rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Daniel Radcliffe mindenét elhagyja

 • Share on Tumblr

  Daniel Radcliffe mindenét elhagyjaMinél több mindened van, annál többet veszíthetsz el - bizonyítja a fiatal színész példája. Lehet, hogy mindene megvan, de el is veszíti holmijait Daniel Radcliffe! A Harry Potter filmek sztárja igen hanyagnak tartja magát és rendre hagyja el értékeit - ráadásul nem is apróságokról van szó! "Gyakran elvesztem a holmim. Volt olyan, hogy szerintem három telefont is elhagytam egy év alatt. De nem rég eltűnt az iPodom is, és azt hittem, sosem lesz már meg. Majd körülbelül három hónappal később megtaláltam a táskámban egy olyan zsebben, amiről nem is tudtam, hogy létezik."


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Falusi Mariann új életet kezdett

  Az énekest néhány napja infarktusgyanúval szállították kórházba. Azóta elhatározta, változtat életvitelén.

 • Ellopták az erdélyi Nagybánya középkori pecsétnyomóját

  Ellopták a nagybányai történelmi múzeumból az egykor a város címerének nyomtatására használt, 1362-bõl származó ezüstbélyegzõt.

 • Váratlan betegség miatt kórházba vitték Janet Jacksont

  "Váratlan betegség" miatt kórházba vitték Janet Jackson amerikai énekesnõt Montrealban, nem sokkal a hétfõ estére tervezett koncertje elõtt.

  A W&W Public Relations közleménye szerint Jackson a koncert elõtti hangpróbán hirtelen rosszul lett, egyelõre megfigyelés alatt tartják a kórházban. Állapotáról nem közöltek további információt.

  Rövid idõn belül ez a második koncert, amelyet a 42 éves énekesnõ lemond.

 • 17 karátos gyémántgyűrűt kapott Avril Lavigne

  17 karátos gyémántgyűrűt kapott Avril LavigneA Nickelback együttes énekese egy valóságos gyémántsziklával lepte meg fiatal feleségét első házassági évfordulójukon. Chad Kroeger gáláns ajándékkal emlékezett meg első házassági évfordulójáról. A Nickelback énekese egy 17 karátos gyémántgyűrűvel lepte meg szakmabeli feleségét, Avril Lavigne-t. Az új ékszer értéke állítólag megközelítheti az egymillió dollárt. A 29 éves énekesnőt, aki Dél-Franciaországban mondta ki az igent 2013 július elsején, még egy hónappal az évforduló után is izgalomban tartja a gyűrű, amiről csak most tett ki egy képet Twitter oldalára.

 • Vonat ütközött személyautóval Adony és Rácalmás között!

  Súlyos sérülésekkel szállították kórházba annak a személyautónak a vezetõjét, amely vonattal ütközött szerdán Adony és Rácalmás között.

  A személygépkocsi a jól mûködõ fénysorompó tiltó jelzése ellenére hajtott a vasúti átjáróban a sínekre, ahol összeütközött a menetrend szerint Pécsrõl Budapestre közlekedõ Misina InterCity vonattal. A vonaton nem sérült meg senki.

 • A párok 69 százaléka elégedett kapcsolatával

  A párkapcsolatban élõk 69 százaléka elégedett a kapcsolatával - derült ki az Ipsos felmérésébõl.

  A válaszadók 73 százaléka harmonikusnak, kiegyensúlyozottnak ítéli férjével, feleségével való kapcsolatát, 19 százalék felemásnak értékeli házasságát, hullámzó érzelmekrõl számoltak be, 8 százaléknál pedig a konfliktusok dominánsak - közölte a piackutató cég szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményében.

 • A Red Bull kóla energiaitalban kokainnyomokat találtak!

  Hat német tartományban szólították fel a kereskedõket, hogy ne árusítsanak több Red Bull kóla energiaitalt, mert tesztek közben kokainnyomokat találtak az üdítõben.

  A tilalom pénteken lépett hatályba, azt követõen, hogy az Észak-Rajna-Vesztfália tartomány hatóságai által elrendelt vizsgálatok kimutatták: literenként 0,4 mikrogramm kokain van az italban. Öt másik tartomány szintén az üdítõ visszahívásáról döntött, a narkotikumokról szóló jogszabályok lehetséges megszegésétõl tartva.

 • Jelmezes bulival ünnepli házassági évfordulóját Heidi Klum és Seal

  Heidi Klum német modell és férje, Seal angol popénekes a hûségeskü megújításával és jelmezes bulival ünnepli házassági évfordulóját - a májusi partin a vendégek is menyasszonynak illetve võlegénynek öltöznek majd.

 • A magyar csocsóválogatott világbajnok lett!

  A magyar csapat állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára pénteken a csocsó-, más néven asztalifoci-világbajnokságon a nemzetek versenyében.

