rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságáról

 • Share on Tumblr

  Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságárólAz egész világot meghökkentette a napokban Beyoncé apja, Matthew Knowles kijelentése, miszerint ő maga is a hírekből értesült arról, hogy az ötéves Blue Ivy után ikerunokái születnek. A 65 éves férfi interjúja szerint a díva nagyon okosan tette, hogy még előtte is titkolta a terhességét az első időszakban, hiszen így a várandósság legkritikusabb időszakában sikerült megkímélnie magát az újságírók és lesifotósok zaklatásától. Mint ismeretes, Beyoncé és apja viszonya az utóbbi években kissé megromlott, mivel számos alkalommal nyilatkozott a lányáról annak tudta nélkül.

  loading...

  Ennek alapján sokan nem lepődtek meg azon, hogy Matthew papát nem avatták be a titokba.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Putyin Harleyre pattant

  Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök Harley Davidson motorjára pattant, azzal utazott a dél-ukrajnai Szevasztopolba, hogy részt vegyen a régió legnagyobb motorostalálkozóján.

 • Nem lopták el a homokot Sziktivkar strandjáról

  Sziktivkar strandjáról nem lopták el a homokot - állapította meg egy hivatalos vizsgálóbizottság.

  Eredetileg az Oroszországhoz tartozó Komiföld székhelyének polgármestere kongatta meg a vészharangot június 9-én. A melegebb idõ beálltával fürdõzni akarók ugyanis konstatálták, hogy a szép, homokos strand helyett afféle magaspart fogadja õket, s rögtön arra gondoltak, hogy ellopták a fövenyt.

 • Eltörlik a vécépapír ingyenességét?

  Burlington (Iowa) - A vécépapír megfizettetését fontolgatja egy börtön az Egyesült Államokban.

  Iowa állam burlingtoni fegyintézetérõl van szó. Az elképzelés szerint csak a raboknak kellene kifizetniük az elhasznált vécépapírt, az õrségnek nem. A vécépapírpénz célja a takarékosság. A börtön költségeit álló megyei önkormányzat deficittel küszködik, az idén 1,7 millió dolláros - 350 millió forintos - hiánnyal.

 • Memóriaverseny: két csomagnyi kártyalapsorrendet jegyzett meg

  Két csomag kártyalapot jegyzett meg az idei amerikai memóriabajnok a döntõben. A viadalt a hét végén tartották New Yorkban, félszáz mentális atléta gyürkõzött neki. Egyebek közt 99 ember arcát és nevét kellett visszamondaniuk fényképük alapján, aztán egy 50 soros szabadverset, majd száz számot helyes sorrendben.

 • Szívinfarktust kapott a táncdalénekesnõ Kovács Erzsi!

  A számtalan örökzöld slágerérõl híres táncdalénekesnõ, Kovács Erzsi szombat este tizenegy órakor szívinfarktust kapott a kórházban, ahol súlyos mûtéte óta lábadozott.

  Az énekesnõn múlt hét csütörtökön daganateltávolító mûtétet hajtottak végre orvosai, a komplikációmentes operáció azonban megviselte szívét. Miután infarktust kapott, átszállították egy szívklinikára, ahol sikerült stabilizálni az állapotát.

  A mûvésznõt jelenleg is az intenzív osztályon kezelik, de orvosai remélik, hogy hamarosan a saját lábán hagyhatja el a kórházat.

 • Csak pletyka, hogy újra összeáll a Spice Girls

  Melanie Chisholm szerint csak pletyka, hogy újra összeállna a Spice Girls egy ausztráliai turné erejéig 2014-ben.

 • 24 ujjal született egy fiú Kaliforniában

  Van ujj a nap alatt, méghozzá bõven: 24 ujjal született egy fiú Kaliforniában, mindegyik végtagján hattal. Az meg új a nap alatt, hogy ezt nem vette észre a kórházi személyzet.

  Sem az anya.A gyermek mindegyik ujja tökéletesen mûködik, a lábain és kezein egyaránt mozgatja õket, és a kaliforniai kórház személyzete vélhetõen ezért nem észlelte a többletet. Az anyának csak annyit mondtak, hogy egészséges fia van, 2 kiló 80 dekás.

 • A született feleség belehabarodott Pénelope Cruz öccsébe

  A Született feleségek sztárja Pénelope Cruz öccsével vigasztalódott az ünnepek alatt.

