rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Egy családi ház medencéjébe lógott be egy kicsit hűsölni a kenguru

 • Share on Tumblr

  Egy családi ház medencéjébe lógott be egy kicsit hűsölni a kenguruAz egy elegáns melbourne-i ház udvarába lógott be egy hűsölni vágyó kenguru, hogy aztán belecsobbanjon a medencébe és lehűtse magát az ausztráliai hőségben. A kenguru egy könnyed ugrással csobbant bele a medencébe, ahol még hosszasan pancsolt mielőtt távozóra vette. A ház tulajdonosai meg is örökítették az erszényest, és a biztonsági kamera is felvette, ahogy odaugrál a medencéhez, és beleveti magát. A kengurut a haragosan ugató kiskutya és az emberek megjelenése sem érdekelte túlzottan.

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Cigarettarobbanás szájban: 6 fogat röpített ki

  Robbanás rázkódtatta meg Indonéziában egy férfi száját, sõt egész fejét: a detonációt cigaretta okozta.

 • A repülõn keresztelik a gépen született babát

  A gépen keresztelik meg a bõ egy hete egy repülõn született bolíviai babát - számolt be a dél-amerikai ország sajtója.

 • Tornóczky Anita újra szerelmes

  Medgyessy Péter nevelt lánya, Tornóczky Anita (28) lesz ma este a Claudia Show-ban Liptai Claudia vendége. A Mokka gyönyörû mûsorvezetõnõje elõször vall szerelmérõl, aki ráadásul 13 évvel idõsebb nála. Anita hajlandó lenne komolyabb kötelékre is, és szülei is vágynak egy unokára. A baba már esedékes is lenne, hiszen lassan három éve tartanak ki egymás mellett.

 • Victoria Beckham még mindig Posh Spice-nak tartja magát

  Victoria Beckham bevallotta, hogy még mindig Posh Spice-nak tartja magát.

 • Harmadik házasságára készül Cher

  Cher egy nála 24 évvel fiatalabb férfihoz megy feleségül augusztus után. A 38 éves Tim Medvetzet és az énekesnõt a korkülönbség érdekli legkevésbé.

  A világsztárnak eddig két házassága futott zátonyra, de bízik benne, hogy Timben egy valódi, holtodiglan-holtomiglan társra talált.

  Az énekesnõ egy korábbi ígéretéhez is tartotta magát, amikor személyi asszisztensét kérte fel koszorúslánynak.

 • Titokban ment férjhez Szekeres Nóra

  Titokban ment férjhez Szekeres NóraSzekeres Nóra november elejére várja harmadik gyermekét. Többeknek szemet szúrt már Nóri gyűrűje, amikor rákérdeztek a műsorvezetőnő szűkszavúan válaszolt: „Igen, ez egy jegygyűrű. Valóban férjhez mentem.” Nóri három évvel ezelőtt vált el, előző házasságából két gyermeke született, Noa és Milu. Gyermekei elfogadták Nóri szerelemét, igazi családként várják az új jövevényt. „Még meg sem született, de már aktívan jelen van az életünkben. Noa és Milu a hasamra teszik a kezüket, érzik, ahogy rugdos, és a névválasztásból is kiveszik a részüket.

 • Michael Jackson újra túrnézni akar!

  Michael Jacksonról szinte már lemondtak a rajongói, az énekes egészségi állapota egyre csak romlott az utóbbi idõben, olykor csak tolókocsiban volt képes közlekedni és 1996 óta nem indult nagyobb koncertkörútra.

  A popkirály azonban bejelentette, hogy jövõre egy harminc állomásos indul készül és jelenleg új lemezéhez gyûjt anyagot Las Vegasban.

  Jacko jövõ héten készül véglegesíteni a turné részleteit.

 • 38 millió forint értékû régi dollárt talált egy burkoló

  Kész vagyonnyi, mai árfolyamon 38 millió forint értékû régi dollárt talált egy burkoló egy ohiói házban, ám nagy bánatára mégsem lehetett az övé.

  Bob Kitts (képünkön balra) egy 83 éve épített ház fürdõszobafalában bukkant rá a nagy világgazdasági válság idején nyomott bankókra, mivel becsületes embernek nevelték, nem tartotta meg, hanem örömében értesítette a tulajdonost.

 • Rágcsálók lepték el a kórházat

  Az Egyesült Királyság Freedom of Information Act címû lapjában megjelent riport szerint az angol kórházak állandóan ki vannak téve különbözõ kártevõk támadásainak. 2006 januárjától, 2008 márciusáig közel 20 ezer esetben történt fertõzés a tömegesen megjelenõ patkányok, egerek, bolhák, poloskák és csótányok miatt - jelentette ki a cikkben a Nemzetközi Egészségügyi Szervezet.

