rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Megrongálták Mariah Carey csillagát

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Megrongálták Mariah Carey csillagátA Hírességek Sétányán hagyott nyommal üzentek az énekesnőnek és a világnak. Komoly kár nem keletkezett, viszont az énekesnő neve mellett hétfő éjjel megjelent kérdőjel több mindenre is utalhat. Feltehetően a szilveszteri leégésre célzott a filctollat ragadó elkövető, aki vagy megkérdőjelezi Carey hollywoodi csillagának létjogosultságát, vagy a művésznő pályájának folytatását, eme legutóbbi fiaskó miatt. És az is lehet, hogy egy “de miért” bukott ki az önjelölt graffitisből. Keddre eltávolították a nem kívánatos jelet, ami művelet potom 1500 dollárba került.

  A rendőrség keresi a tettest, aki ellen a vád: vandalizmus. A kérdőjel pedig jogos: a botrányos fellépés után a menedzser és a szervezők egymást okolják, Careynek pedig trágár Tweetje után csak egy köszönetnyilvánításra futotta, kárpótolni közönségét nem igazán tervezi.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Nem okozott halláskárosodást Justin Bieber

  Nem okozott halláskárosodást Bieber.

 • Betiltották az állatpornót Hollandiában

  Az állatokkal való szexuális érintkezés tiltásáról hozott határozatot a holland felsõház; a döntéssel az internetes állatpornó egyik legfontosabb forrása apadhat el.

 • A részeg pilóta azt sem tudta, hogy merre repül

  Fél év börtönre ítélte egy londoni bíróság az amerikai Delta légitársaság egyik pilótáját. A The Sun - a legnagyobb brit bulvárlap - hétfõi beszámolója szerint a 48 éves, bostoni illetõségû George La Perle elsõ tisztként szolgált volna a Boeing 767-esen, amelyen 241 utas várta az indulást, de amikor megjelent a kapunál, úgy bûzlött az alkoholtól, hogy a biztonsági személyzet feltartóztatta, és kihívta a rendõrséget.

 • Kivégeztek egy ötszörös gyilkost az amerikai Texas államban!

  Kivégeztek kedden egy ötszörös gyilkost az amerikai Texas államban. A halálraítélt - egy 34 éves férfi, bizonyos Terry Lee Hankins - közvetlenül a kivégzés elõtt azt mondta, sajnálja tettét.

  Hankins 2001-ben agyonlõtte elvált feleségét és két közös gyereküket, ezután öt órán át tûzharcot folytatott a rendõrökkel. Miután elfogták, bevallotta, hogy egy évvel korábban megölte az apját és a féltestvérét is.

 • Papírnak bizonyult egy bankrabló az Egyesült Államokban

  A New Jersey-i bankfiók riasztója az éj közepén megszólalt, mire a rendõrök azonnal odaszáguldottak. Láttak is az ablakokon át egy alakot bent, ám akármennyit telefonáltak a fiókba, a férfi nem reagált a hívásokra. Végül ajtótörõ kossal berontottak és szembesültek egy életnagyságú kartonpapíremberrel.

  Nem vették õrizetbe. Hogy mitõl szólalt meg a riasztó, egyelõre nem tudni, de akár egy pók is bekapcsolhatta mozgásával.

 • Megszületett az ifjabb Costner

  Tervezett westernfilmje egyik hõsérõl Hayesnek nevezte el Kevin Costner Los Angelesben csütörtökön éjjel világra jött kisfiát.

  Costner a gyerek születése elõtt mesélt a név eredetérõl az AP Rádiónak. Mint mondta: szerinte a Hayes "nagyszerû western név".

 • Már majdnem sexis Lady Gaga

  Lady Gagáról szexi fotókat készített az egyik élvonalbeli nõmagazin. A képek önmagukért beszélnek.

 • Nem közösült eleget a feleségével - elvesztette a pert

  A francia bíróság ítélete szerint közel három millió forintnyi eurót köteles fizetni volt feleségének az a férfi, aki nem teljesítette kellõ mértékben házassági kötelességét.

 • Párizsban mondja ki a boldogító igent Halle Berry

  A legfrissebb hírek szerint Halle Berry Párizsban mondja ki az igent szerelmének.

 • Huszonnégyezer liter bor folyt ki az M1-es autópályára!

  Huszonnégyezer liter bor folyt ki Hegyeshalom térségében az M1-es autópálya Ausztria felé vezetõ oldalán vasárnap kora reggel, amikor az italt szállító tartálykocsi eddig ismeretlen okból az oldalára borult.

  A szerb tartálykocsi vezetõje a balesetben könnyebben megsérült.

 • Fekvõtámaszoztatás miatt függesztettek fel

  Fekvõtámaszoztatás miatt függesztettek fel egy tanárt Nagy-Britanniában az állásából: tornával büntette az elkésõ diákokat. A pedagógusok szakszervezete tiltakozik a tanár büntetése ellen, túl szigorúnak tartja.

