rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Delfin adta vissza a vízbe esett mobilt

 • Share on Tumblr

  Delfin adta vissza a vízbe esett mobiltTeressa Cee azt hitte, többé nem látja viszont vízbe esett iPhone-ját, de akkor megtörtént a csoda. Teressa Cee a Bahamákon nyaralt, amikor iPhone-ját véletlenül beleejtette a tengerbe. A fiatal lány azt hitte, többé nem látja viszont a telefont, de akkor megtörtént a csoda: egy delfin bukkant fel a víz felszínén, szájában a készülékkel, amit szépen visszaadott neki. Arról nincs információ, működőképes maradt-e a telefon a sós fürdő után. A delfinek köztudottan nagyon játékos állatok, de eszerint segítőkészek is, ha arra van szükség. Az esetről videó is készült.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Lecsukta magát a seriff

  Önlecsukó seriff

  Lake megye (Illinois állam) - Becsukatta magát egy seriff a saját börtönébe egy teljes hétre az Egyesült Államokban, hogy megtudja, milyen is nála raboskodni.

 • Újabb hat sportoló pekingi olimpián leadott doppingtesztjében mutattak ki tiltott szert

  Hat sportoló összesen hét, pekingi olimpián adott doppingtesztjében mutatták ki a CERA nevû tiltott szert, amely az EPO vérdopping legújabb generációs változata.

  A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) a lebukott sportolók nevét egyelõre nem közölte, ugyanis elõbb a nemzeti ötkarikás bizottságokat értesíti az esetekrõl, s majd az õ feladatuk lesz, hogy nyilvánosságra hozzák a vétkesek nevét.

 • Férjhez ment Alyssa Milano, a Bûbájos boszorka!

  Férjhez ment Alyssa Milano, a Bûbájos boszorkák címû film egyik fõszereplõje.

  A 37 éves színésznõ választottja David Bugliari, aki Hollywood több sztárjának is az ügynöke. A boldog ara lába alatt igazi fû és virágok voltak leszórva, csodaszép ruháját pedig az egyik legnevesebb tervezõ, Vera Wang álmodta meg.

 • A cigistop óta tíz százalékkal csökkent a szívinfarktusok száma Angliában!

  Minden elõzetes várakozást felülmúló egészségügyi sikert eredményezett az angol cigarettastop: az elsõ átfogó felmérés szerint a nyilvános dohányzás betiltása óta tíz százalékkal csökkent a szívinfarktusok száma Angliában.

  Skóciában három éve, Angliában és Walesben két éve tilos rágyújtani minden zárt közösségi helyiségben, ami mintegy 3,7 millió intézményt és munkahelyet érint, köztük csaknem 200 ezer pubot, bárt és éttermet.

 • Vaginaillatú parfüm

  Egy német vállalat vaginaillatú parfümöt készített Vulva Original néven. Pár tucat nõtõl gyûjtött mintát, hogy elkészíthesse a természetes illatot. Az erotikus kiegészítõket gyártó cég, a németországi Vivaeros terméke hûen adja vissza a nõi nem természetes illatát. A parfümöt hatékony nemi izgatószerként tartják számon, ára 39 euró.

 • Még egy gyermeket szeretne Balássy Betti és Varga Feri

  Az énekesnõ még egy gyereket szeretne és a cél elérése érdekében még attól sem riad vissza, hogy szigorú diétába kezdjen. Ráadásul szeretné elkerülni azt, hogy terhessége során meghízzon.

 • Sminkkészlete miatt szorult be a szemétledobóba egy nõ

  Tûzoltókat kellett hívni egy nõhöz, akire hosszas várakozás után egy szomszédja talált rá: a lábaival kapálózott a szemétledobóban, egy szál pólóban.

 • Eminem kórházban töltötte a karácsonyt

  A napokban hozták nyilvánosságra a hírt, miszerint Eminem kórházban volt kénytelen tölteni a karácsonyt. A rappert állítólag tüdõgyulladás miatt szállították kórházba, de meg nem erõsített források szerint komoly szívproblémákkal küszködik a zenész. Eminem egészségi állapotának romlásáról egyre több pletyka lát napvilágot az elmúlt idõszakban, amit egy a héten bejelentett hír is megerõsíteni látszik.

