rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságáról

 • Share on Tumblr

  Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságárólAz egész világot meghökkentette a napokban Beyoncé apja, Matthew Knowles kijelentése, miszerint ő maga is a hírekből értesült arról, hogy az ötéves Blue Ivy után ikerunokái születnek. A 65 éves férfi interjúja szerint a díva nagyon okosan tette, hogy még előtte is titkolta a terhességét az első időszakban, hiszen így a várandósság legkritikusabb időszakában sikerült megkímélnie magát az újságírók és lesifotósok zaklatásától. Mint ismeretes, Beyoncé és apja viszonya az utóbbi években kissé megromlott, mivel számos alkalommal nyilatkozott a lányáról annak tudta nélkül.

  Ennek alapján sokan nem lepődtek meg azon, hogy Matthew papát nem avatták be a titokba.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Britney 37 milliót fizet a láthatásért

  Egyre jobban fokozódik a botrány Britney-ék háza tájékán is. Hosszú civakodás és sok-sok bírósági tárgyalás úgy látszik meghozta eredményét, végre kimondták kinél lehet a gyerek, és kinek kell gyerektartási díjat fizetnie.

  Britney, hogy egyet ért e a törvényszék által hozott határozattal, a közeljövõben úgyis kiderül, hiszen nem hinnénk azt, hogy Britney-t egy határozat megállít vagy be is tartja a benne foglaltakat. Britney Spears és volt férje Kevin Federline négy évvel ezelõtt mondták ki a boldogító igent, de kapcsolatuk hamar tönkre is ment, mégis éltek egymás mellett.

 • Tengeren kukázó nyugdíjas: kukamentõ mentése

  Kukamentõ öregembert mentett ki a parti õrség a tengerbõl Walesben. A 81 éves férfi nem a saját kukáját mentette, hanem a szomszédjáét.

 • Apa lesz L. L. Junior, kisfia lesz az énekesnek

  Január végére várják L. L. Junior kisfiának születését. Az énekes, aki esténként még énekel is a babának, egyelõre titkolja várandós barátnõje kilétét.

 • Hóesést érzékeltek a Marson

  Hóesést érzékelt a Marson az amerikai ûrkutatási hivatal (NASA) Phoenix Mars-szondája - jelentették be kedden a programban részt vevõ tudósok. A szonda víz korábbi jelenlétére utaló mészkövet is talált.

  A hóesést a Phoenix egyik lézeres mérõeszköze észlelte a vörös bolygó északi sarkvidéke felett, nagyjából három kilométeres magasságban. Azt nem lehet biztosan tudni, hogy a csapadék elérte-e a bolygó felszínét. A szonda kalcium-karbonátot is talált a bolygó felszínén, amely arra utal, hogy valamikor víz folyt a Marson - közölte az arizonai egyetem egyik munkatársa.

 • Megszületett VV Eszter kisfia

  A valóvilágos a legnagyobb közösségi oldalon kürtölte szét első gyermeke érkezését. VV Eszter nem sokkal azután ismerte meg párját, hogy elhagyta az RTL Klub valóságshow-jának luxusbörtönét.

 • Nyolc település kap városi rangot

  Sólyom László köztársasági elnök július 1-jével nyolc településnek adományozott városi címet - jelentette be Gyenesei István önkormányzati miniszter. Városi rangot kapott Bodajk, Fertõszentmiklós, Hajós, Halásztelek, Isaszeg, Pusztaszabolcs, Rudabánya, Zamárdi.

  Magyarország 3129 települése között ezzel 306-ra nõ a városok száma. Várossá válik Bodajk (Fejér megye), Fertõszentmiklós (Gyõr-Moson-Sopron megye), Hajós (Bács-Kiskun megye), Halásztelek (Pest megye), Isaszeg (Pest megye), Pusztaszabolcs (Fejér megye), Rudabánya (Borsod-Abaúj-Zemplén megye), Zamárdi (Somogy megye).

 • Becsületes megtaláló: visszakerült a milliárdos lottószelvény az eredeti tulajdonosához

  Becsületes megtaláló: visszakerült a milliárdos lottószelvény az eredeti tulajdonosáhozÖtvenmillió kanadai dollár (mintegy 10,3 milliárd forint) értékű, elveszett nyertes lottószelvényt juttatott vissza tulajdonosának egy kanadai nő. A szelvény egy templomi mise alatt csúszott ki a nyertes tárcájából, és az egyik odajáró hölgy találta meg. A becsületes megtaláló megkereste a szelvény tulajdonosait, a kanadai Bramptonban élő házaspárt, Hakeem és Abiola Nosirut, akik azóta már fel is vették nyereményüket. Közben azonban hetek teltek el: „napokig nem tudtam aludni, teljesen tönkrementem” – idézte fel Abiola Nosiru.

 • Meglopták a brazil labdarúgó válogatottat!

  Az egyiptomi után a brazil labdarúgó-válogatottat is meglopták a Dél-afrikai Köztársaságban zajló Konföderációs Kupán.

  A dél-amerikai ország szövetségének szóvivõje szerint az eset még pénteken történt a Pretoria melletti Centurion Lake Hotelben, ahol Klebernek és a csapat gyúrójának is pénz tûnt el a szobájából.

