rss
 • Egy családi ház medencéjébe lógott be egy kicsit hűsölni a kenguru

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Egy családi ház medencéjébe lógott be egy kicsit hűsölni a kenguruAz egy elegáns melbourne-i ház udvarába lógott be egy hűsölni vágyó kenguru, hogy aztán belecsobbanjon a medencébe és lehűtse magát az ausztráliai hőségben. A kenguru egy könnyed ugrással csobbant bele a medencébe, ahol még hosszasan pancsolt mielőtt távozóra vette. A ház tulajdonosai meg is örökítették az erszényest, és a biztonsági kamera is felvette, ahogy odaugrál a medencéhez, és beleveti magát. A kengurut a haragosan ugató kiskutya és az emberek megjelenése sem érdekelte túlzottan.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Titokban nõsült meg az X-Faktor sztrája

  Az ifjú páron kívül mindössze öten voltak az esküvôn, amelyen az X-Faktor sztárja hivatalossá tette kapcsolatát születendõ gyermeke édesanyjával.

 • Krokodil miatt zuhant le egy repülõ

  20 ember halálát, köztük egy angol és egy belga pilótáét követelte a nem mindennapi tragédia a Kongói Demokratikus Köztársaságban.

 • Szobafestõ nyerte az angol X-Factort

  A 27 éves Matt Cardle nyerte meg vasárnap este a tehetségkutató legújabb szériájának fináléját.

 • Teljes sötétségbe borult Albánia

  Egy villámcsapás miatt egész Albánia, félórára sötétségbe borult, hiszen megszûnt az áramszolgáltatás kedden este.

 • 47 gyermeket nevelt fel a macedón énekesnõ

  Esma idén Vlatko Lozanoskival közösen képviseli majd Macedóniát Malmöben, az Eurovíziós dalfesztiválon.

 • Sharon Stone-nak 24 éves a szeretõje!

  Sharon Stone-ról mindig tudtuk, hogy szívesen választ nála jóval fiatalabb pasikat. Ezúttal sem hazudtolta meg önmagát.

  A színésznõ ezúttal is olyan férfi oldalán mutatkozott, aki a fia is lehetne. Az aktuális kiszemeltje ugyanis mindössze 24 esztendõs.

  Chase Dreyfous keble minden bizonnyal dagad a büszkeségtõl, hogy az 50 évesen is vonzó szupersztárral mutatkozhat.

  A pár még júliusban ismerkedett össze egy jótékonysági rendezvényen.

 • Esküvőre készül és gyermeket vár Jennifer Love Hewitt

  Esküvőre készül és gyermeket vár Jennifer Love HewittEljegyezte kedvese Brian Hallisay a babát váró Jennifer Love Hewitt-ot. A 34 éves, terhes, feleségjelölt színésznő mosolyog, és joggal boldog. Nem elég, hogy párjával első gyermeküket várják, de hamarosan össze is házasodnak. A páros a Love Bites című sorozat forgatásakor ismerkedtek meg egymással nagyjából 15 hónappal ezelőtt. Azóta együtt vannak, és a jelek szerint minden a legnagyobb rendben köztük. Jennifer a harmadik hónapban jár, az eljegyzése május végén, egy európai nyaralás alkalmával kerítettek sort. Brian mellett végre igazi nőnek érzi magát.

 • Nyolcmillió dollárra perli Michael Jordant egy kínai cég

  Michael Jordant beperelte az a kínai cég, amelyet eredetileg a világhírû kosárlabdázó perel nevének jogtalan használata miatt.

 • Karambolozva érkezett a rendõrségre a karambolért berendelt

  Bridgeport - A rendõrség garázsában is karambolozott egy olyan férfi az Egyesült Államokban, akit karambolozás miatt rendeltek be kihallgatásra.

 • J.Lo-t kirúgta a kiadója!

  Annyira gyenge volt a latin díva új dalának fogadtatása, hogy a kiadója úgy döntött, ideje megválniuk tõle!

