rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Rendőrt hívtak a hajléktalan férfihoz - intézkedés helyett egy pár új bakancsot kapott

 • Share on Tumblr

  Rendőrt hívtak a hajléktalan férfihoz - intézkedés helyett egy pár új bakancsot kapottEgy New Jersey-ben közlekedő busz sofőrje azért hívta ki a rendőröket, hogy leszállítsanak egy mezítlábas hajléktalan férfit a járatról. A kiérkező Kenya Joyner rendőrbiztosnak a férfi elmondta, hogy csak pár megállót szeretett volna utazni és azért nem visel cipőt mert nincs neki. A rendőr ezután megkérte a férfit, hogy menjen vele, de nem azért, hogy intézkedjen vele szemben, hanem azért, hogy elvigye magával egy cipőboltba, ahol vett neki egy pár új bakancsot. “Azért nem fogom letartóztatnom, mert nincs annyi pénze, hogy vegyen magának egy pár cipőt” – mondta az eset után Joyner.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Elpusztult jetit találtak

  Két amerikai hivatásos Bigfoot vadász azt állítja, két héttel ezelõtt egy Bigfoot tetemet találták egyik portyájuk alkalmával - írja a The Sun. A majomember 230 kiló, vöröses a szõre, szürkés a szeme és 41 centi hosszú a lábfeje, öt lábujjal.

 • A hálapénzek miatt bekamerázzák a kórházakat!

  Videokamerákat szerelnek fel az ukrán fõváros kórházaiban, hogy az egészségügyi személyzet ne fogadhasson el hálapénzt a betegektõl - jelentette be csütörtökön Leonyid Csernoveckij kijevi polgármester.

  "Mindenütt kamerák lesznek a kórházakban, senki nem tud majd a páciensekkel egyezkedni sem a folyosókon, sem az udvaron. Aki mégis megteszi, azonnal ki lesz rúgva" - jelentette ki Csernoveckij. Mint kifejtette, kategorikusan ellenzi a fizetett egészségügyi szolgáltatásokat, de kénytelen bevezetni azokat a korrupció leküzdése érdekében, és azért, hogy a jó orvosok ne menjenek át az alacsony fizetések miatt a privát egészségügyi intézményekbe.

 • Öngyilkos akart lenni az óriásmellû nõ

  Sheyla Hershey, a világ legnagyobb mellû nõje mesterséges kómában van, mert öngyilkosságot kísérelt meg.

 • Jó kislány szerepkörbe könyvelték el Anne Hathaway-t

  Szokatlan vallomásra ragadtatta magát Anne Hathaway. A mozikban sikert sikerre halmozó Nyomorultak színésznõje azt állítja magáról, hogy híján van a szexepilnek.

 • Kihalt a világ egyik legõsibb nyelve

  Utolsó képviselõjének halálával kihalt az Indiához tartozó Andamán- és Nikobár-szigeteken beszélt tíz õsi nyelv egyike, a bo, amely a világ egyik legrégebbi nyelve volt - számolt be a Survival International.

 • A német nõk inkább nassolnának szex helyett

  A szex helyett inkább a csokoládét választaná a német nõk jelentõs hányada - derült ki a Laura címû nõi magazin felmérésébõl.

 • Hírességek a hó fogságában

  Kovácsovics Fruzsi és a többi sztár vidámnak induló síelése kellemetlen véget ért.
  Az RTL Klub Média Kupáján több magyar híresség is részt vett. Kovácsovics Fruzsina, Debreczeni Zita, Héder Barna, Világi Péter, Kokó, Hajas László, a Tóth lányok, Pál Zoli és Karacs Ildikó vidáman vágtak neki a síelésnek. A Havazin stábja forgatni indult, de tegnap kellemetlen élményben volt részük.

 • Pingvinesküvõ egy kínai állatkertben

  Párzási idõszak lévén, az egyik kínai állatkertben azt találták ki a gondozók, hogy egy hím meg egy nõstény pingvint szertartásosan összeadnak.

  A két pápaszemes pingvin remekül festett ünnepi öltözékében, a võlegény a vörös nyakkendõben, a menyasszony pedig szintén vörös blúzban, miközben elhangzott a nászinduló.

 • Mel Gibson fegyverrel alszik

  Mel Gibson nemrégiben arról nyilatkozott, hogy sok celebbel ellentétben nem alkalmaz testõröket, inkább saját kezébe veszi személyes biztonságát. A színész azt vallja ebben a mai világban fel kell fegyverkezni, ezért tart otthon fegyvert és baseball ütõt is a hálószobájában.