 • Fegyveres rablás gyanújával tart õrizetben egy kecskét a rendõrség

  Fegyveres rablás gyanújával tart õrizetben egy kecskét a rendõrség Nigériában. Nem rendõrök érték tetten és fogták el az állatot, hanem a polgárõrség, amelynek egy járõrcsapata tanúja voltak az autórablási kísérletnek.

  Elmondásuk szerint a kecske elõször férfi volt, és egy cinkosával együtt próbált elrabolni egy autót. A polgárõrök láttán azonban elfutottak, egyiküknek sikerült meglógnia, a másik viszont átváltoztatta magát kecskévé. Õt elfogták és bevitték a rendõrségre.

 • Férjhez ment Alyssa Milano, a Bûbájos boszorka!

  Férjhez ment Alyssa Milano, a Bûbájos boszorkák címû film egyik fõszereplõje.

  A 37 éves színésznõ választottja David Bugliari, aki Hollywood több sztárjának is az ügynöke. A boldog ara lába alatt igazi fû és virágok voltak leszórva, csodaszép ruháját pedig az egyik legnevesebb tervezõ, Vera Wang álmodta meg.

 • Négy ember és egy teherautó egy matracért

  Négy embert és egy nehézgépjármûvet küldött volna ki egyetlen matrac elszállításához egy brit város önkormányzata, holott két fõ 4 perc alatt elvégezte a munkát.

 • 14 évvel ezelõtt egy mûtétnél a szívében felejtettek egy törlõkendõt! Elhunyt!

  Egy krasznojarszki férfi azért halt meg, mert 14 évvel ezelõtt egy mûtétnél a szívében felejtettek egy törlõkendõt.

  A mûtétet 1995-ben, a moszkvai Bakuljev szív- és érsebészeti intézetben végezték. Az idegen tárgy krónikus szívburokgyulladást okozott a betegnek.

 • Delfin adta vissza a vízbe esett mobilt

  Delfin adta vissza a vízbe esett mobiltTeressa Cee azt hitte, többé nem látja viszont vízbe esett iPhone-ját, de akkor megtörtént a csoda. Teressa Cee a Bahamákon nyaralt, amikor iPhone-ját véletlenül beleejtette a tengerbe. A fiatal lány azt hitte, többé nem látja viszont a telefont, de akkor megtörtént a csoda: egy delfin bukkant fel a víz felszínén, szájában a készülékkel, amit szépen visszaadott neki. Arról nincs információ, működőképes maradt-e a telefon a sós fürdő után. A delfinek köztudottan nagyon játékos állatok, de eszerint segítőkészek is, ha arra van szükség. Az esetről videó is készült.

 • Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe

  Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe Most már megerősített a tényállás, hogy Madonna igenis örökbe fogadott két kislányt, Malawiból. Január közepén különböző információk szerint Madonna Malawiba repült. Mivel az énekesnő jótékonykodik az árva és kiszolgáltatott gyermekek számára, így az utazás önmagában nem volt meglepő. Azonban az, ahogy érkezett jóval inkább: Madonna egy 4 éves ikerpárt fogadott örökbe a támogatott helyről, Esther-t, és Stella-t. A korábbiakban már adoptált két kislány, David Banda-t, és Mercy James-t, még 2006-ban.

 • Cher lánya már hivatalosan is férfi

  Immár hivatalosan is férfi, és a Chaz nevet viselheti Cher és Sonny Bono amerikai énekespár lánya egy csütörtöki bírói döntés nyomán.

 • Két hónappal később vette észre, hogy hatalmas összeget nyert a lottón a szerencsés férfi

  Két hónappal később vette észre, hogy hatalmas összeget nyert a lottón a szerencsés férfiEgymillió dolláros lottószelvényt talált egy Illinois állambéli férfi saját kocsijának kesztyűtartójában – két hónappal azután, hogy megvásárolta azt. Giuseppe Anelli két hónappal korábban vásárolta a nyertes szelvényt, ám szokása szerint csak bedobta a kocsi kesztyűtartójába anélkül, hogy megnézte volna, nyert-e. Anelli a Chicago Sun-Times című újságnak azt nyilatkozta, hogy gyakran vásárol sorsjegyet vagy lottót, de legtöbbször csak később nézi meg, hogy nyert-e egyáltalán valamit, olykor pedig egészen elfelejtkezik az egészről.