 • Tizenegy hónapos baba életmentõ telefonálása

  Tizenegyhónapos gyermek segített ájultan heverõ anyján azzal, hogy felvette a kismama csengõ mobiltelefonját és fogadta a hívást. A telefonáló az anya anyja, azaz a gyermek nagyanyja volt. A csöppség persze nem részletezte a történteket, hisz fel sem fogta, mi történt, amikor anyja összeesett, csupán annyit mondott a telefonba, hogy: "Mama..."

 • Voksán Virág félti a melleit

  Voksán Virág nem titkolja, aggódik amiatt, hogy implantátumai megsérülhetnek az afrikai kalandtúrán.

  A playmate Frei Tamással és csapatával hamarosan Afrikába utazik egy forgatásra, s mint elárulta, fél attól, hogy szilikonmelleinek baja eshet a túra során. Virág ki is kérte plasztikai sebészének véleményét, mit szabad csinálnia.

  "A melleim 550 köbcentisek, ami már veszélyes bizonyos körülmények között. Például ha hason kell valamilyen feladatot csinálni, és nem támaszkodhatok a kezemmel, ott sérülhet a cicim."

 • Nagy a bûz Bob Dylan körül

  Los Angeles - Elviselhetetlen szagra panaszkodnak Bob Dylan malibui szomszédai: a zenész birtokán felállított mobil illemhely olyan bûzt áraszt, hogy már a hatóságok is bekapcsolódtak a vitába - tájékoztat a Los Angeles Times.

  Cindy Emminger, a szomszédasszony szerint szeptemberben kezdõdött minden. Bob Dylan nagy kiterjedésû birtokán szomszédai házához közel felállított egy mobil vécét, amelyet a biztonsági személyzet használ.

 • Egerészõ brit honatyák

  Egerészni kényszerültek brit honatyák, mármint dönteni arról, hogy kellenek-e macskák a parlamentbe, hogy összefogdossák a betelepült egereket.

 • Viagrát adnak a tigrisnek, hogy fogságban is szaporodjon!

  Az egyik kínai állatkert vezetõi így próbálják rábírni az állatot arra, hogy fogságban is szaporodjon.

  A Jiangxi tartományban mûködõ Jiujiang Állatkert egy másik intézménytõl vett kölcsön egy hím tigrist, hogy meglévõ nõstényükkel együtt új utódot hozzanak a világra.

  Az utódnemzés azonban nem várt akadályokba ütközött.

  Ezért az állatorvosok úgy döntöttek, hogy Jing Jingnek a kék pirulára van szüksége.

 • Elhunyt a világ legidõsebb férfija

  138 éves korában meghalt a világ legidõsebb férfija - jelentette be szerdán az aggastyán családja az India nyugati részén lévõ Dzsaipurban.

  Habib Miyan, aki hétfõn hunyt el, bekerült az indiai Limca címû rekordok könyvébe is. Bár soha nem tudott bemutatni hivatalos születési bizonyítványt, ami tanúsíthatta volna idõs korát, de saját bevallása szerint 138 éves volt.

  Nyugdíjra jogosító okmányai szerint viszont 1879 május 20-án született: eszerint idén lett 129 éves.

 • Szomszédai állataival szexelt

  Az 50 éves férfit szomszédja vette észre, amint egy kancával közösül a román Konstanca megyei Potârnichea faluban.

 • Jodie Foster fogja szinkronizálni Maggie Simpson-t

  A Simpson család évek óta bébikorú lányát, Maggie-t Jodie Foster fogja szinkronizálni a sorozat egy olyan epizódjában, ahol már felnõtt nõként jelenik meg.

  A Four Great Women and A Manicure címû részt 2009 elején tûzik mûsorra az USA-ban, a sorozat 20. évadjában. Ez lesz az elsõ alkalom a Simpson-család történetében, hogy Maggie valóban beszélni kezd, de nem az elsõ alkalom, hogy híresség adta a hangját neki.

 • Megszületett Gwen Stafani harmadik gyermeke

  Megszületett Gwen Stafani harmadik gyermekeMegérkezett Gwen Stefani harmadik gyermeke, aki épp úgy fiú, mint az előző kettő. A bébi már pénteken megérkezett, de a 44 éves énekesnő és 48 éves férje, Gavin Rossdale csak most jelentették be az örömhírt. A fiúcska meglehetősen szokatlan nevet kapott: Apollo Bowie Flynn Rossdale-nek keresztelték. Bár a legtöbben úgy vélték, a kicsi középső neve tisztelgés a zenészlegenda David Bowie előtt, az apuka elárulta: ez az ő édesanyjának a leánykori neve. A bébire két báty is vigyáz majd: a hétéves Kingston és az ötéves Zuma.

 • Szexis naptárat adtak ki munkanélküli mexikói légikisasszonyok

  Szexis ruhákban pózoló mexikói légikisasszonyokról jelent meg naptár, méghozzá a képeken szereplõ hölgyek saját kiadásában.

