rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermeke

 • Share on Tumblr

  Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermekeMegszületett Katherine Heigl és Josh Kelley kisfia. A Grace Klinika egykori színésznője és dalszerző férje harmadik gyermeküket Joshua Bishopnak nevezték el. A párnak ez az első közös gyermeke, korábban két kislányt fogadtak örökbe. Naleigh Moont 2009-ben Dél-Koreából, Adelaide Marie Hope-ot pedig három évvel később, szintén Koreából vette magához Heigl és férje. Heigl korábban azt nyilatkozta, hogy őt is meglepte, hogy 38 évesen a teherbe esett. Egyáltalán nem számított rá, és azt mondja, örökbefogadott lányaikkal is teljes lett volna az életük.
  Most egy kicsit még teljesebb lett.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Mozivitéz: egyedül egy horrorfilmen

  Újdelhi - Megvette az összes jegyet egy moziban egy horrorfilm vetítésére Indiában egy férfi, hogy rácáfoljon a film rendezõjének intelmére, miszerint alkotása annyira rémisztõ, hogy senki sem képes megnézni egyedül.

 • Egy hét alatt hat milliót játékgépezett el a 15 éves tolvaj

  Néhány nap alatt hatmillió forintot vert el a 15 éves lábatlani tolvaj. A fiú szlovákiai szórakozóhelyeken mulatta el a lopott pénzt.

  Elõbb kinyomozta, hogy kik lopták meg, majd a biztos információk birtokában értesítette a rendõröket egy lábatlani nõ, akinek lakásából 18 millió forintot vittek el tolvajok a múlt héten.

 • Több mint 80 ezer patkányt pusztított el!

  83 450 rágcsáló elpusztításával nyerte meg a patkányölõversenyt egy bangladesi gazda, amiért egy színes televízióval jutalmazta õt az állam.

  A dél-ázsiai országban egy hónapos kampányt indítottak, hogy további többmillió patkányt öljenek meg, megvédve ezáltal a terményt és csökkentve az élelmiszer importjának szükségességét.

 • Egyszerre nõsültek a hármas ikrek Kínában

  Egyszerre nõsült meg három ikerfivér Kínában. Feleségeik nem rokonai egymásnak.

 • Váratlan dolgot ismert be a hûtlen sztár!

  Az Oscar-díjas színésznõ ex-férje egy interjúban bevallotta, hogy valaki nagyon is hiányzik neki korábbi életébõl.

 • Ez tud valamit - 11 évi együttélés után az esküvõn mondott nemet

  Róma - Tizenegy évi együttélés után határozták el, hogy összeházasodnak, de az esküvõ pillanatában kiderült, hogy elsiették a dolgot.

  A 38 éves Demis Berto nemmel felelt, amikor a pap feltette a kérdést, hogy óhajtja-e feleségül 39 éves menyasszonyát.

 • Egy ház, amely a feje tetején áll

  A németországi Gettorfban elõbb felépítettek egy könnyûszerkezetes családi házat, amelyet be is rendeztek bútorokkal, majd daruk segítségével felfordították.

 • Cápák közé engedték lányukat

  Hatalmas felháborodást okoztak Anaia Barnes szülei, mikor az interneten videót tettek közzé arról, hogyan úszkál kislányuk a cápák között.

 • Autófosztogató került rendõrkézre Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

  Autófosztogató került rendõrkézre Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a férfi Tiszaújvárosban és Miskolcon károsította meg az autósokat.

  A tiszaújvárosi strand parkolójában több autót tört fel egy 33 éves miskolci férfit, akirõl kiderült, Miskolcon is számos hasonló bûncselekményt követett el.

 • Elalvásával akadályozott meg öngyilkosságot a telefonsegély-szolgálatos

  Elalvásával akadályozott meg egy öngyilkosságot Svédországban egy telefonsegély-szolgálatos lelkész Svédországban: az öngyilkosjelölt annyira dühös lett rá, hogy az átsegítette a válságos perceken.

 • Zsanett 1 milliót fizet

  Bûncselekmény hiányában elsõ fokon felmentette a Fõvárosi Bíróság azt az öt rendõrt, akiket E. Zsanett (23) azzal vádolt, hogy három évvel ezelõtt megerõszakolták õt a Múzeum körúton.

 • Brooklynszagú kölni?

  Brooklynszagú - vagy -illatú - kölnit hozott forgalomba egy amerikai cég.

