rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermeke

 • Share on Tumblr

  Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermekeMegszületett Katherine Heigl és Josh Kelley kisfia. A Grace Klinika egykori színésznője és dalszerző férje harmadik gyermeküket Joshua Bishopnak nevezték el. A párnak ez az első közös gyermeke, korábban két kislányt fogadtak örökbe. Naleigh Moont 2009-ben Dél-Koreából, Adelaide Marie Hope-ot pedig három évvel később, szintén Koreából vette magához Heigl és férje. Heigl korábban azt nyilatkozta, hogy őt is meglepte, hogy 38 évesen a teherbe esett. Egyáltalán nem számított rá, és azt mondja, örökbefogadott lányaikkal is teljes lett volna az életük.
  Most egy kicsit még teljesebb lett.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Heather Lockleart õrizetbe vette a rendõrség

  Szombaton éjszaka õrizetbe vette a rendõrség Heather Lockleart. Két hónappal azután, hogy a színésznõt egy arizonai klinikán pánikbetgeséggel és depresszióval kezelték.

  A rendõrség Santa Barbarában az autópályán kapcsolat le Heather Lockleart, azt azonban egyelõre nem közölték mit követett el - olvasható a People magazin honlapján

  A színésznõ szóvivõje még nem kommentálta a hírt.

 • Lady Gaga-kurzus az egyetemen

  Lady Gaga világhírû énekesnõ sikerének elemzése lesz egy szeminárium tárgya a Dél-Karolinai Egyetemen, ahol a következõ szemeszterben indítanak órát a New York-i híresség gyorsan támadt sikere társadalmi hatásainak feltérképezésére.

 • Járókelõknek osztogatta euróit az idõs férfi

  A férfi nyugdíjas életének elsõ napját ünnepelte. Az adakozó öltönyben volt, nyakába pedig feliratot akasztott, amelyen tudatta, hogy nem munkanélküli, és nem is hajléktalan, ellenkezõleg, remekül van, és éppen ezért kívánja megajándékozni az embereket egy euróval.

 • Életnagyságú 3D-s képeket készít a belga származású művész

  Életnagyságú 3D-s képeket készít a belga származású művészA Belga származású művész Ben Heine olyan ceruzával rajzolt képeket alkotott, amiknek valóban 3D-s hatásuk van. Ráadásul a vászon, amit használ, 4×3 méteres, így ő is be tud állni a képekbe pózolni. Ahhoz, hogy a rajzoknál a 3D-s hatás érvényesülni tudjon, a nézőnek egy bizonyos szögből kell néznie azokat. Ezt a technikát anamorfózisnak hívják, és Heine-on kívül sok tehetséges művész készít így rendkívüli rajzokat, többek között Wladimir Inostroza, Alessandro Diddi, és Kurt Wenner is. Mégis Ben Heime kilóg a sorból, hiszen csak ő készít ilyen nagyméretű rajzokat. Egy ekkora képet megrajzolni akár 1 hétig is tarthat.

 • A világ legjobban keresõ modellje Giselle Bündchen!

  A világ legjobban keresõ modellje címet Giselle Bündchen kaparintotta meg az idén. A 28 éves modell több mint 25 millió dollárt kaszált az elmúlt 12 hónapban, igaz, ez 10 millióval kevesebb, mint tavaly.

 • Egy 13 éves gyereklány egészséges ikreket szült

  Egy 13 éves gyereklány egészséges ikreket szült, s ezzel a legfiatalabb anya lett Horvátországban - adta hírül a zágrábi média kedden.

  A szülés komplikációk nélkül ment végbe a zágrábi Merkur klinikán hétfõn késõ délután - közölte Zeljko Vidas, a klinika igazgató fõorvosa a sajtóval. A kisleány 38 hét terhesség után hozta világra a leányikreket. A gyermekek apjáról semmit sem tudni.

 • Christina Aguilera szingli lett

  Christina Aguilera újra egyedül van. A popsztár szakításáról az amerikai US-Magazine számolt be. A lap úgy tudja, hogy az énekesnõ már hónapok óta nem él együtt férjével, Jordan Bratman zenei producerrel, akivel 2005-ben mondták ki a boldogító igent.

 • Eddie Murphy: Nincs több film!

  Eddie Murphy úgy döntött, hogy a Meet Dave címû vígjátéka lesz az utolsó filmje.

  Eddie, aki pályáját stand-up elõadónként kezdte most visszamegy az egyszemélyes színházi mûfajba.

