rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Titokban nõsült meg a vízilabdázó

 • Share on Tumblr

  Egy év jegyesség után titokban feleségül vette modell barátnõjét az olimpikon vízilabdázó Varga Dániel.

  Az esküvõ megszervezése nagyrészt a menyasszonyra, Dobár Évára hárult, hiszen Dánielnek az olimpia miatt kevés ideje jutott a családjára és a nagy nap megszervezésére. A sportoló és kedvese igyekeztek mindent a legnagyobb titokban tartani, ám a közösségi oldal lebuktatta õket, ott ugyanis kiderült, hogy összeházasodtak.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Megvadult elefántcsorda taposott halálra két embert

  Megvadult elefántcsorda taposott halálra két embert az indonéziai Szumátra szigetén, amikor egy falu lakói több mint 80 elefántot próbáltak meg elûzni földjeikrõl dobok, zseblámpák és lándzsák segítségével, mert azok a termést dézsmálták.

 • Jennifer Lawrence újévi fogadalma 2013-ra

  Jennifer Lawrence újévi fogadalma 2013-ra, hogy megpróbál sokkal jobban kiállni magáért.

 • A szarszag buktatott le egy pénzmosót az Egyesült Államokban

  A szaga buktatott le egy pénzmosót az Egyesült Államokban: a bankba rendre betérõ férfi bûzlött a trágyától, ezért kezdett vizsgálódni utána a hatóság.

  A férfi akkora figyelmet keltett szagával, amikor csak betért a bankba, hogy még a legnáthásabbak is érzékelték jelenlétét.

 • Új párra talált VV Annamari

  VV Annamari újra szerelmes, pedig csak a közelmúltban szakított. Talán ennek köszönhetõ, hogy jobban néz ki, mint valaha.

 • Megelégelték a cigarettaszüneteket a német munkáltatók

  Betelt a pohár a német munkaadóknál: nem akarják, hogy a dolgozók munkaidõben rágyújthassanak, mert az plusz költséget jelent - adta hírül pénteken a Bild címû német napilap hírportálja.

 • A roma showman szerezte meg a jogokat

  Gáspár Gyõzõ boldog: Michael Jackson-koporsókat kap

  Nemcsak a képernyõre tér vissza újra Gyõzi, hanem exkluzív termékekkel is betörni készül a piacra - Az egykori showman-nek ugyanis sikerült megkapnia a jogokat egy különleges koporsó forgalmazásához.

 • Rendõrség? Segítség! Nincs szósz a szendvicsemen!

  Jacksonville - Életbevágó lehetett a szósz egy floridai férfi fûszeres olasz szendvicsén, mert a rendõrséget hívta segítségül.

  Reginald Peterson annyira felháborodott azon, hogy egy szendvicsbárban kispórolták a szószt a szendvicsébõl, hogy azonnal a 911-et, a segélyhívó számot tárcsázta.

 • A Szex és New York Samanthája imádj a szexet!

  A Szex és New York Samanthája nemcsak a filmen, hanem a valóságban is a fiatal pasikra bukik.

  Az 52 éves Kim eddig háromszor volt férjnél és úgy tûnik, nem tud megállapodni. Legutóbbi kedvesétõl négy éve vált el, azóta pedig egyik kaland jön a másik után.

  Sõt, maga is beismerte: lehet, hogy tényleg szexfüggõség van a dologban.

  A színésznõ így valóban nem sokban különbözik attól a figurától, akit a sorozatban alakít.

 • Barátságnak indult, szerelem lett belõle

  Charlize Theronnak már jó ideje nem volt komoly kapcsolata, de most úgy tûnik, hogy végre rátalált a szerelem, méghozzá a Modern család címû sorozat egyik fõszereplõje személyé­ben.

 • Ököllel megütötte tanárát egy diák Borsodban

  Ököllel megütötte tanárát egy diák a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Ónodon - mondta az MTI-nek a miskolci rendõrkapitányság ifjúságvédelmi és bûnmegelõzési alosztályának vezetõje szerdán.

  Szilvási Zsolt közölte: az eset még november közepén történt, de az eljárás azonban csak most indult. Az érintett pedagógus levélben, késõbb jelentette az esetet a rendõrségnek. A 15 éves, jelenleg nyolcadikos fiú ököllel ütötte meg a tanárt, komolyabb sérülést nem szenvedett a pedagógus.

