rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Pénz hullott a templom látogatói nyakába

 • Share on Tumblr

  Pénz hullott a templom látogatói nyakábaVáratlanul több tízezer rúpia hullott egy indiai templom látogatóinak és koldusainak a nyakába. A pénzt egy majom szórta a magasból a hívőkre. Az állat előzőleg elcsente egy nő tárcáját, amelynek tartalmát Vrindavan város egy templomának párkányán ülve zúdította az emberekre, a kiszórt pénz nagyjából 650 ezer forint értékű volt. Az égből hulló bankók láttán hirtelen rengetegen csődültek össze, hogy felmarkoljanak maguknak valamennyit. A tárca tulajdonosának az eredeti összeg töredékét sikerült visszaszereznie. Hasonló eset egyébként már máskor is történt Indiában.

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Torgyán József újra megkéri felesége kezét

  Újra megkéri felesége kezét Torgyán József volt miniszter.

  A házaspár idén augusztusban ünnepli 50. házassági évfordulóját, és ennek örömére a korábbi politikus ismét feleségül szeretné venni Cseh Marikát.

 • Elõször beszélt a viszonyáról Madonna

  A most 54 éves Madonna szerelmi élete mindig is beszédtéma volt, de különösen az utóbbi idõben kritizálják, mondván, csak játékszernek használja a nála jóval fiatalabb szeretõit, akik mind függnek tõle anyagilag.

 • A nõk jobban bánnak a pénzzel

  Ugyan sokként érheti a feleségüket költekezéssel vádló férjeket, de egy tanulmányból kiderült, hogy a nõk bizony jobban bánnak a pénzzel mint a férfiak.

 • Az állatszexet akarják betiltani a hollandiai állatvédõk

  Az aktivisták szerint elfogadhatatlan, hogy Hollandia egyike azon kevés országnak, ahol büntetlenséget élvez az állatok elleni szexuális erõszak.

  A De Telegraaf címû holland lap szerint az Alapítvány az Állatok Elleni Erõszak Felszámolására nevû állatvédõ szervezet felszólította a parlamentet, hogy minél elõbb fogadja el az ember és állat közti szex tilalmáról már hónapokkal ezelõtt benyújtott törvényjavaslatot.

 • A napkrémek áfájának csökkentésével a rák ellen

  A napkrémek áfájának csökkentéséért küzdenek jótékonysági rákszervezetek és forgalmazók Nagy-Britanniában, hogy csökkenjen bõrrákos megbetegedések egy növekvõ száma az országban.

 • Pars Krisztián 4. lett kalapácsvetésben a berlini vb-n!

  Pars Krisztián elsõ számú esélyesként nem tudott érmet szerezni, s a negyedik helyen végzett férfi a berlini atlétikai világbajnokságon, hétfõn.

  Az idén a vb-ig 18 versenyen veretlen, olimpiai ezüstérmes magyar versenyzõ két érvényes kísérlettel, s 77,45 méterrel zárt.

 • Újra gyermeket vár Jessica Simpson

  Az énekesnõ nem vesztegeti az idejét, alig hét hónappal kislánya születése után máris második gyermekét várja.

 • Laky Zsuzsit csúfolták az osztálytársai a deszka alakja miatt

  A modellt tizenhat éves korában deszka alakja miatt többször is bántották fiú osztálytársai.

  Laky Zsuzsi azt mondta, génjeinek köszönheti fantasztikus alakját, de nem nézett ki mindig ilyen jól. "Mindig izmos lány voltam. Hétéves koromban mindenki csodálta a testfelépítésemet. Szerencsére jó genetikával születtem" - mesélte a modell az egyik bulvárlapnak.

  "Gyermekkoromban és az általános iskolában is fiús lány voltam. Ma sem vagyok egy plazacica, nem hisztizem és nem sírok."

 • Kiraboltak egy patikát a fõvárosban a IX. kerületben!

  Kiraboltak egy patikát a fõváros IX. kerületében kedden késõ délután, a rabló a bevétellel elmenekült.

  A Napfény utcai patikába zárás elõtt tíz perccel lépett be egy 150-160 centiméter magas, fekete csuklyát viselõ férfi, aki fegyvernek látszó tárggyal megfenyegette a gyógyszerészt, és követelte a bevételt. Miután a pénzt megkapta, távozott a helyszínrõl, lövés nem dördült el, személyi sérülés nem történt.

