rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Titokban nõsült meg a vízilabdázó

 • Share on Tumblr

  Egy év jegyesség után titokban feleségül vette modell barátnõjét az olimpikon vízilabdázó Varga Dániel.

  Az esküvõ megszervezése nagyrészt a menyasszonyra, Dobár Évára hárult, hiszen Dánielnek az olimpia miatt kevés ideje jutott a családjára és a nagy nap megszervezésére. A sportoló és kedvese igyekeztek mindent a legnagyobb titokban tartani, ám a közösségi oldal lebuktatta õket, ott ugyanis kiderült, hogy összeházasodtak.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Magyarország a 23. legtisztább ország a világon

  A világon Svájc a legtisztább ország, Magyarország a 23. a rangsorban - szerepel az amerikai Columbia Egyetem és Yale Egyetem friss tanulmányában, amelyet az amerikai Forbes magazin ismertetett.

  Az országok teljesítményét 25 mutató alapján összegezték, egyebek mellett beszámították a levegõ szennyezettségét, a vízkészletek tisztaságát és szempont volt a biodiverzitás, a klímaváltozás és a rovarirtószerek használata.

 • Jennifer Aniston mellet villantott

  A Jóbarátok sztárját Jennifer Anistont esküvõi ruhában fotózták egy amerikai magazinnak, a ruha nem takart túl sokat a színésznõ dekoltázsából.

 • Lecserélték Rihannát Rita Ora-ra

  A pár héttel ezelõtt még botrányos turnéján bulizó Rihannának szerepet ajánlottak a "Halálos iramban 6" készülõ részében, az énekesnõ követhetetlen munkabeosztása miatt azonban lemondtak róla a producerek. Helyette riválisa, Rita Ora játszat a macsó Vin Diesellel.

 • Nyolcvannégymillió forintos borravaló egy brit taxisofõrnek

  Csaknem 84 millió forintnyi, azaz pontosan 250 ezer font borravalót kapott Don Pratt brit taxisofõr, aki több mint húszévnyi szolgálatáért vehette át ezt a mesésnek tûnõ jutalmat.

 • Esküvőre készül és gyermeket vár Jennifer Love Hewitt

  Esküvőre készül és gyermeket vár Jennifer Love HewittEljegyezte kedvese Brian Hallisay a babát váró Jennifer Love Hewitt-ot. A 34 éves, terhes, feleségjelölt színésznő mosolyog, és joggal boldog. Nem elég, hogy párjával első gyermeküket várják, de hamarosan össze is házasodnak. A páros a Love Bites című sorozat forgatásakor ismerkedtek meg egymással nagyjából 15 hónappal ezelőtt. Azóta együtt vannak, és a jelek szerint minden a legnagyobb rendben köztük. Jennifer a harmadik hónapban jár, az eljegyzése május végén, egy európai nyaralás alkalmával kerítettek sort. Brian mellett végre igazi nőnek érzi magát.

 • Egy családi ház medencéjébe lógott be egy kicsit hűsölni a kenguru

  Egy családi ház medencéjébe lógott be egy kicsit hűsölni a kenguruAz egy elegáns melbourne-i ház udvarába lógott be egy hűsölni vágyó kenguru, hogy aztán belecsobbanjon a medencébe és lehűtse magát az ausztráliai hőségben. A kenguru egy könnyed ugrással csobbant bele a medencébe, ahol még hosszasan pancsolt mielőtt távozóra vette. A ház tulajdonosai meg is örökítették az erszényest, és a biztonsági kamera is felvette, ahogy odaugrál a medencéhez, és beleveti magát. A kengurut a haragosan ugató kiskutya és az emberek megjelenése sem érdekelte túlzottan.

 • Charlie Hunnam visszamondta A szürke ötven árnyalata főszerepét

  Charlie Hunnam visszamondta A szürke ötven árnyalata főszerepétMégsincs férfi főszereplője A szürke ötven árnyalata filmváltozatának, mert a kiszemelt színész, Charlie Hunnam kiszáll a produkcióból. S bár hivatalosan nem erősítették meg, a rajongók máris lázas találgatásokba fogtak, ki lehetne az utódja. Hunnam állítólag éppen azért dobta be a törölközőt, mert a regény rajongótábora szerint bárki sokkal alkalmasabb lenne a szerepre. Hetvenezer aláírás gyűlt össze annak érdekében, hogy Matt Bomer sorozatszínész játssza Christain Greyt,, mások viszont Ian Somerhaldert, Robert Pattinsont vagy Christian Bale-t látnák szívesen.

 • Clooney újra együtt a régivel?

  Újra együtt látták egykori szerelmével George Clooneyt. A színész, bár megkaphatna, aki csak akar, mégis újra Sarah-val randizik.

  Az egykori pincérnõ még tavaly ismerte meg a macsó színészt, idén májusban szakítottak, de arról konkrétan senki nem tud semmit, hogy miért.

