rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Delfin adta vissza a vízbe esett mobilt

 • Share on Tumblr

  Delfin adta vissza a vízbe esett mobiltTeressa Cee azt hitte, többé nem látja viszont vízbe esett iPhone-ját, de akkor megtörtént a csoda. Teressa Cee a Bahamákon nyaralt, amikor iPhone-ját véletlenül beleejtette a tengerbe. A fiatal lány azt hitte, többé nem látja viszont a telefont, de akkor megtörtént a csoda: egy delfin bukkant fel a víz felszínén, szájában a készülékkel, amit szépen visszaadott neki. Arról nincs információ, működőképes maradt-e a telefon a sós fürdő után. A delfinek köztudottan nagyon játékos állatok, de eszerint segítőkészek is, ha arra van szükség. Az esetről videó is készült.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Csendes felvonulás az eltünt francia diáklányért!

  Megközelítõleg ezren vettek részt Párizsban vasárnap azon a csendes felvonuláson, amelyet a Budapesten eltûnt Ophélie Bretnacher barátai szerveztek, hogy így fejezzék ki szolidaritásukat a francia diáklány hozzátartozóival.

  A menetben a családon és a barátokon kívül részt vett Reims városának nemzetgyûlési képviselõje, Catherine Vautrin volt miniszter, s hivatalosan képviseltette magát Magyarország párizsi nagykövetsége Nott Miklós fõkonzul személyében.

 • A világ legnagyobb hamburgere Ausztráliában

  Egy ausztrál kávéház elkészítette a világ legnagyobb hamburgerét. A hivatalosan még meg nem erõsített rekord szerint a 81 kilogrammos fasírtot 12 órán át sütötték.

 • Ónebuló: 38-szor bukott érettségin

  Újdelhi - 38. alkalommal érettségi vizsgázott egy nyugdíjas Indiában, de megint megbukott.

  Mégsem adja fel.

 • Facebookon bukott le a többnejû férfi

  A Rhode Island-i férfit az buktatta le, hogy visszavonta elsõ felesége bejelölését a Facebookon.

 • 50 Cent filmet készít legújabb albumából

  50 Cent filmet készít legújabb albumából. A rapper az év hátralévõ részében fogja megjelentetni új korongját, és a tervek szerin ugyanakkor egy filmet is forgalomba fognak hozni, azonos címmel.

  A dalok azonban nem lesznek ugyanazok, hiszen akkor 50 Centnek meg kellene osztania a hasznát a lemezkiadó céggel.

  Vajon a film is olyan sikeres lesz, mint a rapzenéje? Nem sokáig kell várni a válszra.

 • Megette exneje útlevelét

  Egy orosz férfi miszlikbe tépte exneje útlevelét, majd az egészet megette, ám tettéért felelnie kell.

  A pár ugyan elvált, de egy lakásban volt kénytelen maradni. Veszekedés robbant ki, és a férj úgy gondolta, meg kell semmisítenie az egyetlen hivatalos iratot, amely volt feleségét arra jogosítja, hogy a lakásban éljen. Ezért teljes egészében megette a nõ útlevelét, egyetlen apró darabkát sem hagyott meg belõle.

 • Levágta a saját péniszét, mert nem vehette el szerelmét!

  Egy dél-egyiptomi férfi levágta saját péniszét, mert családja nem engedte meg, hogy elvegyen egy alacsonyabb társadalmi osztályból származó nõt.

  A 25 éves férfi két éven át kérlelte apját, hogy feleségül vehesse szerelmét, de mivel Egyiptom déli részén különösen szigorúak a szokások és csak azonos társadalmi osztályból származók házasodhatnak, ráadásul a legritkább esetben szerelembõl, az apa határozottan megtagadta a kérés teljesítését.

 • 2042 után megszûnik a fehér többség az Egyesült Államokban

  Washington - Nem lesz már fehér többség az Egyesült Államokban a 2042-es évtõl egy kormányzati tanulmány szerint. Ez nyolc évvel hozza elõbbre a váltás idõpontját, mint egy korábbi, 2004-es becslés jósolta.

  Az ország történelme során folyamatosan a sokféleség irányában fejlõdött, de ez a folyamat az utóbbi idõben felgyorsult, mivel a bevándorlás és a születésszám magasabb a nem fehér - elsõsorban a dél-amerikai származású, spanyolajkú - etnikumok körében.

 • 5,2 milliárd forint tartozik az APEH-nek!

  Az APEH 2009 elsõ negyedévében 176 adózónál összesen 42,8 milliárd forint adóhiányt állapított meg.

