rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermeke

 • Share on Tumblr

  Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermekeMegszületett Katherine Heigl és Josh Kelley kisfia. A Grace Klinika egykori színésznője és dalszerző férje harmadik gyermeküket Joshua Bishopnak nevezték el. A párnak ez az első közös gyermeke, korábban két kislányt fogadtak örökbe. Naleigh Moont 2009-ben Dél-Koreából, Adelaide Marie Hope-ot pedig három évvel később, szintén Koreából vette magához Heigl és férje. Heigl korábban azt nyilatkozta, hogy őt is meglepte, hogy 38 évesen a teherbe esett. Egyáltalán nem számított rá, és azt mondja, örökbefogadott lányaikkal is teljes lett volna az életük.
  Most egy kicsit még teljesebb lett.

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Elhunyt Nagy Alajos 1956-os forradalmár!

  Elhunyt Nagy Alajos 1956-os forradalmár, a Magyar Szabadságharcos Világszövetség tiszteletbeli európai elnöke - közölte Lezsák Sándor, az Országgyûlés alelnöke.

  Nagy Alajos 73 éves korában, hosszú szenvedés után, budaörsi otthonában halt meg hétfõn - írta nekrológjában Lezsák Sándor, aki a gyászoló család nevében küldött közleményt az MTI-nek.

 • Hûtlen nej lebukásáért a telefontársaságot pereli

  Mobilszolgáltatóját pereli egy hûtlen feleség Kanadában, mert a kiküldött részletes számla miatt férje rájött a félrelépésére.

 • Mûkörmösnél a sztár teniszezõ

  A teniszcsillag Serena Williams pályát módosít, a sportról átnyergel a szépségiparra. Serena ugyanis mûkörmös tanfolyamra jár. Williams annyira szeret kozmetikai szalonba járni, fõként körmeit megcsináltatni, hogy eldöntötte él tanuló lesz abban a floridai iskolában ahová beiratkozott.

 • Újra apa lesz Gyõrfi Pál

  A Szombat esti lázban is szereplõ mentõsszóvivõ és felesége szeptemberre várják a babát.

 • Szingapúr továbbra is ragaszkodik a rágógumi-ellenes törvényhez

  Szingapúr továbbra sem hajlandó eltörölni, vagy enyhíteni a rágógumi forgalmazását tiltó törvényt, amely támogatói szerint a szigorúsága ellenére nagyban hozzájárult a tiszta és rendezett ország képének kialakításához.

 • Obamáról egy hegyet neveztek el!

  Keddtõl hivatalosan is Obama-hegy a neve ezentúl Antigua és Barbuda legmagasabb hegyének. A névadással ünnepelte meg az elsõ színes bõrû amerikai elnök 48. születésnapját a parányi közép-amerikai szigetország, amely a Szélcsendes-szigetek középsõ részén, az Atlanti-óceán és a Karib-tenger találkozásánál fekszik.

 • Három tonnás borosüveget gyártottak Kínában

  Azt mondják, egyetlen üveg bor nemhogy nem árt, de meg se kottyan már egy kisebbfajta baráti társaságban sem, ám ezt az állítást ideje felülvizsgálni, legalább a borosüveg méretét tekintve.

 • Király Linda hazajön a Megasztár döntõre!

  Király Linda egyelõre Amerikából kíséri figyelemmel a Megasztárt. Az énekesnõ biztos benne, hogy a tehetségkutató mûsort végül öccse nyeri meg, így készül a nagy hazautazásra.

  Király Linda a tervek szerint december 15-én érkezik Magyarországra, így ha ma este Viktor versenyben marad, a december 20-i Megasztár-döntõn a Király család hiánytalanul szurkolhat neki.

  "Már az elsõ pillanattól kezdve úgy éreztem, hogy Viktor nyeri a versenyt."

 • Johnny Depp Csodaországban

  Várhatóan 2010-re készül el az Alice csodaországban címû mese új filmadaptációja, melyben Johnny Depp fõszerepet kap.

  A produkcióban a legújabb technikai megoldásokat alkalmazzák a készítõk.

  A film rendezõje Tim Burton lesz, aki egyébként Depp régi barátja és munkatársa. Olyan filmekben dolgoztak együtt, mint a Sweeney Todd, vagy a Charlie és a csokigyár.

 • 320 millió forintnyi bírságot halmozott fel egy notórius gyorshajtó Brazíliában

  A férfi Sao Paulóban száguldozott és hajtott át piros lámpákon, ám a hatóság eddig nem tudott fellépni ellene, mert korábban sohasem a saját nevére bejegyzett autóval közlekedett. Legutóbb viszont igen, egy 12 éves, kb. 1 millió forintot érõ kocsival állították meg szabálytalankodás miatt a rendõrök.

