rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Bebe nem adja át a volánt másnak, korábbi súlyos autóbalesete miatt

 • Share on Tumblr

  Bebe nem adja át a volánt másnak, korábbi súlyos autóbalesete miattBebe nem bízik senkiben, csupán egy embert enged a kormány mögé, amikor koncertezni indul. Szörnyű emlékei vannak arról, amikor sofőr vitte őket. Egy súlyos karambol miatt hetekig ágyba kényszerült, és műtétek sorozata várt rá, újra kellett tanulnia a járást, és egy évébe került ez az eset. - Én vezetek, amikor fellépésekre megyünk, mert annak idején autóbalesetet szenvedtem,és nem bízok senkiben. Az egyetemen a Hallgatói Önkormányzatnál tevékenykedtem, és a gólyabált mi szerveztük. November volt, és nagy hó esett le.

  Másnap egy projektort kellett visszavinnünk, amikor a jeges úton megcsúsztunk, és megtörtént a baj. Telibe vertünk egy kamiont. Újra kellett éleszteni minket, majd kórházba kerültünk. Több operáción estem át, egy évig tartott a felépülés, meg kellett tanulnom újra járni, és sokáig mankóval közlekedtem. Edzésre viszont jártam, vízilabdáztam, így a mankóval odabicegtem, a medencébe pedig belöktek. Az úszás jót tett a rehabilitációban. Az az érdekes, hogy csak az elején éltem meg nehezen, később már nem fogtam fel olyan tragikusan. A kórházban töltött időszak életem egyik legviccesebb hetei voltak, rengeteget nevettünk, mi voltunk a rettegett 19-es kórterem. Volt, hogy pörköltet és bort csempésztek be nekem. Jót szórakoztunk, azóta is emlegetjük ezt az időszakot akkori szobatársaimmal - mesélte Bebe, aki már óvatos a vezetést illetően, és szereti, ha ő maga ülhet a kormány mögött.

  - Egyetlen ember mellett érzem magam biztonságban: aki pedig Fitos László, jóbarátom és egyben menedzserem is. Ha lehet, akkor én vezetek. Ráadásul szeretek a saját ritmusomban, haladósabban menni, és az autópálya adottságait ki is használom, mondjuk úgy, hogy dinamikusan, defenzíven vezetek - kezdte az énekes, aki nagyon figyel saját és mások testi épségére, és a veszélyforrásokat kerüli.

  - Nem megyek bele olyan előzésbe, ahol látom, hogy nem jönne össze. Az ember általában az utakon a sebességet alá-, a távolságot pedig fölé becsüli, és ebből vannak a nagy karambolok. Nem feltétlen magamra figyelek, hanem inkább másokra, illetve hogy mi fog történni. Ha látok magam előtt egy embert, aki annyira nem figyel, vagy telefonál, akkor igyekszem gyorsan elhagyni azt a járművet. Sokat voltam vezetéstechnikai pályán, amit mindenkinek ajánlanék. Ottmeg lehet tanulni felkészülni a váratlan helyzetekre, sok ember nincs tisztában azzal, saját maga mire képes,és azt sem tudják, mire képes az autójuk.Az ismertségemből kifolyólag soha nem élveztem előnyt az utakon, sőt a rendőrök inkább utaznak rám. Biztos, hogy engem szednek ki, amikor meglátnak. Persze nem vagyok rosszban a rendőrökkel, nagyon sok rendfenntartó barátom van. Feleslegesen nem szoktam száguldozni, ha nem kell időre menni, vagy amikor fáradt vagyok. Sőt a kor előrehaladtával az ember azért igyekszik még inkább odafigyelni - mesélt élményeiről és tapasztalatairól Bebe.

  - Egy hóbortos, rendkívül megmosolyogtató, jópofa személy István, annak ellenére, hogy jogász és műsorvezető. Nekem nem tűnt csípősnek a humora, lehet, hogy emberére akadt benne, hiszen nem szoktam válasz nélkül hagyni az ilyesfajta poénokat. Nagyon jól éreztem magam a forgatáson. Amit a műsorban vezettem, nagyon meglepett, a várakozásaimat felül múlta. A mai sportautók nem tetszenek, nem látok bennük anyagot, csak műanyag az egész. Az amerikai autókat szeretem, gyermekkori álmom, hogy egyszer legyen egy oldtimerem. Fel is vettem a kapcsolatot az államokban egy emberrel, aki ezeket az autókat készíti megrendelésre, de ahhoz még néhány koncertet le kell nyomnom. Magyarországon már van belőle egy, hétköznapi használatra venném, de természetesen nem azzal járnék fellépni, inkább a saját kedvtelés céljából.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Kizsigerelt majmokat találtak egy bõröndben

  Kizsigerelt majmokat találtak egy férfi bõröndjében az Egyesült Államok egy repülõterén.Az utas Közép-Afrikából érkezett a "konyhakész" hússzállítmánnyal. Akadt kofferjában még egy jókora szarvasdarab meg szárított marhahús is.

