rss
 • Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságáról

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságárólAz egész világot meghökkentette a napokban Beyoncé apja, Matthew Knowles kijelentése, miszerint ő maga is a hírekből értesült arról, hogy az ötéves Blue Ivy után ikerunokái születnek. A 65 éves férfi interjúja szerint a díva nagyon okosan tette, hogy még előtte is titkolta a terhességét az első időszakban, hiszen így a várandósság legkritikusabb időszakában sikerült megkímélnie magát az újságírók és lesifotósok zaklatásától. Mint ismeretes, Beyoncé és apja viszonya az utóbbi években kissé megromlott, mivel számos alkalommal nyilatkozott a lányáról annak tudta nélkül.

  Ennek alapján sokan nem lepődtek meg azon, hogy Matthew papát nem avatták be a titokba.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • A forgalom korlátozásáért megbüntették a Mikulást!

  A forgalom korlátozásáért megbüntették a Mikulás (azaz az olasz Karácsony Apó) kocsiját, amely éppen a vasárnap délutáni Télapó-futamra tartott.

  Valójában a szekeret egy trailer szállította, amelyet a verseny helyszínéül szolgáló dél-tiroli Levico Terme településének szigorú csendõrei feltartóztattak. A vezetõnek a szállítólevél hiányát és a forgalom akadályozását rótták fel. Ezen szabálysértésekért 250 eurós pénzbüntetés fizetésére kötelezték.

 • A méhcsípésektõl állt talpra!

  Másfél év, ezerötszáz méhcsípés – az õsi terápia bevált, a beteg csodák csodájára meggyógyult.

 • Szexuális zaklatással vádolja korábbi testõre Britney Spearst

  Szexuális zaklatással vádolta meg volt testõre Britney Spears énekesnõt. Fernando Flores benyújtott bírósági beadványa szerint munkaadója rendszeresen meztelenül grasszált elõtte, és a jelentétében élt szexuális életet. A volt testõr arra is panaszkodott, hogy nehezen viselte el, amikor a sztár kisgyermekei elõtt marakodott barátjával, és szitkozódva küldte, hogy hozzon neki italt.

 • Üres lakásokat kerestek a betörõk a Facebookon

  Három betörõ New Hampshire államban valószínûleg a Facebook státuszok alapján választotta ki áldozatait: azokhoz törtek be, akik biztosan nem voltak otthon. A kár mintegy 200 000 dollár.

 • Elõadás közben elhunyt egy fiatal színész Szegeden

  Elõadás közben elhunyt a debreceni Csokonai Színház fiatal színésze, Nagy László Zsolt egy szegedi vendégszereplésen lett rosszul - tudatta színháza.

 • Meg Ryan élvezi, hogy szabad lehet

  "Mióta nem vagyok a filmek 15 millió dolláros dívája, sokkal boldogabbnak érzem magam" - árulta el az új filmmel jelentkezõ Meg Ryan egy olasz hetilapnak.

  A 47 éves hollywoodi színésznõ, akinek a napokban mutatják be The Women címû vígjátékát Olaszországban, a Grazia magazin kedden megjelenõ számában mesélte el, hogy saját döntése volt színészi munkájának háttérbe szorítása, mert más dolgokkal akart foglalkozni, például anyaként.

 • Kisfiút szült Jessica Simpson

  Kisfiút szült Jessica SimpsonJessica Simpson június 30.-án életet adott második fiának, aki az Ace Knute Johnson nevet kapta. A Hazárd megye lordjai énekes-színésznője Los Angelesben hozta a világra a kicsit, akinek az édesapja vőlegénye, Eric Johnson. A 32 éves szőkeség szóvivője megerősítette, hogy a baba június utolsó napján érkezett meg, programozott császármetszéssel. A sajtós elmondta – „Ace Knute (Ka-nute) Johnson megérkezett! A Mama és a baba is jól vannak. Jessica, Eric és Maxwell mindannyian nagyon boldogok, hogy új taggal bővült a család.\"

 • Meglopták a brazil labdarúgó válogatottat!

  Az egyiptomi után a brazil labdarúgó-válogatottat is meglopták a Dél-afrikai Köztársaságban zajló Konföderációs Kupán.

  A dél-amerikai ország szövetségének szóvivõje szerint az eset még pénteken történt a Pretoria melletti Centurion Lake Hotelben, ahol Klebernek és a csapat gyúrójának is pénz tûnt el a szobájából.

 • Három hónapig kegyelemszendvicsen a senki folyosóján

  Kilencvenkét napot töltött a senki folyosóján Tokió nemzetközi repülõterén egy kínai férfi a turisták kegyelemszendvicsein.

 • Hugh Grant egy divattervezõbe szerelmes?

  Több mint egy év telt el azóta, hogy Hugh Grant szakított korábbi barátnõjével, Jemina Khan-nal. A színész most úgy döndött, itt az ideje, hogy új partner után nézzen.