 • Majkáék letetettek arról, hogy valaha is egybekeljenek

  Majka és Dundika végleg letettek arról, hogy valaha is hivatalosan egybekeljenek.

 • Hugh Hefner szakított Holly Madison-nal

  Eleinte ugyan tagadta a szakítást, de az Associated Pressnek adott telefonos interjújában Hugh Hefner szerdán megerõsítette, hogy õ és Holly Madison már nem egy pár.

  A jó öreg Hefet azonban nem kell félteni: egy forróvérû ikerpárral vigasztalódik!

  Hef elmondása szerint elsõszámú barátnõje azután dobta, hogy kijelentette neki, sose fogja elvenni, és gyereket se akar tõle.

 • A korházas tv-sorozatok károsak?

  Azoknak az eleve kudarcra ítélt újraélesztési kísérleteknek, amelyektõl hemzsegnek a kórházas tv-sorozatok, megvan a következményük: a törzsnézõk félnek az igazi egészségügyi intézményektõl - derítette ki egy német felmérés.

  A német sebészszövetség kutatása szerint a nagy kórházas sorozatfogyasztók orvosi kérdésekben az átlagosnál rosszabbul tudják megkülönböztetni a kitalált és a valós elemeket.

 • Xantus Barbara fájdalmas titka: megerõszakolták

  Xantus Barbara súlyos titkot õriz hosszú esztendõk óta. A színésznõnek évekbe tellett feldogoznia, hogy egy férfi megerõszakolta.

 • Megszületett Gálvölgyi János 3. unokája!!!

  Hatalmas az öröm a Gálvölgyi családban: tegnap bekopogott a gólya, és óriási unokát hozott. A harmadik utód 4 kiló negyven dekával látta meg a napvilágot, s az Ádám nevet kapta.

  A háromszoros nagypapa egykor az Amatõr Színjátszó Mozgalomban ismerkedett meg Gács Judittal, akivel ma is boldogságban és egyetértésben élnek.

  Lányaik, Eszter és Dóra igazán nem fukarkodnak a nagyszülõket boldoggá tévõ unokákkal, most jött a harmadik csöppség.

 • Börtönben született Leighton Meester színésznõ

  A Gossip Girls sztárjának családjában alig lehet találni olyat, aki nem volt még rácsok mögött

  Fény derült Leighton Meester egyik legnagyobb titkára: az amerikai Star magazin úgy tudja, a 22 éves színésznõnek csecsemõ korában nélkülöznie kellett az anyai szeretetet. Édesanyja ugyanis börtönben volt, amikor õ született.

  Meester mama egy Texas állambeli börtönben hordta ki gyermekét, s bár a szülés idejére átszállították egy speciális, "rab kismamák" részére fenntartott intézménybe.

 • Lindsay Lohan nem ússza meg a bírósági tárgyalást

  A Liz & Dick és a Machete színésznõje nem ússza meg bírósági tárgyalást, ügyvédje minden próbálkozása ellenére sem. Lindsay Lohan most már biztosan meg kell, hogy jelenjen a bíróság elõtt, miután ügyvédje minden próbálkozása ellenére sem sikerült vádalkut kötnie.

 • Madonna férje szerint házasságukkal minden renben

  Beszélt házasságáról Madonna férje Guy Ritchie és ezzel megtörte a hónapok óta tartó hallgatását. Az angol rendezõ igencsak meglepte az újságírókat, amikor kijelentette: a Madonna hûtlenkedéseirõl szóló pletykák hamisnak, házasságuk pedig tökéletes.

  – A házasságunkkal minden a legnagyobb rendben van! – közölte határozottan Guy Ritchie, Madonna férje a People magazin újságírójával, majd mosolyogva hozzátette: – Legalábbis én így tudom.

 • Mariah Carey elhagyta új férjét?

  Elviselhetetlen viselkedése miatt el akarja hagyni Mariah Careyt férje. A pár még csak egy hónapja kelt egybe, az énekesnõ már most nem tud uralkodni magán: futárnak használja férjét, és a magánügyeibe is beleüti az orrát.

  Alig két hónapja fogadott örök hûséget Mariah Carey, máris a válópert készül beadni férje, Nick Cannon.

  Az OK! magazin értesülései szerint az énekesnõ gyakorlatilag kifutófiúnak használja a 27-éves zenészt.

 • Mel Gibson utolsó rendezése lehet a készülõ viking film

  Elképzelhetõ, hogy utoljára áll rendezõként a kamerák mögé Mel Gibson, aki az egyelõre csak Viking címen emlegetett filmjének elõkészületein dolgozik.

