rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Egy családi ház medencéjébe lógott be egy kicsit hűsölni a kenguru

 • Share on Tumblr

  Egy családi ház medencéjébe lógott be egy kicsit hűsölni a kenguruAz egy elegáns melbourne-i ház udvarába lógott be egy hűsölni vágyó kenguru, hogy aztán belecsobbanjon a medencébe és lehűtse magát az ausztráliai hőségben. A kenguru egy könnyed ugrással csobbant bele a medencébe, ahol még hosszasan pancsolt mielőtt távozóra vette. A ház tulajdonosai meg is örökítették az erszényest, és a biztonsági kamera is felvette, ahogy odaugrál a medencéhez, és beleveti magát. A kengurut a haragosan ugató kiskutya és az emberek megjelenése sem érdekelte túlzottan.

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Kristen Stewart furcsa szokása látott napvilágot

  A Twilight Bellájaként híressé vált színésznõrõl gyakran olvasunk furcsa dolgokat, de a legújabb hír sokkal több, mint különös. Egy belsõ forrás szerint, ugyanis a színésznõ Robert Pattinson alsónemûit hordja.

 • Pataky Attila már nem bujkál fiatal barátnõjével

  Nincs több bujkálás és tagadás: Pataky Attila kéz a kézben mutatkozott az egyik fõvárosi rockkoncerten fiatal kedvesével, Erikával. Ezek szerint a hír igaz, az Edda frontembere és egykori felesége is kezdi megszeretni újdonsült életvitelét.

  Néhány hete robbant a hír, mely szerint zátonyra futott Pataky Attila házassága. Több helyen is azonnal fotók jelentek meg róla és az állítólagos harmadikról, akit kezdetben megpróbált titkolni a pár. Mára azonban egyértelmû: Erikának hívják az új kedvest.

 • Colin Farrell majdnem belehalt alkoholizmusába

  A nõk által körülrajongott szexi ír színész elárulta, 14 éves korában kezdett el inni, s a leszokás kishíján csak az utolsó utáni percben sikerült.

  "Akkor már nagyon súlyos függõ voltam. A leszokás az elején pedig mindennél nehezebb volt. De akkor már nem volt más választásom, mert a totális összeomlás szélén álltam.

  Már haldokoltam. Örülök, hogy végül sikerült kitörnöm abból a körbõl, óriási szerencsém volt" - mondta Farrel.

 • Gyermeket vár John Travolta és felesége!

  16 éves fiuk, Jett másfél évvel ezelõtti elvesztése után John Travolta és felesége elõször lehet igazán boldog: Kelly Preston ugyanis áldott állapotban van.

 • Fényes nappal raboltak ki egy nõt Szolnokon!

  Fényes nappal raboltak ki egy nõt Szolnokon, a Móra Ferenc úton. Az áldozattól egy ismeretlen férfi aprópénzt kért a déli órákban, majd miután nem kapott, egy késsel nyomatékosította követelését. A sértett tízezer forintot átadott az elkövetõnek, aki a pénzzel elfutott a helyszínrõl.

 • Életének 63. évében elhunyt Zentay István

  Életének 63. évében elhunyt Zentay István, Debrecen volt szocialista alpolgármestere, fõiskolai tanár - közölte az MTI-vel hétfõn közleményben a város önkormányzata.

 • Kétszázötvenöt rab sebesült meg a börtönlázadásban

  Kétszázötvenöt rab sebesült meg abban a börtönlázadásban helyi idõ szerint szombat este egy Los Angeleshez közeli fegyintézetben.

  Az intézetben 5911 embert tartanak fogva, a fegyõrök száma 2100, de a lázadás csak az egyik szárnyra terjedt ki, amelyben 1300-an raboskodnak.

 • Andrew Lloyd Webber 60 éves lett!

  Lord Andrew Lloyd Webber a hétvégén nagyszabású koncerttel ünnepelte hatvanadik születésnapját a londoni Hyde Parkban.

  A zeneszerzõ ugyan márciusi születésû, a koncert szervezése azonban hosszú idõt vett igénybe, több ezer rajongó hallhatta leghíresebb munkáit az este folyamán.

 • George Clooney és felesége ikreket várnak

  George Clooney és felesége ikreket várnakMiután Beyoncé bejelentette, hogy ikreket vár, sorra érkeznek az újabb bejelentések. Igaz, hogy Jason Statham és csodás modell barátnője "csak" egy gyerkőc érkezését várják, de George Clooney és Amal is dupláznak! A színész barátja, Matt Damon elárulta, hogy mikor Clooney elárulta neki a nagy hírt, majdnem sírva fakadt, annyira örült a pár boldogságának. Julie Chen, a The Talk műsorvezetője pedig legutóbbi műsorában jelentette be a hírt, melyet egyébként Clooney is megerősített. Clooneyék két és féléve házasodtak össze, most júniusban pedig érkeznek a gyerekek. Gratulálunk!

