rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Bebe nem adja át a volánt másnak, korábbi súlyos autóbalesete miatt

 • Share on Tumblr

  Bebe nem adja át a volánt másnak, korábbi súlyos autóbalesete miattBebe nem bízik senkiben, csupán egy embert enged a kormány mögé, amikor koncertezni indul. Szörnyű emlékei vannak arról, amikor sofőr vitte őket. Egy súlyos karambol miatt hetekig ágyba kényszerült, és műtétek sorozata várt rá, újra kellett tanulnia a járást, és egy évébe került ez az eset. - Én vezetek, amikor fellépésekre megyünk, mert annak idején autóbalesetet szenvedtem,és nem bízok senkiben. Az egyetemen a Hallgatói Önkormányzatnál tevékenykedtem, és a gólyabált mi szerveztük. November volt, és nagy hó esett le.

  loading...

  Másnap egy projektort kellett visszavinnünk, amikor a jeges úton megcsúsztunk, és megtörtént a baj. Telibe vertünk egy kamiont. Újra kellett éleszteni minket, majd kórházba kerültünk. Több operáción estem át, egy évig tartott a felépülés, meg kellett tanulnom újra járni, és sokáig mankóval közlekedtem. Edzésre viszont jártam, vízilabdáztam, így a mankóval odabicegtem, a medencébe pedig belöktek. Az úszás jót tett a rehabilitációban. Az az érdekes, hogy csak az elején éltem meg nehezen, később már nem fogtam fel olyan tragikusan. A kórházban töltött időszak életem egyik legviccesebb hetei voltak, rengeteget nevettünk, mi voltunk a rettegett 19-es kórterem. Volt, hogy pörköltet és bort csempésztek be nekem. Jót szórakoztunk, azóta is emlegetjük ezt az időszakot akkori szobatársaimmal - mesélte Bebe, aki már óvatos a vezetést illetően, és szereti, ha ő maga ülhet a kormány mögött.

  - Egyetlen ember mellett érzem magam biztonságban: aki pedig Fitos László, jóbarátom és egyben menedzserem is. Ha lehet, akkor én vezetek. Ráadásul szeretek a saját ritmusomban, haladósabban menni, és az autópálya adottságait ki is használom, mondjuk úgy, hogy dinamikusan, defenzíven vezetek - kezdte az énekes, aki nagyon figyel saját és mások testi épségére, és a veszélyforrásokat kerüli.

  - Nem megyek bele olyan előzésbe, ahol látom, hogy nem jönne össze. Az ember általában az utakon a sebességet alá-, a távolságot pedig fölé becsüli, és ebből vannak a nagy karambolok. Nem feltétlen magamra figyelek, hanem inkább másokra, illetve hogy mi fog történni. Ha látok magam előtt egy embert, aki annyira nem figyel, vagy telefonál, akkor igyekszem gyorsan elhagyni azt a járművet. Sokat voltam vezetéstechnikai pályán, amit mindenkinek ajánlanék. Ottmeg lehet tanulni felkészülni a váratlan helyzetekre, sok ember nincs tisztában azzal, saját maga mire képes,és azt sem tudják, mire képes az autójuk.Az ismertségemből kifolyólag soha nem élveztem előnyt az utakon, sőt a rendőrök inkább utaznak rám. Biztos, hogy engem szednek ki, amikor meglátnak. Persze nem vagyok rosszban a rendőrökkel, nagyon sok rendfenntartó barátom van. Feleslegesen nem szoktam száguldozni, ha nem kell időre menni, vagy amikor fáradt vagyok. Sőt a kor előrehaladtával az ember azért igyekszik még inkább odafigyelni - mesélt élményeiről és tapasztalatairól Bebe.

  - Egy hóbortos, rendkívül megmosolyogtató, jópofa személy István, annak ellenére, hogy jogász és műsorvezető. Nekem nem tűnt csípősnek a humora, lehet, hogy emberére akadt benne, hiszen nem szoktam válasz nélkül hagyni az ilyesfajta poénokat. Nagyon jól éreztem magam a forgatáson. Amit a műsorban vezettem, nagyon meglepett, a várakozásaimat felül múlta. A mai sportautók nem tetszenek, nem látok bennük anyagot, csak műanyag az egész. Az amerikai autókat szeretem, gyermekkori álmom, hogy egyszer legyen egy oldtimerem. Fel is vettem a kapcsolatot az államokban egy emberrel, aki ezeket az autókat készíti megrendelésre, de ahhoz még néhány koncertet le kell nyomnom. Magyarországon már van belőle egy, hétköznapi használatra venném, de természetesen nem azzal járnék fellépni, inkább a saját kedvtelés céljából.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Maradona is segítette Hugo Chávez kampányát

  Caracas - Diego Maradona is segítette Hugo Chávez venezuelai elnök népszavazási kampányát.

