rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Bebe nem adja át a volánt másnak, korábbi súlyos autóbalesete miatt

 • Share on Tumblr

  Bebe nem adja át a volánt másnak, korábbi súlyos autóbalesete miattBebe nem bízik senkiben, csupán egy embert enged a kormány mögé, amikor koncertezni indul. Szörnyű emlékei vannak arról, amikor sofőr vitte őket. Egy súlyos karambol miatt hetekig ágyba kényszerült, és műtétek sorozata várt rá, újra kellett tanulnia a járást, és egy évébe került ez az eset. - Én vezetek, amikor fellépésekre megyünk, mert annak idején autóbalesetet szenvedtem,és nem bízok senkiben. Az egyetemen a Hallgatói Önkormányzatnál tevékenykedtem, és a gólyabált mi szerveztük. November volt, és nagy hó esett le.

  Másnap egy projektort kellett visszavinnünk, amikor a jeges úton megcsúsztunk, és megtörtént a baj. Telibe vertünk egy kamiont. Újra kellett éleszteni minket, majd kórházba kerültünk. Több operáción estem át, egy évig tartott a felépülés, meg kellett tanulnom újra járni, és sokáig mankóval közlekedtem. Edzésre viszont jártam, vízilabdáztam, így a mankóval odabicegtem, a medencébe pedig belöktek. Az úszás jót tett a rehabilitációban. Az az érdekes, hogy csak az elején éltem meg nehezen, később már nem fogtam fel olyan tragikusan. A kórházban töltött időszak életem egyik legviccesebb hetei voltak, rengeteget nevettünk, mi voltunk a rettegett 19-es kórterem. Volt, hogy pörköltet és bort csempésztek be nekem. Jót szórakoztunk, azóta is emlegetjük ezt az időszakot akkori szobatársaimmal - mesélte Bebe, aki már óvatos a vezetést illetően, és szereti, ha ő maga ülhet a kormány mögött.

  - Egyetlen ember mellett érzem magam biztonságban: aki pedig Fitos László, jóbarátom és egyben menedzserem is. Ha lehet, akkor én vezetek. Ráadásul szeretek a saját ritmusomban, haladósabban menni, és az autópálya adottságait ki is használom, mondjuk úgy, hogy dinamikusan, defenzíven vezetek - kezdte az énekes, aki nagyon figyel saját és mások testi épségére, és a veszélyforrásokat kerüli.

  - Nem megyek bele olyan előzésbe, ahol látom, hogy nem jönne össze. Az ember általában az utakon a sebességet alá-, a távolságot pedig fölé becsüli, és ebből vannak a nagy karambolok. Nem feltétlen magamra figyelek, hanem inkább másokra, illetve hogy mi fog történni. Ha látok magam előtt egy embert, aki annyira nem figyel, vagy telefonál, akkor igyekszem gyorsan elhagyni azt a járművet. Sokat voltam vezetéstechnikai pályán, amit mindenkinek ajánlanék. Ottmeg lehet tanulni felkészülni a váratlan helyzetekre, sok ember nincs tisztában azzal, saját maga mire képes,és azt sem tudják, mire képes az autójuk.Az ismertségemből kifolyólag soha nem élveztem előnyt az utakon, sőt a rendőrök inkább utaznak rám. Biztos, hogy engem szednek ki, amikor meglátnak. Persze nem vagyok rosszban a rendőrökkel, nagyon sok rendfenntartó barátom van. Feleslegesen nem szoktam száguldozni, ha nem kell időre menni, vagy amikor fáradt vagyok. Sőt a kor előrehaladtával az ember azért igyekszik még inkább odafigyelni - mesélt élményeiről és tapasztalatairól Bebe.

