rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságáról

 • Share on Tumblr

  Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságárólAz egész világot meghökkentette a napokban Beyoncé apja, Matthew Knowles kijelentése, miszerint ő maga is a hírekből értesült arról, hogy az ötéves Blue Ivy után ikerunokái születnek. A 65 éves férfi interjúja szerint a díva nagyon okosan tette, hogy még előtte is titkolta a terhességét az első időszakban, hiszen így a várandósság legkritikusabb időszakában sikerült megkímélnie magát az újságírók és lesifotósok zaklatásától. Mint ismeretes, Beyoncé és apja viszonya az utóbbi években kissé megromlott, mivel számos alkalommal nyilatkozott a lányáról annak tudta nélkül.

  Ennek alapján sokan nem lepődtek meg azon, hogy Matthew papát nem avatták be a titokba.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Khloé Kardashian költözött be Justin Bieber házába

  Khloé Kardashian költözött be Justin Bieber házábaKhloé Kardashian röpke 7,2 millió dollárért vette meg a Justin házát, és a hírek szerint már be is költözött. Miután a 29 éves Khloé Kardashian szakított kedvesével, Lamar Odommal, mindenképpen szeretett volna Kourtney közelében maradni, aki az utca másik végében lakik. Így abszolút jó ötletnek tűnt, hogy ő vásárolja meg Justin Bieber házát. Justinnak azért kellett túladnia a házon, mert nagyon nem jött ki jól a szomszédokkal - egyszerű könnyedséggel elüldözték őt. Khloé a saját házát a The Big Bang Theory csodálatos színésznőjének, Kaley Cuocónak adta el.

 • Gyõzike szülei nem mentek el fia sokadik esküvõjére

  Hiába a sokmilliós befektetés, a csillogó ruhák, és a seregnyi vendég, Gyõzike mégsem volt felhõtlenül boldog az esküvõjén. A szülei ugyanis nem voltak hajlandók részt venni fiuk ötödik frigyén. A háttérben évtizedes családi viszály áll.

  Egy roma esküvõn tradíció, hogy az összes családtag képviselteti magát. Gyõziéknél azonban valami nem stimmel, hiszen több, egészen közeli vérrokon sem volt jelen az esküvõn, csak mintegy harmincan kísérték el õket a templomba.

 • Frappánsan rázta le telefonos "zaklatóit" a kreatív férfi

  Annyira megelégelte a telefonon keresztüli reklámokat egy férfi Nagy-Britanniában, hogy beperelte az egyik céget ideje pocsékolásáért: 1 percért 10 fontot követelt, és a bíróság meg is ítélte neki.

 • Záróra Frei dosszié!

  Frei Tamás úgy érzi, 13 év után itt az ideje, hogy megmutassa a világnak egy másik arcát is

  A televíziós új kihívásokra vágyik, a riportfilm készítésén kívül mást is szívesen csinálna.
  Frei Tamás

  A riporter nem csak tévémûsorokban gondolkodik. Inkább írna könyvet vagy forgatna dokumentumfilmeket.

 • Erotikus fotózást vállalt Bíró Ica

  Erotikus fotózást vállalt Bíró Ica egy magazinnak. Az 51 éves egykori Metal Lady teste felfedéséért közel egymillió forintot kapott.

  Ica nem gyõzte hangsúlyozni, hogy plasztikai sebészt csak tévébõl látott, szóval testén minden természetes, ezt orvosi vizsgálatokkal is hajlandó bizonyítani.

  A hírek szerint a cisztáitól Indiában légzéstechnikával megszabadult Ica szépségszalonja nem megy jól, és életmódkönyvéért sem kapta meg a szerzõi jogdíjat, így jól jön a fotózásért kapott pénz.

 • Michael Jackson álca mögött?

  Döbbenetes dolgot állít több amerikai honlap és a The Sun címû brit napilap: Michael Jackson életben van. A legendás énekes a hajmeresztõ teória szerint Dave Dave néven él, és egy égési baleset áldozatának adja ki magát.

 • 1 millió fontos far

  London - 1 millió fontos fara van egy nagypapának Nagy-Britanniában, mármint ekkora összegre - 320 millió forintra biztosított - tompora.

 • Saját bejáratú lõtérrel lepte meg Brad Pitt Angelina Joliet

  Brad Pitt igazán megbecsüli második nejét, akinek egy 56 millió forint értékû fegyvertárral és saját bejáratú lõtérrel kedveskedik menyegzõjük alkalmából.

 • Madonna a munkában talál vigaszt

  New York - Szomorú vagyok a magánéletem miatt, de áldottnak és szerencsésnek mondhatom magam amiatt, amit a hivatásomban tehetek - foglalata össze lelkiállapotát Madonna, aki a hét végén vált el a férjétõl. A popsztár egy vasárnap adott interjújában beszélt arról, hogy "borzalmas lenne", ha csak a válásról gondolkodna, és nem lenne mivel elfoglalnia magát.

