2024.04.19. - Emma

Épp, hogy csak összeházasodtak, de már válnak is Kapocs Zsókáék

Épp, hogy csak összeházasodtak, de már válnak is Kapocs Zsókáék
Épp, hogy csak összeházasodtak, de már válnak is Kapocs ZsókáékTegnap reggel még attól visszhangzott a sajtó, hogy Kapócs Zsóka és párja titkon összeházasodtak. Alig pár órával később Zsóka az alábbi szöveget tette közzé közösségi oldalán: VÁLOK! Kérem a barátaimat, hogy ne gratuláljanak a házasságkötésemhez, mert ugyan tényleg hozzámentem Habony Árpádhoz, de már válunk. Sajnos rossz döntést hoztam (hoztunk), amikor igent mondtam, de ez kellett ahhoz, hogy végleg el tudjam engedni Őt. Azt gondoltam bután, hogy a papír majd változtat a dolgokon, pedig semmit!
'Az esküvőt követően eltűntem egy hétre, így nem maradt kérdés, hogy együtt folytatjuk-e! A szép percek mellé annyi fájdalom szorult a három és fél évbe, megijedtem, hogy akkor most már biztosan így kell leélnem életem hátralevő részét.

Nagyon sokat köszönhetünk egymásnak, nagy szerelem volt, örök helye marad a szívemben! Ennyit szerettem volna tudatni a magánéletemről, kérem a sajtó munkatársait, ne keressenek ez ügyben, több mondanivalóm nincs!

Habony Zsóka"