rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Egy családi ház medencéjébe lógott be egy kicsit hűsölni a kenguru

 • Share on Tumblr

  Egy családi ház medencéjébe lógott be egy kicsit hűsölni a kenguruAz egy elegáns melbourne-i ház udvarába lógott be egy hűsölni vágyó kenguru, hogy aztán belecsobbanjon a medencébe és lehűtse magát az ausztráliai hőségben. A kenguru egy könnyed ugrással csobbant bele a medencébe, ahol még hosszasan pancsolt mielőtt távozóra vette. A ház tulajdonosai meg is örökítették az erszényest, és a biztonsági kamera is felvette, ahogy odaugrál a medencéhez, és beleveti magát. A kengurut a haragosan ugató kiskutya és az emberek megjelenése sem érdekelte túlzottan.

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Fejbe lõttek egy polgármestert Oroszországban

  Fejbe lõtték irodájában az Oroszország északi részén fekvõ Kirovszk város polgármesterét és egyik munkatársát szerdán.

  A hatóságok szerint a tisztviselõkkel egy üzletember végzett, aki végül öngyilkos lett. A támadás okát egyelõre nem tudni.

 • Nõsülni készül Vlagyimir Klicsko

  A hírek szerint Hayden Panettiere-t eljegyezte ökölvívó barátja, Vlagyimir Klicsko.

 • Halle Berry feladta függetlenségét

  A világ legszexisebb színésznõje Kylie Minogue volt szerelmével randizgat.

 • Hazudni és csalni tanulnak a robotok

  Amerikai kutatók arról számoltak be, hogy elsõ ízben sikerült megtanítaniuk egy robotot hazudni. A Georgiai Mûszaki Egyetem szakemberei úgy programoztak egy kis jármûvet, hogy hamis nyomokat hagyjon hátra követõinek megtévesztésére.

 • Maratoni mûveltségi- és sportvetélkedés Zalaegerszegen

  Maratoni, 24 órán át tartó mûveltségi- és sportvetélkedést rendeznek szombat-vasárnap Zalaegerszegen, a landorhegyi iskola játéktérré átalakított tornacsarnokában.

  Az elsõ zalai 24 órás vetélkedõ a 40-50 fõs csapatok seregszemléjével szombat délután kezdõdik a Dísz téren. A jelmezbe öltözött játékosok cirkuszi sátraikban mutatkoznak be, majd a bohócok, zsonglõrök, légtornászok együtt vonulnak a rendezvény helyszínére - tájékoztatta Fodor Tamás, a Retro 73 Ifjúsági és Kulturális Közhasznú Egyesület elnöke.

 • Babát lopott, mert imponálni akart barátjának

  Egy héthónapos kisbabát lopott el egy nõ Belgiumban, Charleroi egyik kórházából. A vallon város rendõrsége azt közölte, hogy a kórház egyik biztonsági kamerájának felvételén látni, amint egy nõ elhagyja a kórház épületét egy babakocsival, ami a kicsi családjáé.

  A rendõrök ezen a nyomon hamar eljutottak a nõhöz, és a gyereket megtalálták a lakásán. Az asszony azt vallotta, hogy helyre akarta hozni kapcsolatát a barátjával, és azt találta ki, hogy ellop egy babát, és azt mondja majd a férfinak, hogy tõle van a gyerek.

 • Egy ház, amely a feje tetején áll

  A németországi Gettorfban elõbb felépítettek egy könnyûszerkezetes családi házat, amelyet be is rendeztek bútorokkal, majd daruk segítségével felfordították.

 • Lord Snowdon kitálal

  London - Lord Snowdon, II. Erzsébet angol királynõ néhai húgának, Margit hercegnõnek volt férje, betöltve 78. életévét, úgy döntött: fittyet hány a hagyománynak, amely szerint az angol királyi család tagjai nem engedélyezik életrajzuk publikálását, mert az esetleg kellemetlen lehet a nemes klán egyik-másik tagjának. A lord négy évig dolgozott a legteljesebb titokban Anne de Courcy írónõvel, míg elkészült a mû, 'A Snowdon'.
  The Biography a brit sajtó szerint "szenzációs", de aligha fogja elnyerni a Buckingham palota egyes személyiségeinek fenséges tetszését.

 • Kocsifogó horgászok

  Autót "fogott" egy horgászó házaspár az Egyesült Államokban, méghozzá nem is egyet.

