rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Madonna a legdögösebb nők között

 • Share on Tumblr

  Madonna a legdögösebb nők közöttMadonna, Emma Stone és az amerikai first lady, Michelle Obama is szerepel azon a listán, amellyel a Harper’s Bazaar a világ legdivatosabban öltöző 150 nőjét mutatja be. A divatmagazin először állította össze a 150 legjobban öltözött nő listáját a lap 150. évfordulója alkalmából. A februári szám címlapján Madonna fotója látható. A világszerte számos magazint, köztük a Harper’s Bazaart is kiadó Hearst Magazine szerkesztői szavaztak kedvenceikre a lista összeállításához. “A listáink többé-kevésbé fedik egymást. Ezek a nők közismertek az egyéni stílusukról. Ez is az egyéniségüket dicséri” – számolt be róla Bailey.

  A válogatásban szerepel Rihanna, Kate Middleton, Liu Wen, Kristen Stewart, Naomi Campbell, Miranda Kerr, Kendall Jenner és Kim Kardashian, Kaia Greber, és anyja, Cindy Crawford, Beyonce, Lady Gaga, Taylor Swift, Adele, Gwen Stefani, Lupita Nyong’o, Amal Clooney, Gia Coppola, Roopal Patel és Olivia Palermo is.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Elpusztították a hajót szopó csecsemõbálnát

  Sydney - Örökre "elaltatták" pénteken a magányos csecsemõbálnát, amely anyjának hitt egy hajót és még szopni is megpróbált a jármûbõl.

  A pár hetes bálnaborjú feltehetõen eltévedt - vagy esetleg anyja tagadta meg -, ezért keveredett az ausztrál partok közelébe Sydneytõl nem messze, ahol aztán anyjának vélt egy jachtot. Még szopni is megpróbált belõle, persze hiába. A bálnafi megmentésére verbuválódott csapat bálnatejjel nem tudta táplálni, mivel ilyesmi nemigen van raktáron, ezért kijachtozott a nyílt vízre, maga után csalva az állatot, hogy annak legyen némi esélye valódi anyjára találni vagy csatlakozni egy bálnacsaládhoz.

 • Kétbelû banán

  "Duplabelû" banán hökkentett meg sokakat Nagy-Britanniában épp egy vidám banánfutamon.

 • Leforrázta férje péniszét

  Az 52 éves nõ nem hirtelen felindulásból, veszekedés miatt, hanem elõre megfontoltan cselekedett. Feltett egy fazék vizet a tûzhelyre, majd amikor már lobogott a víz, levette az edényt, bement a hálószobába és alvó férje ágyékára döntötte. A férfi ordítva a fájdalomtól rohant ki a házból. Egy rokona hívta a mentõket.

 • Susan Boyle a pápának énekelt

  A pápának már énekelt, legközelebb pedig Károly trónörökös hercegnek mutathatja meg, mit tud.

 • Kata 5 milliót kér az egyik veséjéért

  Újsághirdetésben kínálja eladásra egyik veséjét egy 30 éves magyar nõ, Kata. Az egyik vidéki kisvárosban élõ, elkeseredett asszony így szeretné megmenteni a családját.

  Hajmeresztõ lépésre szánta el magát végsõ elkeseredésében egy háromgyermekes édesanya. Kata hirdetést adott fel az interneten, amelyben megvételre kínálja fél veséjét. Az ár ötmillió forint, forintra pontosan annyi, amennyi hitel terheli a családi kasszát.

 • Két gyermeket várt, de hármat hozott a világra

  Két gyermeket várt, de hármat hozott a világra az a fiatal brit nõ, aki 5 év után, a mesterséges megtermékenyítés elõtti éjszaka természetes úton is megfogant.

 • Halálos balesetet szenvedett az egykori Megatáncos

  Tragikus baleset áldozata lett egy marcelházi fiú szombaton a D1-es autópályán. Valószínûleg a fiú elaludt. Az autó másik három utasa komoly sérüléseket szenvedett.

 • Itt vannak a robotszínészek!

  A táncoló és házõrzõ robotok után itt vannak a robotszínészek: Oszakában debütáltak egy ember-robot színházi produkcióban.Az oszakai egyetem színpadán bemutatott darab a közeli jövõben játszódik. A drámai konfliktus abból alakul ki, hogy egy fiatal pár két háztartási robotja közül az egyik elveszti motivációját.

  A színészetre programozott gépek képesek arra, hogy párbeszédet folytassanak valódi kollégáikkal, és beléjük táplálták a színpadi mozgást is.

 • Súlyos autóbalesetett szenvedett Palcsó Tamás

  Palcsó Tamás, a korábbi Megasztár zenei tehetségkutató mûsor egyik szereplõje a súlyos sérültje annak a közlekedési balesetnek, ami vasárnap hajnalban történt Budapesten, a XXIII. kerületben - értesült az MTI; a hírt a TV2 szóvivõje megerõsítette.

