rss
 • Rendőrt hívtak a hajléktalan férfihoz - intézkedés helyett egy pár új bakancsot kapott

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Rendőrt hívtak a hajléktalan férfihoz - intézkedés helyett egy pár új bakancsot kapottEgy New Jersey-ben közlekedő busz sofőrje azért hívta ki a rendőröket, hogy leszállítsanak egy mezítlábas hajléktalan férfit a járatról. A kiérkező Kenya Joyner rendőrbiztosnak a férfi elmondta, hogy csak pár megállót szeretett volna utazni és azért nem visel cipőt mert nincs neki. A rendőr ezután megkérte a férfit, hogy menjen vele, de nem azért, hogy intézkedjen vele szemben, hanem azért, hogy elvigye magával egy cipőboltba, ahol vett neki egy pár új bakancsot. “Azért nem fogom letartóztatnom, mert nincs annyi pénze, hogy vegyen magának egy pár cipőt” – mondta az eset után Joyner.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Megzöldült az aranyfolyó

  Megzöldült egy folyó Kanadában, de nem algáktól vagy más természeti jelenség miatt, hanem viccbõl.

 • Különleges nászútra viszi kedvesét Ashton Kutcher

  Különleges nászútra viszi kedvesét Ashton KutcherAshton Kutcher a létező legkülönlegesebb helyre, a világűrbe viszi nászútra leendő feleségét, Mila Kunist. Már javában tervezgeti lakodalmát Ashton Kutcher és Mila Kunis, amit még idén szeretnének megtartani vagy egy angliai kastélyban, vagy Saint Tropez tengerpartján. Sőt már azt is tudják, hogy hova mennek nászútra. Ashton ugyanis Milának és magának is megvette a jegyet a Virgin első űrjáratára, ami valamikor karácsonykor száll fel hatszáz, igencsak gazdag utassal a fedélzetén. Ash szerint ettől különlegesebb helyen nem ünnepelhetnék meg a házasélet kezdetét.

 • Megvalósul da Vinci álma?

  Megvalósulni látszik Leonardo da Vinci egy terve: a pusztán emberi szárnyverdeséssel hajtott repülõgép.

 • Kozsó megakarja hódítani Amerikát

  A korábban popénekesként, zenekarvezetõként megismert, majd producerként is sikeresen tevékenykedõ Kozsó merész döntést hozott: megpróbálkozik a tengerentúl zsenikben bõvelkedõ zenei piacának meghódításával.

  Lassan két éve folyik nemzetközi karrierjének elõkészítése, akinek az USA-ban ismeretlen külföldiként mindent a nulláról kell felépítenie. "Sokáig kellett különféle ajtókon kopogtatnom, kilincselnem, mire megtaláltam azokat az embereket, akikbõl mára kialakult az a manegement, ami maximálisan segíti és építi amerikai, és egyben nemzetközi boldogulásomat is a zenepiacon."

 • Lenny Kravitz-nek a lánya a legfontosabb

  Lenny Kravitz-nek lánya és a szeretet a legfontosabb a világon. A sztár szívén viseli a világ sorsát, és optimistán áll a jövõhöz

  A sokoldalú zenész új lemezét mutatja be Európában, és minden városban hatalmas tömeg fogadja.

  A tegnap este Pesten koncertezõ Lenny Kravitz koncertkörútjának egyik elsõ, párizsi állomásán adott élõ, zenei betétekkel tarkított televíziós interjút az Early Morning Show számára.

 • Disznóság a választáson

  A napokban tartott angliai választáson egy disznó, mármint egy valódi, négylábú disznó is szavazhatott volna, ha nagyon akar: megkapta a választási értesítõ levelet.

 • Paris Hilton, úgy érzi, hogy felnõtt!

  Paris Hilton úgy érzi, Benji Maddennel folytatott kapcsolatának köszönhetõen végre felnõtt.

  A 27 éves hotellánc-örökösnõ errõl az amerikai People magazinnak beszélt a San Diego-i Nemzetközi Képregény-találkozón, ahová új filmjének, a "Repo! The Genetic Opera" címû horror-musicalnek a népszerûsítésére érkezett.

  "Azt hiszem, egész életemben úgy éltem, mint egy tinédzser, és nem igazán vállaltam a felelõsséget" - mondta a mára médiasztárrá tett örökösnõ.

 • Kiüríthetik a hackerek a bankszámládat!

  Új, bankszámlafeltörõ trójai programokra figyelmeztetnek amerikai szakértõk, USA Today!

  Washington - Új, bankszámlafeltörõ trójai programokra figyelmeztettek amerikai biztonsági szakértõk a USA Today amerikai napilap hétfõi számában.

  A korábbiaknál alattomosabb trójai falovak jelentek meg a világhálón, amelyek elsõsorban az on-line bankszámlák ellen intéznek támadásokat.

