rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Delfin adta vissza a vízbe esett mobilt

 • Share on Tumblr

  Delfin adta vissza a vízbe esett mobiltTeressa Cee azt hitte, többé nem látja viszont vízbe esett iPhone-ját, de akkor megtörtént a csoda. Teressa Cee a Bahamákon nyaralt, amikor iPhone-ját véletlenül beleejtette a tengerbe. A fiatal lány azt hitte, többé nem látja viszont a telefont, de akkor megtörtént a csoda: egy delfin bukkant fel a víz felszínén, szájában a készülékkel, amit szépen visszaadott neki. Arról nincs információ, működőképes maradt-e a telefon a sós fürdő után. A delfinek köztudottan nagyon játékos állatok, de eszerint segítőkészek is, ha arra van szükség. Az esetről videó is készült.

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Bikákkal ûzik el a szexet?

  Bikákkal tervezik elûzni a pásztorórázó párokat egy mezõrõl Nagy-Britanniában. Surrey megyei önkormányzatának vezetõségében merült fel az ötlet, miután 300 puttenhami lakos panaszlevéllel fordult a hatósághoz.

 • Hihetetlen! 12 gyermeket vár egy tunéziai nõ!

  Az ultrahang szerint a tunéziai kisvárosban élõ tanárnõ és férje hat lányt és hat fiút vár, már ha sikerül túlélniük ezt a hatalmas megpróbáltatást.

  Egyelõre nem tudni, hogy a hölgy hányadik hétben jár, de mivel kisbabák nemét is tudják, így valószínûleg túl van a kritikus idõszakon.

 • Szexi csókcsata a buszon

  Szokatlan akcióval fejezték ki tiltakozásukat egyetemista párok Isztambulban egy túlságosan is erkölcsös buszsofõr viselkedése ellen: tömeges csókcsatába kezdtek a buszon.

 • Ben Kingsley csillagot kapott a Hírességek Sétányán

  Csillagot kapott Ben Kingsley a hollywoodi Hírességek Sétányán több mint 25 évvel azután, hogy Oscar-díjas lett.

 • Viktor csak vigyázva a kajákkal!

  Király Viktor hajlamos a hízásra!

  Az asztmás betegséggel küzdõ a magyar Megasztáros nem csak betegsége leküzdése és a bizonyítási vágy miatt sportol ennyit. Király Viktor külön személyi edzõt fizet azért, hogy odafigyeljen az alakjára, hiszen saját bevallása szerint nagyon hízékony. Az aranytorkú énekes az internetes sztártévének megmutatta az edzõruháját és a betegségérõl is újabb titkokat árult el.

 • Óvszert talált a sörben!

  Van, aki a levesében hajszálat, esetleg a bevásárlóközpont kivijében skorpiót talál. Olyanra viszont, hogy valaki a dobozos sörben használt óvszert találjon, még nem volt példa.

  Pontosan ez történt viszont a 48 éves brit Derek Halliday-jel, aki besétált az Asda nevû hipermarketbe és gyanútlanul leemelt a polcról egy doboz sört. Az Asda természetesen elnézést kért a vásárlótól és megígérték, kiderítik, hogyan történhetett ilyen "gyalázatos dolog".

 • Apa lesz Kasuba L. Szilárd!

  Hamarosan apai örömök elé Kasuba L. Szilárd - jelentették be egy hazai babaáruház rendezvényén.

  Immáron második alkalommal hívták partizni a várandós és ismert kismamákat Dunakeszire az egyik legnagyobb hazai babaáruház tulajdonosai.

  A rendezvény célja, hogy felhívják a közvélemény figyelmét: a gyermekvállalás nem csupán egy komoly nehézségekkel járó esemény, hanem az élet megkoronázása is.

 • Marc Anthonyt kitüntette a Obama!

  Barack Obama amerikai elnök a washingtoni Fehér Házban ünnepélyesen kitüntette Marc Anthonyt. Az énekest, akit feleségével, Jennifer Lopezzel együtt invitáltak meg, a latin-amerikai közösségért végzett munkájáért tüntették ki.

 • Forradalom a borotválkozásban: a gyémántpenge

  Egy német kutatócsapat olyan borotvapengét fejlesztett ki, amely jóval élesebb és hosszabb életû minden eddigi pengénél - a borotválkozásban ezáltal minõségi ugrás következhet be.

