rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Bebe nem adja át a volánt másnak, korábbi súlyos autóbalesete miatt

 • Share on Tumblr

  Bebe nem adja át a volánt másnak, korábbi súlyos autóbalesete miattBebe nem bízik senkiben, csupán egy embert enged a kormány mögé, amikor koncertezni indul. Szörnyű emlékei vannak arról, amikor sofőr vitte őket. Egy súlyos karambol miatt hetekig ágyba kényszerült, és műtétek sorozata várt rá, újra kellett tanulnia a járást, és egy évébe került ez az eset. - Én vezetek, amikor fellépésekre megyünk, mert annak idején autóbalesetet szenvedtem,és nem bízok senkiben. Az egyetemen a Hallgatói Önkormányzatnál tevékenykedtem, és a gólyabált mi szerveztük. November volt, és nagy hó esett le.

  Másnap egy projektort kellett visszavinnünk, amikor a jeges úton megcsúsztunk, és megtörtént a baj. Telibe vertünk egy kamiont. Újra kellett éleszteni minket, majd kórházba kerültünk. Több operáción estem át, egy évig tartott a felépülés, meg kellett tanulnom újra járni, és sokáig mankóval közlekedtem. Edzésre viszont jártam, vízilabdáztam, így a mankóval odabicegtem, a medencébe pedig belöktek. Az úszás jót tett a rehabilitációban. Az az érdekes, hogy csak az elején éltem meg nehezen, később már nem fogtam fel olyan tragikusan. A kórházban töltött időszak életem egyik legviccesebb hetei voltak, rengeteget nevettünk, mi voltunk a rettegett 19-es kórterem. Volt, hogy pörköltet és bort csempésztek be nekem. Jót szórakoztunk, azóta is emlegetjük ezt az időszakot akkori szobatársaimmal - mesélte Bebe, aki már óvatos a vezetést illetően, és szereti, ha ő maga ülhet a kormány mögött.

  - Egyetlen ember mellett érzem magam biztonságban: aki pedig Fitos László, jóbarátom és egyben menedzserem is. Ha lehet, akkor én vezetek. Ráadásul szeretek a saját ritmusomban, haladósabban menni, és az autópálya adottságait ki is használom, mondjuk úgy, hogy dinamikusan, defenzíven vezetek - kezdte az énekes, aki nagyon figyel saját és mások testi épségére, és a veszélyforrásokat kerüli.

  - Nem megyek bele olyan előzésbe, ahol látom, hogy nem jönne össze. Az ember általában az utakon a sebességet alá-, a távolságot pedig fölé becsüli, és ebből vannak a nagy karambolok. Nem feltétlen magamra figyelek, hanem inkább másokra, illetve hogy mi fog történni. Ha látok magam előtt egy embert, aki annyira nem figyel, vagy telefonál, akkor igyekszem gyorsan elhagyni azt a járművet. Sokat voltam vezetéstechnikai pályán, amit mindenkinek ajánlanék. Ottmeg lehet tanulni felkészülni a váratlan helyzetekre, sok ember nincs tisztában azzal, saját maga mire képes,és azt sem tudják, mire képes az autójuk.Az ismertségemből kifolyólag soha nem élveztem előnyt az utakon, sőt a rendőrök inkább utaznak rám. Biztos, hogy engem szednek ki, amikor meglátnak. Persze nem vagyok rosszban a rendőrökkel, nagyon sok rendfenntartó barátom van. Feleslegesen nem szoktam száguldozni, ha nem kell időre menni, vagy amikor fáradt vagyok. Sőt a kor előrehaladtával az ember azért igyekszik még inkább odafigyelni - mesélt élményeiről és tapasztalatairól Bebe.

  - Egy hóbortos, rendkívül megmosolyogtató, jópofa személy István, annak ellenére, hogy jogász és műsorvezető. Nekem nem tűnt csípősnek a humora, lehet, hogy emberére akadt benne, hiszen nem szoktam válasz nélkül hagyni az ilyesfajta poénokat. Nagyon jól éreztem magam a forgatáson. Amit a műsorban vezettem, nagyon meglepett, a várakozásaimat felül múlta. A mai sportautók nem tetszenek, nem látok bennük anyagot, csak műanyag az egész. Az amerikai autókat szeretem, gyermekkori álmom, hogy egyszer legyen egy oldtimerem. Fel is vettem a kapcsolatot az államokban egy emberrel, aki ezeket az autókat készíti megrendelésre, de ahhoz még néhány koncertet le kell nyomnom. Magyarországon már van belőle egy, hétköznapi használatra venném, de természetesen nem azzal járnék fellépni, inkább a saját kedvtelés céljából.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Körülmetéltek egy belga férfi sterilizálás helyett

  Sterilizálás helyett tévedésbõl körülmetéltek egy 36 éves belga férfit a kórházban.

