rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Véletlennek köszönheti a duplán nyert millióit a szerencsés férfi

 • Share on Tumblr

  Véletlennek köszönheti a duplán nyert millióit a szerencsés férfiTévedésből lett egyik napról a másikra multimilliomos egy Melbourne közelében lakó férfi, aki az ausztrál lottón véletlenül kétszer tette meg ugyanazokat a számokat. Amikor szombat este megtudta, hogy kihúzták a számait, azt hitte, 1,3 millió dollárt (288 millió forintot) nyert – mesélte. Egy órával később aztán rájöttem, hogy nem néztem meg a többi szelvényemet, és amikor megtaláltam a másodikat, akkor döbbentem rá, hogy kétszer játszottam meg ugyanazokat a számokat. Abban sem bíztam, hogy egyáltalán nyerek, nemhogy duplán! – mesélte a neve elhallgatását kérő férfi.

  Tévedése miatt így 2,6 millió adómentes dollárt zsebelhetett be. Most azt tervezi, vesz egy házat, egy Ferrarit, egy időre szabadságot vesz ki és felkeresi a világ hét csodáját.

  Nem ez az első eset, hogy Melbourne-ben valaki duplán nyer a lottón. Egy harmincas éveiben járó nő 2013 júliusában két szelvényt vett ugyanarra a sorsolásra és ki is húzták a számait, így összesen 835 ezer dollárt nyert, melynek a felét az ingatlanhitele rendezésére költötte.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • 66 milliót kapott az Éden Hotelért Paris Hilton

  Háromszázezer dollárt, vagyis hatvanhat millió forintot kapott Paris Hilton az Éden Hotel dán verziójában való vendégszerepléséért.

 • Titokban nõsült meg a vízilabdázó

  Egy év jegyesség után titokban feleségül vette modell barátnõjét az olimpikon vízilabdázó Varga Dániel.

 • Elárverezik Marilyn Monroe kávézóasztalát és Elvis Presley gyógyszeres üvegcséit!

  Elárverezik Marilyn Monroe kávézóasztalát és Elvis Presley gyógyszeres üvegcséit, de a júliusi aukción más kincsekre is lecsaphatnak a vevõk.

  Marilyn Monroe kisasztala mellett a filmcsillag ruhái, dedikált fotói, de még brentwoodi házának darabjai is kalapács alá kerülnek. Elvis Presley rajongói a zenész ékszereire, könyveire és egyéb tárgyaira licitálhatnak, amelyeket orvosára, George Nichopoulosra hagyott.

 • Munkának indult, szerelem lett a vége

  A Vámpírnaplók sztárja és sorozatbeli partnere, Ian Somerhalder között már jó ideje tart a szerelem. Az Elenát alakító fiatal színésznõ azonban sokáig küzdött érzelmeivel.

 • Halott csecsemõt találtak Borsodban

  Megszülte, majd ellátatlanul hagyta csecsemõjét egy 36 éves vattai nõ; a gyermek meghalt, az anya ellen tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bûntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a rendõrség - tájékoztatta Gaskó Bertalan, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje szombaton az MTI-t.

 • Két férfi volt egy török asszony ikreinek apja

  Hihetetlen meglepetés ért egy török férfit, amikor egy DNS-tesztnek köszönhetõen megtudta: csak egyik ikergyermekének az apja - írta a Sabah címû török újság.

 • Életének 63. évében elhunyt Zentay István

  Életének 63. évében elhunyt Zentay István, Debrecen volt szocialista alpolgármestere, fõiskolai tanár - közölte az MTI-vel hétfõn közleményben a város önkormányzata.

 • Ajándék memóriakártyákkal fürkészik ki a brit üzletemberek titkait Kínában

  A brit belsõelhárítás azzal vádolja Kínát, hogy memóriakártyákba rejtett kémprogramokkal próbál hozzáférni brit üzletemberek számítógépéhez - írta a Sunday Times brit lap.

 • Janet Jackson anya lesz?

  Janet Jackson egy rádióban készített riport során tudta meg, hogy terhes! Nagyon elcsodálkozott, amikor a KIIS-FM rádióban a riporter a férje egy állítólagos korábbi nyilatkozatára utalva azt mondta, hogy Jackson hamarosan anyai örömök elé néz.

