rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Véletlennek köszönheti a duplán nyert millióit a szerencsés férfi

 • Share on Tumblr

  Véletlennek köszönheti a duplán nyert millióit a szerencsés férfiTévedésből lett egyik napról a másikra multimilliomos egy Melbourne közelében lakó férfi, aki az ausztrál lottón véletlenül kétszer tette meg ugyanazokat a számokat. Amikor szombat este megtudta, hogy kihúzták a számait, azt hitte, 1,3 millió dollárt (288 millió forintot) nyert – mesélte. Egy órával később aztán rájöttem, hogy nem néztem meg a többi szelvényemet, és amikor megtaláltam a másodikat, akkor döbbentem rá, hogy kétszer játszottam meg ugyanazokat a számokat. Abban sem bíztam, hogy egyáltalán nyerek, nemhogy duplán! – mesélte a neve elhallgatását kérő férfi.

  Tévedése miatt így 2,6 millió adómentes dollárt zsebelhetett be. Most azt tervezi, vesz egy házat, egy Ferrarit, egy időre szabadságot vesz ki és felkeresi a világ hét csodáját.

  Nem ez az első eset, hogy Melbourne-ben valaki duplán nyer a lottón. Egy harmincas éveiben járó nő 2013 júliusában két szelvényt vett ugyanarra a sorsolásra és ki is húzták a számait, így összesen 835 ezer dollárt nyert, melynek a felét az ingatlanhitele rendezésére költötte.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Hat éves kislány lett Nepál új élõ istennõje

  Egy hat éves kislány személyében új élõ istennõt, kumárit választott ki a nepáli maoista kormány, miután elõdje már 11 éves és ezzel hamarosan túl öreggé válik a címre. Az ateista maoista vezetés azzal, hogy maga választotta ki az új élõ istennõt, megfosztotta a megdöntött királyság papjait ettõl a korábbi elõjoguktól.

 • Szexuális zaklatással vádolja korábbi testõre Britney Spearst

  Szexuális zaklatással vádolta meg volt testõre Britney Spears énekesnõt. Fernando Flores benyújtott bírósági beadványa szerint munkaadója rendszeresen meztelenül grasszált elõtte, és a jelentétében élt szexuális életet. A volt testõr arra is panaszkodott, hogy nehezen viselte el, amikor a sztár kisgyermekei elõtt marakodott barátjával, és szitkozódva küldte, hogy hozzon neki italt.

 • Kulcsár Edina második lett a Miss World 2014-en

  Kulcsár Edina második lett a Miss World 2014-en121 ország résztvevői közül a második helyezést érte el a magyar lány a Miss World 2014-en, soha ilyen jó eredményt nem értünk el a rangos szépségversenyen. Ráadásul egyben ő lett Miss Europe is! A harmadik helyezett Elizabeth Safrit az Egyesült Államokból, az első pedig Rolene Strauss Dél-Afrikából. Kulcsár Edinát idén júliusban választották meg Magyarország szépének a hazai versenyen, a zsűri és a közönség is őt találta a legszebbnek. A 23 éves, 173 centiméter magas lány Budapesten született és nőtt fel, négy éve modellként dolgozik.

 • Fidel Castróra lehet vadászni egy amerikai videojátékban

  Éles bírálat érte Kubában azt a videojátékot, amelyben a játékosok az amerikai különleges alakulatok bõrébe bújva próbálhatják megölni a fiatal Fidel Castrót.

 • Tárgyaláson aludt el egy bíró

  Egyelõre megmenekült a börtöntõl két kábítószer-kereskedelemmel megvádolt ausztrál férfi, mert az ügyükben ítélkezõ bíró állandóan elaludt a tárgyaláson.

  A ausztráliai legfelsõbb bíróság csütörtökön felfüggesztette a fejenként 13 és fél éves börtönbüntetést kiszabó ítéletet. Az indoklás szerint fennáll a téves döntés veszélye, ha a bíró "észrevehetõen és ismételten" elalszik tárgyalás közben.

 • Egyetemen tanul zenét a Red Hot Chili gitárosa

  A legendás zenekar basszusgitárosa úgy döntött, hogy beiratkozik a Dél-Kaliforniai Egyetemre mivel úgy érzi, hogy van még mit tanulnia a zenérõl – írja a DigitalSpy.

  Flea egy interjúban elmondta, hiába játszott több iskolai zenekarban is, ami az elméletet illeti, szerinte még vannak hiányosságai.

  Hozzátette, a Red Hot Chili Peppers tagjai ösztönösen és az érzelmeikre hallgatva szereznek zenét. Ami a banda jövõjét illeti, a fiúk egyelõre visszavonulnak, hogy egy kicsit kipihenjék magukat.

 • 16 motivációs lecke Bruce Lee-től Neked, csak úgy, szeretetből!

