rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Bebe nem adja át a volánt másnak, korábbi súlyos autóbalesete miatt

 • Share on Tumblr

  Bebe nem adja át a volánt másnak, korábbi súlyos autóbalesete miattBebe nem bízik senkiben, csupán egy embert enged a kormány mögé, amikor koncertezni indul. Szörnyű emlékei vannak arról, amikor sofőr vitte őket. Egy súlyos karambol miatt hetekig ágyba kényszerült, és műtétek sorozata várt rá, újra kellett tanulnia a járást, és egy évébe került ez az eset. - Én vezetek, amikor fellépésekre megyünk, mert annak idején autóbalesetet szenvedtem,és nem bízok senkiben. Az egyetemen a Hallgatói Önkormányzatnál tevékenykedtem, és a gólyabált mi szerveztük. November volt, és nagy hó esett le.

  loading...

  Másnap egy projektort kellett visszavinnünk, amikor a jeges úton megcsúsztunk, és megtörtént a baj. Telibe vertünk egy kamiont. Újra kellett éleszteni minket, majd kórházba kerültünk. Több operáción estem át, egy évig tartott a felépülés, meg kellett tanulnom újra járni, és sokáig mankóval közlekedtem. Edzésre viszont jártam, vízilabdáztam, így a mankóval odabicegtem, a medencébe pedig belöktek. Az úszás jót tett a rehabilitációban. Az az érdekes, hogy csak az elején éltem meg nehezen, később már nem fogtam fel olyan tragikusan. A kórházban töltött időszak életem egyik legviccesebb hetei voltak, rengeteget nevettünk, mi voltunk a rettegett 19-es kórterem. Volt, hogy pörköltet és bort csempésztek be nekem. Jót szórakoztunk, azóta is emlegetjük ezt az időszakot akkori szobatársaimmal - mesélte Bebe, aki már óvatos a vezetést illetően, és szereti, ha ő maga ülhet a kormány mögött.

  - Egyetlen ember mellett érzem magam biztonságban: aki pedig Fitos László, jóbarátom és egyben menedzserem is. Ha lehet, akkor én vezetek. Ráadásul szeretek a saját ritmusomban, haladósabban menni, és az autópálya adottságait ki is használom, mondjuk úgy, hogy dinamikusan, defenzíven vezetek - kezdte az énekes, aki nagyon figyel saját és mások testi épségére, és a veszélyforrásokat kerüli.

  - Nem megyek bele olyan előzésbe, ahol látom, hogy nem jönne össze. Az ember általában az utakon a sebességet alá-, a távolságot pedig fölé becsüli, és ebből vannak a nagy karambolok. Nem feltétlen magamra figyelek, hanem inkább másokra, illetve hogy mi fog történni. Ha látok magam előtt egy embert, aki annyira nem figyel, vagy telefonál, akkor igyekszem gyorsan elhagyni azt a járművet. Sokat voltam vezetéstechnikai pályán, amit mindenkinek ajánlanék. Ottmeg lehet tanulni felkészülni a váratlan helyzetekre, sok ember nincs tisztában azzal, saját maga mire képes,és azt sem tudják, mire képes az autójuk.Az ismertségemből kifolyólag soha nem élveztem előnyt az utakon, sőt a rendőrök inkább utaznak rám. Biztos, hogy engem szednek ki, amikor meglátnak. Persze nem vagyok rosszban a rendőrökkel, nagyon sok rendfenntartó barátom van. Feleslegesen nem szoktam száguldozni, ha nem kell időre menni, vagy amikor fáradt vagyok. Sőt a kor előrehaladtával az ember azért igyekszik még inkább odafigyelni - mesélt élményeiről és tapasztalatairól Bebe.

  - Egy hóbortos, rendkívül megmosolyogtató, jópofa személy István, annak ellenére, hogy jogász és műsorvezető. Nekem nem tűnt csípősnek a humora, lehet, hogy emberére akadt benne, hiszen nem szoktam válasz nélkül hagyni az ilyesfajta poénokat. Nagyon jól éreztem magam a forgatáson. Amit a műsorban vezettem, nagyon meglepett, a várakozásaimat felül múlta. A mai sportautók nem tetszenek, nem látok bennük anyagot, csak műanyag az egész. Az amerikai autókat szeretem, gyermekkori álmom, hogy egyszer legyen egy oldtimerem. Fel is vettem a kapcsolatot az államokban egy emberrel, aki ezeket az autókat készíti megrendelésre, de ahhoz még néhány koncertet le kell nyomnom. Magyarországon már van belőle egy, hétköznapi használatra venném, de természetesen nem azzal járnék fellépni, inkább a saját kedvtelés céljából.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Paris Hiltont hazazavarták!

