rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Egy családi ház medencéjébe lógott be egy kicsit hűsölni a kenguru

 • Share on Tumblr

  Egy családi ház medencéjébe lógott be egy kicsit hűsölni a kenguruAz egy elegáns melbourne-i ház udvarába lógott be egy hűsölni vágyó kenguru, hogy aztán belecsobbanjon a medencébe és lehűtse magát az ausztráliai hőségben. A kenguru egy könnyed ugrással csobbant bele a medencébe, ahol még hosszasan pancsolt mielőtt távozóra vette. A ház tulajdonosai meg is örökítették az erszényest, és a biztonsági kamera is felvette, ahogy odaugrál a medencéhez, és beleveti magát. A kengurut a haragosan ugató kiskutya és az emberek megjelenése sem érdekelte túlzottan.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Jennifer Aniston kényezteti beteg kutyusát

  A színésznõ kutyája 250 dollárért hetente egyszer masszázst és akupunktúrást kezelést kap, írja a FemaleFirst.

  Jennifer Aniston kutyájának, Normannak ugyanis komoly fájdalmai vannak, és ezért egy szakembert fogadott mellé. Aniston érthetõ módon mindenbõl a lehetõ legjobbat szeretné megadni kedvencének, hiszen õ volt az, aki végig kitartott mellette az utóbbi csalódásokkal teli idõszakban.

 • Hûtõszekrényében éldegélt egy kínai szakács

  Egy étterem jókora hûtõszekrényében éldegélt egy kínai szakács Nagy-Britanniában, mígnem a bevándorlási hatóság nem bukkant rá az illegális vendégmunkásra.

  A szakács leszedte a hûtõ ajtaját, hogy beférjen az ágya. A hûtõ feltehetõen nem üzemelt, vagy legalábbis nem teljes "gõzzel". A férfit - mivel lejárt a vízuma, visszatoloncolták Kínába.

 • Elhunyt az elsõ lombikbébinek életet adó nõ

  Hatvannégy éves korában elhunyt Lesley Brown, a világ elsõ lombikbébijének édesanyja.

 • Hasonlítani akart a hírességre, ezért 70 kilót fogyott

  Christina Staggs és a hollywoodi színésznõ, Angelina Jolie közötti hasonlóságot többen felismerték. Az asszony még jobban akart hasonlítani a hírességre, ezért hatalmas fogyókúrába kezdett. Ezúttal sikerült 70 kilótól megszabadulnia.

 • 280 Forintért szexeltek a kiskorúak a teherautóban

  Egy 9 és egy 13 éves gyermek társaságában tartóztatták le azt a skót pedofilt, aki szegény családok gyermekeit kényszerítette szexuális perverziókra teherautójában.

 • A KDNP színeiben indul az ismert híradós

  Várhatóan március 12-én derül ki, hogy Pálffy István televíziós mûsorvezetõ a KDNP melyik listáján indul az országgyûlési választásokon - közölte kedden a Kereszténydemokrata Néppárt szóvivõje. Halász Zsuzsa megerõsítette az egyik bulvárlap értesülését, miszerint Pálffy István képviselõjelöltként indul a tavaszi parlamenti választásokon.

 • Aki magának vermet ás...

  Csaknem megásta saját sírját egy strandoló a Kanári-szigeteken: akkora gödröt vájt a tengerparti homokba, hogy beomlottak falai, és tûzoltók kellettek, hogy kiszabaduljon.

 • Ezt látni kell!

  Cicitámadás! Anglia legnépszerûbb cicijeivel büszkélkedhet a mindössze húszéves Nicola T, aki nemrég újból felfedte bájait a Sun brit bulvárlap harmadik oldalán. Nicola T formás cicijeivel férfiak százezreit nyûgözi le Angliában és már más országokban is.

 • Megtalálták a rák valódi okát

  Megtalálták a rák valódi okátLenyűgöző felfedezés a rák valódi okáról: meggyógyulhat a beteg, ha megérti betegsége okát Dr. Hamer a 70-es években a müncheni onkológiai klinikavezető orvosa volt, ahol többi kollégájával együtt a daganatos betegeket a hagyományos módon kezelte, mely többé-kevésbé eredményesnek bizonyult. 1978-ban dr. Hamer élete radikálisan megváltozott, mikor tudomást szerzett 19 éves fia haláláról (meglőtték). Nem sokkal fia halála után felesége is távozott az élők sorából. És mindezen szörnyű eseményeket tetézte a felfedezése, miszerint heredaganata van.

