2024.03.29. - Auguszta

Top női és férfi hazugságok

Top női és férfi hazugságok
Top női és férfi hazugságokA férfiak hazugok. A legnagyobb hazugságokat a nemi szervük méretével kapcsolatban (általában túlzás révén) , a szerelmes szavaikkal ejtik el. A nők hazugok. Legfőképpen a kamuzás a szexualitás körül forog. Ha szeretnének szexelni, akkor rámenősen mindenre képesek, ha nem jó nekik az együttlét, akkor kislány-ded módon hivatkoznak menstruációra, fejfájásra, mindenre. Összefoglalva: a nők nagy hazugok, a férfiak óriási kamugépek. Most összeszedtünk néhány olyan top hazugságot, melyeket a friss kapcsolatok előtt / közben / után előszeretettel alkalmaznak / alkalmazunk :)
TOP 5 FÉRFI HAZUGSÁG:
1. Nagy a farkam,
2. Szingli vagyok,
3. Mindig téged akarlak,
4. Sosem csalnálak meg,
5. Szeretlek...

TOP 5 NŐI HAZUGSÁG:
1. Szingli vagyok,
2. Nem Szopok,
3. Éppen menstruálok, meg egyébként is fáj a fejem,
4. Nem szoktam fingani,
5. Leszarom, már rég túl vagyok rajta, nem gondolok rá...

Vaaaan mééééég toooovábbi:


Nem vagy kövér!
A pasi és a barátnője/ felesége éppen esti programra készülnek. Miután a nő felöltözött, a férfihoz fordul: „Kövérít ez a ruha?" A legjobb persze a nemleges válasz esetleg egy bókkal megtoldva, azonban az egyetlen módja, hogy sértetlenül jöjjön ki a szituációból, ha meg sem hallja a kérdést, hiszen bármilyen válasz pillanatok alatt a visszájára fordulhat és ajtócsapkodáshoz vezethet.

Üzenet a pasiknak: ilyenkor nem érezzük jól magunkat a bőrünkben, és csak arra vágyunk, hogy eloszlassátok a félelmeinket!

Nem szeretek sztriptízbárba járni!
A sztriptíz, a pornófilmek az elsődleges szexuális ösztönöket ébresztik fel, és nincs az a férfi, aki ha ilyet lát, ellen tudna állni. Számukra hihetetlen, hogy a feleségek és barátnők nem tudják elfogadni, hogy imádnak a színpadon kígyózó meztelen női testeket bámulni. E logika miatt terjed a hazugság a kapcsolatokban, mellyel megnyugtatják a nőt: nincs senki más, akiről érdemes fantáziálniuk. A valóságban azonban természetesnek veszik, hogy élvezik ezt a fajta szórakozást, mint ahogy egyes nők a szappanoperákat lesik a jóképű férfiakért és romantikus szexjelenetekért.

Imádom a főztödet!
Mióta a nők egy része nem képes szakácskönyv nélkül pirítóst készíteni, azóta a férfiak kénytelenek hazudni. A legjobb, amit tehetnek, hogy szemet hunyva falatoznak még a legrosszabb főztödből is, hiszen tulajdonképpen legalább foglalkozol vele. Azért időnként egészen nyugodtan megkérdezhetnék, miben segíthetnek.

Később megbeszéljük!
Ez a rövid mondat fantasztikus kapaszkodó a legtöbb férfi számára, ha rövidre akar zárni egy vitát vagy meg akarja előzni a csetepatét. Ám nyilvánvalóan egyáltalán nem akarnak beszélni a témáról a későbbiekben, sőt, soha többé. Bár ez egy hatásos lefegyverzés, vigyáznia kell: ha túl gyakran él vele, az ok is nyilvánvalóvá válik.

Jennifer Lopezre emlékeztetsz
A legszebbnek szánt bók egyszerre lehet a legnagyobb hazugság is. A férfiak azt gondolják, ha egy mozisztárhoz hasonlítanak, ki akarsz majd ugrani a bőrödből a gyönyörűségtől és az önbizalmad is jelentősen megnő. Érdemes őszintén belenézni a tükörbe: van ebben igazság? Persze minden nő csodálatos, de bizonyos esetekben az igazság tágabban értelmezése több kárt okozhat, mint hasznot.

Nem gondolok más nőkre!
Természetesen nem szeretnének megbántani minket, ezért a békesség érdekében ismét csak hazudnak. Tehát nincs más választásuk, mint azt állítani, nem jár más nő a fejükben, mi pedig könnyedén bevesszük ezt a megnyugtató hazugságot. Pedig szexi lányokról fantáziálni egyáltalán nem bűn, ezt nekünk sem ártana elfogadnunk.