rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságáról

 • Share on Tumblr

  Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságárólAz egész világot meghökkentette a napokban Beyoncé apja, Matthew Knowles kijelentése, miszerint ő maga is a hírekből értesült arról, hogy az ötéves Blue Ivy után ikerunokái születnek. A 65 éves férfi interjúja szerint a díva nagyon okosan tette, hogy még előtte is titkolta a terhességét az első időszakban, hiszen így a várandósság legkritikusabb időszakában sikerült megkímélnie magát az újságírók és lesifotósok zaklatásától. Mint ismeretes, Beyoncé és apja viszonya az utóbbi években kissé megromlott, mivel számos alkalommal nyilatkozott a lányáról annak tudta nélkül.

  loading...

  Ennek alapján sokan nem lepődtek meg azon, hogy Matthew papát nem avatták be a titokba.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Gyorsan jött szülés a ház elõtti gyepen

  Fullerton - Egy kaliforniai asszony második gyermeke olyan hirtelen jelezte jövetelét, hogy mit volt mit tennie, a vásárlásból éppen hazafelé tartva leparkolt a háza elõtt, és egyedül megszülte kislányát a gyepen.

  A 36 esztendõs nõ kocsijában kétéves alvó kisfiával indult volna a fullertoni bevásárlóközpontból az orvosához ellenõrzõ vizsgálatra, amikor megérezte, hogy arra már nem lesz ideje. Miközben hazahajtott, riasztotta a mentõket, ám mire a segítség megérkezett, már karjában ringatta az újszülött Mary Claire-t, aki hat héttel korábban jött világra.

 • Román bankautomatából emelték le egy oroszlói nyugdíjas összes pénzét!

  Román bankautomatából emelték le egy oroszlói nyugdíjas összes pénzét. A nyugdíjas éppen vacsorázott, amikor sms-t kapott bankjától, hogy felvett százezer forintot. Másnap panaszt tett a rendõrségen, azt mondta, soha nem járt Romániában és a kártyája is megvan.

 • Oxfordi krokodil "Dundee"

  24 krokodillal, aligátorral, kajmánnal élt együtt egy brit asztalos és a családja.

 • Maradona is segítette Hugo Chávez kampányát

  Caracas - Diego Maradona is segítette Hugo Chávez venezuelai elnök népszavazási kampányát.

  A volt világklasszis labdarúgó, az argentin fociválogatott szövetségi kapitánya "Igen" szavazatra buzdító élénkpiros pólóban feszített szerdán a kampányrendezvény helyszínén, egy caracasi stadionban felállított színpadon. A show végén Chávez megölelte Maradonát az ujjongó tömeg elõtt, miközben piros léggömbök emelkedtek a levegõbe, és tûzijáték kezdõdött.

 • Elhunyt az elsõ lombikbébinek életet adó nõ

  Hatvannégy éves korában elhunyt Lesley Brown, a világ elsõ lombikbébijének édesanyja.

 • Hatan sérültek meg a Topmodell leszek mûsor válogatásán kialakult tolongásban

  New York - Hat nõ szorult orvosi ellátásra és három embert elõállítottak a rendõrök szombaton, amikor káosz tört ki New Yorkban a Topmodell leszek címû televíziós valóságshow újabb sorozatának válogatására érkezett óriási tömegben.

 • Bányarémfesztivált rendeznek Salgótarjánban!

  Bányarémfesztivált rendeznek szeptember 4-e és 6-a között a nógrádi Salgótarjánban. A palóc hiedelemvilágban létezõ bányarémek megjelenítésére a nyár elején hirdetett mûvészeti pályázatot az önkormányzat.

  Az alkotóknak azt kellett elképzelniük és kitalálniuk, hogyan nézhettek ki ezek a rémek, hiszen az irodalmi források tanúsága szerint néhány évtizeddel ezelõtt az itt élõ bányamunkások még hittek különös lényekben, a bányákban felbukkanó titokzatos vizes emberekben.

 • Költözik Gáspár Gyõzi és családja

  Azt még nem lehet tudni, hogy folytatódik-e a Gáspár család bonyodalmakban és élményekben gazdag mûsora, de az szinte bizonyos, hogy pár hónapig nem láthatjuk õket hétfõnként a képernyõn. A nyári szünetben kipihenik õk is fáradalmukat.

 • Lecsukta magát a seriff

  Önlecsukó seriff

  Lake megye (Illinois állam) - Becsukatta magát egy seriff a saját börtönébe egy teljes hétre az Egyesült Államokban, hogy megtudja, milyen is nála raboskodni.