 • Kutyája mentette meg Paudits Bélát a haláltól

  Kicsit ivott, aztán beszedte az összes gyógyszert, ami volt otthon.

 • Esküvõjük közben hallgatták ki az ifjú párt

  Esküvõje közben hallgatott ki a rendõrség egy párt Németországban. A 34 éves menyasszony és 36 esztendõs võlegénye ráadásul nem gyanúsítottak, hanem áldozatok: meglopták õket, laptopjukat és több esküvõi ajándékukat vitték el ismeretlenek a võlegény elõzõ esti legénybúcsújáról.

 • Fegyverrel pózolók után vizsgálódnak a rendõrök

  Pózolj fegyverrel! Az interneten egyre több fotó jelenik meg éleslõfegyverrel fotózkodó fiatalokról.

  Egy napilap utánajárt, mit tesz a rendõrség a félelmet keltõ pozõrök megfékezésére. Több közösségi oldalon a feltett képek alá még azt is feltüntették, hogy éleslõfegyver látható a képen, egyesek még azt sem titkolták, hogy hozzátartozójuk rendvédelmi szervezetnél dolgozik, és az õ szolgálati fegyverével játszadoznak.

 • Sztárportré - Mága Zoltán:

  „Magyar nótát kétszer ugyanúgy nem lehet elhegedülni, mint egy Mendelson, vagy Beethoven hegedûversenyt. Azokat le kell játszani - ahogy a kottában meg vannak írva -, de Magyar nótát kétszer ugyanúgy nem lehet. Legalábbis én nem lennék rá képes.

  A muzsikusoknak dalból van a lelkük. Sokszor amit érez az ember, nehéz elmondani szavakban. Ha királyoknak játszom, nincs lámpalázam, de amikor itthon felmegyek a színpadra - és látom, hogy ott vannak az emberek, és milyen szívélyesen fogadnak -, elõttük van lámpalázam.

 • Chuck Berry halálhírét keltették, miután lemondta koncertjét

  Chuck Berry halálhírét keltették spanyol lapok, miután a rock-legenda egészségügyi okokra hivatkozva, az utolsó pillanatban lemondta koncertjét Carracedo Monastery-ben.

  Az énekes már régóta panaszkodik arra, hogy fájdalmai vannak a színpadon.

  Egyre többen aggódnak Chuck Berry állapota miatt, miután a 82 éves amerikai énekes-gitáros-zeneszerzõ az utolsó pillanatban visszamondta teltházas fellépését Spanyolországban.

 • Papírnak bizonyult egy bankrabló az Egyesült Államokban

  A New Jersey-i bankfiók riasztója az éj közepén megszólalt, mire a rendõrök azonnal odaszáguldottak. Láttak is az ablakokon át egy alakot bent, ám akármennyit telefonáltak a fiókba, a férfi nem reagált a hívásokra. Végül ajtótörõ kossal berontottak és szembesültek egy életnagyságú kartonpapíremberrel.

  Nem vették õrizetbe. Hogy mitõl szólalt meg a riasztó, egyelõre nem tudni, de akár egy pók is bekapcsolhatta mozgásával.

 • Elégedetlen a testével Kiss Ramóna

  Akármilyen hihetetlen, de Kiss Ramóna, a Barátok közt Szentmihályi Zsófija elégedetlen testével. A lányról nemrég egy ismerõse készített szexis képet egy tengerparton, amit a színésznõ fel is töltött a közösségi oldalára.

 • Síparadicsom-avatás kötélpályakabinban rekedt miniszterelnökkel

  Szófia - Nem volt szerencsés egy vadonatúj síparadicsom bemutatása Bulgáriában: felavatásakor egy drótkötélpálya-kabinba szorult a felavató, a bolgár miniszterelnök.

  Szergej Sztanisev csaknem egy órán át raboskodhatott áramszünet miatt kísérõivel 30 méteres magasságban lógva, mígnem a vészgenerátor termelte árammal sikerült lehozni a kocsit.

 • Miranda Kerr újra szexi szettben

  Miranda Kerr topmodell, Orlando Bloom színész barátnõje a Victoria'Secret katalógusában pózol.

 • Sajtburgertorta az esküvõn

  Hatalmas sajtburgerrel ünnepelte egybekelését egy angol pár, mivel mindketten betegesen imádják a gyorséttermeket.

  - Nemcsak álmaim asszonyát kaptam meg, hanem álmaim hamburgerét is - monda a boldog férj, de felesége pontosan ugyanilyen elragadtatott volt.

