rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Kislányt vár Ördög Nóra

 • Share on Tumblr

  Babaváró buliján jelentette be Ördög Nóra, hogy kislányuk lesz. A csinos mûsorvezetõ azt is elárulta: rendkívül izgatottan várták párjával, Nánási Pál fotóssal, hogy kiderüljön a pici neme.

  loading...

  A pár szûk körû babavárót tartott, amelyen csak a család és a közeli barátok vettek részt. Itt jelentette be könnyes szemmel az RTL Klub mûsorvezetõje, hogy kislánynéven kell gondolkodniuk.

  Elõfordulhat, hogy a Lili névre esik a választásuk, ugyanis Ördög Nóra ezen az álnéven írt a teherbeesésért vívott harcáról, a közben megélt fájdalmakról, nehézségekrõl Angyalmûhely címû könyvében.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Egy dagi házaspár miatt nem tudott felszállni a repülõgép

  Egy angol házaspár annyira kövér volt, hogy az utaskísérõ udvariasan megkérte a férfit, fáradjon a repülõgép elejére, mert nincs meg a kellõ súlyeloszlás a felszálláshoz.

  A házaspár azonban annyira elszégyellte magát emiatt, hogy drasztikus fogyókúrába kezdett, és három év alatt úgy lefogytak, hogy már semmiféle problémát nem okoznak, ha repülõvel akarnak utazni.

 • VV Anett nyilvános helyen szeretkezett

  Béres Anett õszintén beszélt legextrémebb szexuális élményérõl. Bevallotta, mindig tartott attól, hogy mások elõtt kerüljön intim helyzetbe, egyszer mégis nyilvános helyen szeretkezett. Persze akkor még csak 20 éves volt.

  Anett elmesélte, hogy évekkel ezelõtt, az akkori szerelmével Agárdon voltak. Csónakázás közben tört rájuk a vágy, és szerelmeskedni kezdtek.

  Ám szerencsétlenségükre épp arra járt egy sétahajó, tele turistával. Anett azt mondja, még szerencse, hogy volt rajtuk ruha.

 • Két lavinát is túlélt egy szlovák pár

  Alig mentette ki társát a hó alól egy szlovák férfi, õt magát is lavina söpörte el a Magas-Tátrában.

 • Újabb taggal bővült a Kardashian család

  Újabb taggal bővült a Kardashian családMegszületett Kourtney Kardashian harmadik gyereke. Harmadszor is anya lett Kourtney Kardashian! A reality-sztárnak kisfia született, ráadásul pont első gyermeke ötödik születésnapján! A családnak immáron két oka is van, hogy ünnepeljen december 14-én, bár Mason szülinapját a baba érkezése miatt kicsit korábban, november végén megünnepelte a család. Kourtney és férje, Scott Disick már nagyon várta a fiú érkezését: "tökéletesen illik majd a famíliánkba" - nyilatkozta korábban a várandós híresség, arra utalván, hogy a fiú érkezésével javul a nemek aránya a hatalmas, nők által dominált klánban.

 • Újabb gyanúsítottak a VII. kerületi ingatlanügyben

  Tíz újabb gyanúsítottat hallgatott ki júliusban a Központi Nyomozó Fõügyészség a VII. kerületi ingatlanügyben - közölte a fõügyészség vezetõje szerdán az MTI-vel.

  Kiderült az is, hogy Hunvald György polgármestert már fontosabb ügyekben intézkedõ hivatalos személy által kötelességszegéssel, üzletszerûen, folytatólagosan elkövetett vesztegetéssel is gyanúsítják.

 • Ismét tömeges esküvõt tartottak Dél-Koreában

  Kilencvenedik születésnapja elõtt alig egy héttel szerdán ismét tömeges esküvõt celebrált Dél-Koreában Szun Mjung Mun tiszteletes, a hírhedt Egyesítõ Egyház alapítója és vezére.

 • Hefner nélkül senki sem kíváncsi Holly Madisonra

  Bár Holly Madison több eseményen is megjelent a Los Angeles-i divathéten, mióta nincs együtt Hugh Hefnerrel, senkit nem érdekel, hogy mit csinál.

  Szemtanúk szerint a 28 éves Holly kénytelen ugyanúgy viselkedni, mint más halandó, például neki is sokat kell várnia, hogy bejusson valamelyik puccos helyre.

  Fizetnie kell, hogy egyáltalán készítsünk róla egy képet - mondta egy paparazzó.

 • Fárasztó a diétázásba kezdett Robbie Williams

  Robbie Williams fárasztó diétázásba kezdett, hogy formába lendüljön a BRIT Awards díjátadóra - le is adott közel 11 kilogrammot.

