rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Delfin adta vissza a vízbe esett mobilt

 • Share on Tumblr

  Delfin adta vissza a vízbe esett mobiltTeressa Cee azt hitte, többé nem látja viszont vízbe esett iPhone-ját, de akkor megtörtént a csoda. Teressa Cee a Bahamákon nyaralt, amikor iPhone-ját véletlenül beleejtette a tengerbe. A fiatal lány azt hitte, többé nem látja viszont a telefont, de akkor megtörtént a csoda: egy delfin bukkant fel a víz felszínén, szájában a készülékkel, amit szépen visszaadott neki. Arról nincs információ, működőképes maradt-e a telefon a sós fürdő után. A delfinek köztudottan nagyon játékos állatok, de eszerint segítőkészek is, ha arra van szükség. Az esetről videó is készült.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Világrekord infláció Zimbabwe-ben

  Világrekorder a milliárdosok arányát tekintve Zimbabwe. Mindez azonban nem a dél-afrikai országban lakó dúsgazdag polgárok magas számának köszönhetõ, hanem az ott tomboló hiperinflációnak.

  A hivatalos pénznem az afrikai országban a zimbabwei dollár, amelyet elõször 1980-ban vezettek be, leváltva az addig használt rodéziai dollárt. Zimbabwe drágulási üteme kétségtelenül világvezetõ, hiszen az éves átlagos infláció az egykori Dél-Rodéziában a legmagasabb (12,500,000 %).

 • A WC-be küldte a pincér a szoptató anyát Gödöllõn

  Az interneten tette közzé panaszát egy édesanya, akit egy pincér szólított fel a szoptatás abbahagyására az egyik gödöllõi étteremben. A pincér a nõi WC-t ajánlotta az édesanyának, amit az nem fogadott el és diszkréten, a falnak fordulva megszoptatta fél éves babáját.

 • Felhõkarcolókra mászik rákos társaiért

  Egy 56 emeletes toronyházra mászott fel egy férfi az Egyesült Államokban. Dan Goodwin akciójának célja az volt, hogy inspirálja a rákbetegeket, hiszen neki a mászás segített meggyógyulni.

 • A legkedveltebb Michael Jackson dal a Billie Jean

  A hamarosan megjelenõ Michael Jackson-válogatás számlistáját a rajongók szavazatai alapján állították össze.

  Augusztus végén jelenik meg Michael Jackson új válogatáslemeze, a King Of Pop.

  A lemez kiadója, a Sony BMG a rajongókra bízta az album összeállítását, megadott egy ötvenes listát, ennyi dalból lehetett kiválasztani egy szavazás keretében azt a tizennyolcat, amely rákerült a korongra.

 • A Szex és New York sztárja nem szereti ha alul szorul

  Kim Cattrall-t nem érdekli, mit gondolnak róla - szerinte a bugyi egészségtelen, így inkább nem hordja.

 • Átadták a kambodzsai fõváros elsõ felüljáróját

  Átadták a forgalomnak a kambodzsai fõváros, Phnom Penh elsõ közúti felüljáróját.

 • 13 fogát húzta ki saját kezûleg egy barkácsfogóval

  "13-asa" lett egy brit férfinak, de nem totón húzta be, hanem a szájából ki: ennyi fogtól fosztotta meg magát saját kezûleg egy barkácsfogóval.

  A 42 éves illetõ nem annyira tehetõs, hogy magánfogorvoshoz mehetett volna, az államiaktól pedig sohasem kapott idõpontot belátható idõn belülre, pedig 2003 óta próbálkozott. Legalább 30 fogorvosnál érdeklõdött, de sehol sem járt sikerrel, így aztán amikor hasogatni kezdett egyik elsõ foga, kihúzta maga.

 • A Hilton új vállalatnév és logó bevezetését jelentette be!

  A Hilton a világ egyik vezetõ szálloda lánca új vállalatnév és logó bevezetését jelentette be.

  A Hilton új neve, a Hilton Worldwide a társaság globális tevékenységi körét hivatott jelölni, az új logó pedig a Hilton gazdag történelmi múltját, jövõbeni céljait és a kiváló szolgáltatások iránti elkötelezettségét idézõ motívumokból áll össze.

 • Félmilliárd dolláros fõnyeremény

  Félmilliárd dolláros (több mint 109 milliárd forintos) fõnyeremény találhat gazdára az amerikai Powerball lottójáték szerda esti sorsolásán.