 • 9/11 hatása még ma is érzõdik

  A Világkereskedelmi Központ ellen 2001. szeptember 11-én elkövetett terrortámadás rombolásából származó por és füst még hosszú évekkel késõbb is okozhat fejfájást.
  "Tudjuk, hogy sok embernek fájt a feje, akik közvetlenül 9/11 után a Világkereskedelmi Központ körül dolgoztak vagy laktak, de ez az elsõ olyan tanulmány, amely több évvel az esemény után vizsgálja a fejfájásokat" - nyilatkozta a tanulmány szerzõje, Sara Crystal, a New York-i Orvostudományi Egyetem kutatója.

 • Samuel L. Jackson kapta idén a 23. American Cinematheque Award-ot

  Samuel L. Jackson nagyon meghatódott: a színésznek George Lucas nyújtotta át az American Cinematheque Awardot.

  Samuel L. Jackson kapta idén a 23. American Cinematheque Award-ot.

  A díjat a színészi karrier méltó elismeréseképpen, 1986-ban alapították, és adták át elõször.

  A kitüntetésben eddig olyan színészek részesültek, mint a tavalyi gyõztes Julia Roberts, George Clooney, Al Pacino, Tom Cruise és Nicole Kidman.

 • Milliárdos lett a hatoslottó nyertese!

  Telitalálat a hatoslottón: 3 milliárd a nyeremény

  Eddig sosem lehetett ennyi pénzt nyerni a hatoslottón. a szerencsés nyertes csaknem hárommilliárd - pontosan 2 958 307 350 - forinttal lett gazdagabb.

  Csaknem hárommilliárd forinttal lett gazdagabb az a szerencsés, aki ezen a héten az összes számot eltalálta a hatoslottón. Van ugyanis egy telitalálatos szelvény. Eddig sosem lehetett ennyi pénzt nyerni a hatoslottón. Az ötösön ezen a héten sem volt telitalálatos szelvény, így azon jövõ héten már 1,7 milliárdot lehet nyerni.

 • Felesége hasában ölte meg az ikreket

  "Megölte a gyerekeimet a hasamban" - panaszkodott egy nõ múlt pénteken a iaºi-i orvosoknak, azt követõen, hogy koraszülése után kórházba került. A nõ azt állítja, férje okozta ikrei halálát megaláztatások és verések hosszú sorával, amelynek azért tette ki, mert megcsalta egy másik férfival.

 • Marót Vikiék az Elvis Show-ra készülnek

  Marót Vikit és a Nova Kultúr Zenekar is fellép a II. Nemzetközi Elvis Show-n. Vikiék azért is örültek a felkérésnek, mert az "Elvis-világ" és a Rock&Roll nagyon közel áll hozzájuk, ezzel a fellépéssel, pedig méltó emléket állíthatnak a királynak.

  A show érdekesnek ígérkezik, mert számtalan programmal várják a közönséget, mint: álomautó múzeumlátogatás, Elvis hasonmások fellépése (Rob Kingsley Skóciából, Nicholas Young Németországból, John László "Mester" Spanyolországból, Czeczei József "Elvis by Fly" Magyarország, Kocziha Zsolt "Ed Philips" Magyarország), Jailhouse Rock Show.

 • Kutyája mentette meg Paudits Bélát a haláltól

  Kicsit ivott, aztán beszedte az összes gyógyszert, ami volt otthon.

 • Háromszázezren a Carlos Santana koncerten

  A T-Mobile Kapcsolat koncertjén több, mint háromszázezer ember élvezte Carlos Santana és együttese programját az 56-osok terén.

  Nagyon sokan nem is jutottak be a térre, és a mellékutcákból kivetítõkön nézték a latin gitármûvészt és csapatát.
  Gõz László, az esemény fõszervezõje elmondta: nézõcsúcs született a 12. ingyenes koncerten. Kiemelte: a rövidesen 61 esztendõs mexikói születésû gitáros és csapata rendkívül mozgalmas koncertet adott.

 • Nem bír magával Stohl Buci!

  Stohl András nemrég még arról vallott, mennyire bántja, hogy ittasan vezetett, és nincs olyan nap, amikor ne jutna eszébe a baleset. Ehhez képest nemrég kiderült, állítólag újra önfeledten bulizott a Tenkes kapitánya utolsó elõadása után.

