rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Egy családi ház medencéjébe lógott be egy kicsit hűsölni a kenguru

 • Share on Tumblr

  Egy családi ház medencéjébe lógott be egy kicsit hűsölni a kenguruAz egy elegáns melbourne-i ház udvarába lógott be egy hűsölni vágyó kenguru, hogy aztán belecsobbanjon a medencébe és lehűtse magát az ausztráliai hőségben. A kenguru egy könnyed ugrással csobbant bele a medencébe, ahol még hosszasan pancsolt mielőtt távozóra vette. A ház tulajdonosai meg is örökítették az erszényest, és a biztonsági kamera is felvette, ahogy odaugrál a medencéhez, és beleveti magát. A kengurut a haragosan ugató kiskutya és az emberek megjelenése sem érdekelte túlzottan.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Rendhagyó módon neveli kutyáit Courteney Cox

  Courteney Cox jó példát mutatva tanítja kutyáit, így közösen pisilnek a gyepre.

 • Kisbabát vár Marót Viki

  A Marót Viki és a Nova Kultúr zenakar 27 éves énekesnõje a negyedik hónapban jár, októberre várja elsõ gyermekét. Egyelõre nem tudják a születendõ baba nevét, de arra az esetre, ha kisfiuk születne, férjével vagy Ádámnak vagy Samunak neveznék a kicsit.

 • Újabb tetoválásra tett szert Adele

  Újabb tetoválásra tett szert AdeleA sokáig titokzatos betű mellé most egy újabb felirat került Adele testére. A bulvársajtó sokáig találgatta, a brit popcsillag Adele jobb füle mögé tetovált A betű értelmét. Az sejthető volt, hogy valószínűleg kisfia nevének kezdőbetűje lehet, de mivel az énekesnő sokáig nem hozta nyilvánosságra gyermeke nevét - ezt is csak találgatták. Nem sokkal később persze kiderült: A egyenlő Angelóval. Most azonban újabb, bár jobban értelmezhető felirat került Adele bőrére, természetesen ez is tetoválással. A \"Paradise\" felirat került fel a bal kézfeje külső élére.

 • Kimozdult a fogyásbajnok - targoncával...

  Monterrey (Mexikó) - Öt hónap után ismét kimozdult otthonról a világ hajdani legkövérebb élõ embere, pontosabban kimozdították, mert villástargoncára volt szükség meg teherautóra.

  A 43 éves mexikói Manuel Uribe két év alatt ugyan legalább negyedtonnát fogyott, ám ez még mindig kevés az önálló mozgáshoz, ezért ezúttal is ágyán fekve ruccant ki otthonról a 3 mázsás ember egy tó partjára piknikezni.

 • Jön a második baba Palikéknál

  Marsi Anikó hivatalosan is bejelentette, hogy õ és férje, Palik László második gyermeküket várják. A mûsorvezetõ június 5-ére van kiírva, így nagyjából három év korkülönbség lesz a jövevény és a házaspár idõsebb gyermeke, Vilmos között.

  Marsi még nem tudja, hogy milyen nemû lesz a baba, de elmondása szerint teljesen mindegy. Hiszen, ha egy kislány érkezik a fiú mellé az is csodálatos, de ha még egy kisfia lesz, akkor idõsebb korában a két fiú által lesz elkényeztetve.

 • Oroszország ismét legyen világelsõ!

  Oroszországnak vissza kell szereznie vécé-világelsõségét! - jelentette ki az orosz vécégyártók szövetségének elnöke moszkvai sajtóértekezletén.

 • Fél évet kapott válásra a "kétszeres" nej

  Válásra ítélt egy "kétszeres" feleséget az Egyesült Államokban egy bíró: fél évet adott a 43 éves nõnek, hogy felbontsa frigyét egyik férjével.

 • A földrengést túlélõ disznó lett az év állata Kínában

  A májusi szecsuáni (Sichuan) földrengést 36 napon át a romok alatt átvészelõ disznó nyerte az év állata címet Kínában.

  Az összedõlt ól csapdájába esett sertés több mint egy hónapos fogsága alatt faszenet evet és esõvizet ivott. A hízóból fogyó lett: kiszabadításakor csont és bõr volt, egy helyi üzletember vette meg és a Csu Csiencsiang (Zhu Jiangqiang), azaz az "Erõs Disznó" nevet adta neki.

 • Lezuhant a hegyi mentõk helikoptere az olasz Alpokban!

