rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Daniel Radcliffe mindenét elhagyja

 • Share on Tumblr

  Daniel Radcliffe mindenét elhagyjaMinél több mindened van, annál többet veszíthetsz el - bizonyítja a fiatal színész példája. Lehet, hogy mindene megvan, de el is veszíti holmijait Daniel Radcliffe! A Harry Potter filmek sztárja igen hanyagnak tartja magát és rendre hagyja el értékeit - ráadásul nem is apróságokról van szó! "Gyakran elvesztem a holmim. Volt olyan, hogy szerintem három telefont is elhagytam egy év alatt. De nem rég eltűnt az iPodom is, és azt hittem, sosem lesz már meg. Majd körülbelül három hónappal később megtaláltam a táskámban egy olyan zsebben, amiről nem is tudtam, hogy létezik."


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Egy magyar sziklamászó halt meg az Alpokban

  Megcsúszott a jeges hegyoldalban, és kétszáz métert zuhanva életét vesztette egy magyar turista hétvégén Szlovéniában, a Júlia-Alpokban.

 • Birkavásárlás 54 ezer forintos bankóval

  Két bankjeggyel fizette ki 108 ezer forintos tartozását egy 17 éves csaló. A birkaárusnak nem tûnt fel, hogy 54 ezreseket kapott.

  A 108 ezer forintos vételárat két 54 ezer forintos bankjeggyel egyenlítette ki egy birkákat vásárló csaló a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kétpón.

 • A német férfiaknak a szexnél is fontosabb, hogy a nõ ne beszéljen túl sokat

  Visszafogottságot, hûséget és megértést kívánnak elsõsorban partnerüktõl tartós kapcsolatban a férfiak - csak minden második vágyik élettársától "fékevesztett szexre".

 • Véletlen kapott 18 milliót, de nem boldogság lett a vége

  Véletlen kapott 18 milliót, de nem boldogság lett a végeA gyermekét egyedül nevelő lichfieldi nő számlájára a városi önkormányzattól érkezett tévesen egy szép kis összeg, és ő buzgón neki is látott az 52.000 font (19 millió forint) elköltésének. Michaela Hutchings agyában úgy tűnik, fel sem merült, hogy a jó tündér nem létezik, illetve a Mikulás szezonja is odébb van, így a téves utalást vissza kell majd fizetnie. Pedig így van, az önkormányzat illetékesei kis késéssel ugyan, de észrevették a hibát, ám addigra a nő vad költekezésbe kezdett, nem igazán létfontosságú dolgokra.

 • Valódi könnyeket hullatott a klipforgatáson az énekesnő

  Valódi könnyeket hullatott a klipforgatáson az énekesnőMiley Cyrus elárulta, legutóbbi klipjében, a Wrecking Ballban hullatott könnyei igaziak voltak. Az énekesnő elárulta, kiskutyája nem sokkal a klipforgatás előtt halt meg, így nem volt nehéz valódi érzelmeket produkálnia. „Igazi volt. A kutyám nemrég pusztult el.” Miley nemrég azzal botránkoztatta meg a világot, hogy Robin Thicke-vel való fellépésén a koreográfia többeknél kiverte a biztosítékot. „Nem érdekelnek a negatív reakciók, mert nem először fordult elő ilyen a poptörténelemben. Madonna és Britney is megcsinálta, szinte minden VMA során valaki történelmet csinál.

 • Lusta felnõttekké válnak a nem sportoló gyerekek

  Aki már gyermekként kihúzza magát a sportos tevékenységek alól, az valószínûleg felnõttkorában sem fog rendszeresen sportolni. A Forsa német közvélemény-kutató intézet által a Techniker Krankenkasse (TK) biztosító megbízásából, ezer ember megkérdezésével készített reprezentatív felmérésbõl kiderült: a németországi felnõttek 44 százaléka vallja magát "antisportolónak".

 • Huszonhárom nyelvet beszél a 16 éves fiú

  Egyebek közt beszéli a hébert, a szuahélit, az arabot, a kínait, de japánul és hindiül sem tudják „eladni” azt a 16 éves csodafiút, aki huszonhárom nyelven tud.

 • Az ifjú hollók csoportosan támadnak!

  Az ifjú hollók néha csapatokba verõdnek, hogy elcsenjék a felnõtt madarak zsákmányát – állítják norvég kutatók.

  Az egyébként magányos állatok azért változtattak viselkedésükön, mert így elõnyhöz juthatnak.

 • Duffy énekli a legújabb James Bond fõcímdalát!

  Csupán két év múlva kerül a mozikba James Bond legújabb kalandja, az azonban már most eldõlt, hogy ki énekelheti majd a film betétdalát.

