rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Delfin adta vissza a vízbe esett mobilt

 • Share on Tumblr

  Delfin adta vissza a vízbe esett mobiltTeressa Cee azt hitte, többé nem látja viszont vízbe esett iPhone-ját, de akkor megtörtént a csoda. Teressa Cee a Bahamákon nyaralt, amikor iPhone-ját véletlenül beleejtette a tengerbe. A fiatal lány azt hitte, többé nem látja viszont a telefont, de akkor megtörtént a csoda: egy delfin bukkant fel a víz felszínén, szájában a készülékkel, amit szépen visszaadott neki. Arról nincs információ, működőképes maradt-e a telefon a sós fürdő után. A delfinek köztudottan nagyon játékos állatok, de eszerint segítőkészek is, ha arra van szükség. Az esetről videó is készült.

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Whitney Houston a cigaretta rabja

  Whitney Houston turnéjának sajtósa azt a magyarázatot ajánlotta az énekesnõ gyenge teljesítményére múltkori koncertjén, hogy Whitney nem hajlandó lemondani a dohányzásról. Új albumának népszerûsítése érdekében ausztráliai turnéra indult, de a fellépéseket a kritikusok és a rajongók egyaránt élesen bírálták.

 • A KDNP színeiben indul az ismert híradós

  Várhatóan március 12-én derül ki, hogy Pálffy István televíziós mûsorvezetõ a KDNP melyik listáján indul az országgyûlési választásokon - közölte kedden a Kereszténydemokrata Néppárt szóvivõje. Halász Zsuzsa megerõsítette az egyik bulvárlap értesülését, miszerint Pálffy István képviselõjelöltként indul a tavaszi parlamenti választásokon.

 • 6,9-es erõsségû földrengés rázta meg Tokio-t!

  Richter-skála szerint 6,9-es erõsségû földrengés rázta meg a japán fõvárost és környékét vasárnap - közölte a japán meteorológiai szolgálat.

  A földmozgás központja a Tokiótól 300 kilométerre délnyugatra fekvõ Izu-szigeteknél volt. Sérültekrõl vagy károkról eddig nem érkezett jelentés.

 • Egyemberes nyelv

  Annyira kihaló nyelvet tanul egy francia mûvész, hogy feltehetõen csak õ fogja beszélni.

 • Már Orlando Bloomnak is van saját csillaga

  Már Orlando Bloomnak is van saját csillagaOrlando Bloom nagy megtiszteltetésben részesült: csillagot kapott a hollywoodi hírességek sétányán. A Karib-tenger kalózai, A Gyűrűk Ura, a Trója és A három testőr filmek sztárja kisfiával jelent meg az eseményen, s a 3 éves Flynn segített leleplezni a csillagot. A színész köszöntet mondott Forest Whitakernek és David Leveaux-nak, de megemlítette Peter Jacksont is, aki beválasztotta őt A Gyűrűk Ura trilógiába. Orlando az egész családjának megköszönte, hogy mindíg, minden helyzetben támogatták karrierjét.

 • A második gyermekét várja Elton John és David Furnish

  Sir Elton John és David Furnish immáron második gyermeküknek örülhetnek.

 • Robbie Williams 3 év után visszatér!

  Három év hallgatás után október 12-én végre új lemezt dob piacra Robbie Williams.

  Kislemeze Bodies címen jelenik meg, amelyet az új album, Reality Killed the Video Star követ november 9-én. A felvételeket Londonban Trevor Horn vezetésével vették fel.

 • Meztelenül járkált az autók között

  Alaposan meglepte a rendõröket is az a látvány Bukarestben, amely a 620-as autóbusz nyomvonalán fogadta õket. Egy férfi pucérra vetkõzve tündérkedett a sûrû forgalomban, és tartóztatta fel az autókat.

 • Építkezésen közösültek - 5 métert zuhantak

  Éjszakai italozás után, úgy döntött egy osztrák pár, hogy a férfi lakásában szeretkeznek, de nem bírták ki hazáig.

 • 132,5 millió forint a legdrágább parkolóhely Párizsban!

  A francia fõváros legdrágább parkolóhelyét 470 ezer euróért - 132,5 millió forintért - adták el.

  A La Tribune címû francia lap jelentése szerint az aranyat érõ ingatlanocska Párizs szívében, a Quai de Conti rakparton fekszik, és közvetlenül az Ile de la Cité Szajna-szigetre néz.

