rss
 • Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságáról

 • Share on Tumblr

  Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságárólAz egész világot meghökkentette a napokban Beyoncé apja, Matthew Knowles kijelentése, miszerint ő maga is a hírekből értesült arról, hogy az ötéves Blue Ivy után ikerunokái születnek. A 65 éves férfi interjúja szerint a díva nagyon okosan tette, hogy még előtte is titkolta a terhességét az első időszakban, hiszen így a várandósság legkritikusabb időszakában sikerült megkímélnie magát az újságírók és lesifotósok zaklatásától. Mint ismeretes, Beyoncé és apja viszonya az utóbbi években kissé megromlott, mivel számos alkalommal nyilatkozott a lányáról annak tudta nélkül.

  Ennek alapján sokan nem lepődtek meg azon, hogy Matthew papát nem avatták be a titokba.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Győzike úgy érzi, sínen van az élete

  Gáspár Győző úgy érzi, végre sínen van az élete. A közelmúltban több mint 16,5 millió adótartozást fizetett be a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál és feleségével, Beával is rendeződött a kapcsolata.

 • Két hetet töltött rehabon Selena Gomez

  Két hetet töltött rehabon Selena GomezSelena Gomez megköszönte a rajongóknak, hogy támogatásukról biztosították. A színésznő-énekesnő két hetet töltött rehabon, hogy kicsit összeszedje magát. Gomezt beutalták egy rehabilitációs intézménybe az év elején, ahol két hetet töltött. Selenát kemény bulizásai miatt kérte meg a családja, hogy kezeltesse magát valahol. A 21 éves lány január ötödikén vonult be a Dawn at The Meadows központba, ahol csak egy rövid időt töltött. Selena az Instagramon, egy kép segítségével köszönte meg rajongói szeretetét.

 • Rájár a rúd az orosz milliárdosokra!

  Rájár a rúd az orosz oligarchákra, akiknek egykor mesés vagyonát igencsak megcsapolta a világméretû pénzügyi válság. Az amerikai Forbes magazin becslése szerint a 25 leggazdagabb orosz üzletember mintegy 180 milliárd dollárt veszített a tõzsdéken végigsöprõ bessz és vállalataik értékének csökkenése következtében.

  Roman Abramovics, az angol Chelsea labdarúgóklub tulajdonosa, aki vagyona nagy részét az Evraz holdingba fektette, hat hónap leforgása alatt hatalmasat bukott a londoni tõzsdén. Az Evraz itt jegyzett részvényeinek az értéke 28-ról 3,2 milliárd euróra zuhant.

 • A Grand Canyonba zuhant autójával egy férfi

  A Grand Canyonba zuhant autójával egy férfi hétfõn a Grand Canyonnál.

  A rendõrség nem zárta ki az öngyilkosságot a férfi halála ügyében, aki összesen 185 métert esett, mielõtt meghalt.

 • Szibériába küldték a rappel panaszkodó orosz katonát

  Szentpétervár - Egy orosz katona videóklipen panaszolta el a katonaélet keserveit, ehhez Eminem Stan címû dalából vett ihletet. A rutube.ru portálon megjelent film azonban nem tetszett feletteseinek, átvezényelték õt egy szibériai alakulathoz.

  Vitalij Jefremov hadnagy rapben dolgozta fel egy Szentpétervár közeli laktanyában eltöltött napját. Csakhogy míg Eminem a dalt egy rajongójához írta, aki levelet írt neki, de választ nem kapott a sztártól, addig Vitalij panaszait az orosz védelmi miniszterhez adresszálta.

 • Fehérnemû nélkül Jessica Simpson

  Nem mindennapi "baleset" történt Jessica Simpsonnal a minap. A világbulvárt bejárt képek szerint a mûvésznõ öltöztetõje nem volt a topon...

  A Goog Morning Amerika felvételén ugyanis kicsit rövidebbre sikerült Jessica miniszoknyája és a mûsor közben kivillant a színésznõ popsija.

  A paparazzik gyorsan kattogtatták a gépeket. Mindez azonban hagyján, ugyanis olyan fotók kerültek be a sajtóba, amelyekrõl nem lehet eldönteni, hogy Jessica viselt-e tangát, avagy nem?

 • Titokban ment férjhez Szekeres Nóra

  Titokban ment férjhez Szekeres NóraSzekeres Nóra november elejére várja harmadik gyermekét. Többeknek szemet szúrt már Nóri gyűrűje, amikor rákérdeztek a műsorvezetőnő szűkszavúan válaszolt: „Igen, ez egy jegygyűrű. Valóban férjhez mentem.” Nóri három évvel ezelőtt vált el, előző házasságából két gyermeke született, Noa és Milu. Gyermekei elfogadták Nóri szerelemét, igazi családként várják az új jövevényt. „Még meg sem született, de már aktívan jelen van az életünkben. Noa és Milu a hasamra teszik a kezüket, érzik, ahogy rugdos, és a névválasztásból is kiveszik a részüket.