 • A Hitler-bajusz tündöklése és bukása

  A Hitler-bajusz tündöklése és bukásaFogkefebajusz, postabélyeg, egyharmad. Az egyik legikonikusabb arcszőrzet, amelyről mindenkinek azonnal a véreskezű diktátor, Adolf Hitler jut eszébe, pedig nem a náci vezér forradalmasította a bajuszdivatot, viszont kétség kívül felelős a stílus elpusztításáért. Több eltérő legenda is körbe jár a Hitler-bajusz eredettörténetével kapcsolatban. Korabeli fotók tanúskodnak róla, hogy Hitler orra alatt többféle formájú morzsatelep tanyázott, mielőtt rátalált a tökéletes viseletre.

 • A gazdájával kezdett a kanos bika

  Wies Dlugie - Tehénnek nézte gazdáját egy kanos bika, és olyan heves ostromba fogott, hogy az idõs ember alig tudott elõle elmenekülni.

  A kéjsóvár állat bizonyára megérezte rajta a tehenek szagát, és azonmód rárontott a 68 éves férfira. "Letépte a ruháit, és körbekergette, taszigálta a mezõn" - mesélte a lengyel tejfarm tulajdonosának lánya.

 • Zabálnak a tv-ben!

  Míg Európában és az Egyesült Államokban a valóságshow-k dúlnak, Japánban a tv sztárjai, az "oguiik", akik a nézõk szeme elõtt hihetetlen mennyiségû ételt falnak be a lehetõ legrövidebb idõ alatt.

  A kedvenc jelenleg Szone Nacuko, egy 23 éves, 163 cm magas, 44 kg súlyú lány, aki korábban szépítõszereket reklámozott. Õ az "oguiik" közül a legfalánkabb, számtalan díjat nyert már rendkívüli teljesítményekkel. Több mint 15 ezer kalóriát tartalmazó ételt is sikerült elfogyasztania. Ennyit evett állítólag élete utolsó szakaszában Elvis Presley, de akkor már mérhetetlenül kövér volt.

 • Fel kell öltöztetnie pucér kerti törpéit

  Fel kell öltöztetnie három kerti törpéjét egy 64 éves nõnek Nagy-Britanniában, mert a figurák pucérok és zavarják szomszédasszonyát.

  Az asszony igencsak meglepõdött, amikor a lakhelye szerinti, bromsgrove-i önkormányzat telefonon ráparancsolt, hogy adjon kis pólókat a 60 centi magas szobrocskákra – melyek közül kettõ hölgy –, mert közszeméremsértõk.

 • Egy dúsgazdag bankár milliárdokat nyert kaparos sorsjegyen

  Egy dúsgazdag londoni bankár élete legjobb befektetését ütötte nyélbe egy kaparós sorsjegy megvételével. Nyereménye révén évente mintegy 600 ezer font (több mint 200 millió forint) üti a markát egészen az élete végéig – számol be a Daily Telegraph.

  A bankvezetõ az édesanyját kérte meg, hogy vegyen neki három sorsjegyet. Az egyik volt a fõnyeremény, ám ez elmondása szerint a hatalmas összegû életjáradék nem változtatja meg az életét, mivel eddig is nagyon boldog és szerencsés volt.

 • Kaliforniában kötik a legtöbb homoszexuális házasságot

  Los Angeles - A homoszexuális házasságkötések számát illetõen Kalifornia három hónap alatt megelõzte Massachusetts államot, ahol 2004-ben elõször engedélyezték az azonos nemûek házasságát az Egyesült Államokban.

  A Kaliforniai Egyetem Williams Intézete által összegyûjtött adatok igazolták az ilyen szertartások számának emelkedését az után, hogy június 17-én a nyugati parti államban is legalizálták a homoszexuálisok házasságkötését.

 • Állatként akarták kezelni, inkább meghalt a 230 kilós férfi

  Meghalt egy 230 kilós német férfi miután visszautasította, hogy egy állatkertben röntgenezzék meg - számolt be kedden a német Bild újság. A férfi túl nehéz volt az emberi röntgengéphez.

 • A felszámolt cégek 220 milliárd forintos kárt okoztak!

  A CompLex cégnyilvántartási adatai alapján a tavaly megszûnt 33.812 cégbõl 5.298 volt felszámolt vállalkozás, amelyek 242 milliárd forint tartozást halmoztak fel hitelezõikkel szemben - áll a Direktinfo Kft. legfrissebb jelentésében.

  A követeléskezelõk 1 százalék alatti átlagos felszámolási megtérülését és a köztartozások adóhivatali behajtásának hasonló arányú eredményességét alapul véve ez azt jelenti, hogy a vállalkozások tavalyi kényszerhitelezési vesztesége 220 milliárd körülire tehetõ.

 • Guy Ritchie öregszik

  Guy Ritchie idén 40 éves

  Csinált két ragyogó (és legalább egy csapnivaló) filmet, a köztudatban mégis inkább Madonna férjeként ismert a brit Guy Ritchie, aki szeptember 10-én lesz negyvenéves.

  Ritchie büszkén hangoztatja munkásszármazását, de az igazsághoz tartozik, hogy anyja - válása után - egy angol fõrendhez ment feleségül.