rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Delfin adta vissza a vízbe esett mobilt

 • Share on Tumblr

  Delfin adta vissza a vízbe esett mobiltTeressa Cee azt hitte, többé nem látja viszont vízbe esett iPhone-ját, de akkor megtörtént a csoda. Teressa Cee a Bahamákon nyaralt, amikor iPhone-ját véletlenül beleejtette a tengerbe. A fiatal lány azt hitte, többé nem látja viszont a telefont, de akkor megtörtént a csoda: egy delfin bukkant fel a víz felszínén, szájában a készülékkel, amit szépen visszaadott neki. Arról nincs információ, működőképes maradt-e a telefon a sós fürdő után. A delfinek köztudottan nagyon játékos állatok, de eszerint segítőkészek is, ha arra van szükség. Az esetről videó is készült.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Úszóleckéket ajánlottak egy halottnak

  Úszóleckékkel kedveskedett a brit gázmûvek egy öt éve halott nõnek. A felajánlott úszásoktatás mellett a British Gas levele tudatta, hogy a vállalat mindig keresi, miként segíthetne ügyfeleinek és felsorolt néhány módot, miként egyszerûsíthetné életét a halott.

 • Egy norvég képviselõnõ jósokra költötte a közpénzt

  Lemondott arról, hogy induljon a jövõ évben esedékes választásokon mandátuma megújításáért az a norvég képviselõnõ, akirõl kiderült: közpénzen hívogatja tanácsért a jósnõket. Sarah Khaen több millió forintnak megfelelõ norvég koronát költött távközlési keretébõl a jósnõkre, akik feltehetõen nem jósolták meg, hogy ez nem fog jóra vezetni.

 • Metróállomáson szült egy brit nõ

  Közel másfél évszázados fennállása során másodszor fordult elõ, hogy a londoni metróban jött világra egy kisbaba. A brit fõváros földalatti-hálózatának illetékesei pénteken megerõsítették, hogy a közelmúltban egy lengyel nõ adott életet gyermekének a Kingsbury metróállomáson.

  Julia Kowalska lánytestvérével utazott a metrón december 19-én, amikor a nyugat-londoni megállóban rátörtek a fájások, és már csak az állomásfelügyelõ irodájáig jutott el, ahol egészséges kislánya született.

 • Stevie Wonder könyvtárban dalolt a Gershwin-díj átvétele elõtt

  Washington - Stevie Wonder, a rhythm and blues egyik legnagyobb alakja kedden Barack Obama amerikai elnöktõl a Fehér Házban átveszi a Gershwin-díjat; az 58 éves mûvész elõzõ este Washingtonban a Kongresszusi Könyvtárban megrendezett koncerten adta elõ legújabb szerzeményét.

 • Egyemberes nyelv

  Annyira kihaló nyelvet tanul egy francia mûvész, hogy feltehetõen csak õ fogja beszélni.

 • Janet Jackson anya lesz?

  Janet Jackson egy rádióban készített riport során tudta meg, hogy terhes! Nagyon elcsodálkozott, amikor a KIIS-FM rádióban a riporter a férje egy állítólagos korábbi nyilatkozatára utalva azt mondta, hogy Jackson hamarosan anyai örömök elé néz.

  A riporter azt állította, Jackson férje Jermaine Dupri azt nyilatkozta, feleségével családot alapítanak, amint befejezi aktuális turnéját. Jackson erre visszakérdezett, hogy mikor is mondta ezt a férje. A riporter csak ennyit mondott: "Azt hiszem készen áll arra, hogy apa legyen".

 • A nõk jobban bánnak a pénzzel

  Ugyan sokként érheti a feleségüket költekezéssel vádló férjeket, de egy tanulmányból kiderült, hogy a nõk bizony jobban bánnak a pénzzel mint a férfiak.

 • Elpusztult a legdrágább birka Nagy-Britanniában!

  A legkövérebb ponty után a legdrágább birka is elpusztult Nagy-Britanniában.

  A Tophill Joe nevû kos azonban nemcsak a legértékesebb, hanem a legtermékenyebb is volt: több mint 1000 bárányt nemzett, több mint egymillió euró értékben. A skóciai gazda, az aberdeenshire-i Bruce Mair szerint az elmúlt hetek hõsége okozhatta a hõs birka halálát.