 • Dobó Kata összeszûrte a levet Gyömrõ polgármesterével?

  Nagy feltûnést keltett az egyik budai étteremben Dobó Kata, aki meghitten vacsorázott Gyenes Leventével, Gyömrõ polgármesterével, majd kéz a kézben távoztak.

  A szemtanúk szerint a pár romantikus hangulatban vacsorázott, szerelmesen hallgatták egymást, majd kéz a kézben távoztak a helyszínrõl.

  Kata legújabb választottja politikai karrierje mellett a Nemzetközi Testõr és Biztonsági Szolgálatok Szövetsége igazgatótanácsának elnöke, tehát nem áll rosszul anyagilag.

 • Mel Gibsonnak a gatyája is rámegy a válásra

  Eldõlt, hogy Mel Gibson exfelesége 450 millió dollárt kap a válás után. Miután a színész 30 évvel ezelõtt nem kötött házassági szerzõdést a nejével, automatikusan felezõdött a vagyon, ez pedig alaposan megkopasztja a színészt.

 • Hatalmas meglepetés Jamie Fox születésnapján

  Jamie Foxx meg volt róla gyõzõdve, hogy szerettei megfeledkeztek a születésnapjáról.

 • Michael Jackson álca mögött?

  Döbbenetes dolgot állít több amerikai honlap és a The Sun címû brit napilap: Michael Jackson életben van. A legendás énekes a hajmeresztõ teória szerint Dave Dave néven él, és egy égési baleset áldozatának adja ki magát.

 • Mauin mondta ki a boldogító igent Malek Miklós és kedvese

  Mauin mondta ki a boldogító igent Malek Miklós és kedveseAz X-Faktor egykori mentora Mauin, a tengerparton mondta ki a boldogító igent. Malek Miklós hat év után feleségül vette lengyel kedvesét, Kasiát. Az egykori mentor tavaly kérte meg a barátnője kezét, nemrég pedig paradicsomi körülmények között a Hawaii-szigetcsoport második legnagyobb szigetén, Mauin örök hűséget fogadott. Kasia ötlete volt, hogy ezen a helyen tartsák meg az esküvőt, a szigeten még működő vulkán is található. Miklósnak sem volt kifogása az esküvő helyszíne ellen, ugyanis neki is ez az egyik kedvenc helye.

 • Mumbainál elsüllyedt egy szénszállító hajó

  Mumbai indiai metropolisz közelében a viharos tengerben elsüllyedt egy teherhajó, amelynek rakterében 60 ezer tonna szén volt.

 • Dél-afrikai férfi nyerte a homoszexuálisok szépségversenyét

  A dél-afrikai Charl Van den Berg nyerte a Worldwide Mr Gay elnevezésû, homoszexuálisoknak rendezett világversenyt Oslóban.

 • Anyacsavarral próbálta meghosszabbítani hímvesszõjét

  Termetes anyával, mármint jókora anyacsavarral próbálta meghosszabbítani hímvesszõjét egy hegesztõmunkás Malajziában, ám csak hosszú kínlódás lett az eredmény.

  A férfi csavaros észjárásának menete a következõ volt: a súlyos anyát ráhúzta vesszejére, remélve, hogy a fém súlya idõvel megnyújtja azt. Csakhogy erekciója támadt és az anya úgy rászorult, hogy a férfi tûzoltókra szorult. Elõször õket hívta, ám tehetetlenek voltak, csakúgy mint a mentõk.

 • Holnap születhet ítélet a Tvmaci perében

  Holnap születhet ítélet abban a perben, amit a Tévémaci, a Vízipók és egyéb mesefilmek felhasználói jogának tárgyában indított egy civil szervezet a Magyar Televízióval és egy másik gazdasági társasággal szemben.

  A Magyar Animációs Filmalkotók Egyesülete (MAFE) azt kívánta megtudni a Magyar Televízió Zrt.-tõl (MTV), illetve a PannóniaFilm Kft-tõl, hogy mikor és hogyan szerezték meg a kérdéses mesékre vonatkozó felhasználási jogokat, illetve milyen jogi alapon rendelkeznek ezek felhasználói jogával.

