rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Pénz hullott a templom látogatói nyakába

 • Share on Tumblr

  Pénz hullott a templom látogatói nyakábaVáratlanul több tízezer rúpia hullott egy indiai templom látogatóinak és koldusainak a nyakába. A pénzt egy majom szórta a magasból a hívőkre. Az állat előzőleg elcsente egy nő tárcáját, amelynek tartalmát Vrindavan város egy templomának párkányán ülve zúdította az emberekre, a kiszórt pénz nagyjából 650 ezer forint értékű volt. Az égből hulló bankók láttán hirtelen rengetegen csődültek össze, hogy felmarkoljanak maguknak valamennyit. A tárca tulajdonosának az eredeti összeg töredékét sikerült visszaszereznie. Hasonló eset egyébként már máskor is történt Indiában.

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Az amerikai rendõrség lecsapott a garnéla-tolvajra!

  Az amerikai rendõrség lecsapott a garnéla-tolvajra, aki kizárólag erre a tengeri ínyencségre specializálta magát.

  Nem tudni, mi áll a háttérben, csupán annyit tudni, hogy az amerikai tolvaj csak garnélarákot lop az áruházakból, semmi más nem érdekli.

 • Hopkins nem is hisztizik

  Egy szó sem igaz azokból a pletykákból, hogy Sir Anthony Hopkins hisztizik a Thor címû képregény-adaptáció forgatásán, kioktatja a fiatalabb színészeket, és amiatt panaszkodik, hogy túl sokat forgatnak stúdióban, miközben õ szabad levegõre vágyik.

 • Krokodil miatt zuhant le egy repülõ

  20 ember halálát, köztük egy angol és egy belga pilótáét követelte a nem mindennapi tragédia a Kongói Demokratikus Köztársaságban.

 • Amerika Elvis-kiállításokkal emlékezik a "Királyra"

  A Los Angeles-i Grammy Múzeum és a washingtoni National Portrait Gallery is kiállítással emlékezik a hetvenöt évvel ezelõtt született Elvis Presleyre.

 • Díszhal választja ki a luxusvilla nyertesét!

  Halával választatja ki értékes ingatlanjának új tulajdonosát egy brit üzletember. A férfi 675 ezer fontot (210 millió forintot) érõ lancashire-i luxusházát sorsolja ki díszhalával.

  Ahhoz, hogy valakinek esélye legyen nyerni, elõbb helyesen meg kell fejteni egy sudoku-rejtvényt, majd ha szerencséje van, akkor a beküldött pályázatát érinti meg egy érzékelõ képernyõn a kopoltyús. A nevezési díj 50 font, a határidõ 2010. február elseje.

 • Hat órán belül kétszer is elütöttek majd megbírságolták

  Hat órán belül kétszer is elütöttek egy biciklist az Egyesült Államokban, ráadásként pedig a rendõrség megbírságolta.

  A 46 éves férfit elõször egy autós gázolta el, aki cserbenhagyta, elhajtott. A biciklist más szállította kórházba, ám miután ott ellátták sebeit és kiderült, hogy nem esett komoly baja, kiengedték. Útban hazafelé egy vasúti hídon baktatott maga mellett tolva biciklijét, amikor egy vonat sodorta el.

 • 114 éves korában elhunyt Európa legidõsebb embere

  A nõ, akinek soha nem volt családja, 2010-ben 114 évesen és öt naposan lett Olaszország legidõsebb embere.

 • Megszületett Flóra, Gerendás Péter kilencedik gyermeke

  Gerendás Péter mögöttt igazi "termékeny" élet áll. Igaz ez a karrierjére és a magánéletére is.

  A temérdek lemezzel rendelkezõ énekes a szakmai sikereken túl a magánéletben is boldog. Néhány héttel ezelõtt született meg ugyanis kilencedik gyermeke.

  A legújabb jövevény, Flóra a legnagyobb egészségnek örvend, hisz alig három nap után már haza is engedték mamájával együtt az orvosok.

 • Megszökött, de visszalopódzott a börtönbe!

  Egy amerikai férfi megszökött a börtönbõl, aztán nem messze lopott néhány doboz cigarettát, és visszalopózott a börtönbe, de ekkor lebukott.

  A 25 éves rab, Harry Jackson csak kiugrott tizennégy csomag cigiért a sarki boltba, de ehhez nem kért engedélyt, hiszen nem is kapott volna a börtönben.

 • Szexszel fizettette ki tiszteletdíját egy ügyvéd!

