rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Rendőrt hívtak a hajléktalan férfihoz - intézkedés helyett egy pár új bakancsot kapott

 • Share on Tumblr

  Rendőrt hívtak a hajléktalan férfihoz - intézkedés helyett egy pár új bakancsot kapottEgy New Jersey-ben közlekedő busz sofőrje azért hívta ki a rendőröket, hogy leszállítsanak egy mezítlábas hajléktalan férfit a járatról. A kiérkező Kenya Joyner rendőrbiztosnak a férfi elmondta, hogy csak pár megállót szeretett volna utazni és azért nem visel cipőt mert nincs neki. A rendőr ezután megkérte a férfit, hogy menjen vele, de nem azért, hogy intézkedjen vele szemben, hanem azért, hogy elvigye magával egy cipőboltba, ahol vett neki egy pár új bakancsot. “Azért nem fogom letartóztatnom, mert nincs annyi pénze, hogy vegyen magának egy pár cipőt” – mondta az eset után Joyner.

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Rablóktól raboltak

  Rablóktól raboltak vissza pénzt Ausztráliában egy boltos segédei.

  A "kapok-(vissza)adok" eset Sydneyben történt. Két férfi zárás elõtt rontott az üzletbe késsel felfegyverkezve, a boltost széfje kinyitására és pénze átadására kényszerítette, majd elmenekült.

  Nyomukba eredtek azonban az alkalmazottak, és nem bottal ütötték a nyomukat, hanem ököllel a képüket. Úgy elverték a két férfit, hogy azok csak egymást támogatva bírtak autójukhoz vánszorogni és elmenekülni.

 • Gagyi tetkót varratótt Avril Lavigne

  Kiderült, hogy Avril Lavigne és a The Hills valóságshow sztárja, Brody Jenner összejöttek, és nem kevés ital hatása alatt spontán karaoke-estet rendeztek Las Vegas-ban, a Bellagio Hotelben. Természetesen az õrültségek itt még nem értek véget és valószínûleg ébredés után váltak számukra a legkellemetlenebbé.

 • Eddig ismeretlen nyelvet azonosítottak India eldugott részén

  Korábban nem ismert nyelvet azonosítottak a kihalóban lévõ nyelveket kutatva tudósok India egy eldugott részén, a most megismert korót már csak nyolcszázan beszélik.

 • Sebességrekordot döntött el egy vak férfi

  Megdöntötte a vakok sebességrekordját egy belga úriember. Luc Costermans 308 km/h-s sebességet ért el egy Lamborghini Gallardo volánja mögött, mindezt pedig nem egy kiszáradt tó medrében tette, hanem egy Dél-Franciaországi lezárt szakaszon.

 • Szûk bikiniben nagy cici

  Kim Kardashiant megválasztották nemrég a világ legjobb testû nõjének, de errõl a bikini alsója nem tudott, és egyfolytában megpróbált elmenekülni méretes hátsójáról.

 • Hamis húszdollárosok voltak egy 8 éves fiúnál Amerikában

  Kötegnyi hamis húszdollárossal ment iskolába egy 8 éves fiúcska az Egyesült Államokban és boldogan osztogatta pajtásainak. A pénz talmisága akkor derült ki, amikor a gyerek az általános iskola büféjében fizetett egy bankjeggyel.

  A tantestület a gyerekektõl összesen 44 bankót szedett össze, azaz 880 dollárt - 130 ezer (hamis) forintnyit.

  A gyerekrõl kiderült, hogy elég rendezetlen a családi háttere, szülei helyett gyámok nevelik, akiket köröznek.

 • Esküvõje napján vették õrizetbe a részegen vezetõ mennyasszonyt

  Alig néhány órával az esküvõje elõtt vettek õrizetbe az Egyesült Államokban egy ittasan vezetõ mennyasszonyt, aki éppen a lánybúcsúztatójáról kacsázott hazafele az autópályán, mikor szemet szúrt egy járõrnek.

 • Életveszélyesen megsérült Rippel Ferenc

  Rippel Ferencet néhány napja megrázta az áram, amikor feleségével egy barátnõjüknél járt vendégségben.

 • Játékpisztoly miatt vették elõ a rendõrök Fluort

  Játékpisztollyal lövöldözgetett autójából az énekes. Egy járókelõk azonban bejelentette a rendõrségen.

 • Nem állhat porondra a 10 éves torreádor

  Arles - Bikaviadal-ellenes aktivisták feljelentésére két francia városban is betiltottak egy bikaviadalt, amelyen egy 10 éves fiú is fellépett volna.

