rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Madonna a legdögösebb nők között

 • Share on Tumblr

  Madonna a legdögösebb nők közöttMadonna, Emma Stone és az amerikai first lady, Michelle Obama is szerepel azon a listán, amellyel a Harper’s Bazaar a világ legdivatosabban öltöző 150 nőjét mutatja be. A divatmagazin először állította össze a 150 legjobban öltözött nő listáját a lap 150. évfordulója alkalmából. A februári szám címlapján Madonna fotója látható. A világszerte számos magazint, köztük a Harper’s Bazaart is kiadó Hearst Magazine szerkesztői szavaztak kedvenceikre a lista összeállításához. “A listáink többé-kevésbé fedik egymást. Ezek a nők közismertek az egyéni stílusukról. Ez is az egyéniségüket dicséri” – számolt be róla Bailey.

  A válogatásban szerepel Rihanna, Kate Middleton, Liu Wen, Kristen Stewart, Naomi Campbell, Miranda Kerr, Kendall Jenner és Kim Kardashian, Kaia Greber, és anyja, Cindy Crawford, Beyonce, Lady Gaga, Taylor Swift, Adele, Gwen Stefani, Lupita Nyong’o, Amal Clooney, Gia Coppola, Roopal Patel és Olivia Palermo is.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Obama és Lady Gaga fej-fej mellett a Facebookon

  Tovább folytatódik a "harc" Barack Obama amerikai elnök és Lady Gaga popsztár között a Facebook közösségi portálon: az énekes után már a politikus is 10 milliós rajongótábort tudhat magáénak.

 • Könnyítésül meztelenül töltheti le büntetését

  Könnyítésül meztelenül töltheti le büntetését egy meztelenségért börtönbe került rab Németországban, mert a börtön vezetése elfogadta, hogy az illetõt nyomasztja a rabruha.

  A férfi pucéran túrázott csaknem végig Németországon, ám Nürnbergben elakadt: nem tudta kifizetni a bírságot, amit meztelen sétálás miatt kapott és ezért 10 hét börtönre ítélték.

 • Különbözõ évben születettek az egypetéjû ikrek!

  Különbözõ évben, hónapban és napon született egy ikerpár az Egyesült Államokban: a "fürgébb" még tavaly, a lustább csak az idén.

  Nagy életkorkülönbség azonban nincs köztük, mindössze 26 perc. A két fiúcska Rochesterben látta meg a napvilágot, pontosabban az "éjvilágot", mivel egyikük az óesztendõ utolsó napján éjfél elõtt 9 perccel született, másikuk pedig az újév elsõ napján, éjfél után 17 perccel.

  A gyerekek egypetéjû ikrek, apjuk szintén iker.

 • 66-os cipőt hord a világ legnagyobb lábú embere

  A világ legnagyobb lábára készített cipőket visz magával Dél-Amerikába egy német cipész. Az észak-rajna-vesztfáliai Georg Wessels 66-os félcipőket, szandálokat és munkacipőket készített a világ legnagyobb lábú fiújának.

 • Az amerikaiak negyede a mobilján olvas híreket

  Az amerikaiak negyede manapság a mobilján értesül a hírekrõl - derült ki egy közvélemény-kutatásból.

 • Egy évig rejtegette élettársa holttestét Rácalmáson egy férfi

  Egy évig rejtegette élettársa holttestét Rácalmáson egy férfi, aki tavaly szeptember óta idén októberig felvette halott nõ segélyét is - közölte az MTI-vel csütörtökön a rendõrség.

  A férfivel szemben csalás miatt indult eljárás, és ennek során derült ki, hogy köze van az asszony "eltûnéséhez" is. A rendõrség az ötvenes éveiben járó asszony eltûnése miatt egy bejelentés kapcsán kezdett nyomozni.

 • Csendes felvonulás az eltünt francia diáklányért!

  Megközelítõleg ezren vettek részt Párizsban vasárnap azon a csendes felvonuláson, amelyet a Budapesten eltûnt Ophélie Bretnacher barátai szerveztek, hogy így fejezzék ki szolidaritásukat a francia diáklány hozzátartozóival.

  A menetben a családon és a barátokon kívül részt vett Reims városának nemzetgyûlési képviselõje, Catherine Vautrin volt miniszter, s hivatalosan képviseltette magát Magyarország párizsi nagykövetsége Nott Miklós fõkonzul személyében.

