rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Daniel Radcliffe mindenét elhagyja

 • Share on Tumblr

  Daniel Radcliffe mindenét elhagyjaMinél több mindened van, annál többet veszíthetsz el - bizonyítja a fiatal színész példája. Lehet, hogy mindene megvan, de el is veszíti holmijait Daniel Radcliffe! A Harry Potter filmek sztárja igen hanyagnak tartja magát és rendre hagyja el értékeit - ráadásul nem is apróságokról van szó! "Gyakran elvesztem a holmim. Volt olyan, hogy szerintem három telefont is elhagytam egy év alatt. De nem rég eltűnt az iPodom is, és azt hittem, sosem lesz már meg. Majd körülbelül három hónappal később megtaláltam a táskámban egy olyan zsebben, amiről nem is tudtam, hogy létezik."

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Kikészülnek a Megasztárosok

  A folyamatos próbák, forgatások és a döntõre készülés megviseli a Megasztár versenyzõit, néha olyannyira, hogy felkelni is alig bírnak az ágyból.

 • Megint a taxiban felejtettek egy hegedû ritkaságot!

  A globális helyzetmeghatározónak köszönheti egy zenész, hogy újra magához ölelhette XVIII. századi hegedûjét, amelyet óvatlanul egy New York-i taxiban felejtett.

  A dél-koreai muzsikus a hangszerén kívül hitelkártyáját is az autóban hagyta, de a taxitársaság jármûvei fel vannak szerelve a hely meghatározására alkalmas eszközzel, így rövid idõn belül megtalálták a sofõrt.

 • Brad Pitt több fegyvert is tart otthon, csak így érzi magát biztonságban

  A hollywoodi színész több pisztolyt is tart otthon. Véleménye szerint a fegyverekkel való korai ismeretség sokat segíthet gyerekeinek abban, hogy felelõsségteljes felnõtté váljanak.

 • Elõbb egy fehér, majd egy fekete popsi látott napvilágot

  Berlin - Boldogan, de azért egy kis szorongással hagyta el pénteken a Lichtenberg kórházat Berlinben a 35 éves Florence Gerth, aki a napokban egészséges, csak épp eltérõ bõrszínû ikreknek adott életet, a fehér bõrû Ryannak, s a színes bõrû Leónak.

 • Dennis Rodman mindenkit megdugna, aki kérdéseket tesz fel neki

  Dennis Rodman, akit június végén három év próbaidõre ítélt a bíróság, szíve szerint mindenkit megdugna, aki kérdéseket tesz fel neki. “Megduglak, téged, a barátnõdet, mindenkit” – mondta Rodman a TMZ egyik munkatársának, persze hatalmas vigyor társaságában.

  A “fenyegetést” egy kamera is rögzítette, így a fehérbe öltözött egykori NBA sztár zsarolása megtekinthetõ itt. A jókedvû Rodman egyébként azért kapott 3 év próbaidõt, mert április 30-án súlyosan bántalmazta barátnõjét egy Beverly Hills-i hotelben.

 • A kis Eli orr nélkül született

  A kis Eli orr nélkül születettAz anyuka, Brandi McGlathery csak akkor tudta meg, hogy mi a helyzet, mikor először a kezébe adták a babát. Eli a kis száján keresztül normálisan tud lélegezni, az evéssel vannak gondjai néha, így egy gégemetszés után sokáig a kórházban tartották, s csak nemrég engedték haza. Ettől eltekintve Eli teljesen normális és boldog kisbaba, egyedül hangot nem ad ki, amikor sír, szülei pedig úgy szeretik, ahogy van.

 • Horváth Éva filmezni szeretne

  Horváth Éva filmezni tanul. Az ex-szépségkirálynõ a Dominó Napon szeretett bele a televíziós szakmába, így elhatározta, az alapoktól kezdve tanulja meg a szakmát.

