rss
 • Delfin adta vissza a vízbe esett mobilt

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Delfin adta vissza a vízbe esett mobiltTeressa Cee azt hitte, többé nem látja viszont vízbe esett iPhone-ját, de akkor megtörtént a csoda. Teressa Cee a Bahamákon nyaralt, amikor iPhone-ját véletlenül beleejtette a tengerbe. A fiatal lány azt hitte, többé nem látja viszont a telefont, de akkor megtörtént a csoda: egy delfin bukkant fel a víz felszínén, szájában a készülékkel, amit szépen visszaadott neki. Arról nincs információ, működőképes maradt-e a telefon a sós fürdő után. A delfinek köztudottan nagyon játékos állatok, de eszerint segítőkészek is, ha arra van szükség. Az esetről videó is készült.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Neglizsé Nap - Fehérnemûben dolgoztatták a nõi alkalmazottakat

  A vártnál nagyobb sikere lett a tajvani Audrey fehérnemûgyár felhívásának, amelyben arra biztotta nõi alkalmazottait, hogy november 21-én egész nap neglizsében dolgozzanak. Az üzem ki is kiáltotta a dátumot Neglizsé Napnak, abból az alkalomból, hogy ezen a napon sikerült legtöbbet eladni a gyár új termékeibõl. A felhívásra a nõi irodisták 90 százaléka pozitívan reagált, azaz lenge alsóruhában koptatta aznap a számítógép billentyûzetét.

 • A kis Eli orr nélkül született

  A kis Eli orr nélkül születettAz anyuka, Brandi McGlathery csak akkor tudta meg, hogy mi a helyzet, mikor először a kezébe adták a babát. Eli a kis száján keresztül normálisan tud lélegezni, az evéssel vannak gondjai néha, így egy gégemetszés után sokáig a kórházban tartották, s csak nemrég engedték haza. Ettől eltekintve Eli teljesen normális és boldog kisbaba, egyedül hangot nem ad ki, amikor sír, szülei pedig úgy szeretik, ahogy van.

 • A Nintendo 20%-kal csökenti az árait!

  Húsz százalékkal csökkenti a Nintendo népszerû Wii játékkonzoljának az árát, üzleti elemzõk szerint a japán cég nem riválisai - úgyszintén árcsökkentõ - lépéseit akarja ezzel kontrázni, pusztán elõzetes taktikai lépésrõl van szó.

 • Zenével próbálják gyorsítani a rizs növekedését

  A világtól elszigetelõdött ázsiai kommunista országból kiszivárgott Dél-Koreába több fotó, melyeken tangóharmonikás zenekar látható egy rizsteraszon.

 • Megszületett Uma Thurman kislánya

  Harmadik gyermekének vasárnap adott életet a Kill Bill sztárja.

 • Prostiként dolgozik a politikus felesége

  Az egyik brit parlamenti képviselõ felesége 24 ezer forintért kínálta bájait három különbözõ bordélyban is.

 • Brit lapértesülés: Fülöp herceg prosztatarákban szenved

  London (MTI/AFP) - Fülöp herceg, II. Erzsébet angol királynõ férje prosztatarákban szenved, ez azonban nem akadályozza meg protokolláris kötelezettségeinek teljesítésében - jelentette szerdán a The Evening Standard címû londoni napilap.

  A Buckingham-palota nem volt hajlandó kommentálni a lap értesülését. A szerkesztõség "orvosi forrásoknak" tulajdonítja az információt, amely szerint ezt a diagnózist áprilisban állították fel.

 • Több mint 67 millió forintot kapott távozásakor a MÁV-tól Kugler Flórián volt vezérigazgató helyettes!

  Több mint 67 millió forintot kapott távozásakor a MÁV-tól Kugler Flórián, aki 4 évig volt a MÁV vezérigazgató-helyettese.

  Kugler 2002 és 2006 között volt a MÁV humánpolitikai vezérigazgató-helyettese. 2006 tavaszán távozott a cégtõl, 15 millió forintot kapott arra az idõre, amikor a munkavégzés alól már felmentették, 51 millió forintot pedig normál végkielégítésként.

 • Meztelenül akart hódítani a kínai nõ

  A 29 éves Li Csinget meztelenül akarta meghódítani egy nõismerõse.

  Csing tiensani lakásába kopogtatás nélkül lépett be a hölgy, Csang Jing, aki átugorva az udvariassági formulákat, vetkõzni kezdett.

  A férfi úgy megriadt, hogy kiszaladt az ajtón és meg sem állt barátja házáig, ahol a díványon töltötte az éjszakát.

 • Ismét apa lesz az Edda zeneszerzõ-billentyûse

  Gömöry Zsolt, az Edda zeneszerzõ-billentyûse rendhagyó születésnapi ajándékot kapott idén.

