rss
 • Két héttel a szakítás után újra randizik Leonardo DiCaprio

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Két héttel a szakítás után újra randizik Leonardo DiCaprioAlig két héttel a szakítás után Leonardo DiCapriot egy titokzatos hölgy társaságában látták Hollywoodban. Toni Garrn szupermodell és Leonardo DiCaprio másfél évig jártak, de néhány hete kihűlt a kapcsolatuk és két hete szakítottak. Ez azonban nem akadályozza meg a Titanic egykori sztárját abban, hogy ismét hölgyek társaságában töltse idejét. Egy szórakozóhelyen többen is látták a szakáll és baseball sapkával elbújni akaró színészt és egy titokzatos nőt. A pár látványosan kerülte a társaságot és az este előre haladtával együtt távoztak. Leo barátai szerint szó sincs kapcsolatról, a barna hajú nővel.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Lord Snowdon kitálal

  London - Lord Snowdon, II. Erzsébet angol királynõ néhai húgának, Margit hercegnõnek volt férje, betöltve 78. életévét, úgy döntött: fittyet hány a hagyománynak, amely szerint az angol királyi család tagjai nem engedélyezik életrajzuk publikálását, mert az esetleg kellemetlen lehet a nemes klán egyik-másik tagjának. A lord négy évig dolgozott a legteljesebb titokban Anne de Courcy írónõvel, míg elkészült a mû, 'A Snowdon'.
  The Biography a brit sajtó szerint "szenzációs", de aligha fogja elnyerni a Buckingham palota egyes személyiségeinek fenséges tetszését.

 • Történelmet írt Psy

  Történelmet írt a dél-koreai szám: ez lett az elsõ olyan klip pénteken, amelyet a YouTube videomegosztó portál felhasználói több mint egymilliárdszor néztek meg.

 • A szülõk nem jogosultak halott fiúk spermájára

  New York - Nem jogosultak egy rákban elhunyt fiatalember szülei az ifjú spermájának felhasználására annak érdekében, hogy unokájuk lehessen - döntött egy amerikai bíróság.

 • Tóth Vera magához nyúló típus

  Tóth Vera enyhén spicces állapotban, de meggyõzõdéssel beszélt szexuális igényeirõl és szokásairól. Az énekesnõ szerint az egyéjszakás légyottnál csak a diszkrécióra kell ügyelni, de ez mit sem változtat a tényen, hogy minden ember maszturbál és b*szik. Csak sokan játsszák a szentszüzet.

  "Nincs most pasim, de megvan a módszerem arra, hogy a szükségleteimet kielégítsem. Nem vonom meg magamtól azt, ami jó, viszont nem vagyok egy egyéjszakás lotyó. A nõk olyan teremtmények, akik szarul érzik magukat, ha nem elégülnek ki."

 • Ismét megsérült a brit balesetrekorder

  Ismét szerencsétlenül járt Nagy-Britannia egyik legesendõbb, mondhatni balesetrekorder embere.

 • A szexuális örömszerzést is megadóztatná egy román politikus

  A szexuális örömszerzésre is adót vetne ki egy szociáldemokrata román politikus - legalábbis ezzel az ötlettel próbálja kifigurázni az egészségügyi miniszter által javasolt "hamburgeradót".

 • Hírességek a Twitter ellen

  Az elmúlt napokban számost világhírû zenész, színész és tévés személyiség hirdette meg saját digitális halálát és bojkottálják a Twittert.

 • Apa lesz az Irigy Hónaljmirigy énekese

  Apa lesz az Irigy Hónaljmirigy énekeseTavasszal azt nyilatkozta az Irigy Hónaljmirigyes Sipos Tomi, hogy szeretnének igazi család lenni, vágyuk pedig hamarosan teljesül is.Sipos Tomi, az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagja néhány hónapja vette feleségül párját, közös babájuk pedig már ott volt az esküvőn is, Linda pocakjában. \"Igen, a hír igaz, Linda valóban várandós, immár a hetedik hónapban járunk, tehát hamarosan megszületik a babánk. Nagyon várjuk már, szerencsére minden a legnagyobb rendben van. Próbálunk sok időt együtt tölteni, mert a csütörtök esti koncertünkre gyakorlunk folyamatosan\" - mondta.

 • Hét év után derült ki, hogy hiányos a kirakós

  Hét év küszködés után derült ki egy brit nyugdíjas számára, hogy hiányzik monstre kirakósdijának egyelten darabkája.