 • Katasztrofális idõjárást jósol a klímakutató

  A jövõben várható idõjárást jelzi elõre Heidi Cullen éghajlatkutató a The Weather of the Future (A jövõ idõjárása) címû könyvében.

 • Mel Gibson fegyverrel alszik

  Mel Gibson nemrégiben arról nyilatkozott, hogy sok celebbel ellentétben nem alkalmaz testõröket, inkább saját kezébe veszi személyes biztonságát. A színész azt vallja ebben a mai világban fel kell fegyverkezni, ezért tart otthon fegyvert és baseball ütõt is a hálószobájában.

 • Pezsgõ éjszaka a Forma 1-es bulin

  Gyönyörû lányokkal koccintott Edvin Marton és Tóth Tibi, a Hooligans gitárosa a Forma 1-es Magyar Nagydíj utáni exkluzív partin.

 • Holt tõke: több tízezer halott kapott serkentõpénzt

  72 ezer halott kapott fejenként 250 dollár - bõ 50 ezer forint - nemzetgazdasági "serkentõpénzt" az Egyesült Államokban - tévedésbõl.

 • Szirota Jennifert figyelteti édesapja

  Megfigyelés alatt áll Szirota Jennifer! Édesapja, Ciki a saját embereit állította a Budapesten egyedül élõ lány mellé, akik nemcsak segítik õt, hanem szemmel is tartják minden lépését.

 • Játékautomatán elverte nagyanyja dugipénzét egy kamasz fiú!

  Játékautomatán elverte nagyanyja padláson rejtegetett 16 ezer euróját (4,2 millió forint) egy kamasz fiú a nyugat-ukrajnai Ternopil megyében.

  A Zalezci nevû kisvárosban élõ idõs nõ a padláson elrejtve, befõttes üvegben tartotta a külföldön dolgozó lányától kapott pénzt. Tizenkilenc éves unokájának feltûnt, hogy nagyanyja mindig pénzzel jön le a tetõtérbõl, ezért megkereste a rejtekhelyet, elvett pár száz eurót és elköltötte - jelentette az UNIAN hírügynökség.

 • Huszonhárom nyelvet beszél a 16 éves fiú

  Egyebek közt beszéli a hébert, a szuahélit, az arabot, a kínait, de japánul és hindiül sem tudják „eladni” azt a 16 éves csodafiút, aki huszonhárom nyelven tud.

 • Laptopkamerával kémkedõ iskolát perelnek Amerikában

  Szülõk indítottak pert egy amerikai középiskola ellen, amely az otthoni használatra kiadott laptopok webkameráin keresztül a diákok után kémkedett.

 • Kõkorszaki modern család maradványaira bukkantak Németországban

  Washington - A kõkorszakban is ismerték az ipari forradalom hatására elterjedt "szülõk és gyerekek" összeállítású úgynevezett nukleáris családmodellt egy németországi régészeti kutatás eredményei szerint.

  A Szász-Anhalt tartománybeli Alaunál feltárt 4600 éves sírban két felnõtt és két gyermek maradványai fekszenek egymással szembefordítva. A leletek DNS-vizsgálata kimutatta, hogy a 8-9 éves és a 4-5 éves fiú testvérek, a férfi és a nõ pedig a szülõk.

 • Életfogytiglani börtön a dél-afrikai reggaesztár gyilkosainak

  Johannesburg - Életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték a Dél-Afrikai Köztársaságban azt a három férfit, aki 2007-ben egy rablás során megölte Lucky Dube világhírû reggaezenészt - adta hírül a SAPA hírügynökség.

 • Piálás miatt keveredett bajba Daniel Radcliffe

  Bár korábban azt nyilatkozta Daniel Radcliffe, hogy leküzdötte az alkoholproblémáit, és többé nem akarja magát semmilyen módon kábítani, most mégis a piálás miatt keveredett bajba.

 • Miért nem nyerhetnek a férfiak a nőkkel szemben?

  Miért nem nyerhetnek a férfiak a nőkkel szemben?Miért nem nyerhetnek a férfiak a nőkkel szemben? Ha megcsókolod, nem vagy úriember. Ha nem csókolod meg, nem vagy férfi. Ha mindennel egyetértesz, amit mond, papucs vagy. Ha nem értesz egyet vele, akkor nem figyeltél. Ha elegáns vagy, nyálas szépfiú vagy. Ha nem vagy elegáns, akkor igénytelen vagy. Ha figyelmes vagy, azt gondolja, valami rosszat tettél. Ha nem vagy figyelmes, nem szereted. Ha sok szexre vágysz, akkor csak a teste kell neked. Ha nem vágysz sok szexre, akkor nem szereted. Ha a haverjaiddal mész el, akkor zülleni mész. Ha a barátnőivel megy el, akkor igényes szórakozás történik. Ha valamit mondasz, azt akarja, hogy rá figyelj. Ha rá figyelsz, azt akarja, hogy mondj valamit.