 • Százszor hívta a segélyszolgálatot férjet keresve

  Egy német nõ elvált, és kétségbeesetten keresett új férjet, ám nem volt jobb ötlete, felhívta a segélyszolgálatot, de nem egyszer, hanem százszor.

  A Berlinben élõ hölgy annyira kétségbeesett volt, hogy százszor is felhívta a segélyszolgálatot, de hiába mondták neki, hogy ilyesmiben nem tudnak segíteni, õ nem szállt le a szolgálatról.

 • Az éjszaka közepén kellett kórházba vinni Jessica Albát

  Az éjszaka közepén Jessica Alba kórházba került, miután lebénult a keze és a nyaka.

 • Kizuhant a másodikról, ráesett a kocsijára, majd besétált aludni a szomszéd házába

  Egy harmincéves amerikai nõ eddig megmagyarázatlan okból kizuhant házuk második emeleti ablakából, ráesett az autójára, majd felállt, és besétált a szomszédos házba, ahol elaludt a kanapén.

 • 14 évvel ezelõtt egy mûtétnél a szívében felejtettek egy törlõkendõt! Elhunyt!

  Egy krasznojarszki férfi azért halt meg, mert 14 évvel ezelõtt egy mûtétnél a szívében felejtettek egy törlõkendõt.

  A mûtétet 1995-ben, a moszkvai Bakuljev szív- és érsebészeti intézetben végezték. Az idegen tárgy krónikus szívburokgyulladást okozott a betegnek.

 • Apa lett a világ legmagasabb embere

  Peking) - A világ legmagasabb embereként számontartott, 2,36 méter magas Pao Hszi-sunnak (Bao Xishun)4,2 kilogrammos gyermeke született - adta hírül a pekingi sajtó.

  Az 57 éves férfi szeretné, ha gyermeke legalább olyan magas lenne majd, mint õ, hogy egy napon kosárlabdacsillag válhasson belõle.

 • Pamela Andersonnak tetemes adótartozása van

  Tetemes adótartozása van Pamela Anderson amerikai színésznõnek, aki állítólag közel 500 ezer dollárral - 97,3 millió forintnyi összeggel - kevesebb adót fizetett, mint kellett volna.

 • Egyszerre 527 sakktáblán játszott, ebbõl csak 17 partit bukott el

  "Besakkozta" magát a Guinness-rekordok Könyvébe az izraeli Alik Gershon, aki egyszerre 527 táblán adott szimultánt, s a partik közül 454-et meg is nyert.

 • Ráfagyott egy vadlúd az Egyesült Államokban egy folyóra

  Ráfagyott egy vadlúd az Egyesült Államokban egy folyóra.

  A buta liba túl hosszasan ücsörgött a Clinton-folyó jegén Detroit egy külvárosában. Búvárok és hajósok siettek megmentésére. Elõbb langyos vízzel próbálták elérni, hogy a jég ne marasztalja tovább a liba farát, aztán inkább körbevágták a jeget a madár körül. Nagyjából egy órán át küszködtek, míg kiszabadították az állatot a jégfogságból.

 • Esküvõi ruhában fotózza a legidõsebb párokat egy kínai amatõr fényképész

  Esküvõi ruhában fotózza a legidõsebb párokat egy kínai amatõr fényképész, esélyt adva nekik ezáltal egy friss esküvõi képre. Az egyik pár együttes életkora 204 év!

 • Milyen nehéz egy pohár víz?!

  Milyen nehéz egy pohár víz?!Egy pszichológus a teremben járkált, miközben stresszkezelést oktatott a közönségnek. Amikor felemelt egy poharat, mindenki a megszokott „félig üres vagy félig teli?” kérdésre számított. Ehelyett mosolyogva azt kérdezte: - Milyen nehéz ez a pohár víz? A válaszok 2 dekagrammtól fél kilóig terjedtek. A pszichológus azonban így válaszolt: - A tényleges súly nem lényeges. Attól függ, milyen hosszan tartom a kezemben. Ha csak egy percig tartom, az nem probléma. Ha egy órán át tartom, megfájdul a karom. Ha egy napig tartom, a karom elzsibbad és megbénul.