  New York második legnagyobb városrészének leginkább grapefruitillata van - legalábbis parfümjének. Készítõi emellett hozzáadtak némi ciprus-, cédrusaromát és bõrszagot. Egy üveg Brooklyn ára 220 dollár, azaz több mint 40 ezer forint. Bronxparfümrõl még nincs szó, se Harlemkölnirõl.

 • Még több gyereket szeretne Angelina Jolie és Brad Pitt

  Még több gyereket szeretne Angelina Jolie és Brad PittBővíteni szeretné családját a sztárpár. Angelina Jolie és Brad Pitt szeretnének még egy saját gyermeket és egy örökbefogadottat. Jelenleg 6 gyermeket nevelnek (3 saját, 3 örökbefogadott). Angelina Jolie úgy döntött eljött az idő, hogy újra gyermeket vállaljon. A nemrég kettős emlőeltávolításon túlesett színésznő már elég erős ahhoz, hogy újra anyai örömök elé nézzen. A Brangelináékat ismerő benfentes szerint egy kisgyermeket Jordániából szeretnének adoptálni. Nemrég Angelina ENSZ munkája miatt meglátogatta az ott élő embereket és elhatározta, hogy innen ment meg egy kis árvát.

 • Húszmétert zuhant és túlélte

  Húsz métert zuhant egy ember Tiszaújvárosban, de túlélte - közölte az Országos Mentõszolgálat sajtóügyeletese kedden az MTI-vel.

 • Szicíliai gyermeket szeretne Lady Gaga

  Kevesen tudják, hogy Lady GaGa édesapja szicíliai származású, így talán nem is meglepõ, hogy az énekes világsztár szeretne visszatérni a gyökerekhez.

 • Holt tõke: több tízezer halott kapott serkentõpénzt

  72 ezer halott kapott fejenként 250 dollár - bõ 50 ezer forint - nemzetgazdasági "serkentõpénzt" az Egyesült Államokban - tévedésbõl.

 • Barátja spermájától esett kómába

  Egy nagy-britanniai nõ az elsõ olyan hölgy, aki a szex miatt halt majdnem bele mogyoróallergiájába. Az áldozat veszélyesen érzékeny tüneteket mutatott minden mogyorót tartalmazó eledelre, ezért a kedvese nagyon ügyelt, hogy ha ilyent fogyasztott, minden morzsáját eltûntesse magáról. Hosszasan mosott kezet és fogat, mielõtt hozzáért volna barátnõjéhez.

 • Neglizsé Nap - Fehérnemûben dolgoztatták a nõi alkalmazottakat

  A vártnál nagyobb sikere lett a tajvani Audrey fehérnemûgyár felhívásának, amelyben arra biztotta nõi alkalmazottait, hogy november 21-én egész nap neglizsében dolgozzanak. Az üzem ki is kiáltotta a dátumot Neglizsé Napnak, abból az alkalomból, hogy ezen a napon sikerült legtöbbet eladni a gyár új termékeibõl. A felhívásra a nõi irodisták 90 százaléka pozitívan reagált, azaz lenge alsóruhában koptatta aznap a számítógép billentyûzetét.

 • 86 éves bolti szarkát fogtak az Egyesült Államokban

  86 éves bolti szarkát fogtak az Egyesült Államokban, a matróna 50 ezer forint értékû árut próbált ellopni.

  Nem elõször próbálkozott sikertelenül ilyesmivel: 61. alkalommal vették õrizetbe. Elég vegyes volt tervezett zsákmánya, egyebek közt kozmetikumokat, elemet, kávét, halat dugott nadrágjába.

 • Nicole Richie egy csontkollekció

  A gyermeke születése elõtt a nullás méretnél is vékonyabb Nicole Richie már megint aggasztóan sovány. Kétszer belefér a bikinibe, ami rajta van.

  Orvosai szerint a terhessége elõtt pehelysúlyban nyomuló Richie a szoptatás miatt fogy rohamosan.

  Ezért azt tanácsolták neki, hogy kislányát, Harlow-t mostantól inkább cumisüvegbõl táplálja. Az egykori party girl januárban adott életet elsõ gyermekének, aki a véleménye szerint megmentette az életét.

 • Madonna fitneszstúdió-hálózatba fekteti a pénzét

  A részletekrõl a popikon üzlettársa, Mark Mastrov beszélt hétfõn New Yorkban. Elmondása szerint az énekesnõ legutóbbi albuma után Hard Candynek nevezték el a hálózatot, amelynek a világ legfontosabb városaiban lesznek képviseletei.

