rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Madonna a legdögösebb nők között

 • Share on Tumblr

  Madonna a legdögösebb nők közöttMadonna, Emma Stone és az amerikai first lady, Michelle Obama is szerepel azon a listán, amellyel a Harper’s Bazaar a világ legdivatosabban öltöző 150 nőjét mutatja be. A divatmagazin először állította össze a 150 legjobban öltözött nő listáját a lap 150. évfordulója alkalmából. A februári szám címlapján Madonna fotója látható. A világszerte számos magazint, köztük a Harper’s Bazaart is kiadó Hearst Magazine szerkesztői szavaztak kedvenceikre a lista összeállításához. “A listáink többé-kevésbé fedik egymást. Ezek a nők közismertek az egyéni stílusukról. Ez is az egyéniségüket dicséri” – számolt be róla Bailey.

  A válogatásban szerepel Rihanna, Kate Middleton, Liu Wen, Kristen Stewart, Naomi Campbell, Miranda Kerr, Kendall Jenner és Kim Kardashian, Kaia Greber, és anyja, Cindy Crawford, Beyonce, Lady Gaga, Taylor Swift, Adele, Gwen Stefani, Lupita Nyong’o, Amal Clooney, Gia Coppola, Roopal Patel és Olivia Palermo is.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Faképnél hagyta felesége VV Fecót

  Faképnél hagyta felesége VV Fecót, azaz Balogh Ferencet. A volt valóságshow-hõst nagyon megviselhette a szakítás, ugyanis nem reagál a megkeresésekre, nem tudni, mi van vele. Angélának elege lett a kilátástalanságból és Fecó hitegetéseibõl. Kezdte úgy érezni, férje nem lesz képes anyagilag talpra állítani a családot.

 • Szigorodhatnak a prostitúció szabályai Amszterdamban

  Az Amszterdamban dolgozó prostituáltaknak a jövõben legalább huszonhárom évesnek kell lenniük, és jól kell beszélniük a holland vagy az angol nyelvet.

 • 6500-ra nõtt a megrongálódott házak száma a viharban Szabolcsban!

  Még mindig érkeznek épületkár-bejelentések a vasárnapi vihar után az érintett Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településeken, így az összesítésben a hétfõn jelzett 6.000-rõl 6.500-ra nõtt a tornádószerû szél és a teniszlabdányi jégdarabok miatt megrongálódott lakóházak száma - közölte a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság vezetõje.

 • Ismét szabad fegyverrel belépni négy amerikai állam bárjaiba

  Amerikába visszatért a vadnyugati kocsmák szelleme: egy legfelsõbb bírósági döntés nyomán ismét szabad fegyvert bevinni a bárokba.

 • 102 éves volt: meghalt Sztálin kedvenc balerinája

  102 éves korában meghalt az orosz balett legendája, Marina Szemjonova - a moszkvai Bolsoj Színház. Szemjonova egyike volt a szovjet korszak elsõ príma balerináinak, akirõl úgy tartották, hogy Sztálin kedvence volt.

 • Ricky Martin kétszeres apa lett - béranya segítségével!

  "Néhány hete Ricky Martin két ikerfiú büszke apja lett" - közölte a Grammy- és Latin Grammy-díjas popsztár szóvivõje.

  A béranyától született kisbabák már Martinnál vannak, aki az év végéig kizárólag velük fog foglalkozni és nem mutatkozik nyilvánosan - áll a People címû amerikai magazinnak eljutatott közleményben.

  A gyerekek nevét és születési helyét a szóvivõ nem árulta el.

 • Túlhevült a szerelem

  Tajpej - Lángoló szerelmi vallomásával felgyújtotta szállodai szobáját egy tajvani férfi.

  Érzelmeinek kifejezésére ugyanis gyertyákból rakta ki a "szeretlek" szót, meggyújtotta valamennyinek a kanócát, majd elsietett kedvese fogadására. A gyertyák okozta tüzet akkor észlelték, amikor 40 perc múlva visszaérkeztek a szobába.

 • 56 millióért árverezték el Einstein doktori oklevelét!

  Kereken 300 ezer svájci frankért (56,1 millió forint) árverezték el Albert Einstein doktori oklevelét hétfõn Luzernben.

  A zürichi egyetem matematikai és természettudományi tanszéke által 1906. január 15-én kibocsátott oklevél árát elõzetesen 20 és 30 ezer svájci frank közé becsülték, de egy magángyûjtõ tízszeres árat is megadott érte.

 • Gyilkolt a hagyományos újévi rizsdesszert Japánban

  Legkevesebb hét ember fulladásos halálát okozta Japánban a mocsi nevû tradicionális újévi rizsdesszert.

 • Az Arsenal játékosainak énekel majd Keresztes Ildikó

  Sosem gondolta volna Keresztes Ildikó, hogy egyszer rajta is úrrá lesz a fociláz.

