rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Daniel Radcliffe mindenét elhagyja

 • Share on Tumblr

  Daniel Radcliffe mindenét elhagyjaMinél több mindened van, annál többet veszíthetsz el - bizonyítja a fiatal színész példája. Lehet, hogy mindene megvan, de el is veszíti holmijait Daniel Radcliffe! A Harry Potter filmek sztárja igen hanyagnak tartja magát és rendre hagyja el értékeit - ráadásul nem is apróságokról van szó! "Gyakran elvesztem a holmim. Volt olyan, hogy szerintem három telefont is elhagytam egy év alatt. De nem rég eltűnt az iPodom is, és azt hittem, sosem lesz már meg. Majd körülbelül három hónappal később megtaláltam a táskámban egy olyan zsebben, amiről nem is tudtam, hogy létezik."


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • (Gazdag) asszonyok a teljes idegösszeomlás szélén - Moszkvában

  Moszkva - A gazdasági válság lélektani problémákat okoz a moszkvai Rubljovka negyed milliárdos és szerény milliomos lakóinak: az ország csak milliomosok számára kialakított elsõ rendelõintézetének pszichoterapeuta tulajdonosa szerint szilveszterre válási hullám söpör majd végig a környéken.

  A válság okozta feszültség elõhozza a testi és lelki panaszokat, de ez a hatás a problémák kezdete után 3-6 hónappal jelentkezik - állítja Artyom Tolokonyin pszichoterapeuta, aki szerint a férfiak még tartják magukat, sõt fizikai és családi gondjaikat a háttérbe szorítják, mert a túlélésért küzdenek.

 • Belefulladt egy horgász a Hernádba!

  Belefulladt egy horgász a Hernádba, feltehetõen ittasan. A holttestét vasárnap találták meg a folyóban.

  Felsõdobsza térségében, a Hernádon három férfi horgászott. Ketten közülük hazamentek, a harmadik azonban tovább maradt. Feltehetõen ittas volt és belecsúszott a folyóba. Holttestét az encsi tûzoltók emelték ki a folyóból Felsõdobsza és Hernádkércs között.

 • Guillermo del Toro otthagyta A hobbitot

  Guillermo del Toro hétfõn bejelentette, hogy A hobbit címû film forgatásának csúszása miatt kénytelen lemondani a produkció megrendezésérõl.

 • Megszületett Jézus, de nem József az apja!

  Fiúnak adott életet Szûz Mária és Jézusnak nevezte el. Szûz Mária párja ács.

  A szülés karácsonykor történt, de nem bõ kétezer éve, hanem 11 napja, és nem a Közel-Keleten, hanem Peruban. A kismama 20 éves, és Szûz Mária a keresztneve, Virgen Maria Huarcayának hívják.

  Az apa ugyanakkor nem József, hanem Adolfo Jorge Hamani, viszont õ is ács.

 • Rágcsálók lepték el a kórházat

  Az Egyesült Királyság Freedom of Information Act címû lapjában megjelent riport szerint az angol kórházak állandóan ki vannak téve különbözõ kártevõk támadásainak. 2006 januárjától, 2008 márciusáig közel 20 ezer esetben történt fertõzés a tömegesen megjelenõ patkányok, egerek, bolhák, poloskák és csótányok miatt - jelentette ki a cikkben a Nemzetközi Egészségügyi Szervezet.

 • Ada szerint sokan csak kihasználni akarják...

  Ada: vigyázni kell a kétszínû emberekkel!

  A média világában ritkán köttetnek olyan jó barátságok, mint amilyen Ada és Kiss Ramóna közt van, azonban a Viva Tv sztárja óva int a kétszínû emberektõl.

  Ada szerint tudni kell megkülönböztetni azt, aki csak azért keresi a másik társaságát, mert akar tõle valamit és azt, ha valaki valóban rá kíváncsi.

 • Megdobta a Glee nézettségét Britney Spears vendégjátéka

  Magasba tornászta a Glee - Sztárok leszünk! címû musicalsorozat nézettségét Britney Spears vendégszereplése.

 • Négyszeres apa lesz Charlie Sheen

  Charlie Sheen felesége gyereket vár, írja a People magazin. A színész májusban vette feleségül Brooke Mullert, akivel már az esküvõ után azt nyilatkozták, nagyon szeretnének közös gyereket is Sheen elõzõ házasságaiból származó három lánya mellé.

  „Nagyon izgatottak vagyunk! Õ a legjobb mostohaanya, akit Sam, Lola és Cassandra kívánhat. Látom, mennyire szereti a három gyerekemet Brooke, biztos vagyok benne, hogy fantasztikus anya lesz” – nyilatkozta Denise Richards exférje. A színész szerint felesége fiút szül majd.

 • Megszületett a Jóban Rosszban Fehér Rolandjának első gyermeke

  A Fehér Rolandot alakító Seres Dánielnek és párjának megszületett első gyermeke.

 • Már VV Anett is énekel?

