rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságáról

 • Share on Tumblr

  Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságárólAz egész világot meghökkentette a napokban Beyoncé apja, Matthew Knowles kijelentése, miszerint ő maga is a hírekből értesült arról, hogy az ötéves Blue Ivy után ikerunokái születnek. A 65 éves férfi interjúja szerint a díva nagyon okosan tette, hogy még előtte is titkolta a terhességét az első időszakban, hiszen így a várandósság legkritikusabb időszakában sikerült megkímélnie magát az újságírók és lesifotósok zaklatásától. Mint ismeretes, Beyoncé és apja viszonya az utóbbi években kissé megromlott, mivel számos alkalommal nyilatkozott a lányáról annak tudta nélkül.

  Ennek alapján sokan nem lepődtek meg azon, hogy Matthew papát nem avatták be a titokba.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Sophia Loren megkapja a mûvészet Nobel-díját

  Sophia Loren világhírû olasz színésznõ, valamint más olasz, német és japán alkotók részesülnek idén a Praemium Imperiale japán mûvészeti díjban, amelyet a "mûvészet Nobel-díjaként" emlegetnek.

 • Sikosítót oszt szét a brazil kormány

  Az immár hagyományosan járó nõi és férfi óvszerek mellé idén elsõ ízben 15 millió tasak sikosítógélt is szétoszt ingyen a rászorulók között a brazil kormány az AIDS-prevenció részeként.

  Az egészségügyi minisztérium tavaly 20 millió gumióvszert osztott szét az AIDS és más, nemi úton terjedõ betegségek megelõzése céljából. Az idei 15 millió tasak sikosítógélt a legveszélyeztetettebb rétegek - a homoszexuálisok, a transznemûek és a szexmunkások - kapják, hogy biztonságosabbá tegyék a legkockázatosabb szexuális aktust, az anális közösülést.

 • Román bankautomatából emelték le egy oroszlói nyugdíjas összes pénzét!

  Román bankautomatából emelték le egy oroszlói nyugdíjas összes pénzét. A nyugdíjas éppen vacsorázott, amikor sms-t kapott bankjától, hogy felvett százezer forintot. Másnap panaszt tett a rendõrségen, azt mondta, soha nem járt Romániában és a kártyája is megvan.

 • Elhunyt a FINA alelnöke!

  A római vizes vb alatt meghalt Furuhasi Hironasin, a FINA, a nemzetközi szövetség japán alelnöke, az ázsiai ország sportági szövetségének elsõ embere.

  Az elmúlt éjszaka, 81 éves korában, álmában érte a halál hotelszobájában - adta hírül vasárnap a swimnews.com internetes szakportál.

 • Állatként akarták kezelni, inkább meghalt a 230 kilós férfi

  Meghalt egy 230 kilós német férfi miután visszautasította, hogy egy állatkertben röntgenezzék meg - számolt be kedden a német Bild újság. A férfi túl nehéz volt az emberi röntgengéphez.

 • Kínos elszólás: infláció helyett fellációt emlegetett a politikus

  Egy interjúrészlet gondoskodik a derültségrõl Franciaországban: infláció helyett fellációt, vagyis az orális szexet említette mondatában Rachida Dati volt igazságügy-miniszter, jelenleg európai parlamenti képviselõ.

 • Usher szakított menyasszonyával

  A babble.com értesülései szerint decemberben megszületik az énekes és Tameka Foster második gyermeke. Úgy tûnik, a kisbaba nem tudta megmenteni szülei házasságát, akik közel egyévnyi házasság után nemrég szakítottak – írja a singersroom.com.

  A válásról szóló pletykák elõször tavasszal reppentek fel. Miután ezeket a híreszteléseket a pár megcáfolta, Usher arról mesélt, hogy nagyon nehéz monogámnak maradnia, de felesége miatt erõt vesz magán, majd kifejtette, hogy nejét nem zaklatja fel különösebben, hogy rajongói koncert közben feldobálják a fehérnemûjüket a színpadra.

 • Viktor csak vigyázva a kajákkal!

  Király Viktor hajlamos a hízásra!

