rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Rendőrt hívtak a hajléktalan férfihoz - intézkedés helyett egy pár új bakancsot kapott

 • Share on Tumblr

  Rendőrt hívtak a hajléktalan férfihoz - intézkedés helyett egy pár új bakancsot kapottEgy New Jersey-ben közlekedő busz sofőrje azért hívta ki a rendőröket, hogy leszállítsanak egy mezítlábas hajléktalan férfit a járatról. A kiérkező Kenya Joyner rendőrbiztosnak a férfi elmondta, hogy csak pár megállót szeretett volna utazni és azért nem visel cipőt mert nincs neki. A rendőr ezután megkérte a férfit, hogy menjen vele, de nem azért, hogy intézkedjen vele szemben, hanem azért, hogy elvigye magával egy cipőboltba, ahol vett neki egy pár új bakancsot. “Azért nem fogom letartóztatnom, mert nincs annyi pénze, hogy vegyen magának egy pár cipőt” – mondta az eset után Joyner.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • A nõk nyerték a világszintû mûveltségi versenyt

  A férfiakat jócskán lepipálva a nõk nyerték a Trivial Pursuit mûveltségi vetélkedõ egész világra kiterjedõ megmérettetését.

 • Nyolc év börtönt kapott a vezetés közben maszturbáló férfi

  Nyolc év börtönre ítéltek Nagy-Britanniában egy férfit, amiért autóvezetés közben maszturbált és nagyrészt emiatt halálos balesetet okozott.A 32 éves illetõ nem józanul karambolozott, vérében kétszer magasabb volt a szeszszint a vezetéshez megengedettnél.

 • Szentesen megütöttek egy buszsofõrt!

  Nem akart elvinni egy ittas férfit egy buszsofõr Szentesen, ezért az utas bántalmazta a jármû vezetõjét. A férfi a Szentesrõl Szegedre induló menetrend szerinti járatra akart felszállni, hogy hazautazzon.

  Miután a buszsofõr észlelte, hogy a férfi ittas, közölte vele, hogy nem viszi el. A férfi erre szidalmazni kezdte a buszsofõrt, fültövön vágta, majd távozott.

 • Egetverõen felesleges földrengésgyakorlat

  Egetverõen felesleges földrengésgyakorlatot tartott a rendõrség Nagy-Britanniában: oly hatalmas katasztrófára készültek fel, amilyen sohasem volt és feltehetõen nem is lesz a szigetországban.

 • Felszámolják a Herz szalámi gyárat!

  Jogerõre emelkedett a Herz Szalámigyár Zrt. elleni felszámolási kérelem, ezzel megkezdõdik a több mint 120 éves múltú magyarországi vállalat felszámolása.

  A cég közleménye hangsúlyozza: Jámbor János, a társaság többségi tulajdonosa a hitelezõ bankkal és a beszállítókkal is egyezségre törekszik annak érdekében, hogy újból megindulhasson a gyártás.

 • Megváltoztatta esküvõi terveit Jennifer Aniston

  A Jóbarátok címû sorozat egyik legsikeresebb színésznõje végre megtalálta a boldogságot, méghozzá Justin Theroux személyében. A pár az esküvõre készül, azonban egy nagyon fontos dolgon változtattak.

 • Újra facér Leonardo DiCaprio!

  Nincs szerencséje a modellekkel Leonardo DiCaprionak. Gisele Bündchen után most izraeli barátnõjével, Bar Raffaelivel is szakítottak. A csinos ex bizony nem sokáig búslakodott. A hírek szerint akadt elég udvarlója a szerencsejáték fõvárosában.

  "Bar-nak egy belevaló pasira volt szüksége. Vadászott. Egyszerûen csak jól érezte magát" - mesélte egyik barátnõje. A 33 éves Di Capriot azonban megviseli a szakítás. Õ a barátaival ment bulizni New Yorkban és bizony jó pár pohár vodkát megivott.

 • Michael Jackson fehérítette a bõrét

  A legújabb napvilágra került rendõri jelentésekben az áll, hogy Michael Jackson házában a halála utáni helyszíneléskor óriási mennyiségû bõrfehérítõ krémet talált a yard.

 • Hajrá 4-es metró! Minkét furópajzs már Pesten van!

  Átért a Duna alatt a 4-es metró északi alagútfúró pajzsa is és csütörtökön eljutott a Fõvám téri állomásra, ezzel lezárult a folyó alatti és a budai alagútépítés.

  A pajzs mintegy három hét alatt tette meg a 300 méteres távot a két állomás között, 30 méter mélyen. Klados Gusztáv, a DBR Metró Projekt Igazgatóság projektigazgatója elmondta: semmilyen komoly mûszaki probléma nem hátráltatta a munkákat.

