rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermeke

 • Share on Tumblr

  Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermekeMegszületett Katherine Heigl és Josh Kelley kisfia. A Grace Klinika egykori színésznője és dalszerző férje harmadik gyermeküket Joshua Bishopnak nevezték el. A párnak ez az első közös gyermeke, korábban két kislányt fogadtak örökbe. Naleigh Moont 2009-ben Dél-Koreából, Adelaide Marie Hope-ot pedig három évvel később, szintén Koreából vette magához Heigl és férje. Heigl korábban azt nyilatkozta, hogy őt is meglepte, hogy 38 évesen a teherbe esett. Egyáltalán nem számított rá, és azt mondja, örökbefogadott lányaikkal is teljes lett volna az életük.
  Most egy kicsit még teljesebb lett.

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Hasonlóan vélekedik a szerelemrõl Katy Perry és Selena Gomez

  Amikor Selena Gomez és Justin Bieber búcsút intettek egymásnak, hétrõl hétre az õ szakításukkal foglalkoztak a tengerentúli lapok. A napokban az énekesnõ az egyik amerikai magazinnak adott interjújában elmondta: valóban továbblépett és pozitívan tekint a jövõbe.

 • Ötvenméteres zuhanást élt túl a Niagara-vízesésnél!

  Több mint ötvenméteres zuhanást élt túl egy amerikai férfi, aki valószínûleg öngyilkosságot akart elkövetni a Niagara-vízesésnél - közölte helyi idõ szerint szerdán a kanadai rendõrség.

  Egy turista tett bejelentést telefonon a rendõrségnél, hogy egy férfi felmászott a mellvédre, és levetette magát az 51 méteres mélységbe, az alant morajló Niagara folyóba.

 • „Ûrséta” a torontói CN-torony párkányán

  A szenzációra éhes torontóiak és a városba látogató turisták „ûrsétát” tehetnek a híres CN-torony (teljes nevén Kanadai Nemzeti Torony) párkányán úgy, hogy semmi sem választja el õket a 356 méteres mélységtõl.

 • A Mikulás betört a szomszéd házba rénszarvasostul!

  "Rendõrség?! A Mikulás betört a szomszéd házba rénszarvasostul!" - egyebek közt ilyen telefonhívást kaptak tavaly a manchesteri rendõrök.

  A 2008-as év legostobább segélykérõ telefonálásait a Daily Mail címû brit lap kötötte csokorba.

 • Teljesen átalakult Gyõzike lánya! Evelyn 15 kilót fogyott!

  Teljes külsõ átalakuláson esett keresztül az elmúlt egy évben Gáspár Gyõzike nagyobbik lánya, Evelyn.

  Evelynt a tévénézõk morcos és túlsúlyos kamaszként ismerhették meg, mára azonban mintha kicserélték volna. A lány egy nyár alatt 170 centi magasra nyúlt és ledobott 15 kilót is.

  Evelynre szinte rá sem lehet ismerni! Elkezdett érdeklõdni a fiúk iránt is és érte is egyre többen rajonganak. Gyõzikének tehát ha tetszik, ha nem, bele kell törõdnie, hogy lánya hódolói hamarosan házuk környékén is megjelennek...

 • Delfin adta vissza a vízbe esett mobilt

  Delfin adta vissza a vízbe esett mobiltTeressa Cee azt hitte, többé nem látja viszont vízbe esett iPhone-ját, de akkor megtörtént a csoda. Teressa Cee a Bahamákon nyaralt, amikor iPhone-ját véletlenül beleejtette a tengerbe. A fiatal lány azt hitte, többé nem látja viszont a telefont, de akkor megtörtént a csoda: egy delfin bukkant fel a víz felszínén, szájában a készülékkel, amit szépen visszaadott neki. Arról nincs információ, működőképes maradt-e a telefon a sós fürdő után. A delfinek köztudottan nagyon játékos állatok, de eszerint segítőkészek is, ha arra van szükség. Az esetről videó is készült.

 • Elutasították Madonna örökbefogadási kérelmét Malawiban

  Lilongwe - Elutasította Madonna újabb örökbefogadási kérelmét pénteken egy malawi bíróság, az ügyet tárgyaló bírónõ szerint gyerekkereskedelemhez vezethetnek a sztárok örökbefogadásai. Madonna várhatóan fellebbez a döntés ellen.

 • Visszatér a Las Vegas-i színpadra Celine Dion

  Újabb koncertsorozatba kezd 2011-tõl Celine Dion az amerikai Las Vegasban.

  A popdíva három éven keresztül lép majd fel az elõkelõ Ceasars Palace kaszinó-hotel Colosseum koncerttermében. Az énekesnõ korábban öt éven át szórakoztatta ugyanott a közönséget A New Day címû show-jával: ez alatt az idõ alatt közel hárommillió rajongó nézte meg az elõadást, amely összesen négyszázmillió dolláros bevételt hozott. A 2007 decemberi záró fellépésre a feketepiacon kétezer dollárért (38 ezer forintért) lehetett jegyhez jutni.

