rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Rendőrt hívtak a hajléktalan férfihoz - intézkedés helyett egy pár új bakancsot kapott

 • Share on Tumblr

  Rendőrt hívtak a hajléktalan férfihoz - intézkedés helyett egy pár új bakancsot kapottEgy New Jersey-ben közlekedő busz sofőrje azért hívta ki a rendőröket, hogy leszállítsanak egy mezítlábas hajléktalan férfit a járatról. A kiérkező Kenya Joyner rendőrbiztosnak a férfi elmondta, hogy csak pár megállót szeretett volna utazni és azért nem visel cipőt mert nincs neki. A rendőr ezután megkérte a férfit, hogy menjen vele, de nem azért, hogy intézkedjen vele szemben, hanem azért, hogy elvigye magával egy cipőboltba, ahol vett neki egy pár új bakancsot. “Azért nem fogom letartóztatnom, mert nincs annyi pénze, hogy vegyen magának egy pár cipőt” – mondta az eset után Joyner.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • A boldog tizenévesek közül többen válnak

  Aki boldog tizenévesen, boldogabb lesz felnõttként, mégis nagyobb az esélye, hogy felbomlik a házassága - erre jutottak brit kutatók.

 • Jégesõvel és villámlással kísért viharos ítéletidõ tombolt Németországban!

  Jégesõvel és villámlással kísért viharos ítéletidõ tombolt Németország nagy részén, a rossz idõjárás több helyen személyi sérüléseket is okozott.

  A vihar estére megbénította a légi közlekedést München környékén, a város repülõtere nem sokkal hét óra elõtt ideiglenesen felfüggesztette a járatokat.

 • Flipper Öcsi felébredt a kómából!

  Magához tért Flipper Öcsi, aki három hete feküdt kómában a székesfehérvári kórház intenzív osztályán.

  Az zenész-dalszerzõ bár beszélgetni még nem tud, valamennyire már képes kommunikálni. Az orvosok szerint sokat segít, hogy amikor kinyitotta a szemét, élettársa, Dömök Anna mellette volt.

  "Pokoli fájdalmai voltak, ezért is volt szükség mélyaltatásra. Az alkohol függvényeként négy olyan súlyos betegséggel küzd, amelyek önmagában is életveszélyesek. De reméljük, innentõl javul az állapota, amely sajnos visszafordulhat.

 • Kocsmában dolgozhat az obszcén humora miatt kirúgott áruházi Mikulás

  Egy helyi kocsmában kapott állást az a San Franciscó-i Mikulás, akit 20 év után obszcén humora miatt rúgtak ki a Macy's amerikai áruházlánctól.

 • Sokkolóval viszik házhoz a pizzát

  A pizzafutárok este egy-két utcába már félnek kivinni az ételt.

 • Mûkörmösnél a sztár teniszezõ

  A teniszcsillag Serena Williams pályát módosít, a sportról átnyergel a szépségiparra. Serena ugyanis mûkörmös tanfolyamra jár. Williams annyira szeret kozmetikai szalonba járni, fõként körmeit megcsináltatni, hogy eldöntötte él tanuló lesz abban a floridai iskolában ahová beiratkozott.

 • Pirner Alma egyszerre két pasival

  A világbajnok showtáncos az egyiptomi tengerparton egy luxusszállodában pihente ki fáradalmait. Az egyhetes utazásra két jóképû férfi is elkísérte. Lehet, hogy a szõke szépségnek már egy férfi nem elég?

 • Szétosztotta a talált pénzt az ifjú!

  Egy 16 éves amerikai fiú talált egy táskát az árokban, és kiderült, hogy 18 ezer dollár van benne száz dolláros bankjegyek formájában, de nem tette el a nagy summát, hanem szétosztogatta iskolatársai közt.

  A rendõrség felgöngyölítette az ügyet, és megállapította, hogy egy drogüzér hagyta az árokban a táskát, mivel a közelben marihuanát és egy mérleget is találtak.

 • Fiatalkorúak gyerekeket fosztogattak!

  Sorozatban raboltak ki hasonló korúakat 13 és 15 év közötti gyerekek csoportokba verõdve az utóbbi két és fél hónapban Gyõr utcáin; a banda öt tagja elõzetes letartóztatásban van - közölte Reinhoffer Csaba gyõri kapitányhelyettes szerdán sajtótájékoztatón.

