rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Daniel Radcliffe mindenét elhagyja

 • Share on Tumblr

  Daniel Radcliffe mindenét elhagyjaMinél több mindened van, annál többet veszíthetsz el - bizonyítja a fiatal színész példája. Lehet, hogy mindene megvan, de el is veszíti holmijait Daniel Radcliffe! A Harry Potter filmek sztárja igen hanyagnak tartja magát és rendre hagyja el értékeit - ráadásul nem is apróságokról van szó! "Gyakran elvesztem a holmim. Volt olyan, hogy szerintem három telefont is elhagytam egy év alatt. De nem rég eltűnt az iPodom is, és azt hittem, sosem lesz már meg. Majd körülbelül három hónappal később megtaláltam a táskámban egy olyan zsebben, amiről nem is tudtam, hogy létezik."

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Elakarták rabolni Fekete Pákó kisfiát, Bencét

  A nigériai lakodalmas énekes gyermekével sétált, és miközben tolta a babakocsit, kapott egy telefonhívást, pár másodperce fordult el és mire visszanézett, már csak az üres kocsit látta.

  "Alig hiszem el, hogy ez a borzalmas dolog velem történt meg! Megfagyott a vér az ereimben a gondolattól, hogy elveszítem õt. Egy rohanó alakot láttam magam elõtt és éreztem, hogy a fiam ott van annak az elmebeteg embernek a mocskos kezében. Még életemben nem futottam olyan gyorsan, mint akkor. Tudtam, ha itt nem szerzem vissza, lehet, hogy soha nem látom viszont."

 • 914,44 millió euró a szlovák költségvetés hiánya

  A szlovák költségvetés hiánya az elsõ hét hónapban 914,44 millió euró volt, majdnem 45-ször nagyobb az egy évvel korábbi, euróra átszámított 20,39 milliónál, jelentették a szlovák pénzügyminisztériumban hétfõn. Az egész évi hiányterv 1,009 milliárd euró.

  Éves összehasonlításban a bevétel 6,4 százalékkal 5,799 milliárd euróra csökkent, a kiadás viszont 8 százalékkal 6,714 milliárd euróra nõtt.

 • Katy Perry botrányos esküvõje

  Nyomozást indított az indiai rendõrség egy luxushotel menedzsere ellen az énekesnõ és Russell Brand brit komikus túl hangos esküvõje miatt.

 • 41 éves és már 20 gyermeket szült

  A napokban szülte meg huszadik gyermekét a Csernyivci megyei Osztrica településen élõ Leonora Naményi, aki ezzel ukrán országos rekordot állított fel.

 • Exneje botránykönyve miatt fogad ügyvédet Jude Law

  Jude Law nagyon haragszik volt feleségére, Sadie Frostra, amiért a színésznõ önéletrajzi könyvet tervez megjelentetni. Egyébként kifejezetten jó viszonyban van volt nejével, egészen mostanáig még nyaralni is együtt jártak és Jude gyakran meg is látogatta Sadie-t észak-londoni otthonában.

 • Salma Hayek nem megy férjhez, felbontották az eljegyzést!

  Salma Hayek szakított võlegényével, Francois-Henri Pinault francia üzletemberrel.

  Cari Ross, a világhírû mexikó színésznõ szóvivõje pénteken New Yorkban jelentette be, hogy felbontották az eljegyzést. A szakítás okáról semmit nem közölt.

  Hayek júniusban maga is tagadta, hogy küszöbön állna a régóta tervezett menyegzõ. "Nem biztos, hogy idén nyáron férjhez megyek Franciaországban" - mondta újságíróknak.

 • Legóból építenek házat!

  Emberi léptékû Legolakóházat épít - sokak segítségével - egy brit tévémûsor-vezetõ, de csak pár napig lakik majd benne.

  James May a Lego játék elemeibõl rak(at)ja össze házát, amely normál méretû lesz, és vécével meg zuhanyozóval is felszerelt. Utóbbi kettõ persze már nem kockákból készül.

 • Kizsigerelt majmokat találtak egy bõröndben

  Kizsigerelt majmokat találtak egy férfi bõröndjében az Egyesült Államok egy repülõterén.Az utas Közép-Afrikából érkezett a "konyhakész" hússzállítmánnyal. Akadt kofferjában még egy jókora szarvasdarab meg szárított marhahús is.

 • Salma Hayek esküvõi show-t rendez

  Salma Hayek másik két kollégájával egy esküvõi show-t rendez az amerikai televíziónézõk számára.

  A házasságkötés nem is áll olyan messze a Frida sztárjától.

  A mexikói származású hollywoodi színésznõ és jegyese, a francia üzletember, François-Henri Pinault útjai júliusban váltak szét.

