rss
 • Titokban nõsült meg a vízilabdázó

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Egy év jegyesség után titokban feleségül vette modell barátnõjét az olimpikon vízilabdázó Varga Dániel.

  Az esküvõ megszervezése nagyrészt a menyasszonyra, Dobár Évára hárult, hiszen Dánielnek az olimpia miatt kevés ideje jutott a családjára és a nagy nap megszervezésére. A sportoló és kedvese igyekeztek mindent a legnagyobb titokban tartani, ám a közösségi oldal lebuktatta õket, ott ugyanis kiderült, hogy összeházasodtak.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Kínában összesen két utas volt egy vonaton a holdújévi tömegvándorláskor

  Még a Bolygó hollandinál is nagyobb csoda történt Kínában: összesen két utas volt egy vonaton a holdújévi tömegvándorláskor.

  Az ünnepre olyan sokan utazgatnak belföldön rokonlátogatásokra, hogy rengeteg a vonatjegyüzér. A rendõrség több mint 6600-at csípett el, de biztosan nem az összeset.

 • Tévedésbõl más gyermekét szüli meg!

  Véletlenül rossz embriót ültettek be egy nõnek a mesterséges megtermékenyítéskor Amerikában. Carolyn Savage már két hónapos terhes volt, amikor tudomást szerzett a tévedésrõl.

  A baba két héten belül, császármetszéssel jön majd világra. A nõ az NBC amerikai televíziós társaságnak nyilatkozva elmondta, miután megszüli a gyermeket, odaadja a biológiai szülõknek.

 • Na ez már sok, Tóth Vera modellnek áll!

  A Megasztár címû tehetségkutató mûsor elsõ gyõztese a mikrofont a kifutóra cseréli. Tóth Vera csütörtökön modellként is kipróbálja magát!

 • Elsõ gyermekét várja Heather Morris

  Várandós a Glee címû sorozat 26 éves színésznõje, az örömhírt Heather egyik közeli barátja árulta el a médiának.

 • Holttestet találtak a fõvárosban éjszaka!

  Holttestet találtak éjszaka a fõváros III. kerületében a Flórián tér környékén.

  A helyszínelõk jelenleg is dolgoznak - közölte Csillag Melinda a Budapesti Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese, aki késõbb ígért részleteket a történtekrõl, hozzáfûzve: egyelõre nem ismert a halál oka, és azzal kapcsolatban sem tud biztosat mondani, hogy férfi vagy nõi holttestre bukkantak.

 • Megtõrhetetlen a balástyai rém

  A balástyai rém életfogytig tartó szabadságvesztését tölti a Csillag börtönben. Az ügyészség öt nõ megölésével vádolta Szabót, a megyei bíróság és az ítélõtábla viszont egy gyilkosságról nem tudta bebizonyítani, hogy azt is a vádlott követte el.

 • Mûholdas bugyinyomkövetõ

  Rio de Janeiro - Mûholdas nõjelzõt, pontosabban bugyihollétjelzõt árul Brazíliában egy fehérnemûgyártó cég.

  A bugyi egy alsónemû-garnitúra része, oldalán - viselõje csípõtájékán - szerelték fel GPS-szel. Bírálói szerint a XXI. század erényöve az újdonság, mivel így a hölgy párja mindig tudhatja, merre kódorog kedvese - vagy legalábbis a bugyija.

 • A legpörgősebb vízparti buli: Balaton Sound 2015

  A legpörgősebb vízparti buli: Balaton Sound 2015Nem kérdés, a MasterCard Balaton Sound a legizgalmasabb nyári bulisorozatnak ígérkezik idén is. A recept egyszerű: vízpart, napsütés, holdvilágos éjszakák, koncertek, partyk, számos hazai- és idén minden eddiginél több világsztár. A legújabb nevek közt bejelentettek egy impozáns hiphop/r’n’b sort és végre megérkeztek a Terasz house/techhouse húzónevei is. A most napvilágot látott fellépők közül többen is a Sound “nulladik napját” erősítik, amire már nagyon fogynak a jegyek.

 • A vízvezeték-szerelõ talált gyémántot a lefolyóban

  Phoenix - Egy vízvezeték-szerelõ képes volt arra, amire a közüzemi dolgozók nem: elõhalászta a csatornából egy nõ hétkarátos gyémántgyûrûjét, amelyet gazdája szerencsétlenül egy étterem toalettjébe hullatott.

  A 70 ezer dollárt (közel 16 millió forint) érõ ékszer akkor esett le tulajdonosa ujjáról, amikor a vécé öblített, ezért a gyûrût a víz magával vitte a csatornahálózatba.

