rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Véletlennek köszönheti a duplán nyert millióit a szerencsés férfi

 • Share on Tumblr

  Véletlennek köszönheti a duplán nyert millióit a szerencsés férfiTévedésből lett egyik napról a másikra multimilliomos egy Melbourne közelében lakó férfi, aki az ausztrál lottón véletlenül kétszer tette meg ugyanazokat a számokat. Amikor szombat este megtudta, hogy kihúzták a számait, azt hitte, 1,3 millió dollárt (288 millió forintot) nyert – mesélte. Egy órával később aztán rájöttem, hogy nem néztem meg a többi szelvényemet, és amikor megtaláltam a másodikat, akkor döbbentem rá, hogy kétszer játszottam meg ugyanazokat a számokat. Abban sem bíztam, hogy egyáltalán nyerek, nemhogy duplán! – mesélte a neve elhallgatását kérő férfi.

  Tévedése miatt így 2,6 millió adómentes dollárt zsebelhetett be. Most azt tervezi, vesz egy házat, egy Ferrarit, egy időre szabadságot vesz ki és felkeresi a világ hét csodáját.

  Nem ez az első eset, hogy Melbourne-ben valaki duplán nyer a lottón. Egy harmincas éveiben járó nő 2013 júliusában két szelvényt vett ugyanarra a sorsolásra és ki is húzták a számait, így összesen 835 ezer dollárt nyert, melynek a felét az ingatlanhitele rendezésére költötte.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Veszélyessé nyilvánítási eljárást indítottak Kelemen Anna kutyája ellen.

  Újabb kalamajkát okozott Kelemen Anna kutyája, miközben megkezdõdött ellene a veszélyessé nyilvánítási eljárás. Gazdáját rendõri segítséggel fogják elõvezetni, ha nem tanúskodik az ügyben. Az egykori playmate fütyül a hivatalra, pedig kutyáját akár el is altathatják.

  A II. kerületi önkormányzat sajtóreferense, Balaton Balázs szerint a végsõ határozat meghozatalához szakértõi véleményre van szükség, valamint tanúként meg kell hallgatni a harapós eb gazdáját, Annácskát is.

 • A férfiak hipergyorsak a párválasztásban

  A férfiak a korábban véltnél is sokkal gyorsabbak a párválasztásban, ezredmásodpercek alatt képesek eldönteni, hogy egy nõ vonzó-e számukra vagy sem - állítják holland és brit kutatók.

 • Ejtették a gyilkosság vádját az amstetteni rém ellen

  Ejtették a gyilkosság vádját Josef Fritzl ellen. Az amstetteni rémet korábban azért gyanúsították emberöléssel, mert a lányától, Elizabeth-tõl született ikerpár egyik tagja a megfelelõ ellátás híján néhány nappal világra jötte után meghalt.

  A csecsemõt, akit Michael névre kereszteltek a rém, a ház kazánjában égette el. Ügyvédei azonban azt állítják, Elizabeth egészségi állapota annyira megromlott a föld alatt töltött évek során, hogy a csecsemõ normális körülmények között sem tudott volna életben maradni. Ezzel Fritzl megmenekült az életfogytiglani börtönbüntetéstõl.

 • Õrizetbe vették Paris Hiltont, kokaint találtak nála

  Rövid idõre õrizetbe vették Las Vegasban Paris Hiltont, a világ legnagyobb szállodaláncának örökösét, mert kokaint találtak nála.

 • Csúcson az ezüst!

  Az ezüst ára 2008 augusztus óta legmagasabb szintre nõtt Londonban, ahol az arany ára közelít a lélektaninak számító 1000 dollárhoz részben a dollár gyengülésére, illetve az inflációs várakozásokra.

 • Hetvenkét éves korában hunyt el a Beatles elsõ frontembere

  Hetvenkét éves korában, egy szívmûtét következtében életét veszítette a Beatles elsõ frontembere, Tony Sheridan.

 • Több haláleset is történt a hétvégi olaszországi viharokban!

  Legkevesebb öt ember életét vesztette a hét végén Olaszországban a szélviharok és a heves esõzés következtében, egy személy eltûnt a viharos tengerben.

  Az ország déli részén fekvõ Lecce városában olyan hirtelen árasztott el a víz vasárnap egy aluljárót, hogy egy 81 éves férfi, aki éppen át akart haladni nyitott sportkocsijával az aluljárón, benn rekedt és megfulladt. Puglia körzet Cavallino településén egy 63 éves nõ fulladt meg vasárnap egy felvonóban.