 • Poszívómúzeum

  Nagy-Britannia elsõ porszívómúzeumát teremtette meg egy korábban takarítóként dolgozó brit férfi, aki már gyermekkora óta rajong a zajos masinákért.

 • Ashlee Simpson dobta Vincent Piazzát

  Ashlee Simpson úgy döntött, ideje dobnia Vincent Piazzát.

 • 2016-ig biztosan lesz Forma 1-es Magyar Nagydíj a Hungaroringen!

  További öt évvel meghosszabbították a Magyar Nagydíj 2011-ig szóló szerzõdését, így biztossá vált, hogy 2016-ig rendeznek Forma-1-es futamot a Hungaroringen.

 • Huszonnégyezer liter bor folyt ki az M1-es autópályára!

  Huszonnégyezer liter bor folyt ki Hegyeshalom térségében az M1-es autópálya Ausztria felé vezetõ oldalán vasárnap kora reggel, amikor az italt szállító tartálykocsi eddig ismeretlen okból az oldalára borult.

  A szerb tartálykocsi vezetõje a balesetben könnyebben megsérült.

 • Utcán rabolták ki Terence Hillt!

  Kirabolták Terence Hillt bevásárlás közben a római Via Condottin, a zsebtolvaj elvitte a pénztárcáját, melyben elhunyt örökbe fogadott fiának a fotói is benne voltak. Minderrõl a milánói Corriere della Sera napilap informálta a nyilvánosságot.

 • Szabad Fucking Hell néven sört forgalomba hozni

  Szabad Fucking Hell néven sört forgalomba hozni - mondta ki az európai védjegyek engedélyezésében illetékes, spanyolországi székhelyû Belsõ Piaci Harmonizációs Hivatal.

 • George Clooney és felesége ikreket várnak

  George Clooney és felesége ikreket várnakMiután Beyoncé bejelentette, hogy ikreket vár, sorra érkeznek az újabb bejelentések. Igaz, hogy Jason Statham és csodás modell barátnője "csak" egy gyerkőc érkezését várják, de George Clooney és Amal is dupláznak! A színész barátja, Matt Damon elárulta, hogy mikor Clooney elárulta neki a nagy hírt, majdnem sírva fakadt, annyira örült a pár boldogságának. Julie Chen, a The Talk műsorvezetője pedig legutóbbi műsorában jelentette be a hírt, melyet egyébként Clooney is megerősített. Clooneyék két és féléve házasodtak össze, most júniusban pedig érkeznek a gyerekek. Gratulálunk!

 • Tengeren kukázó nyugdíjas: kukamentõ mentése

  Kukamentõ öregembert mentett ki a parti õrség a tengerbõl Walesben. A 81 éves férfi nem a saját kukáját mentette, hanem a szomszédjáét.

 • Terry Black gyermekeit Anettka neveli fel

  Anettka eleget tesz a ráktól és a haláltól tartó elõadó, Terry Black végakaratának.

  A mûsorvezetõ megígérte, hogy ha baj érné az egykori transzvesztita mûvészt, felneveli annak két örökbe fogadott gyermekét.

  "Terry régi barátunk, 2002 óta dolgozunk együtt, így természetes: ha Terrynek bármi komoly baja lenne, azon leszek, hogy a gyermekekrõl, ameddig tudok, gondoskodom" - ígéri Anettka.

 • Buddha alakú termeszvárakat találtak egy lakóházban

  Buddha alakú termeszvárakat találtak egy lakóházban Kambodzsában.

  A termeszek - a helyiek szerint csoda folytán - ülõ Buddha alakjára mintázták beltéri váraikat, összesen ötöt építettek ilyennek. A fafaló rovarok egy nemrégen megözvegyült asszony házának cementpadlójára építkeztek.

  A nõ többször kisöpörte a bolyokat, de a termeszek - Kõmíves Kelemenék buzgalmával - másnapra ismét építkeztek. Amikor aztán az asszony úgy találta, hogy ülõ Buddhákat mintáztak neki, nem bántotta többé a szent szobrokat.

 • 320 millió forintnyi bírságot halmozott fel egy notórius gyorshajtó Brazíliában

  A férfi Sao Paulóban száguldozott és hajtott át piros lámpákon, ám a hatóság eddig nem tudott fellépni ellene, mert korábban sohasem a saját nevére bejegyzett autóval közlekedett. Legutóbb viszont igen, egy 12 éves, kb. 1 millió forintot érõ kocsival állították meg szabálytalankodás miatt a rendõrök.

 • Zimány Linda letette utolsó vizsgáját is

  Zimány Linda hat éve koptatja az egyetem padjait. A modell hamarosan lediplomázik a jogi egyetemen. Ahogyan õ fogalmaz, hat év szenvedés, és sok-sok álmatlan éjszaka után letette az utolsó vizsgáját is.