  Az alezredes hozzátette: két gyerek esetében lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el a bíróság, két 13 évesnek zárt intézetbeni elhelyezését kezdeményezte a rendõrség, egy testvérpár ellen pedig elfogatóparancsot adtak ki, mivel õk ismeretlen helyen tartózkodnak.

 • Nem borotválkozott Oszama bin Laden miatt

  A terroristavezér iránti gyûlölete miatt nem borotválkozott csaknem tíz éven át egy tanár az Egyesült Államokban.

 • Britney vagyonával továbbra is édesapja rendelkezik

  A legújabb bírósági döntés értelmében továbbra is édesapja rendelkezik Britney Spears vagyona felett.

  Amint arról korábban beszámoltunk, még februárban a bíróság úgy döntött, hogy az énekesnõ állapotára való tekintettel ideiglenesen a sztár édesapjára, James Spears-re bízta Britney minden vagyonát.

  Az elsõ ítélet hatálya március 10-én lejárt, késõbb kitolták július 31-ig.

 • Tûzoltók vágták le a bilincset

  A tûzoltók szabadítottak ki egy nõt Angliában, akit az ágyhoz bilincselt a párja, de az aktus után nem találták a kulcsot.

 • Tisztaságmánia miatt vált!

  Egy német nõ évekig elviselte férje beteges tisztaságmániáját, ám végül betelt a pohár, és beadta a válópert.

  A férj éjjel-nappal takarított, törölgetett, mosott, mosogatott, fürdött, mert tisztaságmániája nem ismert határt. A feleség tizenöt éven át tûrte férje különös viselkedését, részben azért, mert így mentesült a házi munkák alól, ám végül betelt a pohár.

 • Király Viktor exe: a család tehet a szakításról!

  Néhány hónapja nincs már együtt a Megasztár gyõztese és a csinos modell, Laura, aki most meghökkentõ állítással állt elõ: Király Viktor családját, pontosabban annak nõ tagjait okolja szakításukért. Máig tartana boldog kapcsolata Király Viktorral, ha a fiú családjának nõtagjai befogadták volna õt - állítja Tóth Laura modell. Király Linda megdöbbent a kijelentésen, már csak azért is, hogy ennyi idõvel a szakítás után hozakodott elõ a modell ilyesmivel.

 • Száztíz gyereket ölt meg egy ördögûzõ Nigériában

  Õrizetbe vett a nigériai rendõrség egy ördögûzõtt, aki saját állítása szerint száztíz gyereket ölt meg. A férfi egy televíziós dokumentummûsorban beszélt tetteirõl, a rendõrség ezután tartóztatta le.

  "Nem tagadom, hogy ördögûzõ vagyok, de én nem gyerekeket öltem, hanem a beléjük költözött rossz szellemeket irtottam ki különbözõ gyógynövényekkel" - mondta õrizetbevételekor.

 • "Mikroblogger" letta kínai államfõ

  Hu Csin-tao (Hu Jintao) kínai elnök is beállt az interneten kommunikáló államférfiak sorába, és "mikrobloggerként" máris 14 ezer követõt számlál a Zsenmin vejpo (Renmin weibo) hivatalos közösségi oldalon.

 • (Gazdag) asszonyok a teljes idegösszeomlás szélén - Moszkvában

  Moszkva - A gazdasági válság lélektani problémákat okoz a moszkvai Rubljovka negyed milliárdos és szerény milliomos lakóinak: az ország csak milliomosok számára kialakított elsõ rendelõintézetének pszichoterapeuta tulajdonosa szerint szilveszterre válási hullám söpör majd végig a környéken.

  A válság okozta feszültség elõhozza a testi és lelki panaszokat, de ez a hatás a problémák kezdete után 3-6 hónappal jelentkezik - állítja Artyom Tolokonyin pszichoterapeuta, aki szerint a férfiak még tartják magukat, sõt fizikai és családi gondjaikat a háttérbe szorítják, mert a túlélésért küzdenek.

 • Kirstie Alley dagadt disznová hízott!

  Kirstie Alley kétség nélkül Hollywood koronázatlan jojókirálynõje: hol ledob, hol felszed 10-20 kilót.

