rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Delfin adta vissza a vízbe esett mobilt

 • Share on Tumblr

  Delfin adta vissza a vízbe esett mobiltTeressa Cee azt hitte, többé nem látja viszont vízbe esett iPhone-ját, de akkor megtörtént a csoda. Teressa Cee a Bahamákon nyaralt, amikor iPhone-ját véletlenül beleejtette a tengerbe. A fiatal lány azt hitte, többé nem látja viszont a telefont, de akkor megtörtént a csoda: egy delfin bukkant fel a víz felszínén, szájában a készülékkel, amit szépen visszaadott neki. Arról nincs információ, működőképes maradt-e a telefon a sós fürdő után. A delfinek köztudottan nagyon játékos állatok, de eszerint segítőkészek is, ha arra van szükség. Az esetről videó is készült.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Rihanna cickói majdnem kificcentek

  Rihanna új ruhája olyan, mintha az 1979-es Star Trek mozifilm egyik szereplõjérõl húzta volna le vagy lenyúzott volna egy hatalmas denevért és a bõrébõl pizsamát varratott magának.

 • Eljött a filmekben megjósolt, interneten nyilvános öngyilkosságok ideje

  És igen, eljött a filmekben megjósolt, interneten nyilvános öngyilkosságok ideje. Persze lefejezést eddig is lehetett nézni, sõt a rotten.com számos egyéb nyalánkságot is kínál, de a szemünk elõtt végbenõ önakasztás még új és megdöbbentõ.

  Képzeljük csak el. Van egy barátunk, aki a fiatalokhoz hasonlóan depressziós, és baráti kapcsolatai is beszûkülnek az Internet széles világára. Mivel fel akarja magára hívni a figyelmet, sokszor öngyilkossággal fenyegetõzik. Errõl a széplelkek megpróbálják lebeszélni, de aki már ismeri a fajtáját, vagy aki túlságosan beleunt ebbe a tevékenységbe, az csak kikapcsolja a kommunikációs ablakot. Persze senki nem hitte volna, hogy egyszer tényleg felakasztja magát.

 • Bilincs és mosolytalanság: félresikerült a nej 'kötött programja'

  Hartford - Alvó férjéhez bilincselte magát egy asszony az Egyesült Államokban, hogy kibéküljenek, ám végül a nõt bilincselte meg a rendõrség.

  A férfi felébredt a bilincselés után és egyáltalán nem tetszett neki a dolog. Neje azért kötötte magához, hogy ne tudjon elszelelni, ahogy mindig tette, amikor a nõ kezdeményezte problémáik megbeszélését.

 • Nem mindennapi eljegyzés

  Különleges módon jegyezte el kedvesét David State Északkelet-Angliában.

 • 170-nel száguldozott a nagymami!

  Az idõs angol hölgy 107. születésnapja alkalmából azt kérte, hogy egy sportautóval száguldhasson, s ehhez kapott egy sofõrt meg egy belépési engedélyt a kenti versenypályára.

  Dulcibella King-Hall négy kört tett meg 170 kilométer per órás sebességgel a kenti versenypályán, s miután segítettek neki kikászálódni a BMW M3-asból, és átültették tolókocsijába, kijelentette, hogy igazán mehetett volna gyorsabban is a sofõr.

 • 100 ezerért bárki lakásán táncol Pákó

  Mostantól a tehetõsebbek celebeket rendelnek a baráti társaság szórakoztatására. Pákónak még olyan megkötése sincs, hogy csakis ezer fõ feletti közönséget szórakoztat: ha megfizetik, akár egy lakásavatón is fellép.

 • Rettenetes munkahelyi baleset happy enddel

  Moszkva - Egy építõmunkás leesett az állványzatról, olyan szerencsétlenül, hogy egy betonvas átszúrta a fejét, az orvosok azonban ki tudták operálni az idegen testet, s a férfi már lábadozik.

 • Veszélyben II. Erzsébet luxusélete

  Egyre olcsóbb a brit monarchia, fenntartása tavaly már alig több mint 60 pennyjébe került minden egyes alattvalónak. A Daily Mail brit lap már arról beszél, hogy az udvarnak vödrökbe kell gyûjteni a mennyezetrõl lefolyó esõvizet.

 • Megfulladt a kéményben a kitartó szeretõ

  Szerelme házának kéményébe szorulva lelte halálát egy nõ az Egyesült Államokban. A 49 éves orvosnõ nem tudott bejutni kedvese házába, ezért felmászott a tetõre, levette a kémény zárósapkáját, majd pedig belebújt, hogy a kürtõn át lejusson.