 • Bebetonoztak egy embert a parlament épületébe

  Megerõsödni látszik a 70 éves Ortansa Amarghioalei sejtése, miszerint egyik fiát szó szerint bebetonozták a jelenlegi parlament székházába, az akkor még Nép Házaként épülõ hatalmas épületbe.

 • Veszélyes közösségi oldalak

  Az internetes közösségi oldalak – iwiw, myvip, facebook – megjelenésük óta egyre nagyobb népszerûségnek örvendenek. E honlapok célja az ismerõsök keresése, és a velük való könnyebb kapcsolattartás. Bár leginkább a 10-35 év közöttiek használják ezeket napi szinten, de minden korosztály képviselteti magát.

 • Az elsõ guminõt magyar színésznõrõl mintázták volna Hitlerék

  "Kurvák helyett guminõt a németnek :D"

  Hitler megelégelte, hogy katonáit tizedeli a szifilisz, ezért készíttetett egy babát, amely kielégíti a nemi vágyaikat. Ez a gumibaba lehetett a késõbbi Barbie õse.

  A náci katonák meglehetõsen sok betegséget szedtek össze, miután francia prostituáltakkal háltak, ezért Adolf Hitler elrendelte, hogy készítsenek olyan babát, amely ki tudja elégíteni katonái nemi vágyát.

 • Elzárta a külvilágtól vőlegénye Halle Berryt

  A hírek szerint Halle Berry várandós színésznőt a vőlegénye, Olivier Martinez szinte hermetikusan elzárta a külvilágtól, és a terhessége ideje alatt ki sem engedi őt a közös házukból.

 • Elevenen megégettek egy fiatal lányt

  Elevenen megégettek egy fiatal lányt Pápua Új-Guineában, ahol gyakran megölik a nõi boszorkányokat, a házasságtörõ vagy AIDS-beteg nõket a fekete mágia rituáléi szerint - adta hírül a helyi sajtó.

  Az eset szemtanúi elmondták, a 16-20 év közötti lányt egy fatörzsekbõl rakott oszlophoz kötözték, kezét hátrakötötték, szemét bekötötték, száját betömték, mielõtt lelocsolták volna benzinnel és meggyújtották a tüzet Mount Hagenben, az ország harmadik legnépesebb városában..

 • Kasza Tibi több mint 30 kilót fogyott

  Ma már rá sem ismernénk a 31 kilóval kövérebb Kasza Tiborra, aki egy bántó megjegyzést követõen szabadult meg súlyfeleslegétõl.

  A zenész ma már csak nevet, ha régi fotói elõkerülnek a fiók mélyérõl. Néha maga sem hiszi el, hogy valóban volt olyan korszaka az életének, amikor 116 kilót nyomott.

  "Gyakorlatilag éjjel-nappal ettem, valószínûleg a gyerekkori nélkülözést próbáltam így ellensúlyozni.

 • Minden nézõ egy ausztrál utat kapott ajándékba

  Huszonöt év után véget ér Amerika legnépszerûbb talk show-ja – Oprah Winfrey az utolsó évad elsõ adásának végén minden nézõjét egy ausztrál úttal ajándékozta meg.

 • Megviselték a forgatások Kiss Ramónát

  Bartha Zsolt a Barátok közt története szerint fizikai és lelki terrorban tartja feleségét. A Zsoltot játszó Rékasi Károly a forgatás alatt többször „színpadi" ütéseket mért Kiss Ramónára, ami nagyon megviselte a színésznõt.

 • 16 lábujjal született egy kisbaba Kínában!

  Mao még hatalma csúcsán hirdette meg a „harcot a természet ellen”. Meg is lett az eredménye: Kínában a legnagyobb a környezetszennyezés, aminek minden évben százezrek esnek áldozatul.

  Lejcsou városában csodájára járnak annak a kisfiúnak, aki tizenhat lábujjal – egyenletesen elosztva a két lábfején – jött a világra. A három és fél kilós babának a kezein öt-öt ujja van, viszont egyik sem hüvelyk. Kínában harminc másodpercenként valami fogyatékossággal jönnek a világra újszülöttek, szerencsétlen gyerek ezek egyike.

 • Huszonkettõ új várost avattak!

  Városi címet adományozott Sólyom László köztársasági elnök huszonkét nagyközségnek. A határozat szerint Mágocs (Baranya megye), Mélykút (Bács-Kiskun), Medgyesegyháza és Újkígyós (Békés), Mezõkeresztes és Sajóbábony (Borsod-Abaúj-Zemplén), Csanádpalota (Csongrád), Rácalmás (Fejér), Beled (Gyõr-Moson-Sopron), Jászkisér és Rákóczifalva (Jász-Nagykun-Szolnok), Budakalász, Tápiószele és Zsámbék (Pest megye), Igal (Somogy), Nyírmada és Vaja (Szabolcs-Szatmár-Bereg), Gyönk és Nagymányok (Tolna), Vép (Vas), Balatonkenese (Veszprém), valamint Pacsa (Zala) kapott városi címet.

