rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Daniel Radcliffe mindenét elhagyja

 • Share on Tumblr

  Daniel Radcliffe mindenét elhagyjaMinél több mindened van, annál többet veszíthetsz el - bizonyítja a fiatal színész példája. Lehet, hogy mindene megvan, de el is veszíti holmijait Daniel Radcliffe! A Harry Potter filmek sztárja igen hanyagnak tartja magát és rendre hagyja el értékeit - ráadásul nem is apróságokról van szó! "Gyakran elvesztem a holmim. Volt olyan, hogy szerintem három telefont is elhagytam egy év alatt. De nem rég eltűnt az iPodom is, és azt hittem, sosem lesz már meg. Majd körülbelül három hónappal később megtaláltam a táskámban egy olyan zsebben, amiről nem is tudtam, hogy létezik."

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Taxisbecsület: 4 milliót vitt vissza

  Több mint 4 millió forintnyi pénzt és ékszert talált taxijában New Yorkban egy szegény sofõr, mégis visszaszolgáltatta.

 • Umberto Eco, a rapper

  Milánó - Az egyik leghíresebb olasz író felcsapott rappernek. Ottavia Fusco színésznõ-énekesnõ Nulla évek (Gli anni zero) címû lemezére került fel egy szerzeménye, a Könnyû, könnyû. (Facile, facile). Egy nõrõl szól, akit a Chanel öltöztet és Brigitte Bardot-t próbálja utánozni.

 • Tûzmentesen égett meg egy férfi

  Tûzmentesen égett meg egy férfi az Egyesült Államokban: másod- és harmadfokú sérülései lettek, tûz viszont nem volt lakásában.

  Az 56 éves illetõre fürdõszobájának kövén fekve találták a mentõk. A helyiségben mindössze egy gyertya okozhatott volna égési sérülést, ám elég csekélyet. A tûzoltóság szakértõk bevonásával vizsgálja a rejtélyt.

 • Van már pénz az emberrepítõre

  Végre összejött a pénz az emberrepítõ gyártására, a légi jármûre, amely kétputtonyos hátizsákszerûség, és amely 200 lóerejével és két légcsavarjával képes embert reptetni.

 • Elszakadt David Beckham Achilles-ína

  Elszakadt David Beckham Achilles-ína az AC Milan vasárnapi meccsén: a focistát hordágyra kellett tenni és sírva hagyta el a pályát.

 • Fûvisszanövesztésre kapott felszólítást

  Fûvisszanövesztésre, gazosításra, falevél-visszahordásra kapott felszólítást és 28 napos határidõt egy nyugdíjas férfi Nagy-Britanniában helyi önkormányzatától.

  Az illetõ négy éve költözött herefordi házába, és gondos gazda lévén, rendszeresen és rendesen nyírta a háza elõtti út menti füvet, összeszedte a lehullott faleveleket.

  A túlzott rendezettség azonban bánthatta az önkormányzatot - talán mert nagyon megmutatta, mennyivel elhanyagoltabb a többi közterület, melyet neki kellett volna gondoznia -, ezért felszólító levelet küldött a férfinak.

 • Az Arsenal játékosainak énekel majd Keresztes Ildikó

  Sosem gondolta volna Keresztes Ildikó, hogy egyszer rajta is úrrá lesz a fociláz.

  Mindezen legjobban férje, Kicska László csodálkozik, akinek eddig egyszer sem sikerült focimeccsre csábítani feleségét. Ildikó egybõl az Arsenal meccsén kezd.

  "Felhívott a menedzserem, hogy lenne-e kedvem énekelni a szombathelyi stadionban, amikor itt játszik az Arsenal."

 • Nótaéneklési világrekord Kékcsén

  Több mint hatvankilenc órás magyarnóta- és népdaléneklési világrekordot állítottak fel a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kékcsén.

 • 3 milliárd forintnyi dinárt követel a nyugdíjbiztosító egy szerb kisnyugdíjastól

  Több mint 3 milliárd forintnyi dinárt követel a nyugdíjbiztosító egy szerb kisnyugdíjastól.

  Nem akart hinni a szemének egy közép-szerbiai kisnyugdíjas, amikor a helyi nyugdíjbiztosító értesítõjét elolvasta: a dokumentum szerint ugyanis csaknem 1 milliárd dinárral (3,2 milliárd forint) tartozik.

  A papír szerint Milanka Vukadinovics 999 millió, 999 ezer 999 dinárral és 99 parával (a dinár váltópénze) tartozik a biztosítónak. A B92 hírportál keddi tudósítása szerint valószínûleg számítógépes hibáról van szó, ám a csacsaki kirendeltségnél hivatalosan ezt nem erõsítették meg.

