rss
 • Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermeke

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermekeMegszületett Katherine Heigl és Josh Kelley kisfia. A Grace Klinika egykori színésznője és dalszerző férje harmadik gyermeküket Joshua Bishopnak nevezték el. A párnak ez az első közös gyermeke, korábban két kislányt fogadtak örökbe. Naleigh Moont 2009-ben Dél-Koreából, Adelaide Marie Hope-ot pedig három évvel később, szintén Koreából vette magához Heigl és férje. Heigl korábban azt nyilatkozta, hogy őt is meglepte, hogy 38 évesen a teherbe esett. Egyáltalán nem számított rá, és azt mondja, örökbefogadott lányaikkal is teljes lett volna az életük.
  Most egy kicsit még teljesebb lett.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • 105 év szexmentesen

  A szexuális absztinencia a legjobb recept a stresszmentes, hosszú élethez egy 105 éves brit asszony szerint. "Soha nem érdekelt a szex. Csak a baj meg a vita van vele, és én inkább mindig más dolgokkal foglalkoztam" - mondta Clara Meadmore, aki ezen a héten ünnepeli születésnapját Cornwallban egy idõsotthonban.

  "Korábban gyakran kérdezték tõlem, hogy leszbikus vagyok-e, de szó sincs ilyesmirõl" - mondta a Skóciában született matróna, akinek szexmentesen is igen mozgalmas volt az elsõ 105 éve.

 • Terhesen kivirult Dannii Minogue

  Itt a bizonyíték arra, hogy a terhesség csodákat tehet a nõk önértékelésével: Kylie Minogue kishúga, a szintén popsztár Dannii világéletében háborúban állt önmagával, ám most, hogy babát vár, olyannyira jól érzi magát, hogy egy ausztrál magazin a legszebb nõnek választotta - és egy szép fotósorozattal örökítette meg a sztár szépségét!

 • Anyai szerepérõl beszélt a díjátadón Adele

  Adele a vasárnapi Grammy-gálán újabb díjat zsebelt be. Egy évvel azután, hogy a brit énekesnõ hat szobrot kapott, idén a legjobb szóló pop elõadásért járó díjat vette át a Set Fire to the Rain címû daláért.

 • Mozifilm a rablóról

  2010 április 12-tõl készül a Viszkis címû film. Dobray György rendezõ még 2004-ben írt alá szerzõdést a bankrablóval a börtönben, miszerint õt illetik a megfilmesítési jogok.

 • Lemondott Románia moldovai konzulja, szexbotránya miatt!

  Lemondott Románia moldovai konzulja, miután egy olyan videofelvétel került nyilvánosságra, amelyen egy fiatal hölggyel szeretkezik.

  A Curentul címû román napilap honlapján videofelvételt tett közzé, amelyen Nuica a konzulátus egyik moldovai állampolgárságú alkalmazottjával szeretkezett.

 • Vilmos herceg magára tetoválná barétnõje nevét!

  Vilmos herceg és kedvese, Kate Middleton a karibi Mustique szigeten töltötte vakációját, ahol egy csodás luxusvillát béreltek ki néhány napra, hogy eltûnhessenek a nyilvánosság elõl.

  A herceg a királyi hadtest kiképzésén töltötte az elmúlt három hónapot, így volt mit bepótolni a szerelmeseknek.

  – Csak egymással voltak elfoglalva, szinte el sem eresztették egymás kezét, még a vízben is össze voltak nõve. Naphosszat csak beszélgettek, ölelkeztek és szerelmesen nézték egymást – mesélte egy szemtanú.

 • Szórakoztató útifilm növényeknek

  A növények számtalanszor játszottak fontos szerepet mozifilmekben a Gyilkos paradicsomok támadásától az Avatarig, de arra - eddig - még senki sem gondolt, hogy maguk a növények is lehetnének nézõk.

 • Pilótahiány miatt földhözragadt a bolíviai elnöki gép

  Megfelelõen gyakorlott pilóták hiánya miatt "földhözragadtan" áll a bolíviai államfõ repülõgépe, amely 37,8 millió dollárjába került országának.

 • 9 éves kisfiát ültette a volán mögé egy részeg férfi Floridában

  9 éves kisfiát ültette a volán mögé egy részeg férfi Florida délnyugati részén, majd a rendõrség kérdésére azt válaszolta csak vezetni tanította a gyereket.