  Nálunk leginkább a kólareklámokból lehet ismerõs a walesi énekesnõ, Duffy arca és hangja, de a lehetõség most óriási számára: Madonna, Tina Turner vagy Shirley Bassey után most õ énekelheti a legújabb 007-es film, a Bond 23 betétdalát.

 • Pucéran rohant a tolvajok után!

  A zuhany alól ugrott ki és meztelenül szaladt a betörõk után egy brit férfi, akihez három maszkos fiatal hatolt be. A betörõk végül egy autóval elmenekültek.

  Egy brit férfi éppen az emeleten zuhanyozott, amikor három maszkos fiatal betört a házába, írja a Telegraph. Õ ösztönösen kiugrott a zuhany alól, és üldözõbe vette a betörõket, miközben észre sem vette, hogy meztelenül szaladt ki az utcára.

 • Négyszeresére drágult a patkányhús Kambodzsában

  Több mint négyszeresére drágult az ínyencfalat az idén Kambodzsában.

  Éves szinten 37 százalékos volt az általános drágulási ütem - a központi bank legfrissebb becslése szerint -, a patkányhús kilója pedig már 100 forintnyi összeg közül jár, holott tavaly még csak 24 forintnyit kértek el a piaci árusok a bontott patkányért.

  A legkapósabb persze a "szabad tartásban" nevelkedett mezei patkány, amely fokhagymával ízesítve igen népszerû csemege lett az ázsiai országban.

 • 94 évesen született gyermeke

  Kilencvennégy éves a világ legidõsebb "kispapája". Az Indiában élõ aggastyánnak és nejének - aki szintén nem túl fiatal kismama, 52 esztendõs múlt - két hónappal ezelõtt született fia. A férfi nem kapkodta el a házasságot, 90 évesen még agglegény volt.

 • Daniel Craig a könnyeivel küszködött Adele miatt

  Könnyeivel küszködött Daniel Craig, amikor elõször hallotta az új Bond-film, a Skyfall betétdalát Adele-tõl.

 • Ingyen tankolhat a lottó 4-es

  Az egekbe szökõ olajárak miatt rendkívüli nyereményt vezettek be a floridai lottón: a "második helyezett", vagyis az, aki egy híján az összes számot eltalálta, élete végéig ingyen tankolhat.

  Az életre szóló benzinadagot hetente egy alkalommal lehet elnyerni a következõ két hónapban. Természetesen nem korlátlan üzemanyag-ellátásról van szó: a szerencsés nyertes élete végéig minden évben összesen 2600 dollár értékben (26 darab százdolláros) benzinkártyát kap, amellyel fizetés nélkül tankolhat a kutaknál.

 • Sorozatban gyújt fel autókat egy férfi az Egyesült Államokban, de csak a zöldeket!

  Sorozatban gyújt fel autókat egy férfi az Egyesült Államokban, de elég válogatós: csak zöldeket, azokon belül csak Ford Escortokat és csakis a 90-es években gyártottakat lobbant lángra.

  Az illetõ az oregoni Medford városában vált a fenti leírt kocsik gazdáinak rémévé. Eddig hármat gyújtott fel, de csak február elején kezdte. Legelsõ áldozata egy 1992-es kocsi volt, ez nem égett ki, csak egyik gumijából lett hamu, mert a kerékhez rakott tüzet a ismeretlen.

 • Még a halál sem választotta el a párt

  Háromnegyed évszázadnyi házasság után szinte egyszerre szenderült jobblétre egy férj és felesége az Egyesült Államokban.


 • Akaratlanul okozott twitteres járványt egy ausztrál diák

  Akaratlanul okozott twitteres járványt egy ausztrál diák, aki egy üzenetek színesítésére tervezett kóddal végül többtízezer felhasználót küldött japán pornóoldalakra.

 • Végleg külön utakon jár Kristen Stewart és Robert Pattinson

  Végleg külön utakon jár Kristen Stewart és Robert PattinsonAz egykori szerelmespár Kristen Stewart és Robert Pattinson immáron semmilyen szinten nem tartja a kapcsolatot egymással. Ha még van olyan, aki abban reménykedik, valaha újra egy párt alkot Kristen Stewart és Robert Pattinson, van egy rossz hírünk: erre egyre kevesebb az esély. Ugyanis az Alkonyat két sztárja, noha találkozott szakítása óta, immáron teljes mértékben külön utakon járnak. Olyannyira, hogy állítólag már szóba sem állnak egymással. Kristen Stewart a legfrissebb sztárpletykák szerint Zac Efront szemelte ki exe utódjaként.

 • Arctörõ ütõper

  Arccsont törése miatt indított pert egy férfi az Egyesült Államokban a New York Mets baseballcsapata és az amerikai szövetségi liga ellen.

 • Betiltaná a Big Brothert a bolgár belügyminiszter

  Betiltaná a Bog Brother címû valóságshow-t Cvetan Cvetanov bolgár belügyminiszter, mivel véleménye szerint a mûsor erõszakot gerjeszt.

