rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Egy családi ház medencéjébe lógott be egy kicsit hűsölni a kenguru

 • Share on Tumblr

  Egy családi ház medencéjébe lógott be egy kicsit hűsölni a kenguruAz egy elegáns melbourne-i ház udvarába lógott be egy hűsölni vágyó kenguru, hogy aztán belecsobbanjon a medencébe és lehűtse magát az ausztráliai hőségben. A kenguru egy könnyed ugrással csobbant bele a medencébe, ahol még hosszasan pancsolt mielőtt távozóra vette. A ház tulajdonosai meg is örökítették az erszényest, és a biztonsági kamera is felvette, ahogy odaugrál a medencéhez, és beleveti magát. A kengurut a haragosan ugató kiskutya és az emberek megjelenése sem érdekelte túlzottan.

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Pornós pap Svédországban

  Egy svéd lelkész olyan sok pornóoldalt nézegetett éjszakánként, hogy egy robosztus vírus került a gépére, amely a svéd református egyház egész hálózatát megbénította.

  A szégyenletes eset után Gunnar Svensson atya felhagyott a papi szolgálattal. Az egyház vezetõit megdöbbentette az eset, de még nem tudtak dönteni arról, hogy az atyát formálisan is kizárják-e a papi rendbõl.

 • 12 milliárd forintnak megfelelő összeget keresett tavaly Sandra Bullock

  12 milliárd forintnak megfelelő összeget keresett tavaly Sandra BullockBár Sandra Bullock idén nem vihette haza a legjobb színésznőnek járó Oscar-szobrot, így sem lehetett csalódott. A színésznő ugyanis 12 hónap alatt körülbelül 12 milliárd forintnak megfelelő összeget keresett. Megvizsgálták 2013 júniusa és 2014 júniusa között melyik színésznő kereste a legtöbb pénzt, és a bár a győztes Sandra Bullock markát 51 millió dollár (kb. 12 milliárd forint) ütötte, még így is 5,5 milliárddal elmarad a férfi elsőtől, Robert Downey Jr.-tól. Bullock tavalyi keresetének nagy részét a Gravitáció című filmmel szerezte.

 • Gregor Bernadett elvesztette babáját

  Gregor Bernadett elvesztette kisbabáját. Nagyon rossz hírt közöltek a színésznõvel az orvosok: gond van a picivel, semmiképp sem tarthatja meg.

  Megtörtént vele a legrosszabb, ami egy kismamával történhet: elvesztette négyhónapos magzatát.

  A tragédia nagyon megviselte a gyönyörû színésznõt, de két kisfia, Bence és Álmos miatt hatalmas lelkierõvel viseli a megpróbáltatásokat.

 • Színészeket zavaró szokást vett fel Ben Affleck

  A színészbõl lett rendezõ a színészei számára rendkívül zavaró szokást vett fel, amit már meg is tiltottak neki.

 • Húgára szabadított keselyûhadat

  Bosszúból húgára szabadított kéregetõket hirdetéssel egy férfi az Egyesült Államokban, amiért 3000 dolláros - bõ 600 ezer forintos - nyomravezetõi díjat tûztek ki rá.

 • Ungár Anikó fia a TV2 sztárja lesz, de az anya bizonytalan

  Bombaként robbant a hír, miszerint ismét új szereplõk forgatják fel Csillagkút életét. A TV2 sorozatába két fiú is ékezik, de egyikük már ismerõs lehet valahonnan: Baronits Gábor édesanyja nem más, mint Ungár Anikó. A bûvész nagyon örül fia sikerének, azonban mégis fenntartásokkal fogadta a hírt: nem biztos benne, hogy itt kell kezdeni egy szakmát.

 • Oscar-díjat Heath Ledger-nek!

  A januárban gyógyszer-túladagolásban elhunyt fiatal színész, Heath Ledger Oscar-díjat érdemel a Batman legújabb részében nyújtott alakításáért - az állítással többen is egyetértenek Hollywoodban.

  "Meggyõzõdésem, hogy Heath Ledger Oscar-díjat érdemel alakításáért, és meg is fogja kapni" - jelentette ki a film díszbemutatója után Sir Michael Caine kétszeres Oscar-díjas brit színész, aki Ledger filmbéli partnere is volt egyben.

 • Közel 3 milliárd forint a fõnyeremény a szlovák lottón!

  Továbbra sem vitték el a jackpotot a szlovák lottón, a nyeremény összege így 10,62 millió euróra (2,87 milliárd forint) nõtt.

