rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Pénz hullott a templom látogatói nyakába

 • Share on Tumblr

  Pénz hullott a templom látogatói nyakábaVáratlanul több tízezer rúpia hullott egy indiai templom látogatóinak és koldusainak a nyakába. A pénzt egy majom szórta a magasból a hívőkre. Az állat előzőleg elcsente egy nő tárcáját, amelynek tartalmát Vrindavan város egy templomának párkányán ülve zúdította az emberekre, a kiszórt pénz nagyjából 650 ezer forint értékű volt. Az égből hulló bankók láttán hirtelen rengetegen csődültek össze, hogy felmarkoljanak maguknak valamennyit. A tárca tulajdonosának az eredeti összeg töredékét sikerült visszaszereznie. Hasonló eset egyébként már máskor is történt Indiában.

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Guiness-rekordot állított fel a mesélõ Mikulás

  Felállította a mesélés Guiness-rekordját a Mikulás Velencén; a nagyszakállú kedden délelõtt 11 órától szerda délelõtt 11 óráig, óránként öt-öt perc szünetet tartva folyamatosan mesélt a gyerekeknek, éjszaka pedig a felnõtteknek.

  A rekordkísérletet végig figyelemmel kísérte és hitelesítette a Guiness-rekordok magyar hitelesítõje. A történteket a szervezõk kamerával is rögzítették, az érdeklõdõk pedig webkamerán keresztül az interneten figyelhették - mondta Bálint György, az ötlet gazdája, az általa mûködtetett mikulásszolgálat ügyvezetõje.

 • Imádkozás közben elesett, beperelte a templomot

  Vallásos áhitat miatti elzuhanásáért követel kártérítést egy templomtól egy férfi az Egyesült Államokban, méghozzá elég sokat: 2,5 millió dollárt - 430 millió forintot.

  Az 54 éves illetõ még tavaly júniusban esett el imádkozás közben, állítása szerint a szent révület miatt. "Valódi jelért" fohászkodott Istenhez, amikor megingott és elzuhant, jól beütve a fejét, hátát, egyebét a templom kövezetébe. Azóta kétszer is mûtötték, de még mindig fáj a háta és mindkét lába. A 2,5 millió dollárt orvosi kiadásai, kiesett jövedelme, továbbá szenvedései miatt követeli.

 • Kiraboltak egy patikát a fõvárosban a IX. kerületben!

  Kiraboltak egy patikát a fõváros IX. kerületében kedden késõ délután, a rabló a bevétellel elmenekült.

  A Napfény utcai patikába zárás elõtt tíz perccel lépett be egy 150-160 centiméter magas, fekete csuklyát viselõ férfi, aki fegyvernek látszó tárggyal megfenyegette a gyógyszerészt, és követelte a bevételt. Miután a pénzt megkapta, távozott a helyszínrõl, lövés nem dördült el, személyi sérülés nem történt.

 • Részegen szoptatott! Alkoholmérgezésben meghalt a csecsemõ!

  Egyéves felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek egy orosz nõt, aki részegen szoptatta, és magas alkoholtartalmú anyatejével megölte kisbabáját.

  Az Oroszország keleti részén élõ 28 éves anya fél liter tiszta alkoholt fogyasztott el, majd még aznap este három alkalommal megszoptatta öthónapos kisfiát.

 • 145 éves a világ legidõsebb embere?

  Az idei, tízévente megtartott,indonéziai népszámlálás során egy 145 éves asszonyra bukkantak, aki 31 évvel idõsebb, mint a világ eddig nyilvántartott legöregebb embere - közölte a helyi média.

 • Tila Tequila szakít a Twitterrel!

  Végre bekövetkezett, amire a sztárvilág már hónapok óta vár. Tila Tequilának megjött az esze és törölte a Twitter regisztrációját. Tette ezt, miután éles kritikákat kapott bizarr fecsegéseiért. A modellbõl lett reality sztár még decemberben regisztrált a közösségi oldalon, hogy megoszthassa a világgal, hogy bátyja gyerekének lesz a béranyja.

