyettesíteni Foxot.

 • Szilveszterkor kezdõdik a cipõdobáló pere

  December 31-én kezdõdik annak az iraki újságírónak a pere, aki az amerikai elnök felé hajította cipõjét egy bagdadi sajtótájékoztatón - közölte hétfõn a kijelölt vizsgálóbíró.

  "A nyomozás befejezõdött, az ügyet továbbították az iraki központi bûnügyi bíróság elé. A per december 31-én, szerdán kezdõdik" - mondta Dija al-Kenáni.

 • Betörtek Bíró Ica lakásába!

  Bíró Ica éppen egy színházi elõadásról sietett haza, amikor betörtek a lakásába. A tolvajok még a bejáratot is eltorlaszolták, hogy ne lehessen könnyen bejutni a lakásba.

  "Halálra rémültem, amikor rájöttem, hogy több tízezer forint értékû személyes tárgyamnak is nyoma veszett. Nem elõször fordult elõ velem ilyesmi, évekkel ezelõtt is betörtek a lakásomba, de szerencsére mindkét esetben megúsztam a történteket."

 • Az FC Barcelona futballcsapat rajongása miatt került börtönbe

  Drága árat fizetett az FC Barcelona iránti rajongásáért egy 18 éves futballszurkoló Marokkóban.

  Helyi tudósítások szerint a tanulónak az "Isten, haza, király" jelmondatot kellett volna felírnia a táblára az egyik órán, õ azonban ehelyett azt véste fel, hogy "Isten, haza, Barca".

  Az iskola felháborodott vezetõsége azonnal értesítette a rendõrséget, majd hamarosan az ügyészség is bekapcsolódott, s a botrányosnak minõsített viselkedésért végül másfél év börtönt kapott a meggondolatlan nebuló.

 • Autóbaleset áldozata lett Macaulay Culkin nõvére

  Autóbaleset áldozata lett Macaulay Culkin nõvére – adta hírül a TMZ. Hivatalosan is megerõsítették már, hogy a 29 éves Dakota Culkint kedd este baleset áldozata lett, amikor Los Angelesben kilépett egy autó elé.

  A fiatal lányt azonnal kórházba szállították, de másnap belehalt a sérüléseibe. Az ügyben vizsgálat folyik, letartóztatás még nem történt.

 • Több ezren jelentkeztek az idei X-Faktorba

  Tavaly hétrõl-hétre óriási tömegeket ültetett le a képernyõk elé az X-Faktor. A gyõztes, Vastag Csaba, Takács Nikolas, Király L. Norbert, Janicsák Veca, Wolf Kati és a többiek azóta is a hazai zenei világ keresett tagjai.

 • Kilógatta a kebleket - óriásit villantott a világsztár

  Lady Gaga Los Angelesben adott koncertet és McDonald's-os kajával etette a rajongóit.

 • 23 évig volt a golyó a fejében

  Több mint két évtizede kínoztak epilepsziás rohamok egy kínai férfit, aki végül az orvosokhoz fordult.

 • Nouakchott lakóinak fizetnek, ha szemetet szednek

  A Mauritánia fõvárosában élõk fizetést kapnak az újrahasznosításra gyûjtött mûanyaghulladékért. A szervezõk az új rendszerrel nemcsak a helyi gazdaságot szeretnék élénkíteni, hanem a szemetes utcákat is tisztábbá próbálják varázsolni.

 • Másnak adta ki magát aktus közben

  2011 februárában került hadbíróság elé Kenni Dinnell mérnök technikus ügye – a férfit azzal vádolják, hogy 2010 júliusában megerõszakolt egy másik tengerészt.

  A hivatalos bírósági iratok szerint Dinnell egy barátja, Greg Robertson kabinjában töltötte az estét, a késõbbi áldozat és egy másik, meg nem nevezett hölgy társaságában.

  Kicsivel késõbb elhatározták, hogy a bázisról bemennek Portsmouth belvárosába néhány italra – az ismeretlen hölgy idõközben hazament, így már csak hárman maradtak.

 • Mutasd a kalóriát!

  Vége a felelõtlen habzsolásnak: New York városa júliustól könyörtelenül megbírságolja azokat az étteremláncokat, amelyek nem tüntetik fel a fogások kalóriáit az étlapjukon. Az állami Étteremszövetség bíróságon támadta meg a rendelkezést, mondván az elhízás elleni küzdelem támogatására hozott törvény az éttermek, vendéglátóhelyek szólásszabadsághoz való jogát sérti, amelyet az alkotmány elsõ kiegészítése biztosít minden polgár számára.

loading...