rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Titokban nõsült meg a vízilabdázó

 • Share on Tumblr

  Egy év jegyesség után titokban feleségül vette modell barátnõjét az olimpikon vízilabdázó Varga Dániel.

  loading...

  Az esküvõ megszervezése nagyrészt a menyasszonyra, Dobár Évára hárult, hiszen Dánielnek az olimpia miatt kevés ideje jutott a családjára és a nagy nap megszervezésére. A sportoló és kedvese igyekeztek mindent a legnagyobb titokban tartani, ám a közösségi oldal lebuktatta õket, ott ugyanis kiderült, hogy összeházasodtak.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Saját kutyája tépte szét a nénit

  Súlyos szerencsétlenség történt a napokban a munkácsi járási Ódávidházán. Egy gazda vérben fekve találta udvarán édesanyját. Az idõs asszonyt a ház doberman fajtájú kutyája támadta meg.

 • Ingyen laptopot kapnak az egri Eszterházy Károly Fõiskola hallgatói!

  Nyolcszáz Fujitsu Esprimo notebookot vásárolt valamennyi elsõ éves nappali tagozatos hallgatójának az egri Eszterházy Károly Fõiskola (EKF). A hallgatók megkapják a gépeket használatra, a diploma megszerzése után pedig véglegesen.

  A három éve kezdõdött program keretében elõször csak korlátozott számban láttak el hallgatókat és tanárokat számítógéppel. Az azóta rendkívüli népszerûsége miatt kiterjesztett akció jól szolgálja a hallgatók mobilitását, az önálló tanulási feltételeket és ösztönzi a diploma megszerzését.

 • Nõ helyett fiú volt az aukciós modell

  Gyönyörû nõ helyett nem gyönyörû ifjú fogadta azt a férfit Németországban, aki internetes árverésen megnyerte egy "varázslatos éj" ígéretét.


 • Nem követi a divatot Halle Berry

  Nem követi a divatot Halle BerryAz X-men filmek szépséges színésznője egyáltalán nem a divat, hanem pillanatnyi hangulata alapján dönt a ruháiról. Halle Berry csak és kizárólag az alapján választja ki ruháit, hogy éppen mi illik az alakjához és az arcszínéhez, nem az éppen aktuális divat alapján. A színésznő éppen ezért nem is törődik azzal, hogy mi történik a kifutókon. A 46 éves szépség, aki éppen második gyermekét várja, elmondta – „Nem követem a divat és szépség trendeket, ragaszkodom azokhoz a termékekhez és színekhez, amik illenek hozzám és a bőrszínemhez.”

 • Kátyúkiárusítás

  Kiárusítja útjai kátyúit egy német település, hogy pénzt szerezzen betömésükre.

 • Betörtek a Fidesz nagykõrösi irodájába!

  Éjszaka ismeretlen tettesek betörtek a nagykõrösi Fidesz-irodába, ahonnan számítástechnikai eszközöket vittek el, a falra pedig gyalázkodó feliratot írtak.

  Czira Szabolcs, a Pest megyei város fideszes polgármestere, a párt választókerületi elnöke azonnal értesítette a rendõrséget.

 • Áramtól felvillanyozott túravezetõ

  Cardiff - Fantasztikusnak találja a villanyáramot egy walesi férfi, aki csak a minap, 60 éves korára vezettette be otthonába.

  "Állandóan le-föl kapcsolgatom a lámpát! Azonnal világos lesz, nem kell gyufával vacakolni!" - mondta gyermeki lelkesedéssel a The Sun címû brit lapnak.

 • Dagattá tehet a sok szex!

  Indiai orvosok szerint a sok szex serkenti a prolaktin nevû hormon termelését, amely viszont segíti a súlygyarapodást. A prolaktin-szex összefüggés skót kutatója cáfolja a feltételezést. Mi meg aggódunk. Az ötlet, hogy a kiadós testmozgástól hízunk, kissé bizarr, pedig indiai kutatók egy csoportja pontosan ezt pedzegeti. Ráadásul elméletükben a mozgás nem más, mint szex. Tudjuk, eddig mindenki azt mondta, hogy a szextõl csak szebbek és vékonyabbak lehetünk, de Indiában úgy látszik máshogy gondolják.

 • 75 éves apácáé egy vezetõ banki állás

  Egy 75 éves apácát választottak hétfõn annak az alapítványnak az alelnökévé, amely a legnagyobb részvényese Itália egyik legnagyobb bankjának.

 • Porszívózás közben akart vele közösülni - megölte a férjét

  Letartóztatták azt az ukrán nõt, aki megölte férjét, aki porszívózás közben szexelt volna párjával, írja a Libertatea napilap az app.com site-ra hivatkozva.

 • Népkonyhán bukkant fel a First Lady

  Washington - Népkonyhán bukkant fel az amerikai First Lady: Barack Obama elnök neje nem rászorulóként járult az ingyenkonyhához, hanem maga osztogatott ételt a meglepett washingtoni hajléktalanoknak.

