rss
 • Véletlennek köszönheti a duplán nyert millióit a szerencsés férfi

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Véletlennek köszönheti a duplán nyert millióit a szerencsés férfiTévedésből lett egyik napról a másikra multimilliomos egy Melbourne közelében lakó férfi, aki az ausztrál lottón véletlenül kétszer tette meg ugyanazokat a számokat. Amikor szombat este megtudta, hogy kihúzták a számait, azt hitte, 1,3 millió dollárt (288 millió forintot) nyert – mesélte. Egy órával később aztán rájöttem, hogy nem néztem meg a többi szelvényemet, és amikor megtaláltam a másodikat, akkor döbbentem rá, hogy kétszer játszottam meg ugyanazokat a számokat. Abban sem bíztam, hogy egyáltalán nyerek, nemhogy duplán! – mesélte a neve elhallgatását kérő férfi.

  Tévedése miatt így 2,6 millió adómentes dollárt zsebelhetett be. Most azt tervezi, vesz egy házat, egy Ferrarit, egy időre szabadságot vesz ki és felkeresi a világ hét csodáját.

  Nem ez az első eset, hogy Melbourne-ben valaki duplán nyer a lottón. Egy harmincas éveiben járó nő 2013 júliusában két szelvényt vett ugyanarra a sorsolásra és ki is húzták a számait, így összesen 835 ezer dollárt nyert, melynek a felét az ingatlanhitele rendezésére költötte.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Csokival fogyott 95 kilót

  A Floridában élõ férfi szívrohama után határozta el, hogy lejjebb ad 190 kilójából. Peter Ajello naponta 24 ezer kalóriát vitt be a szervezetébe, volt rá példa, hogy egy nap 77 csirkeszárnyat is bekapott, mindössze tíz perc leforgása alatt.

 • Sebességrekordot döntött el egy vak férfi

  Megdöntötte a vakok sebességrekordját egy belga úriember. Luc Costermans 308 km/h-s sebességet ért el egy Lamborghini Gallardo volánja mögött, mindezt pedig nem egy kiszáradt tó medrében tette, hanem egy Dél-Franciaországi lezárt szakaszon.

 • A szerencsés házaspár egy hónap alatt háromszor nyert a lottón

  A szerencsés házaspár egy hónap alatt háromszor nyert a lottónSzerencsés hónapon van túl egy virginiai pár. Volt olyan, hogy két nap alatt kétszer is nyertek. A szerencse március 12-én érte őket utol először, aznap 1 millió dollárt nyertek. Aztán március 26-án ötvenezer dollárt vitt haza Calvin a Virginia Lottery’s Pick 4 nevű játékon. Majd másnap hirtelen felkiáltott Calvin: bébi, újra nyertünk! Március 27-én ugyanis megint nyertek, megint egymillió dollárt. Érdekesség, hogy az ötvenezres nyeremény számai az ördögi 6-6-6-6-os kombináció volt. A pár továbbra is folytatja a lottózást.

 • Körforgalomból mentették ki az idõs hölgyet!

  Legalább félszáz kört tett meg egy körforgalmas keresztezõdésben egy nõ Németországban, míg végül a rendõrség vezette ki körözésébõl.

  A 62 éves asszonyról kiderült, hogy csak új autóját próbálta ki, miként kanyarodik, több autós viszont azt hitte, hogy képtelen valamelyik kijárathoz vezetni, ezért értesítette a rendõrséget.

 • Eszenyi Enikõ lesz a Vígszínház új igazgatója?

  Szinte biztos, hogy Eszenyi Enikõ lesz a Vígszínház új igazgatója.

  A távozó Marton László helyére csak a Kossuth-díjas színésznõ pályázott. A fõvárosi önkormányzat kulturális bizottsága hétfõn dönt a kinevezésrõl, amely 2014-ig szól.

  A színház társulata is támogatja Eszenyi pályázatát, amelyet sokan aláírtak.

  Megérdemelné, hogy elnyerje a posztot, hiszen egész élete a színházról szól - nyilatkozta Reviczky Gábor, a színház mûvésze.

 • Péniszként jelent meg az érettségi ünnepségen

  "Hímtagbaszakadtan" jelent meg bizonyítványának átvételi ünnepségén egy érettségizõ fiú New York államban: pénisz jellmezbe öltözött..

  A sikamlós tréfa nem igazán tetszett mindenkinek: bíróság elé vitték az ügyet.

  A 19 éves bûnös fiúnak a bírói ítélet szerint bocsánatot kell kérnie viselkedéséért írásban egy helyi - Saratoga Springs-i - lapban, meg kell fizetnie a perköltségeket és 24 órányi közmunkát kell végeznie.

 • Fél koponyával él a kisfiú

  A Kínában élõ Hou Guozhu még kisgyerek volt, amikor 2003-ban kiesett az ágyából, és az ütés miatt fertõzést kapott. A kór miatt szó szerint elvesztette fél koponyáját.