 • Gisele Bündchen váltja Carmen Electra-t

  Carmen Electra ideje lejárt a Max Factornál, és nem akárki, hanem a világ egyik legkeresettebb szupermodellje, Gisele Bündchen váltja õt!

  A hosszúcombú brazil szépség októbertõl veszi át a stafétát Carmentõl, tehát a Max Factoros reklámdömpingre még várnunk kell.

  A jó hír viszont az, hogy addig is itt vannak például az Arena magazin legfrissebb Gisele felvételei, melyek feltételezhetõen jóval merészebbek, mint amilyenekkel a Max Factor plakátjain találkozhatunk majd.

 • Hugh Hefner nõs emberként kezdte az új évet

  A 86 éves Hugh Hefner nõs emberként köszönthette az újévet, a villájában rendezett szilveszteri partin ugyanis végre elvette szíve választottját, a 26 éves Crystal Harrist.

 • Elrendelték a nyomozást a fóti polgármester ellen!

  Hivatalos személy elleni erõszak gyanújával nyomozást rendelt el a dunakeszi városi ügyészség a fóti dobálás ügyében.

  Mádly Zsolt - idõközben fegyelmivel felfüggesztett - fideszes polgármester ugyanis egy testületi ülésen Fábry Béla MSZP-s alpolgármester arcába vágta a mikrofontartót, amivel könnyû sérülést okozott.

 • Megvált hosszú hajától Szabó Zsófi

  Megvált hosszú hajától Szabó ZsófiA Jóban Rosszban színésznője a sorozat történetének kedvéért bevállalta azt, ami a legtöbb nő rémálma: levágatta derékig érő haját. Betty élete ugyanis hatalmas fordulóponthoz érkezik, amit az is jól mutat, hogy az őt alakító színésznő, Szabó Zsófi még hosszú hajfürtjeitől is megvált a történet kedvéért. "'Egy korszak lezárult az életemben. Amikor levágta Laci a hajam, úgy éreztem, hogy az elmúlt öt év görcsössége, mindaz a teher, ami a vállamra nehezedett, elszállt. Olyan volt, mintha kiszabadultam volna, mintha végre felszínre került volna az, amit belül érzek."

 • Baba a te képedre

  Szeretnél magaddal játszani? Elirigyelted filmcsillagoktól, hogy babákat és akció figurákat mintáznak róluk? Van megoldás!

 • Évekig nem láthatja fiát Michael Douglas

  Évekig nem láthatja fiát Michael DouglasCameron Douglas a rácsok mögött is drogozik, ezért magánzárkába tették, ahol még a szülei sem látogathatják. Nem elég Michael Douglasnek, hogy válságban van a házassága, még apaként is súlyos csapás érte. Börtönben ülő legidősebb fiát nem láthatta január óta, és nemrég közölték vele, hogy ez az állapot így marad még körülbelül két évig. Cameron ugyanis magánzárkában ül, amiért folyamatosan megbukik a börtön drogtesztjein. Más módja pedig nincs annak, hogy távol tartsák az illegális szerektől, csak az, ha mindenkitől messze elzárják.

 • Dugóilletékért saját borukat vihetik étterembe a britek

  Régi hagyomány tér vissza a brit éttermekbe: a vacsorára érkezõk magukkal hozhatják kedvenc borukat is.

 • Rihanna férjhez megy?

  Habár a szerelmespár nem erõsítette meg, a madarak azt csiripelték, Rihanna és kedvese, Chris Brown titkos partit szerveznek október 17-re, ami akár a menyegzõjük is lehet.

  Bennfentesek állításai szerint ugyanis a turbékoló gerlicék felkérték a családjukat, és barátaikat, hogy vegyenek részt egy bulin, melyet Las Vegasban tartanak.

  Rihanna Barbadoson élõ családtagjai és Chris teljes rokonsága is kapott meghívót az eseményre, ezért többen azt gyanítják, ha nem is esküvõrõl lesz szó, eljegyzésrõl biztosan.

 • Külsõ szakértõk elõtt is megbukott a nõi vágyfokozó

  A nõi vágyfokozó pirula kevéssé hatékony és nem elegendõen biztonságos - állapította meg az amerikai gyógyszerügyi hatóság, az FDA által felkért, külsõ szakértõkbõl álló bizottság a hét végén közzétett jelentésében.

 • Daniel Craig a könnyeivel küszködött Adele miatt

  Könnyeivel küszködött Daniel Craig, amikor elõször hallotta az új Bond-film, a Skyfall betétdalát Adele-tõl.