  Az esküvõtervezés közepette szakítottak. A párnak van egy kislánya is, aki szeptemberben lesz egy éves.

 • A Barcelona története során harmadik alkalommal hódította el a trófeát!

  Az FC Barcelona nyerte a labdarúgó Bajnokok Ligája 2008/09-es idényét, miután szerdán a római döntõben 2-0-ra nyert a címvédõ Manchester United ellen.

  Az elsõ félidõ 10. percében a kameruni Samuel Eto,o talált a kapuba, majd a 70. percben az argentin Lionel Messi egy gyönyörû fejessel döntötte el a találkozót.

 • Alpaka kiscsikó született Szegeden

  Alpakacsikó született a Szegedi Vadasparkban; a kancacsikó komplikációk nélkül jött világra, és anyja is gondos szülõként neveli, így minden remény megvan a felcseperedésére az alpakák tágas, természetes környzetüket utánzó kifutójában.

  Az alpakák jól érzik magukat Szegeden, s szinte minden évben egy kiscsikóval örvendeztetik meg gondozóikat - mondta Veprik Róbert, az állatkert igazgatója.

  Külön öröm, hogy idén kancacsikó született, mert az állat késõbb bevonható lesz a tenyésztésbe - tette hozzá.

 • Horváth Ágnes volt egészségügyi miniszter afrikai túlélõtúrán

  Egy show kedvéért nomád vándorként fogja járni Afrikát Horváth Ágnes volt egészségügyi miniszter.

  A volt politikus Frei Tamás új kaland show-jának szereplõje lesz, ahol kilenc társával együtt négy héten át barangolnak Afrikában, tesztelve ezzel saját határaikat és tûrõképességüket.

  A résztvevõknek a túrán nélkülözniük kell minden komfortot, olyannyira, hogy éjszakáikat sátrakban töltik, és a vadállatoktól csak néhány vadász védi meg õket.

 • Szibériába küldték a rappel panaszkodó orosz katonát

  Szentpétervár - Egy orosz katona videóklipen panaszolta el a katonaélet keserveit, ehhez Eminem Stan címû dalából vett ihletet. A rutube.ru portálon megjelent film azonban nem tetszett feletteseinek, átvezényelték õt egy szibériai alakulathoz.

  Vitalij Jefremov hadnagy rapben dolgozta fel egy Szentpétervár közeli laktanyában eltöltött napját. Csakhogy míg Eminem a dalt egy rajongójához írta, aki levelet írt neki, de választ nem kapott a sztártól, addig Vitalij panaszait az orosz védelmi miniszterhez adresszálta.

 • Kihúzták a Dunába zuhant autót

  A Dunába csúszott egy személyautó a Horányi rév dunakeszi oldalán kedden késõ este, a sofõrnek sikerült kijutnia a jármûbõl.

 • Hajrá 4-es metró! Minkét furópajzs már Pesten van!

  Átért a Duna alatt a 4-es metró északi alagútfúró pajzsa is és csütörtökön eljutott a Fõvám téri állomásra, ezzel lezárult a folyó alatti és a budai alagútépítés.

  A pajzs mintegy három hét alatt tette meg a 300 méteres távot a két állomás között, 30 méter mélyen. Klados Gusztáv, a DBR Metró Projekt Igazgatóság projektigazgatója elmondta: semmilyen komoly mûszaki probléma nem hátráltatta a munkákat.

 • Titkos felvételek az Avatarból

  Pandora még sok titkot rejt. A Twentieth Century Fox stúdió vezetõi és James Cameron nemrégiben jelentették be a szenzációs hírt...

 • Tizenkilenc perc 21 másodperces lélegzet-visszatartási rekord

  Új lélegzet-visszatartási világrekordot állított fel a svájci Peter Colat, aki 19 percet és 21 másodpercet töltött víz alatt anélkül, hogy levegõt vett volna.

  A 38 éves búvár a kelet-svájci St. Gallenben mindössze 19 másodperccel maradt tovább a víz alatt a korábbi, Guinness-rekordok könyve szerinti csúcseredménynél.

 • Fluor Tomi reagált az õt ért alkoholista vádakra

  Fluor Tomi az elmúlt héten azzal került a média kereszttüzébe, hogy mostanában sokat iszik. Akkor azt írták az újságok, hogy a rapper alkoholista lett. Tomi a Facebookon reagált a vádakra.

 • Renée Zellweger nem vállalja a hízást még Bridget Jones kedvéért sem!

  Csak ruhatöméssel vállalja Renée Zellweger a Bridget Jones-történet harmadik részét, a sok hízás és fogyás ugyanis nagyon megterheli a szervezetét. A bestsellerbõl készült film újabb folytatását jövõre kezdik forgatni.