 • A szerencsés házaspár egy hónap alatt háromszor nyert a lottón

  A szerencsés házaspár egy hónap alatt háromszor nyert a lottónSzerencsés hónapon van túl egy virginiai pár. Volt olyan, hogy két nap alatt kétszer is nyertek. A szerencse március 12-én érte őket utol először, aznap 1 millió dollárt nyertek. Aztán március 26-án ötvenezer dollárt vitt haza Calvin a Virginia Lottery’s Pick 4 nevű játékon. Majd másnap hirtelen felkiáltott Calvin: bébi, újra nyertünk! Március 27-én ugyanis megint nyertek, megint egymillió dollárt. Érdekesség, hogy az ötvenezres nyeremény számai az ördögi 6-6-6-6-os kombináció volt. A pár továbbra is folytatja a lottózást.

 • Pamela Andersonnak tetemes adótartozása van

  Tetemes adótartozása van Pamela Anderson amerikai színésznõnek, aki állítólag közel 500 ezer dollárral - 97,3 millió forintnyi összeggel - kevesebb adót fizetett, mint kellett volna.

 • Kozsó még három-négy gyermeket szeretne!

  Nem mindennapi bejelentést tett Kozsó: az énekes hosszas gondolkodást követõen elhatározta, hogy ismét kispapa szeretne lenni.

  "Susie és én sokáig gondolkoztunk azon, hogy valóban akarjuk-e, hiszen egy gyermek hatalmas felelõsség" - mesélte az énekes, akirõl köztudott, hogy már van egy tizennyolc éves lánya, akivel mindössze két éve élnek igazi apa-lánya kapcsolatban.

  "Amikor az ember már túlvan egy váláson, tudja, miben hibázott, és a következõ alkalommal megpróbálja ezeket korrigálni. Így van ez a gyermekneveléssel is."

 • Gyermeket szeretne Sandra Bullock

  Eddig csak a szakmai sikerek és karrierjének egyengetése állt a gyönyörû színésznõ figyelmének középpontjában, amióta három évvel ezelõtt hozzáment a hírhedt Jesse Jameshez, azóta egyenesen kicserélték Sandra Bullockot.

  Immár ugyanis nem a filmvilág a mindene, hanem arra törekszik, hogy valóban hosszú távú, kiegyensúlyozott kapcsolatban élhessen választottjával. Most már olyannyira foglalkoztatja a gyermekvállalás gondolata, hogy hajlandó nemet is mondani egy-egy munkára, és igyekszik minél egészségesebb életmódot folytatni.

 • A Mikulás betört a szomszéd házba rénszarvasostul!

  "Rendõrség?! A Mikulás betört a szomszéd házba rénszarvasostul!" - egyebek közt ilyen telefonhívást kaptak tavaly a manchesteri rendõrök.

  A 2008-as év legostobább segélykérõ telefonálásait a Daily Mail címû brit lap kötötte csokorba.

 • Egy németjuhász kutya fogadta örökbe a talált csecsemõt

  Akárcsak Kipling meséjében, csodával határos módon menekült meg Argentínában egy magára hagyott újszülött. Egy németjuhász kutya találta meg a csecsemõt, fogával megragadta és saját kicsinyei mellé vitte be a kutyaólba melegedni.

  A történet Abastosban esett meg - írja az Il Giornale - ötven kilométerre az argentin fõvárostól. Az ismeretlen anya, miután megszülte gyermekét, otthagyta egy szántóföldön, õ pedig elmenekült a helyszínrõl.

 • 94 évesen hunyt el New York legidősebb taxisofőrje

  94 évesen hunyt el New York legidősebb taxisofőrjeKilencvennégy évesen elhunyt Johnnie Footman, New York városának legidősebb aktív taxisofőrje, aki több mint hat évtizedes pályafutása során olyan hírességeket fuvarozott, mint Rock Hudson vagy John Wayne filmszínészek. Footman februárig érvényes taxiengedéllyel rendelkezett, de kora előrehaladtával egyre ritkábban és lassabban taxizott. Az utóbbi években már csak a hét néhány napján, a legutolsó hónapokban pedig már egyáltalán nem vezetett, bár az őt foglalkoztató taxitársaság központjába rendszeresen bejárt, még a halála előtti napon is ott volt.

