rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságáról

 • Share on Tumblr

  Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságárólAz egész világot meghökkentette a napokban Beyoncé apja, Matthew Knowles kijelentése, miszerint ő maga is a hírekből értesült arról, hogy az ötéves Blue Ivy után ikerunokái születnek. A 65 éves férfi interjúja szerint a díva nagyon okosan tette, hogy még előtte is titkolta a terhességét az első időszakban, hiszen így a várandósság legkritikusabb időszakában sikerült megkímélnie magát az újságírók és lesifotósok zaklatásától. Mint ismeretes, Beyoncé és apja viszonya az utóbbi években kissé megromlott, mivel számos alkalommal nyilatkozott a lányáról annak tudta nélkül.

  Ennek alapján sokan nem lepődtek meg azon, hogy Matthew papát nem avatták be a titokba.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Megmutatják formás testüket a Nyári lányok

  Megmutatják formás testüket a Nyári lányok a CKM-ben. Az X-Faktor legutóbbi kiesõi, bár hangjukkal akarnak kitûnni, vallják, örömmel szabadulnak meg ruháiktól.

 • Kenyérben sült egér

  Egeret is kapott kenyerébe egy vásárló Nagy-Britanniában, utána meg 17 ezer fontot - bõ 5 millió forintot - a legnagyobb brit élelmiszergyártó cégtõl.

 • Több tízmillió jent adtak egy tonhalért

  Rekord árat hozott az év elsõ halárverése a tokiói Cukidzsi halpiacon, ahol 32,5 millió jent, azaz 82,4 millió forintnak megfelelõ összeget fizettek egy tonhalért.

 • Díszvendégnek hívtak meg egy esküvõre egy kutyát

  Díszvendégnek hívtak meg egy esküvõre egy kutyát Nagy-Britanniában, mert korábban megmentette a menyasszony életét.

  Boxer Boris - a kutya - a hölgyet a kihûléses haláltól óvta meg azzal, hogy rátalált az ájult nõre egy mezõn, miközben gazdájával sétált. A nõ annyira válságos állapotban volt, hogy a mentõknek újra kellett éleszteniük, a kórházban pedig csaknem lemondtak róla. Két hétig volt az intenzív osztályon, míg végül javulni kezdett állapota.

 • Beszakadt az utca - 10 méter mély kráter keletkezett a helyén

  Építkezés helyén szakadt be a föld a szlovén fõvárosban. Szerencsére senki nem sérült meg, de a látvány elképesztõ.

 • Obama: az apaság fontosabb feladat, mint az elnökség

  Az amerikai elnöki posztot csak másodlagosnak tartja Barack Obama a legfontosabb kötelezettsége, az apaság mellett.

 • Happy-enddel végzõdött a 90 éves hölgy jelzáloghitele

  Amerikai stílusú happy-enddel végzõdött az amerikai bankválság eddigi legdrámaibb története: a 90 éves hölgy, aki öngyilkosságot kísérelt meg és az elsõ hírek szerint belehalt sérülésébe, életben maradt, a biztosító pedig törölte a tartozást, amely miatt az idõs nõ magára lõtt, mert a kamatot nem tudta megfizetni.

  Az Egyesült Államokban szinte mindenki többévtizedes futamidejû hitelekkel vásárol házat vagy házára vesz fel jelzáloghitelt. Az utóbbi hónapok hitelválsága miatt százezrek helyzete vált bizonytalanná. Több államban emberek tízezreit költöztették/költöztetnék ki az elárverezendõ házakból, mert nem képesek törleszteni a megemelkedett kamatozású hitelrészleteket.

 • Megszületett Ábel Anita kislánya

  Ábel Anita életet adott elsõ gyerekének.

  Megérkezett Anna Luca vasárnap hajnalban. Ábel Anita és a baba is jól van.

  Anita férje végig bent volt a szülõszobán, ahol a színésznõ világra hozta a 3150-grammos és 51 ceniméteres kislányt, Lucát. Mindketten jól vannak.

