rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Rendőrt hívtak a hajléktalan férfihoz - intézkedés helyett egy pár új bakancsot kapott

 • Share on Tumblr

  Rendőrt hívtak a hajléktalan férfihoz - intézkedés helyett egy pár új bakancsot kapottEgy New Jersey-ben közlekedő busz sofőrje azért hívta ki a rendőröket, hogy leszállítsanak egy mezítlábas hajléktalan férfit a járatról. A kiérkező Kenya Joyner rendőrbiztosnak a férfi elmondta, hogy csak pár megállót szeretett volna utazni és azért nem visel cipőt mert nincs neki. A rendőr ezután megkérte a férfit, hogy menjen vele, de nem azért, hogy intézkedjen vele szemben, hanem azért, hogy elvigye magával egy cipőboltba, ahol vett neki egy pár új bakancsot. “Azért nem fogom letartóztatnom, mert nincs annyi pénze, hogy vegyen magának egy pár cipőt” – mondta az eset után Joyner.

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Sebestyén Balázs gyereke beköszönt: helló!

  Balázs neve mostanság nem csupán a megszûnõ Danubius Rádió kapcsán, hanem a nemrég született gyermeke miatt is többet forgott a köztudatban, mint szokott. A fiatal mûsorvezetõ ezúttal mesélt arról, hogy hogyan éli meg a születés utáni heteket.

 • A férfiak is lehetnek vásárlásmániások

  Ugyanúgy elkaphatja a vásárlási láz a férfiakat is, mint a nõket - állapították meg német kutatók.

 • Guiness Világrekord Romániában: a világ legnagyobb zászlaja

  Guiness Világrekord Romániában: a világ legnagyobb zászlajaEgy Bukarest melletti repülőtéren felavatták a világ legnagyobb zászlaját, amelyet a helyszínen hitelesített a Guinness Világrekordok kiküldött megfigyelője. A több mint 79 ezer négyzetméteres (349 méter hosszú és 227 méter széles) piros-sárga-kék trikolor Libanon 66 ezer négyzetméteres zászlaját fosztotta meg a világelsőségtől. Az öttonnás vásznat önkéntesek százai cipelték ki a Bukarest melletti Clinceni-ben található repülőtér gyepére, kibontása pedig fél napot vett igénybe. A heves szél miatt homokzsákokkal rögzítették a zászlót, hogy ne lobogjon.

 • Lindsay Lohant lábbilincs védi az alkoholtól

  A lábára erõsített bilincs viselésére kötelezte a bíróság Lindsay Lohan színésznõt: a szerkezet azonnal jelzi, ha a híresség alkoholt fogyaszt.

 • Adóbecslés mellimplantátum-import alapján

  A mellnagyobbításhoz szükséges implantátumok importja alapján próbálja megbecsülni a plasztikai sebészek jövedelmét az adóhatóság Argentínában.

 • A cigistop óta tíz százalékkal csökkent a szívinfarktusok száma Angliában!

  Minden elõzetes várakozást felülmúló egészségügyi sikert eredményezett az angol cigarettastop: az elsõ átfogó felmérés szerint a nyilvános dohányzás betiltása óta tíz százalékkal csökkent a szívinfarktusok száma Angliában.

  Skóciában három éve, Angliában és Walesben két éve tilos rágyújtani minden zárt közösségi helyiségben, ami mintegy 3,7 millió intézményt és munkahelyet érint, köztük csaknem 200 ezer pubot, bárt és éttermet.

 • Tehenk legelésznek a kínai pályaudvar elõtt!

  Egy kínai város újonnan épült pályaudvar elõtt tehenek legelésznek a pázsitom, mivel annyira kihasználatlan a létesítmény.

  Pejhej városának pályaudvara elõtt mindennapos látvány a tehenek legelészése. Mindössze két vonat megy a városba naponta, aminek az az oka, hogy a buszok gyorsabban érnek oda.

 • Pink gyermeket vár

  Gyermeket vár Pink amerikai énekesnõ. A 31 éves híresség - eredeti nevén Alecia Beth Moore - erõsítette meg a hetek óta keringõ híreszteléseket, amelyek terhességérõl terjedtek.