 • Az evolúció a csigáknak kedvez!

  A természetes szelekció azoknak a csigáknak kedvez, amelyeknek lassabb az anyagcseréjük - derítették ki chilei kutatók.

  Ez az elsõ alkalom, hogy az evolúciónak ilyen hatását kimutatták egy fajnál. A lassú anyagcseréjû csigák úgy jutnak elõnyhöz, hogy több energiájuk jut másra, például a növekedésre vagy a szaporodásra.

 • Pornófilmet forgattak egy kórházban

  Jelentõs jövedelemre tett szert London központjában egy angol kórház, miután pornófilmek forgatásához is bérbe adta az intézményt, fedte fel egy konzervatív képviselõ a napokban.

 • Lejár a mandátuma a meleg nagykövetnek!

  Sajnálják a csehországi melegek, hogy megbízatása lejártával augusztusban távozik hazájukból Kanada nagykövete.

  A diplomata soha nem rejtette véka alá másságát és támogatta a melegek több programját, mi több, mindig társával együtt jelent meg a hivatalos rendezvényeken.

 • Dutyiba kerülnek a nudizó strandolók Dubajban

  Dubaj - Figyelmeztetésnek szánt akciósorozat keretében 79 nyugati turistát dugtak rács mögé az elmúlt két hétben a dubaji hatóságok, mert a tengerparton "szabados" viselkedésükkel úgymon d zavarták a strandoló családokat.

 • Gyermekgyilkos gall légionáriusok nyomai Nagy-Britanniában

  Gall légionáriusok követhették el ezerhétszáz évvel ezelõtt azt a gyermekgyilkosságot, amelynek sietve elföldelt áldozatát Vindolanda római erõd kaszárnyájának padlója alatt fedezték fel brit régészek.

 • Tûzoltóval szállítottak kórházba egy 300 kg-os férfit - elhunyt

  Nem sokkal kórházba szállítása után meghalt egy 300 kilós férfi a guatemalai fõvárosban, a szíve felmondta a szolgálatot.

  Marco Antonio Robles Herrera pénteki kórházba szállítása nem volt egyszerû dolog: tûzoltók egy teljes csapata hidraulikus emelõvel tudta csak kihozni otthonából a túlsúlyos embert.

 • Patrick Swayze jól van és munkához lát - szó sincs arról, hogy haldoklik!

  Los Angeles - Patrick Swayze kicsit megerõsödött, láthatóan jól van, és munkára kész - derült ki egy brit napilap fotókkal illusztrált jelentésébõl.

  A filmszínész vasárnap a Los Angeles-i repülõtéren nyilatkozott bizakodóan az állapotáról, ugyanis éppen Chicagóba indult egy új krimisorozat, a The Beast forgatására. A Dirty Dancing - Piszkos tánc sztárjánál januárban diagnosztizáltak hasnyálmirigyrákot, és kiderült, hogy a daganat már más szerveit is megtámadta.

 • Ezer dolláros szextelefonszámlát kapott a 86 éves néni

  Bellevue - Ezer dolláros - 240 ezer forintos - szextelefonszámlát kapott egy 86 éves néni az Egyesült Államokban.

  A nebraskai hölgy váltig tagadta családjának, hogy kéjvonalat hívogatott volna, famíliája meg hitt neki. Már csak azért is, mert hamarosan kapott a néni egy bankkártyát is férje nevére, aki már húsz éve halott, és soha nem volt bankkártyája se neki, se nejének.

 • Álmában szeretkezik partnereivel egy angol lány

  Különleges betegségben szenved egy huszonhárom esztendõs angol lány, Haley Batty: álmában mászik rá partnereire, többször is képes hosszas aktusokat folytatni az éjszaka során, másnap azonban semmire sem emlékszik.

  A huszonhárom éves angol bárpincérnõ, Haley Batty életét egy különleges és ritka betegség keseríti meg: a fiatal lány szexszomniás, álmában hirtelen megkívánja a szexet és rámászik partnerére, akár többször is, ébredés után viszont nem emlékszik a történtekre.

 • Marihuánás sütit evett egy hároméves kisfiú

  A nagyszülõ a garázsba tette a marihuánás sütit, a gyerek megtalálta, és felfalta. Kicsit sokat aludt, és nehezen lehetett felkelteni.

 • 100 ezerért bárki lakásán táncol Pákó

  Mostantól a tehetõsebbek celebeket rendelnek a baráti társaság szórakoztatására. Pákónak még olyan megkötése sincs, hogy csakis ezer fõ feletti közönséget szórakoztat: ha megfizetik, akár egy lakásavatón is fellép.

 • Kábítószer-túladagolás okozta a Slipknot gitárosának halálát

  Morfium- és fentanil-túladagolás okozta Paul Gray, a Slipknot nu-metal együttes basszusgitárosa halálát rendõrségi tájékoztatás szerint.

