rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Hogyan látjuk az embereket?! - A kiteregetett ruha esete

 • Share on Tumblr

  Hogyan látjuk az embereket?! - A kiteregetett ruha eseteEgy fiatal pár új házba költözik. Első reggel, reggelizés közben a fiatalasszony kinéz az ablakon, és látja, hogy a szomszéd teregeti a ruhákat. „Milyen koszosak azok a ruhák” - mondja a férjének, „lehet, hogy nem tudja, hogyan kell rendesen mosni. Talán mosószappanra lenne szüksége.” A férj végighallgatja, és csendben fogyasztja a reggelijét. Ez így megy a következő napokban is: amikor a szomszéd kiteregeti a ruhákat, a fiatalasszony ugyanazokat a megjegyzéseket teszi rá. Egy hónappal később a feleség meglepődve veszi észre, hogy a szárítókötélen tisztára mosott ruhák sorakoznak, és meg is jegyzi a férjének:

  „Nézd, végre valahára megtanulta a szomszédasszonyunk, hogyan kell rendesen kimosni a ruhákat! Vajon ki taníthatta meg rá?”

  A férj ekkor felnéz, és így szól:

  „Ma korán reggel felkeltem, és megtisztítottam az ablakokat.”

  Így van ez az életben is... Az, hogy hogyan látunk embereket, mindig azon múlik, hogy mennyire tiszta az ablak, amin keresztül nézzük őket....


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • 280 Forintért szexeltek a kiskorúak a teherautóban

  Egy 9 és egy 13 éves gyermek társaságában tartóztatták le azt a skót pedofilt, aki szegény családok gyermekeit kényszerítette szexuális perverziókra teherautójában.

 • Anya az ilyen?! Saját lányát ölte meg egy férfiért!

  Van ember, aki ilyet csinál? Még állat sem! Az ilyeneket azonnal a legsúlyosabb büntetéssel kell sújtani! Egyszerûen hihetetlen… Ráadásul felnõtt nõrõl van szó, nem egy 13 évesen "felcsinált" kislányról, aki elképesztõ döntést hozott. A nõ feláldozta a saját lányát a szerelmének oltárán!

  Kanadában is nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés. A felállás: van egy felnõtt nõ, meg annak egy pasija, plusz egy kislány. A kislány nem jön ki a pasival. Mi a reakció? Próbálkozunk békíteni, s ha nem megy, akkor kiadjuk az illetõ útját, s keresünk mást. Embereknél ez így megy.

 • Pálinkaerejû sör

  Beleerõsített egy skót italgyár: ismét a freserburgh-i BrewDog a világ legerõsebb sörének gyártója.

 • 11 év után az interneten találta meg ismét a lányát

  Az egyik legnépszerûbb közösségi portálon talált rá 11 éve nem látott lányára egy New York-i hajléktalan.

 • George Bush is bejelentkezett a Facebookra

  A korábbi amerikai elnök, George W. Bush is csatlakozott a Facebook-használók népes táborához. A 63 éves politikus néhány órán belül csaknem 2000 ismerõsre tett szert.

 • Elutasították Madonna örökbefogadási kérelmét Malawiban

  Lilongwe - Elutasította Madonna újabb örökbefogadási kérelmét pénteken egy malawi bíróság, az ügyet tárgyaló bírónõ szerint gyerekkereskedelemhez vezethetnek a sztárok örökbefogadásai. Madonna várhatóan fellebbez a döntés ellen.

 • Kutyája mentette meg Paudits Bélát a haláltól

  Kicsit ivott, aztán beszedte az összes gyógyszert, ami volt otthon.

 • A született feleség belehabarodott Pénelope Cruz öccsébe

  A Született feleségek sztárja Pénelope Cruz öccsével vigasztalódott az ünnepek alatt.

 • Jennifer Lawrence újévi fogadalma 2013-ra

  Jennifer Lawrence újévi fogadalma 2013-ra, hogy megpróbál sokkal jobban kiállni magáért.

 • Havas Henrik blogjában ad tanácsot Gyurcsány Ferencnek!

  Havas Henrik blogjában ad tanácsot Gyurcsány Ferencnek arra vonatkozólag, hogy milyen területen kamatoztassa kvalitásait.

  A Tanár úr véleménye szerint a kormányfõ leginkább a bulvárlapok fõszerkesztõjeként lehetne hasznos tagja a társadalomnak.

  "Miniszterelnöknek nem volt jó, de mint pártelnök is megbukott. Fõszerkesztõnek minden bulvárlapnál jó lenne. Megrázó címlapokat tudna gyártani."