 • Egy este egy unoka a nagyapjával beszélgetett, egyszer csak hirtelen

  Egy este egy unoka a nagyapjával beszélgetett, egyszer csak hirtelenEgy este egy unoka a nagyapjával beszélgetett, egyszer csak hirtelen megkérdezte: - Nagyapa, hány éves is vagy? A nagyapa így válaszolt: - Hadd gondolkozzam egy kicsit! A televízió, a gyermekbénulás elleni védőoltás, a fénymásoló gép, a kontaktlencse és a fogamzásgátló tabletta előtt születtem. Nem volt még radar, hitelkártya, lézersugár és pengekorcsolya. Még nem találták fel a légkondicionálót, a mosogatógépet, a szárítógépet (a ruhát egyszerűen kitették száradni a friss levegőre). Az ember még nem lépett a Holdra, és nem léteztek sugárhajtású utasszállító repülőgépek. Nagyanyád és én összeházasodtunk és azután együtt éltünk, és minden családban volt apuka és anyuka.

 • Viktória királynõ bugyija kapós lett

  A reméltnél kilencszer drágábban kelt el Viktória királynõ bugyija

  London - Nagy-Britannia fénykorának, a viktoriánus korszaknak nem akármilyen emlékét árverezték el szerdán: magának Viktória királynõnek egyik bugyiját.

  Az 1890-bõl való királynõi alsónemût 500 fontra (147 ezer forint) becsülték, de végül kilencszer magasabb összeggel (4500 fonttal) ütötték le a közép-angliai Derbyben rendezett liciten.

 • Egy csók - egy hónap börtön

  A Nagy-Britanniában hetek óta feszült figyelemmel kísért per fellebbviteli tárgyalásán - a brit sajtó nagy terjedelmû hétfõi beszámolói szerint - az eljáró dubaji bíró 55 másodperc alatt hajította ki a 25 éves Charlotte Adams és 24 éves barátja, Ayman Najafi fellebbezését, helyben hagyva az elsõ fokú ítéletet.

 • Michael Jackson-madárijesztõk

  Michael Jacksonról mintáz madárijesztõket egy tajvani férfi apja földjére. A 30 éves kereskedõ nem gúnyból teszi, hanem mert nagy rajongója a néhai popsztárnak, annyira, hogy Jackson táncstílusát is megtanulta.

 • Húsért cserélnek szexet a csimpánzok

  Washington - A nõk vélhetõen megsértõdnének azon, amit a nõstény csimpánzok természetesnek tartanak: húsért cserébe szexet vár a hím, amint arról német kutatók beszámoltak kedden.

 • Börtönben született Leighton Meester színésznõ

  A Gossip Girls sztárjának családjában alig lehet találni olyat, aki nem volt még rácsok mögött

  Fény derült Leighton Meester egyik legnagyobb titkára: az amerikai Star magazin úgy tudja, a 22 éves színésznõnek csecsemõ korában nélkülöznie kellett az anyai szeretetet. Édesanyja ugyanis börtönben volt, amikor õ született.

  Meester mama egy Texas állambeli börtönben hordta ki gyermekét, s bár a szülés idejére átszállították egy speciális, "rab kismamák" részére fenntartott intézménybe.

 • Maradona nagypapa lett!

  Nagypapa lett Diego Maradona focilegenda, az argentin válogatott szövetségi kapitánya. A 48 éves Maradona lánya, Giannina csütörtökön egy madridi kórházban fiút szült, és a neve Benjamin.

  A gyerek papája a spanyol bajnokság élvonalbeli csapatának, az Atletico Madridnak az argentin csatára, Sergio Agüero. A baba születésének hírét a klub jelentette be.

 • Megszületett Billie Piper kisfia

  Billie egy londoni magánklinikán adott életet elsõ gyermekének.

  A 26 éves sztár férjével a Doctor Who (Ki vagy Doki?) címû sorozat forgatásán találkozott.

  Laurence Fox-szal azóta egy párt alkotnak.

  A színésznõ nemrég úgy nyilatkozott, "Most csak a családomra koncentrálok. Egyelõre nem foglalkozom azzal, hogy mi lesz a karrieremmel."

 • Daniel Radcliffe nem bánja, hogy Harry Potterként emlegetik

  Daniel Radcliffe egyáltalán nem sajnálja, hogy szerepelt a Harry Potter sorozatban – sõt! A 23 éves szupersztár elmondása szerint kimondhatatlanul büszke a filmekre, s boldog, amiért a jövõben is Harryként emlegetik.

 • Kizuhant egy egyetemista a kollégium hetedik emeletérõl

  Kizuhant egy egyetemista a budapesti Mûegyetem Kázmér utcai kollégiumának hetedik emeletérõl. A 27 éves fiatalember életét vesztette.

 • Áram nélkül maradt a Zala Megyei Kórház!

  A fõkapcsoló meghibásodása miatt órák óta szünetel az áramszolgáltatás a Zala Megyei Kórházban Zalaegerszegen, a mûtéteket törölték, a rendelõintézetben szünetel betegellátás, a számítógépek nem mûködnek.

