rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Kim Kardashian újra babát vár?!

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Kim Kardashian újra babát vár?!Ugyan a tavalyi évben már felröppent a hír arról, hogy érkezik a harmadik KimYe-bébi, a sztárpárnak egyáltalán nem foglalkozott a témával. Októberben Kim Kardashiant megtámadták Párizsban és több milliárd forintnyi ékszert loptak el tőle, ezt a traumát pedig azóta sem heverte ki. November végén pedig Kanye West került pszichiátriára. Ráadásul Kim orvosa óva intette, hogy KIm bevállaljon egy harmadik gyereket, ugyanis az előző kettő terhességénél is súlyos komplikációk merültek fel. Most viszont lehet, hogy mégis összehoztak egy kistesót?

  Kimet ugyanis a napokban ugyanazon a szülészeti klinikán látták , ahová előző két terhessége alatt is járt! Persze lehet, hogy csupán rutin vizsgálatról van szó, de ennyi már elég volt ahhoz, hogy a rajongók találgatásai beinduljanak…


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • 'Túlverte' magát a felesége elõl

  Bécs - Félve nejétõl, kórházba verte magát egy férj Ausztriában, mert nem merte megmondani a feleségének, hogy vesztett a kaszinóban.

  Eléggé "túlvert" a célon, kórházba azért nem akart jutni. Csupán annyira tervezte az önverést, hogy rablási meséje hitelesnek tûnjön. Megoldásként ugyanis azt akarta hazudni nejének, hogy kirabolták, pedig õ nagyon ellenállt, hiszen komoly összeget védelmezett.

 • Ennyi volt Palcsó Tamás karrierje?

  Elfelejtették rajongói a Megasztár 2. egykori énekesét, Palcsó Tamást (23)? A tehetségkutatóban feltünt fiúnak alig vannak fellépései, pedig õsszel még egy zenekart is alapított. Weboldala hosszú hónapok óta nem üzemel, a koncertszervezõk pedig úgy látják, már nem divat õt hívni egy rendezvényre.

 • Egyik bankból a másikba ment rabolni

  Egyik bankból a másikba ment rabolni egy férfi az Egyesült Államokban, a másodikban azonban már elfogták a rendõrök.

  Viszont az elsõben sem sikerült a rablása. Feltehetõen ezért is próbálkozott rögtön egy másik fiókkal. Fegyverzete csupán légpisztolyból állt, a pénztárosokkal papírcetlivel tudatta, hogy rabolni érkezett.

 • Elsõ közös gyermeküket várja Katie Price és Kieran Hayler

  Még csak pár hónapja ismeri férjét Katie Price, de máris az elsõ közös gyereküket várják.

 • Lezuhant a hegyi mentõk helikoptere az olasz Alpokban!

  Lezuhant a hegyi mentõk helikoptere hétfõn az olasz Alpokban, a fedélzetén utazók közül hárman életüket vesztették, egy negyedik utas életveszélyesen megsérült. A légi jármû sziklafalnak ütközött a Mont Blanc közelében, olasz oldalon elektromos vezetékek karbantartása közben. A baleset oka egyelõre ismeretlen.

 • Legyõzte egyik legnagyobb félelmét Demcsák Zsuzsa

  Élõ adásban pánikolt be Demcsák Zsuzsa.

 • Megszületett Billie Piper kisfia

  Billie egy londoni magánklinikán adott életet elsõ gyermekének.

  A 26 éves sztár férjével a Doctor Who (Ki vagy Doki?) címû sorozat forgatásán találkozott.

  Laurence Fox-szal azóta egy párt alkotnak.

  A színésznõ nemrég úgy nyilatkozott, "Most csak a családomra koncentrálok. Egyelõre nem foglalkozom azzal, hogy mi lesz a karrieremmel."

 • Ellopták a Tatabányai Vízmû SE vizilabdakapuját!

  Ismeretlen tettesek ellopták a Tatabányai Vízmû SE egyik alumíniumból készült kapuját és az eredményjelzõ tábla minden rézbõl készült alkatrészét.

  Az uszoda felújítása miatt a közeli napközis tábor használaton kívüli épületeiben raktározták a csapat felszerelését, és a napokban vették észre, hogy a színesfémbõl készült berendezéseket szakszerûen akkora darabokra szerelték szét, hogy kiférjenek az ablakon - mondta el Vojvoda István edzõ.

 • Jodie Foster fogja szinkronizálni Maggie Simpson-t

  A Simpson család évek óta bébikorú lányát, Maggie-t Jodie Foster fogja szinkronizálni a sorozat egy olyan epizódjában, ahol már felnõtt nõként jelenik meg.

