rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Egy családi ház medencéjébe lógott be egy kicsit hűsölni a kenguru

 • Share on Tumblr

  Egy családi ház medencéjébe lógott be egy kicsit hűsölni a kenguruAz egy elegáns melbourne-i ház udvarába lógott be egy hűsölni vágyó kenguru, hogy aztán belecsobbanjon a medencébe és lehűtse magát az ausztráliai hőségben. A kenguru egy könnyed ugrással csobbant bele a medencébe, ahol még hosszasan pancsolt mielőtt távozóra vette. A ház tulajdonosai meg is örökítették az erszényest, és a biztonsági kamera is felvette, ahogy odaugrál a medencéhez, és beleveti magát. A kengurut a haragosan ugató kiskutya és az emberek megjelenése sem érdekelte túlzottan.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Együtt jelent meg a vörös szõnyegen Katy Perry és John Mayer

  Katy Perry és John Mayer elsõ alkalommal jelentek meg a vörös szõnyegen közösen, egy párként, méghozzá egy New York-i fesztiválon.

 • Pálinkaerejû sör

  Beleerõsített egy skót italgyár: ismét a freserburgh-i BrewDog a világ legerõsebb sörének gyártója.

 • Elbocsájtások a TV2-nél!

  Kollégáinak hét százalékától búcsúzott el tegnap, egyetlen délelõtt a TV2.

  A kereskedelmi csatornán reggel sorra hívták be az irodába és rúgták ki azonnali hatállyal az esetenként évek óta ott dolgozó munkatársakat.

  A 35 hirtelen menesztett tévés közül 11-nek a csatorna egyik vezetõ arca és fõszerkesztõje, Bárdos András mondta el a szomorú hírt, faarccal, mindenféle lelkizés nélkül.

 • A banki tévedés miatt milliomossá vált pár, elbújdosott!

  Egy banki tévedés miatt több milliós vagyonra tett szert, majd eltûnt egy új-zélandi pár, a hatóságok pedig immár három hete nem lelnek rájuk.

  A Westpac Bank egy hitelkérelem során tévedésbõl százezer helyett tízmillió új-zélandi dollárt utalt át Leo Gao és barátnõje, Kara Hurring számlájára.

 • Vége az iskolai papírgyűjtésnek

  Vége az iskolai papírgyűjtésnekA gyerekek nagyon szerettek újságot gyűjteni, hiszen ez a pénzszerzés mellett amolyan csapatépítő program is volt - EDDIG! Ellehetetleníti a Magyarországon sok évtizedes hagyományokkal rendelkező iskolai papírgyűjtő akciókat az új hulladéktörvény: a jogszabály maradéktalan betartásával ezeket a kezdeményezéseket lehetetlen folytatni. A szabályozás változásának következtében a vállalkozók mellett a nonprofit szereplők is végképp kiszorulhatnak az óvodai-iskolai gyűjtésből, az oktatási intézmények pedig eleshetnek ettől a számukra fontos bevételi forrástól.

 • Egy fenyõfa nõtt ki a tüdejében!

  A férfi vért köpött, és éles fájdalmat érzett a tüdejében, így megmûtötték, és kiderült, hogy egy fenyõfa nõtt ki a tüdejében.

  A sebészek azt hitték daganattal állnak szemben, és nem akartak hinni a szemüknek, amikor operáció közben meglátták az öt centis fenyõfát az orosz férfi tüdejében. Hogy történhetett efféle horror?

 • Nem javul Törõcsik Mari állapota

  Szombat este még mindig gépek tartották életben Törõcsik Marit. A 73 éves színésznõt szerda óta a Kútvölgyi Kórház intenzív osztályán kezelik.

  A Nemzet Színésze címmel kitüntetett mûvésznõ egy tüdõvizsgálat során lett rosszul, aminek következtében életmentõ beavatkozásra volt szükség, azóta is a gépek tartják életben.

  – Még mindig folyik a kezelése a betegnek, de ennél többet a család kérésére sajnos nem mondhatok – mondta dr.Iványi Zsolt, Törõcsik Mari orvosa.

 • Újabb sztárpár a láthatáron!

  Válása után két kanállal falja az életet a szõke bombázó.

  Az utóbbi másfél évben együttjárt Dax Shepard-dal, Owen Wilson-nal és Lance Armstrong-gal is. És itt az újabb jelentkezõ...

  A jól értesültek szerint ez nem más, mint Jason Statham, a Szállító címû film sztárja. Azt nem lehet tudni, hogy Kate Hudson milyen típusú pasikra bukik a leginkább.

 • Mûholdas bugyinyomkövetõ

  Rio de Janeiro - Mûholdas nõjelzõt, pontosabban bugyihollétjelzõt árul Brazíliában egy fehérnemûgyártó cég.