  Az Ócsai úton a személygépkocsi - amely Dabas irányába ment - ismeretlen okból mintegy 50 métert sodródott, majd egy benzinkút melletti útjelzõ oszlopnak ütközött, ami az autó közepéig befúródott - tudta meg az MTI tudósítója a helyszínen.

 • Sandra Bullock elhízott?

  Sandrát Oscar díjra jelölték, de kijelentette a márciusi díjátadó elõtt mindenképpen zsírleszívásra kell mennie. Persze nem gondolta teljesen komolyan a dolgot a 45 éves színésznõ, azt is mondta, hogy meg tanul addigra külföldi akcentussal beszélni.

 • Vallási okból tagadta meg a munkát egy keresztény buszsofõr

  Vallási okból tagadta meg a munkát egy keresztény buszsofõr Nagy-Britanniában: olyan "ateista" buszt kellett volna vezetnie, amelyen öles felirat hirdeti, hogy "Valószínûleg nincs Isten. Ezért aztán hagyd abba az aggodalmaskodást és élvezd az életed!"

  A feliratok január elején tûntek fel elõször egy istentagadó, illetve -megkérdõjelezõ reklámkampány részeként.

 • Terhesen kivirult Dannii Minogue

  Itt a bizonyíték arra, hogy a terhesség csodákat tehet a nõk önértékelésével: Kylie Minogue kishúga, a szintén popsztár Dannii világéletében háborúban állt önmagával, ám most, hogy babát vár, olyannyira jól érzi magát, hogy egy ausztrál magazin a legszebb nõnek választotta - és egy szép fotósorozattal örökítette meg a sztár szépségét!

 • Esõben is sikeres volt a Talmácsi nap

  Hatalmas esõ zúdult a kecskeméti Gokart Stadionra ma reggelre, ami keresztbe húzta a szervezõk számításait, de a zord idõjárás ellenére úgy döntöttek, hogy megtartják a rendezvényt.
  A nõi és férfi sztárok versenyét törölni kellett, mert a pálya a számukra felkészített gokartokkal veszélyes volt.

 • Harry herceg leesett a lóról

  Harry herceg leesett a lóról, de szerencsére nem lett semmi baja.

 • Agyon lõtte a vécécsészét

  Hatalmas durranás hallatszott egy éttermi vécébõl az Egyesült Államokban: használója "agyonlõtte" a porceláncsészét.

  A férfi nem szándékosan végzett áldozatával, hanem véletlenül: pisztoly volt nála és ahogy felhúzta nadrágját, a fegyver kipottyant a padlóra, elsült és ripityára robbantotta a vécécsészét, amely kicsit megbosszulta "halálát": több porcelánszilánkkal megsebesítette akaratlan hóhérának kezét.

 • Kormányülés elõtt ezután csak hideget ehetnek a szerb miniszterek - ez egy igazi megszorítás!

  Belgrád - A nemzetközi gazdasági válság begyûrûzött a szerb kormányhoz is, és takarékosságra kényszerítette - ezután a kormányépület éttermében nem lesznek meleg fõételek, csak szendvicsek, saláták, hideg elõételek, levesek és édességek.

  Az étlap lepusztításának legfõbb oka, hogy a meleg ételek egy jelentõs részét egyszerûen kidobták, mivel a konyha kicsi, tárolásra alig van hely benne, a miniszterek pedig csak ritkán, fõleg a csütörtöki kormányülések elõtt látogatták az éttermet.

 • Aranyfogat tetetett kutyája szájába

  Aranyfogat tetetett kutyája szájába hálája jeléül egy tehetõs ukrán férfi a közép-ukrajnai Vinnyicában, amiért házi kedvence megvédte egy utcai rablótámadásban.

  Az illetõ a kutyáját sétáltatatta a háza környékén, amikor rablók támadtak rá. A banditák a földre teperték, és el akarták venni a pénztárcáját, valamint mobiltelefonját.

 • Sétaharckocsizhatnak is az ultrakönnyû repülõk országos találkozójának résztvevõi

  Kipróbálhatják a Gripen-tesztet és sétaharckocsizhatnak is az ultrakönnyû repülõk országos találkozójának résztvevõi.

  A Magyar Honvédség katonai alakulatai is jelen lesznek a rendezvényen, amelyet szeptember 5-én és 6-án rendeznek Nógrád megyében a Rétság és Tolmács közötti repülõtéren. Sétalovaglás, sétarepülés, mûrepülés is várja az érdeklõdõket.

 • Új arcot kapott a savval leöntött modell

  Katie Piper arcát volt barátja savval leönttette, amitõl borzalmas égési sérüléseket szenvedett. Azonban az orvosok forradalmi technikát alkalmazva újjávarázsolták a lány vonásait.

 • Felháborodást váltott ki Chilében a dús keblû Szûz Mária!

  Felháborodást váltott ki Chilében, hogy egy felkapott divattervezõ Szûz Mária ruházata által ihletett kollekcióba öltöztette dús, nem ritkán csaknem fedetlen keblû modelljeit.

