rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságáról

 • Share on Tumblr

  Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságárólAz egész világot meghökkentette a napokban Beyoncé apja, Matthew Knowles kijelentése, miszerint ő maga is a hírekből értesült arról, hogy az ötéves Blue Ivy után ikerunokái születnek. A 65 éves férfi interjúja szerint a díva nagyon okosan tette, hogy még előtte is titkolta a terhességét az első időszakban, hiszen így a várandósság legkritikusabb időszakában sikerült megkímélnie magát az újságírók és lesifotósok zaklatásától. Mint ismeretes, Beyoncé és apja viszonya az utóbbi években kissé megromlott, mivel számos alkalommal nyilatkozott a lányáról annak tudta nélkül.

  loading...

  Ennek alapján sokan nem lepődtek meg azon, hogy Matthew papát nem avatták be a titokba.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Egyre több férfi tesz zaklatás miatt panasz Amerikában

  Tíz év alatt a kétszeresére nõtt a férfiak által szexuális zaklatás miatt benyújtott panaszok száma az Egyesült Államokban.

 • Jamie Oliver fõz a G20-csúcs résztvevõinek, de csak 'egyszerû' ételeket

  London - Jamie Oliver fõz a húsz legnagyobb fejlett és fejlõdõ gazdaság (G20) áprilisi londoni csúcstalálkozója résztvevõinek bankettjén, ahol a gazdasági válságra való tekintettel szolid árú ételsort majd szolgálnak fel.

  A The Times online kiadása szerint ugyanis Gordon Brown brit miniszterelnök el akarja kerülni a tavalyi japán G8 csúcs malõrjét, ahol 18 fogásos vacsorával kedveskedtek egy olyan tanácskozás résztvevõknek, amely a nemzetközi élelmiszerválság hatásait volt hivatott tompítani.

 • Ismét Vilmos és Kate "pillanatokon belüli" jegyességét jósolják

  Ismét Vilmos brit trónörökös és kedvese, Kete Middleton jegyességének "pillanatokon belüli" bejelentésére következtetnek bizonyos jelekbõl a herceg környezetében.

 • Lindsay Lohan-t újra letartóztatták

  Lindsay Lohan sosem volt híres jó magaviseletérõl, így nem meglepõ, hogy ismét botrányba keveredett. A színésznõt tegnap hajnali négykor nyilvánosan letartóztatták New York egyik utcáján.

 • Elhunyt Pavel Popovics volt szovjet ûrhajós!

  Elhunyt szerdán Pavel Popovics volt szovjet ûrhajós, aki az ûrhajózás történetében elõször végrehajtott páros ûrrepülés egyik résztvevõje volt.

  Popovics a Krímben, egy szanatóriumban halt meg, öt nappal a 80. születésnapja elõtt. Az ukrajnai születésû Popovics a negyedik szovjet ûrhajósként 1962. augusztus 12-én indult a világûrbe a Vosztok-4-es ûrhajó kabinjában.

 • Túl hangosan szexelnek, ezért nem találkozhatnak

  Túl hangos szex miatt eltiltottak Nagy-Britanniában egy férfit attól, hogy barátnõjét látogathassa a nõ lakásán. A bíróság ítélete szerint a 32 éves férfinak legalább százméteres távolságot kell tartania a szerelmi vagy inkább szexfészektõl.

 • Vendégeket 'köröz' egy kocsma Nagy-Britanniában

  Vendégeket "köröz" egy kocsma Nagy-Britanniában, mert csupán kettõ van neki, mármint törzsvendég, és ha nem lesz több, bezárhat.

  "Körözés! Keresünk vendéget. Kezdõ is jöhet, tapasztalatlanság nem hátrány, teljes körû képzést kap. Jelentkezés bent" - ez a szöveg áll a 43 éves kocsmáros, Tim Gibson kocsmája elõtti hirdetõtáblán Blean városában.

 • Tizennyolcezren voltak kíváncsiak a csirkeszárnyevõ-versenyre Amerikában

  Az idei gyõztes 238 csirkeszárny bekebelezésével nyerte meg az amerikaifutball-bajnokság döntõjéhez, a Super Bowl-hoz igazított, immár tizennyolcadik alkalommal megrendezett csirkeszárnyevõ-versenyt.

 • Fia fogkeféjével tisztogatta a vécét

  Vécépucolási családi vitában kellett rendet tennie a rendõrségnek az Egyesült Államokban.

