rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Delfin adta vissza a vízbe esett mobilt

 • Share on Tumblr

  Delfin adta vissza a vízbe esett mobiltTeressa Cee azt hitte, többé nem látja viszont vízbe esett iPhone-ját, de akkor megtörtént a csoda. Teressa Cee a Bahamákon nyaralt, amikor iPhone-ját véletlenül beleejtette a tengerbe. A fiatal lány azt hitte, többé nem látja viszont a telefont, de akkor megtörtént a csoda: egy delfin bukkant fel a víz felszínén, szájában a készülékkel, amit szépen visszaadott neki. Arról nincs információ, működőképes maradt-e a telefon a sós fürdő után. A delfinek köztudottan nagyon játékos állatok, de eszerint segítőkészek is, ha arra van szükség. Az esetről videó is készült.

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Esküvõjére rabolt bankokat

  Bécs - Bankokat rabolt egy férfi Ausztriában, hogy teljesülhessen menyasszonya kívánsága - nem az, hogy võlegénye bankrabló legyen, hanem -, hogy nagy esküvõt tartsanak.

 • Utolsó nap beváltott nyertes lottó

  Az utolsó napra hagyta csaknem 70 millió forintnyi nyereménye felvételét egy lottózó Új-Zélandon.

 • Csökkentek a cápatámadások

  Az utóbbi öt év legkevesebb cápatámadása tavaly történt. George Burgess, a Florida Egyetem cápakutatója elmondta, 2008-ban 59 esetben támadt emberre cápa, szemben a 2007-ben esett 71 támadással.

  A kutató a válságnak is tulajdonítja a támadások számának csökkenését: kevesebb ember nyaral a tengerpartokon.

 • Kiki megmentette egy õzbak életét

  Három hónapja az Elsõ Emelethez is csatlakozott egy gida, ám õ nem egy szexi bombázó, hanem egy õzbak.

  Az együttes frontembere, Kiki félholt állapotban talált rá az erdõben.

  "Miután rátaláltam, szereztünk neki kecsketejet. Az erdõben a sokadik cumiztatás után tudott csak lábra állni" - emlékezett vissza az énekes, aki azóta három "fiával", két kutyájával és õzikéjével tölti minden szabadidejét.

 • Újabb pofon Gesztesinek

  Havas Henrik videoblogjában arról beszél, hogy örül volt kolléganõje boldogságának. Persze a nézõket ezúttal sem kíméli meg cinikus megjegyzéseitõl.

 • Megválasztották a legszexisebb arcszõrzetet, Hugh Jackman lett a befutó

  A nyomorultak sztárja biztosan magabiztosabban készült volna az Oscar gálára, ha tudja, hogy övé a sztárvilág legszexisebb arcszõrzete.

 • Kábítószer-túladagolás okozta a Slipknot gitárosának halálát

  Morfium- és fentanil-túladagolás okozta Paul Gray, a Slipknot nu-metal együttes basszusgitárosa halálát rendõrségi tájékoztatás szerint.

 • Hetvennégy évesen legboldogabb az ember

  Hetvennégy éves korban a legboldogabb az ember, legalábbis brit és német kutatók szerint, akik különbözõ korosztályok képviselõit faggatták arról, mennyire elégedettek az életükkel.

 • Madonna férje szerint házasságukkal minden renben

  Beszélt házasságáról Madonna férje Guy Ritchie és ezzel megtörte a hónapok óta tartó hallgatását. Az angol rendezõ igencsak meglepte az újságírókat, amikor kijelentette: a Madonna hûtlenkedéseirõl szóló pletykák hamisnak, házasságuk pedig tökéletes.

  – A házasságunkkal minden a legnagyobb rendben van! – közölte határozottan Guy Ritchie, Madonna férje a People magazin újságírójával, majd mosolyogva hozzátette: – Legalábbis én így tudom.

 • Füstszag miatt kényszerleszállás Ferihegyen

  Technikai leszállást hajtott végre kedd délután a British Airways Londonból Isztambulba tartó járata Ferihegyen, mert a gép személyzete füstszagot érzett a fedélzeten.

  A landolás során senki nem sérült meg - közölte a Budapest Airport szóvivõje. A Boeing 767-es rendben földet ért – tette hozzá Hardy Mihály.

 • A Dunán traffipax-szal mérik a gyorshajtókat!