 • Exfelesége bosszantására is jut ideje Ashton Kutchernek

  Exfelesége bosszantására is jut ideje Ashton KutchernekDemi Moore-nak ismét meggyűlt a baja volt férjével – Ashton Kutcher ténykedése aláásta kapcsolatát Madonnával. Madonna és Demi Moore jó barátnők voltak, de mostanában alig találkoznak és ezt sokan Ashton Kutcher bosszújának gondolják. A színész az utóbbi időben jó barátságot alakított ki az énekesnő menedzserével és állítólag olyan titkokat osztott meg vele, amik aztán Madonna fülébe jutva ártottak a barátságuknak. Kutcher közben alig várja, hogy apai örömök elé nézzen, még házát is árulja, hogy egy gyerekbarát otthonba költözhessenek.

 • Befagyott a szenteltvíz a kölni a dómban!

  Hûvös fogadtatásban részesülnek a kölni dómba betérõ hívõk: a szentelvíztartó tartalma ugyanis megfagyott.

  A templom szóvivõje, Matthias Deml elmondta, hogy a hatalmas méretû, mintegy 10 ezer négyzetméternyi ablakfelülettel rendelkezõ épület fûtése gyakorlatilag lehetetlen, így a belsõ hõmérséklet legfeljebb egy-két fokkal magasabb a külsõnél.

 • Külsõ szakértõk elõtt is megbukott a nõi vágyfokozó

  A nõi vágyfokozó pirula kevéssé hatékony és nem elegendõen biztonságos - állapította meg az amerikai gyógyszerügyi hatóság, az FDA által felkért, külsõ szakértõkbõl álló bizottság a hét végén közzétett jelentésében.

 • Szarral dobálózott a bíróságon!

  Ürülékincidens miatt rekesztettek be egy bírósági tárgyalást az Egyesült Államokban: a vádlott képen kente ügyvédjét, majd pedig az esküdteket vette célba.

  Utóbbiak nem kaptak találatot. Az emberrablással gyanúsított férfi nem helyben produkálta munícióját, hanem kintrõl csempészte egy zacskóban a San Diegó-i tárgyalóterembe.

 • Túlélte a metrós áramütést

  Andy Morris semmire nem emlékszik azután, hogy lelökték a peronról a Broadway egyik megállójánál és ráesett a metró sínpárja melletti vezetékre.

 • Michael Jackson újra a toplisták élén!

  Újra a toplisták élére kerültek Michael Jackson dalai Nagy-Britanniában, az énekes váratlan halála után nagy a kereslet a régi világslágerei iránt.

  A Jackson listavezetõ számait tartalmazó Number Ones címû válogatás vasárnapra a 121. helyrõl az elsõre ugrott az albumok listáján, a lemez 2003-as megjelenése óta Jackson nem állt az elsõ helyen.

 • A vám- és pénzügyõrségnél 40 milliárd forint a hiány

  Szinte minden adónemben alulteljesített az év elsõ félévében a vám- és pénzügyõrség, bevételei híven tükrözik a gazdaság lejtmenetét - írja a Világgazdaság.

  A lap cikke szerint június végéig 580 milliárd forint érkezett a vám- és pénzügyõrség számláira, 40 milliárddal kevesebb, mint egy évvel ezelõtt. A legdurvább visszaesés a regisztrációs adónál figyelhetõ meg, feleannyit sem mutat az egyenleg (21,95 milliárd forint), mint tavaly ilyenkor.

 • Óvva inti az idõsebb nõktõl a One Direction énekesét Russel Brand

  Russell Brand figyelmeztette az énekest, hogy óvatosabban dobálózzon a kifejezésekkel.

 • Megitta a lakását egy görög férfi

  Megitta a lakását egy férfi Görögországban, bár csak részben, az ivászatnak meg egy kocsmáros "itta meg a levét". Az alkoholista illetõ évekkel ezelõtt megállapodott törzskocsmárosával, hogy élete végéig ihat nála, cserében a kocsmárosé lesz a lakása, miután meghal, õ viszont addig ingyen lakhat benne.

 • Nem búcsúztatják többé szüzek a nepáli elnököt

  A szokásoktól eltérõen nem búcsúztatták szüzek az elsõ külföldi útjára induló Rám Baran Jadav nepáli köztársasági elnököt.

  Jadav szóvivõje szerint az államfõ azért szakított az õsi hagyománnyal, mert sajnálta a fiatal lányokat, akik gyakran órákon át kényszerültek ácsorogni a tûzõ napon.

 • Landolás közben kigyulladt Viktoria Beckham repülõgépe

  Akár tragédiába is torkolhatott volna Victoria Beckham legutóbbi repülõútja, landolás közben ugyanis kigyulladt és füstölni kezdett a gép egyik motorja.

  David Beckham felesége, a korábbi Spices Girls tagja, Victoria két kisebbik gyermekével a három éves Cruz-val és az öt éves Romeo-val utazott.

  Az õket szállító repülõgép egyik motorja füstölni kezdett. A meghibásodást egy, a motorba repült madár okozta.