rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Bebe nem adja át a volánt másnak, korábbi súlyos autóbalesete miatt

 • Share on Tumblr

  Bebe nem adja át a volánt másnak, korábbi súlyos autóbalesete miattBebe nem bízik senkiben, csupán egy embert enged a kormány mögé, amikor koncertezni indul. Szörnyű emlékei vannak arról, amikor sofőr vitte őket. Egy súlyos karambol miatt hetekig ágyba kényszerült, és műtétek sorozata várt rá, újra kellett tanulnia a járást, és egy évébe került ez az eset. - Én vezetek, amikor fellépésekre megyünk, mert annak idején autóbalesetet szenvedtem,és nem bízok senkiben. Az egyetemen a Hallgatói Önkormányzatnál tevékenykedtem, és a gólyabált mi szerveztük. November volt, és nagy hó esett le.

  Másnap egy projektort kellett visszavinnünk, amikor a jeges úton megcsúsztunk, és megtörtént a baj. Telibe vertünk egy kamiont. Újra kellett éleszteni minket, majd kórházba kerültünk. Több operáción estem át, egy évig tartott a felépülés, meg kellett tanulnom újra járni, és sokáig mankóval közlekedtem. Edzésre viszont jártam, vízilabdáztam, így a mankóval odabicegtem, a medencébe pedig belöktek. Az úszás jót tett a rehabilitációban. Az az érdekes, hogy csak az elején éltem meg nehezen, később már nem fogtam fel olyan tragikusan. A kórházban töltött időszak életem egyik legviccesebb hetei voltak, rengeteget nevettünk, mi voltunk a rettegett 19-es kórterem. Volt, hogy pörköltet és bort csempésztek be nekem. Jót szórakoztunk, azóta is emlegetjük ezt az időszakot akkori szobatársaimmal - mesélte Bebe, aki már óvatos a vezetést illetően, és szereti, ha ő maga ülhet a kormány mögött.

  - Egyetlen ember mellett érzem magam biztonságban: aki pedig Fitos László, jóbarátom és egyben menedzserem is. Ha lehet, akkor én vezetek. Ráadásul szeretek a saját ritmusomban, haladósabban menni, és az autópálya adottságait ki is használom, mondjuk úgy, hogy dinamikusan, defenzíven vezetek - kezdte az énekes, aki nagyon figyel saját és mások testi épségére, és a veszélyforrásokat kerüli.

  - Nem megyek bele olyan előzésbe, ahol látom, hogy nem jönne össze. Az ember általában az utakon a sebességet alá-, a távolságot pedig fölé becsüli, és ebből vannak a nagy karambolok. Nem feltétlen magamra figyelek, hanem inkább másokra, illetve hogy mi fog történni. Ha látok magam előtt egy embert, aki annyira nem figyel, vagy telefonál, akkor igyekszem gyorsan elhagyni azt a járművet. Sokat voltam vezetéstechnikai pályán, amit mindenkinek ajánlanék. Ottmeg lehet tanulni felkészülni a váratlan helyzetekre, sok ember nincs tisztában azzal, saját maga mire képes,és azt sem tudják, mire képes az autójuk.Az ismertségemből kifolyólag soha nem élveztem előnyt az utakon, sőt a rendőrök inkább utaznak rám. Biztos, hogy engem szednek ki, amikor meglátnak. Persze nem vagyok rosszban a rendőrökkel, nagyon sok rendfenntartó barátom van. Feleslegesen nem szoktam száguldozni, ha nem kell időre menni, vagy amikor fáradt vagyok. Sőt a kor előrehaladtával az ember azért igyekszik még inkább odafigyelni - mesélt élményeiről és tapasztalatairól Bebe.

  - Egy hóbortos, rendkívül megmosolyogtató, jópofa személy István, annak ellenére, hogy jogász és műsorvezető. Nekem nem tűnt csípősnek a humora, lehet, hogy emberére akadt benne, hiszen nem szoktam válasz nélkül hagyni az ilyesfajta poénokat. Nagyon jól éreztem magam a forgatáson. Amit a műsorban vezettem, nagyon meglepett, a várakozásaimat felül múlta. A mai sportautók nem tetszenek, nem látok bennük anyagot, csak műanyag az egész. Az amerikai autókat szeretem, gyermekkori álmom, hogy egyszer legyen egy oldtimerem. Fel is vettem a kapcsolatot az államokban egy emberrel, aki ezeket az autókat készíti megrendelésre, de ahhoz még néhány koncertet le kell nyomnom. Magyarországon már van belőle egy, hétköznapi használatra venném, de természetesen nem azzal járnék fellépni, inkább a saját kedvtelés céljából.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Hugh Hefner szakított Holly Madison-nal

  Eleinte ugyan tagadta a szakítást, de az Associated Pressnek adott telefonos interjújában Hugh Hefner szerdán megerõsítette, hogy õ és Holly Madison már nem egy pár.

