rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Madonna a legdögösebb nők között

 • Share on Tumblr

  Madonna a legdögösebb nők közöttMadonna, Emma Stone és az amerikai first lady, Michelle Obama is szerepel azon a listán, amellyel a Harper’s Bazaar a világ legdivatosabban öltöző 150 nőjét mutatja be. A divatmagazin először állította össze a 150 legjobban öltözött nő listáját a lap 150. évfordulója alkalmából. A februári szám címlapján Madonna fotója látható. A világszerte számos magazint, köztük a Harper’s Bazaart is kiadó Hearst Magazine szerkesztői szavaztak kedvenceikre a lista összeállításához. “A listáink többé-kevésbé fedik egymást. Ezek a nők közismertek az egyéni stílusukról. Ez is az egyéniségüket dicséri” – számolt be róla Bailey.

  A válogatásban szerepel Rihanna, Kate Middleton, Liu Wen, Kristen Stewart, Naomi Campbell, Miranda Kerr, Kendall Jenner és Kim Kardashian, Kaia Greber, és anyja, Cindy Crawford, Beyonce, Lady Gaga, Taylor Swift, Adele, Gwen Stefani, Lupita Nyong’o, Amal Clooney, Gia Coppola, Roopal Patel és Olivia Palermo is.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • C. Ronaldo szeretõje volt Dobó Kata?

  Német bulvársajtó állítása szerint, Dobó Kata egyike volt a portugál világklasszis barátnõinek.

 • Szexel fizetett Pamela Andreson?

  Szokottnál is nagyobb kebleket viselt Pamela Anderson az idei New York-i divathéten, bár ezen az "apróságon" már alig valaki akadt fenn...

 • Megfulladt egy focista gonoszmentesítõ fürdésben

  Harare - Krokodilban gazdag folyóba fulladt egy focista Zimbabwéban, amikor csapatával fürdõzéssel próbálta mentesíteni magát a gonosz szellemektõl egy meccs elõtt.

  A Midland Portland Cement 16 játékosa edzõi parancsra úszkált egyet a Zambéziben "gonosztalanítási" céllal. A folyónak erõs a sodra a fürdõzés helyén - Victora Falls üdülõváros mellett -, ráadásul krokodilok és vízilovak is bõven akadnak benne. Amikor a csapat végre kijöhetett a partra, már csak 15-en voltak.

 • Niki sztriptízzel fizetett a vízpumpáért - képpel

  Csaknem ráment a teljes felléptidíja Nikinek autója szerelésére. De mert a jóképû olasz szerelõ megszánta a magyar szépséget, Niki természetben is törleszthetett: erotikus tánccal egyenlíthette ki a szervízszámlát.

  Tavaly kigyulladt és leégett a kocsija, idén nyáron a gázolajszûrõ adta meg magát, most pedig a gyári hibás vízpumpa mondta fel a szolgálatot Niki, a sztriptíztáncos autójában. Hiába jár szívesen Olaszországba fellépni, szinte minden alkalommal éri valami baleset.

 • Közel 3 milliárd forint a fõnyeremény a szlovák lottón!

  Továbbra sem vitték el a jackpotot a szlovák lottón, a nyeremény összege így 10,62 millió euróra (2,87 milliárd forint) nõtt.

  Az óriási összeg miatt a szokásosnál jóval többen töltik ki a lottószelvényeket Szlovákiában. A legtöbb látogató a szerdai és a vasárnapi számsorsolások elõtt keresi fel a fogadóirodákat, és hosszú perceket vár arra, hogy sorra kerüljön.

 • Rokkantnyugdíjas lesz 26 évesen BB Évi

  Leszázalékolják BB Évit!
  26 évesen lesz rokkantnyugdíjas BB Évi! Az egykori valóságshowgyõztes pszichés állapota miatt jelenleg munkaképtelen, és bár nem él már a pszichiátriai intézetben, képtelen ellátni magát, ezért a bíróság gyámot is kirendelne mellé. Idén március 12-én a kaposvári bíróság kötelezõ pszichiátriai kezelést írt elõ számára, és zárt osztályra került, ahonnan csak néhány hete engedték ki. Mivel a mai napig nem képes ellátni magát, a bíróság gyámot rendelne ki mellé, ráadásul pszichés állapotára tekintettel hamarosan leszázalékolják, vagyis rokkantnyugdíjasként él tovább.

