rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Daniel Radcliffe mindenét elhagyja

 • Share on Tumblr

  Daniel Radcliffe mindenét elhagyjaMinél több mindened van, annál többet veszíthetsz el - bizonyítja a fiatal színész példája. Lehet, hogy mindene megvan, de el is veszíti holmijait Daniel Radcliffe! A Harry Potter filmek sztárja igen hanyagnak tartja magát és rendre hagyja el értékeit - ráadásul nem is apróságokról van szó! "Gyakran elvesztem a holmim. Volt olyan, hogy szerintem három telefont is elhagytam egy év alatt. De nem rég eltűnt az iPodom is, és azt hittem, sosem lesz már meg. Majd körülbelül három hónappal később megtaláltam a táskámban egy olyan zsebben, amiről nem is tudtam, hogy létezik."

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Védelmet kér Hollywood a lesifotósok ellen

  Los Angeles - Nagy fehér P-betûvel ellátott rendszámot vezetnének be és paparazzimentes biztonsági övezet kijelölését követelik hollywoodi sztárok és politikusok.

  "Mint falkába verõdött farkasok az áldozat nyomában, olyanok a paparazzik. Ideje megrendszabályozni õket, mert minden határon túlmegy, amit mûvelnek" - mondta Dennis Zine városi tanácsnok, az antipaparazzi mozgalom vezetõje csütörtökön Los Angelesben a rendõri vezetõkbõl és választott városi tisztviselõkbõl álló alkalmi panaszbizottság elõtt.

 • Rekordévet zártak a londoni színházak

  Rekordévet zártak a londoni színházak tavaly: a bevétel is emelkedett és hajszálnyival a nézõszám is nõtt az elõzõ évhez képest.Az 52 színházat összefogó Londoni Színházak Társasága (SOLT) hétfõn közzétett jelentése szerint a jegyeladások 3 százalékkal növekedtek, s kicsivel túllépték a 480 millió fontos (154 milliárd forint) álomhatárt.

  Bár a 2007-es évadot kiemelkedõen jó évnek könyvelték el annak idején, a közönség létszáma egy százalékkal nõtt, az eladott jegyek száma pedig elérte a 13,8 milliót. Ebbõl 9 millió jegyet musicalekre váltottak, 2,9 milliót pedig egyéb színdarabokra.

 • Összeverték Schobert Norbit

  Kórházba került az ország fitneszguruja, Schobert Norbi. Az életmódtanácsadót azzal vádolták, hogy tartozása van, és súlyosan bántalmazták.

 • Késelés miatt letartóztatták a Taxi sztárját

  Párizs - Letartóztatták Samy Naceri francia színészt. Bírósági értesülések szerint azzal vádolják, hogy megkéselte volt barátnõje partnerét a nyílt utcán Párizsban.

  Luc Besson Taxi címû sorozatának sztárját hivatalosan fegyveres erõszakkal és gyilkossággal való fenyegetéssel vádolják - közölte Naceri ügyvédje. Hozzátette, hogy ejthetik a vádakat, ha a nyomozás során nem tárnak fel egyértelmû bizonyítékokat.

 • A világ legnagyobb libikókáját építették fel New Yorkban

  A világ legnagyobb libikókáját építették meg New Yorkban. A faszerkezet huszonöt méter hosszú, és mindennek lehet nevezni, csak gyerekjátéknak nem: ugyanis a levegõbe emelkedõ "ülõkéje" három és fél méterre lebeg a földtõl.

 • Elhunyt Mickey Carrol, az utolsó mumpicok egyike

  Elhunyt Mickey Carrol, az utolsó mumpicok egyike, az Óz, a csodák csodája címû, 1939-ben készült amerikai film szereplõje. 89 éves volt, álmában érte a halál, a szíve már egy ideje betegeskedett: februárban ritmusszabályozót ültettek testébe.

  Carroll egyetlen filmje volt az Óz. Amikor a hatvanas években a tévében is bemutatták az alkotást, a hajdani mumpic egyszerre keresetté vált: jótékonysági és egyéb, általában "ózos" rendezvényekre hívták.

 • Nem tudta feldolgozni Alexander McQueen anyja halálát

  Amikor édesanyja megkérdezte Alexandertõl, hogy mitõl fél legjobban, azt felelte, hogy attól, hogy elõbb hal, meg mint szeretett anyja. Ez a félelem Alexander McQueen számára nem vált valóra, de egy másik rémálom azonban igen. Mély gyászában, 10 nappal anyja halála után, a divattervezõ is saját kezûleg vetett véget életének.