 • Karambolozva érkezett a rendõrségre a karambolért berendelt

  Bridgeport - A rendõrség garázsában is karambolozott egy olyan férfi az Egyesült Államokban, akit karambolozás miatt rendeltek be kihallgatásra.

 • Molylepke szorult egy kisfiú fülébe

  Fülbe repült molylepkével küzdöttek orvosok hosszasan az Egyesült Államokban, képtelenek voltak végezni vele.

 • Elfogták az ijeszgetõ szatírt Kaposváron!

  Néhány nap leforgása alatt két nõre is rátámadt Kaposváron az utcán egy 21 éves férfi. A fiatalember elõször június 11-én hajnalban egy 18 éves lányt földre rántott és megpróbálta letépni a ruháját, ám hosszas dulakodás után a lány elmenekült.

  A másik sértettet - egy középkorú asszonyt - négy nappal késõbb a városligetben támadta meg, késõ délután. Lefogta a karját és közölte vele, hogy meg fogja erõszakolni.

 • Poszívómúzeum

  Nagy-Britannia elsõ porszívómúzeumát teremtette meg egy korábban takarítóként dolgozó brit férfi, aki már gyermekkora óta rajong a zajos masinákért.

 • Kórházba vitték Britney Spers kisfiát

  Az énekesnõ két éves kisfia, Jayden rosszul lett, miközben a Spears család kentwoodi házába tartottak.

  A People magazin értesülései szerint a két éves kisfiút vasárnap szállították kórházba, miután allergiás tünetek léptek fel nála. „Kiütéses volt, viszketett és érzékeny volt a bõre”, nyilatkozta egy családhoz közel álló forrás.

  Az orvosok egyelõre nem tudják, hogy mi okozhatta az allergiás reakciót, és a biztonság kedvéért benntartották a kisfiút megfigyelésre.

 • Nem lopták el a homokot Sziktivkar strandjáról

  Sziktivkar strandjáról nem lopták el a homokot - állapította meg egy hivatalos vizsgálóbizottság.

  Eredetileg az Oroszországhoz tartozó Komiföld székhelyének polgármestere kongatta meg a vészharangot június 9-én. A melegebb idõ beálltával fürdõzni akarók ugyanis konstatálták, hogy a szép, homokos strand helyett afféle magaspart fogadja õket, s rögtön arra gondoltak, hogy ellopták a fövenyt.

 • Sör Guinness-rekordot állítottak fel Balassagyarmaton!

  Új Guinness-rekordot állítottak fel Balassagyarmaton, ahol 2030 féle sört vonultattak fel a sörfesztiválon.

  Idén a XIII. Sörfesztivált tartják a Nógrád megyei városban, és a szervezõk 2009 féle sörrel készültek a világrekord beállítására.

 • Ismét édesanya lesz Cristina Aguilera

  Ismét édesanya lesz Cristina AguileraMásodik vőlegényével második gyermekét várja az énekesnő. Nemcsak azért volt időszerű Christina Aguilera és Matt Rutler Valentin-napi eljegyzése, mert már bő három éve együtt vannak, hanem mert hamarosan szülői örömök elé néznek. A filmes asszisztens anyukája ugyanis bejelentette, hogy nagymama lesz, ami annyit jelent, hogy Christina gyereket vár Matthew-tól. Azt egyelőre nem tudni, hogy a pici mikor érkezik, de valószínűleg a terhessége elején jár Aguilera, hiszen nem látszik rajta a gyermekáldás.

 • Az internethasználat kiszoríthatja a fiatalok életébõl a valóságot

  Azoknak a gyerekeknek, akik túlzóan használják a világhálót torz világképük alakulhat ki - állapította meg egy vezetõ brit pszichológus.

  Egy brit pszichológus kijelentette: a Facebook vagy a MySpace, esetleg más közösségi oldalak gyakori használata káros lehet a fiatalok számára. Mint mondta, a túl gyakori internethasználat kiszoríthatja a fiatalok életébõl a valóságot.

  A fiatalok emiatt elveszítik realitásérzéküket, ez pedig akár szélsõséges viselkedéshez vezethet.

