rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságáról

 • Share on Tumblr

  Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságárólAz egész világot meghökkentette a napokban Beyoncé apja, Matthew Knowles kijelentése, miszerint ő maga is a hírekből értesült arról, hogy az ötéves Blue Ivy után ikerunokái születnek. A 65 éves férfi interjúja szerint a díva nagyon okosan tette, hogy még előtte is titkolta a terhességét az első időszakban, hiszen így a várandósság legkritikusabb időszakában sikerült megkímélnie magát az újságírók és lesifotósok zaklatásától. Mint ismeretes, Beyoncé és apja viszonya az utóbbi években kissé megromlott, mivel számos alkalommal nyilatkozott a lányáról annak tudta nélkül.

  Ennek alapján sokan nem lepődtek meg azon, hogy Matthew papát nem avatták be a titokba.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • 46 gyermeke van Európa legszorgosabb spermadonorjának

  Európa legszorgosabb spermadonorja alighanem az a holland férfi, aki összesen 46 gyermek megfoganásához járult hozzá anélkül, hogy az anyákhoz bármi köze volna.

  Ed Houben, aki sokáig agglegényként élt, ám nemrég komoly kapcsolatba kezdett, semmiféle ellenszolgáltatást nem kért a spermaadásokért. Néhány éve kezdett spermát adományozni egy mesterséges megtermékenyítéssel foglalkozó klinikának, ám kihasználta az engedélyezett 25 alkalmat, s ezután az interneten adott fel hirdetést.

 • Holnap születhet ítélet a Tvmaci perében

  Holnap születhet ítélet abban a perben, amit a Tévémaci, a Vízipók és egyéb mesefilmek felhasználói jogának tárgyában indított egy civil szervezet a Magyar Televízióval és egy másik gazdasági társasággal szemben.

  A Magyar Animációs Filmalkotók Egyesülete (MAFE) azt kívánta megtudni a Magyar Televízió Zrt.-tõl (MTV), illetve a PannóniaFilm Kft-tõl, hogy mikor és hogyan szerezték meg a kérdéses mesékre vonatkozó felhasználási jogokat, illetve milyen jogi alapon rendelkeznek ezek felhasználói jogával.

 • 102 éves volt: meghalt Sztálin kedvenc balerinája

  102 éves korában meghalt az orosz balett legendája, Marina Szemjonova - a moszkvai Bolsoj Színház. Szemjonova egyike volt a szovjet korszak elsõ príma balerináinak, akirõl úgy tartották, hogy Sztálin kedvence volt.

 • Ötvenmilliós szülinap Beyoncé lányának

  Majdnem ötvenmillió forintot tapsolt el Beyoncé és Jay-Z lányuk elsõ születésnapjára, amire még csak emlékezni se fog.

 • Nem kukoricázó mozik

  London - Szaporodnak a pattogatott kukoricától mentes mozik Nagy-Britanniában.

  Eddig már három hálózat mozijaiból tiltották ki a rágcsálnivalót. A nem kukoricázó trió értékesebb, mûvészi igényû filmeket vetít.

 • Teherautó a nappali pamlagján

  London - Már a televíziója elé sem mer leülni nappalijában egy walesi asszony, attól tartván, hogy immár tizenhatodik alkalommal kell majd szembe néznie egy házába belerohanó teherautóval.

 • Lady GaGa vetkõzni fog!

  A mindig extravagáns és semmitõl sem meghátráló Lady GaGa úgy tûnik újabb húzásra készül. Izgatottan és mindent beleadva készül egy meztelen fotózásra a Playboy magazinnal.

 • Lidsay Lohan nem kért a 120 milliós ajánlatból

  Lindsay Lohan visszautasított egy igen jól jövedelmezõ ajánlatot - hiába hívták ugyanis a Szombat esti láz amerikai megfelelõjébe (Dancing With The Stars), õ nem kért belõle.

 • Chris Brown szeret a közutálat tárgya lenni

  Chris Brown szeret a közutálat tárgya lenniChris Brown élvezi, hogy ő lehet a közutálat tárgya az embereknél. A rappert nem zavarja, hogy mindenki negatívan áll hozzá, fura módon élvezi ezt a helyzetet. Fura dolgot tweetelt egyik nap Chris Brown. A rapper pár évvel ezelőtt megverte akkori barátnőjét Rihannát. A széptvert énekesnőről készült rendőrségi felvételek bejárták a sajtót, és Brownt próbaidőre és közmunkára ítélték. A rapper megpróbált újra visszakerülni a zenei életbe, de egykori pályatársai elfordultak tőle. Agresszióját még mindig nem tudja rendesen levezetni, ezért pár havonta összetűzésbe kerül valamelyik hírességgel.

 • Apjáról fiúra száll a kollégiumi szoba is

  Igen szorosan jár apja nyomában egy egyetemista fiú az Egyesült Államokban: ugyanazon az egyetemen véletlenül ugyanazt a kollégiumi szobát kapta, amit egy kilincs bizonyít.

