rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Véletlennek köszönheti a duplán nyert millióit a szerencsés férfi

 • Share on Tumblr

  Véletlennek köszönheti a duplán nyert millióit a szerencsés férfiTévedésből lett egyik napról a másikra multimilliomos egy Melbourne közelében lakó férfi, aki az ausztrál lottón véletlenül kétszer tette meg ugyanazokat a számokat. Amikor szombat este megtudta, hogy kihúzták a számait, azt hitte, 1,3 millió dollárt (288 millió forintot) nyert – mesélte. Egy órával később aztán rájöttem, hogy nem néztem meg a többi szelvényemet, és amikor megtaláltam a másodikat, akkor döbbentem rá, hogy kétszer játszottam meg ugyanazokat a számokat. Abban sem bíztam, hogy egyáltalán nyerek, nemhogy duplán! – mesélte a neve elhallgatását kérő férfi.

  loading...

  Tévedése miatt így 2,6 millió adómentes dollárt zsebelhetett be. Most azt tervezi, vesz egy házat, egy Ferrarit, egy időre szabadságot vesz ki és felkeresi a világ hét csodáját.

  Nem ez az első eset, hogy Melbourne-ben valaki duplán nyer a lottón. Egy harmincas éveiben járó nő 2013 júliusában két szelvényt vett ugyanarra a sorsolásra és ki is húzták a számait, így összesen 835 ezer dollárt nyert, melynek a felét az ingatlanhitele rendezésére költötte.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Titokban nõsült meg az X-Faktor sztrája

  Az ifjú páron kívül mindössze öten voltak az esküvôn, amelyen az X-Faktor sztárja hivatalossá tette kapcsolatát születendõ gyermeke édesanyjával.

 • Jessica Simpson énekesnõ készen áll az újabb házasságra

  Jessica Simpson énekesnõ készen áll az újabb házasságra: az elvált sztár eljegyezte magát Eric Johnson amerikaifutball-játékossal.

 • Sharon Stone idõsebb fia marad az apjánál

  San Francisco - Idõsebb fia gyermekelhelyezési perének újabb fordulójában maradt alul Sharon Stone hollywoodi színésznõ, aki négy évvel ezelõtt vált el férjétõl.

  Egy San Franciscó-i bíróság a minap megerõsítette az egy évvel ezelõtti határozatot, amely kizárólag az apára, Phil Bronsteinre bízta a most már nyolcéves Roan nevelését, és Stone-nak csak a láthatás jogát adta meg. Bronstein, a San Francisco Chronicle címû napilap alelnöke, az indoklás szerint megfelelõbb (stabilabb és jobban szervezett) otthont biztosít a gyermek számára, mint az anya.

 • Hujber Ferenc kiírták a TV2 sorozatából a Valami Amerika 2 forgatása miatt

  Fél éve nem forgat Hujber Ferenc a TV2 kórházsorozatában a Valami Amerika folytatásának felvételei miatt.

  A Jóban Rosszban Rónai doktorát alakító színész nem távozott végleg a képernyõrõl, a forgatókönyvet úgy alakították, hogy a szívtipró doki bármikor visszatérhet a Csillagvirág Klinikára.

  Hujber egyébként a nyáron terhes feleségével együtt egy barátjához költözött.

 • Elhunyt Bob Bogle, a The Ventures együttes alapító tagja!

  Elhunyt 75 éves korában vasárnap Bob Bogle, a The Ventures együttes alapító tagja és szólógitárosa.

  Az 1958-ban alakult amerikai The Venturest az angol Shadows-zal és a svéd Spotnicksszal együtt a világ legjobb gitárzenekarai között emlegették.

 • Két és fél év után került meg a gyémántgyûrû

  Két és fél év után került meg a szennyvízhálózatból Nagy-Britanniában egy rendkívül értékes gyémántgyûrû, melyet véletlenül lehúzott a vécén tulajdonosa.

 • Gyereke született Ronaldónak

  Cristiano Ronaldo nemcsak a világ legdrágább embere, de az egyik legnagyobb nõcsábásza is - így csak idõ kérdése volt, hogy valamelyik hódítása mikor szül neki gyereket.

 • Több mint 60 ezerszer hangzott el a 'Holnap Hajnalig' címû sláger

  Október 27-én egy barátias összejövetel keretein belül ünnepelték meg Csepregi Éva és Végvári Ádám 83-as gyõzelmét Japánban, ahol 60 ország 1944 nótája közül bizonyult a legjobbnak a "Time goes by" / Holnap Hajnalig / ,amivel megnyerték a Yamaha nagydíjat.

