rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Hogyan látjuk az embereket?! - A kiteregetett ruha esete

 • Share on Tumblr

  Hogyan látjuk az embereket?! - A kiteregetett ruha eseteEgy fiatal pár új házba költözik. Első reggel, reggelizés közben a fiatalasszony kinéz az ablakon, és látja, hogy a szomszéd teregeti a ruhákat. „Milyen koszosak azok a ruhák” - mondja a férjének, „lehet, hogy nem tudja, hogyan kell rendesen mosni. Talán mosószappanra lenne szüksége.” A férj végighallgatja, és csendben fogyasztja a reggelijét. Ez így megy a következő napokban is: amikor a szomszéd kiteregeti a ruhákat, a fiatalasszony ugyanazokat a megjegyzéseket teszi rá. Egy hónappal később a feleség meglepődve veszi észre, hogy a szárítókötélen tisztára mosott ruhák sorakoznak, és meg is jegyzi a férjének:

  loading...

  „Nézd, végre valahára megtanulta a szomszédasszonyunk, hogyan kell rendesen kimosni a ruhákat! Vajon ki taníthatta meg rá?”

  A férj ekkor felnéz, és így szól:

  „Ma korán reggel felkeltem, és megtisztítottam az ablakokat.”

  Így van ez az életben is... Az, hogy hogyan látunk embereket, mindig azon múlik, hogy mennyire tiszta az ablak, amin keresztül nézzük őket....


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • 80 kilót fogyott egy fénykép miatt

  Lucy Insley akkor döntött a diétázás mellett, mikor meglátott egy fotót magáról és kutyájáról. Elmondása szerint sokkolta, hogy úgy néz ki, mint elhízott házi kedvence.

 • Gyilkos hajszárító Németországban!

  Lustadt, a kis német városka gyászba borult. A helyi török közösség megbecsült tagja volt az a család, amelyik pillanatok alatt veszítette el két gyönyörû kislányát - írja a Borsonline.

  A hatéves Asya és a 4 esztendõs Zara, mint minden este, együtt fürödtek a kádban. Az anya egyedül hagyta õket, de öt percenként visszanézett a fürdõszobába, hogy minden rendben van-e. Érthetõen nyugtalan lett, amikor egyszer csak nagy csönd lett a lakásban - írja a Borsonline internetes oldal.

 • A High School Musical fõszereplõje milliókat keres

  Zac Efron aláírta a szerzõdést a Karib-tenger kalózai negyedik részére. Amerikai lapértesülések szerint 12 millió dollár üti a markát a tengeri kalandért.

  A fent említett összeg pedig majdnem a kétszerese annak, amennyit a szintén Disney produkcióval, a High School Musical szériával keresett. Nem rossz zsebpénz egy 20 éves ifjúnak.

  Habár még csak most írták alá a szerzõdést, Zacet már egy évvel ezelõtt felkérték, hogy gondolkodjon el a jól fizetõ lehetõségen.

 • Jakupcsek Gabriella otthagyja a reggeli mûsort

  Jakupcsek Gabriella szakít az eddig általa vezetett reggeli tévémûsorral: a nézõk augusztus 19-én láthatják õt eddig jól megszokott szerepében.

  Az állapotos mûsorvezetõ nem tervezi, hogy visszatér a képernyõre. Megújulna, és új kihívást keres. Tíz évet töltött jelenlegi csatornájánál, aminek meghatározó arcává vált. Most új feladatokra készül.

  A televíziót nem érte váratlanul Jakupcsek bejelentése. Közösen döntöttek így, és már keresik az utódját, akit valószínûleg jövõ héten választanak ki.

 • Pink beismerte, hogy: biszexuális!

  Vége a titkolózásnak és találgatásnak, a népszerû énekesnõ, Pink beismerte: biszexuális. Hosszú évek óta most elõször mondta ki: a lányokat éppúgy szereti, mint a fiúkat.

  "A szerelem tiszta dolog, én is megpróbálom mindig így kezelni. Sosem erõltettem ezt a témát, de ma már azt látom, hogy legalább akkora butaság hallgatni róla."

 • Eltünt 130 ezer felfújható nõi mell!

  A felfújható nõi kebleket a lap ajándéknak szánta januári számához, ám a szállító konténerbõl eltûntek, pedig Pekingben a szállítmány indulásakor még megvoltak.

  A magazin azonnal riadóztatta a hajózási hatóságokat, de ha nem kerül elõ két napon belül a szállítmány, akkor jó pár ausztrál férfinak nem lesz kínai melle - januárban.

 • Világrekord infláció Zimbabwe-ben

  Világrekorder a milliárdosok arányát tekintve Zimbabwe. Mindez azonban nem a dél-afrikai országban lakó dúsgazdag polgárok magas számának köszönhetõ, hanem az ott tomboló hiperinflációnak.

