rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Pénz hullott a templom látogatói nyakába

 • Share on Tumblr

  Pénz hullott a templom látogatói nyakábaVáratlanul több tízezer rúpia hullott egy indiai templom látogatóinak és koldusainak a nyakába. A pénzt egy majom szórta a magasból a hívőkre. Az állat előzőleg elcsente egy nő tárcáját, amelynek tartalmát Vrindavan város egy templomának párkányán ülve zúdította az emberekre, a kiszórt pénz nagyjából 650 ezer forint értékű volt. Az égből hulló bankók láttán hirtelen rengetegen csődültek össze, hogy felmarkoljanak maguknak valamennyit. A tárca tulajdonosának az eredeti összeg töredékét sikerült visszaszereznie. Hasonló eset egyébként már máskor is történt Indiában.

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Michael Douglas fia elismerte, hogy kábítószerrel kereskedett

  Michael Douglas fia szerdán elismerte egy New York-i bíróság elõtt, hogy drogozott és évekig kereskedett kábítószerrel.

 • Túl szexis rendõrnek

  Túl vonzó külseje miatt és aktfotói okán nem lehet rendõr egy norvég nõ. Cathrine Ashima jelenleg ápolónõként keresi kenyerét és részállásban fotómodellkedik. A rendõrségi felvételin kiválóan megfelelt az egészségügyi és erõnléti vizsgálatokon, ám következett az interjú, melynek során meztelenfotóival szembesítették.

 • Sylvester Stallone rendõrök elõl menekült

  Az amerikai színész közlekedési kihágást követett el, ezért rendõrök üldözték Beverly Hillsben.

 • Alulmúlta a hozzá fûzött elvárásokat Beyoncé

  Sokkal többen nézték Madonnát tavaly a Superbowlon, mint az idei szupersztárt, Beyoncét.

 • Botrányosan viselkedett az Alkonyat sztárja

  A Los Angeles-i reptér kellõs közepén tolta le a nadrágját és kezdett vizelni az Alkonyat egyik sztárja, Bronson Pelletier.

 • Kivel sexelne Lady Gaga?

  Lady Gaga újabb pletykákra adott okot szexuális identitásával és magánéletével kapcsolatban: bevallotta, bele tudna szeretni egy másik lányba.

 • Orgazmussal gyógyított a "masszõr"

  Saját nemi vágyát akarta kielégíteni az a brit reflexológus, aki egy "különleges" masszírozó szerkezettel "kezelte" pácienseit. Azt állította: ha orgazmusuk lesz, meggyógyul sajgó testrészük.

  Stuart Hill azt állította a betegeinek, hogy a legújabb kínai masszázstechnikát alkalmazza egy olyan vibráló eszköz segítségével, amelyet a beteg intim tesztrészére helyez.

  Azt mondta: ez az egyébként Nagy-Britanniában nem használatos eszköz felizgatja és orgazmushoz juttatja a betegeket, akik ettõl majd jobban fogják magukat érezni.

 • Magától ment állatorvoshoz egy sebesült õz az Egyesült Államokban

  A kutyákhoz, macskákhoz, papagájokhoz szokott ohiói klinikán igencsak elcsodálkoztak már magán az õzön is, amely szokatlan vendég, ám azon még jobban, hogy egyedül érkezett, önszántából, ráadásul okkal, kezelésre szorulón.

  Az õz részérõl valószínûleg nem volt tudatos a dolog, egyszerûen berohant a klinikához tartozó állatkereskedésbe, annak éppen nyitott ajtaján.

 • Britney Spears újra szingli!

  Britney Spears újra szingli! Véget ért a sztár hosszú - egy éven át tartó - románca Jason Trawickkal, aki hosszú ideig nem csak a társa, hanem a menedzsere is volt. A pár állítólag rengeteget veszekedett.

 • Édsanya lett Jennifer Love Hewitt

  Édsanya lett Jennifer Love HewittÉletet adott első gyermekének Jennifer Love Hewitt, de előtte még gyorsan férjhez ment. Jennifer Love Hewitt nem szereti túlfoglalkoztatni a sajtósát, így mostanság minden nagy dolgot párosával jelent be. Júniusban azt közölték egyszerre a világgal, hogy eljegyezte Brian Hallisay és első gyereküket várják, ma pedig eme két szép ténynek a következő állomásait. Vagyis, hogy titokban összeházasodtak valamikor, és hogy megszületett a babájuk. A pici egy egészséges kislány, aki az Autumn James nevet kapta a szüleitől, ha már úgyis ősz van.