 • Jamie Lee Curtis megsértõdött Seth MacFarlane cicis dalán

  A 2013-as Oscar gála idei házigazdája alaposan megsértett legalább egy hölgyvendéget a nevezetes cicis dallal.

 • 2042 után megszûnik a fehér többség az Egyesült Államokban

  Washington - Nem lesz már fehér többség az Egyesült Államokban a 2042-es évtõl egy kormányzati tanulmány szerint. Ez nyolc évvel hozza elõbbre a váltás idõpontját, mint egy korábbi, 2004-es becslés jósolta.

  Az ország történelme során folyamatosan a sokféleség irányában fejlõdött, de ez a folyamat az utóbbi idõben felgyorsult, mivel a bevándorlás és a születésszám magasabb a nem fehér - elsõsorban a dél-amerikai származású, spanyolajkú - etnikumok körében.

 • A 40 feletti férjes asszonyok élvezik a legjobban a szexet

  A férjezett nõk 40 éves koruktól élvezik a leginkább a szexet - állatják egy brit tanulmány szerzõi.

 • Halálra verte, majd sörösüveggel megerõszakolta az anyját!

  Halálra verte, majd sörösüveggel "megerõszakolta" 60 éves anyját az ortodox karácsony szentestéjén egy 35 éves férfi a dél-ukrajnai Mikolajiv megyében.

  A Voznyeszenszk városban élõ család a vacsorához készülõdött, amikor - a rokonokat látogató családfõ távollétében - veszekedés tört ki a már ittas fiú és anyja között. A dulakodássá fajult civódás közben a férfi bántalmazta az édesanyját, majd a haldokló asszonyt magára hagyva a szobájába vonult - jelentette a novosti-n.mk.ua hírportál a Mikolajiv megyei rendõrségre hivatkozva.

 • Ragadásmentes rágógumi

  A jó példa ragadós: immár az Egyesült Államokban is kapható a ragadásmentes rágógumi, amelyet Nagy-Britanniában fejlesztettek ki.

 • Japán új hightech vécéje mindenre gondol

  Házi laborként vizeletet elemez, vérnyomást, hõmérsékletet és testsúlyt mér, és persze a szokásos funkcióit is tökéletesen oldja meg az új japán vécécsúcsmodell.

 • Osztálykiránduláson szült a 12 éves lány

  A fiatalról senki sem tudta, hogy terhes, még õ maga sem. A kirándulás közben született kislány és a fiatal anya is egészséges.

 • Nyilvánosan mutogatta magát a pornósztár

  Cicis autogrammot osztogatott a pornós. Van olyan híresség, aki csak aláírásokat osztogat, de van, aki mellét ajánlja fel a rajongóknak.

 • A Féreg 3 év próbaidõt kapott

  A Féreg becenévre hallgató egykori kosárlabdázót három év próbaidõre és közmunkára ítélte kedden a Los Angeles-i Fellebbviteli Bíróság. - közölték az ügyészek.

  Az ötszörös NBA-bajnok Rodmant április 30-án tartóztatták le egy Beverly Hills-i hotelben, ahol megtámadta barátnõjét és súlyos sérüléseket okozott neki.

  Rodmant súlyos testi sértéssel és egy szemtanú befolyásolásával vádolták.

 • Brasch Bence alaposan megjárta a tetoválásával

  Brasch Bence alaposan megjárta egy friss tetoválással.

 • Csapó Gábor vizilabdázó 58. születésnapját ünnepli

  58 éves Csapó Gábor vízilabdázó, aki könyvet írt szerelmeirõl, de az igaziak nem is szerepelnek benne.

  Csapó Gábor azon egykori kiváló sportolók közé tartozik, aki kedvelt közremûködõje a beszélgetõs mûsoroknak és tévéshow-knak, egyrészt mert úgymond "nagy dumás", másrészt van is mirõl mesélnie.

  A sportmûsorokban órákig sorolhatná világraszóló sikereit: Európa- és világbajnoki gyõzelem, és mindezek betetõzéseként az 1976-os montreali olimpia aranyérme.

 • Betiltotta a Gandhi képével díszített luxus töltõtollak forgalmazását az indiai bíróság

  Betiltotta a Mahatma Gandhi indiai politikus képével díszített luxus töltõtollat egy indiai bíróság.

