2024.04.25. - Márk

Most már biztos: vége Gwyneth Paltrow házasságának

Most már biztos: vége Gwyneth Paltrow házasságának
Most már biztos: vége Gwyneth Paltrow házasságánakBejelentették Hollywood leglátványosabban haldokló házasságának a végét - Gwyneth Paltrow és Chris Martin külön utakon folytatják. Gwyneth Paltrow élete legfájóbb bejegyzését írta meg a blogjára, amiben bejelentette, hogy elválnak Chris Martinnal. A színésznő és az énekes egy évet dolgoztak azon, hogy megmeneküljön a házasságuk, hol együtt, hol külön. Aztán nemrég rájöttek, hogy hiába szeretik egymást, annak van a legtöbb értelme, ha elválnak. De mindezt nem haragban teszik, és továbbra is barátok, és tökéletes szülők maradnak.
Gwynék szakítása igazából annyira meglepő, mint az, hogy a hűtőben hideg van. Ugyanis már kapcsolatuk első percétől nem értette senki, hogy miként működhet köztük bármi is, annyira különböző személyiségek. A mindenki által jól látható problémáik pedig egyre csak sokasodtak az elmúlt években. A végső döfést valószínűleg az adhatta meg a szerelmüknek, amikor Gwyneth arra kényszerítette Christ, hogy hagyják ott Londont, és éljenek Los Angelesben. Aztán a hollywoodi élettől Paltrow valósággal megőrült, és olyan minősíthetetlenül kezdett viselkedni, ami nem méltó egy anyához és egy feleséghez. Majd tavaly nyáron a Vanity Fair bejelentette, hogy mindent kinyomoztak Goop szeretőiről, és ezt szépen meg is írják. Amiből ugyan semmi nem lett végül, de az afférjai részletei így is kiszivárogtak. Erről itt olvashattok!

Paltrow és Martin 2002-ben találkoztak egy Coldplay koncert után, és gyakorlatilag egy óra beszélgetés után egymásba szerettek. Egy évvel később már össze is házasodtak, és Gwyneth Angliába költözött, hogy jó feleségként éljen. Két gyerekük született, Apple most lesz tíz, Moses pedig nyolc éves.