rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Véletlennek köszönheti a duplán nyert millióit a szerencsés férfi

 • Share on Tumblr

  Véletlennek köszönheti a duplán nyert millióit a szerencsés férfiTévedésből lett egyik napról a másikra multimilliomos egy Melbourne közelében lakó férfi, aki az ausztrál lottón véletlenül kétszer tette meg ugyanazokat a számokat. Amikor szombat este megtudta, hogy kihúzták a számait, azt hitte, 1,3 millió dollárt (288 millió forintot) nyert – mesélte. Egy órával később aztán rájöttem, hogy nem néztem meg a többi szelvényemet, és amikor megtaláltam a másodikat, akkor döbbentem rá, hogy kétszer játszottam meg ugyanazokat a számokat. Abban sem bíztam, hogy egyáltalán nyerek, nemhogy duplán! – mesélte a neve elhallgatását kérő férfi.

  loading...

  Tévedése miatt így 2,6 millió adómentes dollárt zsebelhetett be. Most azt tervezi, vesz egy házat, egy Ferrarit, egy időre szabadságot vesz ki és felkeresi a világ hét csodáját.

  Nem ez az első eset, hogy Melbourne-ben valaki duplán nyer a lottón. Egy harmincas éveiben járó nő 2013 júliusában két szelvényt vett ugyanarra a sorsolásra és ki is húzták a számait, így összesen 835 ezer dollárt nyert, melynek a felét az ingatlanhitele rendezésére költötte.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Apa lett a világ legmagasabb embere

  Peking) - A világ legmagasabb embereként számontartott, 2,36 méter magas Pao Hszi-sunnak (Bao Xishun)4,2 kilogrammos gyermeke született - adta hírül a pekingi sajtó.

  Az 57 éves férfi szeretné, ha gyermeke legalább olyan magas lenne majd, mint õ, hogy egy napon kosárlabdacsillag válhasson belõle.

 • Az Ajjajjaj lett az év dala

  A Back II Black, Jamie Winchester, Szalóki Ági és a Turbo kapta többek között a legfontosabb díjakat a Fonogram zenei díjkiosztóján szerdán este a Millenáris Teátrumban. Az év hazai dala a Quimby együttes Ajjajjaj címû száma lett. Az életmûdíjat Földes László Hobo kapta.

  Az év hazai klasszikus pop-rock albuma a Back II Black Funkybiotikum címû albuma lett, a hazai modern pop-rock album a Turbo cím nélküli lemeze, az év hazai alternatív albuma Jamie Winchester The Cracks Are Showing címû kiadványa lett a zsûri döntése alapján.

 • Új őrület: hódít a meglepetésesküvő

  Új őrület: hódít a meglepetésesküvőEgyre több sztárpár gondolja úgy, hogy fölösleges hónapokkal előre elmondani a vendégeknek és a médiának esküvőjük pontos dátumát. Új divathullám tartja lázban azokat a fiatal párokat, akik össze szeretnék kötni az életüket. Az irányzat követői nem harangozzák be előre, hogy összeházasodnak, és a vendégeket is valamilyen más eseményre, például szülinapi bulira hívják meg. Csak a helyszínen árulják el mindenkinek, hogy valójában esküvőjük lesz. Állítólag Mila Kunis és Ashton Kutcher is ezt tervezi.

 • Járókelõknek osztogatta euróit az idõs férfi

  A férfi nyugdíjas életének elsõ napját ünnepelte. Az adakozó öltönyben volt, nyakába pedig feliratot akasztott, amelyen tudatta, hogy nem munkanélküli, és nem is hajléktalan, ellenkezõleg, remekül van, és éppen ezért kívánja megajándékozni az embereket egy euróval.

 • Orgia a Rendõrtiszti Fõiskolán!

  Orgián kapták a hallgatókat a Rendõrtiszti Fõiskolán. Egy kollégiumi szobában két fiú és két lány elégítette ki egymást erõsen ittas állapotban, késõbb pedig a kiürült sörösüvegek is segédeszközzé váltak.

  A csoportos szexrõl egy ötödik társuk felvételt is készített, majd felrakta a világhálóra. Mindez még december 21-én történt, az iskola vezetõsége pedig nagyjából két héttel késõbb értesült a történtekrõl. Fórizs Sándor, az intézmény rektor-helyettese a lapnak azt mondta, hogy azóta már mind az öt érintett önszántából elhagyta az iskolát.