  A rendezvényen az énekesek mellett jelen volt az egykori família vezetõje és egyben a dal szerzõje Pásztor László is, valamint az angol szövegírók Zákányi Emõke és Ambrózy István.

 • Esküvõt tartottak a Bush családban

  Összegyûlt a republikánus Bush-dinasztia a hétvégén Miamiban, hogy megünnepelje Jeb Bush volt floridai kormányzó legkisebb fiának esküvõjét.

 • Lily Allen szexeszközöket kapott ajándékba

  Az énekesnõnek mókás kedvû barátnõje, Jaime Winstone egy doboz szexuális segédeszközt küldött ajándékba, mert Allen - mióta nyáron szakított a Chemical Brotherses Ed Simmonsszal - szerinte túlságosan sokat panaszkodik túlságosan eseménytelen szexuális életére - írja a Daily Star.

  "Lily jól elvolt szinglinek, mióta szakított Eddel, de állandóan a szexuális életén nyavalygott, úgyhogy Jaime vett neki pár vibrátort" - informálta a lapot valaki, majd a vicces barátnõ maga is megerõsítette az értesülést: "Hát igen, nem csak Santa az, akinek évente csak egyszer megy!".

 • Karok nélküli zongorista nyûgözte le a kínai tévéközönséget

  Karok nélküli fiatal zongorista nyûgözte le egy kínai televíziós tehetségkutató mûsor közönségét.

 • Eljegyezte barátnõjét a Dallas sztárja

  A valóságban sokkal boldogabb párkapcsolatban él a Dallas sztárja, mint a sorozatban. Bobby fia az életben is hamarosan megnõsül.

 • HIV-vírussal fertõztek meg veterán katonákat

  Az idõs emberek zöme szájsebészeti és fogászati kezelés során kerülhetett kapcsolatba a halálos kórral, az AIDS betegséget okozó vírussal, és más kórokozókkal, többek közt hepatitis vírussal is, miután az intézmény egyik sterilizálógépe egy éven át hibásan mûködött.

 • Daganatot észleltek a Spartacus sztárjánál

  Épphogy befutott minden idõk legvadabb sorozata, a Spartacus, máris le kellett állni a forgatással, mert a címszerepet alakító Andy Whitfield rákkal küzd.

 • Különleges szülinapi ajándék Brad Pittnek

  Különleges szülinapi ajándék Brad PittnekRégóta kereshette a megfelelő ajándékot férje születésnapjára Angelina Jolie. Amikor megtudta, hogy New Yorktól nem messze eladó egy szív alakú sziget, azonnal megnézte és valószínűleg rögtön eldöntötte, hogy ez lesz a méltó ajándék Brad Pittnek, aki december 18-án ünnepli ötvenedik születésnapját. Úgy látszik azonban, hogy a jelenleg Ausztráliában forgató Angelina nem tud (vagy nem akar) titkot tartani és már most világgá kürtölte a meglepetést.

 • Fekete Pákó csokifütyi akciója elmarad

  Idén elmarad Fekete Pákó csokifütyi akciója, amellyel az elmúlt évben is nagy botrányt kavart Mikulás napján. Akkor Pákó a TV2 Activity címû mûsorában többek között Havas Henriket ajándékozta meg egy édes pénisszel.

  "Amióta megszületett Bence fiam, én is megkomolyodtam. Nem szeretném riogatni az embereket csokifütyivel, hiszen tavaly sem úgy fogadták az ajándékot, ahogy vártam volna.

  Azonban idén is készülök ajándékkal a barátaimnak, és most a zsákom nem csokifütyit fog rejteni" - ígéri az elõadómûvész.

 • Az Odaát sztárja apa lesz

  Az Odaát sorozat fõszereplõje nemrég a Twitteren jelentette be, hogy felesége babát vár. Jensen Ackles nagyon örül, hogy végre gyerekük lesz.

 • Szexel fizetett Pamela Andreson?

  Szokottnál is nagyobb kebleket viselt Pamela Anderson az idei New York-i divathéten, bár ezen az "apróságon" már alig valaki akadt fenn...

 • Adománygyûjtés venezuelai módra: plasztikai mûtét a jutalom

  Rendhagyó ötlettel állt elõ egy venezuelai politikus a parlamenti választás kampányában: adományért cserébe sorsjegyet ad, amellyel ingyenes plasztikai mûtétet lehet nyerni.

 • Megoperálták a hatujjú kislányt!

  Jobb kezén hat ujjal és hüvelykujj nélkül született egy kínai kislány, de hatévesen megoperálták.

 • Keleti Györgyi meztelenül pózol

  Keleti Györgyi meztelenül pózol, újra megmutatta bájait. A nyuszis magazinban megjelenõ fotók érdekessége, hogy az egykori honvédelmi miniszter gyermeke apjának múltjára utalva katonai környezetben készültek, de Keleti Györgynek esze ágában sem volt ezért haragudni.

  Györgyi kezében még a komoly katonai gépek, a puska, a rakéta és a kétéltû is csak egyszerû játékszernek tûntek a fotózáson. Az egykori honvédelmi miniszter Keleti György vadóc lánya 33 évesen szánta rá magát, hogy a címlapon megmutassa bájait. Ráadásul épp kapóra jött édesapja múltja.

 • Lopós sztárok

  Gazdagok és szépek. Azt hihetnénk, mindenük megvan, vagy ha mégsem, akkor egyszerûen csak besétálnak a boltba és megvásárolják, amire éppen vágynak.

 • Új területen próbálná ki magát Robert Pattinson - az erotikus mûfaj felé kacsingat

  A fiatal sztár jelenleg az Alkonyat filmsorozat utolsó részében látható a mozikban, majd késõbb állítólag az új Star Warsban is szerepet fog kapni. Addig azonban egy teljesen új területen is ki szeretné próbálni magát.

 • Testi épségét is kockáztatta Joshért

  A Josh és Jutta páros teljesen elképedt, amikor az egyik hölgy életét kockáztatásával kért autogramot a jóképû énekestõl.

  Ma már nem újkeletû dolog, hogy a rajongók bármire képesek azért, hogy megszerezzék kedvencük szignóját. Az sem meglepetés, hogy valaki az egyik testrészére akarja a kézjegyet, vagy éppen hogy a fellépések után több száz aláírást kell kiosztani. Vannak elõadók, akik unott arccal, csupán kötelességbõl dedikálnak, de vannak olyanok, akik egyfajta elismerésnek tartják, ha nevüket leírhatják a zenéjüket kedvelõknek.

 • Megtalálták Jennifer Hudson unokaöccsének holttestét

  Hiába ajánlott fel százezer dollárt unokaöccse megtalálójának Jennifer Hudson, úgy tûnik, nincs remény.

  A rendõrség egy gyermek holttestét találta meg egy terepjáróban és bár a tetemet még nem azonosították, minden jel arra utal, hogy a holttest a hétéves Julian Kingé.

  Jennifer bátyját és édesanyját szombaton találták holtan az asszony chicagói otthonában.

  Mindkettejüket agyonlõtték, a szintén a házban tartózkodó hétéves Julian pedig eltûnt.

 • Katie Melua aggódik a családjáért

  Aggódik családjáért a háború miatt a grúz származású Katie Melua.

  Egy angol zenei portál szerint a grúz származású Katie Melua aggódva figyeli a Grúziában kitört háborút.

  Bár családja biztonságban van, az énekesnõ leginkább attól fél, hogy besorozzák nagybátyját.

  Ráadásul az énekesnõ pont ebben a hónapban tervezte éves családi látogatását.

 • Pakisztáni és indiai embercsempészt fogtak Szabolcsban

  A jármûben utazók közül ketten hamis papírokkal igazolták magukat, míg egy másik személynek még iratai sem voltak. Fedor Rita a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendõr-fõkapitányság helyettes szóvivõjének tájékoztatása szerint a csengeri határrendészeti kirendeltség járõrei hajnalban a település külterületén ellenõriztek egy olasz rendszámú személygépkocsit, és igazoltatták öt utasát.

 • Sáskás pizzával az sáskajárás ellen

  A sáskás pizza elfogyasztásával az ínyencek is kivehetik részüket az Ausztráliában pusztító sáskajárás elleni harcban.

 • Meztelen képek Kate Mossról! Most kalapács alatt

  Akár 30 ezer fontot is fizethetnek a pénteki aukción a szupermodell tucatnyi aktjáért, amelyeket 1993-ban készítettek Marakesben.

 • Katonai repülõgéppel szállítják el a túlsúlyos haiti nõt

  Katonai repülõgéppel utazik az Egyesült Államokba egy túlsúlyos haiti nõ Santo Domingóról.

loading...