rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Bebe nem adja át a volánt másnak, korábbi súlyos autóbalesete miatt

 • Share on Tumblr

  Bebe nem adja át a volánt másnak, korábbi súlyos autóbalesete miattBebe nem bízik senkiben, csupán egy embert enged a kormány mögé, amikor koncertezni indul. Szörnyű emlékei vannak arról, amikor sofőr vitte őket. Egy súlyos karambol miatt hetekig ágyba kényszerült, és műtétek sorozata várt rá, újra kellett tanulnia a járást, és egy évébe került ez az eset. - Én vezetek, amikor fellépésekre megyünk, mert annak idején autóbalesetet szenvedtem,és nem bízok senkiben. Az egyetemen a Hallgatói Önkormányzatnál tevékenykedtem, és a gólyabált mi szerveztük. November volt, és nagy hó esett le.

  loading...

  Másnap egy projektort kellett visszavinnünk, amikor a jeges úton megcsúsztunk, és megtörtént a baj. Telibe vertünk egy kamiont. Újra kellett éleszteni minket, majd kórházba kerültünk. Több operáción estem át, egy évig tartott a felépülés, meg kellett tanulnom újra járni, és sokáig mankóval közlekedtem. Edzésre viszont jártam, vízilabdáztam, így a mankóval odabicegtem, a medencébe pedig belöktek. Az úszás jót tett a rehabilitációban. Az az érdekes, hogy csak az elején éltem meg nehezen, később már nem fogtam fel olyan tragikusan. A kórházban töltött időszak életem egyik legviccesebb hetei voltak, rengeteget nevettünk, mi voltunk a rettegett 19-es kórterem. Volt, hogy pörköltet és bort csempésztek be nekem. Jót szórakoztunk, azóta is emlegetjük ezt az időszakot akkori szobatársaimmal - mesélte Bebe, aki már óvatos a vezetést illetően, és szereti, ha ő maga ülhet a kormány mögött.

  - Egyetlen ember mellett érzem magam biztonságban: aki pedig Fitos László, jóbarátom és egyben menedzserem is. Ha lehet, akkor én vezetek. Ráadásul szeretek a saját ritmusomban, haladósabban menni, és az autópálya adottságait ki is használom, mondjuk úgy, hogy dinamikusan, defenzíven vezetek - kezdte az énekes, aki nagyon figyel saját és mások testi épségére, és a veszélyforrásokat kerüli.

  - Nem megyek bele olyan előzésbe, ahol látom, hogy nem jönne össze. Az ember általában az utakon a sebességet alá-, a távolságot pedig fölé becsüli, és ebből vannak a nagy karambolok. Nem feltétlen magamra figyelek, hanem inkább másokra, illetve hogy mi fog történni. Ha látok magam előtt egy embert, aki annyira nem figyel, vagy telefonál, akkor igyekszem gyorsan elhagyni azt a járművet. Sokat voltam vezetéstechnikai pályán, amit mindenkinek ajánlanék. Ottmeg lehet tanulni felkészülni a váratlan helyzetekre, sok ember nincs tisztában azzal, saját maga mire képes,és azt sem tudják, mire képes az autójuk.Az ismertségemből kifolyólag soha nem élveztem előnyt az utakon, sőt a rendőrök inkább utaznak rám. Biztos, hogy engem szednek ki, amikor meglátnak. Persze nem vagyok rosszban a rendőrökkel, nagyon sok rendfenntartó barátom van. Feleslegesen nem szoktam száguldozni, ha nem kell időre menni, vagy amikor fáradt vagyok. Sőt a kor előrehaladtával az ember azért igyekszik még inkább odafigyelni - mesélt élményeiről és tapasztalatairól Bebe.

