rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Pénz hullott a templom látogatói nyakába

 • Share on Tumblr

  Pénz hullott a templom látogatói nyakábaVáratlanul több tízezer rúpia hullott egy indiai templom látogatóinak és koldusainak a nyakába. A pénzt egy majom szórta a magasból a hívőkre. Az állat előzőleg elcsente egy nő tárcáját, amelynek tartalmát Vrindavan város egy templomának párkányán ülve zúdította az emberekre, a kiszórt pénz nagyjából 650 ezer forint értékű volt. Az égből hulló bankók láttán hirtelen rengetegen csődültek össze, hogy felmarkoljanak maguknak valamennyit. A tárca tulajdonosának az eredeti összeg töredékét sikerült visszaszereznie. Hasonló eset egyébként már máskor is történt Indiában.

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Hopkins nem is hisztizik

  Egy szó sem igaz azokból a pletykákból, hogy Sir Anthony Hopkins hisztizik a Thor címû képregény-adaptáció forgatásán, kioktatja a fiatalabb színészeket, és amiatt panaszkodik, hogy túl sokat forgatnak stúdióban, miközben õ szabad levegõre vágyik.

 • Tantárgy a Twilight

  Kaliforniai Állami Egyetem az ott tanuló diákjai számára elérhetõvé teszi, hogy aki szeretné felvegye tantárgyként a Twilight-ot, ahol Edward Cullen és családja vámpírszokásairól is tanulhatnak a diákok.

 • Babát vár Jennifer Aniston?!

  Négyórás masszázskezelésen vett részt Jennifer Aniston. Tõle meglepõ módon tréningruhában sétált be a wellnessközpontba. Aniston az elmúlt napokban végig takargatta a pocakját, ám ezúttal nem.

 • Idén is a Sensationnel kezdõdik a nyár

  Sensation – The Ocean of White

  Ha már fergetegesre sikerült, akkor természetesen idén sem maradhat el - a 2009-es nyarat is a Sensation White indítja majd. A fehér brigádok május 16-án szállják meg a budapesti Papp László Sportarénát.

  A lineup egyelõre még legyen titok, de annyit azért elárulhatunk, hogy lesznek a fellépõk között bõven olyanok, akikért akár külön-külön is érdemes lenne egy egész éjszakát áttáncolni.

 • Jennifer Lopeznek sosem voltak plasztikai műtétei

  Jennifer Lopeznek sosem voltak plasztikai műtéteiJennfier Lopez természetes szépség, minek most hangot is adott. A színésznő-énekesnőről egy plasztikai sebész azt állította, több arcműtéten is átesett. Jennifer nem hagyta annyiban, a Twitteren írta meg, mi az igazság. Dr. Ayham Al-Ayoubi, arcra szakosodott plasztikai sebész Twitter oldalára két képet tett fel Lopezről. -Előtte-utána képek. JLo nagyon sok jelét mutatja, hogy plasztikai műtétei voltak. Természetes szépség volt a beavatkozások előtt is, de most fantasztikusan néz ki.

 • Kétszáz dollár borravalót adott Rihanna egy pincérnek

  Az énekesnõ kétszáz dollár borravalót adott egy szerencsés pincérnek. A célja pusztán annyi volt, hogy a pincér tõle kapja élete legnagyobb jattját.

 • Milánó helyett Zürichben ébredtek

  "Tévúton járt" Salvador Dalí, mármint a híres festõrõl elnevezett éjszakai vonat: Barcelonából Milánóba indult, de Zürichbe érkezett.

 • Tehén zuhant egy személygépkocsira Kínában

  Kínában tehén zuhant egy személygépkocsira, s bár nem tette totálkárossá, hatalmas horpadást hagyott a motorháztetõn.

  A tehén derült égbõl zuhant rá a gyanútlanul vezetõ gépkocsi-tulajdonos autójára. A férfi teljesen megdöbbent, nem kevésbé a tehén, amely az õt szállító teherautóról produkálta a nem mindennapi "kaszkadõrmutatványt".

 • Az utolsó fuvar: postai szállítmányként a temetõbe

  Crystal Lake (Illinois állam) - Jeff Hornagold szeretett a UPS postaszolgálat autós futárja lenni. Így aztán, mikor a múlt héten meghalt, kollégája, Michael McGowan elhatározta, hogy a dobozos csomagszállítón viszi Jeffet utolsó útjára.

 • Debreczeni Zitát újra meg kell mûteni

  Debreczeni Zita súlyos balesetet szenvedett néhány hónappal ezelõtt, melynek még ma is látja kárát. Remélhetõleg már nem sokáig.

