rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságáról

 • Share on Tumblr

  Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságárólAz egész világot meghökkentette a napokban Beyoncé apja, Matthew Knowles kijelentése, miszerint ő maga is a hírekből értesült arról, hogy az ötéves Blue Ivy után ikerunokái születnek. A 65 éves férfi interjúja szerint a díva nagyon okosan tette, hogy még előtte is titkolta a terhességét az első időszakban, hiszen így a várandósság legkritikusabb időszakában sikerült megkímélnie magát az újságírók és lesifotósok zaklatásától. Mint ismeretes, Beyoncé és apja viszonya az utóbbi években kissé megromlott, mivel számos alkalommal nyilatkozott a lányáról annak tudta nélkül.

  Ennek alapján sokan nem lepődtek meg azon, hogy Matthew papát nem avatták be a titokba.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Juhász Gábor lesz az új titokminiszter

  Juhász Gábor, az igazságügyi tárca államtitkára lesz a polgári titkosszolgálatokat felügyelõ tárca nélküli miniszter. Bajnai Gordon ezt be is jelentette az MSZP évadnyitó frakcióülésén csütörtökön délelõtt.

 • Polgár Kriszta babát vár

  Babát vár Polgár Kriszta! A volt szépségkirálynõ már belépett a második trimeszterbe, terhessége 15. hetében jár.

 • Vízbe fulladt egy 25 éves fiatalember a soproni Tómalom fürdõben!

  Vízbe fulladt egy 25 éves fiatalember kedden a soproni Tómalom fürdõben. A szerencsétlenül járt férfi rosszul lett, amikor a barátjával beúsztak a tó mély vízébe.

  Társa segítséget hívott, mivel egyedül nem tudta kimenteni. Mire kiemelték a vízbõl, már eszméletlen állapotban volt, és életét vesztette a soproni fiatalember.

 • Lakodalom légy- és szúnyogmenüvel

  Újdelhi - Békapárt adott össze két pap Indiában hatalmas ceremónián: kétezer fõs volt a násznép az emberek részérõl.

  A békák oldaláról ugyanakkor nem vettek részt az esküvõn se barátaik, se rokonságuk, még a szüleik sem voltak jelen.

 • Vigyázz! Dopeman baltával támad!

  A Fõvárosi Állat és Növénykertben, a sztárok gyermekeikkel együtt mutatták be a Sugarbird legújabb mesepóló kollekcióját, rajta olyan mesehõsökkel, mint Kukori és Kotkoda, Frakk, Szerénke vagy Lukrécia. Dopeman lányával a karján beszélt arról, hogy mivel töltik az idejüket.

 • Mindent megtesz filmje sikeréért Brad Pitt

  Mindent megtesz filmje sikeréért Brad PittNagyon sok múlik azon, hogyan fogadja a közönség Brad Pitt új filmjét, a Z világháborút. Ez ugyanis az első nagy költségvetésű szuperprodukció, amelyet Pitt cége, a Plan B Entertainment gyártott, ezért nem mindegy, szeretik-e majd a nézők. A film költségvetését 200 millió dollárosra becsülik, ám élénkebb fantáziájú szakemberek a marketingköltségeket is hozzácsapják ehhez, és ekkor a számláló szerintük már 400 millió körül járhat. Ezekben a napokban hol Sydyney-ben, hol Szöulban népszerűsíti a filmet, és nagyon izgul, milyen lesz az eredmény.

 • Késsel kergette négy kiskorú gyermekét egy részeg férfi Mohácson

  Késsel kergette négy kiskorú gyermekét és feleségét egy részeg férfi Mohácson - közölte a Baranya Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje csütörtökön az MTI-vel.

  "Mindenki meg fog halni" - üvöltötte kezében egy késsel szerda este mohácsi lakásában a részég férfi.

 • Moziba csalogatás háromdimenziós erotikus filmmel?

  Egy hongkongi producer háromdimenziós erotikus filmmel akarja visszacsábítani a nézõket a mozikba - számolt be a Sunday Morning Post címû napilap.

  Stephen Siu, a One Dollar Production iroda vezetõje nagyjából 30 millió hongkongi dolláros (870 millió forint) költségvetésbõl akarja elkészíteni a különleges effektusokban gazdag, 3D Sex and Zen címû filmjét. Szerinte olyan lesz, mintha a nézõ "az ágy szélén ülne".

 • Szibériába küldték a rappel panaszkodó orosz katonát

  Szentpétervár - Egy orosz katona videóklipen panaszolta el a katonaélet keserveit, ehhez Eminem Stan címû dalából vett ihletet. A rutube.ru portálon megjelent film azonban nem tetszett feletteseinek, átvezényelték õt egy szibériai alakulathoz.