 • Whoopi Goldberg elhagyta káros szenvedélyét

  A színésznõ már hosszú ideje dohányzik, de most elhatározta, hogy egészségének megõrzése érdekében végleg felhagy káros szokásával.

 • Vanessa Redgrave-et a színház segítette át a gyászon

  Színházi munkája segítette át Vanessa Redgrave angol színésznõt a gyászon, amivel lányának, a szintén szakmabeli Natasha Richardsonnak a halála után kellett megbirkóznia - errõl maga Redgrave beszélt a BBC brit közszolgálati adónak.

 • Bebetonoztak egy embert a parlament épületébe

  Megerõsödni látszik a 70 éves Ortansa Amarghioalei sejtése, miszerint egyik fiát szó szerint bebetonozták a jelenlegi parlament székházába, az akkor még Nép Házaként épülõ hatalmas épületbe.

 • Egy norvég képviselõnõ jósokra költötte a közpénzt

  Lemondott arról, hogy induljon a jövõ évben esedékes választásokon mandátuma megújításáért az a norvég képviselõnõ, akirõl kiderült: közpénzen hívogatja tanácsért a jósnõket. Sarah Khaen több millió forintnak megfelelõ norvég koronát költött távközlési keretébõl a jósnõkre, akik feltehetõen nem jósolták meg, hogy ez nem fog jóra vezetni.

 • VV Gergõ és Nikó kapcsolata kezd komolyra fordulni

  VV Gergõ az Összeesküvõk háza táján udvarolgat.

 • 107 éves és még szûz

  Clara Meadmore nemcsak Angliában, de az egész világon rekorder. Rajta kívül még egyetlenegy nõ sem számolt be arról, hogy életében nem volt kapcsolatban férfival.

 • Anyuka a hûtõben, pénz a zsebben!

  Otthonuk fagyasztóládájába dugta 98 évesen elhunyt anyját egy férfi az Egyesült Államokban, hogy felvehesse az asszony nyugdíját.

  A rendõrség lakossági tipp nyomán tartott házkutatást és bukkant a tetemre.

 • Az sms király 141 betût 61másodperc alatt pötyögött be

  Olimpiát ugyan még nem rendeznek belõle, ám Svédországban a hét végén sms-bajnokságot tartottak egy helyi telefontársaság szervezésében. A gyõztes a 17 éves My Svensson lett, aki 141 betût és írásjelet 61 másodperc alatt pötyögött be telefonjába a döntõben.


 • Összeházasodik az egy napon, egy kórházban szültetett pár

  Összeházasodnak azok a pennsylvaniai jegyesek, akik egy napon születtek, ugyanabban a kórházban, és édesanyjuk egyazon kórteremben feküdt a szülészeten.

 • Hízni akar a bõ negyed tonna Donna

  Négy és fél mázsára akarja felhizlalni magát egy amúgy sem pillesúlyú nõ az Egyesült Államokban.

 • Mostohaanyja beperelte Mel Gibsont

  Mostohaanyja Mel Gibsont okolja és pereli válása miatt.

 • Nyomozást indított az igazságszolgáltatás Emma Watson ellen

  Nyomozást indított az igazságszolgáltatás Emma Watson ellenEmma Watson elvileg egy ártatlan kisangyal, aki most azonban igencsak nagy bajban van, ugyanis nyomozást indított ellene az igazságszolgáltatás. A 24 éves színésznőt azzal gyanúsítják, hogy egy amerikai nőt feketén dolgoztatott a londoni házában. A brit belügyminisztérium jelenleg azt próbálja kideríteni, hogy a nőt bejelentették-e vagy csupán egy turistavízummal rendelkezett, azaz illegálisan foglalkoztatták. A házvezetőnőt egy határőr kérdezte meg, hogy miből akarja finanszírozni a nagy-britanniai tartózkodását.

 • Czippán Anett lesz Gombos Edina utóda

  Megtalálták Gombos Edina utódját! A TV2 mûsorvezetõ-jelöltjei közül végül Czippán Anett lett a befutó, aki Szekeres Nórához hasonlóan már gyermekként megismerkedett a kamerákkal és a stúdió légkörével a Kölyökidõ címû mûsorban.

  A huszonnégy esztendõs Czippán Anett Egerben média-magyar szakos-hallgatóként végzett, dolgozott a városi televíziónál és rádiónál egyaránt.