  Mindezen legjobban férje, Kicska László csodálkozik, akinek eddig egyszer sem sikerült focimeccsre csábítani feleségét. Ildikó egybõl az Arsenal meccsén kezd.

  "Felhívott a menedzserem, hogy lenne-e kedvem énekelni a szombathelyi stadionban, amikor itt játszik az Arsenal."

 • Kétmilliárdos adócsalás Bács-Kiskunban!

  Két ügyben összesen 2,6 milliárd forint elkövetési értékû adócsalást derítettek föl a vámosok Bács-Kiskun megyében.

  Az elmúlt két hét során végrehajtott akciókban tizenhárom embert vettek õrizetbe - közölte Török Árpád, a Vám- és Pénzügyõrség Dél-alföldi Regionális Nyomozó Hivatalának parancsnoka.

 • Kutya vezette az autót az Egyesült Államokban

  Az autót épp mosta gazdája egy autómosóban, bõ 30 kilós pitbullját meg benne hagyta. A motort is járatta, a kutya pedig egy szökkenéssel véletlenül sebességbe tette a kocsit, méghozzá hátramenetbe. Az autóval kihajtott a mosóból a fõútra, ahol tette egy kis kört, mielõtt megállította egy épület.

 • Kiderült, hogy Geri Halliwell férjjelöltje nõs

  Geri Halliwell váratlanul szakított párjával, miután kiderült, hogy az orosz milliárdos nõs. Ismét bebizonyosodott, hogy a párkapcsolatok nem Geri Halliwell erõsségei.

 • Nicole Kidman-nek teljesen megromlott a kapcsolata két idősebb gyermekével

  Nicole Kidman-nek teljesen megromlott a kapcsolata két idősebb gyermekévelNicole Kidman és adoptált lánya kapcsolata annyira megromlott, hogy a színésznő már nem is tekinti a gyerekének. Már évek óta pletykálnak róla, hogy Nicole Kidman és a Tom Cruise-zal adoptált gyerekei levegőnek nézik egymást, és ezt most a színésznő némileg meg is erősítette. Nicole a Tonight Show-ban tett látogatásakor, a Keith Urbantól született Sunday Rose-t nevezte a legidősebb lányának. Pedig az valójában Isabella. Vagyis az Oscar-díjas színésznő a jelek szerint már nem is tekinti a gyerekének Bellát, illetve gyaníthatóan vele együtt a bátyját, Connort sem.

 • Hajnali kutyasétáltatás rendõrségi riasztással

  Hartlepool - A rendõrséget is riasztották annak a kétéves angol kisfiúnak a felkutatására, aki hajnali három órakor eltûnt a szobájából, hogy megsétáltassa kedvenc kutyáját.

  Egy szomszéd figyelt fel az utcán bolyongó furcsa párosra, s azonnal riasztotta a rendõrséget. Mintegy hat órán át helikopter bevonásával keresték a kis szökevényt, akit végül alig 60 méterre a házuktól találtak meg.

 • Cserbenhagyásos gázolás Csákváron!

  Két gyalogost gázolt el, majd megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott a baleset helyszínérõl egy gépkocsivezetõ Csákváron.

  A baleset még szombaton éjszaka történt, az úton áthaladó két nõt egy mikrobusz gázolta el. A történteknek szemtanúja is volt, s az általa megadott rendszámtöredék alapján még aznap éjjel elõállították a rendõrök a feltételezett elkövetõt.

 • 80 kilót fogyott egy fénykép miatt

  Lucy Insley akkor döntött a diétázás mellett, mikor meglátott egy fotót magáról és kutyájáról. Elmondása szerint sokkolta, hogy úgy néz ki, mint elhízott házi kedvence.

 • Obama: az apaság fontosabb feladat, mint az elnökség

  Az amerikai elnöki posztot csak másodlagosnak tartja Barack Obama a legfontosabb kötelezettsége, az apaság mellett.

 • Ágica attól retteg, elveszik tőle a gyerekét

  Ágica attól retteg, elveszik tőle a gyerekétSzögeczki Ági kisfiával együtt hazaköltözött olasz kedvesétől, Renatótól. Ágica Joshi Bharat műsorában azt mondta, nem is akar visszamenni, attól azonban retteg, hogy a kisfiú édesapja elveszi tőle Patrikot. \"A párom legnagyobb problémája, ami miatt most utál engem, hogy én elmondtam neki az igazat, azt, hogy nem szeretnék visszamenni Rómába. Ő úgy érzi szerintem, hogy elvettem tőle a gyereket, ami egyébként nem igaz, mert itt vagyunk és bármikor jöjjön, látogassa a gyereket\" - mondta el a műsorban Ágica.

 • Idegkimerültség miatt rehabon volt George Michael

  A világhírû énekes február óta klinikára járt idegkimerültség miatt, ami már régóta gyötri. A világszinten elismert énekest, George Michaelt még mindig kísérti a tudat, hogy 2011 telén a súlyos tüdõgyulladása majdnem a túlvilágra taszította.

