rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Hogyan látjuk az embereket?! - A kiteregetett ruha esete

 • Share on Tumblr

  Hogyan látjuk az embereket?! - A kiteregetett ruha eseteEgy fiatal pár új házba költözik. Első reggel, reggelizés közben a fiatalasszony kinéz az ablakon, és látja, hogy a szomszéd teregeti a ruhákat. „Milyen koszosak azok a ruhák” - mondja a férjének, „lehet, hogy nem tudja, hogyan kell rendesen mosni. Talán mosószappanra lenne szüksége.” A férj végighallgatja, és csendben fogyasztja a reggelijét. Ez így megy a következő napokban is: amikor a szomszéd kiteregeti a ruhákat, a fiatalasszony ugyanazokat a megjegyzéseket teszi rá. Egy hónappal később a feleség meglepődve veszi észre, hogy a szárítókötélen tisztára mosott ruhák sorakoznak, és meg is jegyzi a férjének:

  loading...

  „Nézd, végre valahára megtanulta a szomszédasszonyunk, hogyan kell rendesen kimosni a ruhákat! Vajon ki taníthatta meg rá?”

  A férj ekkor felnéz, és így szól:

  „Ma korán reggel felkeltem, és megtisztítottam az ablakokat.”

  Így van ez az életben is... Az, hogy hogyan látunk embereket, mindig azon múlik, hogy mennyire tiszta az ablak, amin keresztül nézzük őket....


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Násznéppel teli busz zuhant egy víztározóba

  Násznépet szállító busz zuhant egy víztározóba Dél-Indiában, a balesetben legalább 29-en - zömében nõk és gyerekek - meghaltak - közölte szerdán egy rendõrségi illetékes.

 • Lottónyereményét drogra és mellplasztikára költötte

  Majdnem kétmillió fontot (677 millió forintot) nyert egy 16 éves lány a lottón Nagy-Britanniában, de az óriási nyeremény kis híján a halálba kergette.

 • Már majdnem sexis Lady Gaga

  Lady Gagáról szexi fotókat készített az egyik élvonalbeli nõmagazin. A képek önmagukért beszélnek.

 • Tóth Vera magához nyúló típus

  Tóth Vera enyhén spicces állapotban, de meggyõzõdéssel beszélt szexuális igényeirõl és szokásairól. Az énekesnõ szerint az egyéjszakás légyottnál csak a diszkrécióra kell ügyelni, de ez mit sem változtat a tényen, hogy minden ember maszturbál és b*szik. Csak sokan játsszák a szentszüzet.

  "Nincs most pasim, de megvan a módszerem arra, hogy a szükségleteimet kielégítsem. Nem vonom meg magamtól azt, ami jó, viszont nem vagyok egy egyéjszakás lotyó. A nõk olyan teremtmények, akik szarul érzik magukat, ha nem elégülnek ki."

 • Ötvenkilencszer házasodtak össze - eddig

  London - Ötvenkilencszer házasodott össze - illetve ötvennyolcszor erõsítette meg házasságát - egy brit pár.

  A minap ismét. Az immár 84 éves férj és 81 esztendõs neje 1948-ban "kezdte" a házasodást. 1949-ben kihagytak egy kötelékerõsítõ esküvõt, de csak a távolság miatt: a férj a brit haditengerészet kötelékében Bermudán állomásozott. 1950-tõl azonban annyira belelendültek az igentmondásba, hogy egyetlen esztendõt sem mulasztottak.

 • Orgazmus helyett a mélybe

  Tokió - Nem a csúcsra jutott egy pár szex közben Tajvanon, hanem mélyre: autóban szeretkeztek a hátsó ülésen, a kéziféket pedig nem húzták be és hamarosan 50 méterrel mélyebben találták magukat.

 • Rihanna férjhez megy?

  Habár a szerelmespár nem erõsítette meg, a madarak azt csiripelték, Rihanna és kedvese, Chris Brown titkos partit szerveznek október 17-re, ami akár a menyegzõjük is lehet.

  Bennfentesek állításai szerint ugyanis a turbékoló gerlicék felkérték a családjukat, és barátaikat, hogy vegyenek részt egy bulin, melyet Las Vegasban tartanak.

  Rihanna Barbadoson élõ családtagjai és Chris teljes rokonsága is kapott meghívót az eseményre, ezért többen azt gyanítják, ha nem is esküvõrõl lesz szó, eljegyzésrõl biztosan.

 • Újra Charlie Sheen húzta ki a bajból Lindsay Lohan-t

  Úgy tûnik a botrányos színésznõ Lindsay Lohan ismételten bajba került. Megsegítésére pedig nem más érkezett, mint ugyancsak züllött életérõl elhíresült színészkollégája, Charlie Sheen, aki korábban már kihúzta a színésznõt a bajból.