 • Halálos balesetet okozott az ittas focista

  Marcos Alonso spanyol futballista egy falnak csapódott autójával, nõi utasa életét vesztette.

 • Kirúgják a tanárokat a diákok rossz jegyei miatt

  Kirúgják egy amerikai középiskola tanárait, mivel a diákok sorozatosan rossz jegyeket szereztek, elsõsorban matematikából.

 • Hátára kötötte motorját, majd így biciklizett haza az ittas férfi

  Motorral a hátán biciklizett egy férfi Kínában, pedig a motor tökéletesen mûködõképes volt, a férfi azonban nem volt tökéletesen vezetésképes: azért fuvarozta jármûvét biciklin, hogy ne érhessék a rendõrök ittas vezetésen.

 • Rénszarvasürülékbõl készítenek karácsonyfadíszt Amerikában

  Rénszarvasból készítenek karácsonyfadíszeket az Egyesült Államokban, de nem a húsából, sem a csontjából, agancsából, sem a bõrébõl.

  Ugyanakkor mégis rénszarvasból van az alapanyag, mármint abból származik/érkezik: az ürülékét hasznosítják. Elõbb megszárítják, aztán megtisztítják, kap egy kis felületkezelést, végül befestik.

 • Bosszú vibrátorral

  Egy 26 éves román fiatalember fenekébõl orvosi segítséggel kellett eltávolítani a szexuális segédeszközt a partnernõjével lebonyolított légyott után.

 • Átúszta a Gibraltári-szorost a mezõkövesdi vasember

  Átúszta az Atlanti-óceánt a Földközi-tengerrel összekötõ tengerszorost (Gibraltári-szoros) Bajzáth László, a mezõkövesdi vasemberként ismert tûzoltó.

 • Templomot építettek illegálisan!

  Õrizetbe vettek Vietnamban 14 embert abból a több mint kétszázból, aki összecsapott rendõrökkel egy katolikus templom engedély nélküli újjáépítése miatti konfliktusban.

  Az ázsiai ország középsõ vidékén fekvõ Dong Hoi városban egykoron állt Tam Toa templom körüli helyzet még hétfõn mérgesedett el, amikor a hatóságok felszólították az 1963-tól 1975-ig tartó háborúban csaknem porig rombolt templom újjáépítésén dolgozó hívõket, hogy bontsák le, amit fölépítettek, majd hagyjanak fel az engedély nélküli tevékenységgel.

 • Háromszázezren a Carlos Santana koncerten

  A T-Mobile Kapcsolat koncertjén több, mint háromszázezer ember élvezte Carlos Santana és együttese programját az 56-osok terén.

  Nagyon sokan nem is jutottak be a térre, és a mellékutcákból kivetítõkön nézték a latin gitármûvészt és csapatát.
  Gõz László, az esemény fõszervezõje elmondta: nézõcsúcs született a 12. ingyenes koncerten. Kiemelte: a rövidesen 61 esztendõs mexikói születésû gitáros és csapata rendkívül mozgalmas koncertet adott.

 • Daniel Radcliffe

  A Harry Potter sztárja 4,3 millió dollárért vásárolt magának luxusapartmant New Yorkban!

 • Az autóval együtt ellopták a csecsemõt is!

  Négyhónapos gyereket is ellopott véletlenül egy autótolvaj a kocsival együtt az Egyesült Államokban, de félóra múlva már vissza is szolgáltatta - a gyereket.

  A kocsit összetörte egy karambolban. Aztán egy másik kocsit egy másikban.

  Az autótolvaj rendõrnek adta ki magát, és közölte a kocsit vezetõ nõvel, hogy sürgõs szüksége van munkájához az autóra. Az asszony engedelmesen kiszállt, kivette a kocsiból 2 éves fiát, ám mielõtt a 4 hónapost is magához emelte volna, a férfi elhajtott.

 • Nem mindennapi ajándékkal lepte meg a nagyszülőket a Beckham házaspár

  Nem mindennapi ajándékkal lepte meg a nagyszülőket a Beckham házaspárA Beckham házaspár megengedhetné magának, hogy bébiszitterek vegyék körbe gyerekeiket. Ők mégis a nagyikat választják. Amióta David Beckham nyugdíjas futballista és családja az Egyesült Államokból visszaköltözött a jó öreg Angliába - a nagyszülőkkel madarat lehet fogatni. Természetesen Victoria és David szülei egyaránt igyekeznek kivenni részüket a feladatokból, elsősorban a gyerekekre vigyáznak. Victoria ugyanis soha nem szeretett volna bébiszittereket, nevelőket felvenni, mindig is igyekezett egyedül helyt állni családja mellett.

loading...