rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Madonna a legdögösebb nők között

 • Share on Tumblr

  Madonna a legdögösebb nők közöttMadonna, Emma Stone és az amerikai first lady, Michelle Obama is szerepel azon a listán, amellyel a Harper’s Bazaar a világ legdivatosabban öltöző 150 nőjét mutatja be. A divatmagazin először állította össze a 150 legjobban öltözött nő listáját a lap 150. évfordulója alkalmából. A februári szám címlapján Madonna fotója látható. A világszerte számos magazint, köztük a Harper’s Bazaart is kiadó Hearst Magazine szerkesztői szavaztak kedvenceikre a lista összeállításához. “A listáink többé-kevésbé fedik egymást. Ezek a nők közismertek az egyéni stílusukról. Ez is az egyéniségüket dicséri” – számolt be róla Bailey.

  loading...

  A válogatásban szerepel Rihanna, Kate Middleton, Liu Wen, Kristen Stewart, Naomi Campbell, Miranda Kerr, Kendall Jenner és Kim Kardashian, Kaia Greber, és anyja, Cindy Crawford, Beyonce, Lady Gaga, Taylor Swift, Adele, Gwen Stefani, Lupita Nyong’o, Amal Clooney, Gia Coppola, Roopal Patel és Olivia Palermo is.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Puzzle rekord!!!

  Hat hónap alatt 537 órányi munkával rakta ki a világ legnagyobb, 24 ezer darabból álló kirakós játékát (puzzle) egy brit nyugdíjas.

  A 73 éves Eric Smith-nek ki kellett ürítenie bútorokkal teli szobáját és egy speciális asztalt kellett felállítania ahhoz, hogy elkészülhessen a 365 centi hosszú, 183 centi széles, delfineket és csónakokat ábrázoló kép.

  "Ez a legaprólékosabb puzzle, amit valaha is kiraktam, igazán büszke vagyok arra, milyen gyorsan sikerült megcsinálni."

 • Robert Redford kiakadt Paris Hilton miatt

  Robert Redford azzal vádolta meg Paris Hiltont, hogy kéretlen jelenlétével elvonta a figyelmet a Sundance Filmfesztiválról, amelyre ráadásul csak partizni érkezett.

 • Karambolozott, de áram csapta agyon

  Áram csapott agyon egy karambolozó autóst az Egyesült Államokban.

 • Urnáját árulja reklámfelületnek

  Urnáját árulja reklámfelületnek egy halálosan beteg férfi az Egyesült Államokban, hogy feleségének legyen pénze elhamvasztatni õt.

 • Kutyája mentette meg Paudits Bélát a haláltól

  Kicsit ivott, aztán beszedte az összes gyógyszert, ami volt otthon.

 • Rablás helyett szexeltek a betörõk!

  Meghökkentõ dolgot tapasztalt egy nyugdíjas nõ az amerikai Conway városban, mikor hazaérkezve tágra nyitva találta a bejárati ajtót. Egy szeretkezõ pár látványa fogadta, akik eredetileg ki akarták õt rabolni.

  A 70 éves néni épp a reggeli bevásárlókörútjáról tért haza, amikor meglátta, hogy az ajtaját felfeszítették. Ám még jobban megdöbbent, amikor látta, hogy a két betörõ a rablás helyett inkább egymással volt elfoglalva a nappaliban. Az ismeretlen nõ és férfi elszelelt, miután látták, hogy lebuktak.

 • Körülmetéltek egy belga férfi sterilizálás helyett

  Sterilizálás helyett tévedésbõl körülmetéltek egy 36 éves belga férfit a kórházban.

 • Háromévesen mentette meg apja életét

  Megmentette édesapja életét a hároméves Aron J. Hayes; ha nem tárcsázta volna föl az óvodában tanult segélyhívó számot, Aron Hayes már nem élne. A kicsi szerencsére otthon volt, amikor apja barkácsolás közben a vésõvel elvágta fõverõerét a csuklóján, és azonnal tárcsázott. A hívást a mentõk rögzítették, a vonal végén egy visító hangot hallottak.

 • Kialakult a nyolcas döntõ mezõnye az Eurovíziós Dalfesztiválon

  Kialakult a nyolcas döntõ mezõnye az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenyén, A Dal címû showmûsorban. A vasárnapi második középdöntõbõl Vastag Tamás, Radics Gigi, ByeAlex, valamint Agárdi Szilvia és Pál Dénes kettõse jutott a fináléba.

 • Szörnyű múltjáról mesélt Madonna

  Szörnyű múltjáról mesélt MadonnaMadonna ma már egyik legnagyobb szerelmének tartja New Yorkot, és még dalt is írt a város tiszteletére. Ám amikor tizenkilenc éves nincstelen senkiként megérkezett Michiganből a Nagy Almába, korántsem imádta ennyire. Az első évei igazi szenvedéssel és rengeteg szörnyűséggel tarkítva teltek. Többször fegyveres rablás áldozata lett, nyomortanyákon élt, és egyszer meg is erőszakolták. Az akkor még csak popkarrierről álmodozó Madge-hez egy férfi lépett oda, kést szorított a hátához, és felvonszolta egy közeli ház tetejére, ahol erőszakosan közösült vele.