  Vitalij Jefremov hadnagy rapben dolgozta fel egy Szentpétervár közeli laktanyában eltöltött napját. Csakhogy míg Eminem a dalt egy rajongójához írta, aki levelet írt neki, de választ nem kapott a sztártól, addig Vitalij panaszait az orosz védelmi miniszterhez adresszálta.

 • Ellopták Adrian Smith (Iron Maiden) gitárját

  Athén - Ellopták az Iron Maiden heavy metal együttes gitárosának, Adrian Smithnek a hangszerét a banda szombati athéni koncertje után: a legendás brit csapat honlapján arra szólította fel rajongóit, hogy vegyenek részt a gitár fellelésére indított nyomozásban.

  "A Maiden minden hívét felszólítjuk, hogy keresse ezt a gitárt, amelyen a tolvaj nagyon nehezen adhat csak túl, mivel a világon egyedülálló hangszerrõl van szó" - olvasható a honlapon.

 • Tüntettek a terézvárosi csendrendelet ellen!

  Mintegy háromszáz ember gyûlt össze Budapesten, a VI. kerületi önkormányzat Eötvös utcai épülete elõtt hétfõ délután, hogy a helyi csendrendelet ellen tiltakozzon.

 • A kezdõkörben szexelt modell feleségével a focista

  A kezdõkörben szexelt modell feleségével Dino Drpic, horvát labdarúgó a Dinamo Zagreb stadionjában.

  Az akció még tavaly történt, de csak most vallotta be egy szerb televízió csatornának Nives Celsius, ismert Playboy-modell, Drpic felesége. A játékos klubja felháborodott az eseten.

  Celsius beszámolója szerint Drpic régi vágyát teljesítette, amikor csapatának pályáján, a Maksimir stadionban szeretkezett vele.

 • Megbüntették a rendõrök Michael Schumachert

  Nem volt szerencsés hétvégéje Michael Schumachernek, a német szupersztárt gyorshajtásért meszelték el Németországban.

  Michael Schumacherrõl mostanában sokszor hallunk balesetei miatt, de amíg a pályán bukik motorral, nincs nagy gond. Nemrég azonban már sikerült elütnie egy embert, most pedig gyorshajtás miatt kapták el.

  Schumit kerpeni otthonához közel mérték be, a hétszeres F1-bajnok körülbelül 140-nel hajtott Audijával egy 100 km/órás szakaszon.

 • Ismét zakatol Saddam luxusvonatja

  Hamarosan ismét pályára állítják az egykori iraki elnök, Szaddam Husszein személyi luxusvonatát. Az exkluzív, 23 kocsiból álló vonat Bagdad és Basra között jár majd üzembe állítását követõen.

  Hamarosan hétköznapi emberek is utazhatnak az egykori iraki elnök, Szaddam Husszein személyi luxusvonatán.

 • Betonkeverõvel kavarta a mártásokat egy étterem

  Betonkeverõvel kavarta egy étterem mártásait Svédországban, amire azért derült fény, mert egy vendége csavart kapott a kebabjába.

 • Egyik bankból a másikba ment rabolni

  Egyik bankból a másikba ment rabolni egy férfi az Egyesült Államokban, a másodikban azonban már elfogták a rendõrök.

  Viszont az elsõben sem sikerült a rablása. Feltehetõen ezért is próbálkozott rögtön egy másik fiókkal. Fegyverzete csupán légpisztolyból állt, a pénztárosokkal papírcetlivel tudatta, hogy rabolni érkezett.

 • Ittassága miatt átadta autója vezetését

  Ittassága miatt átadta autója vezetését utasának egy New York-i férfi, és ez lett a veszte: utasa szintén ivott, és mindketten lebuktak.

  A sofõrcserére figyelt fel egy rendõr, utána pedig arra, hogy a kocsi - miután ismét útnak indult - az elõtte haladó "farára tapadva" megy, annyira, hogy az letért az útpadkára. Miután megállította a követési távolságot nagyon be nem tartó vezetõt, megszondáztatta, és kiderült, hogy a férfi ivott.

 • John Mayer fizetne a szexért Jessica Simpsonnak

  Jessica Simpson inkább tûnik ártatlan kislánynak, mint igazi végzet asszonyának, de ex-pasija, John Mayer nemrégiben a Playboynak adott interjújában nem gyõzte dicsérni Jessica ágyban nyújtott teljesítményét. Volt barátnõjét a kábítószerhez hasonlította, azt mondta, függõ és akár fizetne is érte, hogy ágyba bújhasson a szõke énekesnõvel.

 • Fia helyett akart vizsgázni, de lebukott

  Húszéves fia helyett próbált levizsgázni egy 54 éves apa Japánban, de megbukott.