 • Szobabiciklizéssel csökkenthetik a büntetésük a rabok

  A brazil Santa Rita do Sapucai börtön egészen érdekes rendszert vezetett be.

 • Nem mehet Brad Pitt édesanyja az esküvõre

  Brad Pitt annyira összeveszett édesanyjával, hogy kijelentette: a mama nem jöhet az esküvõre. Angelina és az anyuka közötti ellentét van a háttérben.

 • Király Linda hazajön a Megasztár döntõre!

  Király Linda egyelõre Amerikából kíséri figyelemmel a Megasztárt. Az énekesnõ biztos benne, hogy a tehetségkutató mûsort végül öccse nyeri meg, így készül a nagy hazautazásra.

  Király Linda a tervek szerint december 15-én érkezik Magyarországra, így ha ma este Viktor versenyben marad, a december 20-i Megasztár-döntõn a Király család hiánytalanul szurkolhat neki.

  "Már az elsõ pillanattól kezdve úgy éreztem, hogy Viktor nyeri a versenyt."

 • Még közeli barátait se avatja be az esküvõje részleteibe Jennifer Aniston

  Még Jennifer Aniston legközelebbi barátai sem tudnak semmit a színésznõ leendõ esküvõi terveirõl.

 • Rénszarvasürülékbõl készítenek karácsonyfadíszt Amerikában

  Rénszarvasból készítenek karácsonyfadíszeket az Egyesült Államokban, de nem a húsából, sem a csontjából, agancsából, sem a bõrébõl.

  Ugyanakkor mégis rénszarvasból van az alapanyag, mármint abból származik/érkezik: az ürülékét hasznosítják. Elõbb megszárítják, aztán megtisztítják, kap egy kis felületkezelést, végül befestik.

 • Gyilkosokat véd Johnny Depp

  Újabb különc kijelentésével sokkolta rajongóit Johnny Depp (46); a sztár azt állította három sátánista gyilkosról, hogy ártatlanok.

 • Szõke Zoltán egyre jobban hasonlít sorozatbeli karakterére

  Szõke Zoltán, a Barátok közt Berényi Miklósa egyre jobban hasonlít a sorozatbeli karakterére. A férfi egy ideje kettõs életet élt, amire most derült fény. Szõke Zoltán és felesége kapcsolata megromlott és a színész régi gyerekkori szerelmével kezdett új életbe.

 • Nicole Kidman-nel is találkozhatunk a Madame Tussaud's-ban

  Új Nicole Kidman-bábu került a londoni Madame Tussaud's múzeumba - írja a Stuff.co.nz. A színésznõ most a múzeum legújabb, Téli Csodaország címû kiállításának része lesz.

  Az életnagyságú viasztesten négy hónapig dolgoztak a hozzáértõk, és egy hosszú, piros ruhába bújtatták, hogy "hangsúlyozzák vele gyönyörû alakját, amit világszerte nõk milliói csodálnak" - indokolt a múzeum sajtósa.

  A téli kiállításon a fagyöngy alatt vállalkozóbb kedvû látogatók talán meg is csókolhatják a hasonmást.

 • Õrizetbe vették Paris Hiltont egy világbajnoki mérkõzés után

  Õrizetbe vették Dél-Afrikában Paris Hiltont, a Hilton szállodalánc tulajdonosának unokáját, miután megtekintette a labdarúgó világbajnokság egyik mérkõzését - jelentette egy helyi rádió.

 • A nyertes nem vette át a tobola fõnyereményét - egy luxuskoporsót

  Egy dél-olaszországi városban a tombola fõdíja egy luxuskoporsó volt, ám a nyertes nem volt hajlandó átvenni, de még csak másnak ajándékozni sem.

  San Marcóban már mindenki az ügyrõl beszél, mert a nyertes tudni sem akar a nyereményrõl, amelyet oda is ajándékozhatna bárki másnak.

 • Horváth Csaba lehet az MSZP új fõpolgármester jelöltje!

  Az MSZP budapesti szervezete a jövõ hét szerdán indítja el a jelölési folyamatot, a párt fõpolgármester-jelöltjét pedig még a decemberi pártkongresszus elõtt megnevezik.

  A posztra Horváth Csaba jelenlegi fõpolgármester-helyettes tûnik befutónak - írja hétfõi számában a Népszabadság.

 • Artur király Guy Ritchie markában?

