rss
 • Daniel Radcliffe mindenét elhagyja

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Daniel Radcliffe mindenét elhagyjaMinél több mindened van, annál többet veszíthetsz el - bizonyítja a fiatal színész példája. Lehet, hogy mindene megvan, de el is veszíti holmijait Daniel Radcliffe! A Harry Potter filmek sztárja igen hanyagnak tartja magát és rendre hagyja el értékeit - ráadásul nem is apróságokról van szó! "Gyakran elvesztem a holmim. Volt olyan, hogy szerintem három telefont is elhagytam egy év alatt. De nem rég eltűnt az iPodom is, és azt hittem, sosem lesz már meg. Majd körülbelül három hónappal később megtaláltam a táskámban egy olyan zsebben, amiről nem is tudtam, hogy létezik."


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Szétkente az ürülékét a rendõrség wc-ben!

  Rendõrségi vécé elleni „merénylet” miatt került õrizetbe egy férfi az Egyesült Államokban. A vandál valamiért bedühödhetett, mert miután bement az illemhelyre, a padlóra piszkított, aztán produktumával összekente a falakat, végül tüzet gyújtott vécépapírból és kéztörlõkbõl.

  A 24 éves férfi csupán a barátnõjéért ment a kapitányságra, hogy hazavigye, mert ittas vezetésen érték a 22 éves hölgyet, de végül õ került rács mögé.

 • Egymillió forint készpénzt loptal el egy személyautóból Szolnokon

  Egymillió forint készpénzt emeltek el egy személyautóból Szolnokon. A szajoli tulajdonos csupán egy rövid idõre hagyta lezáratlanul autóját Szolnok külterületén, a Homokbányai úton hétfõn.

  Az ismeretlen elkövetõnek azonban ennyi is elegendõ volt ahhoz, hogy kifigyelje a könnyû prédát.

 • Földrengésbiztos ágyat fejlesztettek ki Kínában

  Földrengésbiztos ágyat fejlesztett ki egy kínai nyugdíjas feltaláló. Egy férfi egy olyan óvóhelyet alakított ki, amelyben víz, konzervek, megafon és egy kalapács is helyet kapott, csakúgy mint egy rendkívüli teherbírású ágy.

 • Kontaktlencsét kapott egy macska Nagy-Britanniában

  Az ok: a szemüveg állandóan leeshetett volna róla.

  A valódibb ok: megromlott a 15 éves állat látása szemhéjbefordulás - entrópium nevû betegség - miatt.

  Ernest, a kandúr már jó ideje ki se nyitotta szemeit, ám miután megkapta kontaktlencséit, ismét nézeget - adta hírül a Sky News brit sajtóorgánum.

 • Teljesen bediózta egy autó motorházát egy mókus az Egyesült Államokban

  Teljesen "bediózta" egy autó motorházát egy mókus az Egyesült Államokban: több százat gyûjtött bele. A kocsi tulajdonosa, egy nõ, csak akkor szembesült az igen bõ terméssel, amikor nem mûködött az ablaktörlõje meg az indexe.

  Felnyitotta a motorháztetõt és szinte nem látta a motort a rengeteg diótól. A hölgy szerint a dióraktár feltöltése kora õsszel kezdõdhetett, amikor egy mókus bukkant fel kertjében és elorozott egy kerti munkakesztyût, amelyet a nõ végül autója motorházában talált meg.

 • Magaslati faszálló

  Fára telepített szállót tervez építeni egy vállalkozás Svédországban. A vadászok magaslesét és a gyerekek játszókuckóját kombinálva épület az "elsõ fecske" 60 kilométerre a sarkkörtõl. A négyszobás építmény 2010 július 17-én nyílik meg a vendégek elõtt. A cég két további épületet tervez tetõ alá hozni októberre.

 • Munkaerõhiány van a sírásókból Csehországban

  Prága - Egyre nagyobb hiánycikknek számít a szakképzett sírásó Csehoszágban. A hatályos törvények szerint minden temetõvel rendelkezõ csehországi településnek - ezek száma 6000 körül mozog - kellene hogy legyen egy szakképzett sírásója is. Ilyesmi azonban jelenleg csak papíron létezik. A regionális fejlesztési minisztérium ezért a közelmúltban felajánlotta az érdeklõdõknek, hogy bebiztosítja kiképzésüket és teljes mértékben állja ennek költségeit is.

