rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Hogyan látjuk az embereket?! - A kiteregetett ruha esete

 • Share on Tumblr

  Hogyan látjuk az embereket?! - A kiteregetett ruha eseteEgy fiatal pár új házba költözik. Első reggel, reggelizés közben a fiatalasszony kinéz az ablakon, és látja, hogy a szomszéd teregeti a ruhákat. „Milyen koszosak azok a ruhák” - mondja a férjének, „lehet, hogy nem tudja, hogyan kell rendesen mosni. Talán mosószappanra lenne szüksége.” A férj végighallgatja, és csendben fogyasztja a reggelijét. Ez így megy a következő napokban is: amikor a szomszéd kiteregeti a ruhákat, a fiatalasszony ugyanazokat a megjegyzéseket teszi rá. Egy hónappal később a feleség meglepődve veszi észre, hogy a szárítókötélen tisztára mosott ruhák sorakoznak, és meg is jegyzi a férjének:

  „Nézd, végre valahára megtanulta a szomszédasszonyunk, hogyan kell rendesen kimosni a ruhákat! Vajon ki taníthatta meg rá?”

  A férj ekkor felnéz, és így szól:

  „Ma korán reggel felkeltem, és megtisztítottam az ablakokat.”

  Így van ez az életben is... Az, hogy hogyan látunk embereket, mindig azon múlik, hogy mennyire tiszta az ablak, amin keresztül nézzük őket....


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • "Munkahelybarát" oldalt indított a Playboy

  A hölgyeket - a megszokottól eltérõen - ruhástul mutatják be. A TheSmokingJacket címû oldal a leírások szerint a munkahelyeken is nézegethetõ, és "szatirikus ellenszere a lélekölõ munkaidõnek".

 • Élete leghosszabb kapcsolatának lett vége Osvárt Andreának

  Osvárt Andrea a Fókusznak adott interjújában elmondta, nemrég ért véget élete leghosszabb kapcsolata, így jelenleg egyedülálló.

  A legszebb arcú magyar hírességnek megválasztott színésznõ elmondta, hogy nem szeretne most újabb kapcsolatba bonyolódni és így nem is ad teret azoknak, akik esetleg jobban meg szeretnék ismerni, helyette inkább karrierjére koncentrál.

  A színésznõt munkája jelenleg Olaszországba köti, 5 év kemény munkája után elérte, hogy az olasz újságok foglalkozzanak vele.

 • Szibériába küldték a rappel panaszkodó orosz katonát

  Szentpétervár - Egy orosz katona videóklipen panaszolta el a katonaélet keserveit, ehhez Eminem Stan címû dalából vett ihletet. A rutube.ru portálon megjelent film azonban nem tetszett feletteseinek, átvezényelték õt egy szibériai alakulathoz.

  Vitalij Jefremov hadnagy rapben dolgozta fel egy Szentpétervár közeli laktanyában eltöltött napját. Csakhogy míg Eminem a dalt egy rajongójához írta, aki levelet írt neki, de választ nem kapott a sztártól, addig Vitalij panaszait az orosz védelmi miniszterhez adresszálta.

 • Britney kislányt szeretne volt férjétõl

  Érdekes hír repült ki Britney Spears háza tájáról. A jelenben botrányairól is híres énekesnõ újra szülni akar - mégpedig volt férjének, Kevin Federline-nak.

  A legfrissebb hírek szerint ugyanis az egykori szerelmesek rájöttek: jobb nekik együtt, mint külön-külön.

  Britney és egykori férje Kevin megint együtt járnak és nem látnak akadály egy újabb csemetének.

 • Újra kisfiút hord a szíve alatt Megan Fox

  Újra kisfiút hord a szíve alatt Megan FoxMegan Foxnak és Brian Austin Greennek 2012 szeptemberében született meg első közös gyermekük, Noah. Idén augusztusban pedig egy bennfentes elárulta, hogy a csodás színésznő ismét terhes, sőt mi több, most még az is kiderült, hogy egy kisfiút vagy egy kislányt hord-e a szíve alatt. A 27 éves színésznő nem is lehetne boldogabb, hiszen újabb terhességével teljesült az álma. Már korábban is hangsúlyozta, hogy sok gyermeket szeretne: „Mindent, amit eddig tettem, a gyermekem miatt tettem. A legjobbat akarom adni magamból Noah-nak, és még több gyereket szeretnék. Övék a szívem.”

 • Megszületett Mark Owen harmadik gyermeke

  Mark Owennek, a Take That együttes énekesének kedden megszületett harmadik gyermeke.

 • Idén 84 ezren buliztunk a Nagyerdőn

  Idén 84 ezren buliztunk a NagyerdőnVasárnap hajnalban véget ért Kelet-Magyarország legnagyobb könnyűzenei eseménye, a debreceni Campus Fesztivál. A Nagyerdei Stadion környezetében, több mint húsz hektáron elterülő rendezvényt nem véletlenül nevezték el a látogatók és a szervezők az "ország egyik legkomfortosabb" fesztiváljának. A hőséget az erdei sétáló utak, kutak, párakapuk mellett a folyamatos locsolás is enyhítette, egyedülálló volt a klimatizált ezer négyzetméteres buli-aréna, és a kulturális programok centruma, a frissen felújított 101 éves Víztorony is.