  A hivatalos pénznem az afrikai országban a zimbabwei dollár, amelyet elõször 1980-ban vezettek be, leváltva az addig használt rodéziai dollárt. Zimbabwe drágulási üteme kétségtelenül világvezetõ, hiszen az éves átlagos infláció az egykori Dél-Rodéziában a legmagasabb (12,500,000 %).

 • Trónra lépett a világ legfiatalabb uralkodója

  A nagykorúságot elérve beiktatták hivatalába a világ legfiatalabb, már 3 évesen megkoronázott királyát a hét végén Ugandában.

 • Havonta hatszor szexel a magyar

  Már a szeretkezés sem szerez annyi örömöt, mint azelõtt. Az elmúlt három évben havi hatszor szerelmeskedtek a magyarok, a korábbi nyolc helyett. A fejlett országokban élõk harminc évvel ezelõtt háromszor gyakrabban bújtak össze párjukkal, mint ma. Leszokunk a szexrõl? Vészjósló, hogy a szakítással végzõdõ kapcsolatok többmint húsz százalékában a válás oka a nem kielégítõ szexuális élet. A 18–30 év közöttiek harminc éve még havonta 22–28 alkalommal bújtak össze kedvesükkel, ma már csak 4–10-szer. A 31–40 éveseknél a mostani együttlétek száma csupán 3–6, míg a 41–50 éveseknél 2-3.

 • Pajzánkodó a rocksztár az interneten!

  Újabb áldozata lett a gátlás nélküli hackereknek, így a Paramore énekesnõje, Hayley Williams nemcsak a barátjának mutogatta pucér kebleit, hanem az egész világnak.

 • 2012-ben kerül mozikba a Batman legújabb része

  2012 júliusáig kell még kibírniuk a Batman-rajongóknak, akkor kerül ugyanis a mozikba Gotham City megmentõje történetének legújabb része - jelentette be a Warner stúdió.

 • Gyermeket vár Alicia Keys

  Elsõ gyermekét várja Grammy-díjas énekesnõ. A 29 éves amerikai R&B sztár Swizz Beatz producerrel él együtt, és hírek szerint magánceremónia keretében még idén össze is házasodnak.

 • Brasch Bence alaposan megjárta a tetoválásával

  Brasch Bence alaposan megjárta egy friss tetoválással.

 • Tiszteletbeli FBI-ügynökké nevezték ki Efrem Zimbalist jr. amerikai színészt

  Tiszteletbeli FBI-ügynökké nevezték ki Efrem Zimbalist jr. amerikai színészt, aki a hatvanas és hetvenes évek The FBI címû tévésorozatának legendás nyomozóját alakította.

  A 91 esztendõs mûvész meghatottan vette át hétfõn a tiszteletbeli nyomozójelvényt Robert Mueller FBI-igazgatótól, aki nagy hatásúnak nevezte Zimbalist egykori játékát, amely szerinte FBI-ügynökök nemzedékeinek szolgált például.

 • Pamela Anderson lakókocsiban él fiaival

  Valóban egy lakókocsiban él fiaival, Brandonnal és Dylannal Pamela Anderson.

  Az ok: kaliforniai otthonuk éppen felújítás alatt áll. A kebelcsoda nem ad rá magyarázatot, miért nem egy szállodát választottak, míg tartanak a munkálatok. Viszont nem gyõz áradozni kerekes átmeneti hajlékukról.

  "Egy lakókocsiban élek, és imádom! Kicsi, de sikkes, és tökéletes nekem meg a srácoknak. Tök jó babzsákokon ülni, és a nyilvános mosodába járni."

 • Végül megbocsátott Pamela Berkinek

  Végül megbocsátott Pamela BerkinekBerki Krisztián megdöbbent, amikor Amerikából hazatérve benyitott a lakásába, és ott találta Pamelát. Zavarát tündéri kislánya oldotta fel. Krisztián az elmúlt hetekben bebizonyította, hogy mennyire szeret minket. Fel kell rá készülnöm, hogy mindig is lesznek rosszakaróink, ám a jövőben nem fogok nekik bedőlni. Túl vagyok a szülés utáni depressziómon, elkezdtem fogyni. Újra az az életerős Pamela vagyok, akibe Krisztián beleszeretett. Azt viszont nem ígérem, hogy nem leszek féltékeny, de vigyázok rá, hogy ne hatalmasodjon el rajtam.

 • A fedélzeti illemhelyek meghibásodása miatt fordult vissza egy repülõgép két és fél óra után

  Már két és fél órája volt úton egy Rio de Janeiróból Párizsba tartó utasszállító repülõgép, amikor a fedélzeti illemhelyek meghibásodása miatt a kapitány visszafordította a gépet.

 • Méteres hüllõ riogatta a lakótelepieket

  Méteres hüllõ mászott elõ Szolnokon az Aranyi Sándor úti lakótelepen nagy riadalmat keltve az ott élõk között. Az állatot a tûzoltók befogták, egyelõre nem tudni hogyan került a ház világítóudvarára.

 • Lemondott gyermekeirõl Briney Spears?