  A volt világklasszis labdarúgó, az argentin fociválogatott szövetségi kapitánya "Igen" szavazatra buzdító élénkpiros pólóban feszített szerdán a kampányrendezvény helyszínén, egy caracasi stadionban felállított színpadon. A show végén Chávez megölelte Maradonát az ujjongó tömeg elõtt, miközben piros léggömbök emelkedtek a levegõbe, és tûzijáték kezdõdött.

 • Rendõrökre támadtak!

  Az eset még vasárnap történt. A járõrpáros igazoltatni akarta a család egyik tagját, mert autójával a mozgáskorlátozottak részére fenntartott parkolóhelyre állt. A család feldühödött, és nekitámadt a rendõröknek. Négy felnõtt és két gyermekkorú rúgdosta, karmolta és ütötte a két járõrt.

  Az egyenruhások könnyebben sérültek meg. A bántalmazók közül a négy férfi ellen hivatalos személy elleni erõszak miatt indult eljárás.

 • Prostiként dolgozik a politikus felesége

  Az egyik brit parlamenti képviselõ felesége 24 ezer forintért kínálta bájait három különbözõ bordélyban is.

 • Jótékonykodással ünnepelte 45. születésnapját Hugh Jackman

  Jótékonykodással ünnepelte 45. születésnapját Hugh JackmanHugh Jackman születésnapján másoknak segített ajándékot kapni. Mintegy kétmillió dollárt gyűjtött egy előadóművészeket támogató alap javára Hugh Jackman, a 45. születésnapját ünneplő hollywoodi színész jótékonysági gálával. A musical- és akciószerepeiről ismert ausztrál színész a hollywoodi Dolby Színházban szombat este megrendezett születésnapi bulijára 4500 vendéget hívott meg, akiknek azonban fizetniük kellett a részvételért. Hugh Jackman cserébe énekelt, táncolt és az életéből vett történetekkel szórakoztatta a közönséget.

 • Kötelezõ az fehérnemû és a nadrág viselete!

  Munkaköri követelmény lett a bugyi, az alsógatya és a dezodor használata a közalkalmazottaknak egy floridai városban.

  Brooksville vezetõsége döntött úgy, hogy beveszi a szokatlan feltételeket az új munkaruhakódexbe, aki nem tartja be, elbocsátható.

 • Több százmilliós adócsalás miatt hallgatták ki Növényi Norbertet

  A volt olimpiai bajnokot órákon át faggatták ki a Vám- és Pénzügyõrség óbudai központjában a nyomozók.

 • Öngyilkosságot akadályoztak meg internetezõk Kínában

  Kínai internetezõk megakadályozták egyik társuk "egyenes adásban" közvetített öngyilkosságát, úgy, hogy a halni vágyó IP-címe alapján segítettek a rendõröknek megtalálni az illetõt.

 • Húsos babkonzerv miatt késelte meg bátyját!

  Húsos babkonzerv miatt késelte meg bátyját egy férfi az Egyesült Államokban.

  A két fivérnek már igazán benõhetett volna a feje lágya, elvégre 54 és 63 esztendõsek, mégis annyira összevesztek a konzerven a konyhájukban, hogy a fiatalabb késsel támadt bátyjára.

 • Újabb taggal bővül Gwen Stefani-ék családja

  Újabb taggal bővül Gwen Stefani-ék családjaBővül a család Gwen Stefani-nál és férjénél, Gavin Rossdale-nél. Egy hozzájuk közel álló bennfentes elárulta el, hogy a 43 éves énekesnő harmadik gyermekével várandós. „Még csak nemrég derült ki… Mindketten nagyon boldogok.” Stefani és Rossdale 2002-ben házasodott össze, s két fiuk született: Kingston 7, Zuma 5 éves. Gavin 2004-ben tudta meg, hogy nagyon régi és rövid kapcsolatából van egy 24 éves lánya. Gwen tavaly októberben egy interjú során úgy nyilatkozott a riporternek, örülne egy harmadik gyereknek.

