rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Pénz hullott a templom látogatói nyakába

 • Share on Tumblr

  Pénz hullott a templom látogatói nyakábaVáratlanul több tízezer rúpia hullott egy indiai templom látogatóinak és koldusainak a nyakába. A pénzt egy majom szórta a magasból a hívőkre. Az állat előzőleg elcsente egy nő tárcáját, amelynek tartalmát Vrindavan város egy templomának párkányán ülve zúdította az emberekre, a kiszórt pénz nagyjából 650 ezer forint értékű volt. Az égből hulló bankók láttán hirtelen rengetegen csődültek össze, hogy felmarkoljanak maguknak valamennyit. A tárca tulajdonosának az eredeti összeg töredékét sikerült visszaszereznie. Hasonló eset egyébként már máskor is történt Indiában.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Élve eltemetett nõk

  Iszlámábád - Élve eltemettek öt nõt Pakisztánban, mert szerelembõl akartak férjhez menni és nem ahhoz, akit a családjaik kiszemeltek nekik - állítják polgárjogi csoportok.

  Az öt megölt nõ ügye felzúdulást keltett az ázsiai országban még vidéken is, pedig ott a nõk jogait nemigen tartják tiszteletben. A rendõrség nyomozást indított és öt embert már õrizetbe is vettek az áldozatok családtagjai közül azzal gyanúsítva õket, hogy részt vettek az úgymond "családi becsületet óvó" kivégzésekben.

 • Iszapömlés - Az FTC pénzadománya a károsultaknak

  Pénzadománnyal támogatja a Ferencvárosi Torna Club (FTC) a vörösiszap sújtotta területeken élõ lakosságot.

 • Életmentõ papagáj!

  A kislány torkán akadt a falat, fuldoklott, de a papagáj rikácsolni kezdett, mire a bébiszitter átrohant a másik szobából, és megmentette a csöppséget.

  A bébiszitter a másik szobában szorgoskodott, és egyszer csak arra lett figyelmes, hogy a család papagája azt rikácsolja: "Mama, bébi!!!", és hevesen verdeste a szárnyát is. A nõ azonnal visszarohant a konyhába, és látta, hogy a kislány már elkékült, mert a torkán akadt a falat.

 • Mélyhûtõben fagyasztotta halálra magát

  Munkahelyének mélyhûtõjében fagyasztotta halálra magát egy angliai általános iskola szakácsnõje, valószínûleg egy nem is túlzottan nagy hitelkártya-adósság miatt.

  Csütörtöki londoni sajtóbeszámolók szerint az 55 éves Linda Gent, aki húsz éve dolgozott mindenki teljes megelégedésére az Essex grófságbeli Benfleet kisváros iskolájának konyhavezetõjeként, azt mondta férjének, hogy moziba megy.

 • Lopta Tarantino a Kill Billt?

  Beperelte Quentin Tarantinót egy Dannez Hunter nevû férfi, aki azt állítja, hogy a film eredetileg az õ ötlete volt.

 • Nõi szívek ezrei epekednek Katus Attiláért!

  Nõi szívek ezrei epekednek a mindig mosolygós Katus Attiláért, aki már foglalt.

  Bár a Szombat esti láz táncpróbái miatt most kevesebb ideje jut a párjára, de Ottília igyekszik alkalmazkodni.

  "Másfél éve vagyunk egy pár Ottíliával. Sokan kérdezik, mikor szeretnénk gyereket. Még nem jutott el oda a kapcsolatunk, hogy a gyerekvállalásra gondoljunk, ám bármi megtörténhet.

  Nem akarom azt érezni, hogy hajt a tatár."

 • Tizenöt hegymászót megölt az ár!

  Tizenöt hegymászót megölt, a csoport másik felét pedig csapdába ejtette a nagy esõzések miatt lezúduló ár és az azt követõ földcsuszamlások Délnyugat-Kínában.

  A mentõalakulatok 15 holttestet és 16 túlélõt találtak, négy embert pedig még keresnek a Csungcsing (Chongqing) közelében található Tancsanghszia-szorosban (Tanzhangxia).

 • Kamiont mostak és sátrat állítottak a sztárok - Fergeteges hangulat Jack bácsi rezidenciáján

  Tóth Gabi, Lola és a Fresh lányok a délutáni nagy melegben vödröt, slagot és szivacsot ragadtak, hogy kamiont mossanak a Szigeten. Tették ezt Jack bácsi rezindenciáján Bebe, a kiscsillag Horváth Tamás és a Bad Boyz-os Alexis figyelõ szemei elõtt. A fiúk zsûrizték a lányok teljesítményét, majd megmutatták, mennyire ügyesek, ha sátorállításról van szó.