 • Megviselték a forgatások Kiss Ramónát

  Bartha Zsolt a Barátok közt története szerint fizikai és lelki terrorban tartja feleségét. A Zsoltot játszó Rékasi Károly a forgatás alatt többször „színpadi" ütéseket mért Kiss Ramónára, ami nagyon megviselte a színésznõt.

 • Rekordkísérlet miatt 135 ember ugrott le összekötözve egy hídról

  135 vállalkozó szellemû fiatal ugrott le egyszerre egy hídról Oroszországban, hogy megdöntsék a Guinness rekordot.

 • Négy tonna csokit evett meg eddig!

  Négy tonna csokit evett meg eddig élete során egy brit hölgy, igaz, volt rá ideje: immár 100 éves.

  A néni heti adagja jelenleg 30 rúd tejcsoki. Peggy Griffithsnek hívják, Abbotshamben él. Becslés szerint 70 ezer Cadbury szeletet kebelezett be élete során.

 • Éttermi mosogatóban fürdõzõ

  Xenia (Ohio állam) - Egy gyorsétterem mosogatójában fürdött meg egy férfi "szabályosan" - szappannal - az Egyesült Államokban.

  Az illetõ nem krónikus fürdõszobahiány miatt feküdt be a mosogatóba, hanem születésnapja alkalmából, tréfából. A fürdésrõl videofelvétel is készült, az étterem egy másik alkalmazottja vette fel a produkciót, amelyet azután a születésnapos kitett az internetre a saját honlapján.

 • Körforgalomból mentették ki az idõs hölgyet!

  Legalább félszáz kört tett meg egy körforgalmas keresztezõdésben egy nõ Németországban, míg végül a rendõrség vezette ki körözésébõl.

  A 62 éves asszonyról kiderült, hogy csak új autóját próbálta ki, miként kanyarodik, több autós viszont azt hitte, hogy képtelen valamelyik kijárathoz vezetni, ezért értesítette a rendõrséget.

 • Fábián Anita kislánya is feltûnik majd a sorozatban

  A Jóban Rosszban Szilviája, azaz Fábián Anita nemrég még arról beszélt, hogy kislányát nem érdekli a színészet. Ám ez azóta megváltozott, és Pipi hamarosan feltûnik a Csillagvirág Klinikán.

 • Áramot termel a francia paraszt - busás hasznot hoz

  Négyezer háztartást lát el napenergiával egy francia farmer

  Weinbourg - Mintegy négyezer háztartás energiaigényét fedezi az a francia farmer, aki napelemeket telepített a Vosges-dombok lejtõin elterülõ farmján Északkelet-Franciaországban. A baromfitartással és gabonatermesztéssel foglalkozó Jean-Luc Westphal busás mellékjövedelemre számít a napenergia-termelésbõl.

 • Gyermeket vár a népszerû énekesnõ

  Mami lesz a 8-szoros Grammy-díjas énekesnõ! Adele weboldalán jelentette be a nagy hírt: õ és barátja, Simon Konecki elsõ babájukat várják!

 • Öngyilkos akart lenni az óriásmellû nõ

  Sheyla Hershey, a világ legnagyobb mellû nõje mesterséges kómában van, mert öngyilkosságot kísérelt meg.

 • Már a bál közepén távozott Kim Kardashian

  Már a bál közepén távozott Kim KardashianA celebet, aki egész estét betöltő fenekéről is nevezetes, állítólag rasszista zaklatások érték rapper barátja miatt. Kim Kardashian éjfél előtt otthagyta a híres operabálat csütörtök este. Az örmény származású amerikai valóságshowsztár volt a proccos osztrák társasági esemény nagy nemzetközi celebje, de ő hisztisen távozott a bálról. Pedig 250 ezer eurójába (77,5 millió forintjába) került egy ismert osztrák építési nagyvállalkozónak a 81 esztendős Richard Lugnernek, hogy a hírességet a bécsi mulatságba csábítsa.

 • Kemény Dénes kihagyta Szécsi Zoltánt a keretbõl!

  Kemény Dénes, a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya a vasárnap zárult Unicum Kupa után csapatot hirdetett a két hét múlva kezdõdõ római világbajnokságra.

 • Milliókért félperces vallomás

  Igen gazdaságtalan döntést hozott egy német bíró: több mint 2 millió forintos költséggel utaztatott Ausztráliából Berlinbe egy férfit, mert annak ellopták a mobiltelefonját.

 • Marilyn Manson belehabarodott Lady Gagába!

