rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Delfin adta vissza a vízbe esett mobilt

 • Share on Tumblr

  Delfin adta vissza a vízbe esett mobiltTeressa Cee azt hitte, többé nem látja viszont vízbe esett iPhone-ját, de akkor megtörtént a csoda. Teressa Cee a Bahamákon nyaralt, amikor iPhone-ját véletlenül beleejtette a tengerbe. A fiatal lány azt hitte, többé nem látja viszont a telefont, de akkor megtörtént a csoda: egy delfin bukkant fel a víz felszínén, szájában a készülékkel, amit szépen visszaadott neki. Arról nincs információ, működőképes maradt-e a telefon a sós fürdő után. A delfinek köztudottan nagyon játékos állatok, de eszerint segítőkészek is, ha arra van szükség. Az esetről videó is készült.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Közel 7 kilós baba született!

  Szokatlanul nagy, 6,7 kilogrammos babája született egy 39 éves román asszonynak. A Botosani megyében élõ család tizedik gyermekeként – az átlagosnál több mint kétszer nagyobb – császármetszéssel világra segített kislány 58 centiméter hosszú.

 • Jolie és Pitt végleg egybefonták életüket!

  Hat éve vannak együtt – és hat gyereket nevelnek. És most végre tényleg összeházasodtak. Állítják.

 • Batman-õrület tombol Amerikában!

  Batman-õrület tombol Amerikában! A denevérember történetének legújabb folytatása egyetlen este alatt 66,8 millió dollárt - 10 milliárd 86 millió forintot - hozott, megdöntve ezzel minden korábbi rekordot.

  Minden idõk legnagyobb bevételét hozta egyetlen estén a Batman régóta várt folytatása, A sötét lovag. A 4366 vetítõterembe bezsúfolódott nézõk összesen 66,8 millió dollárt hoztak a gyártó és forgalmazó Warner Bros. cégnek, átvéve ezzel a rekordlista vezetõ helyét a Pókember harmadik részétõl.

 • Munkaerõhiány van a sírásókból Csehországban

  Prága - Egyre nagyobb hiánycikknek számít a szakképzett sírásó Csehoszágban. A hatályos törvények szerint minden temetõvel rendelkezõ csehországi településnek - ezek száma 6000 körül mozog - kellene hogy legyen egy szakképzett sírásója is. Ilyesmi azonban jelenleg csak papíron létezik. A regionális fejlesztési minisztérium ezért a közelmúltban felajánlotta az érdeklõdõknek, hogy bebiztosítja kiképzésüket és teljes mértékben állja ennek költségeit is.

 • Esküvõje napján vették õrizetbe a részegen vezetõ mennyasszonyt

  Alig néhány órával az esküvõje elõtt vettek õrizetbe az Egyesült Államokban egy ittasan vezetõ mennyasszonyt, aki éppen a lánybúcsúztatójáról kacsázott hazafele az autópályán, mikor szemet szúrt egy járõrnek.

 • Illegális varroda Budapesten

  Hamisított márkajelzésû sportruházati termékeket gyártó varrodát lepleztek le Budapesten, a Ganz-Mávag területén.

 • Heidi Klum erotikus képei

  A szépséges német modell képeivel van tele a sajtó, ugyanis volt sztárfotósa eladta õket.

 • Meglepő, hogy kit tart a világ legszexibb férfijának Rihanna

  Meglepő, hogy kit tart a világ legszexibb férfijának RihannaEddig azt hittük, hogy Rihannának a tetovált rapperek tetszenek, de legújabb kijelentésével teljesen összezavart minket. Az énekesnő ugyanis szexinek tartja a nem igazán sportembernek nevezhető Vince Vaughnt. A 26 éves énekesnő - aki a legújabb hírek szerint újra összejött Drake-kel - kijelentette, hogy Vince Vaughn a világ legszexibb pasija. Amikor egy újságíró rákérdezett, hogy Riri szerint ki a világ legszexibb férfija, a következőt válaszolta: „Vince Vaughn. Ő bámulatos. Fantasztikus.” A női sztárok közül pedig Penélope Cruzért rajong.

 • Óvszer nélkül szereti Cristiano Ronaldo

  Most már tudjuk, miért nem lett Cristiano Ronaldo egy óvszercég arca, dacára annak, hogy állítólag a fél világ megvolt neki.

 • Lecsukták a lóval szexelõ férfit!

