rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Daniel Radcliffe mindenét elhagyja

 • Share on Tumblr

  Daniel Radcliffe mindenét elhagyjaMinél több mindened van, annál többet veszíthetsz el - bizonyítja a fiatal színész példája. Lehet, hogy mindene megvan, de el is veszíti holmijait Daniel Radcliffe! A Harry Potter filmek sztárja igen hanyagnak tartja magát és rendre hagyja el értékeit - ráadásul nem is apróságokról van szó! "Gyakran elvesztem a holmim. Volt olyan, hogy szerintem három telefont is elhagytam egy év alatt. De nem rég eltűnt az iPodom is, és azt hittem, sosem lesz már meg. Majd körülbelül három hónappal később megtaláltam a táskámban egy olyan zsebben, amiről nem is tudtam, hogy létezik."

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Kate Moss jobban szereti nõkkel

  Kate Moss jobban szeret nõkkel táncolni, mint férfiakkal. A brit szupermodell inkább egy ritmusérzékkel megáldott nõvel kezd, mint egy falábú férfivel

  Az igazi partiõrült hírében álló szupermodell, mint mondja, utálja, ha a táncparkettet olyan férfiakkal kell megosztani, akiknek egyáltalán nincs is ritmusérzékük.

  "Nem vagyok hajlandó olyan férfiakkal táncolni, akik nem is tudnak mozogni. Szívesebben táncolok a barátnõimmel" - mondta.

 • A kis megasztárosra egy japán producer is felfigyelt

  A kis megasztárosra egy japán producer is felfigyeltPatai Anna immár Japánban is sztár: a fiatal énekesnőt ugyanis egy ottani tehetségkutatóba hívták meg, ahol a döntőbe, a legjobb öt közé is bejutott. \"A Japán tv-ben egy műsorba meghívtak énekelni, és képviseltem Magyarországot. Merthogy többen is ott voltunk, csak a világ más-más tájáról... Pontosan rajtam kívül 20 ember volt (Izraelből, Afrikából, Szingapúrból, Filippi szigetekről,Amerikából, stb... Amikor a színpadra léptem, és megszólalt a Himnusz, az nagyon megható érzés volt, pláne amikor a magyar zászló alatt énekelhettem\" - írta élményéről.

 • Tízéves kislány szült gyereket

  Tízéves lány adott életet gyermekének az elmúlt héten Dél-Spanyolországban.

 • Házaspár kettõs telitalálata a lottón

  Barnevald - Két telitalálatot ért el lottón egy házaspár egymástól lényegében függetlenül az Egyesült Államokban: a férj és a feleség külön játszottak.

  Ugyanakkor mindketten a férj szisztémájával. Nyereményük fejenként 50-50 millió forintnyi dollár. A férj könyvelõ és a matematikai feladványok rajongója.

 • Cápa végzett egy francia turistával!

  Cápa végzett egy francia turistával, aki a Vörös-tengerben búvárkodott egy elhagyatott helyen Egyiptom partjainál; 2004 óta ez elsõ halálos cápatámadás egyiptomi vizeken.

  "Egy francia állampolgár a Vörös-tengerben, Mersza-el-Alamtól délre veszítette életét" - jelentette be Jean-Marie Safa, a kairói francia nagykövetség szóvivõje.

 • Menyasszony lett Scarlett Johanson

  Menyasszony lett Scarlett JohansonScarlett Johanssont eljegyezte barátja, Romain Dauriac. A lánykérést a színésznő sajtósa meg is erősítette a médiának. „Megerősíthetem, hogy Scarlett és Romain eljegyezték egymást. Az esküvő időpontjáról még nem született döntés.” Scarlett és a francia újságíró barátja 2012 novemberében jött össze. A pletykák szerint már februárban megvolt a kézfogó, de akkor még mindketten tagadták a hírt. Ha kitartanak, ez lesz a második házassága Johanssonnak, aki korábban, 2008 és 2010 között Ryan Reynolds felesége volt.

 • David Hasselhoff visszatér!

  David Hasselhoff visszatér egyik korábbi sorozatsikerébe. Igaz, egy nálunk kevésbé ismertbe...

 • Hazaküldték a kórházból. 8 kilométert gyalogolt terhesen

  Nyolc kilométert gyalogolt a hideg, esõs idõben az a 19 éves lány, akit 9 hónapos terhesen hazaküldtek a kórházból, majd menet közben rájött a szülés.