 • Az éjszaka közepén kellett kórházba vinni Jessica Albát

  Az éjszaka közepén Jessica Alba kórházba került, miután lebénult a keze és a nyaka.

 • Végleg külön utakon jár Kristen Stewart és Robert Pattinson

  Végleg külön utakon jár Kristen Stewart és Robert PattinsonAz egykori szerelmespár Kristen Stewart és Robert Pattinson immáron semmilyen szinten nem tartja a kapcsolatot egymással. Ha még van olyan, aki abban reménykedik, valaha újra egy párt alkot Kristen Stewart és Robert Pattinson, van egy rossz hírünk: erre egyre kevesebb az esély. Ugyanis az Alkonyat két sztárja, noha találkozott szakítása óta, immáron teljes mértékben külön utakon járnak. Olyannyira, hogy állítólag már szóba sem állnak egymással. Kristen Stewart a legfrissebb sztárpletykák szerint Zac Efront szemelte ki exe utódjaként.

 • Bicegve közlekedik Erdei Zsolt

  Bicegve közlekedik Erdei Zsolt, aki egy fociedzésen sérült le a napokban. A világbajnok bokszolót nemcsak a ringhez köti a mozgás, hiszen szeret síelni is, bár a kedvence a futball.

  "Nagyjából egy éve játszom a barátaimmal kispályás focit. Elég rendszeres a dolog, de az elmúlt négy hónapban itthon voltam, és annyira gyakran sikerült lejárnom edzésekre, hogy még egy-két taktikát is elsajátítottam" - meséli Madár.

  "Egyáltalán nem komoly a sérülésem, egy barátom térde találkozott össze a combommal, ezért sántikálok kicsit. Ez egy egyszerû izomsérülés, pár nap alatt elmúlik."

 • Internetes licit egy ebédért a világ leggazdagabb emberével

  Omaha - Internetes licitálás indult a hétvégén Warren Buffett, a világ leggazdagabb emberének ebédmeghívásáért.

  A közös ebéd ára 25 ezer dollárról indult vasárnap este az eBay internetes piacon, és a licitálás péntek estig tart. Buffett a San Franciscó-i szegényeket és hajléktalanokat segítõ Glide Alapítványnak ajánlja fel az árverés teljes bevételét.

 • Szentesen megütöttek egy buszsofõrt!

  Nem akart elvinni egy ittas férfit egy buszsofõr Szentesen, ezért az utas bántalmazta a jármû vezetõjét. A férfi a Szentesrõl Szegedre induló menetrend szerinti járatra akart felszállni, hogy hazautazzon.

  Miután a buszsofõr észlelte, hogy a férfi ittas, közölte vele, hogy nem viszi el. A férfi erre szidalmazni kezdte a buszsofõrt, fültövön vágta, majd távozott.

 • Csillagot kapott Hugh Jackman

  Az X-Men filmek sztárja a 2487-es számú csillagot kapta.

 • Mûfogsort lopott a Harry Potter film egyik sztárja

  Színészberkekben szokás, hogy egy búcsúzó darab esetén, ha mód nyílik rá, a kellékekbõl, díszletekbõl mindenki elvisz valamit emlékbe. Így tett Helena Bonham Carter is.

 • A Depeche Mode ismét Budapesten!

  Jövõ év elején ismét Budapesten a Papp László Budapest Sportarénában koncertezik a Depeche Mode együttes.

  A brit csapat 2010. január 11-én a Tour of Universe elnevezésû téli arénaturnéja egyik állomásaként érinti a magyar fõvárost.

 • Szexfüggõket gyógyít az egyház

  A moldvai metropolia hetente kétszer terápiás összejöveteleket tart, melyeken több tucat férfi és nõ vesz részt. A résztvevõk többsége értelmiségi, átlagéletkoruk 40 év.

 • Három lefejezett holttestet találtak az országúton

  Három személy, köztük egy rendõrnõ lefejezett holttestére bukkantak egy mexikói országúton csütörtökön száz kilométernyire a fõvárostól - közölték igazságügyi források.

 • 40 ezer dollárt érõ hangszert hagytak a taxiban

  A New York-i taxisok talán már hozzá is vannak szokva a hóbortos zenészekhez, akik minduntalan a kocsiban hagyják vagyont érõ hangszereiket. Miként most is így tett egy muzsikus, mikor egy XVIII. századi mesterbrácsát felejtett a hátsó ülésen.

