rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Madonna a legdögösebb nők között

 • Share on Tumblr

  Madonna a legdögösebb nők közöttMadonna, Emma Stone és az amerikai first lady, Michelle Obama is szerepel azon a listán, amellyel a Harper’s Bazaar a világ legdivatosabban öltöző 150 nőjét mutatja be. A divatmagazin először állította össze a 150 legjobban öltözött nő listáját a lap 150. évfordulója alkalmából. A februári szám címlapján Madonna fotója látható. A világszerte számos magazint, köztük a Harper’s Bazaart is kiadó Hearst Magazine szerkesztői szavaztak kedvenceikre a lista összeállításához. “A listáink többé-kevésbé fedik egymást. Ezek a nők közismertek az egyéni stílusukról. Ez is az egyéniségüket dicséri” – számolt be róla Bailey.

  loading...

  A válogatásban szerepel Rihanna, Kate Middleton, Liu Wen, Kristen Stewart, Naomi Campbell, Miranda Kerr, Kendall Jenner és Kim Kardashian, Kaia Greber, és anyja, Cindy Crawford, Beyonce, Lady Gaga, Taylor Swift, Adele, Gwen Stefani, Lupita Nyong’o, Amal Clooney, Gia Coppola, Roopal Patel és Olivia Palermo is.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Saját magának adta fel a kokaint postán!

  Postán küldött haza saját magának hét kilogramm kokaint a kolumbiai Bogotából egy német férfi tavaly áprilisban. A "számlát" csütörtökön állította ki a bíróság: kilogrammonként egy év börtönt kapott.

  A 600 ezer euró (174 millió forint) értékû kábítószert tartalmazó csomagra a feladó azt írta, hogy sztereoberendezés van benne, a légipostai küldeményt azonban a londoni átrakodáskor kiszúrták a vámosok.

 • Kincsvadászok fulladtak meg a Fülöp-szigeteken

  Aranyrudak után kutatva fulladt meg öt kincsvadász a Fülöp-szigeteken.

 • Gyermeket vár John Travolta és felesége!

  16 éves fiuk, Jett másfél évvel ezelõtti elvesztése után John Travolta és felesége elõször lehet igazán boldog: Kelly Preston ugyanis áldott állapotban van.

 • Medvehúst tartalmazó kolbászt foglalt le a rendõrség Monoron

  Medvehúst tartalmazó kolbászt és szalámit foglalt le a rendõrség a Pest megyei Monor egyik húsüzletében. A szokatlan ínyencséget Romániából hozta Magyarországra az üzlet tulajdonosa, azonban nem tudta, hogy a macihúsos felvágott az Európai Unió területén tiltott áru.

  Brummoghatott magában I. József vecsési lakos, amikor a Nemzeti Nyomozóiroda (NNI) és a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium (KVvM) megjelent húsüzletében, és az ott talált mintegy 17-18 kilogramm barna medvehúst tartalmazó szalámi és kolbász eredetérõl kérdezték.

 • A forgalom korlátozásáért megbüntették a Mikulást!

  A forgalom korlátozásáért megbüntették a Mikulás (azaz az olasz Karácsony Apó) kocsiját, amely éppen a vasárnap délutáni Télapó-futamra tartott.

  Valójában a szekeret egy trailer szállította, amelyet a verseny helyszínéül szolgáló dél-tiroli Levico Terme településének szigorú csendõrei feltartóztattak. A vezetõnek a szállítólevél hiányát és a forgalom akadályozását rótták fel. Ezen szabálysértésekért 250 eurós pénzbüntetés fizetésére kötelezték.

 • A világûrbe küldi párját Katy Perry

  Ûrutazást ajándékozott születésnapjára párjának Katy Perry amerikai énekesnõ. A harmincöt éves Russell Brand színész-komikus rövid privát utazást tehet a világûrbe a SpaceShip Two fedélzetén.

 • Mel Gibson utolsó rendezése lehet a készülõ viking film

  Elképzelhetõ, hogy utoljára áll rendezõként a kamerák mögé Mel Gibson, aki az egyelõre csak Viking címen emlegetett filmjének elõkészületein dolgozik.

 • Egy kis vékony nõ nyerte csirkeszárnyevõ versenyt Amerikában

  181 csirkeszárnyat falt fel 12 perc alatt a Fekete Özvegy, amivel megnyerte az Egyesült Államok idei bajnokságát ebben a sprintevés-kategóriában.