  A TV Extrának nyilatkozva úgy fogalmazott: "Ötvenéves vagyok, harminc éve filmezek, közel ötven filmet csináltam... és befejeztem ezt a részét. Visszamegyek a színpadra és megint stand-upot fogok csinálni".

 • Kidobta a szemétbe 2,4 milliárdot érõ lottóját

  Kidobta a szemétbe 9 millió eurót - 2,4 milliárd forintot - érõ lottószelvényét egy férfi Spanyolországban, de szerencsésen "visszakukázta".

 • 15 évet késõ ingyen ebéd

  15 évvel egy ohiói étterem megnyitásának ingyen ebédes reklámakciója után élt egy kanadai pár a felkínált vendéglátással.

  Az Egyesült Államokban lévõ vendéglõ léggömbökön engedte fel a levegõbe a kétfõs, ingyenes étkezésre szóló kuponokat, mindegyik lufira kötött egyet.

 • Elmarad a sajtgurító bajnokság

  A nagy érdeklõdésre való tekintettel elmarad az idén a hagyományos gloucestershire-i sajtgurítási viadal Nagy-Britanniában. Akkora az érdeklõdés, hogy a szervezõk már nem merték már vállalni az eseményt. Ezzel csaknem kétszáz éves hagyomány szakad meg.

 • Újabb remek színésszel lett szegényebb a filmes szakma

  Megdöbbentõ bejelentetést tett néhány napja Joaquin Phoenix, amely nemcsak rajongóit, de egész Hollywoodot nagyon felzaklatta.

  A puerto ricói színész ugyanis úgy döntött, hogy örökre felhagy a filmezéssel, és mostantól inkább a zenei karrierjére koncentrál. Állítása szerint a Two Lovers címû romantikus dráma lesz az utolsó filmje, amit jövõ tavasszal láthatunk majd a mozikban.

 • Lezuhant a hegyi mentõk helikoptere az olasz Alpokban!

  Lezuhant a hegyi mentõk helikoptere hétfõn az olasz Alpokban, a fedélzetén utazók közül hárman életüket vesztették, egy negyedik utas életveszélyesen megsérült. A légi jármû sziklafalnak ütközött a Mont Blanc közelében, olasz oldalon elektromos vezetékek karbantartása közben. A baleset oka egyelõre ismeretlen.

 • Megvadult elefántcsorda taposott halálra két embert

  Megvadult elefántcsorda taposott halálra két embert az indonéziai Szumátra szigetén, amikor egy falu lakói több mint 80 elefántot próbáltak meg elûzni földjeikrõl dobok, zseblámpák és lándzsák segítségével, mert azok a termést dézsmálták.

 • Dinnyekrumpli: 3,8 kilós gigagumó

  Görögdinnyének is beillõ méretû krumplija, 3 kiló 80 dekás burgonyája termett egy brit hobbikertésznek.

 • Csökken a benzin és a gázolaj ára is!

  Csökkenti 4 forinttal a 95-ös benzin és 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból hétfõn az MTI.

  A Mol egy hete bruttó 2 forinttal csökkentette a gázolaj és 4 forinttal a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát. A mostani csökkentéssel a gázolaj átlagára 278 forintra csökken, a benzin átlagára 296 forintra esik.

 • Sarah Jessica Parker-t megcsalta a barátja

  Az amerikai Star magazin vezércikke szerint Matthew Broderick izgalmas elfoglaltságot talált magának, míg felesége, Sarah Jessica Parker azon dolgozott, hogy Carrie Bradshaw és Mr. Big végre az oltár elõtt is egymásra találjanak.

  Broderick állítólag egy 25 éves hölgyikével múlatta az idõt, míg Parker gõzerõvel forgatott. A Star úgy tudja, hogy a színész és az ifjúságvédelmisként dolgozó nõ egy manhattani bárban ismerkedtek meg, még tavaly novemberben.

 • Melltartójával mentette meg életét

  Bécs - Melltartójával mentette meg az életét egy 24 éves nõ Ausztriában, miután lezuhant egy szikláról: a fehérnemût rádobta egy drótkötél-felvonó kocsijára, hogy tudassa hollétét.

  Az amerikai turistát eltûnése után hegyi mentõcsapatok keresték ugyan, ám rossz irányban, és két nap után, gondolva, hogy úgyis halálát lelte, felhagytak a mentéssel. A nõ sérülése miatt képtelen volt járni és összesen hetven órát töltött az igencsak fagyos éjû terepen, amikor levette melltartóját és sikeresen rádobta egy felvonóra.

 • Karambolozva érkezett a rendõrségre a karambolért berendelt

  Bridgeport - A rendõrség garázsában is karambolozott egy olyan férfi az Egyesült Államokban, akit karambolozás miatt rendeltek be kihallgatásra.

