rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Madonna a legdögösebb nők között

 • Share on Tumblr

  Madonna a legdögösebb nők közöttMadonna, Emma Stone és az amerikai first lady, Michelle Obama is szerepel azon a listán, amellyel a Harper’s Bazaar a világ legdivatosabban öltöző 150 nőjét mutatja be. A divatmagazin először állította össze a 150 legjobban öltözött nő listáját a lap 150. évfordulója alkalmából. A februári szám címlapján Madonna fotója látható. A világszerte számos magazint, köztük a Harper’s Bazaart is kiadó Hearst Magazine szerkesztői szavaztak kedvenceikre a lista összeállításához. “A listáink többé-kevésbé fedik egymást. Ezek a nők közismertek az egyéni stílusukról. Ez is az egyéniségüket dicséri” – számolt be róla Bailey.

  loading...

  A válogatásban szerepel Rihanna, Kate Middleton, Liu Wen, Kristen Stewart, Naomi Campbell, Miranda Kerr, Kendall Jenner és Kim Kardashian, Kaia Greber, és anyja, Cindy Crawford, Beyonce, Lady Gaga, Taylor Swift, Adele, Gwen Stefani, Lupita Nyong’o, Amal Clooney, Gia Coppola, Roopal Patel és Olivia Palermo is.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Ágnes Vanilla súlyos beteg

  Ágnes Vanilla súlyos beteg, de visszatér! Legalábbis ismét szeretne betörni a popéletbe! A dalszerzõ-énekesnõ 2006 márciusában adott utoljára koncertet, azután visszavonult. Azt azonban senki nem tudta: egy trópusi betegség állt a háttérben, amellyel Ágnes még a mai napig küzd.
  – Négy éve kezdõdött minden. Eleinte kisebb rosszullétek, ájulások, ízületi fájdalmaim voltak. Akkor még nem vettem komolyan, azonban rá egy évre felkerestem egy orvost, mert már elviselhetetlen fájdalmak gyötörtek.

 • Meggyilkolták a bestseller írót

  Simona Monyovát több késszúrással ölték meg. A rendõrség a férjét gyanúsítja a bûntettel.

 • Ki gondolta volna?! David Guetta 47 éves

  Ki gondolta volna?! David Guetta 47 évesValószínűleg senki sem gondolná a világ egyik legnépszerűbb Dj-jéről, a francia származású David Guetta-ról, hogy ma ünnepli 47. születésnapját. David Guetta első mixeit 13 évesen készítette, és 15 évesen már több kisebb/nagyobb bulinak ő volt a szervezője. 17 éves korában a párizsi Broad klub DJ-jeként kezdte el lemezlovas pályafutását. A „The World Is Mine” című dalával vált igazán sikeressé 2005-ben, és azóta folyamatosan jobbnál jobb zenékkel kápráztatja el rajongóit. Mondhatni amihez Guetta hozzáér az minimum arannyá válik :) Boldog születésnapot!

 • Októbertõl nem kell izzókészletet tartani az autóban!

  Október 1-tõl több könnyítés is életbe lép az autósok számára, nem kell például izzókészletet tartaniuk a kocsiban - közölte a kormányszóvivõ vasárnap az MTI-vel.

  Ez természetesen nem jelenti azt, hogy kivilágítatlanul közlekedhetnek az autók. Minden üzembentartó saját felelõssége, hogy a KRESZ szabályai szerint mûködjenek az autó lámpái.

 • Hét év után derült ki, hogy hiányos a kirakós

  Hét év küszködés után derült ki egy brit nyugdíjas számára, hogy hiányzik monstre kirakósdijának egyelten darabkája.

 • Doppingszereket foglaltak le a román határnál!

  Rövid idõn belül már a negyedik alkalommal találtak doppingszereket a vámosok a magyar-román határon, ezúttal a nagylaki átkelõnél próbálták áthozni a teljesítményfokozókat.

