rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságáról

 • Share on Tumblr

  Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságárólAz egész világot meghökkentette a napokban Beyoncé apja, Matthew Knowles kijelentése, miszerint ő maga is a hírekből értesült arról, hogy az ötéves Blue Ivy után ikerunokái születnek. A 65 éves férfi interjúja szerint a díva nagyon okosan tette, hogy még előtte is titkolta a terhességét az első időszakban, hiszen így a várandósság legkritikusabb időszakában sikerült megkímélnie magát az újságírók és lesifotósok zaklatásától. Mint ismeretes, Beyoncé és apja viszonya az utóbbi években kissé megromlott, mivel számos alkalommal nyilatkozott a lányáról annak tudta nélkül.

  Ennek alapján sokan nem lepődtek meg azon, hogy Matthew papát nem avatták be a titokba.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Három hétig volt saját fürdõszobájának foglya

  Három hétig volt fürdõszobájának foglya egy 69 éves nõ Franciaországban és csupán meleg vízen élt.

 • Hét év alatt nem romlott a teste állapota, ezért szentté avathatják

  Könnyen lehet, hogy szentté avatnak egy hét éve elhunyt napszámost, akinek a teste eddig egy kolostor földjében nyugodott, de állapota semmit nem romlott az eltelt idõ alatt.

 • Két újja leszakadt a vitorlásverseny indítóbírójának

  Vitorlásverseny startlövése okozott súlyos sérülést a Balatonon 2011 júniusában.

 • Túl sok salátát evett, kiderült, hogy rákos

  Csillapíthatatlan salátaéhség jelezte egy brit nõ rákbetegségét, ezáltal sikerült a kórt korai stádiumban felismerni, a beteget pedig meggyógyítani.

 • Olyan részeg volt a modell, hogy azt sem tudta hol lakik

  Annyira részeg volt Tom Cruise jóképû, modell szomszédja, hogy azt sem tudta, hová megy haza. Így esett, hogy saját birtoka helyett a színésznél parádézott.

 • Nótaéneklési világrekord Kékcsén

  Több mint hatvankilenc órás magyarnóta- és népdaléneklési világrekordot állítottak fel a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kékcsén.

 • Nagy-Britanniában szexuális felvilágosítást terveznek 4 éves kortól

  Két jelentõs brit civilszervezet azt vallja, hogy négy éves kortól kellene bevezetni a kötelezõ szexuális felvilágosítást, amelyek szerint ily módon csökkenthetõ lenne serdülõkori abortuszok száma, valamint a nemi úton terjedõ betegségek gyakorisága.

  A brit Családtervezési Egyesület, valamint a fiatalkorúak szexuális egészségével foglalkozó szervezet, a Brook szerint a korai szexuális felvilágosítás megóvhatja a fiatalokat a túlontúl korai nemi élettõl - olvasható a BBC hírei között.

 • Zabálnak a tv-ben!

  Míg Európában és az Egyesült Államokban a valóságshow-k dúlnak, Japánban a tv sztárjai, az "oguiik", akik a nézõk szeme elõtt hihetetlen mennyiségû ételt falnak be a lehetõ legrövidebb idõ alatt.

  A kedvenc jelenleg Szone Nacuko, egy 23 éves, 163 cm magas, 44 kg súlyú lány, aki korábban szépítõszereket reklámozott. Õ az "oguiik" közül a legfalánkabb, számtalan díjat nyert már rendkívüli teljesítményekkel. Több mint 15 ezer kalóriát tartalmazó ételt is sikerült elfogyasztania. Ennyit evett állítólag élete utolsó szakaszában Elvis Presley, de akkor már mérhetetlenül kövér volt.

 • Megoperálták a hatujjú kislányt!

  Jobb kezén hat ujjal és hüvelykujj nélkül született egy kínai kislány, de hatévesen megoperálták.

 • Lopott hókotróval száguldoztak!

  Egy részeg utas elkötött egy hóeltakarító gépet és a leszállópályán "száguldozott" vele a kalinyingrádi Hrabrovo repülõtéren.

  Az Interfax orosz hírügynökség szerint utóbb kiderült: a 24 éves szentpértervári férfiban fel sem merült, hogy komolyan veszélyezteti a légi közlekedést.

 • Vulkán kráterébe zuhant egy amerikai hegymászó

  A Szent Ilona-vulkán kráterébe zuhant egy tapasztalt amerikai hegymászó Washington államban, és bár késlekedés nélkül hozzáláttak kimentéséhez, már csak a holttestét tudták felszínre hozni.