 • Egyetemen tanul zenét a Red Hot Chili gitárosa

  A legendás zenekar basszusgitárosa úgy döntött, hogy beiratkozik a Dél-Kaliforniai Egyetemre mivel úgy érzi, hogy van még mit tanulnia a zenérõl – írja a DigitalSpy.

  Flea egy interjúban elmondta, hiába játszott több iskolai zenekarban is, ami az elméletet illeti, szerinte még vannak hiányosságai.

  Hozzátette, a Red Hot Chili Peppers tagjai ösztönösen és az érzelmeikre hallgatva szereznek zenét. Ami a banda jövõjét illeti, a fiúk egyelõre visszavonulnak, hogy egy kicsit kipihenjék magukat.

 • Ha fociról van szó, a nõk csak a másodikak a sorban

  Amikor a férfiak barátaikkal találkoznak, a feleségek, barátnõk és a munka témáját is a háttérbe szorítva a foci vezeti a társalgást - derül ki egy friss felmérésbõl.

 • 18 gyermek egy családban

  Jim és Michelle Duggar azonban nem elégszik meg ennyivel, ugyanis már a következõ jövevényen gondolkodnak.

  A boldog apa az egyik amerikai hírügynökségnek elmondta, hogy mindketten már arra gondolnak, hogy mikor jön a 19. gyermekük. A családnak jelenleg 10 fia és 8 lánya van, akik közül a legidõsebb 20 éves a legfiatalabb pedig eddig 17 hónapos volt, mígnem megszületett a legújabb gyermek, Jordyn-Grace Makiya Duggar.

 • Megnyerte a lottófõnyereményt, de szívrohamban elhunyt!

  Halála napján gondoskodott csak igazán feleségérõl egy férfi az Egyesült Államokban: 10 millió dolláros (2 milliárd forintos) lottónyereménnyel.

  A 79 éves férfi a végzetes - ugyanakkor szerencsés - napon délelõtt lottózott, délután pedig szívroham végzett vele kerti munka közben. Feleségének nem a szelvény volt a legfontosabb gondja, és csaknem kidobta, de szerencsére azért ellenõrizte a számokat.

 • Hízni akar a bõ negyed tonna Donna

  Négy és fél mázsára akarja felhizlalni magát egy amúgy sem pillesúlyú nõ az Egyesült Államokban.

 • Majka lesz a valóságshow arca

  Mint azt a Viasat3 több fórumon is közzétette, õsszel újraindítja Bár címû nagy sikerû valóságshowját. A mûsor 2001-ben úttörõ vállalkozás volt, az elsõ hazai valóságshow-ként került be a köztudatba. A visszatérés arca Majoros Péter, azaz Majka lesz.

  "A mûsorvezetõ személye csak a napokban dõl majd el egy casting során, de Majka neve valóban szerepel a lehetséges jelöltek között, csakúgy mint a modell Kustánczi Liáé, és a rádiós mûsorvezetõ Rákóczi Ferencé" - Viasat PR-vezetõje, Varró Balázs.

 • Nem lehetnek fütyülõsök a lányok

  London - Nem lehetnek többé fütyülõsek a lányok, mármint legényekre füttyögetõk egy brit kollégiumban, mert megtiltotta nekik az intézet vezetõsége.

  A tetszésnyilvánító füttyögetés ugyan inkább a férfiakra a jellemzõ, ám a West Kent College lányai is rákaptak, amióta építkezés folyik tanintézetük mellett.

 • Anyacsavarral próbálta meghosszabbítani hímvesszõjét

  Termetes anyával, mármint jókora anyacsavarral próbálta meghosszabbítani hímvesszõjét egy hegesztõmunkás Malajziában, ám csak hosszú kínlódás lett az eredmény.

  A férfi csavaros észjárásának menete a következõ volt: a súlyos anyát ráhúzta vesszejére, remélve, hogy a fém súlya idõvel megnyújtja azt. Csakhogy erekciója támadt és az anya úgy rászorult, hogy a férfi tûzoltókra szorult. Elõször õket hívta, ám tehetetlenek voltak, csakúgy mint a mentõk.

 • Kilencvennégy éves korában szerzett diplomát

  Kilencvennégy éves korában szerzett fõiskolai diplomát egy amerikai nõ, Hazel Soares. A hétvégi ünnepélyes ceremónián Nancy Palosi, az amerikai képviselõház elnöke személyesen gratulált az örökifjú végzõsnek.

 • Baba a te képedre

  Szeretnél magaddal játszani? Elirigyelted filmcsillagoktól, hogy babákat és akció figurákat mintáznak róluk? Van megoldás!