 • 20 késszúráassal ölte meg a pedofil rendõrt!

  Egy részeg éjszaka után a 30 éves Daniel Williams polgárõr 20 késszúrással végzett a korosodó korábbi rendõrtiszttel, mert utóbbi gyerekpornót tárolt a gépén.

  2008 júniusának egyik éjszakáján a polgárõr erõsen ittasan távozott egy pubból Trimsaranban, Nyugat-Walesben, és hazaérve elpattant benne valami. Egy több mint tíz centis kést hordott magánál, rátört Geoffrey Harrisre, az 59 éves nyugalmazott rendõrre, és megölte.

 • Egy indiai kisfiú péniszében két centis halat találtak

  Pisilés közben ugrott a hal a péniszébe - ez volt a magyarázata annak a 14 éves indiai fiúnak, akinek nemi szervébõl kioperálták a szerencsétlenül járt állatot. Az orvosok szerint nem egyedi az eset - a legkülönfélébb dolgok kerültek már elõ férfiak húgycsövébõl.

  Még a sokat tapasztalt indiai orvosok is ledöbbentek, amikor egy 14 éves fiú péniszében egy kis halat fedeztek fel. A páciens, aki éles fájdalmakkal és vizelet-visszatartási panaszokkal jelentkezett a kórházba, érdekes magyarázatot adott a doktoroknak.

 • Pornós pap Svédországban

  Egy svéd lelkész olyan sok pornóoldalt nézegetett éjszakánként, hogy egy robosztus vírus került a gépére, amely a svéd református egyház egész hálózatát megbénította.

  A szégyenletes eset után Gunnar Svensson atya felhagyott a papi szolgálattal. Az egyház vezetõit megdöbbentette az eset, de még nem tudtak dönteni arról, hogy az atyát formálisan is kizárják-e a papi rendbõl.

 • Autóbalesetben meghalt a Volkswagen vezérigazgatója

  Az északnyugat-kínai Ganszu tartományban autóbalesetben meghalt a Shanghai Volkswagen vezérigazgatója, Liu Csien és további három magas beosztású Volkswagen-alkalmazott.

 • Klapka György szíve leállt

  Családjának köszönheti a bajt - állítja a mûkereskedõ, aki a napokban szívmûtéten esett át. Altatásban hozták rendbe szívritmuszavarát. Klapka György biztos abban, hogy az aggódás vezetett idáig, amit fia sorsa miatt érez.

 • Rekordtávot úszott egy ausztrál nõ

  Sikerült átúsznia a Nagy-Kajmán- és a Kis-Kajmán-sziget közötti 112 kilométeres távolságot.

 • Christina Aguilera nem csak férfiakkal bújt ágyba

  A sztár lányokkal is ágyba bújt, amit megelégelt a férje.

 • Csáo szerelmi tetkóját

  Peter André alig várja, hogy exfeleségét, Katie Price-t idézõ tetoválása eltûnjön a bõre színérõl.

 • Csákánnyal esett neki a traffipaxnak

  Csákánnyal esett neki egy gyorshajtókat fotózó kamerának egy férfi az Egyesült Államokban, hogy megsemmisítse a bizonyítékot maga ellen.

  Nem volt szerencséje. A kamera egy felüljárón van, amely alatt éppen egy motoros rendõr várakozott, és meghallotta a veszett csákányozást az éji csendben. A 26 éves férfi ráadásul csak a kamera védõburkolatát tette tönkre, a kamerát és benne a felvételeket nem.

 • Katy Perry és John Mayer újra egy pár

  Katy Perry és John Mayer újra egy párSenki se gondolta volna, hogy a csodálatos énekesnő újból összejön azzal a férfivel, aki Hollywoodban már együtt volt az összes létező ismert nővel. Ebben a pasiban egyszerűen van valami, amiért a nők nem bírnak neki ellenállni. John Mayer ugyanis elérte, hogy Katy Perry ismét összejöjjön vele, méghozzá negyedjére. A pár márciusban másodjára szakított, de akkor is sikerült valahogy visszakönyörögnie magát Johnnak. Egy bennfentes a következőt nyilatkozta: „Csupán együtt lógnak. Nem nevezik kapcsolatnak azt, ami van köztük.”

 • Levéltják a NATO-csapatok fõparancsnokát

  Az amerikai védelmi minisztérium leváltja David McKiernan tábornokot, az Afganisztánban állomásozó amerikai és NATO-csapatok fõparancsnokát.

  McKiernant kevesebb mint egy éve nevezte ki a posztra az elõzõ amerikai elnök, George Bush.