 • Pert indíthat kollégája kölnihasználata miatt egy nõ Amerikában

  Pert indíthat kollégája kölnihasználata miatt egy nõ az Egyesült Államokban - így döntött egy szövetségi bíróság.

  A hölgy Detroitban dolgozik a városházán és igencsak megorrolt egy kollégájára, mert nagyon zavarja annak parfümje. Állítása szerint rendkívül érzékeny szagokra, illatokra, a kölnitõl pedig alig kap levegõt.

  Többször kérte kollégáját, hogy ne használja az illatosítót, ám az nem hagy fel vele, ezért pert kezdeményezett.

 • Madonna a divatikon?

  A pop nagyasszonya, Madonna úgy látszik, mostanában inkább divatikon státuszából kíván pénzt csinálni, mint énekesi karrierjébõl. Jelenleg a Macy's üzletlánccal tárgyal egy saját tervezésû ruhakollekció megjelentetésérõl. Már a karrierje elején a 80-as években is divatot teremtett szõkített hajával, necc harisnyájával, és híres csúcsos melltartójával.

 • Túlélte az egyik mozdonyvezetõ a belgiumi vasúti katasztrófát

  Súlyos sérülésekkel, de túlélte az egyik mozdonyvezetõ a Brüsszel melletti vasúti szerencsétlenséget - derült ki brüsszeli sajtójelentésekbõl. A La Derniere Heure címû napilap úgy tudja, annak a vonatnak a vezetõjérõl van szó, amely a feltevések szerint figyelmen kívül hagyta a tilos jelzést. Vasúti illetékesek jelezték, hogy amint a sérült állapota lehetõvé teszi, kihallgatják a történtekrõl, de ez akár napokba is telhet.

 • Britney Spears háromból három díj az MTV Music díjátadón

  Tarolt Britney Spears a hétfõ hajnalban, Hollywoodban megtartott MTV Music Awards díjátadó gálán.

  A botrányokkal tarkított válása, a zajos gyermek elhelyezési perek és magánéleti problémák után, a kirobbanó formában lévõ díva, ma hajnalban méltóképpen tért vissza a pop világába.

  A karrierjét tinibálványként kezdõ énekesnõ a Music Television díjátadó gáláján 3 díjat vihetett haza, Pece of me címû dalának klipjével.

 • Rúdtáncra oktatták a 7 éves lányokat

  Keresztény szervezetek és a gyermekvédelem is tiltakozik a gyermekeknek szóló pikáns fitnesz órák miatt.

 • A medence lefolyója szippantotta be a 10 éves kislányt

  A hajdúnánási strandon egy 10 éves kislányt szippantoot be egy medence lefolyója. Szerencsétlenül járt kislány jól van, állapota stabil.

  A hajdúnánási strandon éppen leeresztették a medencét, amikor a baleset történt.

  A kislányt a lefolyó beszippantotta, de azonnal kihúzták és késõbb, miután fájdalmai voltak, értesítették a mentõket, akik Debrecenbe szállították.


 • Paris Hilton duettezne Britney Spears-szel

  A modellkedés és a pornó után a botrányhõsnõ úgy gondolja, énekelni is tud.

  Paris elsõ albuma 2006-ban jelent meg, de a várva várt siker érdeklõdés hiányában elmaradt. A híresség azóta tervezi visszatérését.

  A Hilton-lány reméli, hogy Britney - aki szintén legújabb albumán dolgozik - ráér majd egy duett erejéig. Paris azt nyilatkozta az egyik angol bulvárlapnak, hogy az új lemeze hamarosan megjelenik.

 • Tabáni kitálal! Miért nincs nõje?

  Sokáig elfogadta a sorsát, azt, hogy nem lesz elismert mûvész. Már majdnem beletörõdött, amikor megtörtént a csoda, amiben már nem is hitt Tabáni István. A nagy szerelem azonban még várat magára. Vajon milyen az a nõ, aki meg tudná hódítani a tehetségkutató verseny gyõztesének a szívét?

 • Tárgyaláson aludt el egy bíró

  Egyelõre megmenekült a börtöntõl két kábítószer-kereskedelemmel megvádolt ausztrál férfi, mert az ügyükben ítélkezõ bíró állandóan elaludt a tárgyaláson.

  A ausztráliai legfelsõbb bíróság csütörtökön felfüggesztette a fejenként 13 és fél éves börtönbüntetést kiszabó ítéletet. Az indoklás szerint fennáll a téves döntés veszélye, ha a bíró "észrevehetõen és ismételten" elalszik tárgyalás közben.

 • Nelson Mandela a Twitteren

  Ha nem is személyesen, de a nevét viselõ emlékközpont révén a 92 éves Nelson Mandela is csatlakozott a Twitter közösségi portál használóihoz.

