2024.04.19. - Emma

Máris érkezik a baba Ashton Kutcher-ékhez

Máris érkezik a baba Ashton Kutcher-ékhez
Máris érkezik a baba Ashton Kutcher-ékhezNéhány héttel eljegyzésük után kiderült, hogy Mila Kunis állapotos – sokak szerint az esküvő is korai volt. Biztosan nem jelenhet meg mostanában az egyik alkoholgyártó cég arcaként Mila Kunis, hiszen a napokban kiderült, hogy vőlegényével, Ashton Kutcherrel gyermeket várnak. Korábban még arról szóltak a hírek, hogy a pár Londonba költözik Kunis munkája miatt és Kutcher boldogan követi majd. A hírek szerint már a lánykérés is furcsán zajlott, hiszen Kutcher egy forgatás után, egy bevásárlóközpontban kérte meg barátnője kezét, aki persze boldogan igent mondott.
Az összhang mindenesetre teljesnek tűnik, bár továbbra is vannak olyan barátaik, akik szerint túl korai az esküvőre gondolni, hiszen Kutcher szinte még ki sem heverte előző házasságát és annak botrányos befejezését Demi Moore-al, rögtön belevág egy újabb kapcsolatba.

Szerelmüknek a hétvégén még egy sporteseményen is bizonyítékát adták, a szervezők a szünetben a „Csókold meg a párod!” jegyében őket is megmutatták a televízióban.