 • Elítélték Fenyõ Ivánt!

  Fenyõ Ivánt (28), az S. O. S. Szerelem! sztárját bûnösnek találták! Az elsõfokú ítélet szerint a színész gondatlanságból okozott közúti balesetet: áthajtott a piroson, hetvenöttel haladt hetven helyett, és azt is beismerte, alkoholt fogyasztott, mielõtt autóba ült. Tavaly április 19-én a kora reggeli órákban Fenyõ Iván áthajtott a Hungária körúti piroson Saabjával, amikor összeütközött a neki jobbról, a Hõs utcából érkezõ kisebb haszongépjármûvel. A Pick Up keresztbe fordult az úttesten, sofõrje kulcscsontja eltört, agyrázkódást kapott, és megsérült a válla is.

 • Építkezésen közösültek - 5 métert zuhantak

  Éjszakai italozás után, úgy döntött egy osztrák pár, hogy a férfi lakásában szeretkeznek, de nem bírták ki hazáig.

 • Usher szakított menyasszonyával

  A babble.com értesülései szerint decemberben megszületik az énekes és Tameka Foster második gyermeke. Úgy tûnik, a kisbaba nem tudta megmenteni szülei házasságát, akik közel egyévnyi házasság után nemrég szakítottak – írja a singersroom.com.

  A válásról szóló pletykák elõször tavasszal reppentek fel. Miután ezeket a híreszteléseket a pár megcáfolta, Usher arról mesélt, hogy nagyon nehéz monogámnak maradnia, de felesége miatt erõt vesz magán, majd kifejtette, hogy nejét nem zaklatja fel különösebben, hogy rajongói koncert közben feldobálják a fehérnemûjüket a színpadra.

 • Ezer dolláros szextelefonszámlát kapott a 86 éves néni

  Bellevue - Ezer dolláros - 240 ezer forintos - szextelefonszámlát kapott egy 86 éves néni az Egyesült Államokban.

  A nebraskai hölgy váltig tagadta családjának, hogy kéjvonalat hívogatott volna, famíliája meg hitt neki. Már csak azért is, mert hamarosan kapott a néni egy bankkártyát is férje nevére, aki már húsz éve halott, és soha nem volt bankkártyája se neki, se nejének.

 • 66-os cipőt hord a világ legnagyobb lábú embere

  A világ legnagyobb lábára készített cipőket visz magával Dél-Amerikába egy német cipész. Az észak-rajna-vesztfáliai Georg Wessels 66-os félcipőket, szandálokat és munkacipőket készített a világ legnagyobb lábú fiújának.

 • Chris Brown szeret a közutálat tárgya lenni

  Chris Brown szeret a közutálat tárgya lenniChris Brown élvezi, hogy ő lehet a közutálat tárgya az embereknél. A rappert nem zavarja, hogy mindenki negatívan áll hozzá, fura módon élvezi ezt a helyzetet. Fura dolgot tweetelt egyik nap Chris Brown. A rapper pár évvel ezelőtt megverte akkori barátnőjét Rihannát. A széptvert énekesnőről készült rendőrségi felvételek bejárták a sajtót, és Brownt próbaidőre és közmunkára ítélték. A rapper megpróbált újra visszakerülni a zenei életbe, de egykori pályatársai elfordultak tőle. Agresszióját még mindig nem tudja rendesen levezetni, ezért pár havonta összetűzésbe kerül valamelyik hírességgel.

 • Lady Gaga eltûnik Facebook-ról

  Lady Gaga, a nemrég hazánkban teltházas koncertet adott világsztár több, mint 24 millió rajongóval büszkélkedhet a népszerû közösségi oldalon, továbbá 7 milliónál is több Twitter-követõvel, jelenleg pedig "The Fame Monster" címû albumával 90. hete van jelen a MAHASZ Top 40 album listáján.