 • Vulkán Múzeum

  Egy év távlatából akár még hasznot is húzhatnak az izlandiak az Eyjafjallajökull vulkán kitörésébõl: ugyanis egyre több turista érkezik az északi szigetre, ahol a világ légi közlekedését megbénító vulkán még múzeumot is kap.

 • Újra együtt Caramell és Bartók Eszter?

  Mindenkinek azt mondja Caramell és Bartók Eszter, hogy külön vannak. Erre most jócskán rácáfolt a két magyar popsztár, ugyanis Keszthelyen együtt mulatoztak. Sõt a jóhangú Caramell szinte futott egykori barátnõje és feltehetõleg a kegyei után is.

  Keszthelyen több vendéglõsnek és pihenni vágyó embernek is feltûnt, hogy Caramell és Bartók Eszter együtt strandoltak, és együtt múlatták az idõt. Picit furcsállták is az esetet, hisz mindenhol arról lehetett hallani, hogy a két megasztáros énekes külön vált.

 • Kanye West eltávolodott gyermeke édesanyjától

  Kim Kardashian legszörnyûbb rémálma válhat valóra. Kanye West eltávolodott tõle.

 • A világ egyik legnagyobb tiszta gyémántját találták meg Dél-Afrikában

  A világ egyik legnagyobb tiszta gyémántját fedezték fel a dél-afrikai Lesotho királyság egyik bányájában.

  A szinte teljesen hibátlan, 478 karátos követ a Gem Diamonds cég Letseng nevû tárnájában találták.

  Antwerpeni szakértõk szerint egyedülállóan tiszta és különleges színû kõ. Potenciálisan esély van rá, hogy ebbõl legyen a történelem legnagyobb D színû (a legtisztább fehér) csiszolt gyémántja" - áll a bányavállalat közleményében.

 • Horváth Ágnes exegészségügyi miniszter 111 méter magasból ugrott le

  Elkezdõdtek a Sztárok a fejükre estek szereplõinek megmértettetései Afrikában. Frei Tamás hazai közéleti személyiségekbõl verbuvált csapata elkezdte a kalandmûsor forgatását, melynek során máris akadtak veszélyes és izgalmas feladatok.

  Horváth Ágnes volt egészségügyi miniszternek és néhány csapattársának például 111 méter magasból kellett leugrani bumgee jumpinggal. A kalandoroknak a festõi szépségû Viktória-vízesés fölött húzódó, a világ második legmagasabb bumgee jumping-helyeként számontartott hídról kellett a szédítõ mélységbe vetni magukat.

 • Rendõrséget hívott, pedig anyja csak fürdeni küldte

  A rendõrségtõl kért kétségbeesetten segítséget egy 22 éves férfi Lengyelországban, mert anyja ki akarta takaríttatni vele a szobáját.

  A hatóság embereinek nem mondta meg, hogy pontosan mirõl van szó, csak annyit, hogy kínozzák.

  A rendõrök a megadott varsói címre száguldottak, ahol kiderült: az anya egyrészt fürdésre szólította fel "kisfiát", másrészt rendrakásra.

 • Charlie Sheen a legjobban fizetett tévésorozatsztár

  Már megint mások zsebeiben túrtunk!

  London - Charlie Sheen, a Két pasi meg egy kicsi címû vígjátéksorozat sztárja a legjobban fizetett tévészínész - állította egy amerikai televíziós programmagazin, amely az idei bevételi toplistát közölte.

  A TV Guide adatai szerint Seen epizódonként 825 ezer dollárt (125 millió forint) vág zsebre - igaz ebben már az a részesedés is szerepel, ami a sorozat jogai után jár neki.

 • Hibás címer az Európa bajnokságon

  Komoly zûrzavart okozott a lengyel-ukrán közös rendezésû labdarúgó Európa-bajnokságon, hogy hibás mezben szerepel a címvédõ spanyol válogatott.l válogatott az Európa-bajnokságon.

 • Whitney Houston kórházba került

  Whitney Houstont kórházban ápolják Párizsban krónikus gégegyulladás és fertõzés miatt, amelynek oka egyelõre még nem ismert.

 • Beújjít a U2

  "Kinek van szüksége egy újabb U2 albumra, ha az nem egy óriási rock durranás? Valami igazán rendkívülit kell tennünk ahhoz, hogy érdemes legyen kikelnünk az ágyból" - nyilatkozta Bono a készülõ új U2-lemez kapcsán.

  Persze, azért Bono-ék az elmúlt éveket sem töltötték munka nélkül.