 • Ezoterikus erõk a román politikában

  Mirceau Geoana, a román szociáldemokrata párt vezetõje szerint a demokrata párti Basescu az elnökválasztás döntõ televíziós vitájában paranormális képességû személyek segítségét vette igénybe. Az információt Geoana felesége és több neves politikus, köztük Victor Hrebencius, Geoana kampányfõnöke is "megerõsítette".

 • Mutasd a kalóriát!

  Vége a felelõtlen habzsolásnak: New York városa júliustól könyörtelenül megbírságolja azokat az étteremláncokat, amelyek nem tüntetik fel a fogások kalóriáit az étlapjukon. Az állami Étteremszövetség bíróságon támadta meg a rendelkezést, mondván az elhízás elleni küzdelem támogatására hozott törvény az éttermek, vendéglátóhelyek szólásszabadsághoz való jogát sérti, amelyet az alkotmány elsõ kiegészítése biztosít minden polgár számára.

 • 6500 kilométeres út téves letartóztatásért

  Tehachapi (Kalifornia állam) - 6500 kilométert autózott egy seriff a helyettesével az Egyesült Államokban, hogy aztán ne a keresett személyt tartóztassa le.

  A Kentuckyban körözött(nek vélt) férfi sem örült: éppen kiengedték egy kaliforniai börtönbõl, amikor ismét rendõri õrizetbe került és már vitték is Kentuckyba.

 • Csokival fogyott 95 kilót

  A Floridában élõ férfi szívrohama után határozta el, hogy lejjebb ad 190 kilójából. Peter Ajello naponta 24 ezer kalóriát vitt be a szervezetébe, volt rá példa, hogy egy nap 77 csirkeszárnyat is bekapott, mindössze tíz perc leforgása alatt.

 • 320 millió forintnyi bírságot halmozott fel egy notórius gyorshajtó Brazíliában

  A férfi Sao Paulóban száguldozott és hajtott át piros lámpákon, ám a hatóság eddig nem tudott fellépni ellene, mert korábban sohasem a saját nevére bejegyzett autóval közlekedett. Legutóbb viszont igen, egy 12 éves, kb. 1 millió forintot érõ kocsival állították meg szabálytalankodás miatt a rendõrök.

 • Megérzésének köszönheti lottónyereményét egy amerikai férfi

  Egy furcsa megérzés súgta meg az állástalan férfinek, mit kell tennie. Minden tekintetben bejött.

 • A Kidman-bébi Sydneyvel ismerkedik

  Sydney - Nicole Kidman Oscar-díjas színésznõ arra kérte a sydneyi médiát, hogy kicsit vonuljanak a háttérbe, amíg megmutatja négyhetes kislányának a várost.
  Kidman és férje, Keith Urban szerdán éjjel érkezett az Egyesült Államokból, ahol kislányuk, Sunday Rose világra jött. "Keith és én arra kérjük a sajtót, hogy adjanak nekünk egy kis idõt, amíg körbesétálunk Sydneyben, hogy megmutassuk a kisbabánknak a városunkat" - mondta a 41 éves filmcsillag csütörtökön egy helyi rádiónak nyilatkozva.

 • Két év felfügsztett eltiltást kapott a Renault!

  A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) hétfõn két év felfüggesztett eltiltással büntette a Renault Forma-1-es istállót, a volt csapatfõnök, Flavio Briatore nem vállalhat semmiféle szerepet az F1-ben, míg Pat Symonds korábbi fõmérnök pedig ötéves eltiltást kapott.

 • Hullák heréit árulták

  Letartóztattak két kenyait, akik holttestek heréit szerették volna eladni. A hullaházban dolgozó alkalmazottakat a rendõrség akkor kapcsolta le, amikor nyélbe ütötték volna az üzletet, jelentette a nairobii rendõrség.

 • 24 aranyrudat találták egy repülőgép mellékhelyiségében

  24 aranyrudat találták egy repülőgép mellékhelyiségébenÖsszesen egymillió dollárnál is többet érnek azok a gazdátlan aranyrudak, amelyet takarítók találtak Indiában, egy repülőgép fedélzetén. A Jet Airways légitársaság gépe több nemzetközi út után a kelet-indiai Patna városából Kolkata repülőterén szállt le, ahol útja végeztével rutinszerűen átvizsgálták. A 24 aranyrudat a mellékhelyiségben találták meg, két táskában. Az összesen egy kilogrammnyi arany becsült piaci értéke 70 millió rúpia. A csomagot eddig senki sem kereste. Kína mellett India a világ legnagyobb aranyfogyasztója.

