rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Daniel Radcliffe mindenét elhagyja

 • Share on Tumblr

  Daniel Radcliffe mindenét elhagyjaMinél több mindened van, annál többet veszíthetsz el - bizonyítja a fiatal színész példája. Lehet, hogy mindene megvan, de el is veszíti holmijait Daniel Radcliffe! A Harry Potter filmek sztárja igen hanyagnak tartja magát és rendre hagyja el értékeit - ráadásul nem is apróságokról van szó! "Gyakran elvesztem a holmim. Volt olyan, hogy szerintem három telefont is elhagytam egy év alatt. De nem rég eltűnt az iPodom is, és azt hittem, sosem lesz már meg. Majd körülbelül három hónappal később megtaláltam a táskámban egy olyan zsebben, amiről nem is tudtam, hogy létezik."


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Hároméves autókötõ

  Ellógott anyja autójával egy hároméves fiúcska az Egyesült Államokban.

 • Soderbergh filmje "megfertõzte" a sztárokat

  Már idén elkezdõdik Steven Soderbergh Contagion (Fertõzés) címû akcióthrillerének forgatása, amelynek szereposztásában egyre több sztár neve tûnik fel.

 • Lindsay Lohan-t újra letartóztatták

  Lindsay Lohan sosem volt híres jó magaviseletérõl, így nem meglepõ, hogy ismét botrányba keveredett. A színésznõt tegnap hajnali négykor nyilvánosan letartóztatták New York egyik utcáján.

 • Hat hónap, 537 óra, 24 ezer darab

  Szuperöreg

  Hat hónap alatt 537 órányi munkával rakta ki a világ legnagyobb, 24 ezer darabból álló kirakós játékát (puzzle) egy brit nyugdíjas.

  A 73 éves Eric Smith-nek ki kellett ürítenie bútorokkal teli szobáját és egy speciális asztalt kellett felállítania ahhoz, hogy elkészülhessen a 365 centi hosszú, 183 centi széles, delfineket és csónakokat ábrázoló kép.

 • Egy tonna melltartót gyûjtöttek

  Egy tonna melltartót gyûlt össze jótékonysági célból Nagy-Britanniában: az alsónemût szegény országokba küldik.

 • Vuvuzelával szexelt egy magyar pár (képpel!)

  Egy pornóoldalra feltöltött videóból az is kiderült, a vuvuzela hatékony eszköz lehet a szurkolásnál, az intim együttlétnél viszont nem felel meg maradéktalanul az elvárásoknak.

 • Narancs fokozatú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat a Nyugat-Dunántúlra

  Narancs fokozatú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat a Nyugat-Dunántúlra.

  Az elõrejelzés szerint hétfõn és kedden többfelé várható zápor, zivatar, amelyet helyenként viharos, 60-90 kilométer/órás széllökések és jégesõ, illetve lokálisan rövid idõ alatt jelentõs mennyiségû – akár 25-35 milliméter – csapadék kísérhet. Hétfõn a Nyugat-, kedden fõként a Dél-Dunántúlon néhol intenzív zivatar is kialakulhat, nagyobb méretû jéggel, a jég átmérõje 2-3 centiméter is lehet.

 • Elhunyt Wayne Allwine, aki Mickey egérnek kölcsönözte hangját!

  Elhunyt Wayne Allwine, aki több mint három évtizeden át kölcsönözte hangját a kultikus Disney-rajzfilmfigurának, Mickey egérnek.

  A színész 62 esztendõs korában cukorbetegségébõl fakadó komplikációk következtében halt meg hétfõn. Halálhírét szerdán hozta nyilvánosságra a Walt Disney filmstúdió. "Wayne egész pályafutását a Disney stúdióban végzett munkának szentelte.

 • Madonna bokája megsérült

  Két héttel késõbb tartja a szombatra tervezett 50. születésnapi partiját Madonna, mert kifordult a bokája, tudta meg a brit Daily Mirror címû brit bulvárlap hétfõi internetes kiadása.