 • Szexi bikini, ami semmit sem fed

  Járókelõt gyõzött meg egy mûsor készítõje, hogy az utcán próbálja fel a világ legkisebb bikinijét.

 • Élet a halál után

  Bangkok - Egy thaiföldi buddhista templomban az erre vállalkozók meghalhatnak, majd újraszületve szerencsésebb életet élhetnek.

  Szithipon meghalt a szeretett lányért - habár mindössze néhány percre.

  A húszéves fiatalember a Bangkok környéki Wat Promanni buddhista templomban "spirituális halált" halt, majd megtisztult karmával feltámadt annak reményében, hogy odaadó szerelme ezután biztosan viszonzásra talál.

 • A tyúkanyó örökbefogadta a két kutyacsemetét!

  Elpusztult két kiskutya anyja, de szerencsére nem maradtak egyedül, mert egy tyúkanyó örökbe fogadta õket.

  A kínai tulajdonos azt hitte, miután a két kiskutya anyja elpusztult, mert valaki megmérgezte, árván maradnak szegények. De szerencsére nem így történt: a baromfiudvar egyik tyúkja, amely korábban már jóban volt a kutyusokkal és az anyjukkal, örökbe fogadta a kicsiket.

 • Az amerikai katonák szolgálati gépükön is twitterezhetnek

  A jövõben szolgálati számítógépükön is használhatják a Facebookot, a Twittert és más közösségi portálokat az amerikai hadsereg kötelékében szolgáló katonák.

 • Péniszhosszabbító szert szedett az olimpiai bajnok

  A kétszeres olimpiai és világbajnok LaShawn Merritt 21 hónapos eltiltást kapott, mert megbukott a doppingellenõrzésen.

 • A szexi modell villantott!

  Kissé ügyetlenül mozdult a szexis topmodell, és mély betekintést engedett ruhája alá, persze a jelenlévõk nagy örömére.

 • Majdnem minden vagyonát elvesztette Rihanna

  Majdnem minden vagyonát elvesztette RihannaRiRi ugyan a világ egyik legmenőbb sztárja és milliókat keres, de így is majdnem minden vagyonát elvesztette. Bár nehéz elképzelni, hogy az énekesnő egész nap a számlák felett görnyed, azért az még tőle is durva, hogy hagyta elúszni minden pénzét! Pedig így történt, ugyanis egy olyan könyvelővel dolgozott együtt, aki totál felelőtlenül kezelte a pénzügyeit. Az énekesnő azt állítja, hogy majdnem csődbe jutott miatta 2009-ben. Az év elején még 11 millió volt a számláján, ám év végén csupán 2 milliót mutatott a mérleg.

 • Vanessa Williams bekapcsolódik a Született feleségekbe

  Vanessa Williams jövõ õsztõl bekapcsolódik a Születet feleségek címû tévésorozatba.

 • Gazdái után ment a tûzoltóautó

  Gazdái után ment egy tûzoltóautó magától az Egyesült Államokban, aminek következében egy ház nappalijában kötött ki.

 • Halra cserélik az ópiumot az afgán földmûvesek

  Saracha - A hatóságok erõfeszítéseinek köszönhetõen változás indult meg Afganisztánban, az egykor ópiumtermesztésbõl élõ földmûvesek kifizetõdõ alternatívát találtak a haltenyésztésben az ország keleti részén fekvõ Nangahár tartományban.

 • Metzker Vikit akarja a Playboy király Hefner

  Szentiványi Dundika után Metzker Viki lesz a következõ magyar playmate, aki személyesen találkozhat Hugh Hefnerrel.

  A magyar Playmate-verseny tavalyi gyõztese két hetet tölt majd a Hefner-villában, míg az amerikai Playboynak fotózzák.

  Metzker természetesen nagyon izgul már, egyébként pedig imád repülõn utazni és "elegáns, külföldi márkaüzletekben vásárolgatni" - tudhattuk meg még a járulékos információkat a projektrõl.

 • Bencsik Tamara: 'Több leszbikus lánytól is kaptam már ajánlatot...!'

  Bencsik Tamara rengeteg ajánlatot kap, amióta az SMS mizéria közepette kiesett a Megasztárból.