  VV Anett (anyakönyvi nevén Béres Anett) a ValóVilág egykori lakója énekesi karriert szeretne. A szõke szépség ugyanis hamarosan egy klippben tûnik fel, amelyben az énekesõi szerepben tetszeleg.

  "Igazából nem én énekelek, csak tátogtam, playbackrõl ment a dal. A Disco Express nevû együttes videoklipjérõl van szó, aminek forgatása egyébként nagyon nagy buli volt. Az egészet úgy vállaltam el, hogy szóltam: csak akkor csinálom, ha a zene legalább olyan hangerõvel szól közben, hogy a saját hangomat ne halljam."

 • Az autóval együtt ellopták a csecsemõt is!

  Négyhónapos gyereket is ellopott véletlenül egy autótolvaj a kocsival együtt az Egyesült Államokban, de félóra múlva már vissza is szolgáltatta - a gyereket.

  A kocsit összetörte egy karambolban. Aztán egy másik kocsit egy másikban.

  Az autótolvaj rendõrnek adta ki magát, és közölte a kocsit vezetõ nõvel, hogy sürgõs szüksége van munkájához az autóra. Az asszony engedelmesen kiszállt, kivette a kocsiból 2 éves fiát, ám mielõtt a 4 hónapost is magához emelte volna, a férfi elhajtott.

 • 11 éves gyerek vesztette életét a Coca-Cola egyik termékétõl - megmérgezték az italt

  Mérgezés áldozata lett az a kínai gyerek, aki múlt hónapban a Coca-Cola egyik termékébõl, a kínában forgalmazott Pulpy Milky nevû italból ivott és meghalt. A tragédiát nem szennyezõdés okozta, valaki szándékosan juttatta a mérget a palackokba.

 • Fegyveres rablás áldozata lett Pelé

  Pelét kirabolták!!!- jelentette vasárnap a brazil média.

  Késekkel és pisztolyokkal felfegyverzett fiatal férfiak feltartóztatták a háromszoros világbajnok futballsztár gépkocsiját a Sao Paulo állam déli részén fekvõ Santos város térségében, egy szegénynegyed közelében.
  Fegyvert fogtak a 67 éves Pelére, s elrabolták arany nyakláncát, mobiltelefonját és karóráját.

  Brazíliában gyakoriak az ehhez hasonló országúti fegyveres rablások, túlnyomó részük a nyomornegyedek közelében történik.

 • Húszezer dolláros fogadást bukott el Simon Cowell

  Az amerikai X-Faktor talán legnagyobb tekintélyû zsûritagja elveszített egy húszezer dolláros fogadást zsûritag-társával szemben.

 • Biciklis mentõk a Balaton parton!

  A mentõrobogó sikere után a biciklis mentésben is lát fantáziát Siklósi Gábor, a Fõnix mentõrobogó-szolgálat csoportvezetõje.

  Elképzelése szerint a biciklis mentõ elsõsorban a balatoni strandokon, a Velencei-tó környékén és egyéb, népszerû nyaralóhelyeken tudna a bajba jutottakon segíteni.

 • Nem pisiszex, hanem fogyókúra pisivel

  Egyesek nemcsak szépségápolásra, de fogyókúrához is használják a vizeletüket.

 • Ólom- és kadmiumszennyezést mutattak ki poharak zománcdíszítésében

  Jelentõs ólom- és kadmiumszennyezést találtak egyes rajzfilmfigurákkal díszített poharak zománcborításában az Egyesült Államokban.

 • 52 óra alatt biciklizte keresztül Németországot egy 61 éves biciklis

  Nem egészen 52 óra alatt kerekezte keresztül Németországot észak-déli irányban egy extrém biciklis. A 61 éves Achim Huekemes saját közlése szerint 51 óra 30 perc alatt tette meg az 1100 kilométeres utat.

 • Van olyan eset, amikor a rendőr megkegyelmez a gyorshajtónak

  Van olyan eset, amikor a rendőr megkegyelmez a gyorshajtónakA massachusettsi Scott Lowe múlt hét csütörtökön hagyta figyelmen kívül az épp érvényben lévő sebességkorlátozást, azonban zseniális dumát adott elő, mikor egy járőr megállásra kényszerítette. A 22 éves fiatalember azt állította, hogy a helyi szerencsejáték zrt. főhadiszállására siet, hogy magához vegye a kaparós sorsjeggyel nyert 50 ezer dollárját - vagyis nagyjából 11,5 millió forintot. A rendőrségi jelentés szerint a gyorshajtó remegett és a markában szorongatott sorsjegyet mutogatta. A járőr az esetre való tekintettel elengedte egy megrovással a gyorshajtót.