  A négynapos versenynek az ausztriai Tulln városa adott otthont. A nyolctagú magyar csapat szolnoki kapitánya elmondta: július 22. és 26. között több mint húsz ország legjobb csocsósai vetélkedtek a Bécs közelében fekvõ osztrák városkában, 85 asztalnál.

 • Zenére könnyebb csábítani

  Romantikus zene segítségével könnyebb rávenni egy fiatal nõt randevúra - bizonyították be francia kutatók egy szokatlan kísérlettel.

 • Koppant Sandra Bullock!

  Egy modell kifecsegte, hogy viszonya volt az Oscar-díjas színésznõ férjével. Sandra Bullock egy hete még kimondhatatlanul boldog volt, de egy sokkoló hír azonnal visszarántotta a sokszor keserû valóságba. Kiderült, hogy az a férfi, akinek az Oscar-gálán olyan szívélyesen köszönte meg a támogatást, megcsalta. A színésznõ teljesen összezuhant, és lemondta filmje, a The Blind Side európai sajtókörútját.

 • SMS-ben értesülhetnek a szülõk a gyermekeik jegyeirõl

  Mostantól SMS-ben értesülhetnek gyermekeik elõmenetelérõl az Ungvári 5. sz. Középiskola tanulóinak szülei - írja a Kárpátinfo.net hírportál.

  Az "elektronikus ellenõrzõ" havi 15 hrivnyába (450 forint) kerül, ha heti rendszerességgel akarják követni gyermekeik iskolai elõmenetelét a szülõk. Aki napi szinten szeretne SMS-értesítést kapni, annak havonta 35 hrivnyába (1050 forint) került a tanintézmény szolgáltatása. Az elektronikus ellenõrzõt egyelõre az 5-10. osztályosok szülei fizethetik elõ.

 • Több százezren jelentkeztek a világ legjobb állására

  Több százezer potenciális munkavállalót érdekel a világ legjobb állásaként hirdetett ausztráliai "szigetgondnoki" munka.

  Az állást bemutató weboldalt már az elsõ napon olyan sokan keresték fel, hogy nem bírta a terhelést. Bõ 300 ezren jártak a honlapon. "Még vatikánvárosi és mongóliai látogatónk is volt" - mondta a munkát kínáló Queensland állami idegenforgalmi hivatal szóvivõje szerdán.

 • Mûtét vár Kiefer Sutherlandre, leállt a 24 forgatása

  Félbeszakadt a nagy sikerû 24 címû tévésorozat folytatása, mert vesecisztát fedeztek fel a fõszereplõ Kiefer Sutherlandnél, akire mûtét vár - számolt be a Los Angeles Times.

 • Imádta Klapka a csoportszexet!

  A most nyolcvankét éves Klapka György elárulta, hogy igen szabados szexuális életet élt. Kiderült, hogy a sikeres vállalkozó Mary Zsuzsival folytatott házassága alatt nem csupán az énekesnõ volt erotikusan túlfûtött.

 • Kasza Tibi több mint 30 kilót fogyott

  Ma már rá sem ismernénk a 31 kilóval kövérebb Kasza Tiborra, aki egy bántó megjegyzést követõen szabadult meg súlyfeleslegétõl.

  A zenész ma már csak nevet, ha régi fotói elõkerülnek a fiók mélyérõl. Néha maga sem hiszi el, hogy valóban volt olyan korszaka az életének, amikor 116 kilót nyomott.

  "Gyakorlatilag éjjel-nappal ettem, valószínûleg a gyerekkori nélkülözést próbáltam így ellensúlyozni.

 • A Loch Ness-i szörnyben egykor még a rendõrkapitány is hitt

  Nessie, vagyis a Loch Ness-i szörny létezésében egykor még a helyi rendõrkapitány is hitt - derül ki a harmincas évekbõl származó dokumentumokból, amelyeket a skót nemzeti archívum hozott nyilvánosságra.

 • Kelly Osbourne vs. Tila Tequila

  Kelly Osbourne végre kimondta, amit a sztárvilág már régóta gondol. A reality sztár Tila Tequilának ideje volna felállni a számítógép mellõl, és magában tartani gondolatait. A lármázásnak semmi értelme, Kelly szerint. Persze ennél egy kicsit finomabban fogalmazott az amúgy szabad szájú sztárcsemetébõl lett újságíró.

 • Tarolt az RTL Klub a Story Ötcsillag gálán!

  A magazin olvasói idén is hat kategóriában nevezhették meg kedvenceiket. Az RTL Klub arcai és mûsorai taroltak. Tabáni Istvánt kétszer is szólították, az Év zenei produkciója mellett a StoryOnline különdíjának gyõztese, „Az internet sztárja” is a csepeli fiatalember lett. A vele készült interjúkat három hónap alatt több, mint másfélmilliószor nézték meg a portál olvasói.