 • Körülmetéltek egy belga férfi sterilizálás helyett

  Sterilizálás helyett tévedésbõl körülmetéltek egy 36 éves belga férfit a kórházban.

 • Golden Globe-díjra jelölték Ben Afflecket

  Ben Affleck nagyon boldog, hogy Golden Globe-díjra jelölték az Az Argo-akció címû filmért. Afflecket legjobb rendezõ kategóriában jelölték az amerikai túszok iráni kiszabadításának történetét feldolgozó filmért.

 • Brit lapértesülés: Fülöp herceg prosztatarákban szenved

  London (MTI/AFP) - Fülöp herceg, II. Erzsébet angol királynõ férje prosztatarákban szenved, ez azonban nem akadályozza meg protokolláris kötelezettségeinek teljesítésében - jelentette szerdán a The Evening Standard címû londoni napilap.

  A Buckingham-palota nem volt hajlandó kommentálni a lap értesülését. A szerkesztõség "orvosi forrásoknak" tulajdonítja az információt, amely szerint ezt a diagnózist áprilisban állították fel.

 • Szexképek miatt beperelték a McDonald's-ot!

  Beperelte a McDonald's-ot egy férfi, aki azt állítja, hogy a gyorsétterem dolgozói az ott felejtett telefonjáról feltöltötték az internetre felesége meztelen képeit.

  Pert indított a McDonald's és a hálózat egyik éttermének vezetõje ellen egy amerikai férfi, és hárommillió dollárt követel az õt ért sérelmek miatt, és költözése költségeinek megtérítésére. Philip Sherman azt állítja, hogy a McDonald's fayetteville-i éttermében hagyta a mobiltelefonját, és amikor felhívta õket, az ott dolgozók megígérték, hogy vigyáznak a készülékre, amíg visszamegy érte.

 • Kutya telefonált a rendõrségre Nagy-Britanniában

  Kutya telefonált a rendõrségre Nagy-Britanniában, ám ezt nem tudta a diszpécser és a legrosszabbtól tartott, mivel csak ennyit hallott: "Gyere elõ vagy mi! Én figyelmeztettelek!".

  A fentieket nem a kutya mondta, hanem egy férfi, fenyegetõ hangon. Utána csend lett, a vonal megszakadt. A rendõrség visszahívta a számot, és kiderült, hogy csupán egy család kutyája csente el a hordozható telefont, kiszaladt vele a kertbe és elbújt.

 • Meteorit sebesített meg egy 14 éves fiút Németországban!

  Borsónyi meteorit karcolt meg egy 14 éves fiút Németországban és vágott 30 centi széles gödröt a gyerek mellett az aszfaltba.

  A fiú iskolába igyekezett Essen városában, amikor felfigyelt az égen egy tûzgolyóra, amely egyenesen felé tartott. A következõ pillanatban éles fájdalom hasított karjába és hatalmas robbanás hallatszott, akár egy villámcsapás mennydörgése.

 • Kábítószer-csmpészek elleni bevetésen vett részt Vilmos herceg

  Kábítószer-csempészek elleni bevetésen vett részt a katonai kiképzésének aktuális szakaszát a Karib-tengeren töltõ Vilmos herceg - közölte a londoni védelmi minisztérium.

  A 26 éves herceg - aki a második a brit trónöröklési sorban - az Iron Duke nevû vízi járõr fregatton teljesít szolgálatot két hónapon keresztül.

  A herceg a bevetés idején egy Lynx helikopteren tartózkodott, amely egy, a feltételezések szerint kokaint szállító hajót üldözött.

 • Kórházba szállították Amy Winehouse-t

  London - Kórházba szállították észak-londoni otthonából hétfõ este Amy Winehouse Grammy-díjas soul-énekesnõt - közölte a popsztár szóvivõje.

  Chris Goodman úgy tájékoztatott, egy gyógyszer mellékhatásaként fellépõ tünet (gyógyszerreakció) miatt vitte be a mentõ a 24 éves énekesnõt camdeni otthonából a University College klinikára, ahol éjszakára bent tartják, de valószínûleg kedd reggel hazamehet.

 • 52 óra alatt biciklizte keresztül Németországot egy 61 éves biciklis

  Nem egészen 52 óra alatt kerekezte keresztül Németországot észak-déli irányban egy extrém biciklis. A 61 éves Achim Huekemes saját közlése szerint 51 óra 30 perc alatt tette meg az 1100 kilométeres utat.

 • Börtön a pénzesõ elmaradásáért

  Pénzesõ elmaradásáért három év börtönt kapott Dubajban egy csádi férfi, mert megígérte a csodát, és elõzetesen pénzt - ha nem is sokat - kért érte.

