rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Rendőrt hívtak a hajléktalan férfihoz - intézkedés helyett egy pár új bakancsot kapott

 • Share on Tumblr

  Rendőrt hívtak a hajléktalan férfihoz - intézkedés helyett egy pár új bakancsot kapottEgy New Jersey-ben közlekedő busz sofőrje azért hívta ki a rendőröket, hogy leszállítsanak egy mezítlábas hajléktalan férfit a járatról. A kiérkező Kenya Joyner rendőrbiztosnak a férfi elmondta, hogy csak pár megállót szeretett volna utazni és azért nem visel cipőt mert nincs neki. A rendőr ezután megkérte a férfit, hogy menjen vele, de nem azért, hogy intézkedjen vele szemben, hanem azért, hogy elvigye magával egy cipőboltba, ahol vett neki egy pár új bakancsot. “Azért nem fogom letartóztatnom, mert nincs annyi pénze, hogy vegyen magának egy pár cipőt” – mondta az eset után Joyner.

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Villám semmisített meg egy gigantikus Jézus-szobrot

  Hatalmas, 19 méteres Jézus-szobrot semmisített meg egy villám az Egyesült Államokban, az Ohio állambeli Monroe-ban.

 • A Red Bull Stratos csapata három fontos tesztelést végzett

  A Lancasterben (Kalifornia) lévõ Sage Cheshire Aerospace székhelyén egy 40,000 tonna teherbírású daruból lógatták le a kapszulát a ballonról való felfüggesztést imitálva, és Baumgartner így gyakorolta a kapszula belsejében való mozgást, valamint az arról való kilépést és elrugaszkodást.

 • Soványsága miatt képtelen teherbe esni Anne Hathaway

  Anne Hathaway bebizonyította, hogy helye van a filmes világban. A színésznõ eddig karrierjére koncentrált, most viszont nagy családról álmodozik. Ám állandó fogyókúrája miatt képtelen teherbe esni.

 • Britney Spears gyermekei káromkodnak!

  Ugyan még nem használják tökéletesen az angol nyelvet, káromkodni már kitûnõen tudnak Britney gyermekei.

  A 3 éves Sean Preston és a 2 éves Jayden James száját az elmúlt héten többször is elhagyták csúnya szavak több üzletben is, ám anyjuk nem intette õket illemre, ehelyett inkább bõszen vásárolgatott.

 • Alulmúlta a hozzá fûzött elvárásokat Beyoncé

  Sokkal többen nézték Madonnát tavaly a Superbowlon, mint az idei szupersztárt, Beyoncét.

 • Paris Hilton, úgy érzi, hogy felnõtt!

  Paris Hilton úgy érzi, Benji Maddennel folytatott kapcsolatának köszönhetõen végre felnõtt.

  A 27 éves hotellánc-örökösnõ errõl az amerikai People magazinnak beszélt a San Diego-i Nemzetközi Képregény-találkozón, ahová új filmjének, a "Repo! The Genetic Opera" címû horror-musicalnek a népszerûsítésére érkezett.

  "Azt hiszem, egész életemben úgy éltem, mint egy tinédzser, és nem igazán vállaltam a felelõsséget" - mondta a mára médiasztárrá tett örökösnõ.

 • Usher szakított menyasszonyával

  A babble.com értesülései szerint decemberben megszületik az énekes és Tameka Foster második gyermeke. Úgy tûnik, a kisbaba nem tudta megmenteni szülei házasságát, akik közel egyévnyi házasság után nemrég szakítottak – írja a singersroom.com.

  A válásról szóló pletykák elõször tavasszal reppentek fel. Miután ezeket a híreszteléseket a pár megcáfolta, Usher arról mesélt, hogy nagyon nehéz monogámnak maradnia, de felesége miatt erõt vesz magán, majd kifejtette, hogy nejét nem zaklatja fel különösebben, hogy rajongói koncert közben feldobálják a fehérnemûjüket a színpadra.

 • Robert Pattinsonra újra rátalált a szerelem

  Robert Pattinsonra újra rátalált a szerelemRobert Pattinson boldogan éli mindennapjait, amióta szakított Kristen Stewarttal. Pár hete az a hír járta, hogy Robert összejött a színésznővel, Riley Keough-val. Kapcsolatuk azonban állítólag azért nem tartott sokáig, mert Robert még mindig szerelmes Kristen Stewartba. Ezen hír hallatán az összes Robsten rajongó örömujjongásba kezdett, de kiderült, hogy ebből semmi sem igaz. Sőt mi több, a 27 éves színész el is adta azt a házat, ahol egykori szerelmével élt, azaz nagyon úgy tűnik, hogy Rob végleg lezártnak tekinti kapcsolatukat.

