rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Pénz hullott a templom látogatói nyakába

 • Share on Tumblr

  Pénz hullott a templom látogatói nyakábaVáratlanul több tízezer rúpia hullott egy indiai templom látogatóinak és koldusainak a nyakába. A pénzt egy majom szórta a magasból a hívőkre. Az állat előzőleg elcsente egy nő tárcáját, amelynek tartalmát Vrindavan város egy templomának párkányán ülve zúdította az emberekre, a kiszórt pénz nagyjából 650 ezer forint értékű volt. Az égből hulló bankók láttán hirtelen rengetegen csődültek össze, hogy felmarkoljanak maguknak valamennyit. A tárca tulajdonosának az eredeti összeg töredékét sikerült visszaszereznie. Hasonló eset egyébként már máskor is történt Indiában.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Nem akartak mosolyogni a diákok, ezért rendőrt hívott az igazgatónő

  Nem akartak mosolyogni a diákok, ezért rendőrt hívott az igazgatónőKomolyan veszi a feladatát az általános iskola igazgatónője, nem véletlenül retteg tőle minden diák, de még a tanárok sem bírják mindig elviselni a határozottságát. Most rendőrt hívott a komor gyerekek ellen. Nincsenek túl nagy bizalommal az észak-walesi Anglesey általános iskolájának igazgatónője iránt sem a diákok, sem a tanárok. Az viszont biztos, hogy Ann Hughes nemrégiben rendőrt hívott, mert megtudta, hogy néhány diák lázadást tervezett az iskolai fotózásra: a gyerekek elhatározták, hogy nem fognak mosolyogni a képeken!

 • Lady Gaga rosszul lett a színpadon

  Lady Gaga kis híján összeesett a színpadon turnéjának új-zélandi állomásán. A YouTube videomegosztó portálon látható felvétel tanúsága szerint az extravagáns énekesnõ az utolsó szám, a Bad Romance elõadása közben elgyengült, és az ájulás környékezte.

 • Megmutatják formás testüket a Nyári lányok

  Megmutatják formás testüket a Nyári lányok a CKM-ben. Az X-Faktor legutóbbi kiesõi, bár hangjukkal akarnak kitûnni, vallják, örömmel szabadulnak meg ruháiktól.

 • Ötszörös német gyõzelem az Empire State Building sprintjén

  A 25 éves Thomas Dold ötödszörre is megnyerte a New York-i Empire State Building felfutási versenyét.

 • Húsért cserélnek szexet a csimpánzok

  Washington - A nõk vélhetõen megsértõdnének azon, amit a nõstény csimpánzok természetesnek tartanak: húsért cserébe szexet vár a hím, amint arról német kutatók beszámoltak kedden.

 • Új embermatrac-dominórekord

  Új embermatrac-dominórekord született: 400-an álltak felállított ágymatracok közé és dõltek el dominószerûen Nagy-Britanniában.

 • Sokat küszködik súlyproblémájával Király Linda

  Sokat küszködik súlyproblémájával Király Linda, ám most úgy tûnik, sikerrel vette fel a harcot a kilókkal. A szép énekesnõ jónéhány ruhaméretnyit fogyott.

 • Top 5 botrány 2007: Owen Wilson öngyilkossági kísérlete

  A sármos színész szinte kizárólag sztárokkal gabalyodik össze: kapcsolata volt már Sheryl Crow-val, Demi Moore-ral és legutoljára Kate Hudsonnal. A szakítás kikészítette Wilsont: augusztus 26-án rohamkocsi vitte kórházba, miután ereit felvágva öngyilkosságot kísérelt meg Santa Monica-i házában. A vérzés mellett az altató-túladagolás is komoly veszélyt jelentett, így eleinte nagyon súlyos állapotban kezelték a színészt.

 • Ismét vétett az alkoholtilalom ellen Lindsay Lohan

  Vétett próbaidõre helyezésének feltételei ellen Lindsay Lohan amerikai színésznõ, emiatt a bíróság újabb kétszázezer dollár fizetésére kötelezte.

 • Guinness-rekord Baján: 1597-en csárdásoztak a fõtéren

  A világon a legtöbben táncolták egyszerre a csárdást Baján, a Szentháromság téren szombaton este; a teljesítmény a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerül.

 • Hihetetlen! Ikreket szült egy hatvan éves nõ!

  Hatvanévesen lett elõször anya egy kanadai nõ. Ikreket szült, a kisfiúk egészségesek és az édesanya is jól van, az idõskori terhesség azonban komoly orvosetikai kérdéseket vet fel - tudósított a CBC tévécsatorna helyi idõ szerint csütörtökön.

  Ranjit Hayer mindig is akart gyereket és évtizedek óta sikertelenül próbált teherbe esni. Indiában is járt egy mesterséges megtermékenyítésre szakosodott orvosnál, aki becsapta, és eltûnt a befizetett pénzzel. Ezután hosszú évekig spórolt párjával egy újabb kezelésre, magas kora miatt azonban Kanadában egy orvos sem vállalta el, ezért újra Indiába ment és felkeresett egy másik szakértõt.

 • Pitt megfenyegette Depp-t

  Botrányokkal teli A turista címû film forgatása, elõször Vanessa Paradis fenyegette meg férjét, most pedig Brad Pitt.

 • Jennifer Lawrence újévi fogadalma 2013-ra

  Jennifer Lawrence újévi fogadalma 2013-ra, hogy megpróbál sokkal jobban kiállni magáért.

