2024.04.27. - Zita

Cher szerint halott férje mai napig vele lakik

Cher szerint halott férje mai napig vele lakik
Cher szerint halott férje mai napig vele lakikCher azt állítja, hogy másfél évtizede halott exférje a mai napig vele lakik, és gyakran megtréfálja. Eddig sem volt éppen hétköznapi Cher magánélete, hiszen hatvanhét évesen úgy néz ki, mint egy megkímélt negyvenes, az apró törékeny lányából pedig egy hatalmas férfi lett. De most sikerült még egy bizarr információt elejtenie a családi életéről. A díva a rajongóival folytatott chat során azt mondta, hogy nemcsak hisz a túlvilágban, de bizonyítéka is van a halál utáni létre. Tizenöt éve halott volt férje, Sonny Bono ugyanis még mindig vele van.
Sőt állandóan tréfálkozik vele, és a csillárját fénybe borítja a nappaliban, miközben a kapcsoló meg sem mozdul, és senki nincs a közelében. Mindezen az énekesnő remekül szórakozik, és egy cseppet sem jön rá a frász.

De mielőtt még valaki elmeorvoshoz vinné Chert, azért nem árt tudni, hogy Stockholm-szindrómában szenved, vagyis változatlanul szerelmes abba a férfiba, aki éveken át verte és kínozta. Tehát még most sem képes elengedni, és a szellemének tulajdonít olyan jelenségeket, amik vagy nem történnek meg, vagy egyszerű áramköri hibából adódnak.