rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Egy családi ház medencéjébe lógott be egy kicsit hűsölni a kenguru

 • Share on Tumblr

  Egy családi ház medencéjébe lógott be egy kicsit hűsölni a kenguruAz egy elegáns melbourne-i ház udvarába lógott be egy hűsölni vágyó kenguru, hogy aztán belecsobbanjon a medencébe és lehűtse magát az ausztráliai hőségben. A kenguru egy könnyed ugrással csobbant bele a medencébe, ahol még hosszasan pancsolt mielőtt távozóra vette. A ház tulajdonosai meg is örökítették az erszényest, és a biztonsági kamera is felvette, ahogy odaugrál a medencéhez, és beleveti magát. A kengurut a haragosan ugató kiskutya és az emberek megjelenése sem érdekelte túlzottan.

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Internetezett a betörés után, könnyen elfogták

  A bolti számítógépen hagyott „nyomok” segítségével gyerekjáték volt elfogni a rendõröknek azt az amerikai kamaszt, aki egy bútorboltba betörve hosszasan tanulmányozta MySpace-oldalát.

 • Négy ember halálát látta elõre a népszerû jósnõ

  Müller Rózsa, az Ezo TV legismertebb jósnõje a rendõrség munkáját is segíti, de errõl nem tud felhõtlen örömmel beszélni, mert sajnos mindig neki lett igaza a rossz dolgokban.

 • Megsütötte szeretõjét a szakács

  Bûnösnek találta egy leedsi esküdtszék azt a homoszexuális brit szakácsot, aki megölte volt szeretõjét és a férfi néhány darabját meg is sütötte.

  A 36 éves Anthony Morley idén áprilisban vágta el ex-kedvese, Damian Oldfield torkát, miután vacsoráztak, ittak, majd együtt töltötték az éjszakát. A szakács több darabot is kihasított a halott combjából és mellkasából, majd az egyik seben egy bankkártyát helyezett el.

 • Három fiúval szexelt egy szál cigiért

  Skóciában egy lány egyetlen cigarettáért három fiúval bújt ágyba. A skóciai Dundeeban a Craigie High School három diákja egy kis füstölnivalóért vásárolta meg egy kislány testét.

 • Kokaint csempésztek a koporsóban

  "Haláli" kábítószeres csempészárut fedezett fel a rendõrség Litvániában: csütörtöki beszámolók szerint a hatóságok összesen negyven kilogramm kokainra bukkantak egy Latin-Amerikából érkezõ koporsószállítmányban.

  A BNS litván hírügynökség szerint a nyomozók már korábban lekapcsolták a három konténert, amelyben koporsók, halottasruhák, meg a kokain volt. A kábítószer egy részét azokba a raklapokba rejtették, amelyekre a koporsókat rögzítették.

 • A boldog tizenévesek közül többen válnak

  Aki boldog tizenévesen, boldogabb lesz felnõttként, mégis nagyobb az esélye, hogy felbomlik a házassága - erre jutottak brit kutatók.

 • Szilveszter gazda az interneten is keresi az igazit

  A Szombat Esti Láz szereplõje már többször is randevúzott olyan hölgyekkel, akiket a Facebookon ismert meg.

 • Lopta Tarantino a Kill Billt?

  Beperelte Quentin Tarantinót egy Dannez Hunter nevû férfi, aki azt állítja, hogy a film eredetileg az õ ötlete volt.

 • Beyoncé kifakult!

  Az amerikai R&B énekes Beyoncé Knowles egy reklámban szokatlanul világos bõrrel jelenik meg.

  Állítólag megtartotta eredeti bõrszínét Beyoncé, annak ellenére, hogy egy hajfesték reklámban fehér bõrszínnel ragyog.

  A kozmetikai cég visszautasította, sõt nevetségesnek tartotta a vádakat, miszerint egy reklámjukban kifehérítették az énekesnõt.

 • Nyávogni kezdett egy frissen vett kanapé az Egyesült Államokban

  Nyávogni kezdett egy frissen vett, de használt kanapé az Egyesült Államokban, ám a csoda csak három - vagy négy - napig tartott: kiderült, hogy véletlenül macskástul vették a bútort.