  A lista élén a budapesti székhelyû Ldebran-Trade Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. áll, a bírságokat is beleértve 5,2 milliárd forint tartozással.

 • Búcsúlevelet írt a holland ámokfutó gyilkos

  A 24 éves Tristan van der Vlis tettének oka mindazonáltal ebbõl sem derül ki. A levél a sajtó szerint egyebek között öngyilkossági szándékra tett utalást.

 • 24 aranyrudat találták egy repülőgép mellékhelyiségében

  24 aranyrudat találták egy repülőgép mellékhelyiségébenÖsszesen egymillió dollárnál is többet érnek azok a gazdátlan aranyrudak, amelyet takarítók találtak Indiában, egy repülőgép fedélzetén. A Jet Airways légitársaság gépe több nemzetközi út után a kelet-indiai Patna városából Kolkata repülőterén szállt le, ahol útja végeztével rutinszerűen átvizsgálták. A 24 aranyrudat a mellékhelyiségben találták meg, két táskában. Az összesen egy kilogrammnyi arany becsült piaci értéke 70 millió rúpia. A csomagot eddig senki sem kereste. Kína mellett India a világ legnagyobb aranyfogyasztója.

 • Aranyékszer az újgazdag kutyák divatja

  Moszkva - Dora a negyedik születésnapjára virágot ábrázoló arany fülbevalót kapott. Ebben nem is lenne semmi érdekes, de Dora nem embergyerek, hanem egy fekete Staffordshire kutya.

 • Justin Bieberrel kavar Miley Cyrus?!

  Justin Bieberrel kavar Miley Cyrus?!Alig pár nappal azt követően, hogy Miley Cyrus tagadta a pletykákat, melyek szerint épp Justin Bieberrel kavar, ismét együtt látták őket - ezúttal egy hollywoodi szórakozóhelyet hagytak el közösen. Bieber alig 10 perccel hajnali 2 előtt érkezett meg a klubba, ahol egyenesen Cyrus asztalához sietett, beszélt pár percet a színész-énekesnővel, majd közösen távoztak. Ugyanazon a napon, csak néhány órával korábban, szemtanúk Justin Bieberre lettek figyelmesek, amint Miley Cyrus otthonának közelében kocsikázik leopárdmintásra festett autójával.

 • Elhunyt a 28 évig kómában fekvõ milliomos asszony

  76 éves korában egy New York-i otthonban elhunyt Martha "Sunny" von Bülow. Az asszony 1980 óta feküdt kómában. Gyerekei szerint második férjemérgezte meg a milliomos asszonyt, de ezt sohasem sikerült bebizonyítani.

  Meghalt Martha "Sunny" von Bülöw, a híres milliomos nõ, aki 1980 óta feküdt kómában. A hölgy Martha Crawford néven született 1932-ben és édesapjától hatalmas, 75 millió dolláros vagyont örökölt, alig négy évesen. Ettõl kezdve a bulvárlapok állandó szereplõjévé vált.

 • Kitiltották a külföldi turistákat Tibetbõl!

  Átmenetileg nem utazhatnak külföldi turisták Tibetbe. Az intézkedést a népköztársaság kikiáltásának 60. évfordulója alkalmából tervezett pekingi ünnepségek miatt vezették be.

  Az október 1-jei megemlékezések miatt szerte az országban szigorúbb biztonsági intézkedéseket léptettek életbe.

 • Egy Rothschild hulladékjachton

  Pillepalackokból készült "hulladékhajócskával" kel át Amerikából Ausztráliába egy Rothschild, hogy tudatosítsa, mennyire szennyezett a világtenger.

 • Az összes jegy elfogyott a budapesti AC/DC koncertre

  Alig több mint két nap alatt elfogytak a jegyek az AC/DC zenekar március 23-i budapesti koncertjére; a szervezõ Live Nation Hungary pénteki közlése szerint Budapest ezzel az eladással kelet-európai csúcsot döntött.

  A belépõket szerdán délelõtt kezdték árusítani, a legolcsóbb jegy 13 ezer 900, míg a legdrágább 18 ezer 900 forintba került. A jegyeladás megkezdése után egy órával már több mint 2 ezer belépõ talált gazdára, míg 26 órával késõbb a Papp László Budapest Sportarénába szóló jegyek 99 százaléka elfogyott. Péntek kora délutánra a legutolsó, a színpadra korlátozott látást kínáló jegyeket is eladták.

 • Túl az egy milliárd dolláros bevételen a Transformers 3

  A napokban túllépte az egy milliárd dolláros bevételi álomhatárt a Transformers harmadik része.

