rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermeke

 • Share on Tumblr

  Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermekeMegszületett Katherine Heigl és Josh Kelley kisfia. A Grace Klinika egykori színésznője és dalszerző férje harmadik gyermeküket Joshua Bishopnak nevezték el. A párnak ez az első közös gyermeke, korábban két kislányt fogadtak örökbe. Naleigh Moont 2009-ben Dél-Koreából, Adelaide Marie Hope-ot pedig három évvel később, szintén Koreából vette magához Heigl és férje. Heigl korábban azt nyilatkozta, hogy őt is meglepte, hogy 38 évesen a teherbe esett. Egyáltalán nem számított rá, és azt mondja, örökbefogadott lányaikkal is teljes lett volna az életük.
  Most egy kicsit még teljesebb lett.

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Amy Winehouse, a madárijesztõ- és viaszsztár

  London - Remek madárijesztõ Amy Winehouse brit popénekesnõ, aki egyúttal a londoni Madame Tussauds panoptikum legújabb viaszsztárja.

  Winehouse-ból egy 36 éves brit gazda csinált madárijesztõsztárt, mert régi, hagyományos figuráitól már nem rettegtek a földjét dézsmáló galambok. A kocsmában ücsörögve, baráti iszogatás közben jött az ötlet, hogy Amy Winehouse láttán biztos hanyatt-homlok elrepül minden "normális" szárnyas. Marlon Brooks el is készítette a popénekesnõ kellõen élethû mását:

 • Kétmilliárdos adócsalás Bács-Kiskunban!

  Két ügyben összesen 2,6 milliárd forint elkövetési értékû adócsalást derítettek föl a vámosok Bács-Kiskun megyében.

  Az elmúlt két hét során végrehajtott akciókban tizenhárom embert vettek õrizetbe - közölte Török Árpád, a Vám- és Pénzügyõrség Dél-alföldi Regionális Nyomozó Hivatalának parancsnoka.

 • Eladó a sex.com

  Eladó a szakértõk szerint legismertebb internetes azonosító, a sex.com - írta egy a domének eladására szakosodott német társaság közleményében.

 • Mel Gibson utolsó rendezése lehet a készülõ viking film

  Elképzelhetõ, hogy utoljára áll rendezõként a kamerák mögé Mel Gibson, aki az egyelõre csak Viking címen emlegetett filmjének elõkészületein dolgozik.

 • 28 évvel ezelőtti palackpostát sodort partra a víz

  Horvátországban sodródott partra egy kanadai férfi 28 évvel ezelőtt palackpostával vízre bocsátott levele, amelyet egy Mary nevű nőnek küldött, hogy beváltsa ígéretét.

 • Hazudni és csalni tanulnak a robotok

  Amerikai kutatók arról számoltak be, hogy elsõ ízben sikerült megtanítaniuk egy robotot hazudni. A Georgiai Mûszaki Egyetem szakemberei úgy programoztak egy kis jármûvet, hogy hamis nyomokat hagyjon hátra követõinek megtévesztésére.

 • Két tonnás sajttortát készítettek Mexikóban

  Két tonnás sajttortát készítettek Mexikóban, ami világcsúcs. Ha valakinek sok vendége lesz, és meg akarja csinálni, íme a recept: végy szûk egy tonna túrót, ugyanennyi joghurtot, 3,5 mázsa tortalapot, negyed tonna cukrot, másfél mázsa vajat meg 55 cukrászt, hogy megcsinálják.

  Utóbbiakból lehet kevesebbet is, de akkor nem csak 60 órán át tart a munka a tortagigászon - amelynek tetejét eperrel díszítették és ízesítették, ám hogy mennyivel, arra nem tért ki az AP amerikai hírügynökség.

 • Mûnõt mintáztatott elhunyt szerelmérõl

  Amennyire csak lehet élethû mûnõt csináltatott elhunyt szerelmérõl gyászában egy olasz üzletember.

 • Véletlenül kapta meg a sorsjegyet, amivel később tízezer dollárt nyert

  Véletlenül kapta meg a sorsjegyet, amivel később tízezer dollárt nyertJerry Kajfasz először visszautasította a kaparós sorsjegyet, amit véletlenül adtak oda neki, de végül mégis elkérte. Nagyon-nagyon jól tette. A buffalói Jerry Kajfasz csak hét kaparós sorsjegyet kért, de az eladó véletlenül nyolcat adott neki. A férfi az extra darabot, ami ráadásul drágább volt a többinél, visszaadta. Aztán amikor kisebb összeget nyert a másik hét sorsjegyen, mégis elkérte a nyolcadikat is. És milyen jól tette! Szó szerint megütötte a főnyereményt, hiszen mint kiderült, az a sorsjegy, amelyikről majdnem lemondott, tízmillió dollárt - több mint kétmilliárd forintot - ért.

