rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságáról

 • Share on Tumblr

  Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságárólAz egész világot meghökkentette a napokban Beyoncé apja, Matthew Knowles kijelentése, miszerint ő maga is a hírekből értesült arról, hogy az ötéves Blue Ivy után ikerunokái születnek. A 65 éves férfi interjúja szerint a díva nagyon okosan tette, hogy még előtte is titkolta a terhességét az első időszakban, hiszen így a várandósság legkritikusabb időszakában sikerült megkímélnie magát az újságírók és lesifotósok zaklatásától. Mint ismeretes, Beyoncé és apja viszonya az utóbbi években kissé megromlott, mivel számos alkalommal nyilatkozott a lányáról annak tudta nélkül.

  loading...

  Ennek alapján sokan nem lepődtek meg azon, hogy Matthew papát nem avatták be a titokba.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Véget ért a Lost

  Végleg elbúcsúzott a tévénézõktõl az amerikai ABC csatornán a világ egyik legnépszerûbb sorozata, a "Lost - Eltûntek" - számolt be róla az amerikai média.

 • Különbözõ évben születettek az egypetéjû ikrek!

  Különbözõ évben, hónapban és napon született egy ikerpár az Egyesült Államokban: a "fürgébb" még tavaly, a lustább csak az idén.

  Nagy életkorkülönbség azonban nincs köztük, mindössze 26 perc. A két fiúcska Rochesterben látta meg a napvilágot, pontosabban az "éjvilágot", mivel egyikük az óesztendõ utolsó napján éjfél elõtt 9 perccel született, másikuk pedig az újév elsõ napján, éjfél után 17 perccel.

  A gyerekek egypetéjû ikrek, apjuk szintén iker.

 • Középpontban a legjobbnak ondott nõk

  Budapest - Elõször rendezik meg Magyarországon a New Yorkban és Londonban évek óta sikeres Glamour Women of the Year díjátadót, amelynek keretében öt plusz egy kategóriában hirdetnek gyõztest.

  A magazin többek között olyan világsztárokat díjazott, mint Hillary Clinton, Nicole Kidman, Tyra Banks, Victoria Beckham, Kate Beckinsale, Kate Moss, Kelly Osbourne vagy épp Annie Lennox.

 • Börtönbe beismerkedõ rendõr

  Dallas - Nõvel akart megismerkedni, ám helyette jó pár rabbal fog egy rendõr az Egyesült Államokban szolgálaton kívüli hatáskör-túllépés és ittas vezetés miatt.

 • Egy órán át taposták a káposztát Vecsésen

  Egy órán át taposott 150 táncos 2,5 tonna savanyú káposztát

  Káposztataposási rekordot állítottak fel vasárnap délután a Vecsési Rekordok Napján. A Pest megyei településen 150 táncos egy órán át taposott 2,5 tonna savanyú káposztát - mondta a Független Hírügynökségnek Varga Zsolt, a rendezvény fõszervezõje.

  A Vecsési Rekordok Napja címû rendezvényre meghívták a település összes tánccsoportját, akiknek a segítségével két Guinness rekordot is megpróbálnak felállítani.

 • Gyereke született Ronaldónak

  Cristiano Ronaldo nemcsak a világ legdrágább embere, de az egyik legnagyobb nõcsábásza is - így csak idõ kérdése volt, hogy valamelyik hódítása mikor szül neki gyereket.

 • Sebességrekordot döntött el egy vak férfi

  Megdöntötte a vakok sebességrekordját egy belga úriember. Luc Costermans 308 km/h-s sebességet ért el egy Lamborghini Gallardo volánja mögött, mindezt pedig nem egy kiszáradt tó medrében tette, hanem egy Dél-Franciaországi lezárt szakaszon.

 • Három lefejezett holttestet találtak az országúton

  Három személy, köztük egy rendõrnõ lefejezett holttestére bukkantak egy mexikói országúton csütörtökön száz kilométernyire a fõvárostól - közölték igazságügyi források.

 • A túlzott almaevés mutatott alkoholfogyasztást egy parlamenti képviselõnél!

  Túl sok almát evett, ezért mutatott a szonda szeszfogyasztást - ezt állítja magáról egy parlamenti képviselõ Lengyelországban.