 • Újabb hollywoodi filmet bírált a Vatikán

  Elítélte a Vatikán Az arany iránytû címû amerikai filmet. A katolikus egyház álláspontja szerint az alkotás, valamint az annak alapjául szolgáló regény keresztényellenes, istentelen és ateista.

 • Magas áron kelt el az elsõ Apple-gép

  Bár processzora ezerszer lassabb az iPad készülékénél, az elsõ Apple-számítógép mégis a táblagép árának több százszorosáért kelt el egy Londonban rendezett árverésen.

 • 25 házasság után megtalált boldogság

  Újdelhi - 25 házasság után végre megtalálta a boldogságot a 49 éves nepáli Ramcsandra Katuval: elhatározta, hogy többször már nem nõsül, hûséges marad a 25-ös számú asszonyhoz, akivel hét éve harmóniában él, és akitõl már két gyermeke született.

 • Lõszeresládákba rejtett milliók

  Walter Samaszko holttestét idén júniusban találták meg a rendõrök. A halottkém jelentése szerint a férfi már legalább egy hónappal korábban elhunyt, halálát szívelégtelenség okozta. A magányosan élõ Samaszko halálhíre azonban óriási visszhangot kapott, miután a háza kitakarítására érkezõ csapat töménytelen mennyiségû aranyérmére bukkant a tanyaszerû ingatlan garázsában.

 • A mentõápolóra támadt egy ittas csorvási férfi!

  A mentõápolóra támadt egy ittas csorvási férfi, akinek sérüléseit csak testi kényszer mellett tudták ellátni az orvosok.

  A rendõrséget családi veszekedéshez hívta ki még kedden késõ este a férfi élettársa. Mint a nõ a kiérkezõ rendõröknek elmondta, az erõsen ittas élettársa összeveszett a fiával és egy késsel ki akarta szúrni gyermeke motorjának tankját, ám közben megsérült.

 • Cseresznyemag köpésben verhetetlenek

  Férj és feleség, Rick és Marlene Krause nyerte idén a nemzetközi cseresznyemagköpõ viadalt az Egyesült Államokban.

 • Betörtek Paris Hilton Los Angeles-i otthonába

  Betörtek Paris Hilton Los Angeles-i otthonába és felforgatták a hálószobáját.

  A tettes pénteken hajnali ötkor hatolt a házba, kapucnis pulóverben, a kámzsát a fejére húzta. Az illetõ férfi, és pusztán annyit tett, hogy felforgatta Hilton hálószobáját. A rendõrség még senkit nem tartóztatott le, nyomoz az ügyben.

  A férfi leírásához és akciójához feltehetõen Hilton otthonának biztonsági kamerája szolgált felvételekkel, de erre nem tért ki az AP amerikai hírügynökség.

 • Nyolc lipicai ló pusztult el Szilvásváradon!

  Nyolc, különbözõ korú lipicai csikó hullott el, nem fertõzõ, úgynevezett fûbetegségben a Szilvásváradi Állami Ménesgazdaság állományából - közölte Heves megye fõállatorvosa.

 • Újra Való Világ

  Biztosra megy a nézettségért az RTL Klub: az X-Faktor mellett újraindítják a 7 éve hibernált valóságshowjukat is - írta meg a Biztosra megy a nézettségért az RTL Klub: az X-Faktor mellett újraindítják a 7 éve hibernált valóságshowjukat is.

 • Vadlesõ kamera rögzített a politikus szerelmi életét

  Az osztrák politikus azt gondolta, tökéletes rejtekhelyet választott a légyottra, de az erdõben mozgásérzékelõs kamerát rejtett el a helyi vadásztársaság, ami mindent rögzített.

 • Leszoktatás gyanánt agyonverték a családot

  Rituálisan le akarták szoktatni a férjet a dohányzásról, a feleségét pedig ki akarták gyógyítani az asztmájából és májbetegségébõl, de a házaspárt végül agyonverték a rokonaik. A bizarr szertartásban megtámadták a "rituális gyógyítók" egyikének 15 éves lányát is, akit életveszélyes sérülésekkel kezelnek kórházban.

 • Négy áldozat a németországi hajléktalanszállón kiütött tûzben

  Legkevesebb négyen életüket vesztették Németországban egy hajléktalanszállón kiütött tûzben, a Stuttgart közelében fekvõ Calwban.

