rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermeke

 • Share on Tumblr

  Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermekeMegszületett Katherine Heigl és Josh Kelley kisfia. A Grace Klinika egykori színésznője és dalszerző férje harmadik gyermeküket Joshua Bishopnak nevezték el. A párnak ez az első közös gyermeke, korábban két kislányt fogadtak örökbe. Naleigh Moont 2009-ben Dél-Koreából, Adelaide Marie Hope-ot pedig három évvel később, szintén Koreából vette magához Heigl és férje. Heigl korábban azt nyilatkozta, hogy őt is meglepte, hogy 38 évesen a teherbe esett. Egyáltalán nem számított rá, és azt mondja, örökbefogadott lányaikkal is teljes lett volna az életük.
  Most egy kicsit még teljesebb lett.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Nõi szívek ezrei epekednek Katus Attiláért!

  Nõi szívek ezrei epekednek a mindig mosolygós Katus Attiláért, aki már foglalt.

  Bár a Szombat esti láz táncpróbái miatt most kevesebb ideje jut a párjára, de Ottília igyekszik alkalmazkodni.

  "Másfél éve vagyunk egy pár Ottíliával. Sokan kérdezik, mikor szeretnénk gyereket. Még nem jutott el oda a kapcsolatunk, hogy a gyerekvállalásra gondoljunk, ám bármi megtörténhet.

  Nem akarom azt érezni, hogy hajt a tatár."

 • Guinness-rekord Baján: 1597-en csárdásoztak a fõtéren

  A világon a legtöbben táncolták egyszerre a csárdást Baján, a Szentháromság téren szombaton este; a teljesítmény a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerül.

 • Kozsó megakarja hódítani Amerikát

  A korábban popénekesként, zenekarvezetõként megismert, majd producerként is sikeresen tevékenykedõ Kozsó merész döntést hozott: megpróbálkozik a tengerentúl zsenikben bõvelkedõ zenei piacának meghódításával.

  Lassan két éve folyik nemzetközi karrierjének elõkészítése, akinek az USA-ban ismeretlen külföldiként mindent a nulláról kell felépítenie. "Sokáig kellett különféle ajtókon kopogtatnom, kilincselnem, mire megtaláltam azokat az embereket, akikbõl mára kialakult az a manegement, ami maximálisan segíti és építi amerikai, és egyben nemzetközi boldogulásomat is a zenepiacon."

 • Hat négyzetcentis telkek eladók!

  Hat négyzetcentis telkeket árul Detroitban egy férfi.

 • Házasságkötõ-börtön

  Börtönben is köthetnek hamarosan házasságot a párok Nagy-Britanniában. A házasságkötõ-börtön, amely Denbigshire-ban van, szélesre tárt kapukkal várja a párokat és zabkásás lakodalmi menüvel.

 • Ezer dollár borravalót kapott a pizzafutár az Oscaron

  Ezer dollár borravalót kapott a pizzafutár az OscaronA pizzafutár, aki az most hétvégén tartott 86. Oscar gálára kézbesítette az olasz finomságot, nem csak hogy nem volt beépített ember, de valóban ezer dolláros borravalót kapott a jelen lévő világsztároktól. Az Amerikai Filmakadémia vörös szőnyeges díjátadó ceremóniája közben a háziasszony, Ellen DeGeneres pizzát rendelt az első sorokban helyet foglaló világsztároknak. A pizzéria tulajdonosa volt az, aki kiszállította az ételt a Los Angeles-i Dolby Theatre-be, de fogalma sem volt arról, hogy Brad Pitt, Julia Roberts és Meryl Streep fog enni belőle.

 • A Szex és New York Samanthája imádj a szexet!

  A Szex és New York Samanthája nemcsak a filmen, hanem a valóságban is a fiatal pasikra bukik.

  Az 52 éves Kim eddig háromszor volt férjnél és úgy tûnik, nem tud megállapodni. Legutóbbi kedvesétõl négy éve vált el, azóta pedig egyik kaland jön a másik után.

  Sõt, maga is beismerte: lehet, hogy tényleg szexfüggõség van a dologban.

  A színésznõ így valóban nem sokban különbözik attól a figurától, akit a sorozatban alakít.

 • Orosz név mellett döntött Kondákor Zsófi és Kembe Sorel

  Francia, magyar és még kongói neveken is törte a fejét Kondákor Zsófi és Kembe Sorel.

 • Leszbikus mégis gyermeket vár az énekesnõ

  Gyermeket vár Alanis Morissette. Az énekesnõ éveken át volt leszbikus, majd a nyáron derült égbõl villámcsapásként hozzáment egy rapperhez, aki azóta teherbe is ejtette.

 • Erdei Zsolt kisfia is világbajnok boxoló lesz!