 • Négy évig élt illegálisan Magyarországon!

  Egy négy éve illegálisan Magyarországon tartózkodó kínai férfit fogtak el Balatonbogláron a rendõrök. A 36 éves férfi egy igazoltatás során bukott le.

  Ellene 2006. december 14-én öt évre beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal, így jelenleg jogellenesen tartózkodik az országban Az õrizetbe vett férfi 2005 májusában illegálisan érkezett Magyarországra és menekült státus iránti kérelmet adott be, amit elutasítottak.

 • Munkanélküli az egykori pornósztár Judy Nero

  Csõdbe jutott az Ötös csatorna és egykori pornósztár Judy Nero új munka után nézhet.. Judy továbbra is tévézni szeretne.

  "Az idei évre lemondtam az összes külföldi munkámat, hogy részt vehessek a forgatásokon. Úgy tudtam, hogy a cégnek vannak tervei velem. Rosszul érintett a válás. Volt ugyan egy ajánlatom a Story Tv-tõl, de azt nem fogadtam el, épp az Ötös csatorna miatt. Most másik lehetõséget kell keresnünk. Fellocsolom magam és továbblépek" - mondta Judy Nero

 • Hagyta meghalni a diákot a tanárnõ

  Egy 11 éves angol fiúnak asztma rohama volt, de a tanárnõ nem hívott segítséget. A fiút kiültette a folyosóra, a miatta aggódó diáktársait elzavarta.

 • A WC-be küldte a pincér a szoptató anyát Gödöllõn

  Az interneten tette közzé panaszát egy édesanya, akit egy pincér szólított fel a szoptatás abbahagyására az egyik gödöllõi étteremben. A pincér a nõi WC-t ajánlotta az édesanyának, amit az nem fogadott el és diszkréten, a falnak fordulva megszoptatta fél éves babáját.

 • Férfisztriptízre vitte el négy diáklányát egy tanárnõ!

  Férfisztriptízre vitte el négy diáklányát egy tanárnõ az Egyesült Államokban, aminek végeredményeként távozott állásából.

  A 47 éves, középiskolai pedagógus nem maga szorgalmazta a kirándulást, hanem a 17-18 éves lányok kérték, akik valamennyin pompongirlök, azaz sportcsapat- és drukkerbuzdító táncosok.

 • Sülthús illatú kölni Karácsonyra!

  Sülthúskölnivel rukkolt ki egy gyorsétteremlánc karácsonyi ajándékújdonságként az Egyesült Államokban.

  Az ínycsiklandozó illatszerbõl bõ 700 fontnyi dollárba kerül egy üvegecskényi - adta hírül a Daily Telegraph.

  Hogy az üvegen van-e figyelmeztetés, miszerint a kölni használója ne merészkedjen kannibálközelbe, arra nem tért ki a brit lap.

 • Autóbalesetett okozott Mester Tamás!!!

  Balesetet okozott a sztár: Mester Tamás a minap rosszul vett be egy kanyart, és nekiütközött egy BKV-busznak a fõvárosban - Kocsija alaposan összetört, de nem tagadja, õ volt figyelmetlen. Azt viszont elutasítja, hogy nem kért volna bocsánatot a baleset miatt várakozni kénytelen utasoktól.

  Szerencsére a baleset során senki sem sérült meg. Talán az utasok is akadt, aki inkább érdeklõdéssel, mint nagy felháborodással figyelte az eseményeket, hiszen Mester Tamás újabban a Megasztár zsûritagjaként látható minden hétvégén a képernyõn.

 • Csokiból készült lego gyerekeknek

  Csokiból készült lego gyerekeknekAkihiro Mizuuchi japán művész egy nem mindennapi ötlettel állt elő, amikor elkészítette a legtöbb gyermek kedvenc játékát csokoládéból. Az ízletes játékkal mindamellett, hogy gyermekek millióinak álmát váltotta valóra, a szülőknek is megnyugvást hozott. Nem kell többé attól tartaniuk, hogy gyermekük lenyeli a legót, hiszen ezzel a csoki változattal még azt is nyugodtan megtehetik. Sőt mi több! Az elemek elfogyasztása játék után, vagy már közben is maximálisan engedélyezett. A legó darabjait fehér, ét, és tejcsokoládé felhasználásával készítette el a művész.

 • Hét év után derült ki, hogy hiányos a kirakós

  Hét év küszködés után derült ki egy brit nyugdíjas számára, hogy hiányzik monstre kirakósdijának egyelten darabkája.