 • Lelõttek négy rendõrt!

  Ismeretlen fegyveresek megtámadták a közlekedésrendészet egyik ellenõrzõ posztját a dagesztáni bujnaki járásban, ás négy rendõrt megöltek, késõbb pedig egy szaunában három fiatal lányt lõttek agyon.

 • Több mint 3 kilogrammnyi tócsnit evett meg!

  Több mint 3 kilogrammnyi latkeszt (tócsnit) evett meg egy New York-i evõverseny elsõ helyezettje.

  A gépészmérnöknek tanuló 23 éves fiatalember egy Long Islanden megrendezett verseny keretein belül, nyolc másodperc alatt ette meg a szám szerint 46 darab krumplis latkeszt. A tócsnihoz hasonló, burgonyából készült harapnivaló a zsidó hanuka ünnepének egyik hagyományos étele.

 • Szibériába küldték a rappel panaszkodó orosz katonát

  Szentpétervár - Egy orosz katona videóklipen panaszolta el a katonaélet keserveit, ehhez Eminem Stan címû dalából vett ihletet. A rutube.ru portálon megjelent film azonban nem tetszett feletteseinek, átvezényelték õt egy szibériai alakulathoz.

  Vitalij Jefremov hadnagy rapben dolgozta fel egy Szentpétervár közeli laktanyában eltöltött napját. Csakhogy míg Eminem a dalt egy rajongójához írta, aki levelet írt neki, de választ nem kapott a sztártól, addig Vitalij panaszait az orosz védelmi miniszterhez adresszálta.

 • Részlet Vincze Lilla portréjából:

  November 4-én fél 11-kor:

  „Még a felhõk állására is emlékszem. Ezt az Ave Maria-t soha nem felejtem el. A Rajkó együttesnek köszönhetem, hogy elénekelhettem a Vatikánban, a Pápai audiencián. Már régóta hordoztam magamban, de nem gondoltam volna, hogy ez a dal egy csodát fog megélni. Ennyi ember elõtt még soha nem énekeltem. Ez olyan, mintha egy kicsit az ember az életéért is énekelne, mindenért...

 • Újra nősül Tony Parker

  Újra nősül Tony ParkerKét és fél évvel azt követően, hogy elvált a Született feleségek (Desperate Houswives) című egykori sikersorozat szépségétől, Eva Longoriától, ismét nősülni készül az NBA sztárja, Tony Parker. A múlt héten lett vége az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) döntőjének, s ennek apropóján Parker az interneten csevegett a rajongóival, mely során kikotyogta, hogy új menyasszonya van, méghozzá egy 26 éves francia újságírónő, Axelle Francine. Mindez alig néhány nappal azt követően történt, hogy a 31 esztendős sportolót látták, amint épp jegygyűrűt vásárol.

 • Csaknem félmilliárd forint szerelmi ajándék egy svájci örömlánynak

  Összesen másfél millió frankot (421 millió forintot) ajándékozott szerelme jeléül egy prostituáltnak egy svájci biztosítótársaság menedzsere.

 • Fél kilométer hosszú kolbászt készítettek

  Vinkovici - Új kolbászrekord született Horvátországban: 530 méter hosszú kolbászt szolgáltak fel a hét végén Vinkoviciben.

  A kelet-horvátországi városka lakói állítják, ez a világ leghosszabb kolbásza, és be is akarják jegyeztetni a Guinnness rekordok könyvébe.

 • Hangerõrekorder vekker

  90 decibellel szól a világ leghangosabb vekkere, ez megfelel egy fûnyíró, vagy egy teherautó zajának - utóbbiból a leghangosabb fajtájúnak.

 • Osztálykiránduláson szült a 12 éves lány

  A fiatalról senki sem tudta, hogy terhes, még õ maga sem. A kirándulás közben született kislány és a fiatal anya is egészséges.

 • Horváth Éva bokszolni tanul Miló Vikitõl

  Profi tanárt választott magának Horváth Éva, amikor elhatározta, hogy bokszedzéseket vesz. A modell a profi ökölvívó világbajnok Miló Viktóriától vesz leckéket, de mint mondja: nem tervezi, hogy kesztyûre cseréli a mikrofont.

  "Viki többször volt vendégem a Cool televízióban, ahol mindig mutatott egy-egy gyakorlatot. Megtetszett nekem ez a sportág, fõleg, amikor az edzõm megmondta, hogy kiváló zsírégetõ. Egyelõre fõleg kesztyûzünk. Késõbb szeretnék komolyabb ütéseket is megtanulni, hogy ha kell, meg tudjam védeni magam" -mesélte a modell

loading...