rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Titokban nõsült meg a vízilabdázó

 • Share on Tumblr

  Egy év jegyesség után titokban feleségül vette modell barátnõjét az olimpikon vízilabdázó Varga Dániel.

  loading...

  Az esküvõ megszervezése nagyrészt a menyasszonyra, Dobár Évára hárult, hiszen Dánielnek az olimpia miatt kevés ideje jutott a családjára és a nagy nap megszervezésére. A sportoló és kedvese igyekeztek mindent a legnagyobb titokban tartani, ám a közösségi oldal lebuktatta õket, ott ugyanis kiderült, hogy összeházasodtak.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Befolyásolhatja döntéseinket egy nõi érintés

  A váll, a kar vagy a hát gyengéd érintése is megváltoztatja az emberek kockázatvállalási hajlandóságát, különösen a nõi érintés hatásos a befolyásolás szempontjából - állapították meg kis létszámú kísérleteik alapján amerikai és kanadai pszichológusok.

 • 40 méterrel tolták arrébb az épületet

  Eltoltak egy fogadót Új-Zélandon 40 méterrel, mert útban van, nevezetesen egy közúti alagút megépítésének útjában.

 • Gisele Bündchen bugyi nélkül

  Ki az a férfi, aki nem figyelne fel a világhírû szupermodell, Gisele Bündchen csodálatos vonalaira, fõleg most, hogy bugyi nélkül hódítja a férfi népet.

 • 107 éves és még szûz

  Clara Meadmore nemcsak Angliában, de az egész világon rekorder. Rajta kívül még egyetlenegy nõ sem számolt be arról, hogy életében nem volt kapcsolatban férfival.

 • Keleti Györgyi meztelenül pózol

  Keleti Györgyi meztelenül pózol, újra megmutatta bájait. A nyuszis magazinban megjelenõ fotók érdekessége, hogy az egykori honvédelmi miniszter gyermeke apjának múltjára utalva katonai környezetben készültek, de Keleti Györgynek esze ágában sem volt ezért haragudni.

  Györgyi kezében még a komoly katonai gépek, a puska, a rakéta és a kétéltû is csak egyszerû játékszernek tûntek a fotózáson. Az egykori honvédelmi miniszter Keleti György vadóc lánya 33 évesen szánta rá magát, hogy a címlapon megmutassa bájait. Ráadásul épp kapóra jött édesapja múltja.

 • Elkobozzák és elaltatják Kelemen Anna kutyáját

  A II. Kerületi Önkormányzat elrendelte Kelemen Anna kutyájának elkobzását és elaltatását, tudta meg a Velvet. A kynológiai szakvélemény szerint Zeusz veszélyes ebnek minõsül, Kelemen Anna pedig nem elég erõskezû gazdi ahhoz, hogy egy ilyen domináns, agresszív magatartású kutyát megfelelõen tudjon kezelni.

  „Miután Zeusszal nem foglalkozott kutyakiképzõ vagy hozzáértõ kynológus szakember, egyértelmûen megjósolható, hogy a támadások egyre több alkalommal ismétlõdnek”, áll Soós Attila kynológus szakvéleményében.

 • Egyszerre 527 sakktáblán játszott, ebbõl csak 17 partit bukott el

  "Besakkozta" magát a Guinness-rekordok Könyvébe az izraeli Alik Gershon, aki egyszerre 527 táblán adott szimultánt, s a partik közül 454-et meg is nyert.

 • Silvio Berlusconi számokban: 103 vizsgálat és 2565 kihallgatás

  Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök elemében volt szombaton: pártjának, a Szabadság Népének római ülésén kijelentette, hogy nem távozik az ország élérõl, amíg szükség van rá.

 • 24 aranyrudat találták egy repülőgép mellékhelyiségében

  24 aranyrudat találták egy repülőgép mellékhelyiségébenÖsszesen egymillió dollárnál is többet érnek azok a gazdátlan aranyrudak, amelyet takarítók találtak Indiában, egy repülőgép fedélzetén. A Jet Airways légitársaság gépe több nemzetközi út után a kelet-indiai Patna városából Kolkata repülőterén szállt le, ahol útja végeztével rutinszerűen átvizsgálták. A 24 aranyrudat a mellékhelyiségben találták meg, két táskában. Az összesen egy kilogrammnyi arany becsült piaci értéke 70 millió rúpia. A csomagot eddig senki sem kereste. Kína mellett India a világ legnagyobb aranyfogyasztója.

 • Közel 7 kilós baba született!