 • Megitta a lakását egy görög férfi

  Megitta a lakását egy férfi Görögországban, bár csak részben, az ivászatnak meg egy kocsmáros "itta meg a levét". Az alkoholista illetõ évekkel ezelõtt megállapodott törzskocsmárosával, hogy élete végéig ihat nála, cserében a kocsmárosé lesz a lakása, miután meghal, õ viszont addig ingyen lakhat benne.

 • Boy George nem kell Amerikának

  New York - Nem kapott vízumot az Egyesült Államokba Boy George brit popénekes, aki amerikai koncertturnéra készült volna a nyáron.

  A Culture Club hajdani frontemberétõl a hírek szerint azért tagadták meg a beutazási engedélyt, mert bírósági eljárás folyik ellene Londonban. A zenész tavaly áprilisban a saját lakásában a falhoz láncolva fogva tartott egy férfit. Pontosan nem közölték, hogy mivel vádolják, az ügyérõl kiadott közlemény szerint "jogtalan fogva tartás és tettlegesség" miatt kell bíróság elé állnia.

 • Molylepke szorult egy kisfiú fülébe

  Fülbe repült molylepkével küzdöttek orvosok hosszasan az Egyesült Államokban, képtelenek voltak végezni vele.

 • Késelés miatt letartóztatták a Taxi sztárját

  Párizs - Letartóztatták Samy Naceri francia színészt. Bírósági értesülések szerint azzal vádolják, hogy megkéselte volt barátnõje partnerét a nyílt utcán Párizsban.

  Luc Besson Taxi címû sorozatának sztárját hivatalosan fegyveres erõszakkal és gyilkossággal való fenyegetéssel vádolják - közölte Naceri ügyvédje. Hozzátette, hogy ejthetik a vádakat, ha a nyomozás során nem tárnak fel egyértelmû bizonyítékokat.

 • Michael Jackson kerekesszékben!

  Lehangoló látványt nyújtott a pop királya, amint kerekesszékben tolták be egy Las Vegas-i könyvesboltba a minap. Szemtanúk állítása szerint az arcát napszemüveg, kalap, kendõ és maszk mögé rejtõ, pizsamát és papucsot viselõ énekes közel két órán át tartózkodott az üzletben három gyermekével, de közben egyetlen pillanatra se állt fel a székbõl.

  "Folyamatosan Michael Jackson visszatérésérõl hallani, de megdöbbentõ volt látni, hogy a valóságban csak árnyéka egykori önmagának. Ahhoz is gyengének tûnt, hogy felálljon a tolószékbõl, és egyedül keljen át az úton."

 • Kötelezõ oktatás a kutyatulajdonosoknak Salzburgban

  Bécs után Salzburg tartományban is kötelezõ lesz vizsgát tenniük a kutyatartóknak, ahol bizonyítaniuk kell, hogy értenek az állattartáshoz.

 • Lebukott a maffiavezér!

  Malagában bukott le Raffaele Amato, a 2006 óta gyilkosságért és más bûncselekményekért körözött nápolyi maffiavezér - jelentette be vasárnap az olasz kikötõváros rendõrsége.

  Amato a nápolyi maffián, a camorrán belül a Scampia klán szakadár csoportjának volt a vezetõje, s embereivel a kikötõváros északi kerületeinek és körzetének kábítószer-kereskedelmét ellenõrizte.

 • Árgus szemmel figyelik Jennifer Aniston pocakját

  A Call Me Crazy című filmben rendezőként is részt vett Jennifer Aniston, aki büszkén népszerűsítette az alkotását a Los Angeles-i premieren.

 • Kifütyülték Catherine Deneuve francia színésznõt!

  Olaszországi szereplése közben kifütyülték Catherine Deneuve francia színésznõt, miközben a nézõk a jegyek árát követelték vissza.

