rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Véletlennek köszönheti a duplán nyert millióit a szerencsés férfi

 • Share on Tumblr

  Véletlennek köszönheti a duplán nyert millióit a szerencsés férfiTévedésből lett egyik napról a másikra multimilliomos egy Melbourne közelében lakó férfi, aki az ausztrál lottón véletlenül kétszer tette meg ugyanazokat a számokat. Amikor szombat este megtudta, hogy kihúzták a számait, azt hitte, 1,3 millió dollárt (288 millió forintot) nyert – mesélte. Egy órával később aztán rájöttem, hogy nem néztem meg a többi szelvényemet, és amikor megtaláltam a másodikat, akkor döbbentem rá, hogy kétszer játszottam meg ugyanazokat a számokat. Abban sem bíztam, hogy egyáltalán nyerek, nemhogy duplán! – mesélte a neve elhallgatását kérő férfi.

  loading...

  Tévedése miatt így 2,6 millió adómentes dollárt zsebelhetett be. Most azt tervezi, vesz egy házat, egy Ferrarit, egy időre szabadságot vesz ki és felkeresi a világ hét csodáját.

  Nem ez az első eset, hogy Melbourne-ben valaki duplán nyer a lottón. Egy harmincas éveiben járó nő 2013 júliusában két szelvényt vett ugyanarra a sorsolásra és ki is húzták a számait, így összesen 835 ezer dollárt nyert, melynek a felét az ingatlanhitele rendezésére költötte.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Bujkál a szexképeit mutogató tanárnõ!

  Nem érdemelte meg ezt! – mondta a pedagógus osztályában tanuló egyik diák. – Ez egy kis gimnázium, mindenki tudja, hogy ki adta ki a képeket. Nem jó tanuló, de Eszti néni mindig adott neki lehetõséget.

  – Nagyon megdöbbentette a tanári kart és a diákokat az eset, hiszen egy kedves kollégánkról van szó, aki jól végezte a munkáját. A négy év alatt, amíg itt dolgozott, semmi furcsa nem volt a viselkedésében – mondta el Olasz Istvánné igazgatónõ.

 • 86 éves néni a szextelefonon lóg!

  Ezer dolláros - 240 ezer forintos - szextelefonszámlát kapott egy 86 éves néni az Egyesült Államokban.

  A nebraskai hölgy váltig tagadta családjának, hogy kéjvonalat hívogatott volna, famíliája meg hitt neki. Már csak azért is, mert hamarosan kapott a néni egy bankkártyát is férje nevére, aki már húsz éve halott, és soha nem volt bankkártyája se neki, se nejének.

 • A Rajnába szeretkezték magukat

  A Rajnába szeretkezte magát egy pár autóstul Németországban. Hogy ne fázzanak, járatták a kocsi motorját, ám szex közben egy heves mozdulattal véletlenül sebességbe "rakták" a jármûvet, mely a folyónak ment.

 • Újra szingli Bozsek Márk

  Újra szingli Bozsek MárkBozsek Márk januárban ismerkedett meg a csinos barátnőjével, ám a kapcsolat nem bizonyult hosszú távúnak a lány költözése miatt. \"Tudtam, hamarosan elhagyja az országot, és én nem mehetek vele. Bár korábban arról volt szó, hogy én is megyek Angliába, mert egy angol producer érdeklődését felkeltette az egyik dalom, végül változott a terv. Nem bántam meg a döntést, és megtanultam, mindig a mának kell élni. Ez a lányokkal való kapcsolatomra is kihat. A romantikus pillanatok csak akkor érnek valamit, ha teljesen átadod magad nekik.

 • Több mint 60 ezerszer hangzott el a 'Holnap Hajnalig' címû sláger

  Október 27-én egy barátias összejövetel keretein belül ünnepelték meg Csepregi Éva és Végvári Ádám 83-as gyõzelmét Japánban, ahol 60 ország 1944 nótája közül bizonyult a legjobbnak a "Time goes by" / Holnap Hajnalig / ,amivel megnyerték a Yamaha nagydíjat.

  A rendezvényen az énekesek mellett jelen volt az egykori família vezetõje és egyben a dal szerzõje Pásztor László is, valamint az angol szövegírók Zákányi Emõke és Ambrózy István.

 • Gyermeket vár Evan Rachel Wood

  A szépséges Evan Rachel Wood végre megmutatta domborodó pocakját.

 • Victoria Beckhamnek nem tetszik a reggeli Beckham

  Az énekesnõ-divattervezõ híresség a brit Vogue februári számában osztott meg részleteket az olvasókkal házasságáról.