 • Leguánok potyogtak az égbõl!

  Olyan hideg van Floridában, hogy leguánok potyognak a fákról. Kutatók szerint elég, ha a hõmérséklet négy Celsius-fok alá csökken, így a hidegvérû hüllõk mély álomba merülnek és nem tudnak tovább kapaszkodni a magasban.

  A helyi, háziállatokkal foglalkozó szervezet felügyelõje, Dana Alger megerõsítette, hogy amikor a hõmérséklet csökken, a leguánokkal kapcsolatos jelentések száma ugrásszerûen megnõ.

 • Elhunyt Gérard Depardieu fia

  Guillaume Depardieu színész, Gérard Depardieu fia hétfõn 37 esztendõs korában elhunyt egy Párizs közelében fekvõ kórházban.

  A színészcsaládba született férfi halálát "vírusfertõzés okozta súlyos tüdõgyulladás" okozta - közölte Gérard Depardieu Artmedia filmvállalatának szóvivõje.

  Guillaume Depardieu 1974-ben debütált a filmvásznon híres apja oldalán a Pas si méchant que ca (Nem is olyan rossz ember) címû filmben, majd számos francia produkcióban szerepelt.

 • Százéves indiai egyetemista

  Meglepõ bejelentéssel ünnepelte századik születésnapját az indiai Bólarám Dász: ismét egyetemre fog járni, hogy doktori címet szerezzen.

 • Rekord kedvéért akar féltonnásra hízni a nõ

  A jelenleg 350 kilós Donna Simpson még 150 kilót akar felszedni, hogy övé lehessen a világ legkövérebb nõje Guiness Rekord.

 • A mentõápolóra támadt egy ittas csorvási férfi!

  A mentõápolóra támadt egy ittas csorvási férfi, akinek sérüléseit csak testi kényszer mellett tudták ellátni az orvosok.

  A rendõrséget családi veszekedéshez hívta ki még kedden késõ este a férfi élettársa. Mint a nõ a kiérkezõ rendõröknek elmondta, az erõsen ittas élettársa összeveszett a fiával és egy késsel ki akarta szúrni gyermeke motorjának tankját, ám közben megsérült.

 • Megan Fox minden kívánságát teljesíti férje, Brian Austin Green

  Megan Fox minden kívánságát teljesíti férje, Brian Austin Greennagyon szerencsés nő Megan Fox, mert nem elég, hogy már második gyermekét várja, bármit kíván, a férje haptákba vágja magát, és így felel: igenis! Az odaadó Brian Austin Green azt ugyanakkor nem hajlandó elárulni, milyen parancsokat kap Megantól. A sorozatszínészt egyelőre az foglalkoztatja leginkább, hogyan fognak zsonglőrködni a két kisgyerekkel, hiszen a kisfiuk, Noah még kétéves sem lesz, amikor a kistestvére megszületik. ˝Sejtelmem sincs az egészről, de valahogy csak megoldjuk, hiszen emberek millió is képesek megbirkózni ugyanezzel a helyzettel˝ - bizakodik a színész.

 • 66 éves nõé az év teste

  Sokak megdöbbenésére a 66 éves színésznõ hódította el Az év teste címet, olyan bombázókat utasítva maga mögé, mint Elle MacPherson vagy Pippa Middleton.

 • Elhunyt Mercedes Sosa, a latin-amerikai zene egyik csillaga!

  Elhunyt Mercedes Sosa, a latin-amerikai zene egyik csillaga, akinek neve összeforrt a diktatúra elleni küzdelemmel.

  Az argentin énekesnõt vasárnap 74 évesen érte a halál Buenos Airesben.

 • Katie Price szeretné, hogy a lánya anyja nyomdokait követné

  A legtöbb anyuka azon fáradozok, hogy lányából, erõs, okos és sikeres nõt faragjon. Ez alól Katie Price sem kivétel, csak õ talán egy kicsit másképp képzeli el a sikert mint az átlag. Katie azt szeretné, ha lánya nyomdokaiba lépne és topless modellként érvényesülne.

 • Véradásért tüntetnek a kínai homoszexuálisok

  Online aláírásgyûjtésbe kezdtek a kínai homoszexuálisok, amellyel a melegek véradási tilalmának feloldását akarják elérni.

  Eddig mindössze 540-en írták alá azt az internetes petíciót, amelyben a kormányt arra kérik, hogy helyezze hatályon kívül a homoszexuális közösség tagjainak véradását tiltó, 1998-ban hozott határozatot.

 • Csengett a füle ezért fejbe lõtte magát

  A 74 éves kanadai Roy Sullivan krónikus fülcsengésben szenvedett. A panaszai fokozódtak, míg a végén golyót eresztett a fejébe.