 • Szagelnyelõ gatya - vége a bûznek!?

  New York - Szagelnyelõ gatya- és bugyibetétet fejlesztett ki egy cég az Egyesült Államokban.

  A gatya vagy bugyi szagelszívó betétje - a gyártók szerint - még a legapróbb fuvallat aromáját sem engedi távozni a külvilág felé. A gázelnyelõ betét szénszálas, amelyet mikrobaölõ eljárással is felvérteztek. A betétek ötös csomagolásban kaphatók, nem drágák: 5 dollárba, azaz 850 forintba kerül egy sorozat.

 • Súlyos betegsége után visszatér Mariska Hargitay!

  Súlyos betegsége után egy újabb évadra írt alá szerzõdést a Különleges ügyosztály fõszereplõnõje, Mariska Hargitay. A magyar származású színésznõt az év elején kétszer is megoperálták, amikor a tüdeje felmondta a szolgálatot.

 • 'Obama örület' Amerikában!

  Az obamás mütyürkék a legkeresettebbek Amerikában, legyen szó pólóról, sapkáról, kulcstartóról, édességrõl vagy bögrérõl, az fogy a legjobban, amelyikre a leendõ elnök képét nyomták rá - írta a The Washington Times címû amerikai lap.

  A Union Station fõvárosi pályaudvaron az ajándékboltok korábban FBI-os és CIA-s pólókkal és poharakkal voltak tömve, most szinte minden szuvenírrõl Obama mosolyog vissza. Az obamás tárgyakat veszik mint a cukrot, még a dohányárus is Obama-szivart árusít.

 • Elhunyt S. Benedek András Arany János-díjas író!

  Elhunyt S. Benedek András Arany János-díjas író, költõ, irodalomtörténész; a kárpátaljai író temetésérõl késõbb intézkednek - tudatta a Magyar Írószövetség. S. (Stumpf) Benedek András Munkácson született 1947. február 1-én.

 • Lady GaGa bárkivel bárhol párosodik

  Szépsége vitatható, de tehetsége nem. Lady GaGa szende kóristalányból vált botrányhõssé és világsztárrá. A harmadik részbõl csillapíthatatlan szexuális étvágyáról olvashatnak.

 • Michael Douglas pert nyert volt nejével szemben

  Elutasította Michael Douglas volt feleségének keresetét egy New York-i bíró, így a színésznek nem kell fizetnie volt feleségének a Tõzsdecápák 2 - A pénz nem alszik címû filmbõl származó bevételeibõl.

 • Vasalásban állított fel rekordot egy német férfi

  Egy 28 éves német férfi 58 órán és 40 másodpercen át vasalt megszakítás nélkül és ezzel új rekordot állított fel.

 • Kürtjével védekezett a betörõje ellen!

  Egy idõs brit férfi a vészhelyzetekre bekészített kürtjével futamított meg két betörõt, akiket késõbb elkaptak a rendõrök.

  Egy kis kürt segítségével sikerült megfutamítania két betörõt egy 78 éves brit férfinak, írja a Telegraph. A két férfi szerdán éjjel három körül egy ablakon át hatolt be a házba, azonban végül üres kézzel távoztak.

 • Hatalmasat esett Madonna koncert közben

  Az énekesnõ koncertturnéjának dallasi állomásán esett egy hatalmasat. Madonna épp a „Like a prayer" címû számot énekelte, mikor megbotlott.

 • Letörték Hitler fejét a berlini Tussaud-panoptikumban

  Berlin - Rendkívüli incidens zavarta meg a berlini Tussaud-panoptikum hivatalos megnyitóját szombaton. Az egyik legelsõ látogató ugyanis letépte Hitler fejét.

  A náci vezér panoptikumi elhelyezése már elõzetesen óriási vitát váltott ki a német fõvárosban. Elsõsorban politikusok, továbbá a Németországi Zsidók Központi Tanácsa tiltakoztak az ellen, hogy Hitler viaszfiguráját is kiállítsák a panoptikumban, a tulajdonos Merlin Entertainments Group azonban ragaszkodott az eredeti elgondoláshoz.

 • Egymillió darab húsos derelye a karaoke-világbajnokság gyõztesének

  Egymillió darab pelmenyit, azaz orosz húsos derelyét nyer a moszkvai karaoke-világbajnokság közönségdíjasa.

 • A legszerencsétlenebb házszám nem a 13-as

  Messze nem a 13-as házszám a legpechesebb, hanem a 243-as - erre jutott egy biztosítótársaság Nagy-Britanniában.