  A római katolikus egyház elítélte Ricardo Oyarzun munkásságának legújabb megnyilvánulását, és egy chilei konzervatív csoport a bíróságon is megpróbálta a bemutatót ellehetetleníteni - sikertelenül.

 • Születésnapján végezték ki a gyilkost Texas államban!

  Idén már a tizedik embert végezték ki szerdán az egyesült államokbeli Texas államban. A gyilkosságért elítélt férfi élete utolsó napján töltötte be 38. életévét.

  "Bocsánatot kérek a fájdalomért, amit önnek, és családjának okoztam" - mondta Kenneth Morris az utolsó szó jogán áldozata rokonainak, akik végignézték a férfi kivégzését. A férfit a halálos injekció beadása után nyolc perccel nyilvánították halottnak.

 • Futószalagon készítik az új szeretõket - fotóval

  A legmodernebb filmes effekt technológiáját használják a RealDoll nevû guminõk gyártásánál. A cég üzemében futószalagon készítik a szexjátékokat.

 • Ophélie-t valószínû elrabolták

  A soron kívüli DNS-vizsgálat tegnap minden kétséget kizárólag megállapította, hogy a tavaly december 4-én a Lánchídnál eltûnt francia diáklány holttestét találták meg múlt héten a csepeli Duna-öbölben.

  A halál oka „tartós víz alá merülés okozta fulladás” volt. A holttestet egyelõre nem adhatják ki a családnak, mivel egy sor szak értõi vizsgálat még nem készült el. Így például a toxikológiai vizsgálat, ami ki tudja mutatni, ha a lány testébe mérgek vagy drog is került az alkohol mellett.

 • Hernádi Judit autóbalesetet szenvedett

  Hernádi Judit hétfõ reggel szenvedett autóbalesetet a XIII. kerületben. Szerencsére csak autója bánta a koccanást, a színésznõ nem sérült meg.

  Hernádi Judit szabályosan haladt a Pannónia utcán, amelyen elsõbbsége volt a bal kéz felõl érkezõ jármûvel szemben.

  Az autós azonban nem adta meg neki az elsõbbséget, így a két autó összeütközött. Kíváncsiak voltunk, hogy a Jászai Mari díjas színésznõ milyen állapotban van a baleset után.

 • Pezsgõ éjszaka a Forma 1-es bulin

  Gyönyörû lányokkal koccintott Edvin Marton és Tóth Tibi, a Hooligans gitárosa a Forma 1-es Magyar Nagydíj utáni exkluzív partin.

 • Kirúgják a tanárokat a diákok rossz jegyei miatt

  Kirúgják egy amerikai középiskola tanárait, mivel a diákok sorozatosan rossz jegyeket szereztek, elsõsorban matematikából.

 • Inkább egy Szorcsik Viki, mint egy Sarka Kata és párja - mondta Terry Black

  Terry Black, aki a múlt héten Szorcsik Vikibe kötött bele a Hal a tortánban, most a Hajdú-Sarka házaspárt vette össztûz alá. Százszor inkább egy Szorcsik Viki, mint egy Sarka Kata és párja, Hajdú Pötyi - összegezte véleményét Terry Black az ismert házaspárról.

  A transzvesztita elõadómûvész szerint számukra minden a szereplésrõl szól. Katát nem érti, amiért veszélyeztetett terhesként is részt vett egy fõzõmûsorban, Hajdú pedig szerinte szükségtelenül bukkant fel minden alkalommal neje mellett a vacsorák végén.

 • Imafülkék New York utcáin

  A telefonfülkényi létesítményekben van zsámoly térdepléshez, a telefon helyén pedig imára kulcsolt kézfejek tudatják a funkciót.

  Túl sok nincs a közimafülkékbõl, mindössze kettõ, nem férfi-nõi felosztásban, hanem semmilyenben. Mûvével az alkotó, a 29 éves Dylan Mortimer az imádságról szeretne közvitát kiváltani.

  Az imafülkék Manhattanben vannak és december 7-ig várják a bennük imádkozni vágyókat.

 • Balogh Edina bepánikolt!

  A Barátok közt Kingájával sok rajongója szeretne randizni, ám õ már foglalt - olyannyira, hogy a legelsõ közös nyaralásra is sor került. Néhány héttel ezelõtt célba vették Mallorcát!

  "Madarat lehetett fogatni velem, az indulás elõtt egy héttel mégis le akartam mondani az utat, mert rám tört a pánik.

  Alex teljesen ledöbbent, és igyekezett eloszlatni a félelmeimet, amelyek úgy elhatalmasodtak rajtam, hogy szó szerint naponta voltak rosszulléteim."

 • Kocsmába autóztatta magát 12 éves lányával

  Dallas - 12 éves lányával fuvaroztatta magát autón a kocsmába egy anya az Egyesült Államokban.

  Az eset azért derült ki, mert a 35 éves asszony az ivóból hazaküldte lányát, aki feltûnõen lassan hajtott és nem indexelt egy kanyarban, ami feltûnt a rendõrségnek.