rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Madonna a legdögösebb nők között

 • Share on Tumblr

  Madonna a legdögösebb nők közöttMadonna, Emma Stone és az amerikai first lady, Michelle Obama is szerepel azon a listán, amellyel a Harper’s Bazaar a világ legdivatosabban öltöző 150 nőjét mutatja be. A divatmagazin először állította össze a 150 legjobban öltözött nő listáját a lap 150. évfordulója alkalmából. A februári szám címlapján Madonna fotója látható. A világszerte számos magazint, köztük a Harper’s Bazaart is kiadó Hearst Magazine szerkesztői szavaztak kedvenceikre a lista összeállításához. “A listáink többé-kevésbé fedik egymást. Ezek a nők közismertek az egyéni stílusukról. Ez is az egyéniségüket dicséri” – számolt be róla Bailey.

  A válogatásban szerepel Rihanna, Kate Middleton, Liu Wen, Kristen Stewart, Naomi Campbell, Miranda Kerr, Kendall Jenner és Kim Kardashian, Kaia Greber, és anyja, Cindy Crawford, Beyonce, Lady Gaga, Taylor Swift, Adele, Gwen Stefani, Lupita Nyong’o, Amal Clooney, Gia Coppola, Roopal Patel és Olivia Palermo is.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Egy olasz pornószínésznõ pucéran tiltakozott a pénzügyi-gazdasági világválság ellen

  Levetkõzött a milánói tõzsdén egy olasz pornószínésznõ tiltakozásul a pénzügyi-gazdasági világválság ellen.

  A 22 éves Laura Perego nem vált meg minden ruhadarabjától, alsó alsónemûjét magán hagyta, de feltehetõen nem ezért nem múlt el már szerdára a válság. Akcióját egy asztalra felszökkenve hajtotta végre kedden. Testére elõzõleg az olasz zászló színeit festette.

 • Szívesen szülne gyermeket huszonéves párjának Jennifer Lopez

  A gyönyörû énekesnõ bejelentette, hogy huszonéves párjának, Casparnak is szülne gyereket.

 • Iszapömlés - Az FTC pénzadománya a károsultaknak

  Pénzadománnyal támogatja a Ferencvárosi Torna Club (FTC) a vörösiszap sújtotta területeken élõ lakosságot.

 • Botrány a traffipax pályázat körül!

  Költségvetési problémákra hivatkozva az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium (IRM) úgy döntött, hogy az ajánlatkérõ Országos Rendõr-fõkapitányság nem köthet szerzõdést azokkal a vállalkozásokkal, amelyek az ország három formális régiójában összesen hatszáz sebességmérõ készülék beszerzésére és üzemeltetésére pályáztak - írta a Magyar Hírlap.

 • Megállíthatatlanul hódít Niki Belucci

  Országról országra, városról városra járva hódítja meg a világot Niki Belucci. A magyar lemezlovas lányt 2007-ben csak Franciaországba 56 nemzetközi fellépésre hívták meg.

  Niki Belucci minden elképzelését felülmúlta, mennyi felkérést kapott év eleje óta. Február óta folyamatosan utazik, járt Ausztriában, Luxemburgban, Svédországban, Svájcban, Németországban, Olaszországban, Törökországban, Cipruson, Horvátországban, Ukrajnában, Oroszországban, Szlovákiában, Kolumbiában és Indonéziában is.

 • Lánya szeme láttára gázolták halálra az apát

  Saját életével fizetett egy hõs apuka, hogy megmentse 11 éves kislányát. Egy õrült autós gázolta el õket, ám az apának még volt annyi lélekjelenléte, hogy az autó elõl ellökje kislányát. Az elkövetõt még mindig keresik.

 • Válik Orlando Bloom és Miranda Kerr?!

  Kikezdhetetlen a házasságuk – gondolták az ismerõsök Orlando Bloomról és Miranda Kerr-rõl. A modell szíve viszont már Leonardo DiCaprióért dobog.

 • Plasztikai mûtéttel jutalmazzák a kimerült dél-koreai diákokat

  Orr- és szemplasztikával jutalmazzák meg az egyetemi felvételi vizsgáktól kimerült gyermekeiket a dél-koreai szülõk.

