rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Madonna a legdögösebb nők között

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Madonna a legdögösebb nők közöttMadonna, Emma Stone és az amerikai first lady, Michelle Obama is szerepel azon a listán, amellyel a Harper’s Bazaar a világ legdivatosabban öltöző 150 nőjét mutatja be. A divatmagazin először állította össze a 150 legjobban öltözött nő listáját a lap 150. évfordulója alkalmából. A februári szám címlapján Madonna fotója látható. A világszerte számos magazint, köztük a Harper’s Bazaart is kiadó Hearst Magazine szerkesztői szavaztak kedvenceikre a lista összeállításához. “A listáink többé-kevésbé fedik egymást. Ezek a nők közismertek az egyéni stílusukról. Ez is az egyéniségüket dicséri” – számolt be róla Bailey.

  A válogatásban szerepel Rihanna, Kate Middleton, Liu Wen, Kristen Stewart, Naomi Campbell, Miranda Kerr, Kendall Jenner és Kim Kardashian, Kaia Greber, és anyja, Cindy Crawford, Beyonce, Lady Gaga, Taylor Swift, Adele, Gwen Stefani, Lupita Nyong’o, Amal Clooney, Gia Coppola, Roopal Patel és Olivia Palermo is.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Megitta a lakását egy görög férfi

  Megitta a lakását egy férfi Görögországban, bár csak részben, az ivászatnak meg egy kocsmáros "itta meg a levét". Az alkoholista illetõ évekkel ezelõtt megállapodott törzskocsmárosával, hogy élete végéig ihat nála, cserében a kocsmárosé lesz a lakása, miután meghal, õ viszont addig ingyen lakhat benne.

 • Lefagyasztotta a csecsemõk holttestét

  Ötéves börtönbüntetést szabott ki egy münsteri bíróság arra a német nõre, aki két újszülött csecsemõjét pizzák alá rejtette fagyasztójában.

 • Divattervezõjével kavar Jude Law

  A színész legújabb filmje forgatásán szeretett bele a kelet-londoni hölgybe, aki pont úgy néz ki, mint ex-felesége.

 • Autóstul a házba - másodszor...

  Már másodszor rontott autóstul az ablakon át egy italboltba az Egyesült Államokban egy nem fiatal nõ.

 • SP gyengébb, mint Puskás Peti

  Kiderült, hogy a legnagyobb SP rajongó Puskás Peti és ez fordítva is így van. A színésszé lett aranytorkú Megasztárossal rögtönzött stíluselemzést tartott az internetes sztártévé riportere, akivel együtt közösen kiókumlálták, hogy Peti szerint SP öltözéke gyengébb, mint az övé: fõleg, hogy egymás ruháit hordják. Khmm.

  SP és Puskás Peti nagy pajtások és mindketten elég jól öltözködnek. "Én valahogy a fantasztikus, csodálatos, ízléses, szexuális, erotikus és az SP-nél kicsit jobb szavakkal jellemezném az öltözködésem" - mondja Puskás Peti, aki az Arena Plaza októberi divatbemutatóján beszélt a divatról.

 • Lehalkíttatott ovis diszkó

  Wellington - Ovis diszkót halkíttatott le a hatósággal egy túl jó fülû vagy túl rossz idegzetû szomszéd Új-Zélandon.

  Az óvodások szüleikkel és az óvónénikkel együtt ropták a kacsatáncot és ugrándoztak egyéb, koruknak megfelelõ dalocskákra, amikor a hatóság emberei megjelentek és közölték: vagy csendesebben vigadnak vagy sehogy, különben véget vetnek a mulatságnak.

 • Kristen Stewart állandóan új szerepet keres magának

  Az Alkonyat sorozat sztárja annak ellenére is állandóan új szerepet keres magának, hogy leszerzõdött egy filmre.

 • Birkapörkölttõl hízott Angelina Jolie

  Angelina Jolie és Brad Pitt budapesti forgatása alatt egy magyar hölgy, Kiss Mariann fõzött rájuk. Neki sikerült picit felhizlalnia a soványka színésznõt.

 • Adóbecslés mellimplantátum-import alapján

  A mellnagyobbításhoz szükséges implantátumok importja alapján próbálja megbecsülni a plasztikai sebészek jövedelmét az adóhatóság Argentínában.

