rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Rendőrt hívtak a hajléktalan férfihoz - intézkedés helyett egy pár új bakancsot kapott

 • Share on Tumblr

  Rendőrt hívtak a hajléktalan férfihoz - intézkedés helyett egy pár új bakancsot kapottEgy New Jersey-ben közlekedő busz sofőrje azért hívta ki a rendőröket, hogy leszállítsanak egy mezítlábas hajléktalan férfit a járatról. A kiérkező Kenya Joyner rendőrbiztosnak a férfi elmondta, hogy csak pár megállót szeretett volna utazni és azért nem visel cipőt mert nincs neki. A rendőr ezután megkérte a férfit, hogy menjen vele, de nem azért, hogy intézkedjen vele szemben, hanem azért, hogy elvigye magával egy cipőboltba, ahol vett neki egy pár új bakancsot. “Azért nem fogom letartóztatnom, mert nincs annyi pénze, hogy vegyen magának egy pár cipőt” – mondta az eset után Joyner.

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Michael Jackson apja újabb pert kezdeményezett

  Újabb keresetet nyújtott be fia, Michael Jackson halálának ügyében az énekes apja, Joe Jackson Los Angelesben.

 • Brad Pitt nõ játékszer lehet

  Brad Pittet mármely nõ megkaphatja a világon mindössze 155 dollárért (35 ezer forint), bár az igazinál hatodakkora méretben és csak virtuálisan.

 • Több száz milliót kapott fél évre Jackson orvosa

  „Az életemet is rábízom bármikor"- mondta róla az énekes.

  620 millió forintnyi tiszteletdíjért küldte a halálba orvosa Michael Jacksont? „Michael az O2 Arénába tervezett visszatérõ show elõtt három hónappal mutatta be a producernek, Randy Phillipsnek az orvost – mondta a News of the World címû lapnak a producer egyik asszisztense.

 • A férjek is a leghaszontalanabb "szerzemények" közé kerültek Oroszországban

  Bárkivel elõfordul, hogy pillanatnyi kísértésnek engedve valamilyen teljesen felesleges dolgot vásárol, ám egy oroszországi felmérés szerint a férjek is a leghaszontalanabb "szerzemények" listájára kerültek.

 • Angelina Joliék a Lukácsban kényeztették magukat

  A sztárpár a vasárnapot Budapestnek és a pihenésnek szentelte. A házaspár két gyermekükkel, Zaharával és Pax-szal vágott neki a fõvárosi kirándulásnak. Elõször a Lukács Gyógyfürdõbe látogattak el, ahol külsõ és belsõ medencék, valamint szaunák gondoskodtak Brangelináék kikapcsolódásáról.

 • Utolsó kívánsága Bajor Imrének

  A színészlegenda egyre rosszabbul érzi magát, már az utolsó kívánságáról és a halála elõtti teendõirõl is mesélt. Úgy tûnik, hogy Bajor Imre életében is igaz, hogy a baj csõstül jön: sorozatos egészségügyi problémái vannak, kórházban volt és ráadásul nemrég a tetemes adósságai miatt még az éttermét is be kellett zárnia. "Nem vagyok jól! Ha az ember három rákot túllép, akkor egy teknõsbékát már nehezebb... egyébként nincs semmi probléma sincsen... majd lassan befekszem az elfekvõbe és elleszek!" - nézi a plafont a színész, aki a beszélgetés közben többször, hosszú percekre megállította a felvételt.

 • Vb-2010 - A mexikói focistáknak nem jut sok szex

  Mindössze kétszer élhetnek szexuális életet a dél-afrikai labdarúgó világbajnokság ideje alatt Mexikó legjobbjai.

 • A Holland-alagútban szülte meg gyermekét egy nõ

  A New Yorkot New Jerseyvel összekötõ Holland-alagútban szülte meg gyerekét egy nõ férje és a kikötõi hatóság két munkatársának segítségével.

 • Meztelenkedik a Csillag születik felfedezettje!

  A tehetségkutató mûsorban feltûnt Varga Viktor egy percig sem tud nyugton maradni. Alig jött haza Las Vegas-i klipforgatásáról, átruccant síelni a szomszédos Ausztriába. Ott azonban nem a havas lejtõk, hanem a csak meztelenül igénybe vehetõ koedukált szauna tetszett neki a legjobban.

 • Jennifer Aniston újra összejött volt barátjával!

  Jennifer Aniston újra összejött volt barátjával, John Mayerrel!

  A lap megbízható forrásból úgy tudja, a pár a hét elején New Yorkból Los Angelesbe utazott, s a reptéren többen is látták õket együtt, boldogan turbékolva.

