rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Rendőrt hívtak a hajléktalan férfihoz - intézkedés helyett egy pár új bakancsot kapott

 • Share on Tumblr

  Rendőrt hívtak a hajléktalan férfihoz - intézkedés helyett egy pár új bakancsot kapottEgy New Jersey-ben közlekedő busz sofőrje azért hívta ki a rendőröket, hogy leszállítsanak egy mezítlábas hajléktalan férfit a járatról. A kiérkező Kenya Joyner rendőrbiztosnak a férfi elmondta, hogy csak pár megállót szeretett volna utazni és azért nem visel cipőt mert nincs neki. A rendőr ezután megkérte a férfit, hogy menjen vele, de nem azért, hogy intézkedjen vele szemben, hanem azért, hogy elvigye magával egy cipőboltba, ahol vett neki egy pár új bakancsot. “Azért nem fogom letartóztatnom, mert nincs annyi pénze, hogy vegyen magának egy pár cipőt” – mondta az eset után Joyner.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Egy ismeretlen nõi holttesten hajtottak át Tataházán!

  Egy ismeretlen nõi holttesten haladt át egy autó hétfõn kora hajnalban a Bács-Kiskun megyei Tataházán.

  Az autó vezetõjét vér- és vizeletvizsgálatra szállították. Vizsgálják, hogy az ismeretlen nõ milyen körülmények között hunyt el, de azt már kiderítették, hogy alkoholt fogyasztott halála elõtt.

 • 26 éves hölgyre cserélte barátnõjét Jim Carrey

  A gumiarcú Jim Carrey lecserélte orosz barátnõjét egy ír szépségre, aki akár a lánya is lehetne a kora alapján.

 • Szentpétervári néma bulik

  Moszkva - A szentpétervári ifjúság körében egyre népszerûbbek a néma bulik, ahol a résztvevõknek tilos akár egyetlen szót is kiejteniük.

  A város központjában az új divat kedvelõit immár két éjszakai szórakozóhely várja, ahol a látogatók egymással, ahogy a személyzettel is csupán jelbeszéddel, vagy írásban értekeznek. A beszédtilalom megszegõit a néma kidobóemberek távolítják el a szórakozóhelyrõl - olvasható a Newsru címû orosz hírportálon.

 • Anyatejbõl készült sajtot szolgáltak fel Londonban

  Anyatejbõl készült sajtot szolgáltak fel Londonban, egy mûvészeti kiállítás megnyitóján. Az ötlet a mexikói Raul Ortega Ayala fejébõl pattant ki, neki köszönhették a kóstolót az érdeklõdõk.

  A sajtot a férfi maga érlelte és készített hagyományos módon. Ortega következõ kiállítása gyászmenü lesz: olyan ételek, amelyeket politikusok, más közszereplõk, tömeggyilkosok utoljára ettek életükben.

 • Az elsõ törzsfõnöknõ

  Nõt választottak a törzs élére a Connecticut államban élõ mohegán indiánok az Egyesült Államokban.

 • Bronzba öntötték a kebelcsodát!

  Marc Quinn szobrász, aki korábban 18 karátos aranyba öntötte Kate Moss medencéjét most bronzból formálta meg Pamela Andersont. Kétszer is. Marc Quinn szobrász, aki korábban 18 karátos aranyba öntötte Kate Moss medencéjét most bronzból formálta meg Pamela Andersont. Kétszer is.

 • Alföldi Róbert nem tud megbékélni saját döntésével

  Alföldi Róbert nem tud megbékélni saját döntésévelNem tud megbékélni döntésével az X-Faktor mentora, aki egyik tanítványát kellett, hogy hazaküldje vasárnap. Úgy szereti mentoráltjait, mintha a lányai lennének, mégis választania kellett közülük Alföldi Róbertnek. Vasárnap Batánovics Lili és Eckert Anikó párbajozott, és a mentor azóta is viaskodik a lelkiismeretével. – Az ember szembe köpné magát akkor is, ha máshogy döntene. Azt gondolom, hogy gyáva vagyok, mert így döntöttem, ha pedig fordítva voksolok, akkor szakmaiatlanul döntöttem volna.

 • Megszületett Gálvölgyi János 3. unokája!!!

  Hatalmas az öröm a Gálvölgyi családban: tegnap bekopogott a gólya, és óriási unokát hozott. A harmadik utód 4 kiló negyven dekával látta meg a napvilágot, s az Ádám nevet kapta.

  A háromszoros nagypapa egykor az Amatõr Színjátszó Mozgalomban ismerkedett meg Gács Judittal, akivel ma is boldogságban és egyetértésben élnek.

