rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságáról

 • Share on Tumblr

  Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságárólAz egész világot meghökkentette a napokban Beyoncé apja, Matthew Knowles kijelentése, miszerint ő maga is a hírekből értesült arról, hogy az ötéves Blue Ivy után ikerunokái születnek. A 65 éves férfi interjúja szerint a díva nagyon okosan tette, hogy még előtte is titkolta a terhességét az első időszakban, hiszen így a várandósság legkritikusabb időszakában sikerült megkímélnie magát az újságírók és lesifotósok zaklatásától. Mint ismeretes, Beyoncé és apja viszonya az utóbbi években kissé megromlott, mivel számos alkalommal nyilatkozott a lányáról annak tudta nélkül.

  loading...

  Ennek alapján sokan nem lepődtek meg azon, hogy Matthew papát nem avatták be a titokba.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Levágott nõi fejjel dicsekedett egy bangladesi férfi

  Megöltem a feleségem! - kiáltozta büszkén lépdelve egy levágott nõi fejjel Dakka utcáin egy bangladesi férfi, mielõtt a rendõrök õrizetbe vették - írta az MTI.

  Késõbb kiderült, hogy nem is a férfi felesége volt az áldozat. A 34 éves Amin korábban összeveszett a nejével, elrohant otthonról és csak három nappal késõbb tért haza. Amikor csütörtökön belépett lakásába, nejét nem találta, így berontott a 22 éves albérlõjük szobájába, és egy konyhakéssel levágta a nõ fejét.

 • Kéttucatnyi vezérszurkoló ragadt a liftben

  Austin - Kíváncsiak voltak rá, hányan férnek be, ezért összesen huszonhat amerikai tinédzser préselte bele magát a Texasi Egyetem liftjébe - de aztán nem tudtak kijönni.

 • Michael Jackson apja is beperelte az orvost

  Gondatlan halálokozás címén keresetet nyújtott be Michael Jackson háziorvosa ellen az elhunyt popsztár édesapja.

 • Úton a baba Rihannánál?

  A héten betegségre hivatkozva mondta le koncertjeit, de állítólag a reggeli rosszulléteinek oka valójában az, hogy úton van a baba!

 • Eva Longoria Franciaországba költözne!

  A Született feleségek sztárja, ha befejezte a filmezést, akkor férje szülõhazájába szeretne költözni.

  "Otthon érzem magam, ha odamegyek. Még sokat kell franciát tanulnom, és rengeteg francia kaját akarok fõzni" -nyilatkozta a világsztár, aki úgy döntött, hogy filmes karrierje után Franciországba költözne férjével.

  Kedvenc vidéke Dél-Franciaország, ahol a színésznõ véleménye szerint az egész életét le tudná élni. A híres szépség esküvõjét is Franciországban tartotta 2007-ben.

 • A nõk jobban bánnak a pénzzel

  Ugyan sokként érheti a feleségüket költekezéssel vádló férjeket, de egy tanulmányból kiderült, hogy a nõk bizony jobban bánnak a pénzzel mint a férfiak.

 • Elfogták a szegedi bankrablás nõi elkövetõjét!

  Elfogta a rendõrség a két héttel ezelõtti szegedi bankrablás elkövetõjét kedden Magyarcsanádon.

  A 23 éves nõ nem ismeretlen a rendõrség elõtt, korábban rablás, lopás, hamis vád, közokirat-hamisítás miatt indult ellene eljárás.

 • Cameron Diaz és Paul Sculfurra összeköltözik!

  A színésznõ úgy tûnik mégsem unt rá Paul Sculfurra, ugyanis a US Magazin információi szerint elhatározták, hogy összeköltöztek.

  A modell, aki korábban Jennifer Anistont boldogította egy rövid ideig, most beköltözött Cameron Diaz hollywoodi házába, és a színésznõ állítólag boldogabb mint valaha.

  "Paul feladta agglegény életét és beköltözött Cameron hollywoodi otthonába. Kellemes napi rutint alakítottak ki.Cameron viszi el az edzõterembe Pault", tudhattuk meg Diaz egyik ismerõsétõl a nélkülözhetetlen információt.

