rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Daniel Radcliffe mindenét elhagyja

 • Share on Tumblr

  Daniel Radcliffe mindenét elhagyjaMinél több mindened van, annál többet veszíthetsz el - bizonyítja a fiatal színész példája. Lehet, hogy mindene megvan, de el is veszíti holmijait Daniel Radcliffe! A Harry Potter filmek sztárja igen hanyagnak tartja magát és rendre hagyja el értékeit - ráadásul nem is apróságokról van szó! "Gyakran elvesztem a holmim. Volt olyan, hogy szerintem három telefont is elhagytam egy év alatt. De nem rég eltűnt az iPodom is, és azt hittem, sosem lesz már meg. Majd körülbelül három hónappal később megtaláltam a táskámban egy olyan zsebben, amiről nem is tudtam, hogy létezik."


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Legóból építenek házat!

  Emberi léptékû Legolakóházat épít - sokak segítségével - egy brit tévémûsor-vezetõ, de csak pár napig lakik majd benne.

  James May a Lego játék elemeibõl rak(at)ja össze házát, amely normál méretû lesz, és vécével meg zuhanyozóval is felszerelt. Utóbbi kettõ persze már nem kockákból készül.

 • Felgyújtotta saját magát!

  Vélhetõen felgyújtotta magát egy férfi pénteken délután a londoni parlament elõtti téren - közölte a brit rendõrség.

  A 43 éves férfi csak kisebb égési sérüléseket szenvedett, mert a téren tartózkodó békepárti tüntetõk odarohantak hozzá, leteperték a földre és eloltották a lángokat. "A jelek szerint felgyújtotta magát" - fogalmazott egy rendõrségi szóvivõ.

 • Jézuska hozza Palotás Petra kisbabáját

  Az RTL Klub mûsorvezetõnõje karácsonyra van kiírva, és korábbi elveivel ellentétben mégis apás szüléssel fogja világra hozni kislányát.

  Palotás német férje Hamburgban él, a szülést követõ másfél évben pedig a mûsorvezetõ is odaköltözik majd, de aztán szeretne visszatérni a képernyõre.

  Úgy tervezik, hogy bébivel mindketten a saját anyanyelvükön beszélnek majd, hogy a kislány mindkettõt megtanulja.

 • 80 kilót fogyott egy fénykép miatt

  Lucy Insley akkor döntött a diétázás mellett, mikor meglátott egy fotót magáról és kutyájáról. Elmondása szerint sokkolta, hogy úgy néz ki, mint elhízott házi kedvence.

 • Magzatról távolítottak el tumort, ez volt az elsõ ilyen eljárás

  A világon elõször távolítottak el a sebészek tumort egy magzatról. A daganat a kislány száján volt, most már húsz hónapos, s életmentõ mûtétének egyetlen jele egy kis seb a száján.

 • Megan Fox nem szerepel a Transformers 3-ban

  Nem játszik Megan Fox a Transformers harmadik részében. A Paramount Pictures filmstúdió közlése szerint a huszonnégy éves színésznõ nem vesz részt a sikersorozat újabb epizódjának forgatásán, de részleteket nem árultak el. Egyelõre az sem világos, ki fogja helyettesíteni Foxot.

 • Százezer eurót nyert a lótton, utána elütötte a vonat

  Kegyetlen balszerencse ért egy román állampolgárságú nõt, aki Olaszországban százezer eurót nyert a lottón: hazafele tartva balesetben szörnyethalt három férfival együtt. Autójukat elütötte egy vonat.

 • Agytumort okoz a mobil

  Egy friss kutatás eredménye szerint azoknál, akik több mint tíz éve használnak mobiltelefont, igen nagy a kockázata az agydaganatnak. Az évek óta vitatott kérdésre tehát, miszerint valóban veszélyt jelentenek-e egészségünkre a mobilok, az Interphone-tanulmány 13 országból kapott adatai alapján igennel válaszoltak a kutatók.

 • Kotrógépet lopott egy Mikulás Lengyelországban

  Az Anova hírügynökség értesülései szerint december 9-én egy Mikulásnak öltözött férfi egy 4, 5 ezer dollár értékû kotrógépet lopott el egy építkezési vállalkozó udvaráról.

