rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Delfin adta vissza a vízbe esett mobilt

 • Share on Tumblr

  Delfin adta vissza a vízbe esett mobiltTeressa Cee azt hitte, többé nem látja viszont vízbe esett iPhone-ját, de akkor megtörtént a csoda. Teressa Cee a Bahamákon nyaralt, amikor iPhone-ját véletlenül beleejtette a tengerbe. A fiatal lány azt hitte, többé nem látja viszont a telefont, de akkor megtörtént a csoda: egy delfin bukkant fel a víz felszínén, szájában a készülékkel, amit szépen visszaadott neki. Arról nincs információ, működőképes maradt-e a telefon a sós fürdő után. A delfinek köztudottan nagyon játékos állatok, de eszerint segítőkészek is, ha arra van szükség. Az esetről videó is készült.

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Egeret talált egy diáklány a chipses zacskóban

  Szó szerint elájult az a diáklány, aki szinte az utolsó falatig gyanútlanul csipegette a zacskóból a chipset, ám végül valami egészen más akadt a kezébe.

 • Gyorsan túltette magát a szakításon Miley Cyrus pasija

  Gyorsan túltette magát a szakításon Miley Cyrus pasijaNéhány nappal azután, hogy Liam Hemsworth és Miley Cyrus hivatalosan is szakított egymással, a színészt egy másik nővel látták csókolózni. Az éhezők viadala, a Paranoia, és Az utolsó dal filmek sztárjáról az a hír járja, hogy együtt jár Eiza González énekesnő-színésznővel. A párost a napokban Los Angelesben látták, s egyes értesülések szerint együtt töltötték a hétvégét Las Vegasban. Cyrus és Hemsworth szeptember 16-án tudatták a világgal, hogy kapcsolatukat végérvényesen befejezték. Az egykori sztárpár szóvivőkön keresztül megerősítette, hogy a több mint három éves kapcsolat véget ért.

 • Rendelj döglött bogarakból készített nyakláncot!

  Kabócanyaklánc Sandwichbõl

  Sandwich - Döglött bogarakból készült nyakláncok rendelhetõk Sandwichbõl.

  Ez a Sandwich az Egyesült Államok egy városa, és két 17 éves lakosa állt neki, hogy a települést az idén elözönlött kabócákból ékszereket készítsen.

 • Gyászolnak a Klicsko-testvérek

  Elhunyt Vlagyimir és Vitalij Klicsko édesapja, aki a csernobili katasztrófa kései áldozatának tekinthetõ.

 • Újra gyermeket vár Jessica Simpson

  Az énekesnõ nem vesztegeti az idejét, alig hét hónappal kislánya születése után máris második gyermekét várja.

 • Taxisbecsület: 4 milliót vitt vissza

  Több mint 4 millió forintnyi pénzt és ékszert talált taxijában New Yorkban egy szegény sofõr, mégis visszaszolgáltatta.

 • 1000 forintot rabolt a butikból!

  Kirabolt egy budapesti, III. kerületi butikot egy arcát kendõvel eltakaró férfi kedden.

  A tettes nem sokkal dél elõtt ment be a Torma Károly utcai ruhaüzletbe, ahol egy fegyvernek látszó tárggyal megfenyegette az alkalmazottat és a bevételt követelte.

 • Sokkolóval viszik házhoz a pizzát

  A pizzafutárok este egy-két utcába már félnek kivinni az ételt.

 • A medence lefolyója szippantotta be a 10 éves kislányt

  A hajdúnánási strandon egy 10 éves kislányt szippantoot be egy medence lefolyója. Szerencsétlenül járt kislány jól van, állapota stabil.

  A hajdúnánási strandon éppen leeresztették a medencét, amikor a baleset történt.

  A kislányt a lefolyó beszippantotta, de azonnal kihúzták és késõbb, miután fájdalmai voltak, értesítették a mentõket, akik Debrecenbe szállították.


 • Méhcsipísbe halt bele a vadász

  Méhcsípés okozta egy vadász halálát a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Pamlény térségében.

