rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Rendőrt hívtak a hajléktalan férfihoz - intézkedés helyett egy pár új bakancsot kapott

 • Share on Tumblr

  Rendőrt hívtak a hajléktalan férfihoz - intézkedés helyett egy pár új bakancsot kapottEgy New Jersey-ben közlekedő busz sofőrje azért hívta ki a rendőröket, hogy leszállítsanak egy mezítlábas hajléktalan férfit a járatról. A kiérkező Kenya Joyner rendőrbiztosnak a férfi elmondta, hogy csak pár megállót szeretett volna utazni és azért nem visel cipőt mert nincs neki. A rendőr ezután megkérte a férfit, hogy menjen vele, de nem azért, hogy intézkedjen vele szemben, hanem azért, hogy elvigye magával egy cipőboltba, ahol vett neki egy pár új bakancsot. “Azért nem fogom letartóztatnom, mert nincs annyi pénze, hogy vegyen magának egy pár cipőt” – mondta az eset után Joyner.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Párizsban mondja ki a boldogító igent Halle Berry

  A legfrissebb hírek szerint Halle Berry Párizsban mondja ki az igent szerelmének.

 • Elvették Maradona lányának a jogsiját!

  Lefoglalták Maradona nagyobbik lányának autóját, mert megtagadta az alkoholvizsgálatot.

  A 21 éves színésznõnek egy Buenos Airestõl 400 kilométerre délre található üdülõhelyen, Mar del Platán vették el a jogosítványát, és 1500 pezót (91 ezer Ft) kell fizetnie - bírság és egyéb költségek címén.

 • Anthony Hopkins szerint unalmas a színház!

  Anthony Hopkins nem mostanában fog visszatérni a színpadra, elmondta, hogy unalmasnak tartja a színházi munkát. A Farkasember sztárja még egy londoni színházban kezdte karrierjét, ahol volt szerencséje a brit színházi világ legelismertebb színészeivel együtt dolgozni. Hopkins azonban nem szeretne újra a deszkákra lépni.

 • Magasabb fizetést kapnak a jóképûbb férfiak

  22 százalékkal több a fizetésük a jóképûbb férfiaknak minden szakmában – derítette ki egy ausztráliai felmérés. A nõk esetében viszont nem jár ilyen elõnnyel a szebb külsõ.

 • Michael Jackson újra túrnézni akar!

  Michael Jacksonról szinte már lemondtak a rajongói, az énekes egészségi állapota egyre csak romlott az utóbbi idõben, olykor csak tolókocsiban volt képes közlekedni és 1996 óta nem indult nagyobb koncertkörútra.

  A popkirály azonban bejelentette, hogy jövõre egy harminc állomásos indul készül és jelenleg új lemezéhez gyûjt anyagot Las Vegasban.

  Jacko jövõ héten készül véglegesíteni a turné részleteit.

 • Kanye West balhéja

  Kanye West megpróbálta letagadni a hatalmas hisztit, amit szemtanúk elõtt levágott egy Los Angelesbõl New Yorkba tartó repülõn. A sztároknak úgy tûnik valahogy mindig stresszesebb a repülés, mint az átlagembereknek. A rappert nem a gyerekzsivaj borította ki, mint Ivana Trump, és nem is ejtették túszul, mint Joan Riverst.

 • Vége a 24 sorozatnak

  Nyolc évadot ért meg a 24 címû sorozat. Hivatalossá vált, hogy májusban véget ér a televíziós sorozatok utóbbi évtizedét meghatározó 24 címû széria, amelyben Kiefer Sutherland Jack Bauer ügynökként védte meg a világot.

 • Kisgyermekes anyuka tette helyre az ordibáló Justin Biebert

  Csúnyán kiosztotta egy kisgyermekes anyuka Justin Biebert. A kanadai tinibálvány hatalmas kíséretével egy menetrend szerinti járatra szállt fel Új-Zélandon, ahol elképesztõ ramazurit csapott.

 • Dzsudzsák ihlette a Sugarbird kollekciót

  A modell minap mutatta be új Sugarbird kollekcióját az egyik belvárosi szórakozóhelyen. A jól megszokott Linda-stílus ezúttal azonban elmaradt…

 • Kocsmába autóztatta magát 12 éves lányával

  Dallas - 12 éves lányával fuvaroztatta magát autón a kocsmába egy anya az Egyesült Államokban.

  Az eset azért derült ki, mert a 35 éves asszony az ivóból hazaküldte lányát, aki feltûnõen lassan hajtott és nem indexelt egy kanyarban, ami feltûnt a rendõrségnek.

 • A mezõkövesdi Vasember 24 métert úszott jég alatt

  Minden különösebb védõfelszerelés és búvárruha nélkül vetette bele magát a matyó fõváros Kavicsos-tavának két méter mély jeges vízébe Bajzáth László, a mezõkövesdi Vasemberként ismert tûzoltó vasárnap.

 • Talma látogatást tett egy makói óvodában

  Világbajnok motorosunkról köztudott, hogy ahogy tud, segít és szívesen vesz részt jótékonysági akciókban. Érkezett a közelmúltban egy édesapától egy felkérés, melyben árverés céljából személyes tárgyakat kért a versenyzõtõl, aki a jó ügy érdekében hezitálás nélkül ajánlotta fel a tavalyi szezon során a brnoi versenyen viselt csizmáját és kesztyûjét, valamint még néhány dedikált pólót.

 • Megette exneje útlevelét

  Egy orosz férfi miszlikbe tépte exneje útlevelét, majd az egészet megette, ám tettéért felelnie kell.