  Szexszel fizettette ki tiszteletdíját egy ügyvéd az Egyesült Államokban egy védencével.

  Az ügyvéd férfi, védence 18 éves lány. Utóbbi 2300 dollárral - bõ fél millió forinttal - tartozott, és õ javasolta a szextörlesztést.

 • Dévaványán pénzkiadó automatát téptek ki a falból!

  Kitéptek a falból egy pénzkiadó automatát ismeretlen tettesek és elmenekültek zsákmányukkal a Békés megyei Dévaványán.

  Az OTP-fiók elõterében elhelyezett automatát eddig ismeretlen módszerrel tépték ki a helyérõl, majd a tettesek egy sötét színû, rendszám nélküli Volkswagen Passat típusú személyautóval menekültek el a helyszínrõl.

 • Nem semmi: 13 millió forintnyi dollárt költött körmeire Rita Ora

  Nem semmi: 13 millió forintnyi dollárt költött körmeire Rita OraRita Ora mindent megtett azért, hogy rá figyeljenek a vörös szőnyegen. Az MTV VMA-re minden sztár kitesz magáért, hogy az egyik legnívósabb díjátadó lévén nem jelenhetnek meg szedett-vedett cuccban. Rita Ora már az ouftitjével is magára vonzotta a tekinteteket, hisz vörös, hálóingre hajazó szaténruhája nem hagyott túl sokat a képzeletnek. Most pedig kiderült, hogy feltűnő körmeire sem sajnálta a pénzt: 56 ezer dollárt, vagyis átszámolva körülbelül 13 millió forintot költött rájuk! Ez azért már lehet egy kicsit sok...

 • Kétszázötvenöt rab sebesült meg a börtönlázadásban

  Kétszázötvenöt rab sebesült meg abban a börtönlázadásban helyi idõ szerint szombat este egy Los Angeleshez közeli fegyintézetben.

  Az intézetben 5911 embert tartanak fogva, a fegyõrök száma 2100, de a lázadás csak az egyik szárnyra terjedt ki, amelyben 1300-an raboskodnak.

 • Edward Nino Hernandez a világ legkisebb embere

  Edward Nino Hernandeznek hívják a világ legkisebb emberét. A 24 éves kolumbiai férfi hetven centiméter magas.

 • Barlangban volt az esküvõ

  Egy angol pár barlangban kötött házasságot, és a lagzi is a barlangban volt, így az sem számított, hogy odakint ítéletidõ tombolt.

  A frigyre Anglia egyik legõsibb barlangrendszerében került sor, ahol 450 ezer éves, azaz a pattintott kõkorszakbõl származó baltafejet is találtak. Az ara egy 49 éves marketingmenedzser, a férj pedig 38 éves hálózattervezõ.

 • Munkának indult, szerelem lett a vége

  A Vámpírnaplók sztárja és sorozatbeli partnere, Ian Somerhalder között már jó ideje tart a szerelem. Az Elenát alakító fiatal színésznõ azonban sokáig küzdött érzelmeivel.

 • 9 éves kislány autóval tört-zúzott Budapesten

  Parkoló autókat tört össze, fákat döntött ki és egy villanyoszlopnak is nekihajtott egy autót vezetõ kiskorú a fõvárosban vasárnap délben.

 • Stevie Wonder könyvtárban dalolt a Gershwin-díj átvétele elõtt

  Washington - Stevie Wonder, a rhythm and blues egyik legnagyobb alakja kedden Barack Obama amerikai elnöktõl a Fehér Házban átveszi a Gershwin-díjat; az 58 éves mûvész elõzõ este Washingtonban a Kongresszusi Könyvtárban megrendezett koncerten adta elõ legújabb szerzeményét.

 • A legtöbb ember nem tudja hol van a szíve!

  Az emberei test anatómiája a legtöbb ember számára továbbra is rejtély, egy kutatásban a megkérdezetteknek csak a fele tudta megmutatni, hol helyezkedik el a szíve.

  Annak ellenére, hogy az internet segítségével bármilyen információhoz sokkal könnyebb hozzáférni, az emberek nagy része nem tudja, fõbb szervei hol találhatók a testében - olvasható a brit BMC Family Practice címû orvosi folyóiratban megjelent tanulmányban.

 • Újra facér Leonardo DiCaprio

  Leonardo DiCaprio és Erin Heatherton a hírek szerint véget vetettek tíz hónapja tartó románcuknak. Az Eredet sztárja és a Victoria´s Secret modell úgy határoztak, hogy ideje továbblépni és barátságban ugyan, de kiadták egymás útját.