 • A medence lefolyója szippantotta be a 10 éves kislányt

  A hajdúnánási strandon egy 10 éves kislányt szippantoot be egy medence lefolyója. Szerencsétlenül járt kislány jól van, állapota stabil.

  A hajdúnánási strandon éppen leeresztették a medencét, amikor a baleset történt.

  A kislányt a lefolyó beszippantotta, de azonnal kihúzták és késõbb, miután fájdalmai voltak, értesítették a mentõket, akik Debrecenbe szállították.


 • Újabb baba Barátok Közt

  Rövid ideig szerepelt a Barátok Köztben Füredi Nikolett, aki hamarosan anyai örömök elé néz. A Berényi Miklós ügyvédjét alakító színésznõ a Budapesti Operettszínháztól is búcsúzik egy idõre.

 • Nõ helyett fiú volt az aukciós modell

  Gyönyörû nõ helyett nem gyönyörû ifjú fogadta azt a férfit Németországban, aki internetes árverésen megnyerte egy "varázslatos éj" ígéretét.


 • Dél-afrikai férfi nyerte a homoszexuálisok szépségversenyét

  A dél-afrikai Charl Van den Berg nyerte a Worldwide Mr Gay elnevezésû, homoszexuálisoknak rendezett világversenyt Oslóban.

 • Téves tévés gyõztes

  Ausztrália legnagyobb tévés baklövését követte el egy modellverseny mûsorvezetõnõje: téves gyõztest hirdetett ki élõ adásban.

 • Kutatás: akiknek álom a szex

  Egyre több embernek álom a szex: olyan alvászavartól szenvednek, hogy alva is szeretkeznek.

 • San Francisco-ban megnyílt a világ legzöldebb múzeuma

  A hétvégén megnyílt a világ legzöldebb múzeuma San Franciscóban: a Kaliforniai Tudományos Akadémia, a világ egyik legnagyobb természettudományi múzeuma tíz évi tervezés és három évi átépítés után nyitotta meg újra kapuit a nagyközönség elõtt.

  A planetáriumnak és akváriumnak, valamint egy valósághû esõerdõnek is otthont adó 38 ezer négyzetméter területû komplexum tetejét élõ növénytakaró borítja; 1,7 millió növény él a mintegy 2,5 hektáros tetõn, amely a 12 épületbõl álló múzeumot lefedi.

 • Letartóztatták azt a férfit, aki hosszú évek óta üldözte a Kill Bill sztárját

  Uma Thurman megpróbáltatásai évekkel ezelõtt kezdõdtek, amikor ez a férfi elõször kezdte el hívogatni telefonon, és próbált a közelébe férkõzni. 2008-ra fajult odáig a dolog, hogy Uma távoltartási végzést kért ellene, amit meg is kapott.

 • Betegség támadta meg Tabáni torkát

  Az énekesnek fellépéseket kellett lemondania, és lemezének befejezése is tolódik.

 • Pirner Alma egyszerre két pasival

  A világbajnok showtáncos az egyiptomi tengerparton egy luxusszállodában pihente ki fáradalmait. Az egyhetes utazásra két jóképû férfi is elkísérte. Lehet, hogy a szõke szépségnek már egy férfi nem elég?

 • Boltban felejtette a nyertes lottószelvényt, azóta se jelentkezett érte

  Boltban felejtette a nyertes lottószelvényt, azóta se jelentkezett érteLottómilliomost keres egy spanyol város: a szerencsejátékos ugyanis a nyertes szelvényét a boltban felejtette, ahol vásárolta, és több mint egy év alatt sem jelentkezett érte. A 4,7 millió eurót (1,4 milliárd forintot) érő szelvényt La Corunában vásárolta valaki tavaly júniusban egy lottózóban. A szelvényt egy másik vásárló találta meg, és odaadta az üzlet vezetőjének. A város közzétette: bárki viheti a nyereményt, aki meg tudja mondani, hogy mikor és hol adták el a szelvényt. A polgármester a település honlapján jelentette meg a felhívást az elveszett és talált tárgyak hirdetései között.