  - Egy hóbortos, rendkívül megmosolyogtató, jópofa személy István, annak ellenére, hogy jogász és műsorvezető. Nekem nem tűnt csípősnek a humora, lehet, hogy emberére akadt benne, hiszen nem szoktam válasz nélkül hagyni az ilyesfajta poénokat. Nagyon jól éreztem magam a forgatáson. Amit a műsorban vezettem, nagyon meglepett, a várakozásaimat felül múlta. A mai sportautók nem tetszenek, nem látok bennük anyagot, csak műanyag az egész. Az amerikai autókat szeretem, gyermekkori álmom, hogy egyszer legyen egy oldtimerem. Fel is vettem a kapcsolatot az államokban egy emberrel, aki ezeket az autókat készíti megrendelésre, de ahhoz még néhány koncertet le kell nyomnom. Magyarországon már van belőle egy, hétköznapi használatra venném, de természetesen nem azzal járnék fellépni, inkább a saját kedvtelés céljából.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Furcsa félreértés - halottnak hitték a rajongók Chert

  Furcsa félreértés történt Margeret Thatcher halálhírének bejelentésekor. Cher rajongói is gyászoltak ThatCHER halála miatt - tévedésbõl.

 • McCartney ismét nõsül?

  London - Alig szabadult ki viharos körülmények közepette összedõlt elõzõ házasságából Sir Paul McCartney, máris készülõ újbóli eljegyzésérõl pletykál a brit bulvársajtó.

  A lapokat hétfõn elöntötték a 66 éves ex-Beatle és szintén dúsgazdag amerikai szerelme, a 47 éves Nancy Shevell intim fotói. A képsorokon a virágmintás úszónadrágban pompázó Sir Paul és bikinis barátnõje a mexikói tengerparton múlatja az idõt, kézen fogva sétálnak a 30 fokos téli kánikulában, majd egy napozóágyon önfeledt csókban merülnek el.

 • Egy napon kapott infarktust a három fivér - ketten belehaltak

  Ugyanaznap kapott szívinfarktust három olasz fivér. A rohamot csak egyikük élte túl.

 • Elhunyt a Vészhelyzet sorozat szülõatyja

  Elhunyt Michael Crichton (a képen balra) amerikai szerzõ, producer, rendezõ. A Vészhelyzet címû sorozat szülõatyja rákos volt.

  A halál kedden érte, Los Angelesben - derült ki a hivatalos internetes oldalán közzétett bejelentésbõl. Crichton 66 éves volt. Könyvei világszerte több mint 150 millió példányban keltek el.

  A Jurassic Park és az Androméda-törzs, a Kongó, A gömb, a Zaklatás és a Twister csak néhány cím a megfilmesített írásai közül.

 • Landolás közben kigyulladt Viktoria Beckham repülõgépe

  Akár tragédiába is torkolhatott volna Victoria Beckham legutóbbi repülõútja, landolás közben ugyanis kigyulladt és füstölni kezdett a gép egyik motorja.

  David Beckham felesége, a korábbi Spices Girls tagja, Victoria két kisebbik gyermekével a három éves Cruz-val és az öt éves Romeo-val utazott.

  Az õket szállító repülõgép egyik motorja füstölni kezdett. A meghibásodást egy, a motorba repült madár okozta.

 • Durva játék az USA-ban

  Jobban teszik, ha éberen figyelnek az USA-beli St Louis járókelõi és kerékpárosai. Könnyen áldozatául eshetnek ugyanis a helyi kamaszok legújabb õrült passziójának, a Knockout Kingnek, melynek lényege, hogy egy szembe jövõ vadidegen embert egy ütéssel padlóra küldi a játékos. 2011 elején egy ember belehalt a támadásba.

 • Homer Simpson az utóbbi 20 év legjobb tévés karaktere

  A sörvedelõ és fánkimádó Homer Simpsont, a Simpson család fejét nevezte meg az utóbbi két évtized legjobb televíziós és filmes karakterének az Entertainment Weekly címû amerikai magazin.

 • Elhunyt a világ legalacsonyabb embere

  Elhunyt a világ legalacsonyabb embereHetvenöt éves korában, tüdőgyulladásban hunyt el a világ legalacsonyabb embere, az 54,6 cm magasra nyúlt Chandra Dangi, akit Chandra hercegnek becéztek a barátai. Az aprócska ember farmerként, kézművesként kereste meg kenyerét. 2014. novemberében Londonba utazott, ahol a Guinness-rekordok könyve szerkesztői kedvéért együtt fényképeszkedett a földkerekség legmagasabb palijával, a 251 centi magas török Sultan Kösennel. Az alig fél métert meghaladó magasságú „herceg” Amerikai Szamoán járt üzleti ügyekben, amikor hirtelen rosszul lett, és a kórházban már nem tudták megmenteni az életét.

