rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Bebe nem adja át a volánt másnak, korábbi súlyos autóbalesete miatt

 • Share on Tumblr

  Bebe nem adja át a volánt másnak, korábbi súlyos autóbalesete miattBebe nem bízik senkiben, csupán egy embert enged a kormány mögé, amikor koncertezni indul. Szörnyű emlékei vannak arról, amikor sofőr vitte őket. Egy súlyos karambol miatt hetekig ágyba kényszerült, és műtétek sorozata várt rá, újra kellett tanulnia a járást, és egy évébe került ez az eset. - Én vezetek, amikor fellépésekre megyünk, mert annak idején autóbalesetet szenvedtem,és nem bízok senkiben. Az egyetemen a Hallgatói Önkormányzatnál tevékenykedtem, és a gólyabált mi szerveztük. November volt, és nagy hó esett le.

  loading...

  Másnap egy projektort kellett visszavinnünk, amikor a jeges úton megcsúsztunk, és megtörtént a baj. Telibe vertünk egy kamiont. Újra kellett éleszteni minket, majd kórházba kerültünk. Több operáción estem át, egy évig tartott a felépülés, meg kellett tanulnom újra járni, és sokáig mankóval közlekedtem. Edzésre viszont jártam, vízilabdáztam, így a mankóval odabicegtem, a medencébe pedig belöktek. Az úszás jót tett a rehabilitációban. Az az érdekes, hogy csak az elején éltem meg nehezen, később már nem fogtam fel olyan tragikusan. A kórházban töltött időszak életem egyik legviccesebb hetei voltak, rengeteget nevettünk, mi voltunk a rettegett 19-es kórterem. Volt, hogy pörköltet és bort csempésztek be nekem. Jót szórakoztunk, azóta is emlegetjük ezt az időszakot akkori szobatársaimmal - mesélte Bebe, aki már óvatos a vezetést illetően, és szereti, ha ő maga ülhet a kormány mögött.

  - Egyetlen ember mellett érzem magam biztonságban: aki pedig Fitos László, jóbarátom és egyben menedzserem is. Ha lehet, akkor én vezetek. Ráadásul szeretek a saját ritmusomban, haladósabban menni, és az autópálya adottságait ki is használom, mondjuk úgy, hogy dinamikusan, defenzíven vezetek - kezdte az énekes, aki nagyon figyel saját és mások testi épségére, és a veszélyforrásokat kerüli.

  - Nem megyek bele olyan előzésbe, ahol látom, hogy nem jönne össze. Az ember általában az utakon a sebességet alá-, a távolságot pedig fölé becsüli, és ebből vannak a nagy karambolok. Nem feltétlen magamra figyelek, hanem inkább másokra, illetve hogy mi fog történni. Ha látok magam előtt egy embert, aki annyira nem figyel, vagy telefonál, akkor igyekszem gyorsan elhagyni azt a járművet. Sokat voltam vezetéstechnikai pályán, amit mindenkinek ajánlanék. Ottmeg lehet tanulni felkészülni a váratlan helyzetekre, sok ember nincs tisztában azzal, saját maga mire képes,és azt sem tudják, mire képes az autójuk.Az ismertségemből kifolyólag soha nem élveztem előnyt az utakon, sőt a rendőrök inkább utaznak rám. Biztos, hogy engem szednek ki, amikor meglátnak. Persze nem vagyok rosszban a rendőrökkel, nagyon sok rendfenntartó barátom van. Feleslegesen nem szoktam száguldozni, ha nem kell időre menni, vagy amikor fáradt vagyok. Sőt a kor előrehaladtával az ember azért igyekszik még inkább odafigyelni - mesélt élményeiről és tapasztalatairól Bebe.