  - Egy hóbortos, rendkívül megmosolyogtató, jópofa személy István, annak ellenére, hogy jogász és műsorvezető. Nekem nem tűnt csípősnek a humora, lehet, hogy emberére akadt benne, hiszen nem szoktam válasz nélkül hagyni az ilyesfajta poénokat. Nagyon jól éreztem magam a forgatáson. Amit a műsorban vezettem, nagyon meglepett, a várakozásaimat felül múlta. A mai sportautók nem tetszenek, nem látok bennük anyagot, csak műanyag az egész. Az amerikai autókat szeretem, gyermekkori álmom, hogy egyszer legyen egy oldtimerem. Fel is vettem a kapcsolatot az államokban egy emberrel, aki ezeket az autókat készíti megrendelésre, de ahhoz még néhány koncertet le kell nyomnom. Magyarországon már van belőle egy, hétköznapi használatra venném, de természetesen nem azzal járnék fellépni, inkább a saját kedvtelés céljából.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Férfimelltartóbolt nyílt Japánban

  Férfimelltartóbolt nyílt Japánban, méghozzá nagy sikerrel.

  Két hét alatt több mint 300 darabot adtak el az eredendõen nõi "felsõ" alsónemûbõl.

  Fõként transzvesztiták vevõk a melltartókra, amelyek ára bõ 6 ezer forintnyi jen.

  A bolt árul férfi harisnyanadrágokat is, ugyanakkor nõk számára szintén tart fehérnemût.

 • Justin Timberlake a lesifotósok miatt nem tud golfozni

  Az énekes-színész azt állítja, hogy a lesifotósok miatt nem megy neki mostanában a golfozás.

 • Nadrág nélkül vonatoztak, kattant a bilincs

  A New Yorkban idén már tizedik alkalommal megrendezett Nadrág Nélküli Metrózást követõ eseményt elõször tartották meg Dél-Afrikában.

 • Egyik lemezcég sem adja ki Paris Hilton második albumát!

  A celebritás elõkészítette második könnyûzenei albumát is, de egyelõre egyik kiadó sem vállalja, hogy gondozza a remekmûvet.

  Ennek többek közt az az oka, hogy az elsõ korongból Amerikában, csak 180 ezer darabot vett meg a célközönség.

  Pedig a második album zenei anyaga igen csak jól sikerült, mindenki szívesen táncolna is rá, és ahhoz sem fér kétség, hogy Kylie Minogue-i magasságokba emeli az elõadót – legalábbis ezt állítja Hilton a saját zenéjérõl.

 • Újabb sztárpár a láthatáron!

  Válása után két kanállal falja az életet a szõke bombázó.

  Az utóbbi másfél évben együttjárt Dax Shepard-dal, Owen Wilson-nal és Lance Armstrong-gal is. És itt az újabb jelentkezõ...

  A jól értesültek szerint ez nem más, mint Jason Statham, a Szállító címû film sztárja. Azt nem lehet tudni, hogy Kate Hudson milyen típusú pasikra bukik a leginkább.

 • Száz éves palackposta bukkant elõ Skóciában

  Csaknem százéves palackposta bukkant elõ Skóciában: ez a legrégebben a tengerben hányódó üzenet.

 • Szexképek miatt beperelték a McDonald's-ot!

  Beperelte a McDonald's-ot egy férfi, aki azt állítja, hogy a gyorsétterem dolgozói az ott felejtett telefonjáról feltöltötték az internetre felesége meztelen képeit.

  Pert indított a McDonald's és a hálózat egyik éttermének vezetõje ellen egy amerikai férfi, és hárommillió dollárt követel az õt ért sérelmek miatt, és költözése költségeinek megtérítésére. Philip Sherman azt állítja, hogy a McDonald's fayetteville-i éttermében hagyta a mobiltelefonját, és amikor felhívta õket, az ott dolgozók megígérték, hogy vigyáznak a készülékre, amíg visszamegy érte.

 • Beperelte a vibrátort gyártó céget egy asszony

  Beperelte a gyártó céget egy angol asszony, aki szerelmi együttléte során súlyosan megsérült egy vibrátor használata közben.

