rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Daniel Radcliffe mindenét elhagyja

 • Share on Tumblr

  Daniel Radcliffe mindenét elhagyjaMinél több mindened van, annál többet veszíthetsz el - bizonyítja a fiatal színész példája. Lehet, hogy mindene megvan, de el is veszíti holmijait Daniel Radcliffe! A Harry Potter filmek sztárja igen hanyagnak tartja magát és rendre hagyja el értékeit - ráadásul nem is apróságokról van szó! "Gyakran elvesztem a holmim. Volt olyan, hogy szerintem három telefont is elhagytam egy év alatt. De nem rég eltűnt az iPodom is, és azt hittem, sosem lesz már meg. Majd körülbelül három hónappal később megtaláltam a táskámban egy olyan zsebben, amiről nem is tudtam, hogy létezik."

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Sáskás pizzával az sáskajárás ellen

  A sáskás pizza elfogyasztásával az ínyencek is kivehetik részüket az Ausztráliában pusztító sáskajárás elleni harcban.

 • A 40 feletti férjes asszonyok élvezik a legjobban a szexet

  A férjezett nõk 40 éves koruktól élvezik a leginkább a szexet - állatják egy brit tanulmány szerzõi.

 • A saját unokáját szülte meg egy mexikói nõ

  Béranyaként a saját unokáját hozta világra egy ötvenéves nõ Mexikóban. Az asszony gyermek után sóvárgó homoszexuális fia kedvéért vállalta a béranyaságot. A férfi spermájával egyik legjobb barátnõje petesejtjét termékenyítették meg, és az így létrejött embriót ültették be az "anya-nagymama" méhébe.

 • Elizabeth Taylor halálközelben

  Elizabeth Taylort csütörtök hajnalban lélegeztetõ gépre kellett kapcsolni, miután szívelégtelensége következtében nem volt képes egyedül oxigénhez jutni. A haldokló filmlegenda mellett családja virraszt.

  A 76 éves színésznõt egyszerû megfázással szállították kórházba a múlt héten, ami aztán gyorsan tüdõgyulladásba csapott át. Taylor állapota azóta egyre rosszabbodott, és már lélegeztetõ gépre is kellett kapcsolni.

 • Metángáz robbantotta fel a víztoronyot

  Közveszély-okozás gyanújával nyomozást rendelt el a rendõrség ismeretlen tettes ellen a kedd délelõtt felrobbant fehérgyarmati víztorony ügyében.

 • Bikát találtak a medencében

  Legelsõ fürdõzésére készült egy család Skóciában vadonatúj kerti medencéjében, ám megelõzte õket egy bika.

  Már épp beléptek volna a vízbe, amikor a kertbe rontott marha hatalmas csobbanással vágódott a 40 köbméternyi, azon "hidegében" beengedett vízbe. A család döbbenten meredt a fürdõzõ bikára, amely szemmel láthatóan nem élvezte a "pancsizást".

 • Füstbe ment kalóztámadás!

  Indiai hadihajó mentett meg csütörtökön egy szlovén teherhajót a szomáliai kalózoktól. A kalóztámadás az Ádeni-öbölben érte a szlovén teherhajót, amely egy közelben tartózkodó indiai hadihajó segítségét kérte.

  A három motorcsónakkal támadó kalózokra a gyorsan a helyszínen termett hadihajó figyelmeztetõ lövéseket adott le, mire a kalózok elmenekültek - számolt be a szlovén közszolgálati RTVSlo adó.

 • Forgatás közben megsérült Halle Berry

  Legújabb filmje forgatási helyszínérõl mentõ vitte kórházba Halle Berryt.

 • Öngyilkos lett egy kecske az állatkertben

  Öngyilkos lett egy kecske egy kanadai állatkertben, bár nem szándékosan: felakasztotta magát.

  A kecske egy kötélre kötözött labdával játszott, amelyet a nyakára gabalyított, majd pedig lelépett a farönkrõl, amelyen addig ugrabugrált. Élettelenül himbálózó tetemére hamar felfigyeltek a Calgaryban lévõ állatkert emberei, és megpróbálták mesterséges lélegeztetéssel életre kelteni a kecskét, ám hiába.

 • Átlépte a 2 milliárdot a YouTube napi forgalma

  Nem sokkal ötödik születésnapja után a YouTube internetes videomegosztó oldal napi forgalma átlépte a 2 milliárd megtekintést. Ez közel kétszerese a három legnagyobb amerikai televízióhálózat fõmûsoridõbeli nézettségének - hangsúlyozza a társaság, mely egy blog-bejegyzésben közölte a hírt.

 • Victoria Beckham fiúsra vágatta a haját

  A futballistafeleségnek sikerült magára vonnia a figyelmet a New York-i divathéten

  Victoria Beckham számára a fizurák folytonos váltogatása nem új dolog.