  Az eset az Egyesült Államokban történt, északnyugaton, Washington államban. A használt kanapét 27 dollárért - bõ 6 ezer forintért - vette egy pár, a macska ingyen volt hozzá.

 • Horváth Ágnes volt egészségügyi miniszter afrikai túlélõtúrán

  Egy show kedvéért nomád vándorként fogja járni Afrikát Horváth Ágnes volt egészségügyi miniszter.

  A volt politikus Frei Tamás új kaland show-jának szereplõje lesz, ahol kilenc társával együtt négy héten át barangolnak Afrikában, tesztelve ezzel saját határaikat és tûrõképességüket.

  A résztvevõknek a túrán nélkülözniük kell minden komfortot, olyannyira, hogy éjszakáikat sátrakban töltik, és a vadállatoktól csak néhány vadász védi meg õket.

 • Szemüveg nélkül nézhetõ 3D-s televízió jelenik meg

  Szemüveg nélkül nézhetõ háromdimenziós televíziókészülék-sorozattal jelentkezik a világon elsõként 2010 decembertõl a japán Toshiba gyár.

 • Meghalt a Londonban december elején szétválasztott sziámi ikrek második tagja is!

  Meghalt a Londonban december elején szétválasztott sziámi ikrek második tagja is - jelentette be pénteken a szétválasztást végzõ Great Ormond Street kórház.

  A kis Faith (Hit) halála karácsony napján következett be és - mint a kórház közölte - "nem volt váratlan" a számos komplikáció miatt. A leány testvérpár másik tagja, Hope (Remény) már december 2-án, a rendkívül bonyolult mûtét után néhány órával elhunyt. Faithnek a mûtét után 50 százalék túlélési esélyt jósoltak orvosai.

 • Egy év börtönt kapott Obama megfenyegetéséért!

  Egy év és egy napi börtönbüntetésre ítélték hétfõn Ézsak-Carolina államban azt a férfit, aki halálosan megfenyegette Barack Obamát az elnökválasztási kampány idején.

  A 48 éves Jerry Michael Blanchardnak ezenkívül háromezer dollár pénzbüntetést is fizetnie kell, és szabadulása után még három évig rendõri felügyelet alatt marad.

 • Berlusconi tanácsai a fiataloknak

  Keressenek munkát külföldön, házasodjanak milliomossal, és ne olvassanak újságot - viccek és anekdoták mellett ezekkel a tanácsokkal szolgált fiatalokkal való találkozóján Silvio Berlusconi olasz kormányfõ.

 • Disznóhúsjelzõ pálcika muszlimoknak

  Disznóhúsjelzõ pálcikával rukkoltak ki Kazahsztánban tudósok. A találmányt nem disznóólak felkutatására fejlesztették, hanem sertéshúsmentesnek hazudott ételek tesztelésére.

 • Különleges elvonón a botrányos sorozatsztár

  Nem hagyományos elvonón van Charlie Sheen, aki megkezdte a leszoktató kúrát a drogokról és az alkoholról. Ahelyett, hogy intézetbe vonult volna, inkább egy szakértõ csapatot toborzott maga köré, akik segítenek majd neki megszabadulni káros szenvedélyeitõl.

 • Két hetet töltött rehabon Selena Gomez

  Két hetet töltött rehabon Selena GomezSelena Gomez megköszönte a rajongóknak, hogy támogatásukról biztosították. A színésznő-énekesnő két hetet töltött rehabon, hogy kicsit összeszedje magát. Gomezt beutalták egy rehabilitációs intézménybe az év elején, ahol két hetet töltött. Selenát kemény bulizásai miatt kérte meg a családja, hogy kezeltesse magát valahol. A 21 éves lány január ötödikén vonult be a Dawn at The Meadows központba, ahol csak egy rövid időt töltött. Selena az Instagramon, egy kép segítségével köszönte meg rajongói szeretetét.

 • Önvédelmi küzdõsportot tanulnak a kenyai nagymamák

  A küzdõsport alapjait tanulják Korogocho idõs asszonyai, hogy megvédjék magukat Kenya legveszélyesebb nyomornegyedében.

 • Több mint százhúsz gyerek szenvedett ólommérgezést!

