rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Madonna a legdögösebb nők között

 • Share on Tumblr

  Madonna a legdögösebb nők közöttMadonna, Emma Stone és az amerikai first lady, Michelle Obama is szerepel azon a listán, amellyel a Harper’s Bazaar a világ legdivatosabban öltöző 150 nőjét mutatja be. A divatmagazin először állította össze a 150 legjobban öltözött nő listáját a lap 150. évfordulója alkalmából. A februári szám címlapján Madonna fotója látható. A világszerte számos magazint, köztük a Harper’s Bazaart is kiadó Hearst Magazine szerkesztői szavaztak kedvenceikre a lista összeállításához. “A listáink többé-kevésbé fedik egymást. Ezek a nők közismertek az egyéni stílusukról. Ez is az egyéniségüket dicséri” – számolt be róla Bailey.

  A válogatásban szerepel Rihanna, Kate Middleton, Liu Wen, Kristen Stewart, Naomi Campbell, Miranda Kerr, Kendall Jenner és Kim Kardashian, Kaia Greber, és anyja, Cindy Crawford, Beyonce, Lady Gaga, Taylor Swift, Adele, Gwen Stefani, Lupita Nyong’o, Amal Clooney, Gia Coppola, Roopal Patel és Olivia Palermo is.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Nagyon lassan javul Palcsó Tamás emlékezete

  Nagyon lassan javul Palcsó Tamás emlékezete. Az orvosok azt mondják, ha egy hónap múlva sem tér vissza teljesen, akkor maradandó agykárosodást szenvedhet - írja a Vasárnapi Bors.

  A hétvégén ugyan hazaengedték a kórházból, azonban még nincs jól az énekes. Zsibbad a keze, ami rossz jel, ráadásul idõnként eszébe jut valami a balesetrõl, amit késõbb elfelejt.

  Tabár István, Palcsó Tamás menedzsere azt mondta, hogy az énekes tudja, hogy valami történt vele, de a részleteket nem képes összerakni.

 • Az óceán mélyérõl kerültek elõ egy nyaralás fényképei

  Az Atlanti-óceán vizébe ejtette fényképezõgépét egy dél-afrikai házaspár, amikor New Yorkból Southamptonba tartottak a Queen Mary 2 óceánjárón 2008 októberében.

 • Magyar diákok a YouTube Ûrlaboratórium döntõsei között

  Kihirdették a YouTube Space Lab (Ûrlaboratórium) projekt 60 döntõbe került versenyzõjének nevét, köztük három magyar fiatalét, akik olyan tudományos kísérleteket terveztek, melyeket az ûrben is végre lehet hajtani - tájékoztatta a programot támogató Lenovo számítástechnikai vállalat az MTI-t.

 • Lila galambot fedeztek fel New Yorkban

  Lila galambot fedeztek fel New Yorkban, ahol igazán sokszínû a galambállomány, ám ilyen árnyalatút eddig még soha nem láttak.

  A galamb egy játszótéren szúrt szemet egy állatbarát férfinak, aki megfogta és állatorvoshoz vitte.

 • Az olimpia miatt korábban megcsászározták a sportoló kedvesét

  Tegnap világra hozta babáját Judy Ann-Melchior, a német díjugrató Christian Ahlmann belga barátnõje.

 • Szakított a filmvilág mintapárja, Kate Winslet és Sam Mendes

  Hét év házasság után különvált Kate Winslet színésznõ és Sam Mendes rendezõ - jelentette be hétfõn Londonban a sztárpár ügyvédi irodája.

 • Gyászos tévedés: 25 évig ápolták egy idegen sírját

  Dollármilliókra perel egy temetõt egy amerikai testvérpár, akik másfél évtized után döbbentek rá, hogy édesanyjuké helyett egy vadidegen férfi sírját gondozták.

 • Viharban koncertezett Avril Lavigne

  Kis híján elmosta a nyár egyik legnagyobb durranásának tartott koncertjét a Budapestre lecsapó vihar hétfõn este a PeCsa szabadtéri színpadán, ahol a világhírû Avril Lavigne-t köszönthette a közönség.

  Mivel a szervezõk számítottak a hatalmas záporra, kinyitották a fedett részt is a rajongóknak, hogy bemenekülhessenek, ha nagyobb vihar törne ki.

  Ám sokan a szitáló esõ elõl is bevonultak a zsúfolt, fülledt helyiségbe, amelynek következtében néhányan rosszul is lettek.

 • Abbahagyja a dohányzást Katherine Heigl

  Sokan azt gondolták, bizonyára azért szív ennyit, mert reklámszerzõdést írt alá egy dohánytermékeket forgalmazó cikkel, de tévedtek.

