rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Hogyan látjuk az embereket?! - A kiteregetett ruha esete

 • Share on Tumblr

  Hogyan látjuk az embereket?! - A kiteregetett ruha eseteEgy fiatal pár új házba költözik. Első reggel, reggelizés közben a fiatalasszony kinéz az ablakon, és látja, hogy a szomszéd teregeti a ruhákat. „Milyen koszosak azok a ruhák” - mondja a férjének, „lehet, hogy nem tudja, hogyan kell rendesen mosni. Talán mosószappanra lenne szüksége.” A férj végighallgatja, és csendben fogyasztja a reggelijét. Ez így megy a következő napokban is: amikor a szomszéd kiteregeti a ruhákat, a fiatalasszony ugyanazokat a megjegyzéseket teszi rá. Egy hónappal később a feleség meglepődve veszi észre, hogy a szárítókötélen tisztára mosott ruhák sorakoznak, és meg is jegyzi a férjének:

  loading...

  „Nézd, végre valahára megtanulta a szomszédasszonyunk, hogyan kell rendesen kimosni a ruhákat! Vajon ki taníthatta meg rá?”

  A férj ekkor felnéz, és így szól:

  „Ma korán reggel felkeltem, és megtisztítottam az ablakokat.”

  Így van ez az életben is... Az, hogy hogyan látunk embereket, mindig azon múlik, hogy mennyire tiszta az ablak, amin keresztül nézzük őket....


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Tilos a disznóvágás! Patkányok fertõzték meg a disznókat Gábortelepen!

  Patkányok fertõzték meg a sertéseket a Békés megyei Gábortelepen. A településen megtiltották a disznótorokat, az élõállat kiszállítását, és arra kérik a településen élõket, hogy ne fogyasszanak a korábban levágott sertések húsából se.

  A fertõzés egy januári disznótor után derült ki, amikor nyolcan kórházba kerültek. Az állat-egészségügyi hatóság szerint a településen az összes sertést le kell vágni, és patkányirtást kell tartani.

 • Putyin-parti: az orosz kormányfõvel reklámoztak bulit Moszkvában

  Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök nevével reklámoztak a politikus tudtán kívül egy bulit Moszkva egyik szórakozóhelyén.

 • Fizetõs önelraboltató szolgáltatás

  Emberrabló szolgáltatás mûködik Franciaországban, de csakis saját kérésre.

 • Pachmann Péter a Tények hírolvasója is távozhat a TV2-tõl

  Pachmann Péter a Tények hírolvasója is távozhat a csatornától. A hiradós Várkonyi Andrea társa, általában hétvégenként olvassák a híreket a nézõknek.

  A csatornánál az a pletyka járja hogy a reggeli mûsorsávban dolgozó Schuster Richárd veszi át hamarosan Pachmann Péter helyét.

  Azt egyelõre nem lehet fixálni, hogy mi lesz a jövõben Pachmann sorsa, de elõfordulhat, hogy a háttérben, mint híradós szerkesztõ kap majd szerepet a csatornánál.

 • Deutsch Anita babája elment

  Deutsch Anita elveszítette a magzatát. A színész házaspár már azon mélységesen megdöbbent, amikor az elmúlt napokban napvilágra került a babavárás ténye.

  Csak a legközelebbi ismerõsöknek mondták el a boldog hírt, közülük szivárogtatta kis valaki az információt a mádiának.

  Deutsch Anita nem tud, és nem is akar a fájdalmáról beszélni, de a Storynak elmondta, hogy kislánya és férje ad neki erõt ezekben az órákban.

 • Chuck Berry halálhírét keltették, miután lemondta koncertjét

  Chuck Berry halálhírét keltették spanyol lapok, miután a rock-legenda egészségügyi okokra hivatkozva, az utolsó pillanatban lemondta koncertjét Carracedo Monastery-ben.

  Az énekes már régóta panaszkodik arra, hogy fájdalmai vannak a színpadon.

  Egyre többen aggódnak Chuck Berry állapota miatt, miután a 82 éves amerikai énekes-gitáros-zeneszerzõ az utolsó pillanatban visszamondta teltházas fellépését Spanyolországban.

 • Robbie Williams ismét szingli!

  14 hónap után vége a románcnak. Robbie minden idejét és energiáját leköti készülõ új albuma, barátnõjére nem maradt ideje.

  Robbie bevonult egy stúdióba és úgy tûnik, amíg be nem fejezi új albumát, addig mással nem akar foglalkozni. Az elõzõ lemez ugyanis nem aratott osztatlan sikert. Egyik barátja azt mondta: "Robbie azt hitte, hogy Ayda a lelki társa és már várta, hogy dolgozhasson. Az idõzítés azonban nem volt jó. A se veled, se nélküled állapotot nem bírták, ezért úgy döntöttek, hogy szakítanak."