 • Kylie váltja Jessie J-t a zsűriben

  Kylie váltja Jessie J-t a zsűribenA popsztár Kylie váltja az angol verseny zsűrijében Jessie J-t, és lesz a harmadik évad egyik bírája.Az ausztrál énekesnő elmondta, hogy nagyon izgatott, és hatalmas megtiszteltetésnek tartja, hogy őt kérték fel a bíráskodásra. Mint mondta, imádja a műsort és nagyon tetszik neki az ötlet, valamint annak megvalósítása is. „Lelkes nézője voltam mindkét eddigi versenynek!” – tette hozzá. Mint mondta, tökéletesen alkalmasnak gondolja magát a feladatra, szerinte meg fog birkózni a feladattal, hiszen eddig már több, mint 68 millió lemezt adott el.

 • Elveszíti nyereményét, mert kitiltatta magát

  Saját kitiltatási kérelme miatt elveszíti kaszinóban szerzett nyereményét egy férfi az Egyesült Államokban.

 • Félórán át feküdt homoksírban egy amerikai fiatal

  Az ifjú a barátaival homokvár helyett emberes alagútjáratokat épített Newport közelében és eközben szakadt rá a homok.

 • Élõ skorpiókat eszik a kínai férfi

  A kínai Li Liuqun naponta 20-30 darabot is lenyel belõlük. Mások egyszerûen megbénulnának vagy meg is halnának ennyi skorpió mérgétõl.

 • Elhunyt a Vészhelyzet sorozat szülõatyja

  Elhunyt Michael Crichton (a képen balra) amerikai szerzõ, producer, rendezõ. A Vészhelyzet címû sorozat szülõatyja rákos volt.

  A halál kedden érte, Los Angelesben - derült ki a hivatalos internetes oldalán közzétett bejelentésbõl. Crichton 66 éves volt. Könyvei világszerte több mint 150 millió példányban keltek el.

  A Jurassic Park és az Androméda-törzs, a Kongó, A gömb, a Zaklatás és a Twister csak néhány cím a megfilmesített írásai közül.

 • Férje helyett egy rekesz vodka mellett ébredt a nászéjszaka után!

  Férje helyett egy rekesz vodka mellett ébredt a nászéjszaka utáni délelõttön egy újdonsült feleség Németországban egy kocsi hátsó ülésén, továbbá arra, hogy rendõrök rázzák.

  A rendõrök csak fel akarták ébreszteni a menyecskét, mert mélyen aludt Kölnben a kocsiban, amely a tûzõ napon állt, a rendõrök pedig hiába ébresztgették kopogtatással, majd dörömböléssel.

 • Judie Foster szakítása 25 millió dollárjába kerülhet

  25 millió dollárt – azaz 3,8 milliárd forintot – veszíthet szakításán Jodie Foster, annak ellenére, hogy a leszbikus sztár sosem vette el kedvesét, Cydney Bernardot.

  A bárányok hallgatnak Oscar-díjas sztárja 14 évig élt az asszonnyal, s 100 millió dollárra – 15,1 milliárd forint – becsült vagyonának felét ez idõ alatt kereste. Annak fele pedig a kaliforniai törvények szerint az élettársnak jár.

  Jodie valószínûleg maga is érzi, mekkora veszteség fenyegeti, s igyekszik minden földi jóval elhalmozni Cydneyt, mielõtt az perre megy.

 • Magaslati faszálló

  Fára telepített szállót tervez építeni egy vállalkozás Svédországban. A vadászok magaslesét és a gyerekek játszókuckóját kombinálva épület az "elsõ fecske" 60 kilométerre a sarkkörtõl. A négyszobás építmény 2010 július 17-én nyílik meg a vendégek elõtt. A cég két további épületet tervez tetõ alá hozni októberre.

 • Postán küldte vissza zsákmányát a bolti tolvaj

  Visszaküldte postán zsákmányát egy lelkifurdalással küszködõ bolti szarka Nagy-Britanniában. A zsákmány egy habszifon volt, értéke 70 font, mintegy 25 ezer forint.

 • Csalás miatt vesztette el koronáját Miss Fülöp-szigetek

  Megfosztották koronájától Fülöp-szigetek szépét, mert kiderült, hogy apja valójában indiai, õ pedig Katarban született.

 • Eltörlik a vécépapír ingyenességét?

  Burlington (Iowa) - A vécépapír megfizettetését fontolgatja egy börtön az Egyesült Államokban.

