rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságáról

 • Share on Tumblr

  Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságárólAz egész világot meghökkentette a napokban Beyoncé apja, Matthew Knowles kijelentése, miszerint ő maga is a hírekből értesült arról, hogy az ötéves Blue Ivy után ikerunokái születnek. A 65 éves férfi interjúja szerint a díva nagyon okosan tette, hogy még előtte is titkolta a terhességét az első időszakban, hiszen így a várandósság legkritikusabb időszakában sikerült megkímélnie magát az újságírók és lesifotósok zaklatásától. Mint ismeretes, Beyoncé és apja viszonya az utóbbi években kissé megromlott, mivel számos alkalommal nyilatkozott a lányáról annak tudta nélkül.

  loading...

  Ennek alapján sokan nem lepődtek meg azon, hogy Matthew papát nem avatták be a titokba.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Elkelt az aktfotó Carla Bruniról!

  Tizenháromezer-kilencven euróért kelt el egy aktfotó Carla Bruniról, a volt modellrõl, a mostani francia first ladyrõl.

  A fekete-fehér képen Bruni egy vetetlen ágyban heverészik, részben az ágynemûtõl takartan - a felvételt egy amerikai divatfotós, Pamela Hanson készítette 1994-ben.

 • Öt veséje van egy indiai fiatalembernek!

  Öt veséje van egy indiai fiatalembernek, miután két lánytestvérétõl és édesanyjától is kapott szerveket átültetésre.

  A 33 éves Dzsaszvant Szingnek háromszor volt veseátültetése, és bár az elsõ kettõ nem járt sikerrel, az orvosok úgy döntöttek, a nem mûködõ szerveket is benne hagyják - olvasható a The Daily Telegraph online kiadásában.

 • Férfisztriptízre vitte el négy diáklányát egy tanárnõ!

  Férfisztriptízre vitte el négy diáklányát egy tanárnõ az Egyesült Államokban, aminek végeredményeként távozott állásából.

  A 47 éves, középiskolai pedagógus nem maga szorgalmazta a kirándulást, hanem a 17-18 éves lányok kérték, akik valamennyin pompongirlök, azaz sportcsapat- és drukkerbuzdító táncosok.

 • Elektronikus italkóstoló Spanyolországból

  Elektronikus italkóstolót fejlesztett ki egy egyetem Spanyolországban.

 • Ezer dolláros szextelefonszámlát kapott a 86 éves néni

  Bellevue - Ezer dolláros - 240 ezer forintos - szextelefonszámlát kapott egy 86 éves néni az Egyesült Államokban.

  A nebraskai hölgy váltig tagadta családjának, hogy kéjvonalat hívogatott volna, famíliája meg hitt neki. Már csak azért is, mert hamarosan kapott a néni egy bankkártyát is férje nevére, aki már húsz éve halott, és soha nem volt bankkártyája se neki, se nejének.

 • Titokban nõsült meg az X-Faktor sztrája

  Az ifjú páron kívül mindössze öten voltak az esküvôn, amelyen az X-Faktor sztárja hivatalossá tette kapcsolatát születendõ gyermeke édesanyjával.

 • Pomponanya: lányának adta ki magát, hogy pomponlánykodhasson

  Green Bay - A saját lányának adta ki magát egy anya az Egyesült Államokban, hogy pomponlánykodhasson, azaz csapatbuzdító táncoslány lehessen.

  A nõ 33 éves, lánya 15. Bár kissé túlkorosnak tûnt, mégis felvették lánya papírjaival az "új" iskolába Wisconsinban. Lánya egyébként Nevada államban él anyai nagyanyjával.

 • Jelentés Jacko haláláról

  Újabb szomorú történet végére tehetünk pontot. Brittany Murphy és Casey Johnson halának okáról készült jelentés után most elkészült a tavaly nyáron elhunyt Michael Jacksonról is a halottkém hivatalos nyilatkozata. Az irat megerõsít néhány gyanút, például, hogy a pop király halála elõtt már csont sovány és kopasz volt.

 • Medvetámadás Ukrajnában!

  Tiltott vadászat közben ölt meg egy orvvadászt egy megsebesített barnamedve nyugat-ukrajnai Ivano-Frankivszk megyében.

  A lövésektõl összecsuklott állatról a vadász azt gondolta, hogy kimúlt, és odament hozzá. A medve azonban váratlanul felugrott, és az üldözõjének esett.