  A riporter azt állította, Jackson férje Jermaine Dupri azt nyilatkozta, feleségével családot alapítanak, amint befejezi aktuális turnéját. Jackson erre visszakérdezett, hogy mikor is mondta ezt a férje. A riporter csak ennyit mondott: "Azt hiszem készen áll arra, hogy apa legyen".

 • Megölte gondozóját egy medve

  A hasonló balesetek nem ritkák Oroszországban. Az ápoló a barnamedve ketrecének kitakarításához ugyan az elõírásoknak megfelelõen átküldte az állatot egy külön elzárható részbe, de azt elfelejtette bezárni. Az állat megtámadta gondozóját, s megölte az 55 éves férfit - jelentette az Interfax hírügynökség.

 • Szívinfarktust kapott a táncdalénekesnõ Kovács Erzsi!

  A számtalan örökzöld slágerérõl híres táncdalénekesnõ, Kovács Erzsi szombat este tizenegy órakor szívinfarktust kapott a kórházban, ahol súlyos mûtéte óta lábadozott.

  Az énekesnõn múlt hét csütörtökön daganateltávolító mûtétet hajtottak végre orvosai, a komplikációmentes operáció azonban megviselte szívét. Miután infarktust kapott, átszállították egy szívklinikára, ahol sikerült stabilizálni az állapotát.

  A mûvésznõt jelenleg is az intenzív osztályon kezelik, de orvosai remélik, hogy hamarosan a saját lábán hagyhatja el a kórházat.

 • Új melleit tervezi Christina Applegate

  A 36 éves színésznõnek három hete kellett eltávolítani mindkét mellét, mert az egyikben rákos daganatot találtak.

  Applegate azonban nem tört össze, sõt a Good Morning America! reggeli tévémûsorban már azon viccelt, milyen szép új ciciket fog csináltatni.

  "Miután áttekintettük, milyen lehetõségeim vannak, átestem egy dupla masztektómián. Biztos akartam lenni abban, hogy eltávolítják belõlem ezt az egész dolgot.

 • 86 éves bolti szarkát fogtak az Egyesült Államokban

  86 éves bolti szarkát fogtak az Egyesült Államokban, a matróna 50 ezer forint értékû árut próbált ellopni.

  Nem elõször próbálkozott sikertelenül ilyesmivel: 61. alkalommal vették õrizetbe. Elég vegyes volt tervezett zsákmánya, egyebek közt kozmetikumokat, elemet, kávét, halat dugott nadrágjába.

 • Elhunyt Kim De Dzsung volt dél-koreai elnök!

  Meghalt kedden Kim De Dzsung volt dél-koreai elnök.

  A 85 éves egykori államfõ júliusban került kórházba tüdõgyulladással, halálát szívelégtelenség okozta egy szöuli kórházban. Kim 1998-tól 2003-ig volt Dél-Korea államfõje.

 • Félmeztelenül kóborolt az éjszakában Justin Bieber

  Komoly felfordulást okozott Londonban Justin Bieber, amikor születésnapját ünnepelve levetkõzött és félmeztelenül kóborolt az éjszakában.

 • Börtönben a magyar pornósztár

  Harmadik napja van elõzetes letartóztatásban (Kocsis) Brigitta Bulgari pornósztár, akit az olasz hatóságok nyilvános helyen és kiskorúakkal szemben elkövetett szeméremsértéssel vádolnak.

 • Harmadik gyermekét várja Szekeres Nóra

  A csinos műsorvezető harmadik gyermekét várja, a negyedik hónapban jár, ám már most nagy a pocakja, így nem is tudta tovább titkolni, hogy áldott állapotban van. A TV2 kamerái előtt elárulta: gyermekei már nagyon várják kistestvérüket, az ultrahangvizsgálatokra is rendszeresen elkísérik.

 • Tagadja a pletykákat Russel Crow, miszerint Samantha Barks az új barátnõje

  Az új-zélandi színész és kolléganõje tagadják azokat a pletykákat, melyek szerint szakmai kapcsolatnál több is lenne közöttük.