 • Egyszerre 527 sakktáblán játszott, ebbõl csak 17 partit bukott el

  "Besakkozta" magát a Guinness-rekordok Könyvébe az izraeli Alik Gershon, aki egyszerre 527 táblán adott szimultánt, s a partik közül 454-et meg is nyert.

 • Brad Pittet plasztikai sebészhez menne?

  Angelina aggódik ura sármjáért, ezért azt tanácsolta neki, látogasson el egy plasztikai sebészéhez.

 • A fatuskos gyilkos életfogytiglant kapott!

  Életfogytiglani börtönre ítélték szerdán Németország egyik legkülönösebb bûnügyének tettesét, aki több mint egy évvel ezelõtt egy autópálya fölötti hídról ledobott fatuskóval követett el gyilkosságot.

  Az illetékes bíróság szándékos emberölés elkövetésének vádjával szabta ki az ítéletet a 31 éves, kazah származású Nicolai H. névre hallgató, kábítószerfüggõ személyre.

 • Chuck Berry halálhírét keltették, miután lemondta koncertjét

  Chuck Berry halálhírét keltették spanyol lapok, miután a rock-legenda egészségügyi okokra hivatkozva, az utolsó pillanatban lemondta koncertjét Carracedo Monastery-ben.

  Az énekes már régóta panaszkodik arra, hogy fájdalmai vannak a színpadon.

  Egyre többen aggódnak Chuck Berry állapota miatt, miután a 82 éves amerikai énekes-gitáros-zeneszerzõ az utolsó pillanatban visszamondta teltházas fellépését Spanyolországban.

 • Bosszú vibrátorral

  Egy 26 éves román fiatalember fenekébõl orvosi segítséggel kellett eltávolítani a szexuális segédeszközt a partnernõjével lebonyolított légyott után.

 • Szexfüggõket gyógyít az egyház

  A moldvai metropolia hetente kétszer terápiás összejöveteleket tart, melyeken több tucat férfi és nõ vesz részt. A résztvevõk többsége értelmiségi, átlagéletkoruk 40 év.

 • Rendõr mellett gyújtott rá egy fûvescigire

  Rendõr mellett gyújtott rá kábítószeres cigarettára egy nõ az Egyesült Államokban.Tüzet azonban nem kért.

  A hölgy utasként ült egy autóban, melynek vezetõje szabályt sértett, ezért megállította egy járõr.

  Miközben folyt a megbeszélés a vezetõvel, a nõ még meg is kérdezte a rendõrt, hogy rágyújthat-e.

 • Eladó a Michael Jackson halálát okozó fecskendõ

  A hírek szerint eladó az az injekciós tû, amellyel a végzetes gyógyszeradagot beadták Michael Jackson énekesnek.

 • Paris Hiltont õrizetbe vették marihuána miatt

  Paris Hiltont pénteken vette õrizetbe a korzikai rendõrség, miután egy gramm marihuánát találták kézitáskájában. Rövid õrizetbe vétel után szabadon engedték, és nem emeltek ellene vádat - közölte az AFP.

 • Menyasszony lett Scarlett Johanson

  Menyasszony lett Scarlett JohansonScarlett Johanssont eljegyezte barátja, Romain Dauriac. A lánykérést a színésznő sajtósa meg is erősítette a médiának. „Megerősíthetem, hogy Scarlett és Romain eljegyezték egymást. Az esküvő időpontjáról még nem született döntés.” Scarlett és a francia újságíró barátja 2012 novemberében jött össze. A pletykák szerint már februárban megvolt a kézfogó, de akkor még mindketten tagadták a hírt. Ha kitartanak, ez lesz a második házassága Johanssonnak, aki korábban, 2008 és 2010 között Ryan Reynolds felesége volt.

 • A szlovákok elítélik Orbán Viktor állásfoglalásait!

  Rendkívüli ülésen foglalkozik majd Orbán Viktorral a kárpát-medencei magyarság európai parlamenti (EP) képviselete kapcsán a közelmúltban elhangzott kijelentéseivel a szlovák parlament.

  Az ülésnek a célja, hogy elítélje „Orbán úr állásfoglalásait”– magyarázta Boris Zala kormánypárti politikus.