  "Egymás nyakában voltak, végig csókolóztak és szorosan ölelték egymást" - mondta egy szemtanú. Jennifer Aniston és John Mayer kapcsolata áprilisban vált nyilvánossá, néhány hónappal késõbb azonban már külön utakon jártak, barátaik szerint azonban még mindketten szeretik egymást.

 • Posztumusz bátorsági érmet kap egy új-zélandi kiskutya

  Posztumusz bátorsági érmet kap egy új-zélandi kiskutya, amiért megvédett öt gyereket egy falka pitbulltól.

  George, a hõs terrier belepusztult a pitbullharapások okozta sérülésekbe, a gyerekeknek viszont nem esett bajuk. Az emlékérmet gazdája veszi át a PDSA brit állatvédõ szervezettõl. Az érem olyan állatoknak jár, amelyek emberekért vagy más állatokért áldozták fel az életüket.

 • Terhesen kivirult Dannii Minogue

  Itt a bizonyíték arra, hogy a terhesség csodákat tehet a nõk önértékelésével: Kylie Minogue kishúga, a szintén popsztár Dannii világéletében háborúban állt önmagával, ám most, hogy babát vár, olyannyira jól érzi magát, hogy egy ausztrál magazin a legszebb nõnek választotta - és egy szép fotósorozattal örökítette meg a sztár szépségét!

 • Szalonnaszeretõ párt 1,6 méteres, mázsás szalonnatortával

  Az ukrajnai Luckban megalakult a szalonnaszeretõk pártja. A zsíros "politikai" esemény az éves szalonnaünnepen történt.

  A fesztiválon elkészült a világ legnagyobbnak mondott szalonnatortája, amely több mint hatórás munkát és egy mázsa szalonnát "vett fel" - olvasható a RIA Novosztyi orosz hírügynökség honlapján.

 • Lovaggá ütötték Juszt Lászlót!

  A máltai lovagrend magyar képviselõi egy ünnepélyes rendezvényen közölték, a televízióssal, hogy milyen kitüntetésben részesül.

  Juszt László elmondta, nem számított rá, hogy lovaggá ütik. Hozzátette, a szava is elállt, amikor megtudta, hogy korábban kik kapták meg ezt az elismerést. Korábban többek közt Jacques Chirac volt francia elnököt, valamint Kofi Annant, a volt ENSZ-fõtitkárt avatták lovaggá.

 • Plágium a Kaposvári Egyetemen

  A Kaposvári Egyetemen gazdaságtudományi kar három végzõse egyszerûen átemelte dolgozatát valamilyen korábbi szakmai írásból - írja a Somogyi Hírlap. A diplomamunkákat bíráló tanárok vették észre a plágiumot.

  Nemcsak a gazdaságtudományi, hanem a pedagógiai és a mûvészeti karon is plagizáltak a hallgatók.

 • Csaknem fél évszázad után visszakapott kölcsönkönyv

  Gyakran elõfordul, hogy késve viszik vissza a könyvtárba a kivett mûveket, na de mégsem majdnem félévszázaddal. Egy brit könyvtár alkalmazottait ugyancsak meglepte és zavarba is ejtette, hogy postaládájukban olyan könyvet találtak, amelynek kölcsönzési ideje 45 éve lejárt.

 • Elbocsátották a professzort, mert a tévében szerepelt!

  Elbocsátotta a hollandiai Rotterdamban mûködõ Erasmus egyetem Tarik Ramadan muszlim professzort, mert az iráni állami televízióban szerepelt.

  Az intézmény azzal indokolta döntését, hogy a tudós közszereplésével támogatta a teheráni rezsimet.

 • Lopott autót emeltek ki a Dunából Ercsinél!

  Lopott autót emeltek ki a Dunából csütörtökön Ercsinél, a Fejér megyei Kulcsról éjszaka eltulajdonított személygépkocsi üres volt. Egyelõre nem tudni, hogy az autó miként került a folyóba, a körülményeket a rendõrség vizsgálja.

 • Megszülettek Angelina Jolie ikrei!

  Egészséges ikreknek adott életet Angelina Jolie a francia riviéra egyik szülészeti klinikáján Nizzában, ahová korábban bevonult - adta hírül a Nice-Matin címû újság vasárnapi száma a sztár nõgyógyászára hivatkozva.

  A gyermekek, egy fiú és egy lány: Knox Leon és Vivienne Marcheline szombaton kora este látták meg a napvilágot. A fiú 2,27 kg-val, a lány 2,28 kg-mal született, császármetszéssel. A lap úgy tudja, hogy a nagy eseményt eredetileg augusztus közepére várták.