  "Úgy éreztem, régen tanultam már újat. Amikor most a Dominó Napon Hollandiában jelen lehettem a mûsor elõzeteseinek vágási folyamatánál, nagyon megtetszett nekem ez a szakma. Picikét már ott is belekóstolhattam, de idehaza csakugyan elhatároztam, hogy komolyan szeretném megtanulni ezt a filmes hivatást. Nagyon érdekel, hiszen a szerkesztõ saját magát is beleviheti egy-egy munkájába" - mondta Éva..

 • Patrick Swayze jól van és munkához lát - szó sincs arról, hogy haldoklik!

  Los Angeles - Patrick Swayze kicsit megerõsödött, láthatóan jól van, és munkára kész - derült ki egy brit napilap fotókkal illusztrált jelentésébõl.

  A filmszínész vasárnap a Los Angeles-i repülõtéren nyilatkozott bizakodóan az állapotáról, ugyanis éppen Chicagóba indult egy új krimisorozat, a The Beast forgatására. A Dirty Dancing - Piszkos tánc sztárjánál januárban diagnosztizáltak hasnyálmirigyrákot, és kiderült, hogy a daganat már más szerveit is megtámadta.

 • Kanye West még dolgozni is magával viszi kislányát

  Kanye West még dolgozni is magával viszi kislányátKislánya születése óta igyekszik példás családapaként élni Kanye West, és bár a lesifotósokkal azóta sem sikerült kibékülnie, gyermeke mindig kihozza az érzékeny oldalát. A rapper annyira oda van a kis Northért, hogy a kislányt még készülő új albuma stúdiómunkálataira is magával viszi. West amúgy nagyon ritkán mosolyog a fotóin, ám a gyémántfülbevalót viselő kicsi őt is jobb kedvre deríti. Nem véletlen, hogy a házaspár barátai körében már felröppent a hír, hogy Kim Kardashian boldogan szülne még egyszer Westnek, mivel úgy gondolja, tökéletes családot alkotnak.

 • Aaron Peirsol új világcsúccsal nyerte a férfi 100 méter hát döntõjét!

  Az olimpiai bajnok Aaron Peirsol 51.94 mp-es új világcsúccsal nyerte szerdán a férfi 100 méter hát döntõjét az Egyesült Államok úszó országos bajnokságán, Indianapolisban.

  A táv rekordját immár hatodszorra megdöntõ 25 éves úszó Aschwin Wildeboer Faber 52.38-as csúcsát adta át a múltnak, melyet a spanyol versenyzõ múlt szerdán a pescarai Mediterrán Játékokon állított fel.

 • Lassan állt el a tévé elõl, farba lõtte apja

  Oregon (Wisconsin állam) - Túl lassan állt el a tévé elõl egy 9 éves fiú, ezért farba lõtte apja légpuskával.

  Az eset az Egyesült Államokban történt, az apa nem verte nagydobra. A gyerek viszont megírta egy iskolai fogalmazásban a - megfogalmazása szerint - "fájdalmas délutánt apuval, amikor meglõtt légpuskával".

 • 69 éves gólya az orvosi egyetemen

  Moszkva - Jurij Kuprijanov 69 éves tomszki nyugdíjas beiratkozott a Szibériai Állami Orvostudományi Egyetemre.

  Mint elmondta, felvételiznie nem kellett, mivel már rendelkezik egy mûszaki diplomával, és a második felsõ fokú képzésért fizetni kell, így csupán elbeszélgettek vele az egyetemen.

 • Az egykori szexistennõt lóversenyfelügyelõvé nevezték ki

  Bo Derek amerikai színésznõt és állatvédõt, a nyolcvanas évek szexbálványát jelölte Arnold Schwarzenegger kaliforniai kormányzó a lóversenyeket felügyelõ állami bizottság megüresedett helyére.

  A Bombanõ címû filmvígjáték 51 éves sztárja a kiöregedett lovak lemészárlásának harcos ellenzõje, nemrég publikált egy könyvet a lovaglásról.