  Lányaik, Eszter és Dóra igazán nem fukarkodnak a nagyszülõket boldoggá tévõ unokákkal, most jött a harmadik csöppség.

 • Esküvõjére rabolt bankokat

  Bécs - Bankokat rabolt egy férfi Ausztriában, hogy teljesülhessen menyasszonya kívánsága - nem az, hogy võlegénye bankrabló legyen, hanem -, hogy nagy esküvõt tartsanak.

 • Bámulatos névváltoztatás és kétnyilas, mosolygó aláírás

  Bámulatosra változtatta nevét egy Kovács úr az Egyesült Államokban: Smithbõl (Kovácsból) Awsome (Bámulatos) lett.

 • Jude Law nem engedi fiának, hogy tetováltasson

  Jude Law megtiltotta tinédzser fiának, hogy 18 éves kora elõtt tetoválást csináltasson magának.

 • Férje helyett egy rekesz vodka mellett ébredt a nászéjszaka után!

  Férje helyett egy rekesz vodka mellett ébredt a nászéjszaka utáni délelõttön egy újdonsült feleség Németországban egy kocsi hátsó ülésén, továbbá arra, hogy rendõrök rázzák.

  A rendõrök csak fel akarták ébreszteni a menyecskét, mert mélyen aludt Kölnben a kocsiban, amely a tûzõ napon állt, a rendõrök pedig hiába ébresztgették kopogtatással, majd dörömböléssel.

 • Brad Pitt dédnagyanyja gyûrûjét adta Angelina Jolie-nak

  A legfrissebb hírek szerint Brad Pitt dédnagyanyja gyûrûjét adta Angelina Jolie-nak. A színésznõ nemrég az ENSZ küldötteként látogatást tett Kongóban és Ruandában, de nem akarta eljegyzési gyûrûjét viselni a két szegénység sújtotta országban.

 • Több mint negyedmillió euróért kelt el egy félbélyeg Németországban

  Több mint negyedmillió euróért kelt el egy 1872-bõl származó rendkívül ritka félbélyeg egy németországi árverésen.

 • George Clooney újra háborús övezetbe

  A mindig jótékony George Clooney sok álmatlan éjszakát töltött a Hope For Haiti Now telefonos pénzgyûjtõ akció szervezésével, de most sem adja pihenésre a fejét, ugyanis a darfuri háborús övezet felé veszi az irányt. A színész pénteki pénzgyûjtõ akciója több mint 60 millió dollárt hozott be a földrengés áldozatainak segítségére.

 • Charlie Sheen a legjobban fizetett tévésorozatsztár

  Már megint mások zsebeiben túrtunk!

  London - Charlie Sheen, a Két pasi meg egy kicsi címû vígjátéksorozat sztárja a legjobban fizetett tévészínész - állította egy amerikai televíziós programmagazin, amely az idei bevételi toplistát közölte.

  A TV Guide adatai szerint Seen epizódonként 825 ezer dollárt (125 millió forint) vág zsebre - igaz ebben már az a részesedés is szerepel, ami a sorozat jogai után jár neki.

 • Katy Parry bevalotta: spanxot visel

  Bár Katy Perry alakja irigylésre méltó, bevallotta, ahhoz, hogy elégedett legyen a testével, spanxot kell viselnie, ugyanis nincsen ideje elég testmozgásra.

 • Közel 2 millió dollárt követel Axl Rose-tól menedzsercége

  Közel 2 millió dollárra (400 millió forintra) pereli Axl Rose amerikai rockénekest menedzsercége, mivel a vállalat állítása szerint a sztár elmulasztotta megfizetni részesedésüket.

 • Kihúzták a Dunába zuhant autót

  A Dunába csúszott egy személyautó a Horányi rév dunakeszi oldalán kedden késõ este, a sofõrnek sikerült kijutnia a jármûbõl.

 • Lilu és Albert Györgyi összeszólalkozott élõ adásban

  Albert Györgyi legújabb párkapcsolata volt a téma a mai Reggeliben.

  A beszélgetés közben a riporter, és a mûsor egyik háziasszonya, Lilu kicsit összeszólalkoztak.

  Természetesen a szerelem volt a téma.

  A riporternõ úgy tarja, hogy több, sikertelen házasságot követõen az ember már nem lelkesedik egy kapcsolat után úgy, mint régen.

 • Kamionnal karambolozott 50 Cent

  Kórházba szállították 50 Centet, miután autóbalesetet szenvedett. A 36 éves rappert nyakmerevítõben és hordágyon vitték el a mentõk.