 • Símaszkban állta végig a sort egy bankrabló

  Símaszkban állta végig a sort egy bankrabló egy pénzintézetben az Egyesült Államokban, de nem rablók között - ami még érthetõ lett volna -, hanem normális ügyfelek sorában.

  Amikor a 24 éves illetõ sorra került, a pénztáros megkérte, fedje fel az arcát, ám ehelyett a férfi játékpisztolyt rántott elõ és pénzt követelt.

 • Közriadalmat okozott egy öngyújtós puska Kínában!

  Hat rendõrautót küldtek ki egy puskás ember ellen Kínában, de kiderült, hogy csak hatalmas öngyújtó a flintája.

  A rendõrség lakossági telefonbejelentésekre száguldott Nancsing városában éjszaka lefegyverezni és elfogni a puskával sétáló férfit, még mielõtt nagy baj történne. A férfi igencsak megrettent, amikor a villogó rendõrautók megálltak mellette, kipattantak ajtóik és körbefogták pisztolyos rendõrök.

 • Harmadik házasságára készül Cher

  Cher egy nála 24 évvel fiatalabb férfihoz megy feleségül augusztus után. A 38 éves Tim Medvetzet és az énekesnõt a korkülönbség érdekli legkevésbé.

  A világsztárnak eddig két házassága futott zátonyra, de bízik benne, hogy Timben egy valódi, holtodiglan-holtomiglan társra talált.

  Az énekesnõ egy korábbi ígéretéhez is tartotta magát, amikor személyi asszisztensét kérte fel koszorúslánynak.

 • Megszületett Shakira és Gerard Pique kisfia

  A 35 éves énekesnõ tegnap este adott életet kisfiának, Milánnak.

 • Megkezdte mûködését az elsõ moszkvai légi taxiszolgálat

  Megkezdte mûködését az elsõ moszkvai légi taxiszolgálat a hétvégén két, egyenként ötszemélyes helikopterrel.

  A dolog szépséghibája, hogy az örökös moszkvai dugók elkerülésére a légi taxi csak korlátozott mértékben alkalmas, ugyanis a város légterében kizárólag a különleges szolgálatok, valamint a rendkívüli helyzetek minisztériumának gépei repülhetnek.

 • Szakított Palcsó Tomi barátnõjével

  Palcsó Tomi és Papp Annamária több mint másfél év után szakítottak. A Társulat énekesnõje ugyanis megelégelte Tomi életvitelét.

  – Gyakran kimaradoztam otthonról, koncertekre és bulikba jártam – vallotta be az énekes, aki nem válaszolt egyértelmûen arra, megcsalta–e kedvesét.

  – Hát ez velõs kérdés. Az, hogy csajoztam, tág fogalom. Maradjunk annyiban, hogy megismerkedtem más lányokkal.

 • Virtuálisan pornószereplõk lehetünk!

  A férfiak hamarosan képesek lesznek pornóvideó nézése közben ugyanazt érzékelni, amit a filmben szereplõ férfitársuk. Ezt ígéri a RealTouch elnevezésû berendezés, amelyet a hét végén mutattak be Las Vegasban az éves szexexpón.

  A készülék egy tenyérben elférõ henger, amely szintetikus gumival van bélelve, benne sikosító-befecskendezõ, melegítõ és egyéb berendezésekkel. A gumin megfelelõ rés van egy bizonyos férfitestrész befogadására.

 • Fogkrémrabló után nyomoz a rendõrség!

  Fogkrémrabló után nyomoz a rendõrség Németországban, az illetõ 68 tubusnyit próbált zsákmányolni egy rostocki áruházból.

  A fogkrémes dobozokat dzsekije alá rejtette, ám feltûnt egy eladónõnek, hogy mekkorát hízott a vevõ. Megállásra szólította fel, de a férfi futásnak eredt, mire az eladónõ utána iramodott és megragadta a kabátját. A padló hamarosan tele lett fogkrémesdobozokkal.

 • Sarka Kata terhesen is vállal aktot - szánalmas

  Sarka Kata szóban már beleegyezett, hogy kíváncsi szemek elé tárja gömbölyödõ testét. Férje nem rajong az ötletért, hogy áldott állapotban álljon modellt.

 • Lekéste az iskolabuszt ezért autóval ment tovább egy hatéves kisfiú!

  Egy amerikai kisfiú lemaradt az iskolabuszról, és mivel nem akart elkésni, visszarohant a házba, felkapta a slusszkulcsot, bepattant szülei autójába, és elszántan elindult az iskola felé.

  Bármennyire megtett minden tõle telhetõt, hogy szülei autójával eljusson az iskolába, a hatéves kisfiúnak nem sikerült megtartania uralmát a jármû felett, és nekihajtott egy villanypóznának.