 • Az égig érő lépcső

  Az égig érő lépcsőA végtelenbe vezető lépcső sok mindent szimbolizál, az élettől egészen a mennyországba vezető útig. David McCracken ausztrál szobrász készítette ezt a tengerparti szobrot, amely becsapja a szemet. A páratlan alkotás az ausztrál tengerparton áll, és bizonyos szögből nagyon élethű. Szemből is megtévesztő David McCracken lépcsője: mintha tényleg végtelen lenne. Egy bizonyos területről úgy néz ki, mintha az égbe vezető lépcsőt látnánk. Nagyon csalókás a látvány, vajon mekkora valójában a lépcső, valóban az égig ér?!

 • A Csomolungma csúcsán halt meg egy brit hegymászó

  Órákkal a Csomolungma (Mount Everest) meghódítása után halt meg a brit Peter Kinloch, aki önerejébõl már nem tudott leereszkedni a csúcstámadás elõtti utolsó alaptáborba és a társai sem tudtak rajta segíteni.

 • Leo már megint megiramodott a leánykéréstõl

  Gyönyörû volt a Valentin-nap Leonardo Dicaprio és Bar Refaeli számára: a sztár végre megkérte az izraeli modell kezét, méghozzá hagyományos módon, azaz térden állva.

 • Russel Crowe különvált feleségétõl

  Russel Crowe ausztrál filmsztár különvált feleségétõl 9 évi házasság után.

 • Belefulladt egy horgász a Hernádba!

  Belefulladt egy horgász a Hernádba, feltehetõen ittasan. A holttestét vasárnap találták meg a folyóban.

  Felsõdobsza térségében, a Hernádon három férfi horgászott. Ketten közülük hazamentek, a harmadik azonban tovább maradt. Feltehetõen ittas volt és belecsúszott a folyóba. Holttestét az encsi tûzoltók emelték ki a folyóból Felsõdobsza és Hernádkércs között.

 • A pókertörvényrõl döntenek!

  Ma szavaz a parlament arról a szocialista módosító indítványról, amelynek célja az élõjátékos póker legalizálása, azaz megadóztatása, az on-line szerencsejáték továbbra is adómentes pénzforrás lehet.

  A szerencsejáték-törvény Juhászné Lévai Katalin, Keller László és Halmai Gáborné által jegyzett módosításától félmilliárd forintos éves adóbevételt remélnek, és a befolyt összegbõl az "esélyek bankját" hoznák létre.

 • Meggyilkoltak egy tizenévest - két fiatalkorú a tettes

  Két fiatalkorú megölte társát Hajdúnánáson - közölte Kelemen Éva rendõr hadnagy csütörtök este.

 • Meztelen esküvõi fotózás Kínában

  Egyre több ifjú pár készíttet magáról meztelen esküvõi fotókat is Kínában, ám erõsödik a divat betiltását szorgalmazók hangja.

 • Etióp bevándorló kapra a Miss Izraelnek járó koronát

  Izrael történetében elõször egy etióp bevándorló nyerte el a Miss Izraelnek járó koronát.

 • Rúdtánc oktatás a Cambridge-i Egyetemen

  Rúdtáncórákat vehetnek a nõi hallgatók a Cambridge-i Egyetemen, hogy leküzdjék a vizsgaidõszakkal járó stresszt. Egy óra két fontba (kevesebb mint 800 forintba) kerül, de férfiak nem vehetnek részt rajta.

 • Az elsõ szerelmük után nyomoztatnak a japánok

  Rég nem látott elsõ szerelmük felkutatásához nyújt segítséget ügyfeleinek egy japán magánnyomozó iroda.

 • Csapágygolyóval csúzlizta be egy busz ablakát!

  Egy kollégium hetedik emeleti ablakából lõtte be az egyik helyi járatú autóbusz ablakát egy húszéves tanuló hétfõn Nyíregyházán. A támadásban senki nem sérült meg, a jármûvön tartózkodó egy utas távolabb ült a betört ablaktól.

  A csúzlizó tanuló kihallgatásakor a rendõröknek azt mondta, hogy õ nem akarta eltalálni a buszt, csak arra volt kíváncsi, milyen messze repül a csapágygolyó.

 • Amerikai fiatalok segítenek a jókai romáknak

  Amerikai fiatalok keresték fel a dél-szlovákiai Jókát (Jelka), hogy meggyõzzék a helyi romákat, tegyenek azért, hogy megváltozzon az életük - írja az Új Szó címû pozsonyi napilap csütörtöki számában.

 • Élõ mûsorban mondott fel a hírolvasó

  Élõ adásban mondott fel az NRK norvég közrádió egyik regionális stúdiójának hírolvasója.

 • A kórházban akasztják fel magukat a dolgozók

  Sorozatos tragédiák helyszíne lett egy bukaresti egészségügyi intézmény. Az Elias kórház menedzserének halála után egy nappal felakasztotta magát az intézmény adminisztrátora. Az 57 éves Mihai Robut az épület alagsorában találták meg.

 • 280 millió forintot ér egy családi ajtókitámasztója

  Ajtókitámasztónak használtak jó ideig az Egyesült Államokban egy kínai kerámiát, amely végül 1,3 millió dollárért kelt el árverésen.

 • Victoria Beckham fiúsra vágatta a haját

  A futballistafeleségnek sikerült magára vonnia a figyelmet a New York-i divathéten

  Victoria Beckham számára a fizurák folytonos váltogatása nem új dolog.

  Most ismét meglepetést okozott új külsejével a New York-i Divathéten, ahol férje, David Beckham helyett Jennifer Lopezzel libegett le-föl kézenfogva.

  Készséggel pózolva a fotósoknak és nyilatkozva az újságíróknak.