rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Bebe nem adja át a volánt másnak, korábbi súlyos autóbalesete miatt

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Bebe nem adja át a volánt másnak, korábbi súlyos autóbalesete miattBebe nem bízik senkiben, csupán egy embert enged a kormány mögé, amikor koncertezni indul. Szörnyű emlékei vannak arról, amikor sofőr vitte őket. Egy súlyos karambol miatt hetekig ágyba kényszerült, és műtétek sorozata várt rá, újra kellett tanulnia a járást, és egy évébe került ez az eset. - Én vezetek, amikor fellépésekre megyünk, mert annak idején autóbalesetet szenvedtem,és nem bízok senkiben. Az egyetemen a Hallgatói Önkormányzatnál tevékenykedtem, és a gólyabált mi szerveztük. November volt, és nagy hó esett le.

  Másnap egy projektort kellett visszavinnünk, amikor a jeges úton megcsúsztunk, és megtörtént a baj. Telibe vertünk egy kamiont. Újra kellett éleszteni minket, majd kórházba kerültünk. Több operáción estem át, egy évig tartott a felépülés, meg kellett tanulnom újra járni, és sokáig mankóval közlekedtem. Edzésre viszont jártam, vízilabdáztam, így a mankóval odabicegtem, a medencébe pedig belöktek. Az úszás jót tett a rehabilitációban. Az az érdekes, hogy csak az elején éltem meg nehezen, később már nem fogtam fel olyan tragikusan. A kórházban töltött időszak életem egyik legviccesebb hetei voltak, rengeteget nevettünk, mi voltunk a rettegett 19-es kórterem. Volt, hogy pörköltet és bort csempésztek be nekem. Jót szórakoztunk, azóta is emlegetjük ezt az időszakot akkori szobatársaimmal - mesélte Bebe, aki már óvatos a vezetést illetően, és szereti, ha ő maga ülhet a kormány mögött.

  - Egyetlen ember mellett érzem magam biztonságban: aki pedig Fitos László, jóbarátom és egyben menedzserem is. Ha lehet, akkor én vezetek. Ráadásul szeretek a saját ritmusomban, haladósabban menni, és az autópálya adottságait ki is használom, mondjuk úgy, hogy dinamikusan, defenzíven vezetek - kezdte az énekes, aki nagyon figyel saját és mások testi épségére, és a veszélyforrásokat kerüli.

  - Nem megyek bele olyan előzésbe, ahol látom, hogy nem jönne össze. Az ember általában az utakon a sebességet alá-, a távolságot pedig fölé becsüli, és ebből vannak a nagy karambolok. Nem feltétlen magamra figyelek, hanem inkább másokra, illetve hogy mi fog történni. Ha látok magam előtt egy embert, aki annyira nem figyel, vagy telefonál, akkor igyekszem gyorsan elhagyni azt a járművet. Sokat voltam vezetéstechnikai pályán, amit mindenkinek ajánlanék. Ottmeg lehet tanulni felkészülni a váratlan helyzetekre, sok ember nincs tisztában azzal, saját maga mire képes,és azt sem tudják, mire képes az autójuk.Az ismertségemből kifolyólag soha nem élveztem előnyt az utakon, sőt a rendőrök inkább utaznak rám. Biztos, hogy engem szednek ki, amikor meglátnak. Persze nem vagyok rosszban a rendőrökkel, nagyon sok rendfenntartó barátom van. Feleslegesen nem szoktam száguldozni, ha nem kell időre menni, vagy amikor fáradt vagyok. Sőt a kor előrehaladtával az ember azért igyekszik még inkább odafigyelni - mesélt élményeiről és tapasztalatairól Bebe.