 • Umberto Eco, a rapper

  Milánó - Az egyik leghíresebb olasz író felcsapott rappernek. Ottavia Fusco színésznõ-énekesnõ Nulla évek (Gli anni zero) címû lemezére került fel egy szerzeménye, a Könnyû, könnyû. (Facile, facile). Egy nõrõl szól, akit a Chanel öltöztet és Brigitte Bardot-t próbálja utánozni.

 • Huszonhárom nyelvet beszél a 16 éves fiú

  Egyebek közt beszéli a hébert, a szuahélit, az arabot, a kínait, de japánul és hindiül sem tudják „eladni” azt a 16 éves csodafiút, aki huszonhárom nyelven tud.

 • Szexképek miatt beperelték a McDonald's-ot!

  Beperelte a McDonald's-ot egy férfi, aki azt állítja, hogy a gyorsétterem dolgozói az ott felejtett telefonjáról feltöltötték az internetre felesége meztelen képeit.

  Pert indított a McDonald's és a hálózat egyik éttermének vezetõje ellen egy amerikai férfi, és hárommillió dollárt követel az õt ért sérelmek miatt, és költözése költségeinek megtérítésére. Philip Sherman azt állítja, hogy a McDonald's fayetteville-i éttermében hagyta a mobiltelefonját, és amikor felhívta õket, az ott dolgozók megígérték, hogy vigyáznak a készülékre, amíg visszamegy érte.

 • Szülés közben verekedtek össze az orvosok

  Fizikai leszámolással ért véget egy szülés a szicíliai Messina városában. Az orvosok egymást verték, melynek következtében a mama és a csecsemõ is válságos állapotban van.

 • Ismét Vilmos és Kate "pillanatokon belüli" jegyességét jósolják

  Ismét Vilmos brit trónörökös és kedvese, Kete Middleton jegyességének "pillanatokon belüli" bejelentésére következtetnek bizonyos jelekbõl a herceg környezetében.

 • Fia helyett akart vizsgázni, de lebukott

  Húszéves fia helyett próbált levizsgázni egy 54 éves apa Japánban, de megbukott.

  Nem tudásból, hanem személyazonosságból. A férfi tavaly tette le ugyanezt a vizsgát, akkor a "maga nevében" és sikerrel. Együtt szeretett volna dolgozni fiával, de ehhez a fiának is le kellett volna vizsgáznia, aki viszont nemigen akart tanulni.

 • Budapesten fogták el a nyíregyházi szélhámost!

  Budapesten fogták el azt 35 éves nyíregyházi férfit, aki jelentõs értékre elkövetett csalások miatt tavaly óta szerepelt a megyei körözési toplistán; összesen mintegy 87 millió forintos kárt okozott cégeknek és magánszemélyeknek.

 • Kétszázhuszonöt kilométert futott megállás nélkül

  Jótékonysági célból 225 kilométert futott megállás nélkül egy brit férfi, aki a távot 37 óra alatt tette meg.

 • Búcsút intett egymásnak Erique Iglesias és Anna Kournikova

  Búcsút intett egymásnak Erique Iglesias és Anna KournikovaEnrique Iglesias és Anna Kournikova szép csendben búcsút intettek egymásnak. Ismét szárnyra kaptak azon pletykák, melyek szerint Enrique Iglesias és Anna Kournikova pontot tett a kapcsolatuk végére. Vagy legalábbis nagyon közel vannak a szakításhoz. Sőt most komoly bizonyítékok is utalnak a tizenkét éves románc végére. Enrique a héten a legnagyobb titokban eladta eddigi otthonukat, amit mind ő, mind a teniszcsillag imádtak, és jóformán ki sem mozdultak a miami birtokról. Vagyis elég érthetetlen, hogy miért szabadultak meg a meseszép ingatlantól.

 • Egyetemen tanul zenét a Red Hot Chili gitárosa

  A legendás zenekar basszusgitárosa úgy döntött, hogy beiratkozik a Dél-Kaliforniai Egyetemre mivel úgy érzi, hogy van még mit tanulnia a zenérõl – írja a DigitalSpy.

  Flea egy interjúban elmondta, hiába játszott több iskolai zenekarban is, ami az elméletet illeti, szerinte még vannak hiányosságai.

  Hozzátette, a Red Hot Chili Peppers tagjai ösztönösen és az érzelmeikre hallgatva szereznek zenét. Ami a banda jövõjét illeti, a fiúk egyelõre visszavonulnak, hogy egy kicsit kipihenjék magukat.