  A hambitorta fél méter átmérõjû. A fõbb hozzávalók: 5 kilós zsemle, 11 kilós marhasült, 12 jégsaláta-levél, 12 hagyma, 30 koktélparadicsom, 2 kiló sajt, 1 liter kecsap, 1 liter majonéz, 48 uborka.

 • Eugenie hercegnõ meztelenül táncolt

  Az év végi bulin meztelenül táncolt Eugenie hercegnõ elit magániskolájában, ezért megrovásban részesült.

  A wiltshire-i Marlborough College egyik idõsebb tanára az évzáró buli után sikoltozásra lett figyelmes. Kiderült, hogy éjfélkor egy tucat tanulólány, többek között II. Erzsébet királynõ unokája, Eugenie hercegnõ táncolt az udvaron.

  Ez még nem is lett volna akkora baj, viszont a tanulók egyáltalán nem viseltek semmilyen ruhát.

 • Szülés közben verekedtek össze az orvosok

  Fizikai leszámolással ért véget egy szülés a szicíliai Messina városában. Az orvosok egymást verték, melynek következtében a mama és a csecsemõ is válságos állapotban van.

 • Mûsorváltozás: parlamenti pornó

  Pornófilmet vetítettek az indonéz parlament sajtóterme melletti képernyõkön képviselõk és újságírók nem kis meghökkenésére.

 • Lopós sztárok

  Gazdagok és szépek. Azt hihetnénk, mindenük megvan, vagy ha mégsem, akkor egyszerûen csak besétálnak a boltba és megvásárolják, amire éppen vágynak.

 • Sört lopott egy meztelen nõ

  Kalandos éjszakát tudhat maga mögött Lori Brutsche-Ely. Sokat ivott, aztán villantott, aminek börtön lett a vége.

  Az idahói asszony, mellesleg családanya, lakóhelyén, Haileyben tért be egy mulatóba, hogy szórakozzon egy kicsit. Amikor pénztárcája kiürült, mások söreit kezdte lopkodni.

 • A Fõvárosi Bíróság elutasította Orbán Viktor keresetét!

  Elutasította ma Veres Jánossal szemben benyújtott keresetét elsõ fokon, nem jogerõsen a Fõvárosi Bíróság.

  A Fidesz-elnök azt sérelmezte, hogy a volt pénzügyminiszter 2008. december végén a Népszavának adott nyilatkozatában azt mondta: „ki mint él, úgy ítél, ha Orbán Viktornak lehetõsége lenne rá, biztosan ellopná a Nemzetközi Valutaalaptól (IMF) kapott pénzt”.

 • 260 ezren látták a legocsodákat

  Véget ért vasárnap este a Duna Plazában megtartott LEGO Fesztivál. A két és fél hét alatt 260 ezren látták a legocsodákat. Az egyik fõ látványosság a közel két és fél méteres Darth Vader legószobor volt. Mivel a vártnál sokkal többen vettek részt a Szeretethajó építésében, kétszer is sikerült felhúzni a 40 ezer darabos különlegességet.

 • In flagranti a prostitúciós razzián

  Nyíregyháza - In flagrantit is eredményezett egy prostitúciós razzia Nyíregyházán, a kocsijában értek szextetten egy férfit az általa fizetett kéjhölggyel - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje kedden.

  A rendõrség hétfõn este tartott akciót a nyírségi nagyváros déli részén, a tiltott helyen folytatott prostitúció visszaszorítására - mondta Fülöp Gergely.

 • A kebelcsoda elszolta magát!

  A közelállók és a lapok már most temetik Jordan házasságát. A brit kebelcsoda és férje egyre többet veszekednek, mert a modell nem tud teherbe esni, ráadásul nemrég az elõzõ férj, Pete nevét mondta Alex Reidnek az ágyban.

 • Kávé(egy)háztrükk: Isten Dohányosainak Egyetlen és Egyetemes Egyháza

  Hága - "Isteni" trükkel rukkolt ki egy kávézó Hollandiában a dohányzási tilalom kijátszása végett: tulajdonosa megalapította az Isten Dohányosainak Egyetlen és Egyetemes Egyházát.

 • 150 ezer forintra büntették fingásért!

  Megbírságoltak egy férfit Ausztriában, mert rendõrségi kihallgatásán elszellentette magát. A 20 éves Hansi Sporer Grazban eregetett gázokat a rendõrökre, és jót kacagott mellé.

  Ügyvédje szerint véletlenül történt a „gázkitörés”, a rendõrség viszont úgy ítélte meg, hogy máshonnan „fújt a szél”.