rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermeke

 • Share on Tumblr

  Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermekeMegszületett Katherine Heigl és Josh Kelley kisfia. A Grace Klinika egykori színésznője és dalszerző férje harmadik gyermeküket Joshua Bishopnak nevezték el. A párnak ez az első közös gyermeke, korábban két kislányt fogadtak örökbe. Naleigh Moont 2009-ben Dél-Koreából, Adelaide Marie Hope-ot pedig három évvel később, szintén Koreából vette magához Heigl és férje. Heigl korábban azt nyilatkozta, hogy őt is meglepte, hogy 38 évesen a teherbe esett. Egyáltalán nem számított rá, és azt mondja, örökbefogadott lányaikkal is teljes lett volna az életük.
  Most egy kicsit még teljesebb lett.

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Eltünnek a házi sörfõzdék!

  Negyedével-ötödével esett vissza az év eddig eltelt részében a kis sörfõzdék forgalma a tavalyiakhoz képest – írja a mai Napi Gazdaság.

  A kilencvenes évek közepén 340 kisüzemi sörfõzde volt Magyarországon, ma maximum 50-55 lehet, miközben új piaci belépõk nemigen vannak, a régiek fogyatkoznak.

 • Eladta újszülött gyermekét, hogy tudja fizetni hiteleit!

  Húszezer dollárnak megfelelõ összegért (3,9 millió forint) bocsátotta áruba újszülött gyermekét a dél-ukrajnai Herszonban egy nõ, aki a leleplezését követõen azt állította, hogy bankhiteleinek törlesztésére kellett a pénz.

  Arról, hogy egy fiatal nõ vevõt keres újszülött gyermekére, a herszoni rendõrség emberkereskedelem elleni ügyosztálya még az anya terhessége idején értesült. Két nyomozó - egy férfi és egy nõ - férj-feleségnek adva ki magát, azonnal felvette vele a kapcsolatot.

 • Justin Bieber nem támogatja nehéz sorsú nagypapáját

  Míg Justin Bieber dúskál a pénzben, addig nagyapja éhezik és egy roskatag faházban tengeti életét. A fiatal énekes vagyona meghaladja a 70 millió fontot, addig nagyapját nem támogatja egy forinttal sem.

 • A lábujjaival zongorázó fiatalember nyerte a kínai tévés tehetségkutatót

  Egy lábujjaival zongorázó fiatalember nyerte vasárnap az elsõ, nemzetközi licenc alapján készült China's Got Talent címû kínai televíziós tehetségkutató show-t.

 • Megvénült Madonna

  Hiába megannyi mûtét és fiatal szeretõ, Madonnán nyomot hagyott az idõ vas foga. Az énekesnõrõl készült legutóbbi fotón jól látszik, hogy bizony nagyon megöregedett.

 • Madonna miatt elköltöztettek malawi lakosokat

  Közel kétszáz falulakó kényszerült otthona elhagyására a Madonna által finanszírozott lányiskola építése miatt.

 • Rúdtáncra oktatták a 7 éves lányokat

  Keresztény szervezetek és a gyermekvédelem is tiltakozik a gyermekeknek szóló pikáns fitnesz órák miatt.

 • Esküvõ a fellegekben

  London - Egymás mellett szálló repülõgépek tetején ülve mondta ki a boldogító igent egy angol pár.

  A 23 éves Katie Hodgson klasszikus menyasszonyi ruhában ült egy kétfedelû repülõgép szárnyán, amely a házasságba repítette. Võlegénye, a 24 éves Darren McWalters egy ugyanolyan géphez szíjazva repült mellette, a valamivel fellettük szálló pap pedig egy légi kommunikációs rendszer segítségével adta össze a kalandvágyó szerelmeseket 300 méter magasságban.

 • Svéd férfi döntötte meg a függõleges futás világrekordját

  A függõleges, falról való lefutás világrekordját döntötte meg egy svéd férfi. A kötelekkel biztosított Tony Berglund 34,76 másodperc alatt futott le a Svédország nyugati részén lévõ Västeraas egyik épületének homlokzatán kialakított száz méteres szakaszon. Ezzel a teljesítménnyel bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe, mivel túlszárnyalta a brit Steve Jones rekordját, aki 2009-ben 36,25 másodperc alatt tette meg a függõleges távot.

 • Steven Seagal, most a szexuális zaklató szerepbe

  Egy újabb hírességet vádoltak meg szexuális zaklatással, Steven Seagal mindent tagad.

 • Paris Hilton duettezne Britney Spears-szel

  A modellkedés és a pornó után a botrányhõsnõ úgy gondolja, énekelni is tud.