 • Életnagyságú 3D-s képeket készít a belga származású művész

  Életnagyságú 3D-s képeket készít a belga származású művészA Belga származású művész Ben Heine olyan ceruzával rajzolt képeket alkotott, amiknek valóban 3D-s hatásuk van. Ráadásul a vászon, amit használ, 4×3 méteres, így ő is be tud állni a képekbe pózolni. Ahhoz, hogy a rajzoknál a 3D-s hatás érvényesülni tudjon, a nézőnek egy bizonyos szögből kell néznie azokat. Ezt a technikát anamorfózisnak hívják, és Heine-on kívül sok tehetséges művész készít így rendkívüli rajzokat, többek között Wladimir Inostroza, Alessandro Diddi, és Kurt Wenner is. Mégis Ben Heime kilóg a sorból, hiszen csak ő készít ilyen nagyméretű rajzokat. Egy ekkora képet megrajzolni akár 1 hétig is tarthat.

 • Rossz bizonyítvány = otthoni net

  Nem segíti, hanem inkább hátráltatja a gyerekek iskolai munkáját az otthoni számítógép - derült ki egy 2000 és 2005 közötti adatokat feldolgozó amerikai kutatás eredményébõl. Rosszabb bizonyítványt és olvasási nehézségeket hozott magával a jelek szerint a high tech-éra, és ez a különbség a szegényebb háztartásokban még kiélezettebb.

 • Megválik szeretett otthonától Pamela Anderson

  Évek óta húzódó anyagi vergõdés után a Baywatch sorozat ikonikus sztárja megválik szeretett Malibu-i otthonától.

 • A Google mégis behódolt Kínának

  Úgy tûnik, mégis van vesztenivalója az amerikai vállalatnak Kínában, mivel feladták korábban szigorúan megfogalmazott elveiket.

 • Megszületett Lilly Allen második kislánya

  A brit énekesnõ életet adott legifjabb lányának, Marnie Rose Coopernek.

 • Nem szállt fel az ukrán repülõgép, mert tökrészeg volt a személyzet

  A személyzet erõs ittassága miatt kedden nem tudott elindulni a krími Szimferopolból az ukrán Donbassaero légitársaság kijevi járatának gépe.

 • 26 ujj!

  Egy huszonnégy éves indiai férfinak van a legtöbb ujja, mármit a kezén és a lábán összesen.

 • Szexpartner kerestetik az emunak!

  Edward, a hétéves emu egy éve gubbaszt magányosan a fészkében, és egyedülléte már a gazdáját is kezdi zavarni, az óriásmadár idõközben ugyanis igencsak frusztrálttá vált szexuálisan.

  A nõ, valahányszor kimegy az udvarra, hogy megetesse a tyúkokat, egy pálmalegyezõvel védi meg magát Edwardtól: a harcias madár ugyanis mindannyiszor megtámadja, és megpróbálja bevonszolni a fészekbe.

 • Kiki megmentette egy õzbak életét

  Három hónapja az Elsõ Emelethez is csatlakozott egy gida, ám õ nem egy szexi bombázó, hanem egy õzbak.

  Az együttes frontembere, Kiki félholt állapotban talált rá az erdõben.

  "Miután rátaláltam, szereztünk neki kecsketejet. Az erdõben a sokadik cumiztatás után tudott csak lábra állni" - emlékezett vissza az énekes, aki azóta három "fiával", két kutyájával és õzikéjével tölti minden szabadidejét.

 • Elpusztították a hajót szopó csecsemõbálnát

  Sydney - Örökre "elaltatták" pénteken a magányos csecsemõbálnát, amely anyjának hitt egy hajót és még szopni is megpróbált a jármûbõl.

  A pár hetes bálnaborjú feltehetõen eltévedt - vagy esetleg anyja tagadta meg -, ezért keveredett az ausztrál partok közelébe Sydneytõl nem messze, ahol aztán anyjának vélt egy jachtot. Még szopni is megpróbált belõle, persze hiába. A bálnafi megmentésére verbuválódott csapat bálnatejjel nem tudta táplálni, mivel ilyesmi nemigen van raktáron, ezért kijachtozott a nyílt vízre, maga után csalva az állatot, hogy annak legyen némi esélye valódi anyjára találni vagy csatlakozni egy bálnacsaládhoz.

 • Ötéves kisfiú nyerte a szarvashívó versenyt

  Ötéves kisfiú nyerte az alaszkai Anchorage állatkertjében rendezett jávorszarvashívó versenyt.

loading...