 • Egy Madonna rajongó meg akarta ölni Guy Ritchie-t

  Egy fanatikus Madonna-rajongó zavarta meg a minap Guy Ritchie új filmje, a Sherlock Holmes forgatását Manchesterben. A tinédzser beviharzott a díszletek közé és azzal fenyegõzött, hogy megöli Guyt.

  A popdívától éppen váló rendezõ csupán néhány méterre volt a kamasztól, amikor az betört a díszletek közé és egy késsel hadonászva õrjöngeni kezdett.

  "Hol van Guy? Megölöm" - üvöltötte, mire egy biztonsági ember azonnal a földre teperte.

 • Beszeda Gábor mindent idejét új lakása rendberakásával tölti

  Beszeda Gábor szerint a természetgyógyászat csodákra képes, rendszeresen meditál, idõnként böjtöl, ezáltal sokkal jobban érzi magát.

  Az RTL Klub mûsorvezetõje néhány hete megvásárolta elsõ saját otthonát, ezért mostanában minden idejét a lakás csinosítgatásával tölti.

  "Imádok barkácsolni, fúrni-faragni. Új otthonomban van egy kis mûhelyem is, ezért jó néhány szerszámot be kellett szereznem."

 • 138 év alatt ért célba a feladott levél

  138 év alatt ért célba a feladott levélEgy 1877-ben feladott levelet kapott kézhez egy Trélon nevű francia kisvárosban élő idős nő. A küldeményt 1877. január 22-én adták fel a tíz kilométerrel arrébb található Sains-du-Nord településen, de csak nemrég, 138 évvel később ért célba. A levelet eredetileg a 80 éves Thérèse Pailla dédapjának, Amand-nak címezték aki 1897-ben hunyt el. A férfinak fonodája volt és a levél is ezzel kapcsolatos információkat és feladatokat tartalmaz. Nemcsak a hölgy, de a postások is nagyon meglepődtek a dátumot látva.

 • Igen nagy mennyiségû nyersolaj folyt a Yellowstone folyóba

  Több száz hordónyi nyersolaj ömlött Montana államban Yellowstone folyóba, mert a 2011 június végén megrepedt az ExxonMobil egyik kõolajvezetéke.

 • Pánikba esett utas a levegõben próbálta betörni a repülõgép ablakát

  A fülöp-szigeteki repülõtéri rendõrség õrizetbe vett pénteken egy 80 éves amerikai állampolgárt, aki a Pasay városból Cebura tartó járaton hisztérikus rohamot kapott, majd botjával megpróbálta kitörni a repülõgép egyik nyomásálló ablakát.

 • A Másnaposok sztárját 15 évesen letartóztatták

  Bradley Cooper nem volt mintagyerek – amíg a színész Jenkintownban élt a családjával, sokszor tett rossz fát a tûzre.

 • Guminõt csinált az exébõl egy férfi

  Egy olasz üzletemberben mély nyomott hagyott a barátnõje. Olyannyira, hogy hiányát pótolnia kellett, így guminõbõl csináltatta meg volt kedvesének kiköpött mását.

 • Megtalálták Steve Fossett lezuhant gépének roncsait

  Washington - Kalifornia keleti részén megtalálták a bõ egy éve eltûnt milliomos kalandor, Steve Fossett néhány személyes holmiját, majd repülõgépének roncsait - közölték csütörtökön helyi hatóságok.

  Egy hegymászó elõzõ néhány napja talált rá a 63 éves korában eltûnt, több repülõs világrekordot felállító üzletember igazolványaira és egy ruhadarabjára, továbbá ezer dollárnyi készpénzre a Sierra Nevada hegyvonulat keleti oldalán fekvõ Mammoth Lakes település közelében, egy cserjésben.

 • Amerika leggazdagabb kutyája 12 milliót dollárt örökölt

  Egy amerikai ingatlan milliárdos vagyonát a kutyák segítésére és jólétük biztosítására hagyta. Halála elõtt Leona Hemsley, aki 2007 augusztusában hunyt el 87 évesen, azt az utasítást adta, hogy a mintegy 8 milliárd dolláros ingatlanvagyonából befolyó pénzt a kutya- és más állatmentõ szolgáltatásoknak juttassák- adta hírül csütörtökön a BBC brit médium internetes honlapján.

  Helmsley asszony, akit a "rémek királynõjének" neveztek egy 1989-es adócsalási per alatt, 12 millió dollárt (1,7 milliárd forint) hagyott 9 éves kiskutyájára.