  Az asztmás betegséggel küzdõ a magyar Megasztáros nem csak betegsége leküzdése és a bizonyítási vágy miatt sportol ennyit. Király Viktor külön személyi edzõt fizet azért, hogy odafigyeljen az alakjára, hiszen saját bevallása szerint nagyon hízékony. Az aranytorkú énekes az internetes sztártévének megmutatta az edzõruháját és a betegségérõl is újabb titkokat árult el.

 • Jack Nicholson a fiatal csajokra izgul

  Hiába deresedik a halántéka, Jack Nicholson nem bír magával. Hollywood öregedõ rosszfiúja egy partin hevesen flörtölni kezdett Jessica Simpsonnal, aki az unokája is lehetne. Jessica teljesen kiborult, hiszen a vén amorózó nagyon durván nyomult rá.

 • Nem kell fizetnie a szülõnek, ha hirtelen hány taxiba a gyermeke

  Ha hirtelen hányja el magát a gyerek a kocsiban, a szülõnek sem tisztítási díjat, sem más kártérítést nem kell fizetnie - hozott ítéletet egy müncheni bíróság.

 • Elhunyt anyjának ajánlott egy új oktatóközpontot Bill Gates

  Elhunyt anyjának ajánlott és róla nevezett el egy új virginiai oktatóközpontot Bill Gates.

 • Újabb sztárfenék a Twitteren!

  Már meg sem lepõdünk: a sztárok valamiért szeretnek a Twitteren meztelenkedni.

 • Leoperálták a nõ 33 kilós melleit - képpel!

  Megmûtötték azt a 24 éves macedón nõt, akinek terhessége alatt 33 kilósra duzzadtak a mellei.

  Afrodita Kamberi az utóbbi idõben már felkelni is alig tudott, hatalmas mellei elviselhetetlen fájdalmat okoztak számára.

  A nõ keblei akkor indultak újra növekedésnek, amikor állapotos lett.

  "Tudtam, hogy ha terhes leszek, a melleim megnõnek majd, de ez nem maradt abba."

 • Táncolj Amcsi!

  Megtáncoltatott amerikai

  Jeruzsálem - Az izraeli repülõtéri biztonsági õrök megtáncoltattak egy amerikait, mert nem hitték el neki a neve miatt, hogy az Alvin Ailey tánccsoport tagja.

 • Kikapta a fotós kezébõl a fényképezõgépet a dühös focista

  Santiago Silva, a Boca Juniors labdarúgója elvette az egyik fotóstól a fényképezõgépét, az elveszített Libertadores Kupa-döntõ után.

 • Adóbecslés mellimplantátum-import alapján

  A mellnagyobbításhoz szükséges implantátumok importja alapján próbálja megbecsülni a plasztikai sebészek jövedelmét az adóhatóság Argentínában.

 • A szerencsés házaspár egy hónap alatt háromszor nyert a lottón

  A szerencsés házaspár egy hónap alatt háromszor nyert a lottónSzerencsés hónapon van túl egy virginiai pár. Volt olyan, hogy két nap alatt kétszer is nyertek. A szerencse március 12-én érte őket utol először, aznap 1 millió dollárt nyertek. Aztán március 26-án ötvenezer dollárt vitt haza Calvin a Virginia Lottery’s Pick 4 nevű játékon. Majd másnap hirtelen felkiáltott Calvin: bébi, újra nyertünk! Március 27-én ugyanis megint nyertek, megint egymillió dollárt. Érdekesség, hogy az ötvenezres nyeremény számai az ördögi 6-6-6-6-os kombináció volt. A pár továbbra is folytatja a lottózást.

 • Medve támadt egy férfire Szlovéniában

  Súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba Szlovéniában szombaton egy férfit, akit futás közben megtámadott egy medve.

  A 43 éves férfi a szlovén fõvárostól délre, a horvát határhoz közel fekvõ Ribnice környékén futott az erdei úton, amikor váratlanul feltûnt a medve, rátámadt és többször is megharapta - közölte vasárnap a szlovén közszolgálati rádió és televízió.

  A férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

 • Halból kihalászott telefon

  London - Halból halászott ki telefont egy halász Nagy-Britanniában - nem vezetékest.