 • Táskarablás közben elhagyta a mellét!

  Elhagyta a mellét egy férfi az Egyesült Államokban, miközben elrabolta egy idõs nõ táskáját. A kebel házi gyártmány: gumióvszer, benne vízzel.

  A férfinak azért volt szüksége rá, mert nõnek öltözött, elég csábosnak: miniszoknyában feszített. Hogy csak a rabláshoz vagy egyébként is nõi ruhákban jár, nem tudni.

 • Elhunyt az elsõ lombikbébinek életet adó nõ

  Hatvannégy éves korában elhunyt Lesley Brown, a világ elsõ lombikbébijének édesanyja.

 • "Munkahelybarát" oldalt indított a Playboy

  A hölgyeket - a megszokottól eltérõen - ruhástul mutatják be. A TheSmokingJacket címû oldal a leírások szerint a munkahelyeken is nézegethetõ, és "szatirikus ellenszere a lélekölõ munkaidõnek".

 • Pénzbüntetésre és közmunkára ítélték az amerikai filmszínész-írót

  Pénzbüntetésre és közmunkára ítélték Sam Shepard amerikai filmszínész-írót, aki a bíróságon elismerte a szabálysértéseket.

  Shepardot január 3-án tartóztatták le Illinois államban, miután a rendõr, aki sebességtúllépés miatt megállította, ittasnak találta.

  A 65 esztendõs színész a szerdai tárgyaláson elismerte az általa elkövetett szabálysértéseket, és bocsánatot kért a bírótól. Kijelentette, hogy soha többé nem fordul vele elõ ilyesmi.

 • A világ legdrágább karácsonyfája Abu-Dzabiban

  A világ legdrágább karácsonyfája ragyogott fel 2010-ben Abu-Dzabiban: a sivatagi ország egyik szállodájában felállított fenyõfa díszei több mint 11 millió dollárt érnek.

 • Porhintés: repülõt bepúderezõ utas

  Las Vegas - Bepúderezett egy repülõt - belülrõl - egy dühös utas az Egyesült Államokban, mert a gép késve szállt fel.

  "Ezt kapja a légitársaságotok, amiért ilyen cefetül elbánt velem!" - ordítozta a 42 éves férfi, miközben lábhintõporral befehérített az utastérben mindent, amit csak tudott. A repülõ kapitánya értesítette a logani repülõteret, a púderest pedig már várta a rendõrség.

 • Gregor Bernadett túltette magát a váláson

  Gregor Bernadett négy év házasság után döntött úgy, hogy elválik a férjétõl. A kérdés már csak az: két gyermekkel hogyan tovább? A színésznõn nyoma sincs a depressziónak.

  "Lelkileg megerõsödtem. A mi munkánkhoz hozzátartozik, hogy bármennyire is óvjuk a magánéletünket, nagy része a nyilvánosság elõtt zajlik" - mondja Gregor Bernadett.

  Berni mostanában elég sokat dolgozik, elõfordul, hogy párhuzamosan forgat és színpadon játszik. Nem gondol a múltra, csak elõre néz.

 • Elárverezik Marilyn Monroe kávézóasztalát és Elvis Presley gyógyszeres üvegcséit!

  Elárverezik Marilyn Monroe kávézóasztalát és Elvis Presley gyógyszeres üvegcséit, de a júliusi aukción más kincsekre is lecsaphatnak a vevõk.

  Marilyn Monroe kisasztala mellett a filmcsillag ruhái, dedikált fotói, de még brentwoodi házának darabjai is kalapács alá kerülnek. Elvis Presley rajongói a zenész ékszereire, könyveire és egyéb tárgyaira licitálhatnak, amelyeket orvosára, George Nichopoulosra hagyott.

 • Füstbe ment kalóztámadás!

  Indiai hadihajó mentett meg csütörtökön egy szlovén teherhajót a szomáliai kalózoktól. A kalóztámadás az Ádeni-öbölben érte a szlovén teherhajót, amely egy közelben tartózkodó indiai hadihajó segítségét kérte.

  A három motorcsónakkal támadó kalózokra a gyorsan a helyszínen termett hadihajó figyelmeztetõ lövéseket adott le, mire a kalózok elmenekültek - számolt be a szlovén közszolgálati RTVSlo adó.

 • Brad Pittet nem zavarják a ráncai

  Brad Pittnek régen volt kasszasikert hozó filmje. Arról beszélnek, hogy ráncos és öreg már ahhoz, hogy a nézõk bálványa legyen.

 • Kecskék gyújthattak fel egy házat az Egyesült Államokban

  Kecskék gyújthattak fel egy házat az Egyesült Államokban, de szerencsére egy macska jelezte a tüzet a gazdának - aztán eltûnt.

