rss
 • Madonna a legdögösebb nők között

 • Share on Tumblr

  Madonna a legdögösebb nők közöttMadonna, Emma Stone és az amerikai first lady, Michelle Obama is szerepel azon a listán, amellyel a Harper’s Bazaar a világ legdivatosabban öltöző 150 nőjét mutatja be. A divatmagazin először állította össze a 150 legjobban öltözött nő listáját a lap 150. évfordulója alkalmából. A februári szám címlapján Madonna fotója látható. A világszerte számos magazint, köztük a Harper’s Bazaart is kiadó Hearst Magazine szerkesztői szavaztak kedvenceikre a lista összeállításához. “A listáink többé-kevésbé fedik egymást. Ezek a nők közismertek az egyéni stílusukról. Ez is az egyéniségüket dicséri” – számolt be róla Bailey.

  A válogatásban szerepel Rihanna, Kate Middleton, Liu Wen, Kristen Stewart, Naomi Campbell, Miranda Kerr, Kendall Jenner és Kim Kardashian, Kaia Greber, és anyja, Cindy Crawford, Beyonce, Lady Gaga, Taylor Swift, Adele, Gwen Stefani, Lupita Nyong’o, Amal Clooney, Gia Coppola, Roopal Patel és Olivia Palermo is.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Bajor Imre milliókat bukik a betegsége miatt

  Nagyon nehezen viseli a Heti hetes sztárja, hogy még hetekig szobafogságra van ítélve. Bajor Imre (51) szíve szerint már pár nappal kórházba kerülése után rohant volna a stúdióba vagy a színházba, de most elõször minden orvosi utasítást betart, még ha nagyon nehezére esik is. A színésznek nemcsak a munka hiányzik, de tisztában van vele, hogy a másfél hónapos kényszerpihenõ alatt majd, négymillió forinttól esik el.

 • Justin Bieberrel kavar Miley Cyrus?!

  Justin Bieberrel kavar Miley Cyrus?!Alig pár nappal azt követően, hogy Miley Cyrus tagadta a pletykákat, melyek szerint épp Justin Bieberrel kavar, ismét együtt látták őket - ezúttal egy hollywoodi szórakozóhelyet hagytak el közösen. Bieber alig 10 perccel hajnali 2 előtt érkezett meg a klubba, ahol egyenesen Cyrus asztalához sietett, beszélt pár percet a színész-énekesnővel, majd közösen távoztak. Ugyanazon a napon, csak néhány órával korábban, szemtanúk Justin Bieberre lettek figyelmesek, amint Miley Cyrus otthonának közelében kocsikázik leopárdmintásra festett autójával.

 • Rekorder hóember Lengyelországban

  Lengyelország legnagyobb, 9,5 méter magas hóemberét építette meg helyi lakosok egy csoportja az ország délnyugati részén fekvõ Trzebnica városban.

 • Egy családi ház medencéjébe lógott be egy kicsit hűsölni a kenguru

  Egy családi ház medencéjébe lógott be egy kicsit hűsölni a kenguruAz egy elegáns melbourne-i ház udvarába lógott be egy hűsölni vágyó kenguru, hogy aztán belecsobbanjon a medencébe és lehűtse magát az ausztráliai hőségben. A kenguru egy könnyed ugrással csobbant bele a medencébe, ahol még hosszasan pancsolt mielőtt távozóra vette. A ház tulajdonosai meg is örökítették az erszényest, és a biztonsági kamera is felvette, ahogy odaugrál a medencéhez, és beleveti magát. A kengurut a haragosan ugató kiskutya és az emberek megjelenése sem érdekelte túlzottan.

 • Pánikba esett utas a levegõben próbálta betörni a repülõgép ablakát

  A fülöp-szigeteki repülõtéri rendõrség õrizetbe vett pénteken egy 80 éves amerikai állampolgárt, aki a Pasay városból Cebura tartó járaton hisztérikus rohamot kapott, majd botjával megpróbálta kitörni a repülõgép egyik nyomásálló ablakát.

 • Ingyenszexszel várta a tiniket a családanya

  Ági – így becézték a környékbeli suhancok azt a 32 éves nõt, aki tinédzserek hadát fogadta egyszobás lakásán, ha azoknak szexhez támadt kedvük. Az anya orgiáit két gyermeke is gyakran végignézte.

 • Az internethasználat kiszoríthatja a fiatalok életébõl a valóságot

  Azoknak a gyerekeknek, akik túlzóan használják a világhálót torz világképük alakulhat ki - állapította meg egy vezetõ brit pszichológus.

