rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Pénz hullott a templom látogatói nyakába

 • Share on Tumblr

  Pénz hullott a templom látogatói nyakábaVáratlanul több tízezer rúpia hullott egy indiai templom látogatóinak és koldusainak a nyakába. A pénzt egy majom szórta a magasból a hívőkre. Az állat előzőleg elcsente egy nő tárcáját, amelynek tartalmát Vrindavan város egy templomának párkányán ülve zúdította az emberekre, a kiszórt pénz nagyjából 650 ezer forint értékű volt. Az égből hulló bankók láttán hirtelen rengetegen csődültek össze, hogy felmarkoljanak maguknak valamennyit. A tárca tulajdonosának az eredeti összeg töredékét sikerült visszaszereznie. Hasonló eset egyébként már máskor is történt Indiában.

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Drogellenes medve

  Medve csatlakozott a rendõrség kábítószerellenes osztályához az Egyesült Államokban, Utah egyik megyéjében: rendre elkergette egy vadkenderültetvény gondozóit.

  A mackó társadalmi munkában végzi a rendõrségit, de a helyi sheriff azt mondta, hogy ha találkozik vele, kinevezi helyettesének.

 • Születési helyként akár a járdát is beírhatják

  Születési helyként akár a járdát is beírhatják annak a gyereknek az anyakönyvi kivonatába, aki Párizsban egy utcán látta meg a napvilágot. A bábák rendõrök voltak, akik véletlenül botlottak a 41 éves, vajúdó kismamába.

  A nõ éppen leszállt egy buszról, hogy berohanjon a közeli kórházba, a gyermek azonban türelmetlen volt és világra jött. A rendõrök rutinjárõrözés közben lettek spontánbábák.

 • 3D-s cicik támadnak a moziban

  Három dimenziós cicikkel készül új filmjére Kelly Brook. Az Olasz meló címû alkotásból megismert színésznõ a hétköznapokon ráadásul bikinimodell.

 • Mariah Carey elhagyta új férjét?

  Elviselhetetlen viselkedése miatt el akarja hagyni Mariah Careyt férje. A pár még csak egy hónapja kelt egybe, az énekesnõ már most nem tud uralkodni magán: futárnak használja férjét, és a magánügyeibe is beleüti az orrát.

  Alig két hónapja fogadott örök hûséget Mariah Carey, máris a válópert készül beadni férje, Nick Cannon.

  Az OK! magazin értesülései szerint az énekesnõ gyakorlatilag kifutófiúnak használja a 27-éves zenészt.

 • Ikreket vár Rebecca Romijn és Jerry O'Connell

  Újabb ikerpár érkezését várják Hollywoodban. A boldog szülõk: Rebecca Romijn és Jerry O'Connell.

  Az örömteli hírt a pár szóvivõje jelentette be a People-nek.

  Az amerikai celeb magazin egyéb forrásai szerint a babák lányok lesznek, és természetes úton fogantak.

  Nem történt se gyógyszeres termékenységfokozó kezelés, se mesterséges megtermékenyítés.

 • Elesett és kórházba került Amy Winehouse

  Egy esést követõen ismét kórházba került a botrányairól híres Amy Winehouse. Az énekesnõ szombaton megbotlott londoni házában, beütötte bordáit és megsérült a szeme felett.

 • Szegény SP-t megint bántják!

  Éder Krisztián egyik koncertjét három fiatal zavarta meg, akik a háttérbõl félre nem érthetõ dolgokat mutogattak neki...

 • Kibukkant a szégyenlõs cici

  Azóta, hogy véletlenül szétnyílt rajta a blúza és kibuggyant a cicije a kifutón, az édesanyja kísérgeti munkáira a horvát modellt.

 • Távkapcsolatban él Iszak Eszter

  Elszólásból derült ki, hogy a zenész távkapcsolatban él Iszak Eszterrel. A Nagy Duett vasárnapi adásában véletlenül szólta el magát Liptai Claudia, hogy Dobrády Ákos egy ideje a festõi Rómában tengeti hétköznapjait.

 • Pénzbéléses bõrönd Odüsszeiája

  Akaratlanul 60 ezer fontot - 18 millió forintot - adományozott egy idõs férfi Nagy-Britanniában egy jótékonysági bolton keresztül ismeretleneknek.

 • Pink beismerte, hogy: biszexuális!

  Vége a titkolózásnak és találgatásnak, a népszerû énekesnõ, Pink beismerte: biszexuális. Hosszú évek óta most elõször mondta ki: a lányokat éppúgy szereti, mint a fiúkat.