  A bugyi egy alsónemû-garnitúra része, oldalán - viselõje csípõtájékán - szerelték fel GPS-szel. Bírálói szerint a XXI. század erényöve az újdonság, mivel így a hölgy párja mindig tudhatja, merre kódorog kedvese - vagy legalábbis a bugyija.

 • Élõ egeret talált a kenyérben

  Durva sokk ért egy ausztrál nõt, amikor vásárlás után egy élõ egeret talált a boltban vásárolt kenyérben.

 • Nõi szívek ezrei epekednek Katus Attiláért!

  Nõi szívek ezrei epekednek a mindig mosolygós Katus Attiláért, aki már foglalt.

  Bár a Szombat esti láz táncpróbái miatt most kevesebb ideje jut a párjára, de Ottília igyekszik alkalmazkodni.

  "Másfél éve vagyunk egy pár Ottíliával. Sokan kérdezik, mikor szeretnénk gyereket. Még nem jutott el oda a kapcsolatunk, hogy a gyerekvállalásra gondoljunk, ám bármi megtörténhet.

  Nem akarom azt érezni, hogy hajt a tatár."

 • Kylie Minogue nem zsűrizik többet a Voice-ban

  Kylie Minogue nem zsűrizik többet a Voice-banEgy évad után otthagyja az angol tehetségkutató zsűrijét az ausztrál énekesnő, és a turnéjára koncentrál. Kylie egy évad után nem vállal több zsűrizést. Bár támogatottjának nem sikerült megnyernie a sorozatot, az elválás mégis békés, az énekesnő és a sorozat producere is megköszönték egymásnak a lehetőséget és sok sikert kívántak a másiknak jövőbeli pályafutásukhoz, ugyanakkor nem zárták ki a folytatás lehetőségét. Minogue közelgő világkörüli turnéjával magyarázta, hogy nem lép fel többet a műsorban, de mint mondta, nincs ideje részt venni a produkcióban.

 • Eszenyi Enikõ lesz a Vígszínház új igazgatója?

  Szinte biztos, hogy Eszenyi Enikõ lesz a Vígszínház új igazgatója.

  A távozó Marton László helyére csak a Kossuth-díjas színésznõ pályázott. A fõvárosi önkormányzat kulturális bizottsága hétfõn dönt a kinevezésrõl, amely 2014-ig szól.

  A színház társulata is támogatja Eszenyi pályázatát, amelyet sokan aláírtak.

  Megérdemelné, hogy elnyerje a posztot, hiszen egész élete a színházról szól - nyilatkozta Reviczky Gábor, a színház mûvésze.

 • Rettenetes munkahelyi baleset happy enddel

  Moszkva - Egy építõmunkás leesett az állványzatról, olyan szerencsétlenül, hogy egy betonvas átszúrta a fejét, az orvosok azonban ki tudták operálni az idegen testet, s a férfi már lábadozik.

 • Világraszóló elismerésben részesült a Budapesti Corvinus Egyetem

  Harmadik helyen végzett a Budapesti Corvinus Egyetem általános menedzsment mesterképzése a Financial Times idei ranglistáján, amelyen ötven intézményt rangsoroltak - közölte az egyetem az MTI-vel szerdán.

 • Villám csapott a hírességbe

  Villám csapott a Narnia krónikái címû filmekben ismertté vált színészbe, William Moseley-be, egy forgatáson.

 • Aranybánya a strandokon

  Moszkva - Vlagyimir Porivajev számára a szó szoros értelmében aranybánya egy-egy strand például a Moszkva folyó partján: esténként, s fõleg a strandszezon végeztével fémdetektorral keresi az elvesztett értékeket, s ha jól megy, akár napi 4000 rubelnyit, vagyis 28 ezer forintnyit is talál.

 • Sotheby's aukciós ház visszavonta egy képet az árverésrõl!

  Kétségek merültek fel a Gianni Versace divattervezõ hagyatékához tartozó egyik festmény tulajdonlása körül, ezért a Sotheby's aukciós ház visszavonta a képet szerdai árverésérõl.

  Johann Joseph Zoffany (1733-1840) német festõ George Maule õrnagy arcképe címû festménye lett volna az aukció egyik fénypontja, a várakozások szerint eladási ára meghaladhatta volna a 40-60 ezer fontot (12,8-19 millió Ft) is.

 • "Sétaxi" - kalóriaégetést és taxispórolást mérõ gyaloglásgösztöke

  A kalóriaégetés mellett a taxidíj-megtakarítást is mutató lépésmérõvel álltak elõ Japánban.

 • Fecskendõs támadások Urumcsiban!

