2024.04.24. - György

Telefonlopással vádolják Justin Biebert

Telefonlopással vádolják Justin Biebert
Telefonlopással vádolják Justin BiebertRablási kísérlet miatt indított nyomozást a Los Angeles-i rendőrség Justin Bieber ellen. A húszéves énekest egy fiatal nő jelentette fel, akinek a táskájából állítólag kivett egy mobiltelefont a popénekes. A a telefonnal korábban lefotózta a nő Biebert egy Los Angeles-i minigolf-pályán. Az énekest nem tartóztatták le, a szóvivője egyelőre nem mondott semmit az újabb balhéval kapcsolatban. A telefonlopás helyi idő szerint hétfő délelőtt történt Los Angeles Van Nuys nevű részében, és kedden tettek feljelentést a rendőrségen.
Justin Bieber júliusban áll bíróság elé ittas vezetés miatt. Korábban a kaliforniai hatóságok azért vonultak ki az otthonához, mert állítólag tojással dobálta meg szomszédjai házát. Három hete a Los Angeles-i repülőtéren kapcsolták le a vámosok, mikor visszaérkezett Ázsiából, négy órával később azonban elengedték, és nem indítottak eljárást ellene.

A fiatal sztár hírnevét alaposan megtépázták a balhéi. A kanadai Juno-díjak kiosztásán kifütyülték a rajongók, és vasárnap, amikor édesanyjával látogatott ki egy kosármeccsre Los Angelesben, szintén pfujolt a közönség.