rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Véletlennek köszönheti a duplán nyert millióit a szerencsés férfi

 • Share on Tumblr

  Véletlennek köszönheti a duplán nyert millióit a szerencsés férfiTévedésből lett egyik napról a másikra multimilliomos egy Melbourne közelében lakó férfi, aki az ausztrál lottón véletlenül kétszer tette meg ugyanazokat a számokat. Amikor szombat este megtudta, hogy kihúzták a számait, azt hitte, 1,3 millió dollárt (288 millió forintot) nyert – mesélte. Egy órával később aztán rájöttem, hogy nem néztem meg a többi szelvényemet, és amikor megtaláltam a másodikat, akkor döbbentem rá, hogy kétszer játszottam meg ugyanazokat a számokat. Abban sem bíztam, hogy egyáltalán nyerek, nemhogy duplán! – mesélte a neve elhallgatását kérő férfi.

  Tévedése miatt így 2,6 millió adómentes dollárt zsebelhetett be. Most azt tervezi, vesz egy házat, egy Ferrarit, egy időre szabadságot vesz ki és felkeresi a világ hét csodáját.

  Nem ez az első eset, hogy Melbourne-ben valaki duplán nyer a lottón. Egy harmincas éveiben járó nő 2013 júliusában két szelvényt vett ugyanarra a sorsolásra és ki is húzták a számait, így összesen 835 ezer dollárt nyert, melynek a felét az ingatlanhitele rendezésére költötte.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Nevet vált Dundika

  Bár még hivatalosan nem házasok, Dundika eldöntötte, hogy hamarosan hivatalosan is felveszi gyermeke édesapjának vezetéknevét.

 • A Holland-alagútban szülte meg gyermekét egy nõ

  A New Yorkot New Jerseyvel összekötõ Holland-alagútban szülte meg gyerekét egy nõ férje és a kikötõi hatóság két munkatársának segítségével.

 • Lovaggá ütötték Juszt Lászlót!

  A máltai lovagrend magyar képviselõi egy ünnepélyes rendezvényen közölték, a televízióssal, hogy milyen kitüntetésben részesül.

  Juszt László elmondta, nem számított rá, hogy lovaggá ütik. Hozzátette, a szava is elállt, amikor megtudta, hogy korábban kik kapták meg ezt az elismerést. Korábban többek közt Jacques Chirac volt francia elnököt, valamint Kofi Annant, a volt ENSZ-fõtitkárt avatták lovaggá.

 • Nem a saját autójával hajtott el egy ittas férfi

  Összekeverte a saját autóját egy másik kocsival egy nem túl szomjas sofõr, mentségére legyen mondva: a kocsi színe és típusa stimmelt, és a kulcs is nyitotta, ezért nem tûnt fel neki a csere.

 • Patrick Swayze jól van és munkához lát - szó sincs arról, hogy haldoklik!

  Los Angeles - Patrick Swayze kicsit megerõsödött, láthatóan jól van, és munkára kész - derült ki egy brit napilap fotókkal illusztrált jelentésébõl.

  A filmszínész vasárnap a Los Angeles-i repülõtéren nyilatkozott bizakodóan az állapotáról, ugyanis éppen Chicagóba indult egy új krimisorozat, a The Beast forgatására. A Dirty Dancing - Piszkos tánc sztárjánál januárban diagnosztizáltak hasnyálmirigyrákot, és kiderült, hogy a daganat már más szerveit is megtámadta.

 • Balul sikerült körülmetélés - orvosok mentették meg a hímvesszõt

  Új kezelési eljárással megmentették izraeli orvosok egy fiatal muzulmán férfi péniszét, amely egy balul sikerült körülmetélés miatt három centiméterre zsugorodott össze.

 • Megvénült Madonna

  Hiába megannyi mûtét és fiatal szeretõ, Madonnán nyomot hagyott az idõ vas foga. Az énekesnõrõl készült legutóbbi fotón jól látszik, hogy bizony nagyon megöregedett.

 • Meghalt a fának csapodó férfi Fertõdön!

  Meghalt egy 36 éves férfi, aki kocsijával egy diófának ütközött vasárnap Fertõd térségében.

  A jármû vélhetõen a nagy sebesség miatt, az út túlsó oldalára sodródott, az útpadkán és a vízelvezetõ árkon keresztülvágódott, majd egy diófának csapódott. Az ütközés erejét jellemzi, hogy a kocsi motorja kiszakadt.

 • Halálra verte, majd sörösüveggel megerõszakolta az anyját!

  Halálra verte, majd sörösüveggel "megerõszakolta" 60 éves anyját az ortodox karácsony szentestéjén egy 35 éves férfi a dél-ukrajnai Mikolajiv megyében.