  Egy brit pszichológus kijelentette: a Facebook vagy a MySpace, esetleg más közösségi oldalak gyakori használata káros lehet a fiatalok számára. Mint mondta, a túl gyakori internethasználat kiszoríthatja a fiatalok életébõl a valóságot.

  A fiatalok emiatt elveszítik realitásérzéküket, ez pedig akár szélsõséges viselkedéshez vezethet.

 • Ada vette át Mádai Vivien helyét a Reflektorban

  Ada vette át a mûsorvezetõnõ helyét, az RTL Klub ugyanis nem kér többet Vivienbõl.

 • Egy dúsgazdag bankár milliárdokat nyert kaparos sorsjegyen

  Egy dúsgazdag londoni bankár élete legjobb befektetését ütötte nyélbe egy kaparós sorsjegy megvételével. Nyereménye révén évente mintegy 600 ezer font (több mint 200 millió forint) üti a markát egészen az élete végéig – számol be a Daily Telegraph.

  A bankvezetõ az édesanyját kérte meg, hogy vegyen neki három sorsjegyet. Az egyik volt a fõnyeremény, ám ez elmondása szerint a hatalmas összegû életjáradék nem változtatja meg az életét, mivel eddig is nagyon boldog és szerencsés volt.

 • Nem a saját autójával hajtott el egy ittas férfi

  Összekeverte a saját autóját egy másik kocsival egy nem túl szomjas sofõr, mentségére legyen mondva: a kocsi színe és típusa stimmelt, és a kulcs is nyitotta, ezért nem tûnt fel neki a csere.

 • A meleg és biszexuális fiatalokat ugyanolyan kihágásért gyakrabban büntetik meg

  A különféle kihágást elkövetõ tizenévesek közül nagyobb valószínûséggel büntetik meg azokat, akikrõl úgy tudják, hogy homoszexuális vonzódásuk vagy kapcsolatuk lehet - állapították meg amerikai kutatók.

 • Dinnyekrumpli: 3,8 kilós gigagumó

  Görögdinnyének is beillõ méretû krumplija, 3 kiló 80 dekás burgonyája termett egy brit hobbikertésznek.

 • Még mindig a cigi fogságában Keith Richards!

  Kieth Richards nem hajlandó lemondani a dohányzásról, pedig az alkohol fogyasztását mostanában visszafogta az egészsége érdekében. Az orvosok akkor utasították életmódváltásra a 66 éves rockert, amikor 2006-ban részegen leesett egy fáról, és kisebb agyvérzést szenvedett. Állítólag az is ösztönözte, hogy látta amint zenésztársa Ronnie Wood küzd az alkoholproblémáival.

 • Esküvõje napján vették õrizetbe a részegen vezetõ mennyasszonyt

  Alig néhány órával az esküvõje elõtt vettek õrizetbe az Egyesült Államokban egy ittasan vezetõ mennyasszonyt, aki éppen a lánybúcsúztatójáról kacsázott hazafele az autópályán, mikor szemet szúrt egy járõrnek.

 • Évente 54 milliárd dollárba kerül Indiának a vécék hiánya

  Évente 54 milliárd dollárba kerül az Ázsia harmadik legnagyobb gazdaságaként számon tartott Indiának a vécék hiánya és az elégtelen higiénia a Világbank hétfõi közlése szerint.

 • Világhírességekre licitálhatnak a Föld napja alkalmából

  Világhírességekkel töltendõ programokra licitálhatnak vastag pénztárcájú érdeklõdõk a Christie's New York-i árverésén, amelyet a Föld napján rendeznek.

 • Ismét Vilmos és Kate "pillanatokon belüli" jegyességét jósolják

  Ismét Vilmos brit trónörökös és kedvese, Kete Middleton jegyességének "pillanatokon belüli" bejelentésére következtetnek bizonyos jelekbõl a herceg környezetében.

 • Londonban megnyitották az elsõ Szerencsejáték-függõk Országos Klinikáját!

  A brit Országos Egészségügyi Szolgálat (NHS) megnyitotta elsõ, kifejezetten szerencsejáték-függõségben szenvedõk kezelésére szolgáló klinikáját.

  A London belvárosában lévõ National Problem Gambling Clinic (Szerencsejáték-függõk Országos Klinikája) 12 hónapos próbajárattal indul, és alkalmazottai között különféle specialisták, például pszichiáterek és adósságkezelési szakértõk is helyet kapnak.

  Az új klinika motivációs interjúk és kognitív viselkedésterápia ötvözetével kezeli a betegeket.

 • Halálos beteg Ozzy Osbourne fia

  Szklerózis multiplexben szenved Jack Osbourne amerikai valóságshowsztár, Ozzy Osbourne rocksztár és Sharon Osbourne médiaszemélyiség fia.