  Az apa éppen három étvizeddel ezelõtt koptatta ugyanazokat a padokat, székeket és talán ugyanazt az ágyat, bár utóbbit feltehetõen cserélték, ahogy valószínûleg a székek sem a régiek.

  Az MTI szerint annak a valószínûsége viszont, hogy idõvel éppen ugyanazt a szobát kapja apa és fia, jóval csekélyebb, mivel az egyetemhez 8 ezer kollégiumi szoba tartozik.

 • Elítélték Fenyõ Ivánt!

  Fenyõ Ivánt (28), az S. O. S. Szerelem! sztárját bûnösnek találták! Az elsõfokú ítélet szerint a színész gondatlanságból okozott közúti balesetet: áthajtott a piroson, hetvenöttel haladt hetven helyett, és azt is beismerte, alkoholt fogyasztott, mielõtt autóba ült. Tavaly április 19-én a kora reggeli órákban Fenyõ Iván áthajtott a Hungária körúti piroson Saabjával, amikor összeütközött a neki jobbról, a Hõs utcából érkezõ kisebb haszongépjármûvel. A Pick Up keresztbe fordult az úttesten, sofõrje kulcscsontja eltört, agyrázkódást kapott, és megsérült a válla is.

 • Kocsmában dolgozhat az obszcén humora miatt kirúgott áruházi Mikulás

  Egy helyi kocsmában kapott állást az a San Franciscó-i Mikulás, akit 20 év után obszcén humora miatt rúgtak ki a Macy's amerikai áruházlánctól.

 • Nadrág nélkül Pokrivtsák Mónika

  Nadrág és sötét árnyalatú ruhák nélkül éli napjait Pokrivtsák Mónika, az RTL Klub mûsorvezetõnõje. "Csak nagyon ritkán hordok nadrágot, akkor is leginkább farmert választok."

  Imádja az élénk színeket, mert úgy véli, azok jókedvûvé tesznek mindenkit; kedvence a türkizkék. Mikor feltûnt a televízió képernyõjén a szimpatikus fiatal lány, gyorsan felfigyeltek rá a nézõk.

  Fogyásának köszönhetõen tökéletes alakját is megvillantja, nemrégiben ugyanis a nyuszis magazin címlapján pózolt.

 • Marketing tanácsadó lett a 40 éves szûz apáca

  A floridai születésû Achille Zozime úgy gondolta, hogy az eddig megszerzett egyházi tapasztalatait az üzleti életben kamatoztatja tovább. Achille feladata a floridai Palm Bay katolikus felekezet kommunikációs feladatainak az ellátása volt.

 • Peggy-t a lovat kitiltották a kocsmából

  Törzsvendég lovat tiltottak ki egy brit kocsmából. Peggy, a 12 éves igásló akkortól kezdett a kocsmába járni, amikor gazdája egyszer rosszul kötötte meg a bejárat elõtt, a kanca meg utána baktatott. Nagy sikere volt - nem a gazdának, hanem a vendéglõi vendég lónak -, meg is vendégelték, és azóta minden nap együtt itta sörét 62 éves gazdájával, elropogtatva hozzá némi sörkorcsolyát.

 • Cristiano Ronaldo sms-ben szakított kedvesével

  Nem a legelegánsabb módját választotta Cristiano Ronado annak, hogy szakítson kedvesével: Nereida Gallardónak SMS-ben üzente meg, hogy vége!

  A spanyol delnõ persze nem dõlt a kardjába, és megpróbál még némi hasznot kicsikarni a volt kapcsolatból, és az õt faggató újságíróknak szívesen árul el egy-két titkot a latin lover focistáról.

  Állításaiból többek között kiderül, hogy nem a játékossal folytatott hosszú, meghitt beszélgetések hiányoznak neki a legjobban...

 • Wesley Snipes a Legfelsõbb Bíróság elõtt akarja igazolni ártatlanságát

  A Penge-trilógia sztárja mintegy 9 nappal börtönbevonulása után azzal a kéréssel fordult az ügyében eljáró bíróhoz, hogy engedélyezze ideiglenes szabadlábra bocsátását.

 • Az angolok humora a sírköveiken tûnik ki leginkább

  Saját friss felmérésük szerint az angolok humora a sírköveiken tûnik ki leginkább. Az elsõ helyre Spike Milligan sírfelirata került a toplistán, amely eképpen hangzik: "Én szóltam, hogy beteg vagyok."

  Az angol humor ugyan világhírû, ám nem mindenki tudja határtalan röhögéssel díjazni. Ennek fényében érthetõ meg, hogy miért Spike Milligan ír komikus sírfelirata lett az elsõ a közvélemény-kutatás szerint. És hogy miért olyan fergetegesen vicces az angolok szerint a második és a harmadik helyezett.