 • Három napig tart majd Jennifer Aniston esküvõje

  Jennifer Aniston szeret flancolni, és most sem hazudtolta meg magát – a színésznõ három napig tartó esküvõi mulatságot tervez.

 • Eljátszotta az aranylakodalomra szánt pénzt a hazardõr nagymama

  Ungvár - Szerencsejátékon vesztette el az aranylakodalomra félretett pénzt egy nagymama a délkelet-ukrajnai Mariupolban, ezért ünneplés helyett válóper vár rá.

  Egy hét maradt a nyugdíjas házaspár aranylakodalmának a megüléséig, amikor a feleség kaszinóba vitte a nevezetes évforduló megünneplésére félretett pénzt, sõt a maga és a férje havi nyugdíját is magához vette. A szerencse azonban nem szegõdött melléje, és a teljes összeget elveszítette - írta a donyecki donbass.ua internetes hírportál.

 • SMS-ben értesülhetnek a szülõk a gyermekeik jegyeirõl

  Mostantól SMS-ben értesülhetnek gyermekeik elõmenetelérõl az Ungvári 5. sz. Középiskola tanulóinak szülei - írja a Kárpátinfo.net hírportál.

  Az "elektronikus ellenõrzõ" havi 15 hrivnyába (450 forint) kerül, ha heti rendszerességgel akarják követni gyermekeik iskolai elõmenetelét a szülõk. Aki napi szinten szeretne SMS-értesítést kapni, annak havonta 35 hrivnyába (1050 forint) került a tanintézmény szolgáltatása. Az elektronikus ellenõrzõt egyelõre az 5-10. osztályosok szülei fizethetik elõ.

 • Gyorsan terjed az olimpiai logo a frizurákban

  Gyorsan terjed az olimpiai frizura a pekingi gyerekek között. Vang Ta-seng tanító saját hároméves kisfiát, Vu Csung-huát nyírta meg úgy, hogy a gyerek frizurája az olimpiai logót formázza, a tarkóján pedig a 2008-as évszám olvasható.

  Az olimpiai lázban égõ kínai fõvárosban gyorsan népszerûvé vált az újítás, az amatõr borbélyt sokan kérték meg, hogy az õ csemetéjüket is hasonló frizurával ékesítse.

  A kínai médiában nagy figyelmet keltettek a fodrászati remekek.

 • Kígyókat falatozik sörkorcsolyaként egy férfi Kínában

  Eleven kígyókat falatozik sörkorcsolyaként egy férfi Kínában.

  A 41 éves illetõ immár tíz éve falatozik élõ kígyót, és hogy jobban "csússzon" a csúszómászó, sörrel öblíti le. Az elsõt még fogadásból (t)ette, de aztán annyira rákapott a kígyók ízére, hogy valósággal függõ lett - legalábbis ezt állította a lakomájára meghívott újságíróknak.

 • Egy meztelen nõ miatt okozott közúti balesetet

  Egy nõ áthajtott a piroson, és 5 autóval karambolózott. A balesetet azonban egy nem mindennapi dolog okozta: egy meztelen nõ vonta el a figyelmét, a hátsó ülésen.

  A 22 éves Teah Limitone a megszokott módon hajtott Floridában, a háta mögött egy meztelen nõvel. Egyszer csak furcsa hangot hallott hátulról, ezért a mögötte ülõ barátnõjéhez, Ayla Gabrielhez fordult, hogy megnézzen, minden rendben van-e vele.

 • Till Attiláék a harmadik gyermeküket várják

  Till Attilla felesége, Krisztina a hetedik hónapban van.

  A Megasztár népszerû mûsorvezetõje és párja már a harmadik gyermeküket várják, fiaik, Andor és Milán is örülnek a kistetsvérnek. Till Attila a bulvárlapnak elárulta: harmadik gyermekük is fiú lesz.

  Miután az iskolakezdés miatt a fiúk nagyobb figyelmet igényelnek, elképzelhetõ, hogy a Megasztár 4-be új mûsorvezetõt kell kerenia a kereskedelmi csatornának.

 • Leguánok potyogtak az égbõl!

  Olyan hideg van Floridában, hogy leguánok potyognak a fákról. Kutatók szerint elég, ha a hõmérséklet négy Celsius-fok alá csökken, így a hidegvérû hüllõk mély álomba merülnek és nem tudnak tovább kapaszkodni a magasban.