  A Millió Dolláros Hotel filmzenéje például a Berlini Filmfesztiválon nagy sikert aratott. Az albumot szinte teljes egészében a U2 írta és szerezte.

 • Pamela Anderson 41. szülinapját ünnepelte

  Pamela a kedvenc Las Vegas-i klubbjában, a LAX-ban ünnepelte meg a 41. szülinapját, Hans Klokkal és munkatársaival és a bûvész Criss Angellel.

  A „Baywatch” sztárja a pletykák szerint most éppen vele ápol közelebbi viszont, melynek az ünnepélyen is tanújelét adták: a torán lévõ gyertyák elfújása után többször átölelték egymást és pózoltak az õket fényképezõ paparazziknak is. Ennek ellenére Pam nemrég visszaköltözött Kid Rockhoz gyermekeivel, de ez már a sokadik ilyen alkalom volt viharosnak mondható, évek óta tartó viszonyukban.

 • Az angol hercegnél is gazdagabb Harry Potter

  A Harry Potter filmek utolsó két epizódjának forgatása után, Daniel Radcliffe vagyona 28.5 millió fontra rúg.

 • Bankot rabolt a kecskeméti rendõr

  Nyugalmazott kecskeméti rendõrtiszt rabolta ki fegyverrel a jakabszállási takarékszövetkezetet tegnap. Az õrnagy amatõr módon dolgozott: a közelben parkoló autója rendszámát felírták, így nem sokkal késõbb már el is fogták a korábbi kollégák. A rendõr õrnagy mintegy 3,5 millió forinttal távozott.

 • Paris Hilton titkos eljegyzése

  Paris Hilton és Doug Reinhardt eljegyezték egymást? Az örökösnõ nem csinált titkot korábban sem házasodási szándékából, de most újra célozgatott az esküvõre, amikor egy díjat átvett jótékonysági munkájáért. A célzás ezúttal nem párjának, hanem Doug családjának szólt.

 • Virtuálisan pornószereplõk lehetünk!

  A férfiak hamarosan képesek lesznek pornóvideó nézése közben ugyanazt érzékelni, amit a filmben szereplõ férfitársuk. Ezt ígéri a RealTouch elnevezésû berendezés, amelyet a hét végén mutattak be Las Vegasban az éves szexexpón.

  A készülék egy tenyérben elférõ henger, amely szintetikus gumival van bélelve, benne sikosító-befecskendezõ, melegítõ és egyéb berendezésekkel. A gumin megfelelõ rés van egy bizonyos férfitestrész befogadására.

 • Pink beismerte, hogy: biszexuális!

  Vége a titkolózásnak és találgatásnak, a népszerû énekesnõ, Pink beismerte: biszexuális. Hosszú évek óta most elõször mondta ki: a lányokat éppúgy szereti, mint a fiúkat.

  "A szerelem tiszta dolog, én is megpróbálom mindig így kezelni. Sosem erõltettem ezt a témát, de ma már azt látom, hogy legalább akkora butaság hallgatni róla."

 • Megkezdte mûködését az elsõ moszkvai légi taxiszolgálat

  Megkezdte mûködését az elsõ moszkvai légi taxiszolgálat a hétvégén két, egyenként ötszemélyes helikopterrel.

  A dolog szépséghibája, hogy az örökös moszkvai dugók elkerülésére a légi taxi csak korlátozott mértékben alkalmas, ugyanis a város légterében kizárólag a különleges szolgálatok, valamint a rendkívüli helyzetek minisztériumának gépei repülhetnek.

 • Ágyús temetés

  Ágyúból "temettek" egy férfit Új-Zélandon: kilõtték a hamvait. A szokatlan mód oka, hogy a férfi rajongott a régi ágyúkért, tagja volt a Wellingtoni Ágyútársaságnak is.

 • Az ifjú hollók csoportosan támadnak!

  Az ifjú hollók néha csapatokba verõdnek, hogy elcsenjék a felnõtt madarak zsákmányát – állítják norvég kutatók.

  Az egyébként magányos állatok azért változtattak viselkedésükön, mert így elõnyhöz juthatnak.

 • Perre készül Szabó Zsófi

  Facebook-oldalán fakadt ki Szabó Zsófi. A fiatal színésznõ ezúttal pert fontolgat.

 • Cigizés miatt rendezett jelenetet Madonna

  Jelenetet rendezett Madonna Chile fõvárosában, ahol a minap fellépett. Az énekesnõ orrát a hangpróbán cigaretta füstje csapta meg, amitõl hatalmas haragra gerjedt.