  A színészet mellett az üzletben is kipróbálta már magát; egy háziállat-piperecikkeket gyártó és forgalmazó vállalatot vezet.

 • Tisztaságmánia miatt vált!

  Egy német nõ évekig elviselte férje beteges tisztaságmániáját, ám végül betelt a pohár, és beadta a válópert.

  A férj éjjel-nappal takarított, törölgetett, mosott, mosogatott, fürdött, mert tisztaságmániája nem ismert határt. A feleség tizenöt éven át tûrte férje különös viselkedését, részben azért, mert így mentesült a házi munkák alól, ám végül betelt a pohár.

 • Elpusztult a legdrágább birka Nagy-Britanniában!

  A legkövérebb ponty után a legdrágább birka is elpusztult Nagy-Britanniában.

  A Tophill Joe nevû kos azonban nemcsak a legértékesebb, hanem a legtermékenyebb is volt: több mint 1000 bárányt nemzett, több mint egymillió euró értékben. A skóciai gazda, az aberdeenshire-i Bruce Mair szerint az elmúlt hetek hõsége okozhatta a hõs birka halálát.

 • Hernádi Judit autóbalesetet szenvedett

  Hernádi Judit hétfõ reggel szenvedett autóbalesetet a XIII. kerületben. Szerencsére csak autója bánta a koccanást, a színésznõ nem sérült meg.

  Hernádi Judit szabályosan haladt a Pannónia utcán, amelyen elsõbbsége volt a bal kéz felõl érkezõ jármûvel szemben.

  Az autós azonban nem adta meg neki az elsõbbséget, így a két autó összeütközött. Kíváncsiak voltunk, hogy a Jászai Mari díjas színésznõ milyen állapotban van a baleset után.

 • A pokolra kívánják a Microsoftot Kínában

  Peking - A kínai Windows XP használók milliói kívánják a pokolra a Microsoftot, ugyanis a redmondi központú amerikai informatikai vállalat az ázsiai országban is bevezette az illegális szoftvermásolatok kiszûrésére létrehozott Windows eredetiséget ellenõrzõ alkalmazást (Windows Genuine Advantage Program).

 • Munkának indult, szerelem lett a vége

  A Vámpírnaplók sztárja és sorozatbeli partnere, Ian Somerhalder között már jó ideje tart a szerelem. Az Elenát alakító fiatal színésznõ azonban sokáig küzdött érzelmeivel.

 • Kollégája kérése sokkolta Aston Kutcher-t

  A Két pasi meg egy kicsi két pasiját sokkolta a már nem is annyira kicsi kollégájuk internetes interjúja, amiben arra kérte az embereket, hogy ne nézzék a sorozatot. Ashton Kutcher és Jon Cryer meglepõdve vették tudomásul, hogy fiatal kollégájuk arra kérte egy interjúban az embereket, hogy ne nézzék a Két pasi meg egy kicsi címû sorozatot.

 • Szavazhatnak az új Malév repülõ kinézetére!

  Az utazóközönség és az érdeklõdõk is szavazhatnak szerdától a Malév légitársaság egyik új repülõgépének húsz festési tervezetére, amelyeket a nyáron meghirdetett pályázatra küldtek be fiatal mûvészek.

 • 105 év szexmentesen

  A szexuális absztinencia a legjobb recept a stresszmentes, hosszú élethez egy 105 éves brit asszony szerint. "Soha nem érdekelt a szex. Csak a baj meg a vita van vele, és én inkább mindig más dolgokkal foglalkoztam" - mondta Clara Meadmore, aki ezen a héten ünnepeli születésnapját Cornwallban egy idõsotthonban.

  "Korábban gyakran kérdezték tõlem, hogy leszbikus vagyok-e, de szó sincs ilyesmirõl" - mondta a Skóciában született matróna, akinek szexmentesen is igen mozgalmas volt az elsõ 105 éve.

 • Karok nélküli zongorista nyûgözte le a kínai tévéközönséget

  Karok nélküli fiatal zongorista nyûgözte le egy kínai televíziós tehetségkutató mûsor közönségét.