 • Véletlen kidobott pénzének kétharmada megkerült - kevesli a férfi

  Visszakapta megtalált pénzét a rendõrségen 2011 júliusábanegy férfi, mert igazolni tudta, hogy õ rejtette el a lomtalanításkor kidobott könyvek közé. A rendõrség nyomozást indított lopás miatt, mert a férfi állítása szerint a megtalált összeg 400 ezer forint, õ pedig 600 ezer forintot "dobott ki".

 • Szagelnyelõ gatya - vége a bûznek!?

  New York - Szagelnyelõ gatya- és bugyibetétet fejlesztett ki egy cég az Egyesült Államokban.

  A gatya vagy bugyi szagelszívó betétje - a gyártók szerint - még a legapróbb fuvallat aromáját sem engedi távozni a külvilág felé. A gázelnyelõ betét szénszálas, amelyet mikrobaölõ eljárással is felvérteztek. A betétek ötös csomagolásban kaphatók, nem drágák: 5 dollárba, azaz 850 forintba kerül egy sorozat.

 • Bankrobbantás az atombunkerbõl lett kaszinóban!

  A csõdtõl akarják megmenteni az amerikai Nyugat-Virginia állambeli Allegheny-hegyekben mûködõ patinás Greenbrier szállót azzal, hogy kaszinót terveznek nyitni az alatta lévõ, egykoron titkos atombunkerben. Így aztán bárki nyugodtan robbanthat bankot.

  A bunker Dwight D. Eisenhower amerikai elnök kezdeményezésére az 1950-es évek második felében építették a kormány és a képviselõk, szenátorok számára. Egy részét már régebben átalakították múzeumnak, de kevés látogatót vonzott. Novemberben néhány kártyaasztalt is elhelyeztek benne, de ez sem volt elég a szálloda veszteségeinek pótlására.

 • Michael Douglas börtönbe jár a fiához

  A súlyosan rákbeteg színész három órát utazott, hogy láthassa Cameront. Michael Douglas több órás autóutat tett meg Manhattantõl Pennsylvaniáig, hogy átölelhesse a börtönben legnagyobb fiát – írja a perezhilton.com.

 • McCartney ismét nõsül?

  London - Alig szabadult ki viharos körülmények közepette összedõlt elõzõ házasságából Sir Paul McCartney, máris készülõ újbóli eljegyzésérõl pletykál a brit bulvársajtó.

  A lapokat hétfõn elöntötték a 66 éves ex-Beatle és szintén dúsgazdag amerikai szerelme, a 47 éves Nancy Shevell intim fotói. A képsorokon a virágmintás úszónadrágban pompázó Sir Paul és bikinis barátnõje a mexikói tengerparton múlatja az idõt, kézen fogva sétálnak a 30 fokos téli kánikulában, majd egy napozóágyon önfeledt csókban merülnek el.

 • Újra együtt Justin Bieber és Selena Gomez?!

  Nagyon úgy fest, hogy Justin Bieber és Selena Gomez ismét egymásra találtak. Az énekes közös képet tett fel magáról és Selenáról, de nem sokkal rá törölte is a képet. A fotón a két sztár meghitten öleli át egymást.

 • Nyolcvan forintért verték meg az idõs nõt

  Nyolcvan forintot rabolt el egy idõs nõtõl két fiatalkorú a Borsod megyei Selyeb községben. A gyanúsítottak meg is verték a 77 éves nyugdíjast.

 • Csöcstartó teheneknek!

  Melltartót, pontosabban tõgytartót varrtak a teheneknek a jakutföldi Ojmjakon faluban, de nem téli unalomûzõként, hanem a hideg ellen.Ojmjakon környéke egyike az északi félteke két hidegrekorder településének (a másik Verhojanszk).

  A nyolcszáz fõs Ojmjakon neve a helyi szaha nyelven ugyanakkor "meg nem fagyó vizet" jelent, utalva a környék meleg vízû forrásaira.

 • Szilveszter gazda az interneten is keresi az igazit

  A Szombat Esti Láz szereplõje már többször is randevúzott olyan hölgyekkel, akiket a Facebookon ismert meg.