 • Hõssé vált a hajléktalannak cipõt vásárló rendõr

  Hihetetlen népszerûségnek örvend a Facebookon az a lesifotó, amely megörökítette egy New York-i rendõr nagylelkûségét.

 • Elfogták a fiatalokból álló mándoki rablóbandát

  Elfogták a fiatalokból álló mándoki rablóbandát. Egy 18 éves lányt õrizetbe vettek, míg társai, egy 16 éves fiú és két 14-15 éves lány szabadlábon védekezhetnek.

  A 18 éves lányt csoportos rablás és súlyos testi sértés megalapozott gyanújával õrizetbe vették.

 • Karok nélküli zongorista nyûgözte le a kínai tévéközönséget

  Karok nélküli fiatal zongorista nyûgözte le egy kínai televíziós tehetségkutató mûsor közönségét.

 • Két siketnéma nem házasodhatott össze Peruban

  Nem adott össze egy siketnéma párt egy anyakönyvvezetõ Peruban, mert azok nem tudták kimondani a boldogító igent.

  Az América nevû tévé jelentése szerint a hivatal embere, Carlos Montalvo azzal érvelt a házasság megkötése ellen, hogy a hatályos jogszabályok tiltják ilyen fogyatékkal élõk egymással házasodását.

 • Megvénült Madonna

  Hiába megannyi mûtét és fiatal szeretõ, Madonnán nyomot hagyott az idõ vas foga. Az énekesnõrõl készült legutóbbi fotón jól látszik, hogy bizony nagyon megöregedett.

 • Más lovakra fogadott mint amivel apja megbízta, 121 milliót nyertek

  Több mint 121 millió forintnyi összeget nyert egy lány a lóversenyen, miután más lovakra fogadott, mint amivel apja megbízta.

 • Rajzfilmvígjáték készül a Csillagok háborújából

  Animációs vígjátéksorozatként tér vissza a képernyõre a Csillagok háborúja - értesült a Hollywood Reporter.

 • Hivatalosan is kimondták Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán válását

  Hivatalosan is kimondták Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán válásátSzinetár Dóra és második férje, Bereczki Zoltán hivatalosan is elváltak, nemrégiben ugyanis a bíróságon is kimondták, hogy a korábban álompárként emlegetett színész-énekes duó már nem férj és feleség többé. A válás során Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán közt semmilyen vita nem alakult ki, mindenben sikerült békésen megegyezniük. Kislányuk, Zorka felügyeleti jogát Szinetár nyerte meg, így az ötesztendős gyermek az édesanyjával él, de mivel a szülők nem haragban váltak el, és a pici eddig is ugyanannyi időt töltött édesapjával, mint a mamájával.

 • Hanyatlik a szlovákiai Magas-Tátra!

  Folyamatosan hanyatlik a szlovákiai Magas-Tátra faállományának állapota a 2004-es orkánkatasztrófa óta. A Tátrai Nemzeti Park (TANAP) vezetõi szerint a park hatvanéves története során még soha nem volt olyan súlyos a helyzet, mint idén.

  A Magas-Tátra déli lejtõin 2004. november 19-én végigsöprõ orkánszerû szélben a TANAP kezelésében lévõ 50 ezer hektár egynegyede pusztult el. Azóta szárazság és többször rekordmeleg tizedelte tovább a fenyveseket, átalakult a talaj összetétele és vészesen elszaporodtak a szúrajok.

 • 86 éves bolti szarkát fogtak az Egyesült Államokban

  86 éves bolti szarkát fogtak az Egyesült Államokban, a matróna 50 ezer forint értékû árut próbált ellopni.

  Nem elõször próbálkozott sikertelenül ilyesmivel: 61. alkalommal vették õrizetbe. Elég vegyes volt tervezett zsákmánya, egyebek közt kozmetikumokat, elemet, kávét, halat dugott nadrágjába.

 • Daniel Radcliffe nem bánja, hogy Harry Potterként emlegetik

  Daniel Radcliffe egyáltalán nem sajnálja, hogy szerepelt a Harry Potter sorozatban – sõt! A 23 éves szupersztár elmondása szerint kimondhatatlanul büszke a filmekre, s boldog, amiért a jövõben is Harryként emlegetik.