  Az Aktív új mûsorvezetõje - Somogyi Zoltán társaként - szeptemberben lép képernyõre

 • Rafael Nadal Shakira videoklipjében szerepel

  Rafael Nadal világklasszis teniszezõ szerepel Shakira legújabb videoklipjében, amelybõl pénteken mutatta be az elsõ részleteket a kolumbiai énekesnõ lemezét kiadó Sony.

 • Szexklub a múzeumban

  Szexklub költözött egy bécsi múzeumba, az osztrák fõváros egyik jellegzetességének számító Szecesszió Házába.

 • Karon lõtte magát, mert barátnõje nem akart szexelni

  Szex helyett karon lõtte magát egy férfi az Egyesült Államokban, de nem azért, mert az utóbbit ugyanannyira szereti csinálni, hanem dühbõl, amiért barátnõje elzárkózott a szeretkezéstõl.

  A pár kora reggelig mulatozott egy bárban, és amikor hazaért, a nõnek már csak aludni volt kedve. A barátnõ elvonult külön hálószobájába, a 29 éves férfi meg efölötti csalódásában karon lõtte magát, ráadásul kétszer, majd berontott a hölgyhöz, megfenyegette, utána kitámolygott a konyhába, ahol teljesen kiütötte magát a tûzhellyel: nekiesett és úgy bevágta a fejét, hogy elájult.

 • Herét harapott a 45 éves nõ szex közben

  A Daily Mirror jelentése szerint a 45 éves Martin Douglas heréit már visszavarrták – harapós barátnõjével azóta szakított.

 • 2012-ben kerül mozikba a Batman legújabb része

  2012 júliusáig kell még kibírniuk a Batman-rajongóknak, akkor kerül ugyanis a mozikba Gotham City megmentõje történetének legújabb része - jelentette be a Warner stúdió.

 • Csöcstartó teheneknek!

  Melltartót, pontosabban tõgytartót varrtak a teheneknek a jakutföldi Ojmjakon faluban, de nem téli unalomûzõként, hanem a hideg ellen.Ojmjakon környéke egyike az északi félteke két hidegrekorder településének (a másik Verhojanszk).

  A nyolcszáz fõs Ojmjakon neve a helyi szaha nyelven ugyanakkor "meg nem fagyó vizet" jelent, utalva a környék meleg vízû forrásaira.

 • Lady GaGa vetkõzni fog!

  A mindig extravagáns és semmitõl sem meghátráló Lady GaGa úgy tûnik újabb húzásra készül. Izgatottan és mindent beleadva készül egy meztelen fotózásra a Playboy magazinnal.

 • Saját magának adta fel a kokaint postán!

  Postán küldött haza saját magának hét kilogramm kokaint a kolumbiai Bogotából egy német férfi tavaly áprilisban. A "számlát" csütörtökön állította ki a bíróság: kilogrammonként egy év börtönt kapott.

  A 600 ezer euró (174 millió forint) értékû kábítószert tartalmazó csomagra a feladó azt írta, hogy sztereoberendezés van benne, a légipostai küldeményt azonban a londoni átrakodáskor kiszúrták a vámosok.

 • Hihetetlen! Óra alatt szexeltek a rajzteremben!

  A rajzteremben szerelmeskedett két diák a szeghalmi Tildy Zoltán Általános Iskolában.
  Az eset még a múlt héten történt. A diáklány másnap számolt be szüleinek az esetrõl, akik azonnal a rendõrséghez fordultak.

  A 13 éves, hatodikos lány és a 16 éves, nyolcadikos fiú ellentmondásosan számolt be a történtekrõl. A lány azt mondta a szüleinek, hogy védekezett, s megerõszakolták õt, míg a fiú beszámolója szerint a lány önként adta oda magát neki.

 • Egy idõs német nõ 600 ezer eurót vitt magával a kórházba egy cipõsdobozban

  Berlin - A bankok iránti bizalmatlanságból 600 ezer eurót tartott készpénzben egy 88 éves bajorországi nõ egy cipõsdobozban, s azt magával vitte a kórházba is, ahol eltûnt egy része.

  Amikor az idõs nõt a mentõk Vilshofenbõl kórházba szállították, ragaszkodott hozzá, hogy a cipõsdobozt is magukkal vigyék. A kórházi személyzet tanúk jelenlétében felnyitotta a dobozt, és 600 ezer eurót talált benne bankjegyekben - jelentette az Am Sonntag címû passaui lap a rendõrség szóvivõjére hivatkozva.