 • Két férfi volt egy török asszony ikreinek apja

  Hihetetlen meglepetés ért egy török férfit, amikor egy DNS-tesztnek köszönhetõen megtudta: csak egyik ikergyermekének az apja - írta a Sabah címû török újság.

 • A "lógok" feliratú póló nem véd az ellenõrtõl

  Nem védi az utasokat a pénzbírságtól a "lógok" feliratú póló - döntött a bíróság a németországi Hannoverben.

 • Biszexuális vagyok! - vallott a sztár

  Anna Paquin közölte: biszexuális. Anna Helene Paquin 1982-ben született kanadai színésznõ, aki Új-Zélandon él. A legsikeresebb filmje a Zongoralecke volt, amiért Oscar-díjat is kapott 11 évesen, mint a legjobb nõi mellékszereplõ. Õ az Oscar-díjak történetében a második legfiatalabb díjazott. A magyar mozirajongóknak talán az X-Men-sorozatból ismerõs, ahol Rogue-ot (Vadócot) játszotta.

 • A csodadoktor három nap alatt gyógyítaná Beckhamet

  Sri Lanka elnöke felajánlotta saját orvosának segítségét David Beckhamnek. A csodadoktor azt állítja, hogy a kezelés hatására a labdarúgó három napon belül játszhatna.

 • Halle Berry feladta függetlenségét

  A világ legszexisebb színésznõje Kylie Minogue volt szerelmével randizgat.

 • Egy 91 éves nõ két napot töltött az autója alatt

  Egy 91 éves nõ két napot töltött az autója alatt, beszorult az autó alá miközben a kulcsait kereste az Egyesült Államokban, miközben a kulcsát kereste.

  A postás azt vette észre, hogy még a ládában vannak az elõzõ napi levelek, és keresni kezdte az asszonyt. A nõt intenzív osztályon ápolták, a kulcsot az autó ajtajában találták meg.

 • Doppingszereket foglaltak le a román határnál!

  Rövid idõn belül már a negyedik alkalommal találtak doppingszereket a vámosok a magyar-román határon, ezúttal a nagylaki átkelõnél próbálták áthozni a teljesítményfokozókat.

  A pénzügyõrök a szerda éjszakai órákban Nagylaknál ellenõriztek egy magyar állampolgárságú férfi által vezetett, postacsomagokat szállító futárautót.

 • Ifjabb Malek Miklós az X-Faktorban

  Összeállt a zsûri, a Blikk biztos forrásból tudja, kiknek a kritikáitól retteghetnek majd az õsszel induló X-Faktor jelentkezõi. Az RTL Klub egy igazi nagyágyút kért fel, hogy személyével és szakmai tudásával kiegészítse Geszti Péter (46), Nagy Feró (64) és Keresztes Ildikó (45) trióját.

 • Kozma Orsi szerelembe esett!

  Kozma Orsi szerelembe esett. Az énekesnõ egy szintén zenész férfi mellett találta meg a boldogságot másfél hónappal ezelõtt.

  "Szlovákiába indultunk egy fellépésre, de a zenekar dobosa sajnos nem tudott velünk jönni. Szerencsére annak ellenére, hogy Tomi egy másik zenekarban dobol, be tudott ugrani helyette.

  Ugyan már korábbról ismertem õt, közelebbi kapcsolatba csak ott kerültünk egymással" - mesélte a Cotton Club Singers egykori énekese.

 • Megszületett a Jóban Rosszban Fehér Rolandjának első gyermeke

  A Fehér Rolandot alakító Seres Dánielnek és párjának megszületett első gyermeke.

 • Tinédzserek szövetkeztek csoportos terhességre - sokkolta az ügy a lakosságot

  A fejetlen közösülés nagy divat amerikában...

  Boston - Különös "egyezség" nyomaira bukkantak az illetékesek egy amerikai kisvárosban: 16 éves vagy annál fiatalabb lányok beszéltek össze a helyi középiskolában, hogy egyszerre lesznek állapotosak, és együtt nevelik fel a gyerekeket.

  Eddig 17 tinilány lett várandós a Massachusetts állambeli Bostonhoz közeli Gloucesterben. Rendesen legfeljebb négy ilyen eset fordul elõ a helyi középiskolában.

 • Rajzfilmvígjáték készül a Csillagok háborújából

  Animációs vígjátéksorozatként tér vissza a képernyõre a Csillagok háborúja - értesült a Hollywood Reporter.

 • A legidõsebb facebook felhasználó egy 101 éves néni

  Jelenleg 955 millió aktív felhasználója van a Facebooknak. Mint kiderült, a legidõsebb tag egy 101 éves hölgy.

