rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Titokban nõsült meg a vízilabdázó

 • Share on Tumblr

  Egy év jegyesség után titokban feleségül vette modell barátnõjét az olimpikon vízilabdázó Varga Dániel.

  Az esküvõ megszervezése nagyrészt a menyasszonyra, Dobár Évára hárult, hiszen Dánielnek az olimpia miatt kevés ideje jutott a családjára és a nagy nap megszervezésére. A sportoló és kedvese igyekeztek mindent a legnagyobb titokban tartani, ám a közösségi oldal lebuktatta õket, ott ugyanis kiderült, hogy összeházasodtak.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Egy héten át halott anyjával egy négyéves osztrák kisgyerek

  Bécs - Egy héten át élt egy négyéves kisgyerek halott anyja mellett egy bécsi lakásban, és csak azután hívott segítséget.

  Az osztrák fõváros rendõrkapitányságának tájékoztatása szerint a szörnyû eset még szeptemberben történt, Döblingben. A harminchárom éves anya kábítószer-túladagolásban halt meg.

 • Lehalkíttatott ovis diszkó

  Wellington - Ovis diszkót halkíttatott le a hatósággal egy túl jó fülû vagy túl rossz idegzetû szomszéd Új-Zélandon.

  Az óvodások szüleikkel és az óvónénikkel együtt ropták a kacsatáncot és ugrándoztak egyéb, koruknak megfelelõ dalocskákra, amikor a hatóság emberei megjelentek és közölték: vagy csendesebben vigadnak vagy sehogy, különben véget vetnek a mulatságnak.

 • Kábító mellek Ugandában

  Gázálarcban a legbiztonságosabb bárokba menni férfiaknak Ugandában, ha nem akarnak mellcsapdába esni.

  Újabban a merészen dekoltált nõk kloroformot permeteznek "dombormûveikre", meg közé, a kapatos és rámenõs férfivendég pedig elájul ettõl. Aztán pucéran tér magához, általában mindenét elviszik, õ pedig semmire és senkire sem emlékszik, csak arra, hogy kezdett belemelegedni egy kívánatos aktusba.

  A rendõrség immár felhívásban figyelmeztetett a módszerre.

 • Az ízléstelen Catherine Zeta Jones!

  A klasszikus szépségû Catherine Zeta Jonest sem kímélték az állatvédõk. A színésznõt nevezeték ki a legrosszabbul öltözött hollywoodi hírességnek. A PETA aktivistái tüntetéssel várják a legújabb Broadway színdarabja bemutatóján. Catherine ugyanis nyíltan vállalja, hogy szeret bundát viselni.

 • Túl hangosan szexelnek, ezért nem találkozhatnak

  Túl hangos szex miatt eltiltottak Nagy-Britanniában egy férfit attól, hogy barátnõjét látogathassa a nõ lakásán. A bíróság ítélete szerint a 32 éves férfinak legalább százméteres távolságot kell tartania a szerelmi vagy inkább szexfészektõl.

 • Mellbimbópiercingje van Rihanna-nak!

  Egyre több olyan dolog derül ki Rihannáról, ami arra utal: a szexis énekesnõ igazi lázadó vadóc!

  Nemrégiben csillagokból álló tetoválást varratott tarkójára, majd a vállára római számokat tetováltatott, ami a születési évét takarja fordított irányban.

  Nem sokkal késõbb az a pletyka röppent fel, hogy a lányokkal is szívesen hancúrozik, ha úgy adódik a helyzet.

 • 116. születésnapját ünnepelte a világ legidõsebb embere

  116. születésnapját ünnepelhette a világ legidõsebb embere, egy amerikai asszony.

 • Kiemelnek egy mûkincsekkel megrakott hajót

  Moszkva - Hamarosan kiemelnek egy 1771-ben elsüllyedt hajót, amely az orosz cári gyûjtemény számára vásárolt mûkincseket szállított, s remélik, hogy számos neves XVI-XVII. századi németalföldi festõ képeit viszonylagos épségben találják meg.

  Artyom Taraszov, a Nemzeti Kulturális-történelmi Értékek Megmentése elnevezésû alapítvány elnöke a tervet sajtóértekezleten tette közzé azzal, hogy várhatóan 2010-ben látnak hozzá a munkához.