  A macska az éj közepén ébresztette fel a ház tulajdonosát, aki füstöt érzett és még idejében kimenekítette beteg anyját meg annak élettársát a házból. A kecskéket is sikerült biztonságba terelnie, a család kutyája is "megúszta" a tüzet, az életmentõ macska viszont eltûnt.

 • Kiefer Sutherland-t megváltozatták a börtönben töltött napok

  A színésznek 2007 novemberében kellett 48 napot a rácsok mögött töltenie ittas vezetés miatt, és azon kívül, hogy rájött, a szappan igazából nem is kell a fürdéshez - fõleg, ha egy börtön zuhanyzójában ejti el az ember -, arra is rájött, milyen egyéb hibákat követett el életében.

  A 24 Jack Bauerje úgy érzi: "Míg benn voltam, volt idõm elgondolkozni azon, miért hibáztam. Jópár döntésemnek nem örültem, de most már tanultam belõlük és továbbléptem". Sutherland azt is elárulta, hogy még zûrös életszakaszai alatt is figyelt rá, hogy magánéletbeli szokásai ne befolyásolja a szakmai munkáját.

 • Mumbainál elsüllyedt egy szénszállító hajó

  Mumbai indiai metropolisz közelében a viharos tengerben elsüllyedt egy teherhajó, amelynek rakterében 60 ezer tonna szén volt.

 • Négyfülû macska Nagy-Britanniában

  Két éve fogadta be egy brit házaspár Chicagóban járva a négyfülû macskát, amit egy bártulajdonos próbált rátukmálni vendégeire. Egy chicagói bárban találtak rá a négyfülû cicára a gazdái. A bár tulajdonosa a betérõ vendégeknek kínálta a nemrég született kismacskákat.

  A 66 éves Valerie és férje Ted elõször nem akartak újabb háziállatot, miután nemrég vesztették el kedvencüket, de amikor a négyfülû teremtmény felkapaszkodott Ted vállára és elszunyókált, nem tudták otthagyni a nyolchónapos kölyökmacskát, akit végül Yodának neveztek el a Csillagok háborúja szereplõje után.

 • Megint a taxiban felejtettek egy hegedû ritkaságot!

  A globális helyzetmeghatározónak köszönheti egy zenész, hogy újra magához ölelhette XVIII. századi hegedûjét, amelyet óvatlanul egy New York-i taxiban felejtett.

  A dél-koreai muzsikus a hangszerén kívül hitelkártyáját is az autóban hagyta, de a taxitársaság jármûvei fel vannak szerelve a hely meghatározására alkalmas eszközzel, így rövid idõn belül megtalálták a sofõrt.

 • Nem közösült eleget a feleségével - elvesztette a pert

  A francia bíróság ítélete szerint közel három millió forintnyi eurót köteles fizetni volt feleségének az a férfi, aki nem teljesítette kellõ mértékben házassági kötelességét.

 • Élete legnagyobb álma vált valóra VV Ágicának

  Ágicának minden álma valóra vált. Az egykori villalakót még a nyár elején vitte el Jáksó László egy jósnõhöz, aki azt mondta: hamarosan élete legnagyobb álma is valóra válik. És láss csodát, igaza volt.

  A szõkeség másfél héttel ezelõtt beköltözött álmai lakásába. "Bevallom, nem gondoltam volna, hogy teljesül ez a jóslat.

  De szerencsére a munkám és a magánéletem is a lehetõ legjobban alakul".

 • Csoda: mágnesként mûködik a fiú

  Fémeket vonzó testével került a figyelem középpontjába egy 11 éves fiú Brazíliában.

 • A Teniszcsillag fél a terhességtõl

  A világelsõ tenisz csillag, Serena Williams újabb Justine Henin elleni gyõzelmével szakmája csúcsán van, megnyerte pályafutása során az 5. Australian Opent, és eddig 25 Grand Slam gyõzelmet tudhat magáénak. A sport csillagnak nem sok ideje jut a magánéletre, de párjával szeretnék kapcsolatukat komolyabbra fordítani.

 • Nem mindennapi ajándékkal lepte meg a nagyszülőket a Beckham házaspár

  Nem mindennapi ajándékkal lepte meg a nagyszülőket a Beckham házaspárA Beckham házaspár megengedhetné magának, hogy bébiszitterek vegyék körbe gyerekeiket. Ők mégis a nagyikat választják. Amióta David Beckham nyugdíjas futballista és családja az Egyesült Államokból visszaköltözött a jó öreg Angliába - a nagyszülőkkel madarat lehet fogatni. Természetesen Victoria és David szülei egyaránt igyekeznek kivenni részüket a feladatokból, elsősorban a gyerekekre vigyáznak. Victoria ugyanis soha nem szeretett volna bébiszittereket, nevelőket felvenni, mindig is igyekezett egyedül helyt állni családja mellett.