rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Daniel Radcliffe mindenét elhagyja

 • Share on Tumblr

  Daniel Radcliffe mindenét elhagyjaMinél több mindened van, annál többet veszíthetsz el - bizonyítja a fiatal színész példája. Lehet, hogy mindene megvan, de el is veszíti holmijait Daniel Radcliffe! A Harry Potter filmek sztárja igen hanyagnak tartja magát és rendre hagyja el értékeit - ráadásul nem is apróságokról van szó! "Gyakran elvesztem a holmim. Volt olyan, hogy szerintem három telefont is elhagytam egy év alatt. De nem rég eltűnt az iPodom is, és azt hittem, sosem lesz már meg. Majd körülbelül három hónappal később megtaláltam a táskámban egy olyan zsebben, amiről nem is tudtam, hogy létezik."


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Titokban megnõsült Lothar Matthäus!

  "Titokban" feleségül vette Las Vegasban 21 éves barátnõjét Lothar Matthäus, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya.

  A 47 esztendõs német edzõ a híres Bellagio Hotel teraszán mondott igent Lilianának, akit a 2007-es müncheni Oktoberfesten ismert meg.

  Azt szeretnénk, hogy mindenki lássa: összetartozunk. Érzem, hogy õ az igazi. Nagyon romantikus szertartás volt, csak a legközelebbi rokonok tudtak róla - nyilatkozta a világbajnok futball-legenda, aki már három zátonyra futott házasságon van túl.

 • Teljesen átalakult Gyõzike lánya! Evelyn 15 kilót fogyott!

  Teljes külsõ átalakuláson esett keresztül az elmúlt egy évben Gáspár Gyõzike nagyobbik lánya, Evelyn.

  Evelynt a tévénézõk morcos és túlsúlyos kamaszként ismerhették meg, mára azonban mintha kicserélték volna. A lány egy nyár alatt 170 centi magasra nyúlt és ledobott 15 kilót is.

  Evelynre szinte rá sem lehet ismerni! Elkezdett érdeklõdni a fiúk iránt is és érte is egyre többen rajonganak. Gyõzikének tehát ha tetszik, ha nem, bele kell törõdnie, hogy lánya hódolói hamarosan házuk környékén is megjelennek...

 • Kórházat neveztek el Brad Pitt édesanyjáról!

  Brad Pitt és testvérei egymillió dollárral járultak hozzá egy új gyermekrákközpont megnyitásának költségeihez.

  Pitt és testvéreinek családjai, Doug és Lisa Pitt, Rob és Julie Neal adták össze a pénzt a Missouriban található springfieldi St. John's kórház javára.

 • Eltünt 130 ezer felfújható nõi mell!

  A felfújható nõi kebleket a lap ajándéknak szánta januári számához, ám a szállító konténerbõl eltûntek, pedig Pekingben a szállítmány indulásakor még megvoltak.

  A magazin azonnal riadóztatta a hajózási hatóságokat, de ha nem kerül elõ két napon belül a szállítmány, akkor jó pár ausztrál férfinak nem lesz kínai melle - januárban.

 • Guinness rekord nadrágvarrás!

  Nem rendelésre és mérték után, mivel még a világ legnagyobb emberének is nagy a 22 emelet "magas" gatya. Larbi Boukamha - õ a szabó - Guinness rekordot akar dönteni.

  Sikerül is neki, mivel 10 méterrel hosszabb nadrágot produkált a jelenleg mért hivatalos csúcsnál, amely egy perui páré.

 • Kilencvenöt évesen ment nyugdíjba egy amerikai postai alkalmazott

  Kilencvenöt évesen hagyta abba a munkát egy amerikai postai alkalmazott, aki mostantól már csak utazgatni akar.

 • Van olyan eset, amikor a rendőr megkegyelmez a gyorshajtónak

  Van olyan eset, amikor a rendőr megkegyelmez a gyorshajtónakA massachusettsi Scott Lowe múlt hét csütörtökön hagyta figyelmen kívül az épp érvényben lévő sebességkorlátozást, azonban zseniális dumát adott elő, mikor egy járőr megállásra kényszerítette. A 22 éves fiatalember azt állította, hogy a helyi szerencsejáték zrt. főhadiszállására siet, hogy magához vegye a kaparós sorsjeggyel nyert 50 ezer dollárját - vagyis nagyjából 11,5 millió forintot. A rendőrségi jelentés szerint a gyorshajtó remegett és a markában szorongatott sorsjegyet mutogatta. A járőr az esetre való tekintettel elengedte egy megrovással a gyorshajtót.

 • Valóságos istennõt vett feleségül

  "Valóságos" istennõt vett feleségül egy tajvani férfi: miután a "földi" pártalálásban nem volt szerencséje, Lótusz Tündérrel, egy taoista istennõvel kötött házasságot.

 • Transzszexuális wc-t a tanintéményekbe!

  Thaiföld többek között arról is híres, hogy sok transzszexuális él az országban. A tolerancia olyan magas fokú, hogy az egyik középiskolában a lányok és a fiúk illemhelye között egy transzszexuális vécét is létrehoztak.