  "Lecsúsztam a lépcsõrõl, és elszakadt a külsõ bokaszalagom. Akkor az orvosok azt mondták, hogy muszáj megmûteni, ha a közeljövõben is szeretnék modellkedni.

  Az operáció nem sikerült, ugyanis azóta is gyakran bedagad. Most azon gondolkodom, hogy újra kés alá fekszem vele" - mesélte a szépséges modell.

 • A saját unokáját szülte meg egy mexikói nõ

  Béranyaként a saját unokáját hozta világra egy ötvenéves nõ Mexikóban. Az asszony gyermek után sóvárgó homoszexuális fia kedvéért vállalta a béranyaságot. A férfi spermájával egyik legjobb barátnõje petesejtjét termékenyítették meg, és az így létrejött embriót ültették be az "anya-nagymama" méhébe.

 • Észak-koreai éhségkésleltetõ tészta

  Phnompen - Éhségkésleltetõbb tésztafajtát fejlesztettek ki Észak-Koreában - adta hírül egy japán lap, amely rokonszenvez a koreai kommunista rendszerrel.

 • Idén 84 ezren buliztunk a Nagyerdőn

  Idén 84 ezren buliztunk a NagyerdőnVasárnap hajnalban véget ért Kelet-Magyarország legnagyobb könnyűzenei eseménye, a debreceni Campus Fesztivál. A Nagyerdei Stadion környezetében, több mint húsz hektáron elterülő rendezvényt nem véletlenül nevezték el a látogatók és a szervezők az "ország egyik legkomfortosabb" fesztiváljának. A hőséget az erdei sétáló utak, kutak, párakapuk mellett a folyamatos locsolás is enyhítette, egyedülálló volt a klimatizált ezer négyzetméteres buli-aréna, és a kulturális programok centruma, a frissen felújított 101 éves Víztorony is.

 • Angelina Joliék a Lukácsban kényeztették magukat

  A sztárpár a vasárnapot Budapestnek és a pihenésnek szentelte. A házaspár két gyermekükkel, Zaharával és Pax-szal vágott neki a fõvárosi kirándulásnak. Elõször a Lukács Gyógyfürdõbe látogattak el, ahol külsõ és belsõ medencék, valamint szaunák gondoskodtak Brangelináék kikapcsolódásáról.

 • Direkt siklatott ki egy mozdonyt!

  Egy 12 méter hosszú síndarabot húzott valaki a vágányokra csütörtökön kora este Celldömölknél, ezért siklott ki egy személyvonat. Senki sem sérült meg.

  A Vas Megyei Rendõr-fõkapitányság tájékoztatása szerint a Pápa felõl érkezõ dízelvonat vezetõje egy sorompós átjárónál észlelte a sínszálat a pályán. Fékezett, de már nem tudott megállni.

 • Beyoncé már nem mutogatja gyönyörû testét

  Az énekesnõ az elmúlt években magára szedett néhány kilót, s ez nem csak nekünk, hanem szemmel láthatóan neki is feltûnt.

  Talán ezért lehet az, hogy újabban már nem engedi, hogy bikinis fotók készüljenek róla.

  A minap néhány lesifotósnak sikerült lekapnia nyaralása alatt, fürdõruhában, de úgy tûnik, Beyoncé civilben sem szívesen teszi közszemlére fenekét és combjait: a bikinifelsõhöz bõ, combközépig érõ lapszoknyát vett fel, nehogy fedetlenül maradjanak a kis hepe-hupák a hátsóján.

 • Öngyilkos lett a kilakoltatás miatt

  Telehordta a lakását szeméttel, felgyújtotta, majd kiugrott a nyolcadik emeletrõl.

 • 88 évesen szerezte meg diplomáját

  A minap vette át jogász oklevelét Sza-nguan Szunthornwong. Az eredeti foglalkozását tekintve állatorvos Szunthornwongnak 12 évébe telt, míg sikerült az összes vizsgát sikerrel letennie.

  Úgy gondolja, mindenkinek joga van - neki meg igaza, elvégre jogász - tanulni, és ez kortól független. Szerinte a jogi alapismeretek az élet minden területén hasznosak, hogy az ember jobban meg tudja védeni saját vagy mások érdekeit, de egyben hozzájárulhatnak az igazságosság fenntartásához is.

 • Harry Potter melegmagazinban keresi a szerelmet

  Daniel Radcliffe angol színész, a Harry Potter-filmek címszereplõje az Out címû homoszexuálisoknak szóló magazin borítóján szerepel.

 • Claudia Schiffer kislányt szült

  Megszülte harmadik gyermekét a világhírû német egykori topmodell, Claudia Schiffer: a Die Welt címû lap szerint Londonban egy kislányt hozott a világra.