  - Egy hóbortos, rendkívül megmosolyogtató, jópofa személy István, annak ellenére, hogy jogász és műsorvezető. Nekem nem tűnt csípősnek a humora, lehet, hogy emberére akadt benne, hiszen nem szoktam válasz nélkül hagyni az ilyesfajta poénokat. Nagyon jól éreztem magam a forgatáson. Amit a műsorban vezettem, nagyon meglepett, a várakozásaimat felül múlta. A mai sportautók nem tetszenek, nem látok bennük anyagot, csak műanyag az egész. Az amerikai autókat szeretem, gyermekkori álmom, hogy egyszer legyen egy oldtimerem. Fel is vettem a kapcsolatot az államokban egy emberrel, aki ezeket az autókat készíti megrendelésre, de ahhoz még néhány koncertet le kell nyomnom. Magyarországon már van belőle egy, hétköznapi használatra venném, de természetesen nem azzal járnék fellépni, inkább a saját kedvtelés céljából.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • 4 milliárd forintért vetkõzik Victoria Beckham!

  Elirigyelte férjétõl, David Beckhamtõl a fehérnemû-modellkedést, ezért igent mondott az Armani 12 millió fontos (csaknem 4 milliárd forintos) szerzõdésajánlatára Victoria Beckham - tudta meg a Mirror címû brit bulvárlap.

  A 34 éves, háromgyermekes Victoria már túl van az elsõ reklámfotózáson is, az eredmény jövõre kerül a divatlapok hasábjaira és a hirdetõtáblákra.

  A divatdiktátor Giorgio Armani szerint Posh egy rendkívül dinamikus nõ és egy valódi divatikon.

 • Alföldi Róbert a közös költség miatt áll a bíróság elé

  A Nemzeti Színház igazgatója állítólag nem fizeti lakása után a közös költséget, és a házban lakók közös helyisége után a bérleti díj rá esõ részét sem. Eddig közel egymilliós tartozást halmozott fel.

 • Egymillió után kettõt nyert

  Egymillió dollár után kettõt nyert, mármint 2 milliót egy férfi az Egyesült Államokban lottókon mindössze három hónap elteltével.

 • Istenes Bence megcsókolta Iszak Esztert

  Az RTL Klub és a Viva Tv legújabb üdvöskéi, Istenes Bence és Iszak Eszter egy párt alkotnak. A fiatalok még a nyáron tetszettek meg egymásnak, de románcuk csak mostanában tudott kibontakozni.

 • Hatéves kisfiú lõtte hasba testvérét Nyíregyházán

  A sérültet életveszélyes állapotban vitték kórházba. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság tájékoztatása szerint életveszélyes hasi sérüléssel került kórházba csütörtök este egy 12 éves nyíregyházi kislány.

 • Jennifer Aniston-nak máris új szeretõje van?

  A Jóbarátok címû sorozat sztárja nem vesztegeti az idejét: bár a Mirror értesülései szerint alig néhány napja mentek szét John Mayer rockzenésszel, máris egy férfimodellel randizott a héten.

  Úgy tûnik, Aniston továbblépett, bár hivatalosan a pár még a szakítást sem erõsítette meg.

  Talán mert még õk se érzik véglegesnek: "John szereti elnyújtani a kapcsolatait, mindig alaposan átrágja és elrendezi a dolgokat magában, mielõtt valóban búcsút int" - nyilatkozta a People magazinnak Mayer egyik barátja.

 • Ma landol Snoop Doggy Dogg magánrepülõgépe Budapesten

  Ma érkezik hazánkba a rap fenegyereke, Snoop Dogg, aki este 20 órakor a Budapest Sportarénában fergeteges koncerttel rukkol elõ ismét.

  A világhírû rapper alkoholt, több karton dohányárut és chipseket kért az öltözõjébe, de elég valószínûnek tartjuk, hogy gyönyörû nõkbõl sem lesz hiány.

  A drog- és alkoholbotrányairól híres énekes magángépével érkezik Budapestre 24 fõs személyzetével, és a koncert után az egyik luxusszálloda elnöki lakosztályában hajtja álomra a fejét.