 • Justin Bieber nem olvassa a neki szóló negatív kritikákat

  Justin Bieber nem hajlandó elolvasni a legnagyobb videómegosztó oldalon található hozzászólásokat, mivel azoktól csak borzalmasan érzi magát.

 • A Rajnába 30 tonna olaj ömlött!

  Két hajó összeütközött hétfõn a Rajnán, s emiatt harminc tonna olaj ömlött a folyóba - közölte a német rendõrség. Személyi sérülés nem történt.

  A hajózási hivatal szerint egy 1100 tonna olajat szállító tanker és egy teherszállító hajó ütközött össze Klevénél, a Rajna alsó folyásánál.

 • A Grand Canyonba zuhant autójával egy férfi

  A Grand Canyonba zuhant autójával egy férfi hétfõn a Grand Canyonnál.

  A rendõrség nem zárta ki az öngyilkosságot a férfi halála ügyében, aki összesen 185 métert esett, mielõtt meghalt.

 • Guy Ritchie négyszeres apuka lett

  Madonna exférje, Guy Ritchie immáron négyszeres apuka, miután tizennégy évvel ifjabb modell menyasszonya életet adott második gyermeküknek.

 • Élelmiszer helyett tangát kaptak a szerbiai árvíz károsultjai

  Élelmiszer helyett divatos fehérnemûket kaptak a kormánytól az árvíz károsultjai Szerbiában.

 • A rendszeres kocsmázás mentette egy férfi életét Németországban

  A rendszeres kocsmázás mentette meg egy magányosan élõ férfi életét Németországban: eltörte a lábát otthonában, még a telefonhoz sem tudott elmászni, de ivócimborái hiányolni kezdték - egy hét után.

  A csaknem két mázsás Ulrich Beike Súlyánál fogva képtelen volt feltápászkodni, miután kizuhanva ágyából, lábát törte. Vonszolni is képtelen volt magát, így aztán egy teljes héten át "heverészett" a padlón, étlen, szomjan.

 • Pamela Anderson csúnyán megfázott Moszkvában

  A mellkirálynõ egy orosz zenész klipjének forgatásán vett részt. Az Andrej Kovaljov dalához készült videóban Pamela menyasszonyt alakít, aki a boldogító igen kimondása elõtt megfutamodik, és motoron távozik a templomból.

  Minden bizonnyal éppen a vékony ruciban történõ motorozás tett be a Baywatch-csillagnak, mert nem sokkal késõbb már 40 fokos volt a láza.

  A betegségre a gyógyír szintén 40 fokos volt, csak épp folyékony formában: Pamela jófajta vodkát fogyasztott.

 • Elmegyógyintézetbe került a Taxi sztárja

  A börtönben idegösszeroppanást kapott és elmegyógyintézetbe került Samy Naceri, a Taxi-filmek nagydumás fõszereplõje.

 • Férfinél állapítottak meg terhességet

  Elõször azt hitte a svéd farmer, hogy viccel vele az orvos, amikor megérkezett a vizeletvizsgálat eredménye, a "Gratulálunk, ön terhes" mondattal. Ráadásul a tévedést nem egy rosszul felcímkézett vagy elkevert minta okozta.

 • Brad Pitt nõ játékszer lehet

  Brad Pittet mármely nõ megkaphatja a világon mindössze 155 dollárért (35 ezer forint), bár az igazinál hatodakkora méretben és csak virtuálisan.

 • Orális szexbõl építette fel a házát

  Négy évnyi prostitúciójába került, de sikerült egy 35 éves szatmárnémeti feleségnek annyi pénzt összespórolnia, hogy felépíthette házát a megyeközpont legelõkelõbb zónájában.

 • Szado-mazo macska! Mindent lenyel, ami befér a szájába!

  Különleges rekordot állított fel a Buszja nevû, kicsit sem fajtiszta moszkvai macska: folyton lenyel valamit, amit aztán úgy kell kioperálni belõle.

  Gazdái szerint elsõ ízben, még egészen kicsi cica korában Buszja elvesztette étvágyát. A röntgen három közepes méretû szegecset mutatott ki a gyomrában. Az idegen testeket kioperálták, s egy idõ múlva hazaengedték a beteget azzal, hogy szigorú diétát kell tartania.

