rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Madonna a legdögösebb nők között

 • Share on Tumblr

  Madonna a legdögösebb nők közöttMadonna, Emma Stone és az amerikai first lady, Michelle Obama is szerepel azon a listán, amellyel a Harper’s Bazaar a világ legdivatosabban öltöző 150 nőjét mutatja be. A divatmagazin először állította össze a 150 legjobban öltözött nő listáját a lap 150. évfordulója alkalmából. A februári szám címlapján Madonna fotója látható. A világszerte számos magazint, köztük a Harper’s Bazaart is kiadó Hearst Magazine szerkesztői szavaztak kedvenceikre a lista összeállításához. “A listáink többé-kevésbé fedik egymást. Ezek a nők közismertek az egyéni stílusukról. Ez is az egyéniségüket dicséri” – számolt be róla Bailey.

  A válogatásban szerepel Rihanna, Kate Middleton, Liu Wen, Kristen Stewart, Naomi Campbell, Miranda Kerr, Kendall Jenner és Kim Kardashian, Kaia Greber, és anyja, Cindy Crawford, Beyonce, Lady Gaga, Taylor Swift, Adele, Gwen Stefani, Lupita Nyong’o, Amal Clooney, Gia Coppola, Roopal Patel és Olivia Palermo is.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Eljátszotta az aranylakodalomra szánt pénzt a hazardõr nagymama

  Ungvár - Szerencsejátékon vesztette el az aranylakodalomra félretett pénzt egy nagymama a délkelet-ukrajnai Mariupolban, ezért ünneplés helyett válóper vár rá.

  Egy hét maradt a nyugdíjas házaspár aranylakodalmának a megüléséig, amikor a feleség kaszinóba vitte a nevezetes évforduló megünneplésére félretett pénzt, sõt a maga és a férje havi nyugdíját is magához vette. A szerencse azonban nem szegõdött melléje, és a teljes összeget elveszítette - írta a donyecki donbass.ua internetes hírportál.

 • 12 éves magyar kislány énekelt svéd hercegnő esküvőjén

  12 éves magyar kislány énekelt svéd hercegnő esküvőjénA 12 éves Burgmann Katának sikerült az, ami még a legnagyobb világsztároknak sem. Énekelhetett a svéd hercegnő, Madeleine hétvégi esküvőjén. Mint ismert, Madeleine hercegnő és párja a brit-amerikai pénzügyi menedzser Christopher O\'Neill hétvégén mondták ki a boldogító igent 500 vendég előtt. Kata egy elismert ének tagozatos iskolába jár. Legutóbb ezren jelentkeztek oda és csak 180 diákot vettek fel. Sokat koncerteznek, mégis nagy dolog, hogy Kata osztályát választották ki arra, hogy Madeleine hercegnő esküvőjén énekeljenek.

 • Méreginjekcióval végeztek ki egy gyilkost texasban

  Kivégeztek méreginjekcióval egy háromszoros gyilkost Texasban szerda hajnalban - közölték a szövetségi állam igazságügyi hatóságai. Az elítélt, a 32 éves Leon Dorsey, egyrendbeli emberölésért kiszabott börtönbüntetésének letöltése alatt vallotta be, hogy egy másik, kettõs gyilkosságot is elkövetett.

 • Ittassága miatt átadta autója vezetését

  Ittassága miatt átadta autója vezetését utasának egy New York-i férfi, és ez lett a veszte: utasa szintén ivott, és mindketten lebuktak.

  A sofõrcserére figyelt fel egy rendõr, utána pedig arra, hogy a kocsi - miután ismét útnak indult - az elõtte haladó "farára tapadva" megy, annyira, hogy az letért az útpadkára. Miután megállította a követési távolságot nagyon be nem tartó vezetõt, megszondáztatta, és kiderült, hogy a férfi ivott.

 • Hangosabbak lesznek az elektromos autók a vakok miatt!

  A hibrid vagy az elektromos autók egyik jellemzõ tulajdonsága, hogy szinte angtalanok - és épp ettõl válnak veszélyessé a vak gyalogosok számára.

  A japán kormány autógyártók, a vakok szervezetei és fogyasztói csoportok bevonásával június óta keresi a megoldást a mind komolyabb visszhangot keltõ problémára.

 • Kisbabát vár Marót Viki

  A Marót Viki és a Nova Kultúr zenakar 27 éves énekesnõje a negyedik hónapban jár, októberre várja elsõ gyermekét. Egyelõre nem tudják a születendõ baba nevét, de arra az esetre, ha kisfiuk születne, férjével vagy Ádámnak vagy Samunak neveznék a kicsit.