 • 24 aranyrudat találták egy repülőgép mellékhelyiségében

  24 aranyrudat találták egy repülőgép mellékhelyiségébenÖsszesen egymillió dollárnál is többet érnek azok a gazdátlan aranyrudak, amelyet takarítók találtak Indiában, egy repülőgép fedélzetén. A Jet Airways légitársaság gépe több nemzetközi út után a kelet-indiai Patna városából Kolkata repülőterén szállt le, ahol útja végeztével rutinszerűen átvizsgálták. A 24 aranyrudat a mellékhelyiségben találták meg, két táskában. Az összesen egy kilogrammnyi arany becsült piaci értéke 70 millió rúpia. A csomagot eddig senki sem kereste. Kína mellett India a világ legnagyobb aranyfogyasztója.

 • Lassan állt el a tévé elõl, farba lõtte apja

  Oregon (Wisconsin állam) - Túl lassan állt el a tévé elõl egy 9 éves fiú, ezért farba lõtte apja légpuskával.

  Az eset az Egyesült Államokban történt, az apa nem verte nagydobra. A gyerek viszont megírta egy iskolai fogalmazásban a - megfogalmazása szerint - "fájdalmas délutánt apuval, amikor meglõtt légpuskával".

 • Leforrázta férje péniszét

  Az 52 éves nõ nem hirtelen felindulásból, veszekedés miatt, hanem elõre megfontoltan cselekedett. Feltett egy fazék vizet a tûzhelyre, majd amikor már lobogott a víz, levette az edényt, bement a hálószobába és alvó férje ágyékára döntötte. A férfi ordítva a fájdalomtól rohant ki a házból. Egy rokona hívta a mentõket.

 • A családalapításon gondolkozik Kylie Minogue

  Kylie Minogue egy barátja szerint nagyon is szerelmes jelenlegi párjába, Andres Velencoso-ba. A díva barátja, Mathew Horne szerint az ausztrál szépség annyira jól érzi magát a spanyol modellel, hogy a családalapítás sem kizárt.

 • Új feladatkörben a Fábry-show énekesnõje

  Luanda Bird, a Fábry-show-ból ismert énekesnõ bevallotta: leginkább az utcán tanulja a magyar nyelvet.

 • Pornó az autómosóban

  Hétköznapi vállalkozásba kezdett a leszbikus kolumbiai testvérpár, Valerie és Melanie Rios, akik pornózással (is) keresik a kenyerüket: autómosót nyitottak. Amíg a jármûveket szappanos vízzel kényeztetik a Bogotában létrehozott cégnél, addig az ügyfeleket élõ szexjelenetekkel.

 • Ikreket vár Celine Dion

  Celine Dion kanadai énekesnõ 14 hetes terhes, és ikreket vár - jelentette a CNN amerikai hírtelevízió. A gyerekek nemét egyelõre nem lehet tudni, a 42 éves világsztár azt majd csak a jövõ hónapban tudja meg.

 • Titokban nõsült meg az X-Faktor sztrája

  Az ifjú páron kívül mindössze öten voltak az esküvôn, amelyen az X-Faktor sztárja hivatalossá tette kapcsolatát születendõ gyermeke édesanyjával.

 • Seggrázás és puki a Pornó Sztár Partyn

  Belõtt haj, parfüm felhõk, seggrázás és a kelleténél több szilikon. A Kaméleon Klub elõszilveszteri Porn Star Partyján jártunk. - Én a Rióban voltam egész nyáron. Na, az például teljesen másmilyen - támasztja alá elméletét a húsz év körüli lány a Kaméleon Klub mosdójában. Majd a tûsarkújában billegve egy századik adag alapozót is felken az arcára. Hogy miben különbözik egy Riós szórakozás a többitõl, azt sohasem tudjuk meg, de ez a buli valóban "tök más." Most ugyanis Porn Star Party van. Méghozzá a nagyedik.

 • 138 év alatt ért célba a feladott levél

  138 év alatt ért célba a feladott levélEgy 1877-ben feladott levelet kapott kézhez egy Trélon nevű francia kisvárosban élő idős nő. A küldeményt 1877. január 22-én adták fel a tíz kilométerrel arrébb található Sains-du-Nord településen, de csak nemrég, 138 évvel később ért célba. A levelet eredetileg a 80 éves Thérèse Pailla dédapjának, Amand-nak címezték aki 1897-ben hunyt el. A férfinak fonodája volt és a levél is ezzel kapcsolatos információkat és feladatokat tartalmaz. Nemcsak a hölgy, de a postások is nagyon meglepődtek a dátumot látva.

 • Ötvenmilliós szülinap Beyoncé lányának

  Majdnem ötvenmillió forintot tapsolt el Beyoncé és Jay-Z lányuk elsõ születésnapjára, amire még csak emlékezni se fog.