 • Gyászos tévedés: 25 évig ápolták egy idegen sírját

  Dollármilliókra perel egy temetõt egy amerikai testvérpár, akik másfél évtized után döbbentek rá, hogy édesanyjuké helyett egy vadidegen férfi sírját gondozták.

 • Nem akarják temetéssel szomorítani családjuk: elajándékozták csontvázuk

  Nem akarja temetésével elkedvetleníteni családját és barátait a brit pár, ezért még életében elajándékozta csontvázát.

 • Heti kétmillió forintért bérelhető ki Sting birtoka

  Esküvőkre és partikra is kiadó Sting hosszú évek munkájával megteremtett toszkánai birodalma. A zenész kis paradicsomot hozott létre a Firenzéhez közeli 360 hektáros birtokon: biogazdaságában mézet, olívaolajat, valamint bort termel, és rendbe hozatta a XVI. századi főépületet is.

 • Paris Hilton a valóságshowjában csak megjátszotta a hülyét!

  Az örökösnõ állítása szerint nem olyan buta, mint amilyennek gondolják, a valóságshowjában is csak megjátszotta a hülyét.

  "Nagyon intelligens vagyok. Képes vagyok mindenre. Én vagyok az élõ bizonyíték arra, hogy a szõkék nem buták" - nyilatkozta a híresség, aki szerint úgy vészelhetjük át a gazdasági világválságot, ha vidám színeket viselünk.

  Hilton másrészt meg van gyõzõdve arról, hogy a férfiak nem a pénze és a külseje, hanem személyisége miatt vonzódnak hozzá.

 • Hamis húszdollárosok voltak egy 8 éves fiúnál Amerikában

  Kötegnyi hamis húszdollárossal ment iskolába egy 8 éves fiúcska az Egyesült Államokban és boldogan osztogatta pajtásainak. A pénz talmisága akkor derült ki, amikor a gyerek az általános iskola büféjében fizetett egy bankjeggyel.

  A tantestület a gyerekektõl összesen 44 bankót szedett össze, azaz 880 dollárt - 130 ezer (hamis) forintnyit.

  A gyerekrõl kiderült, hogy elég rendezetlen a családi háttere, szülei helyett gyámok nevelik, akiket köröznek.

 • Megszületett Király L. Norbi kisfia

  Szerda este született meg az X-Faktoros Király L. Norbi kisfia, és a büszke apuka már most imádja új szerepét.

 • Az amerikaiak negyede a mobilján olvas híreket

  Az amerikaiak negyede manapság a mobilján értesül a hírekrõl - derült ki egy közvélemény-kutatásból.

 • Luxusbirtokon nyaral Beyoncé és családja

  Beyoncé egy New Yorkhoz közeli birtokot választott ki: itt tölti az augusztus családjával.

 • A Dunán traffipax-szal mérik a gyorshajtókat!

  Mivel nekünk nincs, a közúti kollégáktól kapunk ezekre az alkalmakra traffipaxokat –tájékoztatta Tóth Zoltán rendõr ezredes, aki ebben az évben a nemzetközi vízirendészet, az Aquapol elnöke.

  – Vannak a Dunán olyan szakaszok, ahol a megengedett sebesség csak 5 km/h. Aki ezt túllépi, õt ugyanolyan szabályok szerint büntetjük, mintha az országúton tette volna. Ahol nincs korlátozás, ott akár kétszázzal is mehetnek, ha tudnak - mondta Tóth Zoltán ezredes.

 • Megdobta a Glee nézettségét Britney Spears vendégjátéka

  Magasba tornászta a Glee - Sztárok leszünk! címû musicalsorozat nézettségét Britney Spears vendégszereplése.

 • Még a forgalom is leállt Angelina Jolie-tól

  Még a forgalom is leállt Angelina Jolie-tólA több ezer rajongó szinte extázisba esett Angelina Jolie látványától. Az sem vont le az értékéből, hogy mellette volt a férje. Angelina Jolie új filmje, a Rendíthetetlen bemutatójára érkezett meg Sydneybe. Alig néhány órával azután, hogy repülőjárata landolt, férjével, Brad Pitt-tel éppen csak átöltözött a szállodában, és már a Sydney Állami Színház előtt mosolyogtak rajongóikra. Akik nem pár százan, de több ezeren gyűltek össze az utcát elzáró kordonok mögött, hogy, ha csak egy pillanatra is, de láthassák a végzet asszonyát és az egyik legamerikaibb szupersztárt, Brad Pittet.