  A jó öreg Hefet azonban nem kell félteni: egy forróvérû ikerpárral vigasztalódik!

  Hef elmondása szerint elsõszámú barátnõje azután dobta, hogy kijelentette neki, sose fogja elvenni, és gyereket se akar tõle.

 • Nem pisiszex, hanem fogyókúra pisivel

  Egyesek nemcsak szépségápolásra, de fogyókúrához is használják a vizeletüket.

 • Megbírságoltak egy nõt, mert a szomszédjáról nevezte el a kutyáját

  Megbírságoltak egy nõt Kínában, mert a szomszédjáról nevezte el a kutyáját, és állandóan szidalmazta.

 • Milliós ajándékot szán kedvesének karácsonyra Taylor Swift

  Az énekesnõ karácsonyra egy 17 millió forint értékû relikviát pécézett ki Harry számára.

 • Julija Timosenko megvált védjegyének számító fonott hajkölteményétõl

  Évek után megvált védjegyének számító fonott hajkölteményétõl Julija Timosenko ukrán miniszterelnök, aki új frizurával jelent meg a heti kormányülésen.

  A politikus a 2004-es narancsos forradalom óta ragaszkodott fonott hajviseletéhez. A szerdai kormányülés egyik legnagyobb szenzációnak minõsülõ eseményérõl az UNIAN ukrán hírügynökség külön hírben számolt be.

 • Meztelenül akart hódítani a kínai nõ

  A 29 éves Li Csinget meztelenül akarta meghódítani egy nõismerõse.

  Csing tiensani lakásába kopogtatás nélkül lépett be a hölgy, Csang Jing, aki átugorva az udvariassági formulákat, vetkõzni kezdett.

  A férfi úgy megriadt, hogy kiszaladt az ajtón és meg sem állt barátja házáig, ahol a díványon töltötte az éjszakát.

 • Kínában készítették el a világ legnagyobb karosszékét

  A világ legnagyobb karosszékét készítették el nemrégiben Kínában, Shanghai egyik forgalmas áruházában nézhetik meg a kíváncsiskodók, de felülni rá igencsak bajos lenne.

 • Hatvan évig jegelt levelek

  Hatvan éven át "jegelt" leveleket a Mont Blanc egy repülõszerencsétlenség okán.

 • Tragédia! Az Oscar-díjas színésznõ családját lemészárolták!

  Gyilkosság áldozata lett Jennifer Hudson Oscar-díjas színésznõ és énekesnõ anyja és fivére - jelentette pénteken az amerikai tömegtájékoztatás.

  Az afroamerikai mûvész 57 éves anyját és 29 éves bátyját chicagói házukban találták meg holtan, golyókkal a testükben.

  Egy hétéves fiú - valószínûleg az énekesnõ unokaöccse - eltûnt; a feltételezés szerint elrabolták.

  A rendõrségnek van egy gyanúsítottja.

 • Emberi petesejtet sorsol ki egy brit klinika

  Egy brit termékenységi klinika ezen a héten kisorsol egy emberi petesejtet, így népszerûsítve szolgáltatásait, mindez állításuk szerint összefér a brit törvényekkel.

 • Paris Hilton a valóságshowjában csak megjátszotta a hülyét!

  Az örökösnõ állítása szerint nem olyan buta, mint amilyennek gondolják, a valóságshowjában is csak megjátszotta a hülyét.

  "Nagyon intelligens vagyok. Képes vagyok mindenre. Én vagyok az élõ bizonyíték arra, hogy a szõkék nem buták" - nyilatkozta a híresség, aki szerint úgy vészelhetjük át a gazdasági világválságot, ha vidám színeket viselünk.

  Hilton másrészt meg van gyõzõdve arról, hogy a férfiak nem a pénze és a külseje, hanem személyisége miatt vonzódnak hozzá.