 • Megszületett Freddie Prinze Jr. második gyermeke

  Kisfia született Sarah Michelle Gellar filmszínésznõnek és férjének, Freddie Prinze Jr.-nak.

 • Robert Pattinsonra újra rátalált a szerelem

  Robert Pattinsonra újra rátalált a szerelemRobert Pattinson boldogan éli mindennapjait, amióta szakított Kristen Stewarttal. Pár hete az a hír járta, hogy Robert összejött a színésznővel, Riley Keough-val. Kapcsolatuk azonban állítólag azért nem tartott sokáig, mert Robert még mindig szerelmes Kristen Stewartba. Ezen hír hallatán az összes Robsten rajongó örömujjongásba kezdett, de kiderült, hogy ebből semmi sem igaz. Sőt mi több, a 27 éves színész el is adta azt a házat, ahol egykori szerelmével élt, azaz nagyon úgy tűnik, hogy Rob végleg lezártnak tekinti kapcsolatukat.

 • Kóbor János titokban megnõsült

  A legnagyobb titokban vette feleségül a hét végén az Omega énekese, Kóbor János kislánya édesanyját. Deme Zsóka és az õsz hajú sztár a balatonaligai kikötõben mondta ki az igent.

  Az esküvõt olyannyira sikerült titokban tartani, hogy még a zenésztársak sem tudtak semmit az eseményrõl, kizárólag a szûk családi kör lehetett jelen.

  A legendás színész 2005 júliusában ismerkedett meg egy születésnapi bulin a nála 23 évvel fiatalabb sikeres üzletasszonnyal, Zsókával.

 • Magyar milliárdossal buliztak a chilei bányászok

  Mindegyik vájár kapott egy motort, sõt kettõnek házakat is vett Leonardo Farkas, aki egy hatalmas partit rendezett a bányászoknak.

 • Naomi Campbell gyermeket szeretne párjától

  Naomi Campbell megváltozott. Ezt sugallja legalábbis, hogy mostanában nem hisztérikus rohamairól, óriási balhéiról hallhatunk, amikor szóba kerül a modell neve, hanem arról, hogy gyermeket szeretne párjától. Vladislav Doronin orosz milliárdos sem zárkózna el az ötlettõl.

 • Nem vállalja az SZDSZ elnökjelöltségét Gusztos Péter!

  Nem vállalja az SZDSZ elnökjelöltségét Gusztos Péter frakcióvezetõ-helyettes.

  A politikus ezt szerdai blogbejegyzésében közölte. Gusztos Péter ezt azzal indokolta, hogy a múlt héten kiderült: az általa korábban megfogalmazott politikai, személyi, szervezeti feltételek teljesülésére "nyilvánvalóan nincs esély".

 • Egy hét éves kisfiú posztumusz Bátorság érdemrendet kapott!

  Jevgenyij Tabakov hétéves kisfiú családjának átnyújtották a Bátorság érdemrendet a Moszkva melletti Noginszkban: a kisfiú 11 éves nõvérét próbálta megvédeni, amikor a támadó megölte.

  Tabakovék lakásába tavaly november végén rontott be egy 34 éves, büntetett elõéletû rabló, és felszólította a gyerekeket, mondják meg, hol vannak az értékek. Amikor a gyerekek azt mondták, nem tudják, a férfi nekiesett a 11 éves kislánynak, s kezdte letépni a ruháját. Ekkor kelt nõvére védelmére Jevgenyij, de a betörõ nyolc késszúrással megölte.

 • Rekordot jelentõ 35 millió dollár egy 507 karátos gyémántért

  Rekordot jelentõ 35,3 millió dollárt (7 milliárd forint) fizettek pénteken egy 507 karátos csiszolatlan gyémántért Dél-Afrikában.

 • McDonald’s-ban füvet is lehet kapni?!