 • Felgyulladt a színpad Rihanna koncertjén

  A koncertet félbe kellett hagyni a tûzeset miatt. Nem sokkal késõbb a Youtube internetes videó megosztó portálon több klip is felbukkant a tûzrõl.

 • Érdekes temetési kívánság

  Az elhunyt kívánságának megfelelõen baseball sapkában és napszemüvegben a falnak támasztották a Puerto Ricó-i Angel Pantoja Medina bebalzsamozott holttestét, amíg a rokonok elbúcsúztak tõle a halottvirrasztáson.

 • Magassági pert vesztõ légitársaság

  Magassági pert vesztett egy tajvani légitársaság: hátrányos megkülönböztetésnek ítélte a bíróság, hogy a cég nem akart alkalmazni alacsony nõket és férfiakat.

 • Vaginaillatú parfüm

  Egy német vállalat vaginaillatú parfümöt készített Vulva Original néven. Pár tucat nõtõl gyûjtött mintát, hogy elkészíthesse a természetes illatot. Az erotikus kiegészítõket gyártó cég, a németországi Vivaeros terméke hûen adja vissza a nõi nem természetes illatát. A parfümöt hatékony nemi izgatószerként tartják számon, ára 39 euró.

 • Hat úszóvilágbajnokságot töröltek el!

  Hat, közelmúltban elért világcsúcsot nem hitelesített a Nemzetközi Úszószövetség (FINA), mivel azokat az érintettek olyan ultramodern dresszben érték el, amely akkor még nem volt engedélyezve.

 • Teljesen bediózta egy autó motorházát egy mókus az Egyesült Államokban

  Teljesen "bediózta" egy autó motorházát egy mókus az Egyesült Államokban: több százat gyûjtött bele. A kocsi tulajdonosa, egy nõ, csak akkor szembesült az igen bõ terméssel, amikor nem mûködött az ablaktörlõje meg az indexe.

  Felnyitotta a motorháztetõt és szinte nem látta a motort a rengeteg diótól. A hölgy szerint a dióraktár feltöltése kora õsszel kezdõdhetett, amikor egy mókus bukkant fel kertjében és elorozott egy kerti munkakesztyût, amelyet a nõ végül autója motorházában talált meg.

 • Igyunk sört! Tele van vitaminnal!

  Örülhetnek a folyékony kenyér rajongói. Eddig a habos gyönyörûség kedvelõi fõleg csak arról hallhattak, mennyi veszélyt rejt kedvencük fogyasztása, most azonban egy bostoni tudóscsoport megállapította, a búzából készült sörben rengeteg értékes B-vitamin van.

 • A rózsáról

  A rózsárólGyönyörűséges virágunk a rózsa.

  A rózsa számos kultúrában az érzelmekkel, a szeretettel és a szerelemmel összekapcsolt virág. Nem véletlenül ezt a csodálatos virágot nevelgeti féltő gonddal a kis herceg.

  A görög mitológiában Aphroditének a Szerelem Istennőjének a vörös rózsa volt a kedvenc virága. Szapphó a virágok királynőjének nevezte.

 • Kincsvadászok fulladtak meg a Fülöp-szigeteken

  Aranyrudak után kutatva fulladt meg öt kincsvadász a Fülöp-szigeteken.

 • DVD-tévedésért menesztettek egy bírót

  Kölcsönzõbe idejében vissza nem vitt DVD miatt adatott ki elfogató parancsot tévesen egy bíró az Egyesült Államokban egy ifjú ellen, ami végül az állásába került, holott már 30 éve bíráskodott.

 • Elhunyt Román Kati bábszínész!

  Életének 62. évében ma rövid szenvedés után elhunyt Román Kati bábszínész.

  A mûvész 1971-ben került az Állami Bábszínház festõmûhelyébe, így szeretett bele a bábozásba. Itt szerzett diplomát, és 17 évig játszott az anyaszínházban és tájelõadásokon, vidéken.

 • Több évtized után az interneten találta meg ellopott autóját

  Akár licitálhatott is volna rá, de inkább a rendõrséget értesítette "visszavásárlás" helyett az a férfi, aki több mint négy évtized után véletlenül akadt az ellopott autója nyomára.