  Leeroy Le Gallais vonzalma a lovak iránt kissé eltér a megszokottól, a 46 esztendõs férfi ugyanis több ízben szexuális kapcsolatot létesített egy Calico nevû guernsey-i állattal.

  A férfi elsõ alkalommal a helyszínen felejtette alsónadrágját, majd néhány héttel késõbb ittasan visszatért, hogy ismét játszadozzon kicsit a lóval.

  – Haza akartam menni, de végül a lónál találtam magam – vallotta akkor Gallais.

 • Viaszbábú lett Susan Boyle

  Viaszszobrot állítottak a skót énekesnõ tiszteletére a Madame Tussaud’s Múzeumban, Blackpoolban.

 • Tinédzserek szövetkeztek csoportos terhességre - sokkolta az ügy a lakosságot

  A fejetlen közösülés nagy divat amerikában...

  Boston - Különös "egyezség" nyomaira bukkantak az illetékesek egy amerikai kisvárosban: 16 éves vagy annál fiatalabb lányok beszéltek össze a helyi középiskolában, hogy egyszerre lesznek állapotosak, és együtt nevelik fel a gyerekeket.

  Eddig 17 tinilány lett várandós a Massachusetts állambeli Bostonhoz közeli Gloucesterben. Rendesen legfeljebb négy ilyen eset fordul elõ a helyi középiskolában.

 • Rettenetes munkahelyi baleset happy enddel

  Moszkva - Egy építõmunkás leesett az állványzatról, olyan szerencsétlenül, hogy egy betonvas átszúrta a fejét, az orvosok azonban ki tudták operálni az idegen testet, s a férfi már lábadozik.

 • Száz éves palackposta bukkant elõ Skóciában

  Csaknem százéves palackposta bukkant elõ Skóciában: ez a legrégebben a tengerben hányódó üzenet.

 • Kocsifogó horgászok

  Autót "fogott" egy horgászó házaspár az Egyesült Államokban, méghozzá nem is egyet.

 • Birkavásárlás 54 ezer forintos bankóval

  Két bankjeggyel fizette ki 108 ezer forintos tartozását egy 17 éves csaló. A birkaárusnak nem tûnt fel, hogy 54 ezreseket kapott.

  A 108 ezer forintos vételárat két 54 ezer forintos bankjeggyel egyenlítette ki egy birkákat vásárló csaló a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kétpón.

 • Tizenkét hordó sör II. Erzsébetnek!

  Valóban a windsori kastély volt annak a több mint egy hektoliternyi sörnek a rendeltetési helye, amelyet II. Erzsébet dél-angliai rezidenciája kapott. Az a Windsori Kastély azonban sokkal profánabb funkciókat lát el, mint a világ legnagyobb lakott kastélya.

  A királyi lak személyzete kissé meglepõdött, amikor megérkezett a falakon belülre egy kamion 12 hordónyi sörrel. Aztán némi telefonálgatás rávilágított a szokatlan mennyiségû ital eredetére: a szállítólevélen szereplõ "Windsori Kastély" a rezidenciától nyolc kilométerre található sörözõ neve.

 • Szélessávú internet a világ tetején

  Egy magán telekommunikácós szolgáltató szélessávú internetet biztosított a Mount Everesten: átadta Nepál elsõ 3G-s mobilhálózatát a Himaláján fekvõ alaptáborban.

 • Hallucinációkat okozhatnak a hiperaktív gyerekek gyógyszerei

  Hallucinációkat okozhatnak a figyelemzavarral és hiperaktivitással diagnosztizált gyerekeknek adott gyógyszerek még akkor is, ha elõírás szerint szedik õket - közölték hétfõn az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszer Hivatalának (FDA) szakemberei.

  Az FDA kutatói 49 klinikai tanulmány adatainak elemzése alapján úgy találták, hogy a figyelemzavaros rendellenességnél és hiperaktivitásnál alkalmazott szerek pszichózist és mániás viselkedést okozhatnak egyes pácienseknél. Néhány esetben az is elõfordult, hogy a gyerekek férgekrõl, bogarakról és kígyókról hallucináltak, úgy érezve, mintha másznának rajtuk.

 • Agyonvertek egy két éves kisfiút!

  Tíz év börtönt kapott Robert Cunningham, aki megölte a 23 hónapos Brandon Muirt. A férfi évek óta heroinfüggõ, élettársa, a gyerek anyja szintén.

  A Dundee-ban élõ Brandon március 16-án halt meg a kórházban, 40 különbözõ sérülése volt, a beszakadt mellkastól kezdve a törött csontokig. Az orvosi jelentés szerint a halálát megelõzõ három hétben szenvedett a brutalitástól. Pontosan attól a perctõl kezdve, amikor Robert hozzájuk költözött.

