rss
 • Madonna a legdögösebb nők között

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Madonna a legdögösebb nők közöttMadonna, Emma Stone és az amerikai first lady, Michelle Obama is szerepel azon a listán, amellyel a Harper’s Bazaar a világ legdivatosabban öltöző 150 nőjét mutatja be. A divatmagazin először állította össze a 150 legjobban öltözött nő listáját a lap 150. évfordulója alkalmából. A februári szám címlapján Madonna fotója látható. A világszerte számos magazint, köztük a Harper’s Bazaart is kiadó Hearst Magazine szerkesztői szavaztak kedvenceikre a lista összeállításához. “A listáink többé-kevésbé fedik egymást. Ezek a nők közismertek az egyéni stílusukról. Ez is az egyéniségüket dicséri” – számolt be róla Bailey.

  A válogatásban szerepel Rihanna, Kate Middleton, Liu Wen, Kristen Stewart, Naomi Campbell, Miranda Kerr, Kendall Jenner és Kim Kardashian, Kaia Greber, és anyja, Cindy Crawford, Beyonce, Lady Gaga, Taylor Swift, Adele, Gwen Stefani, Lupita Nyong’o, Amal Clooney, Gia Coppola, Roopal Patel és Olivia Palermo is.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Felgyújtotta saját magát!

  Vélhetõen felgyújtotta magát egy férfi pénteken délután a londoni parlament elõtti téren - közölte a brit rendõrség.

  A 43 éves férfi csak kisebb égési sérüléseket szenvedett, mert a téren tartózkodó békepárti tüntetõk odarohantak hozzá, leteperték a földre és eloltották a lángokat. "A jelek szerint felgyújtotta magát" - fogalmazott egy rendõrségi szóvivõ.

 • 6500-ra nõtt a megrongálódott házak száma a viharban Szabolcsban!

  Még mindig érkeznek épületkár-bejelentések a vasárnapi vihar után az érintett Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településeken, így az összesítésben a hétfõn jelzett 6.000-rõl 6.500-ra nõtt a tornádószerû szél és a teniszlabdányi jégdarabok miatt megrongálódott lakóházak száma - közölte a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság vezetõje.

 • Szörnyű múltjáról mesélt Madonna

  Szörnyű múltjáról mesélt MadonnaMadonna ma már egyik legnagyobb szerelmének tartja New Yorkot, és még dalt is írt a város tiszteletére. Ám amikor tizenkilenc éves nincstelen senkiként megérkezett Michiganből a Nagy Almába, korántsem imádta ennyire. Az első évei igazi szenvedéssel és rengeteg szörnyűséggel tarkítva teltek. Többször fegyveres rablás áldozata lett, nyomortanyákon élt, és egyszer meg is erőszakolták. Az akkor még csak popkarrierről álmodozó Madge-hez egy férfi lépett oda, kést szorított a hátához, és felvonszolta egy közeli ház tetejére, ahol erőszakosan közösült vele.

 • Magzatról távolítottak el tumort, ez volt az elsõ ilyen eljárás

  A világon elõször távolítottak el a sebészek tumort egy magzatról. A daganat a kislány száján volt, most már húsz hónapos, s életmentõ mûtétének egyetlen jele egy kis seb a száján.

 • Részegen szoptatott! Alkoholmérgezésben meghalt a csecsemõ!

  Egyéves felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek egy orosz nõt, aki részegen szoptatta, és magas alkoholtartalmú anyatejével megölte kisbabáját.

  Az Oroszország keleti részén élõ 28 éves anya fél liter tiszta alkoholt fogyasztott el, majd még aznap este három alkalommal megszoptatta öthónapos kisfiát.

 • Riasztó emberszerû lény csontvázát állították ki

  Hosszú farka és karmokban végzõdõ mellsõ lábai vannak a különös Homo Sapiensnek.

 • 2 Hummer alatt szakadt be a jég a Balatonon (fotókkal)

  Két Hummer terepjáróval hét, negyven év körüli ember ment a Balaton jegére, majd a parttól 30 méterre 10-15 centiméteres jég beszakadt, s a jármûvek 80-100 centiméteres vízbe merültek.

 • Éhezik az egykori milliárdos

  Nem is fordulhatott volna nagyobbat a világ Ruth Madoff-fal (67), az 50 milliárd dolláros – 11 129 milliárd forintos – svindler, az évezred piramisjáték-csalása kitervelõjének feleségével. Bernie Madoff (72) hitvese két éve még 26 ingatlan tulajdonosa volt, mára a nõvére floridai albérletében húzza meg magát, és egy 14 éves furgonnal hordja ki az ingyenkonyháról az ételt a hajléktalanoknak.