  Most ismét meglepetést okozott új külsejével a New York-i Divathéten, ahol férje, David Beckham helyett Jennifer Lopezzel libegett le-föl kézenfogva.

  Készséggel pózolva a fotósoknak és nyilatkozva az újságíróknak.

 • Bencsik Tamara: 'Több leszbikus lánytól is kaptam már ajánlatot...!'

  Bencsik Tamara rengeteg ajánlatot kap, amióta az SMS mizéria közepette kiesett a Megasztárból.

  A meztelenkedést ugyan visszautasította , de két nagy kiadó is felajánlotta, hogy megjelentetné lemezét.

  Számos fellépésre hívják, többek között Szerbiába is, ráadásul a rajongók is megtalálják vágyaikkal.

  "Több leszbikus lánytól is kaptam már ajánlatot a Megasztár óta."

 • Judy könyvet ír

  A Groovehouse énekesnõje könyvet ír. Judy a balesetérõl, az azt követõ fájdalmas éveirõl és a felépülésérõl számol be az olvasóknak.

  "Nagyon zavar, hogy az emberek nincsenek tisztában azzal, miért kellett annyiszor plasztikai sebészhez fordulnom.

  Nem tudja szinte senki, hogy egy orvosi hiba miatt szorultam ennyi mûtétre.

 • Elhunyt 93 éves korában Robert S. McNamara!

  Elhunyt 93 éves korában hétfõn Robert S. McNamara volt amerikai védelmi miniszter, a vietnami háború egykori fõ irányítója.

  A The New York Times nekrológja szerint ezzel talán a 20. század legnagyobb befolyású amerikai védelmi minisztere távozott az élõk sorából.

 • Elfogták a telefonfülkék perselyeit fosztogatókat Miskolcon!

  Rendõrkézre került az a csapat, amely utcai telefonfülkék perselyeit fosztogatta Miskolcon és a város környékén.

  A huszonéves fiatalok autójában több ezer forintnyi fémpénzt találtak, illetve speciális szerszámokat, amelyekrõl nem tudtak elszámolni.

 • Kislánynak született, kisfiú lett az újszülöttbõl

  Kislányként anyakönyveztek egy brit újszülöttet, öt hét múlva azonban kiderült, hogy kisfiú. 11 héttel hamarabb jött a világra, mint amikorra kiírták az orvosok, ezért a szülés után édesanyja, Claire Robson (21) csak inkubátorban láthatta, pelenkájába sem tudott belenézni. Csak otthon derült ki, hogy a kis Olivia valójában Dylan.

 • XXL-es jóga

  Túlsúlyosakat tanít jógázni egy nõ az Egyesült Államokban, olyanokat, akiket túl súlyosnak találtak más jógatanárok, és nem vettek fel csoportjukba.

 • Anyatejbõl készült sajtot szolgáltak fel Londonban

  Anyatejbõl készült sajtot szolgáltak fel Londonban, egy mûvészeti kiállítás megnyitóján. Az ötlet a mexikói Raul Ortega Ayala fejébõl pattant ki, neki köszönhették a kóstolót az érdeklõdõk.

  A sajtot a férfi maga érlelte és készített hagyományos módon. Ortega következõ kiállítása gyászmenü lesz: olyan ételek, amelyeket politikusok, más közszereplõk, tömeggyilkosok utoljára ettek életükben.

 • Beszeda Gábor mindent idejét új lakása rendberakásával tölti

  Beszeda Gábor szerint a természetgyógyászat csodákra képes, rendszeresen meditál, idõnként böjtöl, ezáltal sokkal jobban érzi magát.

  Az RTL Klub mûsorvezetõje néhány hete megvásárolta elsõ saját otthonát, ezért mostanában minden idejét a lakás csinosítgatásával tölti.

  "Imádok barkácsolni, fúrni-faragni. Új otthonomban van egy kis mûhelyem is, ezért jó néhány szerszámot be kellett szereznem."

 • Több milliós borravalót hagyott ott a nem mindennapi vendég

  Több milliós borravalót hagyott ott a nem mindennapi vendégA három illinoisi pincérnőnek minden oka megvan az őszinte mosolyra és boldogságra. A három hölgy fejenként ugyanis 5 ezer dollár, vagyis összesen 3,4 millió forintnak megfelelő borravalót kapott egy idegen vendégtől. Az egyik felszolgáló először visszautasította a pénzt, de a vendég ragaszkodott hozzá, hogy fogadja el és menjen el tanulni, és tegye könnyebbé az életét. A nagylelkű hölgy vendég nevét nem fedte fel az étterem. Az egyszer biztos a felszolgáló hölgyek nem felejtik el soha a nem mindennapi vendéget.

 • 3,5 kilogrammnyi kábítószert találtak a hegyeshalmi határátkelõnél

  Összesen 3,5 kilogrammnyi kábítószert találtak a hegyeshalmi határátkelõnél egy magyar férfi autójában.

