rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Hogyan látjuk az embereket?! - A kiteregetett ruha esete

 • Share on Tumblr

  Hogyan látjuk az embereket?! - A kiteregetett ruha eseteEgy fiatal pár új házba költözik. Első reggel, reggelizés közben a fiatalasszony kinéz az ablakon, és látja, hogy a szomszéd teregeti a ruhákat. „Milyen koszosak azok a ruhák” - mondja a férjének, „lehet, hogy nem tudja, hogyan kell rendesen mosni. Talán mosószappanra lenne szüksége.” A férj végighallgatja, és csendben fogyasztja a reggelijét. Ez így megy a következő napokban is: amikor a szomszéd kiteregeti a ruhákat, a fiatalasszony ugyanazokat a megjegyzéseket teszi rá. Egy hónappal később a feleség meglepődve veszi észre, hogy a szárítókötélen tisztára mosott ruhák sorakoznak, és meg is jegyzi a férjének:

  loading...

  „Nézd, végre valahára megtanulta a szomszédasszonyunk, hogyan kell rendesen kimosni a ruhákat! Vajon ki taníthatta meg rá?”

  A férj ekkor felnéz, és így szól:

  „Ma korán reggel felkeltem, és megtisztítottam az ablakokat.”

  Így van ez az életben is... Az, hogy hogyan látunk embereket, mindig azon múlik, hogy mennyire tiszta az ablak, amin keresztül nézzük őket....


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Kid Rock retteg az elõítélettõl

  Kid Rocknak nincs jó hírneve, és ezt õ is tudja, ezért sem szeretné, ha legközelebbi tárgyalásán szóba kerülne nem éppen feddhetetlen múltja. Az énekest perbe fogták, amiért a sértett állítása szerint õ, és zenekarának 6 tagja csúnyán megverték még 2006-ban a Los angelesi Roosevelt Hotel elõtt. A bíróságra beadott nyilatkozatokban Rock, akinek igazi neve Robert Richie, azt kérte, hogy a zenészként vállalt rosszfiú profilja ne befolyásolja õket az ügye tárgyalásakor.

 • Magyar férfi nyerte meg a 30-szoros Ironman versenyt

  Magyar férfi nyerte meg a 30-szoros Ironman versenytA győri Rokob József nyerte meg a világon először megrendezett olaszországi 30-szoros Ironman-versenyt, melyen összesen 114 kilométert úsztak, 5400 kilométert kerékpároztak és 1260 kilométert futottak a résztvevők. A másodikként a komáromi Szőnyi Ferenc érkezett a célba. A két magyar kiemelkedett a mezőnyből, általában ők ketten osztoztak az első két helyen a napi összevetésekben. A harmincadik nap végén Szőnyi Ferencnek két óra hátránya volt, a harmadik helyezett svéd Greger Sundinra pedig több mint 20 órát vertek összetettben

 • Rénszarvasürülékbõl készítenek karácsonyfadíszt Amerikában

  Rénszarvasból készítenek karácsonyfadíszeket az Egyesült Államokban, de nem a húsából, sem a csontjából, agancsából, sem a bõrébõl.

  Ugyanakkor mégis rénszarvasból van az alapanyag, mármint abból származik/érkezik: az ürülékét hasznosítják. Elõbb megszárítják, aztán megtisztítják, kap egy kis felületkezelést, végül befestik.

 • Megmûtötték a háromszoros olimpiai bajnok Szécsi Zoltán térdét

  Megmûtötték szerdán a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdakapus, Szécsi Zoltán térdét, a játékos teljes felépülése várhatóan két és fél hónapot vesz majd igénybe.

  A világbajnokságra utazó csapatból ezúttal kimaradt kiváló hálóõrt Tatán operálta meg Béres György.

 • Jennifer Lopeznek sosem voltak plasztikai műtétei

  Jennifer Lopeznek sosem voltak plasztikai műtéteiJennfier Lopez természetes szépség, minek most hangot is adott. A színésznő-énekesnőről egy plasztikai sebész azt állította, több arcműtéten is átesett. Jennifer nem hagyta annyiban, a Twitteren írta meg, mi az igazság. Dr. Ayham Al-Ayoubi, arcra szakosodott plasztikai sebész Twitter oldalára két képet tett fel Lopezről. -Előtte-utána képek. JLo nagyon sok jelét mutatja, hogy plasztikai műtétei voltak. Természetes szépség volt a beavatkozások előtt is, de most fantasztikusan néz ki.

 • 66 éves nõé az év teste

  Sokak megdöbbenésére a 66 éves színésznõ hódította el Az év teste címet, olyan bombázókat utasítva maga mögé, mint Elle MacPherson vagy Pippa Middleton.