 • Katy Perryvel randizott Robert Pattinson

  Úgy látszik az összetört szívek elõbb-utóbb egymásra találnak.

 • Képtelen ellenállni kolléganõinek Ryan Gosling

  Továbbra is képtelen ellenállni a vele dolgozó kollegináknak a világ legjobb pasijának tartott Ryan Gosling, pedig Eva Mendes várja otthon.

 • A boldog tizenévesek közül többen válnak

  Aki boldog tizenévesen, boldogabb lesz felnõttként, mégis nagyobb az esélye, hogy felbomlik a házassága - erre jutottak brit kutatók.

 • Andrew Lloyd Webber 60 éves lett!

  Lord Andrew Lloyd Webber a hétvégén nagyszabású koncerttel ünnepelte hatvanadik születésnapját a londoni Hyde Parkban.

  A zeneszerzõ ugyan márciusi születésû, a koncert szervezése azonban hosszú idõt vett igénybe, több ezer rajongó hallhatta leghíresebb munkáit az este folyamán.

 • Máris fõszerepet ajánlottak Csobot Adélnak

  Nyáron kezdik el forgatni azt a filmet, amely Szikora Róbert életét dolgozza fel, a készítõk pedig az X-Faktor sztárjának, Csobot Adélnak szánják a nõi fõszerepet.

 • Bebe nem adja át a volánt másnak, korábbi súlyos autóbalesete miatt

  Bebe nem adja át a volánt másnak, korábbi súlyos autóbalesete miattBebe nem bízik senkiben, csupán egy embert enged a kormány mögé, amikor koncertezni indul. Szörnyű emlékei vannak arról, amikor sofőr vitte őket. Egy súlyos karambol miatt hetekig ágyba kényszerült, és műtétek sorozata várt rá, újra kellett tanulnia a járást, és egy évébe került ez az eset. - Én vezetek, amikor fellépésekre megyünk, mert annak idején autóbalesetet szenvedtem,és nem bízok senkiben. Az egyetemen a Hallgatói Önkormányzatnál tevékenykedtem, és a gólyabált mi szerveztük. November volt, és nagy hó esett le.

 • Az ügynökök halála: negatív bemutató

  Nagyon visszafele sült el egy termékbemutató az Egyesült Államokban: porszívóval házaló ügynökök tönkretettek egy matracot, és eljárás indult ellenük.

 • Christoph Waltz, az Oscar-díjas osztrák

  Aligha kételkedett benne bárki, hogy Christoph Waltz osztrák színész, a Becstelen Brigantyk sztárja az Oscar-díjat is megkapja, hiszen már szinte minden díjat begyûjtött zseniális alakításáért. Pedig a sikeres európai színészrõl korábban alig tudott valamit Hollywood.

 • Felavatták azt a szobrot, amellyel a szlovák nyelvtörvény ellen tiltakoznak!

  Felavatták Csicsón azt a szobrot, amellyel a szlovák nyelvtörvény ellen tiltakoznak. Az emlékmûvet Duray Miklós, az MKP stratégiai alelnöke leplezte le több száz ember elõtt.

 • Elakarták rabolni Fekete Pákó kisfiát, Bencét

  A nigériai lakodalmas énekes gyermekével sétált, és miközben tolta a babakocsit, kapott egy telefonhívást, pár másodperce fordult el és mire visszanézett, már csak az üres kocsit látta.

  "Alig hiszem el, hogy ez a borzalmas dolog velem történt meg! Megfagyott a vér az ereimben a gondolattól, hogy elveszítem õt. Egy rohanó alakot láttam magam elõtt és éreztem, hogy a fiam ott van annak az elmebeteg embernek a mocskos kezében. Még életemben nem futottam olyan gyorsan, mint akkor. Tudtam, ha itt nem szerzem vissza, lehet, hogy soha nem látom viszont."

 • Jamie Oliver fõz a G20-csúcs résztvevõinek, de csak 'egyszerû' ételeket

  London - Jamie Oliver fõz a húsz legnagyobb fejlett és fejlõdõ gazdaság (G20) áprilisi londoni csúcstalálkozója résztvevõinek bankettjén, ahol a gazdasági válságra való tekintettel szolid árú ételsort majd szolgálnak fel.

