rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Hogyan látjuk az embereket?! - A kiteregetett ruha esete

 • Share on Tumblr

  Hogyan látjuk az embereket?! - A kiteregetett ruha eseteEgy fiatal pár új házba költözik. Első reggel, reggelizés közben a fiatalasszony kinéz az ablakon, és látja, hogy a szomszéd teregeti a ruhákat. „Milyen koszosak azok a ruhák” - mondja a férjének, „lehet, hogy nem tudja, hogyan kell rendesen mosni. Talán mosószappanra lenne szüksége.” A férj végighallgatja, és csendben fogyasztja a reggelijét. Ez így megy a következő napokban is: amikor a szomszéd kiteregeti a ruhákat, a fiatalasszony ugyanazokat a megjegyzéseket teszi rá. Egy hónappal később a feleség meglepődve veszi észre, hogy a szárítókötélen tisztára mosott ruhák sorakoznak, és meg is jegyzi a férjének:

  „Nézd, végre valahára megtanulta a szomszédasszonyunk, hogyan kell rendesen kimosni a ruhákat! Vajon ki taníthatta meg rá?”

  A férj ekkor felnéz, és így szól:

  „Ma korán reggel felkeltem, és megtisztítottam az ablakokat.”

  Így van ez az életben is... Az, hogy hogyan látunk embereket, mindig azon múlik, hogy mennyire tiszta az ablak, amin keresztül nézzük őket....


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Hagyta meghalni a diákot a tanárnõ

  Egy 11 éves angol fiúnak asztma rohama volt, de a tanárnõ nem hívott segítséget. A fiút kiültette a folyosóra, a miatta aggódó diáktársait elzavarta.

 • Kizsigerelt majmokat találtak egy bõröndben

  Kizsigerelt majmokat találtak egy férfi bõröndjében az Egyesült Államok egy repülõterén.Az utas Közép-Afrikából érkezett a "konyhakész" hússzállítmánnyal. Akadt kofferjában még egy jókora szarvasdarab meg szárított marhahús is.

 • 66 milliót kapott az Éden Hotelért Paris Hilton

  Háromszázezer dollárt, vagyis hatvanhat millió forintot kapott Paris Hilton az Éden Hotel dán verziójában való vendégszerepléséért.

 • Hajas Laci elérzékenyült

  Hajas László nem szégyelli, bizony a közelmúltban sírva fakadt, annyira meghatódott. A sztárfodrász a világ legrangosabb hajshow-jára kapott meghívást, ahol maga Vidal Sassoon igencsak elismerõen nyilatkozott a munkájáról.

  Hajas Laci már negyedszer kapott meghívást a londoni showra, ami a világ egyik legrangosabb eseménye és Lacin kívül kelet-európai fodrász nem vett még részt rajta.

  A mûsor bevételét jótékony célokra fordítják.

 • Vedd meg Viktória királynõ bugyiját

  Kalapács alá kerül Nagy-Britanniában egy - centire - nagyjából ugyanolyan bõ, mint - évre - öreg bugyi, amely feltehetõen Viktória királynõé volt.

  Az alsónemû derékbõsége, avagy kerülete 127 centi, és kb. ennyi esztendõs is a bugyi. Viktória királynõ egy udvarhölgye révén jutott hozzá az áruló család. A fehérnemûbe VR betûket hímeztek, melyek Victoria Reginát (Viktória királynõt) jelenthetnek. Az 1890-es években feszíthetett benne a brit uralkodó, hetvenes éveit taposva igencsak kigömbölyödve.

 • Legjobb barátnők lettek Tom Cruise exei

  Legjobb barátnők lettek Tom Cruise exeiTom Cruise-ra az utóbbi időben igencsak rájár a rúd, és még nem is lélegezhet fel. A 34 éves Katie Holmes és a 46 éves Nicole Kidman életében egy közös pont van, méghozzá Tom Cruise. Katie már a válás során is segítséget kért Nicole Kidmantől, aki még 2001-ben vált el Tom Cruise-tól. közös sorsuk úgy tűnik, hogy összekovácsolta a két nőt, sőt mi több, legjobb barátnők lettek. Egy bennfentes beszélt Katie és Nicole kapcsolatáról: „Volt egy nagyon kellemes beszélgetésük. Arról társalogtak, hogy milyen is volt Tom Cruise-zal összeházasodva lenni.”