  A pénzügyõrök a szerda éjszakai órákban Nagylaknál ellenõriztek egy magyar állampolgárságú férfi által vezetett, postacsomagokat szállító futárautót.

 • Külön utakon folytatja Scarlett Johansson és Nate Naylor

  Botrányos körülmények között szakított Scarlett Johansson – Kilenc hónap után véget ért a színésznõ és Nate Naylor románca.

 • Feleségük vagy lányuk eladásával törlesztik hiteleiket!

  Sok paraszt kénytelen eladni a feleségét, hogy visszafizethesse adósságát a helyi uzsorásoknak Észak-Indiában, ahol a monszunesõzések megcsappanásának következményeként évek óta szárazság pusztít.

 • Box az idõsekotthonában

  A boksz a mániája egy 95 és egy 98 éves néninek egy brit idõsekotthonában.

  Hobbiazonosságuk ellenére nem egymást öklözik, hanem csupán virtuálisan bokszolnak a Nintendo Wii számítógépes játéknak köszönhetõen. Nem csak ücsörgésbõl és ujjizmosító gombnyomogatásokból áll azonban a sport: hadonászni kell a karokkal a virtuális ellenfél elleni küzdelemben. (A számítógép érzékeli a kezekre erõsített jeladókat, így a hús-vér játékos valódi mozgását.)

 • 13 centimétert emelkednek a tengerek Kína partjainál

  A következõ harminc évben 13 centimétert emelkednek a tengerek Kína partjainál - jelentette be a kínai Állami Tengerészet Hivatal. Az elmúlt 30 évben Kína partjainál évente átlagosan 2,6 millimétert emelkedett a tengerek vízszintje, és ez 0,8 milliméterrel haladja meg a világátlagot - olvasható a kínai tengerek változásáról készült hivatali beszámolóban.

  A Dél-kínai-tenger, a Sárga-tenger és a Kelet-kínai-tenger közül évi 2,9 milliméterrel ez utóbbi szintje emelkedett a leggyorsabban.

 • Payer András közd a betegésg ellen

  A Payer András vallott arról, hogy tavaly õsszel diagnosztizáltak nála leukémiát, miután a masszõre észrevette, hogy egy dudor van a bordája alatt. Mire kórházba került, a laboreredményekbõl kiderült, már elõrehaladott stádiumban van a betegsége. Kemoterápiát kapott, de továbbra is fellépett, nem hagyta el magát. Payer most várja az utolsó eredményt. „Még nem akarom elkiabálni, hogy meggyógyultam, de érzem, hogy így lesz” – mondta.

 • Egy időre letett a gyermekvállalásról Jennifer Aniston

  Egy időre letett a gyermekvállalásról Jennifer AnistonA színésznő és vőlegénye, Justin Theroux is úgy gondolják, el kell jönnie a megfelelő időnek ahhoz, hogy gyermekük szülessen. A negyvenöt éves Jennifer és negyvenkét éves párja nem sietik el a családalapítást. A Jóbarátok sztárja korábban azt nyilatkozta, még egyáltalán nem érzi azt a leküzdhetetlen vágyat, hogy megtapasztalja az anyaságot. "Körbevettem magam a csodálatos munkámmal, a csodálatos barátaimmal, a csodálatos partneremmel, a gyönyörű kutyáimmal, a "gyermekcsatornát" pedig egyelőre kikapcsoltam.

 • Hatalmával visszaélve szexelt Dominique Strauss-Khan

  Hatalmi visszaélés gyanúja miatt vizsgálat indult az IMF vezetõje ellen

  Washington - Vizsgálat indult Dominique Strauss-Khan, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezetõje ellen, aki a gyanú szerint hatalmával visszaélve szexuális kapcsolatba bonyolódott egy magyar származású munkatársával - írta szombati számában a The Wall Street Journal.

  Az amerikai gazdasági napilap szerint az IMF vezérigazgatója a szervezet afrikai részlegének egykori magas beosztású tisztviselõjével kezdett viszonyt.

 • Lopott autót emeltek ki a Dunából Ercsinél!