 • Michael Jackson álca mögött?

  Döbbenetes dolgot állít több amerikai honlap és a The Sun címû brit napilap: Michael Jackson életben van. A legendás énekes a hajmeresztõ teória szerint Dave Dave néven él, és egy égési baleset áldozatának adja ki magát.

 • Megszületett Ábel Anita kislánya

  Ábel Anita életet adott elsõ gyerekének.

  Megérkezett Anna Luca vasárnap hajnalban. Ábel Anita és a baba is jól van.

  Anita férje végig bent volt a szülõszobán, ahol a színésznõ világra hozta a 3150-grammos és 51 ceniméteres kislányt, Lucát. Mindketten jól vannak.

 • A KDNP színeiben indul az ismert híradós

  Várhatóan március 12-én derül ki, hogy Pálffy István televíziós mûsorvezetõ a KDNP melyik listáján indul az országgyûlési választásokon - közölte kedden a Kereszténydemokrata Néppárt szóvivõje. Halász Zsuzsa megerõsítette az egyik bulvárlap értesülését, miszerint Pálffy István képviselõjelöltként indul a tavaszi parlamenti választásokon.

 • Sárga helyett Arany lett a vasútvonal ázsiai tiltakozásra

  Átneveztek Sárgáról Aranyra (Yellow-ról Goldra) egy helyi vasútvonalat az Egyesült Államokban a helyi ázsiai közösség nyomásának engedve.

 • Postaládába tömte megunt macskáját!

  Macskát talált köztéri postaládában egy postás Bostonban, és annyira megtetszett neki a 8 hetes kölyök, hogy örökbe fogadta.

  A macskától nyilvánvalóan meg akart szabadulni gazdája, ezért gyömöszölhette át a láda résén és ejtette a levelekre.

 • Elkezdõdött a bikafuttatás Pamplonában

  Elkezdõdött a bikafuttatás Pamplonában, összesen 800 métert kell futniuk a vállalkozó kedvûeknek a szûk utcákban az öklelõ bikákkal együtt. Az elsõ menet hétfõn reggel lesz.

  Tízezrek ünnepelték vasárnap Pamplona városának fõterén annak a rakétának a felbocsátását, amely hagyományosan jelt ad a bikafuttatásairól híres, július 14-ig tartó San Fermin fesztivál megnyitására.

  A Spanyolország és a világ minden tájáról érkezõ kalandvágyó résztvevõk együtt futnak az állatokkal a szûk utcákon.

 • VV Veronika megbánta tettét

  VV Veronika megbánta tettét, miszerint pénzért árulta a testét.

 • Szicíliában a családorvosok a halottakat is kezelik

  Szicíliában a családorvosok a halottakat is kezelik: ezt egy rendõrségi vizsgálat derítette fel, bebizonyítva, hogy 51 ezer elhunyt szerepelt az orvosok által benyújtott beteglistákon - amelyek alapján térítést kapnak a biztosítótól.

  A pénzügyi rendõrség nem kevesebb, mint 51 287 elhunyt páciensre lelt a kimutatásokban - ezek közül egyesek már 20 éve nyugszanak a temetõben.

 • Nemi erõszak áldozata lett a magyar szépségkirálynõ

  Erõszakos közösülés megalapozott gyanúja miatt elõzetes letartóztatásba helyezett a bíróság egy 32 éves török állampolgárt Kecskeméten. A török állampolgár egy kecskeméti lakásban erõszakosan közösült egy 20 éves lánnyal.

 • Síparadicsom-avatás kötélpályakabinban rekedt miniszterelnökkel

  Szófia - Nem volt szerencsés egy vadonatúj síparadicsom bemutatása Bulgáriában: felavatásakor egy drótkötélpálya-kabinba szorult a felavató, a bolgár miniszterelnök.

  Szergej Sztanisev csaknem egy órán át raboskodhatott áramszünet miatt kísérõivel 30 méteres magasságban lógva, mígnem a vészgenerátor termelte árammal sikerült lehozni a kocsit.

 • Christina Aguilera szingli lett

  Christina Aguilera újra egyedül van. A popsztár szakításáról az amerikai US-Magazine számolt be. A lap úgy tudja, hogy az énekesnõ már hónapok óta nem él együtt férjével, Jordan Bratman zenei producerrel, akivel 2005-ben mondták ki a boldogító igent.