2024.04.23. - Béla

Robert Pattinsonra újra rátalált a szerelem

Robert Pattinsonra újra rátalált a szerelem
Robert Pattinsonra újra rátalált a szerelemRobert Pattinson boldogan éli mindennapjait, amióta szakított Kristen Stewarttal. Pár hete az a hír járta, hogy Robert összejött a színésznővel, Riley Keough-val. Kapcsolatuk azonban állítólag azért nem tartott sokáig, mert Robert még mindig szerelmes Kristen Stewartba. Ezen hír hallatán az összes Robsten rajongó örömujjongásba kezdett, de kiderült, hogy ebből semmi sem igaz. Sőt mi több, a 27 éves színész el is adta azt a házat, ahol egykori szerelmével élt, azaz nagyon úgy tűnik, hogy Rob végleg lezártnak tekinti kapcsolatukat.
Ez annyit jelent, hogy akár már jöhet is egy új szerelem. Robert Pattinson pedig állítólag már meg is ismerkedett az új barátnőjelölttel. A Twilight-filmek sztárja egy szombati születésnapi buliba már egy barna szépséggel érkezett.

„Rob és a barna hajú lány kb. éjfél körül érkezett. Nagyon aranyosak voltak együtt. Volt egy pillanat, amikor Rob épp beszélgetett valakivel és a kísérője odament hozzá, megfogta a kezét és elhúzta a medencéhez. Alig bírták levenni egymásról a kezüket. A lány valóban nagyon aranyos, az a tipikus szomszédlány. Rob nagyon kedves és visszafogott. Tökéletesen összeillenek” – árulta el egy bennfentes.