  Szokatlanul nagy, 6,7 kilogrammos babája született egy 39 éves román asszonynak. A Botosani megyében élõ család tizedik gyermekeként – az átlagosnál több mint kétszer nagyobb – császármetszéssel világra segített kislány 58 centiméter hosszú.

 • Majka lesz a valóságshow arca

  Mint azt a Viasat3 több fórumon is közzétette, õsszel újraindítja Bár címû nagy sikerû valóságshowját. A mûsor 2001-ben úttörõ vállalkozás volt, az elsõ hazai valóságshow-ként került be a köztudatba. A visszatérés arca Majoros Péter, azaz Majka lesz.

  "A mûsorvezetõ személye csak a napokban dõl majd el egy casting során, de Majka neve valóban szerepel a lehetséges jelöltek között, csakúgy mint a modell Kustánczi Liáé, és a rádiós mûsorvezetõ Rákóczi Ferencé" - Viasat PR-vezetõje, Varró Balázs.

 • Magától ment állatorvoshoz egy sebesült õz az Egyesült Államokban

  A kutyákhoz, macskákhoz, papagájokhoz szokott ohiói klinikán igencsak elcsodálkoztak már magán az õzön is, amely szokatlan vendég, ám azon még jobban, hogy egyedül érkezett, önszántából, ráadásul okkal, kezelésre szorulón.

  Az õz részérõl valószínûleg nem volt tudatos a dolog, egyszerûen berohant a klinikához tartozó állatkereskedésbe, annak éppen nyitott ajtaján.

 • Sylvester Stallone rendõrök elõl menekült

  Az amerikai színész közlekedési kihágást követett el, ezért rendõrök üldözték Beverly Hillsben.

 • Csúf siker: a rondák honlapja összehozta az elsõ eljegyzést

  Csúf sikert könyvelhet el a ronda emberek ismerkedésére létrehozott világhálós honlap: összehozta két tagját annyira, hogy azok eljegyezték egymást.

 • Galamb csempészett mobiltelefont egy börtönben!

  A rabok postagalambokkal oldották meg a problémát, hogy miként lehet a legfortélyosabban mobiltelefont csempészni a börtönbe.

  Egy brazil börtönben az õrök apró zsákokkal ellátott galambokra lettek figyelmesek. Sikerült közel csalogatniuk a galambokat, és elkapni õket, s kiderült, hogy kiválóan idomított postagalambok, amelyek egy mobiltelefon alkatrészeit szállítják a börtönbe.

 • Megtalálták Jennifer Hudson unokaöccsének holttestét

  Hiába ajánlott fel százezer dollárt unokaöccse megtalálójának Jennifer Hudson, úgy tûnik, nincs remény.

  A rendõrség egy gyermek holttestét találta meg egy terepjáróban és bár a tetemet még nem azonosították, minden jel arra utal, hogy a holttest a hétéves Julian Kingé.

  Jennifer bátyját és édesanyját szombaton találták holtan az asszony chicagói otthonában.

  Mindkettejüket agyonlõtték, a szintén a házban tartózkodó hétéves Julian pedig eltûnt.

 • Tíz év börtönt kapott, amiért másfél éves unokahúgát bekábítószerezte!

  Tíz év börtönt kapott az a férfi az Egyesült Államokban, aki másfél éves unokahúgát bekábítószerezte, és még videóra is felvette az esetet. A narkócsempész videóján jól látni, ahogy egy pipán keresztül marihuánát szívat a csöppséggel, miközben a gyermeket a férfi barátnõje tartja a karjában, akit fél évre ítéltek gyermek veszélyeztetéséért.

 • Divattervezõként is bemutatkozott Rihanna

  Divattervezõként is bemutatkozott a barbadosi származású énekesnõ, Rihanna Londonban.
  A River Island divatcéggel együttmûködve mutatta be az énekesnõ nagy érdeklõdéssel várt elsõ kollekcióját szombat este a Londoni Divathéten, egy egykori postai elosztó központban.

 • Megelégelték a cigarettaszüneteket a német munkáltatók

  Betelt a pohár a német munkaadóknál: nem akarják, hogy a dolgozók munkaidõben rágyújthassanak, mert az plusz költséget jelent - adta hírül pénteken a Bild címû német napilap hírportálja.

 • Top 5 botrány 2007: Az ámokfutó Lohan

  Lindsay Lohan jó hírére már régen keresztet lehetett vetni, de amit idén mûvelt a tehetsége helyett botrányaiból élõ színésznõ, az már tényleg komoly túlzás: az évet kórházban kezdte, majd egybõl bevetette magát az éjszakai élet forgatagába – ez önmagában nem lett volna még baj, ha legalább idõnként józanul lehetett volna látni. Májusban elvesztette az uralmát Mercedese fölött. A rendõrség egyrészt ittasan találta, másrészt a kocsi végigkutatása után kokain is elõkerült.