  Az énekesnõ pazar partit szervez 50 vendég részvételével Wiltshire-i birtokán.

  Férje, a 39 éves Guy Ritchie hagyományos brit témájú összejövetelt szeretne, amelyre már hordószám rendelt sört is.

 • Robbie Williams 3 év után visszatér!

  Három év hallgatás után október 12-én végre új lemezt dob piacra Robbie Williams.

  Kislemeze Bodies címen jelenik meg, amelyet az új album, Reality Killed the Video Star követ november 9-én. A felvételeket Londonban Trevor Horn vezetésével vették fel.

 • Fia fogkeféjével tisztogatta a vécét

  Vécépucolási családi vitában kellett rendet tennie a rendõrségnek az Egyesült Államokban.

 • Kokainból készült bõrönddel csempészett!

  Egy nõ tekintélyes mennyiségû drogot próbált Chilébõl Spanyolországba csempészni a poggyászával, maguk a bõröndök voltak kokainból.

  A bõröndök anyaga nem színtiszta kábítószer volt, üvegszállal és gyantával keverték össze a kokaint, így kemény anyagot kaptak, amely azután vegyi eljárással ismét részeire bontható és a kokain visszanyerhetõ.

 • Nemzeti hõs lett a becsületes takarító

  Nemzeti hõs lett Pakisztánban egy szálloda takarítója, mert becsülettel visszajuttatta egy szórakozott vendégnek hátrahagyott 50 ezer dollárját.

 • Õrizetben a kínai pornósztár

  Õrizetbe vették Sanghajban (Shanghai) azt a kínai hölgyet, aki házi készítésû pornóvideójával az internet sztárja lett.

  Mint arról a China Daily címû kínai lap hét végi kiadásában beszámolt, a Huang néven ismert hölgy 12 perces filmet tett fel a világhálóra, különbözõ szexuális aktusokkal. Rövid idõn belül a legnépszerûbb internetes felvétel lett az országban, ezrek töltötték le a látványosságot az utóbbi hónapban.

 • DiCaprio aláírásokat osztogatott a kényszerleszállást végrehajtó gépen

  Aláírásokkal hálálta meg egy Boeing repülõgép személyzetének a fedélzeten tartózkodó Leonardo DiCaprio amerikai színész, hogy gond nélkül kényszerleszállást hajtottak végre New Yorkban.

 • Három év pluszbörtön évszámelírás miatt

  Három évvel tovább volt börtönben gépelési hiba miatt egy férfi Indonéziában.

 • Oscar-díjat Heath Ledger-nek!

  A januárban gyógyszer-túladagolásban elhunyt fiatal színész, Heath Ledger Oscar-díjat érdemel a Batman legújabb részében nyújtott alakításáért - az állítással többen is egyetértenek Hollywoodban.

  "Meggyõzõdésem, hogy Heath Ledger Oscar-díjat érdemel alakításáért, és meg is fogja kapni" - jelentette ki a film díszbemutatója után Sir Michael Caine kétszeres Oscar-díjas brit színész, aki Ledger filmbéli partnere is volt egyben.

 • Súlyos beteg volt gyermekkorában az Éjjel-nappal Budapest Ritája

  Az Éjjel-nappal Budapest Ritáját alakító Bartha Timi gyerekkorának van egy szomorú idõszaka. A 22 éves színésznõ, mikor kislány volt rákot diagnosztizáltak nála amit hosszú kezelésekkel sikerült csak meggyógyítani.

 • Újabb taggal bővült a Kardashian család

  Újabb taggal bővült a Kardashian családMegszületett Kourtney Kardashian harmadik gyereke. Harmadszor is anya lett Kourtney Kardashian! A reality-sztárnak kisfia született, ráadásul pont első gyermeke ötödik születésnapján! A családnak immáron két oka is van, hogy ünnepeljen december 14-én, bár Mason szülinapját a baba érkezése miatt kicsit korábban, november végén megünnepelte a család. Kourtney és férje, Scott Disick már nagyon várta a fiú érkezését: "tökéletesen illik majd a famíliánkba" - nyilatkozta korábban a várandós híresség, arra utalván, hogy a fiú érkezésével javul a nemek aránya a hatalmas, nők által dominált klánban.

