2024.04.19. - Emma

Alföldi Róbert nem tud megbékélni saját döntésével

Alföldi Róbert nem tud megbékélni saját döntésével
Alföldi Róbert nem tud megbékélni saját döntésévelNem tud megbékélni döntésével az X-Faktor mentora, aki egyik tanítványát kellett, hogy hazaküldje vasárnap. Úgy szereti mentoráltjait, mintha a lányai lennének, mégis választania kellett közülük Alföldi Róbertnek. Vasárnap Batánovics Lili és Eckert Anikó párbajozott, és a mentor azóta is viaskodik a lelkiismeretével. – Az ember szembe köpné magát akkor is, ha máshogy döntene. Azt gondolom, hogy gyáva vagyok, mert így döntöttem, ha pedig fordítva voksolok, akkor szakmaiatlanul döntöttem volna.
Én is beálltam abba a sorba, hogy a szokásostól eltérő, különleges személyiségre nemet mondok – világított rá a helyzet ellentmondásosságára a mentor a lapnak, aki a végül bentmaradó Batánovics Lili továbbjutására voksolt.

Alföldinek egyébként már az összes versenyzője párbajozott, ami nem túl jó mérleg, tekintve, hogy még csak három élő adás volt. A mentor szerint emögött az állhat, hogy az ő énekesei a legfiatalabbak, és ezért kevesebb a tapasztalatuk is.Talán ezért sem meglepő, hogy a színész-rendező számolt azzal, hogy két mentoráltja közül kell majd választania, és beszélt is velük erről a műsor előtt.

– Megmondtam nekik, hogy nem érdekel a múlt, mert akkor nem tudnék dönteni, csak azt fogom nézni, mit csináltak abban az adott pillanatban – árulta el Alföldi az After X-ben, hozzátéve: ő is észrevette, hogy Anikó már azelőtt feladta a versenyt, hogy kilépett a színpadra.