 • Pomponanya: lányának adta ki magát, hogy pomponlánykodhasson

  Green Bay - A saját lányának adta ki magát egy anya az Egyesült Államokban, hogy pomponlánykodhasson, azaz csapatbuzdító táncoslány lehessen.

  A nõ 33 éves, lánya 15. Bár kissé túlkorosnak tûnt, mégis felvették lánya papírjaival az "új" iskolába Wisconsinban. Lánya egyébként Nevada államban él anyai nagyanyjával.

 • Britney az amerikai Megasztárban

  A X Factor tehetségkutató mûsorban több világsztár is fellépett már. Többek között Kylie Minogue, a Take That és Will Young is segítette jó tanácsaival a sztárjelölteket.

  Egyre többen kíváncsiak Brit új dalára, a Womanizerre. A hozzá készült klip és a hírek szerint a színpadi show is nagyon szexire sikeredett. Az X Factor csapata is nagyon várja az új dal bemutatóját. Ezért is hívták meg Spearst a mûsorba. "Nagyon izgatott vagyok, a dal és a lemez is szenzációs! Nehéz idõszak van mögötte és most egy fantasztikus produkcióval tér vissza" - mondta Simon Cowell zsûritag. Az MTV Video Music Awardson idén Brit 3 díjat is kapott.

 • Dolgoznak az aranybányában...

  Újra folyik a kitermelést a fáraók aranybányájában

  Kairó - Kétezer éves kihagyás után felújították a kitermelést a "fáraók aranybányájában" Egyiptomban.

  Egy papiruszra rajzolt térkép tanúbizonysága szerint az egyiptomi sivatagban a Vörös-tenger közelében volt az a lelõhely, amely részben biztosította a Nílus-parti birodalom aranyszükségleteit.

 • Megkéseltek egy rendõrt Zala megyében!

  Megszúrtak egy szolgálaton kívüli rendõrt a Zala megyei Pákán. Mindez akkor történt, amikor egy szórakozóhelyrõl távozva, gyalog indult útnak a Lenti Rendõrkapitányság két szolgálaton kívüli, civilben lévõ rendõre.

 • Egy nõi holttestet találtak a Millér-csatornában

  Egy nõi holttestre bukkantak Szolnok határában, a Millér-csatornában szerdán.

  A tûzoltóknak egy középkorú nõ holttestét kellett kiemelniük a Millér-csatorna vizébõl a Szolnok és Szórópuszta közötti szakaszon.

 • Leoperálták a nõ 33 kilós melleit - képpel!

  Megmûtötték azt a 24 éves macedón nõt, akinek terhessége alatt 33 kilósra duzzadtak a mellei.

  Afrodita Kamberi az utóbbi idõben már felkelni is alig tudott, hatalmas mellei elviselhetetlen fájdalmat okoztak számára.

  A nõ keblei akkor indultak újra növekedésnek, amikor állapotos lett.

  "Tudtam, hogy ha terhes leszek, a melleim megnõnek majd, de ez nem maradt abba."

 • Milliókat talált új lakásában a szerencsés férfi, de nem tartotta meg a pénz

  Milliókat talált új lakásában a szerencsés férfi, de nem tartotta meg a pénzBecsületességéért ünneplik a norvég ingatlanbrókert, aki csaknem 350 ezer koronát (12 millió forintot) talált a kandalló alá rejtve új lakásában, és ahelyett, hogy megtartotta volna, jótékony célra ajánlotta fel. Vemund Thorkildsen két hete találta meg az eldugott pénzt, amikor épp egy barátjának mutatta meg új oslói lakását. Szerették volna kipróbálni, hogy vajon át lehet-e rakni a kandallót egy másik szobába, ezért elmozdították egyik kövét. A kő alá dugva egy borítékot találtak, amelyben majdnem 350 ezer korona volt norvég bankjegyekben.

 • Kalóztömegrekord

  Rekordot döntöttek kalózok Nagy-Britanniában: 1722-en gyûltek össze. Ilyen sok kalóz még sohasem volt egyszerre együtt a világon.

 • Különleges nászútra viszi kedvesét Ashton Kutcher

  Különleges nászútra viszi kedvesét Ashton KutcherAshton Kutcher a létező legkülönlegesebb helyre, a világűrbe viszi nászútra leendő feleségét, Mila Kunist. Már javában tervezgeti lakodalmát Ashton Kutcher és Mila Kunis, amit még idén szeretnének megtartani vagy egy angliai kastélyban, vagy Saint Tropez tengerpartján. Sőt már azt is tudják, hogy hova mennek nászútra. Ashton ugyanis Milának és magának is megvette a jegyet a Virgin első űrjáratára, ami valamikor karácsonykor száll fel hatszáz, igencsak gazdag utassal a fedélzetén. Ash szerint ettől különlegesebb helyen nem ünnepelhetnék meg a házasélet kezdetét.

 • Az aktmodell, Rhian Sugden a bugyijában matatott

  A britek (legújabb) szexi aktmodellje, Rhian Sugden mindenre hajlandó. Ezt a legutóbbi, Nuts magazinnak készült fotózásán is megmutatta.