 • Hatvannyolc fõs orvosi csapat a szülésen

  London - Hatvannyolc fõs orvosi csapat segítette császármetszéssel a világra a világ legkövérebb asszonyának hármas ikreit.

  A 254 kilogramm súlyú brit Leanne Salt a Coventryi Egyetem kórházában hozta világra két kislányát és kisfiát. A gyerekek 1840-2350 gramm közötti súllyal jöttek a világra - jelentette a News of the World brit vasárnapi bulvárlap.

 • Vége az átverésnek a kibeszélõshow-kban

  Az adatvédelmi ombudsman szerint a felvétel után is letilthatják a róluk készült felvételeket a Joshi Bharat és a Mónika Show szereplõi. Az ajánlásnak nincs jogi következménye, a Tv2 valószínûleg mégis betartja az ombudsman szabályait. Az RTL Klub szerint õk eddig is így jártak el.

 • 26 ujj!

  Egy huszonnégy éves indiai férfinak van a legtöbb ujja, mármit a kezén és a lábán összesen.

 • Visszaadta a milliókat a becsületes megtaláló

  Kétmillió forintnak megfelelő összeg volt abban a műanyag zacskóban, ami egy alvó férfi zsebéből esett ki. A többi utas szemétnek hitte, és egy megállóban az utcára rúgták.

 • Eltoltak egy fogadót Új-Zélandon

  Eltoltak egy fogadót Új-Zélandon 40 méterrel, mert útban van, nevezetesen egy közúti alagút megépítésének útjában.

 • Csengett a füle ezért fejbe lõtte magát

  A 74 éves kanadai Roy Sullivan krónikus fülcsengésben szenvedett. A panaszai fokozódtak, míg a végén golyót eresztett a fejébe.

 • Viszonttüntet a bordély a templomnál

  Örömtanya tulajdonosa vonult lányaival tüntetni egy templom elé az Egyesült Államokban, mert megelégelte, hogy a lelkész híveivel évek óta a bordély elõtt demonstrál.

 • Munkanélküli az egykori pornósztár Judy Nero

  Csõdbe jutott az Ötös csatorna és egykori pornósztár Judy Nero új munka után nézhet.. Judy továbbra is tévézni szeretne.

  "Az idei évre lemondtam az összes külföldi munkámat, hogy részt vehessek a forgatásokon. Úgy tudtam, hogy a cégnek vannak tervei velem. Rosszul érintett a válás. Volt ugyan egy ajánlatom a Story Tv-tõl, de azt nem fogadtam el, épp az Ötös csatorna miatt. Most másik lehetõséget kell keresnünk. Fellocsolom magam és továbblépek" - mondta Judy Nero

 • Gyilkosokat véd Johnny Depp

  Újabb különc kijelentésével sokkolta rajongóit Johnny Depp (46); a sztár azt állította három sátánista gyilkosról, hogy ártatlanok.

 • Kollégája kérése sokkolta Aston Kutcher-t

  A Két pasi meg egy kicsi két pasiját sokkolta a már nem is annyira kicsi kollégájuk internetes interjúja, amiben arra kérte az embereket, hogy ne nézzék a sorozatot. Ashton Kutcher és Jon Cryer meglepõdve vették tudomásul, hogy fiatal kollégájuk arra kérte egy interjúban az embereket, hogy ne nézzék a Két pasi meg egy kicsi címû sorozatot.

 • Kétfejû borjú született egy északkelet-belgiumi farmon!

  Kétfejû borjú született kedden egy északkelet-belgiumi farmon. A Flamisoulban található gazdaság tulajdonosa már negyven éve foglalkozik állattenyésztéssel, de az eseményen igencsak elcsodálkozott.

  A körzeti állatorvos szerint az egy aggyal rendelkezõ állat nem sokáig fog élni. Nem egyedi az eset, 2007 szeptemberében például a bolíviai Pauritóban is született kétfejû borjú.

 • Visszavonult az ausztrálok háromszoros olimpiai bajnok úszónõje!

  Jodie Henry, az ausztrálok háromszoros olimpiai bajnok úszója kedden bejelentette, hogy visszavonul az élsporttól.

  A mindössze 25 éves versenyzõ krónikus medenceövi sérülése miatt hozta meg döntését, mivel a tavalyi olimpián és az idei világbajnokságon sem tudott részt venni állandó fájdalmai miatt.

