rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermeke

 • Share on Tumblr

  Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermekeMegszületett Katherine Heigl és Josh Kelley kisfia. A Grace Klinika egykori színésznője és dalszerző férje harmadik gyermeküket Joshua Bishopnak nevezték el. A párnak ez az első közös gyermeke, korábban két kislányt fogadtak örökbe. Naleigh Moont 2009-ben Dél-Koreából, Adelaide Marie Hope-ot pedig három évvel később, szintén Koreából vette magához Heigl és férje. Heigl korábban azt nyilatkozta, hogy őt is meglepte, hogy 38 évesen a teherbe esett. Egyáltalán nem számított rá, és azt mondja, örökbefogadott lányaikkal is teljes lett volna az életük.
  Most egy kicsit még teljesebb lett.

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Kotrógépet lopott egy Mikulás Lengyelországban

  Az Anova hírügynökség értesülései szerint december 9-én egy Mikulásnak öltözött férfi egy 4, 5 ezer dollár értékû kotrógépet lopott el egy építkezési vállalkozó udvaráról.

  A tolvaj késõbb maga hívta fel telefonon a jármû tulajdonosát, a Mikulásként mutatkozott be, és játékokat valamint édességet követelt váltságdíjként. Azt állította, hogy a város árvaházának kis lakóit szeretné megajándékozni.

 • Elhunyt Patrick McGoohan!

  Nyolcvan évesen Los Angelesben elhunyt Patrick McGoohan amerikai színész, akit leginkább a Columbo sorozatból ismerhetnek a nézõk.

  A népszerû krimisorozat több epizódjában is õ alakította a gonosz gyilkost, emellett producerként is egyengette a ballonkabátos nyomozó kalandjait. A hírnevét még Angliában alapozta meg a The Prisoner címû tévésorozattal.

  Az ír gyökerû McGoohan New Yorkban született, de Angliában és Írországban nevelkedett. Elsõ szerepeit a Danger Man címû tv-filmsorozatban alakította, egy titkosügynököt játszott.

 • Dagattá tehet a sok szex!

  Indiai orvosok szerint a sok szex serkenti a prolaktin nevû hormon termelését, amely viszont segíti a súlygyarapodást. A prolaktin-szex összefüggés skót kutatója cáfolja a feltételezést. Mi meg aggódunk. Az ötlet, hogy a kiadós testmozgástól hízunk, kissé bizarr, pedig indiai kutatók egy csoportja pontosan ezt pedzegeti. Ráadásul elméletükben a mozgás nem más, mint szex. Tudjuk, eddig mindenki azt mondta, hogy a szextõl csak szebbek és vékonyabbak lehetünk, de Indiában úgy látszik máshogy gondolják.

 • Jennifer Lawrence újévi fogadalma 2013-ra

  Jennifer Lawrence újévi fogadalma 2013-ra, hogy megpróbál sokkal jobban kiállni magáért.

 • Huszonkilencmillió forint egy fehér szarvasgombáért

  Összesen 105 ezer euróért (29 millió forintért) cserélt gazdát egy 900 gramm súlyú fehér szarvasgomba egy olaszországi árverésen.

 • Lemezkiadót váltott a Rolling Stones

  Nagy változások történnek mostanság a Rolling Stones háza táján. Az örökifjú csapat a minap lemezkiadót váltott. A zenekar exkluzív szerzõdést írt alá a világ egyik legnagyobb könnyûzenei kiadójával, a Universal Music-kal.

  A világhírû együttes az elmúlt évek során sem a legutolsó lemezcéggel dolgozott együtt, hiszen az EMI istállójához tartoztak. Állítólag innen azóta távoznak a legnagyobb nevek, mióta 2007-ben egy Terra Firma nevû cég megvásárolta a kiadót.

 • Egy sírhely áráért kettõt kapnak a temetkezõk

  Egy sírhely áráért kettõt kapnak a temetkezõk Indianapolisban.

  Az akció az észak-amerikai nagyvárosnak azonban csupán a keleti felében lévõ, Memorial Park sírkertre érvényes.