 • Laptopkamerával kémkedõ iskolát perelnek Amerikában

  Szülõk indítottak pert egy amerikai középiskola ellen, amely az otthoni használatra kiadott laptopok webkameráin keresztül a diákok után kémkedett.

 • Kylie váltja Jessie J-t a zsűriben

  Kylie váltja Jessie J-t a zsűribenA popsztár Kylie váltja az angol verseny zsűrijében Jessie J-t, és lesz a harmadik évad egyik bírája.Az ausztrál énekesnő elmondta, hogy nagyon izgatott, és hatalmas megtiszteltetésnek tartja, hogy őt kérték fel a bíráskodásra. Mint mondta, imádja a műsort és nagyon tetszik neki az ötlet, valamint annak megvalósítása is. „Lelkes nézője voltam mindkét eddigi versenynek!” – tette hozzá. Mint mondta, tökéletesen alkalmasnak gondolja magát a feladatra, szerinte meg fog birkózni a feladattal, hiszen eddig már több, mint 68 millió lemezt adott el.

 • Aranyrudakat csempésztek Svájcból

  Egy skandináv házaspárnál közel félmillió eurót (135 millió forint) és aranyrudakat találtak a német vámosok.

 • Nem kell fizetnie a szülõnek, ha hirtelen hány taxiba a gyermeke

  Ha hirtelen hányja el magát a gyerek a kocsiban, a szülõnek sem tisztítási díjat, sem más kártérítést nem kell fizetnie - hozott ítéletet egy müncheni bíróság.

 • Egy tonna melltartót gyûjtöttek

  Egy tonna melltartót gyûlt össze jótékonysági célból Nagy-Britanniában: az alsónemût szegény országokba küldik.

 • Vadlesõ kamera rögzített a politikus szerelmi életét

  Az osztrák politikus azt gondolta, tökéletes rejtekhelyet választott a légyottra, de az erdõben mozgásérzékelõs kamerát rejtett el a helyi vadásztársaság, ami mindent rögzített.

 • Bírói röhögõgörcs miatti tárgyalási szünet

  Berlin - Röhögõgörcse miatt kellett szünetet elrendelnie egy bírónõnek két haragos szomszéd ügyének tárgyalásán.

  A hölgy egy darabig tisztéhez méltón hallgatta a két férfi vádaskodását, szomszédháborújuk tojásdobálós ütközetétõl a levelekben egymásnak postázott "ürülékváltásokig".

 • Már a bál közepén távozott Kim Kardashian

  Már a bál közepén távozott Kim KardashianA celebet, aki egész estét betöltő fenekéről is nevezetes, állítólag rasszista zaklatások érték rapper barátja miatt. Kim Kardashian éjfél előtt otthagyta a híres operabálat csütörtök este. Az örmény származású amerikai valóságshowsztár volt a proccos osztrák társasági esemény nagy nemzetközi celebje, de ő hisztisen távozott a bálról. Pedig 250 ezer eurójába (77,5 millió forintjába) került egy ismert osztrák építési nagyvállalkozónak a 81 esztendős Richard Lugnernek, hogy a hírességet a bécsi mulatságba csábítsa.

 • Megnyerte a lottófõnyereményt, de szívrohamban elhunyt!

  Halála napján gondoskodott csak igazán feleségérõl egy férfi az Egyesült Államokban: 10 millió dolláros (2 milliárd forintos) lottónyereménnyel.

  A 79 éves férfi a végzetes - ugyanakkor szerencsés - napon délelõtt lottózott, délután pedig szívroham végzett vele kerti munka közben. Feleségének nem a szelvény volt a legfontosabb gondja, és csaknem kidobta, de szerencsére azért ellenõrizte a számokat.

 • Christina Aguilera szingli lett

  Christina Aguilera újra egyedül van. A popsztár szakításáról az amerikai US-Magazine számolt be. A lap úgy tudja, hogy az énekesnõ már hónapok óta nem él együtt férjével, Jordan Bratman zenei producerrel, akivel 2005-ben mondták ki a boldogító igent.

 • Ausztriából hoznak havat a hógolyózási rekordkísérlethez

  Budapest - Száznegyven tonna havat hoznak Ausztriából Budapestre a hógolyózási rekordkísérlethez, amelyet szombat délután fél négytõl rendeznek meg a Városligeti Mûjégpályán.