  "A szerelem tiszta dolog, én is megpróbálom mindig így kezelni. Sosem erõltettem ezt a témát, de ma már azt látom, hogy legalább akkora butaság hallgatni róla."

 • Nevetése miatt kerülhet börtönbe egy férfi

  Börtön fenyeget egy férfit az Egyesült Államokban, mert túl hangosan nevetett. A vádirat szerint Schiavelli február 12-én este hat óra tájban zavarta a köz nyugalmát azzal, hogy kinevetett ablakán, azután – visszaesõként – másnap is kiröhögött otthonából, amelyben anyjával él.

 • Elõször beszélt a viszonyáról Madonna

  A most 54 éves Madonna szerelmi élete mindig is beszédtéma volt, de különösen az utóbbi idõben kritizálják, mondván, csak játékszernek használja a nála jóval fiatalabb szeretõit, akik mind függnek tõle anyagilag.

 • Forgatás közben ájult el VV Anikó

  Egy jelenet közben esett össze, két kollégája kapta el zuhanás közben.

 • Pucéran zárta ki magát a lakásból

  Kizárta magát a házából anyaszült meztelenül egy alvajáró férfi Németországban, majd pedig autóstoppolt.

 • A sok balszerencse után, óriási öröm érte a házaspárt

  A sok balszerencse után, óriási öröm érte a házaspártMiután a féj és a feleség is elvesztette a munkáját, el kellett adniuk imádott otthonukat, amit már nem tudtak többé fenntartani. Most hihetetlen öröm érte őket. Sorozatos szerencsétlenségek után végre rámosolygott a szerencse Wayne és Desiree Home-ra. Az 57 éves házaspár sok nehézségen ment át az utóbbi időben: mindketten munkanélküliek lettek, és a koruk miatt nem sok kilátásuk volt új állásra. Anyagi nehézségeik miatt meg kellett válniuk imádott családi otthonuktól, és egy kis lakásba kellett költözniük, ráadásul pont akkor, amikor az asszony vastagbélrákkal küzdött.

 • Kóser a szex az ellenséggel, ha az a hazát szolgálja

  Áldását adta egy rabbi az izraeli titkosszolgálat ügynökeinek az ellenséggel folytatott szexuális együttléteire.

 • A legpörgősebb vízparti buli: Balaton Sound 2015

  A legpörgősebb vízparti buli: Balaton Sound 2015Nem kérdés, a MasterCard Balaton Sound a legizgalmasabb nyári bulisorozatnak ígérkezik idén is. A recept egyszerű: vízpart, napsütés, holdvilágos éjszakák, koncertek, partyk, számos hazai- és idén minden eddiginél több világsztár. A legújabb nevek közt bejelentettek egy impozáns hiphop/r’n’b sort és végre megérkeztek a Terasz house/techhouse húzónevei is. A most napvilágot látott fellépők közül többen is a Sound “nulladik napját” erősítik, amire már nagyon fogynak a jegyek.

 • A legszebb sonkák szépségversenye

  A szépségversenyek résztvevõi általában a fittek, tökéletesek, zsírpárnáktól mentesek, a hétvégén Algyõn felvonuló szépségek azonban mások lesznek, a Csongrád megyei településen ugyanis a legszebb sonkákat, tepertõket és kolbászokat díjazzák majd.

  A településen szombaton elsõ alkalommal megrendezett böllérnap, az Elsõ Algyõi Disznólkodás estéjére már biztos, hogy mindenkinek csak a szeme fogja kívánni a finomságokat. A nap során ugyanis lesz minden, mi szem-szájnak ingere, és bárki kóstolhat a disznóvágáson készült finomságokból.

 • Megan Foxnak sürgõsen dada kellett

  Megan Fox utasította a férjét, hogy sürgõsen szerezzen be egy dadát a kisbabájuk mellé, mert ha tovább folytatódnak az alvás nélküli éjszakák, arra bizony rámegy a házasságuk.

 • Tizenöt amerikai pár egyszerre esküdött meg egy hullámvasúton!

  Tizenöt amerikai pár egyszerre esküdött örök hûséget egymásnak, de nem templomban, hanem hullámvasúton.

  A boldogító igen után a párok nyomban mentek egy kört a nyaktörõ hullámvasúton Minnesota államban, így tették még emlékezetesebbé az esküvõjüket. De az is lehet, hogy már elõre akarták szoktatni magukat ahhoz, hogy a házasság is olyan, mint a hullámvasút. A hullámzó szertartásról video készült, s a felvételt minden pár megkapta emlékbe.