 • Bíróság elõtt a francia Pókember

  Bíróság elé kellett állnia pénteken Sydneyben a Pókemberként emlegetett Alain Robert falmászónak, aki a hét elején kapaszkodott fel az ausztrál nagyváros egyik 57 emeletes felhõkarcolójára.

 • 50 Cent is szereti a homokozót?

  Amerika egyik legjobban keresõ rapperérõl az a pletyka terjeng, hogy meleg. Rufus Wainwright állította mindezt a Details magazinnak adott interjújában.

 • Paris Hilton titkos eljegyzése

  Paris Hilton és Doug Reinhardt eljegyezték egymást? Az örökösnõ nem csinált titkot korábban sem házasodási szándékából, de most újra célozgatott az esküvõre, amikor egy díjat átvett jótékonysági munkájáért. A célzás ezúttal nem párjának, hanem Doug családjának szólt.

 • Három hétig volt saját fürdõszobájának foglya

  Három hétig volt fürdõszobájának foglya egy 69 éves nõ Franciaországban és csupán meleg vízen élt.

 • Ittas vezetés miatt elvették a Barátok közt sztárjának a jogosítványát

  A Barátok közt Ricsijeként ismert fiatal színészt egy átmulatott éjszaka után, a hajnali órákban ittas állapotban igazoltatták a rendõrök.

  Az alkoholméréskor a szonda elszínezõdött, a vérében található alkohol mennyisége miatt pedig szabálysértésért a bíróság ötvenezer forintra büntette Galgóczyt, és fél évre eltiltották a közúti vezetéstõl.

  Ez egy jó lecke volt Gáspárnak, egy életre megfogadta, hogy ittasan többé nem ül a volán mögé.

 • Zámbó Jimmy-nek unokái születtek

  Óriási az öröm a lassan tíz esztendeje elhunyt poplegenda, Zámbó Jimmy otthonában.

 • Liptai Claudia súlyos tüdõgyulladással indul el Afrikába!

  A mûsorvezetõ súlyos tüdõgyulladással indul el Afrikába, Frei Tamás csapatával, a Sztárok a fejükre estek címû mûsor keretein belül. Liptai Claudia valószínûnek tartja, hogy a sárgaláz ellen kapott oltás miatt gyengült le a szervezete.

  Elõször csak egy torokgyulladásra gyanakodott, de tünetei két napja egyre rosszabbak lettek. A mûsorvezetõ azonban nem aggódik, csupán kislányát, Pankát félti.

  „Attól leszek beteg, hogy hosszú idõt külön kell majd töltenem Pankától. Ha betegen, akkor is elindulok, mert nagyon érdekesnek tartom ezt a mûsort.”

 • Gyászolnak a Klicsko-testvérek

  Elhunyt Vlagyimir és Vitalij Klicsko édesapja, aki a csernobili katasztrófa kései áldozatának tekinthetõ.

 • Kylie Minogue és Andrés Velencoso külön utakon folytatják tovább

  Kylie Minogue és Andrés Velencoso külön utakon folytatják továbbKylie Minogue és Andrés Velencoso tökéletes párosnak tűntek, és sokan arra tippeltek, hogy az oltárig is eljutnak. Ám a szexi pár nem hogy nem házasodik össze, de már nincsenek is együtt. Kylie a menedzsmentjén keresztül jelentette be, hogy néhány napja szakítottak a tőle tíz évvel ifjabb modellel. A különválás mögött az elfoglaltságaik állnak. Nem arról van szó, hogy valamelyikük félrelépett volna. Az ausztrál minibombázó jelenleg kétlaki életet él - Los Angelesben új albumát készíti Beyoncé férje, Jay Z felügyelete mellett, Londonban pedig az angol Voice Mestereként forgat.

 • A német boltosok is elõszeretettel lopnak!

  A kereskedelemben dolgozók is sokat lopnak, nemcsak a vevõk Németországban...
  A kereskedelem minden országban milliárdokat veszít a bolti lopások következtében. Ennek mérséklésére évrõl-évre számos új ötletet mutatnak be az EuroCIS nevû düsseldorfi szakvásáron, ahogyan teszik majd azt a február elejei szakmai seregszemlén. A felmérésekbõl kiderül, hogy az alkalmazottak lopásai legalább akkora veszteséget okoznak, mint a vásárlóké.

 • Kaki volt a fagyiban

  Az ausztráliai Sydney-ben élõ Whyte-családnak a város egyik éttermében egy nagy tálban fagylaltot szolgáltak fel, tetején sûrû csokoládéval.