 • Saját megerõszakolását rendezte meg

  Saját magát kötözte és vagdosta meg egy angol nõ a kocsijában, méghozzá olyan „szakértelemmel”, hogy a helyszínre érkezõ rendõrök elõször hittek is neki, amikor elmondta, hogyan rabolták el és erõszakolták meg.

  A 40 éves chelmsfordi Michaela Brittonra a saját lánya talált rá az autójában, megkötözve és véresen. A lány azonnal hívta a rendõrséget, és a helyszínre kiérkezõ nyomozóknak az asszony azt mondta, hogy egy az anti-terrorista csoportban dolgozó rendõrtiszt zsaroló leveleket írt neki, majd ezután elrabolta, megkötözte és megerõszakolta õt.

 • Hajóval viszik David Beckham után kedvenc ételeit

  Ez aztán az élet! David Beckham nem bízza a véletlenre kedvenc ételét: úgy döntött, hogy amíg a Paris Saint-Germain-nel edz, addig imádott pitéjét és krumplipüréjét hajóval szállíttatja Franciaországba Essexbõl.

 • Nevetése miatt kerülhet börtönbe egy férfi

  Börtön fenyeget egy férfit az Egyesült Államokban, mert túl hangosan nevetett. A vádirat szerint Schiavelli február 12-én este hat óra tájban zavarta a köz nyugalmát azzal, hogy kinevetett ablakán, azután – visszaesõként – másnap is kiröhögött otthonából, amelyben anyjával él.

 • Albert Györgyi újabb kapcsolata megint kacsa volt?

  Tündérmesének indult Albert Györgyi legújabb szerelme Galsai Dániel újságíróval, az újságírónõ akkor a legboldogabb menyasszonynak kiáltotta ki magát. A nagy szerelemnek vége, Albert Györgyi már nem is emlékszik rá.

  "Nem vagyok szerelmes. Hagyjál már békén Dániellel!" - kelt ki magából az újságírónõ a tegnap Esti Frizbi felvételén, ahol a kijelentést a mûsorvezetõ Hajdú Péter is döbbenten fogadta. "Nem élünk együtt. Sõt, az igazat megvallva nem is járunk, kétszer sétáltunk a Duna-parton, és megittunk két sört" - mondta Györgyi.

 • Eva Longoria Franciaországba költözne!

  A Született feleségek sztárja, ha befejezte a filmezést, akkor férje szülõhazájába szeretne költözni.

  "Otthon érzem magam, ha odamegyek. Még sokat kell franciát tanulnom, és rengeteg francia kaját akarok fõzni" -nyilatkozta a világsztár, aki úgy döntött, hogy filmes karrierje után Franciországba költözne férjével.

  Kedvenc vidéke Dél-Franciaország, ahol a színésznõ véleménye szerint az egész életét le tudná élni. A híres szépség esküvõjét is Franciországban tartotta 2007-ben.

 • Naomi Watts jobban szeret nõkkel szexelni, mint férfiakkal?

  Naomi Watts jobban szeret nõkkel szexelni, mint férfiakkal - legalábbis a filmvásznon.

  A jelenleg második gyermekét váró színésznõ 2001-ben Laura Harringgel került intim közelségbe A sötétség útja forgatásán, s azt mondja, mindez egyáltalán nem esett nehezére.

  Szerinte ugyanis nõkkel dolgozni ilyen jeleneteken sokkal kevésbé "rémisztõ", mint férfiakkal.

  Naomi számára a nõ-nõ felállás kellemesebb, mint a férfi-nõ.

 • Tömegverekedés Pécsen egy 15 éves lány miatt

  Tömegverekedés volt pénteken este Pécsett, az egyik uránvárosi nagyáruház parkolójában. A csetepatéban összesen tizenegyen vettek részt, az egyik csoport nyolc, míg a másik három fõbõl állt.

  A rendõrség közlése szerint a konfliktus egy tizenöt éves leány miatt robbant ki, pontosabban õ szította a verekedést.