  Több mint százhúsz gyerek szenvedett ólommérgezést Fucsien kelet-kínai tartományban, mert egy elemgyár közelében élnek.

  A helyi kormányzat közlése szerint két egészségügyi vizsgálatot is végeztek az érintett 287, tizennégy évnél fiatalabb gyerekek körében.

 • Bulgáriában gyõzött a Loki!

  A Debrecen 2-1-re gyõzött a Levszki Szófia vendégeként a Bajnokok Ligája-selejtezõ negyedik, utolsó fordulójának elsõ mérkõzésén.

  A hajdúságiak a frissen igazolt Bodnár László bombagóljával szereztek vezetést a 12. percben, s a hazaiak a második félidõ elején egyenlítettek. A gyõztes találatot Czvitkovics Péter szerezte a 76. percben.

 • 2011-ben indul a Függetlenség napja 2

  Folytatást kap a 96-os A függetlenség napja. Roland Emmerich már régóta tervezgetett egy második részt Will Smithszel a fõszerepben

 • Tévedésbõl atomtitkok a neten!

  Tévedésbõl olyan szigorúan bizalmas információk kerültek az internetre amerikai atomlétesítményekrõl, amelyek szakértõk szerint hasznára lehetnek hasadó anyagot keresõ terroristáknak - írta a The New York Times.

  Hétfõn egy 266 oldalas jelentés volt olvasható a washingtoni kormány nyomtatási hivatalának weboldalán.

 • A Twitter hasznos a vészhelyzetekben

  Az online közösségi oldalak sok problémát megoldhatnak katasztrófahelyzetben, állítják amerikai kutatók egy közleményben, mely az International Journal of Emergency Management legutóbbi kiadásában kapott helyet.

 • Szõke Zoltán egyre jobban hasonlít sorozatbeli karakterére

  Szõke Zoltán, a Barátok közt Berényi Miklósa egyre jobban hasonlít a sorozatbeli karakterére. A férfi egy ideje kettõs életet élt, amire most derült fény. Szõke Zoltán és felesége kapcsolata megromlott és a színész régi gyerekkori szerelmével kezdett új életbe.

 • Kávé(egy)háztrükk: Isten Dohányosainak Egyetlen és Egyetemes Egyháza

  Hága - "Isteni" trükkel rukkolt ki egy kávézó Hollandiában a dohányzási tilalom kijátszása végett: tulajdonosa megalapította az Isten Dohányosainak Egyetlen és Egyetemes Egyházát.

 • Megan Fox nem szerepel a Transformers 3-ban

  Nem játszik Megan Fox a Transformers harmadik részében. A Paramount Pictures filmstúdió közlése szerint a huszonnégy éves színésznõ nem vesz részt a sikersorozat újabb epizódjának forgatásán, de részleteket nem árultak el. Egyelõre az sem világos, ki fogja helyettesíteni Foxot.

 • Aranyrudakat csempésztek Svájcból

  Egy skandináv házaspárnál közel félmillió eurót (135 millió forint) és aranyrudakat találtak a német vámosok.

 • Hanyatlik a szlovákiai Magas-Tátra!

  Folyamatosan hanyatlik a szlovákiai Magas-Tátra faállományának állapota a 2004-es orkánkatasztrófa óta. A Tátrai Nemzeti Park (TANAP) vezetõi szerint a park hatvanéves története során még soha nem volt olyan súlyos a helyzet, mint idén.

  A Magas-Tátra déli lejtõin 2004. november 19-én végigsöprõ orkánszerû szélben a TANAP kezelésében lévõ 50 ezer hektár egynegyede pusztult el. Azóta szárazság és többször rekordmeleg tizedelte tovább a fenyveseket, átalakult a talaj összetétele és vészesen elszaporodtak a szúrajok.

 • Elhunyt 93 éves korában Robert S. McNamara!

  Elhunyt 93 éves korában hétfõn Robert S. McNamara volt amerikai védelmi miniszter, a vietnami háború egykori fõ irányítója.

  A The New York Times nekrológja szerint ezzel talán a 20. század legnagyobb befolyású amerikai védelmi minisztere távozott az élõk sorából.

loading...