 • Ezoterikus erõk a román politikában

  Mirceau Geoana, a román szociáldemokrata párt vezetõje szerint a demokrata párti Basescu az elnökválasztás döntõ televíziós vitájában paranormális képességû személyek segítségét vette igénybe. Az információt Geoana felesége és több neves politikus, köztük Victor Hrebencius, Geoana kampányfõnöke is "megerõsítette".

 • Heti kétmillió forintért bérelhető ki Sting birtoka

  Esküvőkre és partikra is kiadó Sting hosszú évek munkájával megteremtett toszkánai birodalma. A zenész kis paradicsomot hozott létre a Firenzéhez közeli 360 hektáros birtokon: biogazdaságában mézet, olívaolajat, valamint bort termel, és rendbe hozatta a XVI. századi főépületet is.

 • Jönnek az oroszok Zala megyébe!

  Egyre jobban gyarapodik az orosz ingatlantulajdonosok száma Zala megyében, elsõsorban a gyógyfürdõk környékén.

  A vásárlók leginkább kedvelt célpontja Hévíz, valamint Keszthely, Gyenesdiás és Vonyarcvashegy, de a zalakarosi ingatlanok után is már többen érdeklõdnek.

 • Miley Cyrus újra megdöbbentette a közönséget

  Miley Cyrus újra megdöbbentette a közönségetA színész-énekesnő legutóbbi színpadi produkcióját sokan már túlzásnak érezték. Miley Cyrusnak már jó ideje szokásává vált, hogy megdöbbenti az embereket, a magánéletében és a színpadon egyaránt. Legutóbbi produkcióját viszont sokan már tényleg túlzásnak érezték: a 21 éves világsztár elfenekelt egy nagydarab táncost a színpadon. Ez nem az egyetlen olyan pillanat, amivel a híresség kiveri a biztosítékot. Előfordul ugyanis, hogy Bill Clinton maszkot viselő férfivel imitál szexjelenetet a színpadon, és az is, hogy kanabisz levelet használ ruhadíszként.

 • Rasszizmus a Bár 2.0-ban!

  Megdöbbentõ dolog történt a Viasat3 Bár 2.0 címû mûsorának kamerái elõtt. Az egyik versenyzõ rasszista megjegyzést tett társára, míg az ingerült fiú leköpte haragosát.

  A csatorna a történtek után sajtóközleményt adott ki, melyben leírják: maximálisan elhatárolódnak a Bár 2.0 egyik játékosának, Zöld Zsófiának kirekesztõ mondataitól, melyek játékostársának származására vonatkoztak.

 • Pornós pap Svédországban

  Egy svéd lelkész olyan sok pornóoldalt nézegetett éjszakánként, hogy egy robosztus vírus került a gépére, amely a svéd református egyház egész hálózatát megbénította.

  A szégyenletes eset után Gunnar Svensson atya felhagyott a papi szolgálattal. Az egyház vezetõit megdöbbentette az eset, de még nem tudtak dönteni arról, hogy az atyát formálisan is kizárják-e a papi rendbõl.

 • Elhunyt Barack Obama legidõsebb szavazója!

  Két nappal 110. születésnapja után meghalt Amanda Roberts Jones, Barack Obama megválasztott amerikai elnök legidõsebb választója, egy fekete rabszolga lánya. Jones élete utolsó bõ félszáz napjára lett híres.

  Az amerikai sajtó október végén kapta fel a nevét, miután levélben leadta szavazatát Barack Obamára. A fekete bõrû jelölt legidõsebb választójának kiáltották ki, és Obama gyõzelme után még online aláírásgyûjtési akció is indult, hogy részt vehessen a január 20-i beiktatáson.

 • Titokban nõsült meg a vízilabdázó

  Egy év jegyesség után titokban feleségül vette modell barátnõjét az olimpikon vízilabdázó Varga Dániel.

loading...