  16 motivációs lecke Bruce Lee-től Neked, csak úgy, szeretetből!Ha egy valódi, hiteles életű harcművésztől szeretnél tanulni bölcsességet, akkor azt hiszem, Bruce Lee igazán alkalmas személy lesz erre. Bár mindössze 33 éves volt, amikor meghalt, mégis a mai napig az egyik legnagyobb hatású harcművésznek számít. Rövidnek tűnő élete mégis teljes élet volt, és olyan hatalmas célokat ért el, amikre mások talán 10 élet alatt sem lettek volna képesek elérni. Bruce Lee valami olyan megfejthetetlen élettapasztalattal és bölcsesség birtokában volt, amely normál emberi mércével megmérhetetlen.

 • Szabadlábon a Fekete Vonat énekese

  Újabb részletek láttak napvilágot Mohammed Fatima, a Fekete Vonat énekesnõjének õrizetbe vételével kapcsolatban.

 • Virágokkal árasztotta el Kidman-mamát exférje, Tom Cruise

  London - Egy egész szobát megtöltõ virágözönnel köszöntötte volt nejét Tom Cruise abból az alkalomból, hogy Nicole Kidman vasárnap megszülte kislányát.

  A filmcsillag és férje, a countyzenész Keith Urban, akik a békés Nashville-t választották a kis Sunday Rose születési helyéül, százával kapja a jókívánságokat és virágcsokrokat a barátoktól és rajongóktól. Még Ausztrália miniszterelnöke, Kevin Rudd is csatlakozott a gratulálók táborához egy írásos üzenettel.

 • Magyar fotómodell hódította meg Kasza Tibi szívét

  Magyar fotómodell hódította meg Kasza Tibi szívét. A pár már évek óta ismeri egymást, de barátságuk csak most mélyült szerelemmé.

 • Csõdbe mennek a kocsmák angliában

  London - Hetente átlagosan csaknem 30 kocsma húzta le a rolót véglegesen tavaly Nagy-Britanniában az egyre magasabb üzemeltetési költségek és a dohányzási tilalom miatti vendégmegcsappanás miatt.

 • Belehalt a böjtbe

  Holtan találtak rá egy 55 éves nõre, aki vallási indíttatású koplalás céljából hetekre magára zárta az ajtót a floridai Bartow városban.

 • 30%-kal emelkedik a parkolás Pesten!

  Átlagosan csaknem 30 százalékkal drágulnak június 1-jével a 2001 óta változatlan parkolási díjak, kibõvítik a fizetõövezeteket, és családonként csak két kerületi parkolási engedélyt adnak ki, ebbõl az egyikért a teljes ár felét kell fizetni - rögzíti a Fõvárosi Közgyûlés rendelete.

 • Hopsz! Kibuggyant Eva Mendes mellbimbója - fotóval

  Eva Mendes amerikai színésznõt egy díjátadón kapták lencsevégre. Hamar kiderült, hogy a blúz alatt nem viselt melltartót.

  Eva Mendes amerikai színésznõ, aki óriásplakátokon, fehérnemûben feszítve reklámozza az egyik divatházat, egy díjátadón vett részt New Yorkban. A gyönyörû híresség azonban köldökig kigombolt blúza alá elfelejtett melltartót venni, ezért túl sokat mutatott meg magából...

 • Robbanásveszélyes csapvíz

  Fort Lupton (Colorado állam) - Vízrobbanástól retteg egy nõ az Egyesült Államokban, sima csapvízétõl.

  A hölgy nem bolond, inkább a vízvezetéke bolondult meg: földgáz szivárog a csõrendszerbe. Ezért aztán a Colorado államban élõ nõ minden perce egy ideje rémálom: attól tart, hogy elég egy szikra konyhájában vagy a fürdõszobában és levegõbe repül minden.

 • 25 házasság után megtalált boldogság

  Újdelhi - 25 házasság után végre megtalálta a boldogságot a 49 éves nepáli Ramcsandra Katuval: elhatározta, hogy többször már nem nõsül, hûséges marad a 25-ös számú asszonyhoz, akivel hét éve harmóniában él, és akitõl már két gyermeke született.

 • A pi-rekord villanyszámlája

  Nemcsak számítógépe három munkahónapjába, hanem magas villanyszámlába is került az új pi-rekord kiszámolása a japán Kondo Sigerunak.

 • Colin Farell a nagy Õ-re vár

  Az ír születésû színész nagy nõcsábász hírében áll. Túl van már jó néhány kapcsolaton, de úgy tûnik végre megkomolyodott. Bevallotta, hogy a nagy Õ-re vár.

 • Jean-Pierre Papin újra focizik!

