rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Bebe nem adja át a volánt másnak, korábbi súlyos autóbalesete miatt

 • Share on Tumblr

  Bebe nem adja át a volánt másnak, korábbi súlyos autóbalesete miattBebe nem bízik senkiben, csupán egy embert enged a kormány mögé, amikor koncertezni indul. Szörnyű emlékei vannak arról, amikor sofőr vitte őket. Egy súlyos karambol miatt hetekig ágyba kényszerült, és műtétek sorozata várt rá, újra kellett tanulnia a járást, és egy évébe került ez az eset. - Én vezetek, amikor fellépésekre megyünk, mert annak idején autóbalesetet szenvedtem,és nem bízok senkiben. Az egyetemen a Hallgatói Önkormányzatnál tevékenykedtem, és a gólyabált mi szerveztük. November volt, és nagy hó esett le.

  loading...

  Másnap egy projektort kellett visszavinnünk, amikor a jeges úton megcsúsztunk, és megtörtént a baj. Telibe vertünk egy kamiont. Újra kellett éleszteni minket, majd kórházba kerültünk. Több operáción estem át, egy évig tartott a felépülés, meg kellett tanulnom újra járni, és sokáig mankóval közlekedtem. Edzésre viszont jártam, vízilabdáztam, így a mankóval odabicegtem, a medencébe pedig belöktek. Az úszás jót tett a rehabilitációban. Az az érdekes, hogy csak az elején éltem meg nehezen, később már nem fogtam fel olyan tragikusan. A kórházban töltött időszak életem egyik legviccesebb hetei voltak, rengeteget nevettünk, mi voltunk a rettegett 19-es kórterem. Volt, hogy pörköltet és bort csempésztek be nekem. Jót szórakoztunk, azóta is emlegetjük ezt az időszakot akkori szobatársaimmal - mesélte Bebe, aki már óvatos a vezetést illetően, és szereti, ha ő maga ülhet a kormány mögött.

  - Egyetlen ember mellett érzem magam biztonságban: aki pedig Fitos László, jóbarátom és egyben menedzserem is. Ha lehet, akkor én vezetek. Ráadásul szeretek a saját ritmusomban, haladósabban menni, és az autópálya adottságait ki is használom, mondjuk úgy, hogy dinamikusan, defenzíven vezetek - kezdte az énekes, aki nagyon figyel saját és mások testi épségére, és a veszélyforrásokat kerüli.

  - Nem megyek bele olyan előzésbe, ahol látom, hogy nem jönne össze. Az ember általában az utakon a sebességet alá-, a távolságot pedig fölé becsüli, és ebből vannak a nagy karambolok. Nem feltétlen magamra figyelek, hanem inkább másokra, illetve hogy mi fog történni. Ha látok magam előtt egy embert, aki annyira nem figyel, vagy telefonál, akkor igyekszem gyorsan elhagyni azt a járművet. Sokat voltam vezetéstechnikai pályán, amit mindenkinek ajánlanék. Ottmeg lehet tanulni felkészülni a váratlan helyzetekre, sok ember nincs tisztában azzal, saját maga mire képes,és azt sem tudják, mire képes az autójuk.Az ismertségemből kifolyólag soha nem élveztem előnyt az utakon, sőt a rendőrök inkább utaznak rám. Biztos, hogy engem szednek ki, amikor meglátnak. Persze nem vagyok rosszban a rendőrökkel, nagyon sok rendfenntartó barátom van. Feleslegesen nem szoktam száguldozni, ha nem kell időre menni, vagy amikor fáradt vagyok. Sőt a kor előrehaladtával az ember azért igyekszik még inkább odafigyelni - mesélt élményeiről és tapasztalatairól Bebe.