 • Miért nem nyerhetnek a férfiak a nőkkel szemben?

  Miért nem nyerhetnek a férfiak a nőkkel szemben?Miért nem nyerhetnek a férfiak a nőkkel szemben? Ha megcsókolod, nem vagy úriember. Ha nem csókolod meg, nem vagy férfi. Ha mindennel egyetértesz, amit mond, papucs vagy. Ha nem értesz egyet vele, akkor nem figyeltél. Ha elegáns vagy, nyálas szépfiú vagy. Ha nem vagy elegáns, akkor igénytelen vagy. Ha figyelmes vagy, azt gondolja, valami rosszat tettél. Ha nem vagy figyelmes, nem szereted. Ha sok szexre vágysz, akkor csak a teste kell neked. Ha nem vágysz sok szexre, akkor nem szereted. Ha a haverjaiddal mész el, akkor zülleni mész. Ha a barátnőivel megy el, akkor igényes szórakozás történik. Ha valamit mondasz, azt akarja, hogy rá figyelj. Ha rá figyelsz, azt akarja, hogy mondj valamit.

 • Megzöldült az aranyfolyó

  Megzöldült egy folyó Kanadában, de nem algáktól vagy más természeti jelenség miatt, hanem viccbõl.

 • Késsel kergette négy kiskorú gyermekét egy részeg férfi Mohácson

  Késsel kergette négy kiskorú gyermekét és feleségét egy részeg férfi Mohácson - közölte a Baranya Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje csütörtökön az MTI-vel.

  "Mindenki meg fog halni" - üvöltötte kezében egy késsel szerda este mohácsi lakásában a részég férfi.

 • Kevés a pénz a pécsi állatkert költöztetéséhez!

  A fenntartó pécsi önkormányzatnak mintegy 800 millió forintot kellene elõteremtenie október végéig az állatkert költözéséhez, ellenkezõ esetben fennáll a veszély, hogy az intézményt a zöldhatóság bezáratja.

  A pénz pályázati önerõhöz kell, mellyel a regionális operatív programtól próbálnak forrást szerezni az állatoknak ma otthont adó mecsekoldali terület elhagyásához és 2011-re egy új, 1,6 milliárd forintból kivitelezhetõ vadaspark létrehozásához.

 • Az amerikai katonák szolgálati gépükön is twitterezhetnek

  A jövõben szolgálati számítógépükön is használhatják a Facebookot, a Twittert és más közösségi portálokat az amerikai hadsereg kötelékében szolgáló katonák.

 • Kétfejû borjú született egy északkelet-belgiumi farmon!

  Kétfejû borjú született kedden egy északkelet-belgiumi farmon. A Flamisoulban található gazdaság tulajdonosa már negyven éve foglalkozik állattenyésztéssel, de az eseményen igencsak elcsodálkozott.

  A körzeti állatorvos szerint az egy aggyal rendelkezõ állat nem sokáig fog élni. Nem egyedi az eset, 2007 szeptemberében például a bolíviai Pauritóban is született kétfejû borjú.

 • Sikosítót oszt szét a brazil kormány

  Az immár hagyományosan járó nõi és férfi óvszerek mellé idén elsõ ízben 15 millió tasak sikosítógélt is szétoszt ingyen a rászorulók között a brazil kormány az AIDS-prevenció részeként.

  Az egészségügyi minisztérium tavaly 20 millió gumióvszert osztott szét az AIDS és más, nemi úton terjedõ betegségek megelõzése céljából. Az idei 15 millió tasak sikosítógélt a legveszélyeztetettebb rétegek - a homoszexuálisok, a transznemûek és a szexmunkások - kapják, hogy biztonságosabbá tegyék a legkockázatosabb szexuális aktust, az anális közösülést.

 • A havat is eladják az osztrák parasztok!

  Betakarítják a havat a magasan fekvõ vidékeken osztrák parasztok és eladják. Van, aki veszi. Azok a síparadicsomok, amelyek szûkében vannak a hónak. Bár zimankós a tél Ausztriában, viszonylag hószegény, az alacsonyabban fekvõ régiókban nemigen akad a fehér csapadéktakaróból.

  A legjobb termés a Glossglockner környékén van, ott takarítják be a legtöbb havat a gazdák. Persze nem kaszával, nem is kombájnnal, bár a traktorok mûködtette fúvós hóekék hasonlóan dolgoznak, csak éppen gabonaszemek helyett havat fújnak a szállítójármû rakterére.

 • Tagadja a pletykákat Russel Crow, miszerint Samantha Barks az új barátnõje

  Az új-zélandi színész és kolléganõje tagadják azokat a pletykákat, melyek szerint szakmai kapcsolatnál több is lenne közöttük.

 • Masszírozási világrekord született Thaiföldön

  Masszírozási világrekordot döntöttek Thaiföldön: 641 embert dögönyöztek egyszerre egy bangkoki sportcsarnokban 12 percen át.

 • Bombariadó a székesfehérvári városházán!