 • Olcsóbb lesz az Orosz Vodka

  A "vodkaminisztérium" feldobja az oroszokat

  Moszkva - A helyi sajtóban "vodkaminisztériumnak" keresztelt újsütetû orosz állami alkoholhivatal csökkentené a vodkát terhelõ adót, hogy az ország kedvenc italához olcsóbban juthassanak hozzá az állampolgárok - jelentette az Izvesztyija címû napilap.

 • Horváth Éva filmezni szeretne

  Horváth Éva filmezni tanul. Az ex-szépségkirálynõ a Dominó Napon szeretett bele a televíziós szakmába, így elhatározta, az alapoktól kezdve tanulja meg a szakmát.

  "Úgy éreztem, régen tanultam már újat. Amikor most a Dominó Napon Hollandiában jelen lehettem a mûsor elõzeteseinek vágási folyamatánál, nagyon megtetszett nekem ez a szakma. Picikét már ott is belekóstolhattam, de idehaza csakugyan elhatároztam, hogy komolyan szeretném megtanulni ezt a filmes hivatást. Nagyon érdekel, hiszen a szerkesztõ saját magát is beleviheti egy-egy munkájába" - mondta Éva..

 • Kapd be és edd meg az iPhone-t

  A csokis süteményre akkora az igény, hogy az azt kézzel készítõ szigetországi pékség alig gyõzi teljesíteni a megrendeléseket.

 • Hamisított cirokpálinkát vettek tetemes összegért kínai politikusok

  Hamisított cirokpálinkát vettek tetemes összegért – 22 millió forintnyi jüanért – kínai politikusok. A tartományi elöljárók, miután rájöttek, hogy nem valódi a maotaj – a legerõsebb és legdrágább kínai szeszesital –, feljelentették az eladókat a rendõrségen.

  Azok le is tartóztattak három férfit, de aztán a sajtóban igencsak felháborodott írások jelentek meg, hogy állami emberek mekkora közpénzt herdáltak el italra.

 • Kövér buszvezetõket függesztettek fel állásukból

  Felfüggeszettek állásásból két brit buszsofõrt, mivel túlságosan kövérek voltak.

 • Férjhez ment a legextrémebb külsejû nõ

  A kissé rémisztõ Elaine Davidson közel hétezer testékszere mellé kapott még egy karikagyûrût szerelmétõl.

 • Felesége hasában ölte meg az ikreket

  "Megölte a gyerekeimet a hasamban" - panaszkodott egy nõ múlt pénteken a iaºi-i orvosoknak, azt követõen, hogy koraszülése után kórházba került. A nõ azt állítja, férje okozta ikrei halálát megaláztatások és verések hosszú sorával, amelynek azért tette ki, mert megcsalta egy másik férfival.

 • Michael Douglas pert nyert volt nejével szemben

  Elutasította Michael Douglas volt feleségének keresetét egy New York-i bíró, így a színésznek nem kell fizetnie volt feleségének a Tõzsdecápák 2 - A pénz nem alszik címû filmbõl származó bevételeibõl.

 • Nem a családfõ a tettes Tényõn?

  Pletykák, találgatások áradatát indította el a múlt heti tényõi családirtás, sokan nem hisznek a rendõrségnek, nem fogadják el, hogy Sz. Kolos mészárolta le kislányait és feleségét, majd saját magával is végzett egy láncfûrésszel.

 • Legyõzte egyik legnagyobb félelmét Demcsák Zsuzsa

  Élõ adásban pánikolt be Demcsák Zsuzsa.

 • Vb-2010 - Tilos munka közben meccset nézni Németországban

  Tilos Németországban munka közben focit nézni - szögezte le a német munkaadók szövetsége a dél-afrikai labdarúgó világbajnokság kapcsán közzétett hétvégi állásfoglalásában.

 • Az Arsenal játékosainak énekel majd Keresztes Ildikó

  Sosem gondolta volna Keresztes Ildikó, hogy egyszer rajta is úrrá lesz a fociláz.