 • Defibrillátort a vibrátor mellé!

  Tévedés azt gondolni, hogy a vibrátorok a prostituáltak által leggyakrabban használt szexuális játékszerek. Tévedés azt gondolni, hogy a vibrátorok a prostituáltak által leggyakrabban használt szexuális játékszerek.

 • Elhízatási kártérítést fizet volt alkalmazottjának a McDonald's

  Elhízatási kártérítést kell fizetnie egy volt alkalmazottja számára a McDonald's amerikai gyorsétteremláncnak.

 • Vedd meg Viktória királynõ bugyiját

  Kalapács alá kerül Nagy-Britanniában egy - centire - nagyjából ugyanolyan bõ, mint - évre - öreg bugyi, amely feltehetõen Viktória királynõé volt.

  Az alsónemû derékbõsége, avagy kerülete 127 centi, és kb. ennyi esztendõs is a bugyi. Viktória királynõ egy udvarhölgye révén jutott hozzá az áruló család. A fehérnemûbe VR betûket hímeztek, melyek Victoria Reginát (Viktória királynõt) jelenthetnek. Az 1890-es években feszíthetett benne a brit uralkodó, hetvenes éveit taposva igencsak kigömbölyödve.

 • Elõkerült Hitler évekkel ezelõtt ellopott arany könyvjelzõje

  Elõkerült Hitler évekkel ezelõtt ellopott arany könyvjelzõje; az amerikai Bellevue városában 100 ezer dollárért akarta értékesíteni egy férfi - közölte a Time magazin csütörtökön.

  A szövetségi hatóságok letartóztatták a román állampolgárságú Christian Popescut, aki egy álcázott szövetségi titkosügynöknek akarta eladni az ereklyét a Washington állambeli városban, egy Starbucks kávézó elõtt.

  A 18 karátos arany könyvjelzõt állítólag a diktátor szeretõje, Eva Braun ajándékozta Hitlernek vigasztalásul a német csapatok sztálingrádi veresége után.

 • Veszteséges a Playboy, ezért Hefner nem rendez több bulit

  Hugh Hefner úgy döntött többé nem rendez óriási partikat a legendás Playboy villában, mivel cége a Playboy Enterprices Inc. kiadóvállalat az elsõ negyedévrõl 3,1 millió dollár veszteséget jelentett, és éppen azon dolgoznak, hogy csökkentsék kiadásaikat.

  Egy magát megnevezni nem kívánó forrás szerint a Halloween parti lesz az utolsó, amelyet Hugh Hefner megrendez, írja a FemaleFirst. A Playboy villa bulijai számos hírességet vonz, legutóbb a Szentivánéji Álom elnevezésû partin –melyen a fehérnemûs viselet a kötelezõ - felbukkant Paris Hilton, átlátszó rózsaszín babydollban.

 • Állatvédõk tüntettek az Olsen-lányok ellen

  Az ikrek dedikáltak, közben az aktivisták tüntettek.

  Nagy tömeg gyûlt össze, hogy ha csak egy pillanatra is, de láthassák kedvenceiket. A rajongók mellett azonban az ellendrukkerek is megjelentek.

  Az Olsen-lányok könyve nemrég jelent meg az Egyesült Államokban.

  Egy dedikálás pedig jó ok arra, hogy akik nem szeretik õket, azok is hallassák a hangjukat.

 • Bódy Sylvi Forma-1-es pilóta lesz

  A modell már edz a szimulátoron, hamarosan ugyanis Webber ellen kell versenyeznie.

 • Az anyagi függõség miatt csábulnak el a férfiak

  A feleségüktõl való anyagi függésre gyakran reagálnak félrelépéssel a férfiak - állapította meg egy amerikai tanulmány.

 • Békás bor

  Békát talált palackozott borában egy nõ Nagy-Britanniában, ami miatt pert tervez az ital forgalmazója ellen.

 • A Pandora óceánján játszódna az Avatar 2

  A 2014-re beharangozott Avatar 2-ben James Cameron a Pandora óceánjait akarja bemutatni. "A teljes Alfa Centauri rendszert kidolgoztuk, ezt mutatjuk be a folytatásokban. A második rész az elsõhöz képest teljesen más környezetben játszódik, itt nem az esõerdõkre, hanem a Pandora tengereire fokuszálunk, ami egy változatos, õrült és hihetetlenül látványos világ lesz" - nyilatkozta a rendezõ az L. A. Timesnak a 2,7 milliárdot kaszáló ûrfantasy dvd- és bluray-megjelenése alkalmából.

loading...