 • "Mikroblogger" letta kínai államfõ

  Hu Csin-tao (Hu Jintao) kínai elnök is beállt az interneten kommunikáló államférfiak sorába, és "mikrobloggerként" máris 14 ezer követõt számlál a Zsenmin vejpo (Renmin weibo) hivatalos közösségi oldalon.

 • Romániában elítéltek mentik az árvízkárosultakat

  Az Román Országos Büntetésvégrehajtási Felügyelet (ANP) felajánlotta segítségét az Országos Katasztrófa Elhárítás szakembereinek. A döntés értelmében a helyi önkormányzatok az ország egész területén igényelhetik, hogy a helyi börtönök lakói a terepen segítsenek a kármentésben és az árvízi védekezésben.

 • Adel titokban ment férjhez

  Még elsõ gyerekük születése elõtt, egy titkos szertartáson összekötötte életét Adele és võlegénye.

 • George Clooney újra háborús övezetbe

  A mindig jótékony George Clooney sok álmatlan éjszakát töltött a Hope For Haiti Now telefonos pénzgyûjtõ akció szervezésével, de most sem adja pihenésre a fejét, ugyanis a darfuri háborús övezet felé veszi az irányt. A színész pénteki pénzgyûjtõ akciója több mint 60 millió dollárt hozott be a földrengés áldozatainak segítségére.

 • Olga Kurylenko szexfilmekben szerepel

  Az ukrán szépség A Gyûrûsujjban mindent megmutatott magából és gátlástalanul szexelt a vásznon. Ráadásul nem ez az egyetlen pikáns filmje...

  Olga Kurylenko három évvel ezelõtt vállalta el a laboros lány szerepét, aki szenvedélyes viszonyba kerül professzorával A Gyûrûsujj címû filmben.

  A zaftos szexjelenetekben idomai mindenkit elkápráztattak és állítólag a Bond film készítõi is nagyon tetszetõsnek találták Olga belevalóságát.

 • Kábítószer miatt õrizetben Tarkan török énekes

  Kábítószer-razzia során péntek hajnalban õrizetbe vette az isztambuli rendõrség Tarkant, az ismert török énekest.

 • Anyai szerepérõl beszélt a díjátadón Adele

  Adele a vasárnapi Grammy-gálán újabb díjat zsebelt be. Egy évvel azután, hogy a brit énekesnõ hat szobrot kapott, idén a legjobb szóló pop elõadásért járó díjat vette át a Set Fire to the Rain címû daláért.

 • Kizuhant egy egyetemista a kollégium hetedik emeletérõl

  Kizuhant egy egyetemista a budapesti Mûegyetem Kázmér utcai kollégiumának hetedik emeletérõl. A 27 éves fiatalember életét vesztette.

 • Magas áron kelt el az elsõ Apple-gép

  Bár processzora ezerszer lassabb az iPad készülékénél, az elsõ Apple-számítógép mégis a táblagép árának több százszorosáért kelt el egy Londonban rendezett árverésen.

 • Levágta a saját péniszét, mert nem vehette el szerelmét!

  Egy dél-egyiptomi férfi levágta saját péniszét, mert családja nem engedte meg, hogy elvegyen egy alacsonyabb társadalmi osztályból származó nõt.

  A 25 éves férfi két éven át kérlelte apját, hogy feleségül vehesse szerelmét, de mivel Egyiptom déli részén különösen szigorúak a szokások és csak azonos társadalmi osztályból származók házasodhatnak, ráadásul a legritkább esetben szerelembõl, az apa határozottan megtagadta a kérés teljesítését.

 • Két egész embert kívánó feladatban kell helyt állnia Bozsek Márknak

  Két egész embert kívánó feladatban kell helyt állnia Bozsek MárknakJelenleg két, teljes embert kívánó szerepben kell megfelelnie Bozsek Márknak. Az egyik a Barátok közt Fekete Szabolcsa, a másik az X-Faktor, ahol egy egészen új feladatra koncentrál. Emiatt a fiatalember a főváros két vége között ingázik, semmi szabadideje nincs, nem is beszélve arról, hogy a nagy nyomás miatt még a nagyon ritkán adódó pihenőidőt is a gyakorlásra szánja. Márk elárulta: máris ugyancsak elfáradt, hetek óta nem aludta ki magát. – Eddig sosem léptem úgy közönség elé énekesként, hogy ne lett volna ott mögöttem egy zenekar, vagy legalább a kezemben egy gitár.