  Lezuhant a hegyi mentõk helikoptere hétfõn az olasz Alpokban, a fedélzetén utazók közül hárman életüket vesztették, egy negyedik utas életveszélyesen megsérült. A légi jármû sziklafalnak ütközött a Mont Blanc közelében, olasz oldalon elektromos vezetékek karbantartása közben. A baleset oka egyelõre ismeretlen.

 • Guy Ritchie négyszeres apuka lett

  Madonna exférje, Guy Ritchie immáron négyszeres apuka, miután tizennégy évvel ifjabb modell menyasszonya életet adott második gyermeküknek.

 • Rendõrséget hívott, pedig anyja csak fürdeni küldte

  A rendõrségtõl kért kétségbeesetten segítséget egy 22 éves férfi Lengyelországban, mert anyja ki akarta takaríttatni vele a szobáját.

  A hatóság embereinek nem mondta meg, hogy pontosan mirõl van szó, csak annyit, hogy kínozzák.

  A rendõrök a megadott varsói címre száguldottak, ahol kiderült: az anya egyrészt fürdésre szólította fel "kisfiát", másrészt rendrakásra.

 • Britney vagyonával továbbra is édesapja rendelkezik

  A legújabb bírósági döntés értelmében továbbra is édesapja rendelkezik Britney Spears vagyona felett.

  Amint arról korábban beszámoltunk, még februárban a bíróság úgy döntött, hogy az énekesnõ állapotára való tekintettel ideiglenesen a sztár édesapjára, James Spears-re bízta Britney minden vagyonát.

  Az elsõ ítélet hatálya március 10-én lejárt, késõbb kitolták július 31-ig.

 • 23 ezer forint egy vécétakarításért

  Egy amerikai üzletember annyira felháborodott a mocskos vécé miatt, hogy saját kezûleg takarította ki az illemhelyiséget - majd benyújtotta a számlát

  Annyira felháborodott egy nyilvános vécében a mocsok láttán egy amerikai üzletember, hogy saját kezûleg kitakarította az illemhelyiséget, viszont utána benyújtotta munkadíjának számláját az illetékes önkormányzatnak.

 • Terecskei Rita és Pintér Tibor a Hungaroringen is bizonyított

  A száguldás és az éles kanyarok helyett a precíz, kifinomult mozdulatok, az ügyesség kapott fõszerepet a Hungaroringen. Terecskei Rita és Pintér Tibor a Motoros Akadémia pályáján bizonyította, nem csak a forgalomban állják meg a helyüket fair vezetõként, hanem akkor is, ha a kétkerekûvel ügyességi feladatokat kell megoldani.

 • Ismét édesanya lesz Cristina Aguilera

  Ismét édesanya lesz Cristina AguileraMásodik vőlegényével második gyermekét várja az énekesnő. Nemcsak azért volt időszerű Christina Aguilera és Matt Rutler Valentin-napi eljegyzése, mert már bő három éve együtt vannak, hanem mert hamarosan szülői örömök elé néznek. A filmes asszisztens anyukája ugyanis bejelentette, hogy nagymama lesz, ami annyit jelent, hogy Christina gyereket vár Matthew-tól. Azt egyelőre nem tudni, hogy a pici mikor érkezik, de valószínűleg a terhessége elején jár Aguilera, hiszen nem látszik rajta a gyermekáldás.

 • Aranybánya a strandokon

  Moszkva - Vlagyimir Porivajev számára a szó szoros értelmében aranybánya egy-egy strand például a Moszkva folyó partján: esténként, s fõleg a strandszezon végeztével fémdetektorral keresi az elvesztett értékeket, s ha jól megy, akár napi 4000 rubelnyit, vagyis 28 ezer forintnyit is talál.

 • A "lógok" feliratú póló nem véd az ellenõrtõl

  Nem védi az utasokat a pénzbírságtól a "lógok" feliratú póló - döntött a bíróság a németországi Hannoverben.

 • Eminem kórházban töltötte a karácsonyt

  A napokban hozták nyilvánosságra a hírt, miszerint Eminem kórházban volt kénytelen tölteni a karácsonyt. A rappert állítólag tüdõgyulladás miatt szállították kórházba, de meg nem erõsített források szerint komoly szívproblémákkal küszködik a zenész. Eminem egészségi állapotának romlásáról egyre több pletyka lát napvilágot az elmúlt idõszakban, amit egy a héten bejelentett hír is megerõsíteni látszik.

 • 50 Cent álmai Beyoncéval

  Ha a rappernek egyszer lehetõsége lesz Beyoncénak bemutatni lepedõakrobatikus képességeit, azt óvszer nélkül szeretné megtenni!