 • Csitriként viselkedett Cindy Crawford

  Tizenöt évet húzott le együtt Cindy Crawford és Rande Gerber. Azt szokták mondani, hogy a legszebb nõt is unja valaki. A férj többször megcsalta nejét, ám õ eddig mindig megbocsátott. A hírek szerint most azonban válnak.

 • Leguánok potyogtak az égbõl!

  Olyan hideg van Floridában, hogy leguánok potyognak a fákról. Kutatók szerint elég, ha a hõmérséklet négy Celsius-fok alá csökken, így a hidegvérû hüllõk mély álomba merülnek és nem tudnak tovább kapaszkodni a magasban.

  A helyi, háziállatokkal foglalkozó szervezet felügyelõje, Dana Alger megerõsítette, hogy amikor a hõmérséklet csökken, a leguánokkal kapcsolatos jelentések száma ugrásszerûen megnõ.

 • Thaiföldön ragadt az MTV mûsorvezetõje! Veszélyben a mûsora!

  Veszélybe került a Swung holnap esti élõ adása: a mûsorvezetõ Erdélyi Zsolt ugyanis Thaiföldön ragadt.

  Erdélyi csak sms-ben tud kommunikálni a csatornával, és nem biztos, hogy a holnapi élõ adásra Budapesten lesz.

  A magyar MTV felkészült minden lehetõségre, de bíznak benne, hogy Zsolt idõben hazaér.

  A thaiföldi zavargások miatt ragadt az ázsiai országban a Swung mûsorvezetõje, Erdélyi Zsolt.

 • Véletlen kapott 18 milliót, de nem boldogság lett a vége

  Véletlen kapott 18 milliót, de nem boldogság lett a végeA gyermekét egyedül nevelő lichfieldi nő számlájára a városi önkormányzattól érkezett tévesen egy szép kis összeg, és ő buzgón neki is látott az 52.000 font (19 millió forint) elköltésének. Michaela Hutchings agyában úgy tűnik, fel sem merült, hogy a jó tündér nem létezik, illetve a Mikulás szezonja is odébb van, így a téves utalást vissza kell majd fizetnie. Pedig így van, az önkormányzat illetékesei kis késéssel ugyan, de észrevették a hibát, ám addigra a nő vad költekezésbe kezdett, nem igazán létfontosságú dolgokra.

 • A légitársaságot perli sérült szilikonmellei miatt

  Beperelt egy svájci légitársaságot Irene Ferrari orosz modell, mert a Moszkvából Zürichbe tartó repülõúton a gép erõs turbulenciába került, s emiatt megsérültek mellimplantátumai.

 • Internetezett a betörés után, könnyen elfogták

  A bolti számítógépen hagyott „nyomok” segítségével gyerekjáték volt elfogni a rendõröknek azt az amerikai kamaszt, aki egy bútorboltba betörve hosszasan tanulmányozta MySpace-oldalát.

 • Ugyanolyan ruhába volt felöltözve a szerelmespár

  Ashton Kutcher és Mila Kunis szerelme még nagyon friss, annak ellenére, hogy már évek óta ismerik egymást. A két színész még csupán nemrég talált egymásra, de most minden szabad percüket egymással töltik.

 • Gyermeket vár Alicia Keys

  Elsõ gyermekét várja Grammy-díjas énekesnõ. A 29 éves amerikai R&B sztár Swizz Beatz producerrel él együtt, és hírek szerint magánceremónia keretében még idén össze is házasodnak.

 • Még mindig megfigyelés alatt áll Katie Holmes

  Még mindig megfigyelés alatt áll Katie HolmesTavaly már egyszer felröppent az a hír, hogy Tom Cruise ex-felesége veszélyben van, amióta kilépett a szcientológiai egyházból. Utóbbi nem viseli valami jól a visszautasítást, és állítólag még mindig bosszút forral Katie ellen. A 34 éves Katie Holmes feltehetőleg már lezártnak tekinti a múltban történteket, így azt is, hogy valaha is szcientológus volt. A szekta tagjai azonban még nem tették túl magukat azon a tényen, hogy a színésznő szakított az egyházzal és kislányát sem az ő tanításaik szerint neveli. A legújabb információk szerint továbbra is megfigyelés alatt tartják Katie-t.