  Megelégelte Paris Hilton részeg pózolását egy ajtónálló Londonban, és a karjánál fogva rángatta be kocsijába a milliárdos szállodalánc-örökösnõt.

  Paris épp egy elõkelõ londoni bárban töltötte az éjszakát, és hajnali négy óra felé, távoztában belefutott a paparazzókba.

  Erõsen illuminált állapotban pózolni kezdett nekik, de a kidobóember megragadta a lány karját, és határozott mozdulatokkal a már elõállt kocsi felé taszigálta.

 • Egyszerre nõsültek a hármas ikrek Kínában

  Egyszerre nõsült meg három ikerfivér Kínában. Feleségeik nem rokonai egymásnak.

 • Közel 3 milliárd forint a fõnyeremény a szlovák lottón!

  Továbbra sem vitték el a jackpotot a szlovák lottón, a nyeremény összege így 10,62 millió euróra (2,87 milliárd forint) nõtt.

  Az óriási összeg miatt a szokásosnál jóval többen töltik ki a lottószelvényeket Szlovákiában. A legtöbb látogató a szerdai és a vasárnapi számsorsolások elõtt keresi fel a fogadóirodákat, és hosszú perceket vár arra, hogy sorra kerüljön.

 • Mikulásmentes övezetet!

  Mikulásmentes övezet kialakítására szólít fel egy katolikus segélyszervezet Németországban, mert megelégelte, hogy reklámfigurának használják Szent Miklós "utódát", akihez ráadásul nem sok köze maradt.

 • Kínos videók nyilvánosságra kerülésétõl tart Taylor Swift

  Taylor Swift komolyan aggódott, amikor egyik barátja, Ed Sheeran elvesztette a mobiltelefonját az egyik zenei díjátadó gálán, ugyanis azon több ostoba videó is található, melyek az énekesnõtõl származnak.

 • Nem a tervek szerint alakul George Clooney nyaralása

  Nem a tervek szerint alakult George Clooney és barátnõje, Stacy Keibler utazása. A pár egy olaszországi étteremben ételmérgezést kapott.

 • Paris Hiltont megint elkapták a rendõrök

  Paris Hiltont pedig megint megállították a rend õrei. Az örökösnõ a sávok közt kacsázott a glendale-i 134-es fõúton.

  Ezúttal azonban úgy tûnik, hogy nem alkohol és drogok hatása alatt tette hullámossá a sávokat.

  A rendõröknek azt mondta, hogy eltévedt és ezért volt bizonytalan. Végül egy figyelmeztetéssel tovább mehetett. Jobban is vigyázhatna, nehogy mégegyszer bevarrják.

 • Törpe vízierõmûvek épülnek Magyarországon!

  Összesen hét, úgynevezett törpe vízi erõmûvet telepít hazai folyókra egy fõvárosi kft. Az elsõ létesítményt a Sión, Szekszárd mellett már üzembe is helyezték.

  A saját tervezésû és kivitelezésû, háztartási méretû kiserõmû 37 kilowatt névleges teljesítményre képes. Ez évi 150-200 ezer kilowattóra energiát állíthat elõ, ami azt jelenti, hogy normális üzemben egy négyszáz fõs település áramellátását biztosíthatja.

 • Amputálják Gábor Zsazsa jobb lábának egy részét

  Amputálni kell a súlyos beteg Gábor Zsazsa jobb lábának egy részét, mert üszkösödni kezdett.

 • Haitin, élõ kakasok fejét harapják le a voodoo-hívõk

  Élõ kakasok fejét harapják le, és sárban hemperegnek a voodoo-hívõk minden évben, amikor legnagyobb vallási ünnepükre sor kerül. A különleges vallást követõk júliusban találkoznak három napra, hogy isteneiknek hódoljanak.