 • 80 milliós Audi A8-sal jár Gyurcsány Ferenc!

  Körülbelül 80 millió forintot ér az a speciális eszközökkel felszerelt Audi A8-as autó, amelyet Gyurcsány Ferenc miniszterelnök használ.

  A páncélozott autók összesen körülbelül 240 millió forintba kerültek.

  Összesen három kocsit vásároltak, ezekben többnyire a kormányfõ, Sólyom László köztársasági elnök, illetve azok a Magyarországra látogató vezetõk utaznak, akiket fokozottan védeni kell.

 • Brad Pittet plasztikai sebészhez menne?

  Angelina aggódik ura sármjáért, ezért azt tanácsolta neki, látogasson el egy plasztikai sebészéhez.

 • Elsõ közös gyermeküket várja Katie Price és Kieran Hayler

  Még csak pár hónapja ismeri férjét Katie Price, de máris az elsõ közös gyereküket várják.

 • Száztíz híresség tetovált képe egy horvát biztonsági õr bõrén

  Carla Del Ponténak, a hágai Nemzetközi Törvényszék volt fõügyészének és Slobodan Milosevic egykori szerb elnöknek már csak a karlovaci biztonsági õr hátsóján jutott hely további 110 híresség tetovált portréja között.

 • Kiemelnek egy mûkincsekkel megrakott hajót

  Moszkva - Hamarosan kiemelnek egy 1771-ben elsüllyedt hajót, amely az orosz cári gyûjtemény számára vásárolt mûkincseket szállított, s remélik, hogy számos neves XVI-XVII. századi németalföldi festõ képeit viszonylagos épségben találják meg.

  Artyom Taraszov, a Nemzeti Kulturális-történelmi Értékek Megmentése elnevezésû alapítvány elnöke a tervet sajtóértekezleten tette közzé azzal, hogy várhatóan 2010-ben látnak hozzá a munkához.

 • Agyat is sértett az orrba fúródott evõpálcika

  Peking - Evõpálcika fúródott egy két és fél éves gyerek orrába Kínában olyan mélyen, hogy az agyát is megsértette, a szülei pedig 470 kilométert mentõautóztak vele, hogy kimûtessék.

 • Fiatalító elixírt rendelt az idõsödõ kazah elnök

  Az öregedés folyamatát visszafordító kutatásokra ösztönözte Nurszultan Nazarbajev kazah elnök egy minap megnyílt új tudományos központ tudósait.

 • Lebukott a maffiavezér!

  Malagában bukott le Raffaele Amato, a 2006 óta gyilkosságért és más bûncselekményekért körözött nápolyi maffiavezér - jelentette be vasárnap az olasz kikötõváros rendõrsége.

  Amato a nápolyi maffián, a camorrán belül a Scampia klán szakadár csoportjának volt a vezetõje, s embereivel a kikötõváros északi kerületeinek és körzetének kábítószer-kereskedelmét ellenõrizte.

 • Rihanna férjhez megy?

  Habár a szerelmespár nem erõsítette meg, a madarak azt csiripelték, Rihanna és kedvese, Chris Brown titkos partit szerveznek október 17-re, ami akár a menyegzõjük is lehet.

  Bennfentesek állításai szerint ugyanis a turbékoló gerlicék felkérték a családjukat, és barátaikat, hogy vegyenek részt egy bulin, melyet Las Vegasban tartanak.

  Rihanna Barbadoson élõ családtagjai és Chris teljes rokonsága is kapott meghívót az eseményre, ezért többen azt gyanítják, ha nem is esküvõrõl lesz szó, eljegyzésrõl biztosan.

 • Tévedésbõl más gyermekét szüli meg!

  Véletlenül rossz embriót ültettek be egy nõnek a mesterséges megtermékenyítéskor Amerikában. Carolyn Savage már két hónapos terhes volt, amikor tudomást szerzett a tévedésrõl.

  A baba két héten belül, császármetszéssel jön majd világra. A nõ az NBC amerikai televíziós társaságnak nyilatkozva elmondta, miután megszüli a gyermeket, odaadja a biológiai szülõknek.