 • Megszületett Billie Piper kisfia

  Billie egy londoni magánklinikán adott életet elsõ gyermekének.

  A 26 éves sztár férjével a Doctor Who (Ki vagy Doki?) címû sorozat forgatásán találkozott.

  Laurence Fox-szal azóta egy párt alkotnak.

  A színésznõ nemrég úgy nyilatkozott, "Most csak a családomra koncentrálok. Egyelõre nem foglalkozom azzal, hogy mi lesz a karrieremmel."

 • Világhálós esküvõi képei miatt bukott le egy bigámista

  Az internet bukatott le egy bigámista ausztrál férfit: újdonsült felesége döbbenten szembesült a világhálón férje elõzõ esküvõjének és feleségének fotóival.

 • Szétfújta a szél a pénzt

  Egy manchesteri lakos, Barry Eastwood húszfontos bankjegyek százaival a kezében lépett ki a minap egy pénzintézetbõl, amikor egy erõsebb szél kifújta a kezébõl az összes bankjegyet.

 • Brad Pitt is Sarah Polley-t akarta

  Sarah Polley, a Váratlan utazás sztárja mindössze hatéves volt, mikor édesanyja beprotezsálta egy produkcióba. A kislány azonnal belopta magát mindenki szívébe.

 • Széles Iza a Made in Hungáriában kapott szerepet

  Széles Izára mozgalmas napok várnak, a 9 és ½ randi fõcímdalával sikert arató ifjú énekesnõ ugyanis most maga is kamera elé áll. A Made in Hungária címû filmben kapott szerepet.

  - Nagyon feldob a hamarosan kezdõdõ forgatás, kellõen izgatott vagyok, még akkor is, ha a filmben is énekesnõt kell alakítanom. A Cha-cha-cha címû dalt fogom elõadni és, holott ilyet még nem énekeltem, ráadásul táncolok is. Szerintem különleges hangulatú mozi lesz. – árulta el Izabella.

 • 13 centimétert emelkednek a tengerek Kína partjainál

  A következõ harminc évben 13 centimétert emelkednek a tengerek Kína partjainál - jelentette be a kínai Állami Tengerészet Hivatal. Az elmúlt 30 évben Kína partjainál évente átlagosan 2,6 millimétert emelkedett a tengerek vízszintje, és ez 0,8 milliméterrel haladja meg a világátlagot - olvasható a kínai tengerek változásáról készült hivatali beszámolóban.

  A Dél-kínai-tenger, a Sárga-tenger és a Kelet-kínai-tenger közül évi 2,9 milliméterrel ez utóbbi szintje emelkedett a leggyorsabban.

 • Meghalt Dennis Hopper

  Hetvennégy éves korában szombaton meghalt Dennis Hopper amerikai filmszínész. Halálát prosztatarák okozta.

 • Hatkor érdemes kérni férfitól

  A férfiaktól este hat óra körül érdemes kérni valamit, mert olyankor a legengedékenyebbek - derítette ki egy brit felmérés.

 • Szexért börtön jár Dubajban!?

  Börtönre ítélték Dubajban a szexen kapott brit párt

  Dubaj - Három havi börtönre, ezer dirham (50 ezer forint) pénzbírságra és kiutasításra ítélte csütörtökön egy dubaji bíróság azt a brit párt, amelyet szerelmeskedés közben kaptak rajta a dubaji tengerparton.

  A férfi és a nõ ártatlannak vallotta magát a nyilvános szex és a szeméremsértés vádjában, ám azt elismerték, hogy engedély nélkül fogyasztottak alkoholt.

 • HIV-vírussal fertõztek meg veterán katonákat

  Az idõs emberek zöme szájsebészeti és fogászati kezelés során kerülhetett kapcsolatba a halálos kórral, az AIDS betegséget okozó vírussal, és más kórokozókkal, többek közt hepatitis vírussal is, miután az intézmény egyik sterilizálógépe egy éven át hibásan mûködött.

 • Rihanna sosem akart híres lenni

  Rihanna sosem akart híres lenniA barbadosi születésű énekesnő, aki a zenei világ egyik leghíresebb, legbefolyásosabb és leggazdagabb sztárja, azt állítja, sosem akart híres lenni. Rihanna, aki meglehetősen fiatalon közötte első zenei szerződését, azt állítja, hogy valójában sosem vágyott hírnévre. A díva mindössze 17 éves volt, amikor aláírta első lemezszerződését a Def Jam kiadóval, csak a zenével törődött, a státusz nem érdekelte. A zenei szupersztár, aki február 20.-án töltötte be 26. évét, elmondta, hogy egyáltalán nem akart nemzetközi hírű celeb lenni, csak zenélni akart.