  Mindezen legjobban férje, Kicska László csodálkozik, akinek eddig egyszer sem sikerült focimeccsre csábítani feleségét. Ildikó egybõl az Arsenal meccsén kezd.

  "Felhívott a menedzserem, hogy lenne-e kedvem énekelni a szombathelyi stadionban, amikor itt játszik az Arsenal."

 • Szexpartner kerestetik az emunak!

  Edward, a hétéves emu egy éve gubbaszt magányosan a fészkében, és egyedülléte már a gazdáját is kezdi zavarni, az óriásmadár idõközben ugyanis igencsak frusztrálttá vált szexuálisan.

  A nõ, valahányszor kimegy az udvarra, hogy megetesse a tyúkokat, egy pálmalegyezõvel védi meg magát Edwardtól: a harcias madár ugyanis mindannyiszor megtámadja, és megpróbálja bevonszolni a fészekbe.

 • Törvényben korlátozná a pattogatott kukorica árát egy izraeli képviselõ

  Törvényben korlátozná a pattogatott kukorica és más, mozikban kapható rágcsálnivalók árát egy izraeli képviselõ.

 • Együtt megy kollégiumba egy négyes iker

  Ugyanarra a fõiskolára jár majd továbbtanulni egy New York-i négyes iker. A 17 éves "kvartett" - Grace, Erin, Bobby és Danny Mele - egyaránt a Hartwick College növendékei lesznek.

 • Mézmintákat hamisítottak

  Ismeretlen tettes ellen tett ügyészségi feljelentést az Aranynektár Kft. hivatali visszaélés miatt, mert feltételezésük szerint meghamisították az általuk leadott mézminták hatósági vizsgálati eredményeit.

  Az élelmiszerellenõrzõ hatóság az elmúlt évben 500 mintából végzett vizsgálatot és csupán a minták egy százalékánál merült fel minõségi kifogás.

 • A Hooligans dobosa ismét apa lett

  A Hooligans dobosának, Kiss Endinek megszületett második leánya - A zenész elsõ gyermekének az énekesnõ Dina az édesanyja, a másodiknak jelenlegi kedvese.

 • Váratlanul lecserélték a film zeneszerzõjét

  Az eredeti tervek szerint a rocker Jack White szerezte volna Johnny Depp új filmjének, a The Lone Rangernek a zenéjét.

 • Feladta magát a Facebookon támadó "Spamkirály"

  Feladta megát a Szövetségi Nyomozó Irodának (FBI) a Spamkirály néven elhíresült Sanford Wallace, aki 27 millió nem kívánt üzenetet küldött szét a Facebook szervereirõl.

 • Bekábítószerezve fogtak el egy körözött személyt Nyíregyházán!

  Kábítószeres állapotban fogtak el egy körözött férfit Nyíregyházán a rendõrök, a 39 éves helyi lakost jogerõs szabadságvesztésének letöltése miatt.

  Az elfogásakor zavartan viselkedõ férfi szervezetében az alkalmazott gyorsteszt kábítószer jelenlétét mutatta ki.

 • Internetes licit egy ebédért a világ leggazdagabb emberével

  Omaha - Internetes licitálás indult a hétvégén Warren Buffett, a világ leggazdagabb emberének ebédmeghívásáért.

  A közös ebéd ára 25 ezer dollárról indult vasárnap este az eBay internetes piacon, és a licitálás péntek estig tart. Buffett a San Franciscó-i szegényeket és hajléktalanokat segítõ Glide Alapítványnak ajánlja fel az árverés teljes bevételét.

 • Julia Roberts producerként támogatja Dennis Lee filmjeit

  Los Angeles - Julia Roberts producerként száll be a Jesus Henry Christ címû vígjátékba, amelynek rendezõje, Dennis Lee azzal a tavaly elkészült filmdrámával mutatkozik be nyáron Amerikában, amelyben a filmsztár is szerepet vállalt.