rss
 • Delfin adta vissza a vízbe esett mobilt

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Delfin adta vissza a vízbe esett mobiltTeressa Cee azt hitte, többé nem látja viszont vízbe esett iPhone-ját, de akkor megtörtént a csoda. Teressa Cee a Bahamákon nyaralt, amikor iPhone-ját véletlenül beleejtette a tengerbe. A fiatal lány azt hitte, többé nem látja viszont a telefont, de akkor megtörtént a csoda: egy delfin bukkant fel a víz felszínén, szájában a készülékkel, amit szépen visszaadott neki. Arról nincs információ, működőképes maradt-e a telefon a sós fürdő után. A delfinek köztudottan nagyon játékos állatok, de eszerint segítőkészek is, ha arra van szükség. Az esetről videó is készült.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Kirúgták, mert viccelõdött a pápáról!

  Menesztették a RAI olasz közszolgálati televízió híradójának vatikáni rovatából azt az újságírót, aki heves vitát kiváltó módon viccelõdött XVI. Benedek pápáról.

  Roberto Balducci vasárnap este XVI. Benedek audienciájáról tréfásan azt találta mondani, hogy a kutyát sem érdeklik a pápa szavai.

 • Öngyilkos akart lenni egy 103 éves férfi

  Egy 103 éves olasz férfi az Arnoba ugrott Firenzében, hogy így vessen véget hosszúra nyúlt életének. A jelenetet látta egy kisebb csoport, akik kimentették a vízbõl, így az idõs úr ismét megúszta - írja a La Stampa.

 • Ájulásig itta magát Pamela Anderson

  Hiába Pamela Anderson a Playboy címlap rekordere, és a kilencvenes évek egyik legnagyobb szexszimbóluma, túl sokat nem tud a malacperselybe pakolni mostanság.

 • Mary-Kate Olsen hamarosan feleség lesz

  Minden jel arra utal, hogy Mary-Kate Olsenbõl hamarosan feleség lesz, és Olivier Sarkozy megkérte a kezét.

 • Fényes nappal, egy parkolóban öltözött át Paz de La Huerta

  Nem a szégyenlõs celebek közé tartozik Paz de La Huerta, sõt. Ezt a minapi produkciója is bizonyította, ugyanis fényes nappal vetkõzött le egy parkolóban, így bárki megnézhette pucér melleit.

 • Búcsúlevelet írt a holland ámokfutó gyilkos

  A 24 éves Tristan van der Vlis tettének oka mindazonáltal ebbõl sem derül ki. A levél a sajtó szerint egyebek között öngyilkossági szándékra tett utalást.

 • Hatalmas lehetõségtõl esett el Király Linda

  Kudarcot vallott Király Linda, még Schobert Norbinak sem sikerült lefogyasztania.

 • Kate Moss kisbabát vár!

  Még tavaly októberben jelentettük, hogy a szupermodell partyfügõ anyuka, Kate Moss ismét visszatalált zenész szerelméhez, Jamie Hince-hez.

  Nos, úgy tûnik a békülés valóban nagyon jól sikerült, ugyanis a 35 éves hölgy immáron 3 hónapos terhes!!! Kate egyik barátja úgy nyilatkozott, hogy a nõ, aki forradalmasította a divatipart nagyon készül az anyaságra, és szeretné kicsit jobban csinálni, mint ahogyan azt eddig tette…

 • Fõleg tablettával védekeznek a nõk a nem kívánt terhesség ellen

  Fõként tablettával védekeznek az amerikai nõk a nem kívánt terhesség ellen, de a washingtoni kormányzat öt év óta elsõ, e témában készült összehasonlító jelentése szerint más országokban jóval népszerûbb ez a módszer.

 • Sok kis Obama született Kenyában

  Sok szülõ adta szerdán újszölöttjének a Barack, az Obama vagy a Michelle nevet Kenyában, ahonnét Barack Obama megválasztott amerikai elnök õsei származnak apai részrõl.

  Kisumuban, annak a New Nyanza tartománynak a fõvárosában, ahonnét az Egyesült Államok elsõ afroamerikai elnökének megboldogult apja származott, egy anyának még az is sikerült, hogy az Obama-házaspárról Obamának, illetve Michelle-nek nevezze el gyermekeit, minthogy különnemû ikreket szült.