 • A világ legöregebb fái

  Nehéz elhinni, hogy vannak olyan fák, melyekre a természet körforgása egyáltalán nem hatott ki és bármi történt a történelem során, õk mindent túléltek.

 • Ördög Nóri férjhezmegy

  Augusztus 2-án veszi el Ördög Nórit kedvese Rubin Kristóf a Kész átverés kreatív producere. Nóri és Kristóf már hét éve van együtt. A boldog ara egy Náray Tamás által tervezett menyasszonyi ruhában áll az oltár elé.

  Boldogabb már nem is lehetne Ördög Nóri, az RTL Klub Reggeli címû mûsorának egyik mûsorvezetõje öt hét múlva férjhez megy.

  Nagy volt a meglepetés, amikor kiderül: Nóri és Kristóf összeházasodik, hiszen a pár híres a nagy drámákról.

 • Az egykori szexistennõt lóversenyfelügyelõvé nevezték ki

  Bo Derek amerikai színésznõt és állatvédõt, a nyolcvanas évek szexbálványát jelölte Arnold Schwarzenegger kaliforniai kormányzó a lóversenyeket felügyelõ állami bizottság megüresedett helyére.

  A Bombanõ címû filmvígjáték 51 éves sztárja a kiöregedett lovak lemészárlásának harcos ellenzõje, nemrég publikált egy könyvet a lovaglásról.

  A színészet mellett az üzletben is kipróbálta már magát; egy háziállat-piperecikkeket gyártó és forgalmazó vállalatot vezet.

 • 31 milliós kincs egy családi kredencen

  Értékét nem is sejtve évtizedeken át dísztárgyként tekintett egy brit család egy a polcon porosodó több száz éves tálra. Egy becsüs a mûkincs értékét 31 millió forintra becsülte.
  Wendy Jones, a tál tulajdonosa elvitte az Antiques Roadshow (Régiségek Roadshow-ja) címû BBC-mûsor becsüseihez az értékesnek vélt díszt, akik százezer fontra (31 millió forintra) becsülték értékét.

 • Fejjel lefelé néz televíziót az alpesi sí-világbajnokság tinisztárja

  Fejjel lefelé néz televíziót Lara Gut, a franciaországi Val d,Isere-ben zajló alpesi sí-világbajnokság tinisztárja.

  A 17 éves svájci tehetség családjában szokás így nézni a mûsorokat: lábak fenn a kanapé háttámláján, a fej pedig lóg lefelé.

  A sportoktató szülõk, Pauli és Gabriela hiszik úgy, hogy ez a módszer fejleszti az egyensúlyérzéket.

 • Szexel fizetett Pamela Andreson?

  Szokottnál is nagyobb kebleket viselt Pamela Anderson az idei New York-i divathéten, bár ezen az "apróságon" már alig valaki akadt fenn...

 • Rokkantnyugdíjas lesz 26 évesen BB Évi

  Leszázalékolják BB Évit!
  26 évesen lesz rokkantnyugdíjas BB Évi! Az egykori valóságshowgyõztes pszichés állapota miatt jelenleg munkaképtelen, és bár nem él már a pszichiátriai intézetben, képtelen ellátni magát, ezért a bíróság gyámot is kirendelne mellé. Idén március 12-én a kaposvári bíróság kötelezõ pszichiátriai kezelést írt elõ számára, és zárt osztályra került, ahonnan csak néhány hete engedték ki. Mivel a mai napig nem képes ellátni magát, a bíróság gyámot rendelne ki mellé, ráadásul pszichés állapotára tekintettel hamarosan leszázalékolják, vagyis rokkantnyugdíjasként él tovább.

 • Kokainnyelõt fogtak Ferihegyen

  Mintegy százgrammnyi kokaint találtak a külföldi állampolgár testében. A pénzügyõröknek feltûnt, hogy a férfi - aki Madridból érkezett - idegesen viselkedik, ezután pedig ellentmondásos válaszokat adott a hatóság munkatársainak.

 • Élõ reklámtáblának ajánlja fel testét egy brit férfi

  Jó cél érdekében reklámfelületnek ajánlja fel testét egy brit egyetemista.

 • Túlélte a metrós áramütést

  Andy Morris semmire nem emlékszik azután, hogy lelökték a peronról a Broadway egyik megállójánál és ráesett a metró sínpárja melletti vezetékre.

 • Túlsúlya miatt nem kapta vissza gyerekeit

  Érdekes eset történt Kanadában, melyre itthon is érdemes odafigyelni, hisz sokszor elõfordult már, hogy a jogalkotás Amerikából induló új irány lassan, avagy gyorsabban elért Európába.