 • Levágta péniszét, majd felgyútjotta magát

  Belehalt sérüléseibe egy férfi, aki levágta saját péniszét, majd felgyújtotta magát. 24 óra leforgása alatt rajta kívül kilencen akartak öngyilkosok lenni, de sikerült a kórházban megmenteni az életüket.

 • Saját iker unokáit szülte meg az 52 éves amerikai asszony

  Goodrich - Saját unokáinak - egy ikerpárnak - adott életet egy 52 éves amerikai asszony, aki a lánya és veje számára vállalt "béranyaságot" .

  Crystal Sirignano szerdán szülte meg az ikreket - egy kisfiút és egy kislányt - egy arizonai kórházban - közölte a család.

  "Áldottnak és szerencsésnek érzem magam. Ez életem legnagyobb élménye" - mondta a boldog (nagy)mama.

 • Pink beismerte, hogy: biszexuális!

  Vége a titkolózásnak és találgatásnak, a népszerû énekesnõ, Pink beismerte: biszexuális. Hosszú évek óta most elõször mondta ki: a lányokat éppúgy szereti, mint a fiúkat.

  "A szerelem tiszta dolog, én is megpróbálom mindig így kezelni. Sosem erõltettem ezt a témát, de ma már azt látom, hogy legalább akkora butaság hallgatni róla."

 • Jennifer Aniston-nak máris új szeretõje van?

  A Jóbarátok címû sorozat sztárja nem vesztegeti az idejét: bár a Mirror értesülései szerint alig néhány napja mentek szét John Mayer rockzenésszel, máris egy férfimodellel randizott a héten.

  Úgy tûnik, Aniston továbblépett, bár hivatalosan a pár még a szakítást sem erõsítette meg.

  Talán mert még õk se érzik véglegesnek: "John szereti elnyújtani a kapcsolatait, mindig alaposan átrágja és elrendezi a dolgokat magában, mielõtt valóban búcsút int" - nyilatkozta a People magazinnak Mayer egyik barátja.

 • Huszonkét közép-, illetve felsõfokú végzettsége van egy orosz férfinak

  Legutóbbi diplomáját 70 éves korában szerezte, de még egy egyetemet elvégezne a 82 éves Ilja Oszipov diplomás bányamérnök, geológus, tanár, újságíró, továbbá egyebek között diplomás ápoló, mágus, reflexológus és természetgyógyász - jelentette a Moszkovszkij Komszomolec címû orosz lap.

 • Pornófilm hangjával ûzte el a játszó gyerekeket a háza mellõl!

  Pornófilm hangjával ûzött el játszadozó gyerekeket a háza mellõl egy férfi az Egyesült Államokban, mert már nagyon elege volt a zsivajból.

  A paradox módon zajjal csendet teremteni próbáló férfi szexhangerõs módszere viszont a szomszédait dühítette fel: az egész környék harsogott a kéjsikolyoktól, a nem túl lírai vágy- és parancsszavaktól, nyögésektõl, hörgésektõl, még másfél háztömbnyire is jól hallott mindenki mindenkit és mindent. A 27 éves "pornó-DJ" ellen közszeméremsértés címén indult eljárás.

 • Két uniós irányelv miatt változik az áfa törvény!

  Két uniós irányelv miatt elég nagy terjedelemben módosul januártól az áfa törvény, és hozzá kapcsolódva kismértékben változik az eva-, valamint az adózás rendjérõl szóló törvény is.

  Az unió célja, hogy a tagállamok közti szolgáltatásnyújtásnál az áfa fizetést a fogyasztás helyéhez kösse.

 • Eva Mendes nem akar anya lenni

  A 34 éves színésznõ – aki nem rég vallotta be, az év elején õ is részt vett egy rehabilitációs kezelésen – elárulta, hogy még nem szeretne családot alapítani mostani barátjával, a perui származású filmproducerrel, George Gargurevich-csel. - írja a Femalefirst.

  „Soha nem álmodoztam arról, hogy egyszer anya leszek.

  Ahhoz igazán elkötelezettnek kell lenned és teljesen meg kell változtatnod az életstílusodat.”

 • Erotikus táncosnõkkel bulizott Berlusconi

  Egy brazil lapjelentés szerint a 74 éves olasz miniszterelnök a hét elején erotikus táncosnõk társaságában mulatott egy Sao Pauló-i luxusszállodában.

 • Alföldi elhagyja a Heti Hetest

  Fiatal színészeket hív játszani Alföldi Róbert a Nemzeti Színházba - ismertette terveit az új színházigazgató, aki a Heti Hetes-tõl még idén megválik. Alföldi Róbert bejelentette, hogy fiatal mûvészekkel fog bõvülni a Nemzeti Színház társulata: február végén közli a tagokkal, hogy a 2008/2009-es évadban kire tart igényt a jelenlegi társulatból. Mint mondta, ennek összetételét személyes ízlése fogja meghatározni.