 • Nem lehettek ott az esküvõn Justin Timberlake nagyszülei

  Justin Timberlake boldogságát csak egy dolog árnyékolhatta be élete nagy napján, mégpedig az, hogy a káprázatos-pompázatos Nápoly melletti esküvõn sajnos nem lehettek ott a nagyszülei, hiszen az énekes nagypapája nagyon beteg. Mivel a mamának ápolnia kellett, így õ sem lehetett ott a lagzin.

 • A világ legdrágább balesete - luxusautók ütköztek - videóval!

  Nyolc Ferrari, egy Lamborghini, három Mercedes és két Toyota tört össze Japán és a világ egyik legdrágább közlekedési balesetében. A konvoj egy hiroshimai autós találkozóra igyekezett, amikor az élen haladó piros Ferrari sávváltás közben megcsúszott a nedves aszfalton és szalagkorlátnak ütközött. A többiek már nem tudták kikerülni.

 • Jennifer Lopez triatlonozik!

  Jennifert az elsõ malibui triatlon versenyre férje Marc Anthony is elkísérte és nagyon büszke volt rá.

  A színésznõ 2 óra, 23 perc és 28 másodperc alatt teljesítette a malibui kiírást.

  Kitört a triatlon-láz a hollywoody sztárok között. A VIP szektorban Matthew McConaugheyvel is lehetett találkozni, aki szintén végigküzdötte a versenyt.

  A dívát a megmérettetésre személyi edzõje is elkísérte.

 • Kétmillió dollárról szóló csekket talált a metrón egy karbantartó

  Kétmillió dollárról szóló csekket talált a metrón egy karbantartóKétmillió dollárról (444,5 millió forintról) szóló csekket talált egy madridi metrószerelvényben egy karbantartó. Az egy amerikai állampolgár nevére kiállított fizetési utalványra egy jogosítvány és több bankkártya mellett egy pénztárcában bukkant a dolgozó - közölte csütörtökön a metróüzemeltető társaság. A munkás azért vizsgálta át a vagont, mert az ajtók nem záródtak rendesen. Eközben egy üregben talált rá a pénztárcára, amelyet aztán átadott a rendőrségnek. A hatóságok a becsületes megtalálónak köszönhetően, megpróbálják elérni a tárca tulajdonosát.

 • Csak gumicukrot zsákmányolt egy betörõ!

  Csak gumicukrot zsákmányolt egy betörõ az Egyesült Államokban, de abból is csupán pár szemet.

  A rendõrségnek is fejtörést okozó eset Pennsylvania állam északnyugati részén lévõ North East városában történt.

 • Mézeskalács rekord

  Debrecen - Több ezer "összefonódó" emberre számítanak az I. Debreceni Mézeskalács Fesztiválon - írta szerdán a Hajdú-bihari Napló.

  A lap szerint Guinness-rekordkísérlet lesz a hét végén a cívis városban. A Medgyessy Ferenc Emlékmúzeum ad helyet az I. Debreceni Mézeskalács Fesztiválnak, amelynek megkoronázásaként vasárnap bárki részese lehet egy rekord születésének.

 • Több milliót nyert, mehet a börtönbe

  John Racener egy darabig csak a börtönben költhet a védelmére abból a több millió dollárból, amit 25 éves kora ellenére máris magáénak tudhat. Nagy bajban van az idei World Series of Poker (WSOP) Main Eventjének második helyezettje, John Racener. Könnyen elõfordulhat, hogy börtönbe kell vonulnia.

 • Útjára indult az elsõ arab legális letöltõ oldal

  A napokban elindult a közel-keleti régió elsõ legálisan mûködõ online letöltõ portálja. A Shofha.com üzemeltetõi remélik, hogy a weblap segít visszaszorítani az arab országok kalózkodási arányát.

 • Aggódik az 50. születésnapja miatt Brad Pitt

  A Killing Them Softly sztárja a héten, pontosan kedden töltötte be 49. életévét, így már csak 362 nap kell, hogy elérje a bûvös ötvenest. Bár azt nem tudni, hol és kivel ünnepelte születésnapját, nagyon valószínû, hogy Angelina Jolie-val és hat gyermekével. A következõ születésnapja azonban a nagy 50 lesz, mellyel kapcsoltban kissé aggódik Pitt, ismerte be.

 • Akaraterejének köszönhetõen felállt a kerekesszékbõl és újra jár az 5 éves kislány

  Megdöbbentõ a bátorsága és akaratereje annak az ötéves gyereknek, aki felülkerekedett súlyos gerincbetegségén és elkezdett egyedül járni.

loading...