 • Michael Schumacher bíróság elõtt

  A hétszeres világbajnok Forma–1-es pilótát, Michael Schuamchert korábbi menedzsere, Willi Weber 350 milliós sikkasztási ügyében idézhetik be tanúnak.

 • Karambolozott, az autót lopta, ittasan vezette és még jogosítványa sincs!

  Igen elõzékeny vétkessel akadt dolga a rendõrségnek az Egyesült Államokban: az illetõ telefonált nekik, hogy karambolozott, az autót lopta, ittasan vezette és még jogosítványa sincs.

  Mint kiderült, a 21 éves férfi alvó nagybátyja kocsiját kötötte el, mert cigarettát akart venni. Szûk kilométert autózott csupán, mert felborult. Mindez történt fényes nappal, délután fél kettõkor.

  Unokaöcs és nagybácsi már reggel belekezdtek az iddogálásba.

 • 40 millió forintot nyert a sztár focista a lottón!

  Százötvenezer eurót, mintegy 40 millió forintot nyert a hagyományos karácsonyi lottójátékon Mario Martinez, a spanyol élvonalban szereplõ Numancia labdarúgója.

  "Eddig soha nem játszottam, most is csak a karácsony miatt próbálkoztam, mert ez egy különleges húzás" - nyilatkozott a 23 éves játékos, akinek éves fizetése 200 ezer euró.

  Martinez az õszi idény során korábban sem állt hadilábon a szerencsével, az õ nevéhez fûzõdik ugyanis az a gól, amellyel alakulata legyõzte az FC Barcelonát még a bajnokság nyitányán. A katalánok azóta sem szenvedtek vereséget.

 • Nem lehettek ott az esküvõn Justin Timberlake nagyszülei

  Justin Timberlake boldogságát csak egy dolog árnyékolhatta be élete nagy napján, mégpedig az, hogy a káprázatos-pompázatos Nápoly melletti esküvõn sajnos nem lehettek ott a nagyszülei, hiszen az énekes nagypapája nagyon beteg. Mivel a mamának ápolnia kellett, így õ sem lehetett ott a lagzin.

 • Felmosatják a járdát a vizelõkkel - ne pisilj utcára!

  Devon - Vödörrel és nyeles felmosóronggyal felszerelkezve indulnak éjszakai járõrözésükre egy brit város rendõrei, hogy felmosassák a közterületen vizelõkkel a járdákat, kapualjakat - legalábbis ez a terv.

 • Kígyóval kellett szexelnie

  Bizarr módon kényszerítik a férfiakat szexre a zimbabwei nõk.

 • Lady Gaga rosszul lett a színpadon

  Lady Gaga kis híján összeesett a színpadon turnéjának új-zélandi állomásán. A YouTube videomegosztó portálon látható felvétel tanúsága szerint az extravagáns énekesnõ az utolsó szám, a Bad Romance elõadása közben elgyengült, és az ájulás környékezte.

 • Letöltendõ szabadságvesztést kapott George Michael

  George Michael júliusban autóbalesetet okozott - az elsõ vizsgálatok szerint az énekes drog hatása alatt állt, nyolc hét letöltendõ börtönbüntetésre ítélték.

 • Elpusztították a hajót szopó csecsemõbálnát

  Sydney - Örökre "elaltatták" pénteken a magányos csecsemõbálnát, amely anyjának hitt egy hajót és még szopni is megpróbált a jármûbõl.

  A pár hetes bálnaborjú feltehetõen eltévedt - vagy esetleg anyja tagadta meg -, ezért keveredett az ausztrál partok közelébe Sydneytõl nem messze, ahol aztán anyjának vélt egy jachtot. Még szopni is megpróbált belõle, persze hiába. A bálnafi megmentésére verbuválódott csapat bálnatejjel nem tudta táplálni, mivel ilyesmi nemigen van raktáron, ezért kijachtozott a nyílt vízre, maga után csalva az állatot, hogy annak legyen némi esélye valódi anyjára találni vagy csatlakozni egy bálnacsaládhoz.

 • Apa lett Matthew McConaughey

  Los Angeles - Matthew McConaughey hollywoodi filmsztár brazil barátnõje egészséges kisfiúnak adott életet hétfõn este.

