rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Rendőrt hívtak a hajléktalan férfihoz - intézkedés helyett egy pár új bakancsot kapott

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Rendőrt hívtak a hajléktalan férfihoz - intézkedés helyett egy pár új bakancsot kapottEgy New Jersey-ben közlekedő busz sofőrje azért hívta ki a rendőröket, hogy leszállítsanak egy mezítlábas hajléktalan férfit a járatról. A kiérkező Kenya Joyner rendőrbiztosnak a férfi elmondta, hogy csak pár megállót szeretett volna utazni és azért nem visel cipőt mert nincs neki. A rendőr ezután megkérte a férfit, hogy menjen vele, de nem azért, hogy intézkedjen vele szemben, hanem azért, hogy elvigye magával egy cipőboltba, ahol vett neki egy pár új bakancsot. “Azért nem fogom letartóztatnom, mert nincs annyi pénze, hogy vegyen magának egy pár cipőt” – mondta az eset után Joyner.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Forgatás közben megsérült Halle Berry

  Legújabb filmje forgatási helyszínérõl mentõ vitte kórházba Halle Berryt.

 • Jakupcsek Gariella állapotos!

  Jakupcsek Gabriella negyvenöt évesen várja harmadik gyermekét. A Mokka mûsorvezetõje a már a 15. hétben van, hiszen párjával, Kliegl Ádámmal már jó ideje vágynak egy közös babára.

  A mûsorvezetõ 23 évesen lett elõször édesanya, akkor Bálint, majd három évre rá Marcell is megszületett Máté Gábor színmûvésszel kötött elsõ házasságából. A pici így igazán komoly elõnyökkel indul az életben, hisz szeretõ szülei mellett két felnõtt bátyja lesz, akik vigyázhatnak majd rá.

 • Julius Meinlt letartóztatták!

  A bécsi ügyészség utasítására letartóztatták Bécsben V. Julius Meinlt, a Magyarországon is ismert osztrák kereskedõcsalád sarját, a Meinl Bank felügyelõ bizottságának elnökét.

  A 49 éves, fényûzõ életmódot folytató – a nyilvánosság elõtt ötödik Julius Meinlként szereplõ – bankár ellen két éve vizsgálódnak sikkasztás miatt az 1923-ban alapított a kereskedelmi és befektetési bank érdekeltségébe tartozó, a Meinl European Land nevû ingatlankezelõ vállalat zavaros ügyletei miatt.

 • Ünnepi párbérlés Kínában

  Jó pár egyedülálló kínai fiatal bérel párt magának a holdújévi ünnepre, hogy szülei ne szidják napokon át, amiért még mindig nincs választottja.

 • Rihanna botrányos öltözete túl sokat mutatott

  Rihanna a tradicionális barbadosi karneválon vett rész, alig-ruhában. Az r'n'b cseppet sem szégyenlõs üdvöskéje, Rihanna a napokban hazalátogatott Barbadosra, hogy részt vehessen a tradicionális, évente megrendezett karneválon.

 • Újabb remek színésszel lett szegényebb a filmes szakma

  Megdöbbentõ bejelentetést tett néhány napja Joaquin Phoenix, amely nemcsak rajongóit, de egész Hollywoodot nagyon felzaklatta.

  A puerto ricói színész ugyanis úgy döntött, hogy örökre felhagy a filmezéssel, és mostantól inkább a zenei karrierjére koncentrál. Állítása szerint a Two Lovers címû romantikus dráma lesz az utolsó filmje, amit jövõ tavasszal láthatunk majd a mozikban.

 • Eva Mendes az Egyesült Államok mindegyik államában szexelt!!!

  A csábos színésznõ azonban hamar lehûtötte a kedélyeket: az 50 állam nem azt jelenti, hogy ennyi pasija volt.

  "Amikor fiatal voltam rengeteget jártam az országot a barátommal, és szerettünk mindent kipróbálni" - mesélte az egyik bulvárlapnak.

  És hogy melyik államban volt a legjobb és a legrosszabb szeretkezni? Nos, a színésznõnek erre is megvolt a válasza. "Arizonában és Coloradóban volt a legfantasztikusabb. Talán a tiszta levegõ, a csend, vagy a végtelen horizont tette, de fantasztikus volt" - mondta.

