rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Pénz hullott a templom látogatói nyakába

 • Share on Tumblr

  Pénz hullott a templom látogatói nyakábaVáratlanul több tízezer rúpia hullott egy indiai templom látogatóinak és koldusainak a nyakába. A pénzt egy majom szórta a magasból a hívőkre. Az állat előzőleg elcsente egy nő tárcáját, amelynek tartalmát Vrindavan város egy templomának párkányán ülve zúdította az emberekre, a kiszórt pénz nagyjából 650 ezer forint értékű volt. Az égből hulló bankók láttán hirtelen rengetegen csődültek össze, hogy felmarkoljanak maguknak valamennyit. A tárca tulajdonosának az eredeti összeg töredékét sikerült visszaszereznie. Hasonló eset egyébként már máskor is történt Indiában.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Csuklótörést szenvedett XVI. Benedek pápa!

  A fürdõkádban megcsúszott és kisebb csuklótörést szenvedett XVI. Benedek pápa észak-olaszországi szabadsága idején, de nincs komolyabb következménye a balesetnek - közölte pénteken szóvivõje.

 • Prófétaként tér vissza a Megasztáros

  A Megasztárban feltûnt Balogh Imi hosszú ideje nem hallatott magáról, legalábbis hazánkban nem. Hónapokon át turnézott külföldön a Ben Hur Live megaprodukcióval. Most visszatért, és bízik benne, hogy próféta lehet saját hazájában is és kamatoztathatja a nemzetközi porondon felszedett tudást.

 • Nemi szerveiknél voltak összenõve az ikrek

  Egyiptomi orvosok sikeresen szétválasztottak egy sziámi ikerpárt. A nyolc hónapos fiúgyerekek gerincüknél és nemi szerveiknél voltak összenõve. A kisfiúknak egy péniszük és három heréjük volt.

 • Ittasan ment a KRESZ-vizsgára!

  Ittassága miatt nem engedtek vizsgázni egy növendéket Romániában egy autóiskolában - elméletbõl.

  A 20 éves nõ pár perccel a vizsga megkezdése után kuncogni kezdett, hangosan beszélt a többi vizsgázóhoz, kikiáltotta a - szerinte - helyes megoldásokat és boldogan újságolta, hogy mindent tud.

 • Emma Watson szívesen tanulna Amerikában

  A Harry Potter sztárja úgy tûnik, jobban kedveli az amerikai egyetemeket. Miss Watson nem csak a filmvászonon tartja fontosnak a tudást. Szerinte segítené karrierjét egy diploma.

  Az ifjú színésznõ Franciaországban született, Angliában lett sztár és most a hírek szerint Amerikában tanul tovább.

  "Több egyetemre is jelentkeztem, köztük amerikaiakra is. Ha ott tanulok majd, akkor mûvészeti szakra megyek, ha pedig Angliában maradok, akkor angol irodalmat hallgatok." - mondta a Harry Potterben Hermione Grangert játszó sztár.

 • Meztelen kell járniuk dolgozni

  A világon elsõként indította el egy belgrádi csapat a teljesen meztelen rádióállomást, ahol akkor követ el illemsértést valamely munkatárs, ha ruhában jelenik meg a munkahelyén.

 • Marihuánás sütit evett egy hároméves kisfiú

  A nagyszülõ a garázsba tette a marihuánás sütit, a gyerek megtalálta, és felfalta. Kicsit sokat aludt, és nehezen lehetett felkelteni.

 • Tim Robbins a 2371. híresség, akinek csillaga van a Hollywood Boulvard-on

  A 49 éves színész elmondta, "nagyon megtisztelve" érzi magát, hogy megkapta ezt az elismerést. A ceremóniára a színészt elkísérte felesége, Susan Sarandon is. Tim Robbins a 2371. híresség, akit csillaggal tesznek halhatatlanná a Hollywood Boulvard-on.

  Robbins 2004-ben elnyerte a legjobb mellékszereplõnek járó Oscar-díjat a Titokzatos folyóért. A színész csillaga Sarandoné mellett helyezkedik el. Robbins olyan elismert filmekben játszott, mint A remény rabjai, a Jákob lajtorjája és A játékos.

 • Jégbi: kombinálták a jéghokit és a rögbit

  A jégkorongozás és a rögbi kombinálásán fáradoznak Lengyelországban. A két sport összeolvasztásának atyja a krakkói Adam Golab, aki 23 éve korcsolyázik, és játszik az egyik legtekintélyesebb lengyel rögbicsapatban is.