  Lopott autót emeltek ki a Dunából csütörtökön Ercsinél, a Fejér megyei Kulcsról éjszaka eltulajdonított személygépkocsi üres volt. Egyelõre nem tudni, hogy az autó miként került a folyóba, a körülményeket a rendõrség vizsgálja.

 • Tizenegy hónapos baba életmentõ telefonálása

  Tizenegyhónapos gyermek segített ájultan heverõ anyján azzal, hogy felvette a kismama csengõ mobiltelefonját és fogadta a hívást. A telefonáló az anya anyja, azaz a gyermek nagyanyja volt. A csöppség persze nem részletezte a történteket, hisz fel sem fogta, mi történt, amikor anyja összeesett, csupán annyit mondott a telefonba, hogy: "Mama..."

 • Húszmillió gumióvszer ingyen a karnevélra

  Közel húszmillió gumióvszert oszt szét a brazil kormány a karneváli szezon végéig a nemi úton terjedõ betegségek elleni küzdelem jegyében. Már évek óta milliónyi óvszert küld szét az országban farsang idején a brazil egészségügyi kormányzat. Az idei akció vasárnap kezdõdött és az ötnapos karnevál végéig, február 6-ig tart.

 • Playboy címlaplány a nyereményautó mellé

  Takács Zoltán volt az a szerencsés ember, aki megnyerte a kulcsos sõrmárka elsõ nyereményautóját. Az autó mellé egy csinos Playboy címlaplány is járt rendõri kisérettel.

  A fiatalember nyári szabadsága közben figyelt fel az akcióra, és szorgalmasan 3 rekesznyi söröskupak kódját küldte el sms-ben.

  A 2007-es playmate Metczker Viki vitte házhoz a szerencsésnek a kisorsolt elsõ álomautót. A Gyõr mellett élõ ügyvédjelölt még nem rendelkezett saját autóval.

 • Iskolai különmosdó transzvesztita diákoknak

  Egy vidéki középiskola külön mosdót rendezett be transzvesztita diákjainak Thaiföldön.

  A Kampang gimnázium igazgatója tavaly mérte fel, hogy 2600 diákja közül több mint kétszázan tartják magukat transznemûnek, így aztán amikor májusban befejezõdött a tanév, a fiú- és lánymosdó mellett létrehoztak egy "transzvesztita toalettet" is, amelyre jelzésként egy elfelezett figura került: egyik fele kék féri, másik fele piros nõ.

 • Gyilkos tv Ausztriában

  Szörnyethalt Ausztriában egy gyerek, mert rázuhant egy tévékészülék.

  A hétéves fiú egy pénztárcát próbált levenni a tévérõl, amely egy falipolcon volt a szülõi ház egy szobájában. Amikor a gyerek felnyúlt a tárcáért, a készülék rázuhant és maga alá temette. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínre érkezõ mentõk már nem tudták megmenteni. A szülõk sokkos állapotba kerültek, pszichológusok kezelik õket.

 • Christina Aguilera õrizetben

  Súlyosan ittas állapota miatt õrizetbe vették Christina Aguilerát egy közúti ellenõrzés során.

 • 15 évet késõ ingyen ebéd

  15 évvel egy ohiói étterem megnyitásának ingyen ebédes reklámakciója után élt egy kanadai pár a felkínált vendéglátással.

  Az Egyesült Államokban lévõ vendéglõ léggömbökön engedte fel a levegõbe a kétfõs, ingyenes étkezésre szóló kuponokat, mindegyik lufira kötött egyet.

 • A sport- és a szexmûsorok csábíthatják 3D-s tévézésre a franciákat

  A háromdimenziós sport- és szexmûsorok ösztönözhetik leginkább a franciákat a 3D-s tévékészülékek beszerzésére, szakértõk szerint azonban az új tévék iránt csak akkor lesz tömeges az érdeklõdés, ha kényelmesebben nézhetõvé teszik, és reálisabb áron kínálják azokat.