 • Fiatalító elixírt rendelt az idõsödõ kazah elnök

  Az öregedés folyamatát visszafordító kutatásokra ösztönözte Nurszultan Nazarbajev kazah elnök egy minap megnyílt új tudományos központ tudósait.

 • Gyereke született Ronaldónak

  Cristiano Ronaldo nemcsak a világ legdrágább embere, de az egyik legnagyobb nõcsábásza is - így csak idõ kérdése volt, hogy valamelyik hódítása mikor szül neki gyereket.

 • Százezer eurót nyert a lótton, utána elütötte a vonat

  Kegyetlen balszerencse ért egy román állampolgárságú nõt, aki Olaszországban százezer eurót nyert a lottón: hazafele tartva balesetben szörnyethalt három férfival együtt. Autójukat elütötte egy vonat.

 • Autóreklám lett a KRESZ-bõl 959-szer megbukó nagymamából

  Autó-reklámfilmhõs lett Dél-Koreában abból a nagymamából, akinek csak 960. próbálkozására sikerült levizsgáznia KRESZ-bõl.

 • Puzzle rekord!!!

  Hat hónap alatt 537 órányi munkával rakta ki a világ legnagyobb, 24 ezer darabból álló kirakós játékát (puzzle) egy brit nyugdíjas.

  A 73 éves Eric Smith-nek ki kellett ürítenie bútorokkal teli szobáját és egy speciális asztalt kellett felállítania ahhoz, hogy elkészülhessen a 365 centi hosszú, 183 centi széles, delfineket és csónakokat ábrázoló kép.

  "Ez a legaprólékosabb puzzle, amit valaha is kiraktam, igazán büszke vagyok arra, milyen gyorsan sikerült megcsinálni."

 • Az Arsenal fõrészvényese egy orosz milliárdos

  Aliser Uszmanov orosz milliárdos lett az angol élvonalbeli Arsenal labdarúgóklub fõrészvényese. Az 55 éves üzletember - akinek vagyonát hárommilliárd euróra becsülik - már az értékpapírok 25 százalékát birtokolja az eddigi 24 helyett, miután hétfõn további 4,7 millió fontot áldozott az Ágyúsokra.

 • Több hazai pornó

  Ottawa - Örvendezhetnek a kanadai pornószínészek: nagyobb teret kapnak a tévéképernyõkön egy új, fizetõs csatornának köszönhetõen.

  A kanadai "ORTT" csupán 15 százalékos minimumot szab a hazai gyártású pornófilmeknek az összadásban, ám a csatorna vállalta, hogy legalább 50 százalékra tornássza fel a kanadai arányt.

 • Porszívóval pásztorórázott autómosóban egy férfi

  Thomas Township (Michigan állam) - Porszívóval "szeretkezett" egy autómosóban egy férfi az Egyesült Államokban, mígnem a rendõrség szextetten érte.

  A sajátos "szerelemnek" akadtak szemtanúi, és egyikük telefonált a rendõrségnek a Michigan állambeli Saginaw megyében.

 • A SZIN 2015 hivatalos dala: New Level Empire feat. Szerecsenkirály - Son of the Sun

  Íme az idei SZIN hivatalos dala a New Level Empire-től!

 • Bibliai narkórecept 'visszaesõ' házban

  Elkhart (Indiana állam) - Bibliai kábítószerreceptre bukkantak az Egyesült Államokban: a rendõrség egy Biblia egy lapjának aljára írott drogkészítési leírást talált.

 • Három múmiát találtak

  Három múmiát fedeztek fel a Lima központjában lévõ piramis, a Huaca Pucllana feltárása közben - korukat 1300 évesre becsülik a régészek. A piramis feltárása során a régészek három felnõtt, magzati pózba elhelyezett múmiára bukkantak két jó állapotban fennmaradt álarc és különbözõ textíliák társaságában.