 • Újra szingli Eva Longoria

  Annyira különbözött Eva Longoria és eddigi pasija, Mark Sanchez idõbeosztása és életmódja, hogy bimbózó románcuk nem bírta ezt tovább és szétmentek.

 • Anyja helyett egy yachtot szopott egy bálnabébi

  Anyjára „ismert” egy jachtban egy kéthónapos bálnaborjú, és megpróbál szopni a vízi jármûbõl.

  A „csöppség” feltehetõen eltévedt Sydneytõl nem messze, és már a teljes kimerültség határán van, mert természetesen nem sikerült anyatejet nyernie a jachtból.

 • Victoria Beckham fiúsra vágatta a haját

  A futballistafeleségnek sikerült magára vonnia a figyelmet a New York-i divathéten

  Victoria Beckham számára a fizurák folytonos váltogatása nem új dolog.

  Most ismét meglepetést okozott új külsejével a New York-i Divathéten, ahol férje, David Beckham helyett Jennifer Lopezzel libegett le-föl kézenfogva.

  Készséggel pózolva a fotósoknak és nyilatkozva az újságíróknak.

 • A világ legdrágább biciklijei

  Stockholm - A világ eddigi legdrágább kerékpárjaival rukkolt ki egy skandináv iparmûvészcég.

  A bicikliket nem futószalagon gyártja, csak igen szûk mennyiségben, mivel áruk darabonként 18 millió forint. Összesen tíz készült belõlük, mindegyik kézi munkával - már amennyire a szerszámokat nélkülözni lehetett. A biciklik aranyozottak - 24 karátossal vonták be fém részeiket, cicomaként pedig 600 Swarovski kristály csillog vázukon.

 • Végleg befejezte az éneklést Victoria Beckham

  A négygyermekes anyukánál, divattervezõnél és énekesnõnél most jött el a nyugdíjas kor, legalábbis ami a Spice Girlst illeti. Vic ugyanis úgy döntött, hogy soha többé nem fog énekelni.

 • Filmet rendez Bruce Willis

  A hollywoodi színész most a kamera másik oldalára áll, õ lesz ugyanis a rendezõje a Three Stroris About Joan (Három történet Joanról) c. filmnek.

  A Die Hard sztárjának azért már van némi köze a filmek készítéshez is, néha ugyanis belátogat produkciós cégéhez, a Willis Brothers Filmhez is - írja a Female First.

  Azért ne gondoljuk, hogy ezzel elbúcsúzhatunk a kopasz színésztõl, nem elégszik meg ugyanis a rendezõi székkel, maga is szerepet vállalt saját filmjében.

 • Homoszexuális gyereket akar Robbie Williams

  A brit énekes vágya, hogy minél elõbb apa lehessen; akármilyen áron.

 • Olivia Wild túl elfoglalt egy esküvõ megszervezéséhez

  Olivia Wilde és Jason Sudeikis hosszú jegyességre rendezkedtek be, mivel mindketten túl elfoglaltak jelenleg egy esküvõ megszervezéséhez.

 • A kanadai pénzügyminiszter fejére omlott egy eszkimó hókunyhó darabja

  A kanadai pénzügyminiszter fejére zuhant szombaton egy eszkimó hókunyhó darabja, de a politikusnak nem esett baja.

 • Megfosztotta vécéjétõl lakásbérlõjét

  Megfosztotta vécéjétõl lakásbérlõjét az Egyesült Államokban egy háziúr, hogy kiköltözésre kényszerítse, ám a nõ maradt gyerekével, a "trónfosztó" pedig 10 ezer dollár - 1,9 millió forint - bírságot kell, hogy fizessen.

  A New York-i háziúr nem csak a vécét szereltette le és vitette el a lakásból, hanem a fûtõtesteket, a csapokat, a mosogatót, lényegében minden mozdíthatót. A bérlõ ennek ellenére kitartott és hivatalos panaszt tett, minek eredményeként az egészségügyi hatóság megbírságolta.

 • Abbahagyja a dohányzást Katherine Heigl

  Sokan azt gondolták, bizonyára azért szív ennyit, mert reklámszerzõdést írt alá egy dohánytermékeket forgalmazó cikkel, de tévedtek.

  Katherine ugyanis egyszerûen csak odavan a bagóért, a tüdeje pedig nagy valószínûséggel inkább fekete már, mint rózsaszín.

  T. R. Knight, aki munkatársa és jó barátja a színésznõnek, most azt állítja, hogy barátnõje le akar szokni.

 • Mariah Carey amerikai énekesnõ gyermeket vár

  Mariah Carey amerikai énekesnõnek hamarosan altatódalokat is fel kell vennie repertoárjába, a sztár ugyanis bejelentette, hogy gyermeket vár.