 • 83 év után megoldodó rejtélyes haláleset!

  Emma-Alice Smith nagyon csinos fiatal lány volt, aki egy mosolyával bárkit képes volt felvidítani a faluban. De 1926-ban rejtélyes módon nyoma veszett. Eltûnése után napokig keresték az egész vidéken, azonban sehol sem találták meg.

  Vajon a szolgálólányt elrabolták, vagy meggyilkolták? Elszökött, vagy öngyilkos lett? Évtizedeken keresztül kereste a titokzatos eltûnés okát, mind a család, mint a rendõrség, de mindig zsákutcába futottak.

 • Lufihansa: átléggömbözte magát Angliából Franciaországba

  Átléggömbözte magát Angliából francia földre a La Manche-csatorna felett egy amerikai kalandor.

 • Halálos balesetet szenvedett az egykori Megatáncos

  Tragikus baleset áldozata lett egy marcelházi fiú szombaton a D1-es autópályán. Valószínûleg a fiú elaludt. Az autó másik három utasa komoly sérüléseket szenvedett.

 • Szalonnaillat-tilalom

  Le kellett állítania egy szellõzõ ventillátort egy brit büfésnek, mert a sült szalonnájának illata sértett néhány arra járó muzulmánt.

 • Kómájában elfelejtett horvátul, de megtanult németül

  Tökéletes némettudással ébredt kómájából egy 13 éves lány Horvátországban, viszont elfelejtett horvátul.

 • Felgyulladt a színpad Rihanna koncertjén

  A koncertet félbe kellett hagyni a tûzeset miatt. Nem sokkal késõbb a Youtube internetes videó megosztó portálon több klip is felbukkant a tûzrõl.

 • Nevet váltott Snoop Dogg

  A csodás rapper Jamaicába utazott. Ott kiderült, õ maga a világosság, ezért nevet változtatott.

 • Elkészült a lustasági városlista

  Lustasági várostoplistát állítottak össze az Egyesült Államok nagy településeirõl.

 • LL Junior a lovag!

  A rapper meg fogja lepni kedvesét Valentin napkor, feltéve ha van neki. Ugyanis ez az a téma amirõl nem beszél, de arról, hogy sírt már lánynak, hogy fogadja vissza és, hogy imád szerelmet vallani arról szívesen beszél LL Junior.

 • Rekorddugó Brazíliában!

  Kétszázkilencvenhárom kilométer hosszú dugó alakult ki szerda estére Brazíliában, Sao Paulóban. A heves esõzések, az esti csúcsforgalom, valamint az ünnepek miatt korábban kezdõdött hétvégi kirajzás okozta a mega gépkocsiáradatot.

  Az este hétkor órakor észlelt 296 kilométeres sor szinte megfelel a Bécs-Prága közötti útvonal hosszúságának.

 • Hihetetlen! Óra alatt szexeltek a rajzteremben!

  A rajzteremben szerelmeskedett két diák a szeghalmi Tildy Zoltán Általános Iskolában.
  Az eset még a múlt héten történt. A diáklány másnap számolt be szüleinek az esetrõl, akik azonnal a rendõrséghez fordultak.

  A 13 éves, hatodikos lány és a 16 éves, nyolcadikos fiú ellentmondásosan számolt be a történtekrõl. A lány azt mondta a szüleinek, hogy védekezett, s megerõszakolták õt, míg a fiú beszámolója szerint a lány önként adta oda magát neki.

 • Müller Attila szívesen állna testõrnek

  Müller Attila több harcmûvészetben is otthonosan mozog, ám soha nem szokott kérkedni ezzel. Szerinte ugyanis nem tesz jót a sportágaknak, ha valaki folyton a tudását fitogtatja.

 • Fokhagymacsempészet

  Fokhagymacsempészet miatt vettek õrizetbe Norvégiában egy kamionsofõrt. A férfi 28 tonnányit próbált volna bejuttatni az Európai Unió területére olcsó, kínai fokhagymából. Svédország volt úti célja.

 • Egerészõ brit honatyák

  Egerészni kényszerültek brit honatyák, mármint dönteni arról, hogy kellenek-e macskák a parlamentbe, hogy összefogdossák a betelepült egereket.

 • Csökken a benzin és a gázolaj ára is!

  Csökkenti 4 forinttal a 95-ös benzin és 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból hétfõn az MTI.

  A Mol egy hete bruttó 2 forinttal csökkentette a gázolaj és 4 forinttal a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát. A mostani csökkentéssel a gázolaj átlagára 278 forintra csökken, a benzin átlagára 296 forintra esik.