 • A brit közkórházakban gyakori látogató a patkány és a bolha

  London - A brit egészségügyi intézmények többsége hagy kívánnivalót maga után higiéniai téren: sûrûn tévednek be patkányok, bolhák, poloskák, legyek és svábbogarak egy, a konzervatívok által kezdeményezett vizsgálat szerint.

  A Nemzeti Közegészségügyi Szolgálat (NAH) kezelésébe tartozó kórházak 70 százalékát szólították fel a hatóságok fertõtlenítésre legalább ötven alkalommal 2006 januárja és 2008 márciusa között.

 • Vuvuzelával szexelt egy magyar pár (képpel!)

  Egy pornóoldalra feltöltött videóból az is kiderült, a vuvuzela hatékony eszköz lehet a szurkolásnál, az intim együttlétnél viszont nem felel meg maradéktalanul az elvárásoknak.

 • Vasszûz zúz a Sziget nulladik napján!

  Az Iron Maiden a napokban kezdi világkörüli turnéját Mumbai-ban, Indiában. A zenekar örömmel jelenti be, hogy a világ legnagyobb stadionjai és fesztiváljai között, fellép Budapesten 2008. augusztus 12-én, kedden, a Sziget nulladik napján.

 • 15 millió éves alsó állkapcsot találtak Közép-Franciaországban

  Közel 15 millió éves alsó állkapcsot találtak Közép-Franciaországban. Tavers-ben a hét elején egy õslénytannal foglalkozó régésztábor résztvevõi - jelentette be szerdán az Orléans-i Természettudományi Múzeum.

 • Somogyi Dia még egy gyermeket szeretne

  Somogyi Dia július 14-én adott életet kislányának, Emmának, aki komplikációk nélkül jött a világra. A baba édesapja, Sztancsik Tamás a szülõágy mellett várta lánya világra jöttét.

  "Nagyon szerencsés voltam, elsõ szülésem könnyen ment, pedig Emma nagy lány, 3460 gramm és 53 centivel látta meg a napvilágot.

  Másnapra már semmilyen rossz emlékem nem is maradt, így valószínûleg a kistesóra sem kell majd sokat várni."

 • Szobabiciklizéssel csökkenthetik a büntetésük a rabok

  A brazil Santa Rita do Sapucai börtön egészen érdekes rendszert vezetett be.

 • Világhálós esküvõi képei miatt bukott le egy bigámista

  Az internet bukatott le egy bigámista ausztrál férfit: újdonsült felesége döbbenten szembesült a világhálón férje elõzõ esküvõjének és feleségének fotóival.

 • Sandra Bullock aratott az Arany Málna-gálán

  Több Arany Málnával is gazdagodott Sandra Bullock amerikai filmszínésznõ a vasárnapra virradóra Los Angelesben megrendezett díjkiosztó gálán, amelyen az elmúlt év legrosszabb filmalkotásait és alakításait díjazzák.

 • 40 millió forintot nyert a sztár focista a lottón!

  Százötvenezer eurót, mintegy 40 millió forintot nyert a hagyományos karácsonyi lottójátékon Mario Martinez, a spanyol élvonalban szereplõ Numancia labdarúgója.

  "Eddig soha nem játszottam, most is csak a karácsony miatt próbálkoztam, mert ez egy különleges húzás" - nyilatkozott a 23 éves játékos, akinek éves fizetése 200 ezer euró.

  Martinez az õszi idény során korábban sem állt hadilábon a szerencsével, az õ nevéhez fûzõdik ugyanis az a gól, amellyel alakulata legyõzte az FC Barcelonát még a bajnokság nyitányán. A katalánok azóta sem szenvedtek vereséget.

 • Anthony Hopkins betegen forgat Magyarországon

  Az elõzetes hírekkel ellentétben nem kellett kórházba szállítani Anthony Hopkins brit színészt filmje forgatásáról.

 • Magániskolába mennek Michael Jackson gyermekei

  Michael Jackson gyermekei 2010 szeptembertõl magániskolában folytatják a tanulást - árulta el egy brit bulvárlapnak az egykori énekes édesanyja, Katherine Jackson.

 • Egy kisebb vagyont bukott pókeren a sztár

  Ben Affleck tagadja azokat a pletykákat, hogy vesztett pókerben és nem fizetett ki több ezer dollárt.

