rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Pénz hullott a templom látogatói nyakába

 • Share on Tumblr

  Pénz hullott a templom látogatói nyakábaVáratlanul több tízezer rúpia hullott egy indiai templom látogatóinak és koldusainak a nyakába. A pénzt egy majom szórta a magasból a hívőkre. Az állat előzőleg elcsente egy nő tárcáját, amelynek tartalmát Vrindavan város egy templomának párkányán ülve zúdította az emberekre, a kiszórt pénz nagyjából 650 ezer forint értékű volt. Az égből hulló bankók láttán hirtelen rengetegen csődültek össze, hogy felmarkoljanak maguknak valamennyit. A tárca tulajdonosának az eredeti összeg töredékét sikerült visszaszereznie. Hasonló eset egyébként már máskor is történt Indiában.

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Szabad Fucking Hell néven sört forgalomba hozni

  Szabad Fucking Hell néven sört forgalomba hozni - mondta ki az európai védjegyek engedélyezésében illetékes, spanyolországi székhelyû Belsõ Piaci Harmonizációs Hivatal.

 • Kiderült, hogy Geri Halliwell férjjelöltje nõs

  Geri Halliwell váratlanul szakított párjával, miután kiderült, hogy az orosz milliárdos nõs. Ismét bebizonyosodott, hogy a párkapcsolatok nem Geri Halliwell erõsségei.

 • Pap ejtett teherbe egy 18 éves lányt

  Pennsylvania-ban egy katolikus iskola papja teherbe ejtett egy 18 éves lánytanulót.

 • Brad Pitt is Sarah Polley-t akarta

  Sarah Polley, a Váratlan utazás sztárja mindössze hatéves volt, mikor édesanyja beprotezsálta egy produkcióba. A kislány azonnal belopta magát mindenki szívébe.

 • Az idei mobil-hajító világbajnokságot egy kutya nyerte

  Észtországban rendezték az idei évi mobil-hajító világbajnokságot, amelyben a házigazdák domináltak.

  A férfiak és a nõk között egyaránt egy-egy észt versenyzõ gyõzött, elõbbiben 85 méterrel, utóbbiban pedig 41 méterrel. A gyermekek között viszont már 12 éves finn diadalmaskodott, aki 55 méter messzire tudta eldobni mobiltelefonját.

 • Egy papagájért pereskednek!

  Visszakerül eredeti tulajdonosához egy papagáj, miután három éve a madár elhagyta õt. A Tequila névre hallgató afrikai szürkepapagáj 10 év után szökött meg egy nõtõl.

  A madarat egy másik hölgy megtalálta és „a szárnyai alá vette”, a papagájnak a Lucky nevet adta. Idõvel véletlenül összebarátkozott a két nõ egy étteremben éppen annak okán, hogy kiderült: mindketten imádják a madarakat.

 • Találd el Bush-t és 50% kedvezményt kapsz!

  Árengedményt kapnak a vevõk egy áruházban Kínában, ha cipõvel eltalálják az Egyesült Államok elnökét.George W. Bush nem személyesen vesz részt az akcióban - ahogy az Irakban történt vele -, az áruház õt nem szerzõdtette, csupán képmását állította fel.

  Nem egészen élethûek az arányok, a papír-Bush feje hatalmas a testéhez képest, hogy könnyebb legyen fejbe dobni. A kedvezmény mértéke 20-tól 50 százalékig terjed. Aki térden alul találja el Busht, csak egyötöddel vásárolhat olcsóbban.

 • Testékszerezett macskákat árult egy kutyakozmetikus nõ

  Testékszerezett macskákat árult egy kutyakozmetikus nõ az internet közvetítésével az Egyesült Államokban, amiért most bíróság elé kerül állatokkal szembeni kegyetlenség címén.

  A 34 éves hölgy nem csak fülbevalókkal ékesítette a macskákat, hanem "farokbavalókkal" és nyakbavalókkal is. Utóbbiakat nyakszirttájékon rakta a macskákra. Ténykedésérõl tudomást szerzett egy állatvédõ csoport és feljelentette a nõt, akinek lakásán razziát tartott a rendõrség.

 • Tévutas: a város stimmelt, csak a földrész nem

  Sydney (Kanada) - Úticélja szerint jó városba érkezett, csak éppen rossz földrészre egy argentin turista: az ausztráliai Sydney helyett a kanadaiba, azaz a világ átellenes felére.

  A hölgy többszöri átszállással jutott el a mára elég álmos életû, hajdani bányász- és acélipari városba - a pezsgõ ausztrál megapolisz helyett -, ám csak az utolsó útszakaszon kezdett neki gyanús lenni a dolog.