  A középvonalon kacsázó teherautóra hamar felfigyeltek a hatóságok, és mikor megállították az autót, a 27 éves férfi azt mondta, csupán vezetni tanította fiát. Az apa beszéde zavaros volt, lehelete bûzlött az alkoholtól és képtelen volt egyenesen járni. Ráadásul a rendõrök még egy felbontott sörösdobozt is találtak a jármû hátsó ülésén.

 • Kokainból készült bõrönddel csempészett!

  Egy nõ tekintélyes mennyiségû drogot próbált Chilébõl Spanyolországba csempészni a poggyászával, maguk a bõröndök voltak kokainból.

  A bõröndök anyaga nem színtiszta kábítószer volt, üvegszállal és gyantával keverték össze a kokaint, így kemény anyagot kaptak, amely azután vegyi eljárással ismét részeire bontható és a kokain visszanyerhetõ.

 • Csúf siker: a rondák honlapja összehozta az elsõ eljegyzést

  Csúf sikert könyvelhet el a ronda emberek ismerkedésére létrehozott világhálós honlap: összehozta két tagját annyira, hogy azok eljegyezték egymást.

 • Doppingszereket foglaltak le a román határnál!

  Rövid idõn belül már a negyedik alkalommal találtak doppingszereket a vámosok a magyar-román határon, ezúttal a nagylaki átkelõnél próbálták áthozni a teljesítményfokozókat.

  A pénzügyõrök a szerda éjszakai órákban Nagylaknál ellenõriztek egy magyar állampolgárságú férfi által vezetett, postacsomagokat szállító futárautót.

 • Négy hónap alatt 271 meleg pár kötött házasságot Mexikóvárosban

  Az azonos nemûek közötti házasságkötést Latin-Amerikában elsõként elfogadó Mexikóvárosban négy hónap alatt már 271 meleg- és leszbikus pár mondta ki az igent.

 • Két éve boldog párkapcsolatban él Michael Jackson

  Michael Jackson elsõ csemetéje, Prince Michael a legnagyobb titokban két éve boldog párkapcsolatban él egy ifjú hölggyel.

 • Megszületett Flóra, Gerendás Péter kilencedik gyermeke

  Gerendás Péter mögöttt igazi "termékeny" élet áll. Igaz ez a karrierjére és a magánéletére is.

  A temérdek lemezzel rendelkezõ énekes a szakmai sikereken túl a magánéletben is boldog. Néhány héttel ezelõtt született meg ugyanis kilencedik gyermeke.

  A legújabb jövevény, Flóra a legnagyobb egészségnek örvend, hisz alig három nap után már haza is engedték mamájával együtt az orvosok.

 • Mary-Kate Olsen hamarosan feleség lesz

  Minden jel arra utal, hogy Mary-Kate Olsenbõl hamarosan feleség lesz, és Olivier Sarkozy megkérte a kezét.

 • Áram nélkül maradt a Zala Megyei Kórház!

  A fõkapcsoló meghibásodása miatt órák óta szünetel az áramszolgáltatás a Zala Megyei Kórházban Zalaegerszegen, a mûtéteket törölték, a rendelõintézetben szünetel betegellátás, a számítógépek nem mûködnek.

 • 132,5 millió forint a legdrágább parkolóhely Párizsban!

  A francia fõváros legdrágább parkolóhelyét 470 ezer euróért - 132,5 millió forintért - adták el.

  A La Tribune címû francia lap jelentése szerint az aranyat érõ ingatlanocska Párizs szívében, a Quai de Conti rakparton fekszik, és közvetlenül az Ile de la Cité Szajna-szigetre néz.

 • A combjára volt ragasztva a kábítószer!

  A zalai autópálya-alosztály rendõrei szerdán délután az M7-es autópálya Nagykanizsa-szabadhegyi lehajtójánál állítottak meg ellenõrzésre egy személygépkocsit.

  Az egyik utastól 100 gramm növényi törmeléket foglaltak le, feltehetõleg kábítószert, amely két zacskóban a combjára volt ragasztva. A nagykanizsai fiatalt õrizetbe vették, és kábítószerrel való visszaélés megalapozott gyanúja miatt indítottak ellene büntetõeljárást.

 • Kétszer is megnyerte a lottón a fõdíjat egy kínai matematika tanár

  Szinte egymás után sikerült kétszer megcsípnie a lottón a fõdíjat egy kínai matematika-tanárnak, elõször májusban, aztán a múlt hét végén újra.