 • Lord Snowdon kitálal

  London - Lord Snowdon, II. Erzsébet angol királynõ néhai húgának, Margit hercegnõnek volt férje, betöltve 78. életévét, úgy döntött: fittyet hány a hagyománynak, amely szerint az angol királyi család tagjai nem engedélyezik életrajzuk publikálását, mert az esetleg kellemetlen lehet a nemes klán egyik-másik tagjának. A lord négy évig dolgozott a legteljesebb titokban Anne de Courcy írónõvel, míg elkészült a mû, 'A Snowdon'.
  The Biography a brit sajtó szerint "szenzációs", de aligha fogja elnyerni a Buckingham palota egyes személyiségeinek fenséges tetszését.

 • Égõ házából menekült ki Nick Nolte

  Los Angeles/Malibu - Kisebb sérüléssel menekült ki égõ házából kedden Malibuban Nick Nolte.

  A 67 éves amerikai színész a kezén sérült meg könnyebben, és enyhe füstmérgezést szenvedett, de kórházi kezelésre nem szorul - közölte Sam Padilla, a Los Angeles megyei tûzoltóság illetékese.

  A tüzet rövidzárlat okozta a nappaliban. A színész a kezén sérült meg, amikor kitört egy ablakot, hogy elmeneküljön a lángok elõl.

 • Kislányt vár Kim Kardashian

  Kislányt vár Kim KardashianAz amerikai modell és reality sztár megerősítette, hogy kedvesével, Kanye West-tel hamarosan egy kislány szülei lesznek. Kim Kardashian megerősítette, hogy kislányt hord a szíve alatt. A szexis modell, üzletasszony és reality sztár gyermekének apja az amerikai énekes-rapper, Kanye West, a kicsi nemét azonban eddig titokban tartották a leendő szülők. Az amerikai celeb várandóssága felénél tart, a 19. heti orvosi vizsgálata pedig bekerült reality műsorába, amiből kiderült, hogy a kicsi kislány lesz. A barna szépség nagyon örült a hírnek, mivel párja is kislányt szeretne.

 • Plasztináltatná magát halála után Gunther von Hagens

  Saját testét is konzerváltatni akarja halála után a híres holttestpreparátor, Gunther von Hagens.

 • Dalban dolgozta fel szerelmi csalódását Hien

  Dalban dolgozta fel a szerelmi csalódását az énekesnõ, amihez egy forró hangulatú klip is készült. A látványos és szexi videóban Caramel exe még a melltartóját is ledobta.

 • Pataky Attila súlyos beteg

  Pataky Attila két hónap alatt 19 kilót fogyott, nemrég diagnosztizálták betegségét.

  Hosszú ideig hallgatott róla az Edda sztárja, miért és hogyan fogyott le mindössze két hónap alatt 19 kilót. Nem csak szívinfarktusa volt az utóbbi idõben.

 • Piros lap helyett bugyit rántott elõ a bíró

  Lap helyett bugyit rántott elõ zsebébõl egy futballbíró Brazíliában egy amatõr mérkõzésen, amikor kiállított egy játékost.

 • Gesztesi újra a volt feleségével van!

  A színész közös házba költözött volt nejével és más rokonokkal. Ismét gyerekzsivajtól hangos a budakalászi Gesztesi-rezidencia. A színész eladta a házat, amelyben eddig volt felesége, Nikolett élt két közös gyermekükkel és lassan másfél éves gyermekével. Gesztesi meglepõ döntést hozott, ugyanis volt neje és a gyerekek a házába költöztek, sõt az asszony szülei is bebútoroztak az egyik szobába.

 • A fatuskos gyilkos életfogytiglant kapott!

  Életfogytiglani börtönre ítélték szerdán Németország egyik legkülönösebb bûnügyének tettesét, aki több mint egy évvel ezelõtt egy autópálya fölötti hídról ledobott fatuskóval követett el gyilkosságot.

  Az illetékes bíróság szándékos emberölés elkövetésének vádjával szabta ki az ítéletet a 31 éves, kazah származású Nicolai H. névre hallgató, kábítószerfüggõ személyre.

 • Kínos elszólás: infláció helyett fellációt emlegetett a politikus

  Egy interjúrészlet gondoskodik a derültségrõl Franciaországban: infláció helyett fellációt, vagyis az orális szexet említette mondatában Rachida Dati volt igazságügy-miniszter, jelenleg európai parlamenti képviselõ.

 • Szexképek miatt beperelték a McDonald's-ot!