  Tízezer voodoo-hívõ vett részt idén Haitin a év legnagyobb vallási ünnepén. A hívek három teljes napig hódolnak az isteneiknek, az ünneplést Ogou, a hadisten dicsõítésével kezdik az utolsó szent napon pedig Erzuli, a szerelem istene elõtt róják le tiszteletüket.

 • Debreczeni Zitát újra meg kell mûteni

  Debreczeni Zita súlyos balesetet szenvedett néhány hónappal ezelõtt, melynek még ma is látja kárát. Remélhetõleg már nem sokáig.

  "Lecsúsztam a lépcsõrõl, és elszakadt a külsõ bokaszalagom. Akkor az orvosok azt mondták, hogy muszáj megmûteni, ha a közeljövõben is szeretnék modellkedni.

  Az operáció nem sikerült, ugyanis azóta is gyakran bedagad. Most azon gondolkodom, hogy újra kés alá fekszem vele" - mesélte a szépséges modell.

 • Csaknem fél évszázad után visszakapott kölcsönkönyv

  Gyakran elõfordul, hogy késve viszik vissza a könyvtárba a kivett mûveket, na de mégsem majdnem félévszázaddal. Egy brit könyvtár alkalmazottait ugyancsak meglepte és zavarba is ejtette, hogy postaládájukban olyan könyvet találtak, amelynek kölcsönzési ideje 45 éve lejárt.

 • Elakarták rabolni Fekete Pákó kisfiát, Bencét

  A nigériai lakodalmas énekes gyermekével sétált, és miközben tolta a babakocsit, kapott egy telefonhívást, pár másodperce fordult el és mire visszanézett, már csak az üres kocsit látta.

  "Alig hiszem el, hogy ez a borzalmas dolog velem történt meg! Megfagyott a vér az ereimben a gondolattól, hogy elveszítem õt. Egy rohanó alakot láttam magam elõtt és éreztem, hogy a fiam ott van annak az elmebeteg embernek a mocskos kezében. Még életemben nem futottam olyan gyorsan, mint akkor. Tudtam, ha itt nem szerzem vissza, lehet, hogy soha nem látom viszont."

 • 47 évesen meghalt a sportlegenda

  Életének 47. évében meghalt Manute Bol, az amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) történetének egyik legmagasabb játékosa.

 • Beszorultak a beszorulton segítõk

  Beszorult egy biztonsági õr a furgonjába Nagy-Britanniában, utána meg még a két rendõr is, akik a kiszabadítására érkeztek.

 • Ötszörös német gyõzelem az Empire State Building sprintjén

  A 25 éves Thomas Dold ötödszörre is megnyerte a New York-i Empire State Building felfutási versenyét.

 • A napkrémek áfájának csökkentésével a rák ellen

  A napkrémek áfájának csökkentéséért küzdenek jótékonysági rákszervezetek és forgalmazók Nagy-Britanniában, hogy csökkenjen bõrrákos megbetegedések egy növekvõ száma az országban.

 • Faképnél hagyta felesége VV Fecót

  Faképnél hagyta felesége VV Fecót, azaz Balogh Ferencet. A volt valóságshow-hõst nagyon megviselhette a szakítás, ugyanis nem reagál a megkeresésekre, nem tudni, mi van vele. Angélának elege lett a kilátástalanságból és Fecó hitegetéseibõl. Kezdte úgy érezni, férje nem lesz képes anyagilag talpra állítani a családot.

 • Gyorsabb Wi-Fi kapcsolatot fejlesztenek a kábelmentes házimozikhoz

  Kis hatótávon belül a jelenlegi vezeték nélküli adatátviteli sebesség tízszeresére lesz lehetõség: az új technológiával már a házimozi rendszerek videokábelei is feleslegessé válnak - közölte a vezeték nélküli technológiák egységesítéséért felelõs noprofit szervezet.

 • Gyermeket vár Alicia Keys

  Elsõ gyermekét várja Grammy-díjas énekesnõ. A 29 éves amerikai R&B sztár Swizz Beatz producerrel él együtt, és hírek szerint magánceremónia keretében még idén össze is házasodnak.

 • Úszóleckéket ajánlottak egy halottnak

  Úszóleckékkel kedveskedett a brit gázmûvek egy öt éve halott nõnek. A felajánlott úszásoktatás mellett a British Gas levele tudatta, hogy a vállalat mindig keresi, miként segíthetne ügyfeleinek és felsorolt néhány módot, miként egyszerûsíthetné életét a halott.