 • Négy ember halálát látta elõre a népszerû jósnõ

  Müller Rózsa, az Ezo TV legismertebb jósnõje a rendõrség munkáját is segíti, de errõl nem tud felhõtlen örömmel beszélni, mert sajnos mindig neki lett igaza a rossz dolgokban.

 • Pucér vásárlók rohantak le egy szupermarketet

  Valóságos rohamra indult több tucat német és dán vásárló egy szupermarket ellen, amely meglehetõsen extrém akciót hirdetett: az elsõ száz pucéran megjelenõ vásárló alaposan telepakolhatta a bevásárlókocsiját.

 • A túl hangos szex miatt kellett kiköltözniük

  A túl hangos szex miatt kellett kiköltöznie lakásából egy fiatal párnak a németországi Zwickauban.

 • Egy ötéves kislányt akartak összeházasítani Pakisztánban

  Két pakisztáni család évtizedek óta húzódó vitáját próbálták lezárni azzal, hogy összeadják a mindössze ötéves kislányt és a hétéves fiút. Mohammad Waseem (7) és Nishain Karachi (5) már esküvõi ruhában várta a százfõs násznép elõtt a szertartás kezdetét, amikor rendõrök jelentek meg és leállították az esküvõt: Pakisztánban csak 18 éves kor után lehet házasodni.

 • Parmezános chilifagylalt

  Parmezános chilifagylalttal nyerte meg egy étterem versenyét egy nõ Nagy-Britanniában.

 • Sarka Kata terhesen is vállal aktot - szánalmas

  Sarka Kata szóban már beleegyezett, hogy kíváncsi szemek elé tárja gömbölyödõ testét. Férje nem rajong az ötletért, hogy áldott állapotban álljon modellt.

 • Véradásdíj: autó vagy lovas bricska

  Autót vagy lovas bricskát nyerhet az, aki Ohio államban ad vért. A szokatlan nyeremény - a második jármû - oka, hogy a helyi Vöröskereszt nem akarja kihagyni a sorsolásból amish donorjait.

 • Saját halálhírét keltette egy internetes csaló

  Saját halálhírét keltette egy internetes csaló, aki így akart megszabadulni az általa becsapott eBayes vásárlóktól. A férfira kétéves börtönbüntetés vár.

  Jason Hart apja nevében hívta fel a városi újságot, és bejelentette, hogy "fiuk" elhunyt, hetekkel azt követõen, hogy szüleit megmentette egy tûzesetben.

 • Gyújtogatót fogtak el a rendõrök Újpesten!

  Gyújtogatót fogtak el a rendõrök Újpesten, a férfi megalapozottan gyanúsítható több, a kerület területén elkövetett rongálás, vagy annak kísérlete elkövetésével.

  Újpesti járõrök vasárnap hajnalban egy férfira lettek figyelmesek, aki öngyújtóval egy letakart személygépkocsi ponyváját gyújtogatja. A férfi a rendõröket észlelve menekülni próbált, azonban a közelben elfogták és elõállították.

 • Talmácsi Gábor: 'Fájó szívvel, de elengedtük egymást!'

  Feláldozta magánéletét karrierjéért Talmácsi Gábor. A motorversenyzõ a minap szakított barátnõjével.

  Még el sem kezdõdött, máris véget ért Talma szerelme kedvesével, Iszak Eszter modellel.

  Úgy tûnik, az õ esetükben nem mûködött a távkapcsolat, s mindketten jobbnak látták, hogy szétváltak útjaik.

  A fiataloknak sokat kellett volna nélkülözniük egymás társaságát, hiszen mindketten sikeres, elfoglalt emberek.

 • Balhé Liptai közelgõ esküvõje körül

  Régóta köztudott, hogy Liptai Claudia és édesapja között nem éppen felhõtlen a viszony. Leginkább arra korlátozódik, hogy az idõs férfi néhány lap hasábjain elmondja, milyen rég nem látta leányát és unokáját.

