rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Rendőrt hívtak a hajléktalan férfihoz - intézkedés helyett egy pár új bakancsot kapott

 • Share on Tumblr

  Rendőrt hívtak a hajléktalan férfihoz - intézkedés helyett egy pár új bakancsot kapottEgy New Jersey-ben közlekedő busz sofőrje azért hívta ki a rendőröket, hogy leszállítsanak egy mezítlábas hajléktalan férfit a járatról. A kiérkező Kenya Joyner rendőrbiztosnak a férfi elmondta, hogy csak pár megállót szeretett volna utazni és azért nem visel cipőt mert nincs neki. A rendőr ezután megkérte a férfit, hogy menjen vele, de nem azért, hogy intézkedjen vele szemben, hanem azért, hogy elvigye magával egy cipőboltba, ahol vett neki egy pár új bakancsot. “Azért nem fogom letartóztatnom, mert nincs annyi pénze, hogy vegyen magának egy pár cipőt” – mondta az eset után Joyner.

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • 260 ezren látták a legocsodákat

  Véget ért vasárnap este a Duna Plazában megtartott LEGO Fesztivál. A két és fél hét alatt 260 ezren látták a legocsodákat. Az egyik fõ látványosság a közel két és fél méteres Darth Vader legószobor volt. Mivel a vártnál sokkal többen vettek részt a Szeretethajó építésében, kétszer is sikerült felhúzni a 40 ezer darabos különlegességet.

 • Piros lap helyett bugyit rántott elõ a bíró

  Lap helyett bugyit rántott elõ zsebébõl egy futballbíró Brazíliában egy amatõr mérkõzésen, amikor kiállított egy játékost.

 • Tûzoltók vágták le a bilincset

  A tûzoltók szabadítottak ki egy nõt Angliában, akit az ágyhoz bilincselt a párja, de az aktus után nem találták a kulcsot.

 • Új embermatrac-dominórekord

  Új embermatrac-dominórekord született: 400-an álltak felállított ágymatracok közé és dõltek el dominószerûen Nagy-Britanniában.

 • Elhunyt 93 éves korában Robert S. McNamara!

  Elhunyt 93 éves korában hétfõn Robert S. McNamara volt amerikai védelmi miniszter, a vietnami háború egykori fõ irányítója.

  A The New York Times nekrológja szerint ezzel talán a 20. század legnagyobb befolyású amerikai védelmi minisztere távozott az élõk sorából.

 • Tóth Gabi már fél éve szerelmes

  Tóth Gabi közel öt hónapja van együtt párjával, az Anti Fitness Club dobosával, Fekete Balázzsal, ám a rosszindulatú pletykák ellenére szerelmük még mindig lángol, nyilatkozta az énekesnõ.

  A pár nemrég tért vissza horvátországi nyaralásáról, ahol négy napot töltöttek romantikázással és bulizással és még jobban elmélyítették kapcsolatukat.

  Tóth Gabi szerelme kinyitotta neki az emo-ablakot, így betekintést nyerhetett abba a kultúrába is.

 • Dollármilliókat vesztett Gábor Zsazsa

  Gábor Zsa Zsa is Madoffra bízta pénzét - több millió dollárt veszített

  San Francisco - Legkevesebb hétmillió dollárt veszített Gábor Zsa Zsa azon, hogy a csalással vádolt Bernard Madoff befektetési vállalkozóra bízta a pénzét.

  Ügyvédje szerint azonban akár tízmillió dollárt is bukhatott Madoff pirammisjátékszerû csalásán a magyar származású amerikai színésznõ.

 • Jodie Foster fogja szinkronizálni Maggie Simpson-t

  A Simpson család évek óta bébikorú lányát, Maggie-t Jodie Foster fogja szinkronizálni a sorozat egy olyan epizódjában, ahol már felnõtt nõként jelenik meg.

  A Four Great Women and A Manicure címû részt 2009 elején tûzik mûsorra az USA-ban, a sorozat 20. évadjában. Ez lesz az elsõ alkalom a Simpson-család történetében, hogy Maggie valóban beszélni kezd, de nem az elsõ alkalom, hogy híresség adta a hangját neki.

 • 10 kilós harcsát fogott egy játék pecabottal

  Lányunokája rózsaszín játékpecabotjával fogott rekordméretû törpeharcsát egy férfi Észak-Karolina államban: a 10 kilós hal hosszabb, mint a karácsonyra kapott Barbie-s mûanyagbotocska.