  Beperelte a McDonald's-ot egy férfi, aki azt állítja, hogy a gyorsétterem dolgozói az ott felejtett telefonjáról feltöltötték az internetre felesége meztelen képeit.

  Pert indított a McDonald's és a hálózat egyik éttermének vezetõje ellen egy amerikai férfi, és hárommillió dollárt követel az õt ért sérelmek miatt, és költözése költségeinek megtérítésére. Philip Sherman azt állítja, hogy a McDonald's fayetteville-i éttermében hagyta a mobiltelefonját, és amikor felhívta õket, az ott dolgozók megígérték, hogy vigyáznak a készülékre, amíg visszamegy érte.

 • Újra gyermeket vár Jessica Simpson

  Az énekesnõ nem vesztegeti az idejét, alig hét hónappal kislánya születése után máris második gyermekét várja.

 • Gyorsan jött szülés a ház elõtti gyepen

  Fullerton - Egy kaliforniai asszony második gyermeke olyan hirtelen jelezte jövetelét, hogy mit volt mit tennie, a vásárlásból éppen hazafelé tartva leparkolt a háza elõtt, és egyedül megszülte kislányát a gyepen.

  A 36 esztendõs nõ kocsijában kétéves alvó kisfiával indult volna a fullertoni bevásárlóközpontból az orvosához ellenõrzõ vizsgálatra, amikor megérezte, hogy arra már nem lesz ideje. Miközben hazahajtott, riasztotta a mentõket, ám mire a segítség megérkezett, már karjában ringatta az újszülött Mary Claire-t, aki hat héttel korábban jött világra.

 • Egy év börtönt kapott Obama megfenyegetéséért!

  Egy év és egy napi börtönbüntetésre ítélték hétfõn Ézsak-Carolina államban azt a férfit, aki halálosan megfenyegette Barack Obamát az elnökválasztási kampány idején.

  A 48 éves Jerry Michael Blanchardnak ezenkívül háromezer dollár pénzbüntetést is fizetnie kell, és szabadulása után még három évig rendõri felügyelet alatt marad.

 • 94 évesen született gyermeke

  Kilencvennégy éves a világ legidõsebb "kispapája". Az Indiában élõ aggastyánnak és nejének - aki szintén nem túl fiatal kismama, 52 esztendõs múlt - két hónappal ezelõtt született fia. A férfi nem kapkodta el a házasságot, 90 évesen még agglegény volt.

 • Hatvanhatmillió két szarvasgombáért

  Hatvanhatmillió forintért vett két gombát egy makaói milliárdos: két fehér szarvasgombát.

 • Britney 37 milliót fizet a láthatásért

  Egyre jobban fokozódik a botrány Britney-ék háza tájékán is. Hosszú civakodás és sok-sok bírósági tárgyalás úgy látszik meghozta eredményét, végre kimondták kinél lehet a gyerek, és kinek kell gyerektartási díjat fizetnie.

  Britney, hogy egyet ért e a törvényszék által hozott határozattal, a közeljövõben úgyis kiderül, hiszen nem hinnénk azt, hogy Britney-t egy határozat megállít vagy be is tartja a benne foglaltakat. Britney Spears és volt férje Kevin Federline négy évvel ezelõtt mondták ki a boldogító igent, de kapcsolatuk hamar tönkre is ment, mégis éltek egymás mellett.

 • 15 millió éves alsó állkapcsot találtak Közép-Franciaországban

  Közel 15 millió éves alsó állkapcsot találtak Közép-Franciaországban. Tavers-ben a hét elején egy õslénytannal foglalkozó régésztábor résztvevõi - jelentette be szerdán az Orléans-i Természettudományi Múzeum.

 • Jótékony pókevés

  Pókot evett egy iskolaigazgató tanár Nagy-Britanniában, hogy iskolájának új torna- és színházterme legyen.

 • Tárgyaláson aludt el egy bíró

  Egyelõre megmenekült a börtöntõl két kábítószer-kereskedelemmel megvádolt ausztrál férfi, mert az ügyükben ítélkezõ bíró állandóan elaludt a tárgyaláson.

  A ausztráliai legfelsõbb bíróság csütörtökön felfüggesztette a fejenként 13 és fél éves börtönbüntetést kiszabó ítéletet. Az indoklás szerint fennáll a téves döntés veszélye, ha a bíró "észrevehetõen és ismételten" elalszik tárgyalás közben.