 • A világ legnagyobb luxusjachtjáról követi a futball-világbajnokságot Abramovics

  Roman Abramovics orosz multimilliomos Eclipse nevû, a világ leghosszabbjaként számon tartott luxusjachtjáról fogja nyomon követi a futball-világbajnokságot a dél-afrikai partoknál.

 • Somló Tamást lovaggá ütötték

  Somló Tamást idén nyáron lovaggá ütötték.

  A legendás LGT frontemberének kedvenc itala a bor, s természetesen a somlói hegyvidék is belopta magát a zenész szívébe.

  "A Somlói Borlovagrend a tagjává avanzsált olyan szertartással, ahogyan ez lenni szokott.

  Megkóstoltam Somló-hegy zamatát, nedûjét" - mesélte a Somló Tamás, akit idén nyáron ütöttek borlovaggá.

 • Árgus szemmel figyelik Jennifer Aniston pocakját

  A Call Me Crazy című filmben rendezőként is részt vett Jennifer Aniston, aki büszkén népszerűsítette az alkotását a Los Angeles-i premieren.

 • Az Arany Oroszlán-díjat A birkózó címû film nyerte

  A birkózó címû alkotás kapta az Arany Oroszlán-díjat szombat este a 65. Velencei Filmfesztiválon.

  A bbc.com információi szerint szombat este Darren Aronofsky amerikai rendezõ A birkózó címû alkotása kapta a 65. Velencei Filmfesztivál fõdíját, az Arany Oroszlánt.

  A film fõszereplõjét, a veterán pankrátort Mickey Rourke alakította, aki hosszúra nyúlt szünet után tért vissza a vászonra. Bár Rourke Velencében nem kapott elismerést, játékát sokan Oscar-esélyesnek tartják.

 • Inkább egy Szorcsik Viki, mint egy Sarka Kata és párja - mondta Terry Black

  Terry Black, aki a múlt héten Szorcsik Vikibe kötött bele a Hal a tortánban, most a Hajdú-Sarka házaspárt vette össztûz alá. Százszor inkább egy Szorcsik Viki, mint egy Sarka Kata és párja, Hajdú Pötyi - összegezte véleményét Terry Black az ismert házaspárról.

  A transzvesztita elõadómûvész szerint számukra minden a szereplésrõl szól. Katát nem érti, amiért veszélyeztetett terhesként is részt vett egy fõzõmûsorban, Hajdú pedig szerinte szükségtelenül bukkant fel minden alkalommal neje mellett a vacsorák végén.

 • Isten parancsára terelte le az útról

  "Az Úr parancsolta, hogy tereljem le az útról, mert nem halad helyesen" - magyarázta a rendõröknek egy teherautósofõr, miután 160 kilométeres óránkénti sebességgel belehajtott egy nõ autójába az Egyesült Államokban.


 • Elhunyt a Nemzet Színésze: Szabó Gyula

  Elhunyt a Nemzet Színésze: Szabó GyulaÉletének 84. évében hosszan tartó betegség után pénteken elhunyt Szabó Gyula Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színész, érdemes és kiváló művész, a nemzet színésze. A színművészt, aki évek óta betegeskedett, otthonában érte a halál. Temetéséről később intézkednek. A család arra kéri a médiát, hogy tartsa tiszteletben gyászukat. Szabó Gyula 1930. július 15-én született Kunszentmártonban. Tervei között nem szerepelt a színi pálya: papnak készült. A család azonban nagy szegénységben élt, nem tanulhatott, dolgoznia kellett.

 • Golyóálló férfi Németországban

  Golyóálló férfija van Németországnak: az illetõt vastag hájrétege védte meg komoly sérüléstõl.

  A 49 éves férfit egy utcai rablás miatt érte lövés, ám õ még csak nem is vette észre, hogy eltalálták.

 • Pókerrekord: 115 órás játék

  Száztizenöt órán át pókerezett egyhuzamban Phil Laak profi pókerjátékos Las Vegasban, csaknem két nappal meghosszabbítva a kategória Guinness-rekordját.

 • Hûtõszekrényében éldegélt egy kínai szakács

  Egy étterem jókora hûtõszekrényében éldegélt egy kínai szakács Nagy-Britanniában, mígnem a bevándorlási hatóság nem bukkant rá az illegális vendégmunkásra.

  A szakács leszedte a hûtõ ajtaját, hogy beférjen az ágya. A hûtõ feltehetõen nem üzemelt, vagy legalábbis nem teljes "gõzzel". A férfit - mivel lejárt a vízuma, visszatoloncolták Kínába.