  Mivel nekünk nincs, a közúti kollégáktól kapunk ezekre az alkalmakra traffipaxokat –tájékoztatta Tóth Zoltán rendõr ezredes, aki ebben az évben a nemzetközi vízirendészet, az Aquapol elnöke.

  – Vannak a Dunán olyan szakaszok, ahol a megengedett sebesség csak 5 km/h. Aki ezt túllépi, õt ugyanolyan szabályok szerint büntetjük, mintha az országúton tette volna. Ahol nincs korlátozás, ott akár kétszázzal is mehetnek, ha tudnak - mondta Tóth Zoltán ezredes.

 • Ittasan vezetett egy alkoholszonda

  Ittas vezetésen értek egy alkoholszondának és -monitornak öltözött férfi az Egyesült Államokban.

 • MC DC vajon lenyomja a sztárokat?

  A Csillag születik döntõse, Veres Robi eddig csak csípõs poénjaival és szabadszájú freestyle rapjével feszegette a honi celebek tûréshatárát, ám most újabb feladatot kapott: õ lesz a mûsorvezetõje az RTL Klub mûsorának, a Kész átverésnek. A feladat igazán testhezálló.

 • Párosával engedik haza a nyolcasikreket!

  Hazaengedtek a kórházból két kisfiút a január végén koraszülötten világra jött kaliforniai nyolcas ikrek közül.

  Kedd éjszaka fotósok és kíváncsi szomszédok gyûrûjében gördült be az édesanya, Nadya Suleman új házának garázsába az autó, amivel a 2,27 kilógram súlyú Noah és az ugyanakkora Isaiah érkezett.

 • Kirabolták Bochkor Gábort míg Afrikában volt

  Miközben Bochkor Gábor a Sztárok a fejükre estek stábjával nemrég még felhõtlenül érezte magát Afrikában, idehaza csúnyán megszívatták.

  Távollétében egyszerûen leemeltek egy komoly összeget a bankszámlájáról.

  Amint hazaérkezett a Bumeráng mûsorvezetõje afrikai kalandtúrájáról, kellemetlen meglepetéssel kellett szembesülnie: valaki vagy valakik több százezer forintot lovasítottak meg tõle.

 • Rágcsálók lepték el a kórházat

  Az Egyesült Királyság Freedom of Information Act címû lapjában megjelent riport szerint az angol kórházak állandóan ki vannak téve különbözõ kártevõk támadásainak. 2006 januárjától, 2008 márciusáig közel 20 ezer esetben történt fertõzés a tömegesen megjelenõ patkányok, egerek, bolhák, poloskák és csótányok miatt - jelentette ki a cikkben a Nemzetközi Egészségügyi Szervezet.

 • Egy kisebb vagyont bukott pókeren a sztár

  Ben Affleck tagadja azokat a pletykákat, hogy vesztett pókerben és nem fizetett ki több ezer dollárt.

 • Egyik bankból a másikba ment rabolni

  Egyik bankból a másikba ment rabolni egy férfi az Egyesült Államokban, a másodikban azonban már elfogták a rendõrök.

  Viszont az elsõben sem sikerült a rablása. Feltehetõen ezért is próbálkozott rögtön egy másik fiókkal. Fegyverzete csupán légpisztolyból állt, a pénztárosokkal papírcetlivel tudatta, hogy rabolni érkezett.

 • Súlyos testi sértés miatt eljárás indult ifj. Knézy Jenõ ellen

  Súlyos testi sértés miatt eljárás indult ifjabb Knézy Jenõ ellen, a feljelentõ maga a sportriporter felesége. Az asszony azt állítja, hogy a sportriporter egy családi vita közben eltörte az állkapcsát, és kidobta közös lakásukból gyermekével együtt.

  A kapcsolat azért futott zátonyra, mert a riporter egy televíziós munkatársával megcsalta az asszonyt, aki szembesítette a vádakkal a férjét. Knézy állítólag ebben a vitában ütötte meg többször is a feleségét, majd kitette az utcára. Bartal Gyöngyi szüleivel együtt késõbb visszament a lakásba holmijaiért, de a férj nem engedte be õket.

 • Ágnes Vanilla súlyos beteg

  Ágnes Vanilla súlyos beteg, de visszatér! Legalábbis ismét szeretne betörni a popéletbe! A dalszerzõ-énekesnõ 2006 márciusában adott utoljára koncertet, azután visszavonult. Azt azonban senki nem tudta: egy trópusi betegség állt a háttérben, amellyel Ágnes még a mai napig küzd.
  – Négy éve kezdõdött minden. Eleinte kisebb rosszullétek, ájulások, ízületi fájdalmaim voltak. Akkor még nem vettem komolyan, azonban rá egy évre felkerestem egy orvost, mert már elviselhetetlen fájdalmak gyötörtek.