  A Voznyeszenszk városban élõ család a vacsorához készülõdött, amikor - a rokonokat látogató családfõ távollétében - veszekedés tört ki a már ittas fiú és anyja között. A dulakodássá fajult civódás közben a férfi bántalmazta az édesanyját, majd a haldokló asszonyt magára hagyva a szobájába vonult - jelentette a novosti-n.mk.ua hírportál a Mikolajiv megyei rendõrségre hivatkozva.

 • Idén is a Sensationnel kezdõdik a nyár

  Sensation – The Ocean of White

  Ha már fergetegesre sikerült, akkor természetesen idén sem maradhat el - a 2009-es nyarat is a Sensation White indítja majd. A fehér brigádok május 16-án szállják meg a budapesti Papp László Sportarénát.

  A lineup egyelõre még legyen titok, de annyit azért elárulhatunk, hogy lesznek a fellépõk között bõven olyanok, akikért akár külön-külön is érdemes lenne egy egész éjszakát áttáncolni.

 • Andrew Lloyd Webber 60 éves lett!

  Lord Andrew Lloyd Webber a hétvégén nagyszabású koncerttel ünnepelte hatvanadik születésnapját a londoni Hyde Parkban.

  A zeneszerzõ ugyan márciusi születésû, a koncert szervezése azonban hosszú idõt vett igénybe, több ezer rajongó hallhatta leghíresebb munkáit az este folyamán.

 • Tizenöt amerikai pár egyszerre esküdött meg egy hullámvasúton!

  Tizenöt amerikai pár egyszerre esküdött örök hûséget egymásnak, de nem templomban, hanem hullámvasúton.

  A boldogító igen után a párok nyomban mentek egy kört a nyaktörõ hullámvasúton Minnesota államban, így tették még emlékezetesebbé az esküvõjüket. De az is lehet, hogy már elõre akarták szoktatni magukat ahhoz, hogy a házasság is olyan, mint a hullámvasút. A hullámzó szertartásról video készült, s a felvételt minden pár megkapta emlékbe.

 • Kirúgták, mert rendõrautós felvonulással búcsúztatta elhunyt édesanyját!

  Rendõrautós felvonulással búcsúztatta elhunyt édesanyját, ezért kirúgták egy észak-kínai város rendõri korrupció ellen küzdõ bizottságának vezetõjét.

  További 12 embert szintén megbüntettek, mivel rátámadtak két újságíróra, és amikor azok megpróbáltak felvételeket készíteni a menetrõl, elvették tõlük a kamerájukat - jelentette az Új Kína hírügynökség.

 • Veleszületett szívelégtelenséggel küzd Schobert Norbi!

  Veleszületett szívelégtelenséggel küzd a fitneszguru.

  Schobert nemrégiben kivizsgáltatta magát és kiderült, hogy három szívbillentyûje helyett csak kettõ fejlõdött ki, így az elhasznált vér mindig visszafolyik a szívébe.

  „Tulajdonképpen 76 éves vagyok, hiszen a születésem óta kétszer többet kell dolgoznia a szívemnek. Az orvosok szerint nagyjából három évem van még hátra, habár olyan is akad köztük, aki 15 évet jósol” – mesélte a Norbi, és azt is elárulta, hogy azért írta meg Az utolsó titok címû könyvet, mert megérezte az utolsó lehetõséget.

 • Hamarosan megtartja az esküvõt Brad Pitt és Angelina Jolie

  Hónapok óta húzódik Brad Pitt és Angelina Jolie esküvõje, melyet hat gyermekükön kívül még sok más ember is izgatottan vár.

 • A Szex és New York Samanthája imádj a szexet!

  A Szex és New York Samanthája nemcsak a filmen, hanem a valóságban is a fiatal pasikra bukik.

  Az 52 éves Kim eddig háromszor volt férjnél és úgy tûnik, nem tud megállapodni. Legutóbbi kedvesétõl négy éve vált el, azóta pedig egyik kaland jön a másik után.

  Sõt, maga is beismerte: lehet, hogy tényleg szexfüggõség van a dologban.

  A színésznõ így valóban nem sokban különbözik attól a figurától, akit a sorozatban alakít.

 • Börtönben született Leighton Meester színésznõ

  A Gossip Girls sztárjának családjában alig lehet találni olyat, aki nem volt még rácsok mögött

  Fény derült Leighton Meester egyik legnagyobb titkára: az amerikai Star magazin úgy tudja, a 22 éves színésznõnek csecsemõ korában nélkülöznie kellett az anyai szeretetet. Édesanyja ugyanis börtönben volt, amikor õ született.

  Meester mama egy Texas állambeli börtönben hordta ki gyermekét, s bár a szülés idejére átszállították egy speciális, "rab kismamák" részére fenntartott intézménybe.

 • Lejár a mandátuma a meleg nagykövetnek!

  Sajnálják a csehországi melegek, hogy megbízatása lejártával augusztusban távozik hazájukból Kanada nagykövete.