 • Nem semmi: 13 millió forintnyi dollárt költött körmeire Rita Ora

  Nem semmi: 13 millió forintnyi dollárt költött körmeire Rita OraRita Ora mindent megtett azért, hogy rá figyeljenek a vörös szőnyegen. Az MTV VMA-re minden sztár kitesz magáért, hogy az egyik legnívósabb díjátadó lévén nem jelenhetnek meg szedett-vedett cuccban. Rita Ora már az ouftitjével is magára vonzotta a tekinteteket, hisz vörös, hálóingre hajazó szaténruhája nem hagyott túl sokat a képzeletnek. Most pedig kiderült, hogy feltűnő körmeire sem sajnálta a pénzt: 56 ezer dollárt, vagyis átszámolva körülbelül 13 millió forintot költött rájuk! Ez azért már lehet egy kicsit sok...

 • Horror költözik a vécékbe Japánban!

  Horror költözik a vécékbe Japánban: 9 fejezetes rémnovellát nyomtat egy toalettpapír-gyártó cég a termékeire.

  A vécék Japánban amúgyis félelmetes helyek, a hiedelem szerint ugyanis ott tanyáznak a kísértetek. Ennek oka, hogy általában az otthonok hagyományosan legsötétebb zuga volt az árnyékszék.

 • Újra apa lesz Alec Baldwin

  A tavaly újra nõsült Alec Baldwin legszívesebben zokogna a boldogságtól.

 • A pénz nem boldogít, de segít benne

  A pénz nem boldogít, de úgy tûnik, segít a boldogság elérésében - derült ki egy amerikai felmérésbõl.

 • Volt partnere mellett keresi a vigaszt Katie Holmes

  Úgy tûnik a színésznõ egyik volt partnere mellett keresi a vigaszt Tom Cruise után.

 • Kettõs életet élt két feleséggel egy férfi az Egyesült Államokban

  Egy háztömbben élt kettõs életet két feleséggel egy férfi az Egyesült Államokban, de vége a duplázásnak: lebukott és bíróság elé kerül.

  A 61 éves férfi feltehetõen szereti a kényelmet, ezért "bigámiázott" egymáshoz ily közel élõ asszonyaival. A hölgyek nem tudtak egymásról, az elsõ feleség 22 éve ment hozzá a férjéhez, a második 3 esztendeje ment hozzá a férjhez. Mindkét asszony ötvenes éveiben ját.

 • Brad Pitt is Sarah Polley-t akarta

  Sarah Polley, a Váratlan utazás sztárja mindössze hatéves volt, mikor édesanyja beprotezsálta egy produkcióba. A kislány azonnal belopta magát mindenki szívébe.

 • Túlélte az egyik mozdonyvezetõ a belgiumi vasúti katasztrófát

  Súlyos sérülésekkel, de túlélte az egyik mozdonyvezetõ a Brüsszel melletti vasúti szerencsétlenséget - derült ki brüsszeli sajtójelentésekbõl. A La Derniere Heure címû napilap úgy tudja, annak a vonatnak a vezetõjérõl van szó, amely a feltevések szerint figyelmen kívül hagyta a tilos jelzést. Vasúti illetékesek jelezték, hogy amint a sérült állapota lehetõvé teszi, kihallgatják a történtekrõl, de ez akár napokba is telhet.

 • Kétszer is megnyerte a lottón a fõdíjat egy kínai matematika tanár

  Szinte egymás után sikerült kétszer megcsípnie a lottón a fõdíjat egy kínai matematika-tanárnak, elõször májusban, aztán a múlt hét végén újra.

 • Ismét édesanya lesz Cristina Aguilera

  Ismét édesanya lesz Cristina AguileraMásodik vőlegényével második gyermekét várja az énekesnő. Nemcsak azért volt időszerű Christina Aguilera és Matt Rutler Valentin-napi eljegyzése, mert már bő három éve együtt vannak, hanem mert hamarosan szülői örömök elé néznek. A filmes asszisztens anyukája ugyanis bejelentette, hogy nagymama lesz, ami annyit jelent, hogy Christina gyereket vár Matthew-tól. Azt egyelőre nem tudni, hogy a pici mikor érkezik, de valószínűleg a terhessége elején jár Aguilera, hiszen nem látszik rajta a gyermekáldás.

 • Egymillió darab húsos derelye a karaoke-világbajnokság gyõztesének

  Egymillió darab pelmenyit, azaz orosz húsos derelyét nyer a moszkvai karaoke-világbajnokság közönségdíjasa.

 • Autóbalesetett szenvedett Márk!

  Autóbalesetet szenvedett ma reggel az énekes, Márk.

  Azt, hogy pontosan mi történt, egyelõre nem lehet tudni.

  Mindezt az RTL Klub Reggelijébõl tudtuk meg. Az énekes éppen a mûsor felvételére igyekezett, amikor balesetet szenvedett.

  A mûsorvezetõk elmondták, valószínûleg az esõ is hozzájárult a szerencsétlenséghez. Természetesen, hamarosan beszámolunk a részletekrõl is.