  - Egy hóbortos, rendkívül megmosolyogtató, jópofa személy István, annak ellenére, hogy jogász és műsorvezető. Nekem nem tűnt csípősnek a humora, lehet, hogy emberére akadt benne, hiszen nem szoktam válasz nélkül hagyni az ilyesfajta poénokat. Nagyon jól éreztem magam a forgatáson. Amit a műsorban vezettem, nagyon meglepett, a várakozásaimat felül múlta. A mai sportautók nem tetszenek, nem látok bennük anyagot, csak műanyag az egész. Az amerikai autókat szeretem, gyermekkori álmom, hogy egyszer legyen egy oldtimerem. Fel is vettem a kapcsolatot az államokban egy emberrel, aki ezeket az autókat készíti megrendelésre, de ahhoz még néhány koncertet le kell nyomnom. Magyarországon már van belőle egy, hétköznapi használatra venném, de természetesen nem azzal járnék fellépni, inkább a saját kedvtelés céljából.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • 106 ezer évet töltünk el virtuális tehén fejésével

  Az Allfacebook.com egy nem hivatalos oldal, amely - mint az nevébõl kiderülhetett - mindennel foglalkozik, ami Facebook. Legfrissebb felmérésük azonban olyan elképesztõ statisztikákat szült, hogy maguk is meglepõdtek.

 • Ebéd közben fulladt meg egy 53 éves férfi

  Nem tudták megmenteni a mentõk, annak a horvát férfinek az életét, aki ebéd közben lett rosszul.

 • Verõembert küldött az apa a lányára

  Pacific (Montana állam) - Verõemberrel akarta megruháztatni lányát egy apa az Egyesült Államokban.

  Nem lustaságról van szó, és nem nagyon rakoncátlan kislányról, akinek állandó elpáholásába már belefáradt atyja, hanem felnõtt nõrõl, anyáról. Éppen ezért akarta megveretni az apja, mert lánya megtagadta tõle, hogy láthassa az unokáját.

 • Elkészült a lustasági városlista

  Lustasági várostoplistát állítottak össze az Egyesült Államok nagy településeirõl.

 • Peking egy 32 színházból álló komplexum építését tervezi

  Peking egy 32 színházból álló komplexum építését tervezi, amelyekben musicaleket állítanának színpadra.

  A Beijing Daily címû lap szerint a színháznegyedet, amelyet a New York-i Broadway kínai megfelelõjének szánnak, Peking északnyugati fõvárosába, Hajtienbe (Haidian) tervezik, építését várhatóan a jövõ év végén kezdik. A legnagyobb színházterem 2000 fõs lesz, a többi 300-500 nézõ befogadására lesz alkalmas.

 • Susan Sarandon drogozásra bíztat!

  Tippeket ad, melyiket próbálják ki! Az egyébként szolid Susan Sarandon mostanában sokat volt címlapon Tim Robbinsszal való szakítása, állítólagos fiatal szeretõje, és politikai nézetei miatt. Most újabb meglepõ nyilatkozatával ismét a figyelem középpontjába került. Mint laza, modern anyuka, arra bíztatja gyerekeit, hogy nyugodtan kérdezzenek tõle kábítószeres tapasztalatairól.

 • Chuck Berry halálhírét keltették, miután lemondta koncertjét

  Chuck Berry halálhírét keltették spanyol lapok, miután a rock-legenda egészségügyi okokra hivatkozva, az utolsó pillanatban lemondta koncertjét Carracedo Monastery-ben.

  Az énekes már régóta panaszkodik arra, hogy fájdalmai vannak a színpadon.

  Egyre többen aggódnak Chuck Berry állapota miatt, miután a 82 éves amerikai énekes-gitáros-zeneszerzõ az utolsó pillanatban visszamondta teltházas fellépését Spanyolországban.

 • Paris Hilton félmeztelenül pózol

  Paris Hilton a halhatatlan, aki már bizonyította énektudását és sikeresen átvészelt egy szexvideó botrányt is, végre újra azt teszi amihez a kritikusok szerint igazán ért.

  Hilton kisasszony visszafogott pózokban és testét takargatva állt modellt az orosz CQ magazinnak.

  A Hollywood-i sztárok eközben sorra támadják õt, volt olyan, aki úgy nyilatkozott róla, hogy "a siker nem összetéveszthetõ a tehetséggel".

 • Megtalálták Jennifer Hudson unokaöccsének holttestét

  Hiába ajánlott fel százezer dollárt unokaöccse megtalálójának Jennifer Hudson, úgy tûnik, nincs remény.

  A rendõrség egy gyermek holttestét találta meg egy terepjáróban és bár a tetemet még nem azonosították, minden jel arra utal, hogy a holttest a hétéves Julian Kingé.