 • 5210 grammal született az óriásbaba

  A 24 éves kismama, Stefanie 112 kilót nyomott a terhessége vége felé, így az orvosok nem lepõdtek meg annyira, hogy a kis Sophie-Marie súlyától.

 • Tara Reid megházasodik!

  Nagy meglepetést okozott mindenki számára Amerika egyik botrányhõsnõje, Tara Reid! A színésznõrõl ugyanis kiderült, hogy jövõ nyáron megházasodik!

  - Tara nagyon szerelmes ebbe a fiúba, és bámulatosan nyugtató hatással van rá - mondta a National Enquirer magazinnak a pár egyik barátja, aki a "nyugtató hatás" alatt Tara botrányos életmódjára utalt. Ugyanis Tara, akárcsak a legtöb hollywoodi botrányhõsnõ leginkább a drog és alkohol problémáiról híresült el.

 • Tyra Banks újra kidolgozta magát

  Rendbe rakta melleit és lefogyott a híresség, igazi bombázó lett. Az Amerikai Top modell sztárja karrierje csúcspontján van, sikeres a médiában, saját divatcéget alapít és alakja is újra a régi.

 • Többezres aktfotózás a sydneyi Operaház elõtt

  Több mint 5 ezer ember vetkõzött meztelenre Spencer Tunick New York-i fotómûvész kedvéért a sydneyi Operaház elõtt hétfõn.

 • Megsütötte szeretõjét a szakács

  Bûnösnek találta egy leedsi esküdtszék azt a homoszexuális brit szakácsot, aki megölte volt szeretõjét és a férfi néhány darabját meg is sütötte.

  A 36 éves Anthony Morley idén áprilisban vágta el ex-kedvese, Damian Oldfield torkát, miután vacsoráztak, ittak, majd együtt töltötték az éjszakát. A szakács több darabot is kihasított a halott combjából és mellkasából, majd az egyik seben egy bankkártyát helyezett el.

 • Leoperálták a nõ 33 kilós melleit - képpel!

  Megmûtötték azt a 24 éves macedón nõt, akinek terhessége alatt 33 kilósra duzzadtak a mellei.

  Afrodita Kamberi az utóbbi idõben már felkelni is alig tudott, hatalmas mellei elviselhetetlen fájdalmat okoztak számára.

  A nõ keblei akkor indultak újra növekedésnek, amikor állapotos lett.

  "Tudtam, hogy ha terhes leszek, a melleim megnõnek majd, de ez nem maradt abba."

 • Cristiano Ronaldo sms-ben szakított kedvesével

  Nem a legelegánsabb módját választotta Cristiano Ronado annak, hogy szakítson kedvesével: Nereida Gallardónak SMS-ben üzente meg, hogy vége!

  A spanyol delnõ persze nem dõlt a kardjába, és megpróbál még némi hasznot kicsikarni a volt kapcsolatból, és az õt faggató újságíróknak szívesen árul el egy-két titkot a latin lover focistáról.

  Állításaiból többek között kiderül, hogy nem a játékossal folytatott hosszú, meghitt beszélgetések hiányoznak neki a legjobban...

 • Fél koponyával él a kisfiú

  A Kínában élõ Hou Guozhu még kisgyerek volt, amikor 2003-ban kiesett az ágyából, és az ütés miatt fertõzést kapott. A kór miatt szó szerint elvesztette fél koponyáját.

 • Lilu válogatta Katy Perry videójának szereplõit

  Óriási megtiszteltetés érte Lilut, a népszerû mûsorvezetõ ugyanis részt vehetett annak a huszonkilenc megcsillanó tehetségnek a felkutatásában, akik szerepelhetnek Katy Perry legújabb videóklipjében. A gyönyörû mûsorvezetõ nagyon örült a feladatnak, hiszen nagy rajongója az extravagáns ruhakölteményeirõl ismert énekesnõnek.

 • Életben maradt, pedig ötször fejbelõtte magát!

  Buenos Airesben öt golyót röpített saját fejébe egy 84 éves argentin férfi, majd mellkasba lõtte magát, de életben maradt - közölte a helyi rendõrség szerdán. Unokaöccse hívott mentõt, miután hallotta a lövéseket.

 • Japán megtagadta a beutazást Paris Hiltontól

  Megtagadták a beutazást szerdán a japán hatóságok a kábítószervádak miatt felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt Paris Hiltontól.

 • Félmeztelenül kóborolt az éjszakában Justin Bieber

  Komoly felfordulást okozott Londonban Justin Bieber, amikor születésnapját ünnepelve levetkõzött és félmeztelenül kóborolt az éjszakában.