  A tolvaj késõbb maga hívta fel telefonon a jármû tulajdonosát, a Mikulásként mutatkozott be, és játékokat valamint édességet követelt váltságdíjként. Azt állította, hogy a város árvaházának kis lakóit szeretné megajándékozni.

 • Az ír rendõrök a magyaroknál is bénábbak!

  Mielõtt jó magyar szokás szerint beleverjük önmagunk fejét a falba, álljunk meg és olvassuk el az alábbiakat. Akkor rájövünk, hogy a sok rendõrvicc ellenére a legnagyobb barmok nem a magyar rendõrök…

  Van a klasszikus vicc, amely szerint Nagy-Britanniában két rendõrbõl az egyik ír, a másik angol, míg Magyarországon az egyik rendõr ír, a másik olvas.

 • Betiltotta a Gandhi képével díszített luxus töltõtollak forgalmazását az indiai bíróság

  Betiltotta a Mahatma Gandhi indiai politikus képével díszített luxus töltõtollat egy indiai bíróság.

 • Láblelet a folyóparton

  Mûlábat találtak cipõstül szemétszedõ aktivisták egy folyó partján az Egyesült Államokban.

 • Válik Eva Longoria, a Született feleségek sztárja

  Kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva válókeresetet nyújtott be férje ellen Eva Longoria, a Született feleségek sztárja.

 • Kigúnyolták Tóth Verát

  Tóth Vera annak ellenére sem akar leadni súlyából, hogy néha még munka közben is kénytelen elviselni a gúnyos megjegyzéseket.

  "Nincs kedvem harminc kilót lefogyni, hogy megfeleljek!" - mondta az énekesnõ.

  - Fotóztunk egy arcképet, és azt mondták, nem tudják betenni az újságba, mert két hónap múlva mikor megjelenik, nem tudnám magam utolérni az életben.

 • Halott férjével élt 10 évig

  Bõ tíz évet élt együtt halott férjével egy idõs özvegy az Egyesült Államokban, mert képtelen volt elszakadni párjától.

 • Lady Gaga tarolt a Brit Awards gáláján

  Triplázott Lady Gaga: a Brit Awards mindhárom olyan kategóriában nyert, amelyben jelölték. A legrangosabb brit könnyûzenei elismerés idei, 30. díjkiosztó gáláján, a londoni Earl's Court rendezvénycsarnokban õ vehette át kedd este az év legjobb külföldi énekesnõje, az év külföldi felfedezettje, valamint - a The Fame címû lemeze után - az év legjobb külföldi albuma díját. A hazaiak közül Dizzee Rascal és Lilly Allen kapta az év legjobb férfi és nõi elõadójának járó elismeréseket.

 • Fia született John Travoltának

  Hálaadásnapra érkezett az új családtag: fia született John Travoltának. Kelly Preston, a filmsztár felesége egy floridai kórházban szülte meg Benjamint, a házaspár harmadik gyermekét.

 • Tejivásnak köszönhetik hosszú életüket, a közösen 361 éves testvérek

  A tejivásnak tulajdonítja hosszú életét és máig tökéletes egészségét négy boszniai fivér, akik összesen 361 esztendõsek.

 • A Real Madrid hitelbõl fizeti ki Ronaldo és Kaká árárt!

  Mintegy 150 millió eurós hitelt kapott a Real Madrid, így a vezetésnek már aligha kell aggódnia a csatlakozó Cristiano Ronaldo és Kaká vételárának kifizetése miatt.

  Ronaldóért a spanyolok 94 milliót kínálnak a Manchester Unitednek, míg az AC Milantól érkezõ Kaká 65 milliójába került a fõvárosi klubnak.

 • Victoria Beckham még mindig Posh Spice-nak tartja magát

  Victoria Beckham bevallotta, hogy még mindig Posh Spice-nak tartja magát.

 • Megnõsült James Gandolfini, a Maffiózók sztárja

  Honolulu - Örök hûséget esküdött egykori modell szerelmének James Gandolfini, a Maffiózók címû nagy sikerû tévésorozat sztárja.