  Egy hétvégi partin lelkesen flörtölt egy 27 éves amerikai divattervezõvel, Catherine Fulmerral. "Nagyon édesek voltak együtt" - mondta az egyik résztvevõ. "Catherinnel és néhány tequilával múlatta át az éjszakát."

  A hírek szerint a sztár ott lesz New York-ban, Catherine szeptember 11-ei divatbemutatóján.

 • Több százezren jelentkeztek a világ legjobb állására

  Több százezer potenciális munkavállalót érdekel a világ legjobb állásaként hirdetett ausztráliai "szigetgondnoki" munka.

  Az állást bemutató weboldalt már az elsõ napon olyan sokan keresték fel, hogy nem bírta a terhelést. Bõ 300 ezren jártak a honlapon. "Még vatikánvárosi és mongóliai látogatónk is volt" - mondta a munkát kínáló Queensland állami idegenforgalmi hivatal szóvivõje szerdán.

 • Tornádó pusztított a Twister helyszínén

  Az élet másolta a mozit: valódi tornádó pusztított azon a fairfaxi farmon, amely annak idején a Twister címû katasztrófafilm egyik helyszíne volt.

 • 67 ezer euróért kelt el a Audrey Hepburn-bélyeg!

  A kikiáltási ár több mint kétszereséért, 67 ezer eurós áron (18,8 millió forint) kelt el az a ritka Audrey Hepburn-bélyeg, amely évekkel ezelõtt a filmcsillag fiának tiltakozása miatt nem kerülhetett postai forgalomba nagyobb mennyiségben.

  A dohányzó színésznõt ábrázoló bélyegbõl 14 millió példányt nyomtak volna, Sean Hepburn Ferrer azonban a cigaretta miatt az utolsó pillanatban nemet mondott a bélyegek forgalomba hozatalára, így azokat meg kellett semmisíteni.

 • Sztárkátyúk Bulgáriában

  Kátyúfotózási és névadási vidám pályázatot hirdetett meg Bulgáriában a legnézettebb tévécsatorna.

 • Az õsember is tudott diót törni!

  A legfrissebb antropológiai kutatások szerint (valószínûsíthetõ) õseink egyikének, az Australopithecus africanusnak már 2,6 millió évvel ezelõtt ment a diótörés, ezzel az ínséges idõkben való túlélés esélye növekedett.

  A Bécsi Egyetem antropológusai egy (csak Mrs. Plesként emlegetett) nõi Australopithecus africanus koponyáját rekonstruálva, majd azt egy három dimenziós modellbe átültetve jutottak a felfedezésre - amelyet az amerikai tudományos akadémia folyóiratában (PNAS) ismertettek.

 • Anyuka a hûtõben, pénz a zsebben!

  Otthonuk fagyasztóládájába dugta 98 évesen elhunyt anyját egy férfi az Egyesült Államokban, hogy felvehesse az asszony nyugdíját.

  A rendõrség lakossági tipp nyomán tartott házkutatást és bukkant a tetemre.

 • Vin Diesel egy tucat gyereket szeretne

  Az akcióhõs Vin Diesel állítása szerint 2005-ös, Gorilla bácsi címû vígjátéka forgatása során kapott kedvet a sok gyerekhez, mert nagyon jól kijött a kicsikkel.

  Tavaly áprilisban be is köszöntött hozzá és párjához a gólya, azonban a színész nem szeretne egynél megállni.

  – 12 gyereket szeretnék! Komolyan, az apaság a legjobb dolog a világon. A gyerek születésével kezdõdik az élet! – lelkendezett Diesel.

 • Egy szexjelenet forgatása közben sérült meg Nicole Kidman

  Egy durva szexjelenet forgatásakor sérült meg Nicole Kidman. A rendezõ le is állította a felvételt. Másnap, a sebeket rejtõ vastagabb sminkkel, a filmsztár vállalta a folytatás.

 • Rendõrség? Segítség! Nincs szósz a szendvicsemen!

  Jacksonville - Életbevágó lehetett a szósz egy floridai férfi fûszeres olasz szendvicsén, mert a rendõrséget hívta segítségül.

  Reginald Peterson annyira felháborodott azon, hogy egy szendvicsbárban kispórolták a szószt a szendvicsébõl, hogy azonnal a 911-et, a segélyhívó számot tárcsázta.

 • Új párra talált VV Annamari

  VV Annamari újra szerelmes, pedig csak a közelmúltban szakított. Talán ennek köszönhetõ, hogy jobban néz ki, mint valaha.

 • Már a következõ gyermekét tervezi L.L. Junior

  L.L. Junior boldogabb, mint valaha. Azt a szeretetet, amit kisfia iránt érez, semmihez sem tudja hasonlítani. Pedig párjával nem tervezték a babát.

 • Indul a Celeb vagyok ments ki innen második szériája!

  A népszerû kaland-reality elsõ részének hatalmas sikere után az RTL Klub újabb sztárokat repített a dzsungelbe, így mától Janics Natasa olimpiai bajnok kajakozó, Sütõ Enikõ ex-modell, Tóth Gabi énekes, Keleti Andrea táncmûvész, Zimány Linda mûsorvezetõ, Rippel Ferenc artista, Szõke András humorista, Delhusa Gjon énekes.