 • Rajongója zaklatja Halle Berryt

  Halle Berry napjai félelemben telnek, egy õrült rajongója ugyanis zaklatja õt.

 • Megvesztegetett meteorológus

  Moszkva - Az oroszországi korrupció ellen harcoló hivatalnokok lelepleztek egy meteorológust, aki állítólag 4000 rubel - 28 ezer forintnyi - megvesztegetést fogadott el.

  Köztudott, hogy Oroszországban nem egy egyetemre be lehet jutni és zsíros tisztségeket lehet szerezni nagy összegû - sok tíz millió forintos - kenõpénzekkel, de arra még nem volt példa, hogy egy meteorológust vesztegessenek meg.

 • Óvszer nélkül szereti Cristiano Ronaldo

  Most már tudjuk, miért nem lett Cristiano Ronaldo egy óvszercég arca, dacára annak, hogy állítólag a fél világ megvolt neki.

 • Apáca-szépségverseny

  Nápoly - Egy délolasz pap szeptemberben készül elindítani a Miss Apáca 2008 olaszországi szépségversenyt - olvasható a Corriere della Sera címû napilap vasárnapi számában.

  Antonio Rungi már széles körben ismert újító ötleteirõl - legutóbb például a rózsafüzért a tengerparti strandolókkal imádkozta el, két öltözõkabint átalakítva szentéllyé. "Azt hiszik, hogy az apácák mind öregek, rusnyák és savanyúak?

 • Titokban nõsült meg az X-Faktor sztrája

  Az ifjú páron kívül mindössze öten voltak az esküvôn, amelyen az X-Faktor sztárja hivatalossá tette kapcsolatát születendõ gyermeke édesanyjával.

 • Újra támogatja a Videoton a városi labdarúgást!

  A régi-új néven szerepelteti csapatait a Fehérvár FC kft., a magyar labdarúgásba így visszatér a Videoton FC elnevezés.

  A székesfehérvári klub közleménye szerint „a döntést az tette lehetõvé, hogy a Videoton Holding Zrt. tulajdonosai úgy látták, azok a kedvezõ változások, amelyek Garancsi István tulajdonszerzésével kezdõdtek a székesfehérvári klub életében, olyan pályára állították a futballklubot, amellyel ismét méltóvá vált a patinás, a nemzetközi futball világában is jól ismert név viselésére”.

 • Daniel Radcliffe mindenét elhagyja

  Daniel Radcliffe mindenét elhagyjaMinél több mindened van, annál többet veszíthetsz el - bizonyítja a fiatal színész példája. Lehet, hogy mindene megvan, de el is veszíti holmijait Daniel Radcliffe! A Harry Potter filmek sztárja igen hanyagnak tartja magát és rendre hagyja el értékeit - ráadásul nem is apróságokról van szó! "Gyakran elvesztem a holmim. Volt olyan, hogy szerintem három telefont is elhagytam egy év alatt. De nem rég eltűnt az iPodom is, és azt hittem, sosem lesz már meg. Majd körülbelül három hónappal később megtaláltam a táskámban egy olyan zsebben, amiről nem is tudtam, hogy létezik."

 • 66 millió forintnyi aranyat találtak a padló alatt

  Egy szerelõ bukkant a nem mindennapi zsákmányra, amikor egy ház fûtésrendszerét javította. Becsületes volt, a tulajdonosnak adta.

 • Vizsgálják a TV2 és az RTL SMS-szavazásait

  Egyeztetési eljárást kezdeményezett dr. Bodonovich Jenõ média- és hírközlési biztos a televíziós mûsorok szavazási rendjét kifogásoló panaszok ügyében az érintett médiaszolgáltatókkal.

 • Sokan agresszívak és exhibicionisták - Önimádóak a mai fiatalok?

  Ezek a mai fiatalok...- Ez a félmondat gyakran felhangzik az idõsebbek szájából. De vajon tényleg olyan szörnyû a mai ifjúság? A Nyugat-Ontariói Egyetem kutatói erre a kérdésre keresték a választ.