  "Sarah szerelmes volt George-ba. A mai napig imádja. Barátok maradtak a szakítás után, tehát még semmi sincs lejátszva köztük. "

 • Visszautasítja a bírálatokat a 16 éves amerikai hajós

  Visszautasította a szüleit ért bírálatokat Abby Sunderland, az a 16 éves amerikai lány, aki egyedül akarta körbevitorlázni a Földet, de az Indiai-óceánon viharba került, és ki kellett menteni.

 • Sikkasztással vádolják a kaszinófüggõ apácát

  A nõvár a gyanú szerint 850 ezer dollárt játszott el különbözõ termekben.

 • Duffy énekli a legújabb James Bond fõcímdalát!

  Csupán két év múlva kerül a mozikba James Bond legújabb kalandja, az azonban már most eldõlt, hogy ki énekelheti majd a film betétdalát.

  Nálunk leginkább a kólareklámokból lehet ismerõs a walesi énekesnõ, Duffy arca és hangja, de a lehetõség most óriási számára: Madonna, Tina Turner vagy Shirley Bassey után most õ énekelheti a legújabb 007-es film, a Bond 23 betétdalát.

 • 22 ember kivégzését tervezte a budapesti egyetemista

  Huszonkét embert akart megölni egy budapesti egyetemista; a a rendõrség elfogta a fiatalembert, aki részletes beismerõ vallomást tett - jelentette be a BRFK bûnügyi igazgatója Budapesten.

 • Másodjára is megnyerte az egymillió dolláros főnyereményt a szerencsés férfi

  Másodjára is megnyerte az egymillió dolláros főnyereményt a szerencsés férfiÉletében másodszor is elvitte egy szerencsejáték egymillió dolláros (276 millió forintos) főnyereményét egy amerikai férfi. Az építőmunkásként dolgozó Bruce Magistro négy évvel ezelőtt nyert már ugyanekkora összeget egy másik kaparós játékon. 2012-es nyereményét szinte teljes egészében felesége, Yvonne gyógykezelésére fordította. A súlyos rákbeteg nő azonban két éve elhunyt. Magistro fia szerint a második nyereményt Yvonne “küldte, hogy megsegítse a családot”. Az állami lottó sajtótájékoztatón mutatta be Magistro-t azon a Long Island-i benzinkúton, ahol a férfi a második nyertes szelvényét vásárolta.

 • No póker, no szex a Tajvanra látogató kínai turistáknak

  Peking - Tilos lesz a szerencsejáték és a kereskedés pornográf termékekkel, kábítószerekkel a Tajvanra látogató kínai turistáknak - olvasható a kínai turisztikai hivatal honlapján.

  Kínai és tajvani illetékesek között létrejött turisztikai megállapodás értelmében július 4-étõl kezdve minden hétvégén 36 légi járat közlekedik majd a Tajvani-szoros két oldala között, és ha igény van rá, további járatokat is indítanak majd. Ezzel egy idõben pedig megindulhatnak Tajvanra a nagyobb kínai városokban szervezett turistacsoportok.

 • Rúdtáncra oktatták a 7 éves lányokat

  Keresztény szervezetek és a gyermekvédelem is tiltakozik a gyermekeknek szóló pikáns fitnesz órák miatt.

 • Narkóárus néniket csípett fülön a rendõrség

  Narkóárus néniket csípett fülön a rendõrség az Egyesült Államokban, az idõs hölgyek heroint kínáltak. A 70 és 65 éves hölgyek testvérek, ellátójuk, avagy beszállítójuk egy 28 éves férfi volt.

  A nénik otthonaik közelében, az utcán árulták szorgosan heroinjukat, hetente 10 ezer dolláros - 2,2 millió forintos - forgalmat produkáltak, fél éven keresztül. Kedves megjelenésük alapján senki sem gondolta volna, hogy drogdílerek

 • SMS-ben értesülhetnek a szülõk a gyermekeik jegyeirõl

  Mostantól SMS-ben értesülhetnek gyermekeik elõmenetelérõl az Ungvári 5. sz. Középiskola tanulóinak szülei - írja a Kárpátinfo.net hírportál.

  Az "elektronikus ellenõrzõ" havi 15 hrivnyába (450 forint) kerül, ha heti rendszerességgel akarják követni gyermekeik iskolai elõmenetelét a szülõk. Aki napi szinten szeretne SMS-értesítést kapni, annak havonta 35 hrivnyába (1050 forint) került a tanintézmény szolgáltatása. Az elektronikus ellenõrzõt egyelõre az 5-10. osztályosok szülei fizethetik elõ.

 • Örökletes a szerencsejáték-függõség

  Örökletes a szerencsejáték-függõség - állítják amerikai kutatók ausztrál ikerpárok tanulmányozásának eredményeként.

 • Madonna anyósa szerint: Nem lesz válás!

  Madonna anyósa szerint: Nem lesz válás! Guy Ritchie édesanyja kitalációnak minõsítette a fia házasságának megromlásáról szóló pletykákat.