 • Nem mehet Brad Pitt édesanyja az esküvõre

  Brad Pitt annyira összeveszett édesanyjával, hogy kijelentette: a mama nem jöhet az esküvõre. Angelina és az anyuka közötti ellentét van a háttérben.

 • Gyermeket vár Konta Barbara

  Kisbabát hord a szíve alatt Konta Barbara, a Barátok közt egykori sztárja. Barbara a párjával, a focista Németh Norberttel decemberre várják elsõ közös gyermeküket.

  "Már az ötödik hónapban járok, úgyhogy a nagy pocakom miatt le sem tudnám tagadni, hogy valóban kisbabánk lesz.

  Rettentõen boldogok vagyunk a párommal, és nagyon várjuk már, hogy karácsonykor hármasban tölthessük az ünnepeket. Életem legszebb szentestéje lesz" - mesélte Barbara.

 • Épülõ alagút omlott be Kínában

  Az Észak-Kínában történt balesetben hét építõmunkás életét vesztette, és hárman megsérültek. A sérülteket egy helyi kórházban ápolják, állapotuk stabil.

 • Táppénzcsaló sztriptíztáncos

  Hátsérülést hazudva keresõképtelennek nyilváníttatta magát egy nõ az Egyesült Államokban, miközben tökéletes mozgással táncolt egy sztriptízbárban.

 • Sophia Loren megkapja a mûvészet Nobel-díját

  Sophia Loren világhírû olasz színésznõ, valamint más olasz, német és japán alkotók részesülnek idén a Praemium Imperiale japán mûvészeti díjban, amelyet a "mûvészet Nobel-díjaként" emlegetnek.

 • Csökken a miniszterek fizetése!

  Júniustól 15 százalékkal csökkenhet a miniszterek fizetése, miután az Országgyûlés 206 igen, 156 nem szavazattal, 1 tartózkodással elfogadta az errõl szóló törvényt. Ezzel bruttó 257 ezer forinttal csökken a miniszterek havi fizetése.

 • Összeillik Kustánczi Lia és Majka?

  Kustánczi Lia és Majka egy párt alkotnak. "Románcuk" hamarosan a képernyõn lesz látható, ugyanis együtt vezetik a Viasat3 Bár címû valóságshow-jának második szériáját.

  "A párost több ismert ember közül választottuk ki. A produkció mûfajához Majka és Lia karaktere, stílusa illett a legjobban" - árulta el Varró Balázs, a Viasat3 PR-vezetõje.

  "Életem második castingján vettem részt. Szerencsés vagyok, hiszen már az elsõ ehhez hasonló megmérettetésemkor is sikerrel jártam, amikor is az Ötös csatornánál kaptam lehetõséget."

 • Fiatal milliomos csemetére cserélte párját Kate Moss

  Fiatal milliomos csemetére cserélte párját Kate MossNagyon úgy néz ki, hogy férjét egy olyan fiatal milliomos csemetére cserélte Kate Moss, akinek az anyja is lehetne. Ha Kate Moss elmegy nyaralni, akkor az mindig nagy hírverést kap, hiszen szereti, ha a napsugarak a pucér testét nyaldossák. Ám most kivételesen nem emiatt került a figyelem középpontjába. A Sir Philip Green születésnapját ünneplő topmodell ugyanis a jelek szerint összeszűrte a levet a házigazda fiával. Kate és Brandon egyfolytában egymást ölelgették, fogdosták és puszilgatták a parti helyszínéül szolgáló luxushajón.

 • Dukai Regina nem áll jól karrier téren

  A gyönyörû modell nem csak szépségével, hanem hangjával is szeretne érvényesülni végre. Regina bár a fellépések számáról nem panaszkodik, mégis nagy szívfájdalma, hogy saját lemeze még a mai napig nem jelent meg. A szõke szépség azt is elmondta, hogy ha tehetné, akkor a korongján a rock zenéktõl a musicalekig minden hallható lenne, és legalább olyan sokszínû lenne, mint Õ maga.

  Dukai Regina fényképezõgépek elõtt, Dukai Regina mikrofonnal. Melyik a jellemzõbb? Egyenlõre legtöbbször vakuk villanásaiban láthatjuk a szõkeséget, de nem tagadja: nagy álma egy saját lemez is.

 • Feloszlatta magát a simontornyai cigány kisebbségi önkormányzat

  Feloszlatta magát a simontornyai cigány kisebbségi önkormányzat, miután a testület nem tudta elfogadni idei költségvetését - közölte hétfõn az önkormányzat volt elnöke az MTI-vel.

  Góman József a múlt pénteki döntés elõzményeirõl elmondta: tavaly október óta próbálta összehívni az öttagú testületet, sikertelenül. Az utolsó ülést megelõzõ napon egy képviselõ lemondott a mandátumáról, s pénteken ugyan határozatképes volt a testület, de a három képviselõ nem tudta elfogadni az önkormányzat idei költségvetését.