  Az óriási összeg miatt a szokásosnál jóval többen töltik ki a lottószelvényeket Szlovákiában. A legtöbb látogató a szerdai és a vasárnapi számsorsolások elõtt keresi fel a fogadóirodákat, és hosszú perceket vár arra, hogy sorra kerüljön.

 • Apuka lett az Odaát sztárja

  Apuka lett az Odaát sztárjaJensen Ackles és felesége Danneel Harris végre szülők lettek. A Supernatural (magyarul Odaát) sorozat főszereplője és felesége egy kislánynak örülhetnek. A bébi Justin Jay Ackles nevet kapta. Egészséges kislánynak adott életet Jensen Ackles felesége. Az Odaát sorozat friss apukája nagyon várta már kislányát, aki a Justin Jay, azza JJ nevet kapta. Jensen és Danneel 2010-ben házasodtak össze, így már nagyon várták a gyermekáldást. A boldog anyuka a Twitteren értesítette a világot a kis jövevényről:

 • Kétmilliárd forint a kár a mátészalkai autótükörgyár tûzben!

  Kétmilliárd forint körülire becsülik a kárt a mátészalkai autótükörgyárban, ahol vasárnap pusztítottak a lángok egy 3.600 négyzetméter alapterületû csarnokban.

  Az elsõdleges adatok szerint a tûz kívülrõl terjedhetett az épületre, amit a szemtanúk vélekedése is erõsít.

 • Autólopásgátló könyörgõcetli

  Rio de Janeiro - Annyira rossz állapotú egy brazil nõ autója, hogy a tolvajok inkább el se lopták, sõt, szánakozva némi pénzt tettek bele.

 • Szabadon engedték a HIV-terjesztõ popsztárt

  Szabadon engedték kedden Nadia Benaissa német popsztárt, a No Angels leánybanda énekesét, akit tíz napja vettek õrizetbe annak gyanújával, hogy védekezés nélkül létesített szexuális kapcsolatot több partnerrel, noha tudta magáról, hogy AIDS-fertõzött.

  A 26 éves énekesnõt meghatározott feltételekkel helyezték szabadlábra, de ezek mibenlétérõl semmit sem közölt a darmstadti bíróság.

 • Éhezik az egykori milliárdos

  Nem is fordulhatott volna nagyobbat a világ Ruth Madoff-fal (67), az 50 milliárd dolláros – 11 129 milliárd forintos – svindler, az évezred piramisjáték-csalása kitervelõjének feleségével. Bernie Madoff (72) hitvese két éve még 26 ingatlan tulajdonosa volt, mára a nõvére floridai albérletében húzza meg magát, és egy 14 éves furgonnal hordja ki az ingyenkonyháról az ételt a hajléktalanoknak.

 • Most beszélt elõször lánya születésérõl Robbie Williams

  Igaz, hogy már két és fél hónapja a világra jött Robbie Williams és párja Ayda Field kislánya Theodora, de a szülés nehézségeirõl most beszélt elõször az énekes.

 • Demi Moore lányai megszakították a kapcsolatot anyjukkal

  Alig pár hétnyi békesség után Demi Moore három lánya úgy döntött, hogy nem vesznek részt az önpusztításba visszacsúszott anyjuk életében.

 • Batmanért is megadták az egymillió dollárt

  Superman után Batmanért is megadták az egymillió dollárt: ennyit fizetett ugyanis egy rajongó egy 1939-es képregénykötetért, amelyben elõször jelent meg a "bõregér".

 • Eutanázia vár a bostoni állatkert több száz egzotikus állatára

  Eutanázia vár a bostoni állatkert több száz egzotikus állatára, miután az intézmény csõd miatt bezárásra kerül. A halálra ítélt állatok közt több veszélyeztetett faj is van, köztük két szürkehátú gorilla.

 • Az ízléstelen Catherine Zeta Jones!

  A klasszikus szépségû Catherine Zeta Jonest sem kímélték az állatvédõk. A színésznõt nevezeték ki a legrosszabbul öltözött hollywoodi hírességnek. A PETA aktivistái tüntetéssel várják a legújabb Broadway színdarabja bemutatóján. Catherine ugyanis nyíltan vállalja, hogy szeret bundát viselni.

 • A boldog tizenévesek közül többen válnak

  Aki boldog tizenévesen, boldogabb lesz felnõttként, mégis nagyobb az esélye, hogy felbomlik a házassága - erre jutottak brit kutatók.