  A The Times online kiadása szerint ugyanis Gordon Brown brit miniszterelnök el akarja kerülni a tavalyi japán G8 csúcs malõrjét, ahol 18 fogásos vacsorával kedveskedtek egy olyan tanácskozás résztvevõknek, amely a nemzetközi élelmiszerválság hatásait volt hivatott tompítani.

 • Leharapta bal karját a krokodil

  Leharapta karját a krokodil egy 18 éves amerikai fiúnak, Kasey Edwardsnak.
  Csak lélekjelenlétének köszönhetõen élte túl egy 3 méteres aligátor támadását Kasey. A bal karját ugyan letépte a gyilkos állat, de az életéért küzdõ fiúnak a hadakozás közben valahogy sikerült kiszúrnia a hatalmas állat szemét, így az végül elmenekült.

  Kasey Edwards csak egy kicsit úszkálni barátaival a floridai Okeechobee-tó közelében található csatornában, mikor megtámadta a krokodil.

 • Újra Való Világ

  Biztosra megy a nézettségért az RTL Klub: az X-Faktor mellett újraindítják a 7 éve hibernált valóságshowjukat is - írta meg a Biztosra megy a nézettségért az RTL Klub: az X-Faktor mellett újraindítják a 7 éve hibernált valóságshowjukat is.

 • Rendõrt harapott meg egy lisszaboni polgármester tanácsadója

  Rendõrt harapott meg az egyik lisszaboni kerület polgármesterének tanácsadója, mert elvontatták lánya autóját.

 • Régi kondomok egy középkori fóliánsban

  Madrid - Két, sertésbélbõl készült óvszerre bukkantak egy középkori fóliánsban a salamancai egyetem könyvtárában - a lelet a feltételezések szerint a XIX. századból származik.

  Az óvszer meglehetõsen elterjedt volt az õsi Egyiptomban, ahogy a Római Birodalomban is, majd e védekezõeszköz évszázadokra feledésbe merült, míg a XVI. században Gabriele Fallopio olasz kirurgus újból fel nem találta - olvasható a ThinkSpain címû angol nyelvû spanyol hírportálon.

 • Péniszhosszabbító szert szedett az olimpiai bajnok

  A kétszeres olimpiai és világbajnok LaShawn Merritt 21 hónapos eltiltást kapott, mert megbukott a doppingellenõrzésen.

 • Pokolgép robbant a Lenin szobornál!

  Pokolgép robbant a szentpétervári Finn (Finljandszkij) pályaudvar elõtt álló Lenin-szobornál: a mintegy 300 gramm trotilnak megfelelõ erejû robbanás némi kárt okozott a szobor hátában, s összezúzott néhány környezõ lámpát.

  A szobrot mûhelybe viszik restaurálásra, s mihelyt elkészül, visszaállítják eddigi helyére - közölték az illetékesek.

 • Batmanért is megadták az egymillió dollárt

  Superman után Batmanért is megadták az egymillió dollárt: ennyit fizetett ugyanis egy rajongó egy 1939-es képregénykötetért, amelyben elõször jelent meg a "bõregér".

 • Halálra izgulta magát az Avatar egy nézõje Tajvanon

  Szélütést kapott és kórházba került az Avatar címû film miatt egy 42 éves tajvani férfi, aki nem sokkal késõbb meg is halt - számolt be kedden a beteget kezelõ egyik orvos.

 • A szexi modell villantott!

  Kissé ügyetlenül mozdult a szexis topmodell, és mély betekintést engedett ruhája alá, persze a jelenlévõk nagy örömére.

 • Nem a tervek szerint alakul George Clooney nyaralása

  Nem a tervek szerint alakult George Clooney és barátnõje, Stacy Keibler utazása. A pár egy olaszországi étteremben ételmérgezést kapott.

 • Brad Pitt magán vagyonából épül újjá New Orleans

  A Katrina hurrikán tombolásának ötödik évfordulóján Brad Pitt is elment New Orleansba, hogy segítsen.

 • Új párra talált VV Annamari

  VV Annamari újra szerelmes, pedig csak a közelmúltban szakított. Talán ennek köszönhetõ, hogy jobban néz ki, mint valaha.

 • 6,9-es erõsségû földrengés rázta meg Tokio-t!

  Richter-skála szerint 6,9-es erõsségû földrengés rázta meg a japán fõvárost és környékét vasárnap - közölte a japán meteorológiai szolgálat.

  A földmozgás központja a Tokiótól 300 kilométerre délnyugatra fekvõ Izu-szigeteknél volt. Sérültekrõl vagy károkról eddig nem érkezett jelentés.