  A Four Great Women and A Manicure címû részt 2009 elején tûzik mûsorra az USA-ban, a sorozat 20. évadjában. Ez lesz az elsõ alkalom a Simpson-család történetében, hogy Maggie valóban beszélni kezd, de nem az elsõ alkalom, hogy híresség adta a hangját neki.

 • Egymillió dollárra pereli Florida kormányzóját az egykori Talking Heads frontembere

  Egymillió dollárra perelte be Charlie Crist floridai kormányzót az egykori Talking Heads együttes frontembere, David Byrne, mert a politikus engedély nélkül használta fel a zenekar egyik számát kampányában.

 • Pénz a kidobott hûtõben

  Pénzt talált egy ócska hûtõben egy tádzsik vendégmunkás egy jekatyerinburgi szeméttelepen, de a pénz gazdája hamarosan jelentkezett jogos tulajdonáért.

 • Koós János még mindig megnézi a nõket

  Az ikonná vált zenész az internetes sztártévének elmondta, hogy annak ellenére, hogy számára a felesége a nõideál, még a mai napig megnézi a nõket. Koós János örök gyerek! Még 72 évesen is ontja a poénokat, udvarol a riporternek és persze mesél, mesél és mesél. Koós imádja az unokáit és a feleségét, és állítja: 30 év múlva is nekünk ad majd interjút. Így legyen!

 • Náci pártrövidítést tartalmazó rendszámot osztottak Hollandiában

  Egy nemzetiszocialista párt nevének rövidítését tartalmazó rendszámokat osztottak ki tévedésbõl Hollandiában.

 • A nyertes nem vette át a tobola fõnyereményét - egy luxuskoporsót

  Egy dél-olaszországi városban a tombola fõdíja egy luxuskoporsó volt, ám a nyertes nem volt hajlandó átvenni, de még csak másnak ajándékozni sem.

  San Marcóban már mindenki az ügyrõl beszél, mert a nyertes tudni sem akar a nyereményrõl, amelyet oda is ajándékozhatna bárki másnak.

 • Egy légpuskával hónaljon lõtte feleségét!

  Könnyebben megsérült az a nõ, akit férje lõtt hónaljon egy légpuskával este Érden.

  Az 51 éves feleség és ugyanennyi idõs férje összeveszett, és utóbbi szerint a vita odáig fajult, hogy kissé ittas felesége rátámadt, ekkor rántotta elõ fegyvert és lõtt rá az asszonyra.

 • Keményen fogalmazta meg véleményét Kanye West

  Az énekes nem fogta magát vissza londoni koncertjén. Beyoncét sem kímélte.

 • Ismét zakatol Saddam luxusvonatja

  Hamarosan ismét pályára állítják az egykori iraki elnök, Szaddam Husszein személyi luxusvonatát. Az exkluzív, 23 kocsiból álló vonat Bagdad és Basra között jár majd üzembe állítását követõen.

  Hamarosan hétköznapi emberek is utazhatnak az egykori iraki elnök, Szaddam Husszein személyi luxusvonatán.

 • Kutyasimogatás és per

  Perre vitte vitáját volt férjével egy német asszony, aki a férfinél maradt szeretett kutyáját akarta meglátogatni.

 • Sms rekord Németországban!

  Minden korábbinál több rövid szöveges üzenetet küldtek tavaly Németországban. A mobilszolgáltatók összesen 29,1 milliárd, vagyis másodpercenként 923 SMS-t továbbítottak 2008-ban.

  A forgalom tavaly 15 százalékkal felülmúlta az egy évvel korábbi rekordot, az 1999-es 3,6 milliárdhoz képest pedig csaknem a tízszeresére növekedett.

 • Viharban koncertezett Avril Lavigne

  Kis híján elmosta a nyár egyik legnagyobb durranásának tartott koncertjét a Budapestre lecsapó vihar hétfõn este a PeCsa szabadtéri színpadán, ahol a világhírû Avril Lavigne-t köszönthette a közönség.

  Mivel a szervezõk számítottak a hatalmas záporra, kinyitották a fedett részt is a rajongóknak, hogy bemenekülhessenek, ha nagyobb vihar törne ki.

  Ám sokan a szitáló esõ elõl is bevonultak a zsúfolt, fülledt helyiségbe, amelynek következtében néhányan rosszul is lettek.

 • Kivájt belû narancsokban csempészett kokaint

  Kivájt belû narancsokban csempészett kokaint egy 76 éves holland férfi Olaszországban, majd a római repülõtéren lebukott.