  A diplomata soha nem rejtette véka alá másságát és támogatta a melegek több programját, mi több, mindig társával együtt jelent meg a hivatalos rendezvényeken.

 • Dollármilliókat vesztett Gábor Zsazsa

  Gábor Zsa Zsa is Madoffra bízta pénzét - több millió dollárt veszített

  San Francisco - Legkevesebb hétmillió dollárt veszített Gábor Zsa Zsa azon, hogy a csalással vádolt Bernard Madoff befektetési vállalkozóra bízta a pénzét.

  Ügyvédje szerint azonban akár tízmillió dollárt is bukhatott Madoff pirammisjátékszerû csalásán a magyar származású amerikai színésznõ.

 • A U2 elindult világkörüli turnéjára!

  Megkezdte világkörüli turnéját a U2: az ír banda 90 ezer ember elõtt lépett fel kedd este Barcelonában.

  Bono és társai több mint két órán át zenéltek a Nou Camp stadionban.

 • A sátánimádók saját vérüket szívták!

  Több mint száz, feltételezett sátánimádót vettek õrizetbe vasárnap az iráni biztonsági erõk Siráz városában.

  Az iráni forradalmi gárda erõi egy éve kezdték a nyomozást a kizárólag férfiakból álló, hivatalos közlés szerint „vallásellenes” viselkedést hirdetõ csoport ügyében. A csoport rituáléi közé tartozott egyebek mellett a saját bõrük felvágása és vérük szívása.

 • Alkoholmérgezésben meghalt egy férfi Mohácson!

  Alkoholmérgezésben meghalt egy férfi Mohácson, miután két társával együtt súlyosan lerészegedett.

  Szombat este három férfi együtt italozott a baranyai városban, mindhárman súlyosan lerészegedtek.

 • Lady Gaga parás!

  A kihívó pop díva, Lady Gaga, bevallotta, hogy nehéz neki ismerkedni pop sztár kollégáival, mert a színpadi énjével szemben a magánéletben meglehetõsen félénk ember. Gyakran jön zavarba, ha új emberekkel találkozik. A fiatal szupersztár elmondta, hogy mióta rátalált a hírnév többnyire magányos farkasként él.

 • Christina Aguilera szingli lett

  Christina Aguilera újra egyedül van. A popsztár szakításáról az amerikai US-Magazine számolt be. A lap úgy tudja, hogy az énekesnõ már hónapok óta nem él együtt férjével, Jordan Bratman zenei producerrel, akivel 2005-ben mondták ki a boldogító igent.

 • Birkapörkölttõl hízott Angelina Jolie

  Angelina Jolie és Brad Pitt budapesti forgatása alatt egy magyar hölgy, Kiss Mariann fõzött rájuk. Neki sikerült picit felhizlalnia a soványka színésznõt.

 • A tulajdonost is magukkal vitték az autótolvajok

  Autót rabolt magának két román férfi csütörtökön Gyõrben, s hogy a tulajdonos ne tudjon rendõrt hívni, õt is magukkal hurcolták.

 • 66 éves nõé az év teste

  Sokak megdöbbenésére a 66 éves színésznõ hódította el Az év teste címet, olyan bombázókat utasítva maga mögé, mint Elle MacPherson vagy Pippa Middleton.

 • Mauin mondta ki a boldogító igent Malek Miklós és kedvese

  Mauin mondta ki a boldogító igent Malek Miklós és kedveseAz X-Faktor egykori mentora Mauin, a tengerparton mondta ki a boldogító igent. Malek Miklós hat év után feleségül vette lengyel kedvesét, Kasiát. Az egykori mentor tavaly kérte meg a barátnője kezét, nemrég pedig paradicsomi körülmények között a Hawaii-szigetcsoport második legnagyobb szigetén, Mauin örök hűséget fogadott. Kasia ötlete volt, hogy ezen a helyen tartsák meg az esküvőt, a szigeten még működő vulkán is található. Miklósnak sem volt kifogása az esküvő helyszíne ellen, ugyanis neki is ez az egyik kedvenc helye.

 • A magyar csocsóválogatott világbajnok lett!

  A magyar csapat állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára pénteken a csocsó-, más néven asztalifoci-világbajnokságon a nemzetek versenyében.

  A négynapos versenynek az ausztriai Tulln városa adott otthont. A nyolctagú magyar csapat szolnoki kapitánya elmondta: július 22. és 26. között több mint húsz ország legjobb csocsósai vetélkedtek a Bécs közelében fekvõ osztrák városkában, 85 asztalnál.

 • Ólom- és kadmiumszennyezést mutattak ki poharak zománcdíszítésében

  Jelentõs ólom- és kadmiumszennyezést találtak egyes rajzfilmfigurákkal díszített poharak zománcborításában az Egyesült Államokban.