2024.04.25. - Márk

Miley Cyrus újra megdöbbentette a közönséget

Miley Cyrus újra megdöbbentette a közönséget
Miley Cyrus újra megdöbbentette a közönségetA színész-énekesnő legutóbbi színpadi produkcióját sokan már túlzásnak érezték. Miley Cyrusnak már jó ideje szokásává vált, hogy megdöbbenti az embereket, a magánéletében és a színpadon egyaránt. Legutóbbi produkcióját viszont sokan már tényleg túlzásnak érezték: a 21 éves világsztár elfenekelt egy nagydarab táncost a színpadon. Ez nem az egyetlen olyan pillanat, amivel a híresség kiveri a biztosítékot. Előfordul ugyanis, hogy Bill Clinton maszkot viselő férfivel imitál szexjelenetet a színpadon, és az is, hogy kanabisz levelet használ ruhadíszként.
Való igaz, hogy a fiatal híresség büszkén mutathatja meg vonalait, hiszen korábbi súlyproblémái megszűntek. Ezt elmondása szerint egyrészt a helyes táplálkozásnak, másrészt pedig a Pilatesnek köszönheti. Az edzések rendszeres beiktatása után nemcsak fittebb és erősebb lett, hanem javult a testtartása, és hasizmait is még szuperebb formába hozta.

Emellett a kardió edzések nagy rajongója is, ezért a heti 5-6 alkalommal beiktatott Pilates órák után valószínűleg önszorgalomból még bicajozott, úszott, futott vagy lépcsőzött egy kicsit, így adta le az év elején felrakódott kis zsírpárnáit.