rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Titokban nõsült meg a vízilabdázó

 • Share on Tumblr

  Egy év jegyesség után titokban feleségül vette modell barátnõjét az olimpikon vízilabdázó Varga Dániel.

  Az esküvõ megszervezése nagyrészt a menyasszonyra, Dobár Évára hárult, hiszen Dánielnek az olimpia miatt kevés ideje jutott a családjára és a nagy nap megszervezésére. A sportoló és kedvese igyekeztek mindent a legnagyobb titokban tartani, ám a közösségi oldal lebuktatta õket, ott ugyanis kiderült, hogy összeházasodtak.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Megszületett Gálvölgyi János 3. unokája!!!

  Hatalmas az öröm a Gálvölgyi családban: tegnap bekopogott a gólya, és óriási unokát hozott. A harmadik utód 4 kiló negyven dekával látta meg a napvilágot, s az Ádám nevet kapta.

  A háromszoros nagypapa egykor az Amatõr Színjátszó Mozgalomban ismerkedett meg Gács Judittal, akivel ma is boldogságban és egyetértésben élnek.

  Lányaik, Eszter és Dóra igazán nem fukarkodnak a nagyszülõket boldoggá tévõ unokákkal, most jött a harmadik csöppség.

 • Az idiótája! Egy tornapaddal közösült!

  Kórházba kellett szállítani egy hongkongi férfit, hogy el tudják választani éjszakai partnerétõl, egy tornapadtól. A különleges pár egy parkban „bukott le”, ahol a 42 éves kínai férfi a padnak egy rését használta önkielégítésre.

 • Christina Aguilera szingli lett

  Christina Aguilera újra egyedül van. A popsztár szakításáról az amerikai US-Magazine számolt be. A lap úgy tudja, hogy az énekesnõ már hónapok óta nem él együtt férjével, Jordan Bratman zenei producerrel, akivel 2005-ben mondták ki a boldogító igent.

 • Jordana Brewster béranyán keresztül lett anyuka

  Jordana Brewster béranyán keresztül lett anyukaA Dallas 33 éves színésznője anyuka lett. Egy, a párhoz közel álló forrás szerint az újdonsült szülők nagyon boldogok, főleg azért, mert kisfiuk született. Jordana Brewster és férje, a producer Andrew Form 2005-ben ismerkedtek meg A texasi láncfűrészes mészárlás: a kezdet forgatásán, majd két évre rá a Karib-tengeren kimondták a boldogító igent. Már régóta gondolkoztak a gyermekvállaláson, elsőként magukhoz vettek két labradort, hogy megtapasztalják, milyen az, amikor törődniük kell valakiről. Kisfiuk, akit egy béranya hozott a világra, a Julian Brewster-Form nevet kapta.

 • 56 millióért árverezték el Einstein doktori oklevelét!

  Kereken 300 ezer svájci frankért (56,1 millió forint) árverezték el Albert Einstein doktori oklevelét hétfõn Luzernben.

  A zürichi egyetem matematikai és természettudományi tanszéke által 1906. január 15-én kibocsátott oklevél árát elõzetesen 20 és 30 ezer svájci frank közé becsülték, de egy magángyûjtõ tízszeres árat is megadott érte.

 • Kínában összesen két utas volt egy vonaton a holdújévi tömegvándorláskor

  Még a Bolygó hollandinál is nagyobb csoda történt Kínában: összesen két utas volt egy vonaton a holdújévi tömegvándorláskor.

  Az ünnepre olyan sokan utazgatnak belföldön rokonlátogatásokra, hogy rengeteg a vonatjegyüzér. A rendõrség több mint 6600-at csípett el, de biztosan nem az összeset.

 • 17 karátos gyémántgyűrűt kapott Avril Lavigne

  17 karátos gyémántgyűrűt kapott Avril LavigneA Nickelback együttes énekese egy valóságos gyémántsziklával lepte meg fiatal feleségét első házassági évfordulójukon. Chad Kroeger gáláns ajándékkal emlékezett meg első házassági évfordulójáról. A Nickelback énekese egy 17 karátos gyémántgyűrűvel lepte meg szakmabeli feleségét, Avril Lavigne-t. Az új ékszer értéke állítólag megközelítheti az egymillió dollárt. A 29 éves énekesnőt, aki Dél-Franciaországban mondta ki az igent 2013 július elsején, még egy hónappal az évforduló után is izgalomban tartja a gyűrű, amiről csak most tett ki egy képet Twitter oldalára.

 • Halból kihalászott telefon

  London - Halból halászott ki telefont egy halász Nagy-Britanniában - nem vezetékest.

  A készüléket egy üzletember veszítette el a tengerparton, kiesett zsebébõl miközben kutyájával játszadozott. Az apály azután besodorta a mélyebb vízbe, egy jókora tokhal pedig bekapta.