 • Háromévesen mentette meg apja életét

  Megmentette édesapja életét a hároméves Aron J. Hayes; ha nem tárcsázta volna föl az óvodában tanult segélyhívó számot, Aron Hayes már nem élne. A kicsi szerencsére otthon volt, amikor apja barkácsolás közben a vésõvel elvágta fõverõerét a csuklóján, és azonnal tárcsázott. A hívást a mentõk rögzítették, a vonal végén egy visító hangot hallottak.

 • Szentesen megütöttek egy buszsofõrt!

  Nem akart elvinni egy ittas férfit egy buszsofõr Szentesen, ezért az utas bántalmazta a jármû vezetõjét. A férfi a Szentesrõl Szegedre induló menetrend szerinti járatra akart felszállni, hogy hazautazzon.

  Miután a buszsofõr észlelte, hogy a férfi ittas, közölte vele, hogy nem viszi el. A férfi erre szidalmazni kezdte a buszsofõrt, fültövön vágta, majd távozott.

 • Sörivó Jézus okozott felháborodást az indiai keresztények között

  Óriási felháborodást váltott ki egy indiai város keresztény közösségében, hogy Jézust kezében sörösdobozzal és cigarettával ábrázolták egy általános iskolásoknak szánt tankönyvben.

 • Esküvõi ruhában fotózza a legidõsebb párokat egy kínai amatõr fényképész

  Esküvõi ruhában fotózza a legidõsebb párokat egy kínai amatõr fényképész, esélyt adva nekik ezáltal egy friss esküvõi képre. Az egyik pár együttes életkora 204 év!

 • 34,6 millió dollárt keresett tavaly Madonna

  Másodszor került fel a zenei elõadók Billboard-féle jövedelmi listájának élére Madonna. Az énekesnõ 34,6 millió dollárt keresett tavaly.

 • Kerti székben repült kétszáz mérföldet

  San Francisco/Bend - Százötven darab, héliummal töltött léggömb, egy kerti szék és egy légfegyver: csak ennyire volt szüksége egy amerikai benzinkutasnak, hogy több mint háromszáz kilométert tegyen meg a levegõben.

  A 48 éves Kent Couch a székhez erõsített nagy méretû színes léggömbök segítségével emelkedett a magasba, és mintegy kétszáz mérföldet (322 kilométer) tett meg az oregoni sivatag felett kilenc óra alatt, majd biztonságban földet ért egy idahói mezõn. A légfegyverre a leereszkedéshez volt szüksége: ha csökkenteni akarta a repülési magasságot, golyót eresztett egy-egy léggömbbe.

 • Megdöntötték a mélyhangvilágcscsúcsot

  Basszusrekordot döntött egy amerikai énekes: 0,393 hertzig énekelte "le" magát, azaz ilyen mély frekvenciájú hangot énekelt ki.

 • A szexi modell villantott!

  Kissé ügyetlenül mozdult a szexis topmodell, és mély betekintést engedett ruhája alá, persze a jelenlévõk nagy örömére.

 • Nemi szerveiknél voltak összenõve az ikrek

  Egyiptomi orvosok sikeresen szétválasztottak egy sziámi ikerpárt. A nyolc hónapos fiúgyerekek gerincüknél és nemi szerveiknél voltak összenõve. A kisfiúknak egy péniszük és három heréjük volt.

 • Tetemes összeget fizettek a gyémánttal kirakott vuvuzeláért

  Tetemes összeget, 17 ezer eurót (4,8 millió forint) fizettek egy osztrák aranymûves által gyémántokkal és fehérarannyal díszített mûanyag vuvuzeláért.

 • Hamis bankkártyások Gyõrben!

  Hamisított bankkártyákkal több millió forinthoz jutott az OTP bankautomatáiból két román állampolgár egy nap alatt Gyõrött, az elkövetõk már elõzetes letartóztatásban vannak.

  Az OTP biztonsági ügyelete gyanús tranzakciót észlelt, és nyomban értesítette a rendõrséget. Az érintett bankfióknál elfogták a gyanúsítottakat, ruházatuk és jármûvük átvizsgálásakor 108 plasztikkártyát találtak.

loading...