 • 28 millió forint értékû csempészcigaretta-szállítmányt foglalt le Városnaményban

  Két, együttesen 28 millió forint értékû csempészcigaretta-szállítmányt foglalt le a vám- és pénzügyõrség Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, egy csempészt elfogtak, egy pedig elmenekült.

  Vásárosnaményban szerdán egy kisbusz 37.500 doboz cigarettával megpakolva futott bele a hajnali rendõrségi ellenõrzésbe.

 • Daniel Craig és kedvese soha nem beszél otthon a munkáról

  Rachel Weisz nem sokszor mesél Daniel Craigrõl, most mégis megtette.

 • Sugababes

  Amelle-t letartóztatták egy klubban kirobbant verekedés miatt, és ez Keishánál is kiverte a biztosítékot! A cukibabák legújabb tagját tavaly áprilisban vették õrizetbe, mert testvérével, Lailával világraszóló botrányt rendezett a guildfordi Bar Medben. A klub tulaja rögtön kihívta a rendõrséget, akik a két verekedõ vadmacskát megbilincselve szállították be a közeli õrsre.

 • A Real Madrid hitelbõl fizeti ki Ronaldo és Kaká árárt!

  Mintegy 150 millió eurós hitelt kapott a Real Madrid, így a vezetésnek már aligha kell aggódnia a csatlakozó Cristiano Ronaldo és Kaká vételárának kifizetése miatt.

  Ronaldóért a spanyolok 94 milliót kínálnak a Manchester Unitednek, míg az AC Milantól érkezõ Kaká 65 milliójába került a fõvárosi klubnak.

 • Naomi Campbellnek (újra) orosz barátja van?

  Moszkva - Naomi Campbell topmodellnek a hírek szerint újra orosz barátja van Vlagyiszlav Doronyin, a Capital Group építõipari holding tulajdonosának személyében.

  A párt legutóbb a Nelson Mandela 90. születésnapján Londonban rendezett ünnepi koncerten kapták lencsevégre a fotósok, de elõzõleg már készültek róluk képek Capri szigetén is, ahol együtt nyaraltak.

 • Cáparaj mart halálra egy floridai szörföst

  Cáparaj mart halálra egy 38 éves kájtszörföst, akit Florida déli részén a partoktól mindössze 400 méterre ért a támadás.

 • Már másodszor nyert a lottón a maratoni 'vécézõ' nõ barátja

  Ness City - Az idén már másodszor nyert a lottón az az amerikai férfi, aki barátnõje maratoni "vécézése okán vált híressé", legalábbis emiatt került be a világsajtóba.

  Az illetõ egyszer sem zsebelt be hatalmas összeget, hanem csak 20-20 ezer dollárt, azaz összesen 7,2 millió forintot.

  Közben pedig kapott fél év felfüggesztett börtönt, amiért hagyta, hogy barátnõje a vécén üljön két éven át egyfolytában.

 • Épp, hogy csak összeházasodtak, de már válnak is Kapocs Zsókáék

  Épp, hogy csak összeházasodtak, de már válnak is Kapocs ZsókáékTegnap reggel még attól visszhangzott a sajtó, hogy Kapócs Zsóka és párja titkon összeházasodtak. Alig pár órával később Zsóka az alábbi szöveget tette közzé közösségi oldalán: VÁLOK! Kérem a barátaimat, hogy ne gratuláljanak a házasságkötésemhez, mert ugyan tényleg hozzámentem Habony Árpádhoz, de már válunk. Sajnos rossz döntést hoztam (hoztunk), amikor igent mondtam, de ez kellett ahhoz, hogy végleg el tudjam engedni Őt. Azt gondoltam bután, hogy a papír majd változtat a dolgokon, pedig semmit!

 • Sorozatban gyújt fel autókat egy férfi az Egyesült Államokban, de csak a zöldeket!

  Sorozatban gyújt fel autókat egy férfi az Egyesült Államokban, de elég válogatós: csak zöldeket, azokon belül csak Ford Escortokat és csakis a 90-es években gyártottakat lobbant lángra.