  - Egy hóbortos, rendkívül megmosolyogtató, jópofa személy István, annak ellenére, hogy jogász és műsorvezető. Nekem nem tűnt csípősnek a humora, lehet, hogy emberére akadt benne, hiszen nem szoktam válasz nélkül hagyni az ilyesfajta poénokat. Nagyon jól éreztem magam a forgatáson. Amit a műsorban vezettem, nagyon meglepett, a várakozásaimat felül múlta. A mai sportautók nem tetszenek, nem látok bennük anyagot, csak műanyag az egész. Az amerikai autókat szeretem, gyermekkori álmom, hogy egyszer legyen egy oldtimerem. Fel is vettem a kapcsolatot az államokban egy emberrel, aki ezeket az autókat készíti megrendelésre, de ahhoz még néhány koncertet le kell nyomnom. Magyarországon már van belőle egy, hétköznapi használatra venném, de természetesen nem azzal járnék fellépni, inkább a saját kedvtelés céljából.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Hefner nélkül senki sem kíváncsi Holly Madisonra

  Bár Holly Madison több eseményen is megjelent a Los Angeles-i divathéten, mióta nincs együtt Hugh Hefnerrel, senkit nem érdekel, hogy mit csinál.

  Szemtanúk szerint a 28 éves Holly kénytelen ugyanúgy viselkedni, mint más halandó, például neki is sokat kell várnia, hogy bejusson valamelyik puccos helyre.

  Fizetnie kell, hogy egyáltalán készítsünk róla egy képet - mondta egy paparazzó.

 • Keira Knightly szeret meztelen jeleneteket forgatni

  Meglepõ titkot árult el magáról a színésznõ. Bevallotta kifejezetten szeret meztelen jeleneteket forgatni.

 • Három év pluszbörtön évszámelírás miatt

  Három évvel tovább volt börtönben gépelési hiba miatt egy férfi Indonéziában.

 • Térden csúsznak 800 kilométert

  Térden csúszik 800 kilométert két buddhista szerzetes Kínában vezeklõ zarándoklatként.

 • Bencsik Tamara: 'Több leszbikus lánytól is kaptam már ajánlatot...!'

  Bencsik Tamara rengeteg ajánlatot kap, amióta az SMS mizéria közepette kiesett a Megasztárból.

  A meztelenkedést ugyan visszautasította , de két nagy kiadó is felajánlotta, hogy megjelentetné lemezét.

  Számos fellépésre hívják, többek között Szerbiába is, ráadásul a rajongók is megtalálják vágyaikkal.

  "Több leszbikus lánytól is kaptam már ajánlatot a Megasztár óta."

 • Három év szabadságvesztést kapott a szerencsjátékozó szerzetes

  Húszezer eurót lopott a kolostorából és játszott el kaszinóban egy szerzetes a nyugat-ukrajnai Ternopil megyében; tettéért három év szabadságvesztésre ítélte a bíróság.

  A fiatal szerzetes, aki két évet töltött el a kolostorban, az ajtózárak cseréje során másolatot készített a fõapát cellájának a kulcsáról. Ennek segítségével idén márciusban belopózott a zárkába és a pénzesdobozból elemelt három borítékot 17 ezer euróval és három ezer eurónak megfelelõ más valutával - jelentette kedden az UNIAN hírügynökség.

 • Pénzjutalmat adott egy hajléktalanviccért Oprah Winfrey

  Bõkezûen jutalmazza a jó viccet Oprah Winfrey: az amerikai televíziós mûsorvezetõ ugyanis száz dollárt (húszezer forintot) adott egy kéregetõnek, miután az megnevettette egy hajléktalanviccel.

 • Hazaküldték a kórházból. 8 kilométert gyalogolt terhesen

  Nyolc kilométert gyalogolt a hideg, esõs idõben az a 19 éves lány, akit 9 hónapos terhesen hazaküldtek a kórházból, majd menet közben rájött a szülés.

 • Pornóparódia a sztárról

  Tiger Woods szexbotránya után paródia készült a golfozóról, most Lindsay Lohan volt a soron, ugyanis a Hustler cég pornóparódiát készített róla, pontosabban börtönben töltött napjairól. Lohannak 90 napot kellett volna töltenie büntetésképp a rácsok mögött, azonban 2 hét után szabadon engedték õt.