 • Testõrök védték meg Zimány Lindát

  Testõrök védték meg Zimány Lindát a minap egy budapesti szórakozóhelyen. Amiket régebben csak az amerikai filmekben láthattunk, már valósággá vált Magyarországon. Egyre több ismert mûvész érzi úgy, hogy testõr nélkül sehova.

  Zimány Lindát nemrégiben önkéntes testõrei védték meg egy, a hírességek által kedvelt szórakozóhelyen.

  A szõke modellt épp mosdóra menet akarta lekapni az egyik mámoros állapotú vendég.

 • Náci pártrövidítést tartalmazó rendszámot osztottak Hollandiában

  Egy nemzetiszocialista párt nevének rövidítését tartalmazó rendszámokat osztottak ki tévedésbõl Hollandiában.

 • Kétmillió dollárról szóló csekket talált a metrón egy karbantartó

  Kétmillió dollárról szóló csekket talált a metrón egy karbantartóKétmillió dollárról (444,5 millió forintról) szóló csekket talált egy madridi metrószerelvényben egy karbantartó. Az egy amerikai állampolgár nevére kiállított fizetési utalványra egy jogosítvány és több bankkártya mellett egy pénztárcában bukkant a dolgozó - közölte csütörtökön a metróüzemeltető társaság. A munkás azért vizsgálta át a vagont, mert az ajtók nem záródtak rendesen. Eközben egy üregben talált rá a pénztárcára, amelyet aztán átadott a rendőrségnek. A hatóságok a becsületes megtalálónak köszönhetően, megpróbálják elérni a tárca tulajdonosát.

 • A földrengést túlélõ disznó lett az év állata Kínában

  A májusi szecsuáni (Sichuan) földrengést 36 napon át a romok alatt átvészelõ disznó nyerte az év állata címet Kínában.

  Az összedõlt ól csapdájába esett sertés több mint egy hónapos fogsága alatt faszenet evet és esõvizet ivott. A hízóból fogyó lett: kiszabadításakor csont és bõr volt, egy helyi üzletember vette meg és a Csu Csiencsiang (Zhu Jiangqiang), azaz az "Erõs Disznó" nevet adta neki.

 • Poggyásznak feküdt fel a reptéren egy idõs nõ

  Stockholm - Poggyásza helyett maga feküdt fel a csomagszállító futószalagra egy 78 éves nõ a legnagyobb svéd repülõtéren, mert félreértette az utasításokat.

  A hölgy Németországba készült, de nem futószalaggal, hanem repülõvel. Elõbbi egészen a poggyászválogatóig vitte, ahol a személyzet igencsak elképedt a sok táska után egy eleven ember láttán. Kalandvágyó gyerekek ugyan játékból néha vitetik magukat reptéri poggyászszalagon, de ilyen idõs csintalannal még nem találkoztak.

 • Először nyilatkozott válásáról Angelina Jolie

  Először nyilatkozott válásáról Angelina JolieAz Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő éppen Kambodzsában tartózkodott, ahová legújabb filmjének bemutatója miatt érkezett gyermekei társaságában. Tudniillik a most bemutatott alkotása a vörös khmer időszakába kalauzolja el a nézőket, ráadásul egyik örökbe fogadott fia is a Délkelet-ázsiai országból származik. Az interjúban elárulta, hogy nagyon nehéz időszakon mentek és mennek keresztül. Bár hangsúlyozta a riporternek, hogy a családi drámáról nem nagyon akar beszélni, azt azért hozzátette a könnyeivel küszködve, hogy „egy család vagyunk, és egy család leszünk a jövőben is, ezért tud megbirkózni a helyzettel”.