  A biztonsági erõk fokozott jelenléte ellenére újabb fecskendõs támadásokat hajtottak végre az északnyugat-kínai Hszincsiang-Ujgur autonóm terület (Xinjiang Uygur Zichiqu) székhelyén, Urumcsiban - közölték szerdán kínai tömegtájékoztatási eszközök.

 • Jennifer Figge az elsõ nõ, aki átúszta az Atlanti-óceánt

  A trinidadi partoknál ért célba a hét végén az 56 éves Jennifer Figge, az elsõ nõ, aki átúszta az Atlanti-óceánt.

  Az útja közel egy hónapig tartott: január 12-én indult az Afrika nyugati partjainál fekvõ Zöld-foki-szigetektõl, majd megkezdte harcát a viharos tengerrel, a néha akár 9 méteresre is feltornyosuló hullámokkal.

 • Armani egymillió dollárt adakozott mûvészeti oktatásra

  New York - Egymillió dollárt (240 millió forint) adományoz New York-i iskolák számára Giorgio Armani. A világhírû divattervezõ a mûvészeti programok gondozására szánja az iskoláknak adott pénzt.

  Az olasz mester legújabb, zászlóshajónak szánt üzletének New York-i megnyitóján jelentette be az adományt kedd este. Az összeg olyan állami iskolákhoz jut, ahol támogatják a mûvészeti programokat, és ahol több hátrányos helyzetû diák tanul.

 • Szökevény metrószerelvény Londonban

  Tizenhárom percen és hat állomáson át száguldott egy mûszaki feladatokat ellátó, utasok nélküli metrószerelvény Londonban.

 • A legszebb sonkák szépségversenye

  A szépségversenyek résztvevõi általában a fittek, tökéletesek, zsírpárnáktól mentesek, a hétvégén Algyõn felvonuló szépségek azonban mások lesznek, a Csongrád megyei településen ugyanis a legszebb sonkákat, tepertõket és kolbászokat díjazzák majd.

  A településen szombaton elsõ alkalommal megrendezett böllérnap, az Elsõ Algyõi Disznólkodás estéjére már biztos, hogy mindenkinek csak a szeme fogja kívánni a finomságokat. A nap során ugyanis lesz minden, mi szem-szájnak ingere, és bárki kóstolhat a disznóvágáson készült finomságokból.

 • Elbújva tartották meg a melegszépségversenyt

  Elbújva tartották meg a melegszépségversenyt a Mr. Gay Europe 2008. a szombat délutáni melegfelvonulás véres összecsapásai és szélsõséges csoportok szervezkedései miatt.

  Az eredeti helyszín helyett a rendõrség tanácsára egy félkész állapotú diszkóban kellett versenyezniük a meleg szépségeknek, ahol sem víz, sem mosdó nem állt a színpadra fellépõk rendelkezésére.

  Visszalépett az eredeti magyar király Gyökeres Péter.

 • Három napig tart majd Jennifer Aniston esküvõje

  Jennifer Aniston szeret flancolni, és most sem hazudtolta meg magát – a színésznõ három napig tartó esküvõi mulatságot tervez.

 • Lebukott a maffiavezér!

  Malagában bukott le Raffaele Amato, a 2006 óta gyilkosságért és más bûncselekményekért körözött nápolyi maffiavezér - jelentette be vasárnap az olasz kikötõváros rendõrsége.

  Amato a nápolyi maffián, a camorrán belül a Scampia klán szakadár csoportjának volt a vezetõje, s embereivel a kikötõváros északi kerületeinek és körzetének kábítószer-kereskedelmét ellenõrizte.

 • Agyonvertek egy két éves kisfiút!

  Tíz év börtönt kapott Robert Cunningham, aki megölte a 23 hónapos Brandon Muirt. A férfi évek óta heroinfüggõ, élettársa, a gyerek anyja szintén.

  A Dundee-ban élõ Brandon március 16-án halt meg a kórházban, 40 különbözõ sérülése volt, a beszakadt mellkastól kezdve a törött csontokig. Az orvosi jelentés szerint a halálát megelõzõ három hétben szenvedett a brutalitástól. Pontosan attól a perctõl kezdve, amikor Robert hozzájuk költözött.

 • Egy szexjelenet forgatása közben sérült meg Nicole Kidman

  Egy durva szexjelenet forgatásakor sérült meg Nicole Kidman. A rendezõ le is állította a felvételt. Másnap, a sebeket rejtõ vastagabb sminkkel, a filmsztár vállalta a folytatás.

 • George Bush is bejelentkezett a Facebookra

  A korábbi amerikai elnök, George W. Bush is csatlakozott a Facebook-használók népes táborához. A 63 éves politikus néhány órán belül csaknem 2000 ismerõsre tett szert.