  A francia-mexikói származású Michelito igazi sztártorreádor Latin-Amerikában. A hétvégén Fontvieille-ben vendégszerepelt volna egy becerrádán, vagyis olyan viadalon, amelyen 16 éven aluli torreádortanulók mérkõznek meg fiatal bikákkal. Az állatokat ilyenkor nem ölik meg, a dél-franciaországi város vezetése azonban betiltotta a rendezvényt.

 • Magyar rezidencián lakik Michael Douglas

  Magyar rezidencián lakik Michael DouglasA házassága megmentésén fáradozó Michael Douglas Soros György rezidenciáján lakik, amióta elköltözött otthonról. Eddig úgy tudta a világ, hogy Michael Douglas családja közelében bérelt egy házat, amikor elköltözött a Catherine Zeta-Jonesszal közös manhattani otthonából. Ám most kiderült, hogy az Oscar-díjas színész-producer Soros György westchesteri birtokán húzta meg magát. Douglas régi jó barátja a magyar milliárdosnak, így amikor el akart rejtőzni a sajtó elől, Soros otthonára esett a választás, hiszen ott nem igazán tudja senki zargatni, maximum helikopterről.

 • Újra szingli a Jóban Rosszban Halász Gergõje

  Szakított barátnõjével a Jóban Rosszban sztárja.

 • Megadóztatják a kövéreket Alabama államban

  A több mint 37 ezer állami alkalmazott 12 hónapot kap arra, hogy lefogyjon, ha nem, havonta 25 dollár adót fizet - írta a Corriere della Sera címû olasz napilap.

  Amennyiben 2010-ig a felesleges kilók nem tûnnek el, ki kell nyitniuk a pénztárcájukat és fizetniük kell a különben ingyenes egészségbiztosítást. A cél: finanszírozni az Egyesült Államokat, de különösen a déli államokat sújtó túlsúly-járvány kezelését, és megkurtítani a kövérek ápolására fordított kiadásokat, amelyek megroggyantották az állami egészségügyi rendszert.

 • Anya és lánya közös esküvõje és szülése

  Moszkva - Anya és lánya ugyanazon a napon lépett az anyakönyvvezetõ elé, majd hét hónap múlva ugyanazon a kórházi osztályon, mindössze négy nap eltéréssel szült gyereket.

  Mindez véletlenül jött így össze Oroszországban, a Nyizsnyij Novgorod mellett élõ családban.

 • Lily Allen szexeszközöket kapott ajándékba

  Az énekesnõnek mókás kedvû barátnõje, Jaime Winstone egy doboz szexuális segédeszközt küldött ajándékba, mert Allen - mióta nyáron szakított a Chemical Brotherses Ed Simmonsszal - szerinte túlságosan sokat panaszkodik túlságosan eseménytelen szexuális életére - írja a Daily Star.

  "Lily jól elvolt szinglinek, mióta szakított Eddel, de állandóan a szexuális életén nyavalygott, úgyhogy Jaime vett neki pár vibrátort" - informálta a lapot valaki, majd a vicces barátnõ maga is megerõsítette az értesülést: "Hát igen, nem csak Santa az, akinek évente csak egyszer megy!".

 • Egeret talált egy diáklány a chipses zacskóban

  Szó szerint elájult az a diáklány, aki szinte az utolsó falatig gyanútlanul csipegette a zacskóból a chipset, ám végül valami egészen más akadt a kezébe.

 • Román bankautomatából emelték le egy oroszlói nyugdíjas összes pénzét!

  Román bankautomatából emelték le egy oroszlói nyugdíjas összes pénzét. A nyugdíjas éppen vacsorázott, amikor sms-t kapott bankjától, hogy felvett százezer forintot. Másnap panaszt tett a rendõrségen, azt mondta, soha nem járt Romániában és a kártyája is megvan.

 • A bankban felejtette pénztárcáját egy rabló

  A bankban felejtette pénztárcáját egy rabló, abban a fiókban, amelyet kirabolt. A pénztárcájában benne volt a jogosítványa, a fényképrõl pedig azonosította a pénztáros.

  A rendõrségnek így nem kellett túl nagy bravúrt produkálnia, hogy megtudja a férfi kilétét, és hamarosan sikerült letartóztatnia a szórakozott rablót, aki 3100 dollárt - 660 ezer forintot - zsákmányolt.

 • Visszaadta a véletlen neki ajándékozott gyémántgyûrût a hajléktalan

  Visszaadta a véletlen neki ajándékozott gyémántgyûrût egy hajléktalan, és éppen ennek köszönhetõen lett gazdag.

 • Gyûlölet forródrótot indítottak Németországban

  Gyûlölet forródrótot létesítettek Németországban, amelyet bárki felhívhat, és kiabálhat, szitkozódhat a vonalban.