 • Vesztett a véradási jogaiért küzdõ meleg férfi Kínában

  Elutasították annak a meleg férfinak a keresetét Kínában, aki a vöröskereszt egyik központját akarta beperelni, mert homoszexuálisként nem adhatott vért.

 • Újabb pofon Gesztesinek

  Havas Henrik videoblogjában arról beszél, hogy örül volt kolléganõje boldogságának. Persze a nézõket ezúttal sem kíméli meg cinikus megjegyzéseitõl.

 • Amy Winehouse lehányta a kölcsönzött ruháját!

  Ismét bajban van a sztár. A 25 ezer fontért kölcsönzött elegáns ruhák itt-ott szétszakadva és sárosan kerültek vissza gazdájukhoz, Harvey Nicholshoz.

  A zûrös Amy ismét alakított. Most a drága pénzen vett selyem és szatén holmikra nem vigyázott.

  Egy barátja azt mondta: "Felvette az egyik ruhát és elment benne bulizni.

  A vége persze az lett, hogy nagyon berúgott. Enyhén szólva nem volt szép látvány."

 • Olcsóbban taxizhatnak az elvált nõk Abu-Dzabiban

  Kevesebbet kell fizetniük Abu-Dzabiban a taxiért az elvált nõknek, mint azoknak, akik férjnél vannak.

 • Meglepő, hogy kit tart a világ legszexibb férfijának Rihanna

  Meglepő, hogy kit tart a világ legszexibb férfijának RihannaEddig azt hittük, hogy Rihannának a tetovált rapperek tetszenek, de legújabb kijelentésével teljesen összezavart minket. Az énekesnő ugyanis szexinek tartja a nem igazán sportembernek nevezhető Vince Vaughnt. A 26 éves énekesnő - aki a legújabb hírek szerint újra összejött Drake-kel - kijelentette, hogy Vince Vaughn a világ legszexibb pasija. Amikor egy újságíró rákérdezett, hogy Riri szerint ki a világ legszexibb férfija, a következőt válaszolta: „Vince Vaughn. Ő bámulatos. Fantasztikus.” A női sztárok közül pedig Penélope Cruzért rajong.

 • A SZIN 2015 hivatalos dala: New Level Empire feat. Szerecsenkirály - Son of the Sun

  Íme az idei SZIN hivatalos dala a New Level Empire-től!

 • A született feleség belehabarodott Pénelope Cruz öccsébe

  A Született feleségek sztárja Pénelope Cruz öccsével vigasztalódott az ünnepek alatt.

 • Nyereséggel zárt a VOLT Fesztivál és a Balaton Sound!

  Pénzügyileg is eredményes volt idén a Sziget Kft. által eddig megrendezett két fesztivál. A hétvégén zárult, harmadik alkalommal megtartott Balaton Soundot követõ elsõ számítások szerint a rendezvény – a 2008-as évhez képest mintegy 50 százalékkal magasabb – 200 millió forintot meghaladó eredménnyel zárt.

 • Nem lehettek ott az esküvõn Justin Timberlake nagyszülei

  Justin Timberlake boldogságát csak egy dolog árnyékolhatta be élete nagy napján, mégpedig az, hogy a káprázatos-pompázatos Nápoly melletti esküvõn sajnos nem lehettek ott a nagyszülei, hiszen az énekes nagypapája nagyon beteg. Mivel a mamának ápolnia kellett, így õ sem lehetett ott a lagzin.

 • Egy leszbikus nõvel csalta meg férjét Mary Zsuzsi?

  Mary Zsuzsi nem csak a férfiakhoz, hanem saját neméhez is vonzódik.
  Nem is tagadja, volt már kapcsolata nõvel, igaz, együtt eddig még csak férfiakkal élt.

  "Amikor Düsseldorfban táncoltam leszbikus lányokkal együtt, az egyiknek nagyon megtetszettem. A férjem is tudott róla, tulajdonképpen a kedvéért csináltam az egészet, de õ nem szállhatott be" - a mûvésznõ, aki azt is kifejtette, véleménye szerint az lenne a legideálisabb, ha biszexuális partnerrel hozná össze a sors.