 • Csiliszósz ütötte ki az augsburgi diákokat

  Nyolc tizenéves diák került kórházba Németországban, miután egy bátorságpróbán a normál csiliszósznál kétszázszor erõsebb mártást ittak.

 • Akaratlanul okozott twitteres járványt egy ausztrál diák

  Akaratlanul okozott twitteres járványt egy ausztrál diák, aki egy üzenetek színesítésére tervezett kóddal végül többtízezer felhasználót küldött japán pornóoldalakra.

 • Új világcsúcs arccsigázásból

  Világcsúcsot döntött arccsigázásból egy 9 éves brit kislány: 25 éticsigát hagyott orcáján csúszni-mászni.

  A korábbi rekord 15 csiga volt, így aztán Tiana Walton - az új Guinness-rekorder - jócskán rávert kategóriaelõdjére, egy ausztrál férfira.

  Tiana már korábban is próbálkozott az arccsigáztatás világelsõségének elhódításával, ám akkor csak kilencet tudott egyszerre mászatni szemein, orrán, száján és környékükön.

 • Nagy Feró embert ölt?

  Rendõrségi ügybe keveredett Nagy Feró egy emberi koponya miatt, amit még barátaival talált egy szemétbánya közepén. Az ismeretlen eredetû csont miatt a rendõrség gyilkossági ügyet feltételezett a háttérben, és ki is hallgatták az énekest.

  "Gyerekkoromban gyakran jártunk ki a szemétbányára guberálni, hátha találunk valami érdekes dolgot. Egy alkalommal találtunk egy emberi koponyát, amit haza is vittünk.

  A házban, ahol laktunk, 10-15 család volt, mi pedig feltettük a koponyát egy fára és célba lõttünk rá csúzlival vagy éppen dobáltuk."

 • Na ez már sok, Tóth Vera modellnek áll!

  A Megasztár címû tehetségkutató mûsor elsõ gyõztese a mikrofont a kifutóra cseréli. Tóth Vera csütörtökön modellként is kipróbálja magát!

 • Kenyérben sült egér

  Egeret is kapott kenyerébe egy vásárló Nagy-Britanniában, utána meg 17 ezer fontot - bõ 5 millió forintot - a legnagyobb brit élelmiszergyártó cégtõl.

 • A Twitter hasznos a vészhelyzetekben

  Az online közösségi oldalak sok problémát megoldhatnak katasztrófahelyzetben, állítják amerikai kutatók egy közleményben, mely az International Journal of Emergency Management legutóbbi kiadásában kapott helyet.

 • Nemzetközi elfogatóparancsot adott ki Farkas Péter olimpiai bajnok ellen

  Nemzetközi elfogatóparancsot adott ki Farkas Péter olimpiai bajnok ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróság, a rendelkezés az eddigi európai hatályú körözést váltja fel - írta a Magyar Nemzet.

  A sportolóra november 3-án öt év fegyházbüntetést szabott ki a bíróság, testvérét, Farkas Károlyt hét évvel sújtotta kábítószerrel kapcsolatos bûncselekmények miatt.

  A testvérpár nem várta meg az ítélethirdetést, ezért adtak ki elfogatóparancsot ellenük.

 • Kid Rock retteg az elõítélettõl

  Kid Rocknak nincs jó hírneve, és ezt õ is tudja, ezért sem szeretné, ha legközelebbi tárgyalásán szóba kerülne nem éppen feddhetetlen múltja. Az énekest perbe fogták, amiért a sértett állítása szerint õ, és zenekarának 6 tagja csúnyán megverték még 2006-ban a Los angelesi Roosevelt Hotel elõtt. A bíróságra beadott nyilatkozatokban Rock, akinek igazi neve Robert Richie, azt kérte, hogy a zenészként vállalt rosszfiú profilja ne befolyásolja õket az ügye tárgyalásakor.

 • Pénzzel fûtenek Baranya megyében

  Megérkezett az elsõ pénzbrikettszállítmány a baranyai Geresdlakra: a forgalomból kivont pénzjegyekbõl készített, középületek fûtésére szánt hét tonnányi téglát Bana Gábor, a pécsi Elsõ Lyons Klub elnöke és Habjánecz Tibor polgármester vette át a községháza elõtt hétfõn.

  Bana Gábor utalt rá, hogy a Magyar Nemzeti Bank a nyár végén írt ki pályázatot karitatív, nonprofit szervezetek számára, hogy az elhasználódott bankjegyekbõl készített brikettekkel kiválthassák a hagyományos, sok pénzbe kerülõ tüzelõanyagot. A jegybank régen egy erõmûben semmisítette meg az elrongyolódott, elkoszolódott bankjegyeket, amelyek elégetése ráadásul milliókba került.

loading...