  “Ez egy nagy hülyeség. Guy nagyon mérges lenne, ha tudná, hogy nyilatkozom, de most már nem tudom szó nélkül hagyni ezeket a híreszteléseket, amelyek feldühítenek engem és fájdalmasan beavatkoznak Guy és Madonna magánéletébe” – mondta az anya
  Madonna anyósa szerint, mint minden házasságban, az övékben is vannak nehezebb periódusok, de fia és felesége kitartanak egymás mellett.

 • Divatikon kutya

  Tudjuk, szokás a kistestû kutyákat mindenféle designer holmikba öltöztetni, de azért vannak esetek, ahol már lehet, hogy indokolt volna az állatrendõrség.

 • Gyengének és unalmasnak tartják Britney Spears-t

  Úgy tûnik, Britney Spears nem sokáig élvezhette Az amerikai X-faktor mûsorában a zsûrizést. A tehetségkutató producerei szerint az énekesnõ gyengén muzsikál és unalmas a fellépése.

 • "Vigyázat! Esõben az út vizes!" - a világ legostobább táblái

  "Vigyázat! Esõben az út vizes!" - ez az egyik gyõztese annak a szavazásnak, amelyet a világ legostobább út- és egyéb eligazító tábláiról kért közönségétõl a bannedinhollywood.com címû amerikai honlap.

 • Tóth Gabi alakítja Rékát az István, a királyban

  Tóth Gabi alakíthatja az István, a királyban Réka szerepét egy kecskeméti szabadtéri rendezvényen ma este. Az egyszeri elõadás az énekesnõ egy régi álmát váltja valóra.

  "Hétéves korom óta tanulok énekelni, és sokáig kifejezetten népdalokkal foglalkoztam.

  Szerencsés alkat vagyok, mert rockénekesként is bármikor könnyen átállok a népzenére jellemzõ hangképzési technikákra" - mesélte boldogan a fiatal énekesnõ.

 • Christina Applegate-nél mellrákot diagnosztizáltak az orvosai

  A bbc.com információi szerint a mellrák korai stádiumát diagnosztizálták Christina Applegate-nél. A nagyérdemû számára leginkább Kelly Bundy-ként ismert harminchat éves színésznõ szóvivõje bizakodó nyilatkozatot tett:

  "Nincs veszélyben az élete. Követi az orvosok utasításait, és teljesen fel fog gyógyulni."

  Christina - akit múlt hónapban Emmy-díjra jelöltek legújabb szerepe miatt - jövõ hónapban részt vesz egy televíziós jótékonysági gyûjtésen, melynek bevételeit a rák ellenszerének kutatására fordítják.

 • Új lemezzel készül Britney

  Talán végleg kezd kimászni a maga ásott gödörbõl Britney Spears. A legfrissebb hírek szerint ugyanis új lemezzel készül.

  Az elmúlt egy évben súlyos depressziója miatt gyakorta került igen kínos, botrányos helyzetekbe az énekesnõ, augusztusban könnyen lehet, hogy gyerekei felügyeleti jogát is elveszíti.

  Ám talán a magánélete is rendezõdhet, ha ismét szakmai sikereitõl lesz hangos a világsajtó. Ehhez az elsõ, és az egyik legfontosabb lépést a napokban jelentette be menedzsere. Larry Rudolph a sajtónak elárulta, Britney aláírta szerzõdését egy újabb nagylemezre.

 • Feláldoztak egy 8 éves kislányt - gyerekeket használnak fel a merénylõk

  Dél-Afganisztánban szombaton a tálibok egy nyolcéves kislányt áldoztak fel egy rendõrállomás elleni támadásban. A kislány életét kioltotta a robbanás, más sérülés nem volt.

 • Halálos cápatámadás Kaliforniában

  Meghalt egy 19 éves szörfös, amikor megtámadta egy cápa a kaliforniai partoknál. Két éve nem fordul elõ ilyesmi a térségben. A fiatal fiú Santa Barbara közelében egy barátjával szörfölt, amikor hirtelen egy cápa a víz alá húzta.

 • Olaszország Berlusconi hajáról találgat

  Silvio Berlusconi olasz kormányfõ haja, pontosabban a politikus hajkoronája körüli rejtély foglalkoztatja az itáliai sajtót.

 • Az olimpia miatt korábban megcsászározták a sportoló kedvesét

  Tegnap világra hozta babáját Judy Ann-Melchior, a német díjugrató Christian Ahlmann belga barátnõje.

 • Négyszeres apa lesz Charlie Sheen

  Charlie Sheen felesége gyereket vár, írja a People magazin. A színész májusban vette feleségül Brooke Mullert, akivel már az esküvõ után azt nyilatkozták, nagyon szeretnének közös gyereket is Sheen elõzõ házasságaiból származó három lánya mellé.

  „Nagyon izgatottak vagyunk! Õ a legjobb mostohaanya, akit Sam, Lola és Cassandra kívánhat. Látom, mennyire szereti a három gyerekemet Brooke, biztos vagyok benne, hogy fantasztikus anya lesz” – nyilatkozta Denise Richards exférje. A színész szerint felesége fiút szül majd.