 • Súlyos baleset történt Madonna koncerthelyszínén

  Belehalt sérüléseibe Marseille-ben az a technikus, aki súlyosan megsérült a Madonna-koncert egyik épülõfélben lévõ színpadának összeomlásakor, és válságos állapotban szállították.

 • Schwarzi vs. Megan Fox

  Megan Fox és barátja, a kaliforniai oktatás érintõ megszorítások ellen tiltakozik.

 • 2292 kilométert gyalogolt egy nyugdíjas házaspár

  Mike és Janet Higgins szívesen túrázik, fõleg mióta lépésszámlálót kaptak a lányuktól.

 • 20 golyót lõtt barátnõje arcába

  A férfi hétfõn délelõtt Dunaújvárosban lõtt rá egykori szerelmére. A mûanyag golyók csak kisebb sérüléseket okoztak a 21 éves lánynak, de a rendõrök szakértõk véleményét várják annak megállapítására, hogy milyen sérüléseket okozhattak volna, és mire alkalmas a fegyver.

 • Munkanélküli az egykori pornósztár Judy Nero

  Csõdbe jutott az Ötös csatorna és egykori pornósztár Judy Nero új munka után nézhet.. Judy továbbra is tévézni szeretne.

  "Az idei évre lemondtam az összes külföldi munkámat, hogy részt vehessek a forgatásokon. Úgy tudtam, hogy a cégnek vannak tervei velem. Rosszul érintett a válás. Volt ugyan egy ajánlatom a Story Tv-tõl, de azt nem fogadtam el, épp az Ötös csatorna miatt. Most másik lehetõséget kell keresnünk. Fellocsolom magam és továbblépek" - mondta Judy Nero

 • Végtagbénulásos brit férfi szelte át az Atlanti-óceánt

  Elsõként szelte át végtagbénulásos vitorlázó az Atlanti-óceánt. A dél-angliai Southamptonból származó Geoff Holt december 10-én kezdte meg útját a Kanári-szigetekhez tartozó Lanzarote és a brit Virgin-szigetek között. A 4300 kilométeres szakaszt a férfi Lehetetlen álom (Impossible Dream) nevû, 18 méter hosszú hajóján tette meg, közben gyakran szenvedett szélhiánytól és mechanikai problémáktól.

 • Homoszexuális pingvinpár tojást akart lopni!

  Egy hím pingvinpárt - ami nem ritka ennél a állatfajnál - elkülönítettek a többi pingvintõl az északkelet-kínai Harbinban, mert az egyik hím-nõstény pingvinpártól megpróbálta elcsenni a tojást.

  A lopási kísérletre az egyik állatgondozó figyelt fel, és úgy döntött, máshová zárja a madarakat. A pingvinek szaporodása nem egyszerû folyamat, fogságban pedig még nehezebb.

 • Nicolas Cage egy szellemtanyát vett

  Nicolas Cage 530 millió forintnyi összegért vett házat New Orleansban, de úgy tûnik, ez ablakon kidobott pénz volt.

  Az Oscar-díjas színész egy éjszakát sem képes eltölteni a LaLaurie villában, mert rejtélyes hangok az õrületbe kergetik.

  A környékbeliek szerint a házban kísértetek laknak. Egyesek szerint nem kidobott pénz, forgathatnák itt a következõ Szellemírtók részt, amelyben maga Nicolas is szerepet vállalhatna. Így már egészen máshogy néz ki az ingatlan befektetés.

 • Megfagyott az ablakon kidobott csecsemõ

  Egy Németországban dolgozó romániai prostituált kidobta az ablakon a karácsony éjszakáján született kisbabáját.

 • Vuvuzelával szexelt egy magyar pár (képpel!)

  Egy pornóoldalra feltöltött videóból az is kiderült, a vuvuzela hatékony eszköz lehet a szurkolásnál, az intim együttlétnél viszont nem felel meg maradéktalanul az elvárásoknak.

 • Vizsga közben vajúdni kezdett, de átment

  A vizsga írásbeli volt, 3 órás. A chicagói hallgató jogi államvizsgáján érezte, hogy rátörnek a fájások, de összeszedte minden tudását, amelyet a szülési tanfolyamon tanult és igyekezett lélegzése mélyítésével idõt nyerni, de közben lóhalálában szántotta a sorokat.