rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Egy családi ház medencéjébe lógott be egy kicsit hűsölni a kenguru

 • Share on Tumblr

  Egy családi ház medencéjébe lógott be egy kicsit hűsölni a kenguruAz egy elegáns melbourne-i ház udvarába lógott be egy hűsölni vágyó kenguru, hogy aztán belecsobbanjon a medencébe és lehűtse magát az ausztráliai hőségben. A kenguru egy könnyed ugrással csobbant bele a medencébe, ahol még hosszasan pancsolt mielőtt távozóra vette. A ház tulajdonosai meg is örökítették az erszényest, és a biztonsági kamera is felvette, ahogy odaugrál a medencéhez, és beleveti magát. A kengurut a haragosan ugató kiskutya és az emberek megjelenése sem érdekelte túlzottan.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Drogelvonóra vonult el Zac Efron

  Drogelvonóra vonult el Zac EfronZac Efron néhány hónapja elvonóra vonult, a korábbi hírekkel ellentétben nem alkoholproblémái miatt, hanem azért, mert kokainfüggő. A problémák akkor kezdődtek el a színésznél, amikor Efron idén tavasszal Seth Rogennel közösen forgatta a Neighbors című vígjátékot. Állítólag nem jelent meg több forgatási napon sem, a forgatás után titokban elvonóra is ment. Próbálták titokban tartani a dolgot, hát eddig sikerült. A rajongóit állítólag sokkolta a hír, mert Efron kifejezetten visszahúzódó, a vad bulikat kerülő sztárnak mutatta eddig magát.

 • Kozsó még három-négy gyermeket szeretne!

  Nem mindennapi bejelentést tett Kozsó: az énekes hosszas gondolkodást követõen elhatározta, hogy ismét kispapa szeretne lenni.

  "Susie és én sokáig gondolkoztunk azon, hogy valóban akarjuk-e, hiszen egy gyermek hatalmas felelõsség" - mesélte az énekes, akirõl köztudott, hogy már van egy tizennyolc éves lánya, akivel mindössze két éve élnek igazi apa-lánya kapcsolatban.

  "Amikor az ember már túlvan egy váláson, tudja, miben hibázott, és a következõ alkalommal megpróbálja ezeket korrigálni. Így van ez a gyermekneveléssel is."

 • Katy Perryvel randizott Robert Pattinson

  Úgy látszik az összetört szívek elõbb-utóbb egymásra találnak.

 • A csodadoktor három nap alatt gyógyítaná Beckhamet

  Sri Lanka elnöke felajánlotta saját orvosának segítségét David Beckhamnek. A csodadoktor azt állítja, hogy a kezelés hatására a labdarúgó három napon belül játszhatna.

 • Nem fért be a hamvasztóba a közel 500 kilós férfi

  Csaknem féltonnás férfi életéért küzdöttek a mentõk, egyebek közt falbontással Mexikóban - hiába.

  A 450 kilós férfit a szíve vitte el 47 évesen, kórházba szállítása közben. Amikor rosszul lett, mentõt hívtak hozzá, amely még életben találta. Ki kellett bontani hálószobája falát, hogy kiemelhessék egy barátja teherautójára, de a kórházba érkezve már nem élt.

 • Szörfösre támadt egy cápa Hawaii-on

  Egy férfi épp a szörfdeszkáján ücsörgött a vízben Hawaii partjainál, amikor egy cápa ráharapott jobb combjára - írja az MTI.

  A férfi a kezével próbálta szétfeszíteni az állat állkapcsát, ami nem valószínû, hogy sikerült volna, ha a cápa magától nem segít: elengedte a combot és tovaúszott.

  A 40 éves férfi szerint a ragadozó csupán megkóstolta, aztán békén hagyta.

 • Ittas vezetés miatt elvették a Barátok közt sztárjának a jogosítványát

  A Barátok közt Ricsijeként ismert fiatal színészt egy átmulatott éjszaka után, a hajnali órákban ittas állapotban igazoltatták a rendõrök.

  Az alkoholméréskor a szonda elszínezõdött, a vérében található alkohol mennyisége miatt pedig szabálysértésért a bíróság ötvenezer forintra büntette Galgóczyt, és fél évre eltiltották a közúti vezetéstõl.

