rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Delfin adta vissza a vízbe esett mobilt

 • Share on Tumblr

  Delfin adta vissza a vízbe esett mobiltTeressa Cee azt hitte, többé nem látja viszont vízbe esett iPhone-ját, de akkor megtörtént a csoda. Teressa Cee a Bahamákon nyaralt, amikor iPhone-ját véletlenül beleejtette a tengerbe. A fiatal lány azt hitte, többé nem látja viszont a telefont, de akkor megtörtént a csoda: egy delfin bukkant fel a víz felszínén, szájában a készülékkel, amit szépen visszaadott neki. Arról nincs információ, működőképes maradt-e a telefon a sós fürdő után. A delfinek köztudottan nagyon játékos állatok, de eszerint segítőkészek is, ha arra van szükség. Az esetről videó is készült.

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Mobiltelefon, vagy baktériumtelep?

  Párizs - Kórházi dolgozók mobiltelefonjainak 95 százalékán találtak baktériumokat, ráadásul minden nyolcadikon különösen virulens, antibiotikumoknak ellenálló törzset - közölték pénteken török kutatók a BioMed Central elnevezésû tudományos portálon.

 • A Magna veheti meg az Opelt!

  A General Motors (GM) a dpa német hírügynökség értesülése szerint kész eladni az Opelt a kanadai-osztrák Magna autóipari beszállító vállalatnak.

  Az üzlet részleteit késõbb dolgozzák ki. A Magna az orosz Sberbankkal és GAZ autógyárral társulva kívánja megvásárolni az Opelt.

 • Kiskorúnak nézték Emma Watson-t

  Kínos helyzetbe került a minap Emma Watson, akitõl egy reptéri ellenõr kérte el a papírjait, mivel kiskorúnak nézte õt. A színésznõ saját Twitter oldalán osztotta meg sérelmeit.

 • Magyar rezidencián lakik Michael Douglas

  Magyar rezidencián lakik Michael DouglasA házassága megmentésén fáradozó Michael Douglas Soros György rezidenciáján lakik, amióta elköltözött otthonról. Eddig úgy tudta a világ, hogy Michael Douglas családja közelében bérelt egy házat, amikor elköltözött a Catherine Zeta-Jonesszal közös manhattani otthonából. Ám most kiderült, hogy az Oscar-díjas színész-producer Soros György westchesteri birtokán húzta meg magát. Douglas régi jó barátja a magyar milliárdosnak, így amikor el akart rejtőzni a sajtó elől, Soros otthonára esett a választás, hiszen ott nem igazán tudja senki zargatni, maximum helikopterről.

 • A Lost forgatása ártalmas Evangeline Lilly-nek

  Lost ártalomról számolt be a nagy sikerû sorozat gyilkosságért körözött Kate Austenjét alakító Evangeline Lilly.

  A 29 éves színésznõ az utolsó évad forgatásán rákapott a szörfözésre, így vezetve le a felgyülemlett feszültséget. Ám a stresszoldás ezen módjának hamarosan megmutatkoztak az árnyoldalai is.

  „A múlt évad forgatásán egyfolytában szörföztem, ami ugyan felszabadító volt, de a nap és a sós víz tönkretette a bõröm, életemben elõször bõrproblémákkal küzdöttem.”

 • Meztelen kell járniuk dolgozni

  A világon elsõként indította el egy belgrádi csapat a teljesen meztelen rádióállomást, ahol akkor követ el illemsértést valamely munkatárs, ha ruhában jelenik meg a munkahelyén.

 • Templom-Tesco

  Tesco lett egy templomból Nagy-Britanniában. Az épület három éven át üresen állt, aztán megvette az áruházlánc és boltot alakított ki benne.

 • Olaszország Berlusconi hajáról találgat

  Silvio Berlusconi olasz kormányfõ haja, pontosabban a politikus hajkoronája körüli rejtély foglalkoztatja az itáliai sajtót.

 • Sienna Miller mûmellet viselt a G. I. Joe forgatásán

  Megsértõdött Sienna Miller a G. I. Joe címû akciófilm forgatásán, mert Stephen Sommers rendezõ kerek-perec közölte vele: mûmellet kell viselnie, mivel kisfiú alkata nem illik az általa játszott szerephez.

  "Értékelem az õszinteséget, de azért mégiscsak sértõ, hogy elégedetlen az alakommal. A Bárónõt alakítom a filmben, aki igazi végzet asszonya, ezért testre feszülõ bõrcuccokban jár-kel. A bõr alá kaptam a két mûmellet. Fura volt, de igyekeztem viccesen felfogni az egészet." - dohogott Sienna Miller.