 • Amy Winehouse rakoncátlankodó mellei

  Amy Winehouse-nek más tervei voltak a hétvégére: összebútorozott volna Usher-rel, a híres hip-hop-sztárral, hogy felvegyenek egy új számot. Ehhez képest kórházba kellett szállítani, mert fájtak az új mellei.

 • Férjhez ment a legextrémebb külsejû nõ

  A kissé rémisztõ Elaine Davidson közel hétezer testékszere mellé kapott még egy karikagyûrût szerelmétõl.

 • Christina Aguilera leszbikus kalandjai

  Christina Aguilera nem érte be csupán férjével õ nõkkel is szórakozni akart. A hírek szerint ilyenkor hármasban bújtak ágyba, de elõfordult az is, hogy Christina egymaga hancúrozott a kiszemelttel.

 • Katy Perry melle nem kell a gyermekmûsorba

  A tervek szerint Katy Perry a szilveszteri Szezám utcában lett volna kulcsszereplõ, ám a szülõk szerint túl szexi az énekesnõ egy délelõtti gyerekprogramhoz, ezért a mûsor mégsem kerül képernyõre.

 • Ragadásmentes rágógumi

  A jó példa ragadós: immár az Egyesült Államokban is kapható a ragadásmentes rágógumi, amelyet Nagy-Britanniában fejlesztettek ki.

 • Bilincs és mosolytalanság: félresikerült a nej 'kötött programja'

  Hartford - Alvó férjéhez bilincselte magát egy asszony az Egyesült Államokban, hogy kibéküljenek, ám végül a nõt bilincselte meg a rendõrség.

  A férfi felébredt a bilincselés után és egyáltalán nem tetszett neki a dolog. Neje azért kötötte magához, hogy ne tudjon elszelelni, ahogy mindig tette, amikor a nõ kezdeményezte problémáik megbeszélését.

 • Megfosztotta a Mikulástól általános iskolai osztályát egy tanítónõ

  Megfosztotta a Mikulástól általános iskolai osztályát egy tanítónõ Nagy-Britanniában: felfedte, hogy nem létezik, mire jó pár tanulója sírva fakadt.

  "A szüleitek teszik az ajándékokat a karácsonyfa alá, nem a Mikulás" - mondta hétévesekbõl álló osztályának, amikor a gyerekek a karácsonyvárás izgalmairól beszéltek.

 • Csaknem két és fél millió forint jár annak, aki megtalálja Bianca Jagger gyûrûjét

  Bécs - Elveszítette kétszázezer eurós - mintegy 46 millió forintot érõ - gyûrûjét egy salzburgi szállodánál Bianca Jagger emberjogi aktivista.

  A platina ékszer, amelynek árából akár egy lakásra is futja, állítólag a múlt hét végén tûnt el az elõtt a dél-salzburgi szálloda elõtt, ahol a Rolling Stones frontemberének, Mick Jaggernek egykori felesége megszállt.

 • Tûzoltóval szállítottak kórházba egy 300 kg-os férfit - elhunyt

  Nem sokkal kórházba szállítása után meghalt egy 300 kilós férfi a guatemalai fõvárosban, a szíve felmondta a szolgálatot.

  Marco Antonio Robles Herrera pénteki kórházba szállítása nem volt egyszerû dolog: tûzoltók egy teljes csapata hidraulikus emelõvel tudta csak kihozni otthonából a túlsúlyos embert.

 • Egyszerre lett apa egy izraeli ikerpár mindkét tagja

  Egy izraeli ikerpár gyermekkora óta szinte mindent együtt csinál, és most még gyermekük is egyszerre született: a feleségek néhány órás eltéréssel hozták világra a kis utódokat.

 • Börtönben a magyar pornósztár

  Harmadik napja van elõzetes letartóztatásban (Kocsis) Brigitta Bulgari pornósztár, akit az olasz hatóságok nyilvános helyen és kiskorúakkal szemben elkövetett szeméremsértéssel vádolnak.

loading...