rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Hogyan látjuk az embereket?! - A kiteregetett ruha esete

 • Share on Tumblr

  Hogyan látjuk az embereket?! - A kiteregetett ruha eseteEgy fiatal pár új házba költözik. Első reggel, reggelizés közben a fiatalasszony kinéz az ablakon, és látja, hogy a szomszéd teregeti a ruhákat. „Milyen koszosak azok a ruhák” - mondja a férjének, „lehet, hogy nem tudja, hogyan kell rendesen mosni. Talán mosószappanra lenne szüksége.” A férj végighallgatja, és csendben fogyasztja a reggelijét. Ez így megy a következő napokban is: amikor a szomszéd kiteregeti a ruhákat, a fiatalasszony ugyanazokat a megjegyzéseket teszi rá. Egy hónappal később a feleség meglepődve veszi észre, hogy a szárítókötélen tisztára mosott ruhák sorakoznak, és meg is jegyzi a férjének:

  „Nézd, végre valahára megtanulta a szomszédasszonyunk, hogyan kell rendesen kimosni a ruhákat! Vajon ki taníthatta meg rá?”

  A férj ekkor felnéz, és így szól:

  „Ma korán reggel felkeltem, és megtisztítottam az ablakokat.”

  Így van ez az életben is... Az, hogy hogyan látunk embereket, mindig azon múlik, hogy mennyire tiszta az ablak, amin keresztül nézzük őket....


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Ma landol Snoop Doggy Dogg magánrepülõgépe Budapesten

  Ma érkezik hazánkba a rap fenegyereke, Snoop Dogg, aki este 20 órakor a Budapest Sportarénában fergeteges koncerttel rukkol elõ ismét.

  A világhírû rapper alkoholt, több karton dohányárut és chipseket kért az öltözõjébe, de elég valószínûnek tartjuk, hogy gyönyörû nõkbõl sem lesz hiány.

  A drog- és alkoholbotrányairól híres énekes magángépével érkezik Budapestre 24 fõs személyzetével, és a koncert után az egyik luxusszálloda elnöki lakosztályában hajtja álomra a fejét.

 • Hivatalosan is kimondták Kim Kardashian válását

  Most már biztos, hogy Kim Kardashian nem Kris Humphries feleségeként szüli meg KanYe West gyerekét. Viszont lehet, hogy egyedülálló anya lesz. Fél év jogi kötélhúzás után, pénteken végre kimondta Kim Kardashian és Kris Humphries válását a Los Angeles-i bíróság. Sőt mi több, a 72 napos házasság a bíró szerint nem csak álnász volt, ahogy azt a kosaras állította, így egy fillér kártérítést sem kap a Kim milliárdjaiból.

 • Bruce Willis lánykérésre készül

  Bruce Willis lánykérésre készül - adta hírül több amerikai bulvárlap is. Az 53 éves színész állítólag már meg is vásárolta az eljegyzési gyûrût barátnõje, a 30 esztendõs volt fehérnemûmodell, Emma Heming számára.

  A párt nemrégiben a Los Angeles-i Cartier ékszerboltban látták gyûrûk után nézelõdni, s bennfentes források szerint sikerült is megtalálniuk a legmegfelelõbb ékszert.

  "A Nate'n Al's-ben ebédeltek, majd átmentek a Cartier-be és eljegyzési gyûrûk után érdeklõdtek."

 • A földön kúszva menekült autójához Harry Styles

  A földön kúszva menekült autójához Harry StylesSosem egyszerű egy ismert zenész élete, hiszen mindig meg kell küzdeni a fanatikus rajongókkal, akik aláírást és képet szeretnének kedvencükről. A One Direction zakar énekesével, Harry Styles-szal sincs másként, ám ő kicsit nehezen viseli ezt. Könnyekben tört ki és a földön kúszva próbált autójához menekülni New York-ban az One Direction zenekar énekese. Harry Styles-t imádják a rajongók, ám az őrült rajongás már kezdi kikészíteni a fiút. Egy szálloda előtt történt az incidens, ahonnan Harry sietősen távozott volna ha a rajongók hagyják.

 • Erdõhegyi Brigitta nem mutat meg mindent

  Az énekesnõ állítja: szemérmes ember. Erdõhegyi Brigitta a magazinfotózásba is hosszas egyeztetés után ment bele. Az volt az egyik feltétele, hogy nem látszódhat belõle több, mint a strandon.

 • Szívesen költenek szépészeti beavatkozásokra a brit lottónyertesek

  Szívesen költenek szépészeti és kozmetikai beavatkozásokra, például mellnagyobbításra és súlycsökkentõ mûtétekre a brit lottónyertesek - derül ki egy szerdán megjelent könyvbõl.

