2024.03.29. - Auguszta

A jóval fiatalabb Jennifer Lawrence-szel randizgat Chris Martin

A jóval fiatalabb Jennifer Lawrence-szel randizgat Chris Martin
A jóval fiatalabb Jennifer Lawrence-szel randizgat Chris MartinA páros állítólag titokban már randizgat egy ideje. Chris Martin és Gwyneth Paltrow kapcsolatának már jó ideje vége, pár hete pedig Jennifer Lawrence is a szinglik táborát erősíti, miután három év után búcsút intett Nicholas Houltnak. Nos, úgy tűnik, hogy a két sztár nemrég egymásra talált, ugyanis bennfentesek állítják, hogy a Coldplay frontembere teljesen bele van bolondulva a színésznőbe. Jennifer nagyon laza, állandóan nevetnek, ha együtt vannak. Így úgy néz ki a pár nagyon jól kijön egymással.
Chris teljesen úgy érzi, hogy végre megtalálta azt az embert, akiben minden megvan, amit az elmúlt 11 évben hiányolt." - nyilatkozta az énekes egyik ismerőse.

Tény, hogy Gwyneth Paltrow mellett nem lehetett könnyű az élet, hisz a színésznő szinte már rögeszmésen követi az egészséges életmódot - exére is ráerőltette, hogy legyen vega, aztán szétmentek, és Chris szinte rögtön elkezdett húst enni. Jennifer mellett viszont ezek miatt nem kell aggódnia, hisz a fiatal sztár egyáltalán nem veszi komolyan az életet, és tuti, hogy egy párkapcsolatban sem tör elő belőle a házi sárkány.