rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Bebe nem adja át a volánt másnak, korábbi súlyos autóbalesete miatt

 • Share on Tumblr

  Bebe nem adja át a volánt másnak, korábbi súlyos autóbalesete miattBebe nem bízik senkiben, csupán egy embert enged a kormány mögé, amikor koncertezni indul. Szörnyű emlékei vannak arról, amikor sofőr vitte őket. Egy súlyos karambol miatt hetekig ágyba kényszerült, és műtétek sorozata várt rá, újra kellett tanulnia a járást, és egy évébe került ez az eset. - Én vezetek, amikor fellépésekre megyünk, mert annak idején autóbalesetet szenvedtem,és nem bízok senkiben. Az egyetemen a Hallgatói Önkormányzatnál tevékenykedtem, és a gólyabált mi szerveztük. November volt, és nagy hó esett le.

  loading...

  Másnap egy projektort kellett visszavinnünk, amikor a jeges úton megcsúsztunk, és megtörtént a baj. Telibe vertünk egy kamiont. Újra kellett éleszteni minket, majd kórházba kerültünk. Több operáción estem át, egy évig tartott a felépülés, meg kellett tanulnom újra járni, és sokáig mankóval közlekedtem. Edzésre viszont jártam, vízilabdáztam, így a mankóval odabicegtem, a medencébe pedig belöktek. Az úszás jót tett a rehabilitációban. Az az érdekes, hogy csak az elején éltem meg nehezen, később már nem fogtam fel olyan tragikusan. A kórházban töltött időszak életem egyik legviccesebb hetei voltak, rengeteget nevettünk, mi voltunk a rettegett 19-es kórterem. Volt, hogy pörköltet és bort csempésztek be nekem. Jót szórakoztunk, azóta is emlegetjük ezt az időszakot akkori szobatársaimmal - mesélte Bebe, aki már óvatos a vezetést illetően, és szereti, ha ő maga ülhet a kormány mögött.

  - Egyetlen ember mellett érzem magam biztonságban: aki pedig Fitos László, jóbarátom és egyben menedzserem is. Ha lehet, akkor én vezetek. Ráadásul szeretek a saját ritmusomban, haladósabban menni, és az autópálya adottságait ki is használom, mondjuk úgy, hogy dinamikusan, defenzíven vezetek - kezdte az énekes, aki nagyon figyel saját és mások testi épségére, és a veszélyforrásokat kerüli.

  - Nem megyek bele olyan előzésbe, ahol látom, hogy nem jönne össze. Az ember általában az utakon a sebességet alá-, a távolságot pedig fölé becsüli, és ebből vannak a nagy karambolok. Nem feltétlen magamra figyelek, hanem inkább másokra, illetve hogy mi fog történni. Ha látok magam előtt egy embert, aki annyira nem figyel, vagy telefonál, akkor igyekszem gyorsan elhagyni azt a járművet. Sokat voltam vezetéstechnikai pályán, amit mindenkinek ajánlanék. Ottmeg lehet tanulni felkészülni a váratlan helyzetekre, sok ember nincs tisztában azzal, saját maga mire képes,és azt sem tudják, mire képes az autójuk.Az ismertségemből kifolyólag soha nem élveztem előnyt az utakon, sőt a rendőrök inkább utaznak rám. Biztos, hogy engem szednek ki, amikor meglátnak. Persze nem vagyok rosszban a rendőrökkel, nagyon sok rendfenntartó barátom van. Feleslegesen nem szoktam száguldozni, ha nem kell időre menni, vagy amikor fáradt vagyok. Sőt a kor előrehaladtával az ember azért igyekszik még inkább odafigyelni - mesélt élményeiről és tapasztalatairól Bebe.

  - Egy hóbortos, rendkívül megmosolyogtató, jópofa személy István, annak ellenére, hogy jogász és műsorvezető. Nekem nem tűnt csípősnek a humora, lehet, hogy emberére akadt benne, hiszen nem szoktam válasz nélkül hagyni az ilyesfajta poénokat. Nagyon jól éreztem magam a forgatáson. Amit a műsorban vezettem, nagyon meglepett, a várakozásaimat felül múlta. A mai sportautók nem tetszenek, nem látok bennük anyagot, csak műanyag az egész. Az amerikai autókat szeretem, gyermekkori álmom, hogy egyszer legyen egy oldtimerem. Fel is vettem a kapcsolatot az államokban egy emberrel, aki ezeket az autókat készíti megrendelésre, de ahhoz még néhány koncertet le kell nyomnom. Magyarországon már van belőle egy, hétköznapi használatra venném, de természetesen nem azzal járnék fellépni, inkább a saját kedvtelés céljából.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Titokban nõsült meg a vízilabdázó

  Egy év jegyesség után titokban feleségül vette modell barátnõjét az olimpikon vízilabdázó Varga Dániel.