 • Visszavarrták egy macska fél pofáját

  Visszavarrták egy macska fél pofáját az Egyesült Államokban, miután - nagy valószínûséggel - letépte egy autó hûtõjének ékszíja.

  A 4 éves Edgar három napra eltûnt otthonról, és nemhogy lógó orral, hanem pofával tért vissza: a fél "arca" leszakadva lifegett.

  Gazdasszonya elájult, amikor meglátta, de aztán csak-csak magához tért és elrohant a cicával egy állatsebészetre.

 • Pincérnõnek állt a pornós

  Vad Kati egy belvárosi, éjszakai szórakozóhelyen szolgálja ki a közönséget. A felnõttfilmekbõl ismert, majd a Jóban Rosszban címû szappanoperában Ivett nõvért alakító Vad Kati polgári állást vállalt.

 • Erotikus fotózást vállalt Bíró Ica

  Erotikus fotózást vállalt Bíró Ica egy magazinnak. Az 51 éves egykori Metal Lady teste felfedéséért közel egymillió forintot kapott.

  Ica nem gyõzte hangsúlyozni, hogy plasztikai sebészt csak tévébõl látott, szóval testén minden természetes, ezt orvosi vizsgálatokkal is hajlandó bizonyítani.

  A hírek szerint a cisztáitól Indiában légzéstechnikával megszabadult Ica szépségszalonja nem megy jól, és életmódkönyvéért sem kapta meg a szerzõi jogdíjat, így jól jön a fotózásért kapott pénz.

 • Sikkasztással vádolják a kaszinófüggõ apácát

  A nõvár a gyanú szerint 850 ezer dollárt játszott el különbözõ termekben.

 • Egy ház, amely a feje tetején áll

  A németországi Gettorfban elõbb felépítettek egy könnyûszerkezetes családi házat, amelyet be is rendeztek bútorokkal, majd daruk segítségével felfordították.

 • Sandra Bullock az év asszonya a People szerint

  Az Oscar-díjas Sandra Bullockot választotta meg az év asszonyának a People amerikai magazin.

 • Nyílvános helyen porszívóval elégítette ki magát!

  Három hónap börtönt kapott porszívós szeretkezésért egy férfi az Egyesült Államokban.

  A 29 éves illetõ nem otthonában "pásztorórázott" az inkább csak takarításra szolgáló készülékkel, hanem egy autómosóban, ahol a rendõrség szextetten érte.

 • Másfél évesen ismeri a világ összes országát

  Másfél évesen ismeri a világ összes országátMég csak másfél éves egy amerikai fiúcska, de meg tudja mutatni térképen a világ szinte összes országát - amivel korosztályában minden bizonnyal egyedüli a világon. A gyermek neve Aanav Jayakar, szülei orvosok, mindketten Indiából vándoroltak az Egyesült Államokba, Clevelandben élnek. Fiacskájuk rendkívüli memóriájára véletlenül figyeltek fel, azt követően, hogy szülővárosukról, Delhiről beszélgettek, a gyermek pedig megjegyezte a helységnevet. Ezután kezdte anyja országokra és azok fővárosaira tanítgatni, és a csemete megtanult hat hét alatt 53-at, pedig alig múlt egyéves.

 • Michael Jackson álca mögött?

  Döbbenetes dolgot állít több amerikai honlap és a The Sun címû brit napilap: Michael Jackson életben van. A legendás énekes a hajmeresztõ teória szerint Dave Dave néven él, és egy égési baleset áldozatának adja ki magát.

 • Vándorjegygyûrû: az autós elvesztette, a motoros megtalálta

  Pittsburgh - Autója tetején felejtette és ezért elvesztette az út közepén egy 23 éves fiatalember a kedvesének vásárolt gyémánt eljegyzési gyûrût, ám egy "szelíd motoros" megtalálta és visszaadta.

  Az elvesztõ igen keményen megdolgozott - másodállást is vállalva - a 3 ezer dollárért (fél millió forintért) vett gyûrûért, így igen bánatos volt elvesztése miatt.

 • Fütyülõ orángután az Egyesült Államokban!

  Megtanult magától fütyülni egy orangután az Egyesült Államokban - lány létére.

  A majom a washingtoni állatkert lakója, és senki nem okította a tudományra. Gondozói majd hanyatt estek meglepetésükben, amikor meghallották az orangutánlányt fütyülni. Szinte biztos, hogy Bonnie - ez a neve - az elsõ "füttyautodidakta" orangután a világon.