 • Násznéppel teli busz zuhant egy víztározóba

  Násznépet szállító busz zuhant egy víztározóba Dél-Indiában, a balesetben legalább 29-en - zömében nõk és gyerekek - meghaltak - közölte szerdán egy rendõrségi illetékes.

 • Ejtették a vádat Britney Spears ellen

  Az amerikai énekesnõ ellen emelt gyermekbántalmazási vádat ejtette a Los Angeles-i gyámhivatal.

 • A H1N1 elérte Ukrajnát is!

  Az ukrán egészségügyi minisztérium bejelentése szerint 99 százalékos valószínûséggel elérte az új influenza ezt az országot is.

  A gyanús beteg egy 24 éves ukrán férfi, aki két hetet töltött az Egyesült Államokban, és a múlt héten tér haza.

 • Kábító mellek Ugandában

  Gázálarcban a legbiztonságosabb bárokba menni férfiaknak Ugandában, ha nem akarnak mellcsapdába esni.

  Újabban a merészen dekoltált nõk kloroformot permeteznek "dombormûveikre", meg közé, a kapatos és rámenõs férfivendég pedig elájul ettõl. Aztán pucéran tér magához, általában mindenét elviszik, õ pedig semmire és senkire sem emlékszik, csak arra, hogy kezdett belemelegedni egy kívánatos aktusba.

  A rendõrség immár felhívásban figyelmeztetett a módszerre.

 • Világrekord 56 Harley-Davidson-on

  Megdöntötte a Harley-Davidsonnal végrehajtott "távolugrás" világrekordját kedden egy vakmerõ amerikai, méghozzá oda-vissza. Seth Enslow az ausztráliai Sydney kikötõjénél azért ugrott másodszor is, mert a tévések és a fotósok lemaradtak az elsõrõl.

 • Elõszerzõdést kapott Bulgária Forma1-es futam szervezésére!

  A Bolgár Motorsport Szövetség elõszerzõdést kapott egy Forma-1-es futam rendezésére. Ezt Bogdan Nikolov, a szervezet elnöke jelentette be, hozzátéve: állami támogatással hamarosan felépülhet egy F-1-es verseny rendezésére alkalmas pálya.

  Az aszfaltcsík várhatóan egy Szófia közelében lévõ, 320 hektáros területen lesz, amely korábban légvédelmi támaszpontként szolgált.

 • Tûzmentesen égett meg egy férfi

  Tûzmentesen égett meg egy férfi az Egyesült Államokban: másod- és harmadfokú sérülései lettek, tûz viszont nem volt lakásában.

  Az 56 éves illetõre fürdõszobájának kövén fekve találták a mentõk. A helyiségben mindössze egy gyertya okozhatott volna égési sérülést, ám elég csekélyet. A tûzoltóság szakértõk bevonásával vizsgálja a rejtélyt.

 • A kanadai pénzügyminiszter fejére omlott egy eszkimó hókunyhó darabja

  A kanadai pénzügyminiszter fejére zuhant szombaton egy eszkimó hókunyhó darabja, de a politikusnak nem esett baja.

 • Ördögûzést követelt a katolikus paptól egy szlovák asszony

  Prága/Pozsony - Megtámadta és bántalmazta a helyi katolikus papot egy nõ csütörtökön a nyugat-szlovákiai Pozsonybesztercén (Záhorská Bystrica), mert az elutasította kérését, hogy ûzze ki testébõl az ördögöt.

  A pozsonyi rendõrség szerint az incidens a helyi plébánia közelében történt. A 39 éves nõ ott állította meg a 47 éves katolikus papot, s kérte meg az ördögûzésre.

 • Két hónapos terhes Sarka Kata!

  Több mint két hónapos magzatot hord a szíve alatt Sarka Kata, Hajdú Péter leendõ felesége.

  Az egykori Budapest szépe a közelmúltban több nyilvános szereplését is azért mondta le, mert jelentkeztek nála az áldott állapotban megszokott tünetek.

  Sarka Kata és Hajdú Péter többször figyelmeztettek már minket: bármelyik pillanatban bekövetkezhet az, ami egy pár életében a legcsodálatosabb.