  Meglepõ fordulat következett be Britney Spears és exférje, Kevin Feredline gyermekvitájában. Az énekesnõ és exe aláírtak egy nyilatkozatot, amely szerint a picik az apukánál maradnak.

  Britney egy héten kétszer láthatja gyermekeit, az egykori tinisztár ugyanakkor hangsúlyozza: nagyon hiányoznak neki a fiúk, és minden nap alig várja, hogy láthassa õket. Az énekesnõnek minden bizonnyal elege lett a folyamatos hercehurcából Federline-nal, ezért döntött így a gyerekek ügyében.

 • Egymillió után kettõt nyert

  Egymillió dollár után kettõt nyert, mármint 2 milliót egy férfi az Egyesült Államokban lottókon mindössze három hónap elteltével.

 • Marketing tanácsadó lett a 40 éves szûz apáca

  A floridai születésû Achille Zozime úgy gondolta, hogy az eddig megszerzett egyházi tapasztalatait az üzleti életben kamatoztatja tovább. Achille feladata a floridai Palm Bay katolikus felekezet kommunikációs feladatainak az ellátása volt.

 • Nem tudta feldolgozni Alexander McQueen anyja halálát

  Amikor édesanyja megkérdezte Alexandertõl, hogy mitõl fél legjobban, azt felelte, hogy attól, hogy elõbb hal, meg mint szeretett anyja. Ez a félelem Alexander McQueen számára nem vált valóra, de egy másik rémálom azonban igen. Mély gyászában, 10 nappal anyja halála után, a divattervezõ is saját kezûleg vetett véget életének.

 • Meghalt egy versenyzõ a pakisztáni Survivor címû mûsorban!

  Meghalt egy versenyzõ a pakisztáni Survivor címû mûsor thaiföldi forgatásán. A 32 éves férfinak egy folyón kellett volna átcipelnie egy zsákot, ám egyszer csak elmerült. A holttestét sokkal késõbb találták meg.

 • Adrien Brody lett Schwarzenegger predátor-utóda! Tiszta vicc!

  Antal Nimród Adrien Brody-t választotta ki Arnold Schwarzenegger utódaként.

  A színész, aki 2002-ben A zongorista fõszerepéért kapott Oscar-díjat, elsõsorban nem mint akciófilmszínész vált ismertté, de a magyar rendezõ biztos benne, hogy a Ragadozók (Predators, hazai bemutató: 2010 augusztus) bebizonyítja majd: Brody alkalmas rá, hogy folytassa azt, amit Schwarzenegger az elsõ Ragadozó-ban elkezdett.

 • Felszámolják a Herz szalámi gyárat!

  Jogerõre emelkedett a Herz Szalámigyár Zrt. elleni felszámolási kérelem, ezzel megkezdõdik a több mint 120 éves múltú magyarországi vállalat felszámolása.

  A cég közleménye hangsúlyozza: Jámbor János, a társaság többségi tulajdonosa a hitelezõ bankkal és a beszállítókkal is egyezségre törekszik annak érdekében, hogy újból megindulhasson a gyártás.

 • Lábon lõtt egy nõt az Egyesült Államokban egy tûzhely

  Nem csak kapanyél sülhet el, kályha is: lábon lõtt egy nõt az Egyesült Államokban egy tûzhely.

  A kályhának nem volt fegyverviselési engedélye, ennek megfelelõen pisztolya sem, mégis lõtt. Csak egyet, és vaktában, mégis lábikrán találta gazdasszonyát. A nõ már a durranásra is eléggé meghökkent, hát még amikor érezte az ütést a lábán.

 • Kiszûrhetõ a szex, az erõszak és a trágár beszéd a YouTube-ról

  A felhasználók ezután maguk dönthetik el, hogy látni kívánják-e a YouTube irányelvei alapján is erõszakosnak vagy szexet sugallónak minõsített felvételeket.

 • Hugh Hefner után is van élet! Bridget is bepasizott!

  Miután Hugh Hefner exei, Kendra és Holly is megtalálták életük szerelmét új párjukat, nem volt kérdéses, hogy hamarosan Bridget Marquardt is új hódolóval jelentkezik.

  Nos, az eseményre nem kellett sokat várnunk,a szõke cicababa a Grammy díjkiosztó egyik partyján jelent meg a daliás lovaggal, aki bár se nem szõke, se nem herceg, sõt, még a lova is hibádzik, elsõ ránézésre nem is olyan rossz parti…

 • Két hétig élt a könyvtárban a hajléktalan

  Közel két hétig élt egy New Jersey-i könyvtár alagsorában egy hajléktalan férfi, akinek jelenléte senkinek sem keltette fel figyelmét.

 • Szexis naptárat adtak ki munkanélküli mexikói légikisasszonyok

  Szexis ruhákban pózoló mexikói légikisasszonyokról jelent meg naptár, méghozzá a képeken szereplõ hölgyek saját kiadásában.

loading...