 • Fegyveres rablás gyanújával tart õrizetben egy kecskét a rendõrség

  Fegyveres rablás gyanújával tart õrizetben egy kecskét a rendõrség Nigériában. Nem rendõrök érték tetten és fogták el az állatot, hanem a polgárõrség, amelynek egy járõrcsapata tanúja voltak az autórablási kísérletnek.

  Elmondásuk szerint a kecske elõször férfi volt, és egy cinkosával együtt próbált elrabolni egy autót. A polgárõrök láttán azonban elfutottak, egyiküknek sikerült meglógnia, a másik viszont átváltoztatta magát kecskévé. Õt elfogták és bevitték a rendõrségre.

 • Súlyos beteg volt gyermekkorában az Éjjel-nappal Budapest Ritája

  Az Éjjel-nappal Budapest Ritáját alakító Bartha Timi gyerekkorának van egy szomorú idõszaka. A 22 éves színésznõ, mikor kislány volt rákot diagnosztizáltak nála amit hosszú kezelésekkel sikerült csak meggyógyítani.

 • Vízisíző mókus - videó!

  Vízisíző mókus - videó!Láttál már A vízisíző mókust? Most fogsz! Twiggy, a vízisíző mókus nem csak cuki, hanem elképesztően ügyes is. Utána tudnád csinálni (márha mókus lennél)? A mai nap Twiggy napja.

 • Hajából készít magának ruhát

  Egy román hölgy a saját hajából készített ruhákat magának szövéssel, és büszke arra, hogy a haja ily módon hasznosítható.

  A 71 éves Ioana Cioanca, aki Beszterce-Naszód megyében lakik Romániában, eddigi élete során kilenc ruhadarabot és használati tárgyat tudott készíteni magának a saját hajából. Kalapot, sálat, inget, blúzt, esõkabátot, pénztárcát, retikült és egy pár kesztyût.

 • Hatalmas lehetõségtõl esett el Király Linda

  Kudarcot vallott Király Linda, még Schobert Norbinak sem sikerült lefogyasztania.

 • Gisele Bündchen igazi szupernõ!

  Gisele Bündchen igazán szerencsés, sõt irigylésre méltó, nem elég, hogy fájdalommentesen szült, és kéthét alatt visszanyerte az alakját. Már azt is kevésbé szerencsés nõtársai orra alá dörgöli, hogy nem is kellett kismama ruhákat viselnie terhessége alatt. Szóval most nem kell megszabadulnia az elõnytelen, bõ cuccoktól.

 • Sok munkája miatt elfelejtett elmenni saját esküvõjére egy kínai férfi

  Elfelejtett elmenni saját esküvõjére egy férfi Kínában, mert annyira sok volt a munkája.

 • Mutasd a kalóriát!

  Vége a felelõtlen habzsolásnak: New York városa júliustól könyörtelenül megbírságolja azokat az étteremláncokat, amelyek nem tüntetik fel a fogások kalóriáit az étlapjukon. Az állami Étteremszövetség bíróságon támadta meg a rendelkezést, mondván az elhízás elleni küzdelem támogatására hozott törvény az éttermek, vendéglátóhelyek szólásszabadsághoz való jogát sérti, amelyet az alkotmány elsõ kiegészítése biztosít minden polgár számára.

 • Fel kellett öltöztetni a Milói Vénusz pucér jégszobrát

  Fel kellett öltöztetnie a Milói Vénusz pucér jégszobrát annak a New Jersey-i családnak, amely a háza elõtt tisztelgett az antik szobor elõtt annak jégbõl készült másával - számolt be csütörtökön a helyi újság.

 • Öt gyermeke van az apjától egy lengyel nõnek

  Varsó - Legalább kilenc éve tartott fenn szexuális viszonyt a saját felnõtt lányával egy lengyel férfi, akinek letartóztatását pénteken rendelte el a szczeczini ügyészség.

  A kapcsolatból öt gyermek is született - jelentette a PAP lengyel hírügynökség.

 • Ricky Martint halálosan megfenyegették

  Ricky Martint halálosan megfenyegették. A Puerto Ricó-i énekest a Twitteren fenyegették meg, hogy megölik.

 • Térden csúsznak 800 kilométert

  Térden csúszik 800 kilométert két buddhista szerzetes Kínában vezeklõ zarándoklatként.

 • 1,1 milliárd forintot kaptak Joliék az ikrek képeiért

  Rekordáron keltek el Angelina Jolie és Brad Pitt ikergyermekeinek elsõ fotói. Az amerikai People magazin 7,5 millió dollárt fizetett a képekért.