  Paris elsõ albuma 2006-ban jelent meg, de a várva várt siker érdeklõdés hiányában elmaradt. A híresség azóta tervezi visszatérését.

  A Hilton-lány reméli, hogy Britney - aki szintén legújabb albumán dolgozik - ráér majd egy duett erejéig. Paris azt nyilatkozta az egyik angol bulvárlapnak, hogy az új lemeze hamarosan megjelenik.

 • Vasszûz zúz a Sziget nulladik napján!

  Az Iron Maiden a napokban kezdi világkörüli turnéját Mumbai-ban, Indiában. A zenekar örömmel jelenti be, hogy a világ legnagyobb stadionjai és fesztiváljai között, fellép Budapesten 2008. augusztus 12-én, kedden, a Sziget nulladik napján.

 • Nõnek öltöztek a román zsaruk a zsebesek miatt

  Zsebtolvajok miatt "nõs" rendõrök

  Bukarest - Zsebtolvajok miatt lettek "nõsek" rendõrök Romániában, mármint öltöztek nõnek.

  Parókákkal és sminkkel tovább javítottak külcsínük hitelességén, aztán utazgatni kezdtek a temesvári villamosokon.

 • Kate Moss expasija ölte meg a fiatal rendezõnõt?

  Pete Dohertyt drogárusítás gyanújával tartóztatták le, a feltételezések szerint õ adta el azt a drogmennyiséget Robin Whiteheadnek, amibe késõbb a fiatal rendezõnõ belehalt.

 • Kövérség miatt utasították el egy pár örökbefogadási kérelmét

  Kövérség miatt utasították el egy pár örökbefogadási kérelmét Nagy-Britanniában.

  A 37 éves férfi másfél mázsát nyom, és az illetékes hatóság szerint a túlsúly miatt fennáll a veszélye, hogy súlyos beteg lesz, vagy akár meghal, így a pár nem tudná optimálisan felnevelni az örökbe fogadott gyermeket.

 • Pamela Anderson lakókocsiban él fiaival

  Valóban egy lakókocsiban él fiaival, Brandonnal és Dylannal Pamela Anderson.

  Az ok: kaliforniai otthonuk éppen felújítás alatt áll. A kebelcsoda nem ad rá magyarázatot, miért nem egy szállodát választottak, míg tartanak a munkálatok. Viszont nem gyõz áradozni kerekes átmeneti hajlékukról.

  "Egy lakókocsiban élek, és imádom! Kicsi, de sikkes, és tökéletes nekem meg a srácoknak. Tök jó babzsákokon ülni, és a nyilvános mosodába járni."

 • Megszületett Uma Thurman kislánya

  Harmadik gyermekének vasárnap adott életet a Kill Bill sztárja.

 • Baseball ütõvel verték meg a Rolling Stones gitárosának fiát

  Ronnie Wood fia, Tyrone csúnya verést kapott, minek következtében eltört az egyik karja és agyrázkódást kapott.

 • A földön kúszva menekült autójához Harry Styles

  A földön kúszva menekült autójához Harry StylesSosem egyszerű egy ismert zenész élete, hiszen mindig meg kell küzdeni a fanatikus rajongókkal, akik aláírást és képet szeretnének kedvencükről. A One Direction zakar énekesével, Harry Styles-szal sincs másként, ám ő kicsit nehezen viseli ezt. Könnyekben tört ki és a földön kúszva próbált autójához menekülni New York-ban az One Direction zenekar énekese. Harry Styles-t imádják a rajongók, ám az őrült rajongás már kezdi kikészíteni a fiút. Egy szálloda előtt történt az incidens, ahonnan Harry sietősen távozott volna ha a rajongók hagyják.

 • Nem bír magával Stohl Buci!

  Stohl András nemrég még arról vallott, mennyire bántja, hogy ittasan vezetett, és nincs olyan nap, amikor ne jutna eszébe a baleset. Ehhez képest nemrég kiderült, állítólag újra önfeledten bulizott a Tenkes kapitánya utolsó elõadása után.

 • A nõk nem becsülik a férfiak házimunkáját

  A férfiak messze nem kapnak annyi elismerést házimunkájukért, mint amennyi járna nekik - állapították meg egy brit tanulmány készítõi.

 • Fogkrémrabló után nyomoz a rendõrség!

  Fogkrémrabló után nyomoz a rendõrség Németországban, az illetõ 68 tubusnyit próbált zsákmányolni egy rostocki áruházból.