 • Folyamatosan halogatja az esküvőt Jennifer Aniston és Justin Theroux

  Folyamatosan halogatja az esküvőt Jennifer Aniston és Justin TherouxÚgy fest, Jennifer Aniston és Justin Theroux cseppet sem került közelebb az esküvőhöz. Közeli ismerőseik tudni vélik, hogy a lagzi halogatása rendkívül zsúfolt naptáruknak, a rengeteg munkának és Bel Air-i villájuk felújításának köszönhető. A páros már 10 hónapja jár jegyben, de egyelőre nyomát se látni a sietségnek, ami a boldogító igen kimondását illeti. A pletykák persze most is hamar szárnyra kaptak. A legfrissebb híresztelés szerint ki volt már jelölve egy nap, amit azért halasztottak el, mert túl közel esett volna Brad Pitt és Angelina Jolie esküvőjének napjához.

 • Az egyiptomi bíróság betiltotta a szexoldalakat!

  Egy egyiptomi bíróság úgy döntött kedden, hogy a kormánynak be kell tiltania a pornográf internetes oldalakat.

  "A bíróság kimondta, hogy a (tájékoztatási) minisztériumnak blokkolnia kell azokat a honlapokat, amelyek sértik a vallásunkat, a tisztességünket és az erkölcsünket" - mondta Nizar Gorab ügyvéd.

 • Új világrekordot állított fel egy 47 éves orosz férfi

  A Himalája egy 6543 méter magas csúcsáról elrugaszkodva állított fel világrekordot az orosz Valerij Rozov bázisugró.

 • Új feladatkörben a Fábry-show énekesnõje

  Luanda Bird, a Fábry-show-ból ismert énekesnõ bevallotta: leginkább az utcán tanulja a magyar nyelvet.

 • Egymillió forint készpénzt loptal el egy személyautóból Szolnokon

  Egymillió forint készpénzt emeltek el egy személyautóból Szolnokon. A szajoli tulajdonos csupán egy rövid idõre hagyta lezáratlanul autóját Szolnok külterületén, a Homokbányai úton hétfõn.

  Az ismeretlen elkövetõnek azonban ennyi is elegendõ volt ahhoz, hogy kifigyelje a könnyû prédát.

 • Ikreket vár Celine Dion

  Celine Dion kanadai énekesnõ 14 hetes terhes, és ikreket vár - jelentette a CNN amerikai hírtelevízió. A gyerekek nemét egyelõre nem lehet tudni, a 42 éves világsztár azt majd csak a jövõ hónapban tudja meg.

 • A Holland-alagútban szülte meg gyermekét egy nõ

  A New Yorkot New Jerseyvel összekötõ Holland-alagútban szülte meg gyerekét egy nõ férje és a kikötõi hatóság két munkatársának segítségével.

 • Jennifer Lopez nem nyúl kakis pelenkához

  Egy olyan világsztárnak, mint Jennifer Lopez szüksége van a nyugodt éjszakai alvásra. Még akkor is, ha közben anya lett. A latin díva éppen ezért férjére, Marc Anthonyra bízta az éjjeli mûszakot öthónapos ikreikkel, Maxszal és Emmel.

  Apuci cseréli a csöppségek alatt a pelust, hogy anyuci reggel frissen és üdén mosolyoghasson rájuk.

 • Horváth Ágnes exegészségügyi miniszter 111 méter magasból ugrott le

  Elkezdõdtek a Sztárok a fejükre estek szereplõinek megmértettetései Afrikában. Frei Tamás hazai közéleti személyiségekbõl verbuvált csapata elkezdte a kalandmûsor forgatását, melynek során máris akadtak veszélyes és izgalmas feladatok.

  Horváth Ágnes volt egészségügyi miniszternek és néhány csapattársának például 111 méter magasból kellett leugrani bumgee jumpinggal. A kalandoroknak a festõi szépségû Viktória-vízesés fölött húzódó, a világ második legmagasabb bumgee jumping-helyeként számontartott hídról kellett a szédítõ mélységbe vetni magukat.

 • 40 milliárd forintnak megfelelő fontot nyert a szerencsés autószerelő

  40 milliárd forintnak megfelelő fontot nyert a szerencsés autószerelőElvitte minden idők egyik legnagyobb angliai lottónyereményét, 108 millió angol fontot (40 milliárd forint) egy autószerelőként dolgozó férfi, Neil Trotter. A férfi a magyar szokásoktól eltérően – de az angol hagyományokat követve – felfedte kilétét a nyilvánosság előtt. Neil Trotter ezt követően elmesélte, hogy élettársával mindössze egy-egy üveg sört ittak, amikor megtudták, hogy övék a mesés nyeremény. A férfi azt is elárulta, hogy pénteken munka közben ugrott be egy lottózóba, mert érezte, hogy szerencséje lesz.