  A 65 éves Deneuve Michele Placido olasz színésszel közösen francia és olasz nyelven tartott felolvasást a toscanai Marina di Pietrasantában rendezett kulturális fesztiválon.

 • 10 perc alatt énekelte fel a legújabb Bond dalt Adele

  Paul Epworth producer elárulta, hogy Adele mindössze tíz perc alatt énekelte fel a legújabb James Bond film, a Skyfall betétdalát.

 • Nyúzómuszó: ki akarta vágni kedvese tetoválását

  Ki akart vágni barátja nyakából egy tetoválást egy nõ az Egyesült Államokban egy elfajult vita során.

 • Magaslati faszálló

  Fára telepített szállót tervez építeni egy vállalkozás Svédországban. A vadászok magaslesét és a gyerekek játszókuckóját kombinálva épület az "elsõ fecske" 60 kilométerre a sarkkörtõl. A négyszobás építmény 2010 július 17-én nyílik meg a vendégek elõtt. A cég két további épületet tervez tetõ alá hozni októberre.

 • Megvált hosszú hajától Szabó Zsófi

  Megvált hosszú hajától Szabó ZsófiA Jóban Rosszban színésznője a sorozat történetének kedvéért bevállalta azt, ami a legtöbb nő rémálma: levágatta derékig érő haját. Betty élete ugyanis hatalmas fordulóponthoz érkezik, amit az is jól mutat, hogy az őt alakító színésznő, Szabó Zsófi még hosszú hajfürtjeitől is megvált a történet kedvéért. "'Egy korszak lezárult az életemben. Amikor levágta Laci a hajam, úgy éreztem, hogy az elmúlt öt év görcsössége, mindaz a teher, ami a vállamra nehezedett, elszállt. Olyan volt, mintha kiszabadultam volna, mintha végre felszínre került volna az, amit belül érzek."

 • Álmában szeretkezik partnereivel egy angol lány

  Különleges betegségben szenved egy huszonhárom esztendõs angol lány, Haley Batty: álmában mászik rá partnereire, többször is képes hosszas aktusokat folytatni az éjszaka során, másnap azonban semmire sem emlékszik.

  A huszonhárom éves angol bárpincérnõ, Haley Batty életét egy különleges és ritka betegség keseríti meg: a fiatal lány szexszomniás, álmában hirtelen megkívánja a szexet és rámászik partnerére, akár többször is, ébredés után viszont nem emlékszik a történtekre.

 • Jönnek az oroszok Zala megyébe!

  Egyre jobban gyarapodik az orosz ingatlantulajdonosok száma Zala megyében, elsõsorban a gyógyfürdõk környékén.

  A vásárlók leginkább kedvelt célpontja Hévíz, valamint Keszthely, Gyenesdiás és Vonyarcvashegy, de a zalakarosi ingatlanok után is már többen érdeklõdnek.

 • Avril Lavigne egy milliót követel a YouTube-tól

  Avril Lavigne Girlfriend címû klipjét már majdnem százmillióan látták a népszerû internetes video-oldalon, a YouTube-on. Az énekesnõ menedzsere bejelentette: az ebbõl származó reklámbevételbõl egymillió dollárt várnak az oldal üzemeltetõitõl – természetesen azután, hogy õk levették a részüket.

  A Nettwerk cég vezetõje azt is elmondta: szerinte a jelenlegi árak mintegy negyedéért kéne adni a zenéket az internetes zeneáruházakban, és akkor robbanásszerû fejlõdés indulhatna be.

 • Szabó Eszter és Kontor Tamás kimondják a boldogító igent

  Szabó Eszter és Kontor Tamás kimondják a boldogító igent. A párnak már van két közös gyermeke, eddig mégsem fordult meg a fejükben, hogy kapcsolatukat hivatalossá tegyék.

  - Amióta megismerkedtünk, mindig történt velünk valami. Terhes lettem, szültem, megint terhes lettem, megint szültem, vagy éppen beköltöztünk egy házba közösen. Ilyen szituációkban nem jut eszedbe a házasság, akkor másra figyelsz. Elõfordult, hogy beszéltünk róla, de mindig arra jutottunk, hogy most másra koncentráljunk.