  A 8,5 millió forint értékû drogszállítmány marihuánából és amfetaminból állt. Az autó sofõrjét õrizetbe vették, és kábítószerrel való visszaélés miatt eljárást indítottak ellene.

 • Megtalálták Jennifer Hudson unokaöccsének holttestét

  Hiába ajánlott fel százezer dollárt unokaöccse megtalálójának Jennifer Hudson, úgy tûnik, nincs remény.

  A rendõrség egy gyermek holttestét találta meg egy terepjáróban és bár a tetemet még nem azonosították, minden jel arra utal, hogy a holttest a hétéves Julian Kingé.

  Jennifer bátyját és édesanyját szombaton találták holtan az asszony chicagói otthonában.

  Mindkettejüket agyonlõtték, a szintén a házban tartózkodó hétéves Julian pedig eltûnt.

 • A Másnaposok sztárját 15 évesen letartóztatták

  Bradley Cooper nem volt mintagyerek – amíg a színész Jenkintownban élt a családjával, sokszor tett rossz fát a tûzre.

 • Gyõzike 5 másodperc alatt 500 ezret keresett

  Gyõzike 5 másodperc alatt 500 ezret keresett. A roma származású showman egy kétmondatos filmszerepért kaszírozott ilyen magas összeget, de bevallotta, õ ennél többet szokott keresni, ezt a munkát inkább csak a buli kedvéért vállalta.
  Gyõzike élete elsõ filmszerepéért rögtön sztárgázsit kapott.

  A Gáspár család feje a The Story of... címû filmben mindössze két mondat erejéig látható a vásznon, ennek ellenére szép summa ütötte a markát.

 • Ifj. Knézy Jenõ régebben is verekedett

  Néhány éve már állt bíróság elõtt ifjabb Knézy Jenõ! A sportriporter már 2005-ben, a Városmajorban összeverekedett egy párral.

  Nem kis indulatokat gerjesztett a hír, mely szerint a tévés válófélben lévõ feleségét olyan mértékben megütötte, hogy eltört az asszony állkapcsa.

  Az ügy kapcsán most elõkerült Knézy korábbi aktája is, amelybõl kiderül: akkor még a BRFK egyik alosztályán, aktív rendõrként tevékenykedett a sportriporter.

 • Aktmodell 11 évesen?

  Rendõrségi eljárást indítottak egy brit anya ellen, aki arra buzdította 11 éves kislányát, hogy legyen belõle aktmodell. Szépítgetésére 90 ezer forintot költött havonta, és még az is elmondta neki, hogy sok férfival ágyba kell majd bújnia, ha sikeres akar lenni. Meztelen modellt akar csinálni 11 éves lányából egy megvadult anya.

  A manchesteri Sasha Benningtonnak nyolc éves korában már mûkörme és póthaja volt, anyja, Jayne elhatározta, hogy általa valósítja meg saját, be nem teljesült álmait. Tárgyként hurcolja a kislányt egyik ügynökségrõl a másikra.

 • A Magna veheti meg az Opelt!

  A General Motors (GM) a dpa német hírügynökség értesülése szerint kész eladni az Opelt a kanadai-osztrák Magna autóipari beszállító vállalatnak.

  Az üzlet részleteit késõbb dolgozzák ki. A Magna az orosz Sberbankkal és GAZ autógyárral társulva kívánja megvásárolni az Opelt.

 • Szilveszterkor kezdõdik a cipõdobáló pere

  December 31-én kezdõdik annak az iraki újságírónak a pere, aki az amerikai elnök felé hajította cipõjét egy bagdadi sajtótájékoztatón - közölte hétfõn a kijelölt vizsgálóbíró.

  "A nyomozás befejezõdött, az ügyet továbbították az iraki központi bûnügyi bíróság elé. A per december 31-én, szerdán kezdõdik" - mondta Dija al-Kenáni.

 • Kalózmúzeum nyílik a Madagaszkár szigeten!

  Miközben az ENSZ Biztonsági Tanácsa egyhangúlag elfogadott határozatában egyévi idõtartamra éppen engedélyezte a szomáliai kalózok elleni nemzetközi mûveleteket.

  Madagaszkár saját "tengerirabló-múltjára" emlékezik: egy svájci állampolgár kezdeményezésére röviddel karácsony elõtt a szigetország fõvárosában kalózmúzeumot nyitnak meg.

  A világ negyedik legnagyobb szigete valaha eszményi menedékhely volt a tengerek koronázatlan királyai számára.

 • Balconing, a halálos sport

  Meghalt egy 26 éves fiatalember a spanyolországi Ibiza szigetén, miután egy hetedik emeleti szállodaszoba ablakából próbált a medencébe ugrani vasárnap.

loading...