 • Pénz borította be az úttestett

  Pénz borította be az úttestettTöbb ezer dollárnyi készpénzt repült le egy pénzszállító autóról az egyesült államokbeli Baltimore-ban. A rendőrség udvariasan megkérte a lakosságot, hogy aki talált az utcán heverő zöldhasúakból, szolgáltassa őket vissza. A rendőrség szerint a kocsi ajtaját vezérlő rendszer meghibásodott, az ajtó ezért kinyílt, a menetszél pedig sok bankjegyet kisodort az úttestre. Mindez nyolc órányi forgalmi dugót okozott, mert az arra közlekedő sofőrök megálltak, kiszálltak az autóból, és elkezdték összeszedni a pénzt.

 • Anya az ilyen?! Saját lányát ölte meg egy férfiért!

  Van ember, aki ilyet csinál? Még állat sem! Az ilyeneket azonnal a legsúlyosabb büntetéssel kell sújtani! Egyszerûen hihetetlen… Ráadásul felnõtt nõrõl van szó, nem egy 13 évesen "felcsinált" kislányról, aki elképesztõ döntést hozott. A nõ feláldozta a saját lányát a szerelmének oltárán!

  Kanadában is nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés. A felállás: van egy felnõtt nõ, meg annak egy pasija, plusz egy kislány. A kislány nem jön ki a pasival. Mi a reakció? Próbálkozunk békíteni, s ha nem megy, akkor kiadjuk az illetõ útját, s keresünk mást. Embereknél ez így megy.

 • A világ legnagyobb pljeskavicáját sütötték meg Dél-Szerbiában

  Nem hivatalos világrekordnak számító, több mint félmázsás pljeskavicát sütött két szerb specialista Leskovacon.

 • Eltünt 130 ezer felfújható nõi mell!

  A felfújható nõi kebleket a lap ajándéknak szánta januári számához, ám a szállító konténerbõl eltûntek, pedig Pekingben a szállítmány indulásakor még megvoltak.

  A magazin azonnal riadóztatta a hajózási hatóságokat, de ha nem kerül elõ két napon belül a szállítmány, akkor jó pár ausztrál férfinak nem lesz kínai melle - januárban.

 • Együtt jelent meg a vörös szõnyegen Katy Perry és John Mayer

  Katy Perry és John Mayer elsõ alkalommal jelentek meg a vörös szõnyegen közösen, egy párként, méghozzá egy New York-i fesztiválon.

 • Szétosztotta a talált pénzt az ifjú!

  Egy 16 éves amerikai fiú talált egy táskát az árokban, és kiderült, hogy 18 ezer dollár van benne száz dolláros bankjegyek formájában, de nem tette el a nagy summát, hanem szétosztogatta iskolatársai közt.

  A rendõrség felgöngyölítette az ügyet, és megállapította, hogy egy drogüzér hagyta az árokban a táskát, mivel a közelben marihuanát és egy mérleget is találtak.

 • Levágta a saját péniszét, mert nem vehette el szerelmét!

  Egy dél-egyiptomi férfi levágta saját péniszét, mert családja nem engedte meg, hogy elvegyen egy alacsonyabb társadalmi osztályból származó nõt.

  A 25 éves férfi két éven át kérlelte apját, hogy feleségül vehesse szerelmét, de mivel Egyiptom déli részén különösen szigorúak a szokások és csak azonos társadalmi osztályból származók házasodhatnak, ráadásul a legritkább esetben szerelembõl, az apa határozottan megtagadta a kérés teljesítését.

 • Már a bál közepén távozott Kim Kardashian

  Már a bál közepén távozott Kim KardashianA celebet, aki egész estét betöltő fenekéről is nevezetes, állítólag rasszista zaklatások érték rapper barátja miatt. Kim Kardashian éjfél előtt otthagyta a híres operabálat csütörtök este. Az örmény származású amerikai valóságshowsztár volt a proccos osztrák társasági esemény nagy nemzetközi celebje, de ő hisztisen távozott a bálról. Pedig 250 ezer eurójába (77,5 millió forintjába) került egy ismert osztrák építési nagyvállalkozónak a 81 esztendős Richard Lugnernek, hogy a hírességet a bécsi mulatságba csábítsa.

 • Drogfutár a Facebookon

  A fõként nigériai és dél-afrikai férfiak gyanútlan áldozataiknak díjat ajánlanak fel arra az esetre, ha csomagjaikat elszállítják. A férfiak a Facebookon ismerkednek meg a lányokkal, bizalmukba férkõznek, és aztán ráveszik õket, hogy szállítsanak számukra.

 • A fehér szalag címû film kapta az Arany Pálmát!

  Az osztrák Michael Haneke Das weisse Band (A fehér szalag) címû filmje nyerte el vasárnap az Arany Pálmát a 62. Cannes-i Filmfesztiválon.

  A két és fél órás fekete-fehér dráma az elsõ világháború kitörése elõtt egy észak-németországi kis faluban játszódik, témája a puritán világ gyermeknevelési módszereibõl születõ erõszak.

 • Majdnem átúszta a félkarú a csatornát

  "Siker és nem bukás" - mondta a félkarú csaknem csatornaátúszó

  Párizs - Csaknem a cél elõtt kellett feladnia a La Manche-csatorna átúszását egy félkarú francia férfinak.