 • 3D-nyuszi az amerikai Playboyban

  Ezentúl 3D-s szemüvegben lehet böngészni az amerikai Playboy magazint; a piacra kerülõ 2010 évi júniusi számban az év nyuszija a korábbiaknál plasztikusabban, már három dimenzióban fog pompázni.

 • Hasonlóan vélekedik a szerelemrõl Katy Perry és Selena Gomez

  Amikor Selena Gomez és Justin Bieber búcsút intettek egymásnak, hétrõl hétre az õ szakításukkal foglalkoztak a tengerentúli lapok. A napokban az énekesnõ az egyik amerikai magazinnak adott interjújában elmondta: valóban továbblépett és pozitívan tekint a jövõbe.

 • Stewardess-ek a Playboyban

  Furcsa ám hatásos módját választották a mexikói stewardess-ek, hogy megbosszulják munkahelyük elvesztését és egyben megkeressék a villanyszámlára valót. Egy naptár elkészítése után, levetkõztek a nyuszis magazinnak.

 • Michael Jackson-madárijesztõk

  Michael Jacksonról mintáz madárijesztõket egy tajvani férfi apja földjére. A 30 éves kereskedõ nem gúnyból teszi, hanem mert nagy rajongója a néhai popsztárnak, annyira, hogy Jackson táncstílusát is megtanulta.

 • Bugyirablót fogtak Miskolcon

  Hat év fegyházbüntetésre ítélte a bíróság elsõ fokon azt a férfit, aki tavaly két nap leforgása alatt négy lányt is kirabolt Miskolcon, s egyiküktõl még a rajta lévõ bugyit is elvette.

  A különös bûncselekmény elkövetõje fiatal kora ellenére többször is áll már eljárás alatt: többször ítélték el, fõként lopás és okirattal való visszaélés miatt.

  A tettest 16 éves korában pedig három évre javítóintézetbe küldték erõszakos közösülés miatt.

 • Ûresküvõ 2011-tõl

  Tokió - A japán szerelmespárok 2011-tõl akár az ûrben is kimondhatják egymásnak a boldogító igent.

  A japán ûrturisztikai vállalat, a Rocketplane Kistler Japan az esküvõszervezõ First Advantage nevû céggel közösen megalapította a Space Wedding (Csillagközi lakodalom) szolgáltatást - olvasható a Pink Tentacle címû honlapon. A házasulandókat amerikai ûrhajó röpíti a kozmoszba.

 • Eltûntek a párizsi szerelmes lakatok

  Egyetlen éjszaka alatt tûnt el Párizsban kétezer szerelmes lakat, amelyeket az évek során párok erõsítettek a Pont Des Arts híd rácsára érzelmeik bizonyítására.

 • Pénz hullott a templom látogatói nyakába

  Pénz hullott a templom látogatói nyakábaVáratlanul több tízezer rúpia hullott egy indiai templom látogatóinak és koldusainak a nyakába. A pénzt egy majom szórta a magasból a hívőkre. Az állat előzőleg elcsente egy nő tárcáját, amelynek tartalmát Vrindavan város egy templomának párkányán ülve zúdította az emberekre, a kiszórt pénz nagyjából 650 ezer forint értékű volt. Az égből hulló bankók láttán hirtelen rengetegen csődültek össze, hogy felmarkoljanak maguknak valamennyit. A tárca tulajdonosának az eredeti összeg töredékét sikerült visszaszereznie. Hasonló eset egyébként már máskor is történt Indiában.

 • Temetése után hazatért

  A temetése után két nappal hazatért a nyugat-ukrajnai Rivne megyei falujába egy halottnak hitt férfi, aki helyett másnak a földi maradványait hantolták el a rokonai.

  A Pereverdiv nevû községben magányosan elõ Szerhij Pavlov 43 éves afganisztáni veterán eltûnését a hozzátartozói jelentették be a rendõrségen. Épp ekkor bukkantak a környékbeli halastónál horgászók egy vízbe fulladt férfi tetemére. A rendõrség több falubelit is beidézett a járási hullaházba a tetem azonosítása végett, és õk váltig állították, hogy a halott nem Pavlov.

 • Medvetámadás Ukrajnában!

  Tiltott vadászat közben ölt meg egy orvvadászt egy megsebesített barnamedve nyugat-ukrajnai Ivano-Frankivszk megyében.

  A lövésektõl összecsuklott állatról a vadász azt gondolta, hogy kimúlt, és odament hozzá. A medve azonban váratlanul felugrott, és az üldözõjének esett.