  Jennifer bátyját és édesanyját szombaton találták holtan az asszony chicagói otthonában.

  Mindkettejüket agyonlõtték, a szintén a házban tartózkodó hétéves Julian pedig eltûnt.

 • Világsztárok Zamárdiban

  Tavaly hatalmas sikerrel debütált, s adott új értelmet a „balatoni nyár” fogalmának a Sziget Szervezõiroda új fesztiválja, a Balaton Sound. A négynapos rendezvény idén július 10-én nyitja meg kapuit a Balaton part legszebb partszakaszán, Zamárdi szabadstrandján. A minõségi szolgáltatásokat ígérõ esemény számos színpadán fellépõ világsztárok közül egyelõre 13 nevet hoztak nyilvánosságra a szervezõk.

 • Sarka Kata nem éhezteti kisfiát!

  Sarka Kata határozottan cáfolja, hogy valaha is olyat nyilatkozott volna, hogy naponta mindössze másfél deci tápszert ad gyermekének.

 • A kanadai pénzügyminiszter fejére omlott egy eszkimó hókunyhó darabja

  A kanadai pénzügyminiszter fejére zuhant szombaton egy eszkimó hókunyhó darabja, de a politikusnak nem esett baja.

 • HIV-negatív a dél-afrikai elnök

  Negatív lett Jacob Zuma dél-afrikai elnök AIDS-tesztje. "Alaposan átgondoltam, és úgy döntöttem, az eredményt minden dél-afrikaival megosztom, hogy támogassam a probléma nyílt kezelését" - jelentette ki Zuma a Johannesburghoz közeli Natalspruit kórházban vasárnap, országos AIDS-ellenes kampánya megnyitásakor.

 • Shakira a bevándorlóellenes új arizonai törvény ellen kampányol

  Shakira is beszáll az illegális bevándorlókat sújtó új arizonai törvény elleni kampányba, amelynek egyik élharcosa a phoenixi polgármester.

 • Magyar diákok a YouTube Ûrlaboratórium döntõsei között

  Kihirdették a YouTube Space Lab (Ûrlaboratórium) projekt 60 döntõbe került versenyzõjének nevét, köztük három magyar fiatalét, akik olyan tudományos kísérleteket terveztek, melyeket az ûrben is végre lehet hajtani - tájékoztatta a programot támogató Lenovo számítástechnikai vállalat az MTI-t.

 • Brad Pittet plasztikai sebészhez menne?

  Angelina aggódik ura sármjáért, ezért azt tanácsolta neki, látogasson el egy plasztikai sebészéhez.

 • Victoria Beckham fiúsra vágatta a haját

  A futballistafeleségnek sikerült magára vonnia a figyelmet a New York-i divathéten

  Victoria Beckham számára a fizurák folytonos váltogatása nem új dolog.

  Most ismét meglepetést okozott új külsejével a New York-i Divathéten, ahol férje, David Beckham helyett Jennifer Lopezzel libegett le-föl kézenfogva.

  Készséggel pózolva a fotósoknak és nyilatkozva az újságíróknak.

 • Monokiniben szeret napozni Horváth Éva

  Horváth Éva szeret strandra járni, és ha van rá lehetõsége, akkor a monokinit választja.

  "Szerintem nincs fürdõruhadivat, így nem is lehet követni. Az elõl kapcsosokat nem szeretem, ugyanis abban nem lehet napozni.

  Napimádó vagyok, így akár délelõttõl estig is kifekszem, és a vízbe is ritkán megyek, de szeretem a Balatont és a tengert.

 • Levágta a saját péniszét, mert nem vehette el szerelmét!

  Egy dél-egyiptomi férfi levágta saját péniszét, mert családja nem engedte meg, hogy elvegyen egy alacsonyabb társadalmi osztályból származó nõt.

  A 25 éves férfi két éven át kérlelte apját, hogy feleségül vehesse szerelmét, de mivel Egyiptom déli részén különösen szigorúak a szokások és csak azonos társadalmi osztályból származók házasodhatnak, ráadásul a legritkább esetben szerelembõl, az apa határozottan megtagadta a kérés teljesítését.

