rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Egy családi ház medencéjébe lógott be egy kicsit hűsölni a kenguru

 • Share on Tumblr

  Egy családi ház medencéjébe lógott be egy kicsit hűsölni a kenguruAz egy elegáns melbourne-i ház udvarába lógott be egy hűsölni vágyó kenguru, hogy aztán belecsobbanjon a medencébe és lehűtse magát az ausztráliai hőségben. A kenguru egy könnyed ugrással csobbant bele a medencébe, ahol még hosszasan pancsolt mielőtt távozóra vette. A ház tulajdonosai meg is örökítették az erszényest, és a biztonsági kamera is felvette, ahogy odaugrál a medencéhez, és beleveti magát. A kengurut a haragosan ugató kiskutya és az emberek megjelenése sem érdekelte túlzottan.

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Ronccsá torzult Sylvester Stallone teste

  A túl sok szteroid lassan ronccsá torzítja Sylvester Stallone testét.

  A 62 éves akcióhõst a minap nyaralás közben kapták lencsevégre, amint élõ "vénaszörnyként" a lubickoló gyerekeket ijeszgette a Baleár-szigeteken.

  "A HGH (emberi növekedési hormon) semmi. Aki szteroidnak hívja, az eléggé félre van tájékoztatva. A tesztoszteron számomra nélkülözhetetlen ahhoz, hogy idõsebb létemre is jó formában érezzem magam."

 • Egy indiai kisfiú péniszében két centis halat találtak

  Pisilés közben ugrott a hal a péniszébe - ez volt a magyarázata annak a 14 éves indiai fiúnak, akinek nemi szervébõl kioperálták a szerencsétlenül járt állatot. Az orvosok szerint nem egyedi az eset - a legkülönfélébb dolgok kerültek már elõ férfiak húgycsövébõl.

  Még a sokat tapasztalt indiai orvosok is ledöbbentek, amikor egy 14 éves fiú péniszében egy kis halat fedeztek fel. A páciens, aki éles fájdalmakkal és vizelet-visszatartási panaszokkal jelentkezett a kórházba, érdekes magyarázatot adott a doktoroknak.

 • Box az idõsekotthonában

  A boksz a mániája egy 95 és egy 98 éves néninek egy brit idõsekotthonában.

  Hobbiazonosságuk ellenére nem egymást öklözik, hanem csupán virtuálisan bokszolnak a Nintendo Wii számítógépes játéknak köszönhetõen. Nem csak ücsörgésbõl és ujjizmosító gombnyomogatásokból áll azonban a sport: hadonászni kell a karokkal a virtuális ellenfél elleni küzdelemben. (A számítógép érzékeli a kezekre erõsített jeladókat, így a hús-vér játékos valódi mozgását.)

 • Nem tudja, hogy ötven milliárdot nyert?

  266 millió dollárt - csaknem 50 milliárd forintot - nyert lottón az Egyesült Államokban valaki, ám nem zárható ki, nem tud róla.

 • Felesége hasában ölte meg az ikreket

  "Megölte a gyerekeimet a hasamban" - panaszkodott egy nõ múlt pénteken a iaºi-i orvosoknak, azt követõen, hogy koraszülése után kórházba került. A nõ azt állítja, férje okozta ikrei halálát megaláztatások és verések hosszú sorával, amelynek azért tette ki, mert megcsalta egy másik férfival.

 • Stewardess-ek a Playboyban

  Furcsa ám hatásos módját választották a mexikói stewardess-ek, hogy megbosszulják munkahelyük elvesztését és egyben megkeressék a villanyszámlára valót. Egy naptár elkészítése után, levetkõztek a nyuszis magazinnak.

 • Salma Hayek sokkolta rajongóit dekoltázsával

  Érthetetlen, hogy egy olyan nõ, mint Salma Hayek, hogyan maradhatott egyedül kislányával.
  A nagyításhoz kattintson a képre

  A szexi színésznõnek nemcsak az arca szép, de az alakja is nagyon rendben van, nem is beszélve dekoltázsáról, amit ráadásul elõszeretettel is mutogat, pláne mióta újra szingli lett.