 • Kövérség miatt utasították el egy pár örökbefogadási kérelmét

  Kövérség miatt utasították el egy pár örökbefogadási kérelmét Nagy-Britanniában.

  A 37 éves férfi másfél mázsát nyom, és az illetékes hatóság szerint a túlsúly miatt fennáll a veszélye, hogy súlyos beteg lesz, vagy akár meghal, így a pár nem tudná optimálisan felnevelni az örökbe fogadott gyermeket.

 • Nagy a bûz Bob Dylan körül

  Los Angeles - Elviselhetetlen szagra panaszkodnak Bob Dylan malibui szomszédai: a zenész birtokán felállított mobil illemhely olyan bûzt áraszt, hogy már a hatóságok is bekapcsolódtak a vitába - tájékoztat a Los Angeles Times.

  Cindy Emminger, a szomszédasszony szerint szeptemberben kezdõdött minden. Bob Dylan nagy kiterjedésû birtokán szomszédai házához közel felállított egy mobil vécét, amelyet a biztonsági személyzet használ.

 • 41 milliót hozott az Alice Csodaországban az elsõ napon

  Az amerikai közönség igen nagy lelkesedéssel fogadta Tim Burton Alice Csodaországban-adaptációját: a bemutató napján már 41 millió dolláros jegybevételt könyvelhetett el a produkció.

 • A Balaton-felvidéken ürgéket telepítettek át!

  A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság területén 352 ürgét fogtak be és telepítettek a napokban más helyszínre a fennmaradásuk és szaporodásuk érdekében.

  Az akcióra azért volt szükség, mert az igazgatóság mûködési területén él a hazai ürgeállomány egyik meghatározó része, amelynek megóvása fontos feladat.

 • Félórán át feküdt homoksírban egy amerikai fiatal

  Az ifjú a barátaival homokvár helyett emberes alagútjáratokat épített Newport közelében és eközben szakadt rá a homok.

 • Justin Bieber nem támogatja nehéz sorsú nagypapáját

  Míg Justin Bieber dúskál a pénzben, addig nagyapja éhezik és egy roskatag faházban tengeti életét. A fiatal énekes vagyona meghaladja a 70 millió fontot, addig nagyapját nem támogatja egy forinttal sem.

 • A brit férfiak tizede nem tudja, hogy mikor van párja születésnapja

  A brit férfiak tizedének fogalma sincs, hogy mikor van felesége, barátnõje születésnapja - derült ki a felmérésbõl, amelyet Valentin-nap közeledtével végeztek a szigetországban.

 • Éttermi mosogatóban fürdõzõ

  Xenia (Ohio állam) - Egy gyorsétterem mosogatójában fürdött meg egy férfi "szabályosan" - szappannal - az Egyesült Államokban.

  Az illetõ nem krónikus fürdõszobahiány miatt feküdt be a mosogatóba, hanem születésnapja alkalmából, tréfából. A fürdésrõl videofelvétel is készült, az étterem egy másik alkalmazottja vette fel a produkciót, amelyet azután a születésnapos kitett az internetre a saját honlapján.

 • Eladja Kristen Stewarttal közös otthonukat Robert Pattinson

  Robert Pattinsont olyan sok közös emlék fûzi a házhoz, ahol kedvesével, Kristen Stewarttal laktak, hogy úgy döntött, eladja az ingatlant.

 • Túl kövérek Afganisztánhoz

  Kövérségük miatt nem engedtek Afganisztánba repülni csapatlátogatás végett két brit parlamenti képviselõt: nem találtak nekik megfelelõ méretû védõruhát.

 • Beszorultak a beszorulton segítõk

  Beszorult egy biztonsági õr a furgonjába Nagy-Britanniában, utána meg még a két rendõr is, akik a kiszabadítására érkeztek.