 • Árpa büszke a Mónika Show sikereire

  Nem túl szép, egy hajszállal sem szexisebb, mint az átlag háziasszony és...

  Árpa Attila egy televízió mûsor felvételén mondta el, milyen büszke arra, hogy az õ ötlete volt a Mónika Show, és a mûsor sikeres lett. „Nem a mûfajra vagyok büszke, amelyben fogatlan cigányok összeverekednek délutánonként, hanem az elért sikerekre” - mondta a producer.

 • Megitta a lakását egy görög férfi

  Megitta a lakását egy férfi Görögországban, bár csak részben, az ivászatnak meg egy kocsmáros "itta meg a levét". Az alkoholista illetõ évekkel ezelõtt megállapodott törzskocsmárosával, hogy élete végéig ihat nála, cserében a kocsmárosé lesz a lakása, miután meghal, õ viszont addig ingyen lakhat benne.

 • Kétfejû teknõsbéka született

  Kína egyik keleti tartományában kétfejû teknõsbékát találtak, s azt hitték, hamar kimúlik szegény, ám kiderült, hogy remekül érzi magát, és két fejével kétszer annyit eszik, mint egyfejû társai!

  A kínai tudósok igencsak meglepõdtek, amikor meglátták a kétfejû teknõcöt, amely Anhuj tartomány egyik farmjáról egy teknõsbéka-szállítmánnyal érkezett hozzájuk. Ám a kis kétfejû, amely még csak 17 grammot nyom, állítólag nem a farmon született, hanem egy ott dolgozó munkás vásárolta egy helybéli halásztól.

 • Leoperálták a nõ 33 kilós melleit - képpel!

  Megmûtötték azt a 24 éves macedón nõt, akinek terhessége alatt 33 kilósra duzzadtak a mellei.

  Afrodita Kamberi az utóbbi idõben már felkelni is alig tudott, hatalmas mellei elviselhetetlen fájdalmat okoztak számára.

  A nõ keblei akkor indultak újra növekedésnek, amikor állapotos lett.

  "Tudtam, hogy ha terhes leszek, a melleim megnõnek majd, de ez nem maradt abba."

 • Újra rátalált a szerelem Katie Holmes-ra

  Már majdnem egy éve, hogy Katie Holmes elhagyta Tom Cruise-t, de azóta nem igen látták randevúzni. A legújabb pletykák szerint azonban végre rátalált a szerelem.

 • Mosómedvék harapdáltak véresre egy idõs nõt Floridában!

  Egy csapat mosómedve támadt Floridában egy idõs nõre, aki megpróbálta elkergetni õket a földjérõl.

  Az asszonyt az öt mosómedve körülvette és fellökte, majd harapdálni kezdték. A nõ nyakától a lábáig nagy felületû sebeket kapott.

 • 132,5 millió forint a legdrágább parkolóhely Párizsban!

  A francia fõváros legdrágább parkolóhelyét 470 ezer euróért - 132,5 millió forintért - adták el.

  A La Tribune címû francia lap jelentése szerint az aranyat érõ ingatlanocska Párizs szívében, a Quai de Conti rakparton fekszik, és közvetlenül az Ile de la Cité Szajna-szigetre néz.

 • Érdekes törvények a briteknél! Tilos a vasárnap leölt állat húsát árusítani!

  Tilos a briteknek felbontani a becsomagolt tojásokat és vasárnap leölt állat húsát árusítani - mondta az angol parlament egy ellenzéki képviselõje, aki mindezzel a miniszterek által bevezetett jogszabályok nevetséges voltát igyekezett hangsúlyozni.

  Alig egy nappal azután, hogy a Gordon Brown által vezetett kormány nyilvánosságra hozta a jövõ évre vonatkozó törvénykezési jegyzéket, a liberális demokrata Chris Huhne megjegyezte, hogy az új rendelkezések, a szabálysértések sokszor "egészen bizarr" fajtáit vonultatják fel, illetve teremtik meg.

loading...