  Marek Latast, az ultrakonzervatív Jog és Igazságosság Párt (PiS) képviselõjét rutinszerûen állította meg a közlekedési rendõrség, a szonda 7 ezrelékes véralkoholszintet mutatott.

  Lengyelországban a törvény adta plafon 2 ezrelék.

 • A fatuskos gyilkos életfogytiglant kapott!

  Életfogytiglani börtönre ítélték szerdán Németország egyik legkülönösebb bûnügyének tettesét, aki több mint egy évvel ezelõtt egy autópálya fölötti hídról ledobott fatuskóval követett el gyilkosságot.

  Az illetékes bíróság szándékos emberölés elkövetésének vádjával szabta ki az ítéletet a 31 éves, kazah származású Nicolai H. névre hallgató, kábítószerfüggõ személyre.

 • Autóreklám lett a KRESZ-bõl 959-szer megbukó nagymamából

  Autó-reklámfilmhõs lett Dél-Koreában abból a nagymamából, akinek csak 960. próbálkozására sikerült levizsgáznia KRESZ-bõl.

 • Törõcsik Mari állapota stabil, a mûvésznõ sétál és jó a közérzete

  Törõcsik Mari állapota stabil, a mûvésznõ sétál, közérzete jó; ugyanakkor továbbra is intenzív ellátást és megfigyelést igényel, ezért a kórházat még nem hagyhatja el.

  Ezt a Nemzeti Színház vezetõsége közölte - Gál József professzorral, a Kútvölgyi kórház intenzív osztályának igazgatójával egyetértésben - kedden az MTI-vel.

  "Ezúton szeretnénk megköszönni, a mûvésznõ nevében is, a közönség és a média aggódását, megértõ türelmét" - olvasható a Nemzeti Színház közleményében.

 • Hatvan éves korában elhunyt Petróczy Sándor!

  Hatvanhét éves korában csütörtök délután rövid betegség után elhunyt Petróczy Sándor, a magyarországi Mozisok Országos Szövetségének elnöke.

  Alapító és elnökségi tagja volt a Magyar Filmklubok Szövetségének, majd a Mozisok Országos Szövetségének elnökévé választották.

 • Befaragott egy elhunytat a túl kicsinek bizonyuló koporsóba!

  Befaragott egy elhunytat a túl kicsinek bizonyuló koporsóba egy dél-karolinai temetkezési vállalkozó - jelentette csütörtökön a CNN amerikai hírtelevízió.

  Az allendale-i rendõrség vizsgálatot indított az ügyben: valószínûleg a temetkezési ügynökség munkatársa levágott egy darabot az elhunyt 195,65 centiméter magas James Hines lábából, hogy beleférjen a koporsóba.

 • Öregember nem vénember

  Gyermeke született a 90 éves Armaisz Nazarov II. világháborús veteránnak. A Krasznodar közelében élõ férfit 35 éves felesége ajándékozta meg egy egészséges kisfiúval.

 • Kate Moss kisbabát vár!

  Még tavaly októberben jelentettük, hogy a szupermodell partyfügõ anyuka, Kate Moss ismét visszatalált zenész szerelméhez, Jamie Hince-hez.

  Nos, úgy tûnik a békülés valóban nagyon jól sikerült, ugyanis a 35 éves hölgy immáron 3 hónapos terhes!!! Kate egyik barátja úgy nyilatkozott, hogy a nõ, aki forradalmasította a divatipart nagyon készül az anyaságra, és szeretné kicsit jobban csinálni, mint ahogyan azt eddig tette…

 • Futár hozza Elton John fiának az anyatejet

  A 4 hónapos kisfiú nem is sejti, hogy egy futárszolgálat a kapocs közte és édesanyja között.

 • Heidi Klum erotikus képei

  A szépséges német modell képeivel van tele a sajtó, ugyanis volt sztárfotósa eladta õket.

 • Már másodszor nyert a lottón a maratoni 'vécézõ' nõ barátja

  Ness City - Az idén már másodszor nyert a lottón az az amerikai férfi, aki barátnõje maratoni "vécézése okán vált híressé", legalábbis emiatt került be a világsajtóba.