  A Kampang középiskola Thaiföld északkeleti részén található, és fõként farmerek gyermekei járnak oda. Mintegy 10-20 százalékuk vallja magát meglehetõsen öntudatosan transzszexuálisnak.

 • Lehalkíttatott ovis diszkó

  Wellington - Ovis diszkót halkíttatott le a hatósággal egy túl jó fülû vagy túl rossz idegzetû szomszéd Új-Zélandon.

  Az óvodások szüleikkel és az óvónénikkel együtt ropták a kacsatáncot és ugrándoztak egyéb, koruknak megfelelõ dalocskákra, amikor a hatóság emberei megjelentek és közölték: vagy csendesebben vigadnak vagy sehogy, különben véget vetnek a mulatságnak.

 • Maradona is segítette Hugo Chávez kampányát

  Caracas - Diego Maradona is segítette Hugo Chávez venezuelai elnök népszavazási kampányát.

  A volt világklasszis labdarúgó, az argentin fociválogatott szövetségi kapitánya "Igen" szavazatra buzdító élénkpiros pólóban feszített szerdán a kampányrendezvény helyszínén, egy caracasi stadionban felállított színpadon. A show végén Chávez megölelte Maradonát az ujjongó tömeg elõtt, miközben piros léggömbök emelkedtek a levegõbe, és tûzijáték kezdõdött.

 • 51 éves és dédnagymama lett

  Az 51 éves lengyel Teresa Gruca nagyon fiatalon, 16 évesen szülte meg elsõ gyermekét. Rá 16 évre pedig nagymamává vált, aztán megint 16 év múlva dédnagymama lett belõle.
  Jelenleg õ a legfiatalabb dédnagymama Lengyelországban.

 • Közúti baleset áldozata lett egy autójában szeretkezõ brazil pár

  Úttest szélén parkoló autóba rohant egy nyerges vontató egy ködös brazíliai országúton, megölve a kocsiban szeretkezõ párt.

 • Elaludt az interjú közben Morgan Freeman

  Már az interjú kezdetekor is nagyon fáradtnak tűnt az idős színész, a vontatott beszélgetés pedig szó szerint álomba ringatta. Morgan Freemant annyira nem érdekelte, hogy interjút adhat új filmje kapcsán egy seattle-i televíziónak, hogy nemes egyszerűséggel elbóbiskolt a beszélgetés közben.

 • Kata 5 milliót kér az egyik veséjéért

  Újsághirdetésben kínálja eladásra egyik veséjét egy 30 éves magyar nõ, Kata. Az egyik vidéki kisvárosban élõ, elkeseredett asszony így szeretné megmenteni a családját.

  Hajmeresztõ lépésre szánta el magát végsõ elkeseredésében egy háromgyermekes édesanya. Kata hirdetést adott fel az interneten, amelyben megvételre kínálja fél veséjét. Az ár ötmillió forint, forintra pontosan annyi, amennyi hitel terheli a családi kasszát.

 • Szexoldalon hirdette magát egy tanárnõ

  Csütörtökön felmondott a marcali Berzsenyi Dániel Gimnázium egyik tanárnõje, miután valaki megtalálta az interneten a szexképeit.

  A diákok között futótûzként terjedt a hír, hogy a pedagógus intim helyzetekben látható a társkeresõ oldalon, így ez az iskola vezetése elõtt sem maradhatott sokáig titokban. Pénteken szülõi értekezletet hívtak össze, hogy lecsillapítsák a kedélyeket.

 • Téves tévés gyõztes

  Ausztrália legnagyobb tévés baklövését követte el egy modellverseny mûsorvezetõnõje: téves gyõztest hirdetett ki élõ adásban.

 • Visszavarrták egy macska fél pofáját

  Visszavarrták egy macska fél pofáját az Egyesült Államokban, miután - nagy valószínûséggel - letépte egy autó hûtõjének ékszíja.

  A 4 éves Edgar három napra eltûnt otthonról, és nemhogy lógó orral, hanem pofával tért vissza: a fél "arca" leszakadva lifegett.

  Gazdasszonya elájult, amikor meglátta, de aztán csak-csak magához tért és elrohant a cicával egy állatsebészetre.

 • Clooney újra együtt a régivel?

  Újra együtt látták egykori szerelmével George Clooneyt. A színész, bár megkaphatna, aki csak akar, mégis újra Sarah-val randizik.

  Az egykori pincérnõ még tavaly ismerte meg a macsó színészt, idén májusban szakítottak, de arról konkrétan senki nem tud semmit, hogy miért.

  "Sarah szerelmes volt George-ba. A mai napig imádja. Barátok maradtak a szakítás után, tehát még semmi sincs lejátszva köztük. "

 • Dopeman részegen ismerte meg új kedvesét

  Igencsak meglepõdtek a Mr. és Mrs. forgatásán részt vevõ nézõk, amikor Dopeman (36) megjelent barátnõjével. A rapper alig egy hónapja, részegen ismerte meg Imolát, akit máris élete párjaként visz magával.