  Világbajnok bokszolónk, Erdei Zsolt kisfia egyre inkább érdeklõdik édesapja sportága iránt. A két és fél éves Viktor maga kéri édesapját, hogy húzzanak kesztyût, és bokszoljanak.

  "Viktorka egyre gyakrabban kéri, hogy akasszuk le a kesztyût a falról és bokszoljunk. Ilyenkor persze csak a kesztyût ütjük, nem egymást" - mesélte a büszke apuka.

 • 6,9-es erõsségû földrengés rázta meg Tokio-t!

  Richter-skála szerint 6,9-es erõsségû földrengés rázta meg a japán fõvárost és környékét vasárnap - közölte a japán meteorológiai szolgálat.

  A földmozgás központja a Tokiótól 300 kilométerre délnyugatra fekvõ Izu-szigeteknél volt. Sérültekrõl vagy károkról eddig nem érkezett jelentés.

 • Elképesztő luxusban él Billy Joel

  Elképesztő luxusban él Billy JoelA világ egyik legtehetségesebb és legnépszerűbb zenésze, Billy Joel a nagyságához méltó luxusházban számolja a jogdíjaiból befolyó milliókat. Kereken húsz éve nem adott ki egyetlen új dalt sem Billy Joel, és csak koncertekkel hajlandó kiszolgálni a közönségét. Filléres gondjai viszont nincsenek, hiszen így is annyit keres minden percben a jogdíjaiból, mint korunk legmenőbb sztárfocistái. Ezért nem is csoda, hogy telik neki olyan luxusbirtokra, mint a Miamiban elterülő La Gorce-szigeten lévő otthona. A mediterrán stílusú ház minden ember álma.

 • Kim Kardashian és Kanye West 3 dadát is alkalmaz majd születendõ gyermekük mellé

  Kim Kardashian és Kanye West már most tengernyi pénzt költ születendõ gyermekére.

 • Nagy-Britanniában szexuális felvilágosítást terveznek 4 éves kortól

  Két jelentõs brit civilszervezet azt vallja, hogy négy éves kortól kellene bevezetni a kötelezõ szexuális felvilágosítást, amelyek szerint ily módon csökkenthetõ lenne serdülõkori abortuszok száma, valamint a nemi úton terjedõ betegségek gyakorisága.

  A brit Családtervezési Egyesület, valamint a fiatalkorúak szexuális egészségével foglalkozó szervezet, a Brook szerint a korai szexuális felvilágosítás megóvhatja a fiatalokat a túlontúl korai nemi élettõl - olvasható a BBC hírei között.

 • Golyóálló férfi Németországban

  Golyóálló férfija van Németországnak: az illetõt vastag hájrétege védte meg komoly sérüléstõl.

  A 49 éves férfit egy utcai rablás miatt érte lövés, ám õ még csak nem is vette észre, hogy eltalálták.

 • Harry herceg leesett a lóról

  Harry herceg leesett a lóról, de szerencsére nem lett semmi baja.

 • Menet közben esett szét egy Dacia

  A DN1-es országúton, két kilométerre Szebentõl az autó rakterét borító tetõszerkezet a széllökések miatt leszakadt, és röptében megsebzett egy, az út szélén gyalogosan közlekedõ nõt.

 • Rosszul lettek a füves cigitõl Szegeden

  Egy 14 éves fiú és egy 15 éves lány lett rosszul az egyik szegedi iskolában, miután osztálytársuk a szünetben füves cigivel kínálta õket. A két gyereket a 15 éves társuk az iskola mögé hívta, majd közösen elszívtak egy cigit.

 • Kerti székben repült kétszáz mérföldet

  San Francisco/Bend - Százötven darab, héliummal töltött léggömb, egy kerti szék és egy légfegyver: csak ennyire volt szüksége egy amerikai benzinkutasnak, hogy több mint háromszáz kilométert tegyen meg a levegõben.

  A 48 éves Kent Couch a székhez erõsített nagy méretû színes léggömbök segítségével emelkedett a magasba, és mintegy kétszáz mérföldet (322 kilométer) tett meg az oregoni sivatag felett kilenc óra alatt, majd biztonságban földet ért egy idahói mezõn. A légfegyverre a leereszkedéshez volt szüksége: ha csökkenteni akarta a repülési magasságot, golyót eresztett egy-egy léggömbbe.

 • Hullák heréit árulták

  Letartóztattak két kenyait, akik holttestek heréit szerették volna eladni. A hullaházban dolgozó alkalmazottakat a rendõrség akkor kapcsolta le, amikor nyélbe ütötték volna az üzletet, jelentette a nairobii rendõrség.