  A helyi, háziállatokkal foglalkozó szervezet felügyelõje, Dana Alger megerõsítette, hogy amikor a hõmérséklet csökken, a leguánokkal kapcsolatos jelentések száma ugrásszerûen megnõ.

 • Danny DeVito 30 évig tartó házasságának vet véget

  Danny DeVito 30 évig tartó házasságának vet véget. Hollywoodot sokkolta a hír.

 • Timberlake anyukája unokákat akar

  Justin Timberlake édesanyja unokákat szeretne, ezért is szeretné, ha fia és barátnõje, Jessica Biel, komolyra fordítanák kapcsolatukat. A popsztár 2006 óta számos hosszabb, rövidebb kapcsolatba bonyolódott hollywoodi színésznõkkel, miután szakított gyerekkori szerelmével, Britney Spears-szel. Többek közt volt egy hosszabb kapcsolata a nála néhány évvel idõsebb Cameron Diazzal.

 • Az ellopott kutyáért 2,5 millió forintos váltságdíj

  100 ezer svéd koronát - csaknem 2,5 millió forintot - ajánlott fel jutalmul egy házaspár ellopott kutyájának visszaszolgáltatásáért egy ismeretlen milliárdos Svédországban.

  "Ellopni egy védtelen kiskutyát alávaló. Ezen a pénzen a tolvajok egynél jóval több ebet vehetnek" - mondta a névtelenségbe burkolózó illetõ.

 • Szexi naptárat készített Cheryl Cole

  Cheryl Cole ismét bizonyítékát adta szexi naptárjával, hogy az angol nõk is gyönyörûek.

 • 202 utas volt a kigyulladt Boeing fedélzetén

  Egy San Franciscóból Ausztráliába tartó repülõgép egyik hajtómûve egyik pillanatról a másikra szikrákat kezdett el szórni, majd az egész motor lángba borult.

 • Levágták a mellbimbóját!

  Lehet, hogy szoptatni sem tud majd jobb mellén az a fiatal lány, akinek véletlenül vágták le egyik mellbimbóját a pécsi 1. számú rendelõintézet sebészetén, mert anyajegynek nézte az orvos.

  A 17 éves Orsinak egy éve kezdett nõni a mellén egy szemölcs, amely közel akkorára nõtt mint mellbimbója. A középiskolás lányt mûtõ orvos hatalmasat hibázott, amikor a szemölcs helyett a mellbimbót metszette le.

 • Fõiskolán folytatja Zita

  Debreczeni Zita eldöntötte: befejezi tanulmányait és végre diplomát szerez. A modellt a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Fõiskola fotográfia szakára vették fel.

 • Álmában elmotyogtatta férjével annak szeretõje nevét, címét

  Peking - Alvó férjét faggatta ki egy gyanakvó feleség Kínában és a férfi vallott: elmotyogta, hogy szeretõje van.

  A nej körmönfontan beszélgetést kezdett férjével, miután az elaludt és sikerült is kivallatnia: a férfi felfedte a nõ nevét és pontos címét, jószerivel csak a személyi számát nem.

 • Vilmos és Harry herceg a londoni Bond-bemutatón

  Vilmos és Harry herceg is részt vesz a legújabb James Bond-kaland díszbemutatóján, királyi rangot adva a londoni premiernek.

  A Quantum csendje címû 22. Bond-mozi producerei kedden jelentették be, hogy a brit uralkodóház két képviselõje is megjelenik a vörös szõnyegen.

 • Történelmi találkozás a Jóbarátoknál

  Történelmi találkozásnak lehettek tanúi egy nyári partin a meghívottak, nyolc év után elõször ölelte át egymást ismét a Jóbarátok két fõszereplõje.

 • Guminõt csinált az exébõl egy férfi

  Egy olasz üzletemberben mély nyomott hagyott a barátnõje. Olyannyira, hogy hiányát pótolnia kellett, így guminõbõl csináltatta meg volt kedvesének kiköpött mását.

 • Katy Perry újra szingli

  Katy Perry az elmúlt szerelem helyett bevetette magát a stúdióba. Õ így gyógyul. Azt még nem tudni, mennyire vehetõ komolyan Katy Perry legújabb szakítása - esetleges szakítási kísérlete, hiszen az énekesnõ és John Mayer immáron másodszorra mond búcsút egymásnak.

 • Japán megtagadta a beutazást Paris Hiltontól

  Megtagadták a beutazást szerdán a japán hatóságok a kábítószervádak miatt felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt Paris Hiltontól.

loading...