 • Egy hónappal később, véletlen akadt kezébe a milliókat érő nyertes szelvény

  Egy hónappal később, véletlen akadt kezébe a milliókat érő nyertes szelvényEgy New York-i autószerelő már meg is feledkezett arról, hogy júliusban vett egy lottószelvényt. Véletlenül akadt rá, még épp időben. Motiváció kell, hogy miért tarts rendet az autódban? Íme egy: lehet, hogy százmilliók lapulnak a fecnik és rágópapírok között. Jerry Ritieni általában farmerja zsebébe gyűri be a lottószelvényeket, július 19-én azonban valamiért bedobta azt kisteherautója középkonzoli tárolórekeszébe, és azzal a mozdulattal meg is feledkezett az egészről. Egy hónappal később éppen a kulcsait kereste a kocsiban, amikor kezébe akadt a szelvény.

 • Sziget - hajléktalanok hetijeggyel a Szigeten

  Nyolc-tíz hajléktalan kapott a Sziget fesztivál szervezõitõl hetijegyes karszalagot azért, hogy a fesztivál egy hete alatt se kelljen "otthonukat" elhagyni.

  Az otthont számukra az év többi részében is az óbudai Hajógyári-sziget jelenti, ahol megbújva a kíváncsi szemek elõl, fás, bokros részeken élnek évek óta, az általuk szekrénydarabokból, farostlemezekbõl összetákolt kalyibákban.

 • Használat közben ellopott fogsor

  Hamburg - Kilopták egy német nyugdíjas szájából a fogsorát.

  Az ismeretlen tettes a 75 éves tuttlingeni áldozat otthona elõtt csapott le a protézisre. Hátulról támadta meg az asszonyt, s egyik kezével a falhoz szorította, a másikkal pedig úgy megszorította az arcát az állkapocscsontjánál, hogy ki kellett nyitnia a száját.

 • Börtön a pénzesõ elmaradásáért

  Pénzesõ elmaradásáért három év börtönt kapott Dubajban egy csádi férfi, mert megígérte a csodát, és elõzetesen pénzt - ha nem is sokat - kért érte.

 • Julia Roberts producerként támogatja Dennis Lee filmjeit

  Los Angeles - Julia Roberts producerként száll be a Jesus Henry Christ címû vígjátékba, amelynek rendezõje, Dennis Lee azzal a tavaly elkészült filmdrámával mutatkozik be nyáron Amerikában, amelyben a filmsztár is szerepet vállalt.

 • Guillermo del Toro otthagyta A hobbitot

  Guillermo del Toro hétfõn bejelentette, hogy A hobbit címû film forgatásának csúszása miatt kénytelen lemondani a produkció megrendezésérõl.

 • Katona Klári lakásában tûz ütött ki

  Katona Klári énekesnõ és Babos Gyula dzsesszmuzsikus otthona is abban a társasházban volt, ami tegnap kigyulladt Budapest II. kerületében.

  Babos Gyula mondta, hogy a ház lakhatatlanná vált. Az épületben egyébként 10 milliós kár keletkezett.

  A házban szigetelési munkák közben gyulladt ki a tetõszerkezet és a tetõtér-beépítés.

  Két tûzoltó megsérült a több órás oltás közben.

 • A rendõrség mentette meg a szeretkezõ párt

  Az izgalmasabb házasélet végett megbilincselte feleségét egy férfi az Egyesült Államokban, aztán a rendõrséggel szabadíttatta ki. A bilincses házasélet csak a szexre vonatkozott, az eredeti tervben pedig nem szerepeltek rendõrök.

  Mint ahogy az sem, hogy a férj elveszti hancúrozás közben a bilincs kulcsát, annyira, hogy utána égre-földre, avagy padlóra-plafonra keresve sem találja.

 • Szomáliai kalózok fogtak el egy dán hajót!

  Szomáliai kalózok fogtak el egy dán tulajdonban lévõ, de amerikaiak által üzemeltetett tartályhajót az Indiai-óceánon.

  A 21 fõs amerikai legénységnek valószínûleg nem esett bántódása. A hajót a szomáliai fõváros, partjaitól 400 mérföldre fogták el.

 • Bántalmaztak, majd kifosztottak egy fiatal nõt Kecskeméten!

  Bántalmaztak, majd kifosztottak ismeretlenek egy fiatal nõt Kecskeméten. A huszonkét esztendõs nõ szerdán kora hajnalban a Széchenyi sétányon gyalogosan indult egy szórakozóhelyre.

  A lakhelyétõl nem messze két ismeretlen férfi leszólította, majd követni kezdte. A nõ elfutott, de a támadók utolérték, és egy közeli játszótérre kényszerítették.

loading...