 • Megdicsérte a bíró Lindsay Lohant

  Próbaidõs kötelezettségeinek teljesítéséért megdicsérte a bíró Lindsay Lohant.

 • Meghalt a fallosznövesztõ asszony

  Elhunyt Indonézia leghíresebb "szexológusa", a varázserejével hímtaghosszításra képes matróna, Mak Erot.

  Korát csak becsülni lehet, de legalább 100 éves volt. A hölgy természetfölötti képességei mellett hagyományos gyógynövényeket vegyített imákkal, hogy a fohászok jobban hassanak és a kliensek péniszei megnagyobbodhassanak. Alakja, mely romantikus filmvígjátékokban is felbukkant, már életében legendássá vált.

  Sokan gyászolják, fõként férfiak. Egy indonéz internetes honlapon többen is keseregnek, hogy immár sohasem részesülhetnek az asszony kezelésében.

 • A dél-afrikai elnök mindegyik feleségét egyformán szereti

  Az üzleti és politikai elit tömege elõtt vette védelmébe a többnejûség gyakorlatát Jacob Zuma, a Dél-afrikai Köztársaság elnöke, aki a zulu kultúra elfogadására szólított fel. Mint mondta, õ mindegyik feleségét egyformán szereti.

 • Lemondott a szexrõl Patrick Dempsey

  Igaz, nem örökre, de egy ideig úgy döntött, hogy inkább az edzésre koncentrál Patrick Dempsey. Indul ugyanis egy nehéz kerékpáros versenyen...

 • Melegség miatt visszavont jogosítvány

  Homoszexualitása miatt akartak újravizsgáztatni autóvezetésbõl egy férfi Olaszországban.

  A 26 éves Danilo Giuffridának katonai vizsgálaton kellett megjelennie, és az orvosoknak azt nyilatkozta, hogy meleg. Azok továbbították az információt a közlekedési minisztériumnak, amely közölte a férfival, hogy vagy levizsgázik ismét autóvezetésbõl, vagy visszavonják a jogosítványát.

 • Új hódolóra tett szert Cameron Diaz

  Új hódolóra tett szert Cameron DiazA két híresség már több hete együtt van, de eddig sikerült titokban tartaniuk a dolgot. Új románc szökött szárba Beverly Hillsben: összejött Cameron Diaz és Benji Madden. Szemtanúk beszámolója alapján a páros az egész szombati napot együtt töltötte, majd a nap lezárásaként edzőterembe mentek, ahonnan együtt, a színésznő kocsiján indultak el haza. Azt beszélik, már több hete egy párt alkotnak, ám ezidáig nem léptek együtt nyilvánosság elé. Bár már ez is meglepő, hogy eddig sikerült titokban tartani a románcot.

 • Buszon felejtett idõs ember

  Catania - Egy kilencvenes éveiben járó idõs urat a buszon felejtettek hozzátartozói a dél-olaszországi Catania közelében.

  A férfi egyedül ment rokonlátogatóba, akik ugyan várták õt a buszmegállóban, de miután a csomagjait az autójukba rakták, az idõs ember nélkül távoztak.

 • J.Lo-t kirúgta a kiadója!

  Annyira gyenge volt a latin díva új dalának fogadtatása, hogy a kiadója úgy döntött, ideje megválniuk tõle!

 • Három tonnás borosüveget gyártottak Kínában

  Azt mondják, egyetlen üveg bor nemhogy nem árt, de meg se kottyan már egy kisebbfajta baráti társaságban sem, ám ezt az állítást ideje felülvizsgálni, legalább a borosüveg méretét tekintve.

 • Ónebuló: 38-szor bukott érettségin

  Újdelhi - 38. alkalommal érettségi vizsgázott egy nyugdíjas Indiában, de megint megbukott.

  Mégsem adja fel.

 • Britney Spears gyermekei káromkodnak!

  Ugyan még nem használják tökéletesen az angol nyelvet, káromkodni már kitûnõen tudnak Britney gyermekei.

  A 3 éves Sean Preston és a 2 éves Jayden James száját az elmúlt héten többször is elhagyták csúnya szavak több üzletben is, ám anyjuk nem intette õket illemre, ehelyett inkább bõszen vásárolgatott.