 • Beyonce új mûvésznevet választott magának

  Mindenkinek van valami heppje. Beyoncé most éppen azt találta ki, hogy elege van saját nevébõl.

  A 27 éves sztár megváltoztatta a nevét.

  A következõ albumát már Sasha Fierce néven szeretné kiadni.

  Új, duplaalbumának a címe: "I'm...Sasha Fierce" Azt egyelõre nem tudni, hogy az énekesnõnek miért lett elege a nevébõl...

 • Az orvosok nem tudják, hogy milyen nemû a csecsemõ

  Az orvosok egyelõre nem tudták megállapítani annak az újszülöttnek a nemét, aki a múlt kedden látta meg a napvilágot egy azerbajdzsáni falucskában. A 3600 grammal született, 50 cm-es csöppség minden más tekintetben egészséges, és nagy étvággyal fogyasztja az anyatejet.

 • Csiliszósz ütötte ki az augsburgi diákokat

  Nyolc tizenéves diák került kórházba Németországban, miután egy bátorságpróbán a normál csiliszósznál kétszázszor erõsebb mártást ittak.

 • Kylie Minogue meztelenül kampányol

  Claudia Schiffer, Kylie Minogue és Seinna Miller kendõvel takarta el meztelen testét egy jótékonysági kampányban.

 • A brit börtönök jobban táplálják rabjaikat, mint a közkórházi betegeiket!

  A börtönök jobban táplálják rabjaikat Nagy-Britanniában, mint a közkórházak a betegeiket – állapította meg egy hétfõn közzétett tanulmány.

  Ez annak ellenére is így van, hogy a brit országos egészségügyi hálózat, az NHS keretében mûködõ kórházak paradox módon sokkal többet költenek az étkeztetésre, mint a börtönök.

 • Mel Gibson fegyverrel alszik

  Mel Gibson nemrégiben arról nyilatkozott, hogy sok celebbel ellentétben nem alkalmaz testõröket, inkább saját kezébe veszi személyes biztonságát. A színész azt vallja ebben a mai világban fel kell fegyverkezni, ezért tart otthon fegyvert és baseball ütõt is a hálószobájában.

 • Egy szexjelenet forgatása közben sérült meg Nicole Kidman

  Egy durva szexjelenet forgatásakor sérült meg Nicole Kidman. A rendezõ le is állította a felvételt. Másnap, a sebeket rejtõ vastagabb sminkkel, a filmsztár vállalta a folytatás.

 • Szakított az álompár!

  Három év után szakított a sztárpár, már csak az a kérdés, a végén ki ejtette a másikat, és persze, hogy miért.

 • Egymillió dolláros tehén

  Washington - Egymillió dolláros leütési árat ért el Apple, a "csodatehén" egy Connecticut állambéli árverésen.

  A példátlan árat egy Iowa, Illinois és Wisconsin államok tenyésztõibõl álló szövetkezet fizette. A connecticuti születésû szarvasmarha genetikai tulajdonságai és különleges fizikai tulajdonságai miatt "ér aranyat": szakértõk szerint Apple "a tökéletes tehén".

 • 9 éves kifiút erõszakolt meg egy szerzetes

  Felháborító eset látott napvilágot Romániában, ahol egy szerzetes hosszú idõn át erõszakolt egy kilencéves gyereket. A hosszú hónapok kínjait maga a fiúcska mesélte el végül a szülõknek, akik azonnal a rendõrséghez fordultak.

 • Megszökött egy tinilány kilencvenéves szaúdi võlegénye elõl

  Rijád - Megszökött a nászéjszakáról az a 14 éves külföldi lány, akit családja egy több mint 90 éves arab aggastyánnak ígért. A becsapott võlegény panaszt nyújtott be Mekka városának - olvasható az Okaz címû lap hétfõi számában.

 • Sátánista jelkép Beckham pólóján

  David Beckham imádja a divatot, de most nagyon félrelõtt – a sztárfocista pólóját ugyanis sátánista jelkép díszíti.