 • Gyászol a világ legnagyobb mellû nõje

  Borzalmas mûtéten esett át a világ legnagyobb mellimplantátumát viselõ Sheyla Hershey, aki egy veszélyes fertõzést kapott az idén júniusban beültetett M-es implantátumoktól. A hölgynek nem csupán az implantátumokat, de a saját mellének jelentõs részét is el kellett távolítani a gyógyulás érdekében.

 • Bugatti Veyront, Chevrolet Corvette-re

  Az év, de talán az évtized üzletét kötötte egy amerikai autókereskedés, mely egy Chevrolet Corvette ZR1-ért Bugatti Veyront kapott cserébe.

 • Megbocsátott a megcsalt focistafeleség!

  Két héttel azután, hogy kiderült, a Chelsea focistája, John Terry megcsalta feleségét, a házaspár ismét boldogan csókolózott Dubajban. Az angol válogatott labdarúgó lemondta a hétvégi meccset, hogy megmentse házasságát. Úgy tûnik, sikerrel. Minden meg van bocsátva – mondta Toni Terry, a Chelsea focistájának, John Terrynek a felesége.

 • Nem csatlakozik Victoria Beckham az újra összeálló Spice Girls együtteshez

  Victoria Beckham képviselõje rövid úton lelõtte azokat a híreszteléseket, melyek szerint az énekesnõbõl divattervezõvé lett sztár is csatlakozik az újra összeálló Spice Girls együtteshez, annak ausztráliai turnéjára.

 • Kirstie Alley dagadt disznová hízott!

  Kirstie Alley kétség nélkül Hollywood koronázatlan jojókirálynõje: hol ledob, hol felszed 10-20 kilót.

  2007-ben egy világot kápráztatott el bombaformájával, most azonban ismét a bulvárlapok céltáblájává vált azóta jócskán kiterebélyesedett teste miatt.

  Ezúttal egy, a napokban nyilvánosságra hozott fotósorozat robbantotta a bombát, amelyen a Nicsak, ki beszél?! sztárja igencsak slamposan, jó 20-30 kiló plusszal és szembetûnõen rossz kedvében látható.

 • Sérülhet a tanulók lelke a tanárok piros tintájától!

  Sérülhet a tanulók lelke a tanárok piros tintájától, mert túl agresszív a hibajelölési szín - állítják ausztrál pszichológusok.

  Intelmüket már meg is fogadta az egyik ausztrál állam, Queensland, és oktatási minisztériuma vagy 30 iskolának eljuttatta "kímélettippkészletét", javasolt módosításait. Ezek között szerepel, hogy a tanárok a piros helyett más színt használjanak a dolgozatok és házi feladatok kijavításához, értékeléséhez.

 • Pornóképeket nyomtattak egy francia kifestõkönyvbe

  A Dessiner címû francia kifestõmagazin legújabb számát elrontották a nyomdában, aminek az lett az eredménye, hogy a kishajós, kisállatos képek helyett a gyerekek egy pornómagazin orgiáit kapták az arcukba. Nem tudni, mennyit rontottak el a tízezer példányban nyomott kiadványból, de Svájcban már vissza is hívták a standokról.

 • Súlyos testi sértés miatt eljárás indult ifj. Knézy Jenõ ellen

  Súlyos testi sértés miatt eljárás indult ifjabb Knézy Jenõ ellen, a feljelentõ maga a sportriporter felesége. Az asszony azt állítja, hogy a sportriporter egy családi vita közben eltörte az állkapcsát, és kidobta közös lakásukból gyermekével együtt.

  A kapcsolat azért futott zátonyra, mert a riporter egy televíziós munkatársával megcsalta az asszonyt, aki szembesítette a vádakkal a férjét. Knézy állítólag ebben a vitában ütötte meg többször is a feleségét, majd kitette az utcára. Bartal Gyöngyi szüleivel együtt késõbb visszament a lakásba holmijaiért, de a férj nem engedte be õket.

 • Avril Lavigne egy milliót követel a YouTube-tól

  Avril Lavigne Girlfriend címû klipjét már majdnem százmillióan látták a népszerû internetes video-oldalon, a YouTube-on. Az énekesnõ menedzsere bejelentette: az ebbõl származó reklámbevételbõl egymillió dollárt várnak az oldal üzemeltetõitõl – természetesen azután, hogy õk levették a részüket.

  A Nettwerk cég vezetõje azt is elmondta: szerinte a jelenlegi árak mintegy negyedéért kéne adni a zenéket az internetes zeneáruházakban, és akkor robbanásszerû fejlõdés indulhatna be.

 • Ledobták a vizespólókat a lányok+Fotók

  Nem bírnak a vérükkel a lányok a mediterrán hangulatok városában, hiába vizespólós a verseny, õk bizony megmutatnak felül mindent.

loading...