  Az illetõ egyszer sem zsebelt be hatalmas összeget, hanem csak 20-20 ezer dollárt, azaz összesen 7,2 millió forintot.

  Közben pedig kapott fél év felfüggesztett börtönt, amiért hagyta, hogy barátnõje a vécén üljön két éven át egyfolytában.

 • David Beckham cipõjén viseli gyermekei nevét

  David Beckhamet a pályára is elkísérik gyermekei: a világhírû focista felíratta futballcipõire négy csemetéje nevét.

 • Golflabda okozta egy amerikai férfi halálát

  Végzetes fejsérülést okozott egy golflabda az Egyesült Államokban, az áldozat kilenc nappal a baleset után belehalt sérüléseibe.

 • Rippelék levetkõznek a kameráknak

  Rippel Feri büszke feleségére, és ezt nem titkolja a nagyvilág elõtt. Vivient már profi fényképész is fotózta, de kiderült, olykor a boldog férj kapja kezébe a kamerát, hogy megörökítse párját.

 • Megan Foxnak sürgõsen dada kellett

  Megan Fox utasította a férjét, hogy sürgõsen szerezzen be egy dadát a kisbabájuk mellé, mert ha tovább folytatódnak az alvás nélküli éjszakák, arra bizony rámegy a házasságuk.

 • Csaknem félmilliárd forint szerelmi ajándék egy svájci örömlánynak

  Összesen másfél millió frankot (421 millió forintot) ajándékozott szerelme jeléül egy prostituáltnak egy svájci biztosítótársaság menedzsere.

 • Szaga miatt bocsájtották el

  Magasra csaptak az indulatok a németországi Kölnben, mert egy jó nevû cég elbocsátotta egyik építészét, akinek a fõnöknõ szerint túl erõs izzadságszaga volt.

 • Sajtérlelés dalokkal

  Sajtérlelõ gregorián dalok

  Bécs - Gregorián zenével érleli sajtjait egy teheneszéti iskola Ausztriában.

  Méghozzá nagy sikerrel. A sajtok ugyan nem tapsolnak, ám sorra nyerik a graz-altgrottenhofi iskolának a díjakat. Persze nem akármilyen muzsikára érlelõdnek, hanem paradicsomira: arra a gregorián lemezre, amely felkerült a brit slágerlista tízes élbolyába, és amelynek címe A paradicsom zenéje. Ezt játsszák állandóan a pincében érõ két és fél tonna sajtnak szerenádként.

 • Megnõsült Jack Osbourne

  Megnõsült Jack Osbourne, Ozzy Osbourne fia. Esküvõje elõtt két nappal még tagadta azt, hogy feleségül fogja venni kislánya, Pearl édesanyját, Lisa Stellyt, október 7-én azonban megtette – a hírt a sajtósa megerõsítette.

 • Szurikáták születtek Miskolcon!

  Néhány hét alatt csaknem duplájára nõtt a Miskolci Állatkert szurikáta-állománya. A hattagú csapatban két nõstény volt, amelyek most összesen öt kölyköt nevelnek, így összesen tizenegy szurikáta él az állatkertben.

  Az elsõ három kölyök április 29-én érkezett, majd június 9-én újabb két kisragadozó született a csapatba.

 • Viktor csak vigyázva a kajákkal!

  Király Viktor hajlamos a hízásra!

  Az asztmás betegséggel küzdõ a magyar Megasztáros nem csak betegsége leküzdése és a bizonyítási vágy miatt sportol ennyit. Király Viktor külön személyi edzõt fizet azért, hogy odafigyeljen az alakjára, hiszen saját bevallása szerint nagyon hízékony. Az aranytorkú énekes az internetes sztártévének megmutatta az edzõruháját és a betegségérõl is újabb titkokat árult el.

 • 38 millió forint értékû régi dollárt talált egy burkoló

  Kész vagyonnyi, mai árfolyamon 38 millió forint értékû régi dollárt talált egy burkoló egy ohiói házban, ám nagy bánatára mégsem lehetett az övé.

  Bob Kitts (képünkön balra) egy 83 éve épített ház fürdõszobafalában bukkant rá a nagy világgazdasági válság idején nyomott bankókra, mivel becsületes embernek nevelték, nem tartotta meg, hanem örömében értesítette a tulajdonost.

loading...