 • Jégesõvel és villámlással kísért viharos ítéletidõ tombolt Németországban!

  Jégesõvel és villámlással kísért viharos ítéletidõ tombolt Németország nagy részén, a rossz idõjárás több helyen személyi sérüléseket is okozott.

  A vihar estére megbénította a légi közlekedést München környékén, a város repülõtere nem sokkal hét óra elõtt ideiglenesen felfüggesztette a járatokat.

 • Megtalálták Steve Fossett lezuhant gépének roncsait

  Washington - Kalifornia keleti részén megtalálták a bõ egy éve eltûnt milliomos kalandor, Steve Fossett néhány személyes holmiját, majd repülõgépének roncsait - közölték csütörtökön helyi hatóságok.

  Egy hegymászó elõzõ néhány napja talált rá a 63 éves korában eltûnt, több repülõs világrekordot felállító üzletember igazolványaira és egy ruhadarabjára, továbbá ezer dollárnyi készpénzre a Sierra Nevada hegyvonulat keleti oldalán fekvõ Mammoth Lakes település közelében, egy cserjésben.

 • Serpenyõvel verte szét a betörõt a 70 éves mami!

  Kedvenc serpenyõjével verte vissza négy betörõt támadását egy 70 éves nõ az Egyesült Államokban.

  A hölgy ráadásul egy bíró felesége. Éppen férjével beszélt telefonon, amikor négy tizenéves berontott a házba és azonnal kutatni kezdett táskájában, szekrényekben. Az asszony felkapta a serpenyõt és azzal esett neki a támadóknak, egyiküket jól fejbe is vágta. A suhancoknak végül még egy üveg whiskyvel is meg kellett dobniuk a serpenyõjét harcmûvészien forgató nénit, hogy "lerázzák".

 • Lady Gaga Oscar-díjas színésznõ akar lenni

  Lady Gaga nem bír magával, nem elég, hogy egyedi stílusával olyan klipjei vannak, melyek kilógnak a sorból, megvásárolja Michael Jackson több ezer dollárt érõ ereklyéit, ennek fejébe még a pop-király neverlandi birtokát is, most elhatározta, hogy addig nem áll meg, míg Oscar-díjas színész nem válik belõle.

 • Olcsóbb lesz az Orosz Vodka

  A "vodkaminisztérium" feldobja az oroszokat

  Moszkva - A helyi sajtóban "vodkaminisztériumnak" keresztelt újsütetû orosz állami alkoholhivatal csökkentené a vodkát terhelõ adót, hogy az ország kedvenc italához olcsóbban juthassanak hozzá az állampolgárok - jelentette az Izvesztyija címû napilap.

 • Megfulladt egy férfi a tiszabábolnai szabadstrandon!

  Egy budapesti férfi lelte halálát a tiszabábolnai szabadstrandon.

  Az 55 éves budapesti férfi - mielõtt vízbe merészkedett - mellkasi fájdalmakra panaszkodott, majd a nap hevítõ forróságát egy kis fürdõzéssel akarta enyhíteni. Nem sokkal késõbb ismerõsei már csak a vízben lebegõ testre lettek figyelmesek. A férfi életét már nem lehetett megmenteni.

 • Perverz és durva hivatal - Nem adták össze siketnéma párt, mert nem mondtak igent

  Lima - Nem adott össze egy siketnéma párt egy anyakönyvvezetõ Peruban, mert azok nem tudták kimondani a boldogító igent.

  Az América nevû tévé jelentése szerint a hivatal embere, Carlos Montalvo azzal érvelt a házasság megkötése ellen, hogy a hatályos jogszabályok tiltják ilyen fogyatékkal élõk egymással házasodását.