 • Kirakták dominóból a Van Gogh festményt

  11 órányi kemény munka és több elrontott mozdulat elõzte meg azt a dominódöntést, amelynek a végeredménye Van Gogh híres festménye, a Csillagos éj lett.

 • Peches rabló: rendõröktõl akart kocsit lopni

  Rossz lóra, pontosabban autóra tett az a tolvaj, akinek már több autófeltörés is volt a rovásán, ám pechjére az utolsó kocsi épp egy jelöletlen rendõrségi autó volt, benne két tiszttel.

 • Viharban koncertezett Avril Lavigne

  Kis híján elmosta a nyár egyik legnagyobb durranásának tartott koncertjét a Budapestre lecsapó vihar hétfõn este a PeCsa szabadtéri színpadán, ahol a világhírû Avril Lavigne-t köszönthette a közönség.

  Mivel a szervezõk számítottak a hatalmas záporra, kinyitották a fedett részt is a rajongóknak, hogy bemenekülhessenek, ha nagyobb vihar törne ki.

  Ám sokan a szitáló esõ elõl is bevonultak a zsúfolt, fülledt helyiségbe, amelynek következtében néhányan rosszul is lettek.

 • Tovább élnek a velük egyidõs partnert választó nõk

  Ha egy nõ sokáig szeretne élni, legjobb, ha magával egyidõs partnert választ - derül ki egy német kutatásból.

 • Kínos videók nyilvánosságra kerülésétõl tart Taylor Swift

  Taylor Swift komolyan aggódott, amikor egyik barátja, Ed Sheeran elvesztette a mobiltelefonját az egyik zenei díjátadó gálán, ugyanis azon több ostoba videó is található, melyek az énekesnõtõl származnak.

 • Jack Nicholson a fiatal csajokra izgul

  Hiába deresedik a halántéka, Jack Nicholson nem bír magával. Hollywood öregedõ rosszfiúja egy partin hevesen flörtölni kezdett Jessica Simpsonnal, aki az unokája is lehetne. Jessica teljesen kiborult, hiszen a vén amorózó nagyon durván nyomult rá.

 • Csákánnyal esett neki a traffipaxnak

  Csákánnyal esett neki egy gyorshajtókat fotózó kamerának egy férfi az Egyesült Államokban, hogy megsemmisítse a bizonyítékot maga ellen.

  Nem volt szerencséje. A kamera egy felüljárón van, amely alatt éppen egy motoros rendõr várakozott, és meghallotta a veszett csákányozást az éji csendben. A 26 éves férfi ráadásul csak a kamera védõburkolatát tette tönkre, a kamerát és benne a felvételeket nem.

 • Négy évig élt illegálisan Magyarországon!

  Egy négy éve illegálisan Magyarországon tartózkodó kínai férfit fogtak el Balatonbogláron a rendõrök. A 36 éves férfi egy igazoltatás során bukott le.

  Ellene 2006. december 14-én öt évre beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal, így jelenleg jogellenesen tartózkodik az országban Az õrizetbe vett férfi 2005 májusában illegálisan érkezett Magyarországra és menekült státus iránti kérelmet adott be, amit elutasítottak.

 • Charlie Sheen visszatérne a Két pasi meg egy kicsibe

  Szíve szerint újra játszana a Két pasi meg egy kicsi címû népszerû sorozatban Charlie Sheen, mint nemrég elárulta „reméli, hogy a készítõk legalább az utolsó részben hagytak neki helyet.”

 • A dél-afrikai elnök mindegyik feleségét egyformán szereti

  Az üzleti és politikai elit tömege elõtt vette védelmébe a többnejûség gyakorlatát Jacob Zuma, a Dél-afrikai Köztársaság elnöke, aki a zulu kultúra elfogadására szólított fel. Mint mondta, õ mindegyik feleségét egyformán szereti.

 • Keleti Györgyi szerint egy elnök legyen fehér

  Keleti Györgyi szerint egy elnök legyen fehér. A modell a Tabu rádióban fejtette ki véleményét az amerikai elnökválasztás eredményérõl. Politikus család gyermekeként nem tartja magát fajgyûlölõnek, de a színes bõrû elnök nem oké.

  "Nem vagyok rasszista, nem vagyok tele elõítéletekkel, de azt gondolom, hogy Amerikának nem egy színes bõrû elnököt kellett volna választania" - szögezte le Györgyi. "Barack Obama megnyerte az amerikai elnökválasztást, õ lett az elsõ afroamerikai elnök.

 • Jennifer Lopez a Szex és New York-ban szerepel?