 • Déli sírban feküdt az északi katona

  Az "ellenség" sírjában feküdt egy polgárháborús katona csaknem 90 éven át az Egyesült Államokban, de leszármazottai immár korrigálták a tévedést.

 • Megmentették a mellékhelyiségben hagyott csecsemõt

  George Francisnak nevezték el azt a kisfiút, akit az édesanyja a Bahrainbõl Manilába tartó gépen szült meg, majd a vécében, egy szemeteszsákban rejtette el.

  Arra ugyan felfigyeltek a légikísérõk, hogy egy asszony túlságosan is sietõsen hagyja el a repülõgépet, azt azonban senki nem vette észre, hogy mi történt a levegõben a Bahrainbõl indult járat vécéjében.

 • Autót lopott hét évesen

  Az Egyesült Államokban egy hétéves fiú autózott önállóan egy mérföldön keresztül, míg végre egy autós megállította és elvette tõle a slusszkulcsot.

  A gyerek nagyanyja automata váltós kocsiját kötötte el, és a közeli bevásárló központba furikázott, ahol megpróbálta egy autós útját állni.

  Ezek után kis hajsza következett, a fiúcska megpróbált árkon-bokron át elhajtani, ám végül sikerült megállítani. A rendõrség a gyámhatósággal közösen vizsgálja az ügyet.

 • Tévedésbõl atomtitkok a neten!

  Tévedésbõl olyan szigorúan bizalmas információk kerültek az internetre amerikai atomlétesítményekrõl, amelyek szakértõk szerint hasznára lehetnek hasadó anyagot keresõ terroristáknak - írta a The New York Times.

  Hétfõn egy 266 oldalas jelentés volt olvasható a washingtoni kormány nyomtatási hivatalának weboldalán.

 • Találd el Bush-t és 50% kedvezményt kapsz!

  Árengedményt kapnak a vevõk egy áruházban Kínában, ha cipõvel eltalálják az Egyesült Államok elnökét.George W. Bush nem személyesen vesz részt az akcióban - ahogy az Irakban történt vele -, az áruház õt nem szerzõdtette, csupán képmását állította fel.

  Nem egészen élethûek az arányok, a papír-Bush feje hatalmas a testéhez képest, hogy könnyebb legyen fejbe dobni. A kedvezmény mértéke 20-tól 50 százalékig terjed. Aki térden alul találja el Busht, csak egyötöddel vásárolhat olcsóbban.

 • Sztriptíztáncosnõ volt Miss USA 2010!

  Pár éve még rúdtáncával hódított a vasárnap megválasztott szépségkirálynõ.

 • Csúf siker: a rondák honlapja összehozta az elsõ eljegyzést

  Csúf sikert könyvelhet el a ronda emberek ismerkedésére létrehozott világhálós honlap: összehozta két tagját annyira, hogy azok eljegyezték egymást.

 • Daniel Craig és kedvese soha nem beszél otthon a munkáról

  Rachel Weisz nem sokszor mesél Daniel Craigrõl, most mégis megtette.

 • Cigizés miatt rendezett jelenetet Madonna

  Jelenetet rendezett Madonna Chile fõvárosában, ahol a minap fellépett. Az énekesnõ orrát a hangpróbán cigaretta füstje csapta meg, amitõl hatalmas haragra gerjedt.

 • Rúdtánc-fogásokat tanított a lányának Demi Moore!

  Demi Moore úgy gondolta, hogy átadja színészi tapasztalatait a lányának. A sztár a Striptease címû filmben sajátította el a rúdtáncolás fortélyait, és ezt egy nyilvános partin mutatta meg Rumernek.

 • A finnek a legjobb fedettpályás aranyásók

  A finn csapat nyerte a fedettpályás aranyásás északi bajnokságát.

 • Nõi szívek ezrei epekednek Katus Attiláért!

  Nõi szívek ezrei epekednek a mindig mosolygós Katus Attiláért, aki már foglalt.

  Bár a Szombat esti láz táncpróbái miatt most kevesebb ideje jut a párjára, de Ottília igyekszik alkalmazkodni.

  "Másfél éve vagyunk egy pár Ottíliával. Sokan kérdezik, mikor szeretnénk gyereket. Még nem jutott el oda a kapcsolatunk, hogy a gyerekvállalásra gondoljunk, ám bármi megtörténhet.

  Nem akarom azt érezni, hogy hajt a tatár."