 • Koncert közben támadtak rá az énekesnõre

  Egyre sûrûbben fordul elõ a sztárvilágban, hogy õrült, hõsszerelmes, esetleg az adott sztárt istenítõ rajongók támadják meg kedvencüket a színpadon.

 • Apróval borította be a teljes útszakaszt a pénzszállító karambolja miatt

  187 ezer dollár (32 millió forint) értékben szállított ötcentes érméket az a teherautó, amely szerdán karambolozott egy floridai autópályán, és apróval borította be a teljes útszakaszt.

  A rendõrségi helyszínelõk szerint "fénylik azt út az ötcentesektõl, de még a pálya melletti füvet is elborítja az apró."

  A pénzzel kövezett közutat a helyszínelés idejére lezárták a forgalom elõl.

 • Ónebuló: 38-szor bukott érettségin

  Újdelhi - 38. alkalommal érettségi vizsgázott egy nyugdíjas Indiában, de megint megbukott.

  Mégsem adja fel.

 • Titkos esküvõt tartott Blake Lively és Ryan Reynolds

  Teljesen titokban házasodott össze a Pletykafészek sztárja és Ryan Reynolds.

 • Már majdnem sexis Lady Gaga

  Lady Gagáról szexi fotókat készített az egyik élvonalbeli nõmagazin. A képek önmagukért beszélnek.

 • Véget ért a szerelem Cseke Katinkáéknál?

  Cseke Katinka mindent megtett azért, hogy tíz évvel fiatalabb arab szerelme, Hassine Magyarországra költözhessen, és együtt élhessenek. Miután ez sikerült, jöttek a szürke hétköznapok és a nehézségek.

 • Lehalkíttatott ovis diszkó

  Wellington - Ovis diszkót halkíttatott le a hatósággal egy túl jó fülû vagy túl rossz idegzetû szomszéd Új-Zélandon.

  Az óvodások szüleikkel és az óvónénikkel együtt ropták a kacsatáncot és ugrándoztak egyéb, koruknak megfelelõ dalocskákra, amikor a hatóság emberei megjelentek és közölték: vagy csendesebben vigadnak vagy sehogy, különben véget vetnek a mulatságnak.

 • Különbözõ évben születettek az egypetéjû ikrek!

  Különbözõ évben, hónapban és napon született egy ikerpár az Egyesült Államokban: a "fürgébb" még tavaly, a lustább csak az idén.

  Nagy életkorkülönbség azonban nincs köztük, mindössze 26 perc. A két fiúcska Rochesterben látta meg a napvilágot, pontosabban az "éjvilágot", mivel egyikük az óesztendõ utolsó napján éjfél elõtt 9 perccel született, másikuk pedig az újév elsõ napján, éjfél után 17 perccel.

  A gyerekek egypetéjû ikrek, apjuk szintén iker.

 • Saját temetését nyerte meg egy férfi Amerikában

  Megnyerte saját temetését egy amerikai férfi. A 6000 dollár értékû nyereményt – mely magában foglalja a koporsót és minden más kiadást – a helyi baseball csapat és egy temetkezési vállalat közös játékán lehetett megnyerni.

  „Vegyes érzelmeim voltak, amikor megtudtam, hogy én vagyok a nyertes, hiszen furcsa úgy 6000 dollárt nyerni, hogy nem élvezhetem ki” – nyilatkozta. (cnn)

 • Jodie Foster fogja szinkronizálni Maggie Simpson-t

  A Simpson család évek óta bébikorú lányát, Maggie-t Jodie Foster fogja szinkronizálni a sorozat egy olyan epizódjában, ahol már felnõtt nõként jelenik meg.

  A Four Great Women and A Manicure címû részt 2009 elején tûzik mûsorra az USA-ban, a sorozat 20. évadjában. Ez lesz az elsõ alkalom a Simpson-család történetében, hogy Maggie valóban beszélni kezd, de nem az elsõ alkalom, hogy híresség adta a hangját neki.

 • 12 éveseknek is árulnak óvszert

  Svájcban elkezdtek extra kisméretû óvszereket forgalmazni 12 éves fiúknak.

 • Élelmiszer helyett tangát kaptak a szerbiai árvíz károsultjai

  Élelmiszer helyett divatos fehérnemûket kaptak a kormánytól az árvíz károsultjai Szerbiában.