 • Megvénült Madonna

  Hiába megannyi mûtét és fiatal szeretõ, Madonnán nyomot hagyott az idõ vas foga. Az énekesnõrõl készült legutóbbi fotón jól látszik, hogy bizony nagyon megöregedett.

 • Soványsága miatt képtelen teherbe esni Anne Hathaway

  Anne Hathaway bebizonyította, hogy helye van a filmes világban. A színésznõ eddig karrierjére koncentrált, most viszont nagy családról álmodozik. Ám állandó fogyókúrája miatt képtelen teherbe esni.

 • Koldust választottak polgármesternek egy indiai városkában!

  Koldust választottak polgármesternek egy indiai városkában, aki azonban nem adja fel ezután sem foglalkozását, mivel jól jövedelmez a kéregetés, és a befolyt pénzbõl akar finanszírozni több közösségi beruházást.

  Az 56 éves férfi "spontán jövedelembevallása" szerint hetente akár 100 ezer forintnyi összeget is összekéreget. A pénzbõl nemcsak családját tudja eltartani, hanem jut településének is.

 • Ifj. Schirilla György Mohácsnál is átúszta a Dunát

  Ifj. Schirilla György átúszta a Dunát Mohácsnál hagyományos téli úszósorozata keretében szombaton.

  A sportember százak buzdítása közepette mintegy tíz percet töltött és 600 métert tempózott a 2-3 fokos vízben. Partra érését követõen, a Sokác-révnél azt mondta: semmi problémája nem volt, élvezte az úszást.

 • Narancs fokozatú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat a Nyugat-Dunántúlra

  Narancs fokozatú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat a Nyugat-Dunántúlra.

  Az elõrejelzés szerint hétfõn és kedden többfelé várható zápor, zivatar, amelyet helyenként viharos, 60-90 kilométer/órás széllökések és jégesõ, illetve lokálisan rövid idõ alatt jelentõs mennyiségû – akár 25-35 milliméter – csapadék kísérhet. Hétfõn a Nyugat-, kedden fõként a Dél-Dunántúlon néhol intenzív zivatar is kialakulhat, nagyobb méretû jéggel, a jég átmérõje 2-3 centiméter is lehet.

 • Eladó az Egyesült Államok legnagyobb villája

  Eladó 75 millió dollárért (mintegy 17 milliárd forintért) az Egyesült Államok legnagyobb villája.

 • Nem csatlakozik Victoria Beckham az újra összeálló Spice Girls együtteshez

  Victoria Beckham képviselõje rövid úton lelõtte azokat a híreszteléseket, melyek szerint az énekesnõbõl divattervezõvé lett sztár is csatlakozik az újra összeálló Spice Girls együtteshez, annak ausztráliai turnéjára.

 • Kimozdult a fogyásbajnok - targoncával...

  Monterrey (Mexikó) - Öt hónap után ismét kimozdult otthonról a világ hajdani legkövérebb élõ embere, pontosabban kimozdították, mert villástargoncára volt szükség meg teherautóra.

  A 43 éves mexikói Manuel Uribe két év alatt ugyan legalább negyedtonnát fogyott, ám ez még mindig kevés az önálló mozgáshoz, ezért ezúttal is ágyán fekve ruccant ki otthonról a 3 mázsás ember egy tó partjára piknikezni.

 • Legmélyebb titkát árulta el Katy Perry

  Legmélyebb titkát árulta el Katy PerryKaty Perry nem látta értelmét az élet folytatására, miután férjével tönkrement a házasságuk. Nem volt talán még egy olyan sztárházasság amit az eljegyzés pillanatától, a gondokon át egészen a válásig olyan szinten követhettünk volna végig, mint Katy Perry és Russell Brand nászát, hiszen mindent szorgosan posztoltak. Most a popdíva beavatta a világot abba, amit eddig senkinek nem mondott el. A házasságuk zátonyra futását követő néhány hétben semmi értelmét nem látta annak, hogy tovább éljen, ezért többször elgondolkodott az öngyilkosságon.

 • Egy férfit gázolt a vonat Pestszentimrénél!

  Ismeretlen férfit gázolt el egy személyszállító vonat fél kettõ elõtt Pestszentimrénél, ezért késnek a vonatok a Budapest–Lajosmizse–Kecskemét vonalon.

  A helyszínelés ideje alatt – elõreláthatóan 16 óráig – nem közlekednek a vonatok, a MÁV-START a vonatpótló autóbuszokat megrendelte.