  A Szex és New York sztárja lehet Jennifer Lopez. Az énekes-színésznõ régóta nagy rajongója a sorozatnak, és most abban reménykedik, hogy beválogatjaák a sorozatból készülõ második egész estés moziba.

  A díva egyébként egyszer már szerepelhetett volna a filmben, ám akkor a Will és Grace készítõi jóval magasabb gázsit ajánlottak neki, így õket választotta.

  Lopez már elõrehaladott tárgyalásokat folytat a mozi producereivel, hogy a lehetõ legegyszerûbb módon írják bele a karakterét a történetbe.

 • Több haláleset is történt a hétvégi olaszországi viharokban!

  Legkevesebb öt ember életét vesztette a hét végén Olaszországban a szélviharok és a heves esõzés következtében, egy személy eltûnt a viharos tengerben.

  Az ország déli részén fekvõ Lecce városában olyan hirtelen árasztott el a víz vasárnap egy aluljárót, hogy egy 81 éves férfi, aki éppen át akart haladni nyitott sportkocsijával az aluljárón, benn rekedt és megfulladt. Puglia körzet Cavallino településén egy 63 éves nõ fulladt meg vasárnap egy felvonóban.

 • Apa lesz Kasuba L. Szilárd!

  Hamarosan apai örömök elé Kasuba L. Szilárd - jelentették be egy hazai babaáruház rendezvényén.

  Immáron második alkalommal hívták partizni a várandós és ismert kismamákat Dunakeszire az egyik legnagyobb hazai babaáruház tulajdonosai.

  A rendezvény célja, hogy felhívják a közvélemény figyelmét: a gyermekvállalás nem csupán egy komoly nehézségekkel járó esemény, hanem az élet megkoronázása is.

 • Rihannát választották a világ legkívánatosabb nőjének

  Rihannát választották a világ legkívánatosabb nőjénekLezajlott Kaliforniában a Spike TV Guys' Choice Awards díjátadója, ahol Sandra Bullock mellett Rihanna is hazavihetett egy díjat: őt kiáltották ki az idei év legkívánatosabb nőjének. A kategóriák győzteseit a Spike televízió nézőinek szavazatai alapján hirdetik ki. Idén Rihanna aranyszarvacskát kapott, hiszen őt ítélték meg a világ legkívánatosabb nőjének! A barbadosi szépség mindig is előkelő helyen volt a sztárok között, mostantól pedig hivatalos lett, hogy ő a férfiak kedvence! Múlt héten a CFDA divatgálán is kitüntették Ririt – az év divatikonjának választották.

 • Visszatért az alkoholhoz AJ McLean

  Bár megfogadta a Backstreet Boys-ból ismert AJ McLean, hogy nem iszik többet, ha megszületik lánya, mégis rendszeresen a pohár fenekére néz.

 • 30%-kal emelkedik a parkolás Pesten!

  Átlagosan csaknem 30 százalékkal drágulnak június 1-jével a 2001 óta változatlan parkolási díjak, kibõvítik a fizetõövezeteket, és családonként csak két kerületi parkolási engedélyt adnak ki, ebbõl az egyikért a teljes ár felét kell fizetni - rögzíti a Fõvárosi Közgyûlés rendelete.

 • Sztárkátyúk Bulgáriában

  Kátyúfotózási és névadási vidám pályázatot hirdetett meg Bulgáriában a legnézettebb tévécsatorna.

 • Rihanna sosem akart híres lenni

  Rihanna sosem akart híres lenniA barbadosi születésű énekesnő, aki a zenei világ egyik leghíresebb, legbefolyásosabb és leggazdagabb sztárja, azt állítja, sosem akart híres lenni. Rihanna, aki meglehetősen fiatalon közötte első zenei szerződését, azt állítja, hogy valójában sosem vágyott hírnévre. A díva mindössze 17 éves volt, amikor aláírta első lemezszerződését a Def Jam kiadóval, csak a zenével törődött, a státusz nem érdekelte. A zenei szupersztár, aki február 20.-án töltötte be 26. évét, elmondta, hogy egyáltalán nem akart nemzetközi hírű celeb lenni, csak zenélni akart.

 • Batmanért is megadták az egymillió dollárt

  Superman után Batmanért is megadták az egymillió dollárt: ennyit fizetett ugyanis egy rajongó egy 1939-es képregénykötetért, amelyben elõször jelent meg a "bõregér".

 • Lebukott Obama

  Obama orvosai intelme ellenére sem tud lemondani az ínyencségekrõl és a szeszfogyasztásról.