 • A Balaton-felvidéken ürgéket telepítettek át!

  A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság területén 352 ürgét fogtak be és telepítettek a napokban más helyszínre a fennmaradásuk és szaporodásuk érdekében.

  Az akcióra azért volt szükség, mert az igazgatóság mûködési területén él a hazai ürgeállomány egyik meghatározó része, amelynek megóvása fontos feladat.

 • Egészségtelen ételeket kell ennie ahhoz, hogy életben maradjon

  Tejszínhab, pizza és minél több zsír - a kislány bármennyi egészségtelen ételt megehet, a helyzete mégsem irigylésre méltó.

 • 1,1 milliárd forintot kaptak Joliék az ikrek képeiért

  Rekordáron keltek el Angelina Jolie és Brad Pitt ikergyermekeinek elsõ fotói. Az amerikai People magazin 7,5 millió dollárt fizetett a képekért.

  2006-ban született kislányuk, Shiloh Nouvel képei 2 millió dollárt, 300 millió forintot értek a Hello! magazinnak, most a People ennek sokszorosát, 7,5 millió dollárt, vagyis 1,1 milliárd forintnyi összeget fizet a gyermekek megjelentetésének jogaiért. A pár elõzõleg született gyermekeik után és most is jótékony célra ajánlotta fel a teljes összeget.

 • Sampon borult az úttestre az M5-ös autópályán

  Sampon borult az úttestre az M5-ös autópályán egy kedd reggeli balesetben, eltávolítása miatt egy idõre teljes szélességében megállították a Szeged felé tartó forgalmat a fõváros közelében.

  Az M0-ás autóúton Halásztelekig állnak a feltorlódott jármûvek. Két, Kecskemét felé tartó kamion ütközött össze, a rakomány - sampon és egyéb tisztítószerek - az útra borult.

 • Johnny Depp és Vanessa Paradise közös filmben

  Bár eleddig Johnny Depp ügyesen megkímélte magánéletét a bulvársajtótól, elképzelhetõ, hogy egyik soron következõ filmje miatt mégis reflektorfénybe kerül a családja.

  Johnny Depp párjával, a francia színész-énekesnõ Vanessa Paradise-szal együtt leszerzõdött az American Lover címû dráma fõszerepére. A francia feminista, Simone de Beauvoir és az amerikai novellaszerzõ Nelson Algren viharos kapcsolatának igaz történetét feldolgozó drámát Lasse Hallstrom rendezi majd.

 • Közúti baleset áldozata lett egy autójában szeretkezõ brazil pár

  Úttest szélén parkoló autóba rohant egy nyerges vontató egy ködös brazíliai országúton, megölve a kocsiban szeretkezõ párt.

 • Beyoncé imádja az anyaság minden pillanatát

  A világsztár januárban adott életet elsõ gyermekének, a kicsi Blue Ivy-nak és azóta igyekszik minden percet családjával tölteni. Beyoncé elárulta, hogy az anyaság minden pillanatát élvezi.

 • Pucéran zárta ki magát a lakásból

  Kizárta magát a házából anyaszült meztelenül egy alvajáró férfi Németországban, majd pedig autóstoppolt.

 • Elfogták a fiatalokból álló mándoki rablóbandát

  Elfogták a fiatalokból álló mándoki rablóbandát. Egy 18 éves lányt õrizetbe vettek, míg társai, egy 16 éves fiú és két 14-15 éves lány szabadlábon védekezhetnek.

  A 18 éves lányt csoportos rablás és súlyos testi sértés megalapozott gyanújával õrizetbe vették.

 • Kínos elszólás: infláció helyett fellációt emlegetett a politikus

  Egy interjúrészlet gondoskodik a derültségrõl Franciaországban: infláció helyett fellációt, vagyis az orális szexet említette mondatában Rachida Dati volt igazságügy-miniszter, jelenleg európai parlamenti képviselõ.

 • A világ legdrágább karácsonyfája Abu-Dzabiban

  A világ legdrágább karácsonyfája ragyogott fel 2010-ben Abu-Dzabiban: a sivatagi ország egyik szállodájában felállított fenyõfa díszei több mint 11 millió dollárt érnek.

 • Oroszország ismét legyen világelsõ!

  Oroszországnak vissza kell szereznie vécé-világelsõségét! - jelentette ki az orosz vécégyártók szövetségének elnöke moszkvai sajtóértekezletén.