 • Egy ötéves kislányt akartak összeházasítani Pakisztánban

  Két pakisztáni család évtizedek óta húzódó vitáját próbálták lezárni azzal, hogy összeadják a mindössze ötéves kislányt és a hétéves fiút. Mohammad Waseem (7) és Nishain Karachi (5) már esküvõi ruhában várta a százfõs násznép elõtt a szertartás kezdetét, amikor rendõrök jelentek meg és leállították az esküvõt: Pakisztánban csak 18 éves kor után lehet házasodni.

 • Elkapták a dél-kínai kannibált!

  Egy négyéves kislány darabjait találták meg egy dél-kínai férfi hûtõszekrényében; az illetõ állítólag kedveli az emberhúst.

  A Guangzhou Daily jelentése szerint az A Hi (A He) becenévre hallgató idénymunkást azután leplezték le, hogy kantoni lakása környékén vérnyomokat találtak. A lakásból kiszivárgó vércsíkot állítólag a gyermek nagyanyja fedezte fel.

 • Sülthús illatú kölni Karácsonyra!

  Sülthúskölnivel rukkolt ki egy gyorsétteremlánc karácsonyi ajándékújdonságként az Egyesült Államokban.

  Az ínycsiklandozó illatszerbõl bõ 700 fontnyi dollárba kerül egy üvegecskényi - adta hírül a Daily Telegraph.

  Hogy az üvegen van-e figyelmeztetés, miszerint a kölni használója ne merészkedjen kannibálközelbe, arra nem tért ki a brit lap.

 • Arnold Schwarzenegger engedi, hogy kutyával az ölben vezessék az autót

  Továbbra is szabad ölebbel az ölben autót vezetni Kaliforniában: Arnold Schwarzenegger kormányzó elvetette a törvénytervezetet, mely megtiltotta volna.

  Az elképzelés az volt, hogy 35 dollárra - 5 ezer forintra - büntethessék az ilyen autóst. A tervezetet beadó képviselõ azután kezdett küzdeni, hogy látott egy nõt egyszerre három kutyával az ölében vezetni.

  Schwarzenegger azzal vétózta meg a törvénytervezetet, hogy õ csak igazán fontos dolgokat ír alá, az ölebes vezetés tiltása viszont nem az.

 • Túlhevült a szerelem

  Tajpej - Lángoló szerelmi vallomásával felgyújtotta szállodai szobáját egy tajvani férfi.

  Érzelmeinek kifejezésére ugyanis gyertyákból rakta ki a "szeretlek" szót, meggyújtotta valamennyinek a kanócát, majd elsietett kedvese fogadására. A gyertyák okozta tüzet akkor észlelték, amikor 40 perc múlva visszaérkeztek a szobába.

 • Háromévesen mentette meg apja életét

  Megmentette édesapja életét a hároméves Aron J. Hayes; ha nem tárcsázta volna föl az óvodában tanult segélyhívó számot, Aron Hayes már nem élne. A kicsi szerencsére otthon volt, amikor apja barkácsolás közben a vésõvel elvágta fõverõerét a csuklóján, és azonnal tárcsázott. A hívást a mentõk rögzítették, a vonal végén egy visító hangot hallottak.

 • Jótékony ügy miatt vágatja kopaszra haját Jessie J

  Jessie J egy jó ügy érdekében válik meg a hosszú hajkoronájától, ám ez még nem minden! Az énekesnõ szeretne a kopasz fejére egy tetoválást is, ami emlékezteti majd õt tettére, és legalább díszíti a fejét, amíg visszanõ a haja.

 • Zuschlag napozik a sitten

  Lelkesen napfürdõzik az 8 év 6 hónapra ítélt szocialista politikus a börtönben.

 • Új párra talált Nina Dobrev

  Új párra talált Nina DobrevNina közeli barátságot ápol Julianne Hough táncossal, aki Derek húga, általa ismerkedtek meg. Egy forrás azt nyilatkozta, sok időt töltöttek együtt a nyár folyamán. Ez az első kapcsolata Ninának, mióta szakított Ian Somerhalderrel, akivel évekig alkottak egy párt. Dereket korábban Cheryl Cole-lal és Lauren Conraddal boronálták össze, a híresztelések nem voltak valósak, végül Nina mellett találta meg boldogságát. Egyes hírportálok szerint már hónapok óta alkotnak egy párt. Augusztusban kerültek egymáshoz igazán közel, akkor kezdett egyre komolyabbá válni a köztük lévő kapcsolat.

 • A francia munkások lezártak egy gyárat!

  Több mint kétszáz francia munkás lezárta ma a világ legnagyobb darugyártó cége, az amerikai Manitowoc Cranes közép-franciaországi leányvállalatának kapuját.

  A tüntetõk újabb félszáz dolgozó tervezett elbocsátása ellen tiltakoznak.