 • Mel Gibson utolsó rendezése lehet a készülõ viking film

  Elképzelhetõ, hogy utoljára áll rendezõként a kamerák mögé Mel Gibson, aki az egyelõre csak Viking címen emlegetett filmjének elõkészületein dolgozik.

 • Óriási tumort távolítottak el egy 2 éves kisfiú hátáról

  Tíz órás mûtéttel távolították el egy mexikói kisfiú hátáról a daganatot, mely nehezebb volt, mint maga a 2 éves kisfiú.

 • Három fiúval szexelt egy szál cigiért

  Skóciában egy lány egyetlen cigarettáért három fiúval bújt ágyba. A skóciai Dundeeban a Craigie High School három diákja egy kis füstölnivalóért vásárolta meg egy kislány testét.

 • Salma Hayek sokkolta rajongóit dekoltázsával

  Érthetetlen, hogy egy olyan nõ, mint Salma Hayek, hogyan maradhatott egyedül kislányával.
  A nagyításhoz kattintson a képre

  A szexi színésznõnek nemcsak az arca szép, de az alakja is nagyon rendben van, nem is beszélve dekoltázsáról, amit ráadásul elõszeretettel is mutogat, pláne mióta újra szingli lett.

  Legutóbb egy német tv-show-ban villantott egy nagyot: a hétvégi forgatáson szinte senki nem tudott másra figyelni, mint Hayek hihetetlen dekoltázsára.

 • Anna Kurnyikova kidobta Enrique Iglesias-t?

  A világ legszexisebb sportolónõje kidobta popsztár barátját, de az énekes egyelõre nem akarja elfogadni a történteket.

  Anna Kurnyikova összeveszett kedvesével, és kidobta a házból. Enrique Iglesias szerint nincs komoly baj, már kibékültek egymással, de a lány nem akarja visszafogadni õt. Tényleg csak mosolyszünetrõl van szó?

  Közel hat éve tart az egy internetes szavazáson legszexisebb sportolónõnek választott Anna Kurnyikova és Enrique Iglesias kapcsolata, de a fiatalok csak hat hónapja költöztek össze.

 • Vezetõváltás a TV2-nél

  Új programigazgatót nevezett ki a TV2 Gyöngyössy Bence személyében. A szakember a jövõben a csatorna gyártott mûsoraiért, a vásárolt sorozatokért és filmekért, a mûsorstruktúra kialakításáért és a program-kutatásért felel. Elõdje, Poich Lóránd február 1-tõl tanácsadóként folytatja munkáját a csatornánál.

 • Magyar milliárdossal buliztak a chilei bányászok

  Mindegyik vájár kapott egy motort, sõt kettõnek házakat is vett Leonardo Farkas, aki egy hatalmas partit rendezett a bányászoknak.

 • A nõk jobban bánnak a pénzzel

  Ugyan sokként érheti a feleségüket költekezéssel vádló férjeket, de egy tanulmányból kiderült, hogy a nõk bizony jobban bánnak a pénzzel mint a férfiak.

 • A férfiak hipergyorsak a párválasztásban

  A férfiak a korábban véltnél is sokkal gyorsabbak a párválasztásban, ezredmásodpercek alatt képesek eldönteni, hogy egy nõ vonzó-e számukra vagy sem - állítják holland és brit kutatók.

 • Alicia Keys 30 évesen már nyugdijba akar menni

  Az énekesnõ amint betölti a 30. életévét nyugdijba akar menni.

  Az I’m not obsessed szerint, Keys így már csak három évig onthatja magából a slágereket.

  „Mivel keményen dolgozom, dönthetek arról, hogy mikor vonulok vissza. Szeretném beutazni a világot és más kultúrákkal is megismerkednék.” - foglalta össze a vágyait Alicia "utazgatni akarok" Keys a rajongók nagy bánatára.

 • Klapka György szíve leállt

  Családjának köszönheti a bajt - állítja a mûkereskedõ, aki a napokban szívmûtéten esett át. Altatásban hozták rendbe szívritmuszavarát. Klapka György biztos abban, hogy az aggódás vezetett idáig, amit fia sorsa miatt érez.

