2024.04.26. - Ervin

Megalázó helyzetbe hozták Kembe Sorelt

Megalázó helyzetbe hozták Kembe Sorelt
Megalázó helyzetbe hozták Kembe SoreltMaga sem érti, miért kerül folyton megalázó helyzetbe a Jóban Rosszban népszerű sorozatának színésze, Kembe Sorel. Pontosabban érti, csak nem akarja elfogadni. Legutóbb közterületen igazoltatta a készenléti rendőrség, és minden magyarázat nélkül azzal gyanúsították, hogy marihuánát fogyaszt. Kembe Sorelt annyira megviselte az incidens, hogy közösségi oldalán fakadt ki, elpanaszolva, hogy állandóan dílernek nézik. "Ülök a padon, sörözgetek a 12. kerületben a Sportkórháznál. A készenléti rendőrség két egyenruhás kollégája megszólít, hogy adjam a papírjaimat.
Adom. Vegyek ki mindent a zsebeimből. Kiveszem. Pénztárca, sapka módszeresen átvizsgálva. Motozás. Már sejtem, mi van. Lehet, hogy nem kellett volna katonai gyakorló zubbonyban sörözgetni a padon. Minden tiszta, semmi olyan nincs nálam.

Kérdés jön. Marihuána? Hatalmasat röhögök, nem értik. Mondom, miből gondolják, hogy szívok? Mondják, nincs az magára írva, hogy nem. Mondom, ha szívnék is, nem az utcán csinálnám, nem ment el az eszem. Kérdem, ha annyira nincs rám írva, akkor a Sziget fesztiválon miért kérdezte meg vagy öt ember egy órán belül, van-e eladó bármilyen cuccom? Mondják, nem tudják, és további szép estét! Én tudom, miért, és ezzel a gondolattal pakoltam vissza mindent a zsebembe" - írta Sorel.