 • Rita Ora lett Madonna ruhamárkájának arca

  Rita Ora lett Madonna ruhamárkájának arcaMadonna nemrégiben megerősítette a hírt miszerint, Rita Ora lesz az énekesnő saját ruhamárkájának legújabb arca. “Rita tehetséges , és gyönyörű, de a döntés oka valójában az, hogy megjelenéséből árad a zene és az egyedi stílus. Akár a színpadon van, akár az csak az utcán sétál, igazi mágnesként tapadnak rá a szemek. És ez az amiről a Material Girl márka szól.”- nyiltakozta Madonna és lánya Lourdes. Az énekesnő és Rita a Sound for Change nevű koncert után találkozott a színfalak mögött először mindössze két héttel ezelőtt.

 • Dühében megfogdosta az ellenõrt

  Floridában egy nõ dühében megfogdosta az ellenõrt az egyik ellenõrzõ pontnál. Az incidenst a kamerák is rögzítették.

 • Az állatszexet akarják betiltani a hollandiai állatvédõk

  Az aktivisták szerint elfogadhatatlan, hogy Hollandia egyike azon kevés országnak, ahol büntetlenséget élvez az állatok elleni szexuális erõszak.

  A De Telegraaf címû holland lap szerint az Alapítvány az Állatok Elleni Erõszak Felszámolására nevû állatvédõ szervezet felszólította a parlamentet, hogy minél elõbb fogadja el az ember és állat közti szex tilalmáról már hónapokkal ezelõtt benyújtott törvényjavaslatot.

 • Elhunyt a világ legidõsebb kutyája! 147 éves volt átszámítva emberi életévre!

  Elhunyt a világ legidõsebb kutyája - a New York-i "illetõségû" drótszõrû tacskó 21 éves volt, vagyis 147, átszámítva emberi életévre.

  A Chanel névre hallgató tacskót hathetes korában vette magához egy állatmenhelyrõl gazdája, aki akkor egy németországi katonai támaszponton szolgált. A kutya kilenc évig "állomásozott" Németországban, majd hazatért az Egyesült Államokba.

 • Legalább húsz hektárnyi búzatábla gyulladt ki hétfõ délután Veszprém határában

  Legalább húsz hektárnyi búzatábla gyulladt ki hétfõ délután Veszprém határában, az úgynevezett látóhegyi területen, a lángokat nyolc autós fecskendõvel mintegy harminc tûzoltó igyekszik megfékezni.

  Személyi sérülés nem történt, ám az erõs szél miatt a tûz már átterjedt a közeli fenyves erdõre is.

 • Fogadásból szorult a hintába egy 21 éves

  Csúnyán ráfizetett egy buta fogadásra egy kaliforniai fiatal. A 21 éves férfi 10 dollárba (20 ezer forint) fogadott a barátaival, hogy belefér egy játszótéri gyerekhintába.

 • Bezavart egy harmadik - Kasuba L. Szilárd érzéseivel vívódik

  Augusztusban ismerte meg kedvesét a televíziós mûsorvezetõ, akivel egy mosolyszünet után újra összejött.Kiderült, hogy a lány idõközben mással is találkozgatott, így Kasuba L. Szilárd most kissé tanácstalan, újrakezdje-e.

 • Elbocsájtották a rendõrt - államellenes zenét hallgatott

  Teljesen tönkretettek egy magas rangú rendõrnyomozót, akinek összes bûne mindössze annyi volt, hogy találtak a mobilján egy zeneszámot. A rendõrt azóta kirúgták az állásából és családjával együtt utcára tették a lakásukból.

 • Alufóliába csomagolták a professzoruk irodáját

  Vakációjáról hazatérve erõsen meglepõdött a minnesotai Gustavus Adolphus fõiskola természettudomány-tanára: irodája csillogott-villogott. Túlságosan is. Diákjai ugyanis teljes egészében alufóliával vonták be.

 • Tömeges válás Kínában

  Háromszáz pár készül válni Sanghajban (Shanghai) azon több ezer pár közül, akik a pekingi olimpiai játékok megnyitójának napján - 2008. augusztus 8-án - kötöttek házasságot, hogy éljenek a jó szerencsével, a kínai hagyományok szerint ugyanis a nyolcas számjegy örömet és szerencsét hoz.

  "Megbántam, mert rájöttem, hogy a férjem madzsongfüggõ (népszerû játék Kínában), és egyáltalán nincs életcélja" - magyarázta egy asszony, aki alig hét nappal a megismerkedésük után ment hozzá a párjához, hogy el ne mulasszák a különösen szerencsésnek tartott dátumot.
  Pekingben ugyanaznap például 16 000 pár házasodott.

loading...