  Iowa állam burlingtoni fegyintézetérõl van szó. Az elképzelés szerint csak a raboknak kellene kifizetniük az elhasznált vécépapírt, az õrségnek nem. A vécépapírpénz célja a takarékosság. A börtön költségeit álló megyei önkormányzat deficittel küszködik, az idén 1,7 millió dolláros - 350 millió forintos - hiánnyal.

 • Új párra talált Nina Dobrev

  Új párra talált Nina DobrevNina közeli barátságot ápol Julianne Hough táncossal, aki Derek húga, általa ismerkedtek meg. Egy forrás azt nyilatkozta, sok időt töltöttek együtt a nyár folyamán. Ez az első kapcsolata Ninának, mióta szakított Ian Somerhalderrel, akivel évekig alkottak egy párt. Dereket korábban Cheryl Cole-lal és Lauren Conraddal boronálták össze, a híresztelések nem voltak valósak, végül Nina mellett találta meg boldogságát. Egyes hírportálok szerint már hónapok óta alkotnak egy párt. Augusztusban kerültek egymáshoz igazán közel, akkor kezdett egyre komolyabbá válni a köztük lévő kapcsolat.

 • Magyarország is indul a 2010-es riói hajléktalan foci-vb-n

  Magyarország is részt vesz szeptemberben a 8. Hajléktalan Világbajnokságon a brazíliai Rio de Janeiróban.

 • Hihetetlen! Ikreket szült egy hatvan éves nõ!

  Hatvanévesen lett elõször anya egy kanadai nõ. Ikreket szült, a kisfiúk egészségesek és az édesanya is jól van, az idõskori terhesség azonban komoly orvosetikai kérdéseket vet fel - tudósított a CBC tévécsatorna helyi idõ szerint csütörtökön.

  Ranjit Hayer mindig is akart gyereket és évtizedek óta sikertelenül próbált teherbe esni. Indiában is járt egy mesterséges megtermékenyítésre szakosodott orvosnál, aki becsapta, és eltûnt a befizetett pénzzel. Ezután hosszú évekig spórolt párjával egy újabb kezelésre, magas kora miatt azonban Kanadában egy orvos sem vállalta el, ezért újra Indiába ment és felkeresett egy másik szakértõt.

 • Hatvanhatmillió két szarvasgombáért

  Hatvanhatmillió forintért vett két gombát egy makaói milliárdos: két fehér szarvasgombát.

 • A H1N1 elérte Ukrajnát is!

  Az ukrán egészségügyi minisztérium bejelentése szerint 99 százalékos valószínûséggel elérte az új influenza ezt az országot is.

  A gyanús beteg egy 24 éves ukrán férfi, aki két hetet töltött az Egyesült Államokban, és a múlt héten tér haza.

 • Egy tonna melltartót gyûjtöttek

  Egy tonna melltartót gyûlt össze jótékonysági célból Nagy-Britanniában: az alsónemût szegény országokba küldik.

 • Balogh Edina bepánikolt!

  A Barátok közt Kingájával sok rajongója szeretne randizni, ám õ már foglalt - olyannyira, hogy a legelsõ közös nyaralásra is sor került. Néhány héttel ezelõtt célba vették Mallorcát!

  "Madarat lehetett fogatni velem, az indulás elõtt egy héttel mégis le akartam mondani az utat, mert rám tört a pánik.

  Alex teljesen ledöbbent, és igyekezett eloszlatni a félelmeimet, amelyek úgy elhatalmasodtak rajtam, hogy szó szerint naponta voltak rosszulléteim."

 • Szögesdrótot hord a lába között, szüzességének védelmébe érdekében (fotó!)

  Szögesdrótot (igaz, afféle dizájnosat) hord, a lába között – immáron 23 éve egy brit nõ. A pszichológus az Opus Dei tagja és így szeretné megóvni szüzességét.

 • Till Attiláék a harmadik gyermeküket várják

  Till Attilla felesége, Krisztina a hetedik hónapban van.

  A Megasztár népszerû mûsorvezetõje és párja már a harmadik gyermeküket várják, fiaik, Andor és Milán is örülnek a kistetsvérnek. Till Attila a bulvárlapnak elárulta: harmadik gyermekük is fiú lesz.

  Miután az iskolakezdés miatt a fiúk nagyobb figyelmet igényelnek, elképzelhetõ, hogy a Megasztár 4-be új mûsorvezetõt kell kerenia a kereskedelmi csatornának.

 • Eladó a sex.com

  Eladó a szakértõk szerint legismertebb internetes azonosító, a sex.com - írta egy a domének eladására szakosodott német társaság közleményében.

loading...