 • A szerencsés házaspár egy hónap alatt háromszor nyert a lottón

  A szerencsés házaspár egy hónap alatt háromszor nyert a lottónSzerencsés hónapon van túl egy virginiai pár. Volt olyan, hogy két nap alatt kétszer is nyertek. A szerencse március 12-én érte őket utol először, aznap 1 millió dollárt nyertek. Aztán március 26-án ötvenezer dollárt vitt haza Calvin a Virginia Lottery’s Pick 4 nevű játékon. Majd másnap hirtelen felkiáltott Calvin: bébi, újra nyertünk! Március 27-én ugyanis megint nyertek, megint egymillió dollárt. Érdekesség, hogy az ötvenezres nyeremény számai az ördögi 6-6-6-6-os kombináció volt. A pár továbbra is folytatja a lottózást.

 • Hazaküldték a kórházból. 8 kilométert gyalogolt terhesen

  Nyolc kilométert gyalogolt a hideg, esõs idõben az a 19 éves lány, akit 9 hónapos terhesen hazaküldtek a kórházból, majd menet közben rájött a szülés.

 • Az apaságot tekinti élete legfontosabb feladatának Colin Farrell

  Az emlékmás és A fülke sztárja már egyáltalán nem törõdik a karrierével, mert az apaságot tartja a legfontosabb feladatának.

 • 170 métert zuhant, de túlélte!

  Leesett egy kilátóról egy német kislány, de mindössze néhány zúzódással megúszta a balesetet - adták hírül hétvégén a német médiumok. A 10 éves kölni gyerek 170 métert zuhant a havas hegyoldalon.

  Elena a szüleivel kirándult karácsonykor Bajoroszágban, amikor a baleset történt. Néhány barátjával játszott egy szálloda elõtt, és a kilátóról esett a mélybe.

 • Segített jegyet venni a parkolóõr - majd bírságolt

  Készségesen segített a parkolójegy megvásárlásában egy idõsebb autósnak az északnyugat-angliai Wrexham kisváros fizetõs parkolójának õre - majd néhány perc múlva jól megbírságolta ugyanazt az autóst, mert nem látta jól a mûszerfalra elhelyezett jegyet.

 • Elhunyt a FINA alelnöke!

  A római vizes vb alatt meghalt Furuhasi Hironasin, a FINA, a nemzetközi szövetség japán alelnöke, az ázsiai ország sportági szövetségének elsõ embere.

  Az elmúlt éjszaka, 81 éves korában, álmában érte a halál hotelszobájában - adta hírül vasárnap a swimnews.com internetes szakportál.

 • Ritka õshüllõre bukkantak a régészek!

  Mintegy 30 centis õshüllõre bukkantak a régészek ásatások folyamán a németországi Chemnitzben.

  A gyíkszerû kövület 290 millió évvel ezelõtt élhetett, és minden jel arra utal, hogy folyékony láva okozta halálát.

 • Csöcstartó teheneknek!

  Melltartót, pontosabban tõgytartót varrtak a teheneknek a jakutföldi Ojmjakon faluban, de nem téli unalomûzõként, hanem a hideg ellen.Ojmjakon környéke egyike az északi félteke két hidegrekorder településének (a másik Verhojanszk).

  A nyolcszáz fõs Ojmjakon neve a helyi szaha nyelven ugyanakkor "meg nem fagyó vizet" jelent, utalva a környék meleg vízû forrásaira.

 • 25 millió forint értékû heroinra bukkantak Tompánál!

  Négy és fél kilogrammnyi heroinra bukkant a vámosok kábítószer-keresõ kutyája a tompai határátkelõhelyen egy férfi autójában hétvégén.

  Az átkelõnél egy szerb állampolgárságú férfi az általa vezetett osztrák rendszámú autóval próbált bejönni az országba, de a pénzügyõrök kockázatelemzés alapján úgy döntöttek, kábítószer-keresõ kutya közremûködésével tételes vámvizsgálatot tartanak.

 • Eltörölte a drága dedikálást gitárjáról

  Véletlenül lesikálta Brian May dedikálását gitárjáról egy férfi Nagy-Britanniában, ám úgy tûnik, kap újat.

 • 15 hónapra rács mögé kerül Boy George

  Biztos sok barátja lesz majd?!

  15 hónap letöltendõ börtönre ítélte pénteken egy londoni bíró Boy George-ot, a 80-as évek sikerzenekara, a Culture Club énekesét. George O'Dowd-ot, mert ez az eredeti neve, az esküdtek decemberben találták bûnösnek, de a bíró csak most mondta ki az ítéletet.

  A 47 éves énekest személyes szabadságtól megfosztás és testi sértés címén ítélték el.

loading...