 • Katy Perry botrányos esküvõje

  Nyomozást indított az indiai rendõrség egy luxushotel menedzsere ellen az énekesnõ és Russell Brand brit komikus túl hangos esküvõje miatt.

 • Horváth Ágnes exminiszter hagyta el Afrikát

  Kucsera Gábor és Horváth Ágnes közül kellett kiválasztania Virágnak, kivel küzd meg a játékban maradásért. A playmate az egészségügyi miniszterrel mérkõzött meg.

  Skorpiókkal küzdött a két nõ A Sztárok a fejükre estek kalandshowban. Egymással versenyezve kellett farkasszemet nézniük a hatalmas élõ rovarokkal, ám a próbatétel részeként néhányat meg is kellett enniük megsütve. Mindketten jól állták a sarat, ám Virág volt a gyorsabb, így õ nyerte a versengést.

  Lakatos Márk után Ágnesnek kell elhagynia a tábort, és visszatérnie Magyarországra.

 • 40 milliárd forintnak megfelelő fontot nyert a szerencsés autószerelő

  40 milliárd forintnak megfelelő fontot nyert a szerencsés autószerelőElvitte minden idők egyik legnagyobb angliai lottónyereményét, 108 millió angol fontot (40 milliárd forint) egy autószerelőként dolgozó férfi, Neil Trotter. A férfi a magyar szokásoktól eltérően – de az angol hagyományokat követve – felfedte kilétét a nyilvánosság előtt. Neil Trotter ezt követően elmesélte, hogy élettársával mindössze egy-egy üveg sört ittak, amikor megtudták, hogy övék a mesés nyeremény. A férfi azt is elárulta, hogy pénteken munka közben ugrott be egy lottózóba, mert érezte, hogy szerencséje lesz.

 • Mick Jagger a rocktörténelem legfiatalabb dédnagypapája

  Mick Jagger a rocktörténelem legfiatalabb dédnagypapájaElső gyermekével várandós Mick Jagger 21 éves unokája, Assisi. Ezzel Mick Jagger lesz a rocklegendák legfiatalabb dédpapája. A Jagger famíliában generációról-generációra egyre hamarabb esnek teherbe a nők. Mick Jagger első felesége, Bianca huszonhat évesen adott életet lányuknak, Jade-nek, aki huszonkettő volt, amikor megszületett Assisi. Aki most húsz esztendősen néz anyai örömök elé. Ami azt jelenti, hogy a Rolling Stones legendás énekese dédnagypapa lesz, ami hetvenévesen elég korai. Jagger még azt is szeretné megérni, hogy dédunokája ükapává teszi.

 • Halálra verte, majd sörösüveggel megerõszakolta az anyját!

  Halálra verte, majd sörösüveggel "megerõszakolta" 60 éves anyját az ortodox karácsony szentestéjén egy 35 éves férfi a dél-ukrajnai Mikolajiv megyében.

  A Voznyeszenszk városban élõ család a vacsorához készülõdött, amikor - a rokonokat látogató családfõ távollétében - veszekedés tört ki a már ittas fiú és anyja között. A dulakodássá fajult civódás közben a férfi bántalmazta az édesanyját, majd a haldokló asszonyt magára hagyva a szobájába vonult - jelentette a novosti-n.mk.ua hírportál a Mikolajiv megyei rendõrségre hivatkozva.

 • Steven Tyler perrel fenyegeti az Aerosmith-t

  Perrel fenyegeti saját együttesének tagjait Steven Tyler, az Aerosmith énekese.

 • Három napig a hó alatt! Túl élte!

  Három nap után élve ástak ki a hó alól egy 55 éves nõt a kanadai Ontario államban. A Hamilton Spectator címû helyi lap szerint csodaszámba megy, hogy az 55 éves ancasteri iskolatitkár nem túl télies öltözete ellenére ilyen hosszú idõn át túlélte a nagy hideget.

  A nõ a heves hóviharban elakadt autójával az országúton és gyalog egy közeli farmra ment, ahol azonban maga alá temette a hó. Egy mentõkutya kaparta ki a hókupacból, amelybõl csak az arca látszott ki.