  A menyegzõt a menyasszony, Deborah Lin szülõvárosában, Honoluluban tartották meg a hét végén - közölte a People címû sztármagazin.

 • Rossz sorsú gyerekeken akar segíteni a One Direction

  Az One Direction addig üti a vasat amíg meleg! Pár hetente kiadnak egy-egy videóklipet, amit rajongók milliói várnak már türelmetlenül.

 • Fél évszázad után talált ismét egymásra autó és egykori gazdája

  London - Fél évszázad után talált ismét egymásra egy autó és egykori gazdája Nagy-Britanniában: az immár 67 éves férfinak sikerült fellelnie élete elsõ kocsiját és visszavásárolnia.

  Az autót még 1934-ben gyártották, típusa Morris Minor. A kocsi 24 esztendõs volt, amikor mostani tulajdonosa elõször megvette, 1958-ban, 30 fontért, azaz éppen ötven éve vezette elõször.

 • A Depeche Mode ismét Budapesten!

  Jövõ év elején ismét Budapesten a Papp László Budapest Sportarénában koncertezik a Depeche Mode együttes.

  A brit csapat 2010. január 11-én a Tour of Universe elnevezésû téli arénaturnéja egyik állomásaként érinti a magyar fõvárost.

 • Pénzbüntetésre és közmunkára ítélték az amerikai filmszínész-írót

  Pénzbüntetésre és közmunkára ítélték Sam Shepard amerikai filmszínész-írót, aki a bíróságon elismerte a szabálysértéseket.

  Shepardot január 3-án tartóztatták le Illinois államban, miután a rendõr, aki sebességtúllépés miatt megállította, ittasnak találta.

  A 65 esztendõs színész a szerdai tárgyaláson elismerte az általa elkövetett szabálysértéseket, és bocsánatot kért a bírótól. Kijelentette, hogy soha többé nem fordul vele elõ ilyesmi.

 • Elhunyt a világ legalacsonyabb embere

  Elhunyt a világ legalacsonyabb embereHetvenöt éves korában, tüdőgyulladásban hunyt el a világ legalacsonyabb embere, az 54,6 cm magasra nyúlt Chandra Dangi, akit Chandra hercegnek becéztek a barátai. Az aprócska ember farmerként, kézművesként kereste meg kenyerét. 2014. novemberében Londonba utazott, ahol a Guinness-rekordok könyve szerkesztői kedvéért együtt fényképeszkedett a földkerekség legmagasabb palijával, a 251 centi magas török Sultan Kösennel. Az alig fél métert meghaladó magasságú „herceg” Amerikai Szamoán járt üzleti ügyekben, amikor hirtelen rosszul lett, és a kórházban már nem tudták megmenteni az életét.

 • Gorillával szexelt a perverz férfi

  John Ridley több ezer beteg fotót tárolt a számítógépén.

 • Elõszerzõdést kapott Bulgária Forma1-es futam szervezésére!

  A Bolgár Motorsport Szövetség elõszerzõdést kapott egy Forma-1-es futam rendezésére. Ezt Bogdan Nikolov, a szervezet elnöke jelentette be, hozzátéve: állami támogatással hamarosan felépülhet egy F-1-es verseny rendezésére alkalmas pálya.

  Az aszfaltcsík várhatóan egy Szófia közelében lévõ, 320 hektáros területen lesz, amely korábban légvédelmi támaszpontként szolgált.

 • Gyermekkori barátjához ment hozzá Janet Jackson

  A 46 éves popsztár harmadszorra házasodott. 9 évvel fiatalabb, milliárdos férje állítólag Janet Jackson gyerekkori barátja.

 • Sms írás közben csatornába esett

  Egy nyitva felejtett csatornanyílásba esett SMS-ezés közben egy kamasz New Yorkban.

  A könnyebb zúzódásokat és vágásokat szenvedett lány perrel fenyegeti a csatornázási mûveket, mert a munkások az ebédszünet idejére nem tették vissza a fedelet.