 • Nyolcvan forintért verték meg az idõs nõt

  Nyolcvan forintot rabolt el egy idõs nõtõl két fiatalkorú a Borsod megyei Selyeb községben. A gyanúsítottak meg is verték a 77 éves nyugdíjast.

 • Kanye West eltávolodott gyermeke édesanyjától

  Kim Kardashian legszörnyûbb rémálma válhat valóra. Kanye West eltávolodott tõle.

 • Verekedés a forgatáson – Elrepedt a sztár bordája, orvost kellett hívni

  Kaylee Defer, A pletykafészek sztárja és Steve Stanulis színész jó néhány sérülést szerzett új filmjük forgatásán.

 • Szabó Eszter és Kontor Tamás kimondják a boldogító igent

  Szabó Eszter és Kontor Tamás kimondják a boldogító igent. A párnak már van két közös gyermeke, eddig mégsem fordult meg a fejükben, hogy kapcsolatukat hivatalossá tegyék.

  - Amióta megismerkedtünk, mindig történt velünk valami. Terhes lettem, szültem, megint terhes lettem, megint szültem, vagy éppen beköltöztünk egy házba közösen. Ilyen szituációkban nem jut eszedbe a házasság, akkor másra figyelsz. Elõfordult, hogy beszéltünk róla, de mindig arra jutottunk, hogy most másra koncentráljunk.

 • Nyolcvankilenc milliárd dollárja volt pár órán át

  88 milliárd 888 millió 888 ezer 888 dollárral és 88 centtel gyarapodott egyik pillanatról a másikra egy férfi bankszámlája az Egyesült Államokban, amit õ kamatoztatni szeretett volna, a haszonból pedig jótékonykodni.

 • Nem elégedett a külsejével Celin Dion

  Nem elégedett a külsejével Celin DionCeline Dion nem elégedett a küllemével. A 45 éves híres énekesnő szívesen változtatna egyet és mást magán, amikor a tükörbe néz. Hogy mi zavarja a legjobban, most elárulta. - Gyakran gondoltam rá, hogyan lehetne egyik-másik ráncot eltüntetni – mondta a My Heart Will Go On kanadai énekesnője. - És nagyon örülnék, ha az orrom kisebb, az állam pedig kevésbé hegyes lenne – tette hozzá. Az is eszébe jutott már, hogy botoxkezelésnek veti alá magát, de aztán ezt elvetette, mivel a kezelés túlságosan megköti az arcizmokat.

 • Megjelenik Spears-mama könyve

  New York - Britney Spears édesanyja könyvet írt híressé vált gyermekeivel való viszonyáról, amelyben beszámol a magánéleti válságba jutott sztárénekes kilábalásáról éppúgy, mint kisebb lánya mellbevágóan korai terhességérõl.

  A Through the Storm (A viharon át) címû kötetet egy vezetõ keresztény kiadó jelenteti meg szeptember 16-án.

 • Nicole Kidman-nek teljesen megromlott a kapcsolata két idősebb gyermekével

  Nicole Kidman-nek teljesen megromlott a kapcsolata két idősebb gyermekévelNicole Kidman és adoptált lánya kapcsolata annyira megromlott, hogy a színésznő már nem is tekinti a gyerekének. Már évek óta pletykálnak róla, hogy Nicole Kidman és a Tom Cruise-zal adoptált gyerekei levegőnek nézik egymást, és ezt most a színésznő némileg meg is erősítette. Nicole a Tonight Show-ban tett látogatásakor, a Keith Urbantól született Sunday Rose-t nevezte a legidősebb lányának. Pedig az valójában Isabella. Vagyis az Oscar-díjas színésznő a jelek szerint már nem is tekinti a gyerekének Bellát, illetve gyaníthatóan vele együtt a bátyját, Connort sem.

 • Szögesdrótot hord a lába között, szüzességének védelmébe érdekében (fotó!)

  Szögesdrótot (igaz, afféle dizájnosat) hord, a lába között – immáron 23 éve egy brit nõ. A pszichológus az Opus Dei tagja és így szeretné megóvni szüzességét.

 • Lopással gyanusították meg Kate Hudsont

  Lopással vádolja egy kozmetikai termékeket gyártó cég Kate Hudsont.

  A cég a bíróságra azt állítja, hogy a színésznõ és fodrász üzlettársa lenyúlták az ötletüket, miszerint vulkáni hamuval teszik még jobbá hajápoló termékeiket.

  A cég állítja, hogy Hudson és Babaii azután dobták piacra saját, szintén ezzel az összetevõvel dicsekvõ produktumaikat, miután megmutatták nekik mintáikat.

