2024.04.18. - Andrea, Ilma

Ezer dollár borravalót kapott a pizzafutár az Oscaron

Ezer dollár borravalót kapott a pizzafutár az Oscaron
Ezer dollár borravalót kapott a pizzafutár az OscaronA pizzafutár, aki az most hétvégén tartott 86. Oscar gálára kézbesítette az olasz finomságot, nem csak hogy nem volt beépített ember, de valóban ezer dolláros borravalót kapott a jelen lévő világsztároktól. Az Amerikai Filmakadémia vörös szőnyeges díjátadó ceremóniája közben a háziasszony, Ellen DeGeneres pizzát rendelt az első sorokban helyet foglaló világsztároknak. A pizzéria tulajdonosa volt az, aki kiszállította az ételt a Los Angeles-i Dolby Theatre-be, de fogalma sem volt arról, hogy Brad Pitt, Julia Roberts és Meryl Streep fog enni belőle.
A rendelés 24 órával a gála előtt futott be húsz darab sajtos, pepperoni-s, gombás és olivás pizzára, de a cégnél úgy gondolták, hogy majd a közvetítés stábja fogja elfogyasztani a színfalak mögött. A fiatalember nagyon meglepődött, amikor végül a díszterembe vezették a dobozokkal együtt.


„Teljesen lefagytam. Nem gondoltam, hogy erről lesz szó. Őrület volt.” – mondta el Edgar a The Ellen DeGeneres Show-ban, majd azt is elmondta, Julia Roberts, akinek szintén jutott egy szelet, az egyik kedvence – „Ő volt az álomnőm. Mindig néztem a filmjeit még Moszkvában, szóval őrületes volt pont neki szállítani.”

Ellen volt az, aki összegyűjtötte a borravalót a világsztároktól, mégpedig az Oscar-jelölt Pharrell Williams kalapjába. A jelenlévők összesen hatszáz dollárt adtak össze, amit a műsorvezető még négyszázzal fejelt meg.