  Legutóbb egy német tv-show-ban villantott egy nagyot: a hétvégi forgatáson szinte senki nem tudott másra figyelni, mint Hayek hihetetlen dekoltázsára.

 • Puzzle rekord!!!

  Hat hónap alatt 537 órányi munkával rakta ki a világ legnagyobb, 24 ezer darabból álló kirakós játékát (puzzle) egy brit nyugdíjas.

  A 73 éves Eric Smith-nek ki kellett ürítenie bútorokkal teli szobáját és egy speciális asztalt kellett felállítania ahhoz, hogy elkészülhessen a 365 centi hosszú, 183 centi széles, delfineket és csónakokat ábrázoló kép.

  "Ez a legaprólékosabb puzzle, amit valaha is kiraktam, igazán büszke vagyok arra, milyen gyorsan sikerült megcsinálni."

 • Ingyenszexszel várta a tiniket a családanya

  Ági – így becézték a környékbeli suhancok azt a 32 éves nõt, aki tinédzserek hadát fogadta egyszobás lakásán, ha azoknak szexhez támadt kedvük. Az anya orgiáit két gyermeke is gyakran végignézte.

 • Szépséghiba: négy éven át volt huszonkét éves

  Megfosztottak szépségkirálynõi címétõl egy 27 éves nõt Nagy-Britanniában, mert kiderült, hogy hazudott koráról - valójában túl öreg hozzá.

 • Új amerikai örület a baby cowboy csizma!

  Amerikában új õrület veheti kezdetét, mert egy cég cowboy-csizmákat gyárt kisbabáknak hat hónapos korig.

  A minicsizmák bõrbõl készülnek, a bélésük selyem és igény szerint még sarkantyú is van rajtuk. Színük fekete vagy rózsaszín, és az interneten is megrendelhetõek. Az eddigi fogadtatás meggyõzte a gyártót, hogy nyereséges lesz az üzlet.

 • Bekábítószerezve fogtak el egy körözött személyt Nyíregyházán!

  Kábítószeres állapotban fogtak el egy körözött férfit Nyíregyházán a rendõrök, a 39 éves helyi lakost jogerõs szabadságvesztésének letöltése miatt.

  Az elfogásakor zavartan viselkedõ férfi szervezetében az alkalmazott gyorsteszt kábítószer jelenlétét mutatta ki.

 • Álbombát hagyott fogorvosánál

  Álbombát hagyott fogorvosánál egy 84 éves brit férfi bosszúból, mert úgy érezte, túl magas árat fizettettek vele.

 • Anyja személyében új osztálytársat kapott egy brazil iskolakerülõ lány

  Anyja személyében új osztálytársat kapott egy megátalkodott iskolakerülõ brazil lány: a mama feladata lesz, hogy elvegye kedvét a lógástól.

 • Kocogott, amikor elcsapta egy kisrepülõ

  Egy kényszerleszállást végrehajtó kisrepülõgép az egyesült államokbeli Dél-Carolina államban elütött egy férfit, aki éppen a tengerparton gyalogolt vagy kocogott.

 • Milliós kínai póló fogás Budapesten

  A Vám- és Pénzügyõrség Központi Járõrszolgálat Parancsnokságának munkatársai ellenõrzést tartottak egy budapesti XVI. kerületi lakóingatlannál, mert a BRFK ügyeletére több olyan bejelentés érkezett, hogy az említett helyen nagy mennyiségû – valószínûleg távol keleti eredetû - ruházati termékeket tárolnak.

 • Útjára indult az elsõ arab legális letöltõ oldal

  A napokban elindult a közel-keleti régió elsõ legálisan mûködõ online letöltõ portálja. A Shofha.com üzemeltetõi remélik, hogy a weblap segít visszaszorítani az arab országok kalózkodási arányát.

 • Kutya vezette az autót az Egyesült Államokban

  Az autót épp mosta gazdája egy autómosóban, bõ 30 kilós pitbullját meg benne hagyta. A motort is járatta, a kutya pedig egy szökkenéssel véletlenül sebességbe tette a kocsit, méghozzá hátramenetbe. Az autóval kihajtott a mosóból a fõútra, ahol tette egy kis kört, mielõtt megállította egy épület.