 • A világ egyik legnagyobb tiszta gyémántját találták meg Dél-Afrikában

  A világ egyik legnagyobb tiszta gyémántját fedezték fel a dél-afrikai Lesotho királyság egyik bányájában.

  A szinte teljesen hibátlan, 478 karátos követ a Gem Diamonds cég Letseng nevû tárnájában találták.

  Antwerpeni szakértõk szerint egyedülállóan tiszta és különleges színû kõ. Potenciálisan esély van rá, hogy ebbõl legyen a történelem legnagyobb D színû (a legtisztább fehér) csiszolt gyémántja" - áll a bányavállalat közleményében.

 • Aki magának vermet ás...

  Csaknem megásta saját sírját egy strandoló a Kanári-szigeteken: akkora gödröt vájt a tengerparti homokba, hogy beomlottak falai, és tûzoltók kellettek, hogy kiszabaduljon.

 • Madonna és Rodriguez szexvideója!

  Alighogy megnyugodhattunk Madonna felbomló félben lévõ házassága felõl, ismét elkezdhetünk aggódni a díva magánéletéért. Egy névtelen operatõr ugyanis pikáns videofelvételek közzétételével fenyegetõzik, amelyek árnyékot vethetnek Madonna és Guy Ritchie házasságára.

  Nem mintha meglepõ lenne egy hirtelen elõkerülõ szexvideó Madonna fõszereplésével, hisz Guy Ritchie-vel kötött házasságáig közismerten aktív és sohasem palástoltan sokszínû szexuális életet élt, s ennek részleteibe bizony több ízben is betekintést nyerhetett a közönség.

 • Eltünnek a házi sörfõzdék!

  Negyedével-ötödével esett vissza az év eddig eltelt részében a kis sörfõzdék forgalma a tavalyiakhoz képest – írja a mai Napi Gazdaság.

  A kilencvenes évek közepén 340 kisüzemi sörfõzde volt Magyarországon, ma maximum 50-55 lehet, miközben új piaci belépõk nemigen vannak, a régiek fogyatkoznak.

 • Twitterezõk: hamarabb szakítanak, többet maszturbálnak

  Az OKCupid nevû amerikai társkeresõ folyamatosan kérdésekkel zaklatja/szórakoztatja többmillió felhasználóját, majd a hatalmas mennyiségû adatból jó esetben vicces és izgalmas összeállításokat közölnek blogjukban. Legfrissebb posztjuk több váratlan összefüggésre mutat rá, ezek közül a legérdekesebb talán az a rész, amely a Twitter felhasználóival foglalkozik.

 • Heather Lockleart õrizetbe vette a rendõrség

  Szombaton éjszaka õrizetbe vette a rendõrség Heather Lockleart. Két hónappal azután, hogy a színésznõt egy arizonai klinikán pánikbetgeséggel és depresszióval kezelték.

  A rendõrség Santa Barbarában az autópályán kapcsolat le Heather Lockleart, azt azonban egyelõre nem közölték mit követett el - olvasható a People magazin honlapján

  A színésznõ szóvivõje még nem kommentálta a hírt.

 • Dukai Regina testvére börtönben ült

  Egy közúti ellenõrzésen, 2003-ban bukott le Gergõ, autójában több ezer Ecstasy-tablettát találtak. Hollandiából jött hazafelé, a rendõrök vártak rá. Öt és fél évet kapott, ebbõl négy és felet töltött le. A rácsok mögötti életét kishúga, Regina igyekezett elviselhetõvé tenni.

  - Az elõzetes alatt havonta egyszer telefonon beszéltünk, a jogerõs ítélet után havonta egyszer találkozhattunk is - emlékszik vissza Gergõ. - Regina tartotta bennem a lelket, ha õ nincs, talán beleõrülök a bezártságba. Szerencsés vagyok, hogy ilyen testvérem van!

loading...