  Nem tudásból, hanem személyazonosságból. A férfi tavaly tette le ugyanezt a vizsgát, akkor a "maga nevében" és sikerrel. Együtt szeretett volna dolgozni fiával, de ehhez a fiának is le kellett volna vizsgáznia, aki viszont nemigen akart tanulni.

 • Díszvendégnek hívtak meg egy esküvõre egy kutyát

  Díszvendégnek hívtak meg egy esküvõre egy kutyát Nagy-Britanniában, mert korábban megmentette a menyasszony életét.

  Boxer Boris - a kutya - a hölgyet a kihûléses haláltól óvta meg azzal, hogy rátalált az ájult nõre egy mezõn, miközben gazdájával sétált. A nõ annyira válságos állapotban volt, hogy a mentõknek újra kellett éleszteniük, a kórházban pedig csaknem lemondtak róla. Két hétig volt az intenzív osztályon, míg végül javulni kezdett állapota.

 • Szebeni István a Duna Tv-nél?

  A Duna Tv csapott le Szebeni Istvánra, a TV2-bõl elbocsátott mûsorvezetõ az elsõsorban határon túli magyarok által kedvelt televízióval áll tárgyalásban. Szebeni nem cáfolja az értesüléseket.

  Az Aktív egykori mûsorvezetõje a napokban a Duna Televíziónál járt.

  Valószínûsíthetõ, hogy nem csupán baráti látogatásról van szó, hiszen maga Szebeni sem tagadta a történteket.

 • Brad Pitt több fegyvert is tart otthon, csak így érzi magát biztonságban

  A hollywoodi színész több pisztolyt is tart otthon. Véleménye szerint a fegyverekkel való korai ismeretség sokat segíthet gyerekeinek abban, hogy felelõsségteljes felnõtté váljanak.

 • Meztelenül járkált az autók között

  Alaposan meglepte a rendõröket is az a látvány Bukarestben, amely a 620-as autóbusz nyomvonalán fogadta õket. Egy férfi pucérra vetkõzve tündérkedett a sûrû forgalomban, és tartóztatta fel az autókat.

 • 82 feleségétõl válik egy nigériai férfi

  A nigériai férfinak ugyanis azt javasolták, hogy a Korán elõírásainak megfelelõen csak négy asszonyt tartson meg

  El kell válnia 82 feleségétõl annak a nigériai férfinak, aki 86 nõt vett el. Mohammed Bello Abubakar beleegyezett a sokszoros válásba, hogy elkerülje a kilakoltatást, ami a vallási szabályok megszegéséért járt volna - jelentette vasárnap az AFP francia hírügynökség a NAN nigériai hírügynökségre hivatkozva.

 • "Távolságtartásra" kötelezik a dohányosokat a seattle-i parkokban

  Seattle lakosainak tiltakozására kihirdetése után egy nappal máris enyhítették az amerikai városi hatóságok a parkokra kirótt teljes dohányzási tilalmat.

 • Inkább szextelenség, mint telefonos ügynökösdi

  Az emberek zöme inkább lemondana a szexrõl egy hónapra, semmint egy hétig telefonos ügynök legyen - derült ki egy felmérésbõl, amely az Egyesült Államokban készült.

 • Rúzsa Magdi átalakult!!!

  Az új album elsõ kislemeze, a Rövid Utazás címû dal, amelyhez készült videoklip már látható a zenei csatornán, a dal pedig hallható a rádiókban.

  „A lemez címe Iránytû, hiszen jó, ha tudod, merre tartasz. Két kivétellel, én írtam a dalok szövegét, így még mélyebben meg tudom mutatni magamat.

  A lírai énem és a dübörgõs, pimasz arcom is sokkal erõsebb, kifejezõbb, mint korábban. A zenék egy része a zenekarommal közösen született a stúdióban” - mesélte Magdi.

 • Barlangban volt az esküvõ

  Egy angol pár barlangban kötött házasságot, és a lagzi is a barlangban volt, így az sem számított, hogy odakint ítéletidõ tombolt.

  A frigyre Anglia egyik legõsibb barlangrendszerében került sor, ahol 450 ezer éves, azaz a pattintott kõkorszakbõl származó baltafejet is találtak. Az ara egy 49 éves marketingmenedzser, a férj pedig 38 éves hálózattervezõ.

 • Az idiótája! Egy tornapaddal közösült!

  Kórházba kellett szállítani egy hongkongi férfit, hogy el tudják választani éjszakai partnerétõl, egy tornapadtól. A különleges pár egy parkban „bukott le”, ahol a 42 éves kínai férfi a padnak egy rését használta önkielégítésre.

 • Válik Eva Longoria, a Született feleségek sztárja

  Kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva válókeresetet nyújtott be férje ellen Eva Longoria, a Született feleségek sztárja.