2024.03.29. - Auguszta

Nem tud megválni rossz szokásától Kiss Ramóna

Nem tud megválni rossz szokásától Kiss Ramóna
Nem tud megválni rossz szokásától Kiss RamónaA Barátok Közt színésznője nem tud megválni rossz szokásától, amely miatt már szóbeli figyelmeztetést is kapott. Kiss Ramóna már 12 éve oszlopos tagja az RTL Klub napi sorozatának, de a mai napig nem tud pontosan érkezni. A 29 éves színésznőt késései miatt a műsor producerei eleinte figyelmeztették, majd mikor rájöttek, hogy mindez semmit sem ér, trükkökhöz folyamodtak. "Rossz beosztást kapok, amin sokkal korábban vannak az én jeleneteim megjelölve, mint a valóságban. Ám egy idő után erre rájöttem, így most már cserélgetik.
Pontosabban van, amikor a helyes időpont szerepel a papíron, és van, amikor a sokkal korábbi. Így aztán végképp nem tudom, hogy mikor késem el és mikor nem" - mesélte a Borsnak Rami, aki néha a szerepével is nehezen birkózik meg.

A notórius későként elkönyvelt színésznő azt is elárulta, hogy miért nem tud soha időben elindulni.

"Szerintem ez nálam egy betegség. Tudom, hogy el kell indulnom, de mégsem teszem. Mondok egy példát. Háromkor nyugodtan ülök otthon, mert ötre kell beérnem. Négykor ránézek az órámra, de valamiért nem indulok el, inkább még játszom tovább a telefonomon, aztán már hiába rohanok."