rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Egy családi ház medencéjébe lógott be egy kicsit hűsölni a kenguru

 • Share on Tumblr

  Egy családi ház medencéjébe lógott be egy kicsit hűsölni a kenguruAz egy elegáns melbourne-i ház udvarába lógott be egy hűsölni vágyó kenguru, hogy aztán belecsobbanjon a medencébe és lehűtse magát az ausztráliai hőségben. A kenguru egy könnyed ugrással csobbant bele a medencébe, ahol még hosszasan pancsolt mielőtt távozóra vette. A ház tulajdonosai meg is örökítették az erszényest, és a biztonsági kamera is felvette, ahogy odaugrál a medencéhez, és beleveti magát. A kengurut a haragosan ugató kiskutya és az emberek megjelenése sem érdekelte túlzottan.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Britney Spears megkezdte öt éve elsõ turnéját

  New Orleans - Öt éve elsõ turnéját kezdte meg Britney Spears New Orleansban. Az utóbbi idõben hullámhegyet és hullámvölgyet megjárt énekesnõ a helyi Arénában csaknem telt ház elõtt lépett színpadra kedd este.

 • Megválasztották Miss World 2010-et

  Az amerikai versenyzõ, Alexandria Mills nyerte a Miss World 2010 döntõjét, amelyet szombaton tartottak a dél-kínai Hajnan-szigeten (Hainan) lévõ Szanja (Sanya) tengerparti üdülõhelyen.

 • A napkrémek áfájának csökkentésével a rák ellen

  A napkrémek áfájának csökkentéséért küzdenek jótékonysági rákszervezetek és forgalmazók Nagy-Britanniában, hogy csökkenjen bõrrákos megbetegedések egy növekvõ száma az országban.

 • Daniel Radcliffe nem bánja, hogy Harry Potterként emlegetik

  Daniel Radcliffe egyáltalán nem sajnálja, hogy szerepelt a Harry Potter sorozatban – sõt! A 23 éves szupersztár elmondása szerint kimondhatatlanul büszke a filmekre, s boldog, amiért a jövõben is Harryként emlegetik.

 • Détár Enikõ megbüntetné a gaffitiseket

  Czippán Anett, Albert Györgyi és Somogyi Zoltán mellett Détár Enikõ is seprût és takarítószert ragadott tegnap délelõtt, hogy nagy nehézségek árán megtisztítsák Budapest összefirkált falait a rondaságoktól.

  "A graffiti egy modern kori mûvészet, és teret is adnék neki: vonatokon, buszokon, aluljárókban, gyár körüli betonoszlopokon, hiszen a színes rajzok akár fel is dobhatják ezeket a helyeket."

  "A mûemlékek rongálása viszont gyalázatos."

 • 170-nel száguldozott a nagymami!

  Az idõs angol hölgy 107. születésnapja alkalmából azt kérte, hogy egy sportautóval száguldhasson, s ehhez kapott egy sofõrt meg egy belépési engedélyt a kenti versenypályára.

  Dulcibella King-Hall négy kört tett meg 170 kilométer per órás sebességgel a kenti versenypályán, s miután segítettek neki kikászálódni a BMW M3-asból, és átültették tolókocsijába, kijelentette, hogy igazán mehetett volna gyorsabban is a sofõr.

 • Rihanna férjhez megy?

  Habár a szerelmespár nem erõsítette meg, a madarak azt csiripelték, Rihanna és kedvese, Chris Brown titkos partit szerveznek október 17-re, ami akár a menyegzõjük is lehet.

  Bennfentesek állításai szerint ugyanis a turbékoló gerlicék felkérték a családjukat, és barátaikat, hogy vegyenek részt egy bulin, melyet Las Vegasban tartanak.

  Rihanna Barbadoson élõ családtagjai és Chris teljes rokonsága is kapott meghívót az eseményre, ezért többen azt gyanítják, ha nem is esküvõrõl lesz szó, eljegyzésrõl biztosan.

 • Egyesült Államokban megbüntették a kátyútbontó férfit!

  Megbüntették az Egyesült Államokban egy 81 éves férfit, mert a háza elõtti kátyút bontotta társadalmi munkában.

  James Stacy társadalmi munkában készítette elõ az útszakaszt, az önkéntes munkát azért vállalta, mert bízik a legjobban.

 • A metrón szülte meg kisfiát!

  A szó szoros értelmében kipottyant a kismama hasából egy baba a moszkvai metróban, de az asszonyon szerencsére harisnyanadrág volt, s mindketten jól vannak.