  Egy közös munka után teljesen belehabarodott Marilyn Manson a Poker Face énekesnõjébe, Lady Gagába. A rocker nemrég szakított Evan Rachel Wood színésznõvel, egyik interjújában pedig már arról ábrándozott, hogyan végezne méhnyakvizsgálatot kedvencén.

 • Jakupcsek Gariella állapotos!

  Jakupcsek Gabriella negyvenöt évesen várja harmadik gyermekét. A Mokka mûsorvezetõje a már a 15. hétben van, hiszen párjával, Kliegl Ádámmal már jó ideje vágynak egy közös babára.

  A mûsorvezetõ 23 évesen lett elõször édesanya, akkor Bálint, majd három évre rá Marcell is megszületett Máté Gábor színmûvésszel kötött elsõ házasságából. A pici így igazán komoly elõnyökkel indul az életben, hisz szeretõ szülei mellett két felnõtt bátyja lesz, akik vigyázhatnak majd rá.

 • Rendkívüli állapotot hirdetett ki Arnold Schwarzenegger

  Rendkívüli állapotot hirdetett ki kedden Kaliforniában Arnold Schwarzenegger kormányzó, mert az amerikai szövetségi államban a feltételezések szerint két influenzás haláleset történt.

 • Katie Price öngyilkos akart lenni

  Katie Price boldog házasságban él a ketrec harcos Alex Reid-del, ám nemrég még öngyilkos akart lenni.

 • Haldoklóé a 7,5 milliárd

  7,5 milliárd forintnyi lottónyereménnyel sem oldódhat meg Steve Smith (58) élete. Még minden idõk hatodik legnagyobb értékû jackpotja sem mentheti meg az életét, ami halálos betegsége miatt bármelyik percben véget érhet. Lehet, hogy a szerencsés nyertes pénzét már csak gyermekei költhetik el?

 • 3D-s tisztelgés a Grammy-gálán Michael Jackson emléke elõtt

  Egyebek közt az énekessel halála elõtt elkészült 3D-s klippel tisztelegnek Michael Jackson emléke elõtt az idei Grammy-díj gálán.

 • Manchesterben képzeli el a jövõjét Cristiano Ronaldo!

  Manchesterben képzeli el a jövõjét Cristiano Ronaldo, az angol bajnok és BL-döntõs United aranylabdás futballistája, legalábbis errõl árulkodik legújabb nyilatkozata. "Manchester az otthonom.

  Tudom, hogy az emberek mindenfélét gondolnak, még akkor is, amikor azt mondom: ide tartozom. Ennek ellenére én itt akarok játszani" - idézte vasárnap a News of the World címû bulvárlap a portugál támadót, akit a sajtó már egy éve "el akar adni" a Real Madridnak.

 • Markológéppel támadt a zsarukra egy férfi Sárváron

  Markológéppel támadt az intézkedõ rendõrökre egy férfi vasárnap Sárváron; az általa vezetett munkagépet több járõrautóval sem sikerült megállásra kényszeríteni, ezért az egyik rendõr több célzott lövést adott le a jármû kerekeire - közölte a rendõrség az MTI-vel. A férfit végül õrizetbe vették.

 • Lökhárítójában rejtette el a húsz kilogramm marihuánát!

  Húsz kilogramm marihuánát találtak a vámosok egy horvát férfi autójának a lökhárítójában elrejtve a röszkei határátkelõhelyen. A fináncok a 40 millió forint értékû kábítószert lefoglalták, a horvát állampolgárt õrizetbe vették.

 • Egy év börtönt kapott Obama megfenyegetéséért!

  Egy év és egy napi börtönbüntetésre ítélték hétfõn Ézsak-Carolina államban azt a férfit, aki halálosan megfenyegette Barack Obamát az elnökválasztási kampány idején.

  A 48 éves Jerry Michael Blanchardnak ezenkívül háromezer dollár pénzbüntetést is fizetnie kell, és szabadulása után még három évig rendõri felügyelet alatt marad.

 • Kirúgás majd feljelentés melegség miatt a McLaren-nél!

  Feljelentette egy munkaügyi bíróságon Ron Dennist, a McLaren Forma 1-es csapat fõnökét volt asszisztense, akit azért bocsátottak el, mert Dennis melegnek hitte õt.

  Peter Boland, aki a csapatfõnök magánrepülõgépéért volt felelõs, a southamptoni bírósági meghallgatáson elmondta, hogy volt elöljárója többször is "kulturális érzéketlenségrõl" tett tanúságot. "Kijelentette, hogy kezet akar mosni, miután egész nap arabokkal fogott kezet", máskor pedig muzulmán üzletfeleit a Korán által tiltott alkoholos italokkal kínálta.

loading...