 • Tornóczky Anita újra szerelmes

  Medgyessy Péter nevelt lánya, Tornóczky Anita (28) lesz ma este a Claudia Show-ban Liptai Claudia vendége. A Mokka gyönyörû mûsorvezetõnõje elõször vall szerelmérõl, aki ráadásul 13 évvel idõsebb nála. Anita hajlandó lenne komolyabb kötelékre is, és szülei is vágynak egy unokára. A baba már esedékes is lenne, hiszen lassan három éve tartanak ki egymás mellett.

 • Készül a Karib-tenger kalózai 4!

  Az iszákos, szakállas, mégis szeretnivaló Jack Sparrow kapitányt játszó Johnny Depp aláírta a szerzõdését a Disney stúdióval.

  Az azonban már korántsem biztos, hogy a bájos Elizabeth Swannt játszó brit sztár, Keira Knightley is látható lesz a negyedik részben. A színésznõt újságírók nemrég arról faggatták, hogy szerepelne-e még egyszer a filmben: "Imádtam a Karib-tenger kalózait. Nagyon szerencsés voltam, hogy játszhattam benne, de elég volt. Az én kalózos-idõm lejárt."

 • Mézeskalács rekord

  Debrecen - Több ezer "összefonódó" emberre számítanak az I. Debreceni Mézeskalács Fesztiválon - írta szerdán a Hajdú-bihari Napló.

  A lap szerint Guinness-rekordkísérlet lesz a hét végén a cívis városban. A Medgyessy Ferenc Emlékmúzeum ad helyet az I. Debreceni Mézeskalács Fesztiválnak, amelynek megkoronázásaként vasárnap bárki részese lehet egy rekord születésének.

 • Fel kell öltöztetnie pucér kerti törpéit

  Fel kell öltöztetnie három kerti törpéjét egy 64 éves nõnek Nagy-Britanniában, mert a figurák pucérok és zavarják szomszédasszonyát.

  Az asszony igencsak meglepõdött, amikor a lakhelye szerinti, bromsgrove-i önkormányzat telefonon ráparancsolt, hogy adjon kis pólókat a 60 centi magas szobrocskákra – melyek közül kettõ hölgy –, mert közszeméremsértõk.

 • Bárki licitálhat Kevin Costner-re!

  Bárki licitálhat Kevin Costnerre hamarosan, miután a színész így próbál meg segíteni annak az asszonynak a gyerekein, aki egy kanadai fesztiválon vesztette életét.

  A híresség a nemes cél érdekében egy egész estét tölt azzal, aki a legnagyobb összeget ajánlja fel.

 • Kidobták egy nõ telefonját a vonatból, mert túl hangosan telefonált

  Hiába kérték elõbb szép szóval, aztán egyre erélyesebben, egy észak-németországi vonat utasa csak nem akarta halkabbra fogni a telefonálást - végül az egyik utastársa rövidre zárta a problémát.

 • Pálinkaerejû sör

  Beleerõsített egy skót italgyár: ismét a freserburgh-i BrewDog a világ legerõsebb sörének gyártója.

 • A rendszeres kocsmázás mentette egy férfi életét Németországban

  A rendszeres kocsmázás mentette meg egy magányosan élõ férfi életét Németországban: eltörte a lábát otthonában, még a telefonhoz sem tudott elmászni, de ivócimborái hiányolni kezdték - egy hét után.

  A csaknem két mázsás Ulrich Beike Súlyánál fogva képtelen volt feltápászkodni, miután kizuhanva ágyából, lábát törte. Vonszolni is képtelen volt magát, így aztán egy teljes héten át "heverészett" a padlón, étlen, szomjan.

 • Jolie és Pitt végleg egybefonták életüket!

  Hat éve vannak együtt – és hat gyereket nevelnek. És most végre tényleg összeházasodtak. Állítják.

 • Gyõzike fél otthonában

  Gyõzike fél otthonában, nem mer színpadra állni Salgótarjánban. A showman - aki az idén második alkalommal megrendezésre kerülõ Botos-bokszgálán vállalt fellépést - tíz nappal a rendezvény elõtt visszalépett, pedig a megállapodás már megszületett.

  Három éve lépett fel utoljára lakóhelyén, Salgótarjánban Gyõzike, aki azonban a július 12-i megrendezésre kerülõ gála szervezõinek igent mondott. Ráadásul gázsit sem kért, mindössze annyit, hogy ne egyedül kelljen színpadra állnia, hanem kuzinja, Gáspár Laci oldalán.