 • 522 év börtönre ítélték!

  Bõ félévezred börtönbüntetést kapott egy férfi az Egyesült Államokban.

  Bár nem idõs, még csak 27 éves, mégsem valószínû, hogy letölti az 522 évet és kilép a kaliforniai börtön kapuján nagyot szippantva a szabad levegõbõl 2531. április 7-én. Ha igen jól viselkedik és harmadolják büntetését, akkor is csak 174 esztendõ múlva szabadulna, 201 évesen.

 • A lábujjaival zongorázó fiatalember nyerte a kínai tévés tehetségkutatót

  Egy lábujjaival zongorázó fiatalember nyerte vasárnap az elsõ, nemzetközi licenc alapján készült China's Got Talent címû kínai televíziós tehetségkutató show-t.

 • Kis híján végzetessé vált egy öngyilkossági jelenet Bécsben

  Kis híján végzetessé vált egy öngyilkossági jelenet a bécsi Burgtheater színpadán, a hamburgi Thalia társulat vendégszereplésén. A drámában - Friedrich Schiller Stuart Máriájában - az egyik szereplõnek önkezével kell véget vetnie az életének -, ami majdnem be is következett.

  A figurát alakító 30 éves színész, Daniel Hoevels az elõadás zárójelenetében begyakorolt mozdulattal metszette el a nyakát, abban a hiszemben, hogy a kés ugyanaz a színházi kellék, amelyet korábban is használt. De nem az volt, hanem egy valódi, éles vágószerszám.

 • Megtalálták Jennifer Hudson unokaöccsének holttestét

  Hiába ajánlott fel százezer dollárt unokaöccse megtalálójának Jennifer Hudson, úgy tûnik, nincs remény.

  A rendõrség egy gyermek holttestét találta meg egy terepjáróban és bár a tetemet még nem azonosították, minden jel arra utal, hogy a holttest a hétéves Julian Kingé.

  Jennifer bátyját és édesanyját szombaton találták holtan az asszony chicagói otthonában.

  Mindkettejüket agyonlõtték, a szintén a házban tartózkodó hétéves Julian pedig eltûnt.

 • Az autóvezetõk 15 százaléka szexelt már vezetés közben

  Egy nemzetközi felmérés szerint az autóvezetõk 15 százaléka elismerte: elõfordult, hogy szexelt vezetés közben.

 • Visszatért az életbe a halottnak hitt nõ

  Épp a temetési elõkészületekkor tért vissza az életbe egy halottnak hitt nõ Kolumbiában.

 • Kastélyt vásárol Zuckerberg

  Az északolasz Piemonte dombjain készül kastélyt vásárolni Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója.

 • Önvédelmi küzdõsportot tanulnak a kenyai nagymamák

  A küzdõsport alapjait tanulják Korogocho idõs asszonyai, hogy megvédjék magukat Kenya legveszélyesebb nyomornegyedében.

 • Egy magyar sziklamászó halt meg az Alpokban

  Megcsúszott a jeges hegyoldalban, és kétszáz métert zuhanva életét vesztette egy magyar turista hétvégén Szlovéniában, a Júlia-Alpokban.

 • Max George csak barátként tekint Lindsay Lohanra

  A The Wanted szívtiprója szereti a színésznõt, de csupán barátként tekint rá.

 • Botladozó arab-amerikai szépség kapta a Miss USA koronát

  Egy 24 éves arab-amerikai nõ lett az idei Miss USA, bár az esti Las Vegas-i gálán csaknem elesett estélyi ruhájában.

 • Berlusconi tanácsai a fiataloknak

  Keressenek munkát külföldön, házasodjanak milliomossal, és ne olvassanak újságot - viccek és anekdoták mellett ezekkel a tanácsokkal szolgált fiatalokkal való találkozóján Silvio Berlusconi olasz kormányfõ.

 • Vulkánkitörés miatt leállt a brit légi közlekedés

  Súlyos károkat okozhat a repülõgépek hajtómûveiben az a hamu, melyet egy izlandi vulkánkitörés után Skandinávia és Nagy-Britannia felé hordott a szél. A szigetországban teljesen leállt a légi közlekedés.