 • Krematórium melegével fûtene egy belga település

  Fûtésre is fel kívánja használni az épülõ helyi krematórium melegét a belgiumi Welkenraedt település.

 • Gyermeket vár Konta Barbara

  Kisbabát hord a szíve alatt Konta Barbara, a Barátok közt egykori sztárja. Barbara a párjával, a focista Németh Norberttel decemberre várják elsõ közös gyermeküket.

  "Már az ötödik hónapban járok, úgyhogy a nagy pocakom miatt le sem tudnám tagadni, hogy valóban kisbabánk lesz.

  Rettentõen boldogok vagyunk a párommal, és nagyon várjuk már, hogy karácsonykor hármasban tölthessük az ünnepeket. Életem legszebb szentestéje lesz" - mesélte Barbara.

 • Hajas Laci elérzékenyült

  Hajas László nem szégyelli, bizony a közelmúltban sírva fakadt, annyira meghatódott. A sztárfodrász a világ legrangosabb hajshow-jára kapott meghívást, ahol maga Vidal Sassoon igencsak elismerõen nyilatkozott a munkájáról.

  Hajas Laci már negyedszer kapott meghívást a londoni showra, ami a világ egyik legrangosabb eseménye és Lacin kívül kelet-európai fodrász nem vett még részt rajta.

  A mûsor bevételét jótékony célokra fordítják.

 • A dánok szeretik a magas adót

  A dánok többsége elégedett egy felmérés szerint az országban érvényben lévõ adó mértékével, amely a világon a legmagasabbak közé tartozik.

 • Elhunyt az RTL KLub Reggeli címû mûsorának fõszerkesztõje

  Gregorich András a magyar televíziós szakma egyik legmeghatározóbb alakja volt.

  Évtizedekig dolgozott a Magyar Televízióban, majd 1999 óta több nagy sikerû mûsor készítését irányította az RTL Klub-on, mint például a Csíííz, a Való Világ, a Survivor, a Dzsungelparty vagy a Nemzeti Vágta.

 • Japán szinkronúszók "körmöse"

  Nem jelenhetnek cizelláltra festet körmökkel versenyeiken a japán szinkronúszók - döntöttek szakosztályuk vezetõi.

 • Bebe fülig szerelmes

  Úgy tûnik, még mindig fülig szerelmes Bebe, a Back II Black együttes frontembere, aki szinte el sem engedi barátnõje, Ágica kezét.
  Az énekesre eddig nem volt jellemzõ, hogy aktuális barátnõjét nyíltan felvállalja. Ám Ági, aki a TV2-n futó Popdaráló táncoslánya, olyannyira betáncolta magát az énekes szívébe, hogy karácsonykor már a gyûrûváltásra is sor került.

 • Kirúgják a tanárokat a diákok rossz jegyei miatt

  Kirúgják egy amerikai középiskola tanárait, mivel a diákok sorozatosan rossz jegyeket szereztek, elsõsorban matematikából.

 • Megfulladt egy focista gonoszmentesítõ fürdésben

  Harare - Krokodilban gazdag folyóba fulladt egy focista Zimbabwéban, amikor csapatával fürdõzéssel próbálta mentesíteni magát a gonosz szellemektõl egy meccs elõtt.

  A Midland Portland Cement 16 játékosa edzõi parancsra úszkált egyet a Zambéziben "gonosztalanítási" céllal. A folyónak erõs a sodra a fürdõzés helyén - Victora Falls üdülõváros mellett -, ráadásul krokodilok és vízilovak is bõven akadnak benne. Amikor a csapat végre kijöhetett a partra, már csak 15-en voltak.

 • Alvás közben rabolták ki Dr. House-t

  Hugh Laurie új, négymillió dolláros Los Angeles-i otthonában aludt a hitvesi ágyban, mialatt betörõk kifosztották a házat.

  Lauriék, minden bizonnyal szerencséjükre, nem ébredtek fel az alsó szinten motozó bûnözõk ténykedésére, így sértetlenül megúszták a bûncselekményt.

  Az utóbbi idõben nem ez volt az elsõ komolyabb betörés Hollywood Hills környékén: a rendõrség azt gyanítja, hogy ugyanaz a banda lehet felelõs Tim McGraw és Faith Hill zenészek házainak kifosztásáért is, amely Lauriéknál is "tiszteletét tette.