  Az illetõ az oregoni Medford városában vált a fenti leírt kocsik gazdáinak rémévé. Eddig hármat gyújtott fel, de csak február elején kezdte. Legelsõ áldozata egy 1992-es kocsi volt, ez nem égett ki, csak egyik gumijából lett hamu, mert a kerékhez rakott tüzet a ismeretlen.

 • Kiss Ramóna megmûtette melleit

  A Barátok közt sztárja (Zsófi) Kiss Ramóna megmûttette melleit, mert nem érezte magát elég nõiesnek, így egy plasztikai sebész segítségét kérte.

  Az utóbbi idõben a jó idõnek köszönhetõen egyre gyakrabban látni a színésznõt kivágott felsõben, amelyben büszkén mutogatja mindenkinek: jól sikerült a mûtét. Akármennyire is jól sikerült a mûtét Ramóna nem szeret róla nyilatkozni.

  "Nem szeretnék errõl beszélni" - zárta rövidre Ramóna

 • Kiskorúnak nézték Emma Watson-t

  Kínos helyzetbe került a minap Emma Watson, akitõl egy reptéri ellenõr kérte el a papírjait, mivel kiskorúnak nézte õt. A színésznõ saját Twitter oldalán osztotta meg sérelmeit.

 • Egy siófoki villába teszi át székhelyét a Boros és Bochkor páros

  Egy siófoki villába teszi át székhelyét a Bumeráng stábja. A népszerû rádiós csapat most elõször nyaral majd együtt, valamint egy héten át a Balaton partjáról sugározzák a mûsorukat. Bochkor Gábor ráadásul még bébiszitterkedni is fog.

  "Kibéreltek nekünk egy siófoki nyaralót, és július 21-tõl onnan jelentkezünk. Kellemes napokat ígér ez a munka, hiszen ameddig mi a Bumerángot vezetjük, asszonyaink elkészítik a reggelit, utána irány a Balaton, a fürdés".

 • Elárverezik Marilyn Monroe kávézóasztalát és Elvis Presley gyógyszeres üvegcséit!

  Elárverezik Marilyn Monroe kávézóasztalát és Elvis Presley gyógyszeres üvegcséit, de a júliusi aukción más kincsekre is lecsaphatnak a vevõk.

  Marilyn Monroe kisasztala mellett a filmcsillag ruhái, dedikált fotói, de még brentwoodi házának darabjai is kalapács alá kerülnek. Elvis Presley rajongói a zenész ékszereire, könyveire és egyéb tárgyaira licitálhatnak, amelyeket orvosára, George Nichopoulosra hagyott.

 • Egyre nagyobb problémát okoz az alkohol az amerikai hadseregben

  Egyre többen nyúlnak a pohár után az amerikai hadseregben.

 • Golyóálló háj

  Életmentõnek tartja háját egy nõ az Egyesült Államokban, mert a zsírréteg lefékezett egy pisztolygolyót annyira, hogy az nem tudott súlyos sebet okozni neki.

 • Julia Roberts: 'Senki nem kíváncsi egy öreg prostira, ugye?'

  A színésznõ kizártnak tartja, hogy szerepeljen a folytatásban Richard Gere oldalán. Állítása szerint az ok prózai: túl öregnek érzi magát a szerephez. "Senki nem kíváncsi egy öreg prostira, ugye?" - nyilatkozta nemrég.

  Julia Roberts kedden töltötte be 41. életévét, de már hétfõn este megünnepelte egy elegáns étteremben, férje és barátai társaságában.

  Olyan hírességek körében, mint Tom Hanks, Bruce Willis, Sean Penn, Billy Crystal vagy épp Jack Nicholson. Isten éltesse sokáig!

 • Beújjít a U2

  "Kinek van szüksége egy újabb U2 albumra, ha az nem egy óriási rock durranás? Valami igazán rendkívülit kell tennünk ahhoz, hogy érdemes legyen kikelnünk az ágyból" - nyilatkozta Bono a készülõ új U2-lemez kapcsán.

  Persze, azért Bono-ék az elmúlt éveket sem töltötték munka nélkül.

  A Millió Dolláros Hotel filmzenéje például a Berlini Filmfesztiválon nagy sikert aratott. Az albumot szinte teljes egészében a U2 írta és szerezte.