 • Kulcsár Edina második lett a Miss World 2014-en

  Kulcsár Edina második lett a Miss World 2014-en121 ország résztvevői közül a második helyezést érte el a magyar lány a Miss World 2014-en, soha ilyen jó eredményt nem értünk el a rangos szépségversenyen. Ráadásul egyben ő lett Miss Europe is! A harmadik helyezett Elizabeth Safrit az Egyesült Államokból, az első pedig Rolene Strauss Dél-Afrikából. Kulcsár Edinát idén júliusban választották meg Magyarország szépének a hazai versenyen, a zsűri és a közönség is őt találta a legszebbnek. A 23 éves, 173 centiméter magas lány Budapesten született és nőtt fel, négy éve modellként dolgozik.

 • Árpa büszke a Mónika Show sikereire

  Nem túl szép, egy hajszállal sem szexisebb, mint az átlag háziasszony és...

  Árpa Attila egy televízió mûsor felvételén mondta el, milyen büszke arra, hogy az õ ötlete volt a Mónika Show, és a mûsor sikeres lett. „Nem a mûfajra vagyok büszke, amelyben fogatlan cigányok összeverekednek délutánonként, hanem az elért sikerekre” - mondta a producer.

 • Olimpiai ugrószám: 2. emeletrõl, neji tévécenzúra miatt

  Peking - Különleges olimpiai ugrást hajtott végre egy 42 éves, nem sportoló férfi Kínában: kiugrott 2. emeleti lakásának erkélyérõl, mert a felesége nem engedte, hogy nézze a tévében az olimpiát.

 • Észak-Korea lopott dél-koreai szerelmes dallal méltatja vezérét

  Észak-Korea dél-koreai dallal dicsõíti vezérét, Kim Dzsongot Ilt. A dalt nem északi rendelésre írták Dél-Koreában, Észak-Korea egyszerûen ellopta, és az eredetileg szerelmes dal szövegét átírta. Videót is forgattak belõle, amelyen egy éttermi pincérnõ fakad - a - dalra a vezért éltetõn.

 • Bosszú vibrátorral

  Egy 26 éves román fiatalember fenekébõl orvosi segítséggel kellett eltávolítani a szexuális segédeszközt a partnernõjével lebonyolított légyott után.

 • George Michael egymilliót kaszálhat az X-Factorral

  A Wham! egykori énekese lehet Cheryl Cole mellett az amerikai tehetségkutató mentora.

 • Az X-Faktor gyõztese átvette a nyeremény autóját

  Fél évig tartó kemény munka, heti hárommillió nézõ és várakozáson felüli sikerek.

 • Az idén 57. alkalommal ünneplik a pedagógusnapot!

  Az idén 57. alkalommal ünneplik június elsõ vasárnapján Magyarországon a pedagógusnapot és köszöntik az oktatásban dolgozókat. Magyarországon 1952 júniusa óta köszöntik a pedagógusokat, ekkor adták át elõször a kiváló tanítói és tanári okleveleket az ország legjobb oktatóinak.

 • Metróállomáson szült egy brit nõ

  Közel másfél évszázados fennállása során másodszor fordult elõ, hogy a londoni metróban jött világra egy kisbaba. A brit fõváros földalatti-hálózatának illetékesei pénteken megerõsítették, hogy a közelmúltban egy lengyel nõ adott életet gyermekének a Kingsbury metróállomáson.

  Julia Kowalska lánytestvérével utazott a metrón december 19-én, amikor a nyugat-londoni megállóban rátörtek a fájások, és már csak az állomásfelügyelõ irodájáig jutott el, ahol egészséges kislánya született.

 • TOP 10 legjobban fizetett teniszezõ 2010-ben

  A Forbes magazin 2010-ben is összeállította a 10 legjobban keresõ teniszezõ listáját.

 • Beperelte Britney Spearst és szüleit a sztár önjelölt menedzsere

  Los Angeles - Többek között testi sértés, rágalmazás és szerzõdésszegés miatt indított pert Britney Spears egykori önjelölt menedzsere, Sam Lufti a sztár és szülei ellen egy Los Angeles-i bíróságon.

  A kedden benyújtott keresetben Lufti azt állítja, hogy Jamie Spears, Britney apja behúzott neki egyet 2008 januárjában, Lynne Spears pedig hitelrontóan írt róla Through The Storm címû tavaly megjelent visszaemlékezésében, amelyben azzal vádolta, hogy túlgyógyszerezte a lányát.

 • Egy játék miatt csúszott le majdnem a hőn áhított főszerepről Henry Cavill

  Henry Cavill elmulasztotta élete telefonhívását, mivel épp nagyon elfoglalt volt egy számítógépes játék miatt. A színészt választották a hőn áhított főszerepre a feltámasztott Superman franchise legújabb nyitó részében, Az Acélemberben (Man Of Steel).

 • Lesmárolta Jude Law Zimány Lindát

  Lesmárolta Jude Law Zimány LindátEgy belvárosi szórakozóhelyen lazított a forgatási nap végén a Budapesten tartózkodó Jude Law. A színészről köztudott, hogy testőrök nélkül, lazán mászkál a számára idegen városban és örömmel fotózkodik rajongóival. Tegnap azonban egy hazai celeb társaságában lazított. Zimány Linda annyira megtetszett a tökrészeg színésznek, hogy ölelgette és csókolgatta a modellt. Az esetről videó is készült. A Youtube-ra feltöltött videó alatt hozzászólók szerint azonban nem biztos, hogy véletlen találkozásról van szó.