 • Pomponanya: lányának adta ki magát, hogy pomponlánykodhasson

  Green Bay - A saját lányának adta ki magát egy anya az Egyesült Államokban, hogy pomponlánykodhasson, azaz csapatbuzdító táncoslány lehessen.

  A nõ 33 éves, lánya 15. Bár kissé túlkorosnak tûnt, mégis felvették lánya papírjaival az "új" iskolába Wisconsinban. Lánya egyébként Nevada államban él anyai nagyanyjával.

 • Botladozó arab-amerikai szépség kapta a Miss USA koronát

  Egy 24 éves arab-amerikai nõ lett az idei Miss USA, bár az esti Las Vegas-i gálán csaknem elesett estélyi ruhájában.

 • Magyar rezidencián lakik Michael Douglas

  Magyar rezidencián lakik Michael DouglasA házassága megmentésén fáradozó Michael Douglas Soros György rezidenciáján lakik, amióta elköltözött otthonról. Eddig úgy tudta a világ, hogy Michael Douglas családja közelében bérelt egy házat, amikor elköltözött a Catherine Zeta-Jonesszal közös manhattani otthonából. Ám most kiderült, hogy az Oscar-díjas színész-producer Soros György westchesteri birtokán húzta meg magát. Douglas régi jó barátja a magyar milliárdosnak, így amikor el akart rejtőzni a sajtó elől, Soros otthonára esett a választás, hiszen ott nem igazán tudja senki zargatni, maximum helikopterről.

 • Jön a második baba Palikéknál

  Marsi Anikó hivatalosan is bejelentette, hogy õ és férje, Palik László második gyermeküket várják. A mûsorvezetõ június 5-ére van kiírva, így nagyjából három év korkülönbség lesz a jövevény és a házaspár idõsebb gyermeke, Vilmos között.

  Marsi még nem tudja, hogy milyen nemû lesz a baba, de elmondása szerint teljesen mindegy. Hiszen, ha egy kislány érkezik a fiú mellé az is csodálatos, de ha még egy kisfia lesz, akkor idõsebb korában a két fiú által lesz elkényeztetve.

 • Esküvőre készül és gyermeket vár Jennifer Love Hewitt

  Esküvőre készül és gyermeket vár Jennifer Love HewittEljegyezte kedvese Brian Hallisay a babát váró Jennifer Love Hewitt-ot. A 34 éves, terhes, feleségjelölt színésznő mosolyog, és joggal boldog. Nem elég, hogy párjával első gyermeküket várják, de hamarosan össze is házasodnak. A páros a Love Bites című sorozat forgatásakor ismerkedtek meg egymással nagyjából 15 hónappal ezelőtt. Azóta együtt vannak, és a jelek szerint minden a legnagyobb rendben köztük. Jennifer a harmadik hónapban jár, az eljegyzése május végén, egy európai nyaralás alkalmával kerítettek sort. Brian mellett végre igazi nőnek érzi magát.

 • A nõk jobban bánnak a pénzzel

  Ugyan sokként érheti a feleségüket költekezéssel vádló férjeket, de egy tanulmányból kiderült, hogy a nõk bizony jobban bánnak a pénzzel mint a férfiak.

 • Mary-Kate Olsen hamarosan feleség lesz

  Minden jel arra utal, hogy Mary-Kate Olsenbõl hamarosan feleség lesz, és Olivier Sarkozy megkérte a kezét.

 • Majommal volt terhes egy nõ

  Majommal volt terhes egy nõ az Egyesült Államokban: a blúza alatt csempészte be Thaiföldrõl az állatot azt hazudva, hogy gyermeket vár.A Los Angeles-i repülõtér biztonsági õrei át is engedték a "kismamát" az ellenõrzésen.

  A nõ persze nem felnõtt gorillát cipelt a blúza alatt, hanem egy kis rhesusmajmot, ráadásul az állat nem mocorgott, mert nyugtatót adtak be neki.

 • Britney Spears megkezdte öt éve elsõ turnéját

  New Orleans - Öt éve elsõ turnéját kezdte meg Britney Spears New Orleansban. Az utóbbi idõben hullámhegyet és hullámvölgyet megjárt énekesnõ a helyi Arénában csaknem telt ház elõtt lépett színpadra kedd este.