 • Sziget - Akár tucatnyian is lehetnek egy sátorban

  Sátorlakók szélsõségei!?

  Budapest - Olyan sátor is akadt az idei Sziget fesztiválon, amelyben tizenketten laktak, az átlag azonban 3-4 fõ sátranként.

  A legtöbb helyen általában néhány centiméterre helyezkednek el egymástól a sátrak; szerkesztõségünknek nyilatkozó szigetlakók egy része szerint ez túl zsúfolt, más részük viszont egyenesen családiasnak nevezte a többiek fizikai közelségét.

 • Antonio Banderas újra szabad préda

  Antonio Banderas újra szabad prédaMelanie Griffith és Antonio Banderas békében és barátságban válnak el egymástól. Újabb álomházasság dőlt romba: 18 évi együttélés után Hollywood egyik leginkább irigyelt párja Melanie Griffith és a spanyol Antonio Banderas jelentette be válását a napokban. Közleményükben hangsúlyozzák, hosszú gondolkodás után jutottak erre a döntésre, azzal, hogy a legnagyobb barátságban, békében, egymás iránti tisztelettel válnak el egymástól. Közös lányuk, Stella aki hamarosan 18 éves lesz - felügyeleti jogát és a tartásdíjat Griffith kérelmezte a bíróságtól.

 • Peches rabló: rendõröktõl akart kocsit lopni

  Rossz lóra, pontosabban autóra tett az a tolvaj, akinek már több autófeltörés is volt a rovásán, ám pechjére az utolsó kocsi épp egy jelöletlen rendõrségi autó volt, benne két tiszttel.

 • Nem bírja már az ágyban a Playboy-vezér

  Talán ha két másodpercig bírja az ágyban Hugh Hefner - legalábbis ezt állítja az exmennyasszony, Crystal Harris. A modell most elmesélte szerelmük kínos részleteit is.

 • A világ legnagyobb hamburgere Japánban készült el!

  A világ legnagyobb hamburgere Japánban készült el. A megaburger átmérõje 92 centiméter, 136,2 kilós és elkészítése 1200 dollárt emésztett fel.

  Guiness Rekordok Könyvébe is bekerül. Az üdülõhely, ahol készült, reklámfogásnak szánta az ötletet. A rajta ügyködõ szakácsok tintahallal bolondították meg a hamburgert, amelynek tésztájához keverték a hal tintáját, feketére színezve a kenyeret.

 • Hízni akar a bõ negyed tonna Donna

  Négy és fél mázsára akarja felhizlalni magát egy amúgy sem pillesúlyú nõ az Egyesült Államokban.

 • Lassan állt el a tévé elõl, farba lõtte apja

  Oregon (Wisconsin állam) - Túl lassan állt el a tévé elõl egy 9 éves fiú, ezért farba lõtte apja légpuskával.

  Az eset az Egyesült Államokban történt, az apa nem verte nagydobra. A gyerek viszont megírta egy iskolai fogalmazásban a - megfogalmazása szerint - "fájdalmas délutánt apuval, amikor meglõtt légpuskával".

 • Több szexet ajánl a brazil miniszter az egészségesebb életért

  A rendszeres testgyakorlás, különösen a szex az egyik legjobb mód arra, hogy a brazilok távol tartsák maguktól a krónikus betegségeket - közölte José Gomes Temporao egészségügyi miniszter.

 • Tizenöt amerikai pár egyszerre esküdött meg egy hullámvasúton!

  Tizenöt amerikai pár egyszerre esküdött örök hûséget egymásnak, de nem templomban, hanem hullámvasúton.

  A boldogító igen után a párok nyomban mentek egy kört a nyaktörõ hullámvasúton Minnesota államban, így tették még emlékezetesebbé az esküvõjüket. De az is lehet, hogy már elõre akarták szoktatni magukat ahhoz, hogy a házasság is olyan, mint a hullámvasút. A hullámzó szertartásról video készült, s a felvételt minden pár megkapta emlékbe.

 • Obama: az apaság fontosabb feladat, mint az elnökség

  Az amerikai elnöki posztot csak másodlagosnak tartja Barack Obama a legfontosabb kötelezettsége, az apaság mellett.

loading...