 • Spermáját árulja Tolsztoj ükunokája

  Tolsztojról, az orosz próza mesterérõl kevesen tudják, hogy falta a nõket, és százával születtek törvénytelen gyermekei. Egyikük, Gennagyij apó ma is híres ükapjából, pontosabban örökölt génjeinek eladásából él.

 • Madonna szakított fiatal brazil partnerével

  Véget vetett kapcsolatuknak Madonna és nála jóval fiatalabb brazil partnere - értesült a The Sun címû brit újság.

 • 17-szer szúrta le testvérét

  Megrázó tragédiának lehettek tanúi a román Ghirdoveni település lakói: egy férfi tizenhétszer szúrta meg testvérét néhány lej adósságért. Az áldozat öccse, a 41 éves Dãnuþ Marinescu feltehetõen hét lejjel tartozott testvérének, a 43 éves Mariusnak. A régi adósság körüli indulatok a napilap szerint vasárnap egy szelet dinnye kapcsán szabadultak el a családi házban.

 • Dennis Hopper felesége ellen távoltartási végzés

  Újabb fordulatot vett az eddig is elég titokzatos és ellentmondásos Dennis Hopper ügy. Eddig azt lehetett tudni, hogy az idõs színész súlyos beteg, és lánya beszélte rá, hogy a halálos ágyán váljon el feleségétõl, hogy kitúrhassa õt az örökségbõl. A feleség halálos fenyegetésrõl, fegyverekrõl, és kábítószerrõl nyilatkozott a sajtónak. Azt mondta, félt a férjétõl.

 • Müller Attila szívesen állna testõrnek

  Müller Attila több harcmûvészetben is otthonosan mozog, ám soha nem szokott kérkedni ezzel. Szerinte ugyanis nem tesz jót a sportágaknak, ha valaki folyton a tudását fitogtatja.

 • Alkoholproblémákkal küzd a mélyben rekedt chilei bányászok egy része

  Alkoholelvonási tünetekkel küzd a mélyben rekedt chilei bányászok egy része. Mint Jaime Manalich chilei egészségügyi miniszter az El País címû spanyol napilapnak nyilatkozva elismerte, a 33 beszorult bányász közül a múltban több is rendszeresen fogyasztott alkoholt, hogy leküzdje a mélyben végzett munkával járó félelmet. Mint mondta, egyesek idõnként "nagy mennyiséget" is magukhoz vettek.

 • Mitõl nõnek a sztárok mellei?

  A plasztikai sebészek szerint átverésrõl van szó, több híresség azonban azt állítja: a csodaszertõl nõtt a melle.

 • Rajongóitól kért kölcsön ruhát Ellie Goulding

  Ellie Goulding arra kérte amerikai rajongóit, hogy kölcsönözzenek neki néhány ruhát klipjének forgatásához, miután az õ poggyászát elkeverte a légitársaság, amellyel nemrég utazott.

 • Zámbó Jimmy-nek unokái születtek

  Óriási az öröm a lassan tíz esztendeje elhunyt poplegenda, Zámbó Jimmy otthonában.

 • Másfél évesen ismeri a világ összes országát

  Másfél évesen ismeri a világ összes országátMég csak másfél éves egy amerikai fiúcska, de meg tudja mutatni térképen a világ szinte összes országát - amivel korosztályában minden bizonnyal egyedüli a világon. A gyermek neve Aanav Jayakar, szülei orvosok, mindketten Indiából vándoroltak az Egyesült Államokba, Clevelandben élnek. Fiacskájuk rendkívüli memóriájára véletlenül figyeltek fel, azt követően, hogy szülővárosukról, Delhiről beszélgettek, a gyermek pedig megjegyezte a helységnevet. Ezután kezdte anyja országokra és azok fővárosaira tanítgatni, és a csemete megtanult hat hét alatt 53-at, pedig alig múlt egyéves.

 • Beadta a válókeresetet Ashton Kutcher

  Körülbelül egy évvel a szakítás után, a Bérgyilkosék sztárja benyújtotta végre a válókeresetet, éppen karácsony elõtt.

 • A nõk háromnegyede nem tud ellenállni a csokoládé illatának!