  Jean-Pierre Papin, korábbi francia válogatott labdarúgó 45 évesen tér vissza a pályára. A támadó az amatõrbajnokságban szereplõ AS Facture-Biganos Boiens csapatában játszik majd, az errõl szóló szerzõdést múlt héten írták alá a felek.

  "Papin leigazolása számunkra olyan, mint egy karácsonyi ajándék" - mondta Patrice Rosselot klubelnök.

  A csatár vasárnap, a Bourbaki de Pau elleni bajnokin mutatkozik be új csapatában.

 • A mindennapi fürdés szennyezi a környezetet

  Egyre több vegyszer kerül ki a környezetbe, vissza a vízkészletekbe a fürdéskor használt samponokból, testápolókból és gélekbõl - állapította meg egy amerikai kutatás.

 • Edwards exszenátor beismerte, hogy félrelépett

  Edwards megcsalta a feleségét

  Washington - John Edwards, volt amerikai elnökjelölt-aspiráns hónapokig tartó huza-vona után elismerte, hogy valóban megcsalta a feleségét.

  Az amerikai politikusról tavaly októberben állította elõször a National Enquirer címû amerikai lap, hogy titkos viszonyt folytatott egy nõvel, aki a kampányvideói készítésében közremûködött. Akkor a kampánystáb és az érintett nõ, Rielle Hunter is tagadott.

 • Tévedésbõl más gyermekét szüli meg!

  Véletlenül rossz embriót ültettek be egy nõnek a mesterséges megtermékenyítéskor Amerikában. Carolyn Savage már két hónapos terhes volt, amikor tudomást szerzett a tévedésrõl.

  A baba két héten belül, császármetszéssel jön majd világra. A nõ az NBC amerikai televíziós társaságnak nyilatkozva elmondta, miután megszüli a gyermeket, odaadja a biológiai szülõknek.

 • Húszmillió gumióvszer ingyen a karnevélra

  Közel húszmillió gumióvszert oszt szét a brazil kormány a karneváli szezon végéig a nemi úton terjedõ betegségek elleni küzdelem jegyében. Már évek óta milliónyi óvszert küld szét az országban farsang idején a brazil egészségügyi kormányzat. Az idei akció vasárnap kezdõdött és az ötnapos karnevál végéig, február 6-ig tart.

 • Gyõzike 8 milliót már visszafizetett az Apeh-nak

  A Gáspár házaspárnak összesen 10 millió forint APEH-tartozása van, de ennek nagy részét már törlesztették.

 • Playboy címlaplány a nyereményautó mellé

  Takács Zoltán volt az a szerencsés ember, aki megnyerte a kulcsos sõrmárka elsõ nyereményautóját. Az autó mellé egy csinos Playboy címlaplány is járt rendõri kisérettel.

  A fiatalember nyári szabadsága közben figyelt fel az akcióra, és szorgalmasan 3 rekesznyi söröskupak kódját küldte el sms-ben.

  A 2007-es playmate Metczker Viki vitte házhoz a szerencsésnek a kisorsolt elsõ álomautót. A Gyõr mellett élõ ügyvédjelölt még nem rendelkezett saját autóval.

 • Az éjszaka közepén kellett kórházba vinni Jessica Albát

  Az éjszaka közepén Jessica Alba kórházba került, miután lebénult a keze és a nyaka.

 • Kisebb vágásokkal megúszta a kisfiú, aki lenyelt egy ollót

  Egy 12 éves fiú csodával határos módod felépült miután lenyelt egy ollót.

 • Pap ejtett teherbe egy 18 éves lányt

  Pennsylvania-ban egy katolikus iskola papja teherbe ejtett egy 18 éves lánytanulót.

 • Vadszamarak növelik a kínai nõk szexéhségét?

  A Northern Territory News c. ausztrál lap beszámolója szerint egy Hong Kong-i vállalat minden évben megpróbál közel egymillió szamárbõrt beszerezni, hogy ezt hagyományos gyógyszerek gyártásához tudják felhasználni.

  A cég leginkább Dél-Amerikából szerzi be a bõröket, de mostanában Ausztráliára is odafigyel - írja a MediPress.

  A Sydneyben élõ exportõr, John Fleming máris az északi vidéken élõ vadszamarakra akar vadászni, azért, hogy el tudja azokat adni.

 • Apa lett Snuppy, a világ elsõ klónozott kutyája!

  A világ elsõ klónozással létrehozott kutyája apa lett, jelentették be csütörtökön dél-koreai kutatók.

  A Snuppy nevû afgán agár spermájával szintén klónozásból származó két szukát termékenyítettek meg a Szöuli Egyetem tudósai.

  Ebbõl születtek most meg a kölykök, így õk a világon az elsõ klónozott szülõktõl való kutyakölykök. A kiskutyák május 14. és 18. között jöttek világra, egyikük elpusztult, de a többi 9 életben maradt és egészséges - közölte a kutatásvezetõ.