 • Fejjel lefelé néz televíziót az alpesi sí-világbajnokság tinisztárja

  Fejjel lefelé néz televíziót Lara Gut, a franciaországi Val d,Isere-ben zajló alpesi sí-világbajnokság tinisztárja.

  A 17 éves svájci tehetség családjában szokás így nézni a mûsorokat: lábak fenn a kanapé háttámláján, a fej pedig lóg lefelé.

  A sportoktató szülõk, Pauli és Gabriela hiszik úgy, hogy ez a módszer fejleszti az egyensúlyérzéket.

 • Megdõlt a víz alatti csókolózás rekordja

  Genova - Két perc 59 másodperc hosszan csókolózott egy olasz pár visszatartott lélegzettel, ezzel saját rekordját döntötte meg Zoagli tenger partján szerdán.

 • Metrókocsikat indítanak nõknek!

  Szexuális zaklatás és a túlzsúfoltság elkerülése érdekében nõknek fenntartott kocsikkal indítanák el a csúcsidõben közlekedõ pekingi metrószerelvényeket.

  "Csúcsforgalom idején annyira zsúfolt a pekingi metróhálózat, hogy a hölgyek erejükbõl és termetükbõl adódóan sem képesek megharcolni a maradék állóhelyekért" - mondta Vang Csuo pekingi önkormányzati képviselõ.

 • Egy szûkmarkú férfi nem váltotta ki barátnõjét a börtönbõl

  Egy szûkmarkú férfi nem váltotta ki barátnõjét a börtönbõl - pedig csak 54 ezer forintnyi eurót kellett volna fizetnie -, hanem inkább félretette a pénzt szorultabb helyzetre.

  A 34 éves hölgy nem élete végig lesz rács mögött, csupán 15 napra ítélték el lopás miatt. Felajánlották azonban neki, hogy megúszhatja a börtönt pénzbírsággal. Fel is hívta telefonon a barátját, és megkérte, "fizesse ki" a börtönbõl, ám a férfi úgy döntött, jobb helye van a pénznek vésztartalékban.

 • Rövidre sikeredett Tom Cruise románca, de máris más nõvel vigasztalódik

  Rövidre sikeredett Tom Cruise és Jennifer Akerman románca, de a színész már is egy fiatal lánykával vigasztalódik.

 • Anya és lánya közös esküvõje és szülése

  Moszkva - Anya és lánya ugyanazon a napon lépett az anyakönyvvezetõ elé, majd hét hónap múlva ugyanazon a kórházi osztályon, mindössze négy nap eltéréssel szült gyereket.

  Mindez véletlenül jött így össze Oroszországban, a Nyizsnyij Novgorod mellett élõ családban.

 • Autóbalesetben meghalt a Volkswagen vezérigazgatója

  Az északnyugat-kínai Ganszu tartományban autóbalesetben meghalt a Shanghai Volkswagen vezérigazgatója, Liu Csien és további három magas beosztású Volkswagen-alkalmazott.

 • Díszvendégnek hívtak meg egy esküvõre egy kutyát

  Díszvendégnek hívtak meg egy esküvõre egy kutyát Nagy-Britanniában, mert korábban megmentette a menyasszony életét.

  Boxer Boris - a kutya - a hölgyet a kihûléses haláltól óvta meg azzal, hogy rátalált az ájult nõre egy mezõn, miközben gazdájával sétált. A nõ annyira válságos állapotban volt, hogy a mentõknek újra kellett éleszteniük, a kórházban pedig csaknem lemondtak róla. Két hétig volt az intenzív osztályon, míg végül javulni kezdett állapota.

 • Imádkozás közben elesett, beperelte a templomot

  Vallásos áhitat miatti elzuhanásáért követel kártérítést egy templomtól egy férfi az Egyesült Államokban, méghozzá elég sokat: 2,5 millió dollárt - 430 millió forintot.

  Az 54 éves illetõ még tavaly júniusban esett el imádkozás közben, állítása szerint a szent révület miatt. "Valódi jelért" fohászkodott Istenhez, amikor megingott és elzuhant, jól beütve a fejét, hátát, egyebét a templom kövezetébe. Azóta kétszer is mûtötték, de még mindig fáj a háta és mindkét lába. A 2,5 millió dollárt orvosi kiadásai, kiesett jövedelme, továbbá szenvedései miatt követeli.