 • Autósjátékban szerepel Bódi Sylvi

  Egy autósjátékban szerepel majd Bódi Sylvi digitaliztált mása.

  A modellt Angelina Jolie-hoz hasonlóan, akit Lara Croft és a Tomb Raider miatt vetettek bitekre, fényképek alapján digitalizálták, hogy majd egy most készülõ autósjátékban szerepeljen.

  Bódi egyelõre nem tudja, hogy sofõr, navigátor, vagy a versenyt indító dögös csajszi lesz. Bódi hozzátette, nem ragadta meg az alkalmat, hogy kicsit faragjon digitális alakján, sõt õ állította le a készítõket, amikor azok kisebbre akarták venni a kemény munkával megformált lábizmát.

 • Az Arany Oroszlán-díjat A birkózó címû film nyerte

  A birkózó címû alkotás kapta az Arany Oroszlán-díjat szombat este a 65. Velencei Filmfesztiválon.

  A bbc.com információi szerint szombat este Darren Aronofsky amerikai rendezõ A birkózó címû alkotása kapta a 65. Velencei Filmfesztivál fõdíját, az Arany Oroszlánt.

  A film fõszereplõjét, a veterán pankrátort Mickey Rourke alakította, aki hosszúra nyúlt szünet után tért vissza a vászonra. Bár Rourke Velencében nem kapott elismerést, játékát sokan Oscar-esélyesnek tartják.

 • Kétszáz dollár borravalót adott Rihanna egy pincérnek

  Az énekesnõ kétszáz dollár borravalót adott egy szerencsés pincérnek. A célja pusztán annyi volt, hogy a pincér tõle kapja élete legnagyobb jattját.

 • Beperelte a rendõrséget, hogy visszakapja a lábát

  Be kellett perelnie az ügyészséget egy férfinak, hogy visszakaphassa tõlük a lábát.Az eset az Egyesült Államokban történt és mûlábról van szó. Tulajdonosát egy pénteki utcai lövöldözés során öt találat érte, ebbõl egyet kapott a mesterséges végtag.


 • Szexis naptárat adtak ki munkanélküli mexikói légikisasszonyok

  Szexis ruhákban pózoló mexikói légikisasszonyokról jelent meg naptár, méghozzá a képeken szereplõ hölgyek saját kiadásában.

 • Leona Lewis is oda van at Attractionért

  Leona Lewis is oda van at AttractionértAz énekesnő dalára készített árnytánc juttatta a csapatot a döntőbe, aki nem is felejtett el megemlékezni a csapat sikeréről. A Leona Lewis dalára készített koreográfiával jutott az Attraction a Britain\'s Got Talent döntőjébe. Az énekesnőt egyébként szintén egy brit tehetségkutatóban fedezték fel: ő nyerte meg a 2006-os X-Factort. Az énekesnő most Facebook oldalán üzent az Attractionnek. \"Nosztalgiázom. Emlékeztek az Attraction előadására a gyönyörű Leona Lewis klasszikusra, a Footprints in the Sand-re? Nézzetek meg ismét itt, nálam\" - posztolta oldalára a szóban forgó videót Leona Lewis.

 • Egy 16 éves fiú fulladt bele a Hármas-Körösbe!

  Egy csépai lakosú fiatal és két társa a Hármas-Körösön lévõ szabad strandra ment csütörtökön délután fürödni.

  A 16 éves kamasz a mólóról a vízbe ugrott, egy darabig kapálózott, majd elmerült a három méter mély vízben. A holttestre a speciális mentõk találtak rá néhány óra múlva, eltûnési helyétõl pár méterre.

 • Bilincs került a Sugababes sztárjára

  Amelle Berrabah tagadja, hogy erõsen ittasan ült volna volán mögé, ám az alkoholteszt szerint tényleg piált.

 • Születésnapjára gyémántba és smaragdba öltöztették Hello Kittyt

  Tokió - Gyémántba és smaragdba öntik 35. születésnapja alkalmából a kultikus japán mesefigurát, Hello Kittyt. Az ünnepi darab 125 ezer eurót (38 millió forintot) ér.

  A Kittyt gyártó Sanrio vállalat a Baselworld 2009 nevû óra- és ékszervásáron mutatta be a drágakövekbe hempergetett fehér cicafigurát. Kitty White - ahogy "hivatalosan" hívják - egy gyémántot, kétezer fehér topázt, négyszáz rózsaszín zafírt, és ezernyi gyöngyöt visel. A különleges baba értéke hozzávetõleg 125 ezer euró (közel 38 millió forint). A gyártó még nem közölte, hogy a 10,5 centiméteres "drágaság" mikortól lesz kapható.