 • Mégsem tartják meg az esküvõt Király Lindáék

  Király Linda és võlegénye, Huszka Zsombor úgy döntöttek, hogy bizonytalan idõre elhalasztják az esküvõt. A szerelmesek élete most kezd egyenesbe jönni.

 • Kifosztották egy budapesti katolikus plébániát!

  Kifosztották Budapesten a XVI. kerületben lévõ Templom téri katolikus plébánia lemezszekrényét.

  A bûncselekményt vélhetõen valamikor szombaton este és vasárnap dél között hajtották végre.

 • Titokban megnõsült Csányi Sándor

  Csányi Sándor, a Radnóti Színház tagja feleségül vette kolléganõjét Tenki Rékát.

 • Nem bírja már az ágyban a Playboy-vezér

  Talán ha két másodpercig bírja az ágyban Hugh Hefner - legalábbis ezt állítja az exmennyasszony, Crystal Harris. A modell most elmesélte szerelmük kínos részleteit is.

 • Faültetõ bombázó

  Amikor egy volt harci eszköz hasznos lehet, ez jellemzi a Lockheed Martin-féle bombázó repülõgépet. Amíg más bombázók embert ölnek, és taposóaknákat dombnak le, ez a C-130-as fákat ültet.

 • Szakadékba zuhant egy utasokkal teli autóbusz! Legkevesebb 25 halott!

  Szakadékba zuhant egy utasokkal teli autóbusz India északi hegyvidékes részén hétfõn. A balesetben legkevesebb 25-en meghaltak, 24-en megsebesültek.

  A jármû egy éles kanyarban letért az úttestrõl, és 90 méteres mélységbe zuhant. A szerencsétlenség Asszár település közelében, Dzsammutól 150 kilométerre keletre történt.

 • Palackposta Floridából Írországba

  Szinte tökéletes pontossággal érkezett Floridából Írországba egy palackposta: az Észak-Atlanti áramlás megbízható postásnak bizonyult.

 • Fél évet kapott válásra a "kétszeres" nej

  Válásra ítélt egy "kétszeres" feleséget az Egyesült Államokban egy bíró: fél évet adott a 43 éves nõnek, hogy felbontsa frigyét egyik férjével.

 • Eladónak öltözve loptak tv-t!

  Eladónak és „vevõnek” öltözött két nõ lopott jókora tévét egy áruházból az Egyesült Államokban.

  Az eladónak öltözött tolvaj ráadásul valódi alkalmazottakat is bevont az akcióba: velük emeltette a vásárló kocsira a 132 centi képátlójú síktévét, amelynek ára 1300 dollár (300 ezer forint).

 • Hopsz! Kibuggyant Eva Mendes mellbimbója - fotóval

  Eva Mendes amerikai színésznõt egy díjátadón kapták lencsevégre. Hamar kiderült, hogy a blúz alatt nem viselt melltartót.

  Eva Mendes amerikai színésznõ, aki óriásplakátokon, fehérnemûben feszítve reklámozza az egyik divatházat, egy díjátadón vett részt New Yorkban. A gyönyörû híresség azonban köldökig kigombolt blúza alá elfelejtett melltartót venni, ezért túl sokat mutatott meg magából...

 • Nem lehetett a neve Péntek

  Nem lehet egy olasz gyermeknek Péntek (Venerdi) a neve, mert ez a név nevetséges, ehelyett születésnapja szentjérõl, Gergelyrõl (Gregorio) kell elnevezni, és ezt kell bevezetni a hivatalos okmányokba is - így döntött az olasz semmitõszék egy két éve folyó jogi vitában.

  Az olasz legfelsõbb bíróság ítéletével megerõsítette két genovai, egy alapfokú és egy fellebbviteli törvényszék döntését, amelyek szerint a Péntek név túlságosan Defoe Robinson Crusoe-jának jó vademberére utal, aki, a bírák szerint "alávetettséggel és alacsonyabb rendûséggel jellemzett figura".

 • Kürtjével védekezett a betörõje ellen!

  Egy idõs brit férfi a vészhelyzetekre bekészített kürtjével futamított meg két betörõt, akiket késõbb elkaptak a rendõrök.

  Egy kis kürt segítségével sikerült megfutamítania két betörõt egy 78 éves brit férfinak, írja a Telegraph. A két férfi szerdán éjjel három körül egy ablakon át hatolt be a házba, azonban végül üres kézzel távoztak.