  A 39 éves Marina Bugajeva akkor lett rosszul, amikor a szerelvény már elhagyta az állomást, és a következõhöz közeledett. A pár perc alatt, amíg a vonat beért az Altufjevo megállóba, elment a magzatvíz, és világra pottyant egy kisfiú.

 • Feltörték Liptai Claudia terepjáróját

  A mûsorvezetõ csak pár percre ugrott be kislányáért a bébiszitterhez, a tolvajoknak azonban ennyi idõ is elég volt ahhoz, hogy elvigyék a mobilját, iPadjét és iPhone-ját.

 • Saját tehene támadta meg

  Az állatra többször rálõttek, és még egy traktorral is áthajtottak rajta – a tehén mégsem akarta elengedni a gazdáját.

 • Házaspár kettõs telitalálata a lottón

  Barnevald - Két telitalálatot ért el lottón egy házaspár egymástól lényegében függetlenül az Egyesült Államokban: a férj és a feleség külön játszottak.

  Ugyanakkor mindketten a férj szisztémájával. Nyereményük fejenként 50-50 millió forintnyi dollár. A férj könyvelõ és a matematikai feladványok rajongója.

 • Három napig autózott az eltévedt nagypapa

  120 kilométeres távolságból nem talált haza egy 72 éves férfi Nagy-Britanniában.

 • Az ötödik lemezét készíti Pink

  Magánéleti problémái után Pink ismét stúdióba vonult, hogy elkészítse új lemezét. Az énekesnõ még képeket is készíttetett magáról a mûteremben, melyeket saját honlapján meg lehet tekinteni. Amennyiben minden jól alakul, a CD-t október vége és november eleje körül dobják piacra.

  Már azt is tudni, hogy a "So What" címû dal lesz az elsõ slágergyanús szám, amit a rádióállomások augusztus 18-ától indítanak útjára. Arról viszont nincs hír, hogy maxi CD-n vagy más digitáls formátumban megjelenne-e a várva várt track.

 • Jurassic Park 4

  “Nos, elkezdjük a Jurassic Park 4 munkálatait. És teljesen más lesz, mint amit eddig láttak. Szakítunk azzal, ahogyan az elsõ hármat bemutattuk, egy egészen új trilógiát vezetünk fel a negyedik résszel. Ez minden, amit elárulhatok.” - nyilatkozta Joe Johnston, akinek legújabb filmje a Farkasember hamarosan a hazai mozikba is látható lesz.

 • Dzsudzsák ihlette a Sugarbird kollekciót

  A modell minap mutatta be új Sugarbird kollekcióját az egyik belvárosi szórakozóhelyen. A jól megszokott Linda-stílus ezúttal azonban elmaradt…

 • Levette 57 év után mûsoráról a szumót a japán tévé

  Akár történelminek is nevezhetõ döntést hoztak az NHK japán közszolgálati televízióban: fogadási botrány miatt ugyanis levették a mûsorról az 57 éve kihagyás nélkül közvetített szumótornát.

 • Visszatér a Las Vegas-i színpadra Celine Dion

  Újabb koncertsorozatba kezd 2011-tõl Celine Dion az amerikai Las Vegasban.

  A popdíva három éven keresztül lép majd fel az elõkelõ Ceasars Palace kaszinó-hotel Colosseum koncerttermében. Az énekesnõ korábban öt éven át szórakoztatta ugyanott a közönséget A New Day címû show-jával: ez alatt az idõ alatt közel hárommillió rajongó nézte meg az elõadást, amely összesen négyszázmillió dolláros bevételt hozott. A 2007 decemberi záró fellépésre a feketepiacon kétezer dollárért (38 ezer forintért) lehetett jegyhez jutni.

 • Ruháit árulja a leégett Lindsay Lohan

  Szerencsétlen Lindsay Lohan annyira megszorult sorozatos büntetései és perköltségei miatt, hogy kénytelen megválni milliós rucijaitól és kiegészítõitõl.

 • Orgia a Rendõrtiszti Fõiskolán!

  Orgián kapták a hallgatókat a Rendõrtiszti Fõiskolán. Egy kollégiumi szobában két fiú és két lány elégítette ki egymást erõsen ittas állapotban, késõbb pedig a kiürült sörösüvegek is segédeszközzé váltak.

  A csoportos szexrõl egy ötödik társuk felvételt is készített, majd felrakta a világhálóra. Mindez még december 21-én történt, az iskola vezetõsége pedig nagyjából két héttel késõbb értesült a történtekrõl. Fórizs Sándor, az intézmény rektor-helyettese a lapnak azt mondta, hogy azóta már mind az öt érintett önszántából elhagyta az iskolát.