 • 24 ujjal született egy fiú Kaliforniában

  Van ujj a nap alatt, méghozzá bõven: 24 ujjal született egy fiú Kaliforniában, mindegyik végtagján hattal. Az meg új a nap alatt, hogy ezt nem vette észre a kórházi személyzet.

  Sem az anya.A gyermek mindegyik ujja tökéletesen mûködik, a lábain és kezein egyaránt mozgatja õket, és a kaliforniai kórház személyzete vélhetõen ezért nem észlelte a többletet. Az anyának csak annyit mondtak, hogy egészséges fia van, 2 kiló 80 dekás.

 • A nõknél is többet költenek szépségükre a brit férfiak

  Többe kerül a szépség a brit férfiaknak, mint az ember gondolná: még a nõknél is többet költenek kozmetikumokra.

 • Kotrógépet lopott egy Mikulás Lengyelországban

  Az Anova hírügynökség értesülései szerint december 9-én egy Mikulásnak öltözött férfi egy 4, 5 ezer dollár értékû kotrógépet lopott el egy építkezési vállalkozó udvaráról.

  A tolvaj késõbb maga hívta fel telefonon a jármû tulajdonosát, a Mikulásként mutatkozott be, és játékokat valamint édességet követelt váltságdíjként. Azt állította, hogy a város árvaházának kis lakóit szeretné megajándékozni.

 • Síparadicsom-avatás kötélpályakabinban rekedt miniszterelnökkel

  Szófia - Nem volt szerencsés egy vadonatúj síparadicsom bemutatása Bulgáriában: felavatásakor egy drótkötélpálya-kabinba szorult a felavató, a bolgár miniszterelnök.

  Szergej Sztanisev csaknem egy órán át raboskodhatott áramszünet miatt kísérõivel 30 méteres magasságban lógva, mígnem a vészgenerátor termelte árammal sikerült lehozni a kocsit.

 • Megszületett elsõ gyermeke a Twilight filmek szereplõjének

  Kisfia született a Twilight-filmek szereplõjének. Jackson Rathbone színésznek ez az elsõ gyermeke.

 • Rituális mosakodás kevesebb vízzel: mosdógép muzulmánoknak

  A muzulmánok ima elõtti rituális mosdásának vízigényét hivatott csökkenteni egy malajziai cég által kifejlesztett gép.

 • Apa lett A. J. McLean, a Backstreet Boys énekese

  Apa lett A. J. McLean, a Backstreet Boys együttes tagja, Felesége, Rochelle DeAnna Karidis kedden hozta világra lányukat, Avy Jaymest.

 • Álomnyaraláson járt VV Attila és VV Kinga

  Álomnyaraláson járt VV Attila és VV Kinga, s mindent kipróbált Balin. Bár közös volt a hálószobájuk, a mai napig nem tudni, milyen viszony fûzi õket egymáshoz.

 • Sean Penn Haitin kapál

  Az oly divatos amerikai bírósági ítélet, amely Lindsay Lohant is rendszeresen segíti a börtön elkerülésében, Sean Pennt sem kerülte el.

 • Elfogták az ijeszgetõ szatírt Kaposváron!

  Néhány nap leforgása alatt két nõre is rátámadt Kaposváron az utcán egy 21 éves férfi. A fiatalember elõször június 11-én hajnalban egy 18 éves lányt földre rántott és megpróbálta letépni a ruháját, ám hosszas dulakodás után a lány elmenekült.

  A másik sértettet - egy középkorú asszonyt - négy nappal késõbb a városligetben támadta meg, késõ délután. Lefogta a karját és közölte vele, hogy meg fogja erõszakolni.

 • Rájár a rúd az orosz milliárdosokra!

  Rájár a rúd az orosz oligarchákra, akiknek egykor mesés vagyonát igencsak megcsapolta a világméretû pénzügyi válság. Az amerikai Forbes magazin becslése szerint a 25 leggazdagabb orosz üzletember mintegy 180 milliárd dollárt veszített a tõzsdéken végigsöprõ bessz és vállalataik értékének csökkenése következtében.

  Roman Abramovics, az angol Chelsea labdarúgóklub tulajdonosa, aki vagyona nagy részét az Evraz holdingba fektette, hat hónap leforgása alatt hatalmasat bukott a londoni tõzsdén. Az Evraz itt jegyzett részvényeinek az értéke 28-ról 3,2 milliárd euróra zuhant.

 • Lindsay Lohan nem hajlandó csókolózni Charlie Sheennel

  A legfrissebb jelentések szerint Lindsay Lohan megtagadta a csókot Charlie Sheennel a Horrorra akadva 5. forgatásán.

 • Nadrág nélkül Pokrivtsák Mónika

  Nadrág és sötét árnyalatú ruhák nélkül éli napjait Pokrivtsák Mónika, az RTL Klub mûsorvezetõnõje. "Csak nagyon ritkán hordok nadrágot, akkor is leginkább farmert választok."