  2006-ban született kislányuk, Shiloh Nouvel képei 2 millió dollárt, 300 millió forintot értek a Hello! magazinnak, most a People ennek sokszorosát, 7,5 millió dollárt, vagyis 1,1 milliárd forintnyi összeget fizet a gyermekek megjelentetésének jogaiért. A pár elõzõleg született gyermekeik után és most is jótékony célra ajánlotta fel a teljes összeget.

 • Hûtõszekrény, amivel lehet netezni

  Érintõképernyõvel és beépített internettel felszerelt hûtõszekrényt dobott piacra a dél-koreai Samsung Electronics cég. A Zipel e-Diary névre keresztelt hûtõszekrény ajtaját egy 25 centiméter átmérõjû érintõképernyõ díszíti.

 • David Beckham a táncparketten egy semmire kellõ

  David Beckhamet mindenki a legjobb és legtaktikásabb focistának tartja, de ami a lábát illeti, saját bevallása szerint a tánc parketten semmire kellõ.

  Amikor a minap 4 esztendõs fia, Cruz, Spice Girl koncertes fergeteges tánc alakítása kapcsán megkérdezték tõle, hogy a bringázás és break tánc szeretetét vajon tõle örökölte-e.

  David azonnal rávágta: “Azt aztán semmiképp! Ha én tanítottam volna breakelni csúnyán lebõgött volna!

 • Talmácsi Gábor: 'Fájó szívvel, de elengedtük egymást!'

  Feláldozta magánéletét karrierjéért Talmácsi Gábor. A motorversenyzõ a minap szakított barátnõjével.

  Még el sem kezdõdött, máris véget ért Talma szerelme kedvesével, Iszak Eszter modellel.

  Úgy tûnik, az õ esetükben nem mûködött a távkapcsolat, s mindketten jobbnak látták, hogy szétváltak útjaik.

  A fiataloknak sokat kellett volna nélkülözniük egymás társaságát, hiszen mindketten sikeres, elfoglalt emberek.

 • Lovaggá ütötték a Star Trek sorozat kapitányát

  Patrik Stewart brit színész, az egykori Star Trek: Az új nemzedék címû sorozatának híres kapitánya lovag lett, miután II. Erzsébet brit királynõtõl a Buckingham palotában szerdán megkapta ezt a kitüntetõ rangot.

 • Szexboltért harcoló nyugdíjasok

  Varsó - Szexboltért harcolnak nyugdíjasok egy lengyel városban, miközben a fiatalabb helybeliek be szeretnék záratni.

  A nemzedéki szexellentét Raciborzban borzolja a kedélyeket. A szexbolt nemrégiben nyitott, és az aktív életkorúak tüntetni kezdtek ellene. Az idõsebbek körében azonban nagyon sikeres, napi élelmiszer-bevásárlásuk után rendre betérnek a szexboltba is és ragaszkodnak az üzlethez.

 • Kristen Stewart újra az ujja köré csavarta Robert Pattinsont

  Kristen Stewart újra az ujja köré csavarta Robert PattinsontRobert Pattinson újra felvette a kapcsolatot Kristen Stewarttal. A látszólag véget nem érő szerelem új fordulatot vett: miután Robert hosszú hónapokat töltött azzal, hogy különböző lányokkal múlassa az idejét, újra kikötött Kristen Stewart mellett. A színész ezen döntését nemcsak barátai, de családja sem veszi jó néven, hiszen jól tudják mindannyian, Kristen nem épp a legideálisabb menyasszony-jelölt Robert számára. Sőt, úgy tűnik, valójában csak szórakozik Robbal. Abban a pillanatban, ahogy újra az ujja köré csavarta, már rögtön kifelé táncol a kötöttségből.

 • Még egy gyermeket akar Julia Roberts

  Julia Robert és Danny Moder szeretnének egy negyedik gyereket, írja a FemaleFirst.

  A színésznõ jelenleg legújabb filmjét reklámozza, azonban a pár barátaik szerint azt szeretné, ha legkésõbb a nyár végére megfoganna gyermekük.

  Robertsnek és Modernek három gyermeke van, a 3 éves ikerpár, Phinnaeus és Hazel, valamint az egy éves Henry.

 • Meghalt a legendás western utolsó sztárja

  Elhunyt Pernell Roberts, a hatvanas évek nagysikerû Bonanza tévés westernsorozatának utolsó sztárja. A legendás sorozat révén világszerte ismertté vált színészt 81 éves korában érte a halál vasárnap malibui otthonában - tájékoztatta a Los Angeles Timest felesége, Eleanor Criswell. Az 1959-tõl 1974-ig futó westernszéria utolsó életben lévõ sztárja rákbetegségben szenvedett.

loading...