 • Utálják egymást az Olsen ikrek

  Ashley és Mary-Kate Olsen utálják egymást. Saját divatcégükrt a jövõben két különbözõ néven fogják futtatni, és el is költöznek egymás közelébõl, mert nagyon megromlott a viszonyuk.

  A világ szemében õk voltak a tökéletes testvérek, akik együtt lettek sikeresek, de Ashley és Mary-Kate Olsen úgy döntött: 21 év együttélés és közös üzlet után külön utakon indulnak el. A nagykorúvá vált lányok a hírek szerint az utóbbi idõben rengeteget veszekedtek, és konfliktusaikat nem beszélték meg.

 • A fedélzeti illemhelyek meghibásodása miatt fordult vissza egy repülõgép két és fél óra után

  Már két és fél órája volt úton egy Rio de Janeiróból Párizsba tartó utasszállító repülõgép, amikor a fedélzeti illemhelyek meghibásodása miatt a kapitány visszafordította a gépet.

 • Vaginaillatú parfüm

  Egy német vállalat vaginaillatú parfümöt készített Vulva Original néven. Pár tucat nõtõl gyûjtött mintát, hogy elkészíthesse a természetes illatot. Az erotikus kiegészítõket gyártó cég, a németországi Vivaeros terméke hûen adja vissza a nõi nem természetes illatát. A parfümöt hatékony nemi izgatószerként tartják számon, ára 39 euró.

 • 2012. 12. 12-én 12 óra 12 perckor lesz 12 éves egy amerikai fiú

  Nem csalás, nem ámítás: 2012. 12. hó 12-én 12 óra 12 perckor lesz 12 éves egy amerikai fiú.

 • Szado-mazo macska! Mindent lenyel, ami befér a szájába!

  Különleges rekordot állított fel a Buszja nevû, kicsit sem fajtiszta moszkvai macska: folyton lenyel valamit, amit aztán úgy kell kioperálni belõle.

  Gazdái szerint elsõ ízben, még egészen kicsi cica korában Buszja elvesztette étvágyát. A röntgen három közepes méretû szegecset mutatott ki a gyomrában. Az idegen testeket kioperálták, s egy idõ múlva hazaengedték a beteget azzal, hogy szigorú diétát kell tartania.

 • Az aktmodell, Rhian Sugden a bugyijában matatott

  A britek (legújabb) szexi aktmodellje, Rhian Sugden mindenre hajlandó. Ezt a legutóbbi, Nuts magazinnak készült fotózásán is megmutatta.

 • Fekete Laci elérte a 167 kiló

  Fekete Laci nemcsak az erõemelésben rekorder, de a csülökevésben is. Egyszerre 32 csülköt is be tud vágni a bendõjébe.

 • Penélope Cruz hivatalosan is bejelentette, hogy gyermeket vár

  Hivatalosan is bejelentette terhességét a gyönyörû színésznõ, Penélope Cruz.

 • Pachmann Péter a Tények hírolvasója is távozhat a TV2-tõl

  Pachmann Péter a Tények hírolvasója is távozhat a csatornától. A hiradós Várkonyi Andrea társa, általában hétvégenként olvassák a híreket a nézõknek.

  A csatornánál az a pletyka járja hogy a reggeli mûsorsávban dolgozó Schuster Richárd veszi át hamarosan Pachmann Péter helyét.

  Azt egyelõre nem lehet fixálni, hogy mi lesz a jövõben Pachmann sorsa, de elõfordulhat, hogy a háttérben, mint híradós szerkesztõ kap majd szerepet a csatornánál.

 • Megtiltotta a dohányzást minisztereinek Putyin

  Megtiltotta hat dohányzó miniszterének Vlagyimir Putyin orosz kormányfõ, hogy cigarettához nyúljon.

 • Britney Spears most nem a sztárvilágból választott magának párt

  Britney Spears ezúttal egy átlagembernek adta meg az esélyt arra, hogy megtalálja a szíve kulcsát.

 • Inas Allah - husicsoda

  Lagos - Inas Allah csodájára járnak egy étterembe az emberek Nigériában.

  Az inas Allah egy darab hús: ennek inas, avagy mócsingos részei adják ki az Allah feliratot. Maga az éttermes fedezte fel, amikor meg akarta enni a korábban már megfõzött és megszárított hússzeletet. Az imígyen tartósított marhahúskészletben kutakodva, még három Allah-szeletet sikerült lelnie.