 • Harry Styles 5,2 milliárdot keresett tavaly

  Harry Styles pimaszul fiatal és szemtelenül sokat keresett tavaly. Idén még jelentõsebb bevételre számíthat.

 • Huszonkét közép-, illetve felsõfokú végzettsége van egy orosz férfinak

  Legutóbbi diplomáját 70 éves korában szerezte, de még egy egyetemet elvégezne a 82 éves Ilja Oszipov diplomás bányamérnök, geológus, tanár, újságíró, továbbá egyebek között diplomás ápoló, mágus, reflexológus és természetgyógyász - jelentette a Moszkovszkij Komszomolec címû orosz lap.

 • Burgess Benji tengerentúlon épít karriert

  Radics Gigi után Burgess Benji is a tengerentúlon építi a karrierjét. A fiatal énekes már szerepet is kapott egy musicalben.

 • Ha fociról van szó, a nõk csak a másodikak a sorban

  Amikor a férfiak barátaikkal találkoznak, a feleségek, barátnõk és a munka témáját is a háttérbe szorítva a foci vezeti a társalgást - derül ki egy friss felmérésbõl.

 • Eladó az Egyesült Államok legnagyobb villája

  Eladó 75 millió dollárért (mintegy 17 milliárd forintért) az Egyesült Államok legnagyobb villája.

 • Táncolj Amcsi!

  Megtáncoltatott amerikai

  Jeruzsálem - Az izraeli repülõtéri biztonsági õrök megtáncoltattak egy amerikait, mert nem hitték el neki a neve miatt, hogy az Alvin Ailey tánccsoport tagja.

 • Egymillió dollárra pereli Florida kormányzóját az egykori Talking Heads frontembere

  Egymillió dollárra perelte be Charlie Crist floridai kormányzót az egykori Talking Heads együttes frontembere, David Byrne, mert a politikus engedély nélkül használta fel a zenekar egyik számát kampányában.

 • Megszületett Shakira és Gerard Pique kisfia

  A 35 éves énekesnõ tegnap este adott életet kisfiának, Milánnak.

 • Van olyan eset, amikor a rendőr megkegyelmez a gyorshajtónak

  Van olyan eset, amikor a rendőr megkegyelmez a gyorshajtónakA massachusettsi Scott Lowe múlt hét csütörtökön hagyta figyelmen kívül az épp érvényben lévő sebességkorlátozást, azonban zseniális dumát adott elő, mikor egy járőr megállásra kényszerítette. A 22 éves fiatalember azt állította, hogy a helyi szerencsejáték zrt. főhadiszállására siet, hogy magához vegye a kaparós sorsjeggyel nyert 50 ezer dollárját - vagyis nagyjából 11,5 millió forintot. A rendőrségi jelentés szerint a gyorshajtó remegett és a markában szorongatott sorsjegyet mutogatta. A járőr az esetre való tekintettel elengedte egy megrovással a gyorshajtót.

 • Megette exneje útlevelét

  Egy orosz férfi miszlikbe tépte exneje útlevelét, majd az egészet megette, ám tettéért felelnie kell.

  A pár ugyan elvált, de egy lakásban volt kénytelen maradni. Veszekedés robbant ki, és a férj úgy gondolta, meg kell semmisítenie az egyetlen hivatalos iratot, amely volt feleségét arra jogosítja, hogy a lakásban éljen. Ezért teljes egészében megette a nõ útlevelét, egyetlen apró darabkát sem hagyott meg belõle.