  Imádja az élénk színeket, mert úgy véli, azok jókedvûvé tesznek mindenkit; kedvence a türkizkék. Mikor feltûnt a televízió képernyõjén a szimpatikus fiatal lány, gyorsan felfigyeltek rá a nézõk.

  Fogyásának köszönhetõen tökéletes alakját is megvillantja, nemrégiben ugyanis a nyuszis magazin címlapján pózolt.

 • Tizenhárom tény péntek 13-ról (szombat 14-én)

  Washington - Az eheti péntek 13 az elsõ az idei háromból, márciusban, majd novemberben is lesz hozzá szerencsénk.

  Ilyen hármas nagyjából 11 évente fordul elõ - mondta Thomas Fernsler, a Delaware Egyetem matematikusa, aki több mint húsz éve tanulmányozza a 13-as számot. A LiveScience címû amerikai tudományos portál tizenhárom pontba szedve közli Fernsler megállapításainak egy részét a hírhedt napról.

 • Bekábítószerezve fogtak el egy körözött személyt Nyíregyházán!

  Kábítószeres állapotban fogtak el egy körözött férfit Nyíregyházán a rendõrök, a 39 éves helyi lakost jogerõs szabadságvesztésének letöltése miatt.

  Az elfogásakor zavartan viselkedõ férfi szervezetében az alkalmazott gyorsteszt kábítószer jelenlétét mutatta ki.

 • A Pandora óceánján játszódna az Avatar 2

  A 2014-re beharangozott Avatar 2-ben James Cameron a Pandora óceánjait akarja bemutatni. "A teljes Alfa Centauri rendszert kidolgoztuk, ezt mutatjuk be a folytatásokban. A második rész az elsõhöz képest teljesen más környezetben játszódik, itt nem az esõerdõkre, hanem a Pandora tengereire fokuszálunk, ami egy változatos, õrült és hihetetlenül látványos világ lesz" - nyilatkozta a rendezõ az L. A. Timesnak a 2,7 milliárdot kaszáló ûrfantasy dvd- és bluray-megjelenése alkalmából.

 • Ganxsta Zoli egy pitbullon törte el a kezét

  Ganxsta Zoli egy pitbullon törte el a kezét. A rapper Diego nevû kutyáját séta közben támadta meg a harci eb, mire Ganxsta a kutyája segítségére sietett: a pitbull fejét kezdte ütni.

  Ganxsta úgy nyilatkozott: igyekezett úgy ütni, hogy a kutyának ne essen baja - emiatt az állat kemény koponyájától eltört kézfeje középcsontja, amelyet meg is kellett mûteni.

  A rapper keze öt hétig gipszben lesz, nem tud dobolni, így zenekara koncertjét késõbbre kellett tolni és a kolbászdugásból sem lesz semmi.

 • Tûz ütött ki a Mátrai Erõmûben!

  Személyi sérülés nem történt, de a berendezésekben 500-700 millió forintos kár keletkezett, miután tûz ütött ki hétfõ hajnalban Visontán, a Mátrai Erõmûben.

  A lángokat a fél egy után érkezett riasztást követõen reggel hat órára fékezték meg gyöngyösi, az egri, a hatvani és a hevesi tûzoltók, valamint a cég saját tûzoltósága - közölte a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivõje.

 • Elvesztette állását egy svájci biztosítótársaság alkalmazottja, mert betegállományban netezett!

  Elvesztette állását egy svájci biztosítótársaság alkalmazottja, mert munkaadói észrevették, hogy a Facebook közösségi portált használta betegállománya idején.

  Az illetõ arra hivatkozva kapott betegszabadságot, hogy migrénje miatt képtelen számítógépen dolgozni, és sötét szobában kell pihennie. Munkaadója, a Nationale Suisse biztosító azonban észlelte, hogy a hölgy használta a Facebook közösségi portált, és mint közleményében közölte, emiatt elveszett a bizalma a munkatársban.

 • Jáksót nõvel látták!

  Jáksó Lászlót nõvel látták! A mûsorvezetõ Balatonfüreden töltötte a hétvégét egy szõke táncoslány társaságában. Végre vége a hosszú hónapok óta tartó magánynak? Édeskettesben töltött egy hétvégét Jáksó László egy fiatal szõke lánnyal a Balatonon, a mûsorvezetõ azonban állítja: csak nagyon jó barátság van köztük a táncoslánnyal.

  "Nagyon régóta ismerjük egymást, jó barátok vagyunk. Nincs ennél több közöttünk. De legalább annak örülök, hogy a kedves olvasó-riporter kinézte belõlem, hogy végre van barátnõm!" - mondta el Laci

loading...