  Ez egy jó lecke volt Gáspárnak, egy életre megfogadta, hogy ittasan többé nem ül a volán mögé.

 • Két férfi volt egy török asszony ikreinek apja

  Hihetetlen meglepetés ért egy török férfit, amikor egy DNS-tesztnek köszönhetõen megtudta: csak egyik ikergyermekének az apja - írta a Sabah címû török újság.

 • Többszöri öngyilkosságért ötven ostorcsapásra ítéltek!

  Ötven ostorcsapásra és kéthavi börtönre ítéltek egy indiai férfit Szaúd-Arábiában, mert többször öngyilkosságot kísérelt meg.

  Az ítélet ellen fellebbezni nem lehet. "A férfinek elõször is pszichiátriai segítséget kellett volna nyújtani, hogy megoldhassa a problémáit. Ha ehelyett bíróság elé rángatjuk és bedugjuk egy börtönbe, azzal csak tovább rontunk a helyzetén" - idéz a Saudi Gazette címû szaúdi lap egy az ítéletet élesen bíráló helyi jogtanácsost. A szaúd-arábiai igazságszolgáltatás az iszlám törvénykezésen alapul.

 • Elhunyt Mario Benedetti világhírû uruguayi író

  Elhunyt Mario Benedetti világhírû uruguayi író, aki hazája fõvárosát, Montevideót tekintette múzsájának, és akinek szerelmes és politikai verseibõl népszerû dalok születtek.

  A 88 esztendõs Benedetti, aki helyi sajtójelentések szerint krónikus légúti betegségben szenvedett, vasárnap májelégtelenség következtében halt meg.

 • A fedélzeti illemhelyek meghibásodása miatt fordult vissza egy repülõgép két és fél óra után

  Már két és fél órája volt úton egy Rio de Janeiróból Párizsba tartó utasszállító repülõgép, amikor a fedélzeti illemhelyek meghibásodása miatt a kapitány visszafordította a gépet.

 • Posztumusz életműdíjjal tüntették ki Cipőt

  A Republic örök énekese az Artisjus szerzői jogvédő hivatal legrangosabb elismerését kapta meg. Az együttes egykori énekesét, Bódi László \"Cipőt\" posztumusz életműdíjjal tüntették ki.

 • Megnõsült a Back II Black frontembere

  Megnõsült a Bebe and the Change és a Back II Black zenekar énekese. Bebe könnyek között fogadott örök hûséget Bélának becézett szerelmének.

 • Nõi jog a félmeztelen kertészkedéshez

  Gyõzelemmel ért véget a jogi harc a félmeztelen kertészkedésért az Egyesült Államok egy városában, a coloradói Boulderben.

 • Elaludt új filmje forgatása közben James Franco

  James Franco igen nehezen tud lépést tartani feszített beosztásával, aminek aztán az lett az eredménye, hogy egyszerûen elaludt új filmje, az Óz, a hatalmas forgatásán - mesélte szereplõtársa, Mila Kunis.

 • Rekord keskeny ház épül Varsóban

  Rekord keskeny házat építenek Varsóban: a 133 centiméter széles, 14 négyzetméteres épületet két panelház között húzzák fel a fõváros központi részében.

 • Tripla nyolcas és kilences után tripla tízes születési dátumú gyerek

  Immár három, születési dátumával számtriplázó gyermeke van egy amerikai házaspárnak, miután 2010. 10. 10-én megszületett második lányuk.

 • Ifj. Knézy Jenõ régebben is verekedett

  Néhány éve már állt bíróság elõtt ifjabb Knézy Jenõ! A sportriporter már 2005-ben, a Városmajorban összeverekedett egy párral.

  Nem kis indulatokat gerjesztett a hír, mely szerint a tévés válófélben lévõ feleségét olyan mértékben megütötte, hogy eltört az asszony állkapcsa.

  Az ügy kapcsán most elõkerült Knézy korábbi aktája is, amelybõl kiderül: akkor még a BRFK egyik alosztályán, aktív rendõrként tevékenykedett a sportriporter.