 • Temetése után hazatért

  A temetése után két nappal hazatért a nyugat-ukrajnai Rivne megyei falujába egy halottnak hitt férfi, aki helyett másnak a földi maradványait hantolták el a rokonai.

  A Pereverdiv nevû községben magányosan elõ Szerhij Pavlov 43 éves afganisztáni veterán eltûnését a hozzátartozói jelentették be a rendõrségen. Épp ekkor bukkantak a környékbeli halastónál horgászók egy vízbe fulladt férfi tetemére. A rendõrség több falubelit is beidézett a járási hullaházba a tetem azonosítása végett, és õk váltig állították, hogy a halott nem Pavlov.

 • Elkelt az aktfotó Carla Bruniról!

  Tizenháromezer-kilencven euróért kelt el egy aktfotó Carla Bruniról, a volt modellrõl, a mostani francia first ladyrõl.

  A fekete-fehér képen Bruni egy vetetlen ágyban heverészik, részben az ágynemûtõl takartan - a felvételt egy amerikai divatfotós, Pamela Hanson készítette 1994-ben.

 • Hamis bankkártyások Gyõrben!

  Hamisított bankkártyákkal több millió forinthoz jutott az OTP bankautomatáiból két román állampolgár egy nap alatt Gyõrött, az elkövetõk már elõzetes letartóztatásban vannak.

  Az OTP biztonsági ügyelete gyanús tranzakciót észlelt, és nyomban értesítette a rendõrséget. Az érintett bankfióknál elfogták a gyanúsítottakat, ruházatuk és jármûvük átvizsgálásakor 108 plasztikkártyát találtak.

 • Kevin Spacey egyetemen oktat

  Kevin Spacey, a két Oscar-díjjal büszkélkedõ világhírû színész-rendezõ hétfõtõl még egy szakmával bõvíti repertoárját: óraadó professzorként oktat az oxfordi egyetem modern mûvészeti és színházi fakultásán, a St Catherine's College-ben.

  Mint a 49 éves Spacey elmondta, megtiszteltetésnek tartja a kinevezést és nagyon várja már, hogy diákokkal dolgozhasson.

  A sztár hozzátette, "anglofil édesanyja nagyon büszke lenne rá, ha megérte volna ezt a pillanatot."

 • Riporter lesz George W. Bush lánya!

  Televíziós munkát kap Jenna Bush Hager. George W. Bush korábbi elnök ikerlányainak egyike az egyik legnépszerûbb reggeli mûsorban lesz alkalmi riporter.

  A 27 éves Jenna havonta egyszer szerepel majd az NBC csatorna Today Show címû mûsorában, tanárnõként az oktatás lesz a fõ témája.

 • Szibériába küldték a rappel panaszkodó orosz katonát

  Szentpétervár - Egy orosz katona videóklipen panaszolta el a katonaélet keserveit, ehhez Eminem Stan címû dalából vett ihletet. A rutube.ru portálon megjelent film azonban nem tetszett feletteseinek, átvezényelték õt egy szibériai alakulathoz.

  Vitalij Jefremov hadnagy rapben dolgozta fel egy Szentpétervár közeli laktanyában eltöltött napját. Csakhogy míg Eminem a dalt egy rajongójához írta, aki levelet írt neki, de választ nem kapott a sztártól, addig Vitalij panaszait az orosz védelmi miniszterhez adresszálta.

 • Elpusztult a legdrágább birka Nagy-Britanniában!

  A legkövérebb ponty után a legdrágább birka is elpusztult Nagy-Britanniában.

  A Tophill Joe nevû kos azonban nemcsak a legértékesebb, hanem a legtermékenyebb is volt: több mint 1000 bárányt nemzett, több mint egymillió euró értékben. A skóciai gazda, az aberdeenshire-i Bruce Mair szerint az elmúlt hetek hõsége okozhatta a hõs birka halálát.

 • Sztriptíztáncosnõ volt Miss USA 2010!

  Pár éve még rúdtáncával hódított a vasárnap megválasztott szépségkirálynõ.

 • Gruppenszexszet ígér egy utazási iroda

  Nem mindennapi ajánlattal rukkolt elõ egy romániai utazási iroda: gruppenszexszet ígér azoknak a klienseknek, akik szexkalandra is vágynak egy-egy ország látványosságainak megtekintése mellett. A csomag ára 700 euró.

 • Téves hereeltávolításért 180 ezer eurós kártérítést kap egy olasz férfi

  Száznyolcvanezer eurós (48 millió forint) kártérítést ítélt meg egy olasz bíróság annak a fiatal férfinak, akinek tévedésbõl az egészséges heréjét távolították el az orvosok egy hat évvel ezelõtti operáció során.