 • 55 ezer dollár a börtön wc-jében

  St. Louis megye (USA) - 55 ezer dollárt - bõ 8 millió forintot - talált egy börtön vécéjében egy õr az Egyesült Államokban.

  A 100 és 50 dolláros címletû bankjegyek gondosan össze voltak tekercselve és egy vécépapírtartó fogságában "sínylõdtek", az adagoló mögé rejtette õket gazdájuk.

 • Maga már 14 éve nem él!

  Bukarest - Igencsak meglepõdött egy férfi Romániában, amikor közölték vele, hogy azért nem kaphat új személyi igazolványt, mert meghalt, méghozzá már 14 éve.

  A 65 éves temesvári illetõ azért kért új személyit, mert meg akarja látogatni Olaszországban élõ fiát.

  "Azt mondták a hivatalban, hogy meghaltam 1994-ben tüdõbajban. Meg azt is, hogy a közeli városban vagyok eltemetve" - mondta a román sajtónak.

 • Majka lesz a valóságshow arca

  Mint azt a Viasat3 több fórumon is közzétette, õsszel újraindítja Bár címû nagy sikerû valóságshowját. A mûsor 2001-ben úttörõ vállalkozás volt, az elsõ hazai valóságshow-ként került be a köztudatba. A visszatérés arca Majoros Péter, azaz Majka lesz.

  "A mûsorvezetõ személye csak a napokban dõl majd el egy casting során, de Majka neve valóban szerepel a lehetséges jelöltek között, csakúgy mint a modell Kustánczi Liáé, és a rádiós mûsorvezetõ Rákóczi Ferencé" - Viasat PR-vezetõje, Varró Balázs.

 • Nem kedvelik a szomszédok a felelõtlen Justin Biebert

  Utálják a szomszédok Justin Biebert. Szerintük a fiatal énekes egy igazi ámokfutó a kocsijában, és legalább 160 km/órás sebességgel száguldozik a csendes lakóparkban, gyerekeket és kutyákat veszélyeztetve.

 • Mûsorváltozás: parlamenti pornó

  Pornófilmet vetítettek az indonéz parlament sajtóterme melletti képernyõkön képviselõk és újságírók nem kis meghökkenésére.

 • Janet Jackson anya lesz?

  Janet Jackson egy rádióban készített riport során tudta meg, hogy terhes! Nagyon elcsodálkozott, amikor a KIIS-FM rádióban a riporter a férje egy állítólagos korábbi nyilatkozatára utalva azt mondta, hogy Jackson hamarosan anyai örömök elé néz.

  A riporter azt állította, Jackson férje Jermaine Dupri azt nyilatkozta, feleségével családot alapítanak, amint befejezi aktuális turnéját. Jackson erre visszakérdezett, hogy mikor is mondta ezt a férje. A riporter csak ennyit mondott: "Azt hiszem készen áll arra, hogy apa legyen".

 • Kutyája mentette meg Paudits Bélát a haláltól

  Kicsit ivott, aztán beszedte az összes gyógyszert, ami volt otthon.

 • Botrány a brit Big Brotherben

  Felfüggesztették az élõ adás közvetítését a brit Big Brotherben csütörtök éjjel, mivel akkora csetepaté tört ki a házban, amit már vállalhatatlannak ítélt a tévétársaság. Az alkoholtól fûtött társaság négy tagja kapott össze igen hevesen, mivel az egyikük összepiszkolta a másiknak a festményét.

 • Mézeskalács rekord

  Debrecen - Több ezer "összefonódó" emberre számítanak az I. Debreceni Mézeskalács Fesztiválon - írta szerdán a Hajdú-bihari Napló.

  A lap szerint Guinness-rekordkísérlet lesz a hét végén a cívis városban. A Medgyessy Ferenc Emlékmúzeum ad helyet az I. Debreceni Mézeskalács Fesztiválnak, amelynek megkoronázásaként vasárnap bárki részese lehet egy rekord születésének.

 • Két év múlva a mozikban a Titanic 3D-s változata

  James Cameron tervei szerint az 1912-ben elsüllyedt luxus-óceánjáró katasztrófájának századik évfordulójára kerülhet a mozikba az 1997-ben bemutatott Titanic háromdimenziós változata.

 • Szarvas mászkált egy férfi házának tetején az Egyesült Államokban

  Szarvas mászkált egy férfi házának tetején az Egyesült Államokban, de nem rén-, hanem jávorszarvas, és szán meg Mikulás nélkül.

  Az eset Észak-Dakota államban történt, és nem karácsonykor, hanem a héten. Nem csodáról van szó, a ház hátuljával egy hegyoldalnak épült, az állat így viszonylag könnyedén szökkent át a tetejére. A férfi, miután meghallotta a szarvaspaták dobogását a háztetõn, a rendõrséget hívta segítségül.