 • "Vigyázat! Esõben az út vizes!" - a világ legostobább táblái

  "Vigyázat! Esõben az út vizes!" - ez az egyik gyõztese annak a szavazásnak, amelyet a világ legostobább út- és egyéb eligazító tábláiról kért közönségétõl a bannedinhollywood.com címû amerikai honlap.

 • Szicíliai gyermeket szeretne Lady Gaga

  Kevesen tudják, hogy Lady GaGa édesapja szicíliai származású, így talán nem is meglepõ, hogy az énekes világsztár szeretne visszatérni a gyökerekhez.

 • Ablakpárkányra ûzte pucéran a tûz a transzszexvendéget

  Ablakpárkányra ûzött ki lakástûz ádámkosztümben Svájcban egy transzszexuális találkalakásból egy férfit, akibõl azután címlapsztár lett - nem nagy örömére.

 • A fiatal Megasztáros egy utcalánnyal élt

  A Megasztár egyik fiatal üdvöskéje, Lakatos Krisztián szerelmi csalódása cseppet sem nevezhetõ mindennaposnak.

  A még mindig szemtelenül fiatal, alig 18 esztendõs fiú két évvel ezelõtt talált rá a nagy szerelemre. A lánnyal össze is költöztek családi házuk legfelsõ emeletén. Minden idillinek tûnt, amikor egyszer Krisztián elment kávézni szerelme barátnõjével.

  A lány, aki nem sokkal korábban összeveszett Krisztián kedvesével, bosszúból kitálalt. Elmondta, hogy a Megasztár szerelme korábban testének áruba bocsájtásával az út szélén kereste kenyerét.

 • A Beckham csemete egy londoni kávézóban főzi a kávét

  A Beckham csemete egy londoni kávézóban főzi a kávétA 15 éves Brooklyn Beckham szombatonként egy kelet-londoni kávézóban főzi a kávét. Brooklyn Beckham szülei, azaz Victoria és David Beckham vagyona eléri a 165 millió fontot (kb. 60 milliárd forint), ennek ellenére Brooklyn óránként 2,68 fontos (kb. 800 forint) bérért dolgozik egy kávézóban. Brooklyn életkorában (15 éves) Angliában mindössze heti egy alkalommal lehet munkát vállalni, összesen hét órában úgy, hogy minden ledolgozott négy óra után egy órányi szünet jár. A munkahelyválasztás ötlete részben Brooklyné volt, részben pedig a szüleié.

 • Ráfagyott egy vadlúd az Egyesült Államokban egy folyóra

  Ráfagyott egy vadlúd az Egyesült Államokban egy folyóra.

  A buta liba túl hosszasan ücsörgött a Clinton-folyó jegén Detroit egy külvárosában. Búvárok és hajósok siettek megmentésére. Elõbb langyos vízzel próbálták elérni, hogy a jég ne marasztalja tovább a liba farát, aztán inkább körbevágták a jeget a madár körül. Nagyjából egy órán át küszködtek, míg kiszabadították az állatot a jégfogságból.

 • A válság összetartja a családokat! Kevesebb a válás!

  Az ingatlanárak zuhanása együtt tartja a boldogtalan párokat: kevesebb a válás Nagy-Britanniában, mióta válságba került az ingatlanpiac, a pároknak ugyanis a vételárból nem futná két különálló otthonra - derül ki egy frissen közölt tanulmányból.

 • Tehenk legelésznek a kínai pályaudvar elõtt!

  Egy kínai város újonnan épült pályaudvar elõtt tehenek legelésznek a pázsitom, mivel annyira kihasználatlan a létesítmény.

  Pejhej városának pályaudvara elõtt mindennapos látvány a tehenek legelészése. Mindössze két vonat megy a városba naponta, aminek az az oka, hogy a buszok gyorsabban érnek oda.

 • Prostituáltakat raboltak ki Miskolcon!

  Letartóztatták azt a férfit, aki prostituáltakat vert meg és rabolt ki Miskolcon.

  A 18 éves helyi fiatalember az elmúlt napokban két nõt is megtámadott, akik az útszélén vártak kuncsaftra.

 • Armani egymillió dollárt adakozott mûvészeti oktatásra

  New York - Egymillió dollárt (240 millió forint) adományoz New York-i iskolák számára Giorgio Armani. A világhírû divattervezõ a mûvészeti programok gondozására szánja az iskoláknak adott pénzt.

  Az olasz mester legújabb, zászlóshajónak szánt üzletének New York-i megnyitóján jelentette be az adományt kedd este. Az összeg olyan állami iskolákhoz jut, ahol támogatják a mûvészeti programokat, és ahol több hátrányos helyzetû diák tanul.

 • Ötéves kisfiú nyerte a szarvashívó versenyt

  Ötéves kisfiú nyerte az alaszkai Anchorage állatkertjében rendezett jávorszarvashívó versenyt.