  2007-ben egy világot kápráztatott el bombaformájával, most azonban ismét a bulvárlapok céltáblájává vált azóta jócskán kiterebélyesedett teste miatt.

  Ezúttal egy, a napokban nyilvánosságra hozott fotósorozat robbantotta a bombát, amelyen a Nicsak, ki beszél?! sztárja igencsak slamposan, jó 20-30 kiló plusszal és szembetûnõen rossz kedvében látható.

 • Autós üldözés Szegeden

  Negyedórányi autós üldözést követõen ittas jármûvezetõt sikerült a rendõröknek elfogni pénteken hajnalban Szegeden. A járõrök Újszegeden figyeltek fel egy Audira, mely bizonytalan úttartással haladt le a Belvárosi hídról. Nosza utánaeredtek, hogy a jármûvet megállítsák és vezetõjét igazoltassák. A gépkocsi sofõrje azonban a jelzések ellenére nagy sebességgel továbbhajtott.

 • Festékfújkálókat fújtak be festékkel a rendõrök

  Festékfújkálókat fújtak be festékkel rendõrök Mexikóban, ami nagyon nem tetszett a vandáloknak.

  A 14 és 16 év közötti négy ifjút tetten érték graffitizés közben, õrizetbe vették, aztán befestették hajukat, nadrágjukat - fartájon -, cipõjüket. A felháborodott kamaszok egy emberjogi bizottsághoz mentek panaszkodni, bizonyítékul fotókat vittek befestett önmagukról.

 • Kanye West eltávolodott gyermeke édesanyjától

  Kim Kardashian legszörnyûbb rémálma válhat valóra. Kanye West eltávolodott tõle.

 • Péniszére szorult egy gyûrû - tûzoltók szabadították ki a nemi szervét

  Péniszére szorult gyûrûvel kínlódó férfihoz riasztották a brit tûzoltókat 2011 novemberében. Húsz percükbe került, míg csapdájából megszabadították a felelõtlen áldozatot.

 • Russel Crowe különvált feleségétõl

  Russel Crowe ausztrál filmsztár különvált feleségétõl 9 évi házasság után.

 • Tûzoltók mentették ki a mobilvécébe ragadt férfit

  Tûzoltókat kellett hívni egy részeg férfihoz a pennsylvaniai Lebanonban, mert pucéran beragadt egy mobilvécé tartályába. A rendõrség szerint a 31 éves fickó szorult helyzetében a mobiltelefonján hívott segítséget.

 • Két férfi volt egy török asszony ikreinek apja

  Hihetetlen meglepetés ért egy török férfit, amikor egy DNS-tesztnek köszönhetõen megtudta: csak egyik ikergyermekének az apja - írta a Sabah címû török újság.

 • Egyemberes nyelv

  Annyira kihaló nyelvet tanul egy francia mûvész, hogy feltehetõen csak õ fogja beszélni.

 • Túl kövérek az amerikai fiatalok katonának

  Túl kövérek az amerikai fiatalok katonának, a járványszerû gyerekkori elhízás már nemzetbiztonsági problémát jelent.

 • Lopással vádolják a világhírû énekesnõt

  Arról már mi is hírt adtunk, hogy Madonna lánya belevetette magát az üzleti és divat életbe: saját ruha kollekciót dobott piacra Material Girl néven. A Triumph most azt állítja, hogy eredetileg ez az õ nevük és perre megy.

 • Nyílvános helyen porszívóval elégítette ki magát!

  Három hónap börtönt kapott porszívós szeretkezésért egy férfi az Egyesült Államokban.

  A 29 éves illetõ nem otthonában "pásztorórázott" az inkább csak takarításra szolgáló készülékkel, hanem egy autómosóban, ahol a rendõrség szextetten érte.

 • 18 gyermek egy családban

  Jim és Michelle Duggar azonban nem elégszik meg ennyivel, ugyanis már a következõ jövevényen gondolkodnak.

  A boldog apa az egyik amerikai hírügynökségnek elmondta, hogy mindketten már arra gondolnak, hogy mikor jön a 19. gyermekük. A családnak jelenleg 10 fia és 8 lánya van, akik közül a legidõsebb 20 éves a legfiatalabb pedig eddig 17 hónapos volt, mígnem megszületett a legújabb gyermek, Jordyn-Grace Makiya Duggar.