 • Az áramszünet kopaszít

  Megszépülés helyett félig kopaszon mehetett haza a fodrásztól egy nõ az Egyesült Államokban áramszünet miatt.

 • Felavatták azt a szobrot, amellyel a szlovák nyelvtörvény ellen tiltakoznak!

  Felavatták Csicsón azt a szobrot, amellyel a szlovák nyelvtörvény ellen tiltakoznak. Az emlékmûvet Duray Miklós, az MKP stratégiai alelnöke leplezte le több száz ember elõtt.

 • Csak úgy 4 milliárd érkezett a bankszámlájára

  Váratlanul mintegy négy milliárd rubelt (közel 30 milliárd forint) talált bankszámláján az omszki Alekszej Podkoritov.

  A fiatalember csak tájékozódni akart, hogy mennyi pénz van a számláján, s a 3 986 203 995,1 összeg láttán nem hitt a szemének. Kivett ezer rubelt, de nem változott szinte semmi.

  A rendõrség kábítószer-ellenes részlegénél dolgozó Podkoritov hirtelen nem tudta, mit tegyen. Meghányta-vetette a dolgot barátaival, akik szinte mind azt sorolták, mit kellene elsõre venni a pénzbõl.

 • Fluor Tomi reagált az õt ért alkoholista vádakra

  Fluor Tomi az elmúlt héten azzal került a média kereszttüzébe, hogy mostanában sokat iszik. Akkor azt írták az újságok, hogy a rapper alkoholista lett. Tomi a Facebookon reagált a vádakra.

 • Életének 96. évében elhunyt Illés Sándor!

  Életének 96. évében szerdára virradóra elhunyt Illés Sándor, Táncsics Mihály-díjjal és Aranytoll elismeréssel kitüntetett újságíró, író - tudatta a család az MTI-vel.

  Illés Sándor munkássága elismeréseként megkapta a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) Aranytoll elismerését, a Magyar Újságírók Közösségének (MÚK) Petõfi Sándor Sajtószabadság Díját, a Vajdasági Irodalmi Díjat, a Táncsics Mihály-díjat, a Magyar Örökség Díjat, 2005-ben a Prima Díjat és a Mikszáth Kálmán-díjat.

 • Madonna térdei nem bírják a sorozatos terhelést

  Madonna térdei nem bírják a sorozatos terhelést. A szigorú fitneszedzésekkel teljesen kikészítette magát fizikailag és az orvosok vészes vérszegénységet állapítottak meg nála.

  Mostantól minden próbára és turnéra orvosi kísérettel megy a leharcolt énekesnõ.

  Emellett az énekesnõ elküldte két táncosát, turnémenedzsere pedig saját jószántából akarja otthagyni az énekesnõt, akinek ráadásul magánéleti problémái mellett az egészsége is romokban hever.

 • Elhunyt Oroszország legkisebb embere

  Moszkva - Oroszország legkisebb embere elhunyt: Konsztantyin Morozov mindössze 63 centiméteresre nõtt, testsúlya 24 kilogramm volt, s bár az orvosok születésétõl fogva állították, hogy nem él sokáig, 73 éves korában érte a halál.

 • A román kisgyerek leszúrta olasz játszótársát

  Szokatlan agresszivitásról tett tanúbizonyságot egy 11 éves román kisfiú a szicíliai Cattolica Eraclea helységben: vasárnap este játék közben leszúrta 10 éves társát, írja a Realitatea TV az ANSA hírügynökségre hivatkozva.

 • Túl az egy milliárd dolláros bevételen a Transformers 3

  A napokban túllépte az egy milliárd dolláros bevételi álomhatárt a Transformers harmadik része.

 • Bodrogi Gyulát a XIII. kerület díszpolgárává avatták!

  A XIII. kerület díszpolgárává avatta szerdán Tóth József polgármester Bodrogi Gyula színmûvészt, rendezõt, Marton László rendezõt, a Vígszínház volt igazgatóját és Spiró György írót, mûfordítót és irodalomtörténészt az Angyalföldi Mûvelõdési Központban.

 • Belehalt a böjtbe

  Holtan találtak rá egy 55 éves nõre, aki vallási indíttatású koplalás céljából hetekre magára zárta az ajtót a floridai Bartow városban.

 • UFO figyelő szolgáltatást hozott létre Rihanna

  UFO figyelő szolgáltatást hozott létre RihannaAz énekesnő szentül hiszi, hogy földönkívüliek márpedig vannak. Most épp egy UFO figyelő szolgálatot is létrehozott a Nevadai sivatagban. \"Rihanna mindig is meg volt róla győződve, hogy az idegenek a Földre jönnek még az ő életében\" - mondta egy, az énekesnőhöz közel álló forrás. A Daily Star információi szerint Riri felbérelt egy néhány embert, akiknek a feladata nem más, mint folyamatosan az eget fürkészni és jelenteni, ha valami rendkívülit észlelnek. A bázist egy olyan helyre állították fel, ahol viszonylag gyakoriak az ilyen észlelések.