 • Az apaságot tekinti élete legfontosabb feladatának Colin Farrell

  Az emlékmás és A fülke sztárja már egyáltalán nem törõdik a karrierével, mert az apaságot tartja a legfontosabb feladatának.

 • Kilépés mellett döntött Jennifer Lopez

  Jennifer Lopez két évad után úgy döntött, elhagyja az American Idol zsûrijét. A nagy bejelentést egy reggeli rádiómûsorában tette meg.

 • Ismét vétett az alkoholtilalom ellen Lindsay Lohan

  Vétett próbaidõre helyezésének feltételei ellen Lindsay Lohan amerikai színésznõ, emiatt a bíróság újabb kétszázezer dollár fizetésére kötelezte.

 • Fábián Anita kislánya is feltûnik majd a sorozatban

  A Jóban Rosszban Szilviája, azaz Fábián Anita nemrég még arról beszélt, hogy kislányát nem érdekli a színészet. Ám ez azóta megváltozott, és Pipi hamarosan feltûnik a Csillagvirág Klinikán.

 • A menyasszonyt eltíltották a võlegénytõl

  Eltiltott a hatóság egy menyasszonyt a võlegényétõl két héttel a pár esküvõje elõtt.

  Az ok: a 23 éves menyasszonyka megharapta kedvesét egy vita hevében. A võlegény feljelentést tett, a bíró pedig családi erõszak vádjával eltiltotta a nõt a férfitól.

 • A legidõsebb facebook felhasználó egy 101 éves néni

  Jelenleg 955 millió aktív felhasználója van a Facebooknak. Mint kiderült, a legidõsebb tag egy 101 éves hölgy.

 • A Féreg 3 év próbaidõt kapott

  A Féreg becenévre hallgató egykori kosárlabdázót három év próbaidõre és közmunkára ítélte kedden a Los Angeles-i Fellebbviteli Bíróság. - közölték az ügyészek.

  Az ötszörös NBA-bajnok Rodmant április 30-án tartóztatták le egy Beverly Hills-i hotelben, ahol megtámadta barátnõjét és súlyos sérüléseket okozott neki.

  Rodmant súlyos testi sértéssel és egy szemtanú befolyásolásával vádolták.

 • Kifosztották egy budapesti katolikus plébániát!

  Kifosztották Budapesten a XVI. kerületben lévõ Templom téri katolikus plébánia lemezszekrényét.

  A bûncselekményt vélhetõen valamikor szombaton este és vasárnap dél között hajtották végre.

 • Ganxsta Zoli egy pitbullon törte el a kezét

  Ganxsta Zoli egy pitbullon törte el a kezét. A rapper Diego nevû kutyáját séta közben támadta meg a harci eb, mire Ganxsta a kutyája segítségére sietett: a pitbull fejét kezdte ütni.

  Ganxsta úgy nyilatkozott: igyekezett úgy ütni, hogy a kutyának ne essen baja - emiatt az állat kemény koponyájától eltört kézfeje középcsontja, amelyet meg is kellett mûteni.

  A rapper keze öt hétig gipszben lesz, nem tud dobolni, így zenekara koncertjét késõbbre kellett tolni és a kolbászdugásból sem lesz semmi.

 • 50 millióan kedvelik Cristiano Ronaldot

  A Real Madrid és a portugál válogatott alapemberének van a legtöbb követõje a Facebookon: még Messit és Kakát is megelõzi.

 • Van már pénz az emberrepítõre

  Végre összejött a pénz az emberrepítõ gyártására, a légi jármûre, amely kétputtonyos hátizsákszerûség, és amely 200 lóerejével és két légcsavarjával képes embert reptetni.

 • Dollármilliókkal teli olajoshordókat találtak Salvadorban

  Dollármilliókkal teli mûanyag olajoshordókat találtak a salvadori hatóságok egy tanyán Penitente Abajo város közelében, mintegy 60 kilométerre a fõvárostól, San Salvadortól.

 • Eladó David és Victoria Beckham palotája

  Eladja az angliai Hertfordshire grófságban lévõ, Beckhingham-palotának is nevezett luxusvilláját David és Victoria Beckham.

 • Itt a Viagra-tea

  Egy aradi ember találta fel és õrzi a teljes mértékben természetes összetevõkbõl készülõ viagra teát. A tea hatása szinte azonos a viagráéval, viszont nem ártalmas a szívre.

 • Nem szállt fel az ukrán repülõgép, mert tökrészeg volt a személyzet

  A személyzet erõs ittassága miatt kedden nem tudott elindulni a krími Szimferopolból az ukrán Donbassaero légitársaság kijevi járatának gépe.

loading...