 • Megnõsült VV Béci

  Feleségül vette barátnõjét (Adrit) VV Béci. A zenei életben Young G néven ismert egykori valóságshow szereplõ több éve van együtt kedvesével. A lagzira az eljegyzés után 1 hónappal már sor került, de nem azért kapkodták el, mert gyereket várnak.

 • Botrány az m1 Az étterem címû mûsorában!

  Váratlanul levették a képernyõrõl az m1 Az étterem címû gasztronómiai mûsorát, amely a hazai sztárvilág krémjét, többek között Kamarás Ivánt, NOX Szilvit, Béres Alexandrát, Varnus Xavert és Kapócs Zsókát versenyeztette egymással vendéglátásból.

  A csatorna SMS-ben értesítette a negyedik adás elmaradásáról a versenyzõket, a háttérben azonban valami egészen más áll.

  A mûsort készítõ produkciós cég ugyanis már akkor felszámolás alatt állt, amikor a csatorna megkötötte a szerzõdést. A szereplõk és a stábtagok így hiába várják gázsijukat - a mûsor még adásba sem kerül.

 • Elképesztő illúzió - videó!

  Lehetséges vízen járni?!

 • Juszt Lászlót tíz nap közmunkára ítélte a bíróság

  Tíz nap közmunkára ítélte a bíróság Juszt Lászlót, amiért mûsorában beszólt a hûtlen kezeléssel, csõdbûntettel és csalással vádolt Baumag-vezérnek, Balázs Lászlónak. A tévé ügyvédje elfogadja a büntetést.

  Senki se lepõdjön meg, ha a közeljövõben egy árokparton vagy egy parkban Juszt Lászlóval találkozik, miközben gereblyével vagy seprûvel a kezében szorgoskodik.

  Elõfordulhat ugyanis, hogy a külföldön már bevett szokásként mûködõ büntetés alapján a televíziós tíz napos kaszálásba kezd.

 • Mozifilm a rablóról

  2010 április 12-tõl készül a Viszkis címû film. Dobray György rendezõ még 2004-ben írt alá szerzõdést a bankrablóval a börtönben, miszerint õt illetik a megfilmesítési jogok.

 • Megszületett Laila Ali, minden idõk legjobb nõi bokszolójának elsõ gyermeke

  Curtis Muhammad Ali augusztus 26-án született - közölte honlapján a Los Angelesben élõ nagyközépsúlyú kiválóság helyi idõ szerint csütörtökön.

  A kisfiút legendás nagyapja, Muhammad Ali és apja, a korábbi amerikaifutballista Curtis Conway után nevezték el.

  A 30 éves sportoló otthon akart szülni, de "bizonyos laboreredmények átírták a tervet" - nyilatkozott Ali szóvivõje. Thea Ellis részleteket nem közölt, csak annyit mondott, hogy "a mama és a baba egészséges és boldog".

 • Nyílvános helyen porszívóval elégítette ki magát!

  Három hónap börtönt kapott porszívós szeretkezésért egy férfi az Egyesült Államokban.

  A 29 éves illetõ nem otthonában "pásztorórázott" az inkább csak takarításra szolgáló készülékkel, hanem egy autómosóban, ahol a rendõrség szextetten érte.

 • Az evolúció a csigáknak kedvez!

  A természetes szelekció azoknak a csigáknak kedvez, amelyeknek lassabb az anyagcseréjük - derítették ki chilei kutatók.

  Ez az elsõ alkalom, hogy az evolúciónak ilyen hatását kimutatták egy fajnál. A lassú anyagcseréjû csigák úgy jutnak elõnyhöz, hogy több energiájuk jut másra, például a növekedésre vagy a szaporodásra.

 • 18 gyermek egy családban

  Jim és Michelle Duggar azonban nem elégszik meg ennyivel, ugyanis már a következõ jövevényen gondolkodnak.

  A boldog apa az egyik amerikai hírügynökségnek elmondta, hogy mindketten már arra gondolnak, hogy mikor jön a 19. gyermekük. A családnak jelenleg 10 fia és 8 lánya van, akik közül a legidõsebb 20 éves a legfiatalabb pedig eddig 17 hónapos volt, mígnem megszületett a legújabb gyermek, Jordyn-Grace Makiya Duggar.