 • Egy játék miatt csúszott le majdnem a hőn áhított főszerepről Henry Cavill

  Henry Cavill elmulasztotta élete telefonhívását, mivel épp nagyon elfoglalt volt egy számítógépes játék miatt. A színészt választották a hőn áhított főszerepre a feltámasztott Superman franchise legújabb nyitó részében, Az Acélemberben (Man Of Steel).

 • Givenchy frakkban lép fel Madonna világkörüli turnéján

  Párizs - Givenchy által tervezett fekete szatén frakkban kezdi meg Madonna a hét végén világkörüli turnéját Ragadós és Édes (Sticky and Sweet) mottóval - jelentette be a divatház.

  Az amerikai énekesnõ egy másik fellépõ ruháját is Riccardo Tisci tervezte, aki immár három éve a Givenchy tervezõje.

 • Egy 16 éves fiú fulladt bele a Hármas-Körösbe!

  Egy csépai lakosú fiatal és két társa a Hármas-Körösön lévõ szabad strandra ment csütörtökön délután fürödni.

  A 16 éves kamasz a mólóról a vízbe ugrott, egy darabig kapálózott, majd elmerült a három méter mély vízben. A holttestre a speciális mentõk találtak rá néhány óra múlva, eltûnési helyétõl pár méterre.

 • Lopással vádolják a világhírû énekesnõt

  Arról már mi is hírt adtunk, hogy Madonna lánya belevetette magát az üzleti és divat életbe: saját ruha kollekciót dobott piacra Material Girl néven. A Triumph most azt állítja, hogy eredetileg ez az õ nevük és perre megy.

 • Eltoltak egy fogadót Új-Zélandon

  Eltoltak egy fogadót Új-Zélandon 40 méterrel, mert útban van, nevezetesen egy közúti alagút megépítésének útjában.

 • Öt hónapos csecsemõt marcangoltak szét a patkányok!

  A gyermekvédelmi hatóságok szeme láttára marcangoltak szét egy öt hónapos csecsemõt a patkányok a romániai Ialomiþa megyében. A rendkívül legyengült állapotban lévõ kislány másodszor került ilyen sérülésekkel kórházba, egy hónappal ezelõtt már sebészeti beavatkozásra volt szükség.

 • Csillagot kapott a hollywoodi Hírességek Sétányán Jennifer Lopez

  Csillagot kapott a hollywoodi Hírességek Sétányán Jennifer LopezJennifer Lopez nagy megtiszteltetésben részesült: csillagot kapott a hollywoodi Hírességek sétányán. A 43 éves színésznő-énekesnőé a 2500. csillag, amit énekesi karrierjéért kapott. „Meg vagyok hatva! Ez olyan, nem is tudom, szürreális, pedig tényleg valóság. Nagyon szuper! Ez egy mérföldkő a karrieremben, ami arra inspirál, hogy még keményebben dolgozzam., és még nagyobbat merjek álmodni.” – mondta Jennifer az ünnepségen. Jane Fonda, az American Idol tehetségkutató műsor producere, Nigel Lythgoe és Pitbull is jelen voltak az eseményen.

 • A mindennapi fürdés szennyezi a környezetet

  Egyre több vegyszer kerül ki a környezetbe, vissza a vízkészletekbe a fürdéskor használt samponokból, testápolókból és gélekbõl - állapította meg egy amerikai kutatás.

 • WC-csészét kapott ajándékba Csehország szófiai nagykövete

  WC-csészét kapott ajándékba pénteken Csehország szófiai nagykövete, utalásul arra a cseh európai uniós soros elnökség keretében Brüsszelben kiállított mûtárgyra, amely Bulgária térképét balkáni WC-formában ábrázolta.

  Egy civil szervezet adta át a WC-kagylót a nagykövetnek, amikor éppen a cseh EU-elnökség prioritásait taglalta a BTA bolgár hírügynökség szerint.

 • Be kellett zárni Lappföldet a sok hó miatt

  Veszteséget okoz a hó "brit lappföldön," pedig igazán illik hozzá ez a csapadék, mivel a Mikulás szûk hazáját mintázza a karácsonyi vidámpark.

 • Az idei mobil-hajító világbajnokságot egy kutya nyerte

  Észtországban rendezték az idei évi mobil-hajító világbajnokságot, amelyben a házigazdák domináltak.

  A férfiak és a nõk között egyaránt egy-egy észt versenyzõ gyõzött, elõbbiben 85 méterrel, utóbbiban pedig 41 méterrel. A gyermekek között viszont már 12 éves finn diadalmaskodott, aki 55 méter messzire tudta eldobni mobiltelefonját.

 • Törpe vízierõmûvek épülnek Magyarországon!

  Összesen hét, úgynevezett törpe vízi erõmûvet telepít hazai folyókra egy fõvárosi kft. Az elsõ létesítményt a Sión, Szekszárd mellett már üzembe is helyezték.

  A saját tervezésû és kivitelezésû, háztartási méretû kiserõmû 37 kilowatt névleges teljesítményre képes. Ez évi 150-200 ezer kilowattóra energiát állíthat elõ, ami azt jelenti, hogy normális üzemben egy négyszáz fõs település áramellátását biztosíthatja.