  A fogkrémes dobozokat dzsekije alá rejtette, ám feltûnt egy eladónõnek, hogy mekkorát hízott a vevõ. Megállásra szólította fel, de a férfi futásnak eredt, mire az eladónõ utána iramodott és megragadta a kabátját. A padló hamarosan tele lett fogkrémesdobozokkal.

 • Megdöntötték a leghosszabb rádiómûsor világcsúcsát!

  Egy német lemezlovas megdöntötte a leghosszabb rádiómûsor világcsúcsát, azaz egyfolytában egy héten át cserélgette a bakeliteket.

  Egy hannoveri rádió munkatársa, bizonyos Dominik Schollmayer egyik reggel elindította mûsorát, és egy hét múlva fejezte be, azaz 169 órán át volt élõ adásban egyfolytában. Ezzel egy órával megdöntötte a korábbi világcsúcsot, amelyet egy olasz lemezlovas állított fel.

 • Felállította a több országban zenélés világrekordját egy német gitáros

  Zenei világrekordot állított fel a hét végén a németországi Szászországból származó gitáros, Vicente Patiz: huszonnégy óra alatt nyolc országban nyolc koncertet adott, eközben még a zenekari autóbuszt is vezette.

 • 15 millió éves alsó állkapcsot találtak Közép-Franciaországban

  Közel 15 millió éves alsó állkapcsot találtak Közép-Franciaországban. Tavers-ben a hét elején egy õslénytannal foglalkozó régésztábor résztvevõi - jelentette be szerdán az Orléans-i Természettudományi Múzeum.

 • LL Junior a lovag!

  A rapper meg fogja lepni kedvesét Valentin napkor, feltéve ha van neki. Ugyanis ez az a téma amirõl nem beszél, de arról, hogy sírt már lánynak, hogy fogadja vissza és, hogy imád szerelmet vallani arról szívesen beszél LL Junior.

 • Százévesen szerzett bizonyítványt egy mexikói asszony

  Százévesen szerzett bizonyítványt egy mexikói asszonySzázévesen szerzett bizonyítványt egy mexikói asszony. A tanfolyam egy évig tartott. Manuela Hernández Velázquez egy népiskolába iratkozott be Oaxaca szövetségi államban. Az asszony egy évig tartó tanulmányai végeztével vehette át bizonyítványát szerdán. Gyerekkorában Dona Manuelita – ahogy környezetében emlegetik – csak egy évig járt iskolába: nem tanulhatott, mert dolgoznia kellett. Az asszonynak nagy szenvedélye az olvasás, rendszeres újságolvasó. „Gond csak a látásommal van, szemüvegre van szükségem” – mondta.

 • Valódi könnyeket hullatott a klipforgatáson az énekesnő

  Valódi könnyeket hullatott a klipforgatáson az énekesnőMiley Cyrus elárulta, legutóbbi klipjében, a Wrecking Ballban hullatott könnyei igaziak voltak. Az énekesnő elárulta, kiskutyája nem sokkal a klipforgatás előtt halt meg, így nem volt nehéz valódi érzelmeket produkálnia. „Igazi volt. A kutyám nemrég pusztult el.” Miley nemrég azzal botránkoztatta meg a világot, hogy Robin Thicke-vel való fellépésén a koreográfia többeknél kiverte a biztosítékot. „Nem érdekelnek a negatív reakciók, mert nem először fordult elő ilyen a poptörténelemben. Madonna és Britney is megcsinálta, szinte minden VMA során valaki történelmet csinál.

 • Végül megbocsátott Pamela Berkinek

  Végül megbocsátott Pamela BerkinekBerki Krisztián megdöbbent, amikor Amerikából hazatérve benyitott a lakásába, és ott találta Pamelát. Zavarát tündéri kislánya oldotta fel. Krisztián az elmúlt hetekben bebizonyította, hogy mennyire szeret minket. Fel kell rá készülnöm, hogy mindig is lesznek rosszakaróink, ám a jövőben nem fogok nekik bedőlni. Túl vagyok a szülés utáni depressziómon, elkezdtem fogyni. Újra az az életerős Pamela vagyok, akibe Krisztián beleszeretett. Azt viszont nem ígérem, hogy nem leszek féltékeny, de vigyázok rá, hogy ne hatalmasodjon el rajtam.

 • Újra Charlie Sheen húzta ki a bajból Lindsay Lohan-t

  Úgy tûnik a botrányos színésznõ Lindsay Lohan ismételten bajba került. Megsegítésére pedig nem más érkezett, mint ugyancsak züllött életérõl elhíresült színészkollégája, Charlie Sheen, aki korábban már kihúzta a színésznõt a bajból.

loading...