  Bombariadó miatt nem kezdhette meg munkáját csütörtök reggel a székesfehérvári városi közgyûlés. A polgármesteri hivatalt kiürítették és átvizsgálják.

  Fél kilenckor telefonált egy férfi a polgármesteri titkárságra, hogy bomba van az épületben.

 • Kisbabát vár a Desperado énekesnõje

  Gábor Bernadett, a Desperado zenekar énekesnõje belépett azon hírességek sorába, akik babát várnak.

  A gyermek édesapja szakmabeli, hiszen õ a Kerozin együttes egykori billentyûse, Mosquito.

  Gábor Bernadett szerint egyelõre még alig gömbölyödik a hasa és leginkább egy jóllakott óvodásra hasonlít.

  A baba áprilisban látja majd meg a napvilágot.

 • Csak 40 ezer fontot ér az 1 millió font

  Csak 40 ezer fontot ér 1 millió font, mármint egy 1 millió fontos bankjegy - árverési becsüsök szerint.

  A bankó, amelyet 1948-ban nyomtak, október 1-jén kerül kalapács alá Nagy-Britanniában más készpénzritkaságokkal együtt. Ebbõl a címletbõl - amely a világon a legmagasabb - mindössze 9 bankjegyet nyomtak, és hetet idõvel megsemmisítettek, csak kettõ maradt fenn. A forgalomból azonban már rég kivonták, nem törvényes fizetési eszköz - jegyezte meg a Daily Telegraph címû brit lap.

 • Adrien Brody lett Schwarzenegger predátor-utóda! Tiszta vicc!

  Antal Nimród Adrien Brody-t választotta ki Arnold Schwarzenegger utódaként.

  A színész, aki 2002-ben A zongorista fõszerepéért kapott Oscar-díjat, elsõsorban nem mint akciófilmszínész vált ismertté, de a magyar rendezõ biztos benne, hogy a Ragadozók (Predators, hazai bemutató: 2010 augusztus) bebizonyítja majd: Brody alkalmas rá, hogy folytassa azt, amit Schwarzenegger az elsõ Ragadozó-ban elkezdett.

 • 68 éves bankrabló nagymamát fogtak Amerikában

  Fülön csípték a bankrabló nagyit az Egyesült Államokban - legalábbis õrizetbe vettek egy 68 éves nõt bankrablás vádjával.

  Az asszony a szokásos cetlimódszerrel rabolt: a bankfiókban egy pénztáros orra elé csúsztatta a követelését tudató papírfecnit. Megkapta a pénzt és távozott.

 • Egymilliót kér Rúzsa Magdi a jótékonysági koncerten

  Egymillió forintért viszi el zenekarát egy jótékonysági koncertre Rúzsa Magdi. A dunaszegi Mulatós Fesztivál bevételét a szervezõk egy kórháznak és egy cukorbeteg gyermekeket segítõ alapítványnak ajánlották fel, az énekesnõ azonban elkéri a milliós gázsit.

  "A szervezõk egy másfél órás koncertet rendeltek meg tõlünk, amiért a szokásos bért kértük" - mondta a Napi Ásznak Szovják Beáta, az énekesnõ menedzsere, aki elárulta: Magdi rendszeresen kiáll nemes ügyek mellett, ám ezúttal nem mondhatott le a tiszteletdíjról öt ember nevében, amely kerek egymillió forint.

 • Visszavonják a minõségcímkét a szexuális erõszakot tartalmazó videojátékokról!

  A japán szoftveripar visszavonja a minõségtanúsítványát jelentõ címkéjét a szexuális erõszakot tartalmazó videojátékokról, miután heves vita bontakozott ki egy nemi erõszakot szimuláló videojáték körül.

  A cég etikai szervezete azután döntött így, hogy kampányt folytattak többek között az Egyesült Államokban a RapeLay játék ellen; a japán cég által gyártott játékban fiatal lányok megerõszakolásával és abortuszra kényszerítésével lehet pontot szerezni.

 • Nyereséggel zárt a VOLT Fesztivál és a Balaton Sound!

  Pénzügyileg is eredményes volt idén a Sziget Kft. által eddig megrendezett két fesztivál. A hétvégén zárult, harmadik alkalommal megtartott Balaton Soundot követõ elsõ számítások szerint a rendezvény – a 2008-as évhez képest mintegy 50 százalékkal magasabb – 200 millió forintot meghaladó eredménnyel zárt.

 • Olga Kurylenko szexfilmekben szerepel

  Az ukrán szépség A Gyûrûsujjban mindent megmutatott magából és gátlástalanul szexelt a vásznon. Ráadásul nem ez az egyetlen pikáns filmje...

  Olga Kurylenko három évvel ezelõtt vállalta el a laboros lány szerepét, aki szenvedélyes viszonyba kerül professzorával A Gyûrûsujj címû filmben.

  A zaftos szexjelenetekben idomai mindenkit elkápráztattak és állítólag a Bond film készítõi is nagyon tetszetõsnek találták Olga belevalóságát.

loading...