  Édesanyja közben az igazak álmát aludta, édesapja pedig már nem volt otthon.

 • Történelmet írt Psy

  Történelmet írt a dél-koreai szám: ez lett az elsõ olyan klip pénteken, amelyet a YouTube videomegosztó portál felhasználói több mint egymilliárdszor néztek meg.

 • Agytumort okoz a mobil

  Egy friss kutatás eredménye szerint azoknál, akik több mint tíz éve használnak mobiltelefont, igen nagy a kockázata az agydaganatnak. Az évek óta vitatott kérdésre tehát, miszerint valóban veszélyt jelentenek-e egészségünkre a mobilok, az Interphone-tanulmány 13 országból kapott adatai alapján igennel válaszoltak a kutatók.

 • Beszeda Gábor apuka lesz!

  Beszeda Gábor a közelmúltban bejelentette, hamarosan apuka lesz. Az RTL Klub Reggelijében most azt is elárulta, kedvesével kisfiút várnak.

  Az RTL Klub mûsorvezetõje a beszélgetés során azt is bejelentette: távozik a csatornától. Mûsorvezetõtársai megjegyezték, igen meglepõ dolog volt Gábortól, hogy felmondott épp most, amikor gyermeke születik.

  A mûsorvezetõ kedvese túl van az ötödik hónapon. A baba és a mama is jól vannak.

 • Könnyebben megsérült a feje Cate Blanchettnek!

  Könnyebben megsérült a feje Cate Blanchett ausztrál színésznõnek A vágy villamosa címû Tennessee Williams-dráma elõadása közben Sydneyben.

  Az Oscar-díjas színésznõ sérülését egy színpadi kellék okozta, amely véletlenül a fejére esett.

 • Képeslap-rekord egy szlovéniai településen

  Egy kisebb garzonba be sem férne az a képeslap, amelyet a minap vett át egy szlovén város polgármestere, ezzel a küldõ esélyessé vált a korábbi képeslap-rekorder cím elorozására.

 • Elhunyt Kim De Dzsung volt dél-koreai elnök!

  Meghalt kedden Kim De Dzsung volt dél-koreai elnök.

  A 85 éves egykori államfõ júliusban került kórházba tüdõgyulladással, halálát szívelégtelenség okozta egy szöuli kórházban. Kim 1998-tól 2003-ig volt Dél-Korea államfõje.

 • 41 éves és már 20 gyermeket szült

  A napokban szülte meg huszadik gyermekét a Csernyivci megyei Osztrica településen élõ Leonora Naményi, aki ezzel ukrán országos rekordot állított fel.

 • Drogozott a kis Hannah Montana

  A Hannah Montana bájos sztárja alaposan kihúzta a gyufát a drogellenes aktivistáknál, mivel lencsevégre kapták egy legális hallucinogént fogyasztása közben.

 • Eddig másoknak kölcsönözte a hangját, most jelentkezett a tehetségkutatóba

  Czerovszky Henriett most gondolta elérkezett az idõt arra, hogy jelentkezzen a The Voice tehetségkutató mûsorba. Eddig ugyanis mindig másnak kölcsönözte a hangját, és ezzel sok jogdíjtól esett el.

 • Danny Boyle filmje és a John Adams tarolt a Golden Globe-gálán

  Los Angeles/Mumbai - Bollywood megérkezett Hollywoodba: a filmvárosba akkreditált külföldi kritikusok elõször díjaztak indiai zeneszerzõt, s ez az áttörés Danny Boyle Slumdog Millionaire címû, Mumbaiban játszódó meséjének köszönhetõ, amely a legjobb filmzene mellett további három fontos díjat is kapott a Golden Globe (Arany Glóbusz) filmdíj vasárnap esti gáláján.

 • Megszökött egy tinilány kilencvenéves szaúdi võlegénye elõl

  Rijád - Megszökött a nászéjszakáról az a 14 éves külföldi lány, akit családja egy több mint 90 éves arab aggastyánnak ígért. A becsapott võlegény panaszt nyújtott be Mekka városának - olvasható az Okaz címû lap hétfõi számában.

 • Japán megtagadta a beutazást Paris Hiltontól

  Megtagadták a beutazást szerdán a japán hatóságok a kábítószervádak miatt felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt Paris Hiltontól.

 • Romániában elítéltek mentik az árvízkárosultakat

  Az Román Országos Büntetésvégrehajtási Felügyelet (ANP) felajánlotta segítségét az Országos Katasztrófa Elhárítás szakembereinek. A döntés értelmében a helyi önkormányzatok az ország egész területén igényelhetik, hogy a helyi börtönök lakói a terepen segítsenek a kármentésben és az árvízi védekezésben.

loading...