 • Gyilkos mosógép! Kisgyermek fuladt bele a mosógépbe!

  Míg anyukája teregetett, beesett a mosógépbe és vízbe fulladt egy kisgyerek Belaruszban. A családi tragédia Fehéroroszország orsanszki járásában történt.

  Az egyéves kislány édesanyja éppen nagymosást végzett a család Riga - felültöltõs - mosógépén. az asszony, hogy könnyebben ki tudja szedni a kimosott ruhát, egy széket tett a mosógép mellé.

 • Bryan Adams másodszor is apa lett

  Megszületett Bryan Adams és barátnõje, Alicia Grimaldi második gyermeke. A pár második kislánya Londonban jött a világra

 • Kábítószer birtoklása miatt õrizetbe vették George Michael-t

  Õrizetbe vették Londonban George Michaelt kábítószer birtoklása miatt - adta hírül a Sunday People címû brit lap.

  Õrizetbe vették Londonban George Michael-t kábítószer birtoklása miatt - adta hírül a Sunday People címû brit lap.

  Az újság értesülése szerint még pénteken állították elõ a 45 éves egykori popsztárt egy észak-londoni nyilvános illemhelyen.

  A és C osztályú kábítószereket találtak nála a Scotland Yard tájékoztatása szerint.

 • Titkos üzenetet rejt Lincoln órája

  Washington - A polgárháború kezdetérõl szóló üzenetet hordoz Abraham Lincoln elnök aranyórája. A legendás elnök soha nem tudott a titkos üzenetrõl, amelyet az amerikai történelmi múzeum leplezett le.

 • Elhunyt Jean Dausset Nobel-díjas francia immunológus!

  Kilencvenkét évesen elhunyt Jean Dausset Nobel-díjas francia immunológus, a szervátültetéseket megalapozó kutatások, valamint a humán genom feltérképezésének úttörõje.

  Dausset 1916. október 19-én született Toulouse-ban, a Párizsi Orvosi Egyetemen végzett, majd itt is tanított.

 • 250 milliót kap egyetlen alvajárásért

  Negyedmilliárd forintnyi összeget kap egyetlen pucér alvajárásáért egy ír férfi, de nem jutalmul, hanem kártérítésként.

 • Carlos Santana-t a vallása segítette át a depresszióján

  Carlos Santana rengeteg rajongóval büszkélkedhet. A népszerû gitáros és énekes számos fellépésen és nagyszabású koncerten van már túl, mi több: nálunk is megfordult már nemegyszer. A sztár azonban nemcsak ezen a területen érzi otthon magát.

  Santana elárulta: válása után a hit adott neki erõt, hogy elkerülje az öngyilkosságot. Az énekes olyannyira belevetette magát a hit tanulmányozásába, hogy bevallotta: hat év múlva, zenei karrierje végeztével szívesen elmenne papnak Hawaii szigetére.

 • Angelina Jolie lassan visszavonul a filmezéstõl és a családjának szenteli majd minden idejét!

  London - Angelina Jolie amerikai filmcsillag azt tervezi, hogy lassanként felhagy színészi karrierjével, hogy több idõt szentelhessen Brad Pitt-tel közösen nevelt hat gyereküknek és karitatív tevékenységének.

  "Már nem sokáig kívánok színészkedni" - mondta a BBC riporterének, aki a Clint Eastwood rendezte Changeling címû filmje New York-i promóciója kapcsán ült le beszélgetni a hollywoodi sztárral. A családjáról, a moziról és jószolgálati munkájáról egyaránt szívesen beszélõ Jolie elárulta: nem aggódik az idõ múlása miatt, ami más színésznõket szorongással tölt el, mert elõbb hagyja ott õ a filmet, mint ahogy az hagyná el õt.

 • A nõk jobban bánnak a pénzzel

  Ugyan sokként érheti a feleségüket költekezéssel vádló férjeket, de egy tanulmányból kiderült, hogy a nõk bizony jobban bánnak a pénzzel mint a férfiak.

 • Megnyerte a fõnyereményt a Ceuasescu-házaspárt kivégzõ katonai parancsnok

  Harminc társával együtt megnyerte a romániai hatos lottó fõnyereményét az a katonai parancsnok, aki többedmagával 1989-ben kivégeztette Nicolae és Elena Ceausescu román kommunista diktátorházaspárt.

loading...