  Amerikában az egyik McDonald’s dolgozója teljesen újraértelmezte a Happy Meal kifejezést.

  A 27 éves úriember - akit egyébként Donaldnak hívnak - füvet árult a drive through-n keresztül. A kis móka valószínûleg igencsak fellendítette az étterem forgalmát, ám a pasit lekapcsolták, így most a kábítószer terjesztésének igen csúnya vádjával kerül a kispadra.

 • Nem fért be a hamvasztóba a közel 500 kilós férfi

  Csaknem féltonnás férfi életéért küzdöttek a mentõk, egyebek közt falbontással Mexikóban - hiába.

  A 450 kilós férfit a szíve vitte el 47 évesen, kórházba szállítása közben. Amikor rosszul lett, mentõt hívtak hozzá, amely még életben találta. Ki kellett bontani hálószobája falát, hogy kiemelhessék egy barátja teherautójára, de a kórházba érkezve már nem élt.

 • Olimpiai ugrószám: 2. emeletrõl, neji tévécenzúra miatt

  Peking - Különleges olimpiai ugrást hajtott végre egy 42 éves, nem sportoló férfi Kínában: kiugrott 2. emeleti lakásának erkélyérõl, mert a felesége nem engedte, hogy nézze a tévében az olimpiát.

 • A U2 elindult világkörüli turnéjára!

  Megkezdte világkörüli turnéját a U2: az ír banda 90 ezer ember elõtt lépett fel kedd este Barcelonában.

  Bono és társai több mint két órán át zenéltek a Nou Camp stadionban.

 • Hangerõrekorder vekker

  90 decibellel szól a világ leghangosabb vekkere, ez megfelel egy fûnyíró, vagy egy teherautó zajának - utóbbiból a leghangosabb fajtájúnak.

 • Washingtonban is egybekelhetnek már az azonos nemû párok

  Már Washingtonban is egybekelhetnek a keddi naptól az azonos nemû párok egy múlt héten megváltoztatott törvénynek köszönhetõen.

 • Mûkörmösnél a sztár teniszezõ

  A teniszcsillag Serena Williams pályát módosít, a sportról átnyergel a szépségiparra. Serena ugyanis mûkörmös tanfolyamra jár. Williams annyira szeret kozmetikai szalonba járni, fõként körmeit megcsináltatni, hogy eldöntötte él tanuló lesz abban a floridai iskolában ahová beiratkozott.

 • Kutyás szexet kínált

  Prostitúcióért tartóztattak le egy gimnáziumi tanárt, aki nem lányokat futtatott, hanem kutyákat. Phoenix egyik iskolájában tanító professzor mellett sikerült már másnap kézre keríteni az állatok idomárját is, aki arra tanította be a kutyákat, hogy emberekkel közösüljenek.

 • Rendõrséget hívott, pedig anyja csak fürdeni küldte

  A rendõrségtõl kért kétségbeesetten segítséget egy 22 éves férfi Lengyelországban, mert anyja ki akarta takaríttatni vele a szobáját.

  A hatóság embereinek nem mondta meg, hogy pontosan mirõl van szó, csak annyit, hogy kínozzák.

  A rendõrök a megadott varsói címre száguldottak, ahol kiderült: az anya egyrészt fürdésre szólította fel "kisfiát", másrészt rendrakásra.

 • Bugatti Veyront, Chevrolet Corvette-re

  Az év, de talán az évtized üzletét kötötte egy amerikai autókereskedés, mely egy Chevrolet Corvette ZR1-ért Bugatti Veyront kapott cserébe.

 • Eltûntek a párizsi szerelmes lakatok

  Egyetlen éjszaka alatt tûnt el Párizsban kétezer szerelmes lakat, amelyeket az évek során párok erõsítettek a Pont Des Arts híd rácsára érzelmeik bizonyítására.

 • Harsányi Levente apa lett!

  Tegnap délelõtt megszületett Harsányi Levente kisfia. Harsányi Nándor 3,4 kilós és 54 centi, a baba és a mama is jó egészségnek örvend.

  Bár apás szülés volt tervbe véve, de az egykori aszfaltbetyár inkább a kórházi folyosón izgulta végig az eseményeket. A kisfiút jövõ héten már hazaengedik.

loading...