 • A Black Eyed Peas együttes dalt írt Obama-nak

  A Black Eyed Peas együttes rappere így tiszteleg az új elnök elõtt

  A zenész az amerikai elnökválasztás éjszakáján fejezte be az It's A New Day címû számot.
  Will.i.am, a Black Eyed Peas rappere.

  Will.i.am elmondta, a dal az amerikai emberek elõtt tiszteleg. A már korábban megjelent Yes, We Can címû számával, - amely Obama egyik beszédére épül és közremûködik benne többek között a színésznõ Scarlet Johansson és a dzsesszlegenda Herbie Hancock is - a zenész szintén Obamát támogatta.

 • Kizárta magát kocsijából a rabló

  Kizárta magát a menekülésre szánt autóból egy rabló az Egyesült Államokban, így aztán hamar elfogták.

 • Tévéshow-t szeretnének a nyolcas ikrekrõl a szülõk!

  Tévéshow-t szeretne január végén született nyolcas ikrei életérõl édesanyjuk, Nadya Suleman. Az asszony márkanévként védetné le az "Octomom" becenevet is, amelyet az amerikai sajtó ragasztott rá.

  Suleman a Life and Style magazinnak azt állította, hogy az ikrek fejlõdését követõ dokumentumfilm-sorozatról szóló szerzõdést már alá is írta a brit Eyeworks produkciós házzal, ez a bejelentés azonban kissé elhamarkodottnak bizonyult - jelentette szerdán a THR.com, a The Hollywood Reporter online kiadványa.

 • Sziget - Akár tucatnyian is lehetnek egy sátorban

  Sátorlakók szélsõségei!?

  Budapest - Olyan sátor is akadt az idei Sziget fesztiválon, amelyben tizenketten laktak, az átlag azonban 3-4 fõ sátranként.

  A legtöbb helyen általában néhány centiméterre helyezkednek el egymástól a sátrak; szerkesztõségünknek nyilatkozó szigetlakók egy része szerint ez túl zsúfolt, más részük viszont egyenesen családiasnak nevezte a többiek fizikai közelségét.

 • Újra facér Leonardo DiCaprio!

  Nincs szerencséje a modellekkel Leonardo DiCaprionak. Gisele Bündchen után most izraeli barátnõjével, Bar Raffaelivel is szakítottak. A csinos ex bizony nem sokáig búslakodott. A hírek szerint akadt elég udvarlója a szerencsejáték fõvárosában.

  "Bar-nak egy belevaló pasira volt szüksége. Vadászott. Egyszerûen csak jól érezte magát" - mesélte egyik barátnõje. A 33 éves Di Capriot azonban megviseli a szakítás. Õ a barátaival ment bulizni New Yorkban és bizony jó pár pohár vodkát megivott.

 • Marie Osmond fia öngyilkos lett

  Öngyilkosságot követett el a hét végén a neves amerikai énekesnõ, Marie Osmond tizennyolc éves fia.

 • Kisbabát vár a Desperado énekesnõje

  Gábor Bernadett, a Desperado zenekar énekesnõje belépett azon hírességek sorába, akik babát várnak.

  A gyermek édesapja szakmabeli, hiszen õ a Kerozin együttes egykori billentyûse, Mosquito.

  Gábor Bernadett szerint egyelõre még alig gömbölyödik a hasa és leginkább egy jóllakott óvodásra hasonlít.

  A baba áprilisban látja majd meg a napvilágot.

 • Kiszáll a mûsorból az X-Factor mentora

  Meglepõ döntést hozott az X-Factor népszerû mentora, aki úgy döntött, hogy több sikeres évad után kiszáll, távozik a mûsorból.

 • Pezsgõ éjszaka a Forma 1-es bulin

  Gyönyörû lányokkal koccintott Edvin Marton és Tóth Tibi, a Hooligans gitárosa a Forma 1-es Magyar Nagydíj utáni exkluzív partin.

 • Álmában gyalogolt húsz kilométert egy ötvenéves nõ

  Az ötvenéves nõ a konyhaablakon kimászva vándorolt el otthonából. Másnap este találták meg. A nõ 53 éves férje szerda hajnalban vette észre, hogy Joy Grigg eltûnt mellõle az ágyból, és amikor észrevette, hogy a konyhaablak tárva nyitva van, rögtön tudta, hogy felesége álmában kezdett el sétálni

 • Kocogott, amikor elcsapta egy kisrepülõ

  Egy kényszerleszállást végrehajtó kisrepülõgép az egyesült államokbeli Dél-Carolina államban elütött egy férfit, aki éppen a tengerparton gyalogolt vagy kocogott.