 • Ittasan ment a KRESZ-vizsgára!

  Ittassága miatt nem engedtek vizsgázni egy növendéket Romániában egy autóiskolában - elméletbõl.

  A 20 éves nõ pár perccel a vizsga megkezdése után kuncogni kezdett, hangosan beszélt a többi vizsgázóhoz, kikiáltotta a - szerinte - helyes megoldásokat és boldogan újságolta, hogy mindent tud.

 • Elsõ gyermekét várja Heather Morris

  Várandós a Glee címû sorozat 26 éves színésznõje, az örömhírt Heather egyik közeli barátja árulta el a médiának.

 • Vb2010 - Három dimenzióban vetítik a foci vb meccseit a dél-koreai mozik

  Három dimenzióban vetítik a nyári futball világbajnokság meccseit - fõként a dél-koreai válogatott játékát - a dél-korai multiplex mozihálózatok, hogy a tévékészülék elõl termeikbe vonzzák a nézõket.

 • Más lovakra fogadott mint amivel apja megbízta, 121 milliót nyertek

  Több mint 121 millió forintnyi összeget nyert egy lány a lóversenyen, miután más lovakra fogadott, mint amivel apja megbízta.

 • Új embermatrac-dominórekord

  Új embermatrac-dominórekord született: 400-an álltak felállított ágymatracok közé és dõltek el dominószerûen Nagy-Britanniában.

 • 69 éves gólya az orvosi egyetemen

  Moszkva - Jurij Kuprijanov 69 éves tomszki nyugdíjas beiratkozott a Szibériai Állami Orvostudományi Egyetemre.

  Mint elmondta, felvételiznie nem kellett, mivel már rendelkezik egy mûszaki diplomával, és a második felsõ fokú képzésért fizetni kell, így csupán elbeszélgettek vele az egyetemen.

 • Két év állástalanság után kapott munkát az önszendvicsember

  Csak két év állástalanság után kapott munkát az a New York-i pénzügyi szakember, aki szendvicsembert csinált magából, és ennek köszönhetõen hatalmas ismertséghez jutott.

 • Elhunyt az RTL KLub Reggeli címû mûsorának fõszerkesztõje

  Gregorich András a magyar televíziós szakma egyik legmeghatározóbb alakja volt.

  Évtizedekig dolgozott a Magyar Televízióban, majd 1999 óta több nagy sikerû mûsor készítését irányította az RTL Klub-on, mint például a Csíííz, a Való Világ, a Survivor, a Dzsungelparty vagy a Nemzeti Vágta.

 • Aranyfogat tetetett kutyája szájába

  Aranyfogat tetetett kutyája szájába hálája jeléül egy tehetõs ukrán férfi a közép-ukrajnai Vinnyicában, amiért házi kedvence megvédte egy utcai rablótámadásban.

  Az illetõ a kutyáját sétáltatatta a háza környékén, amikor rablók támadtak rá. A banditák a földre teperték, és el akarták venni a pénztárcáját, valamint mobiltelefonját.

 • Lopós sztárok

  Gazdagok és szépek. Azt hihetnénk, mindenük megvan, vagy ha mégsem, akkor egyszerûen csak besétálnak a boltba és megvásárolják, amire éppen vágynak.

 • Nyolcvankilenc milliárd dollárja volt pár órán át

  88 milliárd 888 millió 888 ezer 888 dollárral és 88 centtel gyarapodott egyik pillanatról a másikra egy férfi bankszámlája az Egyesült Államokban, amit õ kamatoztatni szeretett volna, a haszonból pedig jótékonykodni.

 • Belefulladt az 5000 literes whiskyvel teli fatartályba

  A Glenfiddich társaság munkatársa egy ötvenezer literes fatartályba esett bele, ami csurig volt whiskyvel. A tûzoltók hiába próbálták kimenteni: a férfi megfulladt. A rendõrség öngyilkosságra gyanakszik.

loading...