  Amikor azonban a feleség megkóstolta a desszertet, azonnal rosszul lett. "Ahogy a kanalat az ajkaimra érintettem, már éreztem a bûzt. Visszaöklendeztem a fagylaltot, és kiköptem a szalvétára" - mesélte a nõ, akinek barátnõje, miután megszagolta a desszertet, felkiáltott: "Te jó ég, ürüléket szolgáltak fel nekünk!"

 • Minogue terhességérõl reality show készül

  Az ausztrál pop csillag Dannii Minogue sok sztárhoz hasonlóan, úgy döntött beengedi a kamerákat az életébe. A sztár terhességének mozzanatait fogják lencsevégre kapni. Dannii források szerint már akkor felkérte a stábot, amikor tavaly megtudta, hogy gyereket vár. Az énekesnõ nem rég jelentette be hivatalosan, hogy júliusra várják a babát focista párjával, Kris Smithszel.

 • Egy sorozatban szerepelhet Britney Spears, Paris Hilton és Lindsay Lohan!

  A három celebet megkereste az amerikai mozicsatorna, hogy nem lenne-e kedvük együtt szerepelni egy televíziós sorozatban.

  Az HBO-nál jól tudják, hogy a szereposztás milyen fontos.

  Nem véletlenül esett a választás a három hölgyre.

  Egy bennfentes szerint Hiltonra egy olyan divattervezõ szerepét osztanák, aki mindent megtenne annak érdekében, hogy bemutathassa ruhakölteményeit.

 • Megnõsült Jack Osbourne

  Megnõsült Jack Osbourne, Ozzy Osbourne fia. Esküvõje elõtt két nappal még tagadta azt, hogy feleségül fogja venni kislánya, Pearl édesanyját, Lisa Stellyt, október 7-én azonban megtette – a hírt a sajtósa megerõsítette.

 • Kislánya született Gombos Edinának

  Megszületett Gombos Edina kislánya. A TV2 Aktívjának mûsorvezetõje egy majdnem négy kilós, egészséges babának adott életet szerda éjjel. A pici a Miranda nevet kapta.

  "Csoda - tegnap óta tudom, mit jelent ez igazán. Este tízkor született meg a mi kislányunk. Miranda 3.6 kiló, és gyönyörû! Edina és Alberto" - ezzel az sms-sel tudatta a világgal szombat éjjel Edina boldogságát.

  A mûsorvezetõ áprilisban hozta nyilvánosságra, hogy kubai származású férjével, Albertóval gyermeket várnak.

 • 'Obama örület' Amerikában!

  Az obamás mütyürkék a legkeresettebbek Amerikában, legyen szó pólóról, sapkáról, kulcstartóról, édességrõl vagy bögrérõl, az fogy a legjobban, amelyikre a leendõ elnök képét nyomták rá - írta a The Washington Times címû amerikai lap.

  A Union Station fõvárosi pályaudvaron az ajándékboltok korábban FBI-os és CIA-s pólókkal és poharakkal voltak tömve, most szinte minden szuvenírrõl Obama mosolyog vissza. Az obamás tárgyakat veszik mint a cukrot, még a dohányárus is Obama-szivart árusít.

 • Bûzpert indítottak apácák New Yorkban!

  Bûzpert indítottak apácák New Yorkban egy lakásuk bérlõje ellen, aki állandóan halat fõzött és füstölt a megapolisz közõpontjában.

  A sokemeletes bérház egy apácarend tulajdonában van, a kényesebb orrú bérlõk pedig nekik - a tulajdonosnak - tettek panaszt a sokszor elviselhetetlen bûz miatt.

 • Együtt jelent meg a vörös szõnyegen Katy Perry és John Mayer

  Katy Perry és John Mayer elsõ alkalommal jelentek meg a vörös szõnyegen közösen, egy párként, méghozzá egy New York-i fesztiválon.

 • Tíz napot töltött dögkútban egy ukrán férfi

  Ungvár – Tíz napot töltött el egy férfi egy 15 méter mély dögkútban a dél-ukrajnai Zaporizzsja megyében.

 • Kerttakarítás közben az arcába robbant a földbe elásott televízió

  Abszurd szerencsétlenség ért egy 50 éves férfit Romániában: kerttakarítás közben az arcába robbant a földbe elásott televízió.

 • Internetes térképen bukott le a hûtlen férfi

  Egy orosz lány öt év után hagyta ott barátját, miután az orosz Yandex Maps egyik fotóján meglátta szeretõjével.

 • Lenny Kravitz-nek a lánya a legfontosabb

  Lenny Kravitz-nek lánya és a szeretet a legfontosabb a világon. A sztár szívén viseli a világ sorsát, és optimistán áll a jövõhöz

  A sokoldalú zenész új lemezét mutatja be Európában, és minden városban hatalmas tömeg fogadja.

  A tegnap este Pesten koncertezõ Lenny Kravitz koncertkörútjának egyik elsõ, párizsi állomásán adott élõ, zenei betétekkel tarkított televíziós interjút az Early Morning Show számára.

loading...