 • Vágó Istvánt neje mentette meg a melegfelvonuláskor

  Vágó Istvánt felesége óvta meg a veréstõl a szombati melegfelvonulás délutánján. A kvízmester szívesen kilátogatott volna az utcára, felesége azonban nem engedte - utólag megköszöni.

  Az RTL Klub mûsorvezetõje szolidaritásból szeretett volna nézõként részt venni a felvonuláson, felesége azonban az ajtóban útját állta.

  Vágó szerint ugyanakkor nem helyes a rendezvény ellen a kereszténységre hivatkozva tiltakozni.

 • Temetõi aktfotók miatt bíróság elõtt a japán fotós

  Bíróság elõtt kell megvédenie magát egy japán fotósnak, aki temetõben készített aktfotókat.

 • Elõször találkozott egymással a világ legalacsonyabb nõje és férfija

  Elõször találkozott egymással a világ legalacsonyabb férfija, és a világ legkisebb nõje.

 • Színészeket bérelt fel bankrablásra a rendõrség

  Színészeket bérelt fel bankrablásra a rendõrség két vezetõje egy kínai városban - de csak gyakorlatozás végett.

  A rablás mûvi voltát csak Csencsu (Zhenzhou) város rendõrfõnöke és a helyettese tudta, meg a négy színész. Utóbbiak egy postabankot támadtak meg, lefegyverezték a biztonsági személyzetet, mindenkit a padlóra parancsoltak és elrabolták egy ügyfél táskáját, benne 4 millió frontnyi összeggel.

 • Egy New York-i taxis igaz története egy utolsó útjára induló idős néniről (Révai Ildikó)

  Egy New York-i taxis igaz története egy utolsó útjára induló idős néniről (Révai Ildikó)"Egyik éjjel megérkeztem a megadott címre és dudáltam. Néhány perc várakozás után megint megnyomtam a dudát. Ez volt aznapra az utolsó fuvarom, úgyhogy már azon voltam, hogy inkább hazaindulok. De aztán mégis inkább kiszálltam, elsétáltam az ajtóig és becsöngettem." Egy pillanat – válaszolt egy törékeny, idős hang odabentről. Hallottam, hogy valamit vonszolnak a padlón. Kisvártatva kinyílt az ajtó. Kilencvenéves-forma, aprócska asszony állt előttem. Kartonruhát viselt és kis kalapot, kalaptűvel. Úgy nézett ki, mintha egy régi, fekete-fehér filmből lépett volna ki.

 • Halle Berry visszatér mutáns karakterébe

  A Felhõatlasz színésznõje beleegyezett, hogy ismét visszatérjen mutáns karakterébe a következõ X-Men filmben.

 • Átlépte a 2 milliárdot a YouTube napi forgalma

  Nem sokkal ötödik születésnapja után a YouTube internetes videomegosztó oldal napi forgalma átlépte a 2 milliárd megtekintést. Ez közel kétszerese a három legnagyobb amerikai televízióhálózat fõmûsoridõbeli nézettségének - hangsúlyozza a társaság, mely egy blog-bejegyzésben közölte a hírt.

 • Charlie Sheen a legjobban fizetett tévésorozatsztár

  Már megint mások zsebeiben túrtunk!

  London - Charlie Sheen, a Két pasi meg egy kicsi címû vígjátéksorozat sztárja a legjobban fizetett tévészínész - állította egy amerikai televíziós programmagazin, amely az idei bevételi toplistát közölte.

  A TV Guide adatai szerint Seen epizódonként 825 ezer dollárt (125 millió forint) vág zsebre - igaz ebben már az a részesedés is szerepel, ami a sorozat jogai után jár neki.

 • Londonban megnyitották az elsõ Szerencsejáték-függõk Országos Klinikáját!

  A brit Országos Egészségügyi Szolgálat (NHS) megnyitotta elsõ, kifejezetten szerencsejáték-függõségben szenvedõk kezelésére szolgáló klinikáját.

  A London belvárosában lévõ National Problem Gambling Clinic (Szerencsejáték-függõk Országos Klinikája) 12 hónapos próbajárattal indul, és alkalmazottai között különféle specialisták, például pszichiáterek és adósságkezelési szakértõk is helyet kapnak.

  Az új klinika motivációs interjúk és kognitív viselkedésterápia ötvözetével kezeli a betegeket.

 • Húsz év után derült ki a felségrõl, hogy férfi volt

  A 64 éves Jan – érthetõ okokból nem vállalta valódi nevét a nyilvánosság elõtt – sokkot kapott, amikor kiderült az igazság a nejérõl. Monica nevû feleségével még 1993-ban találkozott, amikor a nõ Antwerpenbe érkezett bébiszitterként, és Jan lánytestvérének gyermekeit felügyelte.