 • Jennifer Hudson még soha nem fogyasztott alkoholt

  Jennifer Hudson még soha nem fogyasztott alkoholtJennifer Hudson bevallotta, hogy még soha életében nem ivott alkoholt vagy fogyasztott drogot, ezért komoly kihívás volt legújabb filmszerepe. Jennifer Hudson énekesnő és színésznő bevallotta, hogy még soha életében nem ivott vagy drogozott, ezért legújabb szerepe komoly kihívás elé állította. A híresség nagyon tartott a The Inevitable Defeat Of Mister And Pete című filmtől, amiben egy heroinfüggőt alakít. Az Oscar-díjas szépség elismerte, hogy komolyan félt ettől a szereptől, hiszen semmilyen tapasztalata nem volt korábban drogokkal vagy alkohollal.

 • Saját kutyája tépte szét a nénit

  Súlyos szerencsétlenség történt a napokban a munkácsi járási Ódávidházán. Egy gazda vérben fekve találta udvarán édesanyját. Az idõs asszonyt a ház doberman fajtájú kutyája támadta meg.

 • Újabb hat sportoló pekingi olimpián leadott doppingtesztjében mutattak ki tiltott szert

  Hat sportoló összesen hét, pekingi olimpián adott doppingtesztjében mutatták ki a CERA nevû tiltott szert, amely az EPO vérdopping legújabb generációs változata.

  A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) a lebukott sportolók nevét egyelõre nem közölte, ugyanis elõbb a nemzeti ötkarikás bizottságokat értesíti az esetekrõl, s majd az õ feladatuk lesz, hogy nyilvánosságra hozzák a vétkesek nevét.

 • Nyolc település kap városi rangot

  Sólyom László köztársasági elnök július 1-jével nyolc településnek adományozott városi címet - jelentette be Gyenesei István önkormányzati miniszter. Városi rangot kapott Bodajk, Fertõszentmiklós, Hajós, Halásztelek, Isaszeg, Pusztaszabolcs, Rudabánya, Zamárdi.

  Magyarország 3129 települése között ezzel 306-ra nõ a városok száma. Várossá válik Bodajk (Fejér megye), Fertõszentmiklós (Gyõr-Moson-Sopron megye), Hajós (Bács-Kiskun megye), Halásztelek (Pest megye), Isaszeg (Pest megye), Pusztaszabolcs (Fejér megye), Rudabánya (Borsod-Abaúj-Zemplén megye), Zamárdi (Somogy megye).

 • Egy családi ház medencéjébe lógott be egy kicsit hűsölni a kenguru

  Egy családi ház medencéjébe lógott be egy kicsit hűsölni a kenguruAz egy elegáns melbourne-i ház udvarába lógott be egy hűsölni vágyó kenguru, hogy aztán belecsobbanjon a medencébe és lehűtse magát az ausztráliai hőségben. A kenguru egy könnyed ugrással csobbant bele a medencébe, ahol még hosszasan pancsolt mielőtt távozóra vette. A ház tulajdonosai meg is örökítették az erszényest, és a biztonsági kamera is felvette, ahogy odaugrál a medencéhez, és beleveti magát. A kengurut a haragosan ugató kiskutya és az emberek megjelenése sem érdekelte túlzottan.

 • Elszakadt David Beckham Achilles-ína

  Elszakadt David Beckham Achilles-ína az AC Milan vasárnapi meccsén: a focistát hordágyra kellett tenni és sírva hagyta el a pályát.

 • Hihetetlen! Hetes ikreket szült egy egyiptomi asszony!

  Hetes ikreknek adott életet egy 27 éves egyiptomi asszony szombaton kora reggel Alexandriában - közölte annak az egyiptomi kórháznak az igazgatója, ahol a hét újszülött a világra jött.

  Az édesanyja állapota jó, bár vérátömlesztésre volt szüksége, mivel a hét csecsemõt császármetszéssel segítették a világra az orvosok, és emiatt az asszony sok vért vesztett.

 • Megint gyilkolni fog Freddy Kruegert

  Billy Bob Thornton játssza Freddy Kruegert a Rémálom az Elm utcában címû klasszikus horror remake-jében.

  Robert Englund, a gyilkos pengékkel felszerelt Freddy Krueger megformálója egy interjúban elárulta, hogy remake készül a ma már klasszikusnak számító Rémálom az Elm utcában címû horrorból.

  Englund - aki nyolc alkalommal alakította Freddy-t - elárulta, hogy már meg is találták az ideális utódot a szerepre, Billy Bob Thornton személyében, aki szerinte "kiváló választás" a készítõktõl.