  A meztelenkedést ugyan visszautasította , de két nagy kiadó is felajánlotta, hogy megjelentetné lemezét.

  Számos fellépésre hívják, többek között Szerbiába is, ráadásul a rajongók is megtalálják vágyaikkal.

  "Több leszbikus lánytól is kaptam már ajánlatot a Megasztár óta."

 • 47 évesen meghalt a sportlegenda

  Életének 47. évében meghalt Manute Bol, az amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) történetének egyik legmagasabb játékosa.

 • Összeverték Schobert Norbit

  Kórházba került az ország fitneszguruja, Schobert Norbi. Az életmódtanácsadót azzal vádolták, hogy tartozása van, és súlyosan bántalmazták.

 • A Red Bull Stratos csapata három fontos tesztelést végzett

  A Lancasterben (Kalifornia) lévõ Sage Cheshire Aerospace székhelyén egy 40,000 tonna teherbírású daruból lógatták le a kapszulát a ballonról való felfüggesztést imitálva, és Baumgartner így gyakorolta a kapszula belsejében való mozgást, valamint az arról való kilépést és elrugaszkodást.

 • Húszezer dolláros fogadást bukott el Simon Cowell

  Az amerikai X-Faktor talán legnagyobb tekintélyû zsûritagja elveszített egy húszezer dolláros fogadást zsûritag-társával szemben.

 • Orgazmus helyett a mélybe

  Tokió - Nem a csúcsra jutott egy pár szex közben Tajvanon, hanem mélyre: autóban szeretkeztek a hátsó ülésen, a kéziféket pedig nem húzták be és hamarosan 50 méterrel mélyebben találták magukat.

 • Pénzben fürdette gyermekét a bankkártya-csaló

  Több mint tízmillió forintnyi pénzt csalt ki egy román férfi bankkártya-hamisítással Angliában.

  A rabolt pénzhegy tetejére ültette kilenchónapos kisfiát, hogy a róla készült képpel bizonyítsa, úszank a pénzben, amióta Angliában élnek. A Romániába elküldött felvétel vezette nyomra a rendõrséget.

  Némely szülõ csörgõt vagy plüssjátékot ad gyerekének, Fraudster Adu Bunu ellenben kilenc hónapos fiát rabolt pénzhalommal ajándékozta meg.

 • Új melleit tervezi Christina Applegate

  A 36 éves színésznõnek három hete kellett eltávolítani mindkét mellét, mert az egyikben rákos daganatot találtak.

  Applegate azonban nem tört össze, sõt a Good Morning America! reggeli tévémûsorban már azon viccelt, milyen szép új ciciket fog csináltatni.

  "Miután áttekintettük, milyen lehetõségeim vannak, átestem egy dupla masztektómián. Biztos akartam lenni abban, hogy eltávolítják belõlem ezt az egész dolgot.

 • Pornóképeket nyomtattak egy francia kifestõkönyvbe

  A Dessiner címû francia kifestõmagazin legújabb számát elrontották a nyomdában, aminek az lett az eredménye, hogy a kishajós, kisállatos képek helyett a gyerekek egy pornómagazin orgiáit kapták az arcukba. Nem tudni, mennyit rontottak el a tízezer példányban nyomott kiadványból, de Svájcban már vissza is hívták a standokról.

 • Bryan Adams másodszor is apa lett

  Megszületett Bryan Adams és barátnõje, Alicia Grimaldi második gyermeke. A pár második kislánya Londonban jött a világra

 • Idióta! Elkapták a pokolgéppel fenyegetõzõt!

  Egy férfi robbantással fenyegetõzött egy Moszkva belvárosában lévõ ékszerboltban szerdán délelõtt, de késõbb kiderült, hogy a pokolgép nem mûködött, s ráadásul az illetõ helyszínen elvesztette személyi igazolványát, így kora délutánra már el is fogták.

  A "pokolgép" egy gázpalackból és egy elembõl állt, s a férfi egyszerûen így próbálta kirabolni a boltot. Miközben fenyegette az eladókat, belépett a bolt biztonsági õre, a rabló megijedt, eldobta a mûpokolgépet, még annyit mondott, hogy az rögtön felrobban, s elfutott.

loading...