  Az ötven éves Madonna és tíz évvel fiatalabb férje, Guy Ritchie brit filmrendezõ pénteken kapta meg az "elõzetes válási határozatot" egy londoni bíróságtól, ahova nyolc évi házasság után "gyors" válásért folyamodtak.

 • Ikerlányoknak adott életet Angelina Jolie

  Ikerlányoknak adott életet kedden reggel Angelina Jolie. A 33 éves színésznõ és párja hetek óta Nizza közelében, nyugodt körülmények között készült a nagy napra, mikor végre magukhoz ölelhetik újabb gyermekeiket.

  Angelina Jolie-t hétfõn este vitték be a helyi Lenval magánklinikára vizsgálatra, ahol reggelre már meg is szült.

  A kórház szóvivõje megerõsítette a helyi lapok értesüléseit, de azt nem tudta, vagy nem akarta megmondani, hogy a boldog kismama és gyermekei mikor hagyhatják el kórházat. • Negyvenkét évnyi együttélés után házasodott egy százéves kenyai férfi

  Negyvenkét év vadházasság után elvette párját és "tisztességes asszonyt" csinált szerelmébõl, Sarából egy százéves kenyai férfi.

 • Érdemekért érdemrend II. fokozatával tüntették ki Spenik Ottót Ukrajnában

  Az Érdemekért érdemrend II. fokozatával tüntette ki Viktor Juscsenko ukrán elnök Spenik Ottó akadémikust, az Ukrán Nemzeti Tudományos Akadémia (UNTA) ungvári Elektronfizikai Intézetének igazgatóját, az MTA külsõ tagját tudományos munkásságáért.

  Az 1938-ban Munkácson született Spenik Ottó professzor, a nemzetközi tudományos életben leginkább ismert kárpátaljai tudós az ukrán tudomány fejlesztése és Ukrajna tudományos-mûszaki potenciáljának a növelése érdekében kifejtett tevékenységéért részesült a magas állami elismerésben.

 • Az egész arcát szõr borítja a kislánynak /fotóval/

  Supatra Sasuphan nemrégiben került be a Guinness Rekordok Könyvébe, mint a legszõrösebb lány a világon – az élete pedig gyökeresen megváltozott az elismeréstõl.

 • 66-os cipőt hord a világ legnagyobb lábú embere

  A világ legnagyobb lábára készített cipőket visz magával Dél-Amerikába egy német cipész. Az észak-rajna-vesztfáliai Georg Wessels 66-os félcipőket, szandálokat és munkacipőket készített a világ legnagyobb lábú fiújának.

 • 'Obama örület' Amerikában!

  Az obamás mütyürkék a legkeresettebbek Amerikában, legyen szó pólóról, sapkáról, kulcstartóról, édességrõl vagy bögrérõl, az fogy a legjobban, amelyikre a leendõ elnök képét nyomták rá - írta a The Washington Times címû amerikai lap.

  A Union Station fõvárosi pályaudvaron az ajándékboltok korábban FBI-os és CIA-s pólókkal és poharakkal voltak tömve, most szinte minden szuvenírrõl Obama mosolyog vissza. Az obamás tárgyakat veszik mint a cukrot, még a dohányárus is Obama-szivart árusít.

 • Eltûnik egy súlycsoport a férfi ökölvívásban!

  A Nemzetközi Amatõr Ökölvívó Szövetség (AIBA) végrehajtó bizottsága jóváhagyta azt a korábbi javaslatot, mellyel a férfiaknál 11-rõl 10-re csökkentik a súlycsoportok számát.

  Erre a lépésre azért volt szükség, mert a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) augusztusban felvette a nõi ökölvívást a nyári játékok mûsorába, ám csak úgy, ha a férfiaknál csökken az indulói létszám.

 • Kaki volt a fagyiban

  Az ausztráliai Sydney-ben élõ Whyte-családnak a város egyik éttermében egy nagy tálban fagylaltot szolgáltak fel, tetején sûrû csokoládéval.

  Amikor azonban a feleség megkóstolta a desszertet, azonnal rosszul lett. "Ahogy a kanalat az ajkaimra érintettem, már éreztem a bûzt. Visszaöklendeztem a fagylaltot, és kiköptem a szalvétára" - mesélte a nõ, akinek barátnõje, miután megszagolta a desszertet, felkiáltott: "Te jó ég, ürüléket szolgáltak fel nekünk!"

 • Karambolozott, de áram csapta agyon

  Áram csapott agyon egy karambolozó autóst az Egyesült Államokban.

 • Ricky Martin elismerte: meleg

  A latin popsztár hivatalosan is elismerte azt, amit már régóta rebesgettek róla: meleg.

 • Csõdbe mennek a kocsmák angliában

  London - Hetente átlagosan csaknem 30 kocsma húzta le a rolót véglegesen tavaly Nagy-Britanniában az egyre magasabb üzemeltetési költségek és a dohányzási tilalom miatti vendégmegcsappanás miatt.