 • Álmában elmotyogtatta férjével annak szeretõje nevét, címét

  Peking - Alvó férjét faggatta ki egy gyanakvó feleség Kínában és a férfi vallott: elmotyogta, hogy szeretõje van.

  A nej körmönfontan beszélgetést kezdett férjével, miután az elaludt és sikerült is kivallatnia: a férfi felfedte a nõ nevét és pontos címét, jószerivel csak a személyi számát nem.

 • Férfit akar Gregor Bernadett!

  Gregor Bernadett harmadszorra is válik, de már jelzi: nem ódzkodik egy újabb szerelemtõl, sõt házasságtól sem. A szakításban már rutinos színésznõ vágyik a szerelemre, a támaszra a lassan tizenhárom éve családfenntartó anyuka.

  "A két gyermekem erõt ad nekem. Mellettük nem engedhetem meg magamnak azt a luxust, hogy összetörjek. Fizikailag nagyon hiányzik a férfi az életembõl. Már csak azért is, hogy végre ne nekem kelljen a karton tejet hazacipelnem" - panaszkodja a színésznõ, aki nem titkolja, azért már a szerelemre is nagyon vágyik. Arra az érzésre, amikor az ember elveszíti a fejét.

 • Beyonce élvezte a Cadillac Girls forgatását

  Az énekesnõ sokkal jobban élvezte a felkészülést új filmjére, a Cadillac Recordsra, mint két évvel ezelõtt a Dreamgirlsre.

  Az 1950-es évek Chicagójában játszódó történethez, melyben Leonard Chess és az általa vezetett lemezkiadó, a Chess Records, valamint a vele dolgozó mûvészek útját követhetjük nyomon, Beyoncenak hízókúrára kellett fognia magát.

  Míg a Cadillac Records - melyben a négyszeres Grammy-díjas Etta Jamest alakítja - hét plusz kilót követelt meg tõle, addig a Dreamgirlshöz fogyóznia kellett.

 • Kisfia lesz Balogh Edinának

  Sugárzik a boldogságtól Balogh Edina.

 • Leégett Bruce Willis álomvillája!

  Leégett Bruce Willis álomháza az idahói síparadicsomban. Hétfõn több mint húszméteres lángok csaptak fel a házról.

  A balesetben senki sem sérült meg, mivel éppen akkor zárták be a síparadicsomot, mert vége a síszezonnak.

 • A legnagyobb titokban érkezett Magyarországra Nicolas Cage

  A hollywoodi filmsztár napok óta egy fóti filmstúdióban készít próbafelvételeket legújabb filmjéhez, a Season of the Witch-hez.

  Cage holnap már el is hagyja hazánkat, nemsokára azonban újra visszatér.

  Jövõ héten Ausztriában a film jeleneteit kezdik forgatni, ezt követõen jön újra Magyarországra.

  Valószínûleg ismét mindenféle felhajtást elkerülve.

 • Didkókat dedikált Pirner Alma

  Tíz nap alatt harminc fellépésen van túl Pirner Alma, aki egész Kanadát meghódította turnéjával. A világbajnok sztriptízáncost negyedszer hívták vissza a tengerentúli klubokba, ahol több ezer ember tombolt a produkciói láttán.

 • Kínzó ítélet: 422 év börtön

  New York - 422 év börtönre ítéltek egy férfit az Egyesült Államokban, amiért rendkívüli szadizmussal megkínzott és meg akart ölni egy egyetemista lányt, ám a nõ hihetetlen életerõvel megmentette magát és túlélte a borzalmakat.

 • Elvis Presley lánya ikreket vár

  Elvis Presley lánya ikreket vár, jelentette be Lisa Marie Presley szóvivõje kedden.

  A 40 éves Presley még márciusban erõsítette meg, hogy terhes, miután egyre nagyobb hasáról lesifotósok felvételeket jelentettek meg, az azonban csak most derült ki, hogy ikreket vár.

  Lisa Marie Presley 2006-ban Japánban ment hozzá férjéhez, a zenész-producer Michael Lockwood-hoz.

 • Megáldották, majd ellopták egy 80 éves asszony pénzét Nógrád megyében!

  Megáldották, majd ellopták egy 80 éves asszony pénzét egy Nógrád megyei faluban.

  Az asszony lakásába egy 60-70 év körüli, vékony, rövidre vágott, õsz hajú nõ állított be, aki azt bizonygatta, hogy meggyógyítja a sértettet, és különbözõ varázslási technikákat mutatott be.

 • Ellopták, eladták, megtalálták az újszülöttet

  Mexikóváros - Az anya karjából ragadtak ki egy két és fél hónapos gyereket egy mexikóvárosi klinika elõtt, majd a csecsemõt azon nyomban el is adták 2000 pesóért (nem egészen 30 ezer forint) - de végül sikerült megtalálni és kiszabadítani.

loading...