 • Duffy háromszoros gyõztes a Brit Awards díjkiosztóján

  London - Duffy három díjat is elvitt szerdán este Londonban, a Brit Awards zenei díjkiosztón. Életmûdíjat kapott a Pet Shop Boys.

  A 24 éves szõke énekesnõ Rockferry címû lemezével elnyerte az év brit albumáért járó trófeát, emellett õt választották az év énekesnõjének és az év felfedezettjének is.

 • Vin Diesel-ért dobná barátnõje Kasza Tibit

  Van az a férfi, akiért szerelme simán lepattintaná A Nagy Duett zsûritagját.

 • 771-szer bukott meg a kreszvizsgán

  771-szer futott neki eddig az autóvezetõi kreszvizsgának egy nagymama Dél-Koreában, de 772-edszer is nekifog, ha sikereset akar.Pedig a 68 éves asszony számára igazán hétköznapi dolog a vizsga, mivel 2005 óta minden áldott hétköznap nekigyürkõzik.

  És mindig ugyanolyan eredménnyel, illetve eredménytelenséggel fejezi be.Eddig 7,5 millió forintnyi pénzébe került az állandó bukás, abból már nagy a rutinja.

 • Budapesten fogták el a nyíregyházi szélhámost!

  Budapesten fogták el azt 35 éves nyíregyházi férfit, aki jelentõs értékre elkövetett csalások miatt tavaly óta szerepelt a megyei körözési toplistán; összesen mintegy 87 millió forintos kárt okozott cégeknek és magánszemélyeknek.

 • Heti kétmillió forintért bérelhető ki Sting birtoka

  Esküvőkre és partikra is kiadó Sting hosszú évek munkájával megteremtett toszkánai birodalma. A zenész kis paradicsomot hozott létre a Firenzéhez közeli 360 hektáros birtokon: biogazdaságában mézet, olívaolajat, valamint bort termel, és rendbe hozatta a XVI. századi főépületet is.

 • Igazán érdekes és nagyvonalú gesztust tett a Maroon 5 énekese

  Igazán érdekes és nagyvonalú gesztust tett a Maroon 5 énekeseEgy rajongója csekkel dobta meg a Maroon 5 egyik koncertjén, az énekest Adam Levine-t, ő pedig befizette a rajta lévő összeget. Bizarr eset történt a Maroon 5 egyik koncertjén: a csapat egyik rajongója egy közel 500 dolláros csekket dobott a színpadra. Az énekes, Adam Levine, bár megjegyezte, hogy nem volt kifejezetten kedves gesztus, ettől függetlenül jótékony hangulatban találták, ezért úgy döntött, befizeti az összeget. Mindezek ellenére azt kérte rajongóitól, hogy ha lehet, a jövőben tartózkodjanak az ilyesmitől, mivel több, mint 100.000 forintnak megfelelő pénze úszott el így.

 • Megszületett Gálvölgyi János 3. unokája!!!

  Hatalmas az öröm a Gálvölgyi családban: tegnap bekopogott a gólya, és óriási unokát hozott. A harmadik utód 4 kiló negyven dekával látta meg a napvilágot, s az Ádám nevet kapta.

  A háromszoros nagypapa egykor az Amatõr Színjátszó Mozgalomban ismerkedett meg Gács Judittal, akivel ma is boldogságban és egyetértésben élnek.

  Lányaik, Eszter és Dóra igazán nem fukarkodnak a nagyszülõket boldoggá tévõ unokákkal, most jött a harmadik csöppség.

 • Kisbabát vár Marót Viki

  A Marót Viki és a Nova Kultúr zenakar 27 éves énekesnõje a negyedik hónapban jár, októberre várja elsõ gyermekét. Egyelõre nem tudják a születendõ baba nevét, de arra az esetre, ha kisfiuk születne, férjével vagy Ádámnak vagy Samunak neveznék a kicsit.

 • Vizsga közben vajúdni kezdett, de átment

  A vizsga írásbeli volt, 3 órás. A chicagói hallgató jogi államvizsgáján érezte, hogy rátörnek a fájások, de összeszedte minden tudását, amelyet a szülési tanfolyamon tanult és igyekezett lélegzése mélyítésével idõt nyerni, de közben lóhalálában szántotta a sorokat.

loading...