 • Két év múlva a mozikban a Titanic 3D-s változata

  James Cameron tervei szerint az 1912-ben elsüllyedt luxus-óceánjáró katasztrófájának századik évfordulójára kerülhet a mozikba az 1997-ben bemutatott Titanic háromdimenziós változata.

 • Hatalmas lehetõségtõl esett el Király Linda

  Kudarcot vallott Király Linda, még Schobert Norbinak sem sikerült lefogyasztania.

 • Kiitták a kocsmát

  Csaknem teljesen "kiszáradt" egy kocsma Ausztráliában: hirtelen annyira megszaporodott a vendégsereg, hogy szinte az utolsó cseppig megittak mindent.

 • Szívesen költenek szépészeti beavatkozásokra a brit lottónyertesek

  Szívesen költenek szépészeti és kozmetikai beavatkozásokra, például mellnagyobbításra és súlycsökkentõ mûtétekre a brit lottónyertesek - derül ki egy szerdán megjelent könyvbõl.

 • Százezer font egy üveg whiskyért

  Elõször fizettek a világon hatszámjegyû összeget egy üveg whiskyért: a Dalmore szeszfõzde 64 éves Trinitas nevû nedûje százezer fontért (31 millió forint) kelt el.

 • Fülemile helyett füle helye per

  Ogden - Fülleharapással ért véget két szomszéd baseballvitája az Egyesült Államokban.

  A férfiak egy baseballmeccsrõl tartottak hazafelé, ám eközben úgy összevesztek a mérkõzésen, hogy egyikük elkezdte verni a másikat, majd pedig leharapott a fülébõl egy jókora darabot.

 • Sztárportré - Edvin Marton:

  „Alapjában véve nagyon pozitív, és romantikus lélek vagyok. Úgy kezdtem a hegedülést, hogy szerelmes lettem - öt éves koromban, az óvodában - egy Andrea nevû lányba, és szerenádozni szerettem volna neki. Egy év alatt a Süss fel napot megtanultam, és eljátszottam neki az óvodában. Puszit kaptam tõle, nagyon örültem neki. Mentem haza anyukámnak elújságolni, hogy micsoda sikerem volt, és mondtam neki, hogy akkor mindig is hegedülni szeretnék.

  A sportolókkal egy hajóban:

 • Gyermekkori barátjához ment hozzá Janet Jackson

  A 46 éves popsztár harmadszorra házasodott. 9 évvel fiatalabb, milliárdos férje állítólag Janet Jackson gyerekkori barátja.

 • Nem válhat el senki szexhiányra panaszkodva!

  Nem válhat el az a dél-koreai férfi a feleségétõl, aki házasságuk tíz éve alatt nem élt házaséletet feleségével.

  A férfi keresetében elõadta, hogy felesége a házasságkötésük, 1999 óta nem hajlandó házaséletet élni vele, és még azt sem indokolta meg pontosan, miért, miközben megköveteli, hogy sok pénzt költsön rá.

 • Soderbergh filmje "megfertõzte" a sztárokat

  Már idén elkezdõdik Steven Soderbergh Contagion (Fertõzés) címû akcióthrillerének forgatása, amelynek szereposztásában egyre több sztár neve tûnik fel.

 • Félmeztelenül kóborolt az éjszakában Justin Bieber

  Komoly felfordulást okozott Londonban Justin Bieber, amikor születésnapját ünnepelve levetkõzött és félmeztelenül kóborolt az éjszakában.

 • Rendõr mellett gyújtott rá egy fûvescigire

  Rendõr mellett gyújtott rá kábítószeres cigarettára egy nõ az Egyesült Államokban.Tüzet azonban nem kért.

  A hölgy utasként ült egy autóban, melynek vezetõje szabályt sértett, ezért megállította egy járõr.

  Miközben folyt a megbeszélés a vezetõvel, a nõ még meg is kérdezte a rendõrt, hogy rágyújthat-e.

loading...