 • Magára hívta a rendõröket az illegálisan lakó

  A 25 éves férfi illegálisan lakott egy lakásban és egyik éjjel arra riadt, hogy valaki megpróbál behatolni az ajtón. Rögvest telefonált a rendõröknek, akiknek sikerült elcsípniük a "gazembert": a lakás gondnokát, aki azért nem tudott bemenni, mert kulcsai nem illettek a zárba, amelyet az illegális lakásfoglaló lecserélt.

 • Kutyája mentette meg Paudits Bélát a haláltól

  Kicsit ivott, aztán beszedte az összes gyógyszert, ami volt otthon.

 • Végtagbénulásos brit férfi szelte át az Atlanti-óceánt

  Elsõként szelte át végtagbénulásos vitorlázó az Atlanti-óceánt. A dél-angliai Southamptonból származó Geoff Holt december 10-én kezdte meg útját a Kanári-szigetekhez tartozó Lanzarote és a brit Virgin-szigetek között. A 4300 kilométeres szakaszt a férfi Lehetetlen álom (Impossible Dream) nevû, 18 méter hosszú hajóján tette meg, közben gyakran szenvedett szélhiánytól és mechanikai problémáktól.

 • Reptéren felejtették gyermeküket

  Jeruzsálem - Egy gyermekeivel európai vakációra induló jeruzsálemi házaspár a nagy rohanásban véletlenül a Ben-Gurion repülõtéren felejtette hároméves kislányát.

  Az ultraortodox zsidó szülõk vasárnap tömérdek csomaggal és öt gyermekükkel igyekeztek feljutni a Párizsba tartó gépre, amikor a pici valahogy lemaradt tõlük - jelentette a történteket az izraeli média.

 • Liptai Claudia súlyos tüdõgyulladással indul el Afrikába!

  A mûsorvezetõ súlyos tüdõgyulladással indul el Afrikába, Frei Tamás csapatával, a Sztárok a fejükre estek címû mûsor keretein belül. Liptai Claudia valószínûnek tartja, hogy a sárgaláz ellen kapott oltás miatt gyengült le a szervezete.

  Elõször csak egy torokgyulladásra gyanakodott, de tünetei két napja egyre rosszabbak lettek. A mûsorvezetõ azonban nem aggódik, csupán kislányát, Pankát félti.

  „Attól leszek beteg, hogy hosszú idõt külön kell majd töltenem Pankától. Ha betegen, akkor is elindulok, mert nagyon érdekesnek tartom ezt a mûsort.”

 • Óvszer a hamburgerben!

  Nyomoz a svájci rendõrség, hogyan kerülhetett óvszer egy ételdobozba, amelyet egy hétéves kislány vásárolt a Fribourg kantonbeli Granges-Paccotban egy gyorsétteremben.

  A különös esetre az anya feljelentése nyomán derült fény, aki bejelentést tett, hogy hétéves kislánya gumióvszert talált a McDonald,s gyorsbüfében vásárolt Happy Meal menüben, a sültkrumpliban - tájékoztattak kedden a svájci lapok.

 • Szúnyoginvázió a Duna közelében fekvõ településeken

  Elviselhetetlenül sok a szúnyog a Duna közelében fekvõ településeken - írta kedden az Új Dunántúli Napló. Závodszky Szabolcs, a Duna-Dráva Nemzeti Park igazgatója elmondta: a rovarok elszaporodása a folyó tavaszi árhullámával, az árterek feltöltõdésével és a korai felmelegedéssel magyarázható.

 • Meghalt Heath Ledger

  Holtan találták Heath Ledgert kedden manhattani lakásában. Az ausztrál születésû színész 28 éves volt. Halálát valószínûleg gyógyszer-túladagolás okozta, ágya mellett altatótabletták hevertek.

 • Teljes sötétségbe borult Albánia

  Egy villámcsapás miatt egész Albánia, félórára sötétségbe borult, hiszen megszûnt az áramszolgáltatás kedden este.

 • Hoppon maradt a mesés vagyonra ácsingózó fengsujmester

  Megszületett az ítélet abban a nagy érdeklõdéssel kísért hongkongi örökösödési perben, amelynek tárgya Ázsia egykor leggazdagabb asszonyának mesés, 13 milliárd dolláros vagyona volt. A bíróság egy jótékonysági alapítvány javára döntött, az örökségre ácsingózó fengsujmester, az elhunyt szeretõje üres kézzel távozott.