 • Négy kisgyerek fulladt a liszes ládába

  Szokatlan tragédia rázott meg egy román hegyi falucskát: négy kisgyerek halt meg egy lisztes ládában, írja a Click! címû napilap. A 3-8 éves gyermekek játék közben másztak bele a kukoricaliszt tárolására alkalmas ládába, a zárszerkezet azonban beragadt. Mivel nem tudták felemelni a láda több kilós födelét, gyakorlatilag megfulladtak.

 • 4 milliárd forintért vetkõzik Victoria Beckham!

  Elirigyelte férjétõl, David Beckhamtõl a fehérnemû-modellkedést, ezért igent mondott az Armani 12 millió fontos (csaknem 4 milliárd forintos) szerzõdésajánlatára Victoria Beckham - tudta meg a Mirror címû brit bulvárlap.

  A 34 éves, háromgyermekes Victoria már túl van az elsõ reklámfotózáson is, az eredmény jövõre kerül a divatlapok hasábjaira és a hirdetõtáblákra.

  A divatdiktátor Giorgio Armani szerint Posh egy rendkívül dinamikus nõ és egy valódi divatikon.

 • Ablakpárkányra ûzte pucéran a tûz a transzszexvendéget

  Ablakpárkányra ûzött ki lakástûz ádámkosztümben Svájcban egy transzszexuális találkalakásból egy férfit, akibõl azután címlapsztár lett - nem nagy örömére.

 • Vetkõzõmániás magyar nõ Olaszországban

  A velencei Lidón teljesen meztelenre vetkõzött egy harmincéves magyar nõ, aki néhány nappal korábban ugyanezt tette egy hipermarket pultjai között is.

 • Öregember nem vénember

  Gyermeke született a 90 éves Armaisz Nazarov II. világháborús veteránnak. A Krasznodar közelében élõ férfit 35 éves felesége ajándékozta meg egy egészséges kisfiúval.

 • Kirúgták a Twitter-bejegyzés miatt

  Twitteres bejegyzése miatt felmentették a CNN amerikai hírtelevízió közel-keleti híreinek egyik vezetõ szerkesztõjét. Octavia Nasr, aki húsz évig dolgozott az amerikai hírcsatornánál, a Twitter közösségi portálon együtt érzõn nyilatkozott Mohammed Huszein Fadlallah nagyajatolláhról, a síita iszlám egyik legtekintélyesebb vezetõjérõl, aki vasárnap hunyt el egy bejrúti kórházban.

 • Dukai Regina nem áll jól karrier téren

  A gyönyörû modell nem csak szépségével, hanem hangjával is szeretne érvényesülni végre. Regina bár a fellépések számáról nem panaszkodik, mégis nagy szívfájdalma, hogy saját lemeze még a mai napig nem jelent meg. A szõke szépség azt is elmondta, hogy ha tehetné, akkor a korongján a rock zenéktõl a musicalekig minden hallható lenne, és legalább olyan sokszínû lenne, mint Õ maga.

  Dukai Regina fényképezõgépek elõtt, Dukai Regina mikrofonnal. Melyik a jellemzõbb? Egyenlõre legtöbbször vakuk villanásaiban láthatjuk a szõkeséget, de nem tagadja: nagy álma egy saját lemez is.

 • Békává változhat két román szenátor

  Elutasította Románia szenátusa, hogy számlakötelesek legyenek a jósok és boszorkányok, és hogy adózniuk kelljen.

 • Anyja helyett egy yachtot szopott egy bálnabébi

  Anyjára „ismert” egy jachtban egy kéthónapos bálnaborjú, és megpróbál szopni a vízi jármûbõl.

  A „csöppség” feltehetõen eltévedt Sydneytõl nem messze, és már a teljes kimerültség határán van, mert természetesen nem sikerült anyatejet nyernie a jachtból.

 • Megszületett Király L. Norbi kisfia

  Szerda este született meg az X-Faktoros Király L. Norbi kisfia, és a büszke apuka már most imádja új szerepét.

 • Elhunyt az RTL KLub Reggeli címû mûsorának fõszerkesztõje

  Gregorich András a magyar televíziós szakma egyik legmeghatározóbb alakja volt.

  Évtizedekig dolgozott a Magyar Televízióban, majd 1999 óta több nagy sikerû mûsor készítését irányította az RTL Klub-on, mint például a Csíííz, a Való Világ, a Survivor, a Dzsungelparty vagy a Nemzeti Vágta.

loading...