 • Újra szingli Bozsek Márk

  Újra szingli Bozsek MárkBozsek Márk januárban ismerkedett meg a csinos barátnőjével, ám a kapcsolat nem bizonyult hosszú távúnak a lány költözése miatt. \"Tudtam, hamarosan elhagyja az országot, és én nem mehetek vele. Bár korábban arról volt szó, hogy én is megyek Angliába, mert egy angol producer érdeklődését felkeltette az egyik dalom, végül változott a terv. Nem bántam meg a döntést, és megtanultam, mindig a mának kell élni. Ez a lányokkal való kapcsolatomra is kihat. A romantikus pillanatok csak akkor érnek valamit, ha teljesen átadod magad nekik.

 • Elhunyt a debreceni fociedzõ

  72 éves korában elhunyt Sidó Csaba, a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola labdarúgó-szakosztályának trénere, technikai vezetõje.

 • Golden Globe-díjra jelölték Ben Afflecket

  Ben Affleck nagyon boldog, hogy Golden Globe-díjra jelölték az Az Argo-akció címû filmért. Afflecket legjobb rendezõ kategóriában jelölték az amerikai túszok iráni kiszabadításának történetét feldolgozó filmért.

 • Rottweiler ölte meg a valóságshow-sztár 4 éves kislányát!

  Borzalmas tragédia rázta meg Oregon állam ezen a hétvégén: a History csatornán nálunk is nagy sikerrel futó Ax-Men valóságshow ismert arcának, Jesse Browningnak négyéves kislányát szétmarcangolta a család rottweilere! Az Ax-Men négy fakitermelõ csapat mindennapjait mutatja be, Jesse Browning igen képzett oregoni favágó, aki családjával az erdõ szélén tengeti mindennapjait.

 • Elítélték Fenyõ Ivánt!

  Fenyõ Ivánt (28), az S. O. S. Szerelem! sztárját bûnösnek találták! Az elsõfokú ítélet szerint a színész gondatlanságból okozott közúti balesetet: áthajtott a piroson, hetvenöttel haladt hetven helyett, és azt is beismerte, alkoholt fogyasztott, mielõtt autóba ült. Tavaly április 19-én a kora reggeli órákban Fenyõ Iván áthajtott a Hungária körúti piroson Saabjával, amikor összeütközött a neki jobbról, a Hõs utcából érkezõ kisebb haszongépjármûvel. A Pick Up keresztbe fordult az úttesten, sofõrje kulcscsontja eltört, agyrázkódást kapott, és megsérült a válla is.

 • Be akartak törni a Lost színészéhez

  A Lost egyik szereplõje nyugodtan hívta a rendõrségi segélyhívót: valaki be akart törni a házába.

 • Közösségi élet halottasházban

  Vidám rendezvényekkel akarja népszerûsíteni egy temetkezési vállalkozás a halottasházát az Egyesült Államokban.

 • Nem közösült eleget a feleségével - elvesztette a pert

  A francia bíróság ítélete szerint közel három millió forintnyi eurót köteles fizetni volt feleségének az a férfi, aki nem teljesítette kellõ mértékben házassági kötelességét.

 • Nyilvánosan mutogatta magát a pornósztár

  Cicis autogrammot osztogatott a pornós. Van olyan híresség, aki csak aláírásokat osztogat, de van, aki mellét ajánlja fel a rajongóknak.

 • Ellopták a perselypénzt Tokaj egyik templomából

  Ellopták a perselypénzt Tokaj egyik templomából. A szerencsi rendõrkapitányság lopás miatt indított eljárást az egyelõre még ismeretlen tettessel szemben, aki április 24-én, a hajnali órákban betört Tokaj egyik templomába. A tettes az adománygyûjtõ perselyeket szétverte, majd elvitte az azokban lévõ pénzt.

 • Vin Diesel egy tucat gyereket szeretne

  Az akcióhõs Vin Diesel állítása szerint 2005-ös, Gorilla bácsi címû vígjátéka forgatása során kapott kedvet a sok gyerekhez, mert nagyon jól kijött a kicsikkel.

  Tavaly áprilisban be is köszöntött hozzá és párjához a gólya, azonban a színész nem szeretne egynél megállni.

  – 12 gyereket szeretnék! Komolyan, az apaság a legjobb dolog a világon. A gyerek születésével kezdõdik az élet! – lelkendezett Diesel.