 • Mellékhelyiségbe menekült a lányok elõl Harry herceg

  Az illemhelyen próbált menedéket találni Harry herceg egy éjszakai bár hölgyközönsége elõl, ám a lányrajongókat ott sem tudta lerázni.

 • Pénz a kidobott hûtõben

  Pénzt talált egy ócska hûtõben egy tádzsik vendégmunkás egy jekatyerinburgi szeméttelepen, de a pénz gazdája hamarosan jelentkezett jogos tulajdonáért.

 • Autópályára zuhant egy polgári helikopter az Egyesült Államokban!

  Autópályára zuhant egy polgári helikopter csütörtök este az Egyesült Államok keleti részén, a rajta utazó mind a négy ember meghalt.

  A Maryland államban történt tragédiához a riasztást követõen percek alatt kiérkeztek a tûzoltók. A 70-es számú államközi autópályán történt balesetben egy autó sem sérült meg.

  Az érintett pályaszakaszt lezárták.

 • Vécépapírrózsa börtönszökevény bocsánatkéréseként

  Crawford megye - Vécépapírból hajtogatott rózsát hagyott maga után a börtönben bocsánatkérésként szökéséért egy elítélt az Egyesült Államokban.

 • Paris Hilton titkos eljegyzése

  Paris Hilton és Doug Reinhardt eljegyezték egymást? Az örökösnõ nem csinált titkot korábban sem házasodási szándékából, de most újra célozgatott az esküvõre, amikor egy díjat átvett jótékonysági munkájáért. A célzás ezúttal nem párjának, hanem Doug családjának szólt.

 • Hajléktalanszállón kötött házasságot egy pár

  Hajléktalanszállón kötött házasságot egy pár az Egyesült Államokban. A szerelmesek azért választották e szokatlan helyszínt, mert ott találkoztak egymással elõször.

  Mindketten szociális munkásokként dolgoztak ott, igaz megismerkedésükkor a nõ hajléktalannak nézte a férfit. Esküvõjükön vagy százan voltak, köztük a szálló hajléktalanjai.

 • A bahreini sejk hétmillió dollárra pereli Michael Jacksont

  London - A bahreini királyi család hétmillió dollárra (közel másfél milliárd forint) pereli Michael Jackson amerikai popsztárt.

  A Bell Pottinger csoport azt mondja, Abdulla bin Hamad Al-Kalifa sejk szerzõdésszegéssel vádolja a sztárt a londoni bíróságnál.

  Az énekes közel ötmillió fontot, továbbá egy kulcsrakész stúdiót és egy Rolls Royce-t kapott a sejktõl, cserébe 2006-ban két lemez elkészítését ígérte jótevõjének, valamint vállalta azt is, hogy fellép az országában.

 • Megszületett Billie Piper kisfia

  Billie egy londoni magánklinikán adott életet elsõ gyermekének.

  A 26 éves sztár férjével a Doctor Who (Ki vagy Doki?) címû sorozat forgatásán találkozott.

  Laurence Fox-szal azóta egy párt alkotnak.

  A színésznõ nemrég úgy nyilatkozott, "Most csak a családomra koncentrálok. Egyelõre nem foglalkozom azzal, hogy mi lesz a karrieremmel."

 • Sírgyalázók Darnózseli temetõjében!

  Feldúlták egy 36 éves helybeli nõ sírját ismeretlen tettesek Darnózseli temetõjében.

  A kihantolt sírt délelõtt fedezték fel az elhunyt családtagjai, akik vasárnap este is jártak a sírnál, amely akkor még háborítatlan volt.

 • Jelena Jankovics nem szégyenlõs! Meccs közben cserélte le bugyiját! - videóval

  Azt mondják, mindenkinek jár 15 perc hírnév. Jelena Jankovics, a jövõ hétfõtõl a világranglista élére kerülõ teniszezõnõ nem csak kiváló játékával hívta fel magára a figyelmet.

  Nemrég nyilvánosságra hozták azt a videófelvételt, amelyen a szerb sportoló mérkõzés közben bugyit cserél.

  A fehérnemûcsere, amelyet egy törülközõ segítségével hajtott végre, hallhatóan nagy sikert aratott a nézõk körében.

 • Közel 2 millió dollárt követel Axl Rose-tól menedzsercége

  Közel 2 millió dollárra (400 millió forintra) pereli Axl Rose amerikai rockénekest menedzsercége, mivel a vállalat állítása szerint a sztár elmulasztotta megfizetni részesedésüket.

loading...