 • A saját készítésû étel nem jelent jobb étrendet

  Nem jelent feltétlenül egészségesebb étrendet, ha valaki maga készíti ételét, mint ha más fõztjét eszi - állapították meg felmérésükben ausztrál kutatók.

 • Katy Perry újra szingli

  Katy Perry az elmúlt szerelem helyett bevetette magát a stúdióba. Õ így gyógyul. Azt még nem tudni, mennyire vehetõ komolyan Katy Perry legújabb szakítása - esetleges szakítási kísérlete, hiszen az énekesnõ és John Mayer immáron másodszorra mond búcsút egymásnak.

 • Arnold Schwarzenegger és barátnője nyíltan vállalják kapcsolatukat

  Arnold Schwarzenegger és barátnője nyíltan vállalják kapcsolatukatSchwarzenegger egyre többször tűnik fel nyilvános helyen barátnőjével. Arnold Schwarzenegger és egy 38 éves pszichoterapeuta, Heather Milligan lehetséges kapcsolatát már idén februárban megszellőztette a bulvársajtó. Akkor egy romantikus körülmények között eltöltött vacsora után csókolta meg meghitten Schwarzenegger a hölgyet. A hírek szerint a színész fejét mára már teljesen elcsavarta Milligan, s egyre többször bukkannak fel egymás társaságában nyilvános helyen. De nincs ebben semmi különös, hiszen Schwarzenegger válófélben van.

 • 78 milliárd forintot keresett keresett Madonna a turnéjával!

  Rekordot döntött Madonna! A popsztár a most befejezett 85 állomásos Sticky and Sweet turnéjával 408 millió dollárt, azaz 78 milliárd forintot keresett.

  Madonna ezzel minden idõk legnagyobb koncertbevételét érte el, igaz, az elõzõ, 194 millió dolláros (37 milliárd forintos) bevételi rekordot is õ tartotta korábban.

 • 101 éves korában halt meg az a öt hónapja házasodott férfi

  A hétvégén, 101 éves korában halt meg egy észak-olaszországi sebészorvos, aki júliusi esküvõje révén vált híressé, amikor hûséget fogadott 98 éves arájának.

  Giuseppe Rebaudit - ahogy a helyiek hívták, Pippót - otthonában, házvezetõnõjének karjaiban érte a halál. Egy közeli falu temetõjében helyezték örök nyugalomra, családjának sírboltjában.

 • Osztálykiránduláson szült a 12 éves lány

  A fiatalról senki sem tudta, hogy terhes, még õ maga sem. A kirándulás közben született kislány és a fiatal anya is egészséges.

 • Gyászolnak a Klicsko-testvérek

  Elhunyt Vlagyimir és Vitalij Klicsko édesapja, aki a csernobili katasztrófa kései áldozatának tekinthetõ.

 • Két év állástalanság után kapott munkát az önszendvicsember

  Csak két év állástalanság után kapott munkát az a New York-i pénzügyi szakember, aki szendvicsembert csinált magából, és ennek köszönhetõen hatalmas ismertséghez jutott.

 • Elhunyt a legidõsebb amerikai, 114 éves volt

  Elhunyt a legidõsebb amerikai; a New Hampshire államban, egy idõsek otthonában jobblétre szenderült asszony 114 éves volt.

 • Madonna anyósa szerint: Nem lesz válás!

  Madonna anyósa szerint: Nem lesz válás! Guy Ritchie édesanyja kitalációnak minõsítette a fia házasságának megromlásáról szóló pletykákat.

  “Ez egy nagy hülyeség. Guy nagyon mérges lenne, ha tudná, hogy nyilatkozom, de most már nem tudom szó nélkül hagyni ezeket a híreszteléseket, amelyek feldühítenek engem és fájdalmasan beavatkoznak Guy és Madonna magánéletébe” – mondta az anya
  Madonna anyósa szerint, mint minden házasságban, az övékben is vannak nehezebb periódusok, de fia és felesége kitartanak egymás mellett.

 • Nagy sikert aratott Matthew McConaughey

  Nagy sikert aratott Matthew McConaugheyNagy ovációval, felállva tapsolta meg Matthew McConaughey alakítását a hétvégén a torontói filmfesztivál közönsége. A színész HIV-fertőzött texasi férfit játszott a nyolcvanas években játszódó produkcióban. A Mielőtt meghaltam (Dallas Buyers Club) című filmet Ron Woodroof élettörténete nyomán forgatta Jean-Marc Vallée. A főszerep kedvéért McConaughey több mint 20 kilót fogyott, de mint a sztár kifejtette, nem ez volt a legnehezebb része munkájának. De úgy néz ki megérte a fáradozást, a közönségnek nagyon tetszett a film és a színész alakítása.

loading...