  A nõk háromnegyede nem tud ellenállni a csokoládé illatának – derült ki az egyik illatszergyártó által elvégzett kutatásból.

  Az interneten elvégzett felmérésbõl az is kiderült, hogy a nõk több mint fele (61 százaléka) könnyen „hangulatba jön” egy kis csokoládétól.

 • Szigetet vett kedvesének a sztár

  George Clooney igazán gáláns módon fejezte ki a szerelmét. Nem mást, mint egy tündéri kis szigetet ajándékozott kedvesének, Elisabetta Canalisnak.

 • Szexvideóban a világhírû rapper

  Beperelték 50 Centet: egy nõ azt állítja, a rapper az õ engedélye nélkül tette elérhetõvé az interneten azt a házi szexvideót, amelyen õ és korábbi barátja látható.

 • Román a világ legkisebb csecsemõje (fotóval)

  Mindössze 980 grammos és Botoºani egyik szülészetén jött világra a világ legkisebb csecsemõje. A koraszülött kislányt egy 36 éves, négy gyerekes anya szülte.

 • Majdnem világrekorder szendvics - a nézõk megették a bizonyítékot

  Teherán - Majdnem világrekorder lett az iráni óriásszendvics, ám mielõtt lemérhették volna a Guinness rekordok könyve számára, a nézõk megették a bizonyítékot.

  A szervezõk 1500 méteresre tervezték a szendvicset, amelyre 700 kilogramm strucchúst és ugyanennyi csirkehúst raktak, majd Teherán egyik parkjában kívánták közszemlére tenni.

 • Rablás helyett szexeltek a betörõk!

  Meghökkentõ dolgot tapasztalt egy nyugdíjas nõ az amerikai Conway városban, mikor hazaérkezve tágra nyitva találta a bejárati ajtót. Egy szeretkezõ pár látványa fogadta, akik eredetileg ki akarták õt rabolni.

  A 70 éves néni épp a reggeli bevásárlókörútjáról tért haza, amikor meglátta, hogy az ajtaját felfeszítették. Ám még jobban megdöbbent, amikor látta, hogy a két betörõ a rablás helyett inkább egymással volt elfoglalva a nappaliban. Az ismeretlen nõ és férfi elszelelt, miután látták, hogy lebuktak.

 • Öt gyermeke van az apjától egy lengyel nõnek

  Varsó - Legalább kilenc éve tartott fenn szexuális viszonyt a saját felnõtt lányával egy lengyel férfi, akinek letartóztatását pénteken rendelte el a szczeczini ügyészség.

  A kapcsolatból öt gyermek is született - jelentette a PAP lengyel hírügynökség.

 • Ingyenes cirkuszi tanácsadás bohócfóbia ellen

  Ingyenes tanácsadással szolgál bohócfóbia ellen egy cirkusz Nagy-Britanniában. Newentben nyitó John Lawson's cirkusz porondmestere reméli, hogy a segítségnyújtás a bohócokkal szembeni félelem legyûrésében vonzani fogja a közönséget.

 • Egy indiai nõ 70 évesen szülte meg elsõ gyermekét

  Egy indiai nõ 70 évesen szülte meg elsõ gyermekét. A kislány egészséges, és a család örül.

  Az indiai nõ ötven éven át nem tudott teherbe esni, hiába próbálkoztak a férjével. Végül lehetõségük nyílt a mesterséges megtermékenyítésre, és úgy gondolták, belevágnak a családalapításba hajlott koruk ellenére is. A hetvenéves Rao Devi a világ egyik legidõsebb kismamája.

 • Futár hozza Elton John fiának az anyatejet

  A 4 hónapos kisfiú nem is sejti, hogy egy futárszolgálat a kapocs közte és édesanyja között.

 • Sms rekord Németországban!

  Minden korábbinál több rövid szöveges üzenetet küldtek tavaly Németországban. A mobilszolgáltatók összesen 29,1 milliárd, vagyis másodpercenként 923 SMS-t továbbítottak 2008-ban.

  A forgalom tavaly 15 százalékkal felülmúlta az egy évvel korábbi rekordot, az 1999-es 3,6 milliárdhoz képest pedig csaknem a tízszeresére növekedett.