  A négy áldozat a felismerhetetlenségig összeégett. A rendõrség feltételezése szerint az otthon lakói voltak. Egy ember eltûnt, a hatóságok szerint valószínûleg õ is a lángokban lelte halálát. Ketten súlyosan, ketten könnyebben megsérültek.

 • Sebestyén Balázs gyereke beköszönt: helló!

  Balázs neve mostanság nem csupán a megszûnõ Danubius Rádió kapcsán, hanem a nemrég született gyermeke miatt is többet forgott a köztudatban, mint szokott. A fiatal mûsorvezetõ ezúttal mesélt arról, hogy hogyan éli meg a születés utáni heteket.

 • Pornófilmet forgattak egy kórházban

  Jelentõs jövedelemre tett szert London központjában egy angol kórház, miután pornófilmek forgatásához is bérbe adta az intézményt, fedte fel egy konzervatív képviselõ a napokban.

 • Kanye West-et letartóztatták!

  Letartóztatták Kanye West-et a Los Angeles-i repülõtéren csütörtökön, miután a Grammy-díjas rapper és testõre megtámadtak egy lesifotóst és összetörték a fényképezõgépét - közölték a reptér illetékesei pénteken.

  Az incidens helyi idõ szerint csütörtök reggel történt, amikor West éppen fel akart szállni egy repülõgépre, és a paparazzó fényképeket akart készíteni róla. A rappernek ez nem tetszett, így õ és testõre nekimentek a fotósnak és földhöz vágták 10 ezer dollárt (1 millió 700 ezer forint) érõ fényképezõgépét.

 • Két éve boldog párkapcsolatban él Michael Jackson

  Michael Jackson elsõ csemetéje, Prince Michael a legnagyobb titokban két éve boldog párkapcsolatban él egy ifjú hölggyel.

 • A tõzegmocsár asszonya kétezer év múltán visszakapta arcát

  A kétezer évvel ezelõtt élt asszony, akinek földi maradványaira a Jütland-félsziget északkeleti részén egy tõzegmocsárban bukkantak, visszanyerte arcát.

 • Katie Melua aggódik a családjáért

  Aggódik családjáért a háború miatt a grúz származású Katie Melua.

  Egy angol zenei portál szerint a grúz származású Katie Melua aggódva figyeli a Grúziában kitört háborút.

  Bár családja biztonságban van, az énekesnõ leginkább attól fél, hogy besorozzák nagybátyját.

  Ráadásul az énekesnõ pont ebben a hónapban tervezte éves családi látogatását.

 • 45 métert zuhant kamionjával - lábtöréssel megúszta

  A sofõr Argentína legfontosabb hídjáról hajtott a mélybe. Hihetetlen módon egy lábtöréssel megúszta a balesetet.

 • Megtalálták Steve Fossett lezuhant gépének roncsait

  Washington - Kalifornia keleti részén megtalálták a bõ egy éve eltûnt milliomos kalandor, Steve Fossett néhány személyes holmiját, majd repülõgépének roncsait - közölték csütörtökön helyi hatóságok.

  Egy hegymászó elõzõ néhány napja talált rá a 63 éves korában eltûnt, több repülõs világrekordot felállító üzletember igazolványaira és egy ruhadarabjára, továbbá ezer dollárnyi készpénzre a Sierra Nevada hegyvonulat keleti oldalán fekvõ Mammoth Lakes település közelében, egy cserjésben.

 • Vaj a betörõk ellen!

  Vajjal küzdenek a betörõk ellen a gondnokok egy lakótelepen Kínában: csúszósra kenik be vele a gázcsöveket, hogy ne lehessen rajtuk felmászni.

  Eddig már egy mázsa vajat használtak el, de a csúszássegítõ módszer még így is sokkal olcsóbb, mintha a széttört térfigyelõ kamerarendszert javítanák ki és tartanák karban.

 • Kate Moss expasija ölte meg a fiatal rendezõnõt?

  Pete Dohertyt drogárusítás gyanújával tartóztatták le, a feltételezések szerint õ adta el azt a drogmennyiséget Robin Whiteheadnek, amibe késõbb a fiatal rendezõnõ belehalt.

 • Álomnyaraláson járt VV Attila és VV Kinga

  Álomnyaraláson járt VV Attila és VV Kinga, s mindent kipróbált Balin. Bár közös volt a hálószobájuk, a mai napig nem tudni, milyen viszony fûzi õket egymáshoz.