 • Arnold Schwarzenegger és barátnője nyíltan vállalják kapcsolatukat

  Arnold Schwarzenegger és barátnője nyíltan vállalják kapcsolatukatSchwarzenegger egyre többször tűnik fel nyilvános helyen barátnőjével. Arnold Schwarzenegger és egy 38 éves pszichoterapeuta, Heather Milligan lehetséges kapcsolatát már idén februárban megszellőztette a bulvársajtó. Akkor egy romantikus körülmények között eltöltött vacsora után csókolta meg meghitten Schwarzenegger a hölgyet. A hírek szerint a színész fejét mára már teljesen elcsavarta Milligan, s egyre többször bukkannak fel egymás társaságában nyilvános helyen. De nincs ebben semmi különös, hiszen Schwarzenegger válófélben van.

 • Részegen vezetett egy vak férfi Franciaországban

  Ittasan vezetõ vak autóst csípett el a rendõrség Franciaországban.

  A férfinak nem vették el a jogosítványát, mert nem volt neki, mitfárere viszont akadt: egy cimborája ült az anyósülésen és navigálta a vakot. Õ szintén részeg volt.

 • A nõknél is többet költenek szépségükre a brit férfiak

  Többe kerül a szépség a brit férfiaknak, mint az ember gondolná: még a nõknél is többet költenek kozmetikumokra.

 • Haláleset az M5-ön!

  Egy török állampolgárságú férfi a helyszínen meghalt, ketten pedig súlyos sérüléseket szenvedtek, amikor az M5-ös autópályán Budapest felé haladó autójuk Kiskunfélegyháza és Kecskemét között árokba szaladt csütörtökön hajnalban. Az út menti korlátot átszakító autó vezetõje kirepült a kocsiból és meghalt.

 • Húszmilliót keres a legjobban fizetett metróvezetõ

  Több mint 60 ezer fontos - 20 millió forintos - az éves jövedelme a legjobban fizetett londoni metrószerelvény-vezetõnek a túlórapénzek, a béren kívüli juttatások és a kedvezmények beszámításával.

 • Újra kikerekedett Beyoncé, útban a második baba?!

  Az énekesnõ mindössze 8 hónapja adott életet elsõ gyermekének Blue Ivy-nak, és a hírek szerint már a második babát várja.

 • Tragédia! Az Oscar-díjas színésznõ családját lemészárolták!

  Gyilkosság áldozata lett Jennifer Hudson Oscar-díjas színésznõ és énekesnõ anyja és fivére - jelentette pénteken az amerikai tömegtájékoztatás.

  Az afroamerikai mûvész 57 éves anyját és 29 éves bátyját chicagói házukban találták meg holtan, golyókkal a testükben.

  Egy hétéves fiú - valószínûleg az énekesnõ unokaöccse - eltûnt; a feltételezés szerint elrabolták.

  A rendõrségnek van egy gyanúsítottja.

 • Tûzoltóval szállítottak kórházba egy 300 kg-os férfit - elhunyt

  Nem sokkal kórházba szállítása után meghalt egy 300 kilós férfi a guatemalai fõvárosban, a szíve felmondta a szolgálatot.

  Marco Antonio Robles Herrera pénteki kórházba szállítása nem volt egyszerû dolog: tûzoltók egy teljes csapata hidraulikus emelõvel tudta csak kihozni otthonából a túlsúlyos embert.

 • Mozogjunk! Michelle Obama lefogyasztaná a kövér gyerekeket

  Elindította a gyerekkövérség elleni kampányát Michelle Obama, az amerikai first lady kedden; fõleg az egészséges táplálkozás elveire és a sok testmozgás fontosságára akarja felhívni a szülõk és a gyerekek figyelmét.

 • Egy jó erős rúgással mentette meg édesapja életét a 9 éves kislány

  Egy jó erős rúgással mentette meg édesapja életét a 9 éves kislányA 9 éves Izzy McCarron édesapja Colm, egy rejtélyes allergiás reakció után összeesett. A lány természetesen meg próbálta újraéleszteni, ám amikor rátette a kezeit apja mellkasára rögtön rájött, hogy nem lesz elég erős hozzá. \" Miután rájöttem, hogy a kezeim túl gyengék lesznek, belerúgtam egy nagyot! Anyukám már megmutatta, hogy hogyan kell újraéleszteni valakit, azonban én túl gyenge vagyok még. Eleinte nagyon megijedtem, de aztán eszembe jutott ez az ötlet. A mentősök azt mondták, hogy akár orvos, vagy nővér is lehet majd belőlem.

 • Futár hozza Elton John fiának az anyatejet

  A 4 hónapos kisfiú nem is sejti, hogy egy futárszolgálat a kapocs közte és édesanyja között.