 • Maradona nagypapa lett!

  Nagypapa lett Diego Maradona focilegenda, az argentin válogatott szövetségi kapitánya. A 48 éves Maradona lánya, Giannina csütörtökön egy madridi kórházban fiút szült, és a neve Benjamin.

  A gyerek papája a spanyol bajnokság élvonalbeli csapatának, az Atletico Madridnak az argentin csatára, Sergio Agüero. A baba születésének hírét a klub jelentette be.

 • Homer Simpson az utóbbi 20 év legjobb tévés karaktere

  A sörvedelõ és fánkimádó Homer Simpsont, a Simpson család fejét nevezte meg az utóbbi két évtized legjobb televíziós és filmes karakterének az Entertainment Weekly címû amerikai magazin.

 • Két nap a halott mamával

  Két napot töltött halott édesanyjával a lakásba bezárva egy három- és egy négyéves kislány Angliában, mire a szomszédok meghallották segélykiáltásaikat.

 • Csendes felvonulás az eltünt francia diáklányért!

  Megközelítõleg ezren vettek részt Párizsban vasárnap azon a csendes felvonuláson, amelyet a Budapesten eltûnt Ophélie Bretnacher barátai szerveztek, hogy így fejezzék ki szolidaritásukat a francia diáklány hozzátartozóival.

  A menetben a családon és a barátokon kívül részt vett Reims városának nemzetgyûlési képviselõje, Catherine Vautrin volt miniszter, s hivatalosan képviseltette magát Magyarország párizsi nagykövetsége Nott Miklós fõkonzul személyében.

 • Nicolas Cage egy szellemtanyát vett

  Nicolas Cage 530 millió forintnyi összegért vett házat New Orleansban, de úgy tûnik, ez ablakon kidobott pénz volt.

  Az Oscar-díjas színész egy éjszakát sem képes eltölteni a LaLaurie villában, mert rejtélyes hangok az õrületbe kergetik.

  A környékbeliek szerint a házban kísértetek laknak. Egyesek szerint nem kidobott pénz, forgathatnák itt a következõ Szellemírtók részt, amelyben maga Nicolas is szerepet vállalhatna. Így már egészen máshogy néz ki az ingatlan befektetés.

 • Rövidre sikeredett Tom Cruise románca, de máris más nõvel vigasztalódik

  Rövidre sikeredett Tom Cruise és Jennifer Akerman románca, de a színész már is egy fiatal lánykával vigasztalódik.

 • Kétmilliárdos luxuslakásban él az X-faktor mentora

  Több mint kétmilliárd forintnak megfelelõ összegért vásárolt magának luxuspalotát a brit X-Faktor mentora, Tulisa.

 • Hetedszerre is kimondja az igent Esztergályos Cecília

  Idei ezüstlakodalmán hetedszerre is kimondja a boldogító igent az örökifjú színésznõ, Esztergályos Cecília, aki házasságaival igazi csúcstartó a hazai hírességek között.

 • Megtõrhetetlen a balástyai rém

  A balástyai rém életfogytig tartó szabadságvesztését tölti a Csillag börtönben. Az ügyészség öt nõ megölésével vádolta Szabót, a megyei bíróság és az ítélõtábla viszont egy gyilkosságról nem tudta bebizonyítani, hogy azt is a vádlott követte el.

 • Koldust választottak polgármesternek egy indiai városkában!

  Koldust választottak polgármesternek egy indiai városkában, aki azonban nem adja fel ezután sem foglalkozását, mivel jól jövedelmez a kéregetés, és a befolyt pénzbõl akar finanszírozni több közösségi beruházást.

  Az 56 éves férfi "spontán jövedelembevallása" szerint hetente akár 100 ezer forintnyi összeget is összekéreget. A pénzbõl nemcsak családját tudja eltartani, hanem jut településének is.

 • Igyunk sört! Tele van vitaminnal!

  Örülhetnek a folyékony kenyér rajongói. Eddig a habos gyönyörûség kedvelõi fõleg csak arról hallhattak, mennyi veszélyt rejt kedvencük fogyasztása, most azonban egy bostoni tudóscsoport megállapította, a búzából készült sörben rengeteg értékes B-vitamin van.