 • Körülmetéltek egy belga férfi sterilizálás helyett

  Sterilizálás helyett tévedésbõl körülmetéltek egy 36 éves belga férfit a kórházban.

 • Emma Stone visszatérne eredeti nevéhez

  Emma Stone visszatérne eredeti nevéhezA színésznő szívesen használná eredeti nevét, de sajnos erről már lecsúszott. Az köztudott, hogy a sztárok közül sokan nem születési nevükkel csináltak karriert, és a legtöbben örülnek is neki, hogy jobb csengésűre válthattak. Azonban Emma Stone rájött, hogy szüleitől kapott nevét jobban szereti, így ismét változtatna. A Kaliforniai álomban nyújtott alakításáért Golden Globe-ot nyert Emma Stone, eredetileg Emily Jean Stone-ként lett anyakönyvezve, ami valóban jól hangzik, nem lett volna feltétlen szükség a váltásra.

 • Helikopteren és furgonon költöztették a ritka halakat!

  Különös módon mentették meg biológusok egy veszélyeztetett halfaj 250 példányát az Egyesült Államokban: a szakemberek helikopteren és furgonon költöztették el az erdõtûz által fenyegetett kopoltyúsokat Új-Mexikó szövetségi államban.

  A ritka mentõakciót helyi idõ szerint szerdán hajtották végre, amikor a lángok már csak pár mérföldre voltak a lazacfélékhez tartozó halak élõhelyéül szolgáló pataktól.

 • Díszhal választja ki a luxusvilla nyertesét!

  Halával választatja ki értékes ingatlanjának új tulajdonosát egy brit üzletember. A férfi 675 ezer fontot (210 millió forintot) érõ lancashire-i luxusházát sorsolja ki díszhalával.

  Ahhoz, hogy valakinek esélye legyen nyerni, elõbb helyesen meg kell fejteni egy sudoku-rejtvényt, majd ha szerencséje van, akkor a beküldött pályázatát érinti meg egy érzékelõ képernyõn a kopoltyús. A nevezési díj 50 font, a határidõ 2010. február elseje.

 • Terroristának nevezték Orbán Viktort!

  Corneliu Vadim Tudor, a Nagy-Románia Párt (PRM) elnöke terroristának nevezte Orbán Viktort a ma megjelent Gandul címû romániai napilapban.

  Arra a kérdésre, hogy a PRM miként tud majd együttmûködni Brüsszelben a Romániai Magyar Demokrata Szövetséggel (RMDSZ), Tudor így felelt: számára nem elsõsorban az RMDSZ jelenti a problémát, hanem Orbán Viktor, az Európai Néppárt alelnöke. „Az én szememben õ terrorista” – fogalmazott Tudor.

 • A férfiak is lehetnek vásárlásmániások

  Ugyanúgy elkaphatja a vásárlási láz a férfiakat is, mint a nõket - állapították meg német kutatók.

 • Véget ért a Broadway-sztrájk

  Tizenkilenc nap és félezernél is több elmaradt elõadás után vége a sztrájknak a New York-i Broadway színházaiban. Mintegy 3000 díszletmunkás, kellékes, hang- és fénytechnikus és gépmester nem vette fel a munkát hosszú ideig, de csütörtökön újra felgördülnek a függönyök a világ legnagyobb színházi negyedében.

 • Gombás szív Valentin napra

  Valentin napon a legnépszerûbb ajándék a csokoládé vagy más édes kis ajándékok, de most egy japán pizzahálózat úgy döntött: az olasz étel is lehet a szerelmesek ajándéka.

 • Szeretetet kapnak az kutyustól a pótgazdik

  Szeretetet kapnak az kutyustól a pótgazdikBredi egy keverék kutya,Szegeden, a Debreceni és a Dandár utca sarki üres vályogházban él. Rossz sora lenne, ha Fekete Mihály és Vajai Márta nem gondoskodna róla. Milyen szép látni, hogy hagyják a kutyust éldegélni. Persze nem tudni, hogy meddig maradhat ez így... A történet: – Egy több mint 90 éves néni lakott itt, és amikormár nem tudta magát ellátni, elköltözött a lányához. Az öreg házat egy lakóra bízták, csak azért, hogy ne álljon üresen. Amikor ő is elment, a kutyáját, Bredit nem vitte magával.

 • Négyezer ötforintost kapott

  Felmondtak neki és a maradék bérét, húszezer forintot fizették ki apróban.

 • Szalonnaillat-tilalom

  Le kellett állítania egy szellõzõ ventillátort egy brit büfésnek, mert a sült szalonnájának illata sértett néhány arra járó muzulmánt.