 • Újabb remek színésszel lett szegényebb a filmes szakma

  Megdöbbentõ bejelentetést tett néhány napja Joaquin Phoenix, amely nemcsak rajongóit, de egész Hollywoodot nagyon felzaklatta.

  A puerto ricói színész ugyanis úgy döntött, hogy örökre felhagy a filmezéssel, és mostantól inkább a zenei karrierjére koncentrál. Állítása szerint a Two Lovers címû romantikus dráma lesz az utolsó filmje, amit jövõ tavasszal láthatunk majd a mozikban.

 • Hálálkodott egy tolvaj a rendõröknek

  Nem gyõzött hálálkodni egy tolvaj a rendõröknek Rómában, amiért letartóztatták, pontosabban kimenekítették áldozatai keze közül.

  A 48 éves férfi Róma történelmi negyedében lopott el egy táskát egy dél-koreai családtól.

 • Kábszeresek mondják: 'Már a kõkori ember is drogozott'

  Berlin - Egyetlen ok miatt adta fel az ember a vadászó-gyûjtögetõ életmódját: csak hogy sört készíthessen és mámorba igya magát - állította Josef Reichholf német evolúciókutató. Brit és amerikai régészek most találtak bizonyítékot arra, hogy a csendes-óceáni Carriacou szigetén a karibi kõkorban, röviddel Jézus születése elõtt már fogyasztottak drogot - derül ki a Die Welt német lap online kiadásából.

  Olyan, kerámiából készült tálkákra és csövecskékre bukkantak, amelyek számukra egyértelmûen csak egy célt szolgálhattak: porított vagy füstölgõ kábítószerek belélegzését.

 • Tagadja a pletykákat Russel Crow, miszerint Samantha Barks az új barátnõje

  Az új-zélandi színész és kolléganõje tagadják azokat a pletykákat, melyek szerint szakmai kapcsolatnál több is lenne közöttük.

 • Testékszerezett macskákat árult egy kutyakozmetikus nõ

  Testékszerezett macskákat árult egy kutyakozmetikus nõ az internet közvetítésével az Egyesült Államokban, amiért most bíróság elé kerül állatokkal szembeni kegyetlenség címén.

  A 34 éves hölgy nem csak fülbevalókkal ékesítette a macskákat, hanem "farokbavalókkal" és nyakbavalókkal is. Utóbbiakat nyakszirttájékon rakta a macskákra. Ténykedésérõl tudomást szerzett egy állatvédõ csoport és feljelentette a nõt, akinek lakásán razziát tartott a rendõrség.

 • Szülés közben verekedtek össze az orvosok

  Fizikai leszámolással ért véget egy szülés a szicíliai Messina városában. Az orvosok egymást verték, melynek következtében a mama és a csecsemõ is válságos állapotban van.

 • McCartney ismét nõsül?

  London - Alig szabadult ki viharos körülmények közepette összedõlt elõzõ házasságából Sir Paul McCartney, máris készülõ újbóli eljegyzésérõl pletykál a brit bulvársajtó.

  A lapokat hétfõn elöntötték a 66 éves ex-Beatle és szintén dúsgazdag amerikai szerelme, a 47 éves Nancy Shevell intim fotói. A képsorokon a virágmintás úszónadrágban pompázó Sir Paul és bikinis barátnõje a mexikói tengerparton múlatja az idõt, kézen fogva sétálnak a 30 fokos téli kánikulában, majd egy napozóágyon önfeledt csókban merülnek el.

 • Heti kétmillió forintért bérelhető ki Sting birtoka

  Esküvőkre és partikra is kiadó Sting hosszú évek munkájával megteremtett toszkánai birodalma. A zenész kis paradicsomot hozott létre a Firenzéhez közeli 360 hektáros birtokon: biogazdaságában mézet, olívaolajat, valamint bort termel, és rendbe hozatta a XVI. századi főépületet is.

 • David Beckham a táncparketten egy semmire kellõ

  David Beckhamet mindenki a legjobb és legtaktikásabb focistának tartja, de ami a lábát illeti, saját bevallása szerint a tánc parketten semmire kellõ.

  Amikor a minap 4 esztendõs fia, Cruz, Spice Girl koncertes fergeteges tánc alakítása kapcsán megkérdezték tõle, hogy a bringázás és break tánc szeretetét vajon tõle örökölte-e.

  David azonnal rávágta: “Azt aztán semmiképp! Ha én tanítottam volna breakelni csúnyán lebõgött volna!

loading...