  A készüléket egy üzletember veszítette el a tengerparton, kiesett zsebébõl miközben kutyájával játszadozott. Az apály azután besodorta a mélyebb vízbe, egy jókora tokhal pedig bekapta.

 • Káromkodott a madár, beperelte a szomszédot

  Egy tajvani férfi pert indított szomszédjai ellen, mert madaruk mindennap durva szavakkal szidalmazta.

 • Régi kondomok egy középkori fóliánsban

  Madrid - Két, sertésbélbõl készült óvszerre bukkantak egy középkori fóliánsban a salamancai egyetem könyvtárában - a lelet a feltételezések szerint a XIX. századból származik.

  Az óvszer meglehetõsen elterjedt volt az õsi Egyiptomban, ahogy a Római Birodalomban is, majd e védekezõeszköz évszázadokra feledésbe merült, míg a XVI. században Gabriele Fallopio olasz kirurgus újból fel nem találta - olvasható a ThinkSpain címû angol nyelvû spanyol hírportálon.

 • Végzetes szeretkezés - a kirakatban

  London - Azt hitték, senki sem látja õket, pedig legalább húsz járókelõ szórakozott azon a spontán szexshow-n, amelyet két dolgozó a kávészünet értelmes kihasználása címén rendezett.

  Az észak-angliai Oldham városában a szerelmesek egy üres irodába vonultak, ahol mezítelenül adták át magukat a test örömeinek.

 • A világ legöregebb fái

  Nehéz elhinni, hogy vannak olyan fák, melyekre a természet körforgása egyáltalán nem hatott ki és bármi történt a történelem során, õk mindent túléltek.

 • Nyolcvankilenc milliárd dollárja volt pár órán át

  88 milliárd 888 millió 888 ezer 888 dollárral és 88 centtel gyarapodott egyik pillanatról a másikra egy férfi bankszámlája az Egyesült Államokban, amit õ kamatoztatni szeretett volna, a haszonból pedig jótékonykodni.

 • Anne Hathaway egy filmszerep kedvéért vált meg hajkoronájától

  Anne Hathaway, a Batman-trilógia záró epizódjának gyönyörû színésznõje elárulta: hajkoronájától egy újabb filmszerep kedvéért kellett megválnia.

 • Esküvõt ült a 103 éves egyiptomi aggastyán

  Harmadszor nõsült egy 103 éves, az egyiptomi Sohag tartományban élõ földmûves.

 • Nem jelentette fel betörõ rajongóit Lady Gaga

  35 rajongó jutott be hálaadáskor Lady Gaga házába, aki meztelenül flangált a lakásában, mikor meghallotta, hogy valakik motoszkálnak a garázsában. Mint kiderül a rajongók a garázson át jutottak be a lakrészbe is, amitõl kicsit morcos lett az énekesnõ.

 • Győzikének nem lehet többé gyereke

  Győzikének nem lehet többé gyerekeGyőzike újra belevágna a családbővítésbe, ám a TV2 Édes Élet című műsorának sztárjánál három évvel ezelőtt kiderült, hogy nemzőképtelen. A helyzet azonban talán így sem reménytelen. A legfrissebb vizsgálati eredményből kiderült Győzike állapota a három évvel ezelőtti helyzethez képest csak rosszabbodott. - Nem lepett meg a hír, csak inkább fáj, hogy nem lehet kisfiam - kezdte Győző. Azt mondta a doktor, hogy nem reménytelen a helyzet, de egy különleges és költséges eljárás segítségével tudna csak újra teherbe esni Bea.

 • Eltörölte a drága dedikálást gitárjáról

  Véletlenül lesikálta Brian May dedikálását gitárjáról egy férfi Nagy-Britanniában, ám úgy tûnik, kap újat.

 • Jennifer Lopez triatlonozik!

  Jennifert az elsõ malibui triatlon versenyre férje Marc Anthony is elkísérte és nagyon büszke volt rá.

  A színésznõ 2 óra, 23 perc és 28 másodperc alatt teljesítette a malibui kiírást.

  Kitört a triatlon-láz a hollywoody sztárok között. A VIP szektorban Matthew McConaugheyvel is lehetett találkozni, aki szintén végigküzdötte a versenyt.

  A dívát a megmérettetésre személyi edzõje is elkísérte.