 • Tíz Wayne Rooney egy kocsmában

  Tíz Wayne Rooney dolgozik egy angol kocsmában, a fõnökön kívül mindenkinek ez a neve.

 • Apa lett Snuppy, a világ elsõ klónozott kutyája!

  A világ elsõ klónozással létrehozott kutyája apa lett, jelentették be csütörtökön dél-koreai kutatók.

  A Snuppy nevû afgán agár spermájával szintén klónozásból származó két szukát termékenyítettek meg a Szöuli Egyetem tudósai.

  Ebbõl születtek most meg a kölykök, így õk a világon az elsõ klónozott szülõktõl való kutyakölykök. A kiskutyák május 14. és 18. között jöttek világra, egyikük elpusztult, de a többi 9 életben maradt és egészséges - közölte a kutatásvezetõ.

 • Megszületett Flóra, Gerendás Péter kilencedik gyermeke

  Gerendás Péter mögöttt igazi "termékeny" élet áll. Igaz ez a karrierjére és a magánéletére is.

  A temérdek lemezzel rendelkezõ énekes a szakmai sikereken túl a magánéletben is boldog. Néhány héttel ezelõtt született meg ugyanis kilencedik gyermeke.

  A legújabb jövevény, Flóra a legnagyobb egészségnek örvend, hisz alig három nap után már haza is engedték mamájával együtt az orvosok.

 • Két különbözõ autópályán adott életet ikerfiainak egy anya

  Két különbözõ autópályán adott életet két ikerfiának az az anya, akire menet közben jött rá a szülés az Egyesült Államokban.

 • Jáksót nõvel látták!

  Jáksó Lászlót nõvel látták! A mûsorvezetõ Balatonfüreden töltötte a hétvégét egy szõke táncoslány társaságában. Végre vége a hosszú hónapok óta tartó magánynak? Édeskettesben töltött egy hétvégét Jáksó László egy fiatal szõke lánnyal a Balatonon, a mûsorvezetõ azonban állítja: csak nagyon jó barátság van köztük a táncoslánnyal.

  "Nagyon régóta ismerjük egymást, jó barátok vagyunk. Nincs ennél több közöttünk. De legalább annak örülök, hogy a kedves olvasó-riporter kinézte belõlem, hogy végre van barátnõm!" - mondta el Laci

 • Balul sikerült körülmetélés - orvosok mentették meg a hímvesszõt

  Új kezelési eljárással megmentették izraeli orvosok egy fiatal muzulmán férfi péniszét, amely egy balul sikerült körülmetélés miatt három centiméterre zsugorodott össze.

 • A plegykák szerint összejött Salma Hayek és Colin Farrell!

  Úgy tûnik, négy év után ismét egymásra talált a szexi színésznõ és az ír machó.

  A legfrissebb hollywoodi pletykák szerint összejött Salma Hayek és Colin Farrell.

  A szexi latin dívát és az ír származású machót csókolózáson kapták a Golden Globe-on - tudta meg az amerikai Star magazin.

  A két hírességet 2004-ben már összehozták egyszer, amikor az Ask The Dust címû mozi szerelmes jeleneteit forgatták együtt.

 • Megint gyilkolni fog Freddy Kruegert

  Billy Bob Thornton játssza Freddy Kruegert a Rémálom az Elm utcában címû klasszikus horror remake-jében.

  Robert Englund, a gyilkos pengékkel felszerelt Freddy Krueger megformálója egy interjúban elárulta, hogy remake készül a ma már klasszikusnak számító Rémálom az Elm utcában címû horrorból.

  Englund - aki nyolc alkalommal alakította Freddy-t - elárulta, hogy már meg is találták az ideális utódot a szerepre, Billy Bob Thornton személyében, aki szerinte "kiváló választás" a készítõktõl.

 • Százszor hívta a segélyszolgálatot férjet keresve

  Egy német nõ elvált, és kétségbeesetten keresett új férjet, ám nem volt jobb ötlete, felhívta a segélyszolgálatot, de nem egyszer, hanem százszor.

  A Berlinben élõ hölgy annyira kétségbeesett volt, hogy százszor is felhívta a segélyszolgálatot, de hiába mondták neki, hogy ilyesmiben nem tudnak segíteni, õ nem szállt le a szolgálatról.

loading...