 • Carlos Santana-t a vallása segítette át a depresszióján

  Carlos Santana rengeteg rajongóval büszkélkedhet. A népszerû gitáros és énekes számos fellépésen és nagyszabású koncerten van már túl, mi több: nálunk is megfordult már nemegyszer. A sztár azonban nemcsak ezen a területen érzi otthon magát.

  Santana elárulta: válása után a hit adott neki erõt, hogy elkerülje az öngyilkosságot. Az énekes olyannyira belevetette magát a hit tanulmányozásába, hogy bevallotta: hat év múlva, zenei karrierje végeztével szívesen elmenne papnak Hawaii szigetére.

 • Hien szüleinek mennie kell?

  Talán sosem lehet újra együtt Nguyen Thanh Hien (16) családja. Ha beigazolódik a gyanú, és ítélet születik, akkor az embercsempészéssel megvádolt szülõket esetleges büntetésük után örökre kitoloncolhatják az országból.

 • Timberlake anyukája unokákat akar

  Justin Timberlake édesanyja unokákat szeretne, ezért is szeretné, ha fia és barátnõje, Jessica Biel, komolyra fordítanák kapcsolatukat. A popsztár 2006 óta számos hosszabb, rövidebb kapcsolatba bonyolódott hollywoodi színésznõkkel, miután szakított gyerekkori szerelmével, Britney Spears-szel. Többek közt volt egy hosszabb kapcsolata a nála néhány évvel idõsebb Cameron Diazzal.

 • Szexképek miatt beperelték a McDonald's-ot!

  Beperelte a McDonald's-ot egy férfi, aki azt állítja, hogy a gyorsétterem dolgozói az ott felejtett telefonjáról feltöltötték az internetre felesége meztelen képeit.

  Pert indított a McDonald's és a hálózat egyik éttermének vezetõje ellen egy amerikai férfi, és hárommillió dollárt követel az õt ért sérelmek miatt, és költözése költségeinek megtérítésére. Philip Sherman azt állítja, hogy a McDonald's fayetteville-i éttermében hagyta a mobiltelefonját, és amikor felhívta õket, az ott dolgozók megígérték, hogy vigyáznak a készülékre, amíg visszamegy érte.

 • Kábítószer-csmpészek elleni bevetésen vett részt Vilmos herceg

  Kábítószer-csempészek elleni bevetésen vett részt a katonai kiképzésének aktuális szakaszát a Karib-tengeren töltõ Vilmos herceg - közölte a londoni védelmi minisztérium.

  A 26 éves herceg - aki a második a brit trónöröklési sorban - az Iron Duke nevû vízi járõr fregatton teljesít szolgálatot két hónapon keresztül.

  A herceg a bevetés idején egy Lynx helikopteren tartózkodott, amely egy, a feltételezések szerint kokaint szállító hajót üldözött.

 • Michael Douglas fia elismerte, hogy kábítószerrel kereskedett

  Michael Douglas fia szerdán elismerte egy New York-i bíróság elõtt, hogy drogozott és évekig kereskedett kábítószerrel.

 • Hajléktalanok százai luxusszállodában

  Ingyen bocsátja ki nem adott szobáit hajléktalanok rendelkezésére egy háromcsillagos brüsszeli szálloda, a Hotel Mozart.

 • Megint kikaptunk a szerbektõl!

  Megint nem tudta legyõzni vízilabda-válogatottunk a szerbeket. Az olimpiai bajnok magyar válogatott hosszabbítás után 10-9-es vereséget szenvedett a szerb csapattól a római vizes világbajnokság férfi vízilabda tornájának keddi negyeddöntõjében.

 • Ifjabb Malek Miklós az X-Faktorban

  Összeállt a zsûri, a Blikk biztos forrásból tudja, kiknek a kritikáitól retteghetnek majd az õsszel induló X-Faktor jelentkezõi. Az RTL Klub egy igazi nagyágyút kért fel, hogy személyével és szakmai tudásával kiegészítse Geszti Péter (46), Nagy Feró (64) és Keresztes Ildikó (45) trióját.

 • Lilu válogatta Katy Perry videójának szereplõit

  Óriási megtiszteltetés érte Lilut, a népszerû mûsorvezetõ ugyanis részt vehetett annak a huszonkilenc megcsillanó tehetségnek a felkutatásában, akik szerepelhetnek Katy Perry legújabb videóklipjében. A gyönyörû mûsorvezetõ nagyon örült a feladatnak, hiszen nagy rajongója az extravagáns ruhakölteményeirõl ismert énekesnõnek.

loading...