 • Újra apai örömök elé néz Hujber Feri

  Újra apai örömök elé néz Hujber FeriMásodik kisbabáját várja Hujber Feri felesége! A korábban sok vihart megélt házaspár a sors ajándékának tartja, hogy a pici baba elsőre összejött. Cynthia a harmadik hónapban van. A színész felesége, Cynthia már a szíve alatt hordja a kis jövevényt, most a harmadik hónapon van túl. Szerencsés, mert filigrán alakján egyelőre nem látszik, hogy áldott állapotban van. A házaspár kisfia már tud a hugica vagy öcsike érkezéséről, ahogy a boldog nagyszülők is. Noel izgatottan várja kis testvérét, esténként az édesanyja pocakját simogatja.

 • Sose randizna Sandra Bullockkal George Clooney

  Sose randizna Sandra Bullockkal George ClooneyGeorge Clooney életében nem sok olyan nő van, aki tabunak számít. Sandra Bullock viszont közéjük tartozik. George Clooneyt igen szoros szálak fűzik Sandra Bullockhoz, de a hollywoodi szívtipró állítja, sosem randizna a színésznővel. Mint ahogy azt a közös filmjük, a Gravitáció promóciós körútján nyilatkozva elárulta, nagyon közeli kapcsolatban van mind Bullockkal, mind a színésznő adoptált kisfiával, Louis-szal, de barátságon kívül sosem volt közöttük semmi. Úgy gondolja kár lenne elrontani ezt a szép barátságot a rendizgatással.

 • A Beatlest méltatta a Vatikán hivatalos lapja

  Vatikánváros - Méltató cikket szentelt a Beatlesnek a Vatikán félhivatalos lapja, a L,Osservatore Romano abból az alkalomból, hogy 40 éve jelent meg a Gombafejûek híres Fehér Albuma (White Album).

  A lap, amelynek feltûnõ modernizálódására már felfigyelt az elmúlt hónapokban a nemzetközi világsajtó, felidézte John Lennonnak ama sokat emlegetett mondását, amely szerint a Beatles "népszerûbb Jézus Krisztusnál" - ez a szájukból enyhén cinikus...

 • Lesmárolta Jude Law Zimány Lindát

  Lesmárolta Jude Law Zimány LindátEgy belvárosi szórakozóhelyen lazított a forgatási nap végén a Budapesten tartózkodó Jude Law. A színészről köztudott, hogy testőrök nélkül, lazán mászkál a számára idegen városban és örömmel fotózkodik rajongóival. Tegnap azonban egy hazai celeb társaságában lazított. Zimány Linda annyira megtetszett a tökrészeg színésznek, hogy ölelgette és csókolgatta a modellt. Az esetről videó is készült. A Youtube-ra feltöltött videó alatt hozzászólók szerint azonban nem biztos, hogy véletlen találkozásról van szó.

 • Sorshúzáson akarja kiárusítani a lakásait

  Sorshúzáson akarja "kiárusítani" egy spanyol befektetõ azokat a lakásokat, amelyeket eddig nem sikerült eladnia egy Barcelona közelében épült lakótelepen.

  A Grupo de Empresas Rob nevû ingatlancég lakásonként 7000 - egyenként 50 euró (13 ezer forint) címletû - sorsjegyet bocsát ki, így 350 ezer eurós bevétele lenne egy-egy lakásból. Összesen 31 lakást sorsolna ki ezen a módon.

 • DVD-tévedésért menesztettek egy bírót

  Kölcsönzõbe idejében vissza nem vitt DVD miatt adatott ki elfogató parancsot tévesen egy bíró az Egyesült Államokban egy ifjú ellen, ami végül az állásába került, holott már 30 éve bíráskodott.

 • Hatéves kisfiú lõtte hasba testvérét Nyíregyházán

  A sérültet életveszélyes állapotban vitték kórházba. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság tájékoztatása szerint életveszélyes hasi sérüléssel került kórházba csütörtök este egy 12 éves nyíregyházi kislány.

 • Egy dúsgazdag bankár milliárdokat nyert kaparos sorsjegyen

  Egy dúsgazdag londoni bankár élete legjobb befektetését ütötte nyélbe egy kaparós sorsjegy megvételével. Nyereménye révén évente mintegy 600 ezer font (több mint 200 millió forint) üti a markát egészen az élete végéig – számol be a Daily Telegraph.

  A bankvezetõ az édesanyját kérte meg, hogy vegyen neki három sorsjegyet. Az egyik volt a fõnyeremény, ám ez elmondása szerint a hatalmas összegû életjáradék nem változtatja meg az életét, mivel eddig is nagyon boldog és szerencsés volt.

 • Szexpartnereirõl írt disszertációt egy amerikai egyetemista lány

  Viccnek indult, de az internet segítségével az egész egyetemen elterjedt és a médiában is hír lett egy amerikai egyetemista lány szexuális partnereinek teljesítményérõl írt "dolgozata".