  A biztonsági õröknek gyanús lett, hogy miért cipel magával bõröndnyi narancsot, mire a férfi C-vitamin szükségletére hivatkozott.

 • A rendszeres kocsmázás életet menthet

  Berlin - A rendszeres kocsmázás mentette meg egy magányosan élõ férfi életét Németországban: eltörte a lábát otthonában, még a telefonhoz sem tudott elmászni, de ivócimborái hiányolni kezdték - egy hét után.

 • Felélte minden vagyonát, mert halálos betegnek hitte magát

  Elköltötte minden megtakarítását, az a 69 éves férfi, aki azt hitte csak hónapjai vannak hátra. Amikor felélte minden vagyonát, kiderült mégsem beteg.

 • Mentõautóban szavazott egy igen eltökélt 92 éves hölgy az Egyesült Államokban

  Mentõautóban szavazott egy igen eltökélt 92 éves hölgy az Egyesült Államokban.A nõ pár éve agyvérzést kapott, nem tud járni és csövön át táplálják.

  Szavazni viszont nagyon akart, ezért mentõautóval vitték a legközelebbi választási központba, ahonnan kimentek hozzá, és kivitték neki a mentõautóba az elektronikus "szavazógépet". A hölgy boldog elégedettséggel nyomta meg a neki tetszõbb jelölt gombját: Barack Obamáét.

 • Lindsay Lohan gyémánt ékszereket tervez!

  Lindsay Lohan karrierje ezennel meg van mentve!

  Na jó nem, de legalább most belevág valami GDP termelõ foglalkozásba.

  A Sephora kozmetikai üzletlánc ugyanis most felkérte az énekes-, színésznõ leszbikát, hogy tervezzen nekik gyémánt ékszereket.

 • Filmet rendez Bruce Willis

  A hollywoodi színész most a kamera másik oldalára áll, õ lesz ugyanis a rendezõje a Three Stroris About Joan (Három történet Joanról) c. filmnek.

  A Die Hard sztárjának azért már van némi köze a filmek készítéshez is, néha ugyanis belátogat produkciós cégéhez, a Willis Brothers Filmhez is - írja a Female First.

  Azért ne gondoljuk, hogy ezzel elbúcsúzhatunk a kopasz színésztõl, nem elégszik meg ugyanis a rendezõi székkel, maga is szerepet vállalt saját filmjében.

 • Az áramszünet kopaszít

  Megszépülés helyett félig kopaszon mehetett haza a fodrásztól egy nõ az Egyesült Államokban áramszünet miatt.

 • Illatozz Paris Hilton parfümjétõl!

  Paris Hilton újra akcióba lendült. Ezúttal tündérként próbálja meg eladni magát, nekünk átlagos földi halandóknak.

  Az örökösnõ kebleit épp' csak takaró aranyszínû topban és szoknyának már csak jóindulattal nevezhetõ falatnyi ruhadarabban hirdeti immár második parfümjét, a "Fairy Dust"-ot, azaz "Tündérpor"-t.

  Mindig is nagy volt a porhintésben. Habár úgy néz ki, hogy kapcsolata a Good Charlotte vezér rockerével, Benji Maddennel nem kamu. Nemrégiben a Los Angeles-i Kitsonban már gyûrûket próbálgatott.

 • A Szex és New York Samanthája imádj a szexet!

  A Szex és New York Samanthája nemcsak a filmen, hanem a valóságban is a fiatal pasikra bukik.

  Az 52 éves Kim eddig háromszor volt férjnél és úgy tûnik, nem tud megállapodni. Legutóbbi kedvesétõl négy éve vált el, azóta pedig egyik kaland jön a másik után.

  Sõt, maga is beismerte: lehet, hogy tényleg szexfüggõség van a dologban.

  A színésznõ így valóban nem sokban különbözik attól a figurától, akit a sorozatban alakít.

 • Melltartócsata dúl Nagy-Britanniában!

  Melltartócsata dúl Nagy-Britanniában: a Busts 4 Justice (Mellek az Igazságért) nevû szervezet hevesen tiltakozik, hogy az extranagy melltartók drágábbak a kisebbeknél a Marks and Spencer áruházban.

  Mindössze két fontról van szó - 600 forintról - melltartónként, és - az áruház állítása szerint - az extrára szoruló hölgyek örömmel fizetik ki a csekély felárat, amely abból fakad, hogy több alapanyag kell a DD-s méretûnél is nagyobb melltartókhoz.