  A pár ugyan elvált, de egy lakásban volt kénytelen maradni. Veszekedés robbant ki, és a férj úgy gondolta, meg kell semmisítenie az egyetlen hivatalos iratot, amely volt feleségét arra jogosítja, hogy a lakásban éljen. Ezért teljes egészében megette a nõ útlevelét, egyetlen apró darabkát sem hagyott meg belõle.

 • Kutatás érdekében kell alkoholt inniuk a fiataloknak

  A Münsteri Egyetem kutatói 14 és 16 év közötti fiatalokat keresnek, hogy tudományos kutatási célokra alkoholt itassanak velük.

 • 28 évig volt evõpálcika a gyomrában

  A kínai férfi azért nem ment évtizedeken keresztül orvoshoz, mert a fadarab eddig nem okozott neki semmilyen problémát.

 • Újabb tetoválásra tett szert Adele

  Újabb tetoválásra tett szert AdeleA sokáig titokzatos betű mellé most egy újabb felirat került Adele testére. A bulvársajtó sokáig találgatta, a brit popcsillag Adele jobb füle mögé tetovált A betű értelmét. Az sejthető volt, hogy valószínűleg kisfia nevének kezdőbetűje lehet, de mivel az énekesnő sokáig nem hozta nyilvánosságra gyermeke nevét - ezt is csak találgatták. Nem sokkal később persze kiderült: A egyenlő Angelóval. Most azonban újabb, bár jobban értelmezhető felirat került Adele bőrére, természetesen ez is tetoválással. A \"Paradise\" felirat került fel a bal kézfeje külső élére.

 • Rákkal küzd a Dexter-sorozat sztárja

  Rákkal küzd Michael C. Hall, a Dexter címû amerikai bûnügyi tévésorozat sztárja.

 • Meztelen látogatók a múzeumban

  Meztelen látogatóknak tartottak tárlatvezetést hétfõ este egy bécsi férfiakt-kiállításon.

 • Elpusztult jetit találtak

  Két amerikai hivatásos Bigfoot vadász azt állítja, két héttel ezelõtt egy Bigfoot tetemet találták egyik portyájuk alkalmával - írja a The Sun. A majomember 230 kiló, vöröses a szõre, szürkés a szeme és 41 centi hosszú a lábfeje, öt lábujjal.

 • Százhúsz centis uborka

  Jó eséllyel a világ eddigi leghosszabb uborkája termett egy brit nagymamának: 119 centi és 4 milliméter hosszú.

 • A boldog tizenévesek közül többen válnak

  Aki boldog tizenévesen, boldogabb lesz felnõttként, mégis nagyobb az esélye, hogy felbomlik a házassága - erre jutottak brit kutatók.

 • Társkeresõ hirdetések a szendvics csomagolásán

  Uzsonnájuk majszolása közben társkeresõ hirdetéseket is olvashatnak a csehek: a szendvicsek csomagolásán hirdetik magukat a párjukat keresõk.

 • Lebulldózerezte házát, hogy ne foglalhassák le

  Letarolta lakóházát egy férfi az Egyesült Államokban, hogy ne szerezhesse meg a neki jelzáloghitelt nyújtó bank.

 • Amerikai fiatalok segítenek a jókai romáknak

  Amerikai fiatalok keresték fel a dél-szlovákiai Jókát (Jelka), hogy meggyõzzék a helyi romákat, tegyenek azért, hogy megváltozzon az életük - írja az Új Szó címû pozsonyi napilap csütörtöki számában.

 • A volt amerikai elnök üzent a magyar áldozatok hozzátartozóinak

  „Nagyon sajnáljuk, ami történt” – üzente Bill Clinton a philadelphiai hajóbaleset áldozatait gyászolóknak. Az USA exelnöke a diákokat képviselõ ügyvéden keresztül fejezte ki együttérzését.

 • Golden Globe jelölést kapott Jennifer Lawrence

  Az éhezõk viadala színésznõje meglepetten reagált Golden Globe jelölésére, mert nem is tudta, hogy most hozzák nyilvánosságra.

 • Mount Obama névre kereszteltek egy hegyet Amerikában!

  Mount Obama névre keresztelik át Antigua, az Atlanti-óceán és a Karib-tenger találkozásánál fekvõ közép-amerikai szigetország legmagasabb hegyét.

  Baldwin Spencer, Antigua miniszterelnöke elmondta, hogy az ez idáig Boggy Peak-ként közismert hegycsúcs "átkeresztelõjére" idén augusztus 4-én kerül sor, igencsak szokatlan ajándékkal kedveskedve így az akkor 48. születésnapját ünneplõ Barack Obamának.

 • Túszdráma a Discovery Channel épületében - lelõtték a támadót

  Lelõtték szerda délután azt a fegyveres túszejtõt, aki három foglyot ejtett a Discovery Channel központjában, Washington egyik elõvárosában, Silver Springben.

 • Ungár Anikó fia a TV2 sztárja lesz, de az anya bizonytalan

  Bombaként robbant a hír, miszerint ismét új szereplõk forgatják fel Csillagkút életét. A TV2 sorozatába két fiú is ékezik, de egyikük már ismerõs lehet valahonnan: Baronits Gábor édesanyja nem más, mint Ungár Anikó. A bûvész nagyon örül fia sikerének, azonban mégis fenntartásokkal fogadta a hírt: nem biztos benne, hogy itt kell kezdeni egy szakmát.

 • Eladta gyereke nevét egy tanknyi benzinért

  Miami - Egy tanknyi benzinért eladta még meg sem született gyermeke elnevezésének jogát egy férfi az Egyesült Államokban.

  A vevõ egy rádióállomás, amely meghirdette, hogy 100 dollár értékû benzinutalványt ad annak, aki gyereke keresztnevének két mûsorvezetõ kereszt- és egy producer teljes neveit adja.