rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságáról

 • Share on Tumblr

  Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságárólAz egész világot meghökkentette a napokban Beyoncé apja, Matthew Knowles kijelentése, miszerint ő maga is a hírekből értesült arról, hogy az ötéves Blue Ivy után ikerunokái születnek. A 65 éves férfi interjúja szerint a díva nagyon okosan tette, hogy még előtte is titkolta a terhességét az első időszakban, hiszen így a várandósság legkritikusabb időszakában sikerült megkímélnie magát az újságírók és lesifotósok zaklatásától. Mint ismeretes, Beyoncé és apja viszonya az utóbbi években kissé megromlott, mivel számos alkalommal nyilatkozott a lányáról annak tudta nélkül.

  Ennek alapján sokan nem lepődtek meg azon, hogy Matthew papát nem avatták be a titokba.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • J-Lo még csókolózni sem hagyja válófélben lévõ férjét

  Jennifer Lopez bekeményített: eddig sem állhatta válófélben levõ férje új barátnõjét, de most új szabályokat is hozott.

 • Imaszolgálat esküvõi izgalom enyhítésére

  A párok esküvõi izgalmát csitító imaszolgálatot szervezett az anglikán egyház.

 • Szépséghiba: négy éven át volt huszonkét éves

  Megfosztottak szépségkirálynõi címétõl egy 27 éves nõt Nagy-Britanniában, mert kiderült, hogy hazudott koráról - valójában túl öreg hozzá.

 • Motorbalesetet szenvedett a pornódíva

  Hajszál híján búcsút intett az életnek az Egyesült Államok egyik legjobban fizetett pornódívája. Audrey Bitoni filmbeli partnerével egy motorbiciklin éppen forgatásra igyekezett Pasadenából Houstonba, amikor megtörtént a baj.

 • Nem a saját autójával hajtott el egy ittas férfi

  Összekeverte a saját autóját egy másik kocsival egy nem túl szomjas sofõr, mentségére legyen mondva: a kocsi színe és típusa stimmelt, és a kulcs is nyitotta, ezért nem tûnt fel neki a csere.

 • Beyoncé nehezen találja az egyensúlyt a család és a karrier között

  Beyoncénak nehézséget okoz, hogy megtalálja az egyensúlyt a család és a karrier között. Az énekesnő-színésznő kislánya, Blue Ivy 2012-es születése után, főleg a kezdeti időszakban érezte úgy, hogy hatalmas kihívás az idővel és a teendőkkel való zsonglőrködés.

 • Cigiszagú ruhája miatt rúgták ki a recepcióst

  Ne gyújtson rá otthon sem, mert büdös a ruhája! Ezzel az indokkal rúgtak ki egy recepcióst egy kórházból.

 • Eladó a sex.com

  Eladó a szakértõk szerint legismertebb internetes azonosító, a sex.com - írta egy a domének eladására szakosodott német társaság közleményében.

 • Furcsa hóbortja van George Clooney-nak

  Furcsa hóbortja van George Clooney-nakAz Ocean’s filmek címszereplője imádja az új zoknikat, ezért soha nem venné fel másodszor is ugyanazt a párat. Az Utódok kétszeres Oscar-díjas sztárja csak egyetlen egyszer visel egy fuszeklit, utána mindig „eldobja”. A híresség nagy rajongója a friss zokniknak és habár ő már nem venné fel még egyszer ugyanazt, mindig kimossa őket és egy hajléktalan szállónak adományozza őket. Egy ismerőse elmondta – „George kimosatja a koszos zoknijait, aztán egy hajléktalanszállónak adományozza őket. Van ez a szokása, hogy nem veszi fel kétszer ugyanazt a párat.”

 • Sporno - Coca Cola

  London - Meztelenül álltak modellt brit sportolóka Coca Cola cég egy sportitalt reklámozó kampányához. Rebecca Romero kerékpározó, Philips Idowo atléta és Gregor Tait úszó mutatta be saját sportágát, Ádám, illetve Éva-kosztümben.

  "Az egész világ hozzászokott, hogy lássa õket versenyezni, gyõzni. Mi be akartuk õket mutatni teljes valóságukban, izmaikkal, erejükkel együtt" - nyilatkozta Cathryn Sleight, a cég marketing-igazgatója.

 • Pataky Attila már nem bujkál fiatal barátnõjével

  Nincs több bujkálás és tagadás: Pataky Attila kéz a kézben mutatkozott az egyik fõvárosi rockkoncerten fiatal kedvesével, Erikával. Ezek szerint a hír igaz, az Edda frontembere és egykori felesége is kezdi megszeretni újdonsült életvitelét.

  Néhány hete robbant a hír, mely szerint zátonyra futott Pataky Attila házassága. Több helyen is azonnal fotók jelentek meg róla és az állítólagos harmadikról, akit kezdetben megpróbált titkolni a pár. Mára azonban egyértelmû: Erikának hívják az új kedvest.

 • Kalózmúzeum nyílik a Madagaszkár szigeten!

  Miközben az ENSZ Biztonsági Tanácsa egyhangúlag elfogadott határozatában egyévi idõtartamra éppen engedélyezte a szomáliai kalózok elleni nemzetközi mûveleteket.

  Madagaszkár saját "tengerirabló-múltjára" emlékezik: egy svájci állampolgár kezdeményezésére röviddel karácsony elõtt a szigetország fõvárosában kalózmúzeumot nyitnak meg.

  A világ negyedik legnagyobb szigete valaha eszményi menedékhely volt a tengerek koronázatlan királyai számára.

 • Retekriadó

  Retekriadókat tart egy ohiói város tûzoltósága, mert gázszivárgással tévesztik össze a helyiek a rothadó zöldséget.

 • 40 millió forintot nyert a sztár focista a lottón!

  Százötvenezer eurót, mintegy 40 millió forintot nyert a hagyományos karácsonyi lottójátékon Mario Martinez, a spanyol élvonalban szereplõ Numancia labdarúgója.

  "Eddig soha nem játszottam, most is csak a karácsony miatt próbálkoztam, mert ez egy különleges húzás" - nyilatkozott a 23 éves játékos, akinek éves fizetése 200 ezer euró.

  Martinez az õszi idény során korábban sem állt hadilábon a szerencsével, az õ nevéhez fûzõdik ugyanis az a gól, amellyel alakulata legyõzte az FC Barcelonát még a bajnokság nyitányán. A katalánok azóta sem szenvedtek vereséget.

 • Hátára kötötte motorját, majd így biciklizett haza az ittas férfi

  Motorral a hátán biciklizett egy férfi Kínában, pedig a motor tökéletesen mûködõképes volt, a férfi azonban nem volt tökéletesen vezetésképes: azért fuvarozta jármûvét biciklin, hogy ne érhessék a rendõrök ittas vezetésen.

 • Politikusokra támadtak a melegfelvonuláson

  Üvegekkel, petárdákkal, kövekkel, tojásokkal és sörös dobozokkal dobálták meg a melegfelvonulás résztvevõit. A tüntetõk arcukat sállal, csuklyával takarták el.

  A melegfelvonulás után megtámadták Lévai Katalin szocialista európai parlamenti képviselõt és a másságát nyíltan vállaló Szetey Gábor volt államtitkárt is. Egyikõjük sem sérült meg.

 • Egy héten át halott anyjával egy négyéves osztrák kisgyerek

  Bécs - Egy héten át élt egy négyéves kisgyerek halott anyja mellett egy bécsi lakásban, és csak azután hívott segítséget.

  Az osztrák fõváros rendõrkapitányságának tájékoztatása szerint a szörnyû eset még szeptemberben történt, Döblingben. A harminchárom éves anya kábítószer-túladagolásban halt meg.

 • Feloszlatta magát a simontornyai cigány kisebbségi önkormányzat

  Feloszlatta magát a simontornyai cigány kisebbségi önkormányzat, miután a testület nem tudta elfogadni idei költségvetését - közölte hétfõn az önkormányzat volt elnöke az MTI-vel.

  Góman József a múlt pénteki döntés elõzményeirõl elmondta: tavaly október óta próbálta összehívni az öttagú testületet, sikertelenül. Az utolsó ülést megelõzõ napon egy képviselõ lemondott a mandátumáról, s pénteken ugyan határozatképes volt a testület, de a három képviselõ nem tudta elfogadni az önkormányzat idei költségvetését.

 • Tim Robbins a 2371. híresség, akinek csillaga van a Hollywood Boulvard-on

  A 49 éves színész elmondta, "nagyon megtisztelve" érzi magát, hogy megkapta ezt az elismerést. A ceremóniára a színészt elkísérte felesége, Susan Sarandon is. Tim Robbins a 2371. híresség, akit csillaggal tesznek halhatatlanná a Hollywood Boulvard-on.

  Robbins 2004-ben elnyerte a legjobb mellékszereplõnek járó Oscar-díjat a Titokzatos folyóért. A színész csillaga Sarandoné mellett helyezkedik el. Robbins olyan elismert filmekben játszott, mint A remény rabjai, a Jákob lajtorjája és A játékos.

 • Gyõzike õrjöng - folyik a droidképzés

  Háziasszonynak áll Gyõzike (34)! A roma rapper egyik szeme sír, a másik nevet, amiért engedélyezte feleségének a Szombat esti láz produkcióban való szereplést, ugyanis amikor a családfõ rábólintott asszonya szereplésére, nem gondolta, hogy ez ennyi elfoglaltsággal és idõvel jár majd.

  Gyõzinek be kellett látnia: egy idõre nemcsak feleségét, hanem még a fõztjét is el kell felejtenie. – Most jöttem haza a dzsungelbõl, azt hittem, végre együtt lehet a család.

 • Zalatnay újabb rendõrségi ügye

  Az énekesnõ értetlenül áll a történtek elõtt, szerinte csupán rosszakarói újabb ámokfutásáról van szó.

 • Tragédia Kökény Attila családjában

  Egy szórakozóhelyen rosszul lett Kökény Attila unokaöccse. A mentõk már nem tudtak segíteni a fiatal sportolón.

 • Kövérség miatt utasították el egy pár örökbefogadási kérelmét

  Kövérség miatt utasították el egy pár örökbefogadási kérelmét Nagy-Britanniában.

  A 37 éves férfi másfél mázsát nyom, és az illetékes hatóság szerint a túlsúly miatt fennáll a veszélye, hogy súlyos beteg lesz, vagy akár meghal, így a pár nem tudná optimálisan felnevelni az örökbe fogadott gyermeket.

 • Szaeed Ahmed al-Mahtum az olimpia legtehetõsebb versenyzõje

  Sok milliomos fordult meg az olimpián, a jelentõs sportágak nagyságai dollárban és euróban is nyolc számjegyû összegeket keresnek. Mégis egy sportlövõ a krõzus közöttük.

 • Horror költözik a vécékbe Japánban!

  Horror költözik a vécékbe Japánban: 9 fejezetes rémnovellát nyomtat egy toalettpapír-gyártó cég a termékeire.

  A vécék Japánban amúgyis félelmetes helyek, a hiedelem szerint ugyanis ott tanyáznak a kísértetek. Ennek oka, hogy általában az otthonok hagyományosan legsötétebb zuga volt az árnyékszék.

 • Beckham feleségének szeretõje van?

  Beckham már gyanította, hogy Victoria közeli kapcsolatban áll Damon Dash producerrel, mert sok idõt töltöttek együtt.

  Bár Posh Spice legutolsó, szóló albumának (2002) legutóbbi munkálatara a férfit kérték fel, David számára furcsa volt, miért töltenek ennyi idõt a stúdióban.

  A zenei mogul ekkor annyit mondott: nem csodálkozik Beckham féltékenységén, teljesen érthetõen tartja, mert sok idõt töltött tõle Victoria ekkor távol.

 • A Google mégis behódolt Kínának

  Úgy tûnik, mégis van vesztenivalója az amerikai vállalatnak Kínában, mivel feladták korábban szigorúan megfogalmazott elveiket.

 • Vasrudas 'udvarlókergetés'

  Deltona - Vasrúddal kergette ki tizenéves lánya szobájából annak pucér "udvarlóját" egy megdühödött farmer az Egyesült Államokban, ami azután 10 ezer dollár - 1,4 millió forint - óvadékába került.

 • Eljátszotta az aranylakodalomra szánt pénzt a hazardõr nagymama

  Ungvár - Szerencsejátékon vesztette el az aranylakodalomra félretett pénzt egy nagymama a délkelet-ukrajnai Mariupolban, ezért ünneplés helyett válóper vár rá.

  Egy hét maradt a nyugdíjas házaspár aranylakodalmának a megüléséig, amikor a feleség kaszinóba vitte a nevezetes évforduló megünneplésére félretett pénzt, sõt a maga és a férje havi nyugdíját is magához vette. A szerencse azonban nem szegõdött melléje, és a teljes összeget elveszítette - írta a donyecki donbass.ua internetes hírportál.

 • Háromszázezren a Carlos Santana koncerten

  A T-Mobile Kapcsolat koncertjén több, mint háromszázezer ember élvezte Carlos Santana és együttese programját az 56-osok terén.

  Nagyon sokan nem is jutottak be a térre, és a mellékutcákból kivetítõkön nézték a latin gitármûvészt és csapatát.
  Gõz László, az esemény fõszervezõje elmondta: nézõcsúcs született a 12. ingyenes koncerten. Kiemelte: a rövidesen 61 esztendõs mexikói születésû gitáros és csapata rendkívül mozgalmas koncertet adott.