 • Hernádi Judit autóbalesetet szenvedett

  Hernádi Judit hétfõ reggel szenvedett autóbalesetet a XIII. kerületben. Szerencsére csak autója bánta a koccanást, a színésznõ nem sérült meg.

  Hernádi Judit szabályosan haladt a Pannónia utcán, amelyen elsõbbsége volt a bal kéz felõl érkezõ jármûvel szemben.

  Az autós azonban nem adta meg neki az elsõbbséget, így a két autó összeütközött. Kíváncsiak voltunk, hogy a Jászai Mari díjas színésznõ milyen állapotban van a baleset után.

 • Elpusztították a hajót szopó csecsemõbálnát

  Sydney - Örökre "elaltatták" pénteken a magányos csecsemõbálnát, amely anyjának hitt egy hajót és még szopni is megpróbált a jármûbõl.

  A pár hetes bálnaborjú feltehetõen eltévedt - vagy esetleg anyja tagadta meg -, ezért keveredett az ausztrál partok közelébe Sydneytõl nem messze, ahol aztán anyjának vélt egy jachtot. Még szopni is megpróbált belõle, persze hiába. A bálnafi megmentésére verbuválódott csapat bálnatejjel nem tudta táplálni, mivel ilyesmi nemigen van raktáron, ezért kijachtozott a nyílt vízre, maga után csalva az állatot, hogy annak legyen némi esélye valódi anyjára találni vagy csatlakozni egy bálnacsaládhoz.

 • Temetõi aktfotók miatt bíróság elõtt a japán fotós

  Bíróság elõtt kell megvédenie magát egy japán fotósnak, aki temetõben készített aktfotókat.

 • Elárverezik Marilyn Monroe kávézóasztalát és Elvis Presley gyógyszeres üvegcséit!

  Elárverezik Marilyn Monroe kávézóasztalát és Elvis Presley gyógyszeres üvegcséit, de a júliusi aukción más kincsekre is lecsaphatnak a vevõk.

  Marilyn Monroe kisasztala mellett a filmcsillag ruhái, dedikált fotói, de még brentwoodi házának darabjai is kalapács alá kerülnek. Elvis Presley rajongói a zenész ékszereire, könyveire és egyéb tárgyaira licitálhatnak, amelyeket orvosára, George Nichopoulosra hagyott.

 • Tuningolt babakocsija van egy brit babának

  Extrém extrákkal felszerelt babakocsija van egy 12 hónapos brit fiúcskának: apja ellátta DVD-lejátszóval, porszívóval, palackmelegítõvel, rendszámmal és még sok egyébbel.

 • Nem vitték el a 40 milliárdos lottónyereményt!

  Továbbra sem lelt gazdára az immár 143,9 millió euróra (39,3 milliárd forint) dagadt olasz lottófõnyeremény, miután a kedd esti sorsoláson sem volt telitalálat.

  Az országot „megszállták” a lottóturisták, akik fõleg Németországból és Ausztriából érkeznek, de szerencsét próbálnak a horvátok, szlovének és a franciák is.

 • Szerinted is cuki a világ legkisebb mopsza? - fotók

  Szerinted is cuki a világ legkisebb mopsza? - fotókRengeteg cuki kiskutyát láttunk már, de Pip mindenkit überel. Az apró mopsz ugyanis a maga 10 centis magasságával és eszméletlenül cuki kis buksijával a legaranyosabb dolog, amit valaha láttunk. A kutyus egy egészséges, fajtatiszta alom tagjaként született, ám míg testvérei rendesen fejlődtek, ő egyszerűen nem nőtt meg. A gazdija viszont így is imádja - és ezzel nincs egyedül. Soha nem tűnne el a vigyor az arcunkról, ha mi is a karunkban tarthatnánk. Nagyon aranyos kutyus, lélegzet elállító :)

 • Walt Disney csatorna Magyarországon!

  A Walt Disney Company szeptember 19-én indítja el a Disney csatornát Magyarországon – írja a mai Napi Gazdaság.

  A csatorna két megkülönböztetett korcsoportot céloz meg: a 2-5 éveseket, illetve a 6-14 éveseket és szüleiket.

loading...