 • Áram nélkül maradt a Zala Megyei Kórház!

  A fõkapcsoló meghibásodása miatt órák óta szünetel az áramszolgáltatás a Zala Megyei Kórházban Zalaegerszegen, a mûtéteket törölték, a rendelõintézetben szünetel betegellátás, a számítógépek nem mûködnek.

 • Fúróhegy maradt az állkapocsban

  Beperelte fogorvosát egy amerikai nõ, mert fúróhegyet felejtett az állkapcsában. A nõ egy évig élt a több mint két centiméter hosszú idegen tárggyal a szájában.

 • Katy Perryvel randizott Robert Pattinson

  Úgy látszik az összetört szívek elõbb-utóbb egymásra találnak.

 • Cannabis rák ellen?

  A kannabiszban lévõ vegyületek laboratóriumi körülmények között megállították a prosztatarák sejtjeinek növekedését, ami azt jelzi, hogy a kannabinoid alapú gyógyszerek segíthetnek a betegség legyõzésében, közölték a spanyol kutatók.

 • Hajából készít magának ruhát

  Egy román hölgy a saját hajából készített ruhákat magának szövéssel, és büszke arra, hogy a haja ily módon hasznosítható.

  A 71 éves Ioana Cioanca, aki Beszterce-Naszód megyében lakik Romániában, eddigi élete során kilenc ruhadarabot és használati tárgyat tudott készíteni magának a saját hajából. Kalapot, sálat, inget, blúzt, esõkabátot, pénztárcát, retikült és egy pár kesztyût.

 • Esküvõ a fellegekben

  London - Egymás mellett szálló repülõgépek tetején ülve mondta ki a boldogító igent egy angol pár.

  A 23 éves Katie Hodgson klasszikus menyasszonyi ruhában ült egy kétfedelû repülõgép szárnyán, amely a házasságba repítette. Võlegénye, a 24 éves Darren McWalters egy ugyanolyan géphez szíjazva repült mellette, a valamivel fellettük szálló pap pedig egy légi kommunikációs rendszer segítségével adta össze a kalandvágyó szerelmeseket 300 méter magasságban.

 • Angelina Jolie Pakisztánban kampányol

  A színésznõ célja, hogy felhívja a figyelmet az áradások sújtotta ország helyzetére.

 • A nõk jobban bánnak a pénzzel

  Ugyan sokként érheti a feleségüket költekezéssel vádló férjeket, de egy tanulmányból kiderült, hogy a nõk bizony jobban bánnak a pénzzel mint a férfiak.

 • Beszeda Gábor apuka lesz!

  Beszeda Gábor a közelmúltban bejelentette, hamarosan apuka lesz. Az RTL Klub Reggelijében most azt is elárulta, kedvesével kisfiút várnak.

  Az RTL Klub mûsorvezetõje a beszélgetés során azt is bejelentette: távozik a csatornától. Mûsorvezetõtársai megjegyezték, igen meglepõ dolog volt Gábortól, hogy felmondott épp most, amikor gyermeke születik.

  A mûsorvezetõ kedvese túl van az ötödik hónapon. A baba és a mama is jól vannak.

 • Többszöri öngyilkosságért ötven ostorcsapásra ítéltek!

  Ötven ostorcsapásra és kéthavi börtönre ítéltek egy indiai férfit Szaúd-Arábiában, mert többször öngyilkosságot kísérelt meg.

  Az ítélet ellen fellebbezni nem lehet. "A férfinek elõször is pszichiátriai segítséget kellett volna nyújtani, hogy megoldhassa a problémáit. Ha ehelyett bíróság elé rángatjuk és bedugjuk egy börtönbe, azzal csak tovább rontunk a helyzetén" - idéz a Saudi Gazette címû szaúdi lap egy az ítéletet élesen bíráló helyi jogtanácsost. A szaúd-arábiai igazságszolgáltatás az iszlám törvénykezésen alapul.

 • Ringier médiacsoport minden korábbinál nagyobb forgalmat bonyolított tavaly

  A magyarországi érdekeltségekkel is rendelkezõ svájci Ringier médiacsoport minden korábbinál nagyobb forgalmat bonyolított tavaly.

  A zürichi központú kiadóvállalat pénteki közleménye szerint a forgalom 2008-ban 1,53 milliárd frankra emelkedett, 5,3 százalékkal felülmúlva a 2007-es rekordot. Különösen a digitális média ágazat teljesített jól, részesedése a teljes forgalomban 8,5 százalék, szemben az egy évvel korábbi 5,5 százalékkal.