  Sherlock Holmes után újabb klasszikus figurához nyúl Guy Ritchie: arra készül, hogy filmre vigye Artúr király és a kerekasztal lovagjainak legendáját.

 • Közel 2000 pirszinget szúrt a testébe

  Több mint 1790 pírszinget szúrt a testébe egy kínai férfi a nyári olimiai játékokra készülõdve. Az olimpiai ötkarika színeiben készült ékszerek egész fejét mellkasát és karjait beborítják.

  A 60 éves Wei úgy érezte, így fejezi ki a legjobban hazaszeretetét, és egyben megdönti saját, 2004-ben felállított rekordját.

  Kína lázasan készülõdik az olimpiára. A szexi utcalámpáktól kezdve a 3500 olimpia után elnevezett újszülöttig.

 • Kevin Spacey egyetemen oktat

  Kevin Spacey, a két Oscar-díjjal büszkélkedõ világhírû színész-rendezõ hétfõtõl még egy szakmával bõvíti repertoárját: óraadó professzorként oktat az oxfordi egyetem modern mûvészeti és színházi fakultásán, a St Catherine's College-ben.

  Mint a 49 éves Spacey elmondta, megtiszteltetésnek tartja a kinevezést és nagyon várja már, hogy diákokkal dolgozhasson.

  A sztár hozzátette, "anglofil édesanyja nagyon büszke lenne rá, ha megérte volna ezt a pillanatot."

 • Salma Hayek nem megy férjhez, felbontották az eljegyzést!

  Salma Hayek szakított võlegényével, Francois-Henri Pinault francia üzletemberrel.

  Cari Ross, a világhírû mexikó színésznõ szóvivõje pénteken New Yorkban jelentette be, hogy felbontották az eljegyzést. A szakítás okáról semmit nem közölt.

  Hayek júniusban maga is tagadta, hogy küszöbön állna a régóta tervezett menyegzõ. "Nem biztos, hogy idén nyáron férjhez megyek Franciaországban" - mondta újságíróknak.

 • Hibás címer az Európa bajnokságon

  Komoly zûrzavart okozott a lengyel-ukrán közös rendezésû labdarúgó Európa-bajnokságon, hogy hibás mezben szerepel a címvédõ spanyol válogatott.l válogatott az Európa-bajnokságon.

 • Meghalt Dennis Hopper

  Hetvennégy éves korában szombaton meghalt Dennis Hopper amerikai filmszínész. Halálát prosztatarák okozta.

 • Egyszerre nõsültek a hármas ikrek Kínában

  Egyszerre nõsült meg három ikerfivér Kínában. Feleségeik nem rokonai egymásnak.

 • Poszívómúzeum

  Nagy-Britannia elsõ porszívómúzeumát teremtette meg egy korábban takarítóként dolgozó brit férfi, aki már gyermekkora óta rajong a zajos masinákért.

 • Kamu doktor Zámbó Edit

  Míg élt Jimmy, az egész ország úgy tudta, hogy a felesége, Edit jogász. Most kiderült, hogy ez nem igaz.

  Miközben megy a hercehurca arról, hogy Jimmy halálát illetõen kinek lehet hinni - az özvegynek, Zámbó Editnek, vagy a másik szemtanúnak, Hulé Évának -, egyre több különös dolog derül ki a család életérõl… Ha valaki még emlékszik a régi cikkekre, amiben Jimmya családjáról beszélt, jól tudja, hogy a feleség ezekben dr. Zámbó Edit jogászként szerepel, és a közvélemény a mai napig így tudja ezt.

 • A pókertörvényrõl döntenek!

  Ma szavaz a parlament arról a szocialista módosító indítványról, amelynek célja az élõjátékos póker legalizálása, azaz megadóztatása, az on-line szerencsejáték továbbra is adómentes pénzforrás lehet.

  A szerencsejáték-törvény Juhászné Lévai Katalin, Keller László és Halmai Gáborné által jegyzett módosításától félmilliárd forintos éves adóbevételt remélnek, és a befolyt összegbõl az "esélyek bankját" hoznák létre.

 • Hamarosan forgatják a High School Musical 4-et!

  High School Musical-bõl sosem elég!

  Ezért döntöttek úgy a készítõk, hogy bár az elõzõ széria sikeresen leérettségizett, folytatják a sikersorozatot, és 2010-ig leforgatják a HSM4-et.