 • Vanessa Williams bekapcsolódik a Született feleségekbe

  Vanessa Williams jövõ õsztõl bekapcsolódik a Születet feleségek címû tévésorozatba.

 • Robbantani akart Ozy könyvbemutatóján

  Bomba szakértõket kellett hívni Ozzy Osbourne pénteki könyvbemutatójára, miután elkaptak egy férfit, akinél házilag készített tûzijáték volt. Az énekes éppen dedikálta az önéletrajzát, amikor a rendõrök kiszúrtak egy férfit, aki bent a floridai könyvesboltban rágyújtott egy füves cigire.

 • Twitterezõk: hamarabb szakítanak, többet maszturbálnak

  Az OKCupid nevû amerikai társkeresõ folyamatosan kérdésekkel zaklatja/szórakoztatja többmillió felhasználóját, majd a hatalmas mennyiségû adatból jó esetben vicces és izgalmas összeállításokat közölnek blogjukban. Legfrissebb posztjuk több váratlan összefüggésre mutat rá, ezek közül a legérdekesebb talán az a rész, amely a Twitter felhasználóival foglalkozik.

 • Natalie Portman a legjobban megtérülõ hollywoodi sztár

  Még az Alkonyat-trilógia sztárjánál is jobb befektetés Natalie Portman.

 • Merész kijelentést tett Balotelli

  Az olasz csatár merész kijelentést tett: ha a Real Madrid bejut a Bajnokok Ligája döntőjébe, úgy a játékosok lefeküdhetnek a barátnőjével.

 • Faültetõ bombázó

  Amikor egy volt harci eszköz hasznos lehet, ez jellemzi a Lockheed Martin-féle bombázó repülõgépet. Amíg más bombázók embert ölnek, és taposóaknákat dombnak le, ez a C-130-as fákat ültet.

 • Terhessége miatt került tolószékbe

  Közepesen nevezhetõ boldog kismamának az a brit asszony, aki terhessége miatt tolószékbe kényszerült.

 • Szellemek ûzte család: 52 szobásat hagytak hátra

  London - Kísértetek elõl költözött el 52 szobás házából egy család Nagy-Britanniában.

  Az ingatlant tavaly vették, 3,6 millió fontért - csaknem 1,1 milliárd forintért -, ám már elsõ éjjel megkezdõdött a kísértetjárás. A hatfõs - amúgy arab származású család - kopogásokat hallott a falakon, rejtélyes alakokat látott és vérfoltokat fedezett fel másfél éves fiuk paplanján. Utóbbi volt az utolsó csepp a pohárban, a házaspár négy gyerekével, a fiukkal és 7, 5 és 3 éves lányaikkal azonnal, már másnap kiköltözött.

 • Megszületett Lilly Allen második kislánya

  A brit énekesnõ életet adott legifjabb lányának, Marnie Rose Coopernek.

 • A francia munkások lezártak egy gyárat!

  Több mint kétszáz francia munkás lezárta ma a világ legnagyobb darugyártó cége, az amerikai Manitowoc Cranes közép-franciaországi leányvállalatának kapuját.

  A tüntetõk újabb félszáz dolgozó tervezett elbocsátása ellen tiltakoznak.

 • Kiraboltak egy bankot a XI. kerületben!

  Kiraboltak egy pénzintézetet a fõváros XI. kerületében, a Bartók Béla úton. Budapesti Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese szerint a pénzintézetbe egy 30-35 év körüli férfi ment be és a bent tartózkodó alkalmazottakat feltehetõen fegyverrel megfenyegette.

  Az elsõdleges információk szerint a férfinak sikerült pénzt szereznie, majd gyalogosan menekült el a helyszínrõl.

 • A szexuális örömszerzést is megadóztatná egy román politikus

  A szexuális örömszerzésre is adót vetne ki egy szociáldemokrata román politikus - legalábbis ezzel az ötlettel próbálja kifigurázni az egészségügyi miniszter által javasolt "hamburgeradót".

loading...