 • Az igazi birodalmi lépegetõ, avagy a pedipulátor

  A birodalmi lépegetõknek - nem túlságosan meglepõ módon - létezett valóságos elõdjük is, de a hadi szerkezetet túlságosan bonyolult módon kellett irányítani, így nem vált be harci körülmények között, például a dzsungelben

 • Különös tetoválásra készül Paris Jackson

  Michael Jackson tinédzser lánya, Paris azt tervezi, hogy néhai édesapja emléke előtt tisztelegve egy speciális tetoválást készíttet.

 • Táskarablás közben elhagyta a mellét!

  Elhagyta a mellét egy férfi az Egyesült Államokban, miközben elrabolta egy idõs nõ táskáját. A kebel házi gyártmány: gumióvszer, benne vízzel.

  A férfinak azért volt szüksége rá, mert nõnek öltözött, elég csábosnak: miniszoknyában feszített. Hogy csak a rabláshoz vagy egyébként is nõi ruhákban jár, nem tudni.

 • Disney-figurák is benépesítik a Lego világát

  Disney-figurák is benépesítik a Lego világát a jövõben, miután a dán játékgyártó cég megállapodott az amerikai Disney-Pixar stúdióval.

  Az elsõ Lego sorozatban a Toy Story – Játékháború 3, a Verdák 2, és a Disney részérõl 2010-re halasztott Perzsia hercege sorozat figuráinak „legósítását” tervezik, így Woody és Villám McQueen szerepelhetnek az elsõ lego figurák között.

 • Esküvõi ruhában fotózza a legidõsebb párokat egy kínai amatõr fényképész

  Esküvõi ruhában fotózza a legidõsebb párokat egy kínai amatõr fényképész, esélyt adva nekik ezáltal egy friss esküvõi képre. Az egyik pár együttes életkora 204 év!

 • Majkáék letetettek arról, hogy valaha is egybekeljenek

  Majka és Dundika végleg letettek arról, hogy valaha is hivatalosan egybekeljenek.

 • Negyed év után találták meg a brazil pap holttestét

  A héliummal töltött luftballonokkal utazó brazil pap földi maradványaként azonosítottak DNS-vizsgálat segítségével egy ismeretlen holttestet, amelyre az óceánban bukkantak Rio de Janeiro közelében.

  Adelir Antonio de Carli április 20-án emelkedett a magasba ezer luftballon segítségével Paranaguából. Akkor látták utoljára. A kikötõvárostól 750 kilométerre fekvõ Douradosba próbált repülni, de a szél a tervezett útvonalról az Atlanti-óceán fölé sodorta, és a start utáni nyolcadik órában megszakadt a kapcsolat földi segítõivel. Másnap már csak a vízen lebegõ színes luftballoncsokrot találták meg.

 • Renée Zellweger nem vállalja a hízást még Bridget Jones kedvéért sem!

  Csak ruhatöméssel vállalja Renée Zellweger a Bridget Jones-történet harmadik részét, a sok hízás és fogyás ugyanis nagyon megterheli a szervezetét. A bestsellerbõl készült film újabb folytatását jövõre kezdik forgatni.

 • Citromos kólával keresztelt egy pap Norvégiában!

  Norvégia egyik templomában annyira hideg volt, hogy a vízcsapok befagytak, amikor keresztelni kellett, ezért a pap improvizálni volt kénytelen, s citromos kólával hintette meg a csöppséget.

  Szükség törvényt bont alapon a norvég pap citromos kólával keresztelte meg a kisgyereket mert minden csap befagyott, és nem volt víz.

 • Adománygyûjtés venezuelai módra: plasztikai mûtét a jutalom

  Rendhagyó ötlettel állt elõ egy venezuelai politikus a parlamenti választás kampányában: adományért cserébe sorsjegyet ad, amellyel ingyenes plasztikai mûtétet lehet nyerni.

 • A tévé gyógyította meg

  A brit férfi egy dokumentumfilm révén jött rá, hogy pókcsípés okozta rejtélyes betegségét, amely három évre tolószékbe kényszerítette.

 • Vajon ki jegyezte el Kiszel Tündét?

  Örömteli eseményrõl kaptunk hírt. Kiszel Tünde ujján egy feltûnõen szép, új gyûrû csillog, amelyet a napokban az Operában is viselt, ahol párjával, Károllyal jelent meg. Ez azt jelenti, hogy Tündét titokban eljegyezték?

 • Megszületett a 61 éves színész nyolcadik gyermeke

  Stellan Skarsgard 61 évesen ismét apa lett, a svéd színész nyolcadik gyermeke kisfiú.

 • Be akartak törni a Lost színészéhez

  A Lost egyik szereplõje nyugodtan hívta a rendõrségi segélyhívót: valaki be akart törni a házába.

loading...