 • 1,5 millió forintos büntetést kapott Kocsis Korinna

  1,5 millió forintos büntetést kapott Kocsis KorinnaMásfél millió forintot követel Kocsis Korinnától a Magyarország Szépe Kft. A Sarka Kata által vezetett cég azért szeretné bevasalni rajta az összeget, mert a fiatal szépség visszautasította a TV2 A Szépségkirálynő című műsorában a harmadik legszebb lánynak járó koronát, ezzel pedig megszegte a korábban aláírt szerződést - számol be a napilap. - Hosszas mérlegelés után úgy döntöttünk, hogy csak a ráfordított költségeket kérjük vissza Korinnától, mint például a szállás, a felkészítés vagy a tévéfelvétel ráeső anyagi vonzata. Így jött ki a másfél millió forint.

 • Új világrekordot állított fel egy 47 éves orosz férfi

  A Himalája egy 6543 méter magas csúcsáról elrugaszkodva állított fel világrekordot az orosz Valerij Rozov bázisugró.

 • Marilyn Monroe szeretõje volt Liz Taylor

  Meglehetõsen bizarr dolgokat terjesztenek a nemrégiben elhunyt Elizabeth Taylorról, a legvadabb, hogy a férfiak mellett a nõk sem hagyták hidegen...

 • Lindsay Lohan ismét börtönbe került

  Lindsay Lohan ismét börtönbe került, miután az amerikai színésznõ ügyét tárgyaló Beverly Hills-i bíró elutasította, hogy óvadék ellenében szabadlábra kerüljön.

 • Magyarország a 23. legtisztább ország a világon

  A világon Svájc a legtisztább ország, Magyarország a 23. a rangsorban - szerepel az amerikai Columbia Egyetem és Yale Egyetem friss tanulmányában, amelyet az amerikai Forbes magazin ismertetett.

  Az országok teljesítményét 25 mutató alapján összegezték, egyebek mellett beszámították a levegõ szennyezettségét, a vízkészletek tisztaságát és szempont volt a biodiverzitás, a klímaváltozás és a rovarirtószerek használata.

 • Még közeli barátait se avatja be az esküvõje részleteibe Jennifer Aniston

  Még Jennifer Aniston legközelebbi barátai sem tudnak semmit a színésznõ leendõ esküvõi terveirõl.

 • 430 évi börtön 7 nõ megerõszakolásáért

  Több mint négyszáz évnyi börtönre ítéltek egy férfit New Yorkban, akit hét nõ megerõszakolásában talált bûnösnek a bíróság - írta szerdai számában a New York Daily News.

 • Lemondott a perverz fociedzõ

  Egy obszcén email miatt lemondott posztjáról Steve Cain, az új-zélandi junior labdarúgó-válogatott szövetségi edzõje.

 • Gisele Bündchen igazi szupernõ!

  Gisele Bündchen igazán szerencsés, sõt irigylésre méltó, nem elég, hogy fájdalommentesen szült, és kéthét alatt visszanyerte az alakját. Már azt is kevésbé szerencsés nõtársai orra alá dörgöli, hogy nem is kellett kismama ruhákat viselnie terhessége alatt. Szóval most nem kell megszabadulnia az elõnytelen, bõ cuccoktól.

 • 12 milliárd forintnak megfelelő összeget keresett tavaly Sandra Bullock

  12 milliárd forintnak megfelelő összeget keresett tavaly Sandra BullockBár Sandra Bullock idén nem vihette haza a legjobb színésznőnek járó Oscar-szobrot, így sem lehetett csalódott. A színésznő ugyanis 12 hónap alatt körülbelül 12 milliárd forintnak megfelelő összeget keresett. Megvizsgálták 2013 júniusa és 2014 júniusa között melyik színésznő kereste a legtöbb pénzt, és a bár a győztes Sandra Bullock markát 51 millió dollár (kb. 12 milliárd forint) ütötte, még így is 5,5 milliárddal elmarad a férfi elsőtől, Robert Downey Jr.-tól. Bullock tavalyi keresetének nagy részét a Gravitáció című filmmel szerezte.

loading...