 • Aranybánya a szennyvíz

  Tokió - Valóságos aranybánya a szennyvíz Japán egyes részein, hozama jobb a nemesfémbõl, mint kiváló - valódi - aranybányáké.

  Nagano megyében a Szuva szennyvíztelepen 1 kiló 89 deka aranyat nyernek tonnáként szennyvíziszapból. A Hisikari aranybányában - amely nem csak Japánban, hanem a világon is az egyik leggazdagabbnak számít a nemesfém koncentrációját illetõen - ugyanakkor egy tonnányi kõzet csak 20-40 gramm arany ad.

 • 5210 grammal született az óriásbaba

  A 24 éves kismama, Stefanie 112 kilót nyomott a terhessége vége felé, így az orvosok nem lepõdtek meg annyira, hogy a kis Sophie-Marie súlyától.

 • Salma Hayek nem megy férjhez, felbontották az eljegyzést!

  Salma Hayek szakított võlegényével, Francois-Henri Pinault francia üzletemberrel.

  Cari Ross, a világhírû mexikó színésznõ szóvivõje pénteken New Yorkban jelentette be, hogy felbontották az eljegyzést. A szakítás okáról semmit nem közölt.

  Hayek júniusban maga is tagadta, hogy küszöbön állna a régóta tervezett menyegzõ. "Nem biztos, hogy idén nyáron férjhez megyek Franciaországban" - mondta újságíróknak.

 • Harminc éve elveszettnek hitt fiát találta meg egy amerikai anyuka a Myspace segítségével

  Harminc éve elveszettnek hitt fiát találta meg egy amerikai anyuka a Myspace segítségével. A fiú rosszul írta be a saját nevét egy keresõoldalon és a találati listán rátalált anyja Myspace profiljára.

  Harminckét évvel ezelött adta örökbe a gyerekét Terry Fuller utahi anyuka, anyagi nehézségek miatt és azért mert azt szerette volna, ha a fiú egy szeretõ családban nevelkedik. A fiatalkori döntését azóta megbánta, és létrehozott egy Myspace profilt, melynek segítségével az örökbeadott fiúra próbált rátalálni.

 • Kómájában elfelejtett horvátul, de megtanult németül

  Tökéletes némettudással ébredt kómájából egy 13 éves lány Horvátországban, viszont elfelejtett horvátul.

 • Fluor Tomi reagált az õt ért alkoholista vádakra

  Fluor Tomi az elmúlt héten azzal került a média kereszttüzébe, hogy mostanában sokat iszik. Akkor azt írták az újságok, hogy a rapper alkoholista lett. Tomi a Facebookon reagált a vádakra.

 • Összeillik Kustánczi Lia és Majka?

  Kustánczi Lia és Majka egy párt alkotnak. "Románcuk" hamarosan a képernyõn lesz látható, ugyanis együtt vezetik a Viasat3 Bár címû valóságshow-jának második szériáját.

  "A párost több ismert ember közül választottuk ki. A produkció mûfajához Majka és Lia karaktere, stílusa illett a legjobban" - árulta el Varró Balázs, a Viasat3 PR-vezetõje.

  "Életem második castingján vettem részt. Szerencsés vagyok, hiszen már az elsõ ehhez hasonló megmérettetésemkor is sikerrel jártam, amikor is az Ötös csatornánál kaptam lehetõséget."

 • Playbackrõl énekelte a himnuszt Beyoncé

  Szégyen-gyalázat, hogy egy ilyen kaliberû, neves énekesnõnek tátikáznia kelljen több millió nézõ, sõt még az Egyesült Államok elnöke elõtt is. Bár mindenki meghatódott a tökéletesnek tûnõ produkciótól, kiderült, playbackrõl szólt.

 • Ittasan ment a KRESZ-vizsgára!

  Ittassága miatt nem engedtek vizsgázni egy növendéket Romániában egy autóiskolában - elméletbõl.

  A 20 éves nõ pár perccel a vizsga megkezdése után kuncogni kezdett, hangosan beszélt a többi vizsgázóhoz, kikiáltotta a - szerinte - helyes megoldásokat és boldogan újságolta, hogy mindent tud.

loading...