 • Bárki licitálhat Kevin Costner-re!

  Bárki licitálhat Kevin Costnerre hamarosan, miután a színész így próbál meg segíteni annak az asszonynak a gyerekein, aki egy kanadai fesztiválon vesztette életét.

  A híresség a nemes cél érdekében egy egész estét tölt azzal, aki a legnagyobb összeget ajánlja fel.

 • 47 gyermeket nevelt fel a macedón énekesnõ

  Esma idén Vlatko Lozanoskival közösen képviseli majd Macedóniát Malmöben, az Eurovíziós dalfesztiválon.

 • Megszületett Ábel Anita kislánya

  Ábel Anita életet adott elsõ gyerekének.

  Megérkezett Anna Luca vasárnap hajnalban. Ábel Anita és a baba is jól van.

  Anita férje végig bent volt a szülõszobán, ahol a színésznõ világra hozta a 3150-grammos és 51 ceniméteres kislányt, Lucát. Mindketten jól vannak.

 • 14 ezer pár hamis márkajelzésû sportcipõt foglaltak le Nagykanizsán

  Csaknem 14 ezer pár hamis márkajelzésû sportcipõt foglaltak le Nagykanizsán, egy kamion vámvizsgálata során.

  A zalaegerszegi Vám- és Pénzügyõri Hivatal munkatársai egy szállítmány forgalomba bocsátása elõtti vámeljárását végezték, amikor kiderült, hogy a vámkezelésre szánt sportcipõk márkajelzése nem eredeti.

 • Biciklis fenyõfafutárok

  Biciklis karácsonyfafutárok is szállítanak fenyõket egy amerikai nagyvárosban. Az oregoni Portlandban lehet külön igényelni ezt a szolgáltatást a zöld szemlélet - mármint a környezetbarát szállítási eszköz - jegyében.

 • Tóth Gabi rosszul lett egy szórakozóhelyen

  A fiatal lány egy szórakozóhelyen rosszul lett, ám páran ahelyett, hogy segítettek volna neki, fotózni kezdték.

  Az énekesnõ elárulta, nem haragszik, de rosszulesett neki a reakció. "Nagy volt a tömeg, és én megszédültem. A kedvesem, Balázs azonnal kikísért, pár perc múlva már minden rendben volt" - nyilatkozta az énekesnõ.

 • Huszonhárom évig ült börtönben ártatlanul

  Huszonhárom év után engedtek ki a börtönbõl egy nemi erõszak miatt életfogytiglanra ítélt férfit az amerikai Texas államban, miután a modern technika által lehetõvé tett DNS-vizsgálat igazolni látszik ártatlanságát.

  A 46 éves afroamerikai Ernest Sonnier-t a hétvégén engedték el, egyelõre feltételesen, mert még várni kell egy végleges bírói határozatra.

 • Országúti szex okozta az igazgatóhelyettes!

  Kocsiban folytatott szex közben meghalt egy szanatórium igazgatóhelyettese az egyik ukrán országúton.

 • Meghalt Heath Ledger

  Holtan találták Heath Ledgert kedden manhattani lakásában. Az ausztrál születésû színész 28 éves volt. Halálát valószínûleg gyógyszer-túladagolás okozta, ágya mellett altatótabletták hevertek.

 • Saját iker unokáit szülte meg az 52 éves amerikai asszony

  Goodrich - Saját unokáinak - egy ikerpárnak - adott életet egy 52 éves amerikai asszony, aki a lánya és veje számára vállalt "béranyaságot" .

  Crystal Sirignano szerdán szülte meg az ikreket - egy kisfiút és egy kislányt - egy arizonai kórházban - közölte a család.

  "Áldottnak és szerencsésnek érzem magam. Ez életem legnagyobb élménye" - mondta a boldog (nagy)mama.

 • Kutyasimogatás és per

  Perre vitte vitáját volt férjével egy német asszony, aki a férfinél maradt szeretett kutyáját akarta meglátogatni.

loading...