 • Golflabda okozta egy amerikai férfi halálát

  Végzetes fejsérülést okozott egy golflabda az Egyesült Államokban, az áldozat kilenc nappal a baleset után belehalt sérüléseibe.

 • Az amerikai házasok 90 százaléka elégedett választottjával

  A házasságban élõ amerikaiak 90 százaléka elégedett választottjával - derült ki a CBS News felmérésébõl.

 • Pokolgép robbant a Lenin szobornál!

  Pokolgép robbant a szentpétervári Finn (Finljandszkij) pályaudvar elõtt álló Lenin-szobornál: a mintegy 300 gramm trotilnak megfelelõ erejû robbanás némi kárt okozott a szobor hátában, s összezúzott néhány környezõ lámpát.

  A szobrot mûhelybe viszik restaurálásra, s mihelyt elkészül, visszaállítják eddigi helyére - közölték az illetékesek.

 • Illegális varroda Budapesten

  Hamisított márkajelzésû sportruházati termékeket gyártó varrodát lepleztek le Budapesten, a Ganz-Mávag területén.

 • Halálra verte, majd sörösüveggel megerõszakolta az anyját!

  Halálra verte, majd sörösüveggel "megerõszakolta" 60 éves anyját az ortodox karácsony szentestéjén egy 35 éves férfi a dél-ukrajnai Mikolajiv megyében.

  A Voznyeszenszk városban élõ család a vacsorához készülõdött, amikor - a rokonokat látogató családfõ távollétében - veszekedés tört ki a már ittas fiú és anyja között. A dulakodássá fajult civódás közben a férfi bántalmazta az édesanyját, majd a haldokló asszonyt magára hagyva a szobájába vonult - jelentette a novosti-n.mk.ua hírportál a Mikolajiv megyei rendõrségre hivatkozva.

 • Zebrán gázolt a busz Budapesten!

  A 114-es BKV-busz elütött egy 68 éves férfit Budapesten, a XI. kerületi Fehérvári úton, a Vegyész utcánál. A férfit - akinek a sérülései nem tûntek súlyosnak - kórházba szállították. A gyalogos a zebrán lépett a busz elé.

 • A pókertörvényrõl döntenek!

  Ma szavaz a parlament arról a szocialista módosító indítványról, amelynek célja az élõjátékos póker legalizálása, azaz megadóztatása, az on-line szerencsejáték továbbra is adómentes pénzforrás lehet.

  A szerencsejáték-törvény Juhászné Lévai Katalin, Keller László és Halmai Gáborné által jegyzett módosításától félmilliárd forintos éves adóbevételt remélnek, és a befolyt összegbõl az "esélyek bankját" hoznák létre.

 • Elzárta a külvilágtól vőlegénye Halle Berryt

  A hírek szerint Halle Berry várandós színésznőt a vőlegénye, Olivier Martinez szinte hermetikusan elzárta a külvilágtól, és a terhessége ideje alatt ki sem engedi őt a közös házukból.

 • XL-es rántott hús miatti adóbaj

  Túl nagy adag bécsi szeletei miatt gyûlt meg egy vendéglõ baja az adóhatósággal Németországban.

 • Az angol hercegnél is gazdagabb Harry Potter

  A Harry Potter filmek utolsó két epizódjának forgatása után, Daniel Radcliffe vagyona 28.5 millió fontra rúg.

 • Az egész arcát szõr borítja a kislánynak /fotóval/

  Supatra Sasuphan nemrégiben került be a Guinness Rekordok Könyvébe, mint a legszõrösebb lány a világon – az élete pedig gyökeresen megváltozott az elismeréstõl.

 • Madonna a csúnya lány!

  Bizarr "Buddy Holly" szemüvegben sokkolta rajongóit Madonna New York-ban.

  A popdíva 50 éves kora ellenére még mindig nagyon jó bõrben van, kivéve, amikor éppen rossz napja van. Nos, errõl lehetett szó a Sticky & Sweet turné New York-i állomásán is, ahol a közönséget szinte sokkolta Madonna öregasszonyos kiülseje.

  Persze alakja változatlanul tökéletes, arcán azonban hihetetlenül sokat öregített a vastag, fekete keretes szemüveg, ami újabbant felettébb divatos a sztárvilágban.