 • Felszámolják a Herz szalámi gyárat!

  Jogerõre emelkedett a Herz Szalámigyár Zrt. elleni felszámolási kérelem, ezzel megkezdõdik a több mint 120 éves múltú magyarországi vállalat felszámolása.

  A cég közleménye hangsúlyozza: Jámbor János, a társaság többségi tulajdonosa a hitelezõ bankkal és a beszállítókkal is egyezségre törekszik annak érdekében, hogy újból megindulhasson a gyártás.

 • Kullancsok miatti hatórás repülõkésés

  Des Moines - Három kullancs miatt hat órával késõbb tudott csak felszállni egy utasszállító repülõgép az Egyesült Államokban.

 • Épp, hogy csak összeházasodtak, de már válnak is Kapocs Zsókáék

  Épp, hogy csak összeházasodtak, de már válnak is Kapocs ZsókáékTegnap reggel még attól visszhangzott a sajtó, hogy Kapócs Zsóka és párja titkon összeházasodtak. Alig pár órával később Zsóka az alábbi szöveget tette közzé közösségi oldalán: VÁLOK! Kérem a barátaimat, hogy ne gratuláljanak a házasságkötésemhez, mert ugyan tényleg hozzámentem Habony Árpádhoz, de már válunk. Sajnos rossz döntést hoztam (hoztunk), amikor igent mondtam, de ez kellett ahhoz, hogy végleg el tudjam engedni Őt. Azt gondoltam bután, hogy a papír majd változtat a dolgokon, pedig semmit!

 • Elfogták a szegedi bankrablás nõi elkövetõjét!

  Elfogta a rendõrség a két héttel ezelõtti szegedi bankrablás elkövetõjét kedden Magyarcsanádon.

  A 23 éves nõ nem ismeretlen a rendõrség elõtt, korábban rablás, lopás, hamis vád, közokirat-hamisítás miatt indult ellene eljárás.

 • Újra apa lett az Edda billentyûse!

  Gyermeke született Gömöri Zsoltnak - Az Edda sztárja péntek reggel lett ismét apa, kisfia ugyanazt a nevet kapta, amit õ visel. Megszületett pénteken Gömöri Zsolt második gyermeke - Az Edda billentyûsének kisfia, Zsolti 3500 grammal és 56 centivel látta meg a napvilágot.

 • Csaknem fél évszázad után visszakapott kölcsönkönyv

  Gyakran elõfordul, hogy késve viszik vissza a könyvtárba a kivett mûveket, na de mégsem majdnem félévszázaddal. Egy brit könyvtár alkalmazottait ugyancsak meglepte és zavarba is ejtette, hogy postaládájukban olyan könyvet találtak, amelynek kölcsönzési ideje 45 éve lejárt.

 • 9 éves kifiút erõszakolt meg egy szerzetes

  Felháborító eset látott napvilágot Romániában, ahol egy szerzetes hosszú idõn át erõszakolt egy kilencéves gyereket. A hosszú hónapok kínjait maga a fiúcska mesélte el végül a szülõknek, akik azonnal a rendõrséghez fordultak.

 • Két hétig élt a könyvtárban a hajléktalan

  Közel két hétig élt egy New Jersey-i könyvtár alagsorában egy hajléktalan férfi, akinek jelenléte senkinek sem keltette fel figyelmét.

 • 23 perc alatt háromszor kapták gyorshajtáson

  Német rendõrök 23 percen belül háromszor kaptak gyorshajtáson egy huszonéves német férfit kedden - közölte a német rendõrség.

 • Láblelet a folyóparton

  Mûlábat találtak cipõstül szemétszedõ aktivisták egy folyó partján az Egyesült Államokban.

 • Szexért börtön jár Dubajban!?

  Börtönre ítélték Dubajban a szexen kapott brit párt

  Dubaj - Három havi börtönre, ezer dirham (50 ezer forint) pénzbírságra és kiutasításra ítélte csütörtökön egy dubaji bíróság azt a brit párt, amelyet szerelmeskedés közben kaptak rajta a dubaji tengerparton.

  A férfi és a nõ ártatlannak vallotta magát a nyilvános szex és a szeméremsértés vádjában, ám azt elismerték, hogy engedély nélkül fogyasztottak alkoholt.

loading...