 • Mariah Carey megbánta, hogy az American Idolban zsűrizett

  Mariah Carey megbánta, hogy az American Idolban zsűrizettA pillangó-mániájáról híres amerikai énekesnő meg van róla győződve, hogy inkább vendég mentornak kellett volna lennie a tehetségkutató versenyben, mint zsűritagnak. Mariah Carey biztos benne, hogy jobban tette volna, ha inkább meghívott mentorként vett volna részt az American Idol című műsorban, ahelyett, hogy zsűritag lett volna. A Hero énekesnője mindössze egy szezonban vett részt a tehetségkutatóban, majd olyan komolyan összekülönbözött kolléganőjével, Nicki Minaj énekesnővel, hogy elhagyta a csapatot.

 • Johnny Depp és Vanessa Paradise közös filmben

  Bár eleddig Johnny Depp ügyesen megkímélte magánéletét a bulvársajtótól, elképzelhetõ, hogy egyik soron következõ filmje miatt mégis reflektorfénybe kerül a családja.

  Johnny Depp párjával, a francia színész-énekesnõ Vanessa Paradise-szal együtt leszerzõdött az American Lover címû dráma fõszerepére. A francia feminista, Simone de Beauvoir és az amerikai novellaszerzõ Nelson Algren viharos kapcsolatának igaz történetét feldolgozó drámát Lasse Hallstrom rendezi majd.

 • Heti 3 családi vitát vált ki a kutya

  Hetente átlagosan háromszor kapnak hajba családtagok kutyájuk miatt Nagy-Britanniában - legalábbis ezt mutatja egy brit ölebbiztosító felmérése.

 • Kiraboltak egy bankot a XI. kerületben!

  Kiraboltak egy pénzintézetet a fõváros XI. kerületében, a Bartók Béla úton. Budapesti Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese szerint a pénzintézetbe egy 30-35 év körüli férfi ment be és a bent tartózkodó alkalmazottakat feltehetõen fegyverrel megfenyegette.

  Az elsõdleges információk szerint a férfinak sikerült pénzt szereznie, majd gyalogosan menekült el a helyszínrõl.

 • Fejjel zuhant a gépbe a munkás

  Üzemen kívüli formázógépbe esett bele egy munkás hétfõ reggel Gyõrben, és olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

 • Cápa végzett egy francia turistával!

  Cápa végzett egy francia turistával, aki a Vörös-tengerben búvárkodott egy elhagyatott helyen Egyiptom partjainál; 2004 óta ez elsõ halálos cápatámadás egyiptomi vizeken.

  "Egy francia állampolgár a Vörös-tengerben, Mersza-el-Alamtól délre veszítette életét" - jelentette be Jean-Marie Safa, a kairói francia nagykövetség szóvivõje.

 • Nem állhat porondra a 10 éves torreádor

  Arles - Bikaviadal-ellenes aktivisták feljelentésére két francia városban is betiltottak egy bikaviadalt, amelyen egy 10 éves fiú is fellépett volna.

  A francia-mexikói származású Michelito igazi sztártorreádor Latin-Amerikában. A hétvégén Fontvieille-ben vendégszerepelt volna egy becerrádán, vagyis olyan viadalon, amelyen 16 éven aluli torreádortanulók mérkõznek meg fiatal bikákkal. Az állatokat ilyenkor nem ölik meg, a dél-franciaországi város vezetése azonban betiltotta a rendezvényt.

 • 'Már nem csupán sci-fi az emlékezet célzott kitörlése'

  Washington - Amerikai kutatóknak sikerült kitörölniük kísérleti állatok egyes meghatározott emlékeit. "Az emlékezet célzott kitörlése már nem csupán a sci-fi történetek része" - olvasható a georgiai (USA) orvosi fõiskola kutatóinak tanulmányában, amely a Neuron címû szaklapban jelent meg. Joe Tsien és kollégáinak reményei szerint az eljárással a jövõben segíteni lehet majd olyan embereken, akiket traumás emlékek kínoznak.

 • A világ legdrágább biciklijei

  Stockholm - A világ eddigi legdrágább kerékpárjaival rukkolt ki egy skandináv iparmûvészcég.

  A bicikliket nem futószalagon gyártja, csak igen szûk mennyiségben, mivel áruk darabonként 18 millió forint. Összesen tíz készült belõlük, mindegyik kézi munkával - már amennyire a szerszámokat nélkülözni lehetett. A biciklik aranyozottak - 24 karátossal vonták be fém részeiket, cicomaként pedig 600 Swarovski kristály csillog vázukon.