 • A jogi pályát fontolgatja Katie Holmes

  Erre a hírre aztán senki sem számított. Tom Cruise volt felesége, a gyönyörû Katie Holmes azt a meglepõ gondolatot vette a fejébe, hogy pályát módosít. A színésznõnek az az érdekes ötlete támadt, hogy jogi pályára fog lépni.

 • 'Hamis' mangalicahúst szállítanak Magyarországról Japánba!

  Piaci feltételezések szerint "hamis" mangalicahúst szállítanak Magyarországról Japánba, ahol azt a piaci ár alatt értékesítik - mondta Kovács László, a szegedi Pick Szeged Zrt. elnök-vezérigazgatója.

 • Befolyásolhatja döntéseinket egy nõi érintés

  A váll, a kar vagy a hát gyengéd érintése is megváltoztatja az emberek kockázatvállalási hajlandóságát, különösen a nõi érintés hatásos a befolyásolás szempontjából - állapították meg kis létszámú kísérleteik alapján amerikai és kanadai pszichológusok.

 • Nem adta szívét a donorjelölt csecsemõ

  Toronto - Egy halálos beteg két hónapos kislány, akinek szívét átültetésre szánták egy másik beteg újszülöttbe, önállóan kezdett lélegezni, miután levették a lélegeztetõgéprõl, így az orvosok szerdán úgy döntöttek: õ már nem potenciális donor.

 • Leállították a feleségét bántalmazó Charlie Sheen reklámjait

  Leállította a Charlie Sheennel forgatott reklámfilmjeit egy fehérnemûmárka, mert nem akarják, hogy a felesége bántalmazásával vádolt filmsztár szerepeljen a hirdetéseikben.

 • Britney 37 milliót fizet a láthatásért

  Egyre jobban fokozódik a botrány Britney-ék háza tájékán is. Hosszú civakodás és sok-sok bírósági tárgyalás úgy látszik meghozta eredményét, végre kimondták kinél lehet a gyerek, és kinek kell gyerektartási díjat fizetnie.

  Britney, hogy egyet ért e a törvényszék által hozott határozattal, a közeljövõben úgyis kiderül, hiszen nem hinnénk azt, hogy Britney-t egy határozat megállít vagy be is tartja a benne foglaltakat. Britney Spears és volt férje Kevin Federline négy évvel ezelõtt mondták ki a boldogító igent, de kapcsolatuk hamar tönkre is ment, mégis éltek egymás mellett.

 • A melegfelvonulási tüntetõk közül 12-öt állíthatnak bíróság elé

  A melegfelvonulási tüntetõk közül még 12-en vannak õrizetben elõállított 57 tüntetõ közül.

  A többieket még az éjszaka, vagy reggel elengedték. Kiengedték azokat a rendõröket is a kórházból, akik az összecsapásokban sérültek meg - tájékoztatott közleményben a Budapesti Rendõr-fõkapitányság.

  Az Andrássy úti lakásból elõállított hat fiatal ellen magánlaksértés miatt indult eljárás, õket már elengedték.

 • Vaginát növesztett egy férfi

  Legalábbis ezt állítja egy Malawi Köztársaságban élõ férfi. A 25 éves Jali Mateyu elmondása szerint 2008-ben vette észre elõször, hogy kinövés van a feneke környékén, írja a Click! napilap a nyasatimes.com-ra hivatkozva. A duzzanat egyre nagyobbra nõtt, a heréi és a pénisze pedig zsugorodni kezdtek. A férfi felesége szerint férjének nõi nemi szerve lett.

 • Robert Pattinsonra újra rátalált a szerelem

  Robert Pattinsonra újra rátalált a szerelemRobert Pattinson boldogan éli mindennapjait, amióta szakított Kristen Stewarttal. Pár hete az a hír járta, hogy Robert összejött a színésznővel, Riley Keough-val. Kapcsolatuk azonban állítólag azért nem tartott sokáig, mert Robert még mindig szerelmes Kristen Stewartba. Ezen hír hallatán az összes Robsten rajongó örömujjongásba kezdett, de kiderült, hogy ebből semmi sem igaz. Sőt mi több, a 27 éves színész el is adta azt a házat, ahol egykori szerelmével élt, azaz nagyon úgy tűnik, hogy Rob végleg lezártnak tekinti kapcsolatukat.

 • Az elsõ közismert homoszexuális személy Barack Obama kormányában

  Barack Obama megválasztott amerikai elnök a Fehér Ház környezetminõségi tanácsának élére Nancy Sutley Los Angeles-i polgármester-helyettest fogja kinevezni, aki az elsõ közismert homoszexuális személy kormányában - szivárgott ki szerdán a megválasztott amerikai elnök környezetébõl.

loading...