  A rendezvény két szervezõje, a T-Home és a T-Mobile semmiképpen sem szeretné, ha azért maradna el a hócsata, mert nincs meg a hozzá szükséges alapanyag, ezért a biztonság kedvéért egy kisebb hegynyi havat hozat Budapestre, pontosan 140 tonnát hat hûtõkamionban az ausztriai Karintiából.

 • Győzike úgy érzi, sínen van az élete

  Gáspár Győző úgy érzi, végre sínen van az élete. A közelmúltban több mint 16,5 millió adótartozást fizetett be a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál és feleségével, Beával is rendeződött a kapcsolata.

 • Szörfösre támadt egy cápa Hawaii-on

  Egy férfi épp a szörfdeszkáján ücsörgött a vízben Hawaii partjainál, amikor egy cápa ráharapott jobb combjára - írja az MTI.

  A férfi a kezével próbálta szétfeszíteni az állat állkapcsát, ami nem valószínû, hogy sikerült volna, ha a cápa magától nem segít: elengedte a combot és tovaúszott.

  A 40 éves férfi szerint a ragadozó csupán megkóstolta, aztán békén hagyta.

 • Oláh Ibolya pert nyert

  Másfél millió forintot ítélt meg a bíróság a Megasztár egykori énekesének.

 • Vágó Istvánt neje mentette meg a melegfelvonuláskor

  Vágó Istvánt felesége óvta meg a veréstõl a szombati melegfelvonulás délutánján. A kvízmester szívesen kilátogatott volna az utcára, felesége azonban nem engedte - utólag megköszöni.

  Az RTL Klub mûsorvezetõje szolidaritásból szeretett volna nézõként részt venni a felvonuláson, felesége azonban az ajtóban útját állta.

  Vágó szerint ugyanakkor nem helyes a rendezvény ellen a kereszténységre hivatkozva tiltakozni.

 • 'Kétapájú' ikreket szült egy asszony!

  "Kétapájú" ikreket szült egy asszony az Egyesült Államokban, és persze kétpetéjûeket.

  A hölgy párhuzamosan pásztorórázgatott, ennek köszönheti különleges gyermekáldását. Amiért nem túl hálás a sornak. "Annyi nõ van a világon és épp velem kellett ilyesminek megtörténnie" - idézte a Daily Telegraph címû brit lap.

 • Hajléktalanok százai luxusszállodában

  Ingyen bocsátja ki nem adott szobáit hajléktalanok rendelkezésére egy háromcsillagos brüsszeli szálloda, a Hotel Mozart.

 • Gyíkürülék miatt pereskedik

  Hét éven át gyûjtögetett gyíkürüléket egy brit egyetemista a diplomamunkájához, ám munkája 35 kilónyi "gyümölcsét" kidobta egyeteme. Daniel Bennett - a gyíkpiszkos - annyira felháborodott, hogy pert indít a Leedsi Egyetem ellen

  Szinte az egész Földön bogarászott székletminták után - egyebek közt a Fülöp-szigeteken -, feltehetõen az õ gyíkürülék-gyûjteménye a leggazdagabb a világon - bár túl sok nem lehet.

 • Az Osbourne házat akarja magának Jessica Sipmson

  Már tizenkétmillió dolláros árajánlattal készült az énekesnõ, amikor megtudta, hogy a Beverly Hills-i Osbourne-ház kigyulladt. Most a kárfelmérésnél és a hezitálásnál tart a dolog.

 • Súlyos beteg volt gyermekkorában az Éjjel-nappal Budapest Ritája

  Az Éjjel-nappal Budapest Ritáját alakító Bartha Timi gyerekkorának van egy szomorú idõszaka. A 22 éves színésznõ, mikor kislány volt rákot diagnosztizáltak nála amit hosszú kezelésekkel sikerült csak meggyógyítani.

 • Még gyermeke nevét sem hajlandó elárulni Adele

  Adele semmit sem akar elárulni élete legfontosabb szereplõjérõl.

 • Fiatal hölgy erõszakolt meg egy anyát

  Azzal vádolnak egy 25 éves, ír származású, de három éve Ausztráliában élõ hölgyet, hogy megerõszakolt egy 32 éves nõt egy bár mosdójában. Anne Marie O'Loughlin aszisztensként dolgozott Brisbane egyik kórházában, szabadidejében pedig sokat bulizott, gyakran keresett fel éttermeket, klubokat.

loading...