 • Nem okozott halláskárosodást Justin Bieber

  Nem okozott halláskárosodást Bieber.

 • Párizsban mondja ki a boldogító igent Halle Berry

  A legfrissebb hírek szerint Halle Berry Párizsban mondja ki az igent szerelmének.

 • Esküvõhöz köti a békülést Robert Pattinson

  Robert Pattinson csak azzal a feltétellel bocsátja meg hûtlenségét barátnõjének, ha Kristen Stewart hozzámegy feleségül.

 • Kidobták az ukrán focicsapatot a Harrodsból

  Kidobták az ukrán Sahtar Donyeck labdarúgócsapatát a londoni Harrods luxusáruházból, mert túl sokan voltak és öltözetük sem felelt meg a hely szellemének.

 • Ördög Nóri férjhezmegy

  Augusztus 2-án veszi el Ördög Nórit kedvese Rubin Kristóf a Kész átverés kreatív producere. Nóri és Kristóf már hét éve van együtt. A boldog ara egy Náray Tamás által tervezett menyasszonyi ruhában áll az oltár elé.

  Boldogabb már nem is lehetne Ördög Nóri, az RTL Klub Reggeli címû mûsorának egyik mûsorvezetõje öt hét múlva férjhez megy.

  Nagy volt a meglepetés, amikor kiderül: Nóri és Kristóf összeházasodik, hiszen a pár híres a nagy drámákról.

 • Imádkozás közben elesett, beperelte a templomot

  Vallásos áhitat miatti elzuhanásáért követel kártérítést egy templomtól egy férfi az Egyesült Államokban, méghozzá elég sokat: 2,5 millió dollárt - 430 millió forintot.

  Az 54 éves illetõ még tavaly júniusban esett el imádkozás közben, állítása szerint a szent révület miatt. "Valódi jelért" fohászkodott Istenhez, amikor megingott és elzuhant, jól beütve a fejét, hátát, egyebét a templom kövezetébe. Azóta kétszer is mûtötték, de még mindig fáj a háta és mindkét lába. A 2,5 millió dollárt orvosi kiadásai, kiesett jövedelme, továbbá szenvedései miatt követeli.

 • Thaiföldön ragadt az MTV mûsorvezetõje! Veszélyben a mûsora!

  Veszélybe került a Swung holnap esti élõ adása: a mûsorvezetõ Erdélyi Zsolt ugyanis Thaiföldön ragadt.

  Erdélyi csak sms-ben tud kommunikálni a csatornával, és nem biztos, hogy a holnapi élõ adásra Budapesten lesz.

  A magyar MTV felkészült minden lehetõségre, de bíznak benne, hogy Zsolt idõben hazaér.

  A thaiföldi zavargások miatt ragadt az ázsiai országban a Swung mûsorvezetõje, Erdélyi Zsolt.

 • Hopsz! Kibuggyant Eva Mendes mellbimbója - fotóval

  Eva Mendes amerikai színésznõt egy díjátadón kapták lencsevégre. Hamar kiderült, hogy a blúz alatt nem viselt melltartót.

  Eva Mendes amerikai színésznõ, aki óriásplakátokon, fehérnemûben feszítve reklámozza az egyik divatházat, egy díjátadón vett részt New Yorkban. A gyönyörû híresség azonban köldökig kigombolt blúza alá elfelejtett melltartót venni, ezért túl sokat mutatott meg magából...

 • Szakálltilalom energiatakarékosságból

  Megtiltotta alkalmazottainak egy japán város, hogy szakállt növesszenek. A nem mindennapos intézkedést energiatakarékossági okokkal magyarázták.

 • Elszólták magukat - kisfiút vár Fergie

  Josh Duhamel egy új interjúban többször is fiúként utalt leendõ gyermekére, akivel felesége, Fergie jelenleg várandós.

 • Poszívómúzeum

  Nagy-Britannia elsõ porszívómúzeumát teremtette meg egy korábban takarítóként dolgozó brit férfi, aki már gyermekkora óta rajong a zajos masinákért.