 • Etyek: vége

  ETYEK – Nagyon úgy fest, a korábban grandiózus tervekkel beharangozott etyeki filmstúdió, az „Etyekwood” nem lesz más, mint hiú ábránd. Ugyan kísérleti jelleggel forgattak már ott amerikai filmet, a Hellboy 2-t, ám a hírek szerint már be sem fejezik az építkezést, mivel az állam nem tudja garantálni a filmkészítõk 20 százalékos adókedvezményét. Információink szerint a hollywoodi producer Andy Vajna (63) már ki is szállt az üzletbõl, s a kivitelezõ Demján Sándor (64) egyre pesszimistább a jövõt illetõen.

 • Repülõn hozta világra kisbabáját egy nõ

  Egy nemzetközi járaton hozta világra gyermekét az egyik utas. A csöppség elnevezésén azonban nem sokat agyalt az anyuka.

 • Eltoltak egy fogadót Új-Zélandon

  Eltoltak egy fogadót Új-Zélandon 40 méterrel, mert útban van, nevezetesen egy közúti alagút megépítésének útjában.

 • Feladta magát a Facebookon támadó "Spamkirály"

  Feladta megát a Szövetségi Nyomozó Irodának (FBI) a Spamkirály néven elhíresült Sanford Wallace, aki 27 millió nem kívánt üzenetet küldött szét a Facebook szervereirõl.

 • Négyezerötszáz font egy félig elszívott szivarért

  Négyezerötszáz fontért (1,35 millió forint) kelt el egy Winston Churchill által félig elszívott szivar egy pénteki angliai árverésen.

 • Angelina Jolie újra rendezõi babérokra tör

  Angelina Jolie továbbra is rendezõi babérokra tör, noha elsõ filmrendezése - a nálunk forgatott filmje, amely a balkáni háború szörnyûségeivel foglalkozott - nem keltett tetszést.

 • Egy szék ejti teherbe egy hotel dolgozóit?

  Alig másfél év leforgása alatt mindaz a hét nõ teherbe esett, aki ugyanazon a széken ült a Milton Keynes-i Best Western Moore Place hotel recepcióján.

 • Lemondott a perverz fociedzõ

  Egy obszcén email miatt lemondott posztjáról Steve Cain, az új-zélandi junior labdarúgó-válogatott szövetségi edzõje.

 • Tetemes pénzbírság a dohányzó Tintinért

  Sokba került egy török kereskedelmi csatornának a klasszikus Tintin rajzfilmsorozat bemutatása, amelyben több szereplõ is vígan füstölt: több mint hatmillió forintnak megfelelõ pénzbüntetésre ítélte a tévét a török médiahatóság a dohányzásellenes törvény megszegéséért.

 • Gyermeket szeretne Sandra Bullock

  Eddig csak a szakmai sikerek és karrierjének egyengetése állt a gyönyörû színésznõ figyelmének középpontjában, amióta három évvel ezelõtt hozzáment a hírhedt Jesse Jameshez, azóta egyenesen kicserélték Sandra Bullockot.

  Immár ugyanis nem a filmvilág a mindene, hanem arra törekszik, hogy valóban hosszú távú, kiegyensúlyozott kapcsolatban élhessen választottjával. Most már olyannyira foglalkoztatja a gyermekvállalás gondolata, hogy hajlandó nemet is mondani egy-egy munkára, és igyekszik minél egészségesebb életmódot folytatni.

 • 114 éves korában elhunyt Európa legidõsebb embere

  A nõ, akinek soha nem volt családja, 2010-ben 114 évesen és öt naposan lett Olaszország legidõsebb embere.

 • Kígyóbûvölõk demonstráltak

  Közel ezer kígyóbûvölõ demonstrált kedden Kalkuttában követelve, hogy engedjék õket élõ hüllõkkel dolgozni. Indiában 800 ezerre becsülik a kígyóbûvölõk számát, az õsi mesterség apáról fiúra száll, pontosabban szállt, míg 8 éve az állatvédõk követelésére be nem tiltották Indiában.

  Az úgynevezett kígyóbûvölés ugyanis meglehetõsen kegyetlen dolog: hogy az idomároknak ne essen baja, a kígyóknak gyakorta bevarrják a száját, kitépik a méregfogát.

 • Michael Jackson apja is beperelte az orvost

  Gondatlan halálokozás címén keresetet nyújtott be Michael Jackson háziorvosa ellen az elhunyt popsztár édesapja.

loading...