 • Azért lökött meg öklével egy rendõrt, hogy együtt kerülhessen börtönbe a fivérével

  Csak azért lökött meg öklével erõsen egy rendõrt Alaszkában egy férfi, hogy együtt kerülhessen börtönbe a fivérével - mégsem sikerült neki, legalábbis egyelõre.

  A 35 éves férfi a bíróságtól 30 nap börtönt kapott, ám felfüggesztettet.

 • Jim Carrey nagyapa lett

  Jim Carrey amerikai színész fiunokája a Jackson Riley Santana nevet kapta.

 • Elaludt az interjú közben Morgan Freeman

  Már az interjú kezdetekor is nagyon fáradtnak tűnt az idős színész, a vontatott beszélgetés pedig szó szerint álomba ringatta. Morgan Freemant annyira nem érdekelte, hogy interjút adhat új filmje kapcsán egy seattle-i televíziónak, hogy nemes egyszerűséggel elbóbiskolt a beszélgetés közben.

 • 750 millió forint egy lány szüzességéért!

  Már 750 millió forintnyi dolláron "áll" egy 22 éves amerikai lány szüzessége: árverés hajtotta fel ennyire az értékét.

  A nõ egyetemi tandíját akarja elõteremteni azzal, hogy tavaly õsszel meghirdette: eltölt egy éjszakát a leggálánsabb ajánlattevõvel. A lány egyébként család- és házasságterápista szeretne lenni.

 • Túl hangosan szexelnek, ezért nem találkozhatnak

  Túl hangos szex miatt eltiltottak Nagy-Britanniában egy férfit attól, hogy barátnõjét látogathassa a nõ lakásán. A bíróság ítélete szerint a 32 éves férfinak legalább százméteres távolságot kell tartania a szerelmi vagy inkább szexfészektõl.

 • Bekábítószerezve fogtak el egy körözött személyt Nyíregyházán!

  Kábítószeres állapotban fogtak el egy körözött férfit Nyíregyházán a rendõrök, a 39 éves helyi lakost jogerõs szabadságvesztésének letöltése miatt.

  Az elfogásakor zavartan viselkedõ férfi szervezetében az alkalmazott gyorsteszt kábítószer jelenlétét mutatta ki.

 • 6 villámcsapást élt túl a férfi

  Dacol a természet erejével egy kubai földmûves, akibe 23 év alatt hatszor csapott villám, de túlélte.

 • Kapd be és edd meg az iPhone-t

  A csokis süteményre akkora az igény, hogy az azt kézzel készítõ szigetországi pékség alig gyõzi teljesíteni a megrendeléseket.

 • Tiger Woods kétszeres apa lesz

  Tiger Woods és felesége második gyermeküket várják - jelentette be a golfbajnok saját internetes oldalán kedden. A párnak már van egy kislánya, a 2007 júniusában született Sam Alexis Woods. A kistestvért tél végére várják - írta a büszke apa.

  A 32 éves sportoló tavasszal térdmûtéten esett át, ezért átmenetileg fel kellett függesztenie a versenyzést. A sérülés azonban egyszerre volt "áldás és csalódás" - írja a golfsztár honlapján. A kényszerpihenõ alatt rengeteg idõt töltött ugyanis kislányával és feleségével. (FH)

 • Hollywood 'sztrájkol' a producerek szerint, de a színészek tárgyalnának

  Los Angeles - A hollywoodi producerek szerint az amerikai audiovizuális szektor "de facto sztrájkban áll", ugyanakkor a legnagyobb amerikai színész-szakszervezet kész tárgyalni a két szervezet közötti szerzõdés hétfõ éjféli lejárta után is.

  Az AMPTP, a hollywoodi munkaadók szövetsége közleménye szerint a filmgyártás gyakorlatilag leállt és komoly veszély fenyegeti a televíziós mûsorgyártást is. Ezt megelõzõen nyújtották át a Screen Actors Guild (SAG) színész-szakszervezetnek "végsõ ajánlatukat", a tárgyalások 42. napján.

 • A tulajdonost is magukkal vitték az autótolvajok

  Autót rabolt magának két román férfi csütörtökön Gyõrben, s hogy a tulajdonos ne tudjon rendõrt hívni, õt is magukkal hurcolták.

 • Még gyermeke nevét sem hajlandó elárulni Adele

  Adele semmit sem akar elárulni élete legfontosabb szereplõjérõl.

loading...