 • Dukai Regina nem áll jól karrier téren

  A gyönyörû modell nem csak szépségével, hanem hangjával is szeretne érvényesülni végre. Regina bár a fellépések számáról nem panaszkodik, mégis nagy szívfájdalma, hogy saját lemeze még a mai napig nem jelent meg. A szõke szépség azt is elmondta, hogy ha tehetné, akkor a korongján a rock zenéktõl a musicalekig minden hallható lenne, és legalább olyan sokszínû lenne, mint Õ maga.

  Dukai Regina fényképezõgépek elõtt, Dukai Regina mikrofonnal. Melyik a jellemzõbb? Egyenlõre legtöbbször vakuk villanásaiban láthatjuk a szõkeséget, de nem tagadja: nagy álma egy saját lemez is.

 • Két lavinát is túlélt egy szlovák pár

  Alig mentette ki társát a hó alól egy szlovák férfi, õt magát is lavina söpörte el a Magas-Tátrában.

 • Kiraboltak egy bankot a XI. kerületben!

  Kiraboltak egy pénzintézetet a fõváros XI. kerületében, a Bartók Béla úton. Budapesti Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese szerint a pénzintézetbe egy 30-35 év körüli férfi ment be és a bent tartózkodó alkalmazottakat feltehetõen fegyverrel megfenyegette.

  Az elsõdleges információk szerint a férfinak sikerült pénzt szereznie, majd gyalogosan menekült el a helyszínrõl.

 • Videójáték készül a pop királyáról, Michael Jacksonról!

  Az 1990-ben készült Moonwalker után egy újabb videojáték készül a nemrég elhunyt Michael Jacksonról.

  Az MJ Productions szoftverét állítólag már több hónapja fejlesztik. A Michael Jackson' Mooowalker a '90-es években a Sega Genesis egyik legismertebb játéka volt, azonban most úgy tûnik, a híres popsztár poszthumusz formában is visszatér a videojátékok világába.

 • "Sírba vitt a dohányzás" - áll sírján

  A dohányzás életveszélyére figyelmeztette utolsó útján egy 85 évesen elhunyt férfi az embereket Nagy-Britanniában, halottaskocsijának oldalára ráíratta: "A dohányzás ölt meg".

 • Zsédától olvad a jég… (képekkel)

  Zséda elkészítette Fonogram díjas nagylemezének, a Rouge-nak, második videoklipjét. Az És megindul a Föld címû dal Létray Ákos (Valahol, Mennem kell tovább), Geszti Péter és Herpay Kazi szerzeménye.

  Dinamizmus, lendület, erotika, tánc , egy könnyed nyáresti parti, és persze egy varázsos nõ. Minden, amire különösen vágyunk ilyenkor a tavasz közeledtével.

  Egy dal, amitõl tényleg olvad a jég, ami vidámságot hoz a szürkeségbe.

 • Szurikáták születtek Miskolcon!

  Néhány hét alatt csaknem duplájára nõtt a Miskolci Állatkert szurikáta-állománya. A hattagú csapatban két nõstény volt, amelyek most összesen öt kölyköt nevelnek, így összesen tizenegy szurikáta él az állatkertben.

  Az elsõ három kölyök április 29-én érkezett, majd június 9-én újabb két kisragadozó született a csapatba.

 • Lady Gaga tarolt a parfümpiacon

  A Pokerface énekesnõjének fogyott el idén a legtöbb parfümje az Egyesült Királyságban. A statisztikák alapján a Fame névre hallgató illat a legnépszerûbb a briteknél.

 • 66 millió forintnyi aranyat találtak a padló alatt

  Egy szerelõ bukkant a nem mindennapi zsákmányra, amikor egy ház fûtésrendszerét javította. Becsületes volt, a tulajdonosnak adta.

 • Új világrekordot állított fel egy 47 éves orosz férfi

  A Himalája egy 6543 méter magas csúcsáról elrugaszkodva állított fel világrekordot az orosz Valerij Rozov bázisugró.

loading...