 • Luxusjachtot vásárolt Brad Pitt

  Luxusjachtot vett Brad Pitt több mint másfél milliárd forintnak megfelelõ összegért, de nem kell arra gondolni, hogy ez kidobott pénz lenne. A 22 méteres klasszikus szkúneren egyrészt elfér az egész család - Brad, Angelina Jolie és a hat gyerek -, és még személyzetnek is jut hely, másfelõl a hajó pénzt fog termelni.

 • Britney Spears újra szingli!

  Britney Spears újra szingli! Véget ért a sztár hosszú - egy éven át tartó - románca Jason Trawickkal, aki hosszú ideig nem csak a társa, hanem a menedzsere is volt. A pár állítólag rengeteget veszekedett.

 • Súlyos autóbalesetett szenvedett Palcsó Tamás

  Palcsó Tamás, a korábbi Megasztár zenei tehetségkutató mûsor egyik szereplõje a súlyos sérültje annak a közlekedési balesetnek, ami vasárnap hajnalban történt Budapesten, a XXIII. kerületben - értesült az MTI; a hírt a TV2 szóvivõje megerõsítette.

  Az Ócsai úton a személygépkocsi - amely Dabas irányába ment - ismeretlen okból mintegy 50 métert sodródott, majd egy benzinkút melletti útjelzõ oszlopnak ütközött, ami az autó közepéig befúródott - tudta meg az MTI tudósítója a helyszínen.

 • Pénz borította be az úttestett

  Pénz borította be az úttestettTöbb ezer dollárnyi készpénzt repült le egy pénzszállító autóról az egyesült államokbeli Baltimore-ban. A rendőrség udvariasan megkérte a lakosságot, hogy aki talált az utcán heverő zöldhasúakból, szolgáltassa őket vissza. A rendőrség szerint a kocsi ajtaját vezérlő rendszer meghibásodott, az ajtó ezért kinyílt, a menetszél pedig sok bankjegyet kisodort az úttestre. Mindez nyolc órányi forgalmi dugót okozott, mert az arra közlekedő sofőrök megálltak, kiszálltak az autóból, és elkezdték összeszedni a pénzt.

 • Megszületett Megan Fox második gyermeke

  Megszületett Megan Fox második gyermekeVilágra jött Megan Fox és Brian Austin Green második gyermeke. A színésznő egy egészséges kisfiút hozott a világra, de egyéb információt még nem tett közzé a házaspár. Megan és Brian tavaly augusztusban árulták el, hogy bővül a család. A színész házaspár 2010-ben kötötte össze az életét, első gyermekük, Noah Shannon tavaly szeptember 27-én született. Grennek előző kapcsolatából született fia, Kassius 11 éves. Megan egy korábban elmondta, egész életében Noah érkezésére várt, és alig várja, hogy még több gyermeket szüljön.

 • Elvis repülõn recskázott?!

  Miami - Repülõúti önkielégítés miatt nyomoz az FBI Elvis Crespo Puerto Ricó-i énekes után.

 • Elhunyt Román Kati bábszínész!

  Életének 62. évében ma rövid szenvedés után elhunyt Román Kati bábszínész.

  A mûvész 1971-ben került az Állami Bábszínház festõmûhelyébe, így szeretett bele a bábozásba. Itt szerzett diplomát, és 17 évig játszott az anyaszínházban és tájelõadásokon, vidéken.

 • Dollármilliókat vesztett Gábor Zsazsa

  Gábor Zsa Zsa is Madoffra bízta pénzét - több millió dollárt veszített

  San Francisco - Legkevesebb hétmillió dollárt veszített Gábor Zsa Zsa azon, hogy a csalással vádolt Bernard Madoff befektetési vállalkozóra bízta a pénzét.

  Ügyvédje szerint azonban akár tízmillió dollárt is bukhatott Madoff pirammisjátékszerû csalásán a magyar származású amerikai színésznõ.

 • Autóreklám lett a KRESZ-bõl 959-szer megbukó nagymamából

  Autó-reklámfilmhõs lett Dél-Koreában abból a nagymamából, akinek csak 960. próbálkozására sikerült levizsgáznia KRESZ-bõl.

 • A Szex és New York sztárja nem szereti ha alul szorul

  Kim Cattrall-t nem érdekli, mit gondolnak róla - szerinte a bugyi egészségtelen, így inkább nem hordja.

loading...