 • VV Seherezádét választották a világ harmadik legszebb DJ-nek

  VV Seherezádét választották a világ harmadik legszebb DJ-nekA világ 3. legszexibb modell-dj.-je lett VV Seherezádé! A ValóVilág egykori szőkesége még Paris Hiltont is maga mögé utasította, hiszen az örökösnő dj. a 4. lett. Nagyon örülök a helyezésnek. Legutóbb még csak a tizedik voltam. A World\'s Sexiest Model DJ nevű szervezet tavaly keresett fel, elkezdték nézni, merrefelé játszom, valamint a férfimagazinos megjelenéseket is figyelték – mondta Seherezádé. Az ukrán kolleginával, aki az első helyen végzett, már dolgoztunk együtt. Néhány lánnyal találkoztam már, akik az első tízben benne vannak – magyarázta Sehi, aki elárulta, mire van szükség a sikerhez.

 • Profik a rúdon – az utcán mutatták meg tudásukat

  Utcai rúdtánc bemutatót rendeztek a kolumbiai Bogotában.

  A fitnesz rúdtánc elõször az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában és az Egyesült Királyságban jelent meg, majd néhány évtized alatt az egész világban népszerûvé vált.

 • Megépítették Tirolban a világ legnagyobb hógolyóját

  Feltehetõen a világ legnagyobb hógolyóját gyúrták meg szerdán az ausztriai Tirolban; a Guinness-ellenõrök másnap ellenõrzik a 2,15 méter átmérõjû hólabdát.

 • Egy szûkmarkú férfi nem váltotta ki barátnõjét a börtönbõl

  Egy szûkmarkú férfi nem váltotta ki barátnõjét a börtönbõl - pedig csak 54 ezer forintnyi eurót kellett volna fizetnie -, hanem inkább félretette a pénzt szorultabb helyzetre.

  A 34 éves hölgy nem élete végig lesz rács mögött, csupán 15 napra ítélték el lopás miatt. Felajánlották azonban neki, hogy megúszhatja a börtönt pénzbírsággal. Fel is hívta telefonon a barátját, és megkérte, "fizesse ki" a börtönbõl, ám a férfi úgy döntött, jobb helye van a pénznek vésztartalékban.

 • Fapulóverek

  Rejtélyes kötögetõje van egy városnak, West Cape Maynek az Egyesült Államokban: az illetõ az éj leple alatt színes pulóverbe bújtat faágakat és lámpaoszlopokat.

 • Érdekes törvények a briteknél! Tilos a vasárnap leölt állat húsát árusítani!

  Tilos a briteknek felbontani a becsomagolt tojásokat és vasárnap leölt állat húsát árusítani - mondta az angol parlament egy ellenzéki képviselõje, aki mindezzel a miniszterek által bevezetett jogszabályok nevetséges voltát igyekezett hangsúlyozni.

  Alig egy nappal azután, hogy a Gordon Brown által vezetett kormány nyilvánosságra hozta a jövõ évre vonatkozó törvénykezési jegyzéket, a liberális demokrata Chris Huhne megjegyezte, hogy az új rendelkezések, a szabálysértések sokszor "egészen bizarr" fajtáit vonultatják fel, illetve teremtik meg.

 • Harminc csimpánz szökött meg egy angliai állatkertbõl!

  Harminc csimpánz miatt ki kellett üríteni a hétvégén Anglia egyik legnépszerûbb állatkertjét, miután a fõemlõsök kitörtek a kifutójukból.

  A majmok vasárnap ebédidõben jutottak ki a chesteri állatkertben arra a területre, ahol gondozók az elemózsiát készítik elõ.

 • 70 év után kézbesíti a karácsonyi lapokat a posta

  Több mint hetven év után kapja meg nagyapja második világháborúban írt karácsonyi üdvözletét egy férfi a németországi Mannheimben.

 • Elképesztő illúzió - videó!

  Lehetséges vízen járni?!

 • Lindsay Lohan nem ússza meg a bírósági tárgyalást

  A Liz & Dick és a Machete színésznõje nem ússza meg bírósági tárgyalást, ügyvédje minden próbálkozása ellenére sem. Lindsay Lohan most már biztosan meg kell, hogy jelenjen a bíróság elõtt, miután ügyvédje minden próbálkozása ellenére sem sikerült vádalkut kötnie.

 • A Déli-sarkvidék is elérhetõ a Google utcanézegetõn

  A Déli-sarkvidék is elérhetõ a Google utcanézegetõn, amelyen az antarktiszi ösvények mellett a part menti, hó borította hegyvonulatokról, gleccserekrõl és a személyiségi jogaik miatt aligha aggódó pingvinekrõl készült felvételek láthatók.