2024.04.19. - Emma

Farmernek áll Brad Pitt

Farmernek áll Brad Pitt
Farmernek áll Brad PittNyilván nem tűnik el teljesen a filmvászonról, de Pitt legújabb terve, hogy farmer lesz. Brad Pitt nem elégszik meg azzal, hogy színész, rendező, producer és bútortervező is egyben, most épp a háztáji gazdaság lett a gyengéje, így hát farmer lesz. Ezt a kifejezést ő maga használta, azonban jóval árnyaltabb a kép, ha a valóságnak jobban megfelelő borász hivatást alkalmazzuk. Ebben ugyanis az évek alatt profivá vált Pitt. Feleségével, Angelina Jolie-val 2012-ben betársultak a legendás Perrin család cégébe, és így immáron ők maguk is tényezőkké váltak a borkereskedelemben.
A főnök Michael Perrin így nyilatkozott a sztárpár ambícióiról: „Minden idegszálukkal azon vannak, hogy a vidék legjobb borát készítsük.” Egyébként éppen azzal a Côtes de Provence Rosé Miraval borral bíbelődnek, ami a világ legjobb rozéja volt tavaly.

Pitt pedig egészen szenvedélyesen képes új hobbijáról beszélni: „Szeretek tanulni arról a földről, amelyik a legjobb szőlőt képes adni. Szeretem szeptember és október drámáját. Izgatott vagyok szüretkor. Hogy hogyan alakul a savasodás. Lesz-e eső. Ez egy nagy iskola nekem”.