 • Egy párt alkot Mila Kunis és Ashton Kutcher

  Kéz a kézben sétálgatott, majd szenvedélyesen csókolózott Mila Kunis és Ashton Kutcher. A szerelmesek most vállalták fel elõször a nagy nyilvánosság elõtt, hogy együtt vannak.

 • Hivatalosan is kimondták Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán válását

  Hivatalosan is kimondták Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán válásátSzinetár Dóra és második férje, Bereczki Zoltán hivatalosan is elváltak, nemrégiben ugyanis a bíróságon is kimondták, hogy a korábban álompárként emlegetett színész-énekes duó már nem férj és feleség többé. A válás során Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán közt semmilyen vita nem alakult ki, mindenben sikerült békésen megegyezniük. Kislányuk, Zorka felügyeleti jogát Szinetár nyerte meg, így az ötesztendős gyermek az édesanyjával él, de mivel a szülők nem haragban váltak el, és a pici eddig is ugyanannyi időt töltött édesapjával, mint a mamájával.

 • Újra szingli a Jóban Rosszban Halász Gergõje

  Szakított barátnõjével a Jóban Rosszban sztárja.

 • WC-csészét kapott ajándékba Csehország szófiai nagykövete

  WC-csészét kapott ajándékba pénteken Csehország szófiai nagykövete, utalásul arra a cseh európai uniós soros elnökség keretében Brüsszelben kiállított mûtárgyra, amely Bulgária térképét balkáni WC-formában ábrázolta.

  Egy civil szervezet adta át a WC-kagylót a nagykövetnek, amikor éppen a cseh EU-elnökség prioritásait taglalta a BTA bolgár hírügynökség szerint.

 • Egeret talált egy diáklány a chipses zacskóban

  Szó szerint elájult az a diáklány, aki szinte az utolsó falatig gyanútlanul csipegette a zacskóból a chipset, ám végül valami egészen más akadt a kezébe.

 • 2 hétre eltiltották az énekléstõl Lakatos Yvettet

  2 hétre eltiltották az énekléstõl Lakatos Yvettet, a Megasztár egykori énekesnõjét.

 • Britney kislányt szeretne volt férjétõl

  Érdekes hír repült ki Britney Spears háza tájáról. A jelenben botrányairól is híres énekesnõ újra szülni akar - mégpedig volt férjének, Kevin Federline-nak.

  A legfrissebb hírek szerint ugyanis az egykori szerelmesek rájöttek: jobb nekik együtt, mint külön-külön.

  Britney és egykori férje Kevin megint együtt járnak és nem látnak akadály egy újabb csemetének.

 • Csökken a miniszterek fizetése!

  Júniustól 15 százalékkal csökkenhet a miniszterek fizetése, miután az Országgyûlés 206 igen, 156 nem szavazattal, 1 tartózkodással elfogadta az errõl szóló törvényt. Ezzel bruttó 257 ezer forinttal csökken a miniszterek havi fizetése.

 • Lopással gyanusították meg Kate Hudsont

  Lopással vádolja egy kozmetikai termékeket gyártó cég Kate Hudsont.

  A cég a bíróságra azt állítja, hogy a színésznõ és fodrász üzlettársa lenyúlták az ötletüket, miszerint vulkáni hamuval teszik még jobbá hajápoló termékeiket.

  A cég állítja, hogy Hudson és Babaii azután dobták piacra saját, szintén ezzel az összetevõvel dicsekvõ produktumaikat, miután megmutatták nekik mintáikat.

 • Elizabeth Taylor halálközelben

  Elizabeth Taylort csütörtök hajnalban lélegeztetõ gépre kellett kapcsolni, miután szívelégtelensége következtében nem volt képes egyedül oxigénhez jutni. A haldokló filmlegenda mellett családja virraszt.

  A 76 éves színésznõt egyszerû megfázással szállították kórházba a múlt héten, ami aztán gyorsan tüdõgyulladásba csapott át. Taylor állapota azóta egyre rosszabbodott, és már lélegeztetõ gépre is kellett kapcsolni.

loading...