 • Bicegve közlekedik Erdei Zsolt

  Bicegve közlekedik Erdei Zsolt, aki egy fociedzésen sérült le a napokban. A világbajnok bokszolót nemcsak a ringhez köti a mozgás, hiszen szeret síelni is, bár a kedvence a futball.

  "Nagyjából egy éve játszom a barátaimmal kispályás focit. Elég rendszeres a dolog, de az elmúlt négy hónapban itthon voltam, és annyira gyakran sikerült lejárnom edzésekre, hogy még egy-két taktikát is elsajátítottam" - meséli Madár.

  "Egyáltalán nem komoly a sérülésem, egy barátom térde találkozott össze a combommal, ezért sántikálok kicsit. Ez egy egyszerû izomsérülés, pár nap alatt elmúlik."

 • 39 évvel késõbb rendezte adósságát

  1969-ben 5 fontot (1400 forint) adott kölcsön egy sheffieldi férfi egy segítségre szoruló ausztrál turistának: 39 évvel késõbb Jim Webb ezen a héten kapta vissza a pénzt, de már sokkal többet, 200 fontot (57 ezer forintot).

  A most 72 éves Webb 1969 áprilisában találkozott Gary Fentonnal Belgiumban: az ausztrál férfinak nem volt elég pénze kompra, ezért kölcsönkért a brittõl. Akkor Fenton azt mondta: amint tudja, visszafizeti a pénzt Webbnek, ezért el is kérte címét tõle.

 • Homoszexuális gyereket akar Robbie Williams

  A brit énekes vágya, hogy minél elõbb apa lehessen; akármilyen áron.

 • Börtönben született Leighton Meester színésznõ

  A Gossip Girls sztárjának családjában alig lehet találni olyat, aki nem volt még rácsok mögött

  Fény derült Leighton Meester egyik legnagyobb titkára: az amerikai Star magazin úgy tudja, a 22 éves színésznõnek csecsemõ korában nélkülöznie kellett az anyai szeretetet. Édesanyja ugyanis börtönben volt, amikor õ született.

  Meester mama egy Texas állambeli börtönben hordta ki gyermekét, s bár a szülés idejére átszállították egy speciális, "rab kismamák" részére fenntartott intézménybe.

 • Hatalmas lehetõségtõl esett el Király Linda

  Kudarcot vallott Király Linda, még Schobert Norbinak sem sikerült lefogyasztania.

 • Egészségtelen ételeket kell ennie ahhoz, hogy életben maradjon

  Tejszínhab, pizza és minél több zsír - a kislány bármennyi egészségtelen ételt megehet, a helyzete mégsem irigylésre méltó.

 • Elefánttól mentette meg kisfiát

  Közelharc árán szabadította ki egy anya kétéves gyermekét a babakocsiból, amelyet ormányával megragadott és a levegõbe emelt egy elefánt egy dániai szórakoztató parkban - írta csütörtökön a Dagbladet Holstebro-Struer címû regionális dán napilap.

  "Úgy harcoltam, mint egy õrült, hogy kiszabadítsam a fiamat" - mondta el a lap internetes honlapján a kétéves Malte édesanyja, aki - akárcsak a kétéves kisfiú - csak számos kék folt árán szabadult a Rambo névre hallgató nõstényelefánt ormányából.

 • Shakira a legszebb fejõstehén

  A Shakira névû hároméves fejõstehén lett a gyõztes a Legjobbak szemléjén (Miss Schau der Besten) a németországi Verdenben a hét végén.

 • Jégesõ pusztított felhõszakadás kíséretében a fõvárosban!

  Jégesõ esett felhõszakadás kíséretében a fõváros több budai kerületében csütörtök este, a hegyekbõl lezúduló víz miatt lelassult a közlekedés.

  A tûzoltók este fél tízig körülbelül 60-70 riasztást kaptak. Jégesõ hullott a Moszkva téren és az Istenhegyi úton - mondták az MTI-be telefonáló budapestiek.

 • 'Obama örület' Amerikában!

  Az obamás mütyürkék a legkeresettebbek Amerikában, legyen szó pólóról, sapkáról, kulcstartóról, édességrõl vagy bögrérõl, az fogy a legjobban, amelyikre a leendõ elnök képét nyomták rá - írta a The Washington Times címû amerikai lap.

  A Union Station fõvárosi pályaudvaron az ajándékboltok korábban FBI-os és CIA-s pólókkal és poharakkal voltak tömve, most szinte minden szuvenírrõl Obama mosolyog vissza. Az obamás tárgyakat veszik mint a cukrot, még a dohányárus is Obama-szivart árusít.