 • Rekordévet zártak a londoni színházak

  Rekordévet zártak a londoni színházak tavaly: a bevétel is emelkedett és hajszálnyival a nézõszám is nõtt az elõzõ évhez képest.Az 52 színházat összefogó Londoni Színházak Társasága (SOLT) hétfõn közzétett jelentése szerint a jegyeladások 3 százalékkal növekedtek, s kicsivel túllépték a 480 millió fontos (154 milliárd forint) álomhatárt.

  Bár a 2007-es évadot kiemelkedõen jó évnek könyvelték el annak idején, a közönség létszáma egy százalékkal nõtt, az eladott jegyek száma pedig elérte a 13,8 milliót. Ebbõl 9 millió jegyet musicalekre váltottak, 2,9 milliót pedig egyéb színdarabokra.

 • Egy leszbikus nõvel csalta meg férjét Mary Zsuzsi?

  Mary Zsuzsi nem csak a férfiakhoz, hanem saját neméhez is vonzódik.
  Nem is tagadja, volt már kapcsolata nõvel, igaz, együtt eddig még csak férfiakkal élt.

  "Amikor Düsseldorfban táncoltam leszbikus lányokkal együtt, az egyiknek nagyon megtetszettem. A férjem is tudott róla, tulajdonképpen a kedvéért csináltam az egészet, de õ nem szállhatott be" - a mûvésznõ, aki azt is kifejtette, véleménye szerint az lenne a legideálisabb, ha biszexuális partnerrel hozná össze a sors.

 • Tizennyolcezren voltak kíváncsiak a csirkeszárnyevõ-versenyre Amerikában

  Az idei gyõztes 238 csirkeszárny bekebelezésével nyerte meg az amerikaifutball-bajnokság döntõjéhez, a Super Bowl-hoz igazított, immár tizennyolcadik alkalommal megrendezett csirkeszárnyevõ-versenyt.

 • Pamela Anderson 41. szülinapját ünnepelte

  Pamela a kedvenc Las Vegas-i klubbjában, a LAX-ban ünnepelte meg a 41. szülinapját, Hans Klokkal és munkatársaival és a bûvész Criss Angellel.

  A „Baywatch” sztárja a pletykák szerint most éppen vele ápol közelebbi viszont, melynek az ünnepélyen is tanújelét adták: a torán lévõ gyertyák elfújása után többször átölelték egymást és pózoltak az õket fényképezõ paparazziknak is. Ennek ellenére Pam nemrég visszaköltözött Kid Rockhoz gyermekeivel, de ez már a sokadik ilyen alkalom volt viharosnak mondható, évek óta tartó viszonyukban.

 • Többszöri öngyilkosságért ötven ostorcsapásra ítéltek!

  Ötven ostorcsapásra és kéthavi börtönre ítéltek egy indiai férfit Szaúd-Arábiában, mert többször öngyilkosságot kísérelt meg.

  Az ítélet ellen fellebbezni nem lehet. "A férfinek elõször is pszichiátriai segítséget kellett volna nyújtani, hogy megoldhassa a problémáit. Ha ehelyett bíróság elé rángatjuk és bedugjuk egy börtönbe, azzal csak tovább rontunk a helyzetén" - idéz a Saudi Gazette címû szaúdi lap egy az ítéletet élesen bíráló helyi jogtanácsost. A szaúd-arábiai igazságszolgáltatás az iszlám törvénykezésen alapul.

 • Morgan Freeman tagadja a vádakat!

  Morgan Freeman amerikai filmszínész szerint nemcsak õ, hanem utasa, Demaris Meyer is felelõs tavaly augusztusi autóbalesetükért, amelyben mindketten súlyosan megsérültek.

  A 48 éves Meyer februárban már kártérítésért perelte be a mûvészt, mivel szerinte Freeman gondatlanságot követett el a nõ Nissan Maximájának volánjánál.

 • Az Osbourne házat akarja magának Jessica Sipmson

  Már tizenkétmillió dolláros árajánlattal készült az énekesnõ, amikor megtudta, hogy a Beverly Hills-i Osbourne-ház kigyulladt. Most a kárfelmérésnél és a hezitálásnál tart a dolog.

 • Szigetet vett kedvesének a sztár

  George Clooney igazán gáláns módon fejezte ki a szerelmét. Nem mást, mint egy tündéri kis szigetet ajándékozott kedvesének, Elisabetta Canalisnak.

 • Schwarzenegger magát adja Stallone filmjében

  Sacramento - Senki sem játszhatná jobban: Arnold Schwarzenegger Kalifornia kormányzóját alakítja Sylvester Stallone akciófilmjében, azaz jelenlegi önmagát.

  A The Expendables (A feláldozhatók) forgatása március 28-án kezdõdik Brazíliában, majd a produkció két hónapra New Orleansba hurcolkodik. A filmet Stallone írta, õ rendezi és természetesen játszik is benne.

 • Nyolcvan forintért verték meg az idõs nõt

  Nyolcvan forintot rabolt el egy idõs nõtõl két fiatalkorú a Borsod megyei Selyeb községben. A gyanúsítottak meg is verték a 77 éves nyugdíjast.