 • Pizza kontra hamburger

  Kénytelen volt átkeresztelni feltalálója azt a szardíniai töltött pizzát, amely a McDonald’s nevét utánozta, ráadásul az eset újraélesztette a hagyományaikhoz ragaszkodó olaszok harcát a multinacionális gyorsbüfé ellen.

 • Állva tapsolták Selena Gomez legújabb filmjét a filmfesztiválon

  A 20 éves színésznõ legújabb filmje, a Spring Breakers bemutatója alkalmából vett részt a rangos olaszországi eseményen. Az alkotás hatalmas sikert aratott, hiszen a közönség állva tapsolt.

 • Botrány az m1 Az étterem címû mûsorában!

  Váratlanul levették a képernyõrõl az m1 Az étterem címû gasztronómiai mûsorát, amely a hazai sztárvilág krémjét, többek között Kamarás Ivánt, NOX Szilvit, Béres Alexandrát, Varnus Xavert és Kapócs Zsókát versenyeztette egymással vendéglátásból.

  A csatorna SMS-ben értesítette a negyedik adás elmaradásáról a versenyzõket, a háttérben azonban valami egészen más áll.

  A mûsort készítõ produkciós cég ugyanis már akkor felszámolás alatt állt, amikor a csatorna megkötötte a szerzõdést. A szereplõk és a stábtagok így hiába várják gázsijukat - a mûsor még adásba sem kerül.

 • Egy dúsgazdag bankár milliárdokat nyert kaparos sorsjegyen

  Egy dúsgazdag londoni bankár élete legjobb befektetését ütötte nyélbe egy kaparós sorsjegy megvételével. Nyereménye révén évente mintegy 600 ezer font (több mint 200 millió forint) üti a markát egészen az élete végéig – számol be a Daily Telegraph.

  A bankvezetõ az édesanyját kérte meg, hogy vegyen neki három sorsjegyet. Az egyik volt a fõnyeremény, ám ez elmondása szerint a hatalmas összegû életjáradék nem változtatja meg az életét, mivel eddig is nagyon boldog és szerencsés volt.

 • Négyszeresére drágult a patkányhús Kambodzsában

  Több mint négyszeresére drágult az ínyencfalat az idén Kambodzsában.

  Éves szinten 37 százalékos volt az általános drágulási ütem - a központi bank legfrissebb becslése szerint -, a patkányhús kilója pedig már 100 forintnyi összeg közül jár, holott tavaly még csak 24 forintnyit kértek el a piaci árusok a bontott patkányért.

  A legkapósabb persze a "szabad tartásban" nevelkedett mezei patkány, amely fokhagymával ízesítve igen népszerû csemege lett az ázsiai országban.

 • Esõben is sikeres volt a Talmácsi nap

  Hatalmas esõ zúdult a kecskeméti Gokart Stadionra ma reggelre, ami keresztbe húzta a szervezõk számításait, de a zord idõjárás ellenére úgy döntöttek, hogy megtartják a rendezvényt.
  A nõi és férfi sztárok versenyét törölni kellett, mert a pálya a számukra felkészített gokartokkal veszélyes volt.

 • Hûtlen nej lebukásáért a telefontársaságot pereli

  Mobilszolgáltatóját pereli egy hûtlen feleség Kanadában, mert a kiküldött részletes számla miatt férje rájött a félrelépésére.

 • 50 embert vittek el a rendõrök egy AC/DC koncertrõl

  Az AC/DC idõs koruk ellenére úgy tûnik, tudnak adni rendesen a rock and roll életérzésnek. Kitört a káosz a zenekar Új-zélandi fellépésén, több mint 50 embert vettek õrizetbe a helyi rendõrök különbözõ vétségekért. Többnyire rendbontásért, és kábítószerrel való visszaélés miatt kellett közbelépniük.

 • A Kidman-bébi Sydneyvel ismerkedik

  Sydney - Nicole Kidman Oscar-díjas színésznõ arra kérte a sydneyi médiát, hogy kicsit vonuljanak a háttérbe, amíg megmutatja négyhetes kislányának a várost.
  Kidman és férje, Keith Urban szerdán éjjel érkezett az Egyesült Államokból, ahol kislányuk, Sunday Rose világra jött. "Keith és én arra kérjük a sajtót, hogy adjanak nekünk egy kis idõt, amíg körbesétálunk Sydneyben, hogy megmutassuk a kisbabánknak a városunkat" - mondta a 41 éves filmcsillag csütörtökön egy helyi rádiónak nyilatkozva.

 • Ausztriában is súlyos pusztítást végzett az éjszaka végigsöpört vihar!

  Ausztriában is súlyos pusztítást végzett a közép-európai térségen péntekre virradó éjszaka végigsöpört vihar.

  A szél fákat döntött ki, villanyvezetékeket szaggatott le, megrongált háztetõket és gépkocsikat. Egy sérültet életveszélyes sérülésekkel ápolnak.