 • A Rolling Stones gitárosa megtalálta élete szerelmét, aki 31 évvel fiatalabb nálla

  A Rolling Stones gitárosa, Ronnie Wood ismételten megtalálta élete szerelmét, ezért oltár elé vezeti a nála harmincegy évvel fiatalabb barátnõjét.

 • Charlie Sheen pénzt ajándékozott Lindsay Lohannek

  Charlie Sheen 100 ezer dollárt ajándékozott Lindsay Lohannek, hogy a színésznõ ki tudja fizetni az adóhátralékát.

 • Nyolcvannégymillió forintos borravaló egy brit taxisofõrnek

  Csaknem 84 millió forintnyi, azaz pontosan 250 ezer font borravalót kapott Don Pratt brit taxisofõr, aki több mint húszévnyi szolgálatáért vehette át ezt a mesésnek tûnõ jutalmat.

 • Cigarettacsempészek buktak le Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

  Cigarettacsempészek buktak le Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, összesen több, mint 35 millió forint értékû dohányárut foglaltak le tõlük a pénzügyõrök.

  A vámnyomozók Sonkádon tetten értek három férfit, amikor 30 ezer doboz, 16 millió forint értékû, ukrán zárjeggyel ellátott cigarettát akartak elrejteni egy kertben. Az elkövetõk menekülni próbáltak, de nem sikerült elfutniuk, elfogták õket.

 • Jelena Jankovics nem szégyenlõs! Meccs közben cserélte le bugyiját! - videóval

  Azt mondják, mindenkinek jár 15 perc hírnév. Jelena Jankovics, a jövõ hétfõtõl a világranglista élére kerülõ teniszezõnõ nem csak kiváló játékával hívta fel magára a figyelmet.

  Nemrég nyilvánosságra hozták azt a videófelvételt, amelyen a szerb sportoló mérkõzés közben bugyit cserél.

  A fehérnemûcsere, amelyet egy törülközõ segítségével hajtott végre, hallhatóan nagy sikert aratott a nézõk körében.

 • Twitterezõk: hamarabb szakítanak, többet maszturbálnak

  Az OKCupid nevû amerikai társkeresõ folyamatosan kérdésekkel zaklatja/szórakoztatja többmillió felhasználóját, majd a hatalmas mennyiségû adatból jó esetben vicces és izgalmas összeállításokat közölnek blogjukban. Legfrissebb posztjuk több váratlan összefüggésre mutat rá, ezek közül a legérdekesebb talán az a rész, amely a Twitter felhasználóival foglalkozik.

 • Halálos balesetet okozott az exvilágbajnok bokszoló

  A korábbi nagypehelysúlyú világbajnok Jorge Barrios Buenos Airesben közlekedési balesetet okozott, amelyben egy 20 éves, várandós nõ életét vesztette.

 • Vilmos herceg és Kate nem akarnak szolgákat

  A herceg és menyasszonya eddig is megvoltak személyzet nélkül, az esküvõ után sem szeretnének udvartartást.

 • 132,5 millió forint a legdrágább parkolóhely Párizsban!

  A francia fõváros legdrágább parkolóhelyét 470 ezer euróért - 132,5 millió forintért - adták el.

  A La Tribune címû francia lap jelentése szerint az aranyat érõ ingatlanocska Párizs szívében, a Quai de Conti rakparton fekszik, és közvetlenül az Ile de la Cité Szajna-szigetre néz.

 • Egy jó erős rúgással mentette meg édesapja életét a 9 éves kislány

  Egy jó erős rúgással mentette meg édesapja életét a 9 éves kislányA 9 éves Izzy McCarron édesapja Colm, egy rejtélyes allergiás reakció után összeesett. A lány természetesen meg próbálta újraéleszteni, ám amikor rátette a kezeit apja mellkasára rögtön rájött, hogy nem lesz elég erős hozzá. \" Miután rájöttem, hogy a kezeim túl gyengék lesznek, belerúgtam egy nagyot! Anyukám már megmutatta, hogy hogyan kell újraéleszteni valakit, azonban én túl gyenge vagyok még. Eleinte nagyon megijedtem, de aztán eszembe jutott ez az ötlet. A mentősök azt mondták, hogy akár orvos, vagy nővér is lehet majd belőlem.

 • Elhunyt Kim De Dzsung volt dél-koreai elnök!

  Meghalt kedden Kim De Dzsung volt dél-koreai elnök.

  A 85 éves egykori államfõ júliusban került kórházba tüdõgyulladással, halálát szívelégtelenség okozta egy szöuli kórházban. Kim 1998-tól 2003-ig volt Dél-Korea államfõje.

 • Hatalmasat esett Madonna koncert közben

  Az énekesnõ koncertturnéjának dallasi állomásán esett egy hatalmasat. Madonna épp a „Like a prayer" címû számot énekelte, mikor megbotlott.

loading...