 • Jessica Simpson a világhálón szexel

  Ha ló nincs, jó a szamár is. Jessica Simpson az Internet segítségével tartja életben a közte és kedvese, Tony Romo közt lángoló szenvedélyt, mikor a munkájuk elszólítja õket egymás mellõl.

  Jessica beizzítja a webcamerát, és máris megy a Pussycat Dollstól tanult szaftos mûsor Tonynak. Élõben, privátban.

  "Jessnek nem okoz gondot kedvenc Pussycat Dolls táncmozdulataival szórakoztatni Tonyt. Egészen addig táncol a kamera elõtt, míg boldoggá nem teszi õt" - idéz a The Sun egy, a pár magánügyeiben igencsak jártas forrást.

 • Két régi barátnõrõl kiderült, hogy testvérek

  London - Harmincévnyi barátság után derült ki két barátnõrõl, hogy testvérek, méghozzá édestestvérek.

  Még csecsemõ korukban örökbe adták õket, és csak bakfisként találkoztak ismét: ugyanabban az áruházban dolgoztak. Nagyon összebarátkoztak, de aztán a sors külön utakra terelte õket. Csak nemrégiben látták újra egymást, 44 és 45 évesen, annak köszönhetõen, hogy nõvérük - aki 46 esztendõs - családfáját kezdte kutatni. Igencsak meglepõdtek a régi "testvéri" barátnõk, amikor szembesültek testvériségükkel.

 • Téves hereeltávolításért 180 ezer eurós kártérítést kap egy olasz férfi

  Száznyolcvanezer eurós (48 millió forint) kártérítést ítélt meg egy olasz bíróság annak a fiatal férfinak, akinek tévedésbõl az egészséges heréjét távolították el az orvosok egy hat évvel ezelõtti operáció során.

 • Saját kutyája tépte szét a nénit

  Súlyos szerencsétlenség történt a napokban a munkácsi járási Ódávidházán. Egy gazda vérben fekve találta udvarán édesanyját. Az idõs asszonyt a ház doberman fajtájú kutyája támadta meg.

 • Zenével próbálják gyorsítani a rizs növekedését

  A világtól elszigetelõdött ázsiai kommunista országból kiszivárgott Dél-Koreába több fotó, melyeken tangóharmonikás zenekar látható egy rizsteraszon.

 • Tízéves a Google keresõrendszer

  Washington - Tízéves a világ legnépszerûbb internetes keresõrendszere, a Google, amelyet 1998 szeptemberében indítottak.

  Az alapítók a most 35 éves Larry Page, valamint a moszkvai születésû 34 éves Sergey Brin (Szergej Brin), aki gyermekkorában vándorolt ki szüleivel az Egyesült Államokba.

  A kezdet meglehetõsen szerény volt: a cég mindössze 4 komputerrel rendelkezett, s 100 ezer dollárt, mostani árfolyamon 16,9 millió forintot fektethetett az üzletbe.

 • Négyszeresére drágult a patkányhús Kambodzsában

  Több mint négyszeresére drágult az ínyencfalat az idén Kambodzsában.

  Éves szinten 37 százalékos volt az általános drágulási ütem - a központi bank legfrissebb becslése szerint -, a patkányhús kilója pedig már 100 forintnyi összeg közül jár, holott tavaly még csak 24 forintnyit kértek el a piaci árusok a bontott patkányért.

  A legkapósabb persze a "szabad tartásban" nevelkedett mezei patkány, amely fokhagymával ízesítve igen népszerû csemege lett az ázsiai országban.

 • Sztálin a szódavizes üvegen

  Sztálin arcképével díszített címkéjû szódavizet bocsátott ki a második világháborús sztálingrádi csatában aratott gyõzelem emlékére egy volgográdi cég.

 • A Star Trek-et levetítették az ûrben!

  A Star Trek galaktikus sikere folytatódik: a Nemzetközi Ûrállomásra (ISS) is felsugározták a kultsorozatból készült új feldolgozást, s egy ûrhajós már meg is nézte laptopon.

  A Paramount Pictures jelentette be, hogy átküldték a J. J. Abrams rendezésében készült sci-fit a NASA houstoni központjába, s onnan csütörtökön juttatták fel az ûrállomásra. Michael Barratt pénteken látta az Enterprise ûrhajó elsõ kalandját az állomás Unity egységében.