  Katherine ugyanis egyszerûen csak odavan a bagóért, a tüdeje pedig nagy valószínûséggel inkább fekete már, mint rózsaszín.

  T. R. Knight, aki munkatársa és jó barátja a színésznõnek, most azt állítja, hogy barátnõje le akar szokni.

 • Testdublõre van Britney-nek és Aguilera-nak!

  Egy húszéves, Rachel Carr nevû brit lány a testdublõre több világsztárnak, köztük Britney Spears-nek és Kylie Minogue-nak is.

  A tökéletes alakú szépség mindeddig titkolta, hogy õ szerepel Britney és Christina Aguilera klipjeiben és reklámjaiban is, hiszen míg Britney-nek melleit, addig Kylie-nak a fenekét, Christinának pedig a hasát adta "kölcsön" egy-két videóhoz.

  A fiatal szépség nem egyszer a sztárok ruhapróbáira is elment, olyannyira egyformák a méreteik.

 • Kirabolták Havas Henriket

  Komoly bosszúság érte Havas Henriket, amikor a TV2 stúdiójában táskájából elemelték nagy értékû mobiltelefonját, amelyben a több száz fontos telefonszámon kívül a Tanár úr értékes családi felvételeket is õrzött.

 • Elhunyt S. Benedek András Arany János-díjas író!

  Elhunyt S. Benedek András Arany János-díjas író, költõ, irodalomtörténész; a kárpátaljai író temetésérõl késõbb intézkednek - tudatta a Magyar Írószövetség. S. (Stumpf) Benedek András Munkácson született 1947. február 1-én.

 • Lionel Messi kapta a FIFA aranylabdáját

  Lionel Messi lett a 2010-es esztendõ legjobb futballistája, az argentin futballista történelmi díjat vehetett át, ugyanis idén elõször adták át az összesített France Football- és FIFA-kitüntetést.

 • Beperelte lemezkiadóját a Pink Floyd együttes

  Az online eladásokra vonatkozó szerzõi jogdíjak miatt perelte be lemezkiadóját az angol Pink Floyd együttes.

 • Deutsch Anita babája elment

  Deutsch Anita elveszítette a magzatát. A színész házaspár már azon mélységesen megdöbbent, amikor az elmúlt napokban napvilágra került a babavárás ténye.

  Csak a legközelebbi ismerõsöknek mondták el a boldog hírt, közülük szivárogtatta kis valaki az információt a mádiának.

  Deutsch Anita nem tud, és nem is akar a fájdalmáról beszélni, de a Storynak elmondta, hogy kislánya és férje ad neki erõt ezekben az órákban.

 • Saját prostija hívta meg az esküvõjére Hugh Grantet

  A színésznek 1995-ben volt viszonya Divine Johnson örömlánnyal. Az 50 éves Grantnek az egykori orális örömkaland nagyon sokba került: több, mint ezer dolláros rendõrségi büntetést kellett fizetnie, elhagyta Elizabeth Hurley, illetve éppen beindulni készülõ amerikai karrierje derékba tört.

 • Mellvibrátorral játszott Jennifer Aniston

  Elektromos mellvibrátort tesztelt Ellen DeGeneres show-mûsorában Jennifer Aniston. A homályos célzattal készült kebelstimulátor különös hangokra és arckifejezésekre késztette a Jóbarátok egykori sztárját, aki a show-ban többek közt azt is elmondta: egyelõre nem tervezi gyermek örökbefogadását.

 • Munkaerõhiány van a sírásókból Csehországban

  Prága - Egyre nagyobb hiánycikknek számít a szakképzett sírásó Csehoszágban. A hatályos törvények szerint minden temetõvel rendelkezõ csehországi településnek - ezek száma 6000 körül mozog - kellene hogy legyen egy szakképzett sírásója is. Ilyesmi azonban jelenleg csak papíron létezik. A regionális fejlesztési minisztérium ezért a közelmúltban felajánlotta az érdeklõdõknek, hogy bebiztosítja kiképzésüket és teljes mértékben állja ennek költségeit is.

 • A nevetés gyógyít, tudtad?!

  A nevetés gyógyít, tudtad?!Nevetni jó! Egy viccen, a másik emberen, de legfőképp magunkon! Nem csak a hangulatnak tesz jót, hanem az egészségedre is befolyással van! Semmi sem gyógyít úgy, mint a mosoly és a nevetés. Ha könnyedebb lélekkel éljük a világot, azt mutatja: a szívünk a helyén, így fogalmazott Douglas Pagels. Ugye milyen jó, ha valaki mond egy klassz viccet? Vagy amikor már annyira nevetsz, hogy fáj a hasad tőle? Egy jó film, egy jó könyv, vagy akár egy vicces élethelyzet nagyon feldobja az egész napodat. A nevetés azonban nemcsak a hangulatra van hatással.

 • John Travolta nem tudta feldolgozni a hat hónapja hunyt fia halálát

  John Travolta fia hat hónapja hunyt el, de a színész még mindig nem tudta feldolgozni, kerüli a nyilvánosságot. Új filmje, a The Taking of Pelham 123 premierjén nem volt hajlandó megjelenni.

 • Ittassága miatt átadta autója vezetését

  Ittassága miatt átadta autója vezetését utasának egy New York-i férfi, és ez lett a veszte: utasa szintén ivott, és mindketten lebuktak.

  A sofõrcserére figyelt fel egy rendõr, utána pedig arra, hogy a kocsi - miután ismét útnak indult - az elõtte haladó "farára tapadva" megy, annyira, hogy az letért az útpadkára. Miután megállította a követési távolságot nagyon be nem tartó vezetõt, megszondáztatta, és kiderült, hogy a férfi ivott.

 • A Mikulás betört a szomszéd házba rénszarvasostul!

  "Rendõrség?! A Mikulás betört a szomszéd házba rénszarvasostul!" - egyebek közt ilyen telefonhívást kaptak tavaly a manchesteri rendõrök.

  A 2008-as év legostobább segélykérõ telefonálásait a Daily Mail címû brit lap kötötte csokorba.

 • Lemondott gyermekeirõl Briney Spears?

  Meglepõ fordulat következett be Britney Spears és exférje, Kevin Feredline gyermekvitájában. Az énekesnõ és exe aláírtak egy nyilatkozatot, amely szerint a picik az apukánál maradnak.

  Britney egy héten kétszer láthatja gyermekeit, az egykori tinisztár ugyanakkor hangsúlyozza: nagyon hiányoznak neki a fiúk, és minden nap alig várja, hogy láthassa õket. Az énekesnõnek minden bizonnyal elege lett a folyamatos hercehurcából Federline-nal, ezért döntött így a gyerekek ügyében.

 • Színészeket bérelt fel bankrablásra a rendõrség

  Színészeket bérelt fel bankrablásra a rendõrség két vezetõje egy kínai városban - de csak gyakorlatozás végett.

  A rablás mûvi voltát csak Csencsu (Zhenzhou) város rendõrfõnöke és a helyettese tudta, meg a négy színész. Utóbbiak egy postabankot támadtak meg, lefegyverezték a biztonsági személyzetet, mindenkit a padlóra parancsoltak és elrabolták egy ügyfél táskáját, benne 4 millió frontnyi összeggel.

 • Kapd be és edd meg az iPhone-t

  A csokis süteményre akkora az igény, hogy az azt kézzel készítõ szigetországi pékség alig gyõzi teljesíteni a megrendeléseket.

 • Umberto Eco, a rapper

  Milánó - Az egyik leghíresebb olasz író felcsapott rappernek. Ottavia Fusco színésznõ-énekesnõ Nulla évek (Gli anni zero) címû lemezére került fel egy szerzeménye, a Könnyû, könnyû. (Facile, facile). Egy nõrõl szól, akit a Chanel öltöztet és Brigitte Bardot-t próbálja utánozni.

 • Meztelen esküvõi fotózás Kínában

  Egyre több ifjú pár készíttet magáról meztelen esküvõi fotókat is Kínában, ám erõsödik a divat betiltását szorgalmazók hangja.

 • Lance Armstrong egy rákkutató központ névadója lett

  Egy adelaide-i rákkutató központ névadója lett Lance Armstrong amerikai kerekessztár, aki három és fél éves kihagyás után szállt ismét nyeregbe a jelenleg zajló ausztrál körversenyen.

  A Flinders Gyógyászati Központ 2011-ben nyitja meg a hétszeres Tour de France-gyõztes legenda Livestrong alapítványáról elnevezett laboratóriumát, ahol mintegy száz, hagyományos és holisztikus módszereket használó kutató is dolgozik majd.

 • Ifj. Schirilla György Mohácsnál is átúszta a Dunát

  Ifj. Schirilla György átúszta a Dunát Mohácsnál hagyományos téli úszósorozata keretében szombaton.

  A sportember százak buzdítása közepette mintegy tíz percet töltött és 600 métert tempózott a 2-3 fokos vízben. Partra érését követõen, a Sokác-révnél azt mondta: semmi problémája nem volt, élvezte az úszást.

 • Elõször beszélt a viszonyáról Madonna

  A most 54 éves Madonna szerelmi élete mindig is beszédtéma volt, de különösen az utóbbi idõben kritizálják, mondván, csak játékszernek használja a nála jóval fiatalabb szeretõit, akik mind függnek tõle anyagilag.