  Valamint Kinter Oszkárt és Steiner Kristófot mûsorvezetõk küzdenek majd meg a mindennapi táplálékért és a „túlélésért”. Balázs és Vadon Jani nekik sem fog kedvezni, sõt talán még durvább feladatok várnak rájuk, mint elõdeikre…

 • Új lemezzel készül Britney

  Talán végleg kezd kimászni a maga ásott gödörbõl Britney Spears. A legfrissebb hírek szerint ugyanis új lemezzel készül.

  Az elmúlt egy évben súlyos depressziója miatt gyakorta került igen kínos, botrányos helyzetekbe az énekesnõ, augusztusban könnyen lehet, hogy gyerekei felügyeleti jogát is elveszíti.

  Ám talán a magánélete is rendezõdhet, ha ismét szakmai sikereitõl lesz hangos a világsajtó. Ehhez az elsõ, és az egyik legfontosabb lépést a napokban jelentette be menedzsere. Larry Rudolph a sajtónak elárulta, Britney aláírta szerzõdését egy újabb nagylemezre.

 • Bruce Willis lánykérésre készül

  Bruce Willis lánykérésre készül - adta hírül több amerikai bulvárlap is. Az 53 éves színész állítólag már meg is vásárolta az eljegyzési gyûrût barátnõje, a 30 esztendõs volt fehérnemûmodell, Emma Heming számára.

  A párt nemrégiben a Los Angeles-i Cartier ékszerboltban látták gyûrûk után nézelõdni, s bennfentes források szerint sikerült is megtalálniuk a legmegfelelõbb ékszert.

  "A Nate'n Al's-ben ebédeltek, majd átmentek a Cartier-be és eljegyzési gyûrûk után érdeklõdtek."

 • Elítélték Fenyõ Ivánt!

  Fenyõ Ivánt (28), az S. O. S. Szerelem! sztárját bûnösnek találták! Az elsõfokú ítélet szerint a színész gondatlanságból okozott közúti balesetet: áthajtott a piroson, hetvenöttel haladt hetven helyett, és azt is beismerte, alkoholt fogyasztott, mielõtt autóba ült. Tavaly április 19-én a kora reggeli órákban Fenyõ Iván áthajtott a Hungária körúti piroson Saabjával, amikor összeütközött a neki jobbról, a Hõs utcából érkezõ kisebb haszongépjármûvel. A Pick Up keresztbe fordult az úttesten, sofõrje kulcscsontja eltört, agyrázkódást kapott, és megsérült a válla is.

 • Fehér port küldtek a táncverseny szervezõinek

  Fehér porral töltött fenyegetõzõ levelet küldtek a Dancing with Stars amerikai táncverseny produkciós irodájának, a vizsgálatok azonban kimutatták, hogy veszélytelen hintõpor volt a borítékban.

 • Shakira aláírt a Live Nation-nél

  Shakira 10 éves szerzõdést írt alá a Live Nation céggel. A szerzõdés magában foglalja a lemezkiadást, turnék szervezését, merchandise jogokat és a szponzorációs ügyleteket.

  A 31 éves kolumbiai énekesnõnek még 3 lemezre van szerzõdése az Epic kiadóval, egy angol és egy spanyol nyelvû albumra, illetve egy válogatásra. Természetesen a lemezkiadási jog csak ezután száll át a Live Nation-re.

  A szerzõdés többi része azonnal érvénybe lépett, a Live Nation már el is kezdte szervezni az énekesnõ új turnéját.

 • Letartóztatták azt a férfit, aki hosszú évek óta üldözte a Kill Bill sztárját

  Uma Thurman megpróbáltatásai évekkel ezelõtt kezdõdtek, amikor ez a férfi elõször kezdte el hívogatni telefonon, és próbált a közelébe férkõzni. 2008-ra fajult odáig a dolog, hogy Uma távoltartási végzést kért ellene, amit meg is kapott.

 • A világ legnagyobb libikókáját építették fel New Yorkban

  A világ legnagyobb libikókáját építették meg New Yorkban. A faszerkezet huszonöt méter hosszú, és mindennek lehet nevezni, csak gyerekjátéknak nem: ugyanis a levegõbe emelkedõ "ülõkéje" három és fél méterre lebeg a földtõl.

 • 7 éves a legfiatalabb autótolvaj!

  London - Ifjúsági korrekord dõlt meg autólopásból Nagy-Britanniában: 7 éves az új csúcstartó.

  Az autóelkötés mindazonáltal